Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καφενέ "Οι γυναικάρες με τα καροτσάκια!!!" Νο 5

Recommended Posts

ζουζουνες μου γλυκες σας φιλω θα μπω κ απο το κινητο σας διαβαζω καθημερινα απλα καποιες φορες δεν προλαβαινω να γραψω οι αντρες της ζωης μου ειναι πολυ απαιτητικοι..

αλεξουκω τα παμε κ τηλεφωνικως καλη διασκεδαση στα πεθερονια..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 985
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Κοριτσια μου μπηκα απο τη δουλεια τρεχοντας να ευχηθω γιατι απο αυριο μεχρι την Πεμπτη δυσκολα θα εχω προσβαση σε νετ.

Καλα Χριστουγενα, με υγεια, αγαπη! Να χαιρεστε οσους αγαπατε, οσους γιορταζουν, να περασετε υπεροχα!!!!!!

Φιλια πολλα πολλα!

Γεια σας!

Χτες βράδι πέρασα μια χάλια νύχτα... Κοιμήθηκα κατά τις δύο και είκοσι, τρεις και είκοσι ξύπνησε ο Αντρέας, τον θήλασα και πρέπει να κοιμήθηκε κι εγώ για κανένα εικοσάλεπτο, και κατά τις τέσσερις και είκοσι ήμουν στο κρεβάτι μου, αλλά ύπνος γιόκ... Δεν μπορούσα με τίποτα να κοιμηθώ... Πήγε εξήμιση, ξύπνησε ο Αντρέας, πήγε ο άντρας μου να τον κοιμίσει, αλλά δεν κοιμόταν, μου τον έφερε στο κρεβάτι και τον θήλασα, αλλά δεν κοιμόταν. Κατά τις εφτά τον πήρε και πήγαν στο σαλόνι και κοιμήθηκα για ένα τρίωρο... Αφήστε, χάλια. Ευτυχώς σήμερα δεν ήμουν εντελώς ζόμπι.

Το μεσημέρι κατά τις 12 πήγαμε παιδίατρο. Ο Αντρέας πήγε 78 εκατοστά, από κιλά σταθερός στα 9050. Για το αβγό μας είπε ότι δεν το δέχεται το στομάχι του και να μην του δίνουμε, αλλά να δοκιμάσουμε να του δώσουμε σούπα αβγολέμονο και φαγητά που έχουν μέσα αβγό, π.χ. μπιφτέκι (που ήδη του δίνω και δεν έχει πρόβλημα). Μας είπε να του δίνουμε φαγητό κανονικό απ' το δικό μας, τέρμα τα νερόβραστα! Για τον ύπνο μας είπε κι αυτός ότι πρέπει να φταίνε τα δόντια που χάλασε η ρουτίνα του, κι ότι πιθανότατα τώρα που θα πάμε ταξίδι θα χειροτερέψει, γιατί θα βγει εντελώς εκτός προγράμματος, αλλά σιγά σιγά θα επανέλθει.

Στο γυρισμό κοιμήθηκε στο αμάξι, και κοιμόταν για τρεις ώρες και βάλε! Εγώ μαγείρεψα, μετά που ξύπνησε καθάρισα το δωμάτιό του, σφουγγάρισα και την τραπεζαρία, έκανα μερικές δουλίτσες ακόμα και πήγα σχολείο, όπου κάναμε τη γιορτή και φύγαμε. Γύρισα σπίτι, έφαγα κάτι, έπαιξα λίγο με τον Αντρέα, αφού γύρισα νωρίτερα, μετά άρχισα σίδερο, έκανα διακοπή για να τον κοιμίσω, και μετά τελείωσα το σίδερο. Σιδέρωσα ένα πλυντήριο ρούχα του Αντρέα και αύριο έχω ένα πλυντήριο δικά μας, αλλά απ' ό,τι είδα, τα περισσότερα είναι πυτζάμες, κάλτσες, τέτοια πράγματα!

Κατερίνα περαστικά στα αγοράκια σου! Κρίμα που χάσατε τις γιορτούλες, αλλά τι να γίνει;

Άντε μύρισε κι εσάς το σπίτι σας! Χμ... Ποιας δε μύρισε ακόμα; Θα τη βρω εγώ, πού θα μου πάει... :P

Κριτσίνια έφτιαχνα κι εγώ παλιότερα, τώρα έχω καιρό να φτιάξω. Κι εγώ δε βλέπω την ώρα ν' αρχίσω να κάνω μαγειρέματα με τον Αντρέα!

Καλά, 20 κιλά κρέας;;; Πω πω!!! Αλλά έχετε το δικό σας κρέας, είναι πολύ σημαντικό αυτό.

Εμάς εδώ τα Χριστούγεννα η λειτουργία αρχίζει στις πέντε το πρωί... Εμείς όμως πάντα πηγαίνουμε σε μια εκκλησία που έχει δεύτερη θεία λειτουργία, γιατί αλλιώς δεν παλεύεται... Φέτος, όμως, που θα είμαστε στο Λίβερπουλ, αρχίζει στις έντεκα, οπότε δε θα έχουμε θέμα με το πρωινό ξύπνημα! Άσε που οι έντεκα οι δικές τους είναι η μία η δική μας, οπότε θα έχουμε ξυπνήσει πολύ νωρίτερα... Θα πρέπει να φάμε όλοι γερό πρωινό όμως. Άρα δεν κοινωνούμε. Δε νομίζω να πειράζει αν φάει ο Αντρέας πρωινό και κοινωνήσει μετά έτσι; Όταν λέω πρωινό, εννοώ να φάει γιαούρτι ή κουάκερ με φρούτο, μη φανταστείτε αβγά και λουκάνικα (μια που θα είμαστε Αγγλία!).

Μάγδα χι χι, πάλι καλά που δεν τα έφαγες τα προφυλακτικά!

Κι εγώ προτιμώ να είναι αδύνατο το παιδί παρά χοντρό, δεν το συζητάμε. Της γραμματέως του σχολείου, σας έχω ξαναπεί, το παιδί της είναι σχεδόν 14 μηνών, είναι 75 εκατοστά και 12.5 κιλά! Η παιδίατρος της έχει πει 800 φορές να του κάνει δίαιτα, κι αυτή όλο το ταΐζει χαζομάρες. Όλη την ώρα του δίνει κάτι να μασουλάει. Και σήμερα που τον έφερε στη γιορτή, πάλι είδα που κάτι του έδινε και έτρωγε την ώρα της γιορτής... Κι αυτό ενώ την έχει προειδοποιήσει η παιδίατρος ότι αν δεν πάρει μέτρα τώρα, μετά θα γίνει παχύσαρκο το παιδί και δε θα μπορεί να κάνει τίποτα.

Χριστίνα καλές γιορτές με υγεία και χαρά!

Πολλά φιλιά σε όλες!

Α εν τω μεταξύ, δε σας είπα. Θα θυμάστε που είχαμε αποφασίσει να δώσουμε κουπόνι για αγορά τροφίμων από σούπερ μάρκετ στους άπορους μαθητές. Ε, πώς τα κατάφεραν, κι αυτοί που πήραν κουπόνι μόνο άποροι δεν ήταν. Ρε κορίτσια, έλεος, δώσανε κουπόνι σε μια κοπέλα που είναι μεν χωρισμένη με παιδί και άνεργη, αλλά μένει με τους γονείς της που δεν έχουν οικονομικό πρόβλημα, έχει BMW και θα το πουλήσει για να αγοράσει Audi, έχει κινητό που κοστίζει 700 ευρώ, και κάθε μέρα έρχεται με άλλα ρούχα και άλλα παπούτσια ή μπότες. Και πήρε το βοήθημα γιατί πήγε ο σύμβουλος καθηγητής που δεν ξέρει τι του γίνεται και δεν έχει επαφή με το περιβάλλον και είπε στον διευθυντή ότι η συγκεκριμένη μαθήτρια έχει οικονομικές δυσκολίες. Μετά πήρε κουπόνι μια άλλη μαθήτρια, η οποία είναι μεν ανύπαντρη μητέρα, αλλά δουλεύει, έχει νταντά στην κόρη της, η οποία μένει μαζί τους, και τις προάλλες μας έλεγε ότι έδωσε περίπου 500 ευρώ για δώρα. Και πήρε το κουπόνι επειδή επέμενε η μαθηματικός ότι η κοπέλα αυτή έχει οικονομικό πρόβλημα αλλά είναι πολύ περήφανη για να το πει, κι αυτό το συμπέρανε, λέει, επειδή της είπε να της φέρει κάτι πράγματα για το παιδί κι αυτή δέχτηκε. Κι αυτό τι σημαίνει, δηλαδή εγώ, που μου έφερε η φίλη μου τρεις σακούλες ρούχα για τον Αντρέα, έχω οικονομικό πρόβλημα;

Δεν έχω κάτι με τις μαθήτριες αυτές, το αντίθετο, είμαστε φίλες, και ούτε πήγαν αυτές να ζητήσουν κάποιου είδους βοήθεια, αλλά αφού είπα στο διευθυντή την κατάσταση, για τα ακριβά αυτοκίνητα, τα ψώνια, τα δώρα, κ.λπ. κι αυτός πάλι πήγε και τους έδωσε τα κουπόνια, θεωρώ ότι πήγαν χαμένα τα λεφτά που δώσαμε γι' αυτόν τον σκοπό, αφού τα άτομα αυτά δε χρειάζονταν το βοήθημα.

Τέλος πάντων, στεναχωρέθηκα λίγο, γιατί ίσως στερήθηκαν αυτό το βοήθημα κάποιοι μαθητές οι οποίοι έχουν σοβαρό πρόβλημα, αλλά δεν έχουν παιδιά, κι έτσι θεωρήθηκε ότι δεν το έχουν τόσο ανάγκη όσο οι κοπέλες αυτές...

Τί κάνετε κοριτσάκια??????

Καλησπέρες!!!!!! Είσαστε ακόμη εδώ ναι?????

Μας πρήξανε με τη συντέλεια πιααααααα οφουυυυυυυυυυυ!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Τρελό τρέξιμο αυτό το ΣΚ συν προγραμματισμένες βόλτες για να πάρουμε "τζούρα από Χριστούγεννα"!!!!! Αύριο από μεσημέρι θα φύγουμε πάμε μάλλον στο MALL να συνδυάσουμε βόλτα στα μαγαζιά/καφέ/κανένα δρώμενο για το νινί κτλ. κτλ. και θα γυρίσουμε αργάμιση βέβαια έτσι????? Κυριακή έχουμε κανονίσει να βγούμε μεσημέρι για mangiare!!!!!! Παντού και πάντα ο μικρός μαζί μας ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!!!!! ;);)

Λέγαμε Ανήμερα Χριστούγεννα να καλέσουμε τα πεθερικά να φάμε μαζί. Αύριο πρωί πάω S/M κι αν βρω κόκορα θα πάρω να τον φτιάξω κρασάτο με χυλοπίτες (και λίγο πιλάφι για τον άντρα μου που δεν τρώει χυλοπίτες!!!) μου κόλλησε τώρα!!! Εξαίσιο κι αρκετά επίσημο φαγάκι εεεε????? Να εντυπωσιάσω και την πεθερά!!!!! Χιχιχιχιιιιιι

:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o

Αν δεν έρθουνε..... την αράζουμε αλα πυζαμέ τα δυό μας (τα τρία μας δλδ.!!!) και τη βγάζουμε με PIZZA & πιροσκί (απ' τα χεράκια μου βεβαίως-βεβαίως!!!) οπότε ούτως ή άλλως Δευτέρα πέφτει γερό καθάρισμα ηλεκτρική σκούπα κτλ. κτλ. κτλ.!!!!!

Το λοιπόν χαιρετώ..... άμα προλάβω θα μπω και το ΣΚ αν και χλωμό!!!!!

Φιλιά σε όλες!!!!!!! Τα λέμε και πάλι!!!!!!

Υ.Σ.: Sorry που δε σχολιάζω προσωπικά την καθεμιά φιλενάδες μου αλλά είμαι ολίγον πονοκεφαλιασμένη απ' τον παλιόβηχα!!!!!! Γκρρρρρρρρρ..... πάω να πάρω την παστίλια μου και νάνι!!!!!

Καλημέρα κούκλες

Η μερα ειναι για χουχουλιασμα έτσι που ειναι βροχερη! Εμεις χθες είχαμε τραπέζι σε κάτι θειους μας και μέχρι να μάζεψω μετα κοιμήθηκα αργα. Ευτυχώς κοιμήθηκε και η μικρη αργά και μου ξύπνησε σημερα στις εννιά γιατι δεν θα άντεχα να ήταν όρθια απο τις 8 παρα. Της εφεραν και δωρο ενα βιβλιο που γινεται νεραιδοσπιτο, και εχει ξετρελαθει παιζει με αυτο τωρα για αυτο βρηκα χρονο να σας γραψω. Έφτιαξα τελικα το χοιρινό με πατάτες στο φούρνο, μια απλή σαλάτα με μαρουλι καροτο και ένα αλμυρο κεικ και για γλυκακια είχα cupcakes.

Σημερα θα κανουμε και τα γενέθλια της στον παιδοτοπο :P πρέπει να ετοιμαστω σιγα σιγα να πάω με τα μικρα στη μαμα μου γιατι ο παιδοτοπος ειναι κοντα στο σπιτι της έτσι ώστε να έρθουν λίγο και μετα να παρουν τον μικρο στο σπιτι. Έχω βγάλει και γάλα να της αφήσω να δουμε αν θα πιει με το μπουκάλι πρώτη φορα.

Ελπίζω να βρω χρονο να σας διαβάσω το μεσημερακι, να ευχηθω μονο στην Αννα Μαρία καλο ταξίδι καλα να περάσετε στην Αγγλία. καλα Χριστούγεννα με υγεία και αγάπη!

Σας χαιρετώ για την ωρα :D

Γεια σας κορίτσια μου!

Μεγάλες ερημιές το ποστ μας, αλλά και το μάμμυλαντ γενικώς.

Εγώ σήμερα δεν κάθισα λεπτό. Το πρωί πήγαμε για κάτι ψώνια, γυρίσαμε, μαγείρεψα, φάγαμε, καθάρισα το γραφείο, έκανα ένα σωρό άλλες δουλειές, συμμαζέματα, κ.λπ., μετά πήγαμε εκκλησία με τον Αντρέα, γύρισα σπίτι, τον τάισα λίγο ψωμοτύρι γιατί δεν έφαγε φαγητό το μεσημέρι, έφαγα κάτι κι εγώ και μετά πήγα σε μια εκδήλωση με ύμνους και κάλαντα. Γύρισα σπίτι, σιδέρωσα, κάναμε μπάνιο τον μικρό, τον κοίμισα, έκανα μπάνιο, λούστηκα, στέγνωσα μαλλιά, έβγαλα φρύδια, έκανα αποτρίχωση το μουστακάκι μου. Α, πακέταρα και κάτι λίγα ρούχα δικά μου. Να δούμε πότε θα προλάβω να πακετάρω τα υπόλοιπα... Ευτυχώς αύριο φεύγουμε απόγευμα. Ουφ, ανησυχώ για το πώς θα είναι ο Αντρέας στο αεροπλάνο... Θα αντέξει τόσες ώρες; Ελπίζω να κοιμάται...

Πόπη μια χαρά μου ακούγεται ο κόκορας κρασάτος! Τέλειος! Καλά, γιατί δεν τον φτιάχνεις ούτως ή άλλως για να φάτε εσείς; Γιατί η πίτσα και το πιροσκί είναι λίγο άσχετα! :)

Καγκουράκι πώς τα περάσατε στα γενέθλια;

Ευχαριστώ για τις ευχές!

Αν δεν μπω αύριο (που μάλλον θα μπω) εύχομαι σε όλες Καλά Χριστούγεννα!

Γεια σας κορίτσια! Είστε καλά; Σήμερα ήταν η τελευταία μέρα δουλειάς. Τι καλά! Η φράουλα μου τα έχει χαλάσει λιγάκι στον ύπνο τον τελευταίο καιρό και τα έχω φτύσει. Ελπίζω να ξαναφτιάξει σύντομα.

Έφτιαξα και μελομακάρονα. Δεύτερη φορά. Τα πρώτα έγιαναν ανάρπαστα και έφτιαξα ξανά. Και μόνο για τη μυρωδιά που παίρνει το σπίτι αξίζει τον κόπο.

Άννα Μαρία φεύγετε;Τέλεια! Καλό ταξίδι! Να περάσετε πολύ πολύ όμορφα και θα περιμένουμε τα νέα σας!

Κατερινάκι μου σήμερα περάσαμε πολύ όμορφα στο παρτάκι της Αγγελικούλας! Ο Πάνος ήταν πολύ χαρούμενος και μου έλεγε πόσο όμορφα ήταν και πόσο καλό παιδάκι είναι η Αγγελικούλα που του έδωσε και δωράκι :D:D Επίσης μου είπε ότι και αυτός θέλει να κάνει τα γενέθλιά του σε παιδότοπο :lol::lol::lol::lol: Ζηλιαρούλης :lol::lol::lol:

Δε σχολιάζω πολλα γιατί όταν δεν μπαινω για κάποιες μέρες χάνω επεισόδια και δεν μπορώ να διαβάζω πολλές σελίδες :oops::oops::oops::oops:

Κατερινάκια, Άννα Μαρία, Χριστίνα, Αλεξάνδρα, Κορίνα, Μαρίνα, Αθανασία, Πιπίτσα, Μάγδα, Μαράκι (μας ξέχασες)

πολλά φιλιά σε όλες σας!

Γεια σας γεια σας

Εμεις περασαμε τελεια στα γενεθλια, το ευχαριστηθηκαν τα παιδάκια μας και εμεις οι μεγάλοι. Η επιλογή να τα κάνω σε παιδοτοπο ήταν ότι καλύτερο.Τα ζουζουνια ξεδωσαν στο παιχνίδι, ειχε face painting και μπαλονοκατασκευες και φωτογραφο που τους εβγαλε και καλλιτεχνικες φωτογραφιες παρακαλω!! Εμεις καθησαμε άνετα και απολαύσαμε καφεδάκι και κουβερτουλα. Ο Νικόλας κύριος τον είχαμε βέβαια αγκαλιτσα αλλα παρα τον κόσμο και την βαβουρα καλα τα πήγε. Μετα την τούρτα τον πηρε η μαμα μου και ήρθαν σπιτι, ήπιε γάλα και κοιμηθηκε, μετα που γυρίσαμε ξύπνησε όμως και τον θηλασα και εγω.

Ειχε ερθει και η Ανθη!!! Χαίρομαι που περασατε καλα και ευχαριστηθηκε και ο Πανουλης και είπαμε την επόμενη φορα θα πάμε και στον παιδοτοπο με τα playmobil :D . Έκανες και αλλα μελομακαρονα βρε θηρίο!

Αλεξάνδρα και εσυ μελομακαρονα τέλεια με την μικρη σου μαζι. Η δικια μου όταν τα έφτιαχνε η γιαγιά ήταν απο δίπλα.

Κατερίνα περαστικα στα αγοράκια σου κρίμα μου έχασαν τις γιορτουλες. Ειναι καλυτερα σημερα? αστέρι ο Νικολαςφ σου μπράβο για τα καλα λογια απο την δασκάλα.

Μαγδα ωραία περασατε στα γενέθλια, χρειάζονται κάτι τέτοιες μικροαπολαύσεις.

Αννα Μαρία χάλια βραδυ είχες όντως μ αρεσει που λες δεν ήμουνα σαν ζομπι... Μια χαρα και με τον παιδιατρο ο Αντρεας.καλα τι γέλιο έριξα με αυτο με τα προφυλακτικά :lol::lol::lol: . Στο αεροπλάνο μακάρι να σας κοιμηθει για να ειστε άνετοι, να τον θηλαζεις κατα την απογείωση και την προσγείωση κάνει καλο για τα αυτακια του, ελπίζω να μην σου θηλαζει τρεις ώρες και στην πτήση :lol::lol: εγω είχα ταξιδέψει με την Αγγελική τεσσάρων μηνών με αεροπλάνο είχαμε παει στην Κέρκυρα και 45 λεπτα στο πήγαινε και αλλα τόσα στην επιστροφή ήταν στο στηθος :P . Α θυμισου να πεις στη γραμματέα στο σχολείο αυτο για τι κυψέλες λίπους μπάς και κάνει κάτι καλο για το παιδάκι.

Ποπη καλές βολτουλες το ΣΚ!

Χριστινακι χρονια πολλα, καλα να περάσετε και εσείς.

Λοιπόν νεραιδουλες μου, όπως καταλαβαίνετε η ώρα εχει περάσει και αυριο θα κάνω εγω το ζομπι :lol:

Φιλακια σε όλες!!!!!!

Κοριτσια μπορειτε να μου πειτε τι φταιει και η φραουλιτσα κοιμαται ξανα σαν νεογεννητο;;;Φταιει που την κοιμιζω πια στην κουνια και οχι στο πορτ μπεμπε;;Τα εχω δει όλα :shock::shock::shock:

Κατερινα μου ειναι αρρωστα τα αντρακια σου;;;;;Κρίμα μωρε :(:(:(:(:( Περαστικούλια σας εύχομαι και γρηγορα!!!! Πυρετό εκαναν;;;;

Κατερινακι οπωσδηποτε θα κανονισουμε παιδοτοπο playmobill.

Tην εχω αγκαλιτσα τη φραουλα τωρα..Μακαρι να ξανακοιμηθεί συντομα..Νυσταζωωωωωωω :?:?:?:?

Καλημέρες!

Πήγαμε εκκλησία και κοινωνήσαμε, μετά σταθήκαμε έξω με τα κορίτσια του κατηχητικού και είπαμε τα κάλαντα και τώρα ήρθαμε στο σπιτάκι μας. Τώρα πακετάρει ο άντρας μου τα πράγματά του, και σε λίγο θα πάω κι εγώ να συνεχίσω με τα πράγματα του Αντρέα.

Ανθή κι εμάς ο Αντρέας όταν τον μεταφέραμε από το πορτ μπεμπέ στην κούνια χάλασε τον ύπνο του και μετά τον ξανάφτιαξε. Τώρα πάντως τον ξαναχάλασε. Χτες βράδι ευτυχώς ξύπνησε μόνο δύο φορές.

Καγκουράκι τέλεια περάσατε στο πάρτι! Να χαίρεσαι και τα δύο σου παιδάκια.

Η πτήση είναι γύρω στο πεντάωρο, λες να θηλάζει επί πέντε ώρες; :o:o:o:lol::lol::lol: Απ' το να κλαίει, πάντως, να θέλει να κατέβει και να περπατήσει και να μας κοιτάνε στο αεροπλάνο με ύφος "έχει-κάτι-αλεξίπτωτα-στο-ντουλάπι-φορέστε-τα-και-πέστε", προτιμώ να θηλάζει!

Σας φιλώ όλες, μπορεί να ξαναμπώ μετά!

Κοριτσια μπορειτε να μου πειτε τι φταιει και η φραουλιτσα κοιμαται ξανα σαν νεογεννητο;;;Φταιει που την κοιμιζω πια στην κουνια και οχι στο πορτ μπεμπε;;Τα εχω δει όλα :shock::shock::shock:

:?

ooooxiiii μην κανεις το ιδιο λαθος που εκανα εγω και ο αντρας μου!νομιζαμε πως φταιει οτι δεν κοιμοταν στο πορτ μπεμπε και δεν τον βαζαμε στο κρεβατακι και κοιμομασταν με βαρδιες στο σαλονι!!!ενω ο καλος μου ειχε κολικους και για αυτο δεν ησυχαζε !!ε και υστερα ειπε η παιδιατρος οχι στο κρεβατακι να τον μαθετε και σιγα σιγα το εμαθε και το κρεβατακι...συνηθιζουν και αυτα οπως τα μαθεις...!

τι κανετε κοριτσια?????????????????

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ μΕ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙΑ μας να εχουμε!!!του πηρα χθες φορμουλα αγιο βασιλιατικι και σκουφακι και παπαλακια και θα τον ντυσω αυριο που θα παμε στη μανα μου+μεθαυριο στο χωριο στην πεθερα!!!θα ξετρελαθουν!!! :lol::lol::lol::lol: θα σας βαλω και φωτο!!!

χθες του πηραμε ενα πιανακι της fisher price που μαθαινει αριθμους-χρωματα -ζωακια και στα αγγλικα και το χτυπαει συνεχεια!!επισης δωρος της μανας μου και της γιαγιας μου ειναι ενα τραπεζακι της fisjer price τελειο!!!αχ τι ωραια παιχνιδια !!!αλλα πολυ κοσμο ειχε χθες !!

ΑΝΝΑ μΑΡΙΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ,ΠΟΤΕ ΓΥΡΝΑΕΙ???!!!

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΩΡΑΙΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΤΥ Ε???ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!! :D:D:D

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΔΙΑΙΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΔΕΝ μΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ...ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΤΙ ΤΡΩΝΕ ΝΑΙ...Ο ΠΑΤΕΡΑΣ μΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩΣΩ ΣΟΚΟΛΑΤΑ???ΕΛΕΟΣ!!!ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΛΕΩ???ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ!!!ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΖΑΧΑΡΗ ΑΠΟ ΤΟΣΟ μΙΚΡΑ ΑΛΛΑ ΟΚ ΤΗΝ ΚΡΕμΑ ΤΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΔΩΣΩ...ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΙΚΗ ΑΣ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΛΥΚΟ 1 ΦΟΡΑ ΤΗΝ μΕΡΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ!

ΑΥΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΦΙΛΩ!!!ΕΧΩ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΗμΕΡΑ!!! :?:?:?:?

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!!!!!!!!!!ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΛΕΕΙ ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΣΗμΕΡΑ???

Κοριτσακια μου

Χρονια πολλα καλα Χριστούγεννα να εχουμε με τα παιδάκια μας και τις οικογένειες μας.

Υγεία, ευτυχία, αγάπη, χαμογελά, τύχη, δουλειές και ότι αλλο επιθυμείτε σας το εύχομαι.

Να περάσετε όλες καλα, είστε πολυ γλυκια παρέα και πολυ καλη συντροφιά!

Κοριτσακια μου Χρονια πολλα!!!Καλα Χριστουγεννα να εχετε ολες!!να χαιρεστε τα παιδακια σας και παντα υγεια ,ευτυχια και τυχη στις οικογενειες σας!!!!σας φιλω ολες και θα τα πουμε συντομα αναλυτικα!!!

Κοριτσαρες μου χρονια πολλα,καλα χριστουγεννα με υγεια και αγαπη σε ολους μας!!!να περασετε ομορφα με τις οικογενειες σας

θα τα πουμε συντομα πολλα φιλια φιλες μου!!!

Χρόνια Πολλά και Καλά σε όλες κοριτσάκια μου!!!!!

Καλά Χριστούγεννα ήρεμα κι οικογενειακά!!!!!

Να χαιρόσαστε τις οικογένειές σας!!!!!

Φίλες μου χρονια πολλα σε όλες! Υγεία, ευτυχία, τύχη, χαμογελά, δημιουργικότητα και ότι αλλο ονειρευεστε!!!!

Πως τα περασατε, εμεις οικογενειακά στο σπιτι ήρθαν οι γονεις μου και η αδερφη μου και φαγαμε ολοι μαζι.

Χριστίνα πολύχρονη και ευτυχισμένη, να σε χαίρονται και να έχεις παντα έμπνευση να μας εντυπωσιαζεις με τα κείμενα σου!

Χρονια πολλα και όσες είχατε κάποιον δικο σας να γιορτάζει.

Ανθη μαλλον ειναι απο αυτη την αλλαγή και να φτιάξει γρήγορα ξανά το προγραμμα της. Ερώτηση ποσά ml αφήνεις όταν λείπεις ποσο δηλαδη τρώει περίπου σε ένα γεύμα?

Μαρίνα ωραία τα δωράκια για τον μικρο, θα παίζει πολυ καιρο με αυτα. Να μας βάλεις και φωτο.

Σας φιλω όλες

Καλησπερα κοκονες μου χρονια πολλα κ καλα εμεις ομορφα περασαμε βολτες πολλες δεν αφησαμε ουτε ενα εμπορικο τα τιμησαμε ολα μου αρεσουν που ναι στολισμενα αλωνιζει κ ο σπορος

Παραμονη μου κανε πυρετο για μια μερα κ μετα τιποτα α κ λιγο βηχα μαλλον την σκαπουλαραμε

Να μου πεις με τοσο φρουτοκαταναλωση!!!

Ανθη βαζε τον στην κουνιτσα κ θα μαθει η καθε αλλαγη θελει χρονο κ υπομονουλα!!

Αννα μαρια απολαμβανεις στα εξωτερικα ε!!σουπερ!!!καλη επιστροφη

Καγκουρακι να τα χαιρεσαι τα αγγελουδια παρτακυ τι καλα!!

Εγω εβγαζα 120 κ αφηνα παντα η πεινα μετριαζοταν ως να ερχομουν.

Εμενα ηταν κ γαλατακιας αστα!!

Φιλουνια σε ολες παω να ξεκουραστω λιγακι εκανα πολλες δουλειτσες σημερα

κοριτσακια μου χρονια πολλα υγεια και αγαπη για ολους μας!!!

χθες φαγαμε στην πεθερα μου και σημερα εκανα το τραπεζι στον μπαμπα μου,στην αδερφη μου και στον αντρα της,το Σαββατο θα κανω τα γενεθλια του Δημητρη και εχω ετοιμασιες και τρεχαματα,τα παιδακια μου αναρρωσαν και πηγαν και στα καλαντα,τα μεγαλα γιατι ο μικρος δεν ηθελε ....

θα τα πουμε συντομα πολλα φιλια σε ολες!!!

Γειά σας όμορφες

Εχω ανεβει Θεσσαλονίκη, θα σας πω λεπτομέρειες άλλη ώρα γιατί τώρα γραφω από το κινητό.

Κατερίνα μου καλές ετοιμασίες για το πάρτυ του Δημητράκη στις 29 έχει γενέθλια έτσι?

Μαγδα ευτυχώς την γλίτωσε ο μικρούλης ωραία που κάνατε και τις βόλτες σας.

Σας φιλω κοριτσάκια

καλησπερα κοριτσακια!!!!Χριστινακι χρονια πολλα,εστω κ καθυστερημενα!!!εμεις αυτες τις μερες ειμαστε ολο βολτες,ξευχταμε κ λιγο...τουλαχιστον κοιμομαστε λιγο παραπανω το πρωι!!Τα Χρισοτυγεννα περασαμε πολυ ωραια.φαγαμε,για την ακριβεια σκασαμε στο φαι στα πεθερικα..

Κατερινα ταξιδακι οικογενειακως;καλα να περασετε!!

Κατερινα ΚΑ,ετοιμαζεστε για το παρτυ σας ε;Χριστουγεννιατικο δωρο ηταν ο Δημητρακης ε;

Μαγδουλα μακαρι καθε φορα που αρρωσταινει να κραταει μονο μια μερα!!!πολλα φιλια δωστου!!

Γεια σας κοριτσάκια μου!

Χρόνια πολλά σε όλες!

Χριστίνα πολύχρονη!

Εμείς περνάμε πολύ ωραία εδώ. Μέχρι τώρα κάναμε βόλτες στο Λίβερπουλ και πήγαμε εκδρομές στο Τσέστερ και στο Μάντσεστερ. Αύριο θα πάμε Ουαλλία. Ο Αντρέας είναι πολύ φρόνιμος και συνεργάσιμος.

Σας φιλώ όλες, θα τα ξαναπούμε όταν μπορέσω να μπω.

Γεια σας κούκλες

Σημερα είμαι Αθήνα, ήταν ταξιδι αστραπή στη Θεσσαλονικη και είχα αφήσει τα μικρα στη μαμα μου. Πήγα γιατι είχα κάνει τα χαρτιά μου για ένα διαγωνισμό σε μια προκήρυξη στον σύνδεσμο ΟΤΑ νομού Θεσσαλονίκης και ήμουν στους επιτυχόντες. Ηταν για 12 μηνες συμβαση εργου στον βιολογικο του ΧΥΤΑ. Τελικα όμως δεν την δέχτηκα τη θεση γιατι θα ήμουν με μπλοκακι και τα λεφτα δεν ηταν τοσα ωστε να παρω την αποφαση να παω γιατι θα ανέβαζα και τα παιδια και τους γονεις μου. Αυτα τα νεα μου πρέπει να βγω και για δωράκια οχι τίποτα σπουδαίο και δεν ξέρω ποτε μαλλον για Κυριακή και Δευτέρα θα τα αφήσω.

Αλεξάνδρα βλέπω περασατε πολυ όμορφα στις γιορτές. Καλα πολυ φαΐ και πολλα γλυκα εχει αυτες τις μερες δεν μπορείς να κανεις αλλιώς.

Αννα Μαρία ωραία που βλέπετε και άλλες πόλεις. Εχει σπουδάσει ο άντρας μου στο Σουονσι στην Ουαλια και στο Μάντσεστερ και θελουμε και μεις καποια στιγμη να κανουμε μια τετοια εκδρομή αλλα όταν μεγαλώσουν λίγο ακομα τα πιτσιρίκια μας.

post-15592-13873939944802_thumb.jpg

post-15592-13873939946009_thumb.jpg

post-15592-13873939946826_thumb.jpg

post-15592-13873939947874_thumb.jpg

post-15592-13873939948866_thumb.jpg

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...