Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καφενέ "Οι γυναικάρες με τα καροτσάκια!!!" Νο 5

Recommended Posts

• Απαντήσεις 985
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Κοριτσάκια πάω βάλω λίγο σιδεράκι μιας κι ο μικρούλης κοιμάται ακόμη.....

Επανέρχομαι το βραδάκι.....

Τα ρούχα βγαίνουνε..... όχι τσαλακωμένα..... καμμία σχέση..... σα να τα ΄χεις κόψει σε 800 κομμάτια βρε κορίτσια δε γίνεται να μη σιδερωθούνε!!!!! Μόνον πετσέτες δε σιδερώνω που βγαίνουν αφράτες-αφράτες!!!!!!

CU later girls!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαρινακι 1000 εδωσα για γαμο βαφτηση δεξιωση ψηφιακα αλμπουμ κ καμβαδες για ψαξτο λιγο καλυτερα ακριβα μου φαινεται !!!αν θες να σου στειλω το τηλ της δικιας μου μπας κ σε βολεψει!εμεινα ευχαριστημενη πολυ εγω

Μαγδα εγω που το χω δεν το χρησιμοποιω πολυ ,τραβαει πολυ ρευμα και καποια φουτερακια των παιδιων μου τα μαζεψε και δεν ξαναεβαλα αλλα για πετσετες,σεντονια και αλλα διαφορα καλο ειναι ,ασε η κουνιαδα μου τα κανει ολα με την πεθερα δεν εχω ιδιαιτερα προβληματα αυτη η :evil::evil::evil::evil: τα ανακατευει ολα μια ζωη .......ναι περασε και δεν ακουμπησε :lol::lol::lol:

γιατι ρε Ποπη σου βγαινουν ετσι αν τα διπλωσεις κατευθειαν δεν τσαλακωνονται :o

Α τοτε να αναβαλλω την καταστροφη του πλυντηριου μπας κ μου παρει στεγνωτηριο θα μπω κατα της 7 οσες πιστες προσελθετε για τσατ μααακια

Ετσι γραψτη τη χαζοκουνιαδα αφου ειναι τετοιο ατομο μακρια!!!

Παω να ντυθω 6.30 πιανω δουλεια το σπαστο που λεγα κ τρεχω σαν βεγγος ευτυχως το νινι μου κοιμαται κ ξεκουραστηκα!!!

Μωρουδενια εγω σταματησα θηλασμο εννεα μηνων ως τοτε γιοκ περιοδος μου ρθε στους 9,5 που σταματησε οριστικα το γαλατακι μου

Γεια σας κορτσουδες! Αννα Μαρια, εννοειται οτι δεν στεκει θεολογικα, fiction ενεκα! Χαιρομαι που το βρηκες καλογραμμενο! Λατρευω μανιταρια, τα τρωω σε καθε μορφη!

Καγκουρακι μου ξεχασα να σου πω μωρε περαστικουλια! Καλυτερα σημερα;

ΚΑ μου αυτο εσυ το λες ΛΙΓΟ χιονι;;;;; Καλυτερα ο Νικολας; Καλα αστην πεθερα θα της περασει...σπασιμο νευρων παντως ολο αυτο...

Μαγδα μου τι κανεις; Χαθηκες κι εσυ με τη δουλιτσα...

Ανθη μου πως παει η γριπουλα; Καλα η μασκα δεν παιζει! Ο Δημητρης απο 6 μηνων οποτε εβαζα εχωνε μεσα τα χερια του (και μεσα στα μικροβια δηλαδη) και μου την τραβαγε και γελαγε! Δεν εχω βαλει εκτοτε!

Αλεξανδρα μου αρχηγινα η μπουμπου σου! Μια πολυ ωραια συνταγη για πολεντα εχω καπου φυλαγμενη, σαν πουρες θα γινει, δεν την εχω ακομα δοκιμασει, θελεις να στη στειλω;

Μαρινα πολλα τα λεφτα! Το καλοκαιρι τοσα περιπου μας ζητουσαν κι εμας για τη βαφτιση, αλλα ευτυχως το εκανε τσαμπα ο κουμπαρος μου, ειναι ερασιτεχνης αλλα μια χαρα πολυ καλος και ο αδερφος του εβγαλε βιντο, οποτε ολα καλα! Αλμπουμ ακομα δεν εφτιαξα βεβαια, αργοτερα...

Κοριτσια σας διαβαζω απο δουλεια τμηματικα και ολα κατι ξεχναω...

Φιλακια!

Ποπη μου σε ξεχασα! Καλα κι εγω απο πλυντηρια αλλο τιποτα! Αλλα εχω κοψει το σιδερωμα, μονο του Δημητρη σιδερωνω και παλι οχι ολα, πχ καλτσες μπουφαν κλπ οχι.

Αντε με το καλο το 2ο! Η Καλαμπακα ειναι 5 λεπτα απο τα Τρικαλα, εχει γυρω γυρω τελεια μερη!

Φιλια!

Μαρινακι 1000 εδωσα για γαμο βαφτηση δεξιωση ψηφιακα αλμπουμ κ καμβαδες για ψαξτο λιγο καλυτερα ακριβα μου φαινεται !!!αν θες να σου στειλω το τηλ της δικιας μου μπας κ σε βολεψει!εμεινα ευχαριστημενη πολυ εγω

nai alla apo thessaloniki EIΜAI!!!

ΜΩΡΟΥΔΕΝΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΥΤΗ ΠΑΕΙ Κ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ Κ ΝΑ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΡΘΕΙ

ΠΑΝΤΩΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΕΓΩ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΟΥΛΕΣ ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ

Γεια σας φιλες μου

Χθες το βραδυ μας δεν ηταν και το καλυτερο, μου ειναι λιγο μπουκωμενος ο μικρος και ξυπναγε μεσα στη νυχτα με παραπονο, θηλαζε ομως χωρις να δυσκολευεται οποτε δεν εχει βουλωσει τελειως. Το αποκορυφωμα ομως ηταν η Αγγελικη που ξυπνησε και αυτη κατα τις 5 παρα και δεν ηθελε να κοιμηθει μου ελεγε να ξαπλωσω μαζι της και να κατσουμε με ανοιχτα τα ματια, μετα την ενοχλουσε το φωτακι, μετα ηρθε στο δικο μας κρεβατι και εδιωχνε τον μπαμπα της γιατι ηθελε το μαξιλαρι του, ε μετα απο μια ωρα την καταφερα και κοιμηθηκε επιτελους. Για να δουμε πως θα τα παμε και σημερα γιατι ειναι λιγο μπουκωμενο το αγορακι μου αν και του εχω ριξει μπολικο ορο.

Απ' οτι βλεπω εχω να διαβασω αρκετα....

Χριστινα περαστικα στον αντρα σου, κριμα που το ακυρωσατε αλλα και τι να κανεις. Καλα του ειπες παντως γιατι εσυ θα τρεχεις και ο μικρος θα ταλαιπωρηθει μετα. Ωραια και η συνεχεια περιμενουμε με αγωνια το επομενο!

Αλεξανδρα στολισατε και του χρονου, τι καλα που ειχες και βοηθό τη μικρη και βαλατε και τα στολιδια που φτιαξατε. Ε τετοιες αντιδρασεις θα εχει σε παρτυ απλα να το χειριζεσαι καλα εγω οταν βλεπω οτι παει να δημιουργηθει ενταση παιζουμε την 'ανταλλαγη' δηλαδη την βαζω να δωσει ενα αλλο παιχνιδι στο αλλο παιδακι και μετα απο λιγο αλλαζουν και ξανα παλι :lol::lol:

Ανθη περαστικα με το αλλο που λεγαμε χθες βραδυ εισαι καλυτερα? Ο παιδοτοπος αυτος ειναι στην Πευκη. Καλα ολοι οι αντρες το ιδιο κανουν οταν αρρωστησουν ενω εμεις σα να μη συμβαινει τιποτα.

Ποπη στεγνωτηριο δεν εχω αλλα 5 ωρες προγραμμα δεν ειναι πολυ :o:o θα λιωσουν εκει μεσα :o:o . Εμεις οικογενειακα Χριστουγεννα μαλλον θα φαμε σε μας και Πρωτοχρονια στη μαμα μου. Τα Χριστουγεννα μου αρεσουν στο σπιτακι μου δεν θελω να ξεβολευομαι χειμωνιατικα. Καλα να περασετε παντως ειναι μεγαλος ο Αχιλλεας καλα κανετε και θα τον εχετε μαζι σας.

Μαγδα γελασα πρωτα με το κατακουζινα :lol::lol::lol: και μετα με το μασαζ :lol::lol: οποτε του ζηταω και του λεω με παραπονο δε μου κανεις καταληγουμε αλλου :roll::roll::P

Κατερινα μου ειναι καλυτερα ο Νικος σου ελπιζω να μην ανεβασει αλλο πυρετουλη. Καλα τι χιονι ποτε προλαβε και εγιναν ολα κατασπρα.

Μαρινα πιστευω θα βρεις και πιο οικονομικα, ψαξτο περισσοτερο.

Εντωμεταξυ τον θηλασσα στις 18:30 και απο εκείνη την ώρα κοιμάται γιατι του λείπει ύπνος απο χθες, αναρωτιέμαι τι ώρα θα ξυπνησει :roll:

Καλησπερα!!!θα σας κολασω παλι αλλα φαγαμε μια πιτσα τωρα το βραδυ…φοβερη!!να δω ποτε θα το ραψω…μεχρι κ η ζυγαρια αποφασισε να μην δειχνει άλλο…μαλλον θελει μπαταρια!!εβαλα την μικρη για υπνο,δεν ηθελε κλασσικά κ πηγα μετα που αποκοιμηθηκε να την σκεπασω κ ειχε στο πλαι της τις παντοφλες της!! κ ένα βιβλιο για το πώς κοβουμε την πανα…βρε λετε;;χαχα παντως κάθε φορα βρισκω τα απιστευτα στο κρεβατι της.

Ανθη μου περαστικα,ελπιζω να νιωθεις καλυτερα σημερα!!!για τον θηλασμο,αν δεν εχεις προβλημα με δουλεια κ αφου τα πατε μια χαρα θα ελεγα να συνεχισεις,γιατι να ξεκινησει σκονες; Μετα θα ξεκινησει κ κρεμες οποτε θα ελαττωθουν τα γευματα.

Ποπη τι τελεια που θα πατε ταξιδακι,λεμε κι εμεις για καμια εκδρομουλα,προς Ορεινη Κορινθια,μακαρι!!δεν τρωει φαγακι ο μικρος;ακομα τα δοντακια;εμενα τελικα ξεμυτισε ο τραπεζιτης,αλλοι 3 κ τελειωσαμε!!!μπραβο για τον μπουφε!!!το χαλι καθαρισε;αδιαθετησες κιολας ε;κι εγω περιμενω αυτές τις μερες…

Αννα Μαρια κι εγω αυτό παθαινω οταν κοιμαται μαζι μας η μικρη,δεν μπορω να της γυρισω πλατη κ γενικα δεν κουνιεμαι μην την χτυπησω,ξυπναω συνεχεια κ το πρωι ειμαι πιασμενη!!

Μαγδουλα ελπιζω να μην την αρπαξες…κλασικα κι εγω αν ζητησω μασαζ καταληγω γυμνη!!μα αμεσως εκει ο νους τους ενώ υποφερουμε;;χαχα

Κατεριναααααα!!!!!τι τελειος κηπος!!!ποσο τυχερη ειστε που ζειτε στην επαρχια!!ενταξει εχει κ τα αρνητικα του αλλα για τα παιδια θα είναι το καλυτερο!!καλα εκανε ο αντρας σου με την μαμα!!οσο μπορεις μην δινεις σημασια!!τις ειδα τις φωτο σου στις συνταγες…θα τις μελετησω ολες τις συνταγες να δοκιμασω,αχ τι μου κανεις…ειδα κ κατι γλυκακια…αααχ!!!

Χριστινα ωραια η ιστορια αλλα περιμενω την συνεχεια με τους Μαιρη ,Στεφανο κτλ!!αα εγω δεν καθομαι να το αναλυσω τοσο θεολογικα,μυθιστορημα ειναι ετσι κι αλλιως!!πουρε δεν νομιζω να το φαει,εχει ένα θεμα με τις κρεμες πια,βεβαια ειχα δει στον Πετρετζικη ότι αν το βαλουμε σε ένα ταψακι κ το βαλουμε στο φουρνοθα γινει σαν ψωμακι..για βαλε την συνταγη μηπως παρω καμια ιδεα.

Κατερινα περαστικα στον Νικολα!!ελπιζω να περασει κ το μπουκωμα κ να μην εξελιχθει!!καλε που βρεθηκατε στην Πευκη;;κ ελεγα θα είναι πουθενα κοντα μας ο παιδοτοπος!!στο παρτυ αυτό εκανα επειδη δεν αφηνε την κουκλα εδινα μια άλλη που ειχε,αυτην την εδινε βεβαια γιατι δεν μιλουσε όπως αυτή που κρατουσε συνεχεια.εν τω μεταξυ μια τετοια κουκλα ειχα σκεφτει για δωρο οποτε τωρα σιγουρευτηκα οτι θα της αρεσει.αλλα μετα ηθελε να καθεται κ στο αλογακι…κ δεν κατεβαινε ουτε εδινε την κουκλα…δεν με εχει συνηθισει ετσι,παντα τα αλλα ηταν τα ‘’κακα’’ παιδια!!τι να κανουμε ,θα τα εχουμε κ αυτά,τωρα θα ειμαι προετοιμασμενη.

φιλακια σε ολες!!καληνυχτα

Καλέ πόσα γράψατε;

Δε σχολιάζω τίποτα τώρα, κάνει κρύο και νυστάζω και δε βλέπω την ώρα να χωθώ στο ζεστό μου κρεβατάκι!

Σας φιλώ όλες και τα λέμε αύριο!

Καλημέρα κορίτσια!!!!!

Τί κάνετε??????

Είπα να κάτσω να βγάλω λίγο γάλα γιατί περιμένω τα πεθερικά αργότερα να 'χω ξεμπερδέψει....

Έχω ξεπαγώσει κοτοπυλάκι & θα το κάνω είτε στιφάδο είτε φρικασέ δεν ξέρω ακόμη....

Το πλυντήριο πιάτων πλένει των ρούχων έτοιμο κι αυτό να το βάλω.....

Ο μικρός πάλι δεν κοιμότανε με τίποτα!!!!! Πολύύύύ ξενύχτι ρε παιδάκι μου!!!!!

Επανέρχομαι αργοτερότερα!!!!

Φιλιά σε όλες!!!!

Γεια σας κοριτσάκια!

Επιτέλους μπόρεσα να καθίσω να σας γράψω!

Σας διάβαζα χτες όλη μέρα, και όπως έγραψα πιο πάνω, κάθισα να σας γράψω σήμερα το μεσημέρι, και με το που πήγα ν' αρχίσω ξύπνησε ο μικρός... Μετά προσπάθησα να μπω απ' το σχολείο, αλλά δε με έβαζε, μάλλον μας τα κόψανε αυτά...

Που λέτε, σήμερα πήγαμε και πήραμε καινούριο καρότσι και καινούριο καθισματάκι αυτοκινήτου για τον Αντρέα! Καρότσι πήραμε αυτό: http://www.shopping.com/Chicco-CHICCO-L ... PAZIO/info σε αυτό το χρώμα. Καθισματάκι αυτό: http://www.skroutz.gr/s/276706/Peg-Pere ... -Asip.html επίσης σε αυτό το χρώμα.

Μετά πήγαμε φρουταρία, χασάπη, ήρθαμε σπίτι, μαγείρεψα, ο μικρός πάλι αποκοιμήθηκε όσο μαγείρευα, φάγαμε εμείς και τότε ήταν που κάθισα να σας γράψω... Ε μετά τον άλλαξα, τον τάισα (του είχα φτιάξει μοσχαράκι με καρότο, κρεμμύδι, πιπεριά και μαϊντανό και ρυζάκι και ξετρελάθηκε! Έφαγε όλο όσο έφτιαξα!), και μέχρι να κάνω καμιά δουλειά ήρθε η ώρα για το σχολείο... Ήθελα να βάλω ηλεκτρική και να σφουγγαρίσω, ήθελα να κάνω και αποτρίχωση που είμαι σαν αρκούδα, τίποτα δεν πρόλαβα... Αύριο το πρωί έχω οδοντίατρο, θα πάω για καθαρισμό, από τον Ιούνιο το λέω και δεν το κανονίζω... Και τώρα ο άντρας μου πήρε και κανόνισε... Είχε κάνει προσθετική ενός δοντιού σ' αυτόν τον οδοντίατρο και υποτίθεται ο καθαρισμός θα είναι δωρεάν. Για να δούμε... Θα είναι όντως δωρεάν ή θα κάνει ότι το ξέχασε;

Λοιπόν, πάω να σας διαβάσω και επανέρχομαι με σχόλια!

Κατερίνα τι κάνει ο Νίκος; Είναι τελείως καλά τώρα;

Στη λαδένια έβαλα ντομάτα, κρεμμύδι, πιπεριές διάφορα χρώματα και φρέσκια ρίγανη, η οποία όμως μάλλον κάηκε. Η βάση πώς πρέπει να είναι; Γιατί εμένα μου βγήκε αρκετά χοντρή, ψημένη μεν, αλλά σαν ψωμί. Έτσι πρέπει να είναι ή άλλη φορά να τη βάζω σε μεγαλύτερο ταψί;

Στην κεραμκή κάνουμε κάτι σε κάθε μάθημα. Δεν είναι μάθημα με την έννοια ότι μας βάζει εκεί πέρα και μας μιλάει θεωρητικά, αλλά καθόμαστε και ο καθένας κάνει και κάτι ανάλογα με το επίπεδό του και ο δάσκαλος μας βοηθά. Στο πρώτο μάθημα έκανα δύο ρόδια, στο δεύτερο μια σφυρίχτρα-πουλί και την περασμένη φορά έκανα κάτι σαν κηροπήγιο-βάζο, δηλαδή φαντάσου κάτι σαν μολυβοθήκη, με τρύπες στις πλευρές σε σχήμα αστεριού (και καλά Χριστουγεννιάτικο). Φυσικά με βοηθά πολύ ο δάσκαλος γιατί είμαι τελείως αρχάρια, αλλά δεν είναι και συνέχεια από πάνω μου, με αποτέλεσμα να κάνω αρκετά λάθη, κι εγώ και οι άλλοι αρχάριοι. Π.χ. προχτές για να κάνουμε αυτό το κηροπήγιο ανοίξαμε φύλλο τον πηλό σε ένα ειδικό μηχάνημα και μετά μας είπε να βάλουμε το φύλλο πάνω στη σόμπα για να στεγνώσει λίγο. Αλλά δε μας είπε πόσο να το αφήσουμε, με αποτέλεσμα να στεγνώσει πολύ και να σπάει. Εγώ τα κατάφερα και το έσωσα, η άλλη κοπέλα όχι και πήρε ένα άλλο φύλλο. Τέλος πάντων, είναι πολύ ωραία φάση!

Η αυλή σου όλα τα λεφτά! Καλέ είναι σαν αεροδρόμιο, τεράστια αυλή έχεις!

Μάγδα, κι εμένα ο άντρας μου ένα σωρό φαγητά τα σνομπάρει, άσε που παραπονιέται ότι κάνω όλο χορτοφαγικά φαγητά και κρέας όχι συχνά...

Χριστίνα τι γίνεται; Γράφεις τη συνέχεια;

Η πολέντα γίνεται σαν χυλός, αλλά νομίζω μπορείς να τη βάλεις σε ταψί και να γίνει κάπως σαν χαλβάς ή και να την ψήσεις και να βγει σαν κέικ, αλλά γι' αυτό το τελευταίο δεν είμαι και τόσο σίγουρη.

Μάγδα εμένα απλά δε μου κάνει μασάζ ή όταν μου κάνει είναι ένα τσακ μπαμ και μετά μου λέει "εντάξει τώρα, σου πέρασε;". Το κάνει και χάλια, οπότε δεν έχει νόημα να του το ζητάω.

Καγκουράκι ταλαιπωρείσαι κι εσύ με τον ύπνο. Είναι καλύτερα ο Νικολάκης;

Πόπη τι έγινε με το κοτόπουλο; Κοτόπουλο στιφάδο και φρικασέ δεν είχα ξανακούσει! Εμείς φάγαμε λαχανόρυζο σήμερα, γιάμ γιάμ!

Σας φιλώ όλες!

Κοριτσακια μου είπα να πω ένα γεια πριν κοιμηθώ.

Εμεις είμαστε καλυτερα και χθες βραδυ κοιμήθηκε καλα το αγοράκι μου και σημερα ειχε λίγες μυξουλες το πρωι αλλα μετα ήταν καλα.

Το απογευμα πήγα την Αγγελική σε ένα παιδοτοπο που ειχε χριστουγεννιάτικο πάρτυ, καλα δεν ήταν και τόσο χριστουγεννιάτικο απλα ειχε face painting και της ζωγράφισαν έναν χιονανθρωπο στο μαγουλακι και ειχε και κλόουν. Καλός ήταν τα έβαζε να χορεύουν να παίζουν παιχνίδια και κέρδιζαν μπαλονοκατασκευες. Ακουσα και το πουλάκι τσιου που δεν το είχα ακούσει και μου εχει κολλήσει τωρα :lol::lol::lol:

Αννα Μαρία εχουμε το ίδιο καρεκλακι αυτοκινήτου εμεις σε μαύρο. καρότσι είχαμε παρει και εμεις μετα το perperego ένα τις chicco αλλα το πιο φθηνό που εχει.

Δεν θυμάμαι τι αλλο διάβασα, πάω να βάλω ένα πλυντήριο πιάτων και να κοιμηθω

Φιλακια

Καλημέρα!

Εμείς δεν κοιμηθήκαμε και τόσο καλά χτες βράδι... Ο Αντρέας ξύπνησε στις τρεις και ξανακοιμήθηκε σε μιάμιση-δύο ώρες... Εν τω μεταξύ το βράδι κάνει πάρα πολύ κρύο και δεν έχουν θέρμανση... Στο δωμάτιο του μωρού βάλαμε το κλιματιστικό στο ζεστό, αλλά σε μας είχε ψόφο. Εγώ ήμουν παγωμένη. Τον θήλαζα, τον ξαναθήλαζα, κοιμόταν και μόλις τον έβαζα στην κούνια ξεσπούσε σε κλάματα. Τον πήρα στο κρεβάτι μου, τον θήλαζα, τον ξαναθήλαζα, δεν κοιμόταν. Τελικά τον πήρε ο άντρας μου στο δωμάτιό του και τον κούνησε, τον ξανακούνησε, τον έβαζε στο κρεβάτι, κλάματα, τελικά σε κάποια φάση αποκοιμήθηκε και ξαναξύπνησε κατά τις οκτώμιση. Έχω παρατηρήσει ότι όποτε κοιμάται νωρίς, δεν κοιμάται καλά.

Καγκουράκι μια χαρά το παρτάκι, αν και μου τη σπάνε όλα αυτά που κοτσάρουν έναν τάρανδο κι ένα χιονάνθρωπο και βαφτίζονται "χριστουγεννιάτικα". Όσο για το "πουλάκι τσίου" αααααααααααααα!!!!!!!!!! Το σιχαίνομαι!!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ρε κορίτσια, να σας πω, ο μικρός δεν τρώει το αβγό. Του έδωσα χτες μετά από αρκετό καιρό, γιατί αν θυμάστε του είχα δώσει όταν ήταν λίγο κρυωμένος και τον πείραξε και έκανε εμετούς. Ε, μόλις το γεύτηκε χτες, άρχισε να αναγουλιάζει και να κάνει λες και θα έκανε εμετό. Εννοείται δεν του έδωσα άλλο, αλλά τι να κάνω λέτε; Σκέφτηκα να του το φτιάξω σε ομελέτα χωρίς λάδι, κ.λπ., για να το φάει για μεσημεριανό. Σκέφτηκα και τη λύση του αβγολέμονου. Δε θέλω να επιμείνω με το βραστό γιατί δεν είναι ότι δεν του αρέσει, είναι ότι του προκαλεί αναγούλα. Και μου κάνει εντύπωση, γιατί στην αρχή το έτρωγε και έδειχνε να του αρέσει και πολύ.

GEIA SAS KORITSIA!!

xthes kaname emvoliaki!to prwtoleutaio gia prin ton xrono...o mikros otan evlepe thn giatro tsirize....klaaaaaaaaaama trello!!pleon leei gnwrizei oti ton tsimpaw kai klaiei!!!ola kala...eipe perase 1 iwsoula...einai ligo erethismenos o laimos...alla leei thn evgale anwdyna (to mitriko galataki eidate douleia????:)) kata ta alla pige 70cm!!psilwse poly!!!kai 8940gr!!!teleia leei h anaptyksi tou!episis gia thn diatrofh eipe na vazw ki alla laxanika sthn soupa tou kai na arxisoume kai Γλουτενη...δηλαδη dimitriaka,fide anti gia rizi sthn soupa...na tou dwsw leei an thelei twra apo ton 8o mpiskotokrema kai farin lacte!apo twra nai leei ...pio nwris den dinoume gloutenh!xthes ton edwsa ths ΝΟΥΝΟΥ την krema me 7 dimitriaka kai banana(auth pire anti gia mpiskotokrema pou ton eipa ton antra mou) kai thn eglipse se 10'!!!oooooolh!!enw thn vanilia rizaleuro panta afhne kai 1 wra kaname!ax mirizoun teeeleia autes oi kremes!!

Αννα μαρια αυτο που αποκλειστικα με θηλασμο κανουν νανι μαλλον δεν ειναι καλο...γιατι οταν κοπει τι κανουμε που θα εχουν μαθει τα τερατακια???και εμενα χθεσ απο το εμβολιο ηταν ανησυχος!!!

Κατερινα ωραια αφου ειναι καλυτερα χαιρομαι!!!

σημερα γιναμε 7 μηνων!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πως περασε ετσι ο καιρος???? :D:D:D

Επέστρεψα!

Έφτιαξα κιμά για μακαρόνια και πήγα στον οδοντίατρο για τον καθαρισμό. Μου είπε ότι έχω τέλεια δόντια και δε θα έχω ποτέ μου πρόβλημα και καθαρισμό δε χρειάζεται να κάνω κάθε έξι μήνες (όχι ότι έκανα), αλλά κάθε χρόνο. Εν τω μεταξύ, την ώρα που με είχε κάτω και μου τα καθάριζε, θυμόμουν τον Μίστερ Μπιν που πήγε στον οδοντίατρο και τελικά έκανε τον καθαρισμό μόνος του και ήθελα να γελάσω!

Τώρα ήρθα σπίτι, θήλασα τον Αντρέα και κοιμήθηκε, πάει να τον βάλει ο άντρας μου στην κούνια, ξεσπάει σε κλάματα. Ουφ, τι έχει πάθει πάλι; Πάλι δόντι λέτε;

Μαρίνα εμείς γλουτένη δώσαμε στον όγδοο. Φαρίν λακτέ και μπισκοτόκρεμες δεν έδωσα ποτέ μου, τόσο γιατί τις θεωρώ σκουπίδια, όσο και γιατί δε θέλω να με κοροϊδεύουν οι εταιρείες και να τους δίνω τα λεφτά μου για κάτι που το μωρό δε χρειάζεται, αλλά που προσπαθούν να με πείσουν ότι του είναι απαραίτητο. Για 2-3 μήνες πήρα κάτι βιολογικές της Holle χωρίς γάλα και ζάχαρη που τις έφτιαχνα με νερό και έβαζα μέσα και κάποιο φρούτο και τώρα δίνω κουάκερ με φρούτο ή κουάκερ με γιαούρτι.

Μια χαρά ο μικρός σου! Να σου ζήσει! Χαρούμενα μηνογενέθλια!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ναι αύριο έχω το εβδομαδιαίο ραντεβουδακι με το γιατρό, έτσι λέμε με το σύζυξ 😂 😂  Εσένα θα σε δει αύριο ο γιατρός σου μιας κι είναι η ΠΗΤ ή σ αφήνει τώρα μέχρι να κάνει εμφάνιση; Ποια είναι η διαδικασία;
    • Κλαίω με τις περιγραφές σου!! 😂😂 Μια χαρά είναι η αγορίνα σου εκεί μέσα!! Καλοπερναει!!!! 😍😍😍😍 Αυτό ελέγχουν άλλωστε με το nst.. αύριο έχεις ξανά ραντεβού; 
    • Πως είστε κοριτσάκι μου;!! Πως είναι τα κορίτσια σου;!! Σ' ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!! ❤️❤️❤️❤️  Έχει από εχθές το πρωί που νοιώθω πόνο στο ηβικό οστό και δε μπορώ να κάτσω.. μόνο στη μπάλα!! Διαφορετικά και για να σηκωθώ από το κρεβάτι, έρποντας.. 😅 επίσης από χθες δε νοιώθω τη μικρή να "χτυπιέται" όπως με έχει συνηθίσει.. τη νοιώθω βέβαια αλλά όχι όπως συνήθως..! Περιμένω απάντηση από τη μαία αν αυτό σημαίνει ότι έχει εμπεδωθεί.. ήταν ήδη πολύ χαμηλά αλλά κουνούσε το κεφάλι δεξιά αριστερά.. από εχθές τίποτα!! Και κατουριιιιεεεέμαι!!! Επίσης είχα συσπάσεις πόνους στη κοιλιά σήμερα τα ξημερώματα μέχρι τις 4 το πρωί που μπόρεσα να κοιμηθώ.. σε ηρεμία σου λέω τώρα, ξαπλωμένη.. ενώ ως τώρα ήταν μόνο όταν ήμουν όρθια, περπατούσα ή έκανα ασκήσεις στη μπάλα.. και το πρωί σήμερα ήμουν γεμάτη υγρά και πάλι κομμάτι τραχηλικού βύσματος.. έκανα τεστ με μια ταινία που μου έχουν δώσει, αν γίνει μπλε από κίτρινο χρώμα σημαίνει ότι είναι αμνιακό υγρό αλλά ήταν αρνητικό.. Αναμένουμε!! Λογικά από μέρα σε μέρα..
    • Sorry που σας απαντάω τώρα.. σιγά σιγά άρχισα να χαλαρώνω από τις δουλειές.. τελευταία πλυντήρια σήμερα και παπαλα τα του μωρού!!! ❤️❤️❤️ Έχει μείνει τώρα να ψευτοφτιαξω τη τσάντα μαιευτηρίου.. να κάνουμε μια αποπαρασιτωση/εμβολιασμό τα ζωάκια μας (αν και δεν έχει περάσει το χρονικό διάστημα που πρέπει αλλά ας είμαστε σίγουροι!) και να βγάλω τα δικαιολογητικά για τη δήλωση γέννησης.. εσύ @Θέτις Κ.μου σε τι στάδιο βρίσκεσαι με αυτά;!! Το μαξιλάρι θηλασμού δεν έχω πλύνει μόνο που το χρησιμοποιώ στην εγκυμοσύνη.. θα μπει και αυτό.. όλα τα υπόλοιπα τελείωσαν!!!! 😍😍😍 Για τις κινήσεις της μικρής.. ειλικρινά κορίτσια μου με μια σαλάτα και σπανακόρυζο πήγα..!! 🤣🤣🤣 Ούτε ζάχαρη τρώω αν και ανακάλυψα κάτι γλυκά gingerbread που ευχαριστήθηκα το προηγούμενο διάστημα αλλά από τις ταρζανιες της μας πήγε το σκ@το στη κάλτσα που σας είχα γράψει και τα έκοψα όλα μαχαίρι!!! 😅 Αχχχχχ κορίτσια μου ειλικρινά έχω βαρεθεί να με ρωτάνε αν γέννησα και αν γέννησα και πότε θα γεννήσω και μέχρι πότε μας έδωσε ο γιατρός τελική ημερομηνία και ότι παίρνει το πάσο της η μικρή και μπλα μπλα μπλα!!! Τι πίεση είναι αυτή καλέ;!!! Αφήστε το παιδάκι μου να έρθει όποτε θέλει!!! Θα σας ενημερώσω, μη σκατε!!! 🤣🤣🤣 Τεσπα, ξέρω ότι το κάνουν από ενδιαφέρον οι περισσότεροι οπότε δε παρεξηγώ..! @Θέτις Κ. μου κορυφή η συνάδελφος...!!! 😂😂 Εμάς μας πήρε τηλέφωνο ο γείτονας (!!!) γιατί είδε το αυτοκίνητο να λείπει όλη μέρα και πήρε να μάθει αν γεννησαμε!! 🤣🤣 @MarMar90 μου εγώ τα έκοψα όλα 36+3.. αλλά ήμουν με κορωνοιο τότε και τα συνεχίσαμε μια εβδομάδα παραπάνω από αυτό που είχαμε πει στην αρχή.. 35+0 ήταν να τα κόψω κανονικά.. μετά είπαμε 36+0 και εντέλει μου είπε να τα κόψω μόλις αρνητικοποιηθηκα.. τώρα συνεχίζω μόνο πολυβιταμινη/σίδηρο/ασβέστιο/Ω3 κτλ..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...