Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καφενέ "Οι γυναικάρες με τα καροτσάκια!!!" Νο 5

Recommended Posts

Γεια σας!

Πέθανα σήμερα...

Το πρωί έκανα μπιφτέκια, έφτιαξα αρκετά και έβαλα και στην κατάψυξη. Χώρισα ένα μέρος για τον Αντρέα, και τα έκανα χωρίς αλάτι. Αλλά είναι διαδικασία, γιατί βάζω διάφορα λαχανικά μέσα, καρότο, πιπεριά, κρεμμύδι, μαϊντανό.... Έφτιαξα και ένα πιλάφι, σαλάτα, και είχα και να απασχολώ τον Αντρέα γιατί ο άντρας μου είχε πάει για ψώνια. Μετά το φαγητό έκανα τα πιτσάκια για το πάρτι και τα έβαλα στην κατάψυξη, αλλά έγιναν μόνο 25, οπότε θα πρέπει να ξαναφτιάξω τουλάχιστον καμιά δεκαπενταριά ακόμα... Μετά σκούπισα και σφουγγάρισα την κουζίνα και μια που άρχισα με το σφουγγάρισμα, έκανα και το γραφείο. Άρχισα να καλώ και στα γενέθλια, μετά έκανα λίγο σίδερο γιατί δεν είχε ρούχα να φορέσει ο μικρός, τον κάναμε μπάνιο και τον κοίμισα. Ευτυχώς κοιμήθηκε, αλλά προβλέπω δύσκολη νύχτα, γιατί είχε πολλή γκρίνια όλη μέρα. Μετά έφαγα και αποτελείωσα το σίδερο να μην το έχω αύριο.

Όπως καταλαβαίνετε, είμαι πτώμα...

Κατερίνα τα κουρτινόξυλα είναι ακόμα στα κουτιά τους. Περιμένουμε το μάστορα να έρθει, αφού έτσι κι αλλιώς θα έρθει για να πάρει τα εργαλεία του που τα έχει αφήσει εδώ, ας τα βάλει κιόλας! Θα τον πληρώσουμε που θα τον πληρώσουμε για τη δουλειά του, ας τα βάλει αυτός που θα τα βάλει και καλά.

Κι εγώ αφαίρεσα τις αμυγδαλές μου όταν ήμουν έξι χρονών, κι ενώ πριν ήμουν πάρα πολύ αδύνατο παιδάκι, μετά πήρα τα πάνω μου. Δεν είναι τίποτα, πονάς λίγο, αλλά όταν πονάς πρέπει να τρως παγωτό, οπότε δεν είναι και τόσο άσχημο! Θυμάμαι ότι στην κλινική μου είχαν φέρει ένα παγωτό, το οποίο μου είχε φανεί τόσο εξαίσιο, που όμοιό του δεν ξανάφαγα ποτέ στη ζωή μου!

Ο Αντρέας ούτε και σήμερα έφαγε, που του έδωσα μπιφτέκι και μακαρονάκια. Έφαγε μια κουταλιά μακαρόνια με μυζήθρα και μια μπουκίτσα μπιφτέκι και μετά έκανε εμετό, οπότε δεν του δώσαμε τίποτε άλλο. Μάλλον έβγαλε τις βλέννες, πράγμα που είναι καλό! Το πρωί, όμως έφαγε το αβγό του και το απόγευμα τη φρουτόκρεμα. Πιστεύω ότι και το μεσημεριανό θα το έτρωγε αν δεν έκανε εμετό.

Οι υπόλοιπες πού είστε;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 985
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Γεια σας γεια σας!!!!αρχισα τις χειροτεχνιες μου..οχι τιποτα αλλο,με τοση διαφημιση που εκανα θα γινομουν ρεζιλι!!! :lol::lol: αρχισα με την τσοχα,ραψιμο,κολλημα..χαμος!!!κ να εχω κ το μικρο μου οτι βρισκει να το παιρνει κ μετα να τα ψαχνω!!θα σας βαλω φωτο ,αλλα αυριο γιατι ειναι ηδη 12.30!!!κατα τα αλλα ησυχα,σημερα εφτιαξα κοτοπουλακι στο φουρνο για να φαει κ η Κωνσταντινα αλλα τελευταια δεν το θελει το κοτοπουλο,2-3 μπουκιες κ σταματησε.εφτιαξα κ ενα κεικ να εχουμε για πρωινο.

Κατερινα περιμενουμε τα νεα απο το γιατρο!!η παιδιατρος μου ειχε πει οτι η Κωνσταντινα εχει πολυ μεγαλες αμυγδαλες,λετε εκτος των αλλων να παιζει ρολο κ αυτο με το βαρος;;οχι οτι ετρωγε τοσους μηνες αλλα ξερω κι εγω;;πολυ ωραια τα μπισκοτακια αυτα,τα εχω δοκιμασει αλλα αφου το Κωνσταντινακι δεν κανει να φαει δεν τα φτιαχνω για το δεντρο κ να τα εχει ευκαιρα..σημερα πηρε το σκαμπο της ανοιξε το ντουλαπι , βουτηξε μια φρυγανια κ πηγε απομερα να την φαει....το παιδακι μου μωρε...να δω που θα τα κρυβω πια ολα τα απογορευμενα!!!εγω μπισκοτοσπιτο ειχα παρει απο τα ικεα,δεν ξερω αν το εχετε δει,ειναι ετοιμα τα μπισκοτα-τοιχοι κ σκεπη κ τα κολλας κ μετα το διακοσμεις.

Αννα Μαρια γιατι εκανε εμετο ο Αντρεας;ειχαν μαζευτει φλεματα;αντε να γινει καλα να αρχισει παλι να τρωει !!!κι εγω ετσι στον κιμα βαζω λαχανικα να τρωει κ η μικρη αφου δεν τα τρωει ξεχωριστα.κι εσυ με τις αμυγδαλες;γιατι εχει σχεση με το βαρος;μηπως να το ψαξω;;απο τι ηλικια τις βγαζουν;

παω να ξαπλωσω γιατι εχει πιαστει η πλατη μου σημερα..πολυ ραψιμο...αυριο εχουμε παρτυ οποτε απο Δευτερα θα συνεχισω τα εργα μου!!!καληνυχτα!!!!

Φιλεναδες μου τι κανετε;;;Χαθηκα το ξερω :oops::oops::oops::oops: Δεν προλαβαινω ομως..Τα εχω δει ολα :shock::shock::shock: Ειμαι μια χαρουμενη μαμα που τρεχει συνεχεια :roll::roll::?:?:?

Σημερα πηγαμε στο Κατερινακι να της ευχηθουμε και απο κοντα για την Αγγελικουλα της.Ενα εχω να πω.Ειναι καταπληκτικη ζαχαροπλαστισσα ;););););) Ειμαι τοσο μουλαρα που εφαγα και απο τα τρια γλυκακια.Φοβερα ολα και κυρυως τα cupcakes και το αλλο το σοκολατενιο. Και το Κατερινακι και ο αντρας της ειναι υπεροχα παιδια και πολυ φιλοξενα! Ο Νικολας ειναι τεραστιος!!!Σαν να ειναι 6 μηνων φαινεται!!!Ιδιος ο μπαμπας!Ειναι γλυκας και πολυ ησυχουλης! Οσο για την Αγγελικουλα, κουκλιτσα. ;) Καταξανθη κουκλιτσα!

Ειδα και το Καρολινακι μετα απο πολυ καιρο και χαρηκα πολύ! Επιτελους γνωριστηκαν και τα μωρα μας! Εχουμε αποφασισει να τα παντρεψουμε :lol::lol::lol: Μεγαλωσε πολυ ο πατατουλης και μοιαζει πολυ στην μανουλα!Αφηστε που την κοιταει και λιωνει :D:D:D:D Μαμακιας κανονικος! Το Λυδιακι μια μικρη κουκλιτσα! Τον καρπαζωσε ομως τον Πανουλη και την πηρε με στραβο ματι :lol::lol::lol::lol: Οταν τον βαραει παιδακι το παιρνει κατακαρδα ο μπουλης μου..Να δω τι θα τον κανω οταν θα παει στο σχολειο :?:?:?

Κοριτσακια μου δεν σας σχολιαζω γιατι η φραουλιτσα κοιμηθηκε και δεν θελω να χασω ωρα υπνου..

Αννα Μαρια, Κατερινακι, Χριστινακι, Αλεξανδρα, Μαρινα, Μαρακι (πού χάθηκες;;;) , Κορινα

Φιλακια πολλά!!!!!

Καλημέρες!

Απ' τις έξι και είκοσι ξύπνησε σήμερα το καμάρι μου... Και ΔΕΝ ξανακοιμόταν. Τον κράτησε ο άντρας μου και ξάπλωσα μέχρι τις εφτάμιση περίπου, μήπως ξανακοιμηθώ, αλλά δεννν... Τελικά τον πήρα και πήγαμε εκκλησία και κοιμήθηκα όταν γυρίσαμε. Τι κοιμήθηκα, δηλαδή, ούτε που κατάλαβα αν κοιμήθηκα ή όχι, αλλά νομίζω πρέπει να με πήρε ο ύπνος για πολύ λίγο. Τον άκουγα, όμως, που έκλαιγε συνέχεια και τον πήρα και τον κοίμισα. Ωχ, τον ακούω... Μάλλον ξύπνησε...

Γεια σας κοριτσακια

Βλέπω δεν είχαμε πολλή κίνηση το σαββατοκύριακο!

Εμεις χθες περάσαμε πολυ όμορφα με την Ανθη και την Καρολινα. Τα τρία μικρακια μας κουκλια, η φραουλιτσα γλυκυτατη δεν ακούστηκε καθόλου, ο πατατουλης συμφωνώ με την Ανθη ότι ειναι ίδιος η Καρολινα και δεν εχανε τη μαμα του απο τα ματια. Οσο για τον δικό μου θηριακι ειδικά μπροστά στη φραουλιτσα έδειχνε τεράστιος και ας έχουν ένα μονο μήνα διάφορα. Για τα μεγάλα τι να πω ο Πανουλης πολυ γλυκος, οι άλλες δυο οι σουσουραδες δεν τον άφηναν σε ησυχία. Μαλιστα πρεπει να τα ειδε ολα απο τη μια τον καρπαζωσε η Λυδια απο την αλλη η δικια μου μολις τον ειδε εκλαιγε με αναφιλητα :roll::roll: . Οι φίλες μου εκτός απο πολυ καλές και γλυκιες ήταν και οι δυο στις ομορφιές τους! :D

Κατερινακι άντε υπομονη και να δεις τι θα σου πει ο γιατρός, και για τον γιωργακη όλα να πανε καλα μπράβο που ήταν συνεργάσιμος και δεν φοβήθηκε. Η αδερφή μου τις ειχε βγάλει μικρη και σε εκείνη εχει μείνει το παγωτό όπως το περιέγραψε η Αννα Μαρία.

Τι έπαθε ο Αντρικος? θα του ερθει η όρεξη και θα φάει . Οι βλένες και τα φλεματακια στο λαιμό τα ενοχλούν και συνήθως επειδή δεν μπορούν να κάνουν κάτι διαφορετικό κάνουν εμετο, και Αγγελική όταν ειχε βήχα κάποιες φορές μετα το βραδινό γάλα μου ειχε κάνει εμετο.

Αλεξάνδρα ωραίο και δημιουργικό να κάνετε με την Κωσταντινα όλες αυτες τις χειροτεχνίες. Θα περιμένουμε φωτο. Αυτα τα μπισκότα σπίτια απο τι ΙΚΕΑ τα πήρα και εγω και λέω να τα φτιάξω προς τα Χριστούγεννα. Α για τον φούρνο μπορείς να χρησιμοποιείς και την Ξύστρα για τις κεραμικες εστίες.

Καλο ξημέρωμα.....

καλημερα κοριτσια

καλε που χαθηκατε ολες;βολταρετε μαυτον τον καιρο;

εμεις τα ιδια ,το Σαββατο πηγα για ζουμπα και επειδη εχει πολυ κοσμο θα γινει κι αλλο τμημα,ολες στη ζουμπα το ριξαμε εδω :o:o:lol: ο Γιωργος μου ροχαλιζει λιγοτερο απο πριν ισως ειχε πολλα φλεγματα και τον ενοχλουσαν ,θα δουμε οταν τελειωσει την αγωγη του,αν του πω οτι θα τρωει παγωτο θα ξετρελαθει και θα ζηταει επειγοντως εγχειρηση ;):lol::lol:

Κατερινακι και Ανθη τι ωραια που συναντηθηκατε παλι,μπραβο για τα γλυκακια σου πολυ θα ηθελα να δοκιμασω κι εγω απο ολα.....

Ανθη καλα εκανες και εφαγες απο ολα κι εγω το ιδιο θα εκανα :oops::oops: οσο για τον Πανουλη που θα παει θα μαθει κι αυτος να αμυνεται μη στεναχωριεσαι οταν παει σχολειο θα αλλαξουν πολλα θα δεις

Αλεξανδρα φανταζομαι ποσο δυσκολο ειναι να απαγορευεις στο παιδι να φαει καποια πραγματα :o στη γλουτενη ειχες πει οτι εχει αλλεργια;για παντα θα ειναι αυτο;περιμενουμε τις κατασκευες σου,ο Γιωργος φαγωθηκε απο χθες να φτιαξουμε μπισκοτα αυτα που ειχα βαλει που τρωγονται εγω παλι δεν θελω επειδη οι μεγαλοι νηστευουμε του λεω οτι θα πανε χαμενα αλλα αυτος επιμενει οτι θα τα φαει ολα αυτος,τελοσπαντων λεω να του φτιαξω μιση δοση σημερα να του φυγει ο καημος :D ,για το βαρος που λες κι ο δικος μου εχει τωρα τα τελευταια χρονια κολλημενος στα 18 κιλα και ειναι 6 χρονων,η γιατρος μου ειπε οτι επηρρεαζεται η αναπτυξη απο τις αμυγδαλιες και τα κρεατακια αλλα το εχω ακουσει κι απο αλλες μαμαδες......

Αννα Μαρια ποτε θα κανετε το παρτυ;με την τουρτα τι θα κανεις τελικα;τι αλλο θα φτιαξεις;ο Αντρικος πως ειναι κοιμηθηκε καλα το βραδυ;αντε σε ζαλισα στις ερωτησεις :lol::lol:

πρεπει να σιδερωσω σημερα μαζευτηκαν παλι :(:( τι μαγειρευεται σημερα εγω λεω να φτιαξω φασολακια,πολλα φιλια σε ολες!!!

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!ΠΑΛΙ ΕΦΥΓΕ ΤΑΞΙΔΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΟΝΗ!!! :( ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΤΗΛ ΑΠΟ ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΝΑ ΔΙΔΑΞΩ ΣΕ ΜΑΘΗΤΗ ΤΟΥ ΕΠΑΛ (ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΡΑΠΑΣ :lol: ) ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΧΩ ΠΑΛΙ ΑΣΧΟΛΙΑ...ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ :lol: ΚΑΙ Η ΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΣΕ 1 ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΩ ΟΛΑ...ΑΣ ΠΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΣΩ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!! :lol:

Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΧΘΕΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ 8ΩΡΟ ΧΩΡΙΣ ΓΚΡΙΝΙΑ(ΣΠΑΝΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΛΟ ΗΤΑΝ) ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗ ΕΙΜΑΙ!!!

ΠΗΓΑΜΕ ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΑΛΛΑ ΣΤΑ 20 ΛΕΠΤΑ ΕΚΛΑΙΓΕ ΚΑΙ ΦΥΓΑΜΕ...ΟΥΤΕ ΚΑΦΕ ΔΕΝ ΗΠΙΑΜΕ...ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΕ ΜΕ ΤΠΤ!!!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΠΑΘΕ!!!

ΑΧ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΚΑΙ ΑΝΘΗ ΕΙΣΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΡΧΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΓΛΥΚΑΚΙ :cry: ΑΝ ΑΝΕΒΑΙΤΕ ΠΡΟΣ ΣΑΛΟΝΙΚΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ...ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΡΧΟΜΑΙ...ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΕΧΕΤΕ???

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟΥΛΗ ΣΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ :D:D

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΟΟΟΛΕΣ!!!

Γεια σας κοριτσάκια!

Άυπνη πάλι... Χτες βράδι ο Αντρέας ξύπνησε 1.15 και ξανακοιμήθηκε 2.15, μετά ξύπνησε 4.15 και κοιμήθηκε 4.40 και τέλος στις 6.15 για πρωί... Εφτά η ώρα τον παρέδωσα στον άντρα μου και ξανακοιμήθηκα, αλλά όχι για πολύ, καμιά ώρα. Αμάν πια αυτά τα δόντια...

Σήμερα πήγα για πρώτη φορά μάθημα κεραμικής! Ήταν πολύ ωραία και περίεργα. Έκανα δύο πήλινα ρόδια, ένα μικρό κι ένα μεγάλο. Έχει πολύ ενδιαφέρον! Πήγαμε με την κουμπάρα μου που είναι πιο προχωρημένη.

Όσο ήμουν στο μάθημα ήρθε ο μάστορας για τα κουρτινόξυλα. Τα πέρασαν, αλλά δεν μπορούσαν να ανοίξουν τελείως γιατί κρεμούσαν στη μέση (20 ευρώ κινέζικο κουρτινόξυλο, τι περιμέναμε;). Να δούμε όταν θα κρεμάσουμε τις κουρτίνες πώς θα δείχνουν...

Δε μας θέλει το θέμα κουρτίνες πάντως, αυτό είναι το σίγουρο!

Τώρα πρέπει να καθαρίσω το χαμό στο καθιστικό κι αν τα καταφέρουμε, να στρώσουμε και το χαλί.

Καγκουράκι και Ανθή, τι ωραία που βρεθήκατε εσείς και το Καρολινάκι! Κι εγώ θα έτρωγα κι απ' τα τρία γλυκά χωρίς συζήτηση!

Ο Αντρέας χτες έφαγε όλο το μεσημεριανό του και αρκετό φρούτο. Σήμερα το πρωί του έφτιαξα αβγό, αλλά αναγούλιαζε και δεν επιμείναμε. Τώρα θα του το δώσουμε για μεσημέρι, αλλά έκανα και τραχανά μήπως και δεν το φάει.

Κατερίνα για το πάρτι θα φτιάξω τα εξής: πιτσάκια, σπανακοπιτάκια, γαλακτομπουρεκάκια και μπακλαβαδάκια τυλιχτά (όλα αυτά είναι στην κατάψυξη ήδη), σαντουιτσάκια γαλοπούλα-κασέρι φατσούλες, κοτομπουκιές. Η μάνα μου θα φτιάξει τυροπιτάκια, βολ-ω-βαν με τόνο, ελιόπιτα νομίζω και μηλοπιτάκια. Η τούρτα θα είναι μωσαϊκό και θα την καλύψουμε με ζαχαρόπαστα σε σχέδιο ξυπνητήρι, επειδή ο Αντρέας όλο μας ξυπνάει!

Μαρίνα τι μάθημα διδάσκεις;

Μας το έχει κάνει κι εμάς ο Αντρέας αυτό με τη γκρίνια...

Σας φιλώ όλες!

Καλησπερα κουκλες!

Τελικα ναι αρρωστησα! οχι που θα τη γλιτωνα! Ποναωωωω! Κοκκαλα, κεφαλι... βηχω κι ειμαι μπουκωμενη! Και ο Δημητρης δεν ξεκολλαει απο πανω μου, ελπιζω να ειναι η ιδια ιωση που περασε αλλιως θα τον κολλησω και θα εχουμε δευτερο γυρο!

Τα νεα σας τα διαβασα ολα σημερα! Χρυσοχερες μου!

Κατερινακι εγω θα τα ετρωγα ολα ασυζητητι! Η γευση μετραει οχι η εμφανιση στο γλυκο! Τι ωραια που βρεθηκατε με τα κοριτσια!

Ανθουλα μου χαιρομαι πολυ που εισαι καλα και χαρουμενη κι ας τρεχεις κι ας σε χασαμε!

Αννα Μαρια το Σαββατο ειναι το παρτυ; Πολυ καλη ιδεα να τα φτιαχνεις σιγα σιγα και να μπαινουν καταψυξη! Κι αυτο με το ξυπνητηρι, απαιχτο! Πως ειναι τωρα ο Αντρικος; Κεραμικη ε; Τελειο ακουγεται!

ΚΑ μου πως ειναι ο μικρος σου; Ελπιζω να μην ταλαιπωρηθει πολυ! Αντε να πας και εσυ στο γιατρο να δεις τιποτα δεν θα ειναι.

Εμενα το αιμα ερχεται και φευγει, την Παρασκευη ειχα παρα πολυ σαν περιοδο κανονικα, το ΣΚ καθολου και σημερα σταγονες. Μιλησα με το γιατρο, εχω ξεκινησει για ορμονικους λογους αντισυλληπτικα και μαλλον ειναι απο αυτο, θα δουμε...

Αλεξανδρα κι εσυ κατασκευες; Τι ομορφο να το κανεις με τη μικρη σου! Μωρε σφιχτηκε η ψυχη μου με την περιγραφη σου για τη φρυγανια! Καρδουλα μου, μωρε, αντε να καταλαβει τωρα οτι δεν κανει! Ουφου...θα περασει αυτο καποια στιγμη;

Ελπιζω να μην ξεχασα καμια!

Φιλακια!

Α! Το αλλαξα το ονομα! Ντεημον λοιπον!

Καλησπερα κοριτσια!!!τι κανετε;εδώ αρχισε η βροχη το απογευματακι..θελω τζακιιιιι!!!!το Κωνσταντινακι κοιμαται,ακομα λυσσαει για να πεσει για υπνο…ποτε θα περασει αυτό το πραγμα;;;

Ανθη τι ωραια που συναντηθηκατε,εχετε κ παιδακια στις ιδιες ηλικιες ,μια χαρα!!!αντε καλε που εισαι μουλαρα..κ ποια θα αντεχε να μην τα δοκιμασει όλα;;

Αννα Μαρια ακομα με τα δοντια ταλαιπωρειται;κι εμενα ακομα δεν βγηκε ,ποτε ξυπναει,ποτε κοιμαται ολο το βραδυ…αχ αυτα τα κουρτινοξυλα...τελεια η ιδεα με το ξυπνητηρι!!!

Κατερινα ευαισθητουλα η Αγγελικουλα ε;τι γλυκια μωρε!!!το σπιτακι αμα είναι να το φατε καλυτερα να το φτιαξεις κοντα στις γιορτες ,εγω που το εχω στολισμενο εξω μετα δεν το τρωμε,σκεφτομαι ολη την σκονη θα εχει τραβηξει.

Κατερινα ΚΑ ολη η Κοζανη ζουμπα ε;χχαχαχα καλα κανετε!!!πολυ δυσκολο να απογορευεις φαγητο ειδικα σε παιδι που γενικα δεν πολυτρωει…εκτος από την γλουτενη εχει κ στην λακτοζη κ στο αυγο,αυτά τα 2 βεβαια αρχισαμε να τα βαζουμε λιγακι στο φαγητο μιας κ δεν εδειξε να την πειραζει.

Μαρινα τι να πρωτοκανεις σε μια ωρα με τον μαθητη;τι τον επιασε τον μικρουλη σου;ουτε με βολτα δεν ηρεμησε;

Χριστινα περαστικα σου,ελπιζω να μην κολλησει ο μικρος!!!θα περασει μαλλον στα 4.αλλα ποιος αντεχει αλλα 2 χρονια;;;καλο το ονομα,αντε να δουμε κ την συνεχεια ε!!!

καλησπερα κοριτσακια μου γλυκα..

τι μου κανετε?

ειπα να πω ένα γεια..πριν παω για νανα..

ειχα κουραστικη μερα...μετα απο τη δουλεια..που πλεον εχω πολυ... :( πηγα σουπερ..μαγειρεψα...επλυνα κατι ρουχαλακια..και μετα ημουν με τα δυο μου παιδακια και γυρω στο μισαωρο ορθια- αγκαλια με τον μικρο μου ερωτα...που ειναι ο ατιμος και βαρυς ...ο χοντροπατατουλης μου!!αν καθομουν κατω τσιριζε... :evil:

περασα πολυ ομοφα στη γιορτουλα της αγγελικουλας της κατερινας μας.. :D:D

οι δυο φιλεναδες μου πιο γλυκιες απο ποτε...η κατερινα μας εφτιαξε και εβαψε το μαλλακι..της παει πολυ..!!!!μικροδειχνε και πολυ....αδυνατισε και πολυ...η ανθη μας οπως παντα κομψη και γλυκια...και απο κορμι μια χαρα...μην ακουτε τι λεει...και η νυφουλα μου..ηρεμη...ομορφη.και γλυκοκοιταζε τον αντρα της.. :lol::lol: χαχαχα

δυστυχως οι ζουζουνες μας ειχαν κανει κομμα :lol::lol: και εδιωχναν τον μικρο αντρα της παρεας :oops::oops: τον πανουλη..αλλα πιστευω σιγα σιγα θα παιζουν ολα μαζι...

πολυ φιλοξενο ζευγαρι τα κουμπαρακια μου! :D:D και το σπιτι τους τοσο ομορφο και κόζι....αχ για τα γλυκα δεν θα μιλησω η γουρουνιτσα... :oops::oops: πηρα ενα απολα και μολις ηρθα σπιτι τα τσακισα..

.με τη ζυγαρια εννοειται ειμαστε στα δικαστηρια :lol::lol::lol::lol::lol: χρυσοχερα η κατερινα μας..

οι υπολοιπες τι μου κανετε?

χριστινακι να κανονισουμε καποια στιγμουλα να γνωριστουμε απο κοντα...και οποια αλλη κοπελα μπορει και θελει...

αννα μαρια μου υπομονη με τα δοντακια...που θα παει θ απερασει και αυτο...και εγω λεω οταν θα τα χουεμ πως θα μαστε..αναρωτιεμαι... :roll::roll:

κατερινα απο κοζανη..τα φιλια μου στα 3 μικρα αντρακια σου..

αλεξαντρα δεν εχει τυχει να ξαναμιλησουμε...με λενε καρολινα εχω μια κορη τη λυδια..μπορει να πετυχεις να την αποκαλω παπι ή παπενια...3 μισυ περιπου ετων και ενα μικρο αντρακι...περιπου 6 μηνων..που ειμαι φουλ ερωτευμενη μαζι του :D:D τον πατατουλη μου...ετσι τον εβγαλε η λυδια απο τοτε που γεννηθηκε :lol::lol:

σας φιλω ολες μια προς μια...

καλε τι γλυκα ειναι αυτα αλεξαντρα...σλουρππππππππππππ χρυσοχερα και εσυ....μονο εγω δεν φτιαχνω ? :oops: αλλα παντα απολαμβανω να τα τρωω :lol::lol: σαν λιχουδω...

καλο βραδυ ομορφες...

Καλημέρα!!!!!

Ηθελα να βγω έξω με τον μικρούλη τωρα το πρωι αλλα μου άλλαξε το προγραμμα του κανά δυο μερες τωρα και τωρα κοιματε. Χθες πάλι ξύπνησε στις 11 το πρωι και δεν κοιμήθηκε καθόλου όλη μερα οπότε κατα τις 7μιση ειχε πολυ γκρίνια τον έκανα μπανακι τον θηλαζα και τον θηλαζα και κοιμόταν και μόλις τον αφηνα στην κούνια ξυπνανε και ξανά στο στήθος και κοιμήθηκε μετα τις 10 το βραδυ. Ξύπνησε στις 3 τη νύχτα να φάει εχει να το κάνει αυτο απο τότε που σαραντησαμε :o και πάλι τωρα το πρωι έτρωγε για 40 λεπτά. Μπορει να περνάμε κανένα άλμα ανάπτυξης αλλα μαλλον τα κάνει αυτα επειδή είμαι αδιαθετη και η Αγγελική τα ίδια έκανε, οπότε είχα περίοδο θηλαζε ασταμάτητα :roll::roll:

Δεν σας είπα ότι πιάνει και διαδικτυακα :lol::lol::lol:

Κατερίνα πολυ ζουμπα εχει πέσει, πρέπει όμως να ειναι πολυ ωραία άσκηση. Πως ειναι ο γιωργακης καλυτερα?

Ασε σιδερο έχω και εγω και έχω και πλυντήρια να βάλω που σημαίνει κι αλλο σιδερο :cry::cry:

Μαρίνα τι μάθημα ? καλο ειναι θα ξεφευγεις λιγάκι με το μαθημα

Αννα μαρια τι τέλεια ιδέα το ξυπνητήρι!!!! Άντε να βγουν τα δοντακια να κοιμηθεις και εσυ ένα βραδυ ολόκληρο, καλα το να ξυπνάει και να ξανακοιματε αμέσως κάπως παλευεται ή το συνηθιζεις κάπως αλλα το να μένει ξυπνιο δεν παλευεται με τίποτα.....

Χριστινακι περαστικα και ελπίζω να μην κολλήσει ο μικρουλης. Πότε να περιμένουμε την συνεχεια :D

Αλεξάνδρα τέλεια τέλεια τα στολίδια μας έβαλες σε χριστουγεννιάτικο κλιμα :P . Υπομονή με την μικρούλα για τα φαγητά η αλήθεια ειναι ότι μέχρι τωρα μπορούσες να ελεγχεις εσυ τι τρώει τωρα μεγαλώνοντας θα θέλει να δοκιμάζει περισσότερα και αν δεν κάνει να τα φάει θα ειναι δύσκολο να της το εξηγείται.

Καρολινα μου με κανεις και κοκκινιζω με αυτα που λες :oops:

Φιλακια σε όλες

Γεια σας!

Ευτυχώς το βράδι κοιμηθήκαμε κάπως καλύτερα κι ο Αντρέας δεν ξύπνησε πάλι απ' τα χαράματα.

Φάνηκαν τα πάνω δόντια κι ένα άλλο κάτω, οπότε ελπίζω να ηρεμήσει σιγά σιγά. Σήμερα έφαγε κιόλας αρκετό κουάκερ με μπανάνα για δεκατιανό και πολύυυυυυυυυυυυ τραχανά με λαχανικά και κοτόπουλο! Ο τραχανάς είναι το αγαπημένο του τελικά, όσο κι αν του δώσεις δε λέει ποτέ όχι!

Αλεξάνδρα τώρα κατάλαβα ότι η φρυγανιά είναι από τα απαγορευμένα. Μωρέεε... Μακάρι να περάσουν σιγά σιγά οι αλλεργίες να μην ταλαιπωρείται.

Τέλειες οι δημιουργίες σου! Εσύ έχεις ταλέντο!

Χριστίνα περαστικά εύχομαι... Χμ... Ντέμιαν; Μου θυμίζει αμερικάνικη ταινία τρόμου (χι χι). Γιατί δεν τον ονομάζεις Μιχαλάκη ας πούμε; :P :P :P :P :P :P :P

Καρολινάκι τρέχεις κι εσύ ε; Καλά, έτσι όπως έγραψες για το σπίτι του Καγκουρακίου ότι είναι "κόζι" γέλασα πολύ, γιατί στα κυπριακά "κόζι" είναι το σούργελο!!!

Καγκουράκι κι εσένα σε ταλαιπωρεί ο μικρούλης ε; Ο Αντρέας ξυπνά και θηλάαααζει... Όσο θηλάζει με παίρνει κι εμένα ο ύπνος, αλλά μετά μπορεί να ξυπνήσω, να τον βάλω στο κρεβάτι και να κλαίει. Σα νεογέννητο κάνει... Και να χρειαστεί να θηλάσει λίγο ακόμα για να κοιμηθεί.

Ρε κορίτσια, μήπως να μη σηκώνομαι; Να τον αφήνω να ξανακοιμηθεί μόνος του; Δε νομίζω όμως ότι μπορώ να το κάνω αυτό.

καλησπερα κοριτσια!!!!εφτιαξα μια πιτσα γα το βραδακι,ηπιαμε κ κατι κρασακια,ειμαι ετοιμη για νανι!!!η Κωνσταντινα τελευταια μου κανει κατι κολπα με το γαλα..το κραταει στο στομα το μπιμπερο κ δεν ρουφαει κ με εχει κ περιμενω...αν δεν με σκασει καποια μερα...ο υπνος σαν να εστρωσε,μην λεω κ μεγαλα λογια.τα δοντια δεν βλεπω,πρησμενα τα ουλα ομως ειναι.

Καρολινα να χαιρεσαι την παπενια κ τον πατατουλη!! :lol::lol: τι πλακα που εχουν τα παιδια..τι παρατσουκλι του εβγαλε του αδερφουλη!!!εγω εχω ενα κοριτσακι την Κωνσταντινα,ειναι 2 χρονων κ 2 μηνων σχεδον.καλε δεν τρωγονται αυτα,ειναι για το δεντρο στολιδακια :lol::lol: να ειμαστε καλα θα φτιαξω κ μπισκοτακια σε χριστουγεννιατικο στυλ...

Κατερινα απο σαραντα ημερων κοιμαται ολο το βραδυ;;εμεις 7 μηνων φτασαμε για να γινει αυτο αφου σταματησε ο θηλασμος.αυτο με την περιοδο κ το γαλα γιατι γινεται;;

Αννα Μαρια 3 δοντακια εβγαζε μαζεμενα μωρε;πως να μην γκρινιαζει;αντε τωρα που εσκασαν μυτη να ηρεμησει.μια χαρα ο τραχανας,θρεπτικος κ δυναμωτικος...δεν κανει οτι εχει αλευρι απο σιταρι,κριθαρι ,βρωμη.εν τω μεταξυ μου ειπαν οτι ειναι κληρονομικη,αλλα δεν ξερω καποιον απο τις οικογενειες να εχει.κ οσο σκεφτομαι οτι μπορει να τυχει κ σε 2ο παιδι...μπρρρ τρεμω!!!πολυ γελασα με τον Μιχαλακη... :lol::lol::lol: αν θελει το στηθος μονο να νανουρισμα,προσωπικα εγω θα το σταματουσα.βεβαια ετοιμασου για πολυ κλαμα αν δεν θελει κ πιπιλα.εσυ βεβαια ξερεις κ τις αντοχες σου κ το παιδακι σου.εγω επι 7 μηνες δεν ειχα κοιμηθει ολοκληρο βραδυ,μιας κ ηταν κ αδυνατουλα σηκωνομουν να την θηλασω οποτε ξυπναγε γιατι λεγαμε θα πειναει αλλα οταν την εβαζα πιπιλαγε λιγο κ κοιμοταν,μετα σταματησε κ το γαλα οποτε επρεπε να μαθει κ να κοιμαται.

καληνυχτα σε ολες!!!!

Γεια σας!

Πού χαθήκατε όλες καλέ;

Αλεξάνδρα πολύ ζόρι η διατροφή της μικρής σου...

Εμάς δεν έχει κοιμηθεί σχεδόν ποτέ όλο το βράδι. Την πρώτη φορά που ξυπνά είναι επειδή θέλει γάλα, μια που δεν πίνει γάλα το βράδι πριν κοιμηθεί, αφού εγώ λείπω στο σχολείο. Το μπιμπερό δεν το δέχεται με τίποτα, έτσι κοιμάται χωρίς να πιεί γάλα, οπότε την πρώτη φορά που ξυπνά είναι για γάλα. Συχνά ξυπνά μόνο μία φορά, θηλάζει και μετά ξανακοιμάται ως το πρωί. Τώρα αυτόν τον καιρό ξυπνά αρκετές φορές λόγω των δοντιών, οπότε πιστεύω ότι κάνω καλά που τον θηλάζω, αφού ο θηλασμός είναι το καλύτερο φάρμακο για τα δόντια. Ελπίζω σιγά σιγά ν' αρχίσει από μόνος του να στρώνει στον ύπνο...

γεια σασ κοιτσακια!!!!

εγω κοριτσια διδασκω Αρχες Οικονομικης θεωριας και ΑΟΔΕ (και μαθηματικα αν λαχει ιδιαιτερα).Οικονομολογος ειμαι!σας το εχω πει ;) εχθες δεν κοιμοταν με τιποτα το βραδυ...στις 12 κοιμηθηκε ενω τριβοταν απο τις 9 και τον θηλασα 5-6 φορες για να τον παρει ο υπνος...δεν θηλαζε επαιζε!!!εγω ζαλιζομουν..ειχε καπνισει και το σπιτι απο την καπνα της σομπας γιατι ειχε αερα και γυρνουσε η καπνα μεσα :?:?:?:o:o:o και ετσι ειχα ανοιχτα!!!δεν την ξαναβαζω μονη ας ερθει ο αντρας!!!αερισα καλα και τωρα βαζω τα ηλεκτρικα για ζεστη!!!(η Δεη Ελπιζω να μην μας σφαξει!!!)

ΑΝΝΑ μΑΡΙΑ 3 δοντια??????????????οοοοοοοοοοοοο για αυτο καλε!!!εμας τιποτα ακομη!!!φαφουτακι ειναι :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αλεξανδρα ωραια στολιδακια!!! :D:D:D αχ μην λες για πιτσες γιατι κανω διαιτα!!! :lol::lol::lol:

αυτα κοριτσια!!!φιλια πολλα!!!!

Καλημέρα,

Φτιάχνω φακες παει να βάλω μέσα και λιαστη ντομάτα?

Ο μικρός συνεχίζει να θηλαζει πολυ ώρα και χθες πάλι ξύπνησε στις 3 και μετα στις 6 πάλι για φαγητό. Το απογευμα θα τον κρατήσει η μαμα μου να πάω με την Αγγελική σινεμά θα δούμε την tinkerbel !!!!!

Αννα Μαρία τρία δοντακια μαζι γι αυτο ειχε τετοια γκρίνια και ανησυχία ο Αντρικος. Κοιτά μπορείς να πειραματιστεις για τον ύπνο αλλα νομίζω ειναι πολυ νωρίς ακομα.

Αλεξάνδρα ο Νικόλας ναι απο 40 ημερών κοιμάται όλο το βραδυ σχεδόν ξυπνανε μια φορα στις 5 μετα το έκανε 6 δεν έχω κανένα παράπονο γιατι η μεγάλη μου κοιμήθηκε πρώτη φορα ολόκληρη νύχτα αφου ειχε κλείσει τα δυο. Οπότε ξέρω ότι καθε παιδάκι εχει τους ρυθμούς τους και στο θέμα του ύπνου όσο και να θες δύσκολα το βάζεις σε προγραμμα πριν τα δυο.

Γεια σας!

Ερημιές και σήμερα βλέπω...

Ο Αντρέας πάλι πάρτι έκανε χτες βράδι, Ξύπνησε 4 και κοιμήθηκε 4.40, μετά στις 5.20 περίπου και κοιμήθηκε 5.45 και μετά 6.45 για πρωί... Κι όλη μέρα δεν κοιμήθηκε καθόλου, μόνο λίγο στο αυτοκίνητο και στη φρουταρία που πήγαμε το μεσημέρι...

Ελπίζω να στρώσει σιγά σιγά.

Αφήστε, πάλι είχα φραγμένο πόρο στο στήθος. Χτες βράδι σε κάποια φάση που σηκώθηκα το κατάλαβα, πονούσε και λίγο, κι έβαζα τον μικρό να θηλάσει, αλλά πιπίλιζε, δε θήλαζε και δεν ξεβούλωνε το στήθος. Τελικά όταν σηκώθηκα κατά τις δέκα και μισή (εννοείται ότι τον παρέδωσα στον άντρα μου κατά τις οκτώ) τον έβαλα πάλι να θηλάσει και πάλι πιπίλιζε, οπότε πήγα στο μπάνιο και το άδειασα με το χέρι. Ευτυχώς βγήκε το γάλα, μετά πιο αργά θήλασε κι ο μικρός και το άδειασε τελείως.

Μαρίνα δεν το θυμόμουν ότι είσαι οικονομολόγος. Για πες, πώς θα ξεφύγουμε απ' την κρίση; :P

Κι ο Αντρέας άργησε να βγάλει δοντάκια και για πάρα πολύ καιρό είχε μόνο τα δύο κάτω. Τώρα έχουν αρχίσει να βγαίνουν κι άλλα.

Ένας φίλος μου από τη Θεσσαλονίκη μου έλεγε ότι είχε νέφος προχτές σ' όλη την πόλη απ' τις ξυλόσομπες!

Καγκουράκι πώς δεν κάνει να βάλεις λιαστή ντομάτα στις φακές; Αν και μάλλον τώρα θα τις έχετε χωνέψει κιόλας!

Πώς τα περάσατε στο σινεμά;

Κατερίνα, Χριστίνα πού είστε καλέ; Για την Ανθή και το Καρολινάκι δε ρωτάω, ξέρω... τρέχουν!!!

Να μαι κι εγω,απο τρεξιμο αλλο τιποτα , αν σας γραφω τι κανω απο το πρωι που ξυπναω καθε μερα θα κουραστειτε να διαβαζεται :o ,σημερα τα μεγαλα δεν ειχαν σχολειο και ειπα να κρατησω και τον Δημητρη,αυριο εχουν τα μεγαλα αλλα ο παιδικος ειναι υπο καταληψη απο το δημο λογω των απολυσεων που θελουν να κανουν αντε να δουμε θα λειτουργησουν απο βδομαδα ή τζαμπα θα πληρωνουμε,αυριο θα παω επιτελους στο γιατρο να δουμε τι θα μου πει,σημερα κουρευτηκαμε ολοι οικογενειακως ειχαν παραμεγαλωσει τα μαλλια τους και ιδρωναν και εκοψα κι εγω λιγο τις μυτες,o Γιωργος ειναι πολυ καλυτερα συνεχιζει την αντιβιωση και εχουν ξεπρηστει οι αμυγδαλιες του θα δουμε σε λιγες μερες που θα τον ξαναπαμε τι θα μας πει η γιατρος

Αννα Μαρια γιαυτο δεν κοιμαται ο καημενουλης τοσα δοντια μαζι λογικο ειναι να ποναει τι τραβανε κι αυτα :o ,ισως βγαζει κιαλλα και συνεχιζει να ειναι ανυσηχος,τον τραχανα και τα δικα μου τον ετρωγαν πολυ και τον τρωνε ακομα,μια χαρα οι ετοιμασιες για το παρτι και η ιδεα για το ξυπνητηρι τελεια περιμενω φωτο .ο Δημητρης μου οταν αποθηλασε αρχισε να κοιμαται ολο το βραδυ πριν ξυπνουσε τουλαχιστον μια φορα για να πιπιλησει.

Μαρινα ενα ενα μας τα λες ουτε κι εγω ηξερα οτι εισαι οικονομολογος και διδασκεις κιολας!!οσο για τα δοντια τι βιαζεσαι συνηθως στους 6 μηνες βγαζουν τα πρωτα αλλα πολλα παιδακια αργουν και τα βγαζουν κοντα στο χρονο τα δικα μου τα εβγαλαν νωρις 5μιση ο μικρος και 6 οι αλλοι δυο αλλα με πολυ ταλαιπωρια ολοι τους,πολυ σπαστικο αυτο με τη σομπα μου θυμισες τα παιδικα μου χρονια μεγαλη ταλαιπωρια :o:o εμεις εχουμε χορτασει ζεστη με τον ξυλολεβητα με τα κοντομανικα γυρναμε

Αλεξανδρα πολυ ομορφα τα στολιδακια σου,ειδες η Καρολινα ηθελε να τα φαει τοσο ομορφα που εγιναν :lol::lol:

Κατερινιω οπως ειπε και η Αννα Μαρια τις εχετε χωνεψει ηδη τις φακες αλλα μια χαρα πηγαινει η λιαστη ντοματα,εγω βαζω στα ρεβυθια,ο μικρουλης πως παει ισως να περνατε αλμα αναπτυξης και ειναι τοσο ανυσηχος

καλο βραδυ κουκλες πολλα φιλια σε ολες!!!

Κατερίνα άσε, εγώ ούτε τα μισά από σένα δεν κάνω, αλλά είμαι συνέχεια πνιγμένη... Δε βρίσκω καθόλου χρόνο για τον εαυτό μου. Κι όταν λέω "για τον εαυτό μου", δεν εννοώ για να κάνω μάσκα ομορφιάς, αλλά για να διαβάσω ένα βιβλίο, π.χ.! Τουλάχιστον άρχισα την κεραμική.

Πιστεύω ότι βγάζει κι άλλα δόντια ο Αντρέας και γι' αυτό είναι ανήσυχος. Έχει γίνει και αντιδραστικός, όμως, και κλαίει όπως όταν ήταν νεογέννητο, δηλαδή φωνάζοντας!

Με γεια τα κουρέματα σε όλους σας!

Περιμένουμε να μας πεις τι έγινε με το γιατρό.

Καλημέρα

Χρόνια πολλα στον Αντρέα μας για τα πρώτα του γενέθλια!!!!!!!

Αννα Μαρία να τον χαίρεσαι να τον καμαρωνεις και να σας ξετρελαινει με όσα κάνει!! Του εύχομαι να κοιμάται πλέον όλη τη νύχτα και σου εύχομαι να του χαρισεις σύντομα και ένα αδελφάκι :)

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΝΤΡΕΑ!!!!! :ymparty::ymparty::ymparty: Να τον χαιρεστε Αννα Μαρια!!!!!!τα καλυτερα του ευχομαι,πανω απο ολα υγεια!!!!

καλημερα λοιπον!!εμεις συνεχιζουμε τα καλλιτεχνικα μας..να δω που θα τα βαλω ολα αυτα ..τσιρκο θα το κανω το σπιτι!! :lol::lol: Σας ευχαριστω ολες για τα καλα σας λογια!!!!ειχαμε βγει μια βολτουλα τωρα το πρωι κ στην πλατεια μας φτιαχνουν παγοδρομιο..!!!ωραια θα ειναι!!

Αννα Μαρια το δικο σου γαλα το εχεις δοκιμασει σε μπιμπερο;εμενα ουτε αυτο ηθελε οσο θηλαζε.πολυ καλα κανεις με τον θηλασμο,εγω τοτε αμα ηξερα περισσοτερα κ για τον θηλασμο κ για τις αλλεργιες κ για την κουραση κ το αγχος να πιει επιτελους ενα γαλα θα εκανα τα αδυνατα δυνατα να εχω γαλα μεχρι τωρα.αλλα δεν ηξερα,μου ελεγαν να πινω κατσικισιο εγω αλλα μετα στην Κωνσταντινα τα απογορεψαν οποτε λογικα την πειραζε κ αυτο στο γαλα μου κ δεν επαιρε βαρος.επαιρνα ψωμι απο καλαμποκι αλλα τελικα οπως εμαθα βαζουν κ σταρενιο αλευρι αλλα στους φουρνους δεν μου το ελεγαν.δεν ειχα ανακαλυψει τι υπαρχει στα βιολογικα καταστηματα κ δεν θα στερουμουν πολλα πραγματα.αστα...

Μαρινα οικονομολογος ε;θα καταλαβαινεις καλυτερα τα οικονομικα απο μενα τουλαχιστο που μονο πληρωνουμε .ο μικρος κοιμηθηκε καλυτερα χθες;

Κατερινα πως περασατε στο σινεμα;αχ θελω κι εγωωωω!!!!

Κατερινα ΚΑ με γεια τα κουρεματα σας!!!τωρα δηλ μπορει να σας πει η γιατρος να της βγαλετε τις αμυγδαλες του Γιωργου;

φιλιαααα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ναι είναι δύσκολο όντως! Ευχομαι κ να μην χρειαστεί να το κανεις πραγματικά!! Πολύ εύκολα μπορεί να επιμολυνθει το δείγμα είναι η αλήθεια γι'αυτο ζήτησε κ με κουτάκι τώρα. Αντε να δούμε πως🙄 Ας είναι βέβαια αρνητική η καλλιέργεια ναι χαλάλι ο κόπος που θα κάνουμε! Ευχαριστουμε πολυ πολύ! Παντρεμένοι κλείσαμε 8 χρόνια φέτος, μαζί όμως είμαστε 14. 10/10/10 κάναμε σχέση!!
    • Μερικες φορες βγάζω λίγα υγρά , λέω λες να έρθει ; αλλά μπα τίποτα ακόμα  Στην πρωτη μου ήρθε μέσα Ιανουαρίου στους 4,5 μήνες μετά την γέννα τώρα δεν ξέρω θα φανεί  εγω να πω την αλήθεια θέλω να έρθει θέλω να μπω λίγο σε μια σειρά να κάνω και τις εξετάσεις μου.. (παπ αίματος ) με τις επαφές έτσι και έτσι και εγώ πιστεύω αν έρθει η περίοδος κάπως θα αυξηθεί και η όρεξη 🫣
    • Ωχ να πάρει είναι δύσκολο να συλλέγεις ούρα από μωρό δεν το έχω δοκιμάσει αλλα φαντάζομαι κάτι να μην κάνεις σωστά δεν θέλει πολύ για να μην βγουν σωστά τα αποτελέσματα των εξετασεων ευτυχως δεν σου έκανε πυρετό το εμβόλιο  κάνε μια επανάληψη μήπως και βγουν καθαρές οι εξετάσεις της ποτε δεν ξέρεις  να ζήσετε κορίτσι μου πάντα ευτυχισμένοι και χαρούμενοι να είστε αγαπημένοι με υγεία να χαίρεστε την οικογένεια σας πόσα χρόνια μετράτε ; 
    • Ωωω δύο κουκλίτσες αδερφούλες 🥰 μπουμπουκο η μικρή σου πάντως 😂 θα έχει ωραία μπουτακια 🥰 να τα χαίρεσαι τα κορίτσια σου 🧿 ΥΓ όντως το δέντρο σας πολύ ωραίο και του χρόνου !
    • @nasia94κορίτσι μου αν κ με καθυστέρηση να σου ζήσει ο παίδαρος!!! Γέρος, τυχερός κι ευλογημένος να είναι!!  @Rena92 @nasia94 Κορίτσια χρόνια πολλά!!! Καλές γιορτές με υγεία κι ευτυχία!!! Εμείς έχουμε έρθει Αθήνα στους δικούς μου για αυτό είμαι εντελώς χαμένη!!  Σε άλλα νέα, περιμένουμε το ρεύμα για να μπούμε στο καινούργιο σπίτι (το οποίο και αργεί πολύ να έρθει και έχουμε μπλέξει με βλαμμενους 😂😂). Μόλις γυρίσουμε Θεσσαλονίκη θα ξεκινήσουν οι μικρές σχολείο κι ας μην έχουμε μετακομίσει ακόμα, να συνηθίσουν κ να προσαρμοστούν! Πρώτα ο Θεός αρχές Φεβρουαρίου επιστρέφω κι εγώ στη δουλειά!! Οπότε όλοι θα είμαστε σε μια προσαρμογή 😂😂  Θέλω να αποθηλασω από τη μικρή. Το βλέπω πολύ δύσκολο. Αν δεν ήταν τώρα κρυωμενη θα το έκανα τώρα. Αλλά περιμένω να γίνει καλά. Δεν είμαι απόλυτα έτοιμη για αυτό, αλλά με έχει κουράσει αυτή η κατάσταση. Εκτός αυτού θα πρέπει να γίνει για να είναι και το παιδί πιο καλά στο σχολείο τώρα που θα ξεκινήσει. Είναι πολύ βυζακιας η κόρη μου 😂😂 η μεγάλη δεν ήταν έτσι νομίζω. Αυτή είναι ζορικη! Ελπίζω να μας γίνει εύκολα ο αποθηλασμος...  Ουφ... Εμείς από δόντια έχουμε 4 πάνω, 3 κάτω και έσκασε μύτη και το 4ο, αλλά κορίτσια μεγάλη κλανιαρα! Δεν παίρνει απόφαση να περπατήσει μόνη της! Ακόμα κ με το ένα χέρι να την κρατάς περπατάει.. μόνη της κάνει 2 βήματα και πέφτει. Αυτά τα νέα μας!!  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...