Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καφενέ "Οι γυναικάρες με τα καροτσάκια!!!" Νο 5

Recommended Posts

Χι χι, οκ είπα ότι μπορεί να το έκανε τυχαία για να μη με πείτε χαζομαμά κουκουβάγια!!! :P :P :P

Καταλαβαίνω πώς το σκέφτεσαι, παίρνεις διάφορα θρησκευτικά στοιχεία και συνθέτεις ένα δικό σου μύθο. Αυτό είναι δημιουργικό και γόνιμο και στο κάτω κάτω, είναι κάτι δικό σου. Εγώ δεν μπορώ αυτούς που γράφουν υποτίθεται για να κριτικάρουν τον Χριστιανισμό (ή κάποια άλλη θρησκεία) και διαστρεβλώνουν τα πάντα, σατιρίζοντάς τα, δείχνοντας ότι απλά δεν έχουν καταλάβει τίποτα, ενώ παίζουν ότι τα καταλαβαίνουν όλα απλά δεν τα αποδέχονται.

Εν τω μεταξύ, την Κυριακή είναι η γιορτή μου και έχω καλέσει λίγους φίλους, έτσι για να μαζευτούμε να πούμε καμιά κουβέντα. Θα είμαστε έντεκα άτομα, οκτώ μεγάλοι και τρία παιδιά. Οι περισσότεροι (αν όχι όλοι) νηστεύουν. Σκέφτομαι να φτιάξω νηστίσιμη σπανακόπιτα και νηστίσιμη μηλόπιτα για γλυκό. Άλλο γλυκό δε θέλω να φτιάξω, αλλά δεν ξέρω τι άλλο να φτιάξω για αλμυρό. Μήπως μια νηστίσιμη πίτσα, μόνο με σάλτσα και λαχανικά ή μήπως κάποια σαλάτα με ζυμαρικά, λαχανικά και τόνο; Μήπως η σαλάτα είναι πολύ καλοκαιρινή; Ρώτησα τον άντρα μου και έκανε ολόκληρο θέμα που δε θα κάνω αρτύσιμα (εμείς ακόμα δε νηστεύουμε). Του εξηγώ ότι μια χαρά θα φάει τα νηστίσιμα και χωρίς να νηστεύει, π.χ. δε θα πάθει κάτι αν δεν φάει τυρόπιτα και φάει σπανακόπιτα, που τρελαίνεται στο κάτω κάτω. Όχι, αυτός, να χτυπιέται ότι θέλει και αρτύσιμα. Είναι φορές που κάνει σαν πεντάχρονο και πρέπει κι εγώ να τον αντιμετωπίζω σαν τέτοιο. Εννοείται δε θα καθίσω να κάνω ένα σωρό φαγητά, δύο αλμυρά και ένα γλυκό, όλα νηστίσιμα, που μπορούν να φάνε και οι νηστεύοντες και οι μη νηστεύοντες. Για πείτε καμιά ιδέα για δεύτερο αλμυρό νηστίσιμο.

post-6804-13873939872953_thumb.jpg

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 985
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αννα Μαρια γιατι γιορταζεις την Κυριακη τι ειναι; :oops: δες λιγο αυτα τα ανεβασα εγω http://www.sintagespareas.gr/sintages/eliopsomakia.html και προσφατα δοκιμασα κι αυτα http://www.sintagespareas.gr/sintages/m ... isima.html και μας αρεσαν πολυ τα εχω στο προγραμμα να τα ξαναφτιαξω συντομα ,αστον να λεει τον αντρουλη σου αυτος μπορει ανετα να φαει τα νηστισιμα ενω οσοι νηστευουν δεν μπορουν να φανε απο τα αρτυσιμα ,μου αρεσε πολυ η εξηγηση σου για το Θεο και το διαβολο υποκλινομαι ;) οσο για το λαδι μην ανυσηχεις τοσο δεν νομιζω να ισχυει αλλιως δεν θα το βαζαμε στο φαγητο μας,τι νομιζες εσυ οτι ειναι χαζο το παιδι και δεν καταλαβε οτι του εκλεινες εσυ το συρταρι οπως σου ειπε και η Χριστινα θα δεις πολλα απο εδω και περα απο τη στιγμη που αρχιζουν και εξερευνουν το χωρο κανουν πολλα ομορφα και εξυπνα

για την κουνιαδα μου που λετε η γυναικα δεν παιζεται παντα θα κανει κατι και θα με κανει εξαλλη και το καλο ειναι οτι τα πεθερικα μου την υποστηριζουν παντα τελοσπαντων να μην σας ζαλιζω με την καρακαξα :lol::lol:

ρε Χριστινακι τα μωρα σας πως ειναι;

post-6804-13873939873654_thumb.jpg

Κατερίνα ευχαριστώ για τις συνταγές! Ελιοψωμάκια δε θέλω να φτιάξω. Είναι από τα πιο συνηθισμένα στην Κύπρο και δεν τρελαίνομαι είναι η αλήθεια! Τα μανιταροπιτάκια φαίνονται τέλεια, αλλά ο άντρας μου δεν τρώει μανιτάρια...

Κι εγώ το θεώρησα υπερβολικό αυτό με το λάδι, αλλά όταν είναι για τον Αντρέα, αγχώνομαι. Έγραψα και ολόκληρο άρθρο για να καταλάβεις για την υστερία της διατροφής και τη θέση της θεολογίας (το έστειλα και περιμέεεενωωωω...), αλλά πάλι, το έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Όλο και κάτι βγαίνει, όμως, μία είναι το λάδι, μία είναι το αλάτι, μία είναι το μέλι, μία είναι οι συνδυασμοί των φρούτων... Πριν μερικά χρόνια κανείς δε μιλούσε για υδατάνθρακες και πρωτεΐνες, τώρα όλοι λένε "έκοψα τους υδατάνθρακες" ή "τρώω δύο γεύματα με πρωτεΐνη"... Αν καθόμαστε να τα πιστεύουμε όλα αυτά, είτε που δε θα τρώμε τίποτα, είτε που θα αποτρελλαθούμε! (τα λέω για να τ' ακούω!)

post-6804-13873939873769_thumb.jpg

Αννα Μαρια αμα ειναι κανε κατι σε κεφτεδα :lol::lol: πχ http://www.sintagespareas.gr/sintages/t ... tedes.html ή http://www.sintagespareas.gr/sintages/p ... simes.html ή http://www.sintagespareas.gr/sintages/n ... tedes.html ειδα και κατι σπανακοκεφτεδες αλλα αφου θα κανεις σπανακοπιτα δε λεει ,ελπιζω να σε βοηθησα λιγο,καλε τι σκας τοσο πολυ για το φαγητο εσυ δινε οτι πιο υγιεινο μπορεις στο παιδι απο εκει και περα τι αλλο να κανεις αν καθομαστε κι ακουμε ολα αυτα που λενε θα τρελαθουμε ολοι μας και δεν θα τρωμε τιποτα χαλαρωσε λιγο ;);)

Κατερίνα δίκιο έχεις! Διαφωνούσα με την υστερία και πήγα κι έπεσα κι εγώ στη λούμπα! Θ' αρχίσω σιγά σιγά να δίνω και λίγο δικό μας φαγητό, όχι τώρα, βέβαια, να σφίξουν τα κακά του και μετά βλέπουμε.

Χμ... όχι κεφτεδάκια... Δε θέλω τηγανίλες... Άσε που την άλλη φορά που είχα καλέσει ένα ζευγάρι και ένα άλλο παιδί και έφτιαξα φαλλάφελ, ήρθε το παιδί και μετά περιμέναμε το ζευγάρι και τελικά ήρθε μόνο ο άντρας, τόσο αργοπορημένος, που είχαν παγώσει τα φαλάφελ και δεν τρώγονταν... Κι επειδή είναι κι αυτοί καλεσμένοι, δε θέλω να το διακινδυνεύσω. Άσε που θα μυρίζει όλο το σπίτι... Πω πω, πολύ ιδιότροπη είμαι! Η τονοσαλάτα δεν είναι καλή ιδέα λες; :) Α, για δώσε και τη συνταγή της λαδένιας!

Την τονοσαλατα πως την κανεις με μαρουλι;η λαδενια μαρεσει ,πολυ καλη ιδεα http://www.sintagespareas.gr/sintages/ladenia.html αυτη ειναι θα σου ελεγα παλι αν θελεις να βαλεις μανιταρια αλλα αφου δεν τα τρωει ο αντρας σου :o κατι καλτσονε δεν ειχες κανει με λαχανικα κι αυτα μπορεις να κανεις

ας στρωσει το στομαχακι του και σιγα σιγα να αρχισεις να του δινεις απο τα δικα σας ....

Σκεφτόμουν για τονοσαλάτα με ζυμαρικά και λαχανικά. Η λαδένια, όμως, νομίζω είναι πολύ καλύτερη επιλογή, είναι πιο εύκολη και χορταστική και θα φάνε και τα παιδιά. Τα καλτσόνε με λαχανικά έχουν μέσα τυρί, οκ, μπορώ να το παραλείψω, αλλά είναι με καλοκαιρινά λαχανικά, οπότε δε λέει για χειμώνα.

Καλέ, δε σας είπα!!! Βρέχει!!!

Φιλενάδες μου μπήκα να σας πω ένα γεια. Πρέπει να ετοιμάσω τον Πάνο για να πέσει για ύπνο. Είμαι πολύ κουρασμένη και γενικώς έχω χάλια ψυχολογία και όρεξη μηδέν. Ελπίζω σύντομα να νιώσω καλύτερα γιατί έρχονται και Χριστούγεννα και μου αρέσει αυτή η γιορτή.

Ελπίζω κάποια στιγμή να έχω περισσότερο χρόνο ώστε να διαβάσω όσα γράψατε και να τα σχολιάσω όλα.

Καλό βράδυ σε όλες σας!

Αννα Μαρια εδω ο καιρος ειναι ετοιμος για χιονι φυσαει τρελος αερας και εχει 4 βαθμους εξω πιο αργα μπορει να παει και μειον μπρρρρρ,καλη ιδεα και η τονοσαλατα παντως

Ανθη μου ελα ανεβα και ερχονται και χριστουγεννα σκεψου θετικα υγεια να εχουμε και ολα θα γινουν μη μου απελπιζεσαι ετσι ...

Μιά ώρα έγραφαααα έγραφαααα..... και με πέταξε!!!!!!!!! Αααααααααααα δεν παίζω!!!!!!!

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Τί κάνετε κορίτσια μου???? Τα παιδάκια σας???? Όλοι καλά είμαστε????

Εμείς Δόξα Τω Θεώ καλά!!!!! Μεγαλώνουμε και ζουζουνεύουμε!!!! 16 μηνών αύριο πώς περνά ο καιρός έτσι καλέ????? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Χάθηκα και πάλι το ξέρω αλλά κολλάω με το άτιμο το φατσομπούκι γμτ.!!!!! Έχω που έχω λίγο ελεύθερο χρόνο..... τον κυνηγάω συνέχειαααα τον μικρούλη!!!! Ούτε ένα μπανάκι δεν προλαβαίνω να κάνω άρον-άρον βγαίνω γιατί χ@στηκε ο κύριος!!!!!! Αχαχαχαχαααααααααα

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Έχει γίνει απίστευτα σκανταλιάρης ζουζουνο-πειραχτήρι σκαλίζει τα πάντα-όλααααα κι έχει τρελή αδυναμία σε πάσης φύσεως τηλεκοντρόλ!!!!! Μέχρι και το κινητό μου χάλασε και πήρα άλλο (που το έχω σε απόσταση ασφαλείας εννοείται!!!!!)

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Τις προάλλες πήγαμε σε παιδότοπο (μαμαδοσυνάντηση) και μιλάμε παιδιά ξεσάλωσε!!!!! Τρελάθηκε στο παιχνίδι και στα γέλια!!!! Παρόλο που τον φοβόμουν αφού δεν περπατά ακόμη..... πέρασε όμως τέλεια το μαναράκι μου με άλλα συνομήλικα πιτσιρικάκια!!!!!

:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P

Οι φυσικοθεραπείες (που ευελπιστώ να μας γράψουνε κι άλλες για τη νέα χρονιά!!!!) του έχουνε κάνει πολύύύ καλόόόό κι από τεμπελάκι έχει μετατραπεί σε ακούραστο ταρζανάκι!!!!!! Εδώ και μερικές μέρες βάζει δύναμη στηρίζεται από καναπέδες και τραπέζια & προσπαθεί να πατήσει στα πατούσια του!!!! Ως 17-18 μηνών το αργότερο λέει η Παιδίατρος θα περπατήσει!!!!

8-}8-}8-}8-}8-}8-}8-}8-}8-}

Με τα δόντια μονίμως παιδευόμαστε κι είναι μέρες που ούτε γιαούρτι ή φρούτο δε θέλουμε!!!!! Γάλα και πάλι γάλα!!!!!! Εκτός από δικό μου (που πλέον έχω μπει σε αποθηλασμό κουράστηκα!!!!!) πίνει και NOYNOY-KID κι ευτυχώς του αρέσει πολύ!!!!!!

Αυτά!!!!! Δε θυμάμαι κάτι άλλο τώρα.....

Τί καλούδια τρώτε σήμερις????? Εγώ λέω γιουβαρλάκια!!!!!

Χαιρετώ!!!!!! Θα προσπαθήσω να ανεβάσω φώτος απ' τον παιδότοπο και υπόσχομαι να μην ξαναχαθώ!!!!! Μάκιαααα σε όόόλες!!!!!

Καλημέρα σε όλες , έβαλε κρύο σημερα μπρρρρ

Χθες είχα τόσα να κάνω που δεν πρόλαβα να μπω καθολου, το πρωι supermarket, λαικη, πηγα και jumbo για κοκκαλακια για τη μικρη και πηρα ενα πιατακι και κουταλακια για τον μικρο για να ειμαστε ετοιμοι οταν ξεκινησουμε να τρωμε. Μετα μαγείρεμα και σιδερωσα και 4 πλυντήρια.

Ε μετα γύρισε η Αγγελική απο το σχολειο και χθες ήταν όλο το απογευμα μέσα στη γκρίνια.

Θα σας διαβάσω και θα επανέλθω :D

Καλημέρα Κατερινάκι!!!!!!

Αισθητή διαφορά θερμοκρασίας η αλήθεια!!!!!!

Εεεεε Δεκέμβρης πιαααα Χριστούγεννα έρχονται!!!!!!

Μιας κι είπες και για σίδερο..... εδώ να δεις τί γίνεται!!!!!

Χάθηκε ο κόσμος το πλυντήριο-στεγνωτήριο να τα σιδέρωνε κιόλας????? Τόσα πολλά ζητάω?????

:)):)):)):)):)):)):)):)):))

Θα με βάλει κάποιο κοριτσάκι στην ομάδα του καφενέ??????? Να βάλω φώτος του μικρού μου?????

Δεν τις βάζω εδώ για ευνόητους λόγους ΟΚ??????? ;);););););););)

Γεια σας!

Δεν κοιμήθηκα και πολύ καλά χτες βράδι, αλλά ευτυχώς προς το παρόν δεν αισθάνομαι άυπνη. Ο Αντρέας ξύπνησε στις 4.38 και δεν κοιμόταν, καθόταν και με κοιτούσε και θήλαζε-πιπίλιζε... Τελικά τον κοίμισα κατά τις πεντέμιση και 5.38, δηλαδή μια ώρα μετά που ξύπνησε, ξάπλωσα κι εγώ. Ε, 5.42 άρχισε να γαβγίζει ένα σκυλί και τον ξύπνησεεεεε..... Σηκώθηκε ο άντρας μου, και καλά να βοηθήσει, και σε τριάντα δευτερόλεπτα μου φωνάζει "έλα, δεν κοιμάται". Μετά κάθισε λίγο μαζί του, αλλά τι έκανε; Τον είχε στο κρεβάτι κι ο μικρός έκλαιγε, κι αυτός καθόταν στην πολυθρόνα και μου φώναζε "άντε, θα έρθεις; Δεν κοιμάται!". Τελικά πήγα και κοιμήθηκε κατά τις έξι, αλλά εγώ μετά δεν κοιμήθηκα αμέσως. Ευτυχώς ξύπνησε δέκα παρά είκοσι και τον ανέλαβε ο άντρας μου, αλλά δεν κατάφερα να ξανακοιμηθώ.

Κατερίνα τελικά θα κάνω τη λαδένια και τη σπανακόπιτα!

Πόπη πού χάθηκες βρε ψυχή; Όλο λες θα μπαίνεις και όλο εξαφανίζεσαι!

Μια χαρά ο Αχιλλάκος!

Καγκουράκι φιλιά!

Κλείνω γιατί θα τα διαλύσει όλα!

Ποπη κανε αιτηση στην ομαδα για να σε εγκρινω και να μας βαλεις φωτο,εγω να δεις ασιδερωτα με τρια παιδια καθε μερα πλενω και παντα γεματη ειναι η στοιβα :o κουκλακι στη φωτο ο Αχιλλεας ειδες που αγχωνοσουνα θα περπατησει και μια χαρα θα τα σκαλιζει ολα ειπαμε καθε παιδακι ειναι διαφορετικο και εχει τους δικους του ρυθμους

αχ ρε Αννα Μαρια τι τραβας κι εσυ με τον υπνο :o μια χαρα θα ειναι αυτα που θα φτιαξεις

Κατερινιω εσυ δεν ειχες πει οτι θα μας βαλεις τον πατατουλη;

παλι δουλεις κανω παω να συνεχισω φιλια.....

Κατερίνα ξέχασα να σου απαντήσω χτες. Η γιορτή μου είναι καλέ την Κυριακή, της αγίας Άννας! Τι ξελαρυγγιάζεται ο Καλογιάννης "Αχ Αννούλαααα του χιονιάααααααα... δε θα είμαι πιαααα μαζίιιιι σουυυυυυ.... στου Δεκέμβρηηηη τις εννιάααααααα πού έχεις Άννααααα τη γιορτήηηηηηηη σου".

Καλησπερα τσουπρες!!!

Βρε Πιπιτσα μεγαλωσε ωρε το αντρακι σου! Κουκλος!

Ανθη μου ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΙΣ!!!!

Καγκουρακι μου καλοφορετα τα καινουργια της μικρουλας σου!

ΚΑ μου τα μωρα μας παιδευουν ειδικα ο Παρουλης που μολις πηγε να παρει τα πανω του, παλι δεν τρωει τιποτα και δεν παιρνει φυσικα καθολου βαρος! Αντε να δουμε με αυτο το παιδακι!

Αννα Μαρια παλι τραπεζωματα θα εχεις κι εσυ; Ναι, ακριβως ετσι οπως το περιγραφεις, δεν απορριπτω καμια θρησκεια, δεν ειναι η θεση μου εξαλλου. Φυσικα και εισαι κουκουβαγιομανα, ποια δεν ειναι δηλαδη;

Λοιπον, οπως σας ειπα ειχα δυσκολο ΣΚ. Η πεθερουλα μου επαθε κατι σαν ψιλοεμφραγμα, ευτυχως οχι σοβαρο, με τον αντρα μου σκοτωθηκαμε (ξανα!) και γενικα περασα μμμμμ καταπληκτικα! Για τα οικονομικα δε θα συζητησω, εχω αυριο να δωσω σε λογαριασμους κανενα 500ρικο για πλακα!!! Ετσι κι εγω ειπα, σε πεισμα της γκαντεμιας, για να αλλαξει λιγο το κλιμα ρε παιδι μου, το Σαββατο να γιορτασουμε τον αντρα μου και να μαγειρεψω κιολας, πραγμα που σε γιορτη εχω κανει μονο για το Δημητρη, ουτε καν για μενα! Καμια 15ρια πιστευω θα ειμαστε. Λεω λοιπον, παστιτσιο, μοσχαρακι κοκκινιστο με πιπεριες και μανιταρια, πιλαφι, καμια τυροπιτα-σπανακοπιτα ετοιμη, πατατοσαλατα, κοτοσαλατα. Απο γλυκα θα φτιαξω fudge σοκολατας και θα το κοψω σε σοκολατακια. Το μονο προβλημα ειναι οτι δουλευω το Σαββατο απο τις 10 εως τις 6 το απογευμα και δεν ξερω αν θα προλαβω μεχρι Παρασκευη μεσημερι να εχω καθαρισει το σπιτι και να εχω μαγειρεψει, αλλα δεν αγχωνομαι, ελπιζω μονο να μην εχουμε απροοπτα γιατι σημερα με εχει πιασει παλι βηχας και ο μικρος ψιλοβηχει παλι...

Αυτα, φιλακια πολλα!

Δεν μπήκα δυο μερες και γράψατε τόσα 4 σελίδες έχω να διαβάσω...

Μαρίνα να χαίρεσαι τον άντρα σου πολύχρονος, μικρός ειναι ακομα καλε μη του λες τετοια. Μαρίνα αναγκαστικά συνηθιζεις και καποια πράγματα τα κανεις με τα παιδιά αν δεν έχεις που να τα αφήσεις, και σούπερ έχω παει και με τα δυο και σε εμπορικό....

Ανθη να χαίρεσαι και εσυ τον Κοσμα και να είστε ευτυχισμένοι με τα παιδάκια σας :D .

Αννα Μαρία βγήκε η ροκα γιουπιιιιι άντε και τι αλλο είχες βάλει, για το λάδι στα φαγητά και για το αλάτι συμφωνω με τα κορίτσια. Και γιατι δεν βάζετε φωτακια, εσείς ή γενικά στην Κύπρο?

Αλεξάνδρα και εγω στο σουπερμάρκετ τη βάζω στο καρότσι και στο ταμείο για να μην έχω πρόβλημα την βάζω μέσα στο καλάθι να μου βγάζει τα πράγματα.

Χριστίνα θα περνεις μεγαλη ικανοποίηση απο τα σχόλια μας αλλα ειναι αλήθεια μας αρεσει πολυ εχουμε κολλήσει και περιμένουμε τη συνεχεια!!!! Για πες τη συνταγη απο αυτο το fudge.

Αννα Μαρία καλα σου λεει η Χριστίνα για χαζό τον εχει όλα τα καταλαβαίνει και σε λίγο δεν θα τον πιανεις πουθενά να δεις όταν θα σου μιλάει τι έχουν να ακούσουν τα αυτακια σου :lol::lol: εμεις σε μια συρταριερα κάτω απο το γραφείο επειδή εχουμε μέσα διάφορα ψιλολοιδια εχουμε περάσει στα πομολακια μια ξύλινη κουτάλα προσπαθεί να την βγάλει αλλα όπως την σηκώνει βρίσκει στο γραφείο και έτσι δεν μπορει πρέπει να τραβήξει την συρταριερα λίγο έξω αλλα αυτο ακομα δεν το εχει ανακαλύψει. Να σου πω και κόλπο για να μην πηγαίνει στα συρτάρια, άδειασε ένα και βαλτου δικα του παιχνιδακια οπότε θα ξέρει ότι ειναι δικο του και να ανοίγει μονο αυτο, σε μας βόλεψε σκέψου πια η κουτάλα γύρισε στην κουζινα :lol::lol:

Ποπη ζωηρεψε πολυ ο μικρός ε είδες σιγα σιγα θα τον κυνηγάς και εσυ, περιμένουμε φωτο σου.

Κατερίνα μου ανοιχτό βιβλίο συνταγών είσαι!!!!!

Καλο βραδυ κούκλες

Γεια σας!

Ανθή ξέχασα να σου γράψω χτες... :oops::oops::oops::oops: Ανέβα βρε! Κουράζεσαι σίγουρα, κι εγώ είναι φάσεις που νιώθω όχι τόσο να καταρρέω, όσο τα νεύρα μου να σπάνε, αλλά τι να κάνουμε; Έχουμε τα παιδάκια μας! Το άσχημο είναι ότι εσένα κοιμούνται πολύ αργά και δεν βρίσκεις καθόλου χρόνο για σένα. Αν προσπαθούσες σιγά σιγά να τα κοίμιζες λίγο νωρίτερα;

Χριστίνα περαστικά στην πεθερά σου... :shock::o:o:o Έμφραγμα; Είναι καλά τώρα;

Έχει γιορτή ή γενέθλια ο άντρας σου; Θέλω κι εγώ να έρθω, θα με καλέσεις; Μόνο που διάβασα το μενού μου τρέξανε τα σάλια!

Καγκουράκι εμείς δεν βάλαμε φωτάκια επειδή εκεί που βάζουμε το δέντρο έχει μόνο μία πρίζα, στην οποία έχουμε το πολύπριζο που έχει πάνω τηλεόραση, ίντερνετ, κ.λπ. και έπρεπε να φέρουμε πολύπριζο από την κουζίνα, και είπαμε "άσε μωρέ". Η αλήθεια είναι ότι τα φωτάκια με εκνευρίζουν λίγο, άσε που χαλάνε για πλάκα. Τώρα δε νομίζω να βάλω φωτάκια, να πάει ο Αντρέας να τα αναδομήσει... Άσ' το καλύτερα...

Ωραία τα κόλπα με τα συρτάρια! Ευτυχώς προς το παρόν ανοίγει μόνο της συρταριέρας του και βγάζει από μέσα τις κάλτσες (μόνο αυτές!). Σήμερα άνοιξε και της δικής μου συρταριέρας, αλλά δεν έβγαλε τίποτα έξω. Στην κουζίνα τα μισοανοίγει, αλλά συνήθως τον παίρνουμε κατευθείαν. Θέλουμε να βάλουμε αυτά τα προστατευτικά, αλλά πρέπει να τρυπήσουμε το συρτάρι και το σκεφτόμαστε...

Καλημέρεεεεεεεεςςςςςςςς

Ξύπνησα με έναααααα στομάχι..... πφφφφφ.....

:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o

Θα αφιερώσω χρόνο μπόλικο σήμερις να σας διαβάσω..... δε μπορώ πάρω τα πόδια μου.....

Ο μικρός ξύπνιος και ζουζουνίζει.....

Ποιός σιδερώνει οοοοεεεεοοοο?????????

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Παρεπιπτόντως.... της Αγίας Άννας είναι πολύύύ σημαντική ημ/νία στη ζωή μου!!!!!

Οπωσδήποτε θα πάω ν' ανάψω λαμπάδα να μας προσέχει το μικρούλη μας!!!!!

Όπως κάνω κάθε χρόνο.....

ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΧΤΕΣΙΝΗ ΝΥΧΤΑ... Δεν υπήρχε σας λέω... Ξύπνησε στις τρεις και ΔΕΝ ΞΑΝΑΚΟΙΜΗΘΗΚΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παιδευόμασταν κι εγώ κι ο άντρας μου, τι τον θήλαζα εγώ, τι τον κουνούσε αυτός, ΤΙΠΟΤΑ. ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΤΑΝ... Τελικά κατά τις έξι τον πήρα και ήρθαμε στο σαλόνι, τον έβαλα στο πάρκο και του έβαλα τραγουδάκια. Μου λέει ο άντρας μου να τον κρατήσει αυτός και να πάω εγώ να κοιμηθώ και μετά αλλάζουμε. Ε, για δύο ώρες δεν μπορούσα να κοιμηθώ απ' τα νεύρα και την υπερένταση. Τελικά τον έφερε στο κρεβάτι μας, τον θήλασα ξαπλωμένη και κοιμηθήκαμε όλοι για ένα δίωρο. Ο άντρας μου ακόμα κοιμάται. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑαα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Τα νεύρα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το λοιπόν κοριτσάκια μου σας διάβασα ελπίζω να μην ξέχασα κάποια.....

Καγκουράκι πήρατε φωτάκια για το δεντράκι σας καλέ????? Εμείς δεν έχουμε στολίσει ακόμη το σκέφτομαι μη μου το γκρεμίσει το νινί.....

Ανθούλα μου πώς είναι η ψυχολογία σου καλό μου????? Έχεις κουραστεί πολύ με τα μικρά σου εεεεε????? Τί να κάνεις βρε κοριτσάκι λίγο υπομονή να ξεπεταχτεί η μικρούλα σου!!!!! Πώς είναι με το βήχα τα μικρά σου???? Περαστικά!!!!!

Άννα-Μαρία μου συνήλθατε τελείως έτσι????? Κι ετοιμάζεστε για τη γιορτούλα σου εεεεεεε?????? Αααχχχ ωραίααααα..... τί έκανες με φαγητό του δίνεις και δικό σας σιγά-σιγά???? Εγώ του δίνω (όόόόόποτε τρώει κι όόόότι στο μπλέντερ λιώνει!!!!!) έχουμε φάει και μοσχαράκι κοκκινιστό με πιλαφάκι και γιουβαρλάκια και πατάτες γιαχνί με φέτα..... όχι ποσότητες βέβαια αλλά δοκιμές κάναμε..... λάδι εγώ και στα δικά μας φαγητά προς το τέλος βάζω χρόνια τώρα..... και μπαχαρικά (εκτός πιπεριού) του έχω βάλει..... γιατί έτσι ο μικρός απόψε καλέέέέέέέ???? Φρονιμήτες μήπως????? Γιατί εμείς από τότε που αρχίσανε..... χάσαμε τον ύπνο μας!!!!!

Χριστινάκι εύχομαι να είναι μία απολύτως ήρεμη και ομαλή εβδομάδα αυτή!!!!!! Κι ότι έγινε να πέρασε ανεπιστρεπτί μην μου αγχώνεσαι!!!!!!

Μωρουδένια μου μήπως έρχεται κανα δοντάκι μωρέ κι είναι ανήσυχος ο μπεμπάκος σου καλό μου????? 7 μηνών δεν κοντεύει διόλου απίθανο το λοιπόν.....

ΚΑ1 εννοείται βρε δεν καλείς την κουνιάδα!!!!! Απαπαααααααα σπάσιμο!!!!! Συγγενείς σου λέει μετά εεεε????? Θα κάνω αίτηση στην ομαδούλα φχαριστώ!!!!!!

Αλεξάνδρα μου μη μιλάς για ασιδέρωτα κι άπλυτα ο κακός χαμός εδώ να δεις τί γίνεται!!!!!! Το σιχαίνομαι το ρημάδι το σιδέρωμα κι έχουνε μαζευτεί πάλι..... λίγα έκανα χθες πολύ λίγα (αν μπορέσω) θα κάνω και σήμερα γιατί είμαι κάπως..... φαύλος κύκλος.....

Βρε κοριτσάκια στις δημοσιεύσεις μου πώς μπορώ να σβήσω την κάτω φώτο ξέρετε να μου πείτε?????

Πρέπει κάποια στιγμή ν' αξιωθώ να πάρω τα ποδάρια μου να κάνω καμμιά δουλειά..... τώρα ο μικρός κοιμάται ακόμη κι αντί να κοιμηθώ κι εγώ..... σάκοι με ρούχα παντού τριγύρω..... σιδερωμένα κι ασιδέρωτα όόόόλα μες στη μέση..... τα άπλυτα μου φωνάζουνε..... αααααα θέλω να την κάνω..... η ψυχολογία μου έχει πέσει στα πατώματα τα νεύρααααα μουυυυυυ δεν είμαι καλάάάά..... αντί να χαίρομαι που έρχονται τα Χριστούγεννα που θα πάμε και το νινί σε καρουζέλ στο Χριστουγεννιάτικο χωριό κτλ. να χαζέψει..... εγώ είμαι κάπως..... πφφφφφφφ.....

Άσχετο..... τί τρώνε σήμεριςμε το στομάχι που έχω?????? Τα γιουβαρλάκια ούτε να τα βλέπω δε θέλω..... πφφφφ..... κανα μπιφτεκάκι μάλλον..... κι έχουμε φυσικοθεραπείες και S/M το απόγευμα..... ο βλαμμένος ο διαχειριστής μας κάνει τσαλιμάκια με τη θέρμανση...... ωραίααααααααααααα τα χέρια του παιδιού είναι παγωμένα λέμεεεεεεεεεε.....

Εν τω μεταξύ, όταν αποκοιμήθηκε δίπλα μου, με τις μαγουλάρες του και τις βλεφαριδάρες του, ήταν τόοοοοοσο γλύκας που ξεκουράστηκα μόνο που τον έβλεπα. Φυσικά τώρα είναι χάλια το στομάχι μου, ζαλίζομαι και τα πόδια μου είναι κομμένα...

Πόπη εγώ ακόμα δεν του έχω δώσει δικό μας φαγητό. Δεν του το αλέθω πλέον, ούτε το πατάω με το πιρούνι, του το κόβω σε μικρά κομματάκια και το μασουλάει.

Όταν λέμε ότι δε γίνεται τσιγαριστά, δηλαδή, π.χ. κάνω πιλάφι. Δε θα τσιγαρίσω λίγο πριν το κρεμμύδι; Απαγορεύεται αυτό; Ουφ, κατάλαβα, εισερχόμαστε στον κόσμο του άνοστου φαγητού...

Γεια σας κοριτσαρες,

Χριστίνα ξέχασα χθες περαστικα στην πεθερα σου, ελπίζω να ειναι καλα και να μην έχετε αλλα τρεχαματα!

Αννα Μαρία να είσαι προετοιμασμένη να τα ανοίγει όλα όπου μπορείτε βάλτε ασφάλειες. Αυτη δεν ήταν νύχτα που περασες αυτο ήταν το μεγάλο ξενυχτι :o:o ελπίζω σημερα να κοιμηθει οοοοολο το βραδυ σερι :P . Ατομα δοντακια που ταλαιπωρούν τον Αντρέα μας.

Ποπη πήραμε φωτακια αλλα δεν τα εχουμε βάλει ακομα, χθες ο άντρας μου γύρισε πολυ αργά, σημερα εχει οδοντίατρο και δεν εχει γυρίσει ακομα και μονη μου δεν μπορω να τα βάλω γιατι δεν θέλω να ξεστολισω οπότε χρειάζονται χέρια.

Πάντως να στολισες ειναι μικρουλης ακομα για να στο πειράζει ρητορεία θα εχει μεγάλο ενδιαφέρον για αυτόν.

Ανθη πως είστε απο βήχα καλυτερα, δυο μερες θέλω να σε πάρω τηλ. Και το θυμάμαι ώρα που μαλλον είσαι στη δουλεια :oops: .

Εγω δεν έχω νεα ήσυχα, η μικρη κοιμήθηκε τωρα θηλαζω και τον μικρο για να τον βάλω και αυτόν στην κούνια του. Θα φάω ένα γιαουρτακι μετα περιποιημένο και θα την πεσω

Φιλακια

Kαλησπεραααα!!!αυτες οι δουλειες τον ατελειωτο εχουν βρε παιδι μου..κ τι να κανεις;να μην πας κ μια βολτα με την μικρη;σημερα δεν εχω καθισει καθολου.το πρωι πηγαμε βολτουλα στην παιδικη χαρα,το ευχαριστηθηκε η μικρη,εχει κ μια φιλεναδα που είναι αχωριστες ,μεχρι κ στην ιδια κουνια καθονταν μαζι κ γελαγαν ολη την ωρα οι γλυκουλες μου!!μετα πηγαμε λαικη,μας επιασε κ η βροχη στο τελος κ ετρεχα σαν την τρελη με το καροτσι!!!απο εκεινη την ωρα ημουν συνεχως στην κουζινα ,να μαγειρεψω,να φαμε κ μολις εβαλα την μικρη για υπνο (που σαν να αρχισε να πηγαινει για υπνο με πιο ηρεμια!!)ξεκινησα να κανω πιτουλες,εκανα τυροπιτα,μανιταροπιτα,πατατοπιτα κ μια πιτσα.τα εβαλα στην καταψυξη να εχουμε.που να ειχα κ καταψυκτη….

Χριστινα περαστικα στην πεθερα σου!καλα για τους λογαριασμους ..μην τα συζητας.εκει που πληρωουμε καποιους λογαρισμους ,τσουπ ,σκανε κ οι επομενοι…θελω να παω να παρω κανενα ρουχο κ ολο το αναβαλλω!ωραια φαγητακια θα κανεις!!το γλυκακι τι είναι;;

Αννα Μαρια σχετικα με το ελαιολαδο μου φαινεται υπερβολη,μηπως εννοουσαν όταν ξαναχρησιμοποιεις το ηδη τηγανισμενο λαδι;αυτό σιγουρα δεν κανει καλο κ παντα το αλλαζω.κ για το αλατι παντα με μετρο,αν σκεφτεις πως πολλες τροφες περιεχουν αλατι δεν χρειαζεται να είναι κ λυσσα το φαι.ο αντρας μου να φανταστεις παλια πριν δοκιμασει καν το φαγητο εβαζε αλατι από πανω ,κ δεν τα εκανα αναλατα,ωσπου ανεβασε πιεση(που περισσοτερο ηταν από το αγχος)κ περασε στην άλλη μερια κ μου τα ζηταγε όλα αναλατα!! Για το μελι τι εχει ακουστει;το μονο που ξερω είναι μετα το χρονο,αλλα επειδη δεν εχω βρει τροπο να το φαει δεν το εχει δοκιμασει ακομα.Οσο για τον ΑΝτρικο κ το συρταρι..εχεις να δεις ακομα….ειναι πανεξυπνα τα ατιμα κ βλεπουν λεπτομεριες που τις αποτυπωνει το μυαλουδακι τους που δεν το φανταζεσαι!!μια χαρα κ τα φαγητακια για την γιορτη σου,σιγα μην τη βγαλεις στην κουζινα ολη μερα!!εχει προστατευτικα με αυτοκολλητο,εγω τετοια εχω βαλει κ εχουν κρατησει μια χαρα,μην χαλασεις τα ντουλαπια!!καλε πολύ ξενυχτης βγηκε ο Αντρικος…αμα τον εχεις στην κουνια του κλαιει;ενταξει λιγο το κρεμμυδι το τσιγαριζω,αλλα το κρεας όχι.αν δεν το κανω στο φουρνο,της το βραζω κ μετα βαζω σαλτσα κ το τελειωνω.αλλα μαγειρευω ξεχωριστα γιατι της κανω σχεδον καθημερινα κρεας.

Ανθη γιατι πεφτεις βρε κοριτσακι;λογω κουρασης;υπομονη ,να σκεφτεσαι θετικα!!!

Κατερινα ΚΑ τι εγινε καλε;χιονισε;τι ωραια φαγητακια που βρίσκεις!!

Κατερινα κι εγω 4 πλυντηρια σιδερωσα την Δευτερα κ τωρα είναι 3 απλωμενα…μα πως βγαινουν ετσι;;μου εδωσες ιδεα με το καροτσι του σουπερ…thanks!!!αν κ το προσπαθω να πηγαινω μονη για να ξεσκαω λιγο βρε αδερφε,αν κ εχω κ τον αντρα μου..’’παρε κ το παιδι για βολτα!!’’

Ποπη σχετικα με το περπατημα,μεχρι 18 μηνων είναι φυσιολογικο να περπατησει,εκτος αν ειχατε δει τιποτα άλλο κ κανετε φυσικοθεραπειες. Κ με τα δοντακια αφου θελει γαλα παλι καλα,γιατι μερικες μερικες κ ας μην ειχαν τα δοντια προτιμουσαν να μεινουν νηστικες!!!τους κυνοδοντες μαλλον εννοεις ε;γιατι δεν βγαζουν φρονημιτες από τωρα,εμενα τους εβγαζε ταυτοχρονα κ τους 4 κ δεν καταλαβε τιποτα..τωρα όμως στους τελευταιους τραπεζιτες τα ειδαμε όλα κ ακομα δεν βγηκαν!!!για την φωτο λογικα πρεπει να πας στο προφιλ εκει που λεει για την υπογραφη.

αντε παω κι εγω να απλωθω γιατι πιαστηκα ολη μερα!!καληνυχτα!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...