Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καφενέ "Οι γυναικάρες με τα καροτσάκια!!!" Νο 5

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!!!μια χαρα ξυπνησαμε το πρωι αλλα τελικα χθες ξυπνησε μια φορα στις 8 κ εκλαιγε,την ηρεμησα ,ξαναξυπνησε 9 κ εκλαιγε κ ενω νυσταζε δεν κοιμοταν,ηθελε αγκαλια κ τελικα πηγε 10 να κοιμηθει.

Καλα Αννα Μαρια πολυ ωραια φαγητακια εκανες,οι φατσουλες ολα τα λεφτα!!!κ για την τουρτα δεν ξερω τι λες για ατελειες...φαινεται φανασττικη!!!και του χρονου!!!μια χαρα περασαν κ τα παιδακια στο παρτυ,ειχατε ετοιμασει κ παιχνιδια...εγω το ειχα κανει στην πυλωτη,τους ειχα κατεβασει κουνια ,τραμπαλα,ποδηλατα κ διαφορα παιχνιδια κ απασχοληθηκαν μια χαρα.ειχα φτιαξει κ μια πινιατα...ξετρελαθηκαν!!

Μαρινα απο τα πεθερικα περιμενετε το οικονομικο;ή μονο αυτα που πρεπει να πληρωσουν σαν πεθερικα πχ το νυφικο;κ ακομα δεν ξερουν;κ ποτε θα τα προλαβετε;πως δεν βλεπει μικυ μαους...καθημερινα για να φαει το φρουτακι κ με παρακαλαει ολη μερα μετα.ασε που εχει μαθει κ ξαναβαζει να δει το επεισόδιο.αλλα σινεμα δεν ξερω αν θα κατσει..αν της παρω κ ενα κουτι ποπ κορν ,μπορει!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 985
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καλημερα κουκλες!!

σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες!!!

το Σαββατο πηγα για ζουμπα και ολη μερα ετοιμαζα κατι πραγματακια για τη γιορτη μου δεν εκανα πολλα αλλα παλι οτι και να κανεις θελει το χρονο του

χθες πηγαμε εκκλησια το πρωι και μετα ειχα μαγειρεμα φαγαμε ολοι εδω τα πεθερικα μου και η οικογενεια του κουνιαδου μου,μετα ειχα κοσμο ενω δεν γιορταζα επισημα ειχα αρκετο κοσμο κι ετσι δεν μπορεσα να μπω να ευχηθω κι εγω στην Κατερινα μας,Κατερινακι χρονια πολλα πολυχρονη,υγεια και ευτυχια να σε χαιρονται οι δικοι σου!!

Καρολινακι να τα εκατοστισεις πολυχρονη,γερη κι ευτυχισμενη!!!

Αννα Μαρια ωραιο το παρτακι σας και του χρονου με υγεια!!!ειστε κουκλια ολοι σας στις φωτο να χαιρεσε την οικογενεια σου και να ειστε ετσι παντα χαρουμενοι και χαμογελαστοι,ο Αντρικος οφειλω να πω οτι μοιαζει στον αντρα σου πολυ τωρα πια ;) γεια σας χερια σου ολα φαινονται υπεροχα ειδικα οι φατσουλες τελειες,τελικα τι τουρτα εκανες απο μεσα;;βουτυροκρεμα εβαλες;λιγο στο στρωσιμο εγω βλεπω καποιες μικρες ατελειες αλλα για πρωτη φορα ειναι πολυ καλη οσο πιο πολυ δουλευεις με τη ζαχαροπαστα τοσο πιο ευκολο ειναι,απο τα δοντια του μαλλον προερχεται ολη αυτη η ανυσηχια ευχομαι να ηρεμησει συντομα

κι εγω σημερα δεν τον εστειλα το Δημητρη εχει παλι πολυ βηχα και φλεγματα και δεν κοιμηθηκε καλα και τον αφησα για να ξεκουραστει περισσοτερο, δεν ηθελα να τον ξυπναω πρωι πρωι τον λυπηθηκα αφου δεν κοιμηθηκε καλα το βραδυ στις 10 ξυπνησε

Αλεξανδρα μου ειναι πολυ νωρις ακομα για σινεμα θα βαρεθει και δεν θα καθεται με τιποτα εχεις καιρο μπροστα σου,παντως για τον Μικυ ολα τρελενονται ,εγω εχω το καλο με τον Δημητρη οτι δεν θελει να τον ταιζεις καθεται τρωει μονος του σαν κυριος και δεν θελει ταισμα ενω τους αλλους δυο τους κυνηγουσα ειδικα τον Γιωργο,αφου και τωρα καμια φορα μπορει να ταιζουμε τον Γιωργο και οχι τον Δημητρη :lol::lol:

Μαρινα τι θα πει δεν ξερουν αν θα εχουν λεφτα; :o δεν μπορουν να κανουν το κουμαντο τους και να βαλουν καποια χρηματα στην ακρη ή ειναι τοσο χαλια τα οικονομικα τους;

Κατερινα ο δικος μου ειναι θαρραλεος αντρας δεν φοβαται τους μπαμπουλες :lol::lol: του αρεσει πολυ αυτο το παιδικο το βλεπει συνεχεια αφοσοιωμενος

δεν θυμαμαι κατι αλλο πολλα φιλια σε ολες!!!

Καλησπερα κουκλες!

Κατερινακι και Κατερινακι πολυχρονες να ειστε, ευτυχισμενες, γερες και να χαιρεστε τις ομορφες οικογενειες σας!

Καρολινακι χρονια πολλα και σε σενα, να τα εκατοστησεις!

Αννα Μαρια και του χρονου!!!Τελεια φαινεται η τουρτα κι οσο για τα παιχνιδια για τα παιδακια τι να πω, μπραβο!!!

Μαγδα φυσικα και δεν σε ξεχασαμε!

Ανθη μου τρεχεις τρεχεις και δεν φτανεις, μα οι δουλειες δε σταματανε ποτε!

Μαρακι που εισαι βρε ψυχη; Ζιζανιο κι ο Στεφανακος σου ε;

Αλεξανδρα μου ευκολο ακουγεται, με τι τα βαφεις μετα; Ειναι πεισματαρικο και το ζουζουνακι σου ε; Ολα τα παιδια καπως ετσι ειναι παντως...

Καγκουρακι ισως απλα ακομα φοβαται ευκολα και θελει το χρονο της, δοκιμασε κανενα θεατρικο.

Κατερινα μου ενταξει τωρα που εμαθες τι εχεις θα ειναι πιο ευκολα τα πραγματα. Μεγεια το πολυμιξερ!

Κοριτσακια δεν ειμαι καθολου καλα! Μου γυρισε σε κριση αναπνευστικου, βηχω ασταματητα, εχω 4 βραδια να κοιμηθω απο το βηχα, τα σπρευ και η αντιβιωση δεν κανουν τιποτα και δεν ξερω τι να κανω, πρεπει επειγοντως να παω σε γιατρο, χρηματα για ιδιωτικο δεν παιζει, αλλα ποσες μερες θα κανω να βρω ραντεβου στον εοππυ; Με βλεπω σε κανενα εφημερευον! Κι ο μικρος επισης χαλια! Τωρα δηλαδη καλυτερα, αλλα την Παρασκευη πολυ ασχημα, ειχε πολλη δυσπνοια και υπνηλια, δεν ετρωγε τιποτα, πηγαμε γιατρο, τελικα βρογχιτιδα και τωρα παιρνει κι αυτος και σπρευ και κορτιζονη και αντιβιωση. Παντως πιανει ειναι αμθος ο οργανισμος του, ευτυχως!

Αυτα τα νεα μας, φιλακια σε ολες!

Γεια σας!

Μαρίνα μ' αρέσει που πιστεύεις στο μάτι!!!

Κι ο δικός μου κάπου τόσο, δυόμιση μηνών ανταποκρινόταν και γελούσε όταν του μιλούσες.

Για το κεράκι, δε φρόντισα να τον μάθω από πιο πριν, αλλά δε νομίζω να το έκανε. Στην εκκλησία, π.χ. του έδειχνα τα κεριά και του έλεγα να κάνει "φου", αλλά μάταια... Και να μπορούσε να το κάνει, πρέπει και να θέλει. Αλλά εκείνη την ώρα, με τόσο κόσμο από πάνω μας, και να το είχε ξανακάνει άλλη φορά, αποκλείεται να το έκανε.

Καλά, πλάκα σας κάνουν τα πεθερικά; Ας ξεκαθαρίσουν τη θέση τους. Πώς θα κάνετε γαμοβάφτιση σε τρεις μήνες;

Αλεξάνδρα είπαμε να ετοιμάσουμε παιχνίδια για να μη βαρεθούν τα παιδιά, και όντως πέρασαν πάρα πολύ ωραία και δεν ήθελαν να φύγουν. Μια χαρά ήταν, με το τίποτα χαίρονται τα παιδιά. Σε άλλα πάρτι που έχουμε πάει έφερναν κλόουν κ.λπ. κι έβλεπα ότι πολλά παιδάκια βαριούνταν ή δεν ήθελαν να παίξουν ή δεν περνούσαν καλά. Η πινιάτα είναι τέλεια ιδέα, θα την έχω στα υπόψην!

Κατερίνα η τούρτα από μέσα ήταν νηστίσιμο μωσαϊκό. Δεν βάλαμε κάποια κρέμα ή γλάσο από πάνω, βάλαμε κατευθείαν τη ζαχαρόπαστα, γι' αυτό και έχει ατέλειες στο στρώσιμο. Αφού, όμως, θέλαμε να κάνουμε νηστίσιμη τούρτα, τι κρέμα να βάζαμε;

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!

Περαστικά στον Δημητράκη.

Χριστίνα ευχαριστώ για τις ευχές!

Περαστικά και σ' εσένα και στον μικρό. Ελπίζω να το ξεπεράσετε σύντομα και οι δύο!

Πω πω ρε κορίτσια, σήμερα έμαθα κάτι και στεναχωρέθηκα πολύ. Μια κοπελίτσα γνωστή μου ήταν έγκυος 32 εβδομάδων, χτες βράδι είχε αίμα και πήγε στο νοσοκομείο, άκουσαν το μωρό, αλλά είδαν ότι έχει πρόσθιο πλακούντα, την κράτησαν μέσα, το πρωί αυξήθηκε το αίμα, την έστειλαν στη Λευκωσία, πάλι άκουγαν το μωρό, και σε κάποια φάση σταμάτησαν να το ακούνε... Δυστυχώς το μωρό πέθανε και θα το γεννήσει με τεχνητούς πόνους (μάλλον τώρα θα το έχει γεννήσει ήδη). Είναι δυνατόν, δεν είδαν οι γιατροί ότι υπήρχε πρόβλημα, να της κάνουν πρόκληση ή και καισαρική; Το μωρό θα ήταν βιώσιμο... Και μιλάμε για ένα κορίτσι πολύ βασανισμένο. Έχασε σε μικρή ηλικία τους γονείς της, τον έναν μετά τον άλλο, μένει με τη γιαγιά και τα δύο μικρότερα αδέλφια της και είναι πολύ φτωχή. Τώρα είπαμε ότι θα γεύονταν λίγη χαρά με τη γέννηση του μωρού, και πάλι ατυχία...

γεια σας κοριτσια!!!

ναι ρε κοριτσια τα πεθερικα δεν ξερουν εαν εχουν για τα δικα τους εξοδα λεφτα!!!Ιανουαριο λεει θα πουνε!!!περιμενουν κατι λεφτα και ΑΝ τα παρουν!!!αφηστε αφηστε!!!και η φαση ποια ειναι???εγω θα τρεχω παλι...αυτοι στο χωριο θα καθονται και το αγχος εγω θα το τραβηξω!!!τελος παντων ας κανουν οτι θελουν!!!!

Χριστινα περαστικα σας!!!πηγαινε να σε δει ενας γιατρος εστω σε νοσοκοειο!!

ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ εγω δεν ΝΟΜΙΖΩ Η' ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΤΑΝ!!!ΠΑΙΖΕΙ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙ ΣΕ ΠΑΙΔΙ Ε?ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΓΕΛΑΕΙ ΣΕ ΟΟΟΛΟΥΣ!!!!

ΦΙΛΙΑ ΚΛΑΙΕΙ!!!ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΜΑ :?

Καλημέρα!

Κάπως έχει αρχίσει να στρώνει ο ύπνος του μικρού: χτες βράδι ξύπνησε μία φορά στις δύο νομίζω, και μετά ξύπνησε πεντέμιση, θήλαζε και θήλαζε, κοιμήθηκε κατά τις έξι και τέταρτο περίπου και ξύπνησε μετά από δέκα λεπτά για πρωί... Τον κρατούσαμε με βάρδιες με τον άντρα μου και τελικά ξανακοιμήθηκε γύρω στις έντεκα.

Ρε συ Μαρίνα, εξηγηθείτε με τα πεθερικά, δε γίνεται να είστε στον αέρα... Πρέπει κι εσείς να δείτε τι θα κάνετε. Αν δεν έχουν λεφτά, ας σας το πουν, να ξέρετε κι εσείς...

Καλημέρα!

Ρε συ Μαρίνα, εξηγηθείτε με τα πεθερικά, δε γίνεται να είστε στον αέρα... Πρέπει κι εσείς να δείτε τι θα κάνετε. Αν δεν έχουν λεφτά, ας σας το πουν, να ξέρετε κι εσείς...

ΜΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?ΑΦΟΥ ΛΕΝΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙΡΟ....ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ???ΑΝΤΕ 1 ΜΗΝΑ ΑΚΟΜΗ!!!ΚΑΙ Η ΦΑΣΗ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ???ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!ΑΣΕ ΑΣΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ!!!ΡΕ ΣΥ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΗ ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΤΙΠΟΤΑ...ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΣΤΑΚΙΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΕΘΕΡΟΥ!!!ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ Η ΝΟΝΑ!!!ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙ??

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ...ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΩ...ΑΛΛΑ ΥΣΤΕΡΑ ΣΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΘΑ ΠΑΩ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΑΣ ΦΥΓΟΥΝ...ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΟΛΑ!!!

σας ευχαριστώ όοοοολες κουκλίτσες μου για τις γλυκιες ευχούλες σας...να στε καλα.... :D:D:x:x:x:YMHUG::YMHUG:

και να ευχηθώ καθυστερημένα :oops::oops::oops: στις κατερινες της παρεας μας...

κουμπαρουλα μου χρονια πολλα και απο δω..να σαι παντα γερη, ευτυχισμενη και παντα με το χαμογελο ζωγραφισμενο στο προσωπο σου...σε αγαπω πολυ και τ ο ξερεις ;);) να χαιρεσαι τον νικολα σου ..καιτ ην αγγελικουλα σου...

κατερινακι απο κοζανη..να σε χαιρομαστε κοριτσακι μου..υγεια πανω απ ολα ευτυχια και τυχη στην ζωουλα σου..να χαιρεσαι και τα αγορακια σου τα ομορφα...

τι μ ου κανετε οι υπολοιπες? ανθη μου πηζεις στην διορθωση βρε φραουλομανα??

χριστινακι μου γλυκο?

αννα μαρια?

αλεξανδρα?

σας διαβαζω οταν εχω λιγο χρονο σπιτι και χαιρομαι που στε ολεςκαλα...

πολλα πολλα φιλακια απο την παπιομανα...

καλο βραδυ ομορφες...

Γεια σας κορίτσια

Δεν σας έχω γράψει δυο μερες τωρα, σας έχω διαβάσει βέβαια αλλα όταν πάω να γράψω όλο κάτι γίνεται.

Σας ευχαριστω πολυ πολυ πολυ όλες για τις ευχές σας, να μου είστε όλες καλα και εσείς και τα παιδάκια σας!!!!!!

Γενικά καλα είμαστε, ο Νικόλας μου θα γινει μεγάλος κουτσομπολης σημερα τον είχα στην κούνια και έκανα δουλειές και η φάτσα με το ένα χέρι σήκωσε την παντα και με κοιταγε :P

Αννα Μαρία περασατε όμορφα στο πάρτυ σας, καλα η τούρτα πολυ ωραία και εγω τουλάχιστον δεν βρήκα καμια ατελεια. Οι φατσουλες καταπληκτικές χαρα στο κουράγιο σου να κανεις καθε μια διαφορετικη :o . Είχες μεγάλα παιδάκια και έτσι μπορέσατε και παίξετε ωραία παιχνιδακια, εγω αποφάσισα τα γενέθλια της Αγγελικης που ειναι τον αλλο μήνα να τα κάνω σε παιδοτοπο. Απο οικονομικής άποψης πιστεύω πάνω κάτω θα μου βγει όσο και στο σπιτι αλλα τουλάχιστον εκει θα παίξουν άνετα γιατι στο σπιτι τόσο μικρουλια δεν πρόκειται να παίξουν έτσι.

Ευτυχώς που στρώνει κάπως και ο ύπνος του μικρού, να συνεχίσει έτσι και ακομα καλυτερα. Διάβασα και για την κοπέλα αυτη τι κρίμα πολυ στεναχωρηθηκα γιατι την άφησαν τόσο :(

Μαρίνα έστω στη θέση σου θα είχα αγχωθει αν τρεις μήνες πριν δεν ήξερα πως θα ήταν τα πράγματα, τι να πω μακάρι να σας βοηθήσουν οικονομικά.

Αλεξάνδρα σινεμα πήγαμε πρώτη φορα και φοβήθηκε κάτι στη ταινία μαλλον κανα δυο ήρωες που καλη ήταν αλλα στο μυαλουδακι της του είδε αλλιώς, θέατρο την είχα παει στην Ντορα περσυ που ήταν και πιο μικρούλα και μια χαρα κάθισε και συμμετείχε κιόλας γιατι ήταν και καλα διαδραστικό. Οπότε νομίζω ειναι πως θα δει και θα αντιληφθεί καποια πράγματα :roll::roll: .

Χριστίνα περαστικα ελπίζω να είσαι ήδη καλυτερα.

Κατερινακι, Ανθη, Καρολινακι φιλακια

καλημερα κουκλες

ο Δημητρης παλι δεν εχει παιδικο σημερα μας εχουν τρελανει με τις καταληψεις εμας δεν μας υπολογιζει κανενας που πληρωνουμε τζαμπα τελοσπαντων,εχει και λιγο βηχα ακομα ,την Παρασκευη θα παμε και τον Γιωργο να τον ξαναδει ωριλας,κατα τα αλλα τα ιδια εμεις μαγειρεματα και ησυχια το απογευμα θα φτιαξω σπανακοπιτα και μπουγατσα νηστισιμα και τα δυο

Χριστινακι πως ειστε;περαστικα συντομα ευχομαι μεγαλη ταλαιπωρια κι εσυ....ευχαριστω για τις ευχες!!

Αννα Μαρια μπορουσες να λιωσεις κουβερτουρα με λιγο λαδι να το αφησεις να κρυωσει αρκετα και να το στρωσεις πανω στον κορμο ετσι θα ηταν πιο λεια η επιφανεια δεν πειραζει ομως η τουρτιτσα σου ηταν πολυ καλη κι ετσι,για τον κλοουν που λες ειναι για μεγαλυτερα παιδια ειχα παρει κι εγω μια χρονια και το ειχαν καταευχαριστηθει τα παιδια ειχαν περασει πολυ καλα και πινιατα εκανα μια φορα πολυ καλη ιδεα αλλα για μεγαλυτερα παιδακια παλι ,κριμα μωρε για την κοπελα στεναχωριεμαι οταν ακουω τετοια περιστατικα η γειτονισσα μου το εχασε ετσι στην 38η βδομαδα δεν το ακουγε κι οταν πηγε στην κλινικη το μωρο ειχε πεθανει και τελικα αποδειχτηκε οτι ειχε ζαχαρο και επρεπε να το γεννησει νωριτερα αφου δεν πηρε χαμπαρι ο γιατρος τι να πω κριμα.....

Μαρινα εμεις τα γλυκα τα αγορασαμε εμεις και στα τρια αν θελει τα αγοραζει η νονα δεν ειναι υποχρεωμενη τωρα για τους γονεις τι να σου πω στις δικες μας βαφτισεις ο καθε παππους/γιαγια που ακουγε το ονομα του πληρωσε το τραπεζι αλλα δεν ειχαμε πολλα ατομα τους κουμπαρους και τους δικους μας μονο ,αλλα για το γαμο ειναι υποχρεωμενοι οι γονεις κι εμεις ειχαμε μπερδεματα αφου οι γονεις μου ειναι χωρισμενοι και πληρωσε ο καθενας τους συγγενεις του μπερδεμα ειχαμε ασε πολυ σπαστικο οταν εισαι με το αγχος και για τα οικονομικα εχεις τοσα να κανεις και δεν μπορεις να απολαυσεις τιποτα οταν εισαι στην τσιτα για ολα.....

Καρολινακι ευχαριστω πολυ για τις ευχες!!

Κατερινακι εγω θα τα κανω σπιτι τα γενεθλια του Δημητρη αλλα οχι με πολυ κοσμο εμεις,οι παππουδες και οι νονοι του,οχι οτι δεν μαζευομαστε καμια 25αρια ατομα στα σιγουρα αλλα δεν γινεται κι αλλιως

πολλα φιλια σε ολες τα λεμε!!

Γεια σας!

Τι κάνετε κοριτσάκια μου;

Εμείς καλά, τίποτα το ιδιαίτερο.

Σήμερα πήραμε σπόρους και φυτέψαμε (δηλαδή ο άντρας μου φύτεψε) ρόκα και σπανάκι, να δούμε αν θα πιάσουν... Κάθε λίγο πάμε και τα κοιτάμε! έχει πωρωθεί τρελά, και θέλει να πάει να πάρει κι άλλους σπόρους, να φυτέψουμε κι άλλα είδη κι εγώ θέλω να πάρουμε και μια μικρή μανταρινιά. Μπορεί να μην έχουμε κήπο, αλλά θέλουμε να κάνουμε τη βεράντα μας κήπο!

Μαρίνα εμάς εδώ είναι λίγο διαφορετικά τα έξοδα της βάφτισης. Κάθε τόπος έχει τα δικά του, οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Πάντως σ' εμάς δεν υπάρχει σίγουρα το να ξοδευτεί ο παππούς που ακούει το όνομά του. Τα έξοδα τα κάνουν οι νονοί και οι γονείς του παιδιού, κι αν κάποιος παππούς θέλει να βοηθήσει καλώς.

Αλλά πρέπει να ξεκαθαρίσετε την κατάσταση, τρεις μήνες έμειναν, είναι πάρα πολύ λίγοι!!!!

Καρολινάκι πώς πάει; Η δουλειά καλά; Η παπένια και ο πατατούλης;

Καγκουράκι πολύ γέλασα με το Νικόλα που σήκωσε την πάντα και σε κοιτούσε! Εγώ θυμάμαι μια φορά ήμασταν στο δωμάτιο του Αντρέα όλοι μας, αγκαλιαστήκαμε με τον άντρα μου και γυρίζουμε και κοιτάμε τον Αντρέα και είχε πιαστεί και με τα δύο χέρια απ' τα κάγκελα (ακόμα δε σηκωνόταν) και μας κοιτούσε με κάτι ματάρες να! γουρλωμένες όσο δεν πήγαινε άλλο!

Καλά, τα παιδιά σου μεγάλα φατσόνια, είδα τις φωτογραφίες!

Κατερίνα επειδή μου είχες πει γκανάζ ή βουτυρόκρεμα, δε μου έκοψε να σε ξαναρωτήσω για νηστίσιμη τούρτα τι μπορώ να κάνω... Δεν πειράζει, την επόμενη φορά!

Κι εμένα μου έλεγε ένας μαθητής ότι είχε μείνει έγκυος η μάνα του στο τέταρτο ή πέμπτο παιδί, είχε αιμορραγία και πόνους, και της έλεγε ο γιατρός ότι είναι φυσιολογικό επειδή είναι μεγάλη (πλησίαζε τα σαράντα) και σε κάποια άσχετη φάση πήγε την κόρη της στο νοσοκομείο και επί τη ευκαιρία την εξέτασαν κι αυτήν, και ανακάλυψαν ότι ήταν νεκρό το μωρό...

Αυτή η κοπέλα που σας έλεγα το γέννησε το μωρό, της έκαναν πρόκληση, και προσπαθεί να το ξεπεράσει, σκέφτεται ότι μπορεί αν γεννιόταν να ήταν χειρότερα, να είχε πρόβλημα ή να πέθαινε λίγο μετά. Μακάρι να ξαναμείνει έγκυος σύντομα για να το ξεπεράσει.

Σας φιλώ όλες, πάω να βγάλω γάλα, γιατί έχω απ' το πρωί να θηλάσω και με πονάει το στήθος...

Κορίτσια τι κάνετε;;;; Χαθηκα και πολύ στεναχωριέμαι :(:(:(:( Σήμερα πήγε ο Πανος να κοιμηθεί στη μαμά μου και γι' αυτο καταφερνω να σας γραψω 2 λογακια. Το προγραμμα μου ειναι εξαντλητικο :?:? Ξυπναμε, μαγειρευω, πλενω, ταΐζω, συγυριζω και ερχεται η ωρα να παω στη δουλεια. Γυρναω, βγαζω γαλα, κανω μπανιο τον Πάνο, ασχολουμαι με παιδια και σπιτι, διορθωνω, διορθωνω, διορθωνω...πάει η ωρα μια με μιαμιση, κανω μπανιο τη μικρη, την θηλαζω και οταν κοιμηθεί πέφτω ξερη :?:?:? Κάθε μέρα αυτό. Περιμένω τα Χριστούγεννα αν και θα πρέπει να διορθώσω διαγωνίσματα και τότε. Βλέπετε στις 16 Δεκ. γράφουν και άλλο επαναληπτικό οι μαθητές μου.

Επίσης, άρχισα και μια διαιτουλα από χθες και πεινάω τώρα και μου έχουν σπάσει τα νεύρα. Δεν πάει άλλο να έχω πάνω μου αυτά τα 5-6 βρωμόκιλα. Χαλιέμαι απίστευτα. Προσπαθώ να παίρνω τις βιταμίνες που πρέπει αλλά κατα τα άλλα προσέχω πλέον.Τέρμα τα γλυκά. Τα είχα τσακίσει τον τελευταίο καιρό.Ευτυχώς που δεν πήρα και άλλα κιλά με τόσα που έφαγα.

Αννα Μαρία και Κατερινάκι οι φωτογραφιες σας είναι φοβερές και τα παιδάκια σου κουκλάκια! Αναρωτιόμουν Κατερινάκι τι μου θυμίζει αυτή με τα μαυρα που κραταει το Νικόλα :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Χρόνια πολλά και στις δύο Κατερίνες μας!

Ζητώ συγνώμη που δε σχολιάζω τίποτα αλλά η φραουλίτσα άρχισε τη γκρίνια και ακόμα δεν την έχω κάνει ούτε μπάνιο..

Φιλακια πολλά!!!!

Ανθή κουράγιο, τι άλλο να σου πω; Η διόρθωση είναι σπάσιμο, ένας συνάδελφος που πάει και στο πρωινό μου έλεγε ότι είναι στιγμές που του σπάει τόσο πολύ τα νεύρα, που έτσι του έρχεται να πληρώσει έναν αδιόριστο καθηγητή να του κάνει αυτός τις διορθώσεις!

Κι εγώ όλη μέρα τρέχω, μη φανταστείς, αλλά δεν έχω διορθώσεις!

Καλή επιτυχία με τη δίαιτα. Τι βιταμίνες παίρνεις; Κι εγώ θέλω να κάνω καμιά ανάλυση να δω που βρίσκομαι, αλλά όλο το αναβάλλω...

Τελικά εγώ δεν έβγαλα γάλα, χασομέρησα λίγο στο ίντερνετ και τελικά ξύπνησε ο Αντρέας και τον θήλασα απευθείας.

Σας καληνυχτώ!

Καλημερουδια!!!νιωθω τοσο πιασμενη σημερα…ξυπνησε η μικρη το βραδυ,κ ο καλος μπαμπακας την εφερε στο κρεβατι μας…αντε να κοιμηθει ηρεμα στο κρεβατι της μετα…

Κατερινα πως είναι ο Δημητρης σου;1η χρονια παει παιδικο;τουλαχιστον δεν δουλευεις κ μπορεις να τον κρατησεις σπιτι. Εμενα η μικρη όταν της εκοψα τα αλεσμενα γυρω στους 18 μηνες,ηθελε να τρωει μονη της,κρατουσε κ το κουταλι κ δεν με αφηνε καθολουνα την ταισω,αλλα τελευταια επιεδη δεν θελει να καθεται στην καρεκλα που είναι περιορισμενη,αμα δεν είναι κ το αγαπημενο της ξεχιεται,σηκωνεται οποτε πηρα παλι τον ελεγχο να τρωει ολο το φαι της.

Χριστινα τι εγινε;πηγες σε γιατρο;μην το αφησεις παντως!!ο μικρος είναι καλυτερα;τα στολιδακια τα εβαψα με νερομπογιες επειδη τις ειχα ηδη αλλα όπως καταλαβαινεις το νερο τα μαλακωσε κ μετα τα ξααεβαλα στο φουρνο,αμα είναι χρησιμοποοιησε τεμπερες για α μην τα βαζεις 2 φορες στο φουρνο.

Αννα Μαρια πολύ κριμα για την φιλη σου ρε γαμωτο…κ τι δυναμη χρειαζεται να πρεοει να παει να το γεννησει νεκρο…ουτε να το φανταστω δεν θελω…μακαρι γρηγορα να ερθει ένα μωρακι. Τι ωραια ,θα εχετε φρεσκα πραγματακια στο μπαλκονι!!

Ανθη μην βαζεις καλε τοσα διαγωνισματα χαχα!!1.30 κανεις την μικρη μπανιο;πως κ τοσο αργα;για να ξυπναει κανονικα το πρωι;καλη δυναμη με την διαιτα!!

Σας φιλω γιατι καποια εκανε την βρωμοδουλεια της!!πιιιιιιφφφφφφφφφ

Μαρινα εμεις στην βαφτιση τα πληρωσαμε εμεις κ η νονα.βεβαια περα από τα βαφτιστικα που τα παιρνει η νονα,στολισμο μπαλονια μας το κανανε δωρο,οποτε εμεις πληρωσαμε γλυκα κ μπομπονιερες.στο γαμο παλι εμεις πληρωσαμε τα περισσοτερα,οι γονεις καναν τα δωρα τους ,κρεβατοκαμαρα κ τραπεζαρια κ οι δικοι μου μπομπονιερες κ κατι αλλα μικροεξοδα. Όχι πως δεν ηθελαν να πληρωσουν,ο αντρας μου εχει ένα κολλημα να τα κανει όλα μονος.αν μεταθεσετε την ημερομηνια ;τουλαχιστον να μην ζοριστεις εσυ.

Καρολινα φιλια πολλα!!

Κατερινα τελειες οι φωτο σας!!!ειναι κουκλακια κ τα 2!!!!καλα η κορη μοντελο!!!πλακα ειχε ο Νικολας ο κουτσομπολακος!!!χαχα

Γεια σας!

Άρχισα να σας γράφω και μου τα έσβησε όλα ο Αντρέας... Και προβλέπω ότι πάλι το ίδιο θα γίνει...

Σήμερα έχω πολλές δουλειές, έκανα σίδερο, έφτιαξα κουνουπίδι ογκρατέν, πότισα τα λουλούδια, τακτοποίησα τα ρούχα του Αντρέα, μάζεψα τα καλοκαιρινά του και τα έβαλα σε μια σακούλα, και τώρα θέλω να κάνω μια καθαριότητα στο σαλόνι. Αφήστε ρε κορίτσια, το χαλί μας βγάζει πολύ χνούδι, και το τρώει ο μικρός. Όποτε βάλω ηλεκτρική μετά βγάζω απ' το καλαθάκι ολόκληρη φυτεία...

Σας είπα ότι ο Αντρέας, αφού έμαθε να γαβγίζει, τώρα νιαουρίζει;

Χι χι, τον ξεγέλασα και τα δημοσίευσα πριν τα σβήσει, αλλά μετά άρχισα πάλι να σας γράφω και τα έσβησε...

Το απόγευμα θα πάνε στον εσπερινό ο Αντρέας, ο άντρας μου και η μάνα μου, αφού αύριο είναι του αγίου Ανδρέα. Γιορτάζει η μισή Κύπρος, γιορτάζει και η Πάτρα! Έλεγα να μην πάω σχολείο για να πάω κι εγώ μαζί τους, αλλά μετά είπα "άσε μωρέ, ας πάω".

Αλεξάνδρα καλά κάνεις και την ταΐζεις, δε σε παίρνει να την αφήνεις μισοταϊσμένη.

(Ουφ, ευτυχώς το έσκασε και πήγε στον άντρα μου!).

Να σας ρωτήσω ρε κορίτσια: πότε αρχίζουμε να δίνουμε και βραδινό φαγητό στο μωρό μας; Εγώ δίνω στον Αντρέα το πρωί κατά τις 11-11.30 γιαούρτι με κουάκερ ή φρούτο με κουάκερ ή αβγό, μετά το μεσημέρι τρώει το φαγητό του και το απόγευμα τρώει φρούτο. Επίσης, πόσο συχνά πρέπει να τρώει κρέας ή κοτόπουλο σ' αυτήν την ηλικία; Ο γιατρός μου είπε καθημερινά για να παίρνει πρωτεΐνη, εκτός αν δίνω ψάρι.

Να ρωτήσω και κάτι άλλο (όλο απορίες είμαι σήμερα): πρέπει να του βάλω μαξιλάρι όταν κοιμάται; Γιατί ο άντρας μου επιμένει.

Σας φιλώ, μια που έφυγε θα βάλω σκούπα.

Καλησπερα κοριτσια!

Επεστρεψα! Σημερα μετα απο 3 μερες πηγα δουλεια, ευτυχως καλυτερα ειμαι και ο μικρος πολυ καλυτερα. Βηχουμε ακομα βεβαια, αλλα οκ...

Κατερινακι μου τι υπεροχες φωτογραφιες!!!! Τι ζουζουνια! Κι ετσι οπως τα βλεπω ειναι ιδια εσυ και τα δυο, ο αντρας σου φιλικη συμμετοχη!

Ανθη μου καλο κουραγιο βρε με τη διορθωση, σπαστικοοοοο!

Αννα Μαρια δεν νομιζω οτι χρειαζεται μαξιλαρι, εγω παντως δεν του εχω βαλει. Οσο για το βραδυνο, νομιζω ειναι αναλογα το παιδι. Μπορεις πχ να του κανεις ενα τοστακι η να του δωσεις λιγο απο το μεσημεριανο και μετα το γαλα του.

ΚΑ μου δεν καταλαβαινω. Πληρωνεις στο σταθμο; Δηλ ειναι ιδιωτικος; Και τοτε τι καταληψεις κανουν; Καλα ειστε κατα τα αλλα;

Μαρινα κουραγιο, δεν βρισκεις ακρη, εγω θα σου ελεγα κανε καλου κακου οσο μπορεις το κουμαντο σου και αν τα βρουν τα λεφτα το πολυ πολυ να σου μεινουν εσενα...

Αλεξανδρα καλο ειναι να τρωει ολο της το φαϊ, δεν την παιρνει να χασει βαρος, απο την αλλη πως το κανεις αυτο;

Φιλια σε ολες!

ΕΓΩ Αννα μαρια του εχω μαξιλαρι απο 5 μηνων και μετα...πηρα απο τα τζαμπο ειδικο για νεογεννητα εως 1 χρονου...εχει και πανω απο 1 χρονου...ψαξε σε βρεφικα...αν και πιστευω πως τωρα γινεται και σε κανονικο να κοιμαται!ειδα τις φωτο σας!!!ποπο στο χρονο γινονται παιδακια κανονικα ε???φευγουν απο το bebe!!! :? πολυ ωραιες...αν και φαινεται σαν να νυσταζει ο Αντρεας! :D:D:D:lol: οσο για το κρεας...εμενα θα αρχισει κρεατοσουπα καθημερινα αρα χρειαζεται :?

Κατερινακι ειδα τις φωτο...πολυ ωραιος!!και εσενα ανοιξε το μαλλακι του ε??και ο δικος μου γεννηθηκε με μαυρο και πλεον εγινε καστανο ανοιχτο!

εγω εχω καιρο να βαλω φωτος...

Αλεξανδρα να αλλαξω ημερομηνια αποκλειεται γιατι εχω σοι απο Κρητη και κλεισαν εισιτηρια...!!!δεν θα τα κανω ολα κουλουβαχατα!!!ελπιζω να βγει ακρη...

αυταα!!παω για ιδιαιτερο!

φιλιαααααα :D:D:D

γεια σας κοριτσακια

σημερα μας βρεχει ολη μερα και φυσαει κιολας μπρρρρ μπαινουμε σιγα σιγα στο χειμωνα παλι καλα μας κρατησε ο καιρος μεχρι τωρα,το σκ λεω να στολισω τα παιδια δεν κρατιουνται .....

Χριστινακι ο σταθμος ειναι κρατικος αλλα απο φετος πληρωνουμε αναλογα με το εισοδημα οχι που θα γλυτωναμε χαιρομαι που ειστε και οι δυο σας καλυτερα καλα ο βηχας δυσκολα φευγει εντελως και εγω σημερα τον εστειλα κανονικα

Αλεξανδρα καλα κανεις και την ταιζεις αφου δεν τρωει μονη της αυτα ειναι ικανα να μεινουν νηστικα ,τα δικα μου και τα τρια 8-10 μηνων κοβανε τα αλεσμενα και στην αρχη τους τα πατουσα με πηρουνι και στο χρονο κανονικα τρωγανε

Αννα Μαρια τι εγινε φυτρωσε το σπανακι; :lol::lol: εγω εχω στον κηπο μου μαρουλια,σπανακι,ροκα, μαιντανο και σελινο δεν υπαρχει καλυτερο απο το να εχεις τα δικα σου λαχανικα,θα μου αρεσε μια μανταρινια ή λεμονια αλλα τον χειμωνα που μας κανει εδω παγωνουν και πρεπει να τα μεταφερεις σε πιο ζεστο χωρο και δεν ειμαστε για κουβαληματα,εσεις που εχετε πιο ζεστο κλιμα να βαλεις ωραια θα ειναι να εχεις δικα σου μανταρινακια,για το βραδυνο που λες μπορεις να του δωσεις φαγητο και τωρα δεν υπαρχει προβλημα εσυ θα κανονισεις το προγραμμα του για να τρωει απο ολα,τωρα για το κρεας και εμενα θυμαμαι μου λεγανε να τους δινω καθε μερα και εδινα δυο μερες μοσχαρι,δυο κοτοπουλο,ψαρι και παλι απο την αρχη καλα αν φαει και καμια μερα χωρις κρεας δεν παθαινει και τιποτα, μαξιλαρι εγω τους εβαζα πολυ πιο μετα στην αρχη ειχα ενα πολυ λεπτο,τον Δημητρη το καλοκαιρι του εβαλα κανονικο αλλα και παλι δεν ειναι σαν τα δικα μας ειναι πολυ πιο μαλακο καλα μην φανταστεις οτι εχει ολη τη νυχτα το κεφαλι του εκει αφου κοιμαται πολυ ατσαλα το ιδιο και οι μεγαλοι

Κατερινακι πολυ γλυκα τα παιδακια σου μεγαλωσε πολυ ο μπομπιρακος και εγω θα πω οτι εσενα μοιαζουν περισσοτερο αν και με τον αντρα σου μοιαζεις αρκετα,την κυρια με τα μαυρα γιατι της κοψατε το κεφαλι;;η Ανθη ειναι;; :lol::lol:

Ανθη ευχαριστω για τις ευχες!!μας χαθηκες ρε κοριτσι :o καλε μην βιαζεσαι αφου θηλαζεις μην κανεις διαιτα ακομα εχεις καιρο να τα χασεις

πολλα φιλια σε ολες παω να φτιαξω χαλβα ......

Γεια σας

Εμεις είχαμε παιδιατρο σημερα, ο Νικόλας ειναι 7150 και 66 πόντους. Δεν πηρε πολυ βάρος γύρω στα 400γρ αλλα πηρε 3ποντους δεν ανησυχούμε ιδιαίτερα αλλα μπορει να ειναι ένδειξη αλλεργίας στο γάλα γιατι κάτι αντίστοιχο έκανε και η Αγγελική επερνε δηλ πιο πολυ ύψος παρά βάρος. Σε κανα μήνα αφου κλείσει και τους 5,5 μήνες μου ειπε να του δοκιμάσω ρυζαλευρο για να αρχίσει να μαθαίνει να καταπίνει και για να τσεκαρουμε και θέμα αλλεργίας και αφου κλείσει και τον 6ο θα βάλουμε φρούτα. Α μου ειπε να του δίνω το κουταλι για να βάζει στο στόμα έτσι για να συνηθίζει γιατι πέρα απο στήθος και δάχτυλα δεν βάζει τίποτε αλλο.

Αννα Μαρία βλέπω το ριξατε στην κηπουρικη, μια χαρα πάντως θα ξέρετε και τι τρώτε. Για όσα ρωτησες συμφωνω με την Χριστίνα και την Κατερίνα, μαξιλάρι εγω της έβαλα όταν την βάλαμε στο μονο κρεβάτι δηλ στους 19 μήνες αλλα συνήθως κοιμόταν κάτω απο αυτο. Τωρα αν τρώει 4 φορές κρέας μια ψάρι μια όσπρια και μια λαδερα κάπως έτσι είσαι καλα, τις μερες που δεν δίνεις κρέας πρωτεΐνη περνει απο το αυγό.

Ανθη τρεχεις και με τη δουλεια και με το σπιτι και τα παιδιά αλλα ξέρεις πόσες φορές έχω πει να είχα μια δουλεια σαν τη δική σου που δεν ειναι φουλ 8ωρο, οκ ειναι και η διόρθωση που όσο να ναι περνει πολυ.

Και ναι η αδυνατουλα με τα μαύρα που κρατάει τον Νικόλα ειναι η Ανθη μας :)

Αλεξάνδρα και εγω έτσι κάνω τρώει μονη της στην αρχη και όταν δω ότι αρχίζει να χαζευει αναλαμβάνω το κουταλι για να το τελειώσει.

Χριστίνα ευτυχώς που είσαι καλυτερα, ο βήχας θα περάσει και αυτός. Τι κάνουν τα διδυμακια σας έχουν αρχίσει στερεες τροφές? ωωω έβαλες και την συνεχεια πάω να την διαβάσω μετα :D

Κατερινακι και εγω θα στολισω σαββατοκύριακο, και εδω τωρα βρέχει και φυσάει πολυ!

Για τις φωτο και εγω νομίζω μοιάζει του άντρα μου πιο πολυ ο μικρός, Χριστίνα μαλλον δεν τον έχεις δει :lol::lol: εγω είμαι η φιλική συμμετοχή, μοιάζουν όμως πολυ μεταξύ τους έχω φωτογραφίες που ο μικρός ειναι ολοιδιος με την Αγγελική μικρούλα.

Λοιπόν αυριο θα σας βάλω και μια του Νικόλα με τον πατατουλη της Καρολινας :!:

Άντε καλο βραδυ!!!

Γεια σας!

Έχω δουλειές με φούντες! Πήρε τηλέφωνο ο επιθεωρητής ότι θα έρθει να με δει αύριο. Κατ' αρχήν ήθελε να με δει στη χειρότερη και πιο ολιγάριθμη τάξη του σχολείου, στην οποία με είδε και πέρσι, και κάναμε μάθημα με δύο μαθητές, με επίπεδο τρίτο υπόγειο. Ευτυχώς τον πήρε ο διευθυντής και τα κανόνισε. Αρχικά του είπε να έρθει Δευτέρα, αυτός γκρίνιαζε, και τελικά θα έρθει αύριο, αλλά θα κάνουμε αλλαγή, και θα με δει σε μια καλύτερη τάξη. Οπότε έχω προετοιμασία. Να δούμε πότε θα προλάβω...

Για το φαγητό του Αντρέα, του δίνω το μεσημέρι κοτόπουλο ή μοσχάρι με πατάτες ή ζυμαρικό ή ρύζι, πάντα με λαχανικά μαζί, ή τραχανά με λαχανικά ή μακαρόνια με λαχανικά. Λαδερά δεν του έχω δώσει ακόμα και από όσπρια μόνο φακές. Κανονικό φαγητό πότε αρχίσατε να δίνετε εσείς; Από αυτό που τρώτε κι εσείς εννοώ, με αλάτι, λάδι, μπαχαρικά, πάστα ντομάτας, κ.λπ. Εγώ δεν έχω δώσει ακόμα. Μήπως είμαι λίγο πίσω;

Νομίζω προς το παρόν θα αφήσω ως έχει το καθημερινό του πρόγραμμα, γιατί το φρούτο το τρώει αργά, οπότε δε θέλει και άλλο φαγητό. Αλλά δεν είμαι τόσο οργανωμένη, δηλαδή δε θα πω "σήμερα που έφαγε αβγό, ας δώσω μακαρόνια" ας πούμε. Θα πρέπει να οργανωθώ λίγο περισσότερο.

Το μαξιλάρι κι εγώ δεν το θεωρώ καθόλου απαραίτητο, αλλά λύσσαξε ο άντρας μου.

Χριστίνα τη διάβασα τη συνέχεια, μεγάλες αλλαγές βλέπω! Περιμένω να δω τι θα γίνει! Πολύ περίεργη ιστορία πάντως.

Μαρίνα στα γενέθλια ο Αντρέας δε νύσταζε, αλλά είχε σαστίσει λίγο από τον κόσμο και όλα αυτά! Δεν έχει καθημερινά τριάντα άτομα να του τραγουδάνε πάνω απ' το κεφάλι του "να ζήσεις Αντρέα", ούτε δέκα παιδάκια να τσιρίζουν!

Ναι, έχει γίνει παιδάκι πλέον, αφού βλέπω τις φωτογραφίες του πριν δυο-τρεις μήνες και δεν το πιστεύω!

Κατερίνα στο μπαλκόνι μας νομίζω μπορεί να ευδοκιμήσει μανταρινιά. Θα δούμε, ας πιάσουν πρώτα αυτά που βάλαμε. Προς το παρόν δεν έχει φυτρώσει τίποτα, η ρόκα περίπου το Σαββάτο θα δώσει σημεία ζωής, και το σπανάκι την άλλη εβδομάδα.

Κι εγώ θέλω να φτιάξω χαλβά αύριο που γιορτάζει ο Αντρέας, να δούμε αν θα προλάβω με τον επιθεωρητή που μου προέκυψε...

Καγκουράκι πλάκα κάνεις; Ο Αντρέας τεσσάρων μηνών ήταν έξι κιλά, και τόσο ήταν και τριών μηνών, και πέντε μηνών και έξι μηνών! Βλέπεις συνολικά την ανάπτυξη του μωρού, όχι μόνο τα κιλά.

Θέλουμε φωτογραφίες με τον πατατούλη, γιούπι!!!

Σας φιλώ όλες!

Καλημέρα!!!!

Χρονια πολλα στον Αντρέα μας, Αννα Μαρία να χαίρεσαι το μπουμπουκακι σου!!!!

Α και καλη επιτυχία με τον επιθεωρητη :D

Καλημέρα σε όλες

Γεια σας!!!μα τι βροχη ηταν αυτη εχθες;χαμος εγινε!!σημερα δεν δουλευε ο μπαμπας μας κ πηγαμε βολτουλα στο εμπορικο να παρουμε κ ενα δωρακι,αυριο εχουμε παλι παρτυ,3 σκ στην σειρα!!φαγαμε κ μπαμπας κ κορη αραξαν να κοιμηθουν...για να δουμε.

Αννα Μαρια να χαιρεσαι τον Αντρικοοοοο!!!!!!χρονια του πολλα!!! γαυγιζει,νιαουριζει ,αντε κ με το καλο να κακαρισει :lol::lol::lol: !!για το χαλι μαλλον επειδη ειναι καινουριο βγαζει χνουδια,προσεχε το μικρο ,μην του καθισει κανενα στον λαιμο.ο επιθεωρητης γιατι ερχεται;για να αξιολογησει εσενα; εμενα βραδινο μου ειχε πει να της δινω απο πριν κλεισει χρονο λογω του οτι δεν ετρωγε κ πολυ τις κρεμες,ετσι κι αλλιως δεν τρωνε κ βαρια φαγητα να τα πειραξει.τωρα της δινω αργα το απογευμα κ το βραδυ το γαλα.κρεας επισης μου ειχε πει καθε μερα,εμενα παλι δεν ετρωγε κ μοσχαρι οποτε χρειαζοταν καθημερινα να τρωει τα αλλα κρεατα.τωρα μια μερα θα φαει κ οσπριο,ψαρι ή πιο σπανια μακαρονια με σαλτσα αν δεν εχω προλαβει να μαγειρεψω.φαι αποο το δικο μας εδωσα λιγο πριν γινει 18 μηνων,κοτοπουλο στο φουρνο.τα πιπερια προσεχα κ δεν εβαζα,αλλα μυρωικα οπως βασιλικο,ριγανη εβαζα,αλατι παλιμε μετρο αλλα γενικα ετσι μαγειρευω. αν του εδινες τα φρουτα πρωι κ το βραδυ το γιαουρτακι ,ωστε να φαει κ λιγο φαγακι πιο αργα; μαξιλαρι εγω δεν της εχω.μεχρι πριν λιγους μηνες βεβαια δεν κοιμοταν κ σε ενα μερος αλλα δεν νομιζω οτι ειναι απαραιτητο,θα ρωτησω κι εγω την παιδιατρο.ομως υπαρχουν ειδικα παιδικα κ ορθοπεδικα ,οχι τα δικα μας τα μεγαλα.

Χριστινα μου ευτυχως ειστε καλυτερα!!αντε να γινετε τελειως καλα!!πως την καταφερνω να τρωει το φαι της εννοεις;ε λιγο κανενα παιχνιδι,κανενα μικυ μαους στον υπολογιστη,την βαζω στο νεροχυτη ,οχι μεσα :lol::lol: ,κ ανοιγοκλεινουμε τη βρυση,στα πολλα ζορια βαζω κ καμια φωνη... :? ανατροπη στην ιστορια...αλλα ηταν λιγο..περιμενουμε την συνεχεια!!!

Μαρινα κι εγω απο Κρητη εχω καταγωγη,απο Ρεθυμνο.αα αν εχουν κλεισει εισιτηρια οι ανθρωποι εννοειται δεν μπορεις να αλλαξεις...τι να πω,αν υπαρχει δυνατοτητα καντε οτι μπορειτε μονοι σας κ με τους κουμπαρους...

Κατερινα ΚΑ εφτιαξες τον χαλβα;σιμιγδαλενιο;εγω της κρατησα τοσο τα αλεσμενα οπως μου ελεγαν παιδιατρος κ γαστρεντερολογος για να τρωει ποσοτητα.βεβαια καταληξαμε να μην τρωει καθολου γιατι μπουχτησε το παιδι πρωι -βραδυ κρεμα γιατι δεν ηθελε γαλα,φρουτα σε κρεμα,φαγητο σε κρεμα...κ ετσι λιγο πριν κλεισει του 18 μηνες πηρα την πρωτοβουλια κ της εδωσα κομματακια.στην αρχη ετρωγε λιγη ποσοτητα αλλα σιγα σιγα την αυξησε.αν το εκανα νωριτερα ισως να ετρωγε καλυτερα απο πιο μικρη.αλλα ειπαμε τωρα εχω μαθει...

Κατερινα μια χαρα ο Νικολας!!καλα εγω μην σας πω ποτε ηταν 7 κιλα...αλλα ειμαστε κ περιπτωση!!καλα δεν ειναι 400γρ σε εναν μηνα;ποσο επρεπε να παρει κανονικα;θα δεις βεβαια κ τον επομενο μηνα.ευχομαι να μην ειναι αλλεργια!!στην Αγγελικη περασε γρηγορα;θα ξαναγυρισεις στη δουλεια;που δουλευεις αληθεια;

φιλακια.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μερικες φορες βγάζω λίγα υγρά , λέω λες να έρθει ; αλλά μπα τίποτα ακόμα  Στην πρωτη μου ήρθε μέσα Ιανουαρίου στους 4,5 μήνες μετά την γέννα τώρα δεν ξέρω θα φανεί  εγω να πω την αλήθεια θέλω να έρθει θέλω να μπω λίγο σε μια σειρά να κάνω και τις εξετάσεις μου.. (παπ αίματος ) με τις επαφές έτσι και έτσι και εγώ πιστεύω αν έρθει η περίοδος κάπως θα αυξηθεί και η όρεξη 🫣
    • Ωχ να πάρει είναι δύσκολο να συλλέγεις ούρα από μωρό δεν το έχω δοκιμάσει αλλα φαντάζομαι κάτι να μην κάνεις σωστά δεν θέλει πολύ για να μην βγουν σωστά τα αποτελέσματα των εξετασεων ευτυχως δεν σου έκανε πυρετό το εμβόλιο  κάνε μια επανάληψη μήπως και βγουν καθαρές οι εξετάσεις της ποτε δεν ξέρεις  να ζήσετε κορίτσι μου πάντα ευτυχισμένοι και χαρούμενοι να είστε αγαπημένοι με υγεία να χαίρεστε την οικογένεια σας πόσα χρόνια μετράτε ; 
    • Ωωω δύο κουκλίτσες αδερφούλες 🥰 μπουμπουκο η μικρή σου πάντως 😂 θα έχει ωραία μπουτακια 🥰 να τα χαίρεσαι τα κορίτσια σου 🧿 ΥΓ όντως το δέντρο σας πολύ ωραίο και του χρόνου !
    • @nasia94κορίτσι μου αν κ με καθυστέρηση να σου ζήσει ο παίδαρος!!! Γέρος, τυχερός κι ευλογημένος να είναι!!  @Rena92 @nasia94 Κορίτσια χρόνια πολλά!!! Καλές γιορτές με υγεία κι ευτυχία!!! Εμείς έχουμε έρθει Αθήνα στους δικούς μου για αυτό είμαι εντελώς χαμένη!!  Σε άλλα νέα, περιμένουμε το ρεύμα για να μπούμε στο καινούργιο σπίτι (το οποίο και αργεί πολύ να έρθει και έχουμε μπλέξει με βλαμμενους 😂😂). Μόλις γυρίσουμε Θεσσαλονίκη θα ξεκινήσουν οι μικρές σχολείο κι ας μην έχουμε μετακομίσει ακόμα, να συνηθίσουν κ να προσαρμοστούν! Πρώτα ο Θεός αρχές Φεβρουαρίου επιστρέφω κι εγώ στη δουλειά!! Οπότε όλοι θα είμαστε σε μια προσαρμογή 😂😂  Θέλω να αποθηλασω από τη μικρή. Το βλέπω πολύ δύσκολο. Αν δεν ήταν τώρα κρυωμενη θα το έκανα τώρα. Αλλά περιμένω να γίνει καλά. Δεν είμαι απόλυτα έτοιμη για αυτό, αλλά με έχει κουράσει αυτή η κατάσταση. Εκτός αυτού θα πρέπει να γίνει για να είναι και το παιδί πιο καλά στο σχολείο τώρα που θα ξεκινήσει. Είναι πολύ βυζακιας η κόρη μου 😂😂 η μεγάλη δεν ήταν έτσι νομίζω. Αυτή είναι ζορικη! Ελπίζω να μας γίνει εύκολα ο αποθηλασμος...  Ουφ... Εμείς από δόντια έχουμε 4 πάνω, 3 κάτω και έσκασε μύτη και το 4ο, αλλά κορίτσια μεγάλη κλανιαρα! Δεν παίρνει απόφαση να περπατήσει μόνη της! Ακόμα κ με το ένα χέρι να την κρατάς περπατάει.. μόνη της κάνει 2 βήματα και πέφτει. Αυτά τα νέα μας!!  
    • Κοιμάσαι μαζί της το βράδυ; Αν ναι, αυτό πρέπει να σταματήσεις, γιατί όσο είσαι δίπλα της θα ζητάει 😕 Φυσικά πρέπει να βοηθήσει και ο μπάρμπας. Πως είσαι εσύ τώρα;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...