Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά.
Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.
Γεια σας κορίτσια τι κάνετε ? Σας διαβάζω όλες και χαίρομαι που τα κορίτσια που κάνανε τώρα υπέρηχο είναι όλα καλά !!! Έτσι να συνεχισουμε όλες μας !
Σήμερα 23+2έκανα τον εβδομαδιαίο έλεγχο το μικρουλι μου είναι καλά μεγαλώνει και ζυγίζει 614 γραμμάρια! Ο τράχηλος σταθερος Δόξα το Θεό και την Παναγία !!!! Θα κάνω καμπύλη ζαχάρου εγώ από βδομάδα γιατί το ζαχαρο μου είναι 106..Μη χειρότερα....!
Ναι την είδαμε σήμερα να κάνει πάρτι στο σπιτάκι της, ατελείωτο κλωτσομπουνιδι! Είναι 330γρ και πολύ γλυκούλα! Μου μέτρησε και τράχηλο πάλι διακολπικα γιατί είχα αυτά τα καφέ για να είναι ήσυχος. Νταμάρι και ο τράχηλος 39εκ και ερμητικά κλειστός. Οπότε συνεχίζουμε ως έχει! Εσύ πότε θα τη δεις;
Καλησπέρα! Τον πιο ωραίο ήχο ακούσατε! Nipt θα κάνεις μετά την αυχενικη γιατί αν -χτυπα ξύλο- προκύψει κάποια ανάγκη για λήψη χοριακων λαχνών δεν έχει νόημα να κάνεις νιπτ αφού θα εξεταστεί με μεγαλύτερη ακρίβεια στην τροφοβλάστη. Αν είναι όλα καλά έχεις όλο το χρόνο μετά την αυχενική να κάνεις nipt. Με το καλό!
Recommended Posts
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.