Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καφενέ "Οι γυναικάρες με τα καροτσάκια!!!" Νο 5

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια μου.

Τι κάνετε;

Εμάς ο Αντρέας είναι λίγο αρρωστούλης. Από χτες το βράδι, δηλαδή στις 5.30 που ξύπνησε, έχει πυρετό. Πότε πότε του πέφτει, αλλά ανεβαίνει πάλι...

Κατά τα άλλα είναι ευδιάθετος, τρώει, αλλά αύριο θα πάμε στον παιδίατρο να τον δει.

Σας φιλώ γιατί ξύπνησε...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 985
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Επανήλθα.

Κοιμήθηκε, αλλά η νύχτα προβλέπεται δύσκολη... Αν ξυπνά συνέχεια θα τον πάρω στο κρεβάτι μου.

Αφήστε ρε κορίτσια, τόσες μέρες στην Αγγλία στην παγωνιά δεν έπαθε τίποτα, κι αυτό γιατί όταν ήμασταν έξω τον ντύναμε πάρα πολύ καλά, και μέσα στα σπίτια είχε ζέστη. Στου αδελφού μου ούτε καν καλοριφέρ δεν ανάβαμε, και ζεσταινόμασταν. Εδώ τα σπίτι μας είναι παγωμένα. Εγώ τώρα κάθομαι και τρέμω. Φυσικά πριν ανάψαμε κλιματιστικό και σκάγαμε, αλλά ίδρωνε πολύ ο μικρός και με τον πυρετό δεν είναι κι ό,τι καλύτερο, έτσι το κλείσαμε. Τώρα του φόρεσα ζιπουνάκι και από πάνω τον υπνόσακκο, αλλά έγινε μούσκεμα και του έβαλα φορμάκι και φόρμες και τον σκέπασα με την κουβέρτα του.

Ουφ ουφ...

Καγκουράκι όπως λέει και η Μάγδα, μην το σκέφτεσαι για τα κιλά του μικρού. Θα θυμάσαι που ο δικός μου ήταν σταθερός στα έξι κιλά από τριών μηνών μέχρι εξήμιση περίπου. Δε σημαίνει κάτι αυτό, όσο μεγαλώνουν τα μωρά τόσο λιγότερο βάρος παίρνουν.

Μάγδα όπως τα λες, μου φαίνεται τεράστιος ο Βασιλάκης!!! 15 κιλά;;;;; Εγώ θυμάμαι στη Γ' δημοτικού είχα συμμαθήτρια που ήταν 17!!!!!

Ελπίζω να πάνε όλα καλά στο πρόσωπο που λες.

Σας φιλώ γιατί πάω να την πέσω μήπως ζεσταθώ.

Κοριτσια τι κανετε;Καλη χρονια σε ολες.Ειμαι πολυ χάλια και γι' αυτό εχω χαθεί τις τελευταιες μερες. Η φραουλίτσα εχει βρογχιολιτιδα και ακροαστικά.Τα ματακια της ειναι θλιμμενα και μαραζωμένα, βηχει σαν γερος, οταν αναπνει σφυριζει και βραζει το στηθακι της, παιρνει κορτιζονη και κανει και μασκες.....Κλαιω συνεχεια που τη βλέπω ετσι και νιωθω και λιγο υπευθυνη γιατι τη στιγμη που ξερω οτι ο Πανος κολλαει ευκολα ιωσεις δεν επρεπε να τον πηγαινω σε χωρους με πολλα παιδακια. Βλεπετε πρωτα κολλησε ο Πανος μου. Τελος παντων.Ευχηθειτε μου να γινει γρηγορα καλα γιατι ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ να τη βλεπω ετσι..................Ποναει η καρδουλα μου........

καλημερουδια και καλη χρονια με υγεια!!!!μου την εχει σπασει το μαμυ…περιμενω να φτιαξει αλλα τιποτα…εμεις παραμονη μειναμε σπιτι οι 3 μας!!η Κωνσταντινα ειχε κοιμηθει μεσημερι οποτε αντεξε κ αλλαξαμε χρονο ολοι μαζι.ψηναμε στο τζακι,πιναμε κρασακι,ακουγαμε μουσικη…ριχναμε κ κανεναν χορο,η Κωνσταντινα κυριως!!πολυ ωραια περασαμε!!την επομενη μερα κοψαμε την βασιλοπιτα μαςκ μου ετυχε το φλουρι!!!μετα πηγαμε στους γονεις μου στο εξοχικο.παλι φαι,αραλικι στο τζακι!!!το βραδακι φυγαμε κ πηγαμε σε ένα φιλικο ζευγαρι,ευτυχως κοιμηθηκε η μικρη στο αμαξι κ γεμισε ενεργεια κ επαιξε με τα παιδακια.

Καρολινα ολο βολτουλες ειστε ε;καλα κανετε!!τα ζουζουνια σου είναι καλα τωρα;

Μαρινα περιμενουμε να μας πεις πως φανηκαν τα πρωτα Χριστουγεννα στον μπεμπακο σου!!!μακαρι να πιασουν ολες οι ευχες σου!!!

Χριστινα μην λες για κιλα..η ζυγαρια μου ουτε καν αναβει για να δω το μεγεθος της καταστροφης!!!χαχα κ η μικρη το παρακανε με τα γλυκα αλλα ότι περισεψε το εκρυψα.

Κατερινα Κα,ότι και να πω είναι λιγο..τελεια η τουρτα!!!την εχεις βαλει στις συνταγες;ειδα κ τον μπουφε σου,όλα λαχταριστα!!!

Κατερινα μην ανησυχεις για το βαρος,αφου είναι οκ στις καμπυλες,αλλα πηρε κ πολύ υψος ,δεν γινεται να παιρνει 3 ποντους κ πολύ βαρος,θα δεις κ τον άλλο μηνα κ μην ακους κανενα!!!!καλη αρχη με την κρεμουλα!!!ωραιες κ οι φωτο!!εμενα δεν εκατσε στον Αγ Β ασιλη,του χρονου!!

Μαγδουλα τελεια περασατε την Πρωτοχρονια ε;ολη η χρονια ετσι να σας παει!!15 κιλα είναι ο Βασιλης;;είναι ψηλος κ δεν του φαινεται !!μην παραπονιεσαι για το φαγητο εσυ..μια χαρα τρωει το παιδι κ υγειηνα!!εμενα ποτε θα πιασει διψηφιο νουμερο;;;

Αννα Μαρια τι ωραια που περασατε!!ευτυχως δεν σας κουρασε κ ο μικρος κ το ευχαριστηθηκατε.περαστικα του!!την αρπαξε;

Ανθη περαστικα στην φραουλιτσα!!μην σε βλεπει να κλαις…να σε βλεπει χαρουμενη κ θα γινει πιο γρηγορα καλα!!μην νιωθεις υπεθυνη μωρε,δεν μπορεις να τον κλεισεις μεσα κ τον Πανουλη!ολα θα πανε καλα!!!

φιλακια πολλα!!

Βρε κορίτσια τί έγινε καλέ??????

Γιατί είναι έτσι το Μάμμυ????? Τόόόόσο ξεχειλωμένοοοοοο?????

Καλή Χρονιά κοριτσάκια!!!!!

Με άπλετη Υγεία Παναγία μουυυυυ!!!!!

Να χαιρόσαστε τα παιδάκια σας!!!!!

Εμείς είμαστε καλά Δόξα Τω Θεώ γυρίσαμε χθες από Καλαμπάκα περάσαμε πολύ-πολύ καλά κι ο μικρός όλη την ώρα μοίραζε απλόχερα τα χαμογελάκια του!!!!

Ανεβήκαμε κι ως τα Μετέωρα τα οποία είναι εκπληκτικά!!!! Μαγευτικό τοπίο λέμε!!!!! Άμα δεν έχετε πάει μην το χάσετε κι ο δρόμος είναι πολύ βατός!!!!!

Ο Αχιλλάκος μας ευτυχώς μετά την πτώση όλα ξεπεραστήκανε (μάλλον) οι φοβίες του φτιάξαμε και την κούνια στο πιο χαμηλό επίπεδο κι απόψε κοιμηθήκαμε κανονικότατα!!!!! Στην εκδρομή μας βέβαια κοιμόμασταν και οι τρεις μαζί στο 2πλό (μας χάλασε..... φαντάζεστε πόσο έτσι????)

Αυτά από μένα!!!!!!

Χαιρετώ!!!!

Το σπίτι είναι.... ασχολιάστου!!!!!

Πάω ετοιμάσω φάμε (hamburgers ο μπαμπάς με δικό μου μπιφτέκι κι εγώ συκωτάκι τηγανητό με μαρουλοσαλάτα!!!!)

Ο μπακλαβάς κοιμάται σαν ξυπνήσει θα φάει (αν θέλει εννοείται!!!) κρεατόσουπα!!!!

Φιλιά πολλά σε όλες!!!!!

Και του χρόνου!!!!!

Κοριτσαρες μου γλυκές τι κάνετε?

Αννα Μαρία welcome back, ωραία τα περασατε η περιγραφές τελειες σα να ήμουν και εγω εκει....δε φαγαμε τίποτα όμως βρε παιδάκι μου τοοοοοσες μερες εκει!!!!

Μαγδα να πανε όλα καλα και να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα που εχει ο δικός σου άνθρωπος.

Δεν αγχωνομαι για το βάρος καθολου απλα είχα τη μαμα μου μαζι στην παιδιατρο και καταλαβαίνετε αφου και η γιατρός δεν ανησύχησε απλα μου ειπε αν θέλω μολις φάει ολόκληρη την κρέμα να τον ξεκινήσω και φρούτα και ας μην εχει κλείσει τους έξι μήνες, καμια βδομάδα πιο νωρις βασικά. Πάντως καλα τα παει με την κρέμα μερα με την μερα τρώμε και περισσότερες κουταλιες. Του πήρα μια της nestle χωρις καθολου ζαχαρη και έχω παραγγείλει και απο το φαρμακείο μια της hipp χωρις γάλα για να την φτιάχνω με το δικο μου.

Αννα Μαρία περαστικα στον Αντρικο, ειναι αλλο το κλίμα εκει εδω εχουμε υγρασία και ειναι πολυ διαφορετικά, το θυμάμαι αυτο για το βάρος άλλωστε έτσι δεν γινεται στα μωρακια που θηλαζουν αποκλειστικά. Ο Αντρικος ποσα κιλα ειναι τωρα?

Ανθη μου περαστικα στην φραουλιτσα όλα θα πανε καλα, θα το αντιμετωπίσετε και γρήγορα θα ειναι πάλι καλα!

Αλεξάνδρα ωραία περασατε και εσείς , θα σου φέρει πολλα καλα η χρονια αφου σου έπεσε και το φλουρί άντε γιατι οχι και ένα μπεμπακι εύχομαι.

Ποπη πρέπει να ειναι πολυ ωραία εκει, δεν έχω παει και θέλω να πάω καποια στιγμη, μια χαρα ο μικρουλης που δεν σας κούρασε.

Γεια σας!

Πήγα τον Αντρέα στον παιδίατρο σήμερα. Μου είπε ότι είναι μια ελαφριά ίωση, έχει λίγο πυρετό, λίγες μύξες, λίγο ερεθισμένο φάρυγγα και λίγο ερεθισμένο αφτί. Λίγο απ' όλα. Μου έδωσε κάτι σταγόνες για το αφτί και είπε να δίνω αντιπυρετικά όταν χρειάζεται.

Κατά τα άλλα ο μικρός είναι πάρα πολύ ζωηρός και ευδιάθετος, τρώει κανονικά, ούτε ότι είναι άρρωστος. Σήμερα δεν έκανε καθόλου πυρετό, μόνο λίγο τώρα το βράδι, αν και, και αυτό παίζεται, γιατί το θερμόμετρό μας μερικές φορές ό,τι θέλει δείχνει.

Χτες βράδι μας ταλαιπώρησε αρκετά, τον πήρα στο κρεβάτι μου, γιατί δε γινόταν να σηκώνομαι συνέχεια μες στο κρύο. Κάποιες φορές ξυπνούσε και έπρεπε να θηλάσει, δηλαδή να πιπιλίσει για να ξανακοιμηθεί, και κάποιες άλλες απλά όπως κοιμόταν άρχιζε να κλαίει (εγώ πεταγόμουν πάνω, ο άντρας μου ούτε που χαμπάριαζε) και του έτριβα την πλατούλα και ξανακοιμόταν. Για να δούμε πώς θα πάμε σήμερα, μάλλον προβλέπεται ίδια φάση...

Ανθή μην κατηγορείς τον εαυτό σου. Τι θα έκανες, θα έκλεινες τον Πάνο σπίτι; Αυτά είναι αναπόφευκτα δυστυχώς... Εύχομαι να περάσει γρήγορα η βρογχιολίτιδα και σύντομα να ανθίσει το χαμογελάκι της φραουλίτσας!

Αλεξάνδρα τι ωραία που περάσατε! Τζάκι ακούω... Κι εμείς στο πατρικό μου είχαμε τζάκι και το ανάβαμε καθημερινά. Μετά που βάλαμε κεντρική θέρμανση το ανάβαμε μόνο παραμονή Πρωτοχρονιάς και ψήναμε, αλλά τώρα πλέον μένει σβηστό και κρύο... Ειδικά τις δύο τελευταίες Πρωτοχρονιές που έρχονται οι δικοί μου σε μας λόγω Αντρέα.

Πόπη μια χαρά περάσατε κι εσείς! Στα Μετέωρα είχα πάει με το σχολείο, όταν κάναμε μια πολύ μεγάλη εκδρομή στην Ελλάδα και πήγαμε σε πάρα πολλά μέρη. Πραγματικά σου κόβει την ανάσα το τοπίο.

Κι εμείς στου αδελφού μου δεν κοιμόμασταν μεν και οι τρεις στο διπλό (που δεν ήταν καν διπλό, ήταν ημίδιπλο), αλλά είχαμε τον Αντρέα στο δωμάτιό μας σε παρκοκρέβατο και πάλι δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα, τόσο γιατί ποτέ δεν το έχουμε κάνει με τον Αντρέα στο ίδιο δωμάτιο, όσο και γιατί το κρεβάτι που κοιμόμασταν έτριζε και μόνο που ανασαίναμε...

Καλά, για το μενού σου δε σχολιάζω!!!

Καγκουράκι όταν κατάλαβα ότι δε βάζει βάρος ο Αντρέας τον πήγα μόνη μου στον παιδίατρο, έτσι ώστε σε περίπτωση που μου έλεγε για συμπλήρωμα, να μην το ακούσει κανένας άλλος και να αποφασίσω μόνη μου τι θα κάνω. Αλλά ευτυχώς δεν είπε τίποτα τέτοιο!

Της ΗΙΡΡ το ρυζάλευρο πρέπει να είναι αυτό που έδινα κι εγώ στην αρχή. Αλλά εγώ το έπαιρνα από το σούπερ μάρκετ. Καλά, εδώ βέβαια, όλα τα βρίσκεις στο σούπερ μάρκετ, ακόμα και γάλατα πρώτης βρεφικής ηλικίας, τα οποία έχω βρει ακόμα και σε περίπτερο... (τα περίπτερα εδώ είναι σαν μίνι μάρκετ).

Όσο για την υγρασία, και στο Λίβερπουλ έχει τρομερή υγρασία. Τα πάντα είναι πράσινα από την υγρασία. Αλλά έχει σταθερό κλίμα, ξεκινάς στις δέκα το πρωί με 5 βαθμούς και γυρνάς στο σπίτι στις δέκα το βράδι με 5 βαθμούς. Εδώ ξεκινάς στις δέκα το πρωί με 15 βαθμούς, το μεσημέρι πάει 18-20, και το βράδι 9. Και τα σπίτια μας εδώ δεν είναι κατασκευασμένα με τρόπο ώστε να μένουν ζεστά. Αντίθετα, μπορεί έξω να σκας και μέσα στο σπίτι να τουρτουρίζεις. Και δεν παίζει ρόλο το ότι δεν έχουμε θέρμανση. Και σε σπίτια με κεντρική θέρμανση είναι το ίδιο, είναι λες και δεν υπάρχει.

Ο Αντρέας τώρα είναι εννιά κιλά!

Σας αφήνω κούκλες, πάω να την πέσω γιατί η νύχτα προβλέπεται μακριά, κι αύριο, αν ήμαστε καλά, θα πάμε εκκλησία μια που είναι μεγάλη γιορτή.

Σας φιλώ όλες!

Κορίτσια σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα περαστικά. Η μικρούλα μου είναι κάπως καλυτερα αν και ακόμα βήχει, αναπνέει βαριά και δεν έχει κέφι. Το τσάκισε το κοριτσάκι μου η παλιοΐωση..

Άννα Μαρία περαστικά στον Αντρίκο σου. Εμένα ο βήχας με τσακίζει και με φοβίζει. Ο βήχας και η γαστρεντερίτιδα.Όλα τα υπόλοιπα δεν με ανησυχούν. Πάντως μου τη δίνουν και κάτι μάνες που το παιδί τους είναι μέσα στην αρρώστια και το κυκλοφορούν κανονικά σε χώρους όπου μαζεύονται παιδάκια. Αναίσθητες.Πολύ ωραία η περιγραφή σου από το ταξιδι στην Αγγλία.Περιμένουμε και φωτό. Α έβαλα φωτό της φραουλίτσας στο fb τελικά. Αν θες να τη δεις, πήγαινε εκεί.

Αλεξάνδρα είναι του χορού η Κωνσταντίνα ε;; Αχ αυτά τα κοριτσάκια..Όλο νάζι και τσαχπινιά!

Κατερινάκι μου ξεκινήσατε στερεές τροφές; Καλή αρχή! Εγώ στη φραουλίτσα αφού κλείσει τους 6 μήνες θα ξεκινήσω. Το ίδιο έκανα και στον Πάνο.

Πόπη είναι τέλεια τα Μετέωρα πράγματι! Ταξιδιάρικο πουλί θα τον κάνετε τον Αχιλλάκο σας!

Φιλενάδες μου δε σχολιάζω άλλα γιατί η μικρή κοιμήθηκε ύστερα από μάσκα, ορό και οτριβίν. Πρέπει να βιαστώ πριν περάσει η επήρεια όλων αυτών..

Καλό βράδυ!

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!και καλη χρονια!!!!!!!!!!!!επιτελους εφτιαξε το μαμμυ για να γραψω!!!

τι κανετε???πως ειστε??/

ευχομαι πανω απο ολα ΥΓΕΙΑ!!!υγεια να εχουν τα μικρα μας και εμεις βεβαιως βεβαιως...

πανε και οι γιορτες...στροφη στην καθημερινοτητα !!!!

εγω πηγα για νυφικα!η αληθεια ειναι πως η παρουσια της μαμας δεν με βοηθαει εκει γιατι εχει αλλα γουστα και οτι αρεσει σε εμενα δεν αρεσει σε αυτην... :?:?:?:? αχ πως θα επιλεξω νυφικο??τελος παντων....παντως μεχρι την αλλη εβδομαδα θα το κλεισω!φτανει ο καιρος..

Ανθη μου ποοοσοοο στεναχωρηθηκα...εχω περασει και εγω ασχημες καταστασεις απο πλευρας υγειας με τον μπεμπη μου (που δεν τις ευχομαι σε κανεναν) και οταν ακουω για αρρωστα μωρακια σπαραζει η καρδια μου...αυτο το αισθημα του οτι εγω δεν μπορω να κανω τιποτα ειναι τοσο βαναυσο...τοσο απελπιστικα κακο !!!ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ της και γρηγορα...δινε της εσυ το θαυματουργο μητρικο γαλατακι σου με τα αντισωματα και να δεις που θα γινει καλυτερα!!ο Πανουλης συνεχεια αρρωστο ειναι και αυτο το πουλακι μου???καλα λεω εγω οτι καλυτερα να μην πηγαινουν σε παιδοτοπους και σε παιδικους σταθμους μαζι με αλλα παιδακια...απεφυγε το οσο μπορεις μεχρι να μεγαλωσει και η φραουλιτσα σου! :?:D

ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ καλως ηρθατε!!!γραφε και εσυ στην διατροφη γιατι ερημωσε το ποστακι!!

εγω απο σημερα ξανα αρχισα διατροφη γιατι γουρουνιασα σε ολες τις γιορτες!!!παλι καλα που δεν εβαλα :lol::lol::lol::lol::lol:

Αλεξανδρα μου και εμεις οι 3 μας αλλαξαμε χρονια./....ρε κοριτσια λες και το καταλαβε και εμεινε ξυπνιος εκεινη την ημερα...δεν κοιμηθηκε καθολου μεχρι τις 1.30 τα ξημερωματα...οποτε πηρε και το δωρακι απο τον ΑΗ βασιλη και επαιζε :lol::lol::lol:

αυτα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!

φιλια σε οοοοολες!!!!!!!!!!!!!!!! :-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*

Γεια σας Γεια σας

Επιτέλους έφτιαξε το mammy, έβαλε κρύο σημερα μπρρρρρ

Εμεις το πρωι πήγαμε για καφεδάκι σε παιδοτοπο, που αλλού, ξεκινήσαμε για αυτόν τον ωραίο που σας έλεγα αλλα ήταν κλειστός και έτσι καταλήξαμε σε άλλον. Πηγαμε με την Καρολινα και τα παιδακια της.

Ξύπνησε ο μικρουλης σας αφήνω το βραδυ τα υπόλοιπα

καλησπερα κοριτσια!!κρυο σημερα ε;το πρωι πηγαμε εκκλησια για τον αγιασμο,ειχα την φαεινη ιδεα να παμε παραλια ωστε να δουμε να πεφτουν κ στην θαλασσα κ να κανουμε και καμια βολτουλα.μας επιασε βροχη,φυσαγε...κ φυσικα ειχα ξεχασει την ομπρελα!!!κατσαμε οσο αντεχαμε αλλα σε καποια φαση δεν την παλευαμε αλλο κ δεν ειδαμε να πεφτουν στην θαλασσα,εγω κ η μικρη δηλ που κατσαμε στο αμαξι με το καλοριφερ να ζεσταθουμε!!ελπιζω να μην αρπαξαμε κανενα κρυωμα αν κ ειμασταν ντυμενες σαν κρεμμυδια!!!

Ποπη γιατι καλε καθε μερα μαγειρευεις 2-3 φαγητα;εχετε διαφορετκα γουστα;χαρας το κουραγιο σου!!ωραια η εκδρομουλα σας ε;εγω εχω παει στα Μετεωρα 2 φορες,μια στο σχολειο κ μια με τον αντρουλη,οντως ειναι πολυ ωραια!!!ευτυχως (ή δυστυχως)τα μικρα ξεχνανε γρηγορα κ ειναι ετοιμα για νεες περιπετειες!!!

Κατερινα βολταρατε κ εσεις σημερα ε;καλη αρχη με τις κρεμουλες κ μην σε αγχωνουν οι αλλοι!!

Αννα Μαρια πως ειναι σημερα ο Αντρικος;ελπιζω να κοιμηθηκε καλυτερα χθες.κι εγω ειχα επισκεψη γυρω στις 5.ηρθε με ξυπνησε ,χωθηκε κ αυτη κατω απο τα σκεπασματα κ εκανε νανι σαν να μην τρεχει τιποτα!!!εμενα μου εφυγε ο υπνος κ σε καποια φαση ροχαλιζε ο αντρας μου απο την μια,η Κωνσταντινα απο την αλλη..στερεο!!!κατεληξα στον καναπε!!

Ανθη πως ειναι η μικρουλα σου σημερα;η δικια μου απο χορο αλλο τιποτα...ολο χοροπηδαει..ειναι που ειναι μιση μεριδα,δεν θα μεινει τιποτα!!!σας εχω πει που χορευει gangam style κανονικα την χορογραφια;κ λεει κ επ επ που λεει σε καποια φαση...

Μαρινα βγαζε φωτο να σου πουμε εμεις την γνωμη μας για το νυφικο!!πως το θελεις εσυ;τελικα το ξεκαθαρισατε το οικονομικο με τα πεθερικα;καπου διαβασα που ελεγες για χειρουργειο που κανατε στον μικρο σου...μην σε κανω ομως κ τα θυμασαι...μακρια κ αγυριστα να ειναι!!

καληνυχτα σε ολες!!φιλακια!!

Γεια σας και χρόνια πολλά!

Τι κάνετε κοριτσάκια μου;

Εμείς το πρωί πήγαμε εκκλησία, ήταν πάρα πολύ ωραία. Μετά πήγαμε στην παραλία για τον αγιασμό των υδάτων, αλλά τον Αντρέα τον αφήσαμε με τους γονείς μου, πρώτον γιατί φυσούσε και δεύτερον γιατί είπα να πιώ μια φορά καφέ χωρίς να τον κυνηγάω συνέχεια. Πολύ ωραία ήταν κι εκεί, ήρθαν κι ο αδελφός μου και η κουμπάρα μου και στο τέλος φάγαμε όλοι στους γονείς μου (και η κουμπάρα μαζί). Μετά φτιάξαμε λουκουμάδες που έχουμε έθιμο σήμερα να τρώμε, πήγα και με την κουμπάρα και αγοράσαμε σιάμισιη (κάτι σαν μπουρέκι με νηστίσιμη κρέμα σιμιγδάλι, όχι ότι είναι νηστεία, αλλά έτσι το φτιάχνουν) που συνήθως πάνε πακέτο με τους λουκουμάδες, γιατί ήθελε ντε και καλά να μας κεράσει κάτι.

Πολύ ωραία περάσαμε, αλλά εγώ ήμουν πτώμα στο τέλος.

Αλεξάνδρα ίδιο βράδι περάσαμε. Ο Αντρέας ξύπνησε κατά τη μία παρά, τον φέραμε στο κρεβάτι μας, μετά ξυπνούσε κάθε τρεις και λίγο, μία τον θήλαζα, μία του έτριβα την πλατούλα. Κατά τις τέσσερις και κάτι ξύπνησε και θήλασε κανονικά, δεν πιπίλιζε, και κοιμήθηκε. Κοιμάμαι κι εγώ και κατά τις πεντέμιση ξυπνάω από τον Αντρέα που είχε καθίσει πάνω απ' το κεφάλι μου και με βάραγε για να ξυπνήσω. Μετά άργησε να ξανακοιμηθεί, κι εμένα μου έφυγε τελείιιιως ο ύπνος... Είχα και τον άντρα μου να ροχαλίζει κάθε λίγο. Εν τω μεταξύ, δε χαμπαριάζει το άτομο. Του ρίχνω μπουνιές, κλωτσιές, τίποτα. Σε κάποια φάση παλιότερα του είχα ρίξει μια μπουνιά, και τον πέτυχα στη μέση. Πετάγεται πάνω και άρχισε να φωνάζει έξαλλος. Μου κάνει "με χτύπησες;" και του λέω "όχι, στον ύπνο σου θα το είδες" και το πίστεψε!!!

Τέλος πάντων, με τούτα και με κείνα 3-4 ώρες κοιμήθηκα... Μετά το απόγευμα ξάπλωσα λίγο, αλλά όποτε πήγαινε να με πάρει ο ύπνος κάτι έκανε ο μικρός και του φώναζε ο άντρας μου "ΑΝΤΡΕΑ!!!" και ξυπνούσα. Μετά τον έβαλε στο πάρκο και έκλαιγε, μετά του έβαζε τραγουδάκια... καταλαβαίνετε... Με έπιασε και ταχυπαλμία από τις πολλές φορές που πετάχτηκα...

Από υγεία ο μικρός ήταν καλά σήμερα. Μόνο τις σταγόνες στο αφτί του βάζουμε, τίποτε άλλο.

Ανθή ελπίζω να είναι ακόμα καλύτερα σήμερα η φραουλίτσα. Την είδα καλέ στο φέισμπουκ, απλά δεν έτυχε να σχολιάσω.

Μαρίνα θα γράψω στο ποστάκι με τη διατροφή κάποια στιγμή, όταν πάψει η διατροφή μου να αποτελεί τον πλήρη κατάλογο ενός εστιατορίου και ενός ζαχαροπλαστείου. :)

Εννοείται ότι η παρουσία της μαμάς δε βοηθά στην επιλογή νυφικού, μάλλον θα σε συγχύσει! Δίκιο έχει η Αλεξάνδρα, βάλε καμία φώτο να σου πούμε τη γνώμη μας.

Καγκουράκι πώς τα περάσατε στον παιδότοπο; Κι εμάς βρέχει τώρα...

Ουφ, είμαι λίγο περίεργα αυτές τις μέρες. Έχω πέντε μέρες καθυστέρηση και περίεργα συμπτώματα. Αύριο θα κάνω τεστάκι για να ξέρω πού βαδίζω, γιατί με τη θρομβοφιλία δεν είναι να τα αφήνω αυτά... Αλλά αγχώνομαι ρε κορίτσια, αν είμαι έγκυος πρέπει να αρχίσω τις ασπιρίνες και να κόψω μαχαίρι το θηλασμό και θα είναι μεγάλο μανίκι... Θα μάθουμε αύριο.

Σας φιλώ όλες!

Ουφ, δε δέχεται τη φωτογραφία της βασιλόπιτας, είναι μεγάλη λέει, και τώρα βαριέμαι να τη μικρύνω. Τέλος πάντων, πήρατε μια ιδέα.

Σας έχω βάλει δύο φωτογραφίες στην ομάδα μας. Στην πρώτη είμαι εγώ, στη δεύτερη ο Αντρέας. Πείτε μου εντυπώσεις!

Επέστρεψα

Αννα Μαρία ελπίζω να ειναι καλυτερα και ο Αντρικος και το βραδυ σας, λογικα αν δεν του ανεβει τωρα το βραδυ σημαίνει ότι αυριο θα ειναι τελείως καλα. Αχ αυτο με τους λουκουμάδες το θυμάμαι απο περσυ που μας το είχες ξαναπεί και τους είχα ληγουρευτει καθότι έγκυος...

....τι διαβάζω τι διαβάζω ξέρω ότι το θέλεις πολυ οπότε σου εύχομαι ένα θετικο τεστακι περιμένουμε νεα αυριο!!!!!!!!

Μαρίνα σημασία εχει να σου αρεσει και να σου ταιριάζει εσένα γιατι εσυ θα το φορεσεις, τόσο διαφορετικα γούστα πάρε και καμάρι φίλη μαζι σου. Με το καλο πάντως να βρεις αυτο που θα σου αρεσει πιο πολυ.

Αλεξάνδρα κρύο που θα ειχε φαγατε, και εγω έλεγα να την πήγαινα αλλα το πρωι με το κρύο και την βροχη δεν το αποφάσισα, μετα που βγήκαμε ειχε κρύο αλλα ειχε βγαλει και λιγο ήλιο.

Ανθη τι κάνει η μικρούλα σου? Ξεκινάς μαθηματα πάλι απο αυριο?

μολις την κοιμησα στο διπλο...δεν σταματησε να σηκωνεται απο τις 9.30 κ μολις με εβλεπε πηγαινε κ ξαπλωνε κ ξανα τα ιδια.την τελευταια φορα παω να της μιλησω μπας κ κοιμηθει κ κατι μου μυρισε .ειχε κανει κακα κ δεν μιλαγε..εν τω μεταξυ ηταν νερουλα,λετε να κρυωσε;κ συγκαηκε λιγακι κ γκρινιαζε...τελικα για να κοιμηθει επρεπε να κατσουμε αγκαλιασμενες μαγουλο με μαγουλο!!κακομαθαινει βεβαια αλλα 12 παρα ειχδε παει.ποτε θα μπει ενα προγραμμα επιτελους;;;;;;

Αννα Μαρια ελπιζω σημερα να εχετε πιο ηρεμο υπνο!!!!λες να εχουμε ευχαριστα;;;αντε να μπεις να μας πεις μολις το κανεις!!!!καλα η μαμα φοβερη δουλεια εκανε!!!οντως μοιαζεται με τον Αντρεα!!τι φωτο λες να βαλω;την Μαρινα εννοουσες μαλλον.

Κατερινα καλυτερα που δεν την εβγαλες το πρωι την μικρη.εμεις εκει θαλασσα κιολας,ανοιχτα ειχε εναν αερα...

αντε παω να ξαπλωσω διπλα στο κοριτσι μου,τον μπαμπα θα τον αφησω στον καναπε,δεν θα αντεξω κι αλλο βραδυ σαν το χθεσινο!!!καληνυχτα!!!

Τελικά μου ήρθε η περίοδος χτες βράδι. Καλύτερα, για να δω τι θα κάνω με το θηλασμό πρώτα.

Σας αφήνω, πάω μάθημα κεραμικής!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια!!!!!!!

Τί κάνετε?????? Τα παιδάκια μας????

Ααααχχχχ τίίί χαζή????? Έχω του σκασμού τις δουλειές αλλά βαριέμαι αφάνταστα..... έχω κολλήσει στα DOD τώρα στο φατσομπούκι και παίζω!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Λογικά θα κατεβούνε τα πεθερικά αργότερα μπας και ξεκουνήσω τον απαυτό μου να κάνω και τίποτες!!!!!! Σπαρίλαααααααααααααααααα ο μικρός ως συνήθως ζουζουνίζει!!!!!

Κοριτσάκια χθες βράδυ κάναμε 4 ολόκληρα σταθερά βηματάκια...... από τη μία πλευρά του καναπέ στην άλλη!!!!! Εννοείται κατουρηθήκαμε πάνω μας!!!!! Επιπλέον σκαρφαλώνουμε κι ανεβαίνουμε πλέον και στον καναπέ!!!!!! Είναι πολύύύύ επίμονος ο σκατούλης κουράζεται αλλά δεν τα παρατάει κι εύκολα!!!! Σήμερα ξεκινάμε και πάλι φυσικοθεραπείες εγώ δεν πάω πια...... αφού δεν μας αφήνουνε να είμαστε μαζί του στην αίθουσα και περιμένουμε απ' έξω...... ευκαιρία όταν λείπουνε (κοντά 2ωρο!!!!!) να κάνω 2-3 πράγματα στο σπίτι έτσι δεν είναι????? Ακόμη κι ένα μπάνιο με την ησυχία μου βρε αδερφέ!!!!!

Όσο για την κούνια εννοείται βάλαμε το στρώμα στο χαμηλότερο επίπεδο αλλά 1ον δε φτάνω να στρώσω σεντόνια και 2ον...... δε φτάνω καλέ να βάλω το παιδί!!!!! Είμαι και κοντοστούπα!!!!! Με τραβά και η τομή γμτ. τί θα κάνω????? Πωωωωωω...... τί θα κάνω οοεεοο???? Τη νύχτα κοιμάται πρώτα μαζί μας ο μικρός στο 2πλό κι έπειτα τον βάζουμε κοιμισμένο στην κούνια..... αλλιώς δεεεεεεεεε.....

Τί τρώτε σήμερις????? Εμείς έχουμε μακαρονάδα με κιμά αλλά και κρέπες!!!!! Και ναι..... παίζουνε διαφορετικά γούστα η αλήθεια και μαγειρεύω για δυό μέρες ξέρω γω..... κάπως έτσι πάει..... αύριο πάλι μαγειρέματα..... Άννα-Μαρία γιατί δε σχολιάζεις για το μενού μου????? Πεεεεςςςςς θα με φάει η περιέργειααααα!!!!!! Αχαχαχαχααααααα

Στα δικά σας τώρα:

Καταρχήν..... Ανθή μου..... περαστικά μωρέ στη μπουκίτσα σου δεν το είχα διαβάσει!!!!!!! Αχ ψυχούλα μου να μην ταλαιπωρηθεί άλλο!!!!!! Ζούληξέ μου την!!!!!!

Άννα-Μαρία μου πολύ ωραία μας τα περιγράφεις!!!!!! Η αλήθεια θέλω κι εγώ κάποια στιγμή να πάω Αγγλία (απωθημένο χρόνων!!!!) να δούμε το πότε όμως!!!!! Προς το παρόν..... προηγείται ηηηηη Κωνσταντινούπολη!!!!!! Όσο για το 2πλό βρε που είπα πως κοιμόμασταν κι οι τρεις μαζί δεν αναφερόμουνα στο σεξ...... αϊ πονηρόμυαλη!!!!!!! Αχαχαχαααααααα απλώς μας τρελαίνει το ότι σα μωράκι τόσο δα ζητά την αγκαλιά μας την αναπνοή μας το πόδι μας αν θες για μαξιλάρι για να κοιμηθεί ήρεμος!!!!!

Καγκουράκι ξεκινάτε κρεμούλες σιγά-σιγά????? Αααχχχ μεγαλώνει ο Νικόλας σου εεεεε???? Ωραίες στιγμές.....

Αλεξάνδρα έχω μεγάλο έρωτα με το τζάκι!!!!! Αχ έχουμε κάνει διακοπές στην Αράχωβα και το τζάκι συνεχώς άναβε τέλεια ήτανε λέμε!!!!! Ο δικός μας να δεις χορό!!!!! Ουυυυυ δε σου λέω τίποτε!!!!!

Καλέ Ανθή ποία είσαι στο φατσομπούκι καλέ????? Θα με κάνεις add χρυσό μ.....?????

Ααααα Μαρινάκι με το καλό να διαλέξεις νυφικούλι (μαααα..... με τη μαμά σου ρε κορίτσι???? Καμία φίλη-κολλητή δεν παίζει?????) εγώ είχα πάει με την κουμπάρα (τώρα βέβαια δε μιλάμε αλλά αυτό άσχετο!!!!) κι όταν μου την είχε πει η πεθερά της είπα έλα (το είχα ήδη κλείσει αχαχαχααααααααα) κι είπε από μόνη της μπαααααααααα δεν κολλάω μωρέ!!!!!! Πάλι καλά που το κατάλαβε!!!!! Όσο για το βράδυ του Ρεβεγιόν..... ναι κυρίες μου..... ο νέος χρόνος μας βρήκε αγκαλιά και τους τρεις!!!!!!! Να κοιμόμαστε!!!!!! Συγκλονιστικό ρεβεγιόν εεε???? Αχαχαχαααααααααα αξέχαστο όμως!!!!! Έτσι θέλαμε έτσι έγινε!!!!!

Τελικά αδιαθέτησες κυπριοπούλα μου????? Καλέ κι εγώ αυτή τη φορά αρκετά νωρίτερα έχει γίνει ο κύκλος..... οοοεεεοοο οοοο αχταρμάς!!!!! Στις 26 αυτή τη φορά περίμενα σήμερα κανονικά..... τος πάντων.....

Άντε χαιρετώ κοριτσάκια......

Ααααα δεν σας είπα καλέ!!!!! Από τις 29 του μηνός αρμέγομαι μόνο μία φορά ημερησίως (πάντα βράδυ) όχι παραπάνω από 15-20 λεπτά!!!! Βέβαια χθες πονούσα πάάάάρα πολύύύύ (λογικά η περίοδος έφταιγε εεεε????) κι ευελπιστώ τέλος Φλεβάρη να κοπεί τελείως!!!!!! Άντε να δούμε!!!!!

Γεια σας και πάλι!

Γύρισα απ' την κεραμική, μου έψησε κάποια πραγματάκια, το ένα το έφερα σπίτι, το άλλο το βουτήξαμε σε μπογιά και θα ξαναψηθεί για να γίνει τυρκουάζ.

Φάγαμε μακαρόνια όλοι μας, και τώρα μπήκα για λίγο για να σας γράψω.

Ο Αντρέας χτες βράδι κοιμήθηκε πολύ καλύτερα. Τελικά δε βολεύει καθόλου να κοιμάται στο κρεβάτι μας. Καθόλου μα καθόλου όμως. Χτες βράδι κοιμήθηκε 9.30-10 παρά, και σε καμιά ώρα ξύπνησε. Πήγε ο άντρας μου, σε 30 δευτερόλεπτα μου φωνάζει "δεν κοιμάται, έλα". Του λέω να προσπαθήσει, γιατί κάποτε πρέπει να σταματήσει αυτή η ιστορία με το πιπίλισμα του στήθους, και όντως τον κούνησε και σε πολύ λίγο κοιμήθηκε. Μετά ξαναξύπνησε στις 2.30 και στις 7 και μετά κοιμόταν μέχρι τις 10! Δεν τον ξαναπαίρνω στο κρεβάτι μας με τίποτα!

Ουφ, με πρήζει ο άντρας μου για να καθίσει (δεν τον έφτανε που κάθεται απ' το πρωί). Θα ξαναμπώ μετά.

τα νευρα μου τσαταλιααααα!!!τι θα κανω πια με τον υπνο;;;εκανα τοσες διαπραγματευσεις για να κοιμηθει...τις εταξα ποπ κορν,ξαπλωσαμε μαζι,την μαλωσα.εεε δεν αντεχω αλλο!!!!εχει ξυπνησει κ νωρις σημερα στις 7.σιγα μην αντεξει μεχρι το βραδυ..τι γκρινια με περιμενει!!!

Αννα Μαρια δεν πειραζει κοριτσακι μου που αδιαθετησες,αφου πρεπει πρωτα να κανονισεις κ το θεμα θηλασμος μην του ερθει αποτομο κ του μικρου!!βαζε τον αντρα σου να πηγαινει το βραδυ στο παιδι ωστε να καταλαβει οτι δεν εχειαλλο πιπιλισμα κ θα δεις θα σταματησει κ να ξυπναει.

Ποπη μεχρι το τελος του μηνα θα τρεχει ο μικρουλης σου!!στις φυσικοθεραπειες γιατι δεν μπαινετε μεσα τωρα;για να ειναι συγκεντρωμενος;εγω σημερα μαγειρεψα μια τυροπιτα χωρις φυλλο κ μια ταρτα με μπροκολο κ μανιταρια.κι εμας το επομενο ταξιδι μας οποτε ειναι αυτο,θα ειναι Κωνσταντινουπολη.ειναι η πεθερα μου απο εκει κ θελει πολυ να παμε ο αντρουλης.κι εγω βεβαια.

Κατερινα μεγαλωσε το αντρακι σου!!!πολυ γκυκας ειδικα εκει που χαμογελαει στην αγκαλια της αδερφουλας!!!κ τα αλλα τα ζουζουνια της Καρολινας κουκλια!!τι ωραια που ειναι ιδια ηλικια κ οι κορες κ οι γιοι!!!

ουφφφφ εκανα αλλη μια προσπαθεια ,ειχε σηκωθει,ειχε κλεισει την πορτα του δωματιου της κ αθοταν στο σαλονι...για να δουμε!!!

σας εβαλα φωτο του μικρο στην ομαδα και εφτιαξα αλμπουμ με πατατουλη κουνελακι και τις σουσουραδες μας

θα ξαναμπω μετα γιατι παω να μαζεψω τη μικρη απο το σχολικο.

αννα Μαρια δεν πειραζει, αρχισε να μειωνεις τον θηλασμο αν το θες πολυ και θα ερθει.....

Γεια σας και πάλι.

Βρήκα ευκαιρία και κάθισα να σας σχολιάσω.

Πόπη το μενού σου δεν το σχολιάζω γιατί είναι άλλα ντάλλα της Παρασκευής το γάλα! Κατ' αρχήν ρε συ, συκωτάκι τηγανιτό είναι πάρα πολύ ανθυγιεινό. Κι αυτό το, κάνω-τρία-φαγητά-γιατί-έχουμε-άλλα-γούστα, δεν το καταλαβαίνω. Ο καθένας κάνει κάποια υποχώρηση, σήμερα εσύ θα φας κάτι που δεν τρελαίνεσαι, αύριο ο άντρας σου. Εγώ πάντως να κάνω 2-3 φαγητά τη μέρα, δεν παίζει με τίποτα. Μόνο του μωρού κάνω ξεχωριστό φαγητό εννοείται, κι αυτό πλέον όχι πάντα. Καλά ρε συ, κι εσένα δε σου αρέσει το σπιτικό χάμπουργκερ; Με δικό σου μπιφτέκι κιόλας; Εγώ τρελαίνομαι!

Αλλά μήπως το παρακάνετε λίγο με το κρέας; Εμείς σήμερα φάγαμε μακαρόνια με κόκκινη σάλτσα, μαγείρεψε ο άντρας μου γιατί εγώ ήμουν κεραμική. Ο μικρός έφαγε κι αυτός το ίδιο και για το βράδι του έκανα τραχανά με λαχανικά.

Εμείς Κωνσταντινούπολη είχαμε πάει το 2007 τον Απρίλη, από Θεσσαλονίκη με τη Θεολογική Σχολή και είχαμε περάσει πολύ ωραία.

Αλεξάνδρα κι ο Αντρέας δεν κοιμήθηκε τώρα το μεσημέρι, αλλά κοιμόταν μέχρι τις δέκα το πρωί.

Του έχω πει του άντρα μου να σηκώνεται αυτός το βράδι, και μου λέει "τι δηλαδή, πόσες φορές θα σηκώνομαι;". Είναι πολύ τεμπέλης, αλλά είναι κι ο μικρός που όταν ξυπνά το βράδι θέλει μόνο εμένα. Θα πρέπει να ταλαιπωρηθούμε μερικά βράδια μέχρι να το συνηθίσει, αλλά πρέπει να το πάρει απόφαση κι ο άντρας μου.

Καγκουράκι θα τις δω το βράδι τις φωτογραφίες σου, αλλά έχω δει και στο φέισμπουκ τα παιδάκια σου.

Για την εγκυμοσύνη, δεν προσπαθούμε ακόμα, πάντα χρησιμοποιούμε προφυλακτικό, αλλά ξέρω αρκετές περιπτώσεις που έσπασε το προφυλακτικό, ή είχε κάποια τρυπούλα, και προβληματίστηκα λίγο επειδή είχα περίεργα συμπτώματα. Τώρα μόλις τελειώσει η περίοδος θα κλείσω ένα ραντεβού στο γυναικολόγο να συζητήσουμε διάφορα θέματα και για το θηλασμό και για όλα.'

Σας κλείνω, γιατί θα τα διαλύσει όλα ο μικρόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος!!!!!!!!!!!!

Καλησπερα ομορφες καταρχην βαλτε με καλε ατην ομαδα σας κ μενα θελω κ εγω

Φωτο σνιφ!!!!

Ειμαι ακομα σκατα το προβλημα συνεχιζει δυστυχως

Επισης η μαμα μου θα κανει χειρουργειο στο χερι ποναγε πηγε κ ειπαν πολυ βαρια τπερκοπωση

Ουφφφ ολο σκατα νεα δηλαδης

Λετε για περιοδους κ εγκυμοσυνες αντε να σας πω ενα πικαντικο να ευθυμησουμε

Πρωτοχρονια κοιμηζω σπορο κ βαζω σεξυ κοκκινα εσωρουχα να το γιορταζουμε χαρα ο συζηξ μολις με ειδε του λεω παω να πλυνω δοντια κ εφτασα λεω ας κατουρησω κ τσουκ τρεις μερες νωριτερα ηρθε περιοδος

Αλλαζω κ σκαω σαν τη θεια μου την ευτερπη οπως καταλαβατε ο συζηγος εμεινε με το π... Λι στο χερι χαχαχα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...