Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καφενέ "Οι γυναικάρες με τα καροτσάκια!!!" Νο 5

Recommended Posts

Χριστινακι διαβασα την συνεχεια...οχι ρε την Μαιρη...μεταλλασσεται κ αυτη;;αντε να δουμε κ το ρολο της Φωτεινης...θα σωσει τους αλλους;;;την συνεχεια ξερεις ε;το γρηγοροτεροοοο!!!!! :D:D ευχομαι τα ανιψακια να μην εχουν τιποτα κ βοηθησει η νεα διατροφη,σιγα σιγα να αεβει κ το βαρος...ναι αφου τρωει φρουτοκρεμα συνεχιζω...τρωει ετσι μια μπανανα,μπορει κ 2 αν ειναι πιο μικρες κι ενα πορτοκαλι,ενω κομματακια δεν θα ετρωγε ουτε τα μισα...βαζω μεσα κ εξτρα θερμιδες σε σκονη,βαζω κ τις σταγονες τον σιδηρο,τουρμπο η φρουτοκρεμα!!

Μαρινα χρονια πολλα στο μωρακι σου!!ονομα εχετε αποφασισει;δεν θυμαμαι αν το εχεις αναφερει.ακομα ξυπναει ρε γαμωτο αλλα ειναι απο τα δοντακια,μου ζηταει να της τριψω τα ουλα με την κρεμουλα.σκληρυναν τα ουλα κ την ενοχλει.οσο για την ξαδερφη..2,5 μηνων;;;;;παιδι θαυμα!!!

Κατερινα ενταξει μην με μαλωνετε,δεν την ξανασυγκρινω με αλλα παιδακι... :lol::lol: αλλα τι να κανω οταν μου λενε πχ ''μιλαει η δικια σου;;αα εμενα τα λεει ολα κ συννενοουμαστε''κ ειναι μικροτερο παιδακι.με βαζει στην μπριζα.αλλα ενταξει δεν το ξανακανω,αφου τα κανει ολα κ το δικο μου με τους ρυθμους που θελει...τα παιδακια σου καλα;

Αννα Μαρια αυτες οι κουρτινες δεν θελουν να μπουν με τιποτα ε;μα κ αυτος μαστορας κ α μην ξερει που παιρνανε καλωδια...;;;αυριο θα κανω την συνταγη σου με τα μαυροματικα κ τα σεσκουλα.με αλλα χορτα γινεται αραγε;ολα τα λεφτα η ατακα με το γιαουρτι.... :lol::lol:

Κατερινα ΚΑ,μην αγχωνεσαι βρε.απλα πηγαινε στο γιατρο οπως σου ειπε μηπως χρειαζεται να παρεις καποια χαπια.

εμενα παλι δεν κοιμηθηκε μεσημερι...το απογευματακι την επιασε μια γκρινια..βγηκα να παρω γαλα της μικρης κ της πηρα κ μια σοκολατιτσα κ μολις της εδωσα ενα κομματακι της περασαν ολα.το βραδυ δεν πολυηθελε να παει για υπνο,εχει ερθει κ ενας φιλος του αντρα μου κ ξεμυαλιστηκε..καθισα λιγο διπλα της μην κλαιει τωρα συνεχεια κ ευτυχως κοιμηθηκε γρηγορα αφου τριψαμε πρωτα τα ουλα...μολις ξαπλωνει την πιανει...τυχαιο;;αντε παω κι εγω να ξαπλωσω.καληνυχτα σε ολες!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 985
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Γεια σας!

Τι κάνετε;

Τελικά το καλώδιο είναι της ΑΗΚ (ΔΕΗ) και περιμένουμε το συνεργείο τους να έρθει να το φτιάξει. Ελπίζω να είναι κάτι που φτιάχνεται εύκολα...

Αφήστε, χτες βράδι πήγα να κλείσω το στόρι στο δωμάτιο του Αντρέα και φραπ! σπάει ο ιμάντας... Άλλη ζημιά... Γενικώς δεν ήταν η μέρα μας χτες... Ήταν και Τρίτη και 13, όχι ότι πιστεύω σε τέτοια πράγματα, αλλά είδατε σύμπτωση...;

Χριστίνα, τη διάβασα τη συνέχεια. Μπρρρρρ... κάπου αρχίζει να ξεκαθαρίζει και παράλληλα να γίνεται πιο σκοτεινό...

Κατερίνα, τι γίνεται με το αίμα; Πήγες στο γιατρό;

Αλεξάνδρα, μην ανησυχείς που δε μιλά, και η εγγονή μιας καθηγήτριας στο σχολείο μας και επίσης η εγγονή της καθαρίστριας του σχολείου που είναι περίπου στην ίδια ηλικία με τη δική σου, δε μιλάνε. Η εγγονή της καθηγήτριας, μάλιστα, τα κάνει όλα σε παντομίμα!

Τα μαυρομάτικα μπορούν να γίνουν και με σπανάκι.

Σας φιλώ όλες!

καλημερα κοριτσια

το αιμα μου συνεχιζει και πηρα τηλ το γιατρο,μου ειπε να παρω μιτροταν για λιγες μερες και να κλεισω ραντεβου απο βδομαδα να με δει,σας ευχαριστω ολες για το ενδιαφερον σας!!!

Αννα Μαρια λες λογω της ημερας να ειχατε τετοια γκαντεμια;ουτε εγω τα πιστευω αυτα αλλα ειδες συμπτωση;

Χριστινακι γραψε γρηγορα μην μας αφηνεις με την αγωνια και δεν κρατιεμαι αν μαρεσει κατι θελω να το διαβαζω μονορουφι,τη μεταλλαξη ειναι αυτη τωρα;;μας μπερδευεις :o;);)

geia sas koritsia!!!

popo ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΠΟΛΥ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ...ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΟΥ ΡΟΜΑΝΤΖΟ ΚΤΛΠ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ :lol::lol::lol:

ΑΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΟΣ....ΔΕΙΓΜΑ... ;)

Η Ελίζαμπεθ ένιωθε την ψυχή της να δακρύζει από πόνο, όμως δεν ήθελε με τίποτα να τον στεναχωρήσει κι άλλο, του χαμογέλασε, τον ξεπροβόδισε ,του έκανε\ε μια μεγάλη και ζεστή αγκαλιά και του είπε απλά «Σ’ αγαπώ».

Ήταν γύρω στις 8 το απόγευμα, ένιωθε ένα ανεξήγητο κενό ,την ζωή της να είναι άδεια, χωρίς νόημα και το ρολόι να έχει σταματήσει να χτυπά.

Άλλωστε τι νόημα να έχει για αυτήν το κάθε λεπτό που περνάει αφού έλειπε από δίπλα της η ίδια η ψυχή της. Ήταν αυτό το καυτό συναίσθημα της λησμονιάς που έκαιγε τα σωθικά της, δεν ένιωθε κρύο μα μήτε και ζέστη, δεν ήθελε να δει κανέναν μα μήτε να ακούσει τίποτε, ήθελε απλά να είναι μόνη της! μόνη της!

Δεν ήξερε όμως σε ποιόν να μιλήσει , να την ακούσει ,να την καταλάβει χωρίς να χρειαστεί να πει τίποτα... μέχρι που σκέφτηκε πως μόνο “αυτή” την καταλαβαίνει πάντα και είναι εκεί για να την ακούσει.

Έτσι μεσάνυχτα πλέον, πήρε το ζακετάκι της , περπάτησε από το σπίτι της μέχρι την παραλία της πόλης της, της όμορφης Θεσσαλονίκης, είδε τον Λευκό Πύργο και προχώρησε μέχρι τα υγρά σκαλάκια που συντροφεύουν «αυτήν», την θάλασσα κάθε μέρα στοργικά.

Κάθισε πάνω τους , έβγαλε τα παπούτσια της , βούτηξε τα πόδια της και πλέον ήταν έτοιμη να αφεθεί στην μαγεία ετούτη της όμορφης, απέραντης, αιώνιας Θάλασσας.

Η Ελίζαμπεθ έκλεισε τα μάτια της και ένιωθε από μέσα της να αντηχούν τα λόγια που κρατάει η ψυχή της..

ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

Είναι γύρω στις 10 η ώρα το πρωί, η Ελίζαμπεθ σηκώνεται από το κρεβάτι στις μύτες των ποδιών της, φορεί την κοντή ρομπίτσα της ,μαζεύει τα ρούχα του άντρα της και πάει να τα βάλει στο πλυντήριο για να τα πλύνει καθώς ήταν βρώμικα από το ταξίδι. Τότε βλέπει στο άσπρο πουκάμισο που είναι το αγαπημένο της μια στάμπα από ένα κόκκινο φιλί, προμήνυε ένα παθιασμένο φιλί μιας γυναίκας, φαινόταν σαν να ήταν ακόμη νωπό τόσο που να προκαλεί ρίγος, αίσθημα προδοσίας .Το στομάχι της έγινε κόμπος, στέκεται 2 λεπτά ακίνητη με βλέμμα απλανές.

Προχώρησε προς το παράθυρο του καθιστικού της, έβλεπε το πάτωμα, άκουγε τις πατημασιές της , τόσο βαρύς ο θόρυβος αισθανόταν λες και ήταν 100 κιλά, είδε την θάλασσα, ήταν μαύρη και είχε πολλά μικρά κυματάκια, καθόταν και την χάζευε σκεφτόμενη, ανασήκωσε για λίγο το βλέμμα της, ο ουρανός είχε ένα περίεργο πορτοκαλοκίτρινο χρώμα δεν ταίριαζε με την φουρτουνιασμένη θάλασσα.

αυτα κοριτσια!!!πηρατε 1 γευση!!! :lol:

τωρα στα δικα ΜΑΣ!!!!Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΕΦΑΓΕ ΟΟΟΛΗ ΤΗΝ ΧΟΡΤΟΣΟΥΠΑ!!!ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ!!! :lol::lol::lol:

ΩΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΦΑΓΑ ΚΑΙ ΕΓΩ!

κΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΓΩ ΘΑ ΛΕΓΑ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ!!!

ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΓΡΟΥΣΟΥΖΙΑ ΧΘΕΣ Ε???ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ...ΜΑΛΛΟΝ ΜΑΤΙ ΗΤΑΝ!!!

ΑΛΗΘΕΙΑ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΚΥΛΟΣ Η' ΑΣΤΕΙΑ ΤΟ ΛΕΓΕ???

ΑΑΑ ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΙΠΑ ΚΑΛΕ ΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΗ //ΛΕΩ ΣΙΓΑ ΡΕ ΜΗΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΑΠΛΑ ΜΠΑΜΠΑΜΠΑ ΕΤΣΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ?ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΕΙΠΕ ΚΑΘΑΡΟ ΜΠΑΜΠΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΑΝΑΕΙΠΕ!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

ΚΑΙ ΛΕΩ ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ!!!

ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΤΟ ΕΙΠΕ ΑΛΛΑ 5 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΓΕ ΓΙΑ 2 ΜΕΡΕΣ1!!ΤΟ ΞΕΧΑΣΕ ΥΣΤΕΡΑ!!! :lol::lol::lol: ΤΩΡΑ ΛΕΕΙ ''ΝΤΑΝΤΑΝΤΑΝΤΑ'' ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΤΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ :lol::lol::lol: ...ΤΟΝ ΛΕΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΡΑ ΠΕΣ ΜΑΜΑ!!!ΑΛΛΑ ΤΠΤ ΓΕΛΑΕΙ :lol::lol::lol::lol:

ΑΥΤΑ ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Γεια σας κορίτσια

Σας έχω ερώτηση βιαστική, θέλω να βρω πάστα φουντουκιου για να φτιάξω ένα γλυκό απο που μπορώ να πάρω?

Φαντάζομαι δεν ειναι η μερεντα έτσι?

Θα τα πούμε μετα

Καλησπερα κοριτσια!

Κατερινα Φουντουκοπαστα εβγαζε μια εταιρεια η apipharm αλλα δεν ξερω ακομα αν...

ΚΑ μου τι εγινε ρε γαμωτο! Καλα δεν σου ειπε τιποτα ο γιατρος; Μια ιδεα εστω για το τι μπορει να ειναι;

Αννα Μαρια σπανακι με μαυροματικα ακουγεται πολυ ωραιο! Εχεις ανεβασει συνταγη;

Αλεξανδρα μου, πλακα εχει η μικρη σου που ηρεμει με ενα μονο κομματακι σοκολατα! Εμενα σημερα εκλαιγε πολυ ωρα επειδη μετα απο 3 κομματακια σοκολατα ηθελε κι αλλο και δεν του εδινα!

Μαρινακι ομορφα γραφεις, οντως ρομαντικα! Κι εγω μην νομιζεις, ολο για αγαπες και λουλουδια γραφω, αντε και κανενα επαναστατικο. Πρωτη φορα γραφω φαντασιας...

Χαιρομαι πολυ ειλικρινα κοριτσια που σας αρεσει!!! Δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο χαιρομαι!

Καλο βραδυ σε ολοες!

Κατερινακι δες λιγο αυτο http://illaboratoriodimmskg.blogspot.gr ... 2574234560 απο οτι λεει ειναι πολυ ευκολη να την φτιαξεις μονη σου δεν εχω δει να πουλανε καπου τουλαχιστον στα μεγαλα σουπερ μαρκετ,ισως να σου απαντω λιγο αργα αλλα τωρα το ειδα ,ημουν κουζινα ολο το απογευμα εφτιαχνα νηστισιμα,εφτιαξα κεικ με ξηρους καρπους,τρουφακια και ελαιοψωμακια

Χριστινακι τι να μου πει κι αυτος;αν δεν με δει πως να βγαλει διαγνωση απο το τηλεφωνο;θα παω απο βδομαδα και βλεπουμε ,τα ιδια κανει κι ο δικος με τη σοκολατα αν φαει λιγο θελει κι αλλο και αρχιζει τα δικα του ,τελευταια μας λεει πολλες ομορφιες ;) οταν νευριαζει μας λεει "δεν σαγαπαω και φυγε απο δω" και μετα ρωταει ''μαμα σαγαπαω;'' :lol::lol: μας λεει και τον εθνικο υμνο στα καλα καθουμενα :lol::lol: και αλλα διαφορα που δεν θυμαμαι τωρα ,αυτο με την Τρουμπα που ελεγες το αρχισες;αντε περιμενω και εννοειται και την συνεχεια με ανυπομονησια....

Μαρινακι πολυ ομορφα γραφεις γεμισαμε ταλεντα εδω μεσα ;);) μπραβο σου!!χαιρομαι που τρωει τοσο καλα μπραβο στον μικρουλη σου φτου φτου,συνηθως τα περισσοτερα μωρα δεν παιρνουν με καλο ματι την χορτοσουπα στο ξεκινημα τυχερη εισαι ,να ξερεις το μαμα στο τελος το λενε το μπαμπα μαλλον ειναι πιο ευκολο και το λενε νωριτερα εμεις τρωμε ολη την πικρα κι αυτα τα ατιμα μπαμπα φωναζουν πρωτα :lol::lol:

Γεια σας κορτσούδια! Τι κάνετε;

Εγώ γύρισα απ' το σχολείο, έφαγα και μπήκα να σας γράψω (νομίζω ότι κάθε βράδι κάνω την ίδια εισαγωγή!).

Ο Αντρέας είναι λίγο αρρωστούλης, έχει μυξούλες, βγάζει και δύο δόντια, οπότε έχει αρκετή γκρίνια... Κι εγώ έχω πονόλαιμο, κλαψ... Κι αυτόν και τον προηγούμενο μήνα, αρρώστησα ταυτόχρονα με την περίοδο... Δεν είναι κατάσταση αυτή, από τότε που γέννησα όλο αρρωσταίνω, ενώ πριν αρρώσταινα ελαφρά με κανένα σιναχάκι καμιά φορά το χρόνο και αν... Μόλις γίνω καλά θα πάω για αναλύσεις.

Πιστεύω ότι θα περάσουμε άσχημο βράδι. Και χτες βράδι ο μικρός ξυπνούσε συνέχεια: ξύπνησε μία, τέσσερις, πεντέμιση και οκτώ. Και κάθε φορά έκανε μισή ώρα για να ξανακοιμηθεί, εκτός από τις οκτώ που ξύπνησε για πρωί.

Κατερίνα, μπορεί να μην είναι και τίποτα τελικά ή να είναι κάτι που διορθώνεται εύκολα.

Πάλι δημιουργίες έφτιαξες; Εμείς δε θα κάνουμε όλη τη νηστεία, θηλάζω κιόλας, θα με μαζεύουν με το κουταλάκι. Αλλά και πάλι, κρέας δεν τρώμε και συχνά.

Μαρίνα, μ' αρέσει που λες ότι δεν πιστεύεις στις προλήψεις και μετά μου λες "μάτι θα ήταν"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Καλά, με πέθανες!!!!!!!!

Γράφεις ωραία και ρομαντικά, όπως σου είπε και η Χριστίνα. Εμένα δε με ενθουσιάζουν τέτοιου είδους μυθιστορήματα, αλλά η καλή πένα φαίνεται σε κάθε είδος κειμένου.

Μπράβο στον μικρό σου που έφαγε όλη τη σουπίτσα του!

Εμάς ο Αντρέας έλεγε όλο "μπαμπά" αλλά τώρα δεν το λέει με τίποτα! Μόνο "μαμά" και "παππού" λέει, και τώρα δε μιλάει πλέον, γαβγίζει. Όλο "γαβ" και "αβ" λέει και καμιά φορά γαβγονιαουρίζει.

Καγκουράκι, για την πάστα φουντουκιού ευτυχώς σου απάντησε η Κατερίνα, γιατί εγώ δεν έχω ιδέα. Τι γλυκό θα φτιάξεις καλέ;

Χριστίνα, όπως σου έγραψε και κάποιος από κάτω, κι εγώ ξενέρωσα λίγο με το "Μπαλτάζαρ". Δηλαδή αυτοί τώρα είναι δαίμονες που θέλουν να καταλάβουν τον κόσμο ή κάπως έτσι; Να τον καταστρέψουν σκορπίζοντας τη βία και το έγκλημα; Κατάλαβα καλά;

Η συνταγή είναι η εξής: http://www.sintagespareas.gr/sintages/l ... koula.html, αλλά εδώ είναι με σέσκουλα. Επίσης γίνεται και με σπανάκι.

Σας φιλώ όλες!

γεια σας!!!!μολις τσακισαμε κατι σουβλακια..αλλο πραγμα!!!η μικρη μετα απο αρκετη γκρινια κ πολλα ''μαμααααα'' κοιμηθηκε!!!χθες εννοειται οτι με ξυπνησε παλι,στις 1.30 αυτη τη φορα αλλα ευτυχως ξανακοιμηθηκε γρηγορα ,εμενα δεν με επαιρνε ο υπνος,κοιμηθηκα στον καναπε κ με βρηκε το ξημερωμα οπου επεστρεψα στο κρεβατι.μετα απο λιγο κατα τις 7 ξυπνησε η ζουζουνα μου,εφτιαξα γαλα,την εφερα στο κρεβατι,το ηπιε κ ξεραθηκαμε αγκαλιτσα εγω μεχρι τις 10,εκεινη μεχρι τις 11!!!αδιαθετησα κ σημερα κ ημουν....λιγο κατι πονακια,κατι κρυαδες...

Αννα Μαρια σημερα εκανα το φαγακι σου!!πολυ καλο βγηκε κ αρεσε πολυ κ στον αντρουλη!!!επισης εκανα αυτο που εκανες στον αντρα σου με τα φασολακια..δηλ αλεσα τα φασολια με τα σεσκουλα κ ειχα φτιαξει κ ενα μακαρονακι κ τα εφαγε η μικρη μου μια χαρα :D:D !!!!θα το δοκιμασω κ με τα λαδερα!!!ωχ κ αλλη ζημια στο σπιτι;ευτυχως δεν ειναι κατι σοβαρο αυτο!! οχι μωρε μιλαει η δικια μου ,δεν χρησιμοποιει παντομιμα,απλα δεν ελεγε πολλες λεξουλες καθαρα,με τον δικο της τροπο εκανε ολοκληρες συζητησεις :lol::lol: τωρα ομως εχει παρει φορα κ καθε μερα λεει κ κατι καινουριο.η Κωνστατινα δεν εχει αυτο που αλλα παιδακια αμα ακουσουν κατι θελουν να το μιμηθουν.δε πα να την παρακαλας να σου επαναλαβει κατι;σπανια θα σου κανει την χαρη,θα το πει οταν θελει εκεινη...

Κατερινα τι πλακα ο μικρος σου.... :lol::lol: εφτιαξες κ λιχουδιτσες ε;μια χαρα!!!

Μαρινα πολυ ωραια γραφεις...αν κ επηρρεασμενη απο της Χριστινας περιμενα να πεταχτει κανενας..να γινει κανενας φονος... :lol::lol: πλακα κανω..πολυ ομορφα γραφεις,μακαρι να εκδοθουν!!!τι ωραια που εφαγε ο μικρος!!καλυτερα την σουπιτσα απο τα ρυζαλευρα,εχει γουστο το παιδι!!

Χριστινα ναι ηρεμει με ενα κομματακι σοκολατα αλλα μετα φυσικα κ ζηταει κ αλλο,αν καταφερω να της αποσπασω την προσοχη καλως..αλλιως,2ος γυρος γκρινιας!!!τωρα βεβαια δεν μου ζηταει,απλα ανοιγει το ψυγειο,παιρνει το σκαμπο της κ παιρνει μονη της :o .κ δεν φτανει αυτο,μετα ερχεται επιδεικτικα κ μου δειχνει την σοκολατα κ μου λεει''κοιτα,γλυκακι'' :lol::lol:

Αννα Μαρια περαστικα κ σε εσενα κ στον Αντρεα..κ αρρωστουλης κ δοντια...αχ ο καημενουλης...πολυ ορο να γινει γρηγορα καλα!!!

φιλια πολλα!!καλο βραδυ!!

Αλεξάνδρα είδες; Ο άντρας μου και η Κωνσταντίνα έχουν ίδια ηλικία...

Χαίρομαι που σας άρεσε το φαγάκι μου, τι "μου" δηλαδή, είναι από τα πολύ κλασικά εδώ στην Κύπρο!

Ουφ, ο Αντρέας ξύπνησε πριν λίγο, τον θήλασα, δεν κοιμόταν γιατί είχε μύξα και του βάλαμε ορό. Ευτυχώς που δεν έκανε και κανένα εμετό, αλλά δε γινόταν αλλιώς... Πάλη γίνεται κάθε φορά...

:lol::lol::lol: ετσι ειναι ολοι οι αντρες σαν τα μωρα!!!ναι το διαβασα στα σχολια οτι το κανετε συχνα το φαγακι.μπηκε πια κ στο δικο μας μενου!! :D δεν τον θελει τον ορο ε;κι εγω της εβαλα λιγο γιατι απο την γκρινια μπουκωσε λιγο κ ολο την ετριβε κ τσαντιζοταν.καποιες φορες οταν ειναι αρρωστη κ μπουκωμενη φερνει η ιδια τα συνεργα για να της βαλω..φαντασου!!

Γεια σας κουκλιτσες

Χριστινακι η συνέχεια σε κρατά σε αγωνία θελουμε κι αλλο!!

Μαρίνα και εσυ γράφεις πολυ ωραία! Μπράβο στο αγοράκι σου που έφαγε όλη τη χορτοσουπα και του άρεσε.

Κατερινακι πως είσαι σημερα? Γελαω με τον Δημητρακη και τον εθνικό ύμνο γιατι και η Αγγελική όλες αυτές τις μερες μου τραγουδάει τραγούδια της 28ης Οκτωβρίου, ειδικά όταν πηγαίνει στην τουαλέτα :lol::lol::lol:

Ευχαριστω για την συνταγη για την φουντουκοπαστα, δεν ξέρω αν ειναι αυτο που ψάχνω γιατι μου φαίνεται αρκετά ρευστή αυτη ενω η συνταγή λεει ότι την κόβεται κομμάτια και την διαλύεται σε ζεστό καφέ...ειναι για ταρτα νουγκα-καφε.

Αννα Μαρία περαστικα στον Αντρικό και σε σένα. Καλα να είσαι άρρωστη και να έχεις περίοδο ο χειρότερος συνδυασμός.

Αλεξάνδρα και εσυ περίοδο, ήξερα ότι οι γυναίκες που κάνουν παρέα άδεια θέτουν όλες μαζι φαίνεται ότι πιάνει και διαδικτυακα :lol::roll:

Εγω πήγα το πρωι supermarket με τον μικρο στο μαρσιπο, μου φαίνεται εχει βαρύνει γιατι μετα η μέση μου ήταν χάλια αλλα πως αλλιώς να γίνει καρότσι και καρότσι supermarket δεν πανε μαζι. Το Σάββατο θα έχω μερικούς φίλους για την γιορτή της Αγγελικης που ήταν την προηγούμενη βδομάδα και της δικιας μου που ειναι το αλλο σαββατοκύριακο για καφεδάκι και γλυκάκι, οπότε θα το ρίξω στη ζαχαροπλαστική αυτές τις μερες. :P

Καλησπερα!

ΚΑ μου τον εθνικο υμνο τον λεει οταν νευριαζει; Τι γλυκας παντως, ειναι πανεξυπνα τα παιδια σημερα!!! Ρε συ... κι εγω τωρα δυο μερες εχω αιμα. Τωρα την Παρασκευη μου ειχε τελειωσει η περιοδος και εχω παλι αυτα τα καφε τα τελειωματα που λεμε... μα τι επαθε τρελαθηκε μου φαινεται και η περιοδος!

Αννα Μαρια πολυ γελασα με την ηλικια του αντρα σου και της Κωνσταντινας! Αν υπηρχε βραβειο καλυτερης ατακας μακραν θα το επαιρνες εσυ, με πεθαινεις καθε φορα! Περαστικα στον Αντρικο! Και σε σενα! Το σπανακι το βραζεις οπως τα σεσκουλα η το βαζεις ωμο οπως στη σαλατα;

Ρε γαμωτο ουτε εγω ενθουσιαστηκα με το ονομα, αλλα δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο για κακο μαγο-δαιμονα! Πες καμια ιδεα!

Αλεξανδρα μου ειπα κι εγω! Κανενα παιδι-μικρο η μεγαλο- δεν μπορει να φαει μονο ενα κομματακι σοκολατα! Α, καλα κι εμενα τα ιδια μου κανει, ανοιγει ντουλαπια, ψυγεια, παιρνει οτι θελει και τον κυνηγαω!

Φιλια πολλα πολλα σε ολες!

Γεια σας!

Τελικά δε μας ταλαιπώρησε και πολύ ο Αντρέας χτες βράδι. Σήμερα ήταν καλός, είχε μυξούλες και βάλαμε μπόλικο ορό και τώρα που γύρισα μου φάνηκε ότι αναπνέει καλύτερα. Γενικώς έχει γκρίνια, κι ενώ τρώει δεκατιανό και φρούτο το απόγευμα, δεν τρώει μεσημεριανό. Σήμερα του έδωσα πρώτη φορά ψάρι με καταστροφικά αποτελέσματα. Έφαγε ελάχιστο. Δεν ξέρω, ίσως βαρέθηκε τα νερόβραστα. Μάλλον προτιμά μακαρόνια με κρεατάκι και λαχανικά, πιο στεγνά πράγματα. Τελικά σήμερα το μεσημέρι με ψωμί την έβγαλε.

Καγκουράκι, συγκλονιστική ακούγεται η τούρτα!

Εγώ μέχρι πέντε μηνών έβαζα τον Αντρέα στο σλινγκ, μετά άρχισε να κουνιέται και να φεύγει από κάτω, οπότε δεν τον ξαναέβαλα.

Χριστίνα, τι να σου πω, δε μου έχει ξανατύχει να κάνω παρέα με κακό δαίμονα-μάγο για να ξέρω τι ονόματα συνηθίζεται να παίρνουν.

Το σπανάκι το βράζουμε.

Τώρα που είπες σοκολάτα, χτες έφερε η γραμματέας του σχολείου το γιό της που είναι ενός έτους και τον κρατούσε στο γραφείο της και του είχε μπροστά του μια σακούλα κρουασανάκια σοκολάτας και έτρωγε... Ρε κορίτσια, είναι δυνατόν να δίνει τέτοια σκουπίδια σε μωρό ενός έτους;;;

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑ!!!!

ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ...ΠΗΓΑ ΧΘΕΣ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ...ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΕΙΠΕ ΠΩς ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ...ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΟΣ,ΦΙΛΙΚΟΣ!ΟΛΑ ΚΑΛΑ!ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΠΕ ΠΩς ΕΓΙΝΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΛΑΘΗ ΣΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ Η ΤΟΜΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ...

ΤΟΝ ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΛΕΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΖΩΗ ΝΑ ΧΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΓΩ ΘΑ ΕΠΙΜΕΙΝΩ ΓΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!ΕΓΩ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΚΟΒΩ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΜΕ ΜΑΣΑΖ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟΤΕ ΚΟΒΩ...

ΑΥΤΑ :D:D:D ΜΕ ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΕ ΠΟΛΥ!!!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΨΗΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΛΑΝ ΣΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ!!! :D:D:D:D:D ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ .... :lol: ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΟ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΓΥΡΙΣΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!

ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΧΘΕΣ ΔΕΝ ΕΦΑΓΕ ΤΗΝ ΣΟΥΠΑ ΤΟΥ...ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΧΘΕΣ ΗΘΕΛΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΘΗΛΑΖΕΙ..ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΠΙΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ! :?

ΑΧ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΣΛΙΝΓΚ 1 ΦΟΡΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΠΟΝΟΥΣΕ Η ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ Η ΜΕΣΗ!!! :? Ε ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΑΝΑΒΑΖΩ...ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ ΦΟΒΟΜΟΥΝ...ΣΥΝΟΛΙΚΑ 4-5 ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑ ΕΚΕΙ!ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΡΣΙΠΟΙ Ε?

ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΕΑ !!!ΤΟΝ ΤΑΙΣΑ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΓΙΝΕ ΧΑΛΙΑ!!!ΠΟΠΟ ΛΕΡΩΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ...ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΠΛΕΝΩ!!!!

ΑΥΤΑ ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑ

Γεια σας κορίτσια

Ολη μέρα την έφαγα στην κουζίνα αχ αυτη η ζαχαροπλαστική....έφτιαξα τρία γλυκακια, τα cupcakes που τα πετυχαίνω, ένα ρόλο αμυγδαλου και αυτη την ταρτα νουγκα-καφε αλλα αυτο το τρίτο σκέτη αποτυχία δεν έδεναν με τίποτα τα υλικά και υποψιαζομαι λάθος στη συνταγη. Θα σας πω έλεγε να χτυπησω 4 κροκους με 25γρ ζάχαρη μέχρι να γίνει μια πηχτη άσπρη κρέμα η οποία ποτέ δεν έγινε και νομίζω ότι ήταν λίγη αυτη η ποσότητα για τα 4 αυγά μήπως έπρεπε να ήταν 125 ή κάτι αλλο :roll::roll: . Απο γεύση ήταν πολυ ωραίο αλλα δεν έδενε για να σταθεί σαν ταρτα. Τέλος πάντων έφτιαξα μια άλλη σοκοταρτα.....και αυτη λέω να την δοκιμάσω πάλι με περισσότερη ζαχαρη :P:P

Αυτα αύριο θα δω την Ανθη και τη Καρολινα οπότε θα σας πουν για τις ικανότητες μου στην ζαχαροπλαστικη :roll:

Αννα Μαρία με το ψάρι τα περισσότερα παιδάκια τέτοια αντίδραση έχουν θυμάμαι όταν είχα ξεκινήσει ψάρι στη Αγγελική με ειχε προετοιμάσει η παιδιατρος ότι δεν θα το πολυ θέλει. Ευτυχώς τωρα το τρώει!

Μαρίνα μια χαρα πιστεύω α ειναι με τον καινούριο γιατρό σημασία έχεις να τον εμπιστευτεις.

Μαρσιπο και εγω sling έχω και μέχρι τωρα το χρησιμοποιώ καθημερινά αλλα πλέον η μέση δεν αντέχει αλλο μάλλον πρέπει να πάρω απόφαση να τον βάζω στο καρότσι, και πως βαριέμαι το βγάλει βάλε στο αυτοκίνητο γιατι θα χρησιμοποιώ το καθισματακι του αυτοκινήτου μέχρι να μπορει να κάτσει για να τον βάλω στο κανονικο καρότσι.

Αυτα τα νέα μου ευτυχώς η μαμα μου πήρε την Αγγελική το απόγευμα και θα μου τη φέρει αυριο το μεσημέρι για να κάνω με την ησυχία μου δουλειές το πρωι, αν με αφήσει ο Νικόλας γιατι σημερα είχα τα γλυκά είχα και τον μικρο που κοιμήθηκε ελάχιστα όλη τη μέρα.

Γεια σας!

Ησυχίες βλέπω. Πού χαθήκατε όλες καλέ;

Εμείς το πρωί πήγαμε και πήραμε κουρτινόξυλα τελικά. Δε γινόταν αλλιώς, γιατί η ράγα δε μπαίνει στο ταβάνι λόγω καλωδίων, και αν μπει στον τοίχο θα φαίνεται πολύ άσχημο, γιατί θα βρίσκει η κουρτίνα στο εσωτερικό στόρι. Αλλιώς το φανταζόμουν, να πέφτει η κουρτίνα από τα ταβάνι, αλλά δεν πειράζει, και με το μεταλλικό κουρτινόξυλο πάλι ωραίο θα είναι. Ελπίζω μια απ' αυτές τις μέρες να έρθει ο μάστορας να μας τα βάλει, γιατί πολύ το τραβήξαμε το σίριαλ "κουρτίνα".

Στο σχολείο είχαμε τη γιορτή του Πολυτεχνείου σήμερα. Δεν ήταν κι άσχημη (εγώ τη διοργάνωσα όπως πάντα), αλλά επειδή δε θα είχαμε καλεσμένους, έβαλα τους όχι-και-τόσο-καλούς-που-ήθελαν-να-διαβάσουν-σε-γιορτή, για να βγω από την υποχρέωση. Ένα παιδί διάβαζε ένα απόσπασμα από ένα μυθιστόρημα το οποίο τελείωνε με την εξής φράση: "Καταγγέλλω τον εαυτό μου που υπήρξα ένας πολίτης ελεεινής μορφής". Ε, λοιπόν, αυτό το "πολίτης" ήταν αδύνατον να το πει σωστά. Εδώ και τόσες μέρες που κάναμε τις πρόβες, το έλεγε συνέχεια "πολιτής", δηλαδή "πωλητής". Ρε του το έλεγα, ρε πήγα να τον πνίξω, ρε του έβαλα τρεις τόνους και δέκα γραμμές στο "ι", εκεί αυτός. Τελικά, έμαθε και το έλεγε σωστά. Πριν βγει να το πει, του κάνω "πολίτης πολίτης" και με κοιτάει με ένα ύφος του στιλ "ναι ναι καλά εντάξει, σε τα μας τώρα;". Βγαίνει, το λέει πολύ ωραία, και καταλήγει: "Καταγγέλλω τον εαυτό μου που υπήρξα ένας πωλητής ελεεινής μορφής".....................................

Μαρίνα κόλλημα έχεις φάει με την καισαρική! Είδες που σου έλεγα για το μασάζ; Είχες πέσει σε χασάπη...

Καγκουράκι νοστιμιές!!! Άλλη ταλεντάρα προκύπτει στη ζαχαροπλαστική. Κι εγώ θέλω να κάνω τις ετοιμασίες για τα γενέθλια το σαββατοκύριακο. Θα φτιάξω πιτσάκια, γαλακτομπουρεκάκια και μπακλαβαδάκια για κατάψυξη.

Σήμερα και πάλι ο Αντρέας δεν έτρωγε το φαγητό του, ενώ γιαούρτι με κουάκερ έφαγε το πρωί, και έφαγε και αρκετή φρουτόκρεμα το απόγευμα. Στο μεσημεριανό, ενώ του είχα φτιάξει μοσχαράκι με πάστα κιντς (αυτά τα παιδικά μακαρονάκια με τις φατσούλες) και λαχανικά, και του έβαλα και φρέσκια μυζήθρα μέσα, μόλις έβλεπε το κουτάλι σφράγιζε το στόμα και γύριζε απ' την άλλη. Δεν τον τάισα, γιατί λέω μπορεί να μην πεινάει. Μετά από μία ώρα ξαναδοκίμασα, τα ίδια. Του φέρνω ψωμί, του δίνω 1-2 μπουκιές, το έτρωγε. Οπότε έπαιρνα το φαγητό με το χέρι, του έλεγα "ψωμάκι" και του έτρωγε... Αλλά κάναμε εκατό ώρες και τελικά δεν το έφαγε όλο, ενώ συνήθως το τρώει. Δεν ξέρω τι έχει πάθει. Ίσως είναι στη φάση που δε θέλει να τον ταΐζουν, αλλά ούτε και μπορεί να φάει μόνος του...

Οι υπόλοιπες πού είστε;

καλησπερα κοριτσακια!!!!μπηκα να σας πω ενε γεια..σημερα ολη μερα κατι κανω κ δεν εχω καθισει...το πρωι επιασα να κανω δουλιτσες,λιγο σκουπισμα,λιγο το μπανιο,μετα την κουζινα...ετριψα κ το φουρνομπειτε κανενα μυστικο..ετριβα με το συρματακι ποση ωρα κ παλι δεν καθαρισε,μ'αρεσει που αφηνω κ ενα ταψι κατω για να μην λερωνεται.το μεσημερι κοιμησα την μικρη κ πηγα σουπερ μαρκετ κ μετα τζαμπο να παρω κατι δωρακια,πηρα κ μερικα υλικα για τις κατασκευες που σας ελεγα.αντε να το ξεκινησω κ αυτο,φτανουν τα Χριστουγεννα.κατα τα αλλα εκτος απο ενα βραδυ,συνεχιζεται το βραδινο ξυπνημα.τελευταια ομως δεν με αφηνει να της βαλω τζελ στα ουλα οποτε μηπως ξυπναει για αλλο λογο;τα ουλα παντως δειχνουν ετοιμα να σκασουν.

Κατερινα πολυ γελασα με την Αγγελικη..της ερχεται εμπνευση στην τουαλετα ε; :lol::lol: λες να συντονιστηκαμε στην περιοδο;αντε να τελειωσει...τι ωραια γλυκακια ετοιμασες...περιμενουμε φωτο παλι!!!κι εμενα λιγη μου φαινεται η ζαχαρη.μαλλον αυτο θα εφταιγε.ποσα κιλακια καλε ειναι ο Νικολας κ σε επιασε η μεση;με το σλινγκ δεν λενε οτι ειναι ξεκουραστα;το σκεφτομαι στο 2ο,δεν ειναι τελικα καλη ιδεα;

Χριστινα τι επαθες κι εσυ με την περιοδο;εφυγαν τα καφε;

Αννα Μαρια η γραμματεας δεν ειναι αυτη που με τα φυτοφαρμακα;ε το κρουασανακι μου φαινεται τοσο ακινδυνο στην περιπτωση της... :?:? δεν του αρεσε το ψαρακι μωρε;δεν πειραζει ,θα το ξαναδοκιμασει κ μπορει να αλλαξει γνωμη!!τι ψαρακι ηταν;εμενα αν κ το τεστ αλλεργιας ειχε βγει αρνητικο η παιδιατρος φοβοταν να το ξεκινησω,κ το δοκιμασε γυρω στον 1,5 χρονο.ευτυχως της αρεσε..!!!κριμα μωρε για τις κουρτινες...εχουν οι ηλεκτρολογοι ενα μηχανημα σαν λειζερ που βλεπουν απο που περνανε καλωδια,δεν το ψαχνεις μπας κ βρειτε που να τρυπησετε;καλα ο μαθητης σου... :lol::lol: αν αφησεις το πιατο μπροστα του δεν θα προσπαθησει να φαει;εμενα ετσι ξεκινησε,λιγο με τα χερια λιγο με το κουταλι,μαζευα απο την καρεκλα απο το πατωμα απο τα ρουχα της αλλα τελικα τωρα τρωει σαν κυρια... :D:D:lol::lol:

Μαρινα ευχαριστα αυτα με τον γυναικολογο!!!ευχομαι ο δευτερος τοκετος σου να ειναι ονειρεμενος!!!!σταματα να σκεφτεσαι την καισαρικη!!!!

λοιπον σας χαιρετω γιατι την ακουω ακομα να μιλαει..να δω ποτε θα κοιμηθει!!!!!καληνυχτα!!!!

Αλεξάνδρα, του το άφησα το μπολάκι μπροστά του, αλλά του αρέσει να κρατά το κουτάλι και να το χτυπά μέσα στο μπολ. Σε κάποια φάση κατάφερε και έβαλε λίγο φαγητό στο κουτάλι, οπότε τον βοήθησα και το έβαλε στο στόμα του και το έφαγε. Του αφήνω και κομματάκια φαγητού πάνω στο τραπεζάκι του, και τα πιάνει και τα βάζει στο στόμα, αλλά απέχει πολύ ακόμα απ' το να τρώει μόνος του. Η πλάκα είναι ότι το πιάνει με όλη τη χούφτα, κι όπως πηγαίνει να το βάλει στο στόμα, βάζει πρώτα τα δάχτυλα, και το φαγητό μένει απ' έξω!

Το ψάρι που του έδωσα ήταν μπακαλιάρος βραστός. Ήταν ένα πολύ μικρό κομματάκι.

Ίσως να φταίει και το ότι χτες και σήμερα έτυχε και δεν έφαγε μαζί μας, αλλά τον τάισα πιο αργά στο σαλόνι. Θα δοκιμάσω αύριο κανονικά στο τραπέζι, να δούμε τι θα κάνει...

Γι' αυτό το μηχάνημα που λες μου είπε κι ο αδελφός μου, αλλά δε φάνηκε να το γνωρίζουν οι ηλεκτρολόγοι της εδώ Μπανανίας. Τώρα πια πήραμε τα κουρτινόξυλα, οπότε θα βάλουμε αυτά και τέρμα... Πολύ το κουράσαμε το θέμα "κουρτίνες"...

Αυτές τις κατασκευές από αλατοζύμη πώς τις κάνεις δηλαδή;

αχ ο γλυκουλης...θα μαθει ομως σιγα σιγα κ θα τρωει.αα τελειο το μπακαλιαρακι!!!μπορει να ειναι κ επειδη δε φαγατε ολοι μαζι,αν ετσι εχει συνηθισει..εμενα που τρωει μονη γιατι ερχεται αργα ο μπαμπας αν κατσουμε ολοι μαζι θα αρχισει τα παιχνιδια κ βλακειες να κανουμε συνεχεια τσιν τσιν τα ποτηρια κ τελικα δεν θα φαει.οποτε ακομα κ τα σκ την ταιζω μονη κ μετα καθεται κ εκεινη στο τραπεζι μηπως θελει να τσιμπησει κατι ακομα.

λοιπον η συνατγη που θα κανω ειναι αυτη.http://www.sheblogs.eu/2010/11/24/alatozymi/ επισης σημερα ανακαλυψα κ αυτην http://www.sintagespareas.gr/sintages/a ... lidia.html.

θα κανω κ με τσοχα κατι στολιδια,κ με πηλο!!μεγαλες προσδοκιες... :lol::lol::lol: ρωτηστε με σε λιγες μερες αν εχω κανει τιποτα γιατι ξεκινησα με πολυ ορεξη.. τα ψωνια... :oops::oops::lol::lol:

Όντως ξεκίνησες με πολλή όρεξη!

Αυτά τα αρωματικά στολίδια τα είχα δει κι εγώ παλιότερα, αλλά δε νομίζω να κάνω κάτι απ' όλα αυτά!

εσυ δουλευεις κιολας μωρε,εγω ολη μερα σπιτι θελω να κανω κ κατι ..δημιουργικο!!!!μαζι κ με το Κωνσταντινακι αν δεν τα καταστρεψει ολα... :lol::lol:

Είναι πολύ ωραίο να κάνεις κατασκευές με το παιδί σου!

Εμένα ο Αντρέας προς το παρόν είναι καπετάν Καταστροφέας.

γεια σας κουκλες

το αιμα μου σταματησε με τα χαπια και ραντεβου εκλεισα στην Πεμπτη το βραδυ δεν εχει καθολου κενα παρα μονο την Δευτερα στις 11 το βραδυ σιγα μην τρεχω ολη νυχτα κι ετσι εκλεισα την Πεμπτη στις 9μιση,αντε να δουμε θα μου βαλει φουλ εξετασεις να κανω παλι :o:o

χθες πηγα τον Γιωργο στο νοσοκομειο σε ωριλα εδω και καιρο ροχαλιζει δεν θυμαμαι αν σας το ξαναειπα και ηταν και ερεθισμενες οι αμυγδαλιες του,μας εδωσε αντιβιωση ηταν φουλ στη μυξα και σε δεκα μερες θα τον ξαναδει γιατι πιθανον να χρειαστει ή εγχειρηση ή καυτηριασμος :o για κρεατακια και αμυγδαλιες θα δουμε,ρωτησα τη γιατρο αν επηρεαζεται η αναπτυξη του και μου ειπε βεβαια,ισως γιαυτο το σαμιαμιδι μου να μην βαζει κιλα τα τελευταια χρονια ,το παληκαρακι μου συνεργαστηκε πολυ καλα κιχ δεν εβγαλε του εβαλε ενα εργαλειο με καμερα μεσα στη μυτη για να δει και ευτυχως καθησε σαν μεγαλος ,αυτα τα δικα μας με τους γιατρους,στις 6 α παω ζουμπα να εκτονωθω...

Κατερινακι μιαμμ ωραια γλυκακια ακουω,αφου επρεπε να κοπει η φουντουκοπαστα μηπως ηταν πραλινα φουντουκιου;η αλλη ειναι κρεμα η πραλινα σπαζει σε κομματια ,οσο για το αλλο δεν ξερω ισως να ηθελε πιο πολυ ζαχαρη,χαιρετισμους στα κοριτσια να δωσεις,η Ανθη τι κανει χαθηκε κι αυτη...

Αλεξανδρα ειχαμε κανει κι εμεις μια χρονια στολιδια αλλα με πηλο,ισως να τα κανουμε κι εμεις αυτα καλη ιδεα αλλα και η αλατοζυμη μου αρεσει και ειχα κανει κι αυτα τα μπισκοτα http://www.sintagespareas.gr/sintages/c ... ilaki.html με γλασο μαζι με τα παιδια εχει και δικια μου φωτο αν δεις,αυτα τα τρωνε κιολας μετα και το ευχαριστιουνται που εκαναν κατι με τα χερακια τους και μπορουν τα φανε κιολας και μια χρονια ειχα κανει σπιτακια με πτι μπερ πολυ ομορφα κι αυτα αλλα θελει προσοχη γιατι ενωνονται με καυτη καραμελα και δεν ειναι οτι καλυτερο για τα παιδια αλλα μπορουν τα βοηθησουν μετα για το στολισμα δες αυτα ειναι http://www.sintagespareas.gr/sintages/x ... imper.html,γενικως τα δικα μου οταν κανω κατι με ζυμη το καλυτερο τους ειναι περνουν εργαλεια και κανουν το χαμο :o:lol::lol:

Αννα Μαρια ισως την επομενη φορα να το φαει καλυτερα το ψαρακι του μην απογοητευεσαι,εγω τους εφτιαχνα συνηθως μπακαλιαρακι και γλωσσα,τι εγινε με τα κουρτινοξυλα τα περασατε;

Μαρινα μην σκεφτεσαι ετσι με τη βοηθεια του γιατρου θα τα καταφερεις μια χαρα με φυσιολογικο τοκετο επειδη ειχες μια ατυχια μην προδικαζεις την κατασταση και ζητας καισαρικη

σας αφηνω γιατι σκωτονονται στο ξυλο ο Γιωργος με τον Δημητρη :o:o

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ναι είναι δύσκολο όντως! Ευχομαι κ να μην χρειαστεί να το κανεις πραγματικά!! Πολύ εύκολα μπορεί να επιμολυνθει το δείγμα είναι η αλήθεια γι'αυτο ζήτησε κ με κουτάκι τώρα. Αντε να δούμε πως🙄 Ας είναι βέβαια αρνητική η καλλιέργεια ναι χαλάλι ο κόπος που θα κάνουμε! Ευχαριστουμε πολυ πολύ! Παντρεμένοι κλείσαμε 8 χρόνια φέτος, μαζί όμως είμαστε 14. 10/10/10 κάναμε σχέση!!
    • Μερικες φορες βγάζω λίγα υγρά , λέω λες να έρθει ; αλλά μπα τίποτα ακόμα  Στην πρωτη μου ήρθε μέσα Ιανουαρίου στους 4,5 μήνες μετά την γέννα τώρα δεν ξέρω θα φανεί  εγω να πω την αλήθεια θέλω να έρθει θέλω να μπω λίγο σε μια σειρά να κάνω και τις εξετάσεις μου.. (παπ αίματος ) με τις επαφές έτσι και έτσι και εγώ πιστεύω αν έρθει η περίοδος κάπως θα αυξηθεί και η όρεξη 🫣
    • Ωχ να πάρει είναι δύσκολο να συλλέγεις ούρα από μωρό δεν το έχω δοκιμάσει αλλα φαντάζομαι κάτι να μην κάνεις σωστά δεν θέλει πολύ για να μην βγουν σωστά τα αποτελέσματα των εξετασεων ευτυχως δεν σου έκανε πυρετό το εμβόλιο  κάνε μια επανάληψη μήπως και βγουν καθαρές οι εξετάσεις της ποτε δεν ξέρεις  να ζήσετε κορίτσι μου πάντα ευτυχισμένοι και χαρούμενοι να είστε αγαπημένοι με υγεία να χαίρεστε την οικογένεια σας πόσα χρόνια μετράτε ; 
    • Ωωω δύο κουκλίτσες αδερφούλες 🥰 μπουμπουκο η μικρή σου πάντως 😂 θα έχει ωραία μπουτακια 🥰 να τα χαίρεσαι τα κορίτσια σου 🧿 ΥΓ όντως το δέντρο σας πολύ ωραίο και του χρόνου !
    • @nasia94κορίτσι μου αν κ με καθυστέρηση να σου ζήσει ο παίδαρος!!! Γέρος, τυχερός κι ευλογημένος να είναι!!  @Rena92 @nasia94 Κορίτσια χρόνια πολλά!!! Καλές γιορτές με υγεία κι ευτυχία!!! Εμείς έχουμε έρθει Αθήνα στους δικούς μου για αυτό είμαι εντελώς χαμένη!!  Σε άλλα νέα, περιμένουμε το ρεύμα για να μπούμε στο καινούργιο σπίτι (το οποίο και αργεί πολύ να έρθει και έχουμε μπλέξει με βλαμμενους 😂😂). Μόλις γυρίσουμε Θεσσαλονίκη θα ξεκινήσουν οι μικρές σχολείο κι ας μην έχουμε μετακομίσει ακόμα, να συνηθίσουν κ να προσαρμοστούν! Πρώτα ο Θεός αρχές Φεβρουαρίου επιστρέφω κι εγώ στη δουλειά!! Οπότε όλοι θα είμαστε σε μια προσαρμογή 😂😂  Θέλω να αποθηλασω από τη μικρή. Το βλέπω πολύ δύσκολο. Αν δεν ήταν τώρα κρυωμενη θα το έκανα τώρα. Αλλά περιμένω να γίνει καλά. Δεν είμαι απόλυτα έτοιμη για αυτό, αλλά με έχει κουράσει αυτή η κατάσταση. Εκτός αυτού θα πρέπει να γίνει για να είναι και το παιδί πιο καλά στο σχολείο τώρα που θα ξεκινήσει. Είναι πολύ βυζακιας η κόρη μου 😂😂 η μεγάλη δεν ήταν έτσι νομίζω. Αυτή είναι ζορικη! Ελπίζω να μας γίνει εύκολα ο αποθηλασμος...  Ουφ... Εμείς από δόντια έχουμε 4 πάνω, 3 κάτω και έσκασε μύτη και το 4ο, αλλά κορίτσια μεγάλη κλανιαρα! Δεν παίρνει απόφαση να περπατήσει μόνη της! Ακόμα κ με το ένα χέρι να την κρατάς περπατάει.. μόνη της κάνει 2 βήματα και πέφτει. Αυτά τα νέα μας!!  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...