Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τα πολύτιμα στολίδια μας!Μωράκια 6ου-7ου-8ου '12!!v14


Recommended Posts

  • Απαντήσεις 998
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ευχαριστω Σταυρουλα!το ειχα παρει περυσι κ ηθελα να δω αν ειναι το ιδιο.δεν το χρησιμοποιησα ακομα!απλως δεν ξερω που να βρω τετοια στρας που εχει μεσα το κουτι!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα κοριτσακια μου. Τι μου κανετε? Ελπιζω ολες να ειστε καλα και τα μωρακια μας ακομη καλυτερα. Εχω να σχολιασω από την 5η Ιανουαριου (συνολο 49 σελιδες!) οποτε όπως καταλαβαινετε θα αφησω αρκετα ασχολιαστα.

Τα δικα μας νεα…ο Παναγιωτακος μου δοξα τω θεο με την αντιβιωση πηγε καλα, την συνεχιζουμε (συνολο 10 μερες θα παρει) και παραλληλα βαζουμε στη μυτη φυσιολογικο ορο και σπρει pulmicort. Η ορεξη ακομη δεν εχει επανελθει κανονικα αλλα το παλευουμε.

Η νεραιδουλα μου εχθες μας λαχταρησε επειδη εκανε πυρετο αλλα σημερα είναι καλυτερα και ελπιζω η αντιβιωση που παιρνει εδώ και 1 εβδομαδα για την ωτιτιδα να την φυλαξει να μην εχει κολλησει από τον Παναη.

Τι να πω με τις παλιοιωσεις!!!!!!! Αμαν φετος ολος ο κοσμος υποφερει και ειδικα τα μωρακια και τα παιδακια. Δεν εκανε και χιονια για να ψοφησουν τα μικροβια, αυτος ο καιρος με την υγρασια είναι γεματος μικροβια…… Δεν θελω να δω κανενα από φοβο μηπως κολλησουν τα παιδακια μου τιποτα, στον γιο μου ετσι εκανα 1 χρονο στο νησι, θυσιασα την παρεα για να μην ερχεται το παιδι σε επαφη με κοσμο και δεν μου αρρωστησε ποτε. Το ανα εκανα καλα ή ασχημα δεν ξερω, το θεμα είναι ότι δεν αρρωστησαμε. Ενώ τωρα που ειπα να μην ειμαι τοσο φοβιτσιαρα ειδα τα χαϊρια μας. Τελος παντων, παιδια είναι θα αρρωστησουν καποια στιγμη δε λεω αλλα εμενα ρε κοριτσια ψυχολογικα με γονατιζει όταν τα βλεπω αρρωστα, εστω και με μια μυξουλα εγω πανικοβαλομαι και φοβαμαι…

Επειδη όπως σας εχω πει σας διαβαζω καθημερινα βλεπω ότι αρχισαν πυρετωδεις προετοιμασιες για τις βαφτισεις. Πολύ ομορφα τα θεματα που διαλεξατε. Εγω όπως ισως φανταζεστε θα εχω θεμα τι άλλο…ΝΕΡΑΙΔΕΣ. Ο νονος ακομη αγνοειται….

Επισης επρεπε να ειχαμε κανει το εμβολιο στι 8 Ιανουαριου, αλλα ειμασταν ακομη στη Βέροια. Και τωρα με την αντιβιωση θα παμε πολύ πισω, απ’ ότι φαινεται θα χασουμε ένα μηνα….οχι τιποτα άλλο αλλα το μωρο πρεπει να αρχισει κρεμα. Ειμαι μαλλον η μονη που ακομη δεν εχω δωσει και θηλαζω μονο……

Η δικια μου ρε κοριτσια ακομη δεν γυριζει από ανασκελα μπρουμυτα, μονο στο πλαι. Το μονο που κανει είναι μερικες φορες να γυριζει από μπρουμυτα ανασκελα, αλλα δεν το κανει συνεχεια. Φταιει που την εχω πολλες ωρες στο ρηλαξ και δεν γυμναζεται η τεμπελουλα μου!!!! Τα δικα σας κανουν πολλα.

Εμεις εδώ στο σπιτι που κοψαμε βασιλοπιτα το φλουρι επεσε αναμεσα στα κομματια των παιδιων μου 

Και η δικια μου η κοιλια είναι σαν εγκυος, σκουληκι με καρουμπαλο χαχααχαχα. Εχασα όλα τα κιλα της εγκυμοσυνης αλλα η κοιλια είναι εκει!

Επειδη διαβασα τις αποψεις σας για τα ωφελη του μητρικου γαλακτος, εγω ειμαι της αποψης ότι είναι αναντικαταστατο. Δεν είναι πανακεια αλλα σιγουρα προσφερει περισσοτερα από το τυποποιημενο γαλα, σωματικα και ψυχικα.

Ανθουλι πως είναι η μικρη? Της περασε εντελως ?? Και εμεις από παιδοτοπο την πατησαμε, που τον πηγαιναν τον Παναγιωτη οι παππουδες… Σε καταλαβαινω πως νοιωθεις. Ευχομαι να ειστε περδικια.

Αριακι το μπισκοτο τα παει καλα με τις τροφες? Αρχισατε και φαγακι? Φαγουδα είναι, μπραβο το κοριτσακι μας. Χρονια πολλα για τη μαμα σου.

Τονινο επαθες και μαστιτιδα μετα από τοσο καιρο ε? Δεν το ηξερα ότι μπορει να συμβει μετα από τοσους μηνες θηλασμου…Ποια αντιβιωση πηρες? Μετα από ποση ωρα θηλαζες?

Μπουσουλαει ο Αναστασης? Μπραβο το γιαβρι μου, γερος και δυνατος να είναι παντα.

Ελεναλντα η Εβελινα είναι να μην παρει μπρος. Εκει που δεν ηθελε μπιμπερο τωρα πινει πολύ γαλα και μαλιστα ξενο. Μπραβο το παιδι. Γενικα από οσα διαβαζω μου αρεσει πολύ ο τροπος που βλεπεις τα πραγματα, που αναλυεις συμπεριφορες και τον τροπο που εχεις να διαχειριζεσαι τις διαφορες καταστασεις. Μπραβο!

Ξεκινησες την θεραπεια σου? Σταματησε το γαλατακι σου εντελως?

Ελενακι νενε ειστε καλα? Η μικρουλα είναι καλα? Χρονια πολλα για τον αντρα σου, πολυχρονος.

Σταυρο ποια αντιβιωση εχεις παρει και μετα από ποση ωρα θηλαζες? Οι προσπαθειες για μπεμπε συνεχιζονται ή αναβληθηκαν επ’ αοριστον???? Με γεια το νέο δοντακι . Εγω στον Παναη εβαζα λιγο ζεστο νερακι για να είναι πιο νερουλη αλλα και ζεστη.

Εσυ πολύ τα ψαχνεις με τις τροφες…βρωμη…κατσικισιο….στο δευτερο θα δεις πως δεν θα κανεις το ιδιο. Και εγω ετσι εκανα με τον Παναη, όλα τα εψαχνα γιατι ειχα χρονο ενώ τωρα……

Λιλακο πως τα πατε με το φρουτο?

Σονια αυτό για την δερματιτιδα το παθαινουν πολλα παιδακια και οσο μεγαλωνουν φευγει. Να χαιρεσαι και εσυ τον αντρα σου, πολυχρονος.

Βικακι και ο Τονυ δεν τη γλυτωσε και αρρωστησε το γιαβρι μου…ευχομαι να είναι ηδη καλα.

ΜΑρακι εμενα δεν μπυ φανηκες κοκαλιαρα, μια χαρα εισαι. Δεν σε ειδα βεβαια και με μαγιο αλλα σου παει το λεπτο σουλουπι, εισαι μικροσωμη.

Μωρουδενια εσυ μαλλον θα ανοιξεις τον χορο των γαμων και βαφτισεων για φετος. ΜΕ το καλο. Μπραβο που στεκεται το παλικαρι σου.

ΝΑνσουιτα συγχαρητηρια. Όλα τα εκανες παρα πολύ ομορφα, αξια μανουλα. Και του χρονου με υγεια. Πολύ ομορφα ντυμενα ηταν τα παιδακια σου 

Κατερινουλα οι φωτογραφιες είναι πανεμορφες, να τα χαιρεσαι τα παιδακια σου.

Τσεβουλα μπραβο σας που τρωτε την κρεμουλα.

Αυτά είναι για αρχη…..τα επομενα επονται!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

geia sas koritsia, ti kanete? euxaristo gia tis apantiseis sas. telika den tha paro marsipo oute mei tai mazi mou giati etsi kiallios xreiazomai to kathismataki autokinitou gia na to balo st'amaksi tou gamprou mou ;) opote auto tha paro, den ksero bebaia an tha me afisoun na mpo sto aeroplano me to kathisma :?:? allios tha paei me tis balitses!!! exo agxothei ligo gia to taksidi giati o manolis mou einai polu zoiros kai fobamai pos tha mas mathoun oloi sto aeroplano :lol::lol::lol::lol: kai stenaxoriemai pou tha afiso to tonaki mou :cry::cry: eutuxos mia misi mera einai...

i adelfi mou mou brike kai karotsi gia bolta an prolaboume meta to giatro mexri na pame sto aerodromio. elpizo na meino euxaristimeni apo to giatro :?:? auta ta nea mas... tha sas grapso kai kati stin omada molis bro xrono...

katerina/kangouraki na xairesai tin adelfi sou... ;)

sonja perastika se olous sas... kai ego brazo to nero gia 10 lepta, sto kouti grafei 5 alla sti kliniki mou eixan pei 10 ;)

boulaki teleia ta foremata pou ebales ;) ego kati tetoio thelo gia ti baptisi http://www.amarisso.gr/details2.php?lan ... 374&page=3

sumpethera kai emena exoun paraksena programmata!!! o tonis mou mporei na meino kai 12 ores xoris na faei :shock::shock:

tony perastikoulia sas ;)

opos panta den me afinoun na sxoliaso opos kai oso thelo!!! grrrrrr ta leme argotera filakia polla

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σας μανουλες;τι κανετε;

εμενα κοιμουνται τα μικρα κ διαβαζα νεα σας.

ειχα ενα σχετικα καλο βραδυ,κοιμηθηκε κλασικα 1 ξυπνησε 4 κοιμηθηκε 5.30 κ μετα 10.30.ας ηταν εστω ετσι καθε βραδυ.οταν κοιμαται 1 θεωρω οτι ειναι νωρις,χωρις πλακα,εχει συνηθισει ο οργανισμος κ λεω α ακομα 1 ειναι, :lol:

σταυρουλα ωραια τα φορεματα που εβαλες τωρα προς το τελος,τα αλλα τα ειδα χθες κ δεν τα καλοθυμαμαι αλλα καποια μου φανηκαν πολυ απλα,καποια μου αρεσαν.παντως κ εγω ειμαι του πιο απλου,ειναι κ τι σου πηγαινει κ πως το υποστηριζεις κατι φυσικα.γιατι κ εμενα πολλα μου αρεσουν αλλα μπορει να μην μου παει κατι. ;)

κατερινακι μου σου απαντησα κ στο φεισμπουκ για την αντιβιωση,λογικα θα το ειδες,παντως κ εμενα η μπεμπα δε κανει κ πολλα σαν κινησεις,απλα οταν ειναι ξαπλωμενη στο κρεβατι μου κ ειναι να τη θηλασω απο τη λυσσα της γυρναει μεχρι κ σχεδον μπρουμυτα που με ψαχνει κ εχει πολυ πλακα.

κατερινα μου ωραια σ\κ ειχατε,εγω καποτε θυμαμαι ολο βολτες ειμασταν,τωρα δε ξερω τι εχει γινει.ισως επειδη ακομα η μπεμπα ειναι μωρο κ φοβαμαι να τη βγαλω εξω,επειησς αλλο με ενα να βγεις αλλο με δυο,συμφωνω μαζι σου σε αυτο που ειπες για τον υπνο των κοριτσιων,να εκμεταλευονται οσο μπορουν τις ωρες που κοιμουνται τα μωρα,οσες εχουν ενα.χθες που δοκιμασα το ρυζαλευρο δε μου φανηκε καθολου γλυκο,ποιο μου προτεινεις να παρω;να χαιρεσαι κ την αδελφη σου!

εμενα σημερα με εχει πιασει πολυ μελαγχολια,σκεφτομαι οτι σχετικα κοντευω για να γυρισω δουλεια(αρχες μαιου)κ πως θα προλαβαινω καποια πραγματα..εχω ξεκολωθει στα πλυντηρια,τοτε τι θα κανω που θα λειπω τοσες ωρες;δε θα κοιμαμαι καθολου,την βλεπω τη δουλεια κ θα ειμαι συνεχεια στη τσιτα στανταρ κ φοβαμαι μη παθω καταθλιψη.ενταξει να μην ειμαι αχαριστη κ να λεω δοξα τον θεουλη να εχω δουλειτσα αλλα με προβληματιζει πολυ η αποσταση κ οτι θα νιωθω παλι οτι χανω χρονο..

τωρα θελω σαν τρελη να φαω μια παστα,αλλα θα φυγει ο αντρας μου να παει σε μια δουλεια κ θα ηθελα να βγω να παω εγω να διαλεξω.αλλα κοιμουνται κ τα δυο.

οσο για το ξενο γαλα κ το αν ξυπνανε κ εμενα ο τονι που επινε μονο ξενο απο 40 ημερων ξυπναγε μεχρι κ σχεδον 1 ετους.δεν ειναι απαραιτητο οτι δε ξυπνανε.

α παραγγειλαμε κουκετα σημερα,πολυ ωραια κ τα στρωματα κ θα μας την φερουν σε λιγες μερες.θα αποχωριστω τον αντωνη μου,θα μου κακοφανει το ξερω,αλλα πρεπει να γινει κ ας κοιμοματε τα μεσημερια αγκαλια.καλα στανταρ τον πρωτο καιρο θα μας θελει διπλα του μεχρι να κοιμηθει.κ εμενα ευτυχως δε ξυπναει ο αντωνης οταν ξυπνησει η μπεμπα κ κλαιει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αντωνία σε μαγαζιά που πουλάνε κουμπιά πρέπει να έχει τέτοια στρας και καρφιά αλλά χρησιμοποίησε πρώτα αυτά που έχει το κουτί :lol:

Κατερινάκι με τις αρρώστιες ναβάγησαν οι προσπάθειες. Ποια αντιβίωση μου λες καλε? Δεν πήρα αντιβίωση.

Εκτός αν λες αυτή που είχα πάρει τον Νοέμβριο την claricid?

Χριστινάκι όλα καλά εύχομαι να πάνε με την εγχείρηση. Πότε ακριβώς θα γίνει?

Ουαουυυ σεξουλιάρα μαμά θα είσαι στη βάφτιση :lol:

Βικάκι ξενύχτρο βγήκε η μπουμπού. Τα απλά φορέματα μου αρέσουν με πολύ μεγάλα αξεσουάρ τύπου statement κολιέ. Τα statement κολιε για όσες δεν γνωρίζουν είναι αυτά http://media-cache-ec3.pinterest.com/up ... TrII_c.jpg

Μπορείς να πάρεις το σκέτο ρυζάλευρο της Νουνου πάλι. Είναι γαλάζιο το κουτί.

Μεγειά την κουκέτα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σταυρουλα ναι ειναι πολυ νυχτοπουλι,αστα.. :D

εχω ψυχοπλακωθει τωρα γιατι εχει γινει ενα θεμα στο ποστακι του παπαβεντση στο φεισμπουκ για ενα μωρακι 1 μηνα που κοντευει να πεθανει επειδη γενηθηκε 7μηνητικο κ η μαμα του ενω το εβλεπε να κοιμαται συνεχεια,να ειναι κρυο κ να μην τρωει δεν εκανε γρηγορες κινησεις,βεβαια μενει λερο οπου δεν υπαρχουν γιατροι κ το μωρακι επαθε υποσιτισμο..ευχομαι να πανε ολα καλα παναγιτσα μου.το μωρακι γενηθηκε 7μηνητικο κ το εδιωξαν στις 4 μερες κ συμβουλεψαν τη μαμα να του δινει τσαι! :?:twisted: ελεος πια..ας ζησει το μωρο,εχω στεναχωρηθει πολυ..

σταυρουλα το κουτι του ρυζαλευρου που εχω ειναι μπλε.μηπως εχει κ αλλο μπλε;

χριστινακι μου ολα καλα να πανε με τον μανωλη σου,μην ανησυχεις αν ειναι ζωηρουλης,μωρακι ειναι γραψτους ολους.ολα καλα ευχομαι κ περιμενουμε νεα σου!αν εχεις διαθεση κ μας σκεφτεις να μας στειλεις μηνυμα στο κινητο να ενημερωσουμε το ποστακι μας.

μου αρεσουν τα απλα ντυσιματα αλλα γενικα δε χρησιμοποιω αξεσουαρ,βαριεμαι να τα φορεσω παρολο που τρελαινομαι να τα βλεπω σε αλλους κ θεωρω οτι μπορει να αλλαξουν τη φιλοσοφια του ρουχου.μαζι με ενα ωραιο καλο ζευγαρι παπουτσια εστω κ απλο να ειναι το ντυσιμο το αλλαζεις αμεσως.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μεγειά την κουκέτα Βικάκι.

Και γω σήμερα το σκέτο ρυζάλευρο της έδωσα γιατί πήρε αυτο καταλάθος ο άντρας μου και μια χαρά το έφαγε.Τα μπισκοτακια holle παρήγγειλες Σταυρούλα?Τα είχα δει στο φαρμακείο της θείας μου/

Χριστινάκι όλα καλά να πάνε με την επέμβαση!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Tι κανετε γλύκες?? :D

Το εχετε ριξει στο στυλιστικο παλι?Πολυ χαιρομαι,τι σοι fashionistas ειμαστε??

Κατερινακι συμπεθερακι δωσε χαδακια στον Παναη,ταλαιπωρηθηκε το καημενο...Κι εμεις αυτο το pulmicort βαζουμε.Και σιροπι.Σημερα τελευταια μερα θεραπειας αλλα το χουρ χουρ και ο βηχας επιμενουν...πρεπει να κανουμε και εμβολιο αυτη την εβδομαδα..Για να δουμε τι θα πει η γιατρος..

Βικακι διαβασα γιάυτη τη μαμα που λες και λενε οτι το παραταγε και πηγαινε κι εβλεπε ενα φανταρο.Οπως και να εχει εμενα για επιλοχειος καταθλιψη μου μυριζει η περιπτωση..Το μωρακι κινδυνευει πλεον,μακαρι να συνελθει το καημενουλι. :(

By the way o Παπαβεντσης ειναι πολυ καλος γιατρος.Και συμβουλος θηλασμου.Και υποστηριζει το bedsharing και τον ελευθερο θηλασμο για οσο θελει το παιδι. ;)

Τονυ ωραιο το λινκ!Πολλα τετοια ωραια αρθρα θα βρεις στο νετ.Ελαχιστα ομως που να στηριζουν το αντιθετο.. :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βικάκι το ρυζάλευρο βανίλια της Νουνου είναι κίτρινο και είναι αυτό http://www.beautyandpharmacy.com/images ... 4/g019.jpg

Εσύ έχεις αυτό μήπως? http://u.pstatic.gr/bp/4611686018435607100/5U6BA.jpg

Αν ναι τότε αυτό δεν έχει ζάχαρη.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Άρι ναι της holle τα μπισκοτάκια. Τα οδοντοφυίας έχουν γλουτένη αλλά πήρα και κάτι άλλα που δεν έχουν γλουτένη αλλά έτσι κι αλλιώς σε 2 εβδομάδες γινόμαστε 8 μηνών οπότε και γλουτένη να έχουν δεν πειράζει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Pwpw re Biki kai esena polu arga koimatai...otan arxisei trofes ti wres tha trwei?

Me geia tin kouketa....gia ti douleia min to skeftesai...stin arxi tha mas einai duskolo alla meta pisteuw tha broume tous ruthmous mas....gia na niwtheis kalitera, na skeftesai autous pou einai se xeiroteri moira apo sena...esu exeis kai mia pethera gia boitheia...egw tipota :( Mono egw kai o suzuks tha eimaste....alla ti na kanoume...that's life!

Katerinaki polu duskola perasate....emeis den exoume arrwstisei akoma, xtupa ksulo, alla etsi pou sas akouw oles oti ta mwra einai arrwsta fobamai....bebaia eimai tis apopsis oti prepei na bgazw ti mikri eksw gia na dunamwn ei o organismos...apla prosexw na min pigainw kapou pou isws einai arrwstoi h se kleistous xwrous. To gala mou den exei kopei akoma re mamwto...den kserw ti prepei na kanw...eixa araiwsei tous thilasmous polu...ana 3 meres kai ana 4....alla akoma bgazei...den gemizei alla exei....diladi xtes pou tin ebala meta apo toses imeres meta apo arketi wra pou etrwge to piesa na dw an bgainei kai ebgaine kanonika! Episis exw akoma auto to grompouli kai giauto mallon aurio tha paw sto giatro na me dei kai gia tous 2 logous. Therapeia ksekinisa simera :)

Twra tha ksekinisw kai ti therapeia twn malliwn....pwpw polles therapeies...giauto euxomai na mi mou dwsei kai xapia gia to gala o giatros giati tha flomwsw sto xapi! Gia ti mikri min agxwnesai...molis arxisei na gurnaei den tha stamataei! Apla baze tin katw na mporei na kanei kiniseis...egw ebaza ena paplwma sto xali tou saloniou kai tin eixa katw.

Stauro mou eixan kanei ema tetoio polu wraio kolie dwro mia xronia sti giorti mou, alla polu pio wraio apo auto pou ebales kai den toe xw balei pote! :( Parolo pou mou aresei polu, den einai sto xaraktira mou na foraw toso megala pragmata genikotera panw mou! Fantasou oti skoularikia den foraw sxedon pote...1 fora to xrono isws (kai exw ena swro), roloi den foraw (kai exw 2 polu kala), kai genika parolo pou mou aresoun ta aksesouar den ta foraw! Kamia fora peithw ton eauto mou to kalokairi na balw kati parapanw :lol:

Bikaki :( gia to mwraki...polu lupiro...

Ksexasa na sas pw....h mikri exei pragmati parei polu fora....kala gia na katsei 1 lepto akiniti oute suzitisi...twra ti bazw panw ston kanape kai bgazw tis maksilares tis platis kai ginetai san ena terastio parko...tis maksilares tis bazw sto patwma ti mia panw stin alli gia na min pesei katw....e twra paei kai pianetai apo tin plati tou kanape kai steketai orthia...simera oli mera auto mou kanei...olo orthia tin ebriska!! Pwpwww twra suniditopoiisa oti prepei na bgalw oti pianetai kai oti trabietai pou exw panw sto trapezaki kai ston pagko pisw apton kanape, min tis erthei kamia korniza sto kefali! :lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ελενα κακώς πολύ κακώς. Δεν μου το δίνεις εμένα να το αξιοποιήσω το κολιεδάκι σου :lol: . Ακόμα και με t-shirt όπως στην φωτογραφία είναι τέλειο. Απλά αυτά τα κοσμήματα τα φοράς μόνα τους γιατί μετά θα είσαι σαν την λατέρνα αν βάλεις και άλλα έντονα αξεσουάρ-κοσμήματα.

Θέλει πολύ προσοχή τώρα που η Εβελίνα σηκώθηκε. Πρέπει να πάρεις και προστατευτικά για τις γωνίες.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συνεχιζω….

Λιλακο χαρουμενα μηνογεννεθλια!!!! Και σε σενα Ελενη 

Αριακι εδώ και 2 μηνες αρχισα να πλενω με το κανονικο απορρυπαντικο!!! Υπερβολη! Χωρις λογω αλλα από συνηθεια. Και ελεγα γιατι δεν καθαριζαν οι λαδιες χαχαχαχαχχαχα

Το θεμα ταιριαζει απολυτα στο κουκι. Και τα μαλλια σας μεγαλωσαν πολυυυυυυυυ

Για την αποστειρωση είναι όπως τα λετε, από τη στιγμη που βαζει στο στομα τα χερια και τα παιχνιδια τοτε δεν εχει νοημα…

Για τις φωτο τι να πω…..ολα τα μωρακια είναι πανεμορφα. ΓΕρα να είναι τα πουλακια μας.

Νανσουιτα ο γιος μου φαινεται ότι μοιαζει πολύ τον μπαμπα.

Χριστινιω πολύ καλα είναι τα παλικαρακια σου, μπραβο. Ο Μανωλης είναι βαρυτερος εε? Πως γινεται αυτό σε διδυμα εχω μια απορια…Καθολου χοντρο δεν είναι το παιδι, μια χαρα είναι νταγλαρας!!!! Με την επεμβαση όλα να πανε καλα ευχομαι και θα πανε.

Κατερινουλα και το δικο σας θεμα ταιριαζει με τον Νικολα, δε ξερω βεβαια τι επιλογες εχεις στο να βρεις σχετικα με το θεμα πραγματα αλλα είναι πολύ πρωτοτυπο.

Μπουσουλησε η Εβελινα Ελενακο???? Μπραβο σας, καλες βολτες τωρα.

Για τα φαγητα που λετε…εγω εκανα όπως ειπε η ναταλια και η κατερινα. Μαγειρευα για 2 μερες, αλεθα μονο την ημερησια μεριδα, εβαζα φρεσκο λαδακι μια κουταλια και λιγες σταγονες λεμονι και το υπολοιπο το εβαζα στο ψυγειο.

ΝΑταλια εγω εδινα 2 μερες μοσχαρι, 2 μερες κοτοπουλο, 2 μερες χορτοσουπα και παλι από την αρχη. Αργοτερα προσθεσα και το 2 μερες ψαροσουπα.

Τσεβουλα ποιος από τους 2 σας εχει το εξωτικο γονιδιο???Περιμενουμε φωτο!!!

Αλεκο εδωσες σημεια ζωης!!! Ωραιο και το δικο σας θεμα και πολύ αντρικο. Λεω να ανανεωσεις την λιστα μας και να γραφεις ποτε θα κανουμε τα μυστηρια (γαμους και βαφτισεις). Εσεις τι λετε?

Συμπεθερα να χαιρεσαι τον αδερφο. Και εσεις αρρωστησατε…((((. Περαστικουλια. Τωρα πως ειστε? Ναι το στανταρ προγραμμα είναι καλο να υπαρχει στα γευματα. Οσο για τη χορτοσουπα, εγω εκανα κάθε μερα και όχι για 2 μερες για να είναι φρεσκια αλλα και επειδη γινεται γρηγορα.Μοναξια……μεγαλο θεμα και εγω η γκουρου της υποθεσης!!!!

Κικιτσα πηγες Σαλονικα? Ειδες καμια από τις Σαλονικιες μαμαδουλες μας?Χρονια πολλα. ΚΑλα να περασετε στο ταξιδι.

Ελενακο εκλεισες σε φραουλα τελικα ε? Τελειο θεμα και δεν το εχω ξαναδει.

ΜΑρακι όλα ενταξει με τα θεματα του γαμου και της βαφτισης??????

Σταυρο το σκατζοχοιρακι είναι πολύ γλυκο ζωακι, μου αρεσει πολύ.

Βικακι-«αδερφουλα» σε ότι λες ειμαι εγω….αντιβιωση, 2 παιδια, δυσκολιες….σαν να μιαω εγω!

************************************************************************

Ρε κοριτσια πεστε μου τι να κανω για να παρει μπρος η τεμπελουλα μου στο να μαθει να γυριζει ή να μπουσουλαει? Στον Παναη δεν ειχα τετοιες ανησυχιες γιατι όλα τα εκανε νωρις και χωρις να προσπαθω καν!!!

Επισης εμεις από δοντια ακομη τιποτα, φαφουτες!!!!!!

Επισης εγω ακομη δεν εχω δει περιοδο και δεν με χαλαει καθολου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κατερινακι να την βαζεις καθε μερα μπρουμητα για να γυμναζεται.δεν υπαρχει λογος ανησυχιας το καθε παιδι εχει τους ρυθμους του να μην αγχωνεσαι!οσο για δοντακια νομιζω κανενα κοριτσακι της παρεας δεν εχει βαγαλει δοντακι ακομα ;) κ περιοδο ουτε εγω εχω ακομα καποια στιγμη θα κανει την εμφανιση της!

Βικακη σε καταλαβαινω για την δουλεια που λες!!!δεν πειραζει θα σκεφτεσαι τι τυχερη που εισαι κ εχεις δουλεια!!!!μονο αυτο ολα τ'αλλα θα μπουν σενα προγραμμα!ενταξει θα κουραζεσαι σπιτι δουλεια παιδια αλλα ειπαμε καλυτερα ετσι!!!!

για το μωρακι κ γω το χω δει απο προχθες κ εχω στεναχωρεθει πολυ..προσευχομαι να γινει καλα..ας γινει θεε μου!

Σταυρουλα πολυ μου αρεσε αυτη η ταση με τα κολιε..ειναι τελεια!!!!

Ελενα θελει μεγαλη προσοχη τωρα το εβελινακι κ εμενα οπου βρει κρατιεται κ σηκωνεται κ φοβαμαι μην πεσει κ χτυπησει το κεφαλι του.συνεχεια απο πισω του ειμαι γιατι φοβαμαι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κατερινουλα επειδη με ενδιαφερει το θεμα αφυγραντηρας….σας ειχα πει ότι στην κρεβατοκαμαρα μου βγαζει σε ένα σημειο κατω χαμηλα υγρασια. Ποση ωρα τη μερα πρεπει να τον δουλευω? Μπραβο τον Νικολα που γυρισε.

Βικουλινι εξετασεις ειδικες ε για τον τονυ…περιμενω παρακατω να διαβασω τα αποτελεσματα. Είναι καλα δοξα τω θεο. Αχ το γιαβρι μου το ταλαιπωρησε ο πυρετος 

Λιουμπιτσα ταλαιπωρηθηκε ο Τακος, το πουλακι μου. Παιρνει μπιμπερο? Δεν θυμαμαι αν μας το ειχες πει….Και εβδομο δοντι?????? Εχετε ξεφυγει πολυυυυυυ

Κικιτσα πολύ καλη η μπουμπου, μια χαρα σας βρισκω. Ευχομαι να αποθηλασεις ευκολαα αφου το ξεκινησες και να προσαρμοστει και το μωρο από τη μεταβαση.

Μαρακι το δευτερο φορεμα μου αρεσει πιο πολύ

Μωρουδενια με γεια το δοντακι.

Τονινο παλι αρρωστησατε? Αμαν πια οι πιαλιογριπες. Την Δεσποινα μηπως να μη την στελνεις για ένα διαστημα στον παιδικο? Συνηθως κουβαλανε οι ιωσεις τα παιδακια…

Νανσουιτα πως είναι το παιδι? Εσυ? ΠΑθατε και ζημια με το φορτηγο…

Σταυρο και εσυ αρρωστησες? Περαστικουλια….

ΥΓ. Με μισησατε για τις μπουγαδες?????? Κοντευω ειμαι στις 15 Ιανουαριου!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ase Tony....idi epatha to prwto egkefaliko! ena deuterolepto den tin koitaza kai eixe ftasei stin alli akri tou kanape (kanapes gwnia) kai eixe skarfalwsei sto xeri tou kanape etoimi na pidiksei katw!!! Pwpw ti exw na trabiksw apo dw kai pera....episis skeftomai mipws na tis bazw gantakia sta xerakia gia na mporw na tin afinw na mpousoulaei eleuthera? Giati einai krua ta patwmata alla kai oso nanai einai bromika afou patame me papoutsia...tha eprepe na uparxoun gantia eidika gia mpousoulima me auto pou exoun apo katw kapoia kaltsakia gia pou einai san lastixo gia na min glistrane (den kserw pws to lene) an katalabes poia ennow....

Katerina emena 7 minwn kai akoma den exoun fanei dontia....kai maresei pou apo 4 minwn leme me ton antra mou, e opou nanai tha bgalei kanena donti! Alla akomi tipota! xaxa

Emena mou irthe h periodos meta apo 6 mines!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

geia sas koritsia mou ti pathenei k den vgazei tis dimosieusis mou to prwi sas egrapsa ena katevato alla den to emfanise....

katerinaki ti kala pou eiste kalutera em einai na min fovasai gia tis iwseis me tosa pou traviksate....

xristinaki me to kalo na mas ertheis ola kala na pane... min to skeftesai kan gia to aeroplano grapstous olous.. posi wra einai to taksidi?

elena nai thelei polu prosoxi k emena sikwnete polu apo to mpratso tou kanape k fovamai polu min xtupisei sto trapezi pou exw dipla...

k episis exei mania me ton pinaka sikwnete k paizei k fovamai min pesei kamia mera...

kali epituxia stin therapeia sou gia to gala den kserw ti na sou pw....

vouli polu wraia ta foremata alla k emena kapoia polu apla mou fanikan k den trelenomai opws episis k me ta aksesouar ta megala eidika maresei na ta vlepw alla den polu foraw enw exw ena sorw...

sofia kala ekanes k piges volta... auto gia to nero egw to efarmosw alla o antras mou pou sunithws autos kanei to nero den to kanei... k egw ama viazomai k den exw nero isa isa to vrazw.... alla oxi vrastira

maraki pws paei i psiksi?

lioumpatou ekanes k eispnoes? tha perasei o bixas poio meta...

katerina etsi me to faei kapoies fores kanoun noumera emena teleutaia den thelei frouto... gia ta eksanthimata pou to epsaksa ligo einai apo tin iosi to poio pithano, antiviwsi tou eixa ksanadwsei, k den rvala tpt kainourgio stin diatrofi tou... skeftomai mipws epeidi tin progoumeni mera ipia ligo kokkino krasi mipws itan k apo auto i giatros pantws mou eipe apo tin iwsi oti itan, einia mia paidiki arrwstia me ta idia akrivos sumtwmata... pantws perase tin epomeni mera...

bikaki min stenaxwriesai gia tin douleia tha ta volepseis tha kourazesai veveia perissotero alla tha exeis k antoxes ama eisai eksw egw den kserw alla se mena otan vgainw eksw meta sto spiti exw perissoteri oreksi k energeia na kanw kati asxeto pou meta pefto ptwma...k as eimai kourasmeni..

aleko mou arese to forema pou evales...

ari ti skeftesai na exei ston mpoufe, gia auto to skeftika k egw na to kanw giati meta den tha exw trapezi .... min anxwnesai tha vrei pali tin seira tou to mpiskotaki.... mporei na einia etsi epeidi tin enoxloun ta dontia...

kalinuxta koritsia paw na dwsw farmaka ston mikrouli mou ( ax den thelw katholou na tou ta dinw etsi to vradi) k na tin pesw k egw... makia polla se oles....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας κοριτσια!Ηρθε παλι το βραδυ και καθε μερα νιωθω οτι ειναι πολυ μικρη η ημερα.

Το μεσημερι αφησα την μπουμπου στην μανα μου γιατι ταχα φτυσει και κοιμηθηκα ενα διωρο αλλα σηκωθηκα ζαβλακωμενη

Εμενα ολα τα φορεματα μου αρεσαν,αλλα θεωρω οτι πρεπει να υποστηριζεις το οτιδηποτε φορας!

Αυριο μαλλον θα παμε και μεις για εμβολιο,περιμενουμε επιβεβαιωση τηλεφωνικη

Αποψε την εβαλα στο δωματιο της. :( Δεν νιωθω καθολου καλα :( Με πειραζει που κοιμαται μονη της. :(

Θα δω αν μπορεσω να κοιμηθω και θα κινηθω αναλογα.Με παρηγορει το οτι ισως να κοιμαται καλυτερα διχως εμενα,οσο να ναι την ενοχλουμε στην κρεβατοκαμαρα.

Πασχαλιτσακι μου,εγω ειμαι η εξωτικη,μιση μιση,η μανα μου Μακεδονια-ο πατερας μου ΑΦροαμερικανος

Οσο για την κορη μου,αντε να εξηγει απο που ειναι!!! :D (ΜΑνα μιγας-Πατερας Κρητικος-Παππουδες-Μακεδονια-Αφρικη-Κρητη....)Θα βαλω φωτο

Καταταλαιπωρηθηκατε και σεις με τις ιωσεις ρε γαμωτο!Αντε να σας αφησουν ησυχους

!!!!!Τον αντωνακη τον ειχατε στο δωματιο σας εως τωρα?ΣΟρι αν το ειχες πει και το εχω ξεχασει.και εμενα με βλεπω να της βαζω την κουνια στην κρεβατοκαμαρα

Πωπω βρε Βικακι τι ωραρια ειναι αυτα!Εγω ηδη νυσταζω....

Αυτο με την δουλεια και μενα με σκαει!Σκεφτομαι απο Σεπτεμβρη να γυρισω απο το χωριο με το καλο και να αρχισω με παρτ ταιμ για να συνηθισω σιγα-σιγα να λειπω απο το σπιτι.Οσο για το αν τα προλαβαινω τοτε,το θεωρω αδυνατον!?Θα μαι νοικοκυρα σε απογνωση 8-)

Χριστινα τις ευχεσ μου να πανε ολα τελεια με το παιδακι σου

και εμενα η δικη μου μου ειπε το προηγουμενο μηνα,οτι δεν χρειαζεται πλεον το 10λεπτο βρασιμο στο νερο

Σορι νυσταζω πολυ και υπολειτουργω!ΚΑληνυχτα και ονειρα μελενια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κατερίνα 49 σελιδες :o:o:o και θα τις διαβάσεις και όλες βρε θυριο :shock::shock: εγω μια μερα να μην προλαβω και αν μαζευτούν 5-6 μου φαίνονται πολλες :geek: Ευτυχώς που ειναι καλυτερα τα παιδάκια σου και μαλλον την βοηθάει την νεραιδουλα η αντιβιωση. Ήμουν σίγουρη ότι θα επιλέγεις νεραιδες για θέμα, τι αλλο, και εσυ σε αντίθεση με μένα θα βρεις υλικό. Να την άδειας μπρουμυτα να δυναμώσει και εγω είδα διαφορα όταν τον έβαλα στο πάτωμα που ειναι πιο σκληρή επιφάνεια σε σχέση με το κρεβάτι, αλλα μην αγχωνεσαι καθε παιδάκι τους ρυθμούς του και μην την συγκρίνεις με τον αδερφουλη της. Τον αφυγραντηρα προς το παρών τον δουλεύουμε συνεχώς μέχρι να πιάσει υγρασία 50% όπου μετα θα δουλεύει σταδιακα, πάντως δουλεια κάνει στεγνωνει το σπιτι.

Χριστίνα με το καλο να πάτε Θεσσαλονίκη, στο αεροπλάνο μέσα μαλλον δεν θα το χρειαστείς το κάθισμα αλλα θα μπορείς να το έχεις μέχρι να μπεις και μολις βγεις απο αυτο. Παει σαν αποσκευη απλα θα στο αργούν οι αεροσυνοδοι μολιε μπεις στο αεροπλάνο και θα στο δώσουν μολις κατέχεις. Τον μικρο θα στον δέσουν με ζώνη πανω στην δικια σου οπότε θα είστε έτσι αγκαλιτσα όλη την ώρα. Για τα αυτακια του να προσεξεις κατα την απογείωση και την προσγείωση να πίνει γάλα.

Βικακι με το καλο να τα βάλεις στην κουκετα, τη μπεμπουλα που θα την έχεις? για τη δουλεια να λες καλο ειναι που υπάρχει και που θα ξεφευγεις και λίγο αλλα ότι θα ειναι δύσκολα στην αρχη θα ειναι και ο χρόνος θα περιοριστεί αρκετα ειναι που έχεις και μεγαλη απόσταση. Για ρυζαλευρο είδα που εγραψες με γεύση βανιλια αν έχεις το σκέτο που σου έβαλε η Σταυρουλα δεν εχει πρόσθετη ζάχαρη, απο αυτα με την βανιλια αυτο με την λιγότερη νομίζω ειναι της nestle.

Έλενα να πας να δεις τι θα σου πει ο γιατρός για να μην το έχεις άγχος. Δεν πιάνεται η Εβελινα, τωρα ειναι η ώρα που θα μαζέψεις πολλα πράγματα απο το σπιτι και θα τα ξανά βάλεις πολυυυυυ αργότερα :lol::P:lol: .

Βιβη και εγω είχα την ιδια απορία με την Κατερίνα αλλα δεν σε είχα ρωτήσει, να μας βάλει φωτο

Καλο βραδυ όμορφες

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα! Χθες ηταν η παγκοσμια μερα αγκαλιας. Ελπίζω να δωσατε μεγαλες αγκαλιες στα παιδακια σας στος συζυγους σας και σε οσους εσεις αγαπατε(οχι στο γειτονα γιατι θα εχουμε προβλημα :lol: ).

Ευχομαι να εχουμε μια οορφη μερα. :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα Μανουλες!Ξεκινησε καλα το πρωινο με ηλιο αλλα αρχιζει να συννεφιαζει!

Τελικα το πρωτο βραδυ με την αλλαγη δωματιου απετυχε!Αντεξα μεχρι της 3 και μετα την επανεφερα στην κρεβατοκαρα στο παρκοκρεβατο :roll: και ανακουφιστηκα!

Περιμενω τηλ απο την παιδιατρο να μου πει αν παμε σημερα γιατι ηταν φουλ με παιδακια με ιωσεις και δεν ηθελε να παω με το νινι μου μην κολλησει!

Θα σας βαλω φωτο αλλα δεν εχω καποια νορμαλ.Ολο με ψωνιστηκες ποζες :D Θα βαλω και τον αντρα μου και ελπιζω να μην με τσακωσει γιατι δεν θελει καθολου να βαζω φωτο στο ιντερνετ και η αληθεια ειναι οτι πρωτη φορα βαζω!Αλλα νιωθω ασχημα να σασ γνωριζω φατσικα και να μην με γνωριζετε

Παω να βαλω φωτο και μετα φασινα και επανερχομαι

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κοριτσάκια μου.

Κατερινάκι καλέ μην ανησυχείς θα τα κάνει όλα η μπουμπού. Αυτό το λάθος έκανα κι εγώ και ανησυχούσα και τώρα τέλος το σταμάτησα γιατί είμαι σίγουρη ότι όλες αυτές οι ανησυχίες μας περνάνε στα παιδιά και θα περνάνε και αργότερα. Πάντα θα περιμένουμε περισσότερα και θα απογοητευόμαστε. Πρέπει να χαιρόμαστε με κάθε τους επιτυχία όποτε και να γίνει αυτή. Έχω κι εγώ αφυγραντήρα αλλά έχω και θερμόμετρο-υγρόμετρο οπότε όταν βλέπω ότι ανεβαίνει η υγρασία πάνω από 60 % στο σπίτι τον βάζω. Αυτό έχω. http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003 ... 02_s00_i00

Αντωνία άκουσα ότι όταν κάνεις πολλούς νυχτερινούς θηλασμούς δεν σου έρχεται η περίοδος κι εγώ όντως δεν έκανα πολλούς γιατί κοιμόταν ο μικρός.

Τελικά βγάλαμε και 2ο δόντι επάνω. Σύνολο 4. 2 πάνω 2 κάτω.

Ναταλία να μην κοιτάς στο ιντερνετ για αρρώστιες γιατί θα αρρωστήσεις εσύ στο τέλος. Έτσι την πάτησε και ο άντρας μου.

Σοφία ααααα δεν το ήξερα. Μπορώ να αναπληρώσω τις αγκαλιές σήμερα? :lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα σας και τη βροχερή Ρόδο ευτυχώς πρόλαβα και πήγα τη μικρή στο σχολείο. Ο μικρός κόβει βόλτες και όλο όρθιος κάθεται αλλά ευτυχώς βρισκει ευκαιρία και παίζει με τα παιχνίδια γιατί οταν είναι με τη Σάντυ του τα παίρνει ολα.

η νονα δε θελει με τίποτα να γίνει τώρα η βάφτιση. Πάντως εγώ χθες έκανα μια ερευνα αγοράς και για φόρεμα και για ρουχα τοθ μικρού αλλά επειδή θα γίνει Νοέμβριο η βάφτιση θα τα ψωνίσω όλα τις καλοκαιρινές εκπτώσεις.

Και εμείς για κουκετα λέμε κρεβάτι αλλά θα τη πάρουμε οταν πλέον δε θα χωράει ο Πέτρος στη κούνια

Σημερα η μέρα είναι για σπίτι και τζάκι αλλά δεν εχουμε ξύλα :):):):) και το μενού φακές ενώ ο Πέτρος έχει μοσχάρι με σπανάκι-σεσκουλο-ρυζακι.... Εδω τριγύρω θαμαι

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Καλημέρα.. Να σας πω την αλήθεια και εγώ δεν ξέρω ποτε είναι η κατάλληλη  στιγμή. Ο ίδιος μας είπε πως δεν υπήρχε και νόημα να πάμε εχθές αλλά επέμενε ο άντρας μου από την χαρά του και δεν ήθελα να του το χαλάσω. Ρώτησα τον γιατρό για να πάμε μετά από 2 εβδομάδες και μου είπε πως την επόμενη θα μπορούμε να διακρίνουμε σίγουρα εμβρυϊκά στοιχεία και πιστεύει πως θα ακούσουμε και καρδούλα. Τι να πω… ακολουθώ τις οδηγίες του.
    • Καλημέρα κορίτσια... ούτε εγώ εχω ετοιμάσει κάτι ακόμα...τα έχω πάρει ολα οτι χρειαζομουν..εκτος απο: 1 κουβέρτα πικέ που θα χρειαστώ, σαμπουαν και κρέμες, παμπερς και μωρομαντηλα...και βάση για το καθισματακι του αυτοκινήτου...θα τα ετοιμάσω αρχές Ιουλίου λέω..να ξεκινήσω να πλύνω και να σιδερωσω ότι είναι! εξάλλου μέχρι τέλους Αυγούστου έχω πολύ καιρό μπροστά! εμένα αυτο που με αγχώνει είναι οτι είπε ο κουνιαδος μου οτι θα μ στείλει καρότσι και καθισματακι αυτοκινήτου και ακόμα δεν μου το εχει στείλει...και καπως ενα αγχος το έχω!
    • @Maria98Συμφωνώ κι εγώ με τη @Diwni! Είσαι πολύ νέα κι εφόσον οι εξετάσεις απ' τη μεριά σου δεν έχουν δείξει κάτι πρέπει ο σύντροφός σου να εξεταστεί άμεσα. Πραγματικά το σπερμοδιαγραμμα δεν είναι τίποτα, ίσως τον αγχώνει περισσότερο το αποτέλεσμα παρά η εξέταση η ίδια, αλλά ο,τι και να είναι (αν φυσικά υπάρχει θέμα, γιατί κι αυτός νέος είναι ο άνθρωπος) θα το αντιμετωπίσετε 😊 υπάρχουν πολλές κοπέλες εδώ που έχουν αναφέρει ότι με όχι καλό σπέρμα κατάφεραν εγκυμοσύνη και 1 και 2 φορές. Είναι θέμα χρόνο ότι θα τα καταφέρετε, 4 μήνες δεν είναι και πολύς καιρός. Όπως σου έγραψα και παραπάνω και σε μας η πρώτη εγκυμοσύνη ήρθε πανευκολα αλλά τώρα μας πήρε χρόνο χωρίς να έχουμε κάποιο "θέμα". Όλα είναι σχετικά, μην απελπιζεστε 🙏
    • @Maria98 ο σύντροφος σου καλο ειναι να εξεταστει αμεσα. Για να έχετε μια εικονα. Για σενα το ειπα με την εννοια οτι εισαι μεσα στα φυσιολογικά πλαισια για  σύλληψη κ δ χρειάζεται να αγχωθεις αμεσα με εξετάσεις. Να περασεις ομορφα τ καλοκαιρι σου και ο Σεπτέμβριος αν δ εχει έρθει μεχρι τοτε ειναι κοντα. Αν ησουν 36 πχ θα σ ελεγα ναι ψαξου κ συ αμεσα. Βαλε ενα χρονοδιάγραμμα, κανε τις προσπαθειες σου, αλλα εστιασε να περασετε ομορφα τ καλοκαιρι σας.
    • Εμείς η αλήθεια είναι πως προγεννητικό δεν είχαμε κάνει πριν μάθω για την εγκυμοσύνη επειδή δεν περιμέναμε πως θα πετύχουμε τόσο γρήγορα, μέσα σε 2 μήνες πιο στοχευμενης προσπάθειας είχε έρθει.  Εγω ειχα κανει καποιες εξετασεις ορμονολογικες-όχι ολοκληρωμενες- επειδη ειχε μια ανωμαλία η περιοδος πριν ξεκινησουμε ελευθερες επαφες, ειχα ξεκινησει και την μυο-ινοσιτολη που είχε προτείνει η γυναικολογος. Επισης εχω ελεγξει και θυρεοειδη ειναι οκ+ οτι εξετασεις ειχα κανει ως προγεννητικο στην αρχη της εγκυμοσυνης επισης οκ. Τώρα είναι 4 κύκλοι που έχουν περάσει, ξανά οι 2 τελευταίοι πιο στοχευμενης προσπάθειας (χρησιμοποίησα και τα τεστακια) . Αλλά περίμενα πως τώρα θα ερχόταν κάπως πιο γρήγορα το σπορακι , όσο δεν έρχεται απογοητευομαστε  Ειχα κανει και αυτές τις εξετάσεις για την θρομβοφιλία μετά την αποξεση ...αλλα τώρα τον έχει πιάσει ένας φόβος μήπως εκεινος έχει κάποιο θεματακι , θα το συζητήσω με τον ουρολόγο εδώ της περιοχής για αρχή και βλέπουμε  Η αλήθεια είναι πως καλύτερα να δούμε και το σπέρμα πιο πολύ και για κεινον , για να φύγουν τυχόν υποψίες ή ακόμα και να διορθωθεί κάτι αν χρειάζεται  Εγώ είμαι 26 χρονών, αλλά από την στιγμή που θέλουμε ένα μωράκι καλό δεν είναι να έχουμε ένα ολοκληρωμένο ιστορικό και να το παρακολουθούμε το πράγμα; κάπως σκέφτομαι πως δεν θέλω να το αφήσω και στη τύχη του  Είμαστε πολύ καλά ως ζευγάρι, έχουμε επικοινωνία περνάμε καλά όλα πολύ καλά, όσο και να θέλουμε το ότι είχαμε μια εγκυμοσύνη που δεν προχώρησε μας περνάει από το μυαλό και το σκεφτόμαστε συχνά ίσως τώρα να είναι μια φάση που να το σκέφτεται και ο σύντροφος μου πιο έντονα 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...