Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καφενέ "Οι γυναικάρες με τα καροτσάκια!!!" Νο 5

Recommended Posts

Γεια σας!

Τι κάνετε κοριτσάκια; Ερημιές βλέπω.

Εμάς μας έκανε κάτι νουμεράκια χτες βράδι ο Αντρίκος. Δεν γκρίνιαζε, αλλά ξύπνησε αρκετές φορές. Έχω καταλάβει πλέον ότι όταν ξυπνά πολλές φορές το βράδι βγάζει δόντι. Από χτες είδα να αχνοφαίνεται ο ένας από τους πάνω κοπτήρες. Μπορεί να βγουν και οι δύο μαζί...

Σε λίγο θα πάω να πάρω ένα δώρο στη μάνα μου που έχει αύριο γενέθλια. Θέλω να φτιάξω και σπανακοπιτάκια για να βάλω στην κατάψυξη για τα γενέθλια και το απόγευμα λέμε να πάμε με την κουμπάρα μου σε ένα μοναστήρι εδώ κοντά για τον εσπερινό, αν δεν βρέχει δηλαδή. Ο άντρας μου θα πάει Λευκωσία για ένα τουρνουά σκάκι, κι είπα να μην κλειστούμε κι εμείς μέσα.

Καγκουράκι, αυτό που κοιμάται μόνο αν ξαπλώνεις δίπλα της, πότε άρχισε; Όταν την έβγαλες από την κούνια; Απαπαπα, δε θέλω να τον μάθω έτσι...

Εμάς ο Αντρέας δεν πίνει τίποτα σε μπιμπερό, αφού θηλάζει και νερό πίνει στο εκπαιδευτικό ποτηράκι. Γάλα δικό μου από μπιμπερό πλέον δε θέλει, βλέπει το μπιμπερό και το διώχνει. Και την πιπίλα την έκοψε μόνος του, μήπως να του κόψω και την πάνα και να του αγοράσω και άφτερσέιβ να βάζει; :P :P :P :P

Πάντως πολλά παιδάκια που ξέρω γύρω στα έξι έκοψαν το βραδινό γάλα από μπιμπερό.

Ανθή, δεν μπορείς να φανταστείς τι βλέπω στο σχολείο... Χτες ήρθε η καινούρια καθηγήτρια των αγγλικών (στη θέση του βοηθού διευθυντή που συνταξιοδοτήθηκε). Μπαίνουμε στο σύλλογο και βλέπουμε μια γυναίκα γύρω στα 45 και μια ηλικιωμένη γύρω στα 70. Το πρώτο που σκέφτηκα ήταν "πω πω, τι μεγάλη η καινούρια καθηγήτρια των αγγλικών" και μετά βλέπω τη σαρανταπεντάρα να συμπληρώνει το έντυπο ανάληψης καθηκόντων. Ποια ήταν η ηλικιωμένη;;;;; Όσο κι αν προσπαθείτε, αποκλείεται να το βρείτε! Ήταν η ΠΕΘΕΡΑ της!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ω ναι, η ΠΕΘΕΡΑ της!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν ήξερε η κοπέλα το δρόμο, και ήρθε η πεθερά της για να τη βοηθήσει να τα βρει! Και κάθισε και την περίμενε μέχρι τις εννιά που φύγανε (ζήτησε ο διευθυντής να γίνουν αλλαγές στο πρόγραμμα για να φύγουν νωρίτερα για χάρη της πεθεράς). Και μετά της λέει ο διευθυντής "μεγάλη θυσία κάνεις" και του απαντά αυτή "όχι, για τη νύφη μου; Δεν είναι μεγάλη θυσία". Οπότε πετάγομαι εγώ και της λέω "έχετε άλλο γιό;" "Ναι" μου λέει. "Είναι παντρεμένος;" τη ρωτάω. "Ναι" μου ξαναλέει. "Α", λέω εγώ "κρίμα, άμα ήταν θα το σκεφτόμουν να χωρίσω, για να έχω τόσο καλή πεθερά". Ο διευθυντής δίπλα μου χτυπιόταν!

Ο θηλασμός σου προκαλεί δυσκοιλιότητα;;; Πρώτη φορά το ακούω αυτό. Κι εγώ έχω δυσκοιλιότητα μερικές φορές, αλλά δεν την είχα συνδέσει ποτέ με τον θηλασμό.

Σήμερα τι τρώτε; Εγώ θα κάνω πούλλες (=μικρά κολοκασάκια= είδος βολβού) με πατάτες αντιναχτές (=τηγανιτές και σβησμένες με κρασί και κόλιανδρο).

Κλείνω για να πάω γι α το δώρο πριν ξυπνήσει ο μικρός!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 985
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Γεια σας κούκλες τι κάνετε

Εμεις λέμε σημερα να πάμε μέχρι το εκπτωτικο χωριό στα Σπατα μήπως βρω μπουφάν για την Αγγελική, βέβαια αν έρθει νωρίς ο Κώστας απο τη δουλειά γιατι αν μου έρθει μετα τις 4 δεν το βλέπω να προλαβαίνουμε.....

Φτιάχνω μακαρόνια με κιμά εσείς?

Ανθη μου ευχαριστω και απο εδω για τις ευχές, να σου πω τι έκανα και το πέτυχα αυτο με τον ύπνο και αν ειναι το δοκιμαζεις. Τις καθημερινές που η Αγγελική παει παιδικό και δεν κοιμάται το μεσημέρι κατα τις 8 το βραδυ αρχίζει η γκρίνια λόγω κούρασης οπότε την ξεκινάω μπάνιο και ύπνο και αφού τελειώσω με την μικρη πιάνω τον Νικόλα. Ενα βραδυ ειχε ο Κώστας οδοντίατρο οπότε ήμουν μονη εκείνη την ώρα και αφου την έβαλα στο κρεβάτι της λέω δεν μπορώ να κάτσω μαζι σου γιατι κλαίει ο μπεμπης και πρέπει να κάνει και εκείνος μπάνιο και μετα να κοιμηθεί. Αρχισα λοιπόν το μπάνιο του μικρού και με ρώταγε απο το κρεβάτι της αν τελείωσα, ε ρώτησε δυο τρεις φορές μετα την πήρε ο ύπνος. Το επόμενο βραδυ το ίδιο, μπορεί και να σηκώθηκε κανά δυο φορές και ήρθε μέχρι το μπάνιο που επλενα τον μπεμπη αλλα την έστελναν στο κρεβάτι και τελικά κοιμόταν. Ετσι όλη τη βδομάδα κάνω αυτο και φυσικά δεν υποκύπτω. Αυτο ειναι το βασικό να το πάρει η μαμά απόφαση. Χθες αν και ξεκίνησα την διαδικασία ύπνου με τον μικρό πάλι τα κατάφερε και κοιμήθηκε μονη της αν και μου έλεγε "θέλω να μείνεις να με προσεχείς"!

Αννα Μαρία άντε με το καλό να βγουν τα καινουρια δοντακια του Αντρικου, αυτο θα ειναι μάλλον που λες και ξυπνάει τη νύχτα θα τον ενοχλούν τον καημενουλη. Να χαίρεσαι και τη μαμα σου πολύχρονη και με πολλα εγγόνια ευχομαι ;)

Καλή βολτουλα σημερα

Νομίζω μου ξεκίνησε αυτο με τον ύπνο όταν απο την κούνια την βάλαμε στο κρεβάτι της, κάποια στιγμή όταν ήμουν έγκυος είχα προσπαθήσει πάλι γιατι δεν μπορούσα και απλά καθόμουνα στην καρέκλα δίπλα της και ήθελε να της κρατάω το χέρι τωρα πια όμως της λέω καληνύχτα φιλακι σβήνουν το φως και φεύγω απο το δωμάτιο.

Καλό υπόλοιπο σαββατοκύριακο σε όλες!!!!!!

Καλησπερα κοριτσια!!!η Κωνσταντινα με παει μια ετσι κ μια αλλιως με τον υπνο,χθες κοιμηθηκε 11.30 με το ζορι,βγαζει δοντια όμως,της εχουν μεινει τα πισω.βαζαμε κρεμα,αλλα δεν νομιζω ότι κανει κ τιποτα αλλα δεν ηθελα παλι ντεπον να δωσω.μετα ξαναξυπνησε στις 5 παρα,μεχρι να πιει γαλα κ α ξανακοιμηθει περασε πανω από 1 ωρα..εμενα μου εφυγε ο υπνος…κ τελικα όταν ξημερωσε με πηρε ο υπνος στον καναπε αλλα 9 ηρθε η μικρη μου…το μεσημερι ελπιζω να ταβλιαστουμε οικογενειακως….

Μαρινα μια χαρα το αγορακι σου!!!!κ πολύ καλη φαινεται κ η παιδιατρος!!αντε με το καλο να ξεκινησετε κ τις σουπιτσες κ ευχομαι να ξετρελαθει!!!!κι εγωπριν το γαμο ειχα βαλει σιδερακια..για 1 χρονο,ειχα ένα δοντι σπασικο..χαχα αλλα μετα δεν πολυφοραγα το μασελακι..δεν χαλασαν αλλα θα μπορουσαν να είναι ακομα καλυτερα. Ποτε θα παντρευτεις;με την βαφτιση θα το κανεις;

Αννα Μαρια όταν εψαχνα για συνταγες ειχα δει κ την δικια σου…θα την δοκιαμασω αυτην την βδομαδα!!!αντε γιατι βαρεθηκα ,όλα με σαλτσα στο φουρνο τα κανω,γιγαντες κ ρεβυθια.δοντι κι εσεις ε;κι εμενα 2 2 τα εβγαζε..τους κυνοδοντες μαζι κ τους 4!!!ευτυχως χωρις πολλες γκρινιες.α χαιρεσαι κ την μαμα σου!!!!εμενα με το υπνο το αρχισε όταν την ειχα στην κουνια,της το εκνα κρεβατι μπας κ με την αλλαγη στρωσει αλλα τιποτα.φαση ηταν όμως κ περασε απλα δε πρεπει να υποκυψεις από την αρχη αν συμβει κατι τετοιο!!!πολυ γελασα με το αφτερ σειβ!!!χαχαχα καλα εχω ακουσει για καλες σχεσεις μεταξυ νυφης πεθερας αλλα αυτό;;;ξεπερναει κάθε φαντασια…χαχαχα

Εγω σημερα εκανα μουσακα!!!!!στην Κωνσταντινα κρατησα κιμα κ της εκαα κ μακαρονακια!!!καλο σκ!!!!φιλιααααα

Κατερινα μην νομιζεις ,δεν είναι παντα ετσι η Κωνστατινα,απλα εκεινη την μερα δεν ειχε φυγει ακομα ο αντρας μου για δουλεια οποτε εφτιαξε το γαλα κ το εφερε στο κρεβατι.αλλιως αν ειμαστε μονες κι εμενα ζηταει γαλα κ θα σηκωθω να της το φτιαξω δεν ξαναπεφτουμε παλι.κι εμενα το εκανε αυτό με τον υπνο,από τον Αυγουστο μεχρι πριν λιγο καιρο…δε ηθελε να παει για υπνοκ καθοταν μονο αν καθομουν διπλα.κ καλα όταν κοιμοταν σε 10 λεπτα..αλλες φορες της επαιρνε κ1 ωρα…την αφησα να κλαψει κ λιγο κ σιγα σιγα σταματησε την γκρινια,κ επεφτε για υπνο!!αντε με το καλο να κοψετε το μπιμπερο!!καλα ψωνια να κανετε σημερα!!!!ειναι πολυ ωραια εκει..λεφτα να εχεις να ψωνιζεις...χαχα

Ανθη υπομονη με την δουλιτσα..καποτε θα το εκτιμησεις..εγω που σταματησα λογω της μικρης μου,δεν λεω χαιμομαι που την μεγαλωνω εγω αλλα πολλες φορες στεναχωριεμαι που ειμαι μονο σπιτι…κ ετσι που εγιναν τα πραγματα όταν θα μπορω να βγω παλι στην εργασια δεν θα υπαρχουν θεσεις…αααααχχχχχχχχ!!!για το τζιν που λες,κ τα κιλα να χασεις θα πρεπει να περιμενεις να επανελθουν κ τα κοκκαλα..οποτε υπομονη!!!δυσκολος ο γιος σου στο υπνο;αν του πεις ότι θα διαβασετε ένα παραμυθι κ μετα θα πρεπει να κοιμηθει χωρις να κατσεςι εσυ εκει;δεν πιανουν τετοια κολπα;τουλαχιστον κοιμαται γρηγορα;

γεια σας κοριτσια....

εχθες πηγα για νυφικο ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΜΑ...οκ ψιλοαρπαχτηκαΜε ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟ ΓΟΥΣΤΟ ΑΥΤΗ ΑΛΛΟ ΕΓΩ...ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ!!!ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ...ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ..ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ!!!ΕΛΕΟΣ...ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΘΑ ΠΑΩ...ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΑΡΩ...ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!ΑΧ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΩ ΕΤΣΙ ΟΟΟΟΟΧΙΙΙ!!! :lol::lol::lol::lol: ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΑΚΡΑ...ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ...ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΣΤΟ ΦΟΥΛ!!!!ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ...ΑΦΗΣΤΕ!!! :evil:

ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΕΡΘΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΟ ΧΡΟΝΟ Η ΠΩΛΗΤΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΩ ΑΔΥΝΑΤΙΣΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΙ ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΙΑ...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΧΩΡΟΥΣΑΝ ΟΛΑ ΟΣΑ ΗΘΕΛΑ...ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΩΣΑΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ..ΩΡΑΙΑ ΝΥΦΙΚΑ!!!ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΕΛΑΦΡΥ ΝΑ ΠΑΡΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΗ!!!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΑΡΧΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΦΤΙΣΗ!!! :D:D:D ΚΟΛΠΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ Ε???

κατερινακι περιεργο που θελει πρωι-βραδυ Μονο...τι να πω?θα τα δω και εγω αυτα αργοτερα

ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ και ο ΑΝΤΡΙΚΟΣ ΚΟΛΠΑΚΙΑ Ε?ΑΧ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ...ΕΥΤΧΥΩς ΕΜΑΣ ΕΙΠΕ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ..

ΕΧΘΕς ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΞΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΔΙΑΡΡΟΙΑ ΤΟ ΠΡΩΙ Ο ΚΑΗΜΕΝΟΥΛΗΣ ΜΟΥ...ΤΟΝ ΕΚΑΝΑ ΜΠΑΝΙΟ ...ΤΑ ΧΕΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ!!!χΑΜΟΣ!!! :lol::lol::lol: ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΞΑΝΑΔΙΝΩ!

ΑΥΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ

γεια σας κοριτσαρες

σημερα το πρωι εφτιαξα δυο πιτες μια σπανακοπιτα και μια πρασοπιτα και τις εβαλα καταψυξη,μετα πηγαμε για φαγητο στην πεθερα μου και το απογευμα πηγαμε σε γενεθλια,γυρισαμε καναμε μπανακι και βλεπουμε τηλεοραση ωσπου να νυσταξουμε,στην Αιανη θα γινει ενα τμημα με ζουμπα,για οσες δεν ξερουν ειναι κατι σαν αερομπικ αλλα πιο συγχρονο και λεω να παω κι εγω θα γινεται μαλλον καθε Δευτερα βραδυ 9-10 θα αφηνω τα παιδια στον Αντωνη να τα βαζει για υπνο και θα πηγαινω να χοροπηδαω :lol::lol:

Αλεξανδρα μεγαλο παιδεμα οταν βγαζουν δοντια,μεγαλη ταλαιπωρια περνανε κι αυτα αλλα κι εμεις κι ο δικος μου τελευταια ενω κοιμοταν καθε μεσημερι τωρα δεν θελει,σημερα ειπα να τον παρω στα γενεθλια και δεν τον εβαλα για υπνο αλλα ξαπλωσανε με τον μπαμπα του στον καναπε και τον πηρε ο υπνος και τον ξυπνησε κιολας στις 6μιση εκει που δεν θα κοιμοταν ,τα ρεβυθια εγω πλεον τα κανω μονο στο φουρνο σε γαστρα με αλευρολεμονο

Ανθη μου δεν νομιζω να σου προκαλει ο θηλασμος δυσκοιλιοτητα μηπως δεν τρως κανονικα φρουτα κτλ και εχει αδρανησει το εντερο σου;οσο για τα κιλα μην αγχωνεσαι με τον καιρο θα εισαι παλι οπως πριν και θα μπεις και παλι στα τζην σου

Μαρινα την επομενη φορα να παρεις της πεθερα μαζι :o:o:lol:

για το μπιμπερο που λετε οι μεγαλοι μου το εκοψαν κοντα στα 4 και την πιπιλα πολυ νωριτερα, ο Δημητρης σχεδον 2μιση εβλεπε τους αλλους και το εκοψε πολυ πιο ευκολα,πιπιλα δεν πηρε ποτε παρα μονο το δαχτυλο του που βλεπω να το θηλαζει μεχρι να παει φανταρος :lol::lol: δεν ξερω πως θα το κοψουμε,την πιπιλα την πετας με το δαχτυλο τι κανουμε;;με το υπνο δεν ειχα ποτε ιδιαιτερα προβληματα,δεν ηρθε ποτε κανεις τους να κοιμηθει μαζι μας οταν χρειαζοταν πηγαιναμε εμεις εκει,ο καθενας στο κρεβατι του και χωρις πολλα πολλα ευτυχως

Κατερινακι συνεχισε ετσι με τον υπνο και θα καταλαβει οτι πρεπει πλεον να κοιμαται μονη της

Αννα Μαρια με το καλο τα δοντακια σας,να χαιρεσαι την μαμα σου πολυχρονη και γερη να ειναι!!τι της πηρες τελικα;πρωτη φορα το ακουω το φαγητο σου καλα τις πατατες τις αντιναχτες τις ξερω αλλα το αλλο οχι,φοβερη η πεθερα αλλα κι εσυ με τις ατακες σου δεν παιζεσαι!!

πολλα φιλια σε ολες καλο βραδυ!!

Γεια σας!

Είμαι ένα πτώωωωμαααααα.............................................

Όλη μέρα δεν κάθισα. Μαγείρεψα για μας, μαγείρεψα για τον Αντρέα, τον τάισα, ετοίμασα τη γέμιση για τα σπανακοπιτάκια και πήγαμε με την κουμπάρα στο μοναστήρι. Εκεί ο Αντρέας δεν κάθισε λεπτό, ήθελε συνέχεια να περπατά κι εγώ έπρεπε να τον κυνηγώ... Μετά λέγαμε να πάμε σπίτι της να παραγγείλουμε καμιά πίτσα, οπότε παίρνει τηλέφωνο η μάνα μου ότι χάλασε ο φούρνος της κι ότι φτιάχνει μια μηλόπιτα και θα έρθουν σπίτι μου να την ψήσει. Οπότε επιστρέφουμε σπίτι, ψάχνω τα κλειδιά μου, εξαφανισμένα... Αδειάζω τσάντες, ψάχνω, ψάχνω, τίποτα... Καθίσαμε στο αμάξι της κουμπάρας και περιμέναμε. Έψαχνα, έψαχνα στο σπίτι, άφαντα τα κλειδιά.

Τέλος πάντων, τάισα τον Αντρέα αχλάδι, και μετά έκανα τα σπανακοπιτάκια, πέθανα μιλάμε... Κουράστηκα αφάνταστα. Προτιμώ χίλιες φορές να φτιάχνω μια μεγάλη πίτα, παρά αυτό το πράγμα, ένα ένα. 25 έφτιαξα, ελπίζω να είναι αρκετά, θα έχει κι άλλα πράγματα εννοείται.

Εν τω μεταξύ, ο άντρας μου ήταν Λευκωσία, και σε κάποια φάση παίρνει τηλέφωνο και μου λέει ότι χάθηκε και πήρε τον αυτοκινητόδρομο για Τρόοδος (κάτι παρόμοιο με το να θες να πας από Θεσσαλονίκη Αθήνα και καταλήγεις στο δρόμο για Χαλκιδική). Ευτυχώς ήταν οι γονείς μου εδώ, τελείωσα με τα σπανακοπιτάκια, έφαγα και κάτι και κρατούσαν αυτοί τον μικρό.

Μόλις τον κοίμισα ήρθε και ο άντρας μου που βρήκε το δρόμο στο λαβύρινθο, αλλά μετά από κανένα μισάωρο ξύπνησε και τον ξανακοίμισα. Ελπίζω να μην πάει έτσι όλο το βράδι, δε θα το αντέξω.

Τέλος πάντων, σας έπρηξα, δε σχολιάζω τίποτα, πάω να την πέσω γιατί είμαι κομμάτια και θα τα πούμε αύριο.

Α, καλέ, ξέχασα να σας πω, τελικά τα κλειδιά τα βρήκε η κουμπάρα, είχαν πέσει στο αμάξι της!!!

καλημερα κοριτσια!!!

σημερα εφυγε ο αντρουλης μου πρωι πρωι ταξιδι στην Συρο...με το αφεντικο...πανε να δειγματισουν μαλλια κουμπια ραπτικα γουνες ...πφφφφφφφ :cry::cry::cry::cry: παλι μονη μου θα ειμαι...Τεταρτη γυρνανε...θα μενει η μαμα μου μαζι ευτυχως...και θα εχει αλλα 2 ταξιδια μεχρι τελος του μηνα!δεν θελω να το σκεφτομαι...

την ξυλοσομπα την πηραμε αλλα ακομα τα ηλεκτρικα καιμε...δεν αναβουν με τιποτα τα ξυλα!τζαμπα λεφτα πεταξαμε μου φαινεται :?:?:? τελος παντων οταν γυρισει ελπιζω να καταφερει να την αναψει...κραταει ο καιρος ακομα ευτυχως..μονο βραδυ εχει κρυο.

ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ χαμος εχθες ε?μπερδεμα :lol::lol::lol: να σου ζησει και η μαμακα σου...να την χαιρεσε!

Κατερινα αχ φερε ενα κομματι σπανακοπιττα και εδω!!! :D:D:D

Χριστινακι βαλε μας την συνεχεια...και εγω συγγραφω απο το πρωι...με επιασε ιστρος :lol::lol::lol: μονο οταν εχω εμπνευση γραφω καλα αλλιως οτι γραφω δεν μαρεσουν και τα σβηνω...δηλαδη απο αγγαρεια μπα δεν βγαινει...επισης εχω ενα καλο νεο...τα εδειξα τα γραπτα μου σε καποιον συγγραφεα και του αρεσαν αρκετα...ειπε θα το συζητησουμε καποια στιγμη αντε να δουμε τι θα με πει...(γνωστος μας ειναι)

αυτα προς το παρων!φιλια πολλα!

Γεια σας!!!!τι κανετε;πως περασατε το σκ;εμεις το Σαββατο δεν καναμε κατι ιδιατερο,αραξαμε σπιτι,εφτιαξα κακαο το απογευμα κ χουχουλιασαμε στο σαλονι.το βραδυ η Κωνσταντνα παλι δεν ηθελε να κοιμηθει κ δως του κλαμα,κ διπλα της καθισα αφου δεν αντεχα άλλο αλλα τιποτα…δεν μπορω να καταλαβω τι φασεις περναει…εν τω μεταξυ ειχε ΄λυσαξει να ξαπλωσει στο κρεβατι μου να πιει γαλα κ ηθελε κ τηλεοραση..αυτη που ειχε χαλασει!!!ουφ ωρες ωρες νιωθω ότι δεν αντεχω…κ μ’αρεσει που θελω κ 2ο παιδι..τι θα κανω που θα ξυπναει το βραδυ το καημενο;;όταν θα εχει κωλικους;; τελοσπαντων…σημερα πηγαμε στα πεθερικα για καφε το πρωι κ μετα σε ένα φιλικο ζευγαρι που μας ειχαν τραπεζι,περασαμε πολύ ωραια,η κοπελα είναι κοινωνικη λειτουργος κ μου ειπε πολύ ωραια πραγματα για την μικρη μου που δειχνουν ότι είναι εξυπνη γιατι της ελεγα για την ομιλια που κ αυτό πια δεν με αγχωνει.αλλα τελικα παιζουν μεγαλο ρολο οι λεπτες κινησεις,η [παρατηρητικότητα κ αλλα κ μετα η ομιλια .πολυ χαρηκα!!!δεν κοιμηθηκε παλι μεσημερι κ εννοειται ότι στο αμαξι τα εφτυσε!!!στο σπιτι όμως ενώ την αλλαζα ξυπνησε κ ειχαμε γκρινια… ο αντρουλης πηγε να δει μπαλα,ελεγα ότι θα δω dancing αλλα την άλλη Κυριακη το εχει τελικα…

Μαρινα μην στεναχωριεσαι,να πηγαινεις με την μαμα να βλεπετε κ μετα να πηγαινεις να κλεινεις αυτά που θελεις…αυτή η ταση που εχουν να ανακατευονται…κι εγω ετσι ελεφρυ νυφικο ειχα σαν τουαλετα,τα φουσκωτα κ τα πολύ φορτωμενα κ δε μου αρεσαν κ δεν μου πηγαιναν κιολας.τον πειραξε το πορτοκαλι ε;εμεις τωρα το ξεκινησαμε το πορτοκαλι γιατι λογω των αλλεργιων που ειχε κανει εκζεμα μου ειχε πει η παιδιατρος ότι θα το επιδεινωσει κ της εβαζα μανταρινι.ομως τωρα μια χαρα που το δοκιμασε κ της αρεσει κιολας κ τρωει σε χροο μηδεν την φρουτοκρεμα χωρις να λερωσει ουτε την σαλιαρα!!!

καλημερα κουκλες

χθες φαγαμε στην πεθερα μου κεμπαπ(χοιρινο με κοτοπουλο μαζι)στη σουβλα,ημαστε ολοι εκει εκτος απο την κουνιαδα μου που δηθεν ειχε να κανει γενικη στο σπιτι και δεν μπορουσε να ερθει για φαγητο ετσι εστειλε τα παιδια με τον αντρας της και ξεβγηκε,καλυτερα γιατι οταν μαζευομαστε ολοι μαζι κανει σαν υστερικη δεν μπορει η κυρια να αντεξει με 7 παιδια μαζι αντε αρχισα τις κακιουλες πρωι πρωι :oops::oops: ,κατα τα αλλα τα ιδια το απογευμα εφτιαξα κεικ και κατι αλλα σαν κρουασαν για τα παιδια και σιδερωσα,σημερα θα φτιαξω κοκορα κρασατο με χυλοπιτες,εσεις;

Αννα Μαρια που χαθηκες;ειδα και την συνταγη σου με τις πουλλες αλλα αμφιβαλλω αν εχουμε εδω κολοκασια δεν νομιζω...οταν ηταν μικρος ο Γιωργος ειχε παρει τα κλειδια απο την πρωην νονα του και τα εβαλε μεσα στο ποδηλατακι του κατω απο τη σελα φαγαμε ολο το σπιτι και πουθενα τα κλειδια που φανταστουμε που ηταν :o οταν ειπες για κλειδια πηγε το μυαλο μου οτι καπου θα τα εβαλε ο Αντρικος γιαυτο το λεω...

Μαρινα βαλε μας να το διαβασουμε κι εμεις,ελα θα ειμαστε οι πρωτοι σου αναγνωστες!!!για τη σομπα που λες μαλλον φταινε τα ξυλα αν ειναι υγρα δυσκολα αναβουν,εμεις αναβουμε με προσαναμματα για τζακι και μικρα ξυλαρακια,επισης αναβουν πολυ ευκολα τα κουκουναρια και τα τσοφλια απο τα καρυδια...

Αλεξανδρα τρελενομαι για χουχουλιασμα και καφεδακι!!!ελα μια χαρα θα κανεις και δευτερο παιδακι μην το σκεφτεσαι ,κανεις δεν θελει να ξυπναει συνεχεια μεσα στη νυχτα αλλα τι να κανουμε υπομονη και τα δυσκολα φευγουν γρηγορα,ειδες που αγχωνεσαι με την ομιλια της;θα τα πει ολα μαζεμενα και δεν θα βαζει γλωσσα μεσα μετα θα δεις ;);)

το σπιτι μου ειναι χαλια παλι :twisted::twisted: πρεπει να κανω δουλειες και βαριεμαι............

Καλημερουδια!!!!δεν προλαβα να τελιωσω χθες τα σχολια…η νυχτα μας ηταν παλι….4 ξυπνησε αφου ειχε κοιμηθει με το ζορι.κοιμηθηκε κατά τις 6.εγω μετα τις 7….βρυκολακιασα!!!!!

Κατερινα ζουμπα ακουω..τελεια!!φαινεται πολύ διασκεδαστικο!!!α στο δικο μου το κρεβατι μαζι μου μπορει να κοιμηθει..αλλα αν ξεκινησουμε ετσι..καηκα!!!!!μπιμπερο κι εμεα από εκει που επινε σε εκπαιδευτικο με καλαμακι ξαναπηγα σε μπιμπερο γιατι ηθελε να το πινει ξαπλωμενη…καμια φορα το βαζω κ σε ποτηρακι με καλαμακι.κεμπαπ;; μιαμ μιαμ!!!!η κουνιαδα σου ποσα παιδια εχει;τα υπολοιπα 4;σιγα κ αυτή δεν μπορει με τοσα παιδια…κ για την ομιλια μια χαρα μπυ ειπε,αυτά που τα στελνουν σε λογοθεραπευτη δεν μιλανε καθολου,μονο δειχουν.εμενα μια χαρα απλα κανω το λαθος κ συγκρινω με αλλα που μιλανε περισσοτερο κ πιο καθαρα!!εγω σημερα θα κανω μια μακαροναδα!!!

Αννα Μαρια παλι καλα που βρηκες τα κλειδια..εγω μετα θα φβομουν κ θα επρεπε να αλλαξουμε κλειδαριες…τωρα ο Αντρικος θα θελει μονο να περπαταει…λεμε αντε να περπατησουν αλλα μετα πολύ κυνηγητο πεφτει!!!να χαιρεσαι την μαμα σου!!

Μαρινα με γεια την ξυλοσομπα.θα αναψουν καλε τα ξυλα,μηπως ηταν τιποτα βρεγμενα;κι εσυ γραφεις;;αα σου ευχομαι τοτε να τα εκδοσεις συντομα!!!!

Παω για την φρουτοκρεμα…φιλακια

Γεια σας κοριτσάκια!

Ερημιές στο ποστάκι μας βλέπω...

Εγώ χτες όλη μέρα κάτι είχα να κάνω και σήμερα το ίδιο!

Σας φιλώ όλες και θα σας γράψω αναλυτικά το βράδι.

Καλησπερα! Ειμαι μεσα εδω και 2 ωρες περιπου και δεν εχω καταφερει να γραψω και διαβαζω λιγο λιγο γιατι πνιγομαι!

Ευχαριστω για τις ευχες!

Αννα Μαρια να χαιρεσαι τη μαμα σου!

Εχετε απολυτο δικιο ολες για τη συνεχεια, αλλα δεν μπορω να γραψω τωρα που πνιγομαι, γιατι οπως λεει και η Μαρινα, οταν το κανεις χωρις την αναλογη εμπνευση το αποτελεσμα δεν ικανοποιει εσενα την ιδια πρωτα! Σορυυυυυυ, θα κανω οσο πιο γρηγορα μπορω, ειναι πολυ σπαστικο αυτο που κανω, το ξερω...

Μαρινακι συγχαρητηρια, αντε βαλτα κι εδω! Να σε διαβασουμε κι εμεις, δες στο σα μια δωρεαν ερευνα καταναλωτικου κοινου! Η μαλλον αναγνωστικου κοινου! Στο κατι ψηνεται τι εγινε;

Κατα τα αλλα, ειμαστε καλα! Κατερινα μου τα παιδια πανε καλυτερα, ευτυχως αρχισαν να παιρνουν βαρος, παμε με ρυθμους χελωνας βεβαια, αλλα ειναι καλυτερα! Τα επισκεφτηκαμε και με το Δημητρακη και το γλυκο μου, αν και δεν τον αφηνα να πολυ πλησιαζει γιατι δεν κανει (και ευτυχως γιατι την επομενη μερα αρρωστησε!) ολο τα εκανε καλο καλο στα ποδαρακια και τους πηγαινε ολα τα παιχνιδια! Εν τω μεταξυ, τελευταια αρνειται πεισματικα να πιει γαλα και ο μονος τροπος ειναι να του λεω οτι αν δεν το πιει θα κλαινε τα ξαδερφακια του που τον αγαπανε πολυ και θελουν να γινει δυνατος!

Επισης μου τρεχουν τα σαλια με τις συνταγες σας, αλλα εχω και τον περιεργο που αν δεν ειναι τα κλασικα τα παραδοσιακα ουτε τα δοκιμαζει καν!

Παλι πρεπει να κλεισω βιαστικα εχω κοσμο, ουτε τα μισα δεν σχολιασα, σας φιλω ολες!

Γεια σας και πάλι!

Πριν λίγο γύρισα απ' το σχολείο, έφαγα το κατιτίς μου και είπα να σας γράψω, γιατί λέω να κάνω και λίγο σίδερο, και μετά θέλω να βγάλω και γάλα...

Μου ήρθε και η περίοδος τώρα μόλις.

Μαρίνα, συγχαρητήρια, είναι πολύ ωραία τα νέα σου! Συμφωνώ με τα κορίτσια, βάλε μας κάτι να διαβάσουμε!

Αλεξάνδρα η μικρή ακόμα φρουτόκρεμα τρώει; Δεν της δίνεις φρούτα σε κομμάτια; Εγώ στον Αντρέα δίνω κομμάτια, αλλά ο άντρας μου που του δίνει το φρούτο πέντε φορές την εβδομάδα, δηλαδή όταν είμαι εγώ σχολείο, βαριέται και του κάνει φρουτόκρεμα για να τελειώνει γρήγορα.

Κατερίνα η κουνιάδα ξαναχτυπά!!!

Τι εννοείς "πρώην νονά" του Γιώργου; Τον ξεβάφτισε; Εμένα τα κλειδιά μάλλον μου πέσανε και χώθηκαν στο χώρισμα του πίσω καθίσματος και δεν τα βλέπαμε.

Χριστίνα χαίρομαι που τα πάνε καλά τα μωράκια σας!

Σας φιλώ όλες!

Γεια σας κοριτσακια μου

Είχα πολλες δουλειές το σαββατοκύριακο, σίδερο ατελείωτο και έστρωσα κιόλας οπότε σας έχω διαβασει σπαστα και τωρα δεν θυμάμαι τίποτα.

Μονο το ζουμπα μου έμεινε να πας να ξεσκας Κατερινιω μου!

Και τα κλειδιά της Αννας Μαρίας, έχω ξεχάσει κλειδιά και έχω μείνει έξω ουυυυ πολλες φορές.

Τα υπόλοιπα αύριο μη μου θυμωσει καμία που την ξέχασα

Φιλακια

καλημερα κουκλες

χθες το βραδυ εκανα ζουμπα ,ηταν πολυ ωραια σαν αερομπικ μαζι με λατιν και εντονο χορο πολυ μου αρεσε,θα ξαναπαω το Σαββατο το απογευμα,παλι εχω προβλημα με τον κυκλο μου :(:( τον τελευταιο μηνα ειχα κυκλο 21 μερες και χθες που ηταν η 11η μου ηρθε λιγο αιμα(πριν να κανω ζουμπα),δεν εδωσα σημασια ειπα οτι θα ειναι ωορηξια,σημερα το πρωι που σηκωθηκα πλυμμηρισα στα αιματα σορυ κιολας τι να ειναι ρε κοριτσια αρχισα να αγχωνομαι :(:( πηρα τηλεφωνο τον γιατρο μου και μου ειπε να δω αν συνεχισει πανω απο δυο μερες να τον ξαναπαρω ,αν δεν συνεχισει να δω στον επομενο κυκλο μου ισως χρειαστει να ξαναπαρω πριμολουτ και μαλλον ειναι ορμονολογικη διαταραχη ,δεν ξερω δεν με καθυσηχασε αγχωνομαι πολυ :cry::cry:

Αννα Μαρια λεω πρωην νονα γιατι χωρισε με τον νονο του Γιωργου που οταν τον βαφτισε ηταν παντρεμενοι ,οσο για την κουνιαδα ασε ξαναχτυπα δεν θα πει τιποτα :lol::lol:

Αλεξανδρα μου τα δυο παιδια ειναι της κουνιαδας μου και τα αλλα δυο του κουνιαδου μου αλλα αυτη οταν μαζευομαστε ολοι μαζι κανει σαν υστερικη,σαν παιδια που ειναι κανουν φασαρια λογικο ειναι κι αυτη παντα τρελενεται και δεν αντεχει ασε μεγαλη ιστορια , να μην τη συγκρινεις με αλλα παιδακια ειπαμε καθε παιδι με τους ρυθμους του ;)

Κατερινακι δουλιτσες εκανες;μια χαρα αφου τελειωσες κι εστρωσες κιολας με το δωματιο με τα μαμουνια ενταξει;ξεμπερδεψατε;ελα να σε παρω για ζουμπα!!!

Χριστινακι χαιρομαι που ειναι καλα τα μωρα σας,φτανει να μην αρρωσταινουν και βαρος θα παρουν σιγα σιγα πιστευω,πολυ γλυκος ο μεγαλος ξαδερφος ομως ;):D

κοριτσια αγχωνομαι γραψτε μου συντομα κατι..........................

καλημερα κοριτσακια!!το βραδυνο ξυπνημα συνεχιζεται...ευτυχως χθες ειχε μικρη διαρκεια...σημερα θα φτιαξω αρακα,στην μικρη ψαρακι!!

Χριστινα διδυμα ειναι τα ανιψακια;κ τα 2 δεν τρωνε;τελικα αλλεργια εχουν;βιαζομαστε να διαβασουμε την συνεχεια αλλα εννοειται οτι θελουμε να ειναι κ καλο...αααα ολα κι ολα ειμαστε απαιτητικο κοινο!! :lol::lol: αχ μωρε τον Δημητρακη,τα αγαπαει τα ξαδερφακια ε;μπραβο!!!

Αννα Μαρια δεν τα θελει κομματακια,καποια στιγμη ετρωγε λιγη μπανανα αλλα μετα δεν ηθελε να την δαγκωνει..δεν πειραζει,ας τρωει φρουτοκρεμα που τρωει κ ποσοτητα.περιοδος πρωτη φορα σου ηρθε μετα την γεννα;κι εγω περιμενω αυτες τις μερες,μια ποναει η πλατη,μια η κοιλια,εδω κ μερες ενω πρωτα δεν τα ειχα αυτα...

Κατερινα τελειωσες με το σιδερο ε;εχω απλωσα 3 πλυντηρια οποτε θα μαζευτει τωρα σιδερο!!!

ΚατεριναΚΑ1 μην αγχωνεσαι,σου εχει ξανασυμβει αυτο;γιατι δεν πας να κανεις κανεναν υπερηχο να δει ο γιατρος να σου φυγει το αγχος;

Αλεξανδρα οχι δεν μου εχει ξανασυμβει αλλα ειχα κατι διαταραχες τον τελευταιο χρονο ,πηρα τον γιατρο και μου ειπε αν συνεχισει για πανω απο δυο μερες το αιμα να τον παρω τηλεφωνο παλι,εξαλλου με αιμοραγια δεν μπορει να μου κανει υπερηχο...

οποτε περιμενεις ως αυριο.δεν θα ειναι τιποτα.εγω μετα την επαφη ειχα καποιες φορες λιγο αιμα κ οταν πηγα για υπηρηχο μου ειπε οτι μπορει να ηταν καποια αρχη εγκυμοσνης που δεν... ή πιο πιθανον κατι ορμονικο.δεν μου εδωσε χαπια ,κ μετα δεν ξαναεγινε.ειχα κι εγω τελευταια λιγο αστατο κυκλο.απο 27-28 μερες μια 21 ,μια 35 .τωρα περιμενω,να δω θα ερθει κανονικα;

kalhmera koritsakia!!!!!!!!!!!!!!!!simera ginomaste 6 minwn mwrakia kai vadizoume ston 7o!!!pws perna o kairos???

etoimasa kai thn xortosoupa tou ante na doume tha faei o kirioulis/??? :lol::lol::lol:

edw exei Hlio san kalokairi kai egw mesa alla exw kalh diathesi!!!aurio epitelous gyrnaei o antras mou!!!! :D:D:D

Αλεξανδρα akomi ksipnaei???

re paidia h ksaderfh mou 2,5 minwn eipe leei mpampa!!! :o:o:o:o:o emas stous 5 mines to eipe!!!!kai sikwnei kai ton kormo tou!!! :shock::shock::shock::shock: ti na pw???den kserw...ekseligmeno bebe!!! :D:lol:

epanerxomai...filiaaa

Katerinaki kai egw to epatha ...htan ormoniko...pira primolut den kanan tipota kai edwse antisiliptika 4 thn hmera isxira kai etsi perase..alla piga kai ekane yperhxo me aima ....eipe mpas kai htan apovolh alla den htan!

Γεια σας!

Εμείς σήμερα δεν έχουμε σχολείο γιατί είναι τα ονομαστήρια του αρχιεπισκόπου. Ακούγεται πολύ αναχρονιστική αργία, αλλά αφού είναι αργία, δε μας πειράζει καθόλου!

Δυστυχώς, όμως, δε θα τη χαρούμε καθόλου. Ήρθε σήμερα το πρωί ο άνθρωπος για να μας βάλει τις ράγες στο ταβάνι για τις κουρτίνες, βάζει τις δύο, πάει να βάλει την τρίτη, και χτυπά καλώδιο. Τον τίναξε, έβγαλε και μια φλογίτσα, ευτυχώς δεν έπαθε τίποτα ο άνθρωπος. Δεν έπεσε η ασφάλεια, και όλες οι πρίζες, οι λάμπες και οι συσκευές δουλεύουν, το ίδιο και στους από πάνω, γιατί αρχικά νομίσαμε ότι ήταν δικό τους το καλώδιο. Τώρα έχει μείνει η τρυπούλα εκεί ανοιχτή, και περιμένουμε τον ηλεκτρολόγο να έρθει κατά τις 15.30 για να δει τι έγινε και να το φτιάξει. Ελπίζω να μπορέσουμε να βάλουμε και την τρίτη ράγα στο ταβάνι, γιατί δύο ράγες στο ταβάνι και μία στον τοίχο θα είναι σαν τσίρκο το σαλόνι μας.

Λέγαμε να πάρουμε τον Αντρέα στον παιδότοπο, αλλά δεν προλαβαίνουμε. Το απόγευμα θα τον πάρω να πάμε στον εσπερινό, γιατί αύριο είναι του αγίου Φιλίππου και γιορτάζει ο νονός του και στον παιδότοπο θα τον πάμε αύριο το μεσημέρι, πριν πάω σχολείο.

Εγώ έπιασα να βγάλω τα χειμωνιάτικα και να μαζέψω τα καλοκαιρινά, και είχα και τον Αντρέα να περιφέρεται μες στα πόδια μου, γιατί μέσα στο σαλόνι τρυπούσαν. Ευτυχώς τελειώνω, δεν έχουμε και πολλά ρούχα.

Κατερίνα, δεν ξέρω να σου πω γι' αυτό που έπαθες. Εγώ μια φορά είχα αίμα στη μέση του κύκλου για αρκετές μέρες, και ήταν μια μόλυνση.

Σου έγραψε και η Μαρίνα, ελπίζω να σε καθησύχασε.

Ζούμπα ε; Απορώ πώς έχεις δύναμη και αντοχή για τέτοιο πράγμα! Εγώ στο πρώτο τρίλεπτο θα είχα βγει νοκ άουτ.

Αλεξάνδρα περίοδος μετά τη γέννα μου ήρθε πρώτη φορά τον Ιούλιο, όταν ήταν ο Αντρέας οκτώ μηνών. Για αρκετό καιρό ερχόταν νωρίτερα, τώρα ήρθε ακριβώς στις 28 μέρες.

Εγώ σήμερα δε μαγείρεψα, γιατί φοβήθηκε ο άντρας μου που έχουμε το τρύπιο καλώδιο και πήρε απ' έξω φαγητό. Το φαγητό του Αντρέα (κοτόπουλο, πατάτα, κρεμμύδι, άνηθο) το έβρασα στο γκαζάκι.

Μαρίνα, να σου ζήσει ο μικρός σου!

Να της πεις της ξαδέλφης σου να προσγειωθεί στον πλανήτη Γη ή να αρχίσει να γράφει μυθιστορήματα φαντασίας όπως η Χριστίνα. Άκου 2.5 μηνών και είπε "μπαμπά"!!!!

Α, καλέ, δε σας είπα, ο Αντρέας σήμερα είπε "σας παρακαλώ, δε θέλω άλλο γιαούρτι, ευχαριστώ". :P :P :P :P

Οκ, δεν το είπε, αλλά τώρα όταν τον ρωτάς "τι κάνει το σκυλάκι" λέει "γαβ". Δηλαδή, όχι ακριβώς "γαβ", αλλά "αβ!"

:lol::lol:

Γεια σας γεια σας

Σημερα φτιάχνω πεστροφα με μπροκολο, Κατερίνα για πες αυτή τη συνταγή με τα ρεβίθια στο φούρνο με το αλευρολεμονο που είπες, έλεγα να φτιάξω αύριο αλλα σούπα.

Μαρίνα μονο για το νυφικό να πάρεις μαμα ή πεθερά μαζι όλα τα αλλα να τα διαλέξεις με τον άντρα σου. Πολυ καλο που όσα γράφεις τα εγκρίνει και κάποιος του χώρου μακάρι να σε βοηθήσει να τα εκδόσεις ξέρεις πως ειναι οι γνωριμίες σε αυτα τα θέματα.

Αλεξάνδρα μην συγκρίνεις με αλλα παιδάκια το καθε ένα εχει τους ρυθμούς του πάντως μια χαρα θα ειναι αφου σου ειπε έτσι. Σε λίγο θα παρει τέτοια φορα που θα λες να καλα που έμαθε τόσες λέξεις....υπομονή και με τον ύπνο φάση θα ειναι θα περάσει.

Χριστινακι τρεχεις και εσυ πολυ με την δουλειά, πόσο χαίρομαι να μας λες ότι πανε καλα τα ανηψακια σου παντα τα εχουμε στο μυαλό μας.

Κατερίνα για την περίοδο δεν ξέρω να σου πω κανε υπομονή δυο μερες όπως ειπε ο γιατρός και βλέπεις, μπορεί να ειναι πάλι διαταραχή και τίποτε αλλο. Ωραία που θα ειναι στη ζουμπα καλή άσκηση και καλο που ξεφευγεις. Ναι με τα παλιομαμουνια ξεμπερδεψαμε ήταν απο την υγρασία.

Μαρίνα χαρούμενα μηνογενεθλια πέρασε κιόλας μισος χρόνος με τον μπεμπακο σου, να τον χαίρεσαι. Καλα ήχους βγάζει το μωρό της ξαδερφης σου σιγα μην ειπε μπαμπά!

Αννα μαρια να χαρώ απορίες που έχεις για την πρώην νονα :lol::lol: , τι αργία ειναι αυτή που έχετε τι γιορταζετε δηλαδή? ωχ μπλεξατε με μαστορους και ηλεκτρολόγους άντε να φτιαχτεί να μπει η κουρτίνα σας.

Καλησπερα!

Αννα Μαρια ΕΛΕΟΣ πια, μια αργιες, μια συνεστιασεις!ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ! Καλα ο Αντρικος δεν παιζεται! Οπως και οι ατακες σου!

Ε μα βρε Μαρινα, δικιο εχει η Αννα Μαρια, σιγα μην ειπε και σκουληκομερμηγκοτρυπα, δυο μηνων καλα καλα αγκου δεν κανουν!!! Να σου ζησει το παιδακι σου!

ΚΑ μου πως ειναι τα πραγματα, καλυτερα; Σταματησε το αιμα; Παντως να πας οπωσδηποτε σε εναν γιατρο, μαλλον ορμονικο θα ειναι αλλα να το σιγουρεψεις...Κι εσενα σε ζηλευωωωω για τη ζουμπα! Την λατρευω!

Κατερινακι πολλες δουλειες! Κι εγω αυτη την εβδομαδα θελω να κανω γενικη στην κουζινα που βρωμει και ζεχνει, να στρωσω χαλια και να πλυνω πορτες παραθυρα... για να δουμε, γιατι με περιτριγυριζει ιωση και παω δεν παω...

Επιτελους ξεμπερδεψατε με τους μαστορους!

Αλεξανδρα μου αφου την τρωει τη φρουτοκρεμα σε ποσοτητες δινε της, δεν υπαρχει καλυτερο απο τα φρουτα!Ναι, διδυμακια ειναι και περασαν πολλα... Ο ενας τρωει καπως καλυτερα απο τον αλλο, ακομα δεν εχει διευκρινιστει τι ακριβως εχουν, αλλα εδω και ενα μηνα περιπου εχουν αλλαξει εντελως διατροφη και καπως εφτιαξε το πραγμα...

Κοριτσακια μου το ξερω οτι μας σκεφτεστε και χαιρεστε για εμας! Κι ειναι πολυ ομορφο αυτο!

Σας φιλω!

Α! Σημερα θα ανεβασω πρωτα ο Θεος τη συνεχεια!

γεια σας κοριτσια

το αιμα μου συνεχιζει σαν κανονικη περιοδο κι εγω συνεχιζω να αγχωνομαι.....

Αννα Μαρια παλι δουλειες ανοιξατε;τι εγινε τελικα με την τρυπα ολα καλα;τι αργια ειναι αυτη παλι καλε;για τη ζουμπα που λες μαρεσει πολυ αυτο το ειδος ασκησης γιαυτο και βρισκω δυναμεις ;) παλια πηγαινα αερομπικ και στεπ για πολλα χρονια και μου ελειπε αυτη η εκτονωση ;) εισαι απαιχτη με τις ατακες σου παλι!!!

Μαρινα χαρουμενα μηνογενεθλια!!πως τα πηγατε με τη χορτοσουπα;εμενα δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι αποβολη ,επερνα κι εγω τα πριμολουτ και ειχα στρωσει καπως αλλα τωρα αρχισαν παλι τα περιεργα :o ειδωμεν,οσο για την ξαδερφη σου τι να πω ειναι υπερβολικη εχει ακομη πολυ καιρο μπροστα της για να το ακουσει να μιλαει,κοντα στο χρονο μιλανε οι συλλαβουλες που λενε πιο πριν ειναι τελειως ασυναισθητα,κι εμεις καναμε παιδια αλλα ετσι δεν καναμε ετσι πες της

Χριστινακι χαιρομαι που ειναι καλα τα μωρα σας οσο για τη διατροφη και το βαρος τους πιστευω θα στρωσουν σιγα σιγα ,ελα για ζουμπα να σε παρω!!!!περιμενω τη συνεχεια...

Κατερινακι τα ρεβυθια τα μουσκευω απο το βραδυ,την αλλη μερα τα βραζω για καμια ωριτσα μαζι με καροτα και ενα κρεμμυδι ψιλοκομμενο,τα γυρναω στην γαστρα και προσθετω λαδι,αλατι,πιπερι και αν θελεις κομματακια λιαστης ντοματας,να εχει αρκετο ζουμακι για να ψηθουν κι αλλο στο φουρνο ,στο τελος αφου θα εχουν μαλακωσει στιβω μισο λεμονι και λιωνω στο χυμο του μια κουταλια αλευρι το ριχνω μεσα και τα αφηνω λιγο ακομα να χυλωσουν,γινονται πολυ νοστιμα!!!

Αλεξανδρα οταν ειχαν ξεκινησει τα προβληματα ειχα κανει ορμονολογικες εξετασεις και ηταν ολα φυσιολογικα τι να πω δεν ξερω ισως να ανεβηκε καμια ορμονη δεν ξερω :o:o

σας ευχαριστω ολες για τις απαντησεις σας.......

πολλα φιλια!!!

Κατερινακι αυριο να παρεις παλι το γιατρο, περιμενουμε νεα σου!

Η συνεχεια εδω:

http://butterflysstories.blogspot.gr/2012/11/7.html

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...