Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μαμά από Γερμανία

KIPIAKI

Recommended Posts

Για σας !Είμαι η Κική κι μένω Γερμανία.

έχω 4 παιδιά. 2 Κοριτσάκια κι 2 αγοράκια.Τα ελληνικά δεν τα μιλάω και τόσο καλά αλλά θα προσπαθήσω να γράφω έτσι ώστε να με καταλαβαίνεται .

Χαίρομαι που σας βρήκα.

ΒΥΕ :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλώς ηρθες στην παρεα. Να σου ζήσουν τα παιδακια σου. ΠΟσο ειναι? εμενα κ εγω Γερμανια 5 χρονια. Σε ζηλευω μ αρεσε παρα πολύ. Να περνας καλά κ θα τα λεμε.

καλώς ηρθες στην παρεα. Να σου ζήσουν τα παιδακια σου. ΠΟσο ειναι? εμενα κ εγω Γερμανια 5 χρονια. Σε ζηλευω μ αρεσε παρα πολύ. Να περνας καλά κ θα τα λεμε.

ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΑΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΛΑΘΑΚΙ,ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ!ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ!

ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΑΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΛΑΘΑΚΙ,ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ!ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ!

Γεια σου Κικιτσα!

Ν αχαιρεσαι τα παιδακια σου!Και εγω αν τα καταφερω θελω να κανω μια μεγαλη οικογενεια;)

Ειμαι η θεοδωρα 26 ετων απο Αθήνα.Εχω δυο κοριτσάκια 6 μηνών που ομορφαίνουν την ζωη μου και ειναι ο λογος υπαρξης μου;)

Ν αχαιρεσαι την πανεμορφη οικογενεια σου και να καμαρωσεις τα ζουζουνακια σου οπως επιθυμεις

Φιλια

Γεια σου Κικιτσα!

Ν αχαιρεσαι τα παιδακια σου!Και εγω αν τα καταφερω θελω να κανω μια μεγαλη οικογενεια;)

Ειμαι η θεοδωρα 26 ετων απο Αθήνα.Εχω δυο κοριτσάκια 6 μηνών που ομορφαίνουν την ζωη μου και ειναι ο λογος υπαρξης μου;)

Ν αχαιρεσαι την πανεμορφη οικογενεια σου και να καμαρωσεις τα ζουζουνακια σου οπως επιθυμεις

Φιλια

Kalispera Kiki kai apo mena kai kalws hrthes sthn

parea mas! Na xairesai ta paidakia sou!

Exoun ola poly omorfa onomata!

Eimai h Elena kai mena kai egw Germania.

Eimai 27 etwn kai exw mia koroula 6 evdomadwn.

Se poio meros ths Germanias meneis?

Kalispera Kiki kai apo mena kai kalws hrthes sthn

parea mas! Na xairesai ta paidakia sou!

Exoun ola poly omorfa onomata!

Eimai h Elena kai mena kai egw Germania.

Eimai 27 etwn kai exw mia koroula 6 evdomadwn.

Se poio meros ths Germanias meneis?

εγω μενω Ελλαδα τωρα αλλα εμενα Νυρεμβεργη. Θεοδώρα τι τελεια που ειναι τα κοριτσακια σου. Ειναι μουρλια τρελαθηκα που τα ειδα να σου ζήσουν.

εγω μενω Ελλαδα τωρα αλλα εμενα Νυρεμβεργη. Θεοδώρα τι τελεια που ειναι τα κοριτσακια σου. Ειναι μουρλια τρελαθηκα που τα ειδα να σου ζήσουν.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...