Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά.
Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.
Πωπω μας σκέφτηκες ενώ τραβάτε μεγάλο ζόρι υπομονή κοριτσάκι μου ξέρω πως είναι πιπίλα στην κατάψυξη εάν παίρνει άλλιως βρεγμένη πετσουλα μικρή βοηθάει
Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου και την σκέψη σου σε εμάς 🥰
@melitiniღ κορίτσι μου!!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ!!! Ελπίζω τα διδυμάκια να πιάσουν γερά!!! Θα περιμένουμε και την επόμενη χοριακή.
@Παρασκευαιδουαγάπη μου γλυκιά, καλόκαρδη και φωτεινή!!! Χρόνια σου πολλά! Σου εύχομαι να παραμείνεις αυτή η χαμογελαστή ψυχή που μοιράζει απλόχερα θετική ενέργεια και λόγια παρηγοριάς!!! Με το καλό να έρθει και το νέο μπεμπίνι στην οικογένεια!
Υγ. Για σας τις 2 μπήκα κυρίως σήμερα γιατί η μπουμπού βγάζει 4 τραπεζίτες ταυτόχρονα και ματώνουν τα ούλα της και 2 μέρες τώρα ζούμε ένα δράμα!!!
@Rena92Την Δευτερα το απογευμα..we will see..απειρα σεναρια στο μυαλο μου παιζουν αλλα δεν θελω να σας μαυριζω με τιποτα!Οταν θα εχω κατι σαν απαντηση σε ολο αυτο θα σας γραψω..
Καλο βραδυ σε ολες ❤️
Κορίτσια πως είστε; Να ρωτήσω πλένεστε με κάτι συγκεκριμένο στην ευαίσθητη περιοχή; Εγώ συνήθως δεν βάζω σαπούνι εκεί κοντά στον κόλπο αλλά νιώθω ότι με την εγκυμοσύνη διαταράσσεται κάπως το ph καμιά φορά το νιώθω πιο ξηρό ή να με ενοχλεί κάπως, μετά περνάει. Επίσης σήμερα έκανα την πρώτη μου βουτιά! Και άλλαξα μαγιό μετά.
Recommended Posts
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.