Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημερα!!

Μιλησα εγω με Ντομ..καλα ειναι σπιτι καθισε για προσοχη...εχει λιγο βηχα αλλα το ελεγχει!!!

Μαρακι εξαιρετικα τα ονοματα!!!!εμενα μου αρεσει πιο πολυ το Αλεξανδρα :D:D

Μαρια καλα εχεις ακομα αναγουλες????τελικα το στομαχι μου ειναι απυθμενο :lol::lol: ακομα και αν δεν το πιστευει η Σωσω :lol::lol:

χθες βραδυ ο Νικος ειχε βγει με μια παρεα που κανονιζουν μια εκδηλωση για φαγητο και μου εφερε οταν γυρισε 11.30 δηλαδη 2 μπριζολες με πατατες...φυσικα τα τσακισα εκεινη την ωρα... :lol::lol:

Βαγκ μην ανησυχεις..ειναι η φαση που ειχαμε περασει εμεις τον Νοεμβριο και τον Δεκεμβριο..τσεκαρε το βεβαια αλλα μου θυμιζει τοτε που σας παραπονιομουν..επανηλθε η ορεξη του απο μονη της ξαφνικα και οχι μονο αλλα αυξηθηκε κιολας..και ο δικος μου τοτε ειχε χασει γυρω στο 1.5 κιλο :(

τωρα δηλαδη τρωεει και φρυγανιες με βουτυρο για πρωινο μετα το γαλα που δεν το ειχε κανει ποτε...

ευτυχως δεν εκανε πυρετο καθολου και σημερα πηγε κανονικα παιδικο και ορεξατος!!!

σηκωθηκα και με επιασε να κανω κατι δουλιτσες και τωρα ποναει η μεση μου :(:(

το μεσημερι φακες με σαλατα και το βραδυ θα φτιαξει ο Νικος πιτσες γιατι θα ερθουν και τα ανιψια :D:D

καλη μερα σε ολες!!!

• Απαντήσεις 940
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Λοιπόν η μαμά μου είναι η αλεξάνδρα και το ελισάβετ θα το πάρουμε από τη μαμά του πεθερού. Η πεθερά είναι συνονόματή του πεθερού...... Τη γλιτώσαμε δηλαδή χαχα

Βαγκ καλά λέει η μαρ πάρε γιατρό και κάντε αναλύσεις. Γενικά. Ακόμη και καλλιέργεια ούρων. Τα πάντα!

Μαρ πόσο σε καταλαβαίνω με τους εμετούς! Εγώ πάλι σήμερα.....

Σας ευχαριστώ και τις ευχές!!!! :-)

Με έναν όνο σε όλες μας!

Δημοσίευση

Αύριο φεύγει ταξίδι o αντρέας. Που είναι του αγίου βαλεντίνου.... ΚλάΨω

Γενικά δεν κάνουμε ποτέ κάτι ουαουυυυ αλλά καμία όμορφη χειρονομία έτσι για τη μέρα

Λέω να του βάλω μία σοκολάτα λακτα η παυλίδης με ποτό κεράσι και μία κάρτα με ερωτόλογα στη βαλίτσα. Να τα βρει όταν την ανοίξει...... Με έχουν πιάσει οι ρομαντιλες μου......<3

post-15892-13873940081208_thumb.jpg

Δημοσίευση

Αχ τι ωραία ιδέα Μαράκι να του το κάνεις....

Ούτε εμεις κάνουμε τίποτα ιδιαίτερο..τα δώρα έχουν κοπεί προ πολλού...Θυμάμαι το πρώτο χρόνο που γνωριστήκαμε μου φερε μια ορχιδέα μέσα σε ένα τετράγωνο βαζάκι...και γω του χα ζτο μαξιλάρι κάτι lactakia καρδούλες με γέμιση φράουλα που ήταν σε εορταστική κασετίνα τότε....

Αχ είστε και έγκυες και μιλάω για σοκολάτες...φτου μου..

Δημοσίευση

θ ΣΑς διαβασω σε λιγο..

νανα τι να πω..δεν εχω λογια με το δεματακι σου..

ποσα ευχαριστω..αληθια..η μαρθα φοραει τα κοκαλακια για κολιε..κ στα ποδοα..καλα οσον αφορα το σκυοφακι κ τα τερλικια..

τελεια..σε ευχαριστω για ολα..πραγματικα!!

η ελενη καλα..φευγει μαλλον δσημερα απο μαιευτηριο με 1 μπομπιρα και αργοτερα τον αλλον..αλλα ολα καλα!!

φαγαμε..αρακα απο χθες κα εκμεκ καταιφι!θα σας διαβασω κ επανερχομαι!

Δημοσίευση

τα πήρες;

ευτυχώς γιατί το είχα ένα άγχος...

χαίρομαι που άρεσαν!

και βασικά που άρεσαν στη Μαρθούλα... χαχαχα!!!

Μαράκι, πολλή καλή η ιδέα σου.

εγώ έχω απορία αν θα κάνει κάποια ευγενική κίνηση ο δικός μου...

Δημοσίευση

τι παπαρια κ αυτος ο βαλεντινος..κλασικα ξενερωτη..δε το συζηταΩ!!ΧΑΧΑΧ...το απογ θα παμε στην αντωνια..

σουπερ!!

οι μτξες μειωνονται σταδιακα στη μαρθα κα στη μπουμπου..

ο λευτ συνεχιζει συναχι..αλλα αυτο;ς δε μας νοιαζει..αντε ρε ο σπυρος..καλο μου παιδιακι!!!

καλε γιατι αδυνατιζει;;αλλο παλι κ αυτο!!

πως θα το φωναζετε μαρακι;;

αλεξανδρα η ελισαβετ;

Δημοσίευση

γιατι μωρε μένει μέσα το μικράκι;

ελπίζω να βγει πολυ πολυ γρήγορα

Τις ευχές μου για καλη λοχεία και γρηγορα το μπεμπάκο τουςνα τον φερουν στο σπιι

εφτασε και η β σιγα σιγα Μαρια - καλε θυμαμαι τις φιλες μου εγκυες και μου φαινοταν οι ηταν εγκυες απο παντα - σε εμας ποτε περασε ο καιρος δεν εχω καταλαβει

Στην προηγουμενη εγκυμοσυνη αντε να ειχα κανει 3 -4 εμμετους - σε αυτη οταν μπηκα σον 60 σταματησαν οι πολλοι και ανα τα κτα χρονιακ διαστηματα κανω και κανεναν - τι να πω - τουλαχισον οπως λενε τα κοριτσια κραταμε σιλουέτα :D

εχασα 2 κιλα με χεσιμο και εμμετο :lol::lol:

4,2 ζυγιστηκα μετα τον εμμετο :D:D -ελπιζω να μην επηρεαζει ο μπεμπε - τιποτε αλλο και να μην μου βγει σαμιαμιδης

βεβαια εαν ζυγιστω χωρις εμμετο με δειχνει 6 πανω :D -κρατάω το 1ο

Οσο για ο Βαλεντινο

εχει ο αντρας Γεννεθλια -οποτε σημερα εφτιξα τηνουρτιτσα του - Εγω το εκανα το δωρο μου :D

Σωσω ουτε εμενα μου αρεσει σαν γιορτη δεν την γιορταζα ποτε

Δημοσίευση

Σωσω ο βηχας θυμαμαι ειναι φυσιολογικος στα βρεφακια αλλα δεν θυμαμαι μεχρι ποτε - και μεχρι να καθαρισουν τελειως οι πνευμονες απο ο αμνιακο μου ελεγε ο γιατρο τοτε αλλα δεν θυμαμαι ποσο τραβαει αυτο

Μακαρι να μην ειναι κρυωμα.

α τα καλλυντικα θα τα προωθησω και σε γνωστες μου αν θες και εαν τους αρεσουν ετοιμασου για παραγγελιες να βγαλεις και κανα φραγκο για τον κοπο σου ρε συ - γιατι να μην παρεις παραπανω χρηματα.

Δημοσίευση

καλημέρα.

ο Π ήταν δουλειά το βράδυ.

του έγραψα ένα "σ'αγαπώ" και του έκοψα ένα τριαντάφυλλο από τον κήπο μας και τα έβαλα στο μαξιλάρι του.

είναι εντελώς αντιρομαντικός... σε αντίθεση με μένα...

Μαράκι, εμένα αποκλείεται να μου αγοράσεο σοκολατάκια...

όποτε με δει να τρώω γλυκό με μουρμουράει... χαχαχα!!!

ο Α δεν πόνεσε άλλο τα δοντάκια του.

και η αλήθεια είναι ότι τις τελευταίες μέρες μου κάνει λίγες διαρροιες...

απότε είναι πιο πιθανό ο πόνος να ήταν από τους τραπεζίτες.

Δημοσίευση

:lol::lol::lol:

τα γελια ειναι για τον Βαλεντινο!!!!

και εγω ξενερωτη...καλα ο Νικος δεν το συζητω.. :mrgreen::mrgreen:

τουλαχιστον γλιτωσα και την καμπυλη ζαχαρου..μου ειπε να μην την κανω αφου δε βλεπει κατι ανησυχητικο και στην προηγουμενη εγκυμοσυνη ολα οκ...

αντε με το καλο να βγει η Ελενη και τα 2 μπεμπακια!!!!

μια συναδελφος με αγχωσε χθες για τις αντδρασεις και τη ζηλια του 1ου παιδιου..βεβαια αυτη ειχε ενα κοριτσακι πρωτα..νομιζω οτι ειναι αλλιως με τα αγορια...

βρεχει συνεχως και κανει κρυο...

εχω διορθωμα... :(:(

Δημοσίευση

χρυσούλα κι εγώ αναρωτιέμαι πώς θα αντιδράσει ο μικρός.

τώρα τελευταία τον αναφέρει συνέχεια.

όταν δει κάτι μας λέει να αγοράσουμε και τον Μάριο ένα πιο μικρό.

έχει φορές που έρχεται και χαϊδεύει την κοιλιά μου, έχει φορές πόυ δεν τον χωνεύει.

προχθές τον είδα να παιδεύεται προσπαθώντας να φορέσει ένα παντελονάκι για μωρό 2 μηνών που φέρανε δώρο στον Α.

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια....να χαίρεστε και να σας χαίρονται οι Βαλεντίνοι σας....

Ζηλίτσες νομίζω εξαρτάται από το παιδί.Εμένα η μια μου ζηλεύει πολύ μόλις πιάσω την άλλη ή παίξω μόνο με την άλλη ή ένα παιχνίδι θέλει να το δει πρώτη ή καινούρια παπούτσια για την άλλη να τα φορέσει πρώτη.

Η μεγάλη μου πάλι είναι ζαμαμφου....πάντα όταν της δινω ενα μπισκότο ζητάει και για την αδερφή της ή οταν της βάζω χυμό περιμένει να βαλω ποτήρι και για την αδερφή της να της το πάει.Δίδυμα είναι και είναι τελειώς διαφορετικά...

Ζηλίτσες ίσως υπάρχουν τώρα για παλιμπεδίσματα δε ξέρω.Έχω ακούσει ζευγάρια που το αντιμετωπίζουν κι αυτό και άλλα πάλι που δεν παρατήρησαν διαφορά με τον ερχομό ενός νέου μέλους.

Για όλα να στε έτοιμες....χα χα..Υγεία πάνω από όλα και τα υπόλοιπα θα βρουν το δρόμο τους...

Και μεις μια από τα ίδια με το Βαλεντίνο,δε κάνουμε κάτι διαφορετικό...άντε να πάρουμε delivery κανά κινέζικο για αλλαγή το βράδι που θα κοιμηθούν τα μικρά...

Φιλιά...

Δημοσίευση

γεια κ απο μας...εδω πολυ βροχη το πρωι κ μετα ..τωρα δλδ ηλιο..πηγαμε τη βολτα μας..

βαλεντινος κ παπαρ...χχαχ...

γιυβαρλαΚΙΑ το μεσημερι..

πολυ διορθωμα;;

ρε παιδια οπου παμε θελει να παερνει κ κατι η μαρθα.,.

κ καθεται και χτυπιεται..

ζηλεις οχι ακομα..κατσε να θελει χερια το νεο μελος κ θα σου πω εγω ζηλιες..

εγω νομιζωοτι η μικρη θα τραβηξει πολλα..

βελακια στα ματια...γδαρσιματα χωρις λογο!

χαχαχ...

Δημοσίευση

Καλησπερα

Ο Νικοςαφαγιες -δεν του αρεσε ουτε του σχολειου το φαι ουτε το δικο μας -σουφλε λαχανικων και παρα πολυ ωραιο εχω να πω βγηκε

ενι γουει - τοστ με αυγο εφαγε

Κατα τα αλλα ολα καλα και πολυ πηξιμο στη δουλεια ευτυχως φευγω γιαι θα λαλισω με αυτα που ακουν τα αυτια μου

ηρθε σημερα μια για συνεντευξη για να με αντικαταστησει σε 1 μαθημα και ηρθε απλυτη - μιλαω σοβαρα με το μαλλι μες τη λιγδα και παρουσιαζε τις γνωσεις της και ελεγε οτι τοσο απλα δεν ξερει να τα κανει που κανουμε στο ιεκ - οκ κοπελια τραβα στο χαρβαρντ κοντεψα να της πω

Και εδω πολυ βραοχη εσε μεσα -μεσα θα κατσουμε και σημερα - δεν μπορεις να πουθενα χωρις να δωσεις φραγκα και δεν παει αυτη τη στιγμη

καλα οι θα τρωνε μπολικες μπατσες τα μικρα ειναι δεδομενο

λογικο και εγω με ην αδερφη μου -ειχαμε ρηξει επειρου καλους ξυλο

τι να κανεις μες τη ζωη ειναι ολα

και ο Στελιος και εμας εινι πολυ ζηλιαρης - σκατα να ζητησει αν φαει ο Νικος θα φαει και αυτος ετσι απο ζηλια -αφου οταν τους ταιζω ρωταει ο νικος εφαγε ή τονα φηνει παντα πρωτο να δοκιμασει για να δει τι θα κανει

Σωσω ο Νικος το καει αυτο που και που να χτπιεαι εαν δεν το παρουμε κατι αλλα δεν του περναει ον βαζω ιμωρια οπου ειμαστε

σιγα μην ον αφηζω να κανει οτι θελει -ας με λενε σκυλα - πραγματικα δεν με απασχολει καθολου

Δημοσίευση

καλημέρα κοριτσάκια μου!

τι κάνετε;

πολλές απουσίες βλέπω...

ο Α πίνει νερό μόνο από μπιεμπερό!!!

στο σχολείο πίνει από ποτήρι.

παρ' όλ' αυτά, το παίρνει μαζί του στο σχολείο.

χθες που πήγε να τον πάρει ο Π, δεν υπήρχε μπιμπερό...

του λέω είναι η ευκαιρία μας!

το ζήτησε κανά 2 φορές αλλά μέχρι εκεί.

είπα στη δασκάλα, αν το βρει να το πετάξει.

εγώ, επίτηδες, δεν έχω κρατήσει ούτε ένα μπιμπερό.

πιο πολύ για να μην υποκύψει ο Π και του δώσει.

ο δικός μου δε ζητάει πράγματα... σε αντίθεση με μένα όταν ήμουν μικρή...

κι αν θα ζητήσει, θα διαλέξει μόνο ένα.

προχθές ήρθε η αδερφή του πεθερού μου από Αθήνα και πήγανε περίπτερο.

τον παρακαλούσε να διαλλέξει ό,τι θέλει κι αυτός πήρε ένα αυγουλάκι.

μόνο προχθές που πήγαμε τζάμπο για να του πάρω ένα πλέιμομπιλ... ήθελε 2 μηχανάκια.

ο μαλαγάνας... δεν έκλαψε ή φώναξε αλλά τι μου είπε;

μία για μένα και μία για τον μπαμπά...

επειδή δεν το κάνει συχνά, του πήρα και τις 2.

όταν πήγαμε σπίτι διαλλέξανε από μία.

μετά έρχεται και μου λέει: "μαμά θέλω και τις 2"

του είπα ότι πρέπει να ρωτήσει τον μπαμπά του και πάει και του λέει: "μπαμπά, μου τη χαρίζεις;"

και ήταν τόσο ευτυχισμένος!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα βαλεντινες!

Μπήκα χτες εγραψα ενα κατεβατο δεν το πήρε και απο τα νευρα μου δεν ξαναμπηκα... :D

πήγα χτες στο γιατρό και η αποκόλληση απο μικρη εγινε μετρια!Τέλεια!Λόγω βήχα είπε ο γιατρος!

Εχω ενα βηχα απίστευτο!Του ειπα να μου γραψει μια βδομαδα οφ.

Απόψε δεν κοιμηθηκα ουτε 5 λεπτα!Απο το βηχα!Μια βδομαδα με παει γαμιώντας!

Τελοσπάντων...

Ελένη μου να σου ζησουν οι παλληκαροι!Καλη λοχεια να χεις!!!Ησουν παλληκαρι κι εσυ και τα βγαλες περα μεχρι τελους!Κι ας σε παιδεψαν πάλι οι κωλογιατροι!

Και ειχες και το κουραγιο να μπεις να μας γραψεις!Αλλη Σωσω απο κει!

Κορίτσια πολλα φιλια!Σας διαβασα ολες!

Πάω να δουλεψω να βγαλω ό,τι μπορω μιας και την αλλη βδομαδα θα λειπω!

Πιστευω να καταφερνω να μπαινω από το σπίτι....

Δημοσίευση

kalhmera...σηκωθηκα κ πινω καφε..ηλιος..μπιφτεκια..

ντομ περαστικα!!δλδ η αποκοληση εγινε καλυτερη;;δε καταλαβα!!

αληθεια νανα ακομα πινει με μπιμπερο το νερο;;

πως κ το εχεις αφησει εσυ;;κανε τωρα πραγματα πριν ερθει το νινι.μετα ξεχασετο!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τα διάβασα ρε κορίτσι..Πφφ τι να πω. Ετσι όπως τα λες φαίνεται σαν να θέλει να σε βάλει καισαρική στις 38 εβδομάδες. Γιατί να το δεχτείς; Αν υπάρχει κάποιο θέμα οκ, πχ με την πίεση κλπ δε ξέρω τι γίνεται, αλλά αν λέει μια το ένα μια το άλλο δε φαίνονται λίγο σαν δικαιολογίες; Δηλαδή κ η γιατρός σου η άλλη γιατί λέει ότι δεν υπάρχει θέμα να πας φυσιολογικά ; Δεν ξέρει αυτή; Αυτό για την προεκλαμψία νομίζω είναι πιο σοβαρό, αλλά είναι σίγουρο ότι έχεις; Ή το υποθέτει ο γιατρός επειδή έκανες πίεση 15; Επίσης δε γεννάς μόνο αν στις 39 εβδομάδες αρχίσει το κεφάλι να φαίνεται κ βγει με ένα σπρώξιμο. Γιατί μόνο τότε; Για να μη ζοριστείς το λέει κ ανεβάσεις πίεση; Γιατί αλλιώς μπορείς να γεννήσεις κ 41 εβδομάδες κ να κάνεις κ ώρες, να μη βγει με ένα σπρώξιμο. Τώρα αν όντως είναι υπέρ του φυσιολογικού και βλέπει κάτι, εννοείται να μην το ρισκάρεις κ να πας για καισαρική όποτε σου πει!! Δεν παίζουν μ αυτά!! Πάντως κ για το μικρόβιο κι εγώ έχω ακούσει ότι παίρνεις απλά μια αντιβίωση εκείνη την ώρα κ γεννάς κανονικά..τώρα δεν παίρνω κ όρκο, δεν είμαι γιατρός. Γενικά αυτόν σαν γιατρό τον ξέρεις; Είναι καλός; Αν τον εμπιστεύεσαι θα σου έλεγα άκου ό,τι σου πει κ καντο. Αν έχεις αμφιβολίες δε ξέρω, καλά κάνεις κ το ψάχνεις  Εγω δεν αμφισβήτησα ποτέ τον γιατρό μου, έχω καταλάβει όμως με 3 γέννες ότι είναι υπέρ του φυσιολογικού, είναι χαλαρός γενικα, ίσως παραπάνω αποσο θα’θελα, αλλά δε σε αγχώνει κ θα πάει καισαρική μόνο αν υπάρχει σοβαρός λόγος . Ποτε έχεις ΠΗΤ θύμισε μου; Κ πόσο χρονών είσαι αν επιτρέπεται;
    • Κορίτσια τι κάνετε? Πως είστε όσο περνάει ο καιρός? Εγω εχω αρχίσει και βαραίνω και δυσκολεύομαι σιγά σιγά.. Εχω κατι πόνους σαν μυϊκούς θα τους περιεγραφα, χαμηλα στην κοιλιά αριστερά μονο στις κινήσεις. Σκέφτομαι μηπως εχει σχέση με την τομη της προηγούμενης καισαρικής μου. Εαν καποια εχει ξανακάνει καισαρική, ειχε ποτέ τετοια ενόχληση? @Elk μου εσυ που εχεις κανει καισαρικες είχες ποτε κάτι παρόμοιο?
    • Τελεια, εγώ μένω Αιγάλεω και είμαι φιλόλογος χρόνια σε φροντιστήριο και ιδιαίτερα αλλά τώρα με κάλεσαν αναπληρώτρια στην Δ φάση και πηγαινοέρχομαι Θήβα!
    • Σήμερα είχα άλλη μια συνάντηση με το γιατρό του νοσοκομείο που θα με ξεγεννήσει... καλά που δεν παίξαμε ξύλο. Φίλε οι άνθρωποι εκεί μέσα πρέπει να κουβαλάνε πολλά κιλά κόμπλεξ.. γενικά οι γιατροί..    Ακούστε να δείτε τώρα.. την προηγούμενη Τρίτη που πήγα για καρδιοτοκογράφο άρχισε να μου λέει τι σκέφτομαι, και αν το σκέφτομαι καλά τι θέλω να κάνω, καισαρική ή φυσιολογικό τοκετό... του λέω γιατρέ τι να σου πω, δεν ξέρω.. εγώ άγνοια κινδύνου έχω, δεν έχω ξανά γεννήσει για να ξέρω τι θέλω, ότι μου πεις εσύ θα κάνουμε.. αν μπορούμε να το πάμε φυσιολογικά, θα το πάμε φυσιολογικά, αν πάλι όχι για το χ - ψ λόγο το πάμε καισαρική. Μου κάνει τον υπέρηχο μου λέει βλέπω τον λόρο γύρω στο λαιμό του μωρού, σου το είπε αυτό η γυναικολόγος σου; (έχω εξωτερικό γιατρό και συνεργάζονται αυτοί μεταξύ τους).. Λέω όχι, πριν δύο εβδομάδες που με είδε δεν μου είπε κάτι τέτοιο, ίσα ίσα ότι είναι όλα μια χαρά και η μικρή μεγαλώνει φυσιολογικά. Αααα μου λέει εδώ ο λόρος είναι μπερδεμένος.. εντάξει δεν είναι πρόβλημα αλλά σε περίπτωση φυσιολογικού τοκετού θα δούμε πως θα πράξουμε.. του λέω τι εννοείς γιατρέ; Του λέει ο άντρας μου, τι θες να πεις γιατρέ με αυτό; Υπάρχει κίνδυνος για το μωρό; Και λέει αυτός: Δεν υπάρχει άμεσος κίνδυνος αλλά εκείνη την ώρα υπάρχει περίπτωση αν ο λόρος είναι κοντός να δυσκολευτεί στην έξοδο το μωρό αλλά αυτό θα το διαχειριστώ εγώ.. αν είναι μεγάλος ο λόρος είναι οκ! Και του λέει ο άντρας μου, αυτό πως μπορούμε να το γνωρίζουμε; Δεν μπορούμε του λέει ο γιατρός.. Άντε πάνε εσύ και βγάλε άκρη μετά..   Ακούω εγώ αυτά, με έχει αγχώσει καλά καλά και πάω να μου μετρήσει την πίεση η μαία. Μου βγάζει την πίεση 15 τη μεγάλη.. ααα μου λέει αυτός με τέτοια πίεση δεν πάμε με τπτ σε φυσιολογικό τοκετό, υπήρχει θέμα, έχεις χαμηλό ποσοστό για προεκλαμψία, συν ότι είσαι ηλικιακά μεγάλη, είσαι και από εξωσωματική.. Του λέω γιατρέ η πίεση μου καταρχάς δεν είναι αυτή.. η πίεση μου τόσο καιρό είναι στο 12 και τώρα την τελευταία εβδομάδα max 13.. δεν είναι με τπτ στο 15. Ααα μου λέει δεν ξέρεις εσύ.. η πίεση σου είναι αυτή που βλέπω εγώ τώρα.. γιατί όταν θα ρθει η ώρα του τοκετού στα ζόρια τέτοια πίεση θα ανεβάσεις μπορεί και πάρα πάνω.. λέω καλά.. εσύ ξέρεις. Κλείνουμε το επόμενο ραντεβού που ήταν το σημερινό και φεύγουμε.    Εντωμεταξύ με το που φεύγουμε από αυτόν πάμε καρφί στη εξωτερική γυναικολόγο μου γιατί ήθελε σώνει και ντε να βγάλει 3D φωτογραφίες τη μικρή.. τόσο καιρό δεν μπορούσε γιατί το σκατό είχε μονίμως τα χέρια και τα πόδια του μπροστά στα μούτρα της.! 🤣   Πάμε λοιπόν, της λέμε το και το έγινε στο γιατρό, μας είπε αυτά κι αυτά, μας άγχωσε για το λόρο, μιας και ήρθαμε για τις φωτογραφίες δες και για το λόρο ρε Μαρία. Κοιτάει η γυναίκα, όλα καλά, μπόρεσε επιτέλους την έβγαλε και κάνα δυο φωτογραφίες βλέπει και το λόρο, εννοείται μια χαρά, δεν ήταν τυλιγμένος πουθενά απλά ήταν μπροστά στο πρόσωπο και στο λαιμό του μωρού.. μου δίνει να κάνω καλλιέργεια κολπικού υγρού και φεύγουμε. Εντωμεταξύ πριν φύγουμε γυρίζει και μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα για φυσιολογικό τοκετό, η ηλικία σου είναι μια χαρά, εδώ την προηγούμενη εβδομάδα ο ίδιος γιατρός ξεγέννησε φυσιολογικά κοπέλα 45 χρονών.. η εξωσωματική δεν παίζει ρόλο, η πίεση οκ! από τη στιγμή που δεν δείχνει να ανεβαίνει δεν υπάρχει θέμα, το παρακολουθείς αλλά μέχρι εκεί.. το μωρό έχει πάρει ήδη θέση, δεν βρίσκω το λόγο μου λέει γιατί να μη σε πάει φυσιολογικά. 🤓   Βγαίνουν τα αποτελέσματα της καλλιέργειας, στρεπτόκοκκος β θετική.. Μιλάω με τη Μαρία μου λέει θα πάρεις κολπική κρέμα απλά, δεν θα σου δώσω αντιβίωση, δεν είναι κάτι ανησυχητικό που θα πρέπει να πανικοβληθείς, υπάρχει στη χλωρίδα του κόλπου, απλά και αντιβίωση να σου δώσω τώρα μέχρι τη γέννα μπορεί να ξανά εμφανιστεί, να ξέρεις μόνο ότι σε περίπτωση που σπάσουν τα νερά θα πρέπει να πάρεις αμέσως ενδοφλέβια αντιβίωση. Της λέω οκ! και κλείνω το τηλέφωνο.    Πάμε στο σήμερα.. Πάω στο νοσοκομείο, ο γιατρός με "μούτρα" παρεξηγημένος...   Μου λέει πως είσαι, εεε λέω γιατρέ καλά, αλλά είναι πρωί ακόμα δεν έχει αρχίσει αυτή να κουνιέται και ανησυχώ.. μου λέει θα βάλουμε τον καρδιοτοκογράφο θα τα δούμε όλα, μην ανησυχείς.. Μου βάζει τον καρδιοτοκογράφο με το που ακούω καρδούλα ησυχάζω, του λέω τώρα που ακούω καρδούλα όλα καλά.. Μου λέει γιατί αγχώνεσαι.. εεε λέω γιατρέ λίγα γίνονται κάθε μέρα, τόσα ακούμε.. μου λέει πότε θα ξεαγχωθείς εσύ.. λέω όταν θα πάρω τη μικρή στα χέρια μου.. Εεε μου λέει πολύ αγχώνεσαι.. λέω γιατρέ εσύ με αγχώνεις, εγώ μου λέει γιατί, γιατί του λέω την προηγούμενη φορά με τις πιέσεις και το λόρο με άγχωσες.. εεε μου λέει μια μπούρδα είπα κι εγώ για το λόρο μην το δένεις κόμπο, άλλο ο 2D υπέρηχος άλλο ο 3D της Μαρίας.. Μου ήρθε να του πω μωρέ μαλάκα, αν είναι έτσι τότε τι την λες την παπαριά και τζάμπα τον άλλο τον αγχώνεις. 🤯   Έρχετε και ο άντρας μου μέσα, τελειώνει με τον υπέρηχο που μου έκανε, μου μετράει και την πίεση και μας λέει πάμε στο γραφείο. Λέει ραντεβού την άλλη Τρίτη τι ώρα;; Λέω γιατρέ ότι ώρα σε βολεύει.. Όλα καλά;;; Και λέει αυτός ναι όλα καλά, ο καρδιοτοκογράφος οκ! η πίεση καλούτσικη, το αμνιακό εντάξει.. Λέω γιατρέ τι θα κάνουμε με το θέμα του τοκετού;; Και αρχίζει αυτός.. πήγες λέει στη Μαρία και την είπες για το λόρο και καλά ότι παίρνω λόγια από αυτόν και τα μεταφέρω στη Μαρία.. Του λέω καταρχάς στη Μαρία δεν πήγα για το λόρο αλλά για τις φωτογραφίες.. και μιας και πήγα είπα να δει και το λόρο.. σου είπε μου λέει η Μαρία ότι με το μικρόβιο που έχεις δεν μπορείς να γεννήσεις φυσιολογικά; Λέω όχι, το μόνο που μου είπε ήταν να πάρω την κολπική κρέμα και αν σπάσουν τα νερά να πάρω ενδοφλέβια αντιβίωση αυτό.. Του λέω γιατρέ δεν θα με ξεγεννήσει η Μαρία, εσύ θα με ξεγεννήσεις, εγώ από σένα περιμένω να μου πεις τι θα κάνουμε, εγώ δεν ξέρω, ούτε αποφασίζω μόνη μου. Μου λέει αυτός δεν σου είπε η Μαρία ότι με τόσους σοβαρούς παράγοντες που έχεις δεν μπορείς να γεννήσεις φυσιολογικά; Του λέω όχι, δεν μου το ανέφερε ποτέ αυτό. Πετάγεται ο άντρας μου και λέει η Μαρία σε τέτοια βγάζει τον κώλο της απ' έξω, δεν είναι αυτή που ξεγεννάει αλλά εσύ. Λέει αυτός εγώ νόμιζα ότι γνώριζες τους κινδύνους, του λέω όχι.. γι' αυτό περιμένω εσένα να μου πεις.. Αρχίζει αυτός να λέει σε αυτό το σημείο, ότι δεν έχει ανάγκη από πελατολόγιο, ότι και καλά αν θέλουμε να πάμε σε άλλο γιατρό μπορούμε, ότι αυτός είναι υπερ του φυσιολογικού τοκετού και τα ποσοστά του είναι υψηλά οπότε δεν τρελένεται να τα χαλάει με καισαρικές, σαν να λέει ότι εμείς υπαινισώμαστε ότι μας πάει για καισαρική καθαρά για χρηματικό σκοπό.. καμία σχέση εμείς εντωμεταξύ.. και κάθομαι και σκέφτομαι εγώ εκείνη την ώρα.. τι λέει ο άνθρωπος;;; 🤯🤯🤯   Του λέω γιατρέ, ούτε εχθρό σε βλέπω, ούτε κόντρα θέλω να σου πάω.. Δυστυχώς εδώ το ξέρεις πολύ καλά ότι δεν υπάρχει γυναικολόγος που θα σε αναλάβει από την αρχή της εγκυμοσύνης μέχρι τη γέννα, αναγκαστικά πας αλλού. Εγώ εσένα διάλεξα και δεν έχω θέμα μαζί σου, ίσα ίσα, απλά περιμένω ξεκάθαρες κουβέντες, να ξέρω εξ αρχής πως θα πορευθούμε, δεν είμαι εγώ γιατρός, εσύ είσαι, εσύ ξέρεις καλύτερα. Κσι μου λέει θα μπορούσα τώρα να σου βάλω προγραμματισμένη καισαρική στις 38 εβδομάδες αλλά δεν σε βάζω ακόμη γιατί θέλω να το δούμε πως θα πάει βδομάδα με τη βδομάδα.. αν δούμε ότι όλα πάνε καλά και φτάσεις 39 εβδομάδες και το κεφάλι έχει αρχίσει και φαίνεται και με ένα σπρώξιμο βγει το μωρό εννοείται δεν σε βάζω στο μαχαίρι.. Εεε λέω πες με έτσι να καταλάβω, εξηγημένες κουβέντες..    Με έσκασε κορίτσια.. όχι τπτ άλλο, τώρα ξέρω ότι περιμένει τουλάχιστον να πάμε 38 εβδομάδες, ότι έχει σκοπό να με πάει με καισαρική, αλλά αυτό θα το δούμε ανάλογα με την υγεία μου και την υγεία του μωρού.. Δηλαδή τόσο δύσκολο τους είναι να μιλήσουν νορμάλ αυτοί οι άνθρωποι;;;   Sorry για το σεντόνι.. 😅
    • Ναι ρε γαμώτο! Εδώ στο τέρμα Θεού, αρχές Αλάχ που ζω.. δεν υπάρχει γυναικολόγος που ταυτόχρονα να είναι και μαιευτήρας. Οπότε έχεις άλλον έξω που σε παρακολουθεί και τον πληρώνεις αδρά.. ιδιώτη.... και πας σε άλλον προς το τέλος της εγκυμοσύνης στο νοσοκομείο για να σε ξεγεννήσει.  Εγώ αυτή η γιατρός που έχω γενικά, η γυναικολόγος μου, ασχολείται κυρίως με εγκυμοσύνες και ότι αφορά τους μεγάλους υπερήχους, αυτόν τον γιατρό που είναι στο νοσοκομείο τον ξέρει γιατί ήταν συμφοιτητές στην ιατρική. Οπότε την αρχή της εγκυμοσύνης την αναλαμβάνει αυτή και το τέλος, τη γέννα δηλαδή την αναλαμβάνει αυτός. Εννοείται ότι στο νοσοκομείο υπάρχουν και άλλοι γιατροί, απλά αυτός είναι το όνομα και ο καλύτερος εκεί μέσα. Αυτός είναι ο μόνος που είναι υπέρ του φυσιολογικού τοκετού, αλλά είναι δυστυχώς λίγο παρμένος από ότι καταλάβατε.. δηλαδή θέλεις διερμηνέα για να καταλάβεις τι θέλει να πει ο ποιητής κάθε φορά. Δεν μιλάει ξεκάθαρα. Είναι πολύ παρεξηγήσημος, δεν είμαι η μόνη δηλαδή που έχω θέματα μαζί του, οι περισσότερες κοπέλες είναι.. και δεν είναι λίγες οι φορές που έχω ακούσει είτε άντρες είτε γυναίκες να είναι στα πρόθυρα τσακωμού μαζί του. Ναι! η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσε εξ αρχής να μου πει σε πάω σε καισαρική, κάτι το οποίο δεν κάνει.. θέλει να δει πως θα ανταποκριθεί το σώμα μου στις εβδομάδες που έρχονται και ανάλογα θα πράξει. Εντάξει σε αυτό του βγάζω το καπέλο, απλά το θέμα είναι ότι πρέπει όπως είπα να μυρίζεις τα νύχια σου για να καταλάβεις τι θέλει να πει ο ποιητής. Την απόξεση που χρειάστηκε να κάνω στην πρώτη εγκυμοσύνη αυτός μου την έκανε, και έκανε πολύ καλή δουλειά, γι' αυτό και τον εμπιστεύομαι, γι' αυτό και τον επέλεξα, αλλά ξέρω ότι είναι ιδιάζουσα περίπτωση.. 😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...