Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καφενέ "Οι γυναικάρες με τα καροτσάκια!!!" Νο 5

Recommended Posts

Καλησπερα κουκλες μου!

Αννα Μαρια μεγεια το καροτσακι και το καθισματακι, καλοταξιδα! Υπομονη με το θεμα του υπνου, εμπλεξες ρε γαμωτο! Κι εμενα ειναι πολυ σνομπ ο αντρας μου με πολλα φαγητα... Οχι δεν εχω γραψει τιποτα, εχω πολλη δουλεια και εχω αναλαβει και μια μεταφραση-εργασια πτυχιακη και τρεχω!

Ναι, βρε Μαγδα τι ειναι πια κι αυτο με το μασαζ να το εχουν συνδεσει απολυτα με το σεξ;;; Οχι οτι ειναι κακο...χεχεχε!

Καγκουρακι μου τελικα δεν ηταν τιποτα, απλη ιωσουλα! Μια χαρα μεγαλωνει ο μπεμπαρος! Χαρουμενα μηνογενεθλια!

ΚΑ μου καλυτερα ο Νικος;

Αλεξανδρα οριστε η συνταγη:

Για την πολέντα

3 φλιτζάνια γάλα

3 φλιτζάνια νερό

1 1/2 φλιτζάνι καλαμποκάλευρο

3 κουταλιές βούτυρο

1 φλιτζάνι παρμεζάνα τριμμένη

αλάτι

βάζουμε το γάλα και το νερό σε μια μικρή κατσαρόλα και τα ζεσταίνουμε μέχρι που μόλις να βράσουν. Προσθέτουμε σταδιακά το καλαμποκάλευρο, ανακατεύοντας με σύρμα μέχρι να σχηματιστεί ένα ομοιόμορφο μίγμα.

Χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία και σιγοβράζουμε για 5' περίπου ανακατεύοντας συνεχώς, μέχρι να αρχίσει να χυλώνει η πολέντα. Αποσύρουμε το σκεύος από τη φωτιά και προσθέτουμε το βούτυρο, την παρμεζάνα και λίγο αλάτι.

Πες μου σε παρακαλω το καλαμποκαλευρο ειναι το γνωστο κορν φλαουρ σωστα;

Εμεις σημερα πηγαμε για εμβολιακι! Λοιπον τον εχω εκπαιδευσει και τη λατρευει τη γιατρουλα του! Απο χτες που του ειπα οτι θα παμε, ολο τη ζηταγε! Και σημερα που του ελεγα οτι θα του κανει τσιμπι (γιατι η γιατρουλα μας αγαπαει πολυ και δεν θελει να αρρωσταινουμε συχνα και βαρια) του ελεγα οτι δεν θα πονεσει παρα για ενα δευτερολεπτο. Αγγελος εκατσε, στραβωμουτσουνιασε μολις τον τρυπησε, πηρε ενα υφος εκπληξης-πονου-μαμα βοηθεια! και μετα αμεσως τον πηρα αγκαλιτσα του εκανα μα το βαβα και τελος! Ειναι 12100γρ και 95 εκατοστα. Μια χαρα ειπε η γιατρος! Επισης λεκτικα τον βρηκε πολυ προχωου! Βασικα ηξερα οτι για αγορι ηταν μπροστα, αλλα μου ειπε γενικα ειναι πολυ μπροστα σε αυτο, μιλαει με χρονους, γενη, αριθμους και κανει προτασεις με 5-6 λεξεις! Εν τω μεταξυ ειναι πολυ γλυκος, ηρθε στο τελος αλλο ενα μωρακι μικρουλι και του εδινε ολα τα παιχνιδακια που ειχε κι επαιζε! Αλλα ειναι ζιζανιο! Χτες εριξε κατω το χριστουγεννιατικο δεντρο κι ευτυχως δεν επεσε πανω του να του μπει κανενα κλαδι στο ματι να τρεχουμε! Ο μπαμπας του ηταν οχι εγω και πρεπει να τον μαλωσε πολυ γιατι απο χτες ολο μονολογει "δεν θα το ξαναπειραξεις το δεντρακι" (μιλαει στο β' ενικο για τον εαυτο του συνηθως)... Παντως του ειπα αν το ξαναριξει θα το ξεστολισω και δεν θα εχουμε, ελπιζω να πιασει γιατι οντως θα το ξεστολισω, δεν θελω να χτυπησει!

Αυτα τα νεα μας. Το Σαββατο εχουμε γιορτη με το φροντιστηριο στο Συνταγμα και θα τον παρω μαζι μου. Να δουμε πως θα του φανει!

Φιλια σε ολες και αν δεν καταφερω να μπω αυριο γιατι ειναι ζορικη μερα, καλο ΣΚ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 985
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Κυρίες μου που είστε σημερα?

Κατερίνα έχετε χιονια, ο Νίκος ειναι καλα?

Η Ανθη που να προλάβει θα την πάρω τηλ. Και θα σας ενημερώσω εγω.

Αννα Μαρία η είδηση θα ειναι να κοιμηθει ένα βραδυ ο Αντρεας, παίζω με τον πόνο σου ε? βρε μήπως κρυωνει και ξυπνάει, το κλιματιστικο το αφήνετε ανοιχτό?

Το αυγο δοκίμασε του το πάλι αργότερα, καλη ιδέα η ομελετα η δικια μου δεν την εχει φάει ποτε βέβαια, μπορείς να ο κανεις κάτι ενδιάμεσο ουτε πολυ σφικτο ουτε τελείως μελανό μήπως του αρεσει έτσι.

Μαρίνα συμφωνω με την Αννα Μαρία στο θέμα της κρεμας, κρίμα να τα φωρτονουμε ζάχαρη και γλυκές γεύσεις απο τόσο νωρις, στην Αγγελική λόγω αλλεργίας δεν της έδωσα και εγω ποτε τέτοιες κρέμες, τωρα στον μικρο δεν ξέρω αν θα μου βγάλει αλλα και όλα να μπορει να τα φάει θα τις αποφύγω αφου πλέον ξέρω πόσες εναλλακτικές υπάρχουν.

Το θέμα του ύπνου ειναι λίγο θέμα, δυσκολεύεται και η μαμα και το παιδί γιατι πρέπει να βρει αλλο τροπο να νανουρισεις πέραν του στήθους αλλα καποια στιγμη όλα γίνονται.

Χριστίνα πριν που μου εγραψες δεν ήμουν στον υπολογιστή :( , μπράβο ο Δημητρακης κύριος στη γιατρο πολυ σωστά το αντιμετωπίζεις το θέμα του γιατρού και εγω νευριαζει όταν παρουσιάζουν στο μωρο το γιατρο σαν μπαμπούλα. Μεγάλο ζιζανιακι, μα να ρίξει όλο το δέντρο του στοίχισε όμως και δεν θα το ξανακάνει.

Πάω να μάζεψω το χαμό που επικρατεί σε όλο το σπιτι να δω τι ώρα θα κοιμηθω πάλι ποτε πήγε εντεκαμιση. .....

Γεια σας!

Γύρισα απ' το σχολείο, ο μικρός ήταν ξύπνιος, τον θήλασα και ευτυχώς κοιμήθηκε. Ελπίζω να μη μας ταλαιπωρήσει πολύ απόψε...

Χριστίνα πολύ γέλασα με την ιστορία με το χριστουγεννιάτικο δέντρο και το πώς μάλωνε τον εαυτό του ο Δημήτρης!

Πολύ καλά το χειρίζεσαι το θέμα του γιατρού. Εμείς τα εμβόλια τα κάνουμε στο νοσοκομείο που είναι εντελώς δωρεάν, έτσι δεν έχει συνδέσει τον παιδίατρο με τα εμβόλια.

Το καλαμποκάλευρο δεν είναι το κορν φλάουαρ. Είναι ένα κίτρινο αλεύρι από καλαμπόκι, με το οποίο μπορείς να φτιάξεις και ψωμί, την μπομπότα.

Καγκουράκι το βράδι δεν του έχουμε ανοιχτό το κλιματιστικό, αλλά φοράει υπνόσακκο και τον σκεπάζουμε και με κουβέρτα. Δε νομίζω ότι κρυώνει, γιατί δεν είναι παγωμένος. Αντίθετα είναι φάσεις που είναι ιδρωμένος. Λέτε να ζεσταίνεται; Μπααα... Αλλά παίζει να κρυώνει την ώρα που τον βάζουμε στο κρεβάτι, γιατί εν τω μεταξύ, τα σεντόνια κρυώνουν. Αλλά τι μπορώ να κάνω; Πιστεύω, όμως, ότι το πρόβλημα είναι δόντια και άγχος αποχωρισμού. Πάντως για αρκετά βράδια είχε κοιμηθεί καλά, χτες μας τα χάλασε... Το να ξυπνάει μια φορά δεν το θεωρώ κακό βράδι, φτάνει, βέβαια, να ξανακοιμάται σε λογικά πλαίσια, όχι σε δυο-τρεις ώρες.

Το αβγό περίπου όπως το λες του το είχα φτιάξει, μισό μελάτο, μισό σφιχτό. Αλλά αναγούλιασε μόλις το γεύτηκε. Θα δοκιμάσω ομελέτα ή αβγολέμονο σε σούπα.

Οι υπόλοιπες πού χαθήκατε;

Σας φιλώ όλες!

γεια σας κοριτσακια,τι κανετε;εμεις μια χαρουλα.σημερα παλι δεν ηθελε να κοιμηθει μεσημερι,δεν την πολυπιεσα.μετα πηγαμε στα πεθερικα βολτα κ στην επιστροφη την επιασε η νυστα,ηπιε λιγο γαλα κ εκλειναν τα ματια κ ειχε την γκρινια οταν την πηγα στο κρςβατι κ ετσι επεσα κι εγω μαζι της,με γραπωσε απο το λαιμο μην της φυγω...εν τω μεταξυ χθες βραδυ ηρθε στο κρεβατι μας,ανεβηκε,περασε απο πανω μου κ ξαπλωσε αναμεσα μας!!τετοιο θρασσος!! :lol::lol: κλασικα εγω δεν καλοκοιμηθηκα,πιαστηκα..αλλα οταν ηρθε την χαζευα που κοιμηθηκε ..ποσο την αγαπω μωρε!!! :x:x κατα τα αλλα βολτιτσες,προσπαθω να μοιραζεται τα παιχνιδια της με τα παιδακια στις κουνιες γιατι κανει λιγο την ζορικη κ δεν μου αρεσει...

Ποπη πως παει το σιδερο;εμενα ακομα με περιμενουν τα ασιδερωτα κ ξαναμαζευτηκαν απλυτα...φτουυυ!!!ο μικρος γενικα ξυπναει ή λογω δοντιων;

Αννα Μαρια με γεια τα πραγματακια σας!!το αυγο ειχα ακουσει μια ιδεα που το αλεθεις με μια βραστη πατατουλα κ γινεται σαν κρεμουλα,η αληθεια ειναι οτι το βραστο σου καθεται λιγο στο λαιμο,κ δεν κανει κ μελατο.μπορει να το εχει συνδεσει κ με τον εμετο κ να μην το θελει.βλεπω το λαδι ακομα το φαβασαι ε;

Κατερινα ευτυχως που ξεμπουκωει ο μικρος!!μα δεν ειχες ακουσει το πουλακι τσιου;;εμενα μου το ζηταει συνεχως..τωρα που το δειχνει κ στη διαφημιση με τα χρυσα αυγα ειναι το καλυτερο της Κωνσταντινας...

Χριστινα ευχαριστω για την συνταγη!!αλλο το κορν φλαουρ που ειναι το αμυλο του καλαμποκιου που δενει σαλτσες κτλ,αλλο το καλαμποκαλευρο που ειναι σαν αλευρι στην υφη αλλα πιο κιτρινο κ αλλο η πολεντα που ειναι πιο χοντροκομμενο.θυμησε μου ποσο ειναι ο μικρος σου;κοντα με την δικια μου δεν ειναι;πολυ καλα κ τα κιλακια κ το υψος!!μπραβο για την αναπτυξη του!!!κυριος στην παιδιατρο!!!εμενα ενω ειναι μια χαρα κ οταν ερχεται η σειρα μας κ μπαινουμε μεσα ολα καλα,μολις την γδυσω κ την παιρνει να την ζυγισει βαζει τα κλαμματα κ μετα δεν καθεται ουτε να την ακροαστει...αυτο ξεκινησε μετα την κυστεογραφια που εκανε που επαθε ενα σοκ με τους γιατρους,την κραταγαμε χειροποδαρα ακινητη κ εκλαιγε ,εκλαιγε...ακομα δεν το εχει ξεπερασει.ενω πριν απο αυτο ηταν αψογη,ουτε στο εμβολιο δεν ακουγοταν!!το καταφερε το δεντρο ε;εμενα περισυ το ειχε φαει καπελο ευτυχως χωρις να χτυπησει.

φιλια πολλα!!!!καληνυχτα!!!

Αλεξάνδρα τραβάς κι εσύ με τον ύπνο βλέπω... Ουφ ουφ...

Δε σας είπα! Σήμερα του έδωσα μακαρόνια με κιμά! Ω ναι! Με λάδι! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Του άρεσαν πάρα πολύ και τα εξαφάνισε!!!

ασε Αννα Μαρια..πανω που εστρωσε στο φαι κ ειπα επιτελους ολα τωρα ειναι τελεια,μιας κ ηταν το μονο προβλημα μας γιατι κοιμοταν μια χαρα,χαλασε ο υπνος...τι ηθελα κ μιλαγα;;που θα παει ομως;;καποτε θα κοιμουνται ηρεμα!!!ειδες με το λαδακι;;αντε να φαει τα νεροβραστα μετα...

Αλεξάνδρα μέχρι να αρχίσουν να κοιμούνται ήρεμα, θα κάνουμε το επόμενο... Και πάλι απ' την αρχή...

καλημερα κοριτσαρες μου

εχουμε παγωσει εδω περα μειον 4 ειχε πριν και με ηλιο κιολας,εχει μεινει χιονι στα χωραφια αλλα οι δρομοι ειναι καθαροι αν και σε μερικα σημεια εχει παγο ,ο Νικολας μου ειναι καλα και παει σχολειο κανονικα,σημερα θα παμε κι εμεις παιδιατρο εχει ενα εμβολιο ο Δημητρης και μετα λεμε να παμε για καφε στους νονους του,κατα τα αλλα ησυχα εμεις ο λεβητας καιει στο φουλ και εμεις χουχουλιαζουμε..

Αννα Μαρια οσο δεν σε ταλαιπωρησε με τον υπνο οσο ηταν μωρο σε ταλαιπωρει τωρα :o:o μηπως ειναι απο τα δοντια δεν εξηγηται αλλιως,ειδες μια χαρα εφαγε το φαγακι του μωρε βαριουνται κι αυτα συνεχεια τα ιδια και ιδια νεροβραστα,αντε βαλε μπρος για δευτερο,για το αυγο μηπως του θυμιζει τον εμετο κι γιαυτο αναγουλιαζει αν του δινεις και λιγο ψωμακι μαζι;δοκιμασε παλι σε λιγες μερες

Αλεξανδρα λογικο ειναι να κλαιει η καημενουλα στον παιδιατρο αφου περασε τοσα και ο Δημητρης δεν κοιμαται καθε μεσημερι οπως τον πιασει αν και δεν θελω να τον κοψει ακομα τον μεσημεριανο υπνο,μην αγχωνεσαι οσο μεγαλωνει θα μαθει και θα μοιραζεται τα παιχνιδια της ειδικα οταν παει σχολειο

Χριστινα μια χαρα ο Δημητρακης μεγαλωσε το ζιζανιακι σου,τι καλα που δεν κλαιει στον παιδιατρο ο Δημητρης για πολυ καιρο ουρλιαζε σαν τρελος οταν πηγαιναμε χωρις καν να τον ακουμπησει ενω δεν ειχε συμβει κατι δεν ξερω γιατι το πηρε ετσι ,οι μεγαλοι μου αντιθετα δεν εκλαιγαν ποτε και μου κακοφαινοταν που εκανε ετσι ο μικρος,μαλλον στο παιδι ειναι ,τωρα πια δεν κλαιει βεβαια ,μια χαρα και η ομιλια του φανταζομαι θα λεει πολλα μαργαριταρια εχουν πολυ πλακα σαυτη τη φαση ο Δημητρης χθες το πρωι που τον ετοιμαζα για τον παιδικο πηγε στο μπανιο κι εψαχνε τα αρωματα και τον ρωτησα τι θελει και τι μου λεει θελω να βαλω αρωμα για με μυρισει η κυρια :o:lol::lol:

Μαρινα μια χαρα ο μπεμπουλης σου,χαρουμενα μηνογενεθλια!!!εγω εδωσα κρεμες αλλα οχι για πολυ δεν πολυετρωγαν ευτυχως προτιμουσαν τα φρουτα οπου κι εριχνα δυο-τρια μπισκοτακια μεσα και τα τρωγαμε μεχρι τα 2 χρονια περιπου μπορει και λιγο περισσοτερο

Κατερινακι πως ειναι ο μικρουλης σου;η Αγγελικη πως τα παει στον παιδικο; θα κανετε γιορτουλα;ο Δημητρης θα ειναι αγγελουδι και εχει ενα κατεβατο να πει,το εμαθε αλλα το λεει οποτε θελει αυτος,δεν νομιζω να το πει μπροστα στον κοσμο παλι ,πριν του το ελεγα εγω και μου λεει μπραβο μαμα :lol: ,το πουλακι τσιου και εμενα μου τη δινει στα νευρα αλλα ο Δημητρης το βαζει και ξεκαρδιζεται στα γελια κι ετσι αναγκαζομαι να το υποστω :lol::lol:

Ποπη που εισαι;το εριξες στο σιδερωμα;;

τι τρωτε σημερα εμεις φασολαδα ,πολλα φιλια σε ολες!!!

Kαλημερουδια!!!ξεχασα να σχολιασω χθες τα νεα σας Μαρινα :oops::oops: !!να το χαιρεσαι καταρχην τον μπεμπουλη σου!!!αχ ειναι νοστιμες αυτες οι κρεμουλες οταν εχουν μεσα δημητριακα..εμεις ρυζαλευρο μονο,μπιαχ..μπορει να μην ειναι οτι πιο υγειινο αλλα ποσο θα το φαει;μετα θα αρχισει κ αλλα πραγματα.μακαρι α μπορουσα να εδινα κι εγω οταν δεν ετρωγε.

Κατερινα ποσο κρυο!!!!εγω θα ειχα τα καλοριφερ στο φουλ,τζακι κ θα ημουν κ με μια κουβερτα κουκουλωμενη!! :lol::lol: αρωματιζεται ο μικρος;; :lol::lol: τι γλυκας!!καλα να περασετε στην βολτουλα!!

Αννα Μαρια χθες παλι μου ηρθε η μικρη το βραδυ.τουλαχιστον ειχε αποκοιμηθει ο μπαμπας στον καναπε οποτε κοιμηθηκαμε ανετα.. :?:?:lol::lol: !!λες να παμε για 2ο;ξενυχταμε που ξενυχταμε...εγω παντως χθες αδιαθετησα...τουλαχιστον δεν ποναω αυτη την φορα!

παω να δωσω φρουτακι κ να παμε στις κουνιες!!φιλακιααα

Γεια σας!

Τι κάνετε;

Ευτυχώς κάπως καλύτερα κοιμηθήκαμε χτες βράδι. Ο μικρός ξύπνησε στις 3.30 και μέχρι τις 4 κοιμόταν και μετά πάλι στις 6.15, οπότε τον θήλασα, κοιμήθηκε, τον έβαλα στο κρεβάτι, ξύπνησε και επειδή είδα ότι ήταν λίγο υγρός είπα να τον ελέγξω. Μιλάμε, είχαν βγει έξω τα τσίσα και είχε γίνει μούσκεμα από μέσα... Ζιπουνάκι και φορμάκι ήταν εντελώς βρεγμένα και το πιο χοντρό φορμάκι που του φοράμε από πάνω μόλις είχε νοτίσει. Τον άλλαξα και τον πήρα στο κρεβάτι μας. Θήλασε εκεί και αποκοιμήθηκε μέχρι τις οκτώ και τέταρτο περίπου. Μετά τον ανέλαβε ο άντρας μου κι εγώ κοιμήθηκα μέχρι τις έντεκα παρά!

Μετά πήγαμε για κάτι ψώνια, έκανα κι εγώ μια ανάλυση για να δω πού βρίσκομαι με το σίδηρο και μετά πήγαμε για καφέ στην παραλία. Μια χαρά ο καιρός, χωρίς μπουφάν ήμασταν! Έπαιξε κι ο Αντρέας στα παιχνίδια με κέρμα, πολύ ωραία περάσαμε. Στο αυτοκίνητο κοιμήθηκε, οπότε μαγείρεψα και φάγαμε εμείς. Τώρα λέω να του κάνω χόρτα βραστά που έχω, σπανάκι και σέσκουλο, με αβγό, να δούμε αν θα το φάει...

Κατερίνα πολύ γέλασα με τον Δημητράκη που ήθελε να βάλει άρωμα!

Λες να του θυμίζει τον εμετό; Στα γενέθλιά του ήταν που έκανε εμετό, στις 22/11. Λες να το θυμάται ακόμα; Με ψωμάκι δε θέλω να τον ξεγελάω, γιατί τη μέρα των εμετών έτσι τον ξεγέλασα και έφαγε λίγο, και μετά τα έβγαλε όλα...

Αλεξάνδρα κι εγώ κοιμόμουν σε περίεργη στάση επειδή είχα τον μικρό δίπλα μου. Ο άντρας μου πάλι, δε χαμπάριασε, παρ' όλο που, όταν έφερα τον Αντρέα στο κρεβάτι μας, τον ξάπλωσα δίπλα στον άντρα μου μέχρι να βγάλω ρόμπα και κάλτσες, κι αυτός έκλαιγε κλασικά. Κι ο άντρας μου ούτε που το κατάλαβε, ενώ ο Αντρέας ήταν μες στ' αφτιά του κυριολεκτικά!

Για τις κρέμες που λέτε, εγώ πιο πολύ το θεωρώ κοροϊδία των εταιρειών. Μας πείθουν ότι το παιδί μας χρειάζεται ειδικά προϊόντα, ειδικές κρέμες, ειδικά γιαούρτια, ειδικά μπισκότα, ειδικές τροφές σε βαζάκι, κ.λπ. Ενώ μια χαρά μπορούν να φάνε διάφορες άλλες τροφές, όπως κανονικό γιαούρτι, κουάκερ, φρέσκα φρούτα, φρέσκο φαγητό και όχι κονσέρβες. Δηλαδή τους δίνουμε τα λεφτά μας για κάτι που στην πραγματικότητα ούτε το παιδί μας χρειάζεται, αλλά και ούτε αξίζει.

Να σας ρωτήσω: τα φρούτα μέχρι πότε τα δίνατε σε κρέμα; Ο άντρας μου ακόμα τα λιώνει, εγώ καμιά φορά μπορεί να του δίνω να δαγκώνει και το τρώει.

Κλείνω μήπως προλάβω να κάνω καμιά αποτρίχωση γιατί είμαι σαν αρκούδα!

Γεια σας κούκλες

σημερα πήγα και πήρα το δώρο της Αγγελικης για τα γενέθλια της, της πήρα ένα puzzle με 104 κομμάτια. Λεει ότι ειναι απο 6+ αλλα τα καταφέρνει πολυ καλα μου το έχουν πει και στο σχολείο. Της πήρα και για το πάρτυ της στον παιδικο, πιατακια, κουταλακια, καπελακια, και καραμουζες για όλα τα παιδάκια και απο την ώρα που τα είδε όλο με αυτα ασχολείται :P .

Αλεξάνδρα κάπου εκει μετα τα 2 - 2,5 πολλα παιδάκια κόβουν τον μεσημεριανό ύπνο. Εμένα στην αρχη μου φαινόταν βουνό που δεν είχα εκείνο το δυωρακι το μεσημέρι αλλα μετα το προτιμούσα που απο τις 9 ηρεμουσε το σπιτι.

Αννα Μαρία του άρεσαν τα μακαρόνια με κιμά καλα λεει η Αλεξανδρα μετα απο τετοια γεύση άντε να ξανά φάει τα νερόβραστα. Εμένα στο χρονο πανω άρχισε τα φρούτα σε κομματάκια ξαφνικά εκει που έτρωγε την φρουτοκρεμα απο τη μια μερα στην άλλη έκλαιγε σπαρακτικα και δεν άνοιγε το στόμα και μολις της έδωσα κομματάκια μια χαρα.

Κατερίνα μείον 4 :o:o μέσα στα ζεστά να καθεστε!!! Βρε το μαμουνακι που ήθελε και άρωμα, για τη δασκάλα ή για την αγαπημένη του ηταν :lol::lol: . Λες να ντρέπεται και αυτη τη φορα ελπίζω οχι και να ειναι τέλειο το αστερακι σου. Εμάς δεν κάνουν γιορτή, εχει άλλη νοοτροπία ο παιδικός μας, κάνουν μονο μια στο τέλος της σχολικής χρονιάς, αλλα την τελευταίων μερα πριν τα Χριστούγεννα θα βάλουν τα καλα τους και θα έχουν χριστουγεννιάτικα τραγούδια και εδεσματα :D

Για τις έτοιμες κρέμες και εγω έχω την άποψη ότι σε δυο τρία χρονια θα τρώει πράγματα που δεν θέλω όπως κάνει η Αγγελική που και μπισκότα θα φάει και σοκοφρετουλες και δεν μπορείς παντα εύκολα να το αποφύγεις οπότε σε αυτη την μικρη ηλικία άμα μπορω να του δώσω κάτι χωρις ζάχαρη γιατι να μην το κάνω. Αλλωστε να ξέρετε ότι μέχρι ενάμιση χρόνων δημιουργούνται οι κυψέλες λίπους στο σώμα τους αν μάθει ο οργανισμός να ειναι γεμάτες τότε μια ζωή θα θελει να ειναι γεμάτες και αυτο συνεπάγεται τάση για παχυσαρκεια και τετοια ενω αν δεν εχει μάθει σε τετοια ο οργανισμός ειναι πολυ καλυτερα για τη ζωή τους μεγαλώνοντας.

Τα φιλια μου σε όλες!!!!

κανγκουρακι καλησπερα να το χαιρεσαι το κοριτσακι παζλλ μου αρεσουν πολυ κ στο βασιλακο μου αν κ δεν τα πολυκαταφερνει ακομα μονο τα μεγαλα τα ξυλινα μπορει!!κ εγω εχω αυριο γεννεθλιακια γινομαι 31!!!

καγκουρακι πολυ μου αρεσε αυτο με τις κυψελες εγω λεει η μαμα μου ποτε δεν ετρωγα γλυκα μικρη κ ετσι τωρα ναι μεν τα λιμπιζομαι αλλα πιο πολυ σοκολατα να φαω κ τετοια δεν τρελαινομαι για ολα τα γλυκα κ επισης μπορει να χω γλυκο σπιτι κ να μην το αγγιξω κ καθολου αναλογα πως θα μου κατσει αλλα για παγωτα πεθαινω!!!!!!!!

θελω να γινω μαμα εμενα λιωμενα φρουτα μπορει κ 18 μηνων αλλα ετρωγε μπολαρα με μηλο αχλαδι μπανανα ποσοτητες μετα παλι στο χερι παλι τρωει σαν τρελος φρουτα λαχανικα παει ανοιγει το ψυγειο κ παιρνει μου μοιασε στην φρουτοφαγια εγω κ ξιδια ξινα να ναι θα τα φαω!!

κα μου απο τωρα αρχισε να αρωματιζεται το ζουζουνι ετσι κ εγω ετσι κ με δει να βαζω στηνει λαιμο κ μετα τρεχει κ λεει ελα να μυλισεις μμμ τελεια!!!!

εμενα τον παιδιατρο τον εχει παρει με καλο ματι γιατι στο εμβολιο του δινει σοκολατακι υγειας η ενα ζελεδακι κ απο τοτε απλωνει κ το αλλο χερι για εμβολιο μπας κ του δωσει κι αλλο..

εμενα παραπονο το χα να φερνει η γιαγια του αντρα μου φρεσκα αυγα απο κοτες κ να αναγουλιαζει κ μενα τα τρωγα ολα εγω που μου αρεσαν μια μερα αποφασισα κ τα κανα ομελετα κ απο τοτε τα τσακιζει να μου πεις τηγανητα ε προκειμενου να το φαει με φρεσκια ντοματα η λαχανικα ειναι ενα ωραιοτατο φαγακι

αναλαμπη διαβαζω σχολιαζω γιατι εχω χασει επεισοδια θελω να γινω μαμα βαζε μια θερμοφορα να ζεσταθουν τα σεντονακια κ μετα παρτην κ βαλτον!!

Γεια σας!

Πήγα σχολείο, σήμερα είχα τετράωρο συνεχόμενο, αλλά μια χαρά, ήμουν μες στην ενέργεια! Έγινε μια αλλαγή επειδή έλειπε ένας συνάδελφος, και τους έπιασε το φιλότιμο μήπως και χαθούν διδακτικές ώρες, έτσι έκανα μια ώρα λιγότερη την Τετάρτη και μια ώρα παραπάνω σήμερα.

Το μεσημέρι το έκανα το αβγό στον Αντρέα όπως σας είπα, με τα χόρτα σαν ομελέτα, χωρίς λάδι. Πολύ ελαφρύ, και το έφαγε, δείχνοντας να του αρέσει. Εν τω μεταξύ, μέχρι να ξυπνήσει και να φάει, έφτασε η ώρα να πάω στο σχολείο. Όταν τελειώσαμε το τάισμα τον άφησα να παίζει και πάω να ντυθώ. Όπως ήμουν στην τουαλέτα, μου φωνάζει ο άντρας μου ότι κάνει εμετό. Τρέχω, και τι να δω; Είχε βγάλει το φαγητό, σχεδόν όπως το είχε φάει, απείραχτο. Φαίνεται ότι κάποιο πρόβλημα υπάρχει με το αβγό. Δε θα του ξαναδώσω και θα το δούμε με τον παιδίατρο όταν θα πάμε την άλλη εβδομάδα.

Εν τω μεταξύ, όπως μου φώναξε ο άντρας μου, σηκώνομαι απ' την τουαλέτα, κι απ' τη βιασύνη μου κούμπωσα μόνο το κουμπί του παντελονιού κι άφησα το φερμουάρ ανοιχτό. Αλλάζω τον Αντρέα γιατί είχαν λερωθεί τα ρούχα του λίγο απ' τον εμετό, τον θηλάζω λίγο και φεύγω τρέχοντας. Πάμε στο σχολείο, σε κάποια φάση λέω να πάω τουαλέτα, αλλά βλέπω ότι δεν είχαν νερό οι τουαλέτες, κι έπρεπε να πάμε στον πρώτο όροφο για τουαλέτα, οπότε λέω, δε βαριέσαι καλύτερα, δεν πάω. Γυρίζω σπίτι,πάω τουαλέτα, και τι να δω; Το φερμουάρ ήταν ακόμα ανοιχτό... :oops::oops::lol::lol::lol: Αλλά ευτυχώς φορούσα ένα σχετικά μακρύ πουλόβερ και μάλλον δεν το πρόσεξε κανείς! :lol::lol::lol:

Καγκουράκι πολύ ωραίο το δώρο που πήρες στην Αγγελική. Κι εγώ τρελαίνομαι για παζλ.

(Επανέρχομαι)

Καγκουράκι αυτό με τις κυψέλες λίπους δεν το ήξερα.

Μάγδα κι εμάς τρώει ποσότητες φρουτόκρεμας, π.χ. ένα μήλο, ένα αχλάδι και μια μπανάνα. Του αρέσουν ευτυχώς τα φρούτα, αν και, είναι λίγο επιλεκτικός. Καρπούζι όλο το καλοκαίρι δεν έφαγε, και μανταρίνια που δοκίμασε πάλι δεν του άρεσαν. Αφού, όμως, τρώει τα βασικά, δεν έχω παράπονο!

Καλή η ιδέα της θερμοφόρας. Θα δω, αν το συνεχίσει θα το εφαρμόσω.

Σας φιλώ όλες!

καλημερουδια κ που αλλου παλι στο οτε γκρρρρρ κ σημερα εχω γεννεθλιακια κ κουτουλαω γιατι το καμαρι μου ενω ειναι μια χαρα στον υπνο χτες ανοιξαμε τζακι τον κοιμησα στης 9 ως συνηθως στην κουνια κ κατεβηκα να χουχουλιασω με τον συζηξ μου λεει δεν ανοιγουμε να κοιμηθουμε στον καναπε (γινεται διπλο κρεβατι)λεω τελεια ρομαντικα παραγγειλαμε κ φαι ως εκει μια χαρα ε 1,3 ξυπνησε ο β λεω ας τον κατεβασω μαζι μας μια μερα να ξεραθουμε κατεβαινω κατω οχι μου λεει παμε παλι πανω οχι καναπε ο ασιλης μονο κουνια μου γκρρρ :twisted::twisted: γκρρρ μετα ξυπναγε για γαλα να δει παιδικα οτι κ καλα ποναει το ποδι του οτι να ναι αρα ολο το βραδυ ανεβοκατεβαινα!!!!

θελω να γινω μαμα καταρχην βοηθατε με τα ονοματα σας μεχρι να τα μαθω γιατι ξεχναω πια ειναι πια..

λοιπον κ συνεχιζω θελω να γινω μαμα το χω παθει κ εγω με το φερμουαρ στη δουλεια τωρα οσοι ειδαν ειδαν δε βαριεσαι..επισης μου χει τυχει να δω καποιον με φερμουαρ ανοιχτο κ του το πα κριμα ειναι τουλαχιστον να τον εχω δει μονο εγω!!!!το σπορακι σου μαλλον δεν δεχεται το αυγουλακι ακομα σιγα σιγα γιατι μπορει να του μεινει κακια εντυπωση κ να μην το τρωει μετα καθολου.εμενα λεει η πεθερα μου λεει ο αντρας μου δεν το δεχοταν καθολου κ τωρα τρελαινεται για αυγα.εμενα παλι ο γιος εχει θεμα με πιπεριες οταν ηταν μικρος του χα δωσει κ ειχε γινει ολοκληρος ροζ βουλες του δωσα σιροπι αταραξ που πε ο παιδιατρος δοκιμασα αλλη μια φορα ξαναγινε πουα κ απο τοτε ακομα δεν του χω ξαναδωσει καποια στιγμη στο μελλον θα δοκιμασω γιατι ειπε ο παιδιατρος μπορει να ναι αλλεργια κ να του περασε!!

Μάγδα, Άννα-Μαρία λέγομαι.

Ωραία η ιδέα του άντρα σου, αλλά τελικά ξινή σας βγήκε!

Να σας ρωτήσω ρε κορίτσια: σολωμό κάνει να φάει ο Αντρέας;

Επανήλθα!

Εμείς ετοιμαζόμαστε τώρα να στολίσουμε το δέντρο μας. Τώρα το στήνει ο άντρας μου. Αύριο θα φτιάξω και τα μελομακάρονα. Το σκέφτομαι και για κουραμπιέδες, γιατί μου έχει κολλήσει να κάνω κουραμπιέδες με άρωμα μαστίχας. Δεν ξέρω σίγουρα αν θα φτιάξω, γιατί δεν τους πολυτρώμε. Θα λείπουμε κιόλας τα Χριστούγεννα.

Μάγδα κι εγώ μικρή το έκανα εμετό το αβγό και τώρα τρελαίνομαι! Ευτυχώς ο Αντρέας δεν έγινε πουά, μόνο εμετό κάνει.

Καλά, πολύ γέλασα με τον Βασιλάκη που απλώνει το χέρι για άλλο εμβόλιο!

Πω πω ρε κορίτσια, το ακούσατε αυτό που έγινε στο Κονέκτικατ; Για τον εικοσάχρονο που σκότωσε τη δασκάλα μητέρα του στο σπίτι και μετά πήγε στο σχολείο και σκότωσε όλη την τάξη της κι άλλους πεντέξι δασκάλους; :o:o:o:o:o:o:o:o Πόση πίεση δέχονται αυτά τα άτομα σ' αυτές τις κοινωνίες για να καταλήξουν έτσι; Προχτές έκανα διαγώνισμα στην πολιτική αγωγή και είχα ερώτηση για το λόγο που οι νέοι ωθούνται στην παραβατικότητα, και πολλοί μου έγραψαν ως λόγο την πίεση που υφίστανται στο σχολείο ή στο σπίτι ή στον στρατό... Δε θέλει και πολύ δυστυχώς...

Σήμερα διάβαζα ότι αν ένας άνθρωπος ή η οικογένειά του μπλοκάρουν την οργή και τις διάφορες παρεμφερείς αντιδράσεις, το αποτέλεσμα θα είναι πολλά ψυχολογικά προβλήματα και εκρήξεις βίας, οπότε δεν πρέπει να εμποδίζουμε την οργή και τις άλλες ορμές μας με "ωραίες" σκέψεις, αλλά να τις διοχετεύουμε αλλού, με δημιουργικό τρόπο.

Γεια σας κοριτσακια μου!Είστε καλά;;Εγω γριπιασμένη.Το ίδιο και η φραουλίτσα.Επισης εχω σκασει απο μελομακαρονα. Τα εφτιαξα εγω και είναι σούπερ!!!!!Χτες πηγαμε στο παρτακι της βαφτιστηρας μου.Περασαμε ομορφα!Ειχα να τη δω πολυ καιρο και μου ελειψε το κοριτσακι μου.Δεν την αφηνα απο την αγκαλια μου.Τωρα κανονικα θα επρεπε να διορθωνω αλλα βαριεμαι.

Ερωτηση για το θηλασμό. Οταν μπουν οι στερεες τροφες το γαλα πώς δεν κόβεται;;Διατηρειται η γαλουχια μονο για πρωι και βραδυ;;;;Μια φιλη που θηλαζε αποκλειστικα μου ειπε πως οταν μπηκαν οι στερεες τροφες το γαλα της μειωθηκε τοσο πολυ που δεν εφτανε για να χορτασει το παιδι πρωι και βραδυ.Πρεπει μετα τα γευματα να δινουμε και γαλα για να μην κοπεί;;;;Αν ναι, δεν παιζει να το κανω κοριτσια.

Αυτα προς το παρόν.Φιλακια πολλά.

Γεια σας κούκλες τι κάνετε,

Μαγδα χρονια σου πολλα και ευτυχισμένη να είσαι. Να χαίρεσαι το αγοράκι σου και να του χαρισεις και ένα αδελφάκι σύντομα! Σας χάλασε τη βραδιά ο μικρουλης δεν πειράζει....

Αννα Μαρία φαίνεται όντως να μην το δέχεται πολυ το αβγό, μιλά όπως λες με τον παιδιατρο και ίσως του το δοκιμασεις πάλι αργότερα. Για το φερμουαρ ατυχία αλλα ποιος ξέρει μπορει να το είδαν μπορει και οχι :roll: . Σολωμο είχα δώσει στην Αγγελική αλλα μπορει να ήταν 1,5 δεν της το είχα δώσει όταν ειχε αρχίσει να τρώει ψάρι. Στολισετε? για πες αντίδραση του Αντρέα όταν το είδε?

Ανθουλι μελομακαρονα μιάμ μιάμ μιάμ σίγουρα θα τα εφτιαξες σούπερ. Δεν κόβεται το γάλα όταν μπαίνουν οι στερεες αλλα ρυθμίζεται ανάλογα η παραγωγή, σκέψου ότι αντικαθιστας γεύματα σταδιακα οπότε σταδιακά ρυθμίζεται και η παραγωγή.για κανα δυο μερες μπορει να νιώθεις λίγο βαρύ το στήθος αλλα αμέσως συνηθίζει ο οργανισμος. Επισης πολλα μωρακια θηλαζουν και ενδιάμεσα των γευμάτων οπότε πάλι ρυθμίζεται αντίστοιχα η παραγωγή. Δεν ξέρω πως έβγαλε η φίλη σου το συμπέρασμα ότι δεν έφτανε το γάλα αλλα εγω θηλασσα την Αγγελική μέχρι 15 μηνών όπου είχαν μπει όλα τα γεύματα κανονικά και απο αποθηλασσα επειδη το ήθελα εγω.

Αυριο εχει γενέθλια η Αγγελική μου και θα της κάνουν πάρτυ στο σχολείο. Παραγγειλαμε τούρτα barbie και έχω παρει καπελακια και καραμουζες για τα παιδάκια. Σίγουρα θα το ευχαριστηθεί!!!

Αυριο εχει και μηνογενεθλια ο Νικόλας μου εγινε και αυτός 5 μηνών.

Τα έχω γεννήσει και τα στις 17!!!!!!!

γεια σας κοριτσαρες

επιτελους καταφερνω να γραψω :o ,την Παρασκευη πηγαμε παιδιατρο εκανε ο Δημητρης το τελευταιο του εμβολιο το επομενο ειναι για 4-5 χρονων να ηρεμησουμε επιτελους,μετρηθηκαμε κιολας 14300 και 1 μετρο ακριβως εγινε ο μπομπιρακος μας,μας εδωσε και προφυλαξη να κανουμε μασκα καθημερινα flixotide για να μην βηχει συνεχεια,απο το Σαββατο συναχωθηκε λιγο και δεν ξερω αν θα τον στειλω αυριο σχολειο μαλλον κρυωσε αφου περπατησαμε λιγο εξω με το κρυο που εχουμε δεν θελει και πολυ

Μαγδα χρονια πολλα,πολυχρονη γερη κι ευτυχισμενη να εισαι ,μια χαρα τα οργανωσε ο αντρας σου αλλα ο μπομπιρας ειχε αλλα σχεδια :o εμενα με λενε Κατερινα σιγα σιγα θα μας μαθεις

Αννα Μαρια αυτο ακριβως ηθελα να σου πω για τη φρουτοκρεμα οταν αλεθεις τα φρουτα τρωνε μεγαλυτερη ποσοτητα απο οτι τα φρουτα σε κομματια εγω τους εδινα για αρκετο καιρο μεχρι τα 2 και ακομη περισσοτερο ωσπου την ετρωγαν δηλαδη γιαυτο ακριβως το λογο σε κομματια ειναι δυσκολο να φαει ενα παιδακι ολοκληρο μηλο,μπανανα,αχλαδι κτλ ενω αλεσμενα τα τρωνε μια χαρα,πως του φανηκε το δεντρο;κι εγω λεω να φτιαξω κουραμπιεδες μονο με τοσο φαι αυτες τις μερες χαμενα πανε τοσα γλυκα,γιατι να μην μπορει να φαει σολωμο; δεν νομιζω να εχει προβλημα,για το φερμουαρ μη σκας οποιος ειδε ειδε ;):lol::lol: οσο για την τραγωδια στο Κονεκτικατ οτι και να πουμε ειναι λιγο κριμα στις αθωες ψυχες που χαθηκαν και στους γονεις που θρηνουν επειδη υπαρχουν καποιοι ανευθυνοι ανθρωποι που δεν ξερουν πως να γαλουχησουν και να μεγαλωσουν τα παιδια τους κριμα.....

Κατερινακι φανταζομαι χαρα που θα κανει η Αγγελικη αυριο θα μεινεις κι εσυ στον παιδικο φανταζομαι να βγαλεις και φωτο καλα να περασετε και τα δυο στις 17 τα γεννησες :o ειδες συμπτωση ο τυχερος σου αριθμος πρεπει να ειναι ,θα κανεις και στο σπιτι κατι;

Ανθη περαστικα σας συντομα ευχομαι,οπως σου ειπε και η Κατερινα η παραγωγη ρυθμιζεται αναλογα με τη ζητηση αν ηταν ετσι ολες θα θηλαζαν ωσπου να μπουν οι στερεες,μελομακαρονα ακουω τι συνταγουλα εφτιαξες;

καλε οι υπολοιπες που ειστε;

πολλα φιλια σε ολες!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...