Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καφενέ "Οι γυναικάρες με τα καροτσάκια!!!" Νο 5

Recommended Posts

εμ αφου ειχα να σχολιασω....γραφετε κι εσεις πολλα βρε παιδι μου!! :-p:-p:lol::lol: εγω δεν εχω πια υπομονη γιατι εχω τραβηξει ζορι με το ταισμα...βεβαια κ εμενα ο αντρας μου οταν θα την ταισει παντα θα αφησει...με εμενα πως το γλυφει το μπολ;;καλε τι υπνο εκανες χθες;;εγω σε τετοιες περπτωσεις ,σηκωνομαι κ παω στον καναπε...βεβαια δεν με θελει για να θηλασει οποτε δεν εχει προβλημα...συκο ε;απο που προεκυψε;;

αντε τωρα φευγω!!!καληνυχτα!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 985
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Τι κάνετε κορίτσια;

Να ευχηθώ πρώτα απ' όλα και από εδώ χρόνια πολλά στην όμορφη την Αγγελικούλα μας! Να τη χαίρεσαι Κατερινακι μου!

Εγώ τρέχω στην καθιερωμένη μου ρουτίνα. Ακύρωσα ένα μαθηματάκι που έχω αύριο γιατί η φραουλίτσα μου θα κάνει εμβολιάκια. Δύο. Εμείς δεν κάνουμε ένα κάθε μήνα αλλά δύο κάθε 2 μήνες. Θα κλαίει πάλι το βλασταράκι μου :(:(:( Σε λίγο κλείνει και το φροντιστήριο αλλά δε χαίρομαι και πάρα πολύ γιατί στις 3 Γενάρη ξανανοίγει. Συν τοις άλλοις πρέπει να έχω διορθώσει και διαγωνίσματα μέχρι τότε..Τέλος πάντων. Ας μην κλαίγομαι πάλι.

Δηλαδή με το θηλασμό, υπάρχει περίπτωση ένα παιδάκι να τρώει ΜΟΝΟ πρωί και βράδυ και να φτάνει το γάλα της μαμάς του;; Επίσης είναι εφικτό για τα παιδάκια που θηλάζουν να πίνουν γάλα μόνο πρωί και βράδυ; Τα περισσότερα απ' ότι βλέπω δε θηλάζουν μόνο 2 φορές την ημέρα. Ή που θέλουν και στο ενδιάμεσο ή που ξυπνούν μέσα στο βράδυ για γάλα...Διαφωτίστε με οι έμπειρες.

Άννα Μαρία τελικά τον παίρνετε τον Αντρίκο στο κρεβάτι σας;; Μερικά πράγματα δεν είναι εύκολο να τα αποφύγουμε όσο και αν το θέλουμε. Ήμουν κι εγώ απόλυτη σαν κι εσένα όταν γεννήθηκε ο Πάνος αλλά τελικά κοιμήθηκε πολλές φορές με εμάς :?:?:?:?:?

Πότε θα πάτε στην Αγγλία;

Κορίνα πέρασες δύσκολα τις τελευταίες μέρες...Εγώ πιο πολύ χάρηκα που έκανα κορίτσι για να μην έχω πια θέματα με το πουλάκι...Με τον Πάνο πέρασα δύσκολα με τη φίμωση..Όσο για την ντουλάπα με τη μούχλα, τι να πω;; Θα είχα πάθει κι εγώ 100 εγκεφαλικά.

Κατερινάκι περαστικά στο αγοράκι σου. Είναι καλύτερα; Μα γιατί να υπάρχουν ιώσεις;;

Χριστινάκι κλείνετε κι εσείς ε; Άντε να ξεκουραστούμε και λιγάκι..Αν και δεν ξέρω κατά πόσο θα ξεκουραστούμε με τα ζιζανιάκια στο σπίτι :?:?:?:?:? Εγώ πολλές φορές ξεκουράζομαι στη δουλειά..

Αλεξάνδρα τι κάνει η Κωνσταντίνα σου;; Πώς τα πάτε με τα κιλάκια της;;

Πιπίτσα μου ο Αχιλλάκος σου θα περπατησει όπου να'ναι!!!!! Μετά θα τρέχεις και δε θα φτάνεις :lol::lol::lol:

Κορίτσια έχω βήχα και μου τη δίνει..Το πρωί και το βράδυ βήχω σαν το γαϊδούρι......Εντωμεταξύ όταν με πιάνει βήχας δεν φεύγει με τίποτα. Για κανένα μήνα θα βασανίζομαι..

Καλό βράδυ σε όλες σας!

Γεια σας!

Τι κάνετε νεραϊδούλες μου;

Εμείς κοιμηθήκαμε μέτρια χτες βράδι. Ο Αντρέας ξύπνησε στις 12.20, δηλαδή την ώρα που ετοιμαζόμουν να κοιμηθώ, ξανακοιμήθηκε σε κανένα εικοσάλεπτο, μετά ξύπνησε στις 3.30 περίπου και δεν άργησε να ξανακοιμηθεί, και μετά στις έξι παρά δέκα. Δεν τον πήρα στο κρεβάτι, τον θήλασα και ξανακοιμήθηκε ευτυχώς, και ξύπνησε κατά τις οκτώ, οπότε και τον ανέλαβε ο άντρας μου κι εγώ κοιμήθηκα.

Αλεξάνδρα έλα ντε, δεν ξέρω από πού προέκυψε το σύκο! Παλιότερα όταν διάβαζα τις διδαχές του Κοσμά του Αιτωλού, μιλούσε για σύκο, αλλά προφανώς αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα σύκα ήταν άφθονα στην Ελλάδα και ότι η συκιά θεωρείται καταραμένο δέντρο, επειδή σε κάποια φάση κατά τα Ευαγγέλια πήγε ο Χριστός να φάει ένα σύκο, η συκιά δεν είχε καρπούς, κι ο Χριστός την καταράστηκε και ξεράθηκε. Αυτή η πράξη φυσικά έχει πολλαπλούς συμβολισμούς, αλλά ο λαός κράτησε στη μνήμη του το γεγονός ότι η συκιά δεν είναι καλό δέντρο. Ακόμα στην Πελοπόννησο οι τοποθεσίες που έχουν συκιές θεωρούνται στοιχειωμένες. Φυσικά το αν το φρούτο ήταν μήλο ή σύκο είναι αστείος προβληματισμός, αφού η διήγηση είναι καθαρά αλληγορική, δηλαδή μέσα από ένα μύθο εκφράζεται η αφήγηση της δημιουργίας του κόσμου και της πτώσης του ανθρώπου.

Ανθή ο Αντρέας πάντως θηλάζει αρκετές φορές τη μέρα, αν και, κάποιες απ' αυτές απλά πιπιλίζει, προφανώς επειδή τον ανακουφίζει στα δόντια. Πάντως, έχουν τύχει και μέρες που έχει θηλάσει πρωί-βράδι, αλλά είναι σπάνιες. Τη φραουλίτσα πάντως δεν την κόβω να είναι του πρωί-βράδι! :)

Αγγλία πάμε την Κυριακή.

Περαστικά για το βήχα...

Ανθή ξέχασα να γράψω για τον ύπνο. Απόλυτη δεν ήμουν ποτέ, αλλά δεν ήθελα και δε θέλω σε καμία περίπτωση να κοιμάται ο Αντρέας αποκλειστικά στο κρεβάτι μας. Μια-δυο φορές πού και πού δεν είναι πρόβλημα. Κι εγώ κοιμόμουν καμιά φορά με τους γονείς μου ή μόνο με τη μάνα μου, ακόμα και μεγάλη. Αλλά αυτό το καθημερινό δεν το θέλω με τίποτα, ο καθένας χρειάζεται το χώρο του. Δε φτάνει που έχω τον άντρα μου στο κρεβάτι μου... Χτες βράδι όπως κοιμόμασταν, ήρθε στον ύπνο του και με αγκάλιαζε, με φιλούσε, κοινώς με παρενοχλούσε, κι εγώ μέσα στον ύπνο μου τον έδιωχνα, αλλά δεν πολυκαταλάβαινα τι γίνεται. Τελικά ξύπνησα και τον έδιωξα κανονικά !

Δε φτάνει που έχω τον άντρα μου στο κρεβάτι μου... Χτες βράδι όπως κοιμόμασταν, ήρθε στον ύπνο του και με αγκάλιαζε, με φιλούσε, κοινώς με παρενοχλούσε, κι εγώ μέσα στον ύπνο μου τον έδιωχνα, αλλά δεν πολυκαταλάβαινα τι γίνεται. Τελικά ξύπνησα και τον έδιωξα κανονικά !

ετσι θα κανετε δευτερο παιδακι??? :lol::lol::lol: απαππαπαπ καλε γιατι δεν του καθεσαι??? :lol::lol::lol::lol:

Καλησπέρες κορίτσια μου τί κάνετε?????

ΠΟΣΑ ΓΡΑΨΑΤΕ ΠΑΛΙ???????????????????????

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ελπίζω να μου είσαστε όλες καλά!!!! Εγώ έχω σπαστεί με τον βήχα να πάρει!!!!!!! Μου 'χει σπάσει τα νεύρα!!!!! Κάθε τρεις και λίγο πάω για πιπί γιατί νομίζω θα μου φύγουνε!!!!!! Από τότε που ήμουν έγκυος..... κι έπαθα αποκόλληση..... δεν έχω χειρότερο απ' τον παλιόβηχα!!!!!! Το μισώ!!!!!! :twisted:

Και μιας και η απογευματινή μας βόλτα ακυρώθηκε (κι ο μπαμπάς θα μείνει ως αργά στη δουλειά) κι ο μικρός είναι στην κούνια του (σε φάση ύπνου-ξύπνιου και ζουζουνίζει!!!!!) είπα να δώσω καμμιά ωρίτσα ρεπό στον εαυτό μου να κάνω ΟΤΙ ΘΕΛΩ!!!!!!! ;););)

Έφτιαξα το λοιπόν το φραπεδάκι μου την άραξα στον καναπέ κι αφού "σας μιλήσω" θα κάτσω να δω ΣΙΛΑ. Στο σπίτι επικρατεί ο χαμός του χαμού..... αλλά..... μετά συγχωρήσεως κιόλας χ@στηκα!!!!! Τούτου!!!!! Δεν πάει άλλο!!!!! Μπαταρία ξεφόρτιστη λέμε!!!!! Νιέντεεεεε!!!!!! :x:x:x

Αργότερα απλώς θα μαζέψω κομμάτι το νεροχύτη μου μαγειρέματα δεν έχω είχε έρθει και η γιαγιά το πρωί οπότε στην ουσία δεν έκανα τίποτα σήμερις (κι όμως γιατί νιώθω τόόόόσο κομμάτια?????) απλώς μ' έπρηξε να πάω να κοινωνήσω το παιδί!!!!!! Δεν κάνει λέει λόγω των ημερών να μην τον μεταλάβω!!!!!! Ξέρω γω...... ααααααααα και να κόψω πια το άρμεγμα δεν κάνει καλό στο στήθος πια!!!!!!! Ντόϊνγκ το ακούσαμε κι αυτό!!!!!! Είναι προτιμότερο δλδ. να πάρω χάπι έτσι??????? Τα νεύρα μουυυυυυυυ!!!!!!

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Χθες τρέχαμε στο ΠΑΙΔΩΝ όπου μας ξανάδε η Παιδονευρολόγος μας (που όντως βρήκε πως έχουμε κάνει μεγάλες προόδους!!!!!) και πήραμε επιπλέον φυσικοθεραπείες. Ακόμη πήγαμε και σε Παιδοφθαλμίατρο (μας το είχε ζητήσει η Παιδίατρος) κι αφού μας έριξε σταγονίτσες δυό φορές είδε το βυθό και τα νεύρα στα ματάκια μας. Ο μικρός τείνει να εμφανίζει σημεία υπερμετρωπίας αλλά είναι πολύ μικρούλης ακόμη για περαιτέρω "διάγνωση". Ο μπαμπάς μας έχει υπερμετρωπία κι εγώ μυωπία. Η Οφθαλμίατρος είπε πως ίσως ούτε γυαλιά να μην φορέσει ποτέ (αν δεν μεγαλώσει δλδ. η υπερμετρωπία!!!!) επανέλεγχο μας είπε σε 1 χρόνο. Κλάμαααααααααα ο Αχιλλάκος!!!!!! Πάντως ρε κορίτσια..... 75 ευρώ το ραντεβού (απογευματινό) και περιμέναμε περίπου 1 1/2 ώρα..... έλεος δλδ.!!!!!!! :twisted:

Το ΣΚ μάλλον θα μας έρθουνε οι νονές μας. Έχω υποσχεθεί να φτιάξω pizza-πιροσκί-τυροπιτάκια` (θα επιχειρήσω) και μπόμπες για να τσιμπήσουμε. Λογικά θα φτιάξω και μελομακάρονα ή κουραμπιέδες (ή τίποτα.....αχαχαχαααααααααα...... είμαι κι αναποφάσιστο!!!!!!) τί να του φέρουν άραγε του λουκουμά????? Δεν ξέρω αν πρέπει να τους δώσουμε κι εμείς κάτι.....

Το ερχόμενο Σάββατο ταξιδεύουμε. Πρέπει να οργανωθώ και πάλι!!!!! Να μην ξεχάσω τίποτε!!!!!! Κυρίως εμάς!!!!!!! Αχαχαχαααααααααααα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Στα δικά σας τώρα:

Μωρουδένια μου..... με τον άντρα μου μιά ζωή τσακωνόμαστε γιατί αφήνω τους άλλους να με επηρεάζουνε μονίμως όμως!!!!! Άδικο δεν έχει και καθόλου μάλιστα!!!!!! Αλλά κι εγώ δε μπορώ να καταπιέζομαι ρε συ και να μη λέω τίποτα!!!! Μέχρι πρότινος εμπιστευόμουν και τα πεθερικά ν' αφήσω το μωρό για λίγο τώρα πάει κι αυτό κάνουνε τα δικά τους κι έχω σπαστεί!!!!! Στο τέλος μου ανεβαίνει η πίεση και ησυχάζουμε!!!!!

Καγκουράκι το σπίτι σαφώς και περνά σε 2η μοίρα απλώς έχω φτάσει στα όριά μου!!!!!! Θέλω το σπίτι μου τακτοποιημένο κι εμφανίσιμο (στο σημείο του δυνατού βεβαίως-βεβαίως) για μένα και μόνο!!!!! Για κανέναν!!!!! Για μένα!!!!! Το καταλαβαίνεις?????? Βολτίτσα χθες τελικά δεεεεεννννν.....

ΚΑ1 έτσι ακριβώς όπως τα λες!!!!! Να μας δέχονται όπως είμαστε!!!!!! Θα το ζήσω σε μιά άλλη ζωή αυτό δε μπορεί!!!!!!!! Περαστικά στον κούκλο σου κορίτσι μου!!!!!

Χριστίνα μου..... έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου..... να λέει τα ίδια..... τα ίδια..... τα ίδια..... ξανά-μανά τα ίδια..... και να με γράφουνε..... τος πάντων ξες που..... βαρέθηκααααααααααα...... ΞΥΔΙ!!!!!!!

Πωωωωω ρε Κορινάκι όλα μαζί ρε?????? Ωωωω ρε παιδάκι μουυυυυ!!!!!! Καλά κουράγια πακετάκι το "ψάχνω σπίτι" μιά φορά το έζησα στη ζωή μου (μας αξίωσε ο Θεός κι έχουμε δικό μας σπίτι!!!!!) κι όντως χρήζει άπειρου τρεξίματος και πολύύύύ καλό ψάξιμο!!!!!! Να βρείτε γρήγορα εύχομαι!!!!! Όσο για τον Παιδίατρο χαιρετίσματα πες του!!!!!!! Ελάχιστα βρεφάκια ΔΕΝ ΞΥΠΝΑΝΕ ΤΗ ΝΥΧΤΑ!!!!!!! Για το γάλα μας το είπανε κι εμάς αλλά εμείς είμαστε μεγαλύτεροι..... αγκαλιά..... πολύύύύύύ αγκαλιά!!!!!! Είναι καλύτερα ο μικρός σου τώρα έτσι????? Πωω πωωω το μαναράκι μου πόόόσο θα πονούσε!!!!! Ψυχούλα μου!!!!!! Μήπως μάθατε από τί έγινε αυτό?????

Άννα-Μαρία μου όντως οι παλιότερες (που υποθετικώς είναι και μοντέρνες!!!!!) έχουνε πολύ διαφορετικές αντιλήψεις στο μεγάλωμα του παιδιού και πράγματι τα περισσότερα παιδάκια γίναμε ρομποτάκια!!!!!! Θυμάμαι χαρακτηριστικά τον αδελφό μου!!!!! Το τί καταπίεση έφαγε αυτό το πλάσμα δε λέγεται!!!!!! Να φτάσει σε σημείο να μη θέλει να μένει σπίτι..... φαντάσου..... τα πολλά φαγάκια τα έφτιαξα διότι διαφέρουνε τα γούστα μας χρυσό μ.... τί να κάνουμε????? Δεν πειράζει!!!!! Δε μαγειρεύω ούτε αύριο!!!!! Παρασκευή πάλι!!!! Συμφωνώ απολύτως μαζί σου για τον υπερκαταναλωτισμό των Χριστουγέννων!!!!!! Αηδία έχει καταντήσει πιααααααααααα..... είπαμε!!!!!!!

Αλεξάνδρα μου εντός των ημερών θα πάμε κι εμείς σε κάποιο χωριό ή παγοδρόμιο κάτι τέτοιο τος πάντων να δει ο μικρός να χαζέψει φωτάκια κτλ. άσε που γινόμαστε κι εμείς παιδιά εννοείται έτσι????? Ελπίζω να μας πάει ο μπαμπάς μας στο Εκπτωτικό Χωριό ή σε κανένα MALL όπως και να 'χει καλά θα περάσουμε!!!!! Στο μεταξύ αδειεύεται από Παρασκευή ως Τετάρτη (και τις δυό βδομάδες!!!!) οπότε θα 'χουμε άπειρο χρόνο!!!!!! Φώτος ακόμη δεν αξιώθηκα.....

Άννα-Μαρία ο δικός μου (καλομαθημένος ναι!!!!!!!) αντρούλης το μόνο που "καταδέχεται" να ταϊσει το νινί είναι γάλα & γιαούρτι!!!!! Τις προάλλες που περιμέναμε κόσμο για φαγητό πνιγόμουνα στην κυριολεξία και του λέω θα τον ταϊσεις????? Και μου λέει τί??? φρουτόκρεμα???? Κατέβασε κάτι μούτρα μέχρι το υπόγειο!!!!!! Εεεεεε τίίί να κάνω ρε άνθρωπε δεν προλαβαίνω λέμε!!!!!! Και στο γιαούρτι τσινάει..... αλλά δεν έχω κι 800 χέρια με συγχωρείτε!!!!! Όσο για το μακελειό της Αμερικής..... ποτέ αυτοί οι άνθρωποι δε θα βάλουνε μυαλό!!!!!!! Ποτέ????? Τόσος κόσμος σκοτώνεται έτσι????? Είδατε η δασκαλίτσα???? Έσωσε τα μικράκια μαθητάκια της!!!!!! Αχ Παναγιά μου!!!!!!

Γεια σου Ανθή μου "συν-βήχουσα"!!!!!!! Τα νεύρα μου κι εμένα με τον παλιόβηχα άσεεεεε..... το άγχος μου βέβαια είναι μην κολλήσω τον μικρό αν και δεν είναι κρύωμα ξερόβηχας είναι και μάλλον η αλλεργία μου πάλι!!!!!!!! Αααααααααααα!!!!!! Για το θηλασμό όλα είναι σχετικά κι αναλόγως τα ερεθίσματα που δίνει το μωρό στο στήθος!!!!!! Αν δεν το ζητάει παραπάνω από 2-3 φορές την ημέρα ρυθμίζεται η παραγωγή να μην βγάζει επιπλέον!!!!!! Αν το μωράκι είναι λιγόφαγο??????

Πού πάτε Αγγλία Άννα-Μαρία????? Θέλω κι εγώ να πάω κάποια στιγμή..... χρόνια το σκέφτομαι!!!!!!! Προς το παρόν..... μάλλον..... είναι πολύύύ νωρίς ακόμη βέβαια..... αλλά μάλλον το Πάσχα του 2013 θα είμαστε εκτός Ελλάδος!!!!! Με το μωρό ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!!!! Καλέ γιατί του κάνεις τέτοια χουνέρια του άντρα σου????? Αχαχαχαααααααα δεν σε πιστεύω!!!!!! Εγώ θέλω χρόνο.... και δεν έχω..... ουυυυυυααααααα αν καταφέρω να "σεξουλιαριστώ" με τον husband εντός του 2013 θα 'ναι θαύμα!!!!!!!!! Αχαχαχαχααααααααα με το ζηλιάρη λουκουμά που έχουμε μπλέξει εδώ πέρα!!!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Φιλώ σας όλες!!!!!!

Σματς-σμουτς!!!!! Καλό σας απόγιομα!!!!!

Kαλησπερα!

Αχ βρε Αννα Μαρια τι τραβας κι εσυ!Να κοιμασαι με τον αντρα σου, να σε αγκαλιαζει, να σε φιλαει, να θελει ΣΕΞ;;;!!!!!! ΔΡΑΜΑ!!!!!! :roll::roll::roll:

Χαιρομαι πολυ που σου αρεσε η συνεχεια, ειναι κατα καποιο τροπο αυτο που εγω πιστευω! Καλα το τι γελιο εκανα με το συκο! Νομιζω σε συκια δεν κρεμαστηκε ο Ιουδας; Η μαλλον οχι, ειναι μομφη για τους γκει! Συκες δεν τους λενε;;;; Λες ο Αδαμ να;;;; Με το φιδι;;; Τι λεω η γυναικα ειναι και Αγιες Μερες!

Ανθη μου εισαι καλυτερα;;; Κι εγω σταματαω επιτελους Παρασκευη αλλα καποιες μερες θα ερθω για τα λογιστικα-διαδικαστικα.

Ποπη ακριβως ετσι! Ξυδι! ΕΕεεε μα πια!!! Καλα αυτο με το βηχα και το να φευγουν τσισα δεν ειναι αφυσικο, συνηθιζεται στον εντονο βηχα. Περαστικα!

ΚΑ μου πως ειναι τα ζουζουνια σου; Τι καιρο σας κανει; Χιονιζει; Εδω σημερα εχει πολυυυυ κρυο!

Κορινα περασατε λαχταρα! Πολυ θα πονεσε το καημενο! Ευτυχως πους το προλαβατε! Οσο για το σπιτι, καλα η μετακομιση, αλλα ολα τα ρουχα και παπουτσια που πεταξατε;;;;!!!! Πακετο!

Για αυτο στην Αμερικη δεν υπαρχουν λογια! Και πολυ φοβαμαι πως αργα η γρηγορα τετοια βια θα φτασει κι εδω, ελπιζω να διαψευστω! Ηδη εχουμε σχολικο εκφοβισμο, κατι που παλια το βλεπαμε στις αμερικανικες ταινιες και φαινοταν τοσο ξενο!

Ανατριχιασα με αυτο που λενε πως ειπε η μανα "να μην του γυριζει ποτε την πλατη"! Αν ειναι δυνατον! Και κανεις δεν το βοηθησε αυτο το πλασμα;;; Κριμα κριμα!....

Ο Αγιος Βασιλης ειναι ορθοδοξο εθιμο, ο Santa Claus ειναι ο Αγιος Νικολας, ειναι λαθος που συγχεονται, αλλα ΟΚ αυτο ειναι το λιγοτερο, το θεμα ειναι το πανηγυρακι που εχει γινει αυτη η γιορτη, οπως και ολες οι αλλες, που ουτε καν ακουμπανε στο πνευμα του χριστιανισμου! Απο εκει και περα, ειναι θεμα διαπαιδαγωγησης και παραδειγματων!

Σημερα παλι τον ειχα μαζι μου στη δουλεια... Ενταξει την παλεψαμε, τον πηρα στην ταξη με τα μικρα που ειχαμε Χριστουγενιατικο μαθημα, αλλα δεν καθοταν και τον πηρε μια αλλη κοπελα στην ταξη με τα elem b που ειχαν κι αυτα το ιδιο κι εκατσε λεει Κυριος, κοιταζε στον πινακα, δεν μιλαγε δεν λαλαγε! Γενικα, με μενα λυσσαει, με το που θα με δει! Αλλα ειναι τοσο γλυκας!!!!!Ηρθε ο πατερας του 7μιση και τον πηρε και τωρα εχει ηδη ξεραθει γιατι δεν κοιμηθηκε μεσημερι καθολου, ελπιζω να μην με ξυπνησει απο τις 6!!!

Σας καληνυχτω, εκτος αν προλαβω πριν φυγω να ξαναμπω!

Γεια σας!

Μου φαίνεται θα πάθω μαστίτιδα. Πάλι έχει φράξει ο πόρος. Όλη μέρα βάζω το μωρό στο στήθος και πιπιλίζει, δε θηλάζει. Τώρα γύρισα απ' το σχολείο, λέω σίγουρα θα θέλει να πιεί γάλα, πίνει ελάχιστο και πάλι πιπίλιζε και τον πήρε ο ύπνος... Πάω στο μπάνιο μήπως βγει λίγο με το χέρι, τίποτα, κάτι σταγονίτσες... Θα βγάλω με το θήλαστρο κι ελπίζω να αδειάσει, γιατί έχω πρόβλημα...

Καλέ, με παρεξηγήσατε! Ο άντρας μου με ενοχλεί στον ύπνο του! Δε θέλει σεξ! Κι αυτός κοιμάται και το κάνει ασυνείδητα. Σε κάποια φάση που είπα να ενδώσω, όπως αρχίσαμε, ξυπνάει και μου λέει "τι κάνω εδώ εγώ;". Και μετά ξενέρωσε και δεννν!!! Οπότε, απλά με παρενοχλεί και δε μ' αφήνει να κοιμηθώ, αυτό είναι!

Ρε συ Πόπη, έχεις τόσα νεύρα, που διαβάζοντας το ποστ σου με έπιασε υπερένταση!

Μια χαρά ο Αχιλλάκος. Καλά, αυτό με την υπερμετρωπία πώς και έτυχε και το ελέγξατε; Είναι γονίδια πάντως, αυτό μου έλεγε ο οφθαλμίατρος.

Άμα είναι να κάνεις 2-3 φαγητά και να μη μαγειρεύεις για τρεις μέρες, μια χαρά! Μαζί σου! :P

Καλά, ο άντρας σου γιατί δεν ταΐζει το μωρό; Εμένα τον ταΐζει τα πάντα, άλλωστε το απόγευμα τον προσέχει αυτός. Δηλαδή τη φρουτόκρεμα συνήθως η μάνα μου του τη δίνει, αλλά τη φτιάχνει ο άντρας μου, και γενικώς τον έχει ταΐσει και κουάκερ, και γιαούρτι και φαγητό το μεσημέρι και φρουτόκρεμα.

Αγγλία θα πάμε στο Λίβερπουλ όπου μένει ο αδελφός μου, και θα κάνουμε και καμιά εκδρομούλα εκεί γύρω. Λονδίνο δύσκολο γιατί δεν έχουμε πού να μείνουμε. Εγώ είχα ξαναπάει το 2009 και πήγαμε και Λονδίνο. Ελπίζω να μην ταλαιπωρηθούμε με τον Αντρέα.

Χριστίνα θέλεις ένα σύκο; :) Νομίζω ότι αυτό με τους γκέι είναι αρκετά μεταγενέστερο! :lol::lol::lol:

Ο άγιος Βασίλης είναι ο Μέγας Βασίλειος και ο "Σάντα" υποτίθεται είναι ο άγιος Νικόλαος, που τον έχουμε κι εμείς και γιορτάζει στις 6 Δεκεμβρίου. Σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες πίστευαν ότι τα δώρα τα φέρνει ο άγιος Νικόλαος, αλλά ο κανονικός, όχι αυτός ο χοντρός τύπος με την άσπρη γενειάδα και τα κόκκινα ρούχα. Αυτό προέκυψε μετά και πήρε μορφή υστερίας μετά από μια διαφημιστική καμπάνια της Κόκα-Κόλα. Εμένα πάντως η αγαπημένη μου ταινία με τον Άη Βασίλη είναι το Bad Santa με τον Μπίλλι Μπομπ Θόρτον, ο εστίν μεθερμηνευόμενον στα ελληνικά "Ο άης Βασίλης είναι σκέτη λέρα". Χι χι!

Πω πω, απορώ πώς αντέχεις κι εσύ και πώς αντέχει κι ο μικρός στη δουλειά... Μόνο που σκέφτομαι τον Αντρέα στο σχολείο φρικάρω. Και νομίζω κι ο δικός σου δεν είναι και κανένας ησυχούλης! :)

Λοιπόν σας κλείνω γιατί πονάω... Πρέπει να βγάλω γάλα επειγόντως γιατί δεν την παλεύωωω...

Καλησπερα αγαπουλιτσες μου χαθηκα κλασικα αλλα ειχα καλο λογο γυρναγα πολυ κ περασα καλα

Ξεματιαστηκα αλλα τα διαβασα ολα θα σχολιαζω σταδιακα γιατι τα χω κανει αχταρμα κ αν δεν με παρει ο υπνος αγκαλια με το κντ θα σας πω κ τα νεακια μου αλλιως αυριο

Αννα μαρια χλιαρο νερακι στα βυζια κ βγαλε κ με θηλαστρο κ βαζε τον συνεχεια

Γιατι δε θελει κ πολυ η μαστιτιδα φτου φτου μακρια!!

Κουραμπιεδες μιαμ μιαμ χρυσοχερες στειλτε κ απο δω εμενα μου κανε η πεθερουσκα μελομακαρονα μουρλια

Κατερινακι περαστικα στο ζουζουνακο σου ατιμος παλιοκαιρος

Ευχαριστω ολες για τις ευχουλες σας παρα παρα πολυ

Αννα μαρια δεχθηκα επιθεση κ εγω χτες βραδυ γκρρρ ενεδωσα εμενα αυτο το κανει συχνα κ οσο κ να διωχνω

Εκει αυτος επιμενει οποτε καταλαβες!!!

Μπα σε καλο τους νυχτιατικα!!!

Ανθη μου κ μεις δυο δυο τα εμβολιακια αυτη τη βδομαδα πρεπει να κλεισω κ εγω

Για το θηλασμα θα ρυθμιστει το παιδι θα σε καθοδηγηση εμενα πχ ετρωγε κ μετα το φαι κ πριν ειναι πολυ γαλατας

Κ τωρα σκεψου πινει πανω απο λιτρο τη μερα

Χριστινα μπραβω το πηρες κ στην ταξη συγχαρητηρια ολα με τις μαμαδες λυσανε

Κ εγω στο σπιτι λυσαει κ δε με νοιαζει καθολου παιζουμε ως τελικης πτωσης βεβαια

Εμενα γιος κ πατερας ειναι κατακουζινες αστα οποτε τις δουλειες τις κανουμε ολοι ολα κ δε κουραζομαι

Οσο για το κουμεντο για το παιδι δε σηκωνω μυγα που λενε με ξερουν κ ακολουθουν κατα γραμμα

Γιατι δε το χω τιποτα να κοψω συναναστροφες ετσι κ κανουν εις βαρος του παιδιου χαζα

Ευτυχως εχω ομως καλα πεθερικα κ καλη μανουλα

Πιπιτζουλινα εισαι η λατρεια μου πεθαινω με τις δημοσιευσεις σου

Ο τροπος που τα λες ειναι ολα τα λεφτα κ εγω εχω δουλεεις αλλα περιμενω να φτιαχτουν μονες τους χαχαχα κ μενα φιλεναδα με το ταισμα του παιδιου ο συζηξ εχει το αλλο δεν τον πιεζει καθολου εδω αμα επιμενω εγω λεει

Ασε το παιδι αμα δε θελει παιρνει θαρρος ο σπορος κ λεει μαμα ασε το παιζι ζε σελει γκρρρρ

Αλεξουκω μου κολλητουλα μου αε εχω χασει κ εγω ειμαι της αποψης σου μεγαλωνοντας θα καταλαβει

Οτι δεν υπαρχει αι βασιλης για τωρα αστον να ζει σε ονειρα χαχαχα

Σιγουρα ομως οπως η ανα μαρια του μιλαω κ για το αληθινο νοημα των χριστουγεννων

Κ θα κοινωνησουμε στανταρ!!

Κορινακι σιδερενιο τι σου λαχε καλε ουστ μακρια νοσοκομεια

Καλα δεν έχω προλάβει να σας διαβάσω και δεν προλαβαίνω και τωρα.

Κατερίνα είδα της συνταγες που μου έβαλες και έτσι θα τα φτιάξω και αυτη η αρακοσουπα νομίζω ειναι καλη ιδεα ;)

Αννα Μαρία σου έγραψα

Τα υπόλοιπα αυριο

Γεια σας!

Τελικά χτες βράδι έβαλα πολλές κομπρέσες, έκανα πολλή ώρα μασάζ,και άρχισε το γάλα να βγαίνει σιγά σιγά. Έβγαλα αρκετό έτσι με το χέρι, και μετά το πρωί επανέλαβα και έβαλα τον Αντρέα στο στήθος και το άδειασε ευτυχώς!

Αφήστε κι εγώ έχω ένα σωρό δουλειές και δεν προλαβαίνω. Σήμερα άργησα να ξυπνήσω, επειδή κοιμήθηκα αργά και μετά σηκώθηκα και δύο φορές που ξύπνησε ο μικρός, και μετά μόλις που πρόλαβα και πήγα με τον Αντρέα στο μαγαζί μας και πήρα παντόφλες, μπότες και μια σφουγγαρίστρα, ήρθα σπίτι και μαγείρεψα. Μέχρι να φάμε και να ταΐσω τον Αντρέα πέρασε η ώρα... Ουφ ουφ... Εδώ και πόσες μέρες θέλω να καθαρίσω το δωμάτιό του, θέλω να καθαρίσω το γραφείο, τα μπάνια, τίποτα δεν κάνω και την Κυριακή φεύγουμε...

Ποια κοπέλα με είχε ρωτήσει για τις αναλύσεις μου; Τελικά ήταν καλές, το σίδηρο πάνω απ' το όριο, όχι πολύ βέβαια, αλλά πάντως όχι κάτω, ο αιματοκρίτης 39 και η αιμοσφαιρίνη 12. Μια χαρούλα!

Καλησπερα νεραϊδουλες!

Αννα Μαρια ευτυχως την απεφυγες τη μαστιτιδα! Ναι, θελω συκο! Τα λατρευω τα συκα, μου τρεχουν τα σαλια! Οσο για το Προπατορικο, εχω εγκυροτατες πληροφοριες (η κουμπαρα του θειου του ξαδελφου ενος κολλητου του μπατζανακη της νονας μου ειδε τον αρχαγγελο Μιχαλη στον υπνο της και το εκμυστηρευτηκε) ηταν μηλο και μαλιστα ΦΥΡΙΚΙ!!! Δεν λες καλα που τον κρατησαν τα μεγαλυτερα, αλλιως θα ειχα φρικαρει! Αλλα θελω να συνηθιζει, γιατι εχω μεγαλο προβλημα ποιος θα τον κραταει και του χρονου το βλεπω να γινεται ακομα μεγαλυτερο, αλλα θα ειναι σχεδον 3 και αν εχει συνηθισει ισως μαθει και καθεται και παιζει και ζωγραφιζει πιο ησυχα...

Μαγδουλα αφου περασες καλα χαλαλι που εξαφανιστηκες! Καλα εννοειται οτι σε καποια πραγματα δεν χωρανε επεμβασεις, αλλα οταν το παιδι ειναι με τις γιαγιαδες, ο,τι και να λες δεν σε ακουνε απλα!

Κατερινακι καλησπερα!

Φιλια σε ολες!

Γεια σας κορίτσια έχω να σας διαβάσω δυο μερες αλλα δεν προλαβαινα.

Σημερα ήρθε η μαμα μου και έφτιαξε μελομακαρονα, εχει χαλάσει το μίξερ της και τα έφτιαξε σε μας, μυρισε το σπιτι Χριστούγεννα. Σιδερωσα και τεσσερα πλυντήρια γιατι δεν πήγαινε αλλο να περιμένουν.

Αυριο τελευταία μερα που εχει η Αγγελική παιδικο απο την καινουρια χρονια παλι :P . Το βραδυ θα εχουμε και τραπέζι σε κάτι θειους και ξαδερφια του άντρα μου και θα έχω και ετοιμασίες το πρωι. Χοιρινό με πατάτες στο φούρνο λέω να φτιάξω, σαλάτα και κάτι ακομα που δεν έχω σκεφτεί.......

Οχι ότι έχω να διαβάσω τρεις σελιδες αλλα εχει μονο κατεβατα ολοκληρα :shock:

:shock:

Κατερινακι ευχαριστω για τις συνταγες, α συμφωνω και εγω προτιμω να ειναι αδύνατο το παιδάκι παρα να το κυνηγάς για να μην φάει. Πως ήταν σημερα ο Δημητρακης, πήγατε στην γιορτη στο σχολείο?

Χριστίνα την διάβασα τη συνεχεια άντε περιμένουμε τωρα και την συνεχεια στο παρόν. Οπως σου ειπε και η Αννα Μαρία γράφεις καταπληκτικά.

Κορινα πω πω τι πάθατε καταρχήν για το μικρούλη ευτυχώς που το προλαβατε και δεν ταλαιπωρήθηκε περισσότερο, όσο για το σπιτι καταλαβαίνω απόλυτα τα πολλαπλά εγκεφαλικά που επαθες ζημιά μεγαλη που παθατε :o:o .φανταζομαι ποιος ειναι ο βάρβαρος τρόπος που λες για το γάλα αλλα θεωρώ ότι ειναι ακομα μικρός για να μην πίνει γάλα τη νύχτα εγω στη θέση σου θα περίμενα να χρονισει και μετα.

Αννα Μαρία του άρεσε το ψαρακι, συμφωνω μαζι σου σε πολλα :D σε όσα εγραψες για το σπιτι και εγω πριν τα παιδια ήταν όλα στην εντέλεια τωρα υπαρχουν παιχνίδια παντού δεν μπορω να τα περιόρισε στο παιδικο, απλα φέρνουμε λίγα στο σαλόνι και το βραδυ πανε όλα στη θέση τους, άλλωστε τα παιδάκια μας ειναι όπου είμαστε και εμεις και εκει θα ειναι και τα παιχνιδια τους. Και για το πνεύμα των Χριστουγέννων συμφωνω είμαι και εγω της άποψης να ξεχωρίζουν τα Χριστούγεννα απο την Πρωτοχρονιά και τα δώρα έρχονται για την αλλαγή του χρόνου ε και τωρα που ειναι μικρούλα ας τα φέρνει ο Αη Βασίλης μετα θα μάθει ότι τα φέρνει ο μπαμπάς και η μαμα.

Αλεξάνδρα την ιδια ιστορία της έχω πει και εγω για το γάλα και το μελομακαρονο και πιστεύω με λαχτάρα θα ξυπνήσει εκείνο το πρωινό.

Ανθη ειναι καθαρά στο παιδι και στις συνήθειες του αλλα φτάνουν να τρώνε μονο πρωι βραδυ και ναι τους φτάνει το γάλα της μαμάς και αλλα θηλαζουν και ενδιάμεσα στα γεύματα. Υπομονη και θα δεις πως θα ειναι η φραουλιτσα! Περαστικα με τον βήχα.

Ποπη περαστικα και σε σένα για τον παλιοβηχα.

Τα υπόλοιπα μετα γιατι δεν με αφήνει αλλο η ζουζουνα.

Αννα Μαρία ευτυχώς ξαλαφρωσες με το στήθος. Και μένα μου κάνει τετοια ο άντρας μου στον υπνο :P μα καλα ολοι τα ιδια βρε παιδι μου :P . Ασε και εγω όλο λέω σημερα θα κάνω αυτο και αυτο και τελικα δεν μένει χρόνος να κάνω τίποτα.

Χριστινακι πολυ πιθανό μεγαλώνοντας να κάθεται λίγο και να ζωγραφίζει ή να παίζει με κάτι αλλα και πάλι μη φανταστείς για πολυ ώρα. Κάθησε μαλλον επειδή δεν ήσουν εσυ!

Ο Νικόλας τις τελευταίες μερες εχει αρχίσει και πιάνει τα πόδια του και όταν τον έχω σε μια κούνια τύπου ρηλαξ προσπαθεί να σηκώσει την πλάτη του και απλώνει τα χεράκια του να τον πιάσεις. Αυτο που δεν μου εχει κάνει ακομα ειναι να γυρίσει απο ανάσκελα μπρουμυτα μονο απο μπρουμυτα ανάσκελα.

Αυτα τα νεα μας αρχίζω να μαζεύω το σπιτι για να τα βάλω σιγα σιγα για ύπνο ένα ένα. φιλακια!!!

Καλησπερα!!!!σημερα εκανα τα μελομακαρονα μου!!!τι ωραια που μυριζει το σπιτι!!!με βοηθησε κ η μικρη μου κ ανακατευε τα υλικα στο μπολ!της εφτιαξα κ τα αγαπημενα της μπισκοτακια τα οποια τα τιμησε!!!μετρουσα τις κουπες με το αλευρι που χρειαζομουν κ ελεγα 1 κ εκεινη ελεγε 2,ελεγα 2 κ ελεγε 3 κ συνεχσε ετσι μεχρι το 6!!ξερει να μετραει το παιδακι μου!!πολυ χαρηκα!

Ανθη μην αγχωνεσαι,τωρα θα εχεις περισσοτερο χρονο χωρις το φροντιστηριο,θα διορθωσεις τσακα τσακα τα διαγωνισματα κ θα εχεις χρονο για τα παιδακια σου!!με τον θηλασμο σην αχη θα πρεπει να συμπληρωνεις τα γευματα με γαλα κ σγα σιγα θα αυξανονται οι ποσοτητες φαγητου κ θα κοψει το γαλα μετα τα γευματα.η φραουλιτσα ξυπναει το βραδυ για να φαει;πιπιλα παιρνει;εγω μετα που μπηκαν οι τροφες κ θηλαζα πρωι βραδυ κ την νυχτα δεν εδινα στηθος την μερα απλα σαν πιπιλα κ δεν επαιρνε κ την πιπιλα.οταν αποθηλασα σταματησαν κ τα νυχτερινα ξυπνηματα κ πηρε κ πιπιλα.εμεις μια χαρα τα παμε,φτου φτου!!!δεν θυμαμαι αν σας ειπα ότι βρηκα στα ψυγεια αεγελαδινο γαλα χωρις λακτοζη το οποιο της αρεσε κ παει από μονη της στο ψυγειο κ το φερνει να πιει.απο κιλακια δεν ξερω γιατι δεν αναβει η ζυγαρια πια,από το νέο ετος θα παμε παιδιατρο για εμβολιακι κ θα δουμε.μακαρι να εφτασε τα 9!!!

Αννα Μαρια τι μαθημα κανεις στο σχολειο;βλεπω το εχεις πολύ το θρησκευτικο!!δεν τα ηξερα αυτά σχετικα με την συκια…ακου καταραμενο..κ είναι τοσο ωραιο!!τι πλακα με το αντρα σου!!!!πολυ γελασα που ξυπναει κ δεν καταλαβαινει τι κανει!!!χαχα εμενα τα κανει κ καταλαβαινει…να κοιμαμαι ωραια κ ηρεμα κ ξαφνικα επειδη εκεινος δεν εχει υπνο να δεχομαι επιθεση…κ το θεμα πιο είναι,ότι θα ενδωσω,κ μετα εκεινος θα ξεραθει κ εγ θα ξαγρυπνησω!!!γκρρρρ εμενα στον υπνο του παραμιλαει κιολας,το τι εχω ακουσει…εχω ριξει κατι γελια!!!ευτυχως γλυτωσες την μαστιτιδα!!γιατι δεν επινε γαλα ο μικρος;εγω σε ειχα ρωτησει για τις εξετασεις,μια χαρα λοιπον!!

Ποπη ασε κ λιγο το σπιτι..συγυρισμενο δεν προκειται να είναι ποτε!!!ξεκουρασου κ λιγακι.κι εγω σκεφτομουν να παμε να κοινωνησουμε,διπλα μας είναι κ η εκκλησια…μπαρβο για την προοδο του Αχιλλακου!!!η υπερμετρωπια δεν διορθωνεται;αλλα με το παιδων κ τα 75αρια εχω μεγαλη εμπειρια.παμε εκει σε αλλεργιολογο, γαστρεντερολογο κ νεφρολογο κ τα πρωινα ραντεβου ειτε δε υπαρχουν καθολου,ειτε είναι μετα από 2 μηνες στην καλυτερη περιπτωση!!αλλη φορα ενώ εχω πρωινο,παω κ απεργουνε!!αλλα το απογευμα της ιδιας μερας δουλευουν μια χαρα!!!για τις νονες παρε κατι συμβολικο πχ κανενα γουρι,να εχουν κατι κ από τον βαφτισιμιο!!

Χριστινακι τελικα τι ωρα ξυπνησε που κοιμηθηκε τοσο νωρις;μια χαρα ο μικρος,όταν τον παιρνεις στη δουλεια να τον βαζεις σε άλλη ταξη να είναι ησυχος!!!

Μαγδα γυριστρουλα!!!αχ αυτή η πεθερα πως σε περιποιειται!!!εγω παλι σημερα που εκανα μελομακαρονα ετοιμασα κ μια πιατελιτσα να της παω,δεν θελω να περιαυτολογησω αλλα τα κανω πολύ καλυτερα!!!χαχα δεν σε εχω πετυχει κ στο τσατ κ θελω να σου πωωωω!!!!

Κατερινα μυρισε κ το δικο σας σπιτι μελομακαρονα ε;τι ωραια μυρωδια!!!καλες ετοιμασιες για το τραπεζι σου!!!ο ΝΙκολας αφου προσπαθει να σηκωσει την πλατη είναι θεμα χρονου να γυρισει.

Μ’αρεσει που εφερα τα ρουχα στο σαλονι να τα σιδερωσω..12 πηγε!!!αυριο το πρωι θα τα αναλαβω!!!

Φιλακια σε ολες!!καληνυχτα!!!

Γεια σας!

Γύρισα απ' το σχολείο και ο μικρός μόλις είχε κοιμηθεί. Πράγμα που σημαίνει ότι θα ξυπνήσει σε λίγο για γάλα.

Έφαγα, διάβασα λίγο ένα βιβλίο, έστειλα ένα μέιλ και πέρασε η ώρα...

Χριστίνα ευτυχώς που έχεις διασυνδέσεις και μάθαμε τι φρούτο ήταν τελικά, γιατί πολύ το κατηγορήσαμε το καημένο το σύκο...

Καγκουράκι και Αλεξάνδρα μύρισαν και τα δικά σας σπιτάκια! Αν και το Καγκουράκι έκανε ζαβολιά!

Αλεξάνδρα κι εγώ δε βλέπω την ώρα να αρχίσουμε να μαγειρεύουμε μαζί με τον Αντρέα. Προς το παρόν κάνω δουλειές και είναι μες στα πόδια μου. Σήμερα πέρασα λίγο με ντετόλ τα μπάνια και ήταν στο δωμάτιό μου, άνοιξε ένα συρτάρι, πήρε ένα σακουλάκι με μπατονέτες, έβγαλε δύο και ήρθε και μου τις έδωσε. Μετά πήρε ένα κουτί προφυλακτικά και το κράδαινε, αλλά μετά είδε πάλι τις μπατονέτες (που εν τω μεταξύ είχε βάλει πίσω στο συρτάρι) και παράτησε τα προφυλακτικά για τις μπατονέτες.

Καγκουράκι καλή ιδέα αυτή με τα δώρα, να τα δίνουμε Πρωτοχρονιά και όχι Χριστούγεννα.

Ο Αντρέας γύρισε από ανάσκελα μπρούμυτα πέντε μηνών και δύο ημερών (δύο μέρες μετά τη βάφτισή του). Αφού τα κάνει όλα ο Νικολάκης, θα το κάνει κι αυτό σύντομα!

Αλεξάνδρα έχω διοριστεί φιλόλογος (τελείωσα Ιστορικό-Αρχαιολογικό), αλλά έχω σπουδάσει και Θεολογία.

Ο μικρός χτες δεν έπινε γάλα από το προβληματικό στήθος μάλλον γιατί δυσκολευόταν πολύ να το τραβήξει. Από το άλλο στήθος έπινε κανονικά.

Εμείς πάμε σχεδόν κάθε Κυριακή στην εκκλησία και ο Αντρέας κοινωνεί, εμείς δεν κοινωνούμε κάθε Κυριακή, τώρα τα Χριστούγεννα δεν ξέρω αν θα κοινωνήσουμε γιατί θα είμαστε Αγγλία. Φυσικά θα πάμε εκκλησία, αφού ο αδελφός μου είναι ο ψάλτης, αλλά δεν ξέρω τι θα κάνουμε. Ο Αντρέας, βέβαια, σίγουρα θα κοινωνήσει. Εν τω μεταξύ, έχει ένα κόλλημα με τις εικόνες, μόλις δει εικόνα ή πάει και την παίρνει ή αν δεν μπορεί να την πάρει, τη δείχνει επίμονα και μουγκρίζει και θέλει να του τη δώσουμε! Έχει μάθει σε ποια συρτάρια έχουμε εικονίτσες και πάει μόνος του, τα ανοίγει και τις παίρνει και τις κάνει μα!

Σας κλείνω γιατί πρέπει να πλύνω και τα σκεύη του Αντρέα.

Φιλιά σε όλες τις νεράιδες!

Γεια σας κοριτσια

ουφ!!!τα διαβασα ολα καλε ποσα γραψατε πολυλογουδες λιγο ελειψα κι ολοκληρες σεντοναρες αραδιασατε...

λοιπον εμεις ειμαστε αρρωστουλια ο Δημητρης και ο Γιωργος εχουν τα λαιμα τους,κανουνε καθε 6 ωρες περιπου πυρετο και παει λεγοντας γκρινια,ανορεξια κτλ,τους πηγα στο γιατρο χθες και μας εδωσε αντιβιωσεις και για τους δυο ο Δημητρης απο σημερα ειναι καλυτερα αρχισε να συνερχεται αλλα τρωει με χιλια ζορια και πολυ λιγο,φυσικα χασαμε και τις δυο γιορτες.Ο Νικολας μου πηρε βαθμους χθες σε ολα αριστα και η δασκαλα μου ειπε οτι ειναι πολυ καλος μαθητης και εχει κοφτερο μυαλο,παρασυρετε βεβαια μερικες φορες σαν παιδι που ειναι και κανει και τις αταξιες του,α δεν σας ειπα η κουνιαδα μου εριξε τα μουτρα της και πηρε τηλεφωνο να δει τι κανουν τα παιδια χωρις βεβαια να πει κατι αλλο σα να μην συμβαινει τιποτα δεν της ειπα και εγω τιποτα εξαλλου αυτη το εκανε θεμα,μεσα σε ολα αυτα καταφερα κι εφτιαξα και μελομακαρονα και κουραμπιεδες εγιναν τελεια και τα δυο ,τα μελομακαρονα εκανα τη συνταγη του Ακη απο το πρωινο μου και τους κουραμπιεδες περιπου σαν τα δικα σου Αννα Μαρια ,με βοηθησαν και τα παιδια παρολο που ηταν αρρωστα εκοβαν σχηματα τους κουραμπιεδες,εσφαξε και ο πεθερος μου τα γουρουνια και ειχα 20 κιλα κρεας να συμμαζεψω στον καταψυκτη,ο αντρας μου πεθανε ηταν εκει συνεχεια κουβαλησε στην πλατη του 400 κιλα κρεας ειχαν τεσσερα γουρουνια απο 100 κιλα κρεας το καθενα μας εφοδιασε και το αλλο το εδωσε

Αννα Μαρια αφου ειναι καλυτερα το στηθος σου παει κι αυτο ακομη μια φορα δεν το ειχες ξαναπαθει;ανακατευει το ζιζανιο ε;κανονισε να σου βγαλει τα προφυλακτικα οταν θα εχεις κοσμο :lol::lol: κι εμεις παμε σχεδον καθε Κυριακη στην εκκλησια και κοινωναμε τα παιδια,σημερα δεν φαγαμε ουτε λαδι να κοινωνησουμε κι εμεις την Κυριακη γιατι τα Χριστουγεννα χτυπαει η καμπανα πολυ νωρις και δεν θελω να ξυπναω τα παιδια και να με φαει η γκρινια μετα

Κατερινακι χαιρομαι που σε βοηθησα με τις συνταγες εμεις την πρωτη μερα θα φαμε στην πεθερα μου και την δευτερη καλεσα τον μπαμπα μου και την αδερφη μου με τον αντρα της να φαμε εδω

Ποπη μην αγχωνεσαι για το σπιτι το δικο μου μονιμως βομβαρδισμενο τοπιο ειναι με τρια παιδια δεν προλαβαινω να μαζευω συνεχεια και σκουπα βαζω σχεδον καθε μερα αλλα παλι χαλια ειμαστε,δεν με νοιαζει βεβαια καθολου αν ερθει καποιος και με βρει χαλια δεν θα γινω και χιλια κομματια σε οποιον αρεσουμε ....

Αλεξανδρα και του χρονου να μυρισει το σπιτι σας και τα δικα μου ανακατευονται πολυ με την κουζινα με κανουν χαλια παντα αλλα χαλαλι τους αφου το διασκεδαζουν, πριν λιγες μερες ειχα φτιαξει κριτσινια και ο Δημητρης πηρε ζυμη και τραγουδουσε κιολας πλαθω κουλουρακια κτλ.....

Κορινα ο μικρος μου οταν αποθηλασε 8 μηνων ηταν απο μονος του σταματησε να ξυπναει το βραδυ για γαλα πιστευω πιο πολυ πιπιλιζουν παρα τρωνε μεσα στη νυχτα ,φανταζομαι τι θα περασες με την υγρασια

Χριστινακι τωρα παω να διαβασω τη συνεχεια εμεινα πισω ,τα μωρα σας πως ειναι αληθεια;

Ανθη μην αγχωνεσαι και μια χαρα θα μπειτε στη σειρα σας και με τις στερεες,στην αρχη θα θηλαζει αρκετα ωσπου να συνηθισει να τρωει κι ετσι θα εχεις γαλα αργοτερα θα θηλαζει πρωι και βραδυ,ολα καλα θα πανε μην πανικοβαλεσαι

Μαγδα μη χανεσαι....

σας αφηνω να βαλω θερμομετρα παλι φιλιαααα!!!

καλησπερα ομορφιες μου λιγο λειπω κ να σου τα κατεβατα κ αντε να τα θυμηθω ολα :lol::lol: εμεις ομορφα πηγαμε χτες στην αδερφουλα μου ωραια περασαμε επαιξε κ ο σπορος μου με την μπεμπα την αγαπαει πολυ..

δεν σας ειπα την μερα των γεννεθλιων μου ειχα εξοδο με τον συζηγο τα 2 μας μετα απο 2 χρονια πηγαμε σινεμα κ φαγητο ηταν τελεια ερωτευμενα πιτσουνακια βγαινουμε αλλα παντα μαζι με το παιδι μιας κ ειναι ησυχος παμε παντα παντου οι τρεις μας κ μου κανε απιστευτη εντυπωση σας λεω ειχα ξεχασει πως ειναι να βγεις χωρις παιδι σαν ραντεβου εμοιαζε πηγαμε κ στα παλια λημερια τοτε που μασταν 20 χρονων κ θυμομασταν τα παλια μιας κ με τον αντρουλη ειμαστε μαζι πανω απο δεκαετια..

αννα μαρια μπραβω που το φτιαξες το θεμα βυζακια θελει πολυ προσοχη μη λετε για δουλειες με σπαστο ωραριο η ατομικη βομβα ειναι γεγονος ευτυχως εχω τις κατακουζινες σπιτι που συμαζευουν γιατι εγω μονιμως τρεχω κ σημερα γυρησα απο τη δουλεια κ με πηρε ο υπνος 3-6 μιας κ κοπιμοταν κ ο μικρος μου οποτε παλι δε σιδερωσα τωρα ειμαι κλασικα στη δουλεια αλλα 5νθημερο ενοψη οποτε θα τα φτιαξω σιγα σιγα

ερωτηση που ναι ρε ομορφες το διηγημα που διαβαζετε ολες θελω κ εγω ειμαι βιβλιοφαγος γενικοτερα...

επισης βλεπω μια ομαδα που βαζετε φωτο αλλα δεν κοινοποιουνται με θελετε κ μενα ???να δω κ να δειτε το αγορακι μου?

κριστινα λελι μου εγω ειμαι πολυ απολυτη να σου πω κ με ξερουν οι γιαγιαδες κ δεν παρακουουν εντολες γιατι πολυ απλα ειμαι τρελαρα κ δεν θα τους τον πηγαινω πχ ο πεθερος μου στα αλλα εγγονια εχει καταστρεψει την διατροφη τους με γλυκα αναψυκτικα γενικα με χαζα ειναι αγιος ανθρωπος αλλα εχει αυτο το ελλαττωμα να δινει χαζα νομιζει ετσι θα κανει καλο ε στον β δεν τολμαει γιατι με ξερει το πολυ πολυ να παρει κανα γλειφιτζουρι κ με ρωταει στο αυτι να του δωσω?

κανγκουρακι κανε μια ωραια πιτα η κατι με μακαρονι σουφλε η κατιο τετοια εχουν παντα περασει κ πανε με ολα αυτα..

κ εγω το προτιμω αδυνατο απο παχυσαρκο αλλα καποιες φορες τον στριμωχνω.. αν κ γενικα εμενα ειναι πολυ βολικος τρωει τα παντα απλα αυτα που δεν του αρεσουν αργει πολυ ωρα

επισης για το γαλα τα μωρακια ξερουν κ ζητανε γαλατακι οταν πεινανε εγω ποτε δεν σταματησα το γαλα βραδυ οσο ξυπναγε κ ζηταγε το βυζι ηταν προθυμο κ τωρα αμα ξυπνησει κ ζητησει μπιμπερο με γαλατακι θα δωσω σπανια αλλα για να ζηταει σημαινει θελει εμενα πινει κ τρελες ποσοτητες γαλακτος γενικα ενα λιτρο στανταρ την μερα κ βαλε..σα νερακι το πινει..

κα μου περαστικα του χρονου να σται καλα κ θα πατε σε πολλες γιορτουλες βοηθανε τα καμαρια σου ε κ μενα βοηθαει ακομα κ οταν μαγειρευω φερνει το σκαμπο του κ λεει βοηθησω κ εγω εχει πολυ πλακα βεβαια οταν καναμε κουλουρακια τις προαλλες κολησε το σαγονι του στο ταψι κ καηκε κ ειχα κ χιλια ματια αλλα τι να κανουμε συμβαινουν κ αυτα ευτυχως ηταν ξοφαλτσο αλλα καταστεναχωρεθηκα..κριτσινια μιαμ μιαμ λιμπιστικα τωρα κριτσινια!

αννα μαρια πολυ γελασα με τα προφυλακτικα εμενα λεει η μαμα μου καποτε ειχα βρει προφυλακτικα κουτι μου χαν πει οτι ειναι τσιχλες τα πηραν καποια αλλη στιγμη πηγα κ ανοιξα δυο κ με τσακωσαν την ωρα που ετοιμαζομουν να τα κατασπαραξω χαχαχχαχα :lol::lol:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...