Μετάβαση σε περιεχόμενο

Tανι Winter Edition & ΤΑΝΟΓΚΑΣΤΡΟΥΛΕΣ+ΤΑΝΟΜΩΡΑΚΙΑ!ΓΕΝΝΑΜΕ!!


Recommended Posts

[smilie=blob10.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif]

Με το καλό οι πρώτες αφίξεις!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΚΑΙ ΓΟΥΡΛΙΔΙΚΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΕΓΓΥΟΥΛΕΣ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif]

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλοριζικο και αυτο το ποστακι μας.

Να ειναι γουρλίδικο %%-%%-%%-%%-%%-%%-%%-%%- , με πολλες νεες ανακοινωσεις και να

γεννηθουν ολα τα μωρακια μας γερα.

Καμμια κοπελα να μη ταλαιπωρηθει και να γεμίσουν μονο δακρυα χαρας τα ματια μας.

Αισιοδοξια και στα κοριτσακια μας που προσμενουν με λαχταρα να γεμισουν οι κοιλιτσες τους με γερα σπορακια. Πολλα φιλακια κοριτσακια μου. :-*:-*:-*:-*:-*:x:x:x:x:x:x

Καλη λευτερια και στα ετοιμογεννα κοριτσια μας , με ενα πονο!

[smilie=love5.gif][smilie=love5.gif][smilie=love5.gif][smilie=love5.gif][smilie=love5.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif]

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπέρα κορίτσια!!!

και από εμένα τις καλύτερες ευχές για όλες μας, όσες έχουμε νινάκια στην κοιλιά να είναι υγιέστατα και οι υπόλοιπες κοιλίτσες σύντομα με θετικό τεστάκι και καλές εγκυμοσύνες !!! Να πάνε όλα καλά για όλες μας!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα κι από μένα!!! Καλορίζικο το νέο ποστάκι!!! Με το καλό σε όλες τις εγκυμονούσες και σύντομα μ' ένα σποράκι στην κοιλίτσα και οι υπόλοιπες!!!!!!!!!! [smilie=blob6.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob6.gif]

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σου ζήσει Λαμπρινή!

Εγώ πήγα χθες στο γιατρό και είδαμε το εμβρυάκι να κουνάει χεράκια σα να μας χαιρετούσε! και είναι μόλις 4 εκατοστά! είχε πολύ πλάκα έτσι όπως κουνιόταν..

τέλος φλεβάρη πάω για αυχενική.. ελπίζω να είναι όλα καλά γιατί ένα μικρό άγχος το έχω...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα κοριτσοπουλα!!!! Ελπιζω να ειστε ολες καλα. Εγω αισθανομαι αρκετα καλυτερα οσον αφορα αναγουλες κλπ. Εγω την Τριτη θα κανω ληψη τροφοβλαστης, και αυχενικη δεν θα κανω αλλα θα κανω ενα καλο υπερηχογραφημα μερικες μερες μετα για να δουμε αναλυτικα χερακια, ποδαρακια, δαχτυλακια κλπ.

καλημερα σε ολες!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια μου καλημέρα!! Πήγαμε σήμερα και κάναμε την αυχενική!! Όλα τέλεια με το μωράκι μας, έκανε τούμπες στην κοιλίτσα της μανούλας και στο τέλος ντράπηκε και έβαλε τα χεράκια του στα ματάκια!!! Mary12, καλή επιτυχία την Τρίτη, όλα θα πάνε τέλεια!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μπραβο kalogeanna1 , παντα να ειναι γερο και ζωηρουλικο το σπορακι σας. Καμμια προβλεψη για το φυλλο δε σας εκανε?

Εμεις αυριο παμε για αυχενικη , ελπιζω όλα να πανε καλα γιατι η αληθεια ειναι πως ειμαι λιγο αγχωμενη λογω της ηλικιας μου(35μισο) , θα δειξει αυριο.

Μαρακι , καλη επιτυχια κι εσυ με τη ληψη τροφοβλαστη , καλα αποτελεσματα να εχετε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Efrosyni μου, μας είπε ότι μπορεί να είναι κοριτσάκι αλλά όχι με σιγουριά. Καλή επιτυχία και σε σενα!!! Θα περιμένουμε νεάκια σου!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Efrosyni καλή επιτυχία! και γω είμαι 34,5 και είμαι λίγο αγχωμένη για την αυχενική (είναι σε 1 βδομάδα περίπου). Αλλά κάπου διάβασα ότι είναι το λιγότερο που πρέπει να μας αγχώνει! αχ αυτό το μωρό! μέχρι να έρθει (εεεε... μέχρι να παντρευτεί θα έλεγα!) θα μας έχει μες στο άγχος!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...