Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καφενέ "Οι γυναικάρες με τα καροτσάκια!!!" Νο 5

Recommended Posts

Για φαγητα αννα μΑρια κ εγω ενα κανω κ αμα φαει αν οχι τοστ εχω τοσα να χω κ τα φαγητα

Κουκουρουκου

Πιπιτσουλινακι αχ χαιρεσαι για τα βηματακια ε σε λιγο που θα τρεχεις νυχθημερον θα λες καλα καθοτανε χαχαπ

Αλεξουκω εφτιαξε η αφαγια αρχισε η αυπνια τετοιο μαναρακι μια σταλια πολυ ζορικο

Κ μενα δεν παιζει αν ξυπνησει ο β να παει ο συζηξ λεει εσενα θα θελει πηγαινε μην παω τσαμπα

Σου φανηκε αναπτυγμενος ρε φιλεναδα 14600 ειναι επακριβως κ ενα μετρο αλλα λογω υψους φαινεται λεπτος απλα δε μοιαζει για δυο καθολου παππουτσι 27 ο παιδιατρος λεει καλως το θηριακι

Εχει φωτο η αλεξ να σας δειξει

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 985
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αννα μαρια απαιχτη καλε η τουρτα χρυσοχερα η μανουλα καγκουρακι θελω λουκουμαδες εγκυος δεν ειμαι αλλα λιμπιζομαι ευκολααα

Αννα μαρια απαιχτη καλε η τουρτα χρυσοχερα η μανουλα καγκουρακι θελω λουκουμαδες εγκυος δεν ειμαι αλλα λιμπιζομαι ευκολααα λοιπον αννα μαρια με τις περιγραφες υπνου σας γελασα δυνατα κ ξυπνησα τον γιο μολισ τωρα

χαχα

Αλεξουκω χορευει το σκαθαρι εμενα εβλεπα πατιναζ κ αρχισε κ αυτος να πολεμαει να σηκωνει ποδια χερια ξεκαρδιστηκα στο τελος υποκληθηκε κιολας

Για νυφικο εγω πηγα με επιτελειο μαμα πεθερα βαφτηστηρα αδερφη κολλητη κ γιο πηρα το πρωτο που δα τελειο ηταν θα σας βαλω φωτο ειμαι γενικα πολυ βολικη

Μετεωρα εχω παει ειναι μαγευτικα θελω να ξαναπαω κ με το αγορινακι μου ομως

Ανθη μου περαστικα ψυχη κ εγω απο το φοβο των ιωσεων ακομα δεν εχω παει ποτε το βασιλη σε παιδιτοπο σκεψου

Αμαν καλε ποσα γραψατε!!!! Σχολιαζω ο,τι θυμαμαι, ναι;

Ανθη μου τι ειναι βρε αυτα που λες! Τοτε να μπουμε σε γυαλα, να μην αρωστησουν ποτε...Δεν γινεται να αποφυγεις τις ιωσεις δυστυχως...ευτυχως ειναι περαστικες και ολα ειναι καλα τωρα!

Αννα Μαρια βλεπω περασατε τελεια! Καλα παντα με τα ποστακια σου γελαω τρελα!Αντε και να ερθει συντομα το σπορακι!

Κα μου οπως παντα εγραψες!!!!Πολυ ωραιες δημιουργιες!

Καγκουρακι μου τι γλυκο που ολο γυρνατε με το Καρολινακι και τα ζουζουνια σας!Μια χαρα μεγαλωνει ο κουκλος σου!

Ποπη μου συγχαρητηρια για τα πρωτα σας βηματα! Αντε και σε λιγο θα γινει δρομεας!

Μαρινα μου θα διαλεξεις οταν βρεις το καταλληλο πιστεψε με θα το καταλαβεις!

Μαγδα μου ολα καλυτερα ελπιζω τα πραγματα...περαστικα στη μητερα σου...

Αλεξανδρα ζορικη κι εσενα στον υπνο; Κι εμενα τα ιδια...

Κοριτσια δεν θυμαμαι τι αλλο να γραψω τα διαβαζω αποσπασματικα απο τη δουλεια...

Εμεις, ω τι πρωτοτυπια, ειμαστε αρρωστουλια!!!! Ευτυχως οχι πολυ, μπουκωμα εχει αρκετο, ακομα βεβαια κανει θεραπεια με εισπνοες απο την τελευταια φορα, οποτε ελπιζω να τη βγαλουμε με ελαφρια συμπτωματα. Εγω ακαθεκτη βηχω!

Εδω και 6 μερες εχει ερθει απο τα Τρικαλα η κουμπαρα μου με τον αντρα της και το παιδακι της, 8 μηνες μεγαλυτερος ειναι. Εχουν δεσει τρελα τα ζουζουνια και παιζουν τοσο ομορφα! Αχ, να τα φας ειναι! Αγκαλιαζονται,τρεχουν, γελανε!!! Αυριο που θα φυγουν θα εχουμε δραματα, γιατι ο Δημητρακης μου τους αγαπησε πολυ και μολις ξυπνησει τους ζηταει και το μικρο και τη φιλη μου! Χτες μαλιστα που ο Χρηστακης επεσε για υπνο πριν το Δημητρη, ο δικος μου πλανταξε γιατι ηθελε να παιξουν και μετα που ηρεμησε πηγαινε εκει που κοιμοταν και του χαϊδευε τα μαλλια!Αχχχχχχ!

Ανταρτης ομως, οσο δεν παει! Τωρα μαλιστα που εχουμε και κοσμο και λιγο πολυ του κανουν τα χατηρια ολοι, εχει παρει αερα ο πισινος του και δε μαζευεται, να δω πως θα τον στρωσω!

Ρε κοριτσια, εδω και λιγο καιρο δεν θελει καθολου το γαλα. Με το ζορι πινει καμια 200ρια γραμμαρια συνολο στη μερα. Τι να τον κανω;

Α! Για πειτε καμια γνωμη. Εγω για ενα θεμα ορμονικο παιρνω αντισυλληπτικα. Εχω παρει πολλες φορες στο παρελθον, επαιρνα για χρονια και ποτε δεν ειχα θεματα. Αυτη τη φορα, 2 μηνες τωρα δηλαδη, εχω αιμα ανα διαστηματα. Και τωρα, ενω επρεπε να εχω αδιαθετησει, με τα αντισυλληπτικα ειναι 28 μεες στανταρ κυκλος ξερεις συνηθως και τη μερα ακριβως, δεν μου ηρθαν ακομα. Παιζει τιποτα να ειμαι εγκυος;;; Οχι οτι δεν θελω αλλο μωρο, αλλα αυτη τη στιγμη θα ηταν απολυτως αδυνατο! Δεν εχω ανθρωπο να μου κρατησει δυο μωρα κι η δουλεια μου ειναι νυχτα οποτε ουτε ο παιδικος θα βολευε...

Παντως ο μικρος θελει αδερφακι. Σημερα κοιταζε την κοιλια της κουμπαρας μου που ειναι εγκυος και του ελεγα οτι εχει μεσα μωρακι και τον ρωτησα αν θελει κι εκεινος. Ναι μου λεει. Αγορακι λεω η κοριτσακι; Αγορακι λεει. Κι αμα ειναι κοριτσακι λεω δεν θα το αγαπαμε; Θα το αγαπαμε μου λεει!

Γλυκας ειναι ο ανταρταρος!!!

Αυτα και φιλια!

Γεια σας κορίτσια μου.

Τα νεύρα μου. Επιστρέφω στο σπίτι κατά τις δέκα και. Ο μικρός ξύπνιος, τον παίρνω, είχε κάνει κακά, τον πλένουμε, τον ντύνουμε, του βάζω υπνόσακκο, του βάζω τις σταγόνες στο αφτί, τον θηλάζω, κοιμάται, τον βάζω στο κρεβάτι, ξυπνά. Του τρίβω την πλατούλα, κοιμάται, πάω να βγω απ' το δωμάτιο, ξυπνά. Μετά αδύνατον να ξανακοιμηθεί. Πάω στο σαλόνι, εν τω μεταξύ είχε πάει έντεκα παρά τέταρτο, λέω στον άντρα μου να δοκιμάσει να τον κοιμήσει αυτός, να φάω κι εγώ κάτι και να ξεκουραστώ λίγο. Τι μου λέει;;;;; Αααααα, όχι, εγώ τον κρατούσα όλο το απόγευμα, σειρά σου τώρα. Το ότι εγώ γύρισα στο σπίτι μετά τις δέκα, το ότι ήμουν όλο το απόγευμα και το βράδι μες στο ψοφόκρυο και δούλευα για να έχει αυτός λεφτά να ξοδεύει, το ότι είμαι στην πρώτη μέρα περιόδου, το ότι όλη μέρα έκανα ένα κάρο δουλειές, δεν το σκέφτεται. Μόνο το ότι κράτησε δυο ώρες το μωρό και κουράστηκε... Γιατί δυο ώρες το κράτησε, αφού κατά τις έξι ήρθαν οι δικοί μου, μέχρι τότε ο μικρός κοιμόταν, και φύγανε κατά τις οκτώ. Ε, μέχρι τις δέκα που γύρισα εγώ, δυο ώρες. Δε διανοείται να κουραστεί λίγο παραπάνω, τι παραπάνω δηλαδή, να κουραστεί έστω και λίγο. Του λέω ότι θέλω να φάω κάτι και να ξεκουραστώ δέκα λεπτά και μου λέει ότι είμαι ατομίστρια κι ότι σκέφτομαι μόνο τον εαυτό μου και την καλοπέρασή μου, κι όχι επειδή δουλεύω να του κάνω συνέχεια πάσα το παιδί.

Συγγνώμη, ο άνθρωπος δεν είναι τελείως μα τελείως ηλίθιος; Δεν μπορώ να σκεφτώ άλλη λέξη. Απορώ, δεν αισθάνεται την ανάγκη να γίνει λίγο χρήσιμος;

Τέλος πάντων, πάω να σας σχολιάσω.

Πόπη το μεσημέρι που έγραφα είχα τον μικρό και τα διέλυε όλα και ξέχασα να σχολιάσω για τον Αχιλλέα! Καλέ, χίλια μπράβο, μια χαρά, αστέρι ο μικρός! Αφού έκανε 4 βήματα, σύντομα θα κάνει και πέντε, και δέκα και εκατό! Είναι θέμα ωρών να περπατήσει και ν' αρχίσει να τρέχει!

Μάγδα χι χι, την πατήσατε την Πρωτοχρονιά! Και είχες στήσει και τέτοιο σκηνικό!

Συμφωνώ για τα φαγητά. Η πρώην διευθύντρια του σχολείου έκανε πεντακόσια φαγητά στα παιδιά της, και δεν ήταν μικρά παιδάκια, ήταν 25 η κόρη της, παντρεμένη με παιδί, και 23 ο γιός, και την έπαιρνε τηλέφωνο η κόρη "μαμά, θέλω αυτό", σηκωνόταν ο γιός απ' το κρεβάτι στις 12, "μαμά θέλω εκείνο" και τους έκανε ό,τι της ζητούσαν. Και το βράδι επιστρέφαμε απ' το σχολείο μετά τις δέκα και καθόταν και μαγείρευε άλλα φαγητά, για να φάει ο γιός της όταν θα γύριζε απ' τις εξόδους του... Φυσικά ήταν σούπερ κακομαθημένα, σ' αυτήν την ηλικία και ούτε τα βασικά δεν μπορούσαν να κάνουν, ειδικά ο γιός, ούτε να αυτοεξυπηρετηθεί...

Χριστίνα περαστικά σας.

Για το γάλα και τα αντισυλληπτικά δεν ξέρω να σου πω. Κι εγώ έπαιρνα για δύο χρόνια αντισυλληπτικά, αλλά δεν είχα τέτοιο πρόβλημα ποτέ. Όχι, κάτσε, είχα μια φορά αίμα στη μέση του κύκλου και τελικά ήταν μια μόλυνση. Αλλά είχα αδιαθετήσει κανονικά.

Σας φιλώ κοριτσάκια μου, ευχηθείτε μου να έχω ένα ήσυχο βράδι, αν και αμφιβάλλω, γιατί ο μικρός είναι ακόμα στο πάρκο και παίζει μες στην τρελή χαρά...

Γεια σας κούκλες,

Ποπη μπράβο για τα βηματακια πηρε φορα ο μικρός και σε λίγο δεν θα τον πιανεις πουθενα!

Αλεξάνδρα μαλλον δεν θελει να κοιμάται πλέον μεσημέρι η μικρη δύσκολο για σένα στην αρχη αλλα πολλα παιδάκια έτσι κάνουν. Και η δικια μου 2 και 4 μηνών που άρχισε και παιδικο έκοψε τελείως τον μεσημεριανό, για κανα δίμηνο την κατάφεραν τουλάχιστον τα Σαββατοκύριακα αλλα μετα κόπηκαν και αυτα. Το καλο ειναι ότι μέχρι τις 9 το βραδυ εχει κοιμηθει.

Και εγω Κωνσταντινούπολη θέλω να πάω είχα παει για ένα συνέδριο όταν ήμουν φοιτήτρια αλλα δεν είχα δει πολλα και αν δεν περπατησω μια πόλη δεν νιώθω ότι την έχω γνωρίσει.

Αννα Μαρια πάντως και η δικια μου που εγινε τρία σε ότι αφορά τον υπνο μονο εμένα θελει καμια φορα παει ο άντρας μου και τον διώχνει, και μετα σου λενε οι κόρες έχουν έρωτα με τον πατέρα.....να έχετε μια ήρεμη νύχτα

Α ρε Μαγδα τι επαθες και εσυ Πρωτοχρονιατικα :lol::lol:

Χριστινακι περαστικα

Καλημέρα κορίτσια!!!!!

Τι κάνετε???? Εμάς εδώ σήμερα χιονίζει!!!!! Ασταμάτητα όμως!!!!! Δεν παίζει να το στρώσει βέβαια αλλά το θέαμα θα έλεγα είναι όμορφο….. ταξιδιάρικο!!!!!!

Ο μικρός τις τελευταίες μέρες δεν ξεκολλά από πάνω μας!!!! Θες που έπεσε τις προάλλες θες που δεθήκαμε πολύ στις διακοπές έχουμε γίνει αυτοκολλητάκια!!!! Είναι που είναι χαδιάρης κι αγαπησιάρης ήρθε κι αυτό τώρα κι εμάς θα μας μαζεύουνε με τα κουταλάκια σε λίγο!!!!

Άννα-Μαρία ο Αντρίκος μάλλον περνά μεταβατική φάση εεεεε????? Θέλει χρόνο απ’ όσο έχω ακούσει να αποσυνδέσει το στήθος με τον ύπνο οπότε υπομονή μικρή μου!!!!!

Αλεξάνδρα το βρήκες!!!! Ο φυσιοθεραπευτής ισχυρίζεται (κι έχει δίκιο νομίζω!!!!) πως ο μικρός βλέποντάς μας ξεσηκώνεται οπότε πώς να κάνουν ασκησούλες μετά?????

Όσο για τα μαγειρέματα…… αν κάνω 2 ξέρω γω τη μία μέρα θα ξαναμαγειρέψω δυό μέρες μετά κι έτσι θα κάνω άλλες δουλειές!!!!! Παιδιά δεν προλαβαίνω ούτε για κατούρημα δεν ξέρω αν με θεωρείτε υπερβολική!!!!! Όσο για το χάμπουργκερ τρελαίνομαι κι εγώ τότε δεν ήθελα όμως!!!!!

Μαγδούλι περαστικά στη μανούλα σου!!!! Έλα ρε για την Πρωτοχρονιά τι χουνέρι ήτανε αυτό γμτ.????? Πωωωωωωωω!!!!! Εμείς δυό φορές όλο κι όλο έχουμε πάει σε παιδότοπο τη μία αρρωστήσαμε κιόλας!!!!!

Γεια σου Χριστινάκι!!!!!! Τι κάνει το κουκλί σου?????? Αρρωστούλικο πάλι????? Δάγκωσέ τον εκ μέρους μου να γενεί καλά το γιαβρί μ….!!!! Άντεεεε…… αφού το ζητά ο μικρός τι το σκέφτεσαι καλέ????? Τι τρυφερός πάντως με το φιλαράκι του εεεε?????

Ωχ βρε Άννα-Μαρία τόσο χάλια ρε????? Δε βοηθάει καθόλου ο άντρας σου????? Εεεεμμμμ δε μεγαλώνουνε τα παιδιά έτσι καλέ!!!!! Μόνον ο ένας θα τρέχει πάντα???? Δε γίνεται!!!!!

Ο μικρός μου ήδη 2πλασίασε την απόσταση που κάνει πιασμένος απ’ τις άκρες του καναπέ….. σε λίγο θα τρέχουμε εεεεε?????? Αχ μια ικανοποίηση που έχει το πουλάκι μου στο μουτράκι του όμως!!!!!

Αυτά….. χαιρετώ σας…… δύσκολη μέρα σήμερα έχουμε άάάάάπειρη γκρίνιααααααααααααααααααααααα

Την Πέμπτη έχουμε Παιδίατρο κι εμβολιάκι οϊμέ….

Ώρα να φάμε τη φρουτοκρεμούλα μας!!!!!!

Καλημερα κοριτσαρες μου, σημερα χιονιζει και σε μας οχι πολυ βεβαια αλλα ηταν ωραιο αυτο το διαφορετικο ξυπνημα.

Χθες βγηκα λιγο βιαστικα γιατι ξυπνησε ο μικρος εκεινη την ωρα....οποτε συνεχιζω

Χριστινα ειδες τι τελεια που ειναι οταν εχουν αλλο παιδακι στην ηλικια τους και παιζουν. Για το γαλα ισως ειναι φαση εχω ακουσει και αλλα παιδακια που το κανουν μην τον ζοριζεις φροντισε να τρωει τυρακι και γιαουρτακι και θα επανελθει παλι και στο γαλα.

Αννα Μαρια αντρες ποτε δεν το βλεπουν οπως εμεις και η αληθεια ειναι οτι εσυ που δουλευεις κιολας οταν γυρνας σπιτι θες μιση ωρα τουλαχιστον να φας και να ξεκουραστεις. Εγω μαζι σου ειμαι θελει κουβεντα .....

Καλημερα κοριτσακια!!!ξυπνησαμε το πρωι και μολις ανοιξα τα πατζουρια ειδα να χιονιζει!!!ωραιο θεαμα αν εισαι μεσα στο ζεστο σου σπιτακι!!της αρεσε κ της Κωνσταντινας κ μου ελεγε συνεχεια κοιτα μαμα!!!σημερα με ειπε κ μαμακα πρωτη φορα!!!!ηθελε να της βαλω στο κινητο το πουλακι τσιου κ ηρθε ολο ναζι, μου το εδωσε κ μου λεει μαμακααα…το τσιου!!!το μωρακι μου!!!!σημερα κανω μια ωραια κ ζεστη κρεατοσουπα!!!

Αννα Μαρια συμφωνω με τα φαγητα,κι εμενα δεν μουαρεσουν καποια που τα θελει ο καλος μου αλλα τι να κανω;να μαγειρευω ξεχωριστα για 3 ατομα;;αν κοιμοταν κ εμενα μεχρι τις 10 δεν θα την εβαζα για μεσημερι,θα νυσταζε κανονικα το βραδυ.αλλα δεν φτανει που ειχε ξυπνησει 7,να μην θελει κ μεσημεριανο;;με τον αντρα σου αυτό που λες,πρεπει να ταλαιπωρηθειτε λιγα βραδια για να κοιμαστε ξεγνοιαστοι μετα,αλλα που να το καταλαβουν;;κι εγω χθες το βραδυ για ναμεινει στο κρεβατι πρεπει να την εβαλα 30 φορες…σηκω να την βαλεις κι εσυ του λεω μπας κ κατσει,τιποτα…τωρα το σκηνικο το βραδινο με τον αντρα σου…ωρες ωρες θελει σπασιμο το κεφαλι τους!!!καταλαβαινω ότι αν είναι ολη μερα με τοπαιδι περιμενεις να ερθει ο άλλος για να ηρεμησει λιγο το κεφαλι σου αλλα λιγες ωρες ηταν μονος,κ ηθελες κ να φας…τελοσπαντων ελπιζω να μιλησατε κ να καταλαβε!!!

Κατερινα λες να είναι στην φαση που κοβει τον μεσημεριανο;τωρα πουτο λες ετσι εκανε όταν εκοψε τον πρωινο,δηλ δεν ηθελε να κοιμηθει αλλα δεν αντεχε κ μεχρι το μεσημερι να φαει κ μετα να κοιμηθει.βεβαια κρατησε λιγοτερο καιρο αυτή η γκρινια μεχρι να αντεχει μεχρι να φαει κ μετα να κοιμηθει,αυτό εχει ξεκινησει από τελος καλοκαιριου…αν δεν την κοιμιζω μεσημερι κ την βαζω νωρις το βραδυ,δηλ μεχρι να αντεχει κ σιγα σιγα να της το παω 9;λεςνα πετυχω τιποτα;

Μαγδουλι περαστικα στην μαμα,τα ειπαμε εμεις.βοηθαει κ την αδερφη σου με το μωρο κ κουραστηκε;Καλα αυτό την Πρωτοχρονια…τι ξενερωμα!!!!λεπτουλης φαινεται γιατι είναι ψηλος ο Βασιλακης ,αλλα 27 νουμερο;;;εμεις στο 21 ακομα!!πετιτακι με τα όλα του!!!χαχα κανει κ πατιναζ το θηριο;χαχαχα εμενα με τον μπαμπα κανουν γυμναστικη..λες κ την εχει αναγκη..χαχα τρεχουν γυρω γυρω στο σαλονι,κανουν πους απς,τα ποδια ψηλα…πλακα εχουν!!

Χριστινα περαστικα σας!!!!ευτυχως είναι ελαφρυ!!εχουν πλακα μια σταλια παιδακια που εχουν φιλους κ είναι τοσο δεμενα κ αγαπημενα!!με το γαλα,τι να σου πω,μηπως να αλλαζες μαρκα μηπως το βαρεθηκε;αν του το βαλεις με δημητριακα;αλλα μην ανησυχεις εφοσον τρωει τυρι,γιαουρτι αυτά που είναι να παρει θα ταπαρειαπο εκει.μην το πιεζεις κ θα του ξαναερθει η ορεξη.για το θεμα της περιοδου πηγαινε καλυτερα στον γυναικολογο.

Ποπη καλυτερα λοιπον μονος στο φυσιοθεραπευτη,να εχεις κ 2 ωρες χρονο να κανεις 2 πραγματα!!υπομονη λιγο να μεγαλωσει,θα βλεπει κανενα παιδικο κ θα κανεις τις δουλειες σου.εμενα ειναιγενικα αρκετα ανεξαρτητη,παιζει κ μονη της.καποιες φορες βεβαια την πιανει κ θελει να ειμαστε αυτοκολλητες,αλλα σε λογικα πλαισια!!

Η Κωνσταντινα μολις εφαγε 1 πιατο σουπα κ ζητησε κ συμπληρωμα!!τι ευτυχια!!!εν τω μεταξυ της την εκανα πιο πηχτη να την πιανει,όχι μονο ζουμι.αλλα είναι μμμ μιουρλια.αντε να ερθει ο αντρουλης να φαμε!!!!φιλια σε ολες!!!

Καλησπερα κοριτσια!

Δεν σχολιαζω τιποτα, μπηκα να πω μονο Αννα Μαρια εχω μπροστα μου τ διηγημα σου, αυτο που κερδισε στο διαγωνισμο γιατι μολις κατεβασα τυχαια το e-book και ειδα το ονομα σου και λεω καπου την ξερω και μετα διαβασα και καταλαβα!!! Συγχαρητηρια! Εκδοθηκες!

Τωρα τρεχει και ο τριτος διαγωνισμος και λεω να παρω μερος.

Για οσες ενδιαφερονται το βιβλιο ειναι εδω:http://www.openbook.gr/2013/01/xefloudas_ebook.html

Και ο διαγωνισμος εδω:http://www.kastellia.gr/loc_ks/news_content.asp?ID=276

Τα υπολοιπα αυριο!

Καληνυχτα!

Γεια σας

Αλεξάνδρα έτσι ήταν τόσο ωραία το πρωι που χιονιζε και χιονιζε και όταν την κατέβαζα και στο σχολικο αλλα η δικια μου δεν συγκινήθηκε ιδιαίτερα, αφου μου λεει ειναι σαν βροχη :o:o

Δοκίμασε το αυτο με τον ύπνο σίγουρα θα εχει κουραστεί μέχρι τις οχτώ οπότε την ετοιμαζεις για ύπνο και μετα α έχεις χρονο να χαλαρωσεις και εσυ.

Εγω είχα ρεβίθια σούπα σημερα ότι πρέπει για τον καιρο που ειχε.

Μίλησα με την Ανθη ειναι καλυτερα η φραουλιτσα και απο διάθεση αλλα μασκουλες κάνει ακομα.

Αννα Μαρία μπράβο συγχαρητήρια για το πρώτο βραβείο, χαίρομαι πραγματικα παρα πολυ!!!!!!!

Γεια σας!

Τελικά χτες βράδι είπα στον άντρα μου ότι δεν μπορώ να κοιμήσω εγώ τον μικρό και πήγα να ξαπλώσω. Τον πήρε αυτός, τον κρατούσε μια ώρα, εγώ να του λέω να του βάλει τραγουδάκια για να κοιμηθεί, κι αυτός να μην του βάζει, έτσι από πείσμα. Φυσικά ο μικρός δεν έκλαιγε, ούτε ήταν ιδιότροπος, αλλά κόντευαν μεσάνυχτα και ήταν ξύπνιος. Τελικά του έβαλε τραγουδάκια, και σε πέντε λεπτά κοιμήθηκε.

Σήμερα δυστυχώς ήταν πάλι αρρωστούλης, με μύξα και βήχα. Το βράδι ανέβασε και λίγα δέκατα. Εν τω μεταξύ, με πήρε 3-4 φορές τηλέφωνο ενώ επέστρεφα απ' το σχολείο, και μου έλεγε ότι ο μικρός συνέχεια κλαίει, ότι θέλει εμένα, ότι θέλει να θηλάσει, κ.λπ. Εγώ να του λέω να του δώσει τον τραχανά του, αυτός να μου απαντά "δε νομίζω ότι πεινάει". Τελικά πείσθηκε και του έδωσε τραχανά και τον έφαγε όλο και κοιμήθηκε αμέσως...

Πόπη εμάς ο Αντρέας δεν είναι και πολύ χαδιάρης. Αγκαλίτσες και φιλάκια δε μας έχει κάνει ποτέ, ούτε και του αρέσει να τον παίρνουμε στο κρεβάτι μας.

Ο άντρας μου έχει την εντύπωση ότι κουράζεται φοβερά, ενώ στην πραγματικότητα περνά όλη τη μέρα μπροστά στον υπολογιστή. Κάνει δουλειές, βέβαια, αλλά είναι πολύ βαρύς και τεμπέλης, όλο θέλει να αποφεύγει τη δουλειά, να κάθεται, κ.λπ. Πιστεύει, λοιπόν, ότι κάνει υπεράνθρωπες προσπάθειες για να βοηθήσει, κι ότι αδικείται κιόλας... Επίσης, αν π.χ. εγώ έχω ξαγρυπνήσει δύο νύχτες και την τρίτη του ζητήσω να σηκώνεται αυτός για να κοιμηθώ, θα μου πει "είσαι πολύ ζηλιάρα και κακιά, επειδή ξαγρύπνησες εσύ, θέλεις να με εκδικηθείς και μου ζητάς να μείνω κι εγώ ξάγρυπνος. Δηλαδή ότι άσχημο περνάς εσύ, πρέπει να το περάσω κι εγώ;". Σε μια απάντηση τόσο βλακώδη, τι θα μπορούσα να αντιτάξω; Είμαι χαμένη από χέρι, αφού δεν ξέρει να συζητά και λέει συνέχεια ασυναρτησίες.

Τέλος πάντων, να μη χαλαστώ πάλι...

Καγκουράκι, εμάς δε χιονίζει, αλλά κάνει πολύ κρύο και φυσάει... Ειδικά στο σχολείο, όποτε βγαίναμε έξω ήταν λες και μπαίναμε στην κατάψυξη...

Εμείς σήμερα φάγαμε μπακαλιάρο στο φούρνο με πατάτες, κρεμμύδια και αρωματικά.

Αλεξάνδρα όντως θέλει σπάσιμο το κεφάλι του, δε θα λερώσει κιόλας, αφού δεν έχει τίποτα μέσα για να χυθεί. Δυστυχώς δεν είναι άτομο που καταλαβαίνει... Αλλά απόψε είναι άρρωστος ο μικρός, οπότε θα σηκώνομαι εγώ και βλέπουμε.

Μια χαρά η κρεατοσουπίτσα. Πώς την έφτιαξες;

Χριστίνα μας ενημέρωσαν με μέιλ για την έκδοση του βιβλίου, αλλά δεν ήξερα ότι κυκλοφορεί και σε ηλεκτρονική μορφή. Χι χι, με έβαλαν και πρώτη-πρώτη κιόλας!

Καγκουράκι το βραβείο το πήρα πέρσι τον Δεκέμβρη, αλλά τώρα εκδόθηκε το βιβλίο.

Σας φιλώ όλες κοριτσάκια μου!

Δεν εχω μπαταρια πολυ καλησπερουδια τσουπρες οτι προλαβω λοιπον αλλιως αυριο ρεπαρω τι καλα!!!

Εδω κ σε μας το χε ψιλοστρωσει πανεμορφα δεκα λεπτα να ξεπαγωσει το αμαξι μου

Χτες κ σημερα με δερνει μια γκαντεμια να το πω ακουστε σκηνικα αποσπασματικα παω να ταισω τον μικρο φακες λεω ας τις παρω στο δωματιο του να παιζει παραλληλα τρωει το μισο μπολ κ καταλαθος κανει κινηση ματ κ κουτουλαει στο πιατο καθως σκονταψε κ φευγει το πιατο κ μαζευα μια ωρα φακες απο κουρτινα πατωμα τοιχο χαλι κ ειχα κ συζηξ να φωναζει απο κατω μαγκυ σου χω πει να τρωει μονο καρεκλακι γκρρρρρ

Κ συνεχιζω σπανια να με ζορισει ο βασιλης στον υπνο αλλα οταν το κανει με τιριριμ χτες ξυπνησε 280 φορες ελεγε ποναει το ποδι μετα ηθελε νερο μετα γαλα μετα αγκαλια μετα χατζαπλαστ που δεν ειχα κ μες στη νυστα για να γλιτωσω εκοψα μπορντουρα απο τον τοιχο κ του κολησα για να ηρεμησει σονι κ ντε χατζαπλαστ να βαλει γκκρ

Αφου στο τελος δεν αντεξα κ εκανα κατι κακο του πα θα φωναξω τον κακο λυκο να τον παρει αλλα τα χα παιξει!!!!!

Κ παω κ στα σημερινα στο γρηγορο ειμαι δουλεια με συναδελφο εχει φτασει 9 το σχολασμα γιουπι!!! Θα θελα ξεχασαν να μας αφησουν δευτερα κλειδια κ ξεμειναμε αλλη μιση κ ωρα να μας φερουν για να φυγω

Ημαρτον καλε με μουντωσανε;;;

Λοιπον οσα θυμαμαι σχολιαζω Αννα μαρια εμεις κανουμε λαθος στα λεω κ εγω τα ιδια χαλια κανω βεβαια πρεπει να τους αφηνουμε κ αστους να τα βγαλουν περα κ εγω ετσι καλομαθημενο τον εχω μπαινω απο δουλεια κ ταιζω κοιμιζω κ μετααααα τρωω θα στα πω αυριο αλλα να ξερεις τα ιδια σκ...τα ειναι ολοι οι αντρες!!!κατακοποι με το παραμικρο!!!

Ωωχ κλεινει το κντ αυριο παλι!!!!

γεια σας κοριτσια

χαθηκα λιγο... ειχα κοσμο στο σπιτι γιαυτο,φιλοξενησαμε ενα φιλικο ζευγαρι μας απο την Καβαλα για δυο μερες ,σημερα φυγανε αν θυμαστε ειχαμε παει κι εμεις το καλοκαιρι ,εχουν κι αυτοι δυο παιδια 2 και 5 ετων και τρια τα δικα μου το σπιτι εγινε μπουρδελο ενας χαμος με περιμενει,χαλαλι ομως περασαμε πολυ ομορφα ξενυχτησαμε παιζοντας ταμπου,γελασαμε ,μιλησαμε κτλ ωραια ηταν ,δεν προλαβα ακομα να σας διαβασω κι ετσι δεν μπορω να σχολιασω ...παω να μαζεψω και τα λεμε παλι

πολλα φιλια!!!

Καλησπερα κουκλεσ μου

Πιπιτσουλακο μου αυτοκολλητος θα γινεται μερα τη μερα να ξερεις εγω κ για κατουρημα να παω απο πισω η ουρα μου!!!

Καγκουρακι μου γλυκο ηταν λιγο το χιονακι γιαυτο δε τρελαθηκε η μικρουλα

Μπραβω που το φραουλακι μας καλυτερευει γρηγορα να αναρωσουν ολα να φυγει ο χειμωνας ξουτ με τις κωλοιωσεθς μπλιαχ!

Κα μου χαλια το σπιτι αλλα περασατε καλα αυτο μετραει κ χαλαλι η φασαρια

Εγω ψοφαω για παρεα!!!

Χριστινιω μπες να μας πεις κανα νεακι απο το μπομπιρακο καλε!

Αννα μαρια μπραβω για το βιβλιο αν κ δε καταλαβα περι τινος προκειτε αλλα καλο ακουγεται

Ωχ πειναει ο β επανερχομαι δρυμητερη !!

Γεια σας κορίτσια μου!

Πού χαθήκατε όλες; Δεν έχει κίνηση το καφενεδάκι μας σήμερα...

Ο Αντρέας είναι ακόμα αρρωστούλης, έχει μυξούλες και λίγο βήχα. Η διάθεσή του είναι καλή, όλη μέρα τρέχει και παίζει και τρώει κανονικά.

Εδώ κάνει φοβερό κρύο... Πρέπει να έχει περίπου 4 βαθμούς έξω και λυσσομανάει ένας αέρας... Αφήστε... Στο δωμάτιο του μικρού έχω το κλιματιστικό και είναι ζεστά, εμείς εδώ έχουμε παγώσει... Τώρα σας γράφω και τρέχω να μπω κάτω απ' τα σκεπάσματα μήπως και ζεσταθώ λίγο.

Μάγδα πολύ γέλασα με την μπορντούρα από τον τοίχο!!! :lol::lol::lol::lol:

Χαίρομαι που βλέπω ότι υπάρχουν κι άλλοι άντρες σαν τον δικό μου. Νόμιζα ότι μόνο εγώ είχα πετύχει το κελεπούρι.

Πώς μου τη σπάει όταν τελειώνω τη δουλειά νωρίς και γίνεται κάτι και καθυστερώ να φύγω... Εμείς επειδή πηγαίνουμε τρεις ή τέσσερις μαζί, και ο ένας είναι ο διευθυντής, συχνά μπορεί να περιμένουμε, π.χ. τις μέρες που τελειώνουμε νωρίτερα και φεύγουμε, μπορεί ο διευθυντής να είναι στο γραφείο του με κάποιον μαθητή ή με τους βοηθούς διευθυντές, κι εμείς απ' έξω να περιμένουμε και να βλέπουμε την ώρα να περνάει...

Κατερίνα τι ωραία που είχατε φιλοξενούμενους!

Καλέ σας είπα ότι την παραμονή των Χριστουγέννων γέννησε η συννυφάδα μου; Αυτή που δεν ήθελε το παιδί και ήθελε να το ρίξει! Έχανε αμνιακό υγρό και δεν το είχαν καταλάβει (δεν ξέρω και πόσο συχνά πήγαινε στο γιατρό, γιατί μένουν σε ένα χωριό της Μυτιλήνης, πάνω από μια μια ώρα με το αυτοκίνητο απ' το νοσοκομείο) και την πρόλαβαν στο τσακ.

Άντε σας κλείνω, μήπως βρω κάποιον τρόπο να ζεσταθώ!

Καλημέρα τσούπρες!!!!!!

Χθες δεν πρόφτασα καθόλου να μπω.....

Σήμερις..... από τις 9 παρά τώρα ξύπνησε ο μικρός (στην αγκαλιά μου χωμένος!!!!)

Πάω να φτιάξω καφεδάκι να κάνω καμμιά δουλειά θα τα πούμε αργότερα θα προσπαθήσω!!!!!!!

ΟΚ??????? Φιλιά σε όλες!!!!!!!!

Το απόγιομα εμβόλιο οϊμεεεεεεεεεεεεεεεε

Ξέχασα πω σας!!!!!!!

Εχθές έδωσα στο μικρό αγκινάρες!!!!!! Με μπόλικα καροτάκια & πατατίτσες και φετούλα μαζί!!!!!!!

Μιλάμε γλυφότανε!!!!!! Δικό μου παιδί είναι αυτός!!!!!! Αχαχαχααααααααααααα που 'χω τρέλα με κάθε πράσινο!!!!!! Μόνο που..... ήτανε κατεψυγμένα..... δεν πειράζει μωρέ εεεεε??????

Γεια σας όμορφες,

Χάθηκα και εγω λίγο με τις δουλειές, χθες είχα βγει το πρωι για κάτι αλλαγές απο δώρα και μετα το απογευμα ο μικρός ειχε πολυ γκρίνια γιατι δεν ειχε κοιμηθει καλα το πρωι. Σημερα ξεστολισα οπότε μετα είχα ένα γενικότερο συμμάζεμα.

Χθες του έδωσα βιολογικο ρυζαλευρο φτιαγμένο με δικο μου γάλα, δραμα τι να σας πω σαν να του δίνω γάλα με το κουταλακι, δεν επηξε καθολου και μου εκανε και ο μικρός όλη την ώρα πρρρρρ. Σημερα του το έφτιαξα με νερο και μια χαρα κρέμα βγήκε. Το μητρικο φταίει? Αννα Μαρία εσυ πως τις εδινες τις βιολογικές κρέμες με δικο σου? και πως ήταν αραιές ή πηχτες?

Επανέρχομαι.....

Και εδω είμαι πάλι

Αννα Μαρία πως ειναι ο μικρός? τόσο κρύο έχετε στο υπόλοιπο σπιτι! Α να σας ζήσει και το ανηψακι γερό τυχερό και να το αγαπουν ;) .

Μαγδα όντως τι γκαντεμια το ένα πίσω απ το αλλο....μια άσχημη μερα ήταν και πέρασε.

Χαθηκες Κατερινιω φαίνεται ότι περασατε και εσείς και τα παιδια ωραία, έτσι ειναι άμα έχεις καλη παρέα και ταιριαζεις. Ποπη μια χαρα κανεις που του δίνεις νέες γεύσεις και δοκιμάζει μπράβο που του άρεσαν για να μην έχεις και θέμα με το φαγητο μεγαλώνοντας να τα τρώει όλα. Σιγα τι να πειράζει που ήταν κατεψυγμενες ειναι μεγάλος πια :D

Πάντως αραιωσαμε αρκετά, που είστε καλε όλες?

Καλο βραδυ, φιλακια

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...