Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καφενέ "Οι γυναικάρες με τα καροτσάκια!!!" Νο 5

Recommended Posts

Γεια και χαρα στην ομορφη παρεα!

Ειλικρινα μου λειψατε παρα πολυ! Ηρθα δουλεια και το πρωτο που εκανα ηταν να σας διαβασω! Δεν γνωριζομαστε, αλλα...γνωρισζομαστε! Και σας νιωθω πολυ κοντα μου!

Ειδα περασατε ολες ομορφα αυτες τις μερες, παρτακια, βολτουλες, ταξιδακια!!! Τελεια!

Εμεις καλα ηταν τα Χριστουγενα, αλλα μας εχουν ματιασει φετος δεν εξηγειται! Παλι αρρωστα ειμαστε κι εγω και ο Δημητρης! Εγω εχω 3 μερες να κοιμηθω απο το βηχα, ο Δημητρακης τρελη δυσπνοια, πηγαμε χτες γιατρο, ειναι η δευτερη φορα που το παθαινει και δυστυχως μαλλον δεν γλιτωσε το κληρονομικο απο μενα το ασθμα... τωρα εχει 10 μερες εισπνεομενα και 1 μηνα κατι σκονακια για προληψη! Το καημενο σημερα καπως πηρε τα πανω του, χτες και προχτες δεν μπορουσε ουτε να μιλησει και φυσικα δεν εφαγε τιποτα! Ελπιζω η Πρωτοχρονια να μας βρει καλυτερα!

Σας ευχαριστω ολες πολυ πολυ για τις ευχες! Δεν σχολιαζω αναλυτικα, εχω χασει αφενος επεισοδια, αφετερου δεν προλαβαινω γιατι εχω να κλεισω λογιστικα το ετος. Μπλιαχ!!!!!

Δουλεια θα ξαναερθω πρωτα ο Θεος της Τεταρτη, οποτε ευχομαι απο τωρα να εχουμε ολες μια υπεροχη Πρωτοχρονια, γεματη ζεστες και ομορφες στιγμες και ενα νεο ετος ακομα πιο υπεροχο, δημιουργικο, ερωτικο, με υγεια, αγαπη, επιτυχια, δυναμη να αντεχουμε στις αντιξοοτητες και να χαιρομαστε τις οικογενειες μας!

Πολλα πολλα φιλακια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 985
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Μπήκα νωρίτερα να σας γράψω αλλά..... είχαμε τρεχάματα.....

Αύριο είναι να φύγουμε για μιά βδομαδούλα διακοπές.....

Ετοιμαζόμουνα το λοιπόν να σας ευχηθώ όταν..... έπεσε ο Αχιλλέας απ' την κούνια!!!!!

Τρέξαμε πανικόβλητοι στο Τζάνειο αφού ο μικρός έπεσε με τη μούρη χάμω κι έκλαιγε με αναφιλητά!!!!!!

Καρδιογράφημα & πίεση normal και ανά μισή-μία ώρα τον ξυπνάμε να δούμε πως ανταποκρίνεται σωστά!!!!!! Έχει κολλήσει πάνω μου κοιμάται-ξυπνάει μόνος του & ακούγεται ακόμη ταραγμένος.....

Πόόόόόσο πολύύύ φοβήθηκα..... μέχρι να τον δει Παιδίατρος 1000 προσευχές έκανα να 'ναι καλά.....

Το γιαβράκι μου..... παραζωήρεψε.....

Έκανε τα 1α του βηματάκια χθες βράδυ.....

Κι απόψε στάθηκε όρθιος & πήγε να σκαρφαλώσει στην κούνια..... κι έπεσε.....

Με το που γυρίσουμε (αν φύγουμε αύριο τελικά) αλλάζουμε το επίπεδο του στρώματος.....

Θα μπορέσει να ξανακοιμηθεί εκεί μέσα?????? Τον έβαλα πριν λίγο κοιμισμένο κι έκανε πάλι να φύγει.....

Τος πάντων.....

Σας έπρηξα κοριτσάκια.....

Άμα τελικώς φύγουμε εύχομαι ολόψυχα Καλή Χρονιά στην κάθε μία χωριστά!!!!!

Και μόνο Υγείαααααα Παναγία μουυυυυυυυυ!!!!!

Πέθανα απόψε!!!!! Πέθαναααααααα!!!!!! Δεν έχω ξαναφοβηθεί τόόόόόσο!!!!!!!

Πιπιτζουλινακι μου σιδερενιο αε νιωθω γιατι ακριβως το ιδιο το χω ζησει 7 μηνων εμενα εκανε ακριβως το ιδιο ημουν δουλεια κ ηταν με συζηγο τον ειχε κοιμησει ψηλα το στρωμα δε σηκωνοταν κ ομως εκεινη τη μερα σηκωθηκε κ εσκυψε

Ευτυχως ειχα χαλι κ ξυλινο πατωμα ενα θα σου πω απο την ταραχη ο συζηγος ειχε σπασει την ντουλαπα ενιωθε οτι εφταιγε αυτος σα χτες το θυμαμαι οταν τον αγκαλιασα ηθελα να πεθανω απο τον φοβο μου δεν εχω πονεσει τοσο πολυ σιδερενιο κ παλι προληπτικα κ μας τα ιδια ειχε πει ο γιατρος

Αλεξανδρουλα μου τρωτε ε..αντε θα καρδαμωσει το πετιτακι μας!

Αννα μαρια πολυ χαιρομαι που περνατε καλα κ ειναι καλο νινι το παιδακι σου

εδωσες το παρον κ απο τα εξωτερικα ωραιος!!! Χαχα

Κα να χαιρεσαι το δημητρακι μας!!!!

Καγκουρακι καλα εκανες κ δε δεχθηκες καλυτερα να μην ταλαιπωρηθειτε αν δεν αξιζει με νετακομισεισωκ τετοια

Χριστινακι μου χιλιοχρονο κ μεις τρελο βηχα ο σπορος δεν εχει αλλα συμπτωματα αλλα βραδυ βηχα με φλεμα πολυ

Με εχουν φαει τα πανε ελα το βραδυ γιατι τρομαζω ενω αυτος κοιμαται κ βηχει...

Περαστικουλια οσο για το ασθμα μπορει να περασει καποτε ειχα κ εγω αλλα μου φυγε..

Καλη χρονια σε ολες ανθη φιλια στο μπουμπουκακι

Καλησπερα κοριτσακια !!!τι κανετε;εμεις μια χαρουλα,βολταρουμε κ τα σχετικα!!

Κατερινα μου να χαιρεσαι τον Δημητρακη σου!!!πολυχρονος κ γερος!!!να περασετε τελεια στο παρτυ!!

Αννα Μαρια τι ωραια που περνατε!!!κ αφου ειναι κ καλο παιδι ο Αντρεας μια χαρα1!!

Κατερινα κριμα που δεν εκατσε αυτη η περιπτωση...βεβαια θα ηταν ζορι να πας με τα παιδια αλλα αν αξιζε απο θεμα χρηματων...

Χριστινα κι εγω ετσι,σας εχω στο νου μου να διαβασω τα νεα σας!!ειμαστε παρεακι!!περαστικα σας μωρε!!παλι αρρωστα ειστε;

Ποπη ακομα ψηλα το εχεις;εγω της το κατεβασα απο νωρις ,οταν αρχισε να στεκεται.παρολαυτα το καλοκαιρι πριν γινει 2,εφαγε μια τουμπα γιατι δεν ηθελε να κοιμηθει κ την πηρε το βαρος της...ουτε χαλί ,ουτε τιποτα...ημουν σε επιφυλακη ολο το βραδυ αλλα ευτυχως μια χαρα!!μπραβο για τα 1α βηματακια!!ειδες που στο λεγαμε οτι ειναι θεμα χρονου;καλα να περασετε κ στην εκδρομουλα σας!!!

Μαγδουλα κι εμενα της εχει μεινει ο βηχας.ευτυχς το βραδυ δεν ξυπναει αλλα τις πρωτες μερες εβηχε κ στον υπνο της.

να ευχηθω Καλη Πρωτοχρονια σε ολες!!!ο καινουριος χρονος να φερει ολα οσα επιθυμειτε!!υγεια πανω απ'ολα!!!πολλα φιλια!!!

καλημερα ομορφες..χρόνια πολλαααααααααααα με υγεια πανω απολα ! χαρα..αγαπη και πολλα χαμογελα..

τι μου κανετε? εχω να μπω πάλι πολύ καιρό.. :oops::oops: αλλα πάντα σας εχω στο νου μου και μαθαινω τα νεα σας απο την κουμπαρουλα μου..το κατερινακι μας ή από το γειτονακι μου..την ανθη μας...

τα ζουζουνακια σας τι κανουν?

εμεις βολταραμε και το ευχαριστηθηκαμε αυτες τις μερες...!!!!!!πηγαμε στο μολ στον παιδοτοπο..ειδαμε αρκουδες ψευτικες να χορευουν..να παιζουν πιανο... :lol::lol::lol: πλακα ειχε...χαζεψαμε εναν κλοουν που εκανε διαφορα στα αηδονακια......χθες πηγαμε παλι μολ..μιας που εβρεχε τοσο πολυ..και ειδαμε το σαμυ 2..ευτυχως η μικρη μου έκατσε ..ηρεμη..βεβαια την περισοοτερη ωρα στην αγκαλια μου ;);) αλλα απο εκει που θελε να το δει ορθια :shock: προτιμησα να την παρω αγκαλια... :D μετα καφεδακι...στειλαμε γραμμα στον αη βασιλη.... :lol::lol: ή μαλλον πηγαμε να στο στειλουμε αλλα τελικα το πηραμε μαζι μας :lol::lol::lol: και ειχε πλάκα...όταν συναντησαμε ένα αη βασιλη και της ειπε τι δωρο θελεις να σου φερω? ???και του κλεισα το ματι :lol::lol: λεγοντας του..δεν θυμασαι βρε που συναντηθηκαμε στην ερμου!!!!!!!!!! :D:D και μου φερες την κουζινα?????? και αυτος να λεει α ναιιιιιι..το ξεχασα με τοσα παιδακια...χαχα

αλλα πριν τα χριστουγεννα την ειχα αρρωστουλα με βηχα και πολυ συναχι..και τωρα εδω και λιγες μερες εχω αρρωστο τον πατατουλακο μου...με βηχα και του βαλα μασκα...πηρα την παιδιατρο και μου πε οτι δεν θελει να βηχει τοσο μικρουλης..ειναι καλυτερα αλλα εχει βγει λιγο απο την ρουτινα υπνου του..

αυριο παω δουλεια...ειχα κατσει μερικες μερες με τα παιδακια μου και μου αρεσε τοοοοοσο πολυ...σνιαρφφφφ...και αυριο θα χω να περασω τοσα παραστατικα....ελπίζω να φυγω στην ωρα μου...

αν δεν μπω ξανα κουκλες..να σας ευχηθω καλή χρονιά!!! :D:D:D με υγεια , πολλες όμορφες στιγμες με τους ανθρωπους που αγαπατε...να καμαρωνουμε τα ζουζουνακια μας να μεγαλωνουν και να μας κανουν περηφανους γονεις! και οτι επιθυμειτε ...ευχη μου....

πολλα πολλα φιλακια σε οοοοολες...

Γεια σας κουκλες

σας ευχαριστω για τις ευχες για τον Δημητρακη μου,δεν καταλαβα ποτε κιολας εκλεισε τα 3 ο μπομπιρακος μου :o:o καναμε το παρτακι μας χθες περισσοτερο μεγαλοι ημασταν 6 παιδακια μαζι με τα δικα μου και 13 μεγαλοι ,του εφτιαξα τουρτιτσα με πιγκουινους απο ζαχαροπαστα και ξετρελαθηκε ,ειχα και ετοιμασια φυσικα αφου ειναι η χαρα μου να φτιαχνω τραπεζια το ξερετε αυτο νομιζω, εφτιαξα ρολο κοτοπουλο με γαρνιτουρα λαχανακια Βρυξελλων και καροτακια,χοιρινες μπουκιτσες στο φουρνο,πατατοσαλατα,μακαρονοσαλατα,μανιταροπιτα και ταρτα φαντασια με κοτοπουλο θα σας βαλω φωτο,με πηρε τηλ η ξινη κουνιαδα μου για να ευχηθει ταχα και της ειπα αν θελουν να ερθουν και φυσικα αρνηθηκε και ειπε οτι ταχα ειχαν κανονισει το ηξερα οτι δεν θα ερθουν και σκασιλα μου μεγαλη αφου θελει να το συνεχισει και δεν μιλαει θα το συνεχισουμε κι εμεις καθομαι και χαλιεμαι χρονιαρες μερες εξαιτιας της παλι :twisted::twisted: ,Πρωτοχρονια τι θα κανετε;εγω μαλλον θα εχω κοσμο παλι και θα ετοιμασω παλι το κατιτις μου

δεν προλαβαινω να σχολιασω να ζουζουνια πεινασανε και φωναζουν πολλα φιλια τα ξαναλεμε δεν ευχομαι ακομα!!!

κοριτσακια μου θα ευχηθω σημερα γιατι παλι αυριο τραπεζωματα ετοιμαζω και δεν νομιζω να προλαβω να μπω,να περασετε ομορφα οτι κι αν κανετε,η νεα χρονια να φερει υγεια,αγαπη και ευτυχια σε ολους μας!!!πολλα φιλια σε ολες!!!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ μΕ ΥΓΕΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΝΕΑ ΣΠΟΡΑΚΙΑ ΣΕ ΟΣΕΣ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ!!!! :D:D:D:D

ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ........!!! :lol::lol::lol::lol:

ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΑ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙΑ μΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΠΟ ΕμΕΝΑ ΚΑΙ τον μπεμπουλινοοο μου!!! :D:D:D:D

Καλημέρα σε όλες

Να σας τα πω.....αρχιμηνια και αρχη χρονια......

Βρεχει ασταματητα τρεις μερες τωρα δεν μπορω αλλη βροχη, δεν μπορουμε να παμε και πουθενα εξω ανετα. ελπιζω αυριο να εχει λιγο καλο καιρο γιατι σκεφτομασταν να παμε στην Τεχνοπολη στο Γκαζι που εχει καρουζελ και τετοια. Εχετε ετοιμασιες σημερα? Εγω δεν έχω πολλες ετοιμασίες γιατι θα ειμαστε στους γονεις μου αυριο για φαγητο, μονο λέω να φτιάξω δυο γλυκακια.

Χριστίνα μπορει να ειναι μονο απο κρυωμα και να μην ειναι άσμα απλα ο βήχας αργεί να φύγει!

Ποπη φαντάζομαι τρομάρα που πήρες αλλα αφου ειναι όλα καλα θα το ξεχασει γρήγορα, θελει πολυ προσοχή και φυσικά τωρα κάτω το στρώμα στην κούνια!

Μαγδα περαστικα και στο δικο σου ζουζουνακι!

Αλεξάνδρα όλο βόλτες είστε καλα κάνετε να περνάτε παντα καλα. Είχα ερθει προς τα μέρη σου χθες.

Καρολινακι ωραία που κάθησε η Λυδια στο σινεμα καλα και μεις αγκαλια την είχαμε δει την τινκερμπελ.

Κατερινακι μου να χαίρεσαι τον Δημητρακη σου, πολύχρονος και ευτυχισμένος να ειναι. Περιμένουμε φωτογραφίες οπωσδήποτε θέλω πολυ να δω την τούρτα σας.

Μαρίνα κι ευχαριστούμε για τις ευχές να χαίρεσαι και εσυ το κουκλι σου.

Να σας ευχηθω και εγω γιατι μπορει μετα να μην προλάβω....

Εύχομαι σε όλες η νεα χρονια που θα ξημερώσει να ειναι πολυ πολυ καλύτερη και να σας φέρει ότι ονειρευεστε και επιθυμείτε. Υγεία, ευτυχία, χαρα, τύχη, δημιουργικότητα, επιτυχίες, χαμογελα ειναι μερικές απο τις ευχές μου.

Απο μένα και τα ζουζουνια μου πολλες πολλες ευχές!!!

Γεια σας κορίτσια μου!

Γυρίσαμε χτες βράδι. Όταν ξεπακέταρα και κοίμισα τον Αντρέα μπήκα να σας διαβάσω, κι όταν πήγα να γράψω κόπηκε το ίντερνετ...

Περάσαμε πάρα πολύ ωραία, θα σας γράψω λεπτομέρειες άλλη φορά.

Σήμερα έχω ετοιμασίες γιατί το βράδι θα έρθουν εδώ οι δικοί μου. Φυσικά θα φέρει η μάνα μου φαγητά, αλλά εγώ θα φτιάξω σαλάτες, ορεκτικά, κ.λπ., και θέλω να καθαρίσω και λίγο, αν και είναι καθαρό το σπίτι, αφού τα είχα κάνει πριν φύγουμε.

Σας φιλώ όλες, κι αν δεν ξαναμπώ εύχομαι ευτυχισμένο κι ευλογημένο το νέο έτος!

Ζουζουνιτσες μου καλησπερα ευχομαι η νεα χρονια μονο χαρες κ ευτυχια να μας φερει

Μακρια τα κακα κ τα στεναχωρε ξουτ

Δε σχολιαζω αυριο γιορταζει το αγγελουδακι μου οποτε τρεχω!!!

Καλως την αννα μαρια μας αναμενουμε πως περασες

Καρολινακι σινεμα σουπερ εγω ειδα το χομπιτ αλλα το βεντουζακι εμεινε στη γιαγια

Ανυπομονω να ρχεται μαζι!!

Αλεξανδρα χτυπησε το μινιατουρακι μας μωρε τα χειλακια!!

Εμενα κουτουλησε με κελυ κ εκανε κοκκινιλα στο φρυδακι του

Καγκουρακι να τα χαιρεσαι νομιζω αναρωσαμε δε βηχουμε απο χτες

Μωρουδενια φιλουθκια

Κ σε ολες ηταν που δε θα γραψω χαχα

Μανουλιτσες μου γλυκές καλη χρονια να εχουμε!

Υγεια και χαρα και να πιστέψουμε ότι όλα θα αλλάζουν προς το καλύτερο! Να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας γιατι ειναι τα μόνα που μας δίνουν δύναμη.

Χρονια πολλα σε οποιον δικο σας έχετε και γιορτάζει σημερα.

Μαγδα να χαίρεσαι το αγγελουδι σου.

Τα περασατε καλα?

Εμεις οικογενειακα, το φλουρί έτυχε στο σπιτι....

Είχαμε βάλει και γάλα και κουραμπιε και μελομακαρονο στον Αι Βασίλη και το πρωι που ξύπνησε η Αγγελική πήγε να δέι αν τα έφαγε και αν άφησε τα δώρα. :lol:

Καλησπερα! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ, ΕΡΩΤΙΚΟ, ΔΥΝΑΜΙΚΟ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ, ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ,ΑΞΕΧΑΣΤΟ ΤΟ 2013!!!!!!!

ποπη μου τι πακετο φαγατε, φανταζομαι αγωνια, ευτυχως ολα καλα!

Μαγδα μου να χαιρεσαι το Βασιλη σου, γερος να ειναι και τυχερος!

Κι εσυ ΚΑ μου το Δημητρη σου! Και του χρονου!

Καγκουρακι μου καλο κουραγιο κι εγω με τα λογιστικα παλευω και τα μισω τα μισω τα μισω!

Καρολινακι μου χαθηκες, αλλα το ξερω πως δεν μας ξεχνας!!!!

Αλεξανδρα κι εσεις βολτουλες, μια χαρα! Χτυπησε η μικρουλιτσα; Περαστικα.

Αννα Μαρια καλωσορισατε πισω! Περιμενουμε νεα και φωτο!!!!!

Μαρινα μου και του χρονου καλα να ειμαστε!

Εμεις φαγαμε παραμονη στην αδερφη μου και χτες στην πεθερα μου, εχω φαει τον αμπακο!

Ο Δημητρης εχει παρει τοσα δωρα που δεν ξερει με ποιο να πρωτοπαιξει! Βαλαμε κι εμεις κουραμπιε στο τραπεζι για τον Αγιο Βασιλη, το πρωι βρηκε το πιατο αδειο και δυο σακουλες κατω απο το δεντρο κι εκανε μεγαλη χαρα! Αυτα ειναι τα ωραια! Να βλεπεις να γελανε και να φωτιζεται το προσωπακι τους! Βεβαια, αυτες τις 10 μερες εχει ξεσκιστει στα γλυκα και τις σοκολατες! και πανω που τελειωνουν του φερνουν αλλα, θειαδες, νονοι, γιαγιαδες! Απο βδομαδα για κανενα μην δεν θα δει ουτε γκοφρετακι! Κι εγω επισης! 3 κιλα εβαλα!!!!!

Για το βηχα που λετε, ειναι αναπνευστικο δυστυχως, απλα ελπιζουμε οχι μονιμο.

Αυτα τα νεα μας! Σας φιλω γλυκα και ευχομαι και παλι να εχουμε, ΘΑ εχουμε εναν υπεροχο χρονο!

Γεια σας κοριτσια μου

χρονια πολλα,καλη χρονια ευχομαι το 2013 να φερει σε ολους μας αγαπη,υγεια,δημιουργικοτητα,ηρεμια και καθε πραγματοποιηση στα ονειρα μας!!!τι κανετε;πως περασατε;;εμεις ησυχα πολυ φαγητο,τραπεζια,κουραση,αρκετο υπνο ;) και λιγους καβγαδες για το γνωστο θεμα με την κουνιαδα μου :evil::evil: θα σας τα πω αλλη φορα αναλυτικα δεν θελω να σας ζαλιζω με το πρωτο ποστ την χρονιας και μου παει γκρινια μετα :lol::lol: ,την Παρασκευη λεμε να παμε στο μυλο των ξωτικων στα Τρικαλα μιας και δεν πηγαμε πουθενα αυτες τις μερες θα παμε να παιξουν λιγο τα παιδια και τα δικα μου πηραν αρκετα δωρακια κι εχουν γεμισει το σπιτι με χιλια δυο πραγματακια που αραδιαζουν συνεχεια και παιζουν,πηγανε και στα καλαντα ο μικρος φυσικα πηγε σε δυο σπιτια και κουραστηκε κι αφου το δευτερο σπιτι ηταν το σπιτι της φιλης του εμεινε εκει :lol:

σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες για τον Δημητρακη μου

Μαγδα να χαιρεσε τον Βασιλακη σου πολυχρονος!!

Χριστινακι μαζι σου,εγω μαγειρεψα πολυ αυτες τις μερες κι εφαγα ακομα περισσοτερο,ειμαι και πρησμενη μου ηρθε περιοδος σημερα και ειμαι κι εγω +3,για διαιτα ειμαι :( ασε....ποτε θα μας βαλεις τη συνεχεια;

Αννα Μαρια περιμενουμε φωτο ,πως τα πηγε ο Αντρεας με το αεροπλανο τελικα,πως τα περασατε;

Ποπη αμαν τρομαρα χρονιαρες μερες αφου δεν επαθε κατι παλι καλα,απο μια γνωστη μου ο μικρος επεσε απο το κρεβατακι του κι εσπασε το χερι του μια σταλια ....

Κατερινακι πολυ ομορφη η φωτο με τον Αγιο Βασιλη,ειχαμε κι εμεις αγιο Βασιλη στο χωριο μας αλλα ο Δημητρης ουτε που τον πλησιασε μονο τα μεγαλα πηγαν...

Καλημερα Καλημερα

Σημερα το πρωι πηγαμε παιδιατρο καναμε το εμβολιακι μας και αυτη τη φορα κλαψαμε αρκετα, πλησιαζε και η ωρα που ηταν να φαει και ηταν λιγο γκρινιαρουλης γενικα. Απο υψος πηρε παλι τρεις ποντους και εφτασε τους 69 απο βαρος παλι τιποτα σχεδον μονο 200 γρ και τωρα ειμαστε 7350. Επεσε μια καμπυλη στο βαρος αλλα παλι ειναι πανω απο το μεσο ορο, ειχε ανεβει πολυ το πρωτο τριμηνο οποτε τωρα καπως ερχεται στα ισα του, κατι που ειναι πολυ συνηθισμενο σε μωρακια που τρεφονται αποκλειστικα με μητρικο γαλα.

Μας ειπε να συνεχισει με κρεμα και μολις την φαει ολοκληρη να του βαλω και τα φρουτα. Ρωτησα και τι αλλες επιλογες εχω σε φρουτα και μου ειπε οτι μολις φαει τα 4 βασικα μηλο αχλαδι μπανανα και πορτοκαλι και εχει κλεσει και τους 6,5 μηνες μπορω να του δωσω οτι αλλο φρουτο θελω, ομοιως και για τα λαχανικα αφου φαει πατατα καροτο κολοκυθι σελινο μετα οτι αλλο θελω, ορεξη να χουμε....

Χθες του εδωσα πρωτη φορα κρεμα, τελειως ετοιμο για στερεες τροφες δεν τον βλεπω ακομα γιατι εχει ακομα το αντανακλαστικο της γλωσσας μολις του το εβαζα στο στομα το εβγαζε κατευθειαν αλλα με δυο τρεις προσπαθειες κατι κατεβαζε κατω. Οποτε ευχηθειτε μου να τα παει καλα με την κρεμα και την φρουτοκρεμα για να παρει κανα γραμμαριο παραπανω τον αλλο μηνα. Οχι για μενα τοσο αλλα γιατι θα τα ακουω απο τους αλλους.

Χρονια Πολλα και παλι, Χριστινα και μενα το ιδιο χαρηκε και ελεγε μαλιστα οτι εφαγε ολο τον κουραμπιε αλλα το μισο μελομακαρονο. Ασε απο γλυκα και εμεις τα ιδια καλα εγω αλλα και η μικρη εχει φαει απο ολα και διπλες και κουραμιεδες και μελομακαρονα και σοκολατακια μεχρι και αποξηραμενα βερυκοκα οταν κρυψαμε πια τα σοκολατακια.

Κατερινα μου τελεια η τουρτα για αλλη μια φορα μεγαλουργησες, τα υπολοιπα θα τα δω μετα. Να περασετε τελεια στα Τρικαλα σιγουρα θα ευχαριστηθουν τα αγορακια σου. Και μεις μη νομιζεις ολες αυτες τις μερες ειχαμε δει και αλλους Αι Βασιληδες αλλα δεν πλησιαζε, και απο αυτον ειχαμε ξαναπερασει γιατι ηταν σε ενα εμπορικο και δεν πηγε και οταν ηταν να φυγουμε περασαμε παλι και επειδη δεν ειχε εκεινη την ωρα αλλα παιδακια καθησε αλλα ηταν λιγο ανεκφραστη.

Αννα Μαρια που εισαι περιμενουμε εντυπωσεις απο την Αγγλια

ελπιζω να φτιαξει το mammy γιατιετσι σου βγαινουν τα ματια

Παω να μαγειρεψω, μακαρονια με τονο σημερα, φιλακια

Καλησπερα κ καλη χρονια κουκλαρες μου ευχαριστω για τις ευχουλες πολυ πολυ υγεια κ ευτυχια σε ολους να φερει το νεο ετος!!!

Περασαμε φανταστικα φαγαμε σκασαμε πηραμε άπειρα δωρα ρουχα παιχνιδια κ λεφτα χαμος!!!

Παραμονη στα πεθερονια ο παππους αι βασιλης εβαλε τα χωρα κρυφα στο τζακι κ εγινε χαμος ο β ηθελε το παγκο μπλακ εν ντεκερ κ επαθε αμοκ χαρας οταν τον ειδε επισης ο γειτονας μας πεταξε πυροτεχνηματα στην αυλη πανεμορφα κ ο β ελεγε για μενα για τη γιοτη μονο τι καλα χαχαχα

Ανημερα ψησαμε σε μας κ απογευμα στην αδερφουλα

Χθες απογραφη δουλεια αλλα ηπιαμε κ τα κρασακια μας κοψαμε κ πιτα σουπερ

Σημερα back to reality δουλεια!!!!χαμος!!!!

Ευτυχως το καμαρι απο της δυο ειναι τεζα κ χαλαρωσα γιατι 6.30 ξαναπαω δουλεια κωλοσπαστο γκρρρ

Φιλια θα σχολιασω σε λιγο σα να ξεξυπναει το αγορινι μου!!!

Γεια σας φίλες μου! Τι έγινε ρε παιδιά; Τι έπαθε το μάμμυ; Και πέρσι τέτοιες μέρες έτσι ήταν πάλι...

Που λέτε, επιτέλους τα κατάφερα να μπω να σας γράψω για το περίφημο ταξίδι μας!

Την Κυριακή, 23/12, μια μέρα μουντή και βροχερή, κινήσαμε το βραδάκι για το αεροδρόμιο της Λάρνακας. Ο αέρας φυσούσε ορμητικός, αλλά εμείς τον αψηφήσαμε και γεμάτοι κουράγιο, ορμήσαμε στο κτίριο αναχωρήσεων...

... Αν συνεχίσω έτσι δεν τελειώνω ούτε αύριο, οπότε λέω να το συντομεύω λίγο.

Όταν πηγαίναμε ήταν βράδι, ο Αντρέας θήλασε και κοιμήθηκε. Σε κάποια φάση ξύπνησε, ξαναθήλασε, ξανακοιμήθηκε, γενικώς δε μας δυσκόλεψε καθόλου. Φτάσαμε πολύ αργά το βράδι, μας υποδέχτηκε ο αδελφός μου, μπήκαμε στο αμάξι και πήγαμε Λίβερπουλ. Εν τω μεταξύ, νοίκιασε αμάξι, αλλά καθισματάκι για τον Αντρέα του έδωσε ο καθηγητής του. Εγώ περίμενα να δω κανένα μεγάλο καρεκλάκι, και τελικά τι του είχε δώσει; Ένα καθισματάκι για νεογέννητα...! Μόλις που χωρούσε ο κακομοίρης εκεί μέσα... Αλλά απ' το τίποτα... Καλύτερα αυτό.

Η δεύτερη μέρα του ταξιδιού μας ήταν παραμονή Χριστουγέννων. Το πρωί ο αδελφός μου πήγε στην εκκλησία, επειδή είναι ο ψάλτης. Μη φανταστείτε πολύ πρωί, δέκα και μισή άρχισαν! Πιο αργά πήγαμε κι εμείς. Όταν τελείωσε η εκκλησία ήρθε ένα σωρό κόσμος και μας καλωσόρισαν, μας φιλούσαν, μας γέμισαν ευχές και μια γυναίκα μου γλίστρησε στην τσέπη μου 20 λίρες "για ν'αγοράσω ένα παιχνίδι στο μωρό"!!! Μετά πήγαμε για ψώνια σ' ένα μεγάλο σούπερ μάρκετ, έπειτα φαγητό στην πόλη και βόλτες και μετά σπίτι για μαγείρεμα. Εν τω μεταξύ, επειδή νηστεύαμε ήταν πολύ περιορισμένες οι επιλογές μας, και επιπλέον, τα περισσότερα μαγαζιά ήταν κλειστά... Καταλήξαμε σ' ένα ασιατικό εστιατόριο και πήραμε μια νηστίσιμη σούπα, καμία σχέση με τις δικές μας, από αυτές που ξεριζώνουν τα δέντρα του κήπου και τα πετάνε μέσα. Εμένα μου άρεσε, στον άντρα μου με τίποτα, δεν μπόρεσε να τη φάει! Μετά στη βόλτα υποτίθεται μας πήγε ο αδελφός μου να δούμε τις χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις, τα χριστουγεννιάτικα παζαράκια, κ.λπ. και τι ανακαλύπτουμε; Τα είχαν σηκώσει όλα, παραμονή Χριστουγέννων! Περπατήσαμε αρκετά πάντως, και είδαμε πολλά.

Τα Χριστούγεννα πήγαμε εκκλησία και μετά γραμμή στο σπίτι για τις ετοιμασίες, επειδή ο αδελφός μου είχε καλέσει ένα ζευγάρι από Κύπρο και δύο κοπέλες από Ελλάδα. Εμείς φτιάξαμε γαλοπούλα, η οποία έγινε ονειρική, με τέλεια κρούστα, ζουμερή και πορτοκαλένια, λαχανάκια Βρυξελλών σωταρισμένα με σκόρδο, σαλάτα με ντοματίνια, αγγουράκια και σπιτικά κρουτόν, και ένα θεϊκό ογκρατέν, εντελώς δικής μου έμπνευσης, το οποίο έγινε ανάρπαστο! Οι άλλοι έφεραν ψητό κοτόπουλο με πατάτες και λαχανικά, κεφτέδες, ρύζι με λαχανικά, πατατοσαλάτα, παντζαροσαλάτα με μαγιονέζα, τζατζίκι, και μια τούρτα σοκολάτας. Είχαμε και πιατέλα τυριών, χριστουγεννιάτικα γλυκά, κρασιά, γενικώς όλη μα όλη τη μέρα μασουλούσαμε! Περάσαμε πολύ ωραία και μια απ' τις κοπέλες που είναι κομμώτρια κούρεψε τον Αντρέα!

Την επομένη πήγαμε στο Chester που είναι μια πανέμορφη πόλη. Δείτε εδώ:http://en.wikipedia.org/wiki/Chester Εγώ είχα ξαναπάει την προηγούμενη φορά. Αυτή τη φορά την πιο πολλή ώρα έβρεχε, αλλά κάναμε αρκετές βόλτες. Το βράδι πήγαμε στο σπίτι του ψάλτη της εκκλησίας που είναι από Θεσσαλονίκη, παντρεμένος με Κύπρια της Αγγλίας και φάαααγαμε!!!

Στις 27 πήγαμε στο Μάντσεστερ και συγκεκριμένα στο Trafford Centre, δείτε εδώ: http://en.wikipedia.org/wiki/Trafford_Centre

Είναι ένα τεράστιο εμπορικό κέντρο, σε ρωμαϊκό στιλ, με τρούλους, κίονες, αγάλματα, μάρμαρα (και καλά, μπογιατισμένο τσιμέντο ήταν), πολύ κιτσαριό. Κάναμε βόλτες εκεί μέσα και το απόγευμα πήγαμε στο Old Trafford, το γήπεδο της Manchester United, και παρακολουθήσαμε το τουρ.

Το βράδι πήγαμε σε κάτι οικογενειακούς φίλους και φάααααααγαμε!!!

Την Παρασκευή πήγαμε στην Ουαλλία. Τι να σας λέω, ήταν μαγευτικά! Απίστευτα! Πήγαμε στο Conwy, μια μικρή πόλη με ένα καταπληκτικό κάστρο. Δείτε εδώ: http://www.conwy.com/ Φάγαμε εκεί και μετά πήγαμε στο Lladudno, μια άλλη παραθαλάσσια ουαλλική πόλη-θέρετρο. Το βράδι πήγαμε στο σπίτι του παπά του Λίβερπουλ και φάααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααγαμε!!!!

Εν τω μεταξύ, σε όποιο σπίτι κι αν πηγαίναμε, έπρεπε να καθίσουμε τουλάχιστον πέντε ώρες. Εκεί πέρα οι Έλληνες και οι Κύπριοι κάνουν αρμένικες βίζιτες!

Την τελευταία μέρα την αφιερώσαμε στο Λίβερπουλ, γυρίσαμε αρκετά με τα πόδια, γιατί το αμάξι το είχαμε παραδώσει.

Όπως καταλαβαίνετε, κάναμε πάρα πολλές βόλτες κι εκδρομές, είδαμε πολλά μέρη, φάγαμε παραδοσιακά φαγητά, όπως διάφορες κρεατόπιτες, αρνίσιες κοτολέτες με σάλτσα μέντας, που συνοδεύονταν με τσάι!, χοιρινή κοιλιά με πατάτες πουρέ (ακούγεται αηδιαστικό αλλά ήταν πολύ νόστιμο), fish and chips, διάφορα γλυκά.

Ο Αντρέας ήταν πάρα πολύ συνεργάσιμος, στο αμάξι και στο καρότσι την πιο πολλή ώρα κοιμόταν, ενώ τα βράδι που ήμασταν καλεσμένοι έβγαζε το άχτι του και περπατούσε κι έπαιζε συνέχεια. Όλοι τον λάτρεψαν!

Μάλλον έχω απλώσει σεντόναρο, επανέρχομαι!

Σχολιάζω τα δικά σας:

Πόπη είναι πάρα πολύ ευχάριστο το ότι ο Αχιλλέας έχει απελευθερωθεί τόσο πολύ! Σύντομα θα τον κυνηγάς! Πώς τα περνάτε στην εκδρομούλα σας;

Μάγδα να σας ζήσει ο Βασιλάκης!

Κατερίνα ζωγράφισες με την τούρτα! Καλά, και η μάνα μου έχει καταψωνιστεί τώρα με τη ζαχαρόπαστα και το έχει ρίξει στις δημιουργίες. Έφτιαξε christmas cake, που είναι αγγλικό έθιμο, αλλά το φτιάχνουν πολύ εδώ στην Κύπρο, κι ενώ μέχρι τώρα το στόλιζε με πλαστικές φιγούρες, φέτος έφτιαξε δικές της με ζαχαρόπαστα, και το ίδιο έκανε και για τη βασιλόπιτα! Θα σας βάλω φωτογραφίες, και από τα γλυκά και απ' την Αγγλία, όταν μου τις δώσει ο αδελφός μου.

Καγκουράκι, Αλεξάνδρα, Ανθή, Χριστίνα σας φιλώ όλες! Κι εγώ έχω βάλει τουλάχιστον ένα κιλό... Αφήστε, τέτοιο φαΐ ποτέ ξανά στη ζωή μου δεν το έχω φάει!

Σας αφήνω κοριτσάρες, είμαι κουρασμένη, γιατί σήμερα έκανα πάρα πολλές δουλειές, γιατί αύριο το πρωί θα έρθει ο παπάς για αγιασμό, αφού από τότε που μπήκαμε στο σπίτι δεν κάναμε ποτέ.

Τα λέμε αύριο, φιλούρες!

καλησπερα ομορφιες μου

κα μου εχω μεινει αφωνη με την τουρτα ειναι πανεμορφη κ δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο τις τουρτες ζαχαροπλαστειου.

ο γιος μου πεθαινει για πιγκουινους θα του αρεσε πολυ...

αννα μαρια τι ωραιες περιγραφες κ να μας λες κ που να μπουμε να τα δουμε ηταν λες κ εκανα κ εγω μαζι σας ταξιδακι..,

χαιρομαι που ηταν βολικο το μωρακι σου κ δεν σε ταλαιπωρησε κ που περασατε τοσο υπεροχα.

εγω ησυχα σπιτι δουλεια ειμαι λιγακι πεσμενη αλλα ελπιζω να μου περασει συντομα κ να πανε ολα καλα κ σε ενα αγαπημενο μου προσωπο που αντιμετωπιζει καποια προβληματακια αυτες τις μερες..

καγκουρακι μου μη σε απασχολει το βαρος στο μικρακι σου εσυ να το ταιζεις με υγειινα πραγματακια κ μια χαρα θα ναι εγω οταν θηλαζα ειχα μονιμα αγχος αν τρωει πολυ αν θα παχυνει κ τετοια κ σκεψου εβαζε κιλο καθε μηνα κ γεννηθηκε κ 3850 οταν αρχισε στερεες παλι ελεγα αραγε τρωει οσο πρεπει θα παρει βαρος??τωρα που μεγαλωσε κ κανει κ ναζακια μερικες φορες αν δεν τρελαινεται το φαι λεω αχ τι καλα που ηταν παλια που τρωγαμε κρεμες φρουτα κ βυζακι..χαχχαχα

γιαυτο ενα θα σου πω οσο ειναι κοντα στις καμπυλες να μην αγχωνεσαι καθολου..

εγω ημουν σκελετακι μικρη οχι οτι τωρα παλι καλυτερευσα κ πολυ κ μια χαρα μεγαλωσα το παν ειναι να τρωμε σωστα..

εμενα ο γιος τωρα ειναι 2 κ κατι ειναι 15 κιλα κ ενα μετρο στο υψος αλλα που να μεινει κιλο που κουνιεται ολη μερα μονο στον υπνο σταματαει κ σαν κλασικη μαμα λεω αραγε ειναι ψηλος τρωει αρκετα κ ολα τα χαζα αλλες παλι φορες παλι λεω παιδακι ειναι θα φαει οσο θελει..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...