Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καφενέ "Οι γυναικάρες με τα καροτσάκια!!!" Νο 5

Recommended Posts

γεια σας κουκλες

το σαββατοκυριακο ηρθε η μαμα μου και την Κυριακη πηγαμε στο χωριο της να δουμε τον παππου μου που δεν ηταν τοσο καλα τελευταια και φοβηθηκα μην πεθανει και δεν προλαβω να τον δω, τελικα ειναι πολυ καλυτερα ειναι μεγαλος βεβαια 92 χρονων και δεν ειναι καθολου παραξενο να πεθανει ξαφνικα,χθες το πρωι πηγα στο νοσοκομειο να δω την φιλη μου ισα που προλαβα γιατι αργοτερα βγηκανε,δεν μπορεσα ομως να παω πιο πριν επειδη γεννησε στην Πτολεμαιδα λογω οτι η μαιευτικη της Κοζανης λειτουργει τον μισο μηνα και τον αλλο μισο πανε εκει και μας πεφτει λιγο μακρια τελοσπαντων στο τελος μαλλον θα κλεισει εντελως της Κοζανης,ειχα ξεχασει πως ειναι οταν γεννιουνται τοσο μικροσκοπικα :o:D:D ο Δημητρης μου ειναι λιγο συναχωμενος και τον κρατησα σπιτι δυο μερες αυριο λεω να τον στειλω παιδικο

Μαρινα μεγαλη ταλαιπωρια τραβηξες ρε κοριτσι τι να πω ισως να ειναι και θεμα γιατρου,εγω τρεις τοκετους χωρις επισκληριδιο και ημουν μια χαρα απο την δευτερη μερα κιολας στο ποδι σαν να μην συμβαινει τιποτα για να μη σου πω λιγες ωρες μετα τον τοκετο φροντιζα τα μωρα χωρις καμια βοηθεια και ειχα και ραμματα,με τραβουσαν λιγο τις πρωτες μερες αλλα δεν ειχα ιδιαιτερο προβλημα,ετσι και η φιλη μου οταν την ειδα ηταν μια χαρα ενω η κοπελα που ηταν μαζι της στο δωματιο και ειχα κανει καισαρικη ηταν ξαπλα και πονουσε,τι να πω ευχομαι την δευτερη φορα σου να πανε ολα καλυτερα και να μην ξαναεχεις τετοια ασχημη εμπειρια

Αννα Μαρια μια χαρα τα περασατε στο ταξιδακι σας!!!μακαρι να μπορειτε συχνα να ξεφευγεται ετσι,μπραβο στον Αντρεακο μας που περπατησε κιολας,φαινοταν απο αυτα που μας ελεγες οτι θα περπατησει νωρις,αντε καλα τρεχαματα τωρα,καλα δεν παιζεσαι με τις εναλλακτικες απαντησεις πολυ γελασα :lol::lol: μακαρονια με κιμα φαγαμε εμεις

Κατερινακι τι ωραια που θα βαφτισεις τον πατατουλη !!!πολυ ομορφα τα κεκακια σου γεια στα χερια σου!!!πως και δεν εκανες καθολου ραμματα δεν σχιστηκες;ο γιατρος μου ειχε πει οτι για να μην σκιστεις ασχημα και πολυ σε σχιζουν αυτοι λιγο ωστε να βγει το μωρο πιο ευκολα

Χριστινακι εγω ποτε δεν εχω κανει το εμβολιο της γριπης στα παιδια και ουτε θα το εκανα,ο αντρας μου που το ειχε κανει καποιες φορες αναγκαστικα λογω της δουλειας του αρρωσταινε συνεχεια μετα κι ετσι δεν το ξανακανει κι αυτος ,τα μωρα σας τι κανουν;;

Καρολινακι πολλα φιλια εχεις κι απο μενα!!!τι τελεια που θα γινεται κουμπαρες με την Κατερινα,να μπαινεις πιο συχνα να μας λες τα νεα σου!!

Κορινα ο μεγαλος μου μπουσουλουσε απο 7 μηνων και σηκωνοταν ορθιος οταν στηριζοταν,απο τοτε βεβαια εκανε και πολλες αλλες σκανδαλιες,ανοιγε ντουλαπια και αλλα διαφορα αλλα περπατησε κανονικα λιγες μερες αφου εκλεισε χρονο,πως τα πηγε με τη μπανανα;

Αλεξανδρα αυτο με την κρεμα το εκανε και ο μεγαλος μου,καθισε στο τραπεζι του σαλονιου πηρε την κρεμα και το εφτιαξε ασπρο :o:o με μωρομαντηλα καθαρισα μετα κολλουσε και δεν εβγαινε με τιποτα....

δεν θυμαμαι κατι αλλο,τα λεμε παλι φιλιαααα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 985
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Γεια σας και πάλι!

Γύρισα απ' το σχολείο, έφαγα και ρίχτηκα με τα μούτρα στο βιβλίο που διαβάζω τώρα. Είναι το βιβλίο "Ο φύλακας των χαμένων υποθέσεων" του Jussi Adler-Olsen. Είναι αστυνομικό, από αυτά που δεν μπορείς να τα αφήσεις απ' τα χέρια σου μέχρι να φτάσεις στην τελευταία σελίδα.

Μαρίνα, όντως είχες πολύ δύσκολη εμπειρία. Και η μάνα μου για σαράντα μέρες δεν μπορούσε ούτε να καθίσει. Σε έσκισε ο γιατρός ή σκίστηκες από μόνη σου; Γιατί το δεύτερο είναι χειρότερο. Υπάρχουν και γιατροί που δε σε σκίζουν, σου κάνουν μασάζ στην περιοχή για να είναι πιο χαλαρή, δεν ξέρω, όμως αν έχει αποτελέσματα. Δε σε έραψε καλά προφανώς. Αλλά σου έχει πει και διάφορα κουλά ο συγκεκριμένος απ' όσο θυμάμαι. Ελπίζω να είναι καλύτερος ο καινούριος!

Καγκουράκι, η πρώτη ερώτηση ήταν: Ποιο είναι το θέμα της Ιλιάδας με πιθανές απαντήσεις τις εξής: α. Ο θυμός του Αχιλλέα, β. Ο Τρωικός πόλεμος, γ. Ο Πελοποννησιακός πόλεμος, δ. Η προεκλογική εκστρατεία του Μπαράκ Ομπάμα. Ευτυχώς δεν απάντησε κανείς το δ! Εντάξει, οι κανονικές ερωτήσεις δεν ήταν τέτοιες ήταν σοβαρές και λίγο δύσκολες. Παρ' όλα αυτά, γράψανε όλοι σχετικά καλά. Είχε και κάτω από τη βάση, αλλά όχι τραγικά πράγματα και τρελά μαργαριτάρια.

Κατερίνα, έχεις ακόμα παππού; Πω πω, εμένα οι παππούδες μου πέθαναν ο ένας το 1952 κι ο άλλος το 1964.... Τώρα αν ζούσαν θα ήταν ο πρώτος 119 χρονών και ο δεύτερος 116...

Να σας ρωτήσω ρε κορίτσια, όσες ξέρετε. Για τα σακουλάκια που αποθηκεύουμε το γάλα θέλω να ρωτήσω. Βγάζω το γάλα κανονικά στο μπουκαλάκι και μετά το χύνω στο σακουλάκι ή το σακουλάκι προσαρμόζεται στο θήλαστρο και μπαίνει το γάλα κατευθείαν εκεί; Λέω ν' αρχίσω σιγά σιγά από αύριο να μαζεύω γάλα, όσο μαζέψω...

Τι τρώτε αύριο; Για πείτε καμιά ιδέα...

Γεια σας φιλεναδες μου. Είστε καλά;;Εγω τρεχω πολύ αλλα απολαμβανω τα δυο μου τα παιδακια. Η φραουλιτσα εχει ηρεμησει αλλα ο Πανουλης εχει αγριεψει :?:?:?:?:? Πολυ ζωηρος :?:?:?:? Κατα τα αλλα πρεπει να διορθωσω παλι ενα καρο διαγωνισματα και αλλες τοσες εκθεσεις και δεν ξερω πως θα τα προλαβω ολα αυτα.

Αννα Μαρια περπατησε ο Αντρικος;;Καλη αρχη και καλο κυνηγητο :lol::lol::lol::lol: Οσο για τις αντλησεις, τα σακουλακια της ιδιας μαρκας με το θηλαστρο σου προσαρμοζονται σε αυτο. Εγω παντως πρωτα το βγαζω στο μπουκαλι και μετα το βαζω στο σακουλακι.

Καρολινακι μου κι εγω χαιρομαι πολυ που γνωρισα 2 καλες μου φιλες απο το μαμυ (εσενα και το Κατερινάκι μας). Εσυ και το Κατερινακι θα ειστε και κουμπαρουλες!!!! Τελεια!!! Θελω κι εγω να δω τον πατατουλη σου. Τι σόι πεθερα του είμαι;;;;;;;; Σε ζηλευω που αυριο δεν εχεις δουλιτσα....

Κατερινακι θα γινεις η νονα του γαμπρουλη μου λοιπόν! Να μου τον προσεχεις!!!!!Ανυπομονω για το επομενο μας καφεδακι!

Κατερινακι μου περαστικα στον Δημητρακη σου.Είδες τι μικρουλια ειναι οταν γεννιουνται;;Οταν γυρισα σπιτι με τη φραουλιτσα ο Πανος μου φαινοταν γίγαντας :lol::lol::lol::lol:

Μαρινα μου κριμα που ειχες τετοια εμπειρια και πολυ καλα εκανες που αλλαξες γιατρο. Εγω ειχα 2 υπεροχες εμπειριες. Ραμματα εκανα και τις 2 φορες και μαλιστα τη δευτερη πηγα και με προκληση.Μακαρι να ξαναζουσα τον τοκετο αλλες 100 φορες.Ο μεγαλος μου φοβος και τις 2 φορες ηταν μη συμβει τιποτα και κανω καισαρικη..

Τελικα το πιο αρνητικο του θηλασμου ειναι οτι δε χανεις κιλα με τιποτα.Μονο οι κοπελες που θηλαζουν και εχουν περιοδο χανουν κιλα. Εμενα δεν μου ερχεται δυστυχως.....Θελω να χασω 5-6 κιλα και δεν μπορω με τιποτα :evil::evil::evil:

Το κοριτσακι μου αποκοιμηθηκε πανω μου.Παω να την βαλω στο κρεβατακι της για να την πεσω κι εγω παρολο που δε νυσταζω ακομα καθολου....

Φιλακια σε ολες!!!

καλημερα κοριτσια

που χαθηκατε ολες;;

τελικα δεν τον εστειλα και σημερα σχολειο,ενω χθες ηταν πολυ καλυτερα σημερα ξυπνησε με βηχα και φλεγματα και ειπα να τον κρατησω παλι σπιτι ,ηθελα να παω να δω το μωρο της φιλης μου αλλα το ανεβαλα φυσικα,ειναι πολυ ησυχος μου λεει η φιλη μου θηλαζει αποκλειστικα και κοιμαται...

Αννα Μαρια σημερα εγω φτιαχνω ρεβυθια στη γαστρα,ο τελευταιος που μου εμεινε ειναι ο παππους και ευτυχως μεχρι τωρα ηταν στο ποδι τωρα τελευταια αρρωστησε ,να φανταστεις ακουει κανονικα και βλεπει να διαβασει ακομα :o γερη κραση ,για τα σακουλακια δεν ξερω θα σου πουν τα κοριτσια

Ανθη μου ευχαριστω, λογικο ειναι να ζωηρευει ο Πανουλης αφου θελει να τραβαει την προσοσχη σου,πιστευω οτι οσο μεγαλωνει το μωρο θα αλλαζουν τα πραγματα θα ηρεμησει και παλι,χαιρομαι που σε ακουω ανεβασμενη αφου γραφεις στην ωρα σου και δεν νυσταζεις κιολας δεν σε φοβαμαι :lol::lol: οσο για τα κιλα νωρις ειναι ακομα μην αγχωνεσαι θα τα χασεις σιγα σιγα,κι εγω ειχα χασει πολλα κιλα μαζι και μετα ειχαν κολλησει 5-6 κιλα και δεν εφευγαν με τιποτα,ωσπου τα εχασα κι αυτα και ηρεμησα ;);)

εβαλα δυο φωτο απο την 28η .......

καλημερα,,,,

Ανθη μου αυτο ειναι μυθος που λες με τα κιλα...ζωντανο παραδειγμα εγω,,,,θηλαζω ακομα δεν εχω περιοδο...εδω και 6 μηνες και εχασα 20 κιλα!!!οοο ναιιι και συνεχιζω αλλα θελει πολυ προσοχη... ;) και αν πας σε διαιτολογο σου βγαζει ειδικο διαιτολογιο ...το παν ειναι να παιρνεις υγρα οχι να τρως πολυ στον θηλασμο..μεχρι 1500 θερμιδες εισαι καλα!!! οσο για τον μικρουλη σου μηπως ζηλευει και εχει αγριεψει??

ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ εγω δεν ξερω καθολου για τα σακουλακια...οοο ναι ειχα σκιστει μονη μου απο κατω και με εκανε και περινεοτομη!εγω δεν θυμαμαι για μασαζ...θυμαμαι να μου βαζει την χερουκλα του και να την γυρναει γυρω γυρω με δυναμη απο κατω..σαν να σκαβει...εκεινο παιδια την πρωτη βραδια μου εμεινε στο κεφαλι...νομιζα πως ακομα αυτο με κανουν οοοολοοο το βραδυ...αφου δεν κοιμηθηκα απο το στρες...και ειχα σκεφτει να ζητησω να μου δωσουν υπνωτικο για να κοιμηθω...

εγω παλι χυλοπιτες θα φαω σημερα...μαρεσουν πολυ...ειναι με αυγα και γαλα φτιαγμενες!

ο μπεμπουλης χθες ξυπνησε 2 φορες...καλουτσικα κοιμηθηκε...αλλα ρε κοριτσια την κρεμα ρυζαλευρο-βανιλια αν και αλλαξα μαρκα πηρα ΝΟΥΝΟΥ που υποτιθεται την τρωνε γιατι ειναι γλυκια αλλα τιποτα...αηδιαζει παρα πολυ...εμετος του ερχεται!μα γιατι?? :?

ουφ τι να κανω...μηπως να μην τρωει καθολου ή θα την συνηθισει λετε?

Καλημέρα κοριτσακια μου, τι κάνετε?

Εμείς καλα η μικρή σχολείο και εγω με τον μπεμπουλη σπίτι, σήμερα δεν ξέρω δεν έχω διάθεση για τίποτα ειναι απο εκείνες τις μέρες μου φταίνε όλα τέλος πάντων.

Κατερίνα μου πολυ ωραίες οι φωτογραφίες που έβαλες, κούκλα είσαι και τα αγοράκια σου πανεμορφα :) .

Περαστικά στον Δημητρακη, εγω με βήχα και μυξουλες την στέλνω γιατι αλλιώς όλο σπίτι θα ήταν, μόνο όταν έκανε πυρετό την κράτησαν σπίτι. Ναι τώρα στον μπεμπουλη δεν χρειάστηκε ούτε ο γιατρός να κάνει κάτι ούτε σχιστηκα απο μονη μου καθόλου, είπαμε αυτο το παιδί δεν παιδεύει καθόλου την μανουλα :D στο μέλλον δεν ξέρω.....

Αννα Μαρία αν τα σακουλακια ειναι ίδια μάρκα με το θηλαστρο λογικά προσαρμόζονται πάνω, εγω ποτέ δεν είχα πάρει ίδιας μάρκας, νομίζω δεν υπάρχουν κιόλας και μόλις τελείωναν την άντληση απο το μπιμπερο το έβαζα απευθείας στο σακουλακι.

Ανθη μου χαίρομαι που σε ακούω καλύτερα όλα θα τα καταφέρεις τωρα που περνούν τον δρόμο τους. Μάλλον έχω κάτι στο μυαλό μου για το επόμενο καφεδάκι μας..... Αχ και μένα αυτός ήταν ο φόβος μου, μη συμβεί τίποτα και χρειαστεί καισαρικη, ειδικά την δεύτερη φορα αφού είχα και εγω ένα ωραίο πρώτο τοκετο. Θυμάστε μέχρι να γυρίσει ο μικρός τι άγχος το είχα. Βρε κορίτσι που σου έχουν μείνει 5-6 κιλά γιατι την τελευταία φορα που σε είδα μια χαρά ήσουν. Πάντως δεν ειναι απόλυτο αυτο με τον θηλασμο και εγω θηλαζω και τα έχασα όλα και ένα επιπλέον!

Μαρίνα μήπως να δοκιμασεις βιολογικό ρυζαλευρο χωρις γάλα και να το φτιαχνεις με το δικό σου γάλα που σίγουρα θα του αρέσει η γεύση.

Σήμερα θα φτιάξω ψαροσουπα

Γεια σας!

Τι κάνετε;

Εμείς πήγαμε στο μαγαζί με τις κουρτίνες σήμερα, για να αλλάξουμε τα πιαστράκια από τις ράγες που αγοράσαμε, έτσι ώστε να κρεμάζονται στο ταβάνι και όχι στον τοίχο. Υποτίθεται για ταβάνι τις είχα παραγγείλει, αλλά μας έδωσαν για τοίχο. Ενώ χτες μου είπαν να περάσουμε να τα αλλάξουμε, τελικά δεν είχαν και θα παραγγείλουν... Το γεφύρι της Άρτας κατήντησαν αυτές οι κουρτίνες...

Μετά πήγαμε στο μανάβικο και σηκώσαμε το μαγαζί! Κάθε Τετάρτη έχουν έκπτωση και κάνουμε τα ψώνια της βδομάδας!

Ανθή, αφού χαίρεσαι τα παιδιά σου, αξίζει τον κόπο η κούραση! Άρχισαν οι διορθώσεις ε; Εγώ, όπως είδες, είχα κάτι διαγωνίσματα που τα διόρθωσα σ' ένα τέταρτο, και τώρα πρέπει να κάνω και σε άλλες τάξεις...

Για τα κιλά που λες, εμένα μου ήρθε περίοδος όταν ήταν ο Αντρέας οκτώ μηνών, αλλά εν τω μεταξύ έχασα όλα τα κιλά συν δύο επιπλέον! Είναι στο πώς θα αντιδράσει ο οργανισμός κάθε γυναίκας.

Κατερίνα, περαστικά στον Δημητράκη.

Μαρίνα, πρέπει να ήταν φρικτή η εμπειρία σου, αλλά έτσι όπως τα περιγράφεις γέλασα! :oops::oops:

Για το ρυζάλευρο θα συμφωνήσω απόλυτα με το Καγκουράκι. Κι εγώ έτσι ακριβώς έκανα. Καλύτερα που δεν τρώει τη γλυκιά κρέμα για να μην την συνηθίσει. Η γραμματέας του σχολείου έδινε όλο τέτοια στο παιδί της, συν κέικ, συν παιδικές γκοφρέτες, συν παιδικά γιαουρτάκια, κ.λπ. και τελικά ξεπέρασε κατά πολύ τα κιλά του, και τώρα του κάνει δίαιτα. Και είναι μόνο ενός έτους... Επειδή, όμως, είχε συνηθίσει το φαρίν λακτέ και την μπισκοτόκρεμα, τώρα δυσκολεύεται να φάει αβγό, τοστ, κ.λπ.

Καγκουράκι, ανέβα καλέ! Μην πέφτεις!

Για τη γέννα που λέτε, κι εγώ είχα το ίδιο άγχος, ότι θα τύχει κάτι την τελευταία στιγμή και θα κάνω καισαρική, κι έτσι έγινε τελικά... :( :( :( :(

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις για τα σακουλάκια! Μάλλον θα κάνω αυτό που λέει η Ανθή (αν αξιωθώ ποτέ μου να αρχίσω τις αντλήσεις...).

Εμείς σήμερα φάγαμε πατάτες φούρνου και σαλάτα μαρούλι-ρόκα-ρόδι. Ο μικρός είχε λίγο βραστό κοτόπουλο από χτες, και του το έβαλα σε ένα ταψάκι με το ζουμάκι του, μαζί με γλυκοπατάτες. Τώρα κοιμάται, όμως, δεν έχει φάει ακόμα.

Α, σήμερα δοκίμασε και πρώτη φορά αβγό και του άρεσε!!!

Γεια σας κοριτσια!!!η μικρη μου δεν λεει να κοιμηθει για μεσημερι …κανει πονηριες..σηκωνεται κ παιζει με τα παιχιδια της…κ ότι ειχαμε ηρεμησει με τον υπνο.τελοσπαντων ας πεσει ξερη το βραδυ…

Κορινα σημερα ειχτε παιδιατρο ε;πως είναι ο μικρουλης σου;μεγαλωσε;ελπιζω να σου εδωσε κ καμια ιδεα για τα λαχανικα.προσπαθει να σηκωθει;δεν εχει σημασια που τωρα αρχισε να μπουσουλαει,συνεχεια θελουν να ανακαλυπτουν καινουρια πραγματα.

Αννα Μαρια φοβερες οι ερωτησεις που εβαλες στο τεστ!!ή μαλλο οι απαντησεις!!βλεπω τελικα εχεις 2 παιδια ε;αυτοι οι αντρες μερικες φορες κανουν σαν παιδακια 2 χρονων για να μην πω κ χειροτερα!!!περπαταει ο Αντρικος;;αντε βρε μπραβο!!!!κ τωρα ετοιμασω για κυνηγητα!!χαχα λιγες μερες να εξασκηθει κ θα αρχισει να τρεχει!!

Μαρινα μου πολύ στεναχωρεθηκα με την εμπειρια σου ρε γαμωτο…παλιογιατροι,εννοειται καλυτερα που αλλαξες αν κ όταν θα του τα πεις όλα αυτά σιγουρα δεν θα τον κατηγορησει,αλληυποστηριζονται αυτοι.αλλα τωρα ξερεις ,θα τα εχεις συζητησει όλα αυτά με το γιατρο σου κ η επομενη φορα θα είναι τελεια!!! Εννοειται θα κανω 2ο,αν πανε όλα καλα!!απλα μεχρι να κανω εγω θα τα φοραει το άλλο το μπεμπακι,μετα θα ερθουν παλι μαζι με τα ρουχαλακια από τις φιλες . αχ αυτές οι χυλοπιτες είναι τελειες!!!!την κρεμα προσπαθησε την χωρις να τον πιεζεις βεβαια,φρουτα τρωει;

Καρολινα γεια σου κ να χαιρεσαι τα παιδακια σου!!με το καλο κ η βαφτιση!!

Κατερινα ΚΑ1 κουκλια τα αγορακια σου!!αλλα το τσολιαδακι….ολα τα λεφτα!!!περαστικα του κιολας!!!μια χαρα ο παππους ,μακαρι να εχετε κληρονομησει το dna του!!!εμεις φαγαμε σαρδελιτσες σημερα με πατατοσαλατα κ μπροκολο!!!

Κατερινα τι εχεις σημερα;μαλλον ο καιρος που αρχισε να μαυριζει σε επηρρεασε ε; οι μαμαδες σας παιδικες φιλες ,οι αντρες σας συμμαθητες..τι λες τωρα;;εε ηταν μοιραιο!!!αντε με το καλο!!!

Ανθη κι εμενα αυτος ηταν ο φοβος μου ,η καισαρικη,κ βεβαια κ σε επομενη εγκυμοσυνη!!!μια χαρα η μικρουλα σου,δωσε λιγο ακομα περιθωριο στον Πανο να συνηθισει κ θα στρωσει!!εγω με τα κιλα τα εχασα σχεδον όλα πριν μου ερθει η περιοδος,αλλα δεν ετρωγα ουτε απεξω,ουτε γλυκα,ουτε αναψυκτικα..κ μολις αποθηλασα 1-2 που ειχαν μεινει εφυγαν αμεσα αφου σταματησα να τρωωβραδυ για ένα διαστημα.τωρα που θελω να χασω 4;;αυτά κανουν οι καθημερινες σοκολατιτσες…

Παω να ετοιμασω μια πιτσα για το βραδυ κ μετα λεω να κανω μια αποπειρα για χριστουγεννιατικες κατασκευες με αλατοζυμη…αν πετυχει θα σας βαλω φωτο!!φιλιααα

Τι κανετε κοριτσια;;Εγω ειμαι σκασμενη(απο το φαγητο).Απο τα νευρα μου που δε χανω κιλα εφαγα του σκασμου :?:?:?:? Απο αυριο θα κανω μια νεα προσπαθεια.Αν παλι δε χασω τιποτα θα διαρρηξω ζαχαροπλαστειο, πιτσαρια και σουβλατζιδικο :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Αννα Μαρια τελικα ειναι μαλλον θεμα οργανισμου γιατι και εσυ και η Μαρινα χασατε παρολο που δεν ειχατε περιοδο..Υπομονη θα κανω..Δεν εχω και αλλη επιλογη.Αχ μακαρι να διορθωνα κι εγω τα διαγωνισματα σε 15 λεπτα. Θελω 15 λεπτα για το καθε διαγωνισμα και εχω 8 τμηματα :shock::shock::shock::shock:

Κατερινακι μου εγω εχω συχνα μερες που μου φταινε ολα. ΟΛΑ ΟΜΩΣ. Τι εχεις στο μυαλο σου για το καφεδακι μας;;;Ελεγα οτι εσυ εχασες τα κιλα επειδη αδιαθετησες αλλα μαλλον δεν εχει καμια σχεση αυτο..

Κατερινακι τα 3 σου αντρακια ειναι πενταγλυκα κι εσυ κουκλα και κορμαρα!!!!Φτου φτου!Καλα εκανες που δεν τον εστειλες σχολειο για να αναρρωσει πληρως και να μην επιδεινωθει.

Αλεξανδρα (με το ωραιο ονομα ;) ) πετυχαν οι χριστουγεννιατικες κατασκευες;;; Τελικα η Κωνσταντινα επεσε ξερη το βραδυ;;; Ο Πανος δεν κοιμαται το μεσημερι αλλα παρολ' αυτα κοιμαται 12.30 το βραδυ :?:?:?

Μαρινα εχασες 20 κιλα;;Μπραβο βρε θηριο!Θελεις να χασεις κι αλλα;;;;;;

Αυτα και για σημερα. Θελω να διορθωσω, να φτιαξω τη λιστα για το σουπερ μαρκετ και να κανω μπανιο τα παιδια.Επισης θελω να κλειστω για 2-3 ωρες σε ενα δωματιο και να μην με ενοχλησει κανεις..Δυσκολο πολυ :?:?

Επισης πρεπει να κατεβασω τα χειμερινα ρουχα και να κανω ξεσκαρταρισμα στα ρουχα (ειδικα των παιδιων).Θελω να καθαρισω το ψυγειο και τα ντουλαπια της κουζινας, θελω, θελω, θελω......50 ωρες επρεπε να εχει η η μερα....

Καλο βραδυυυυυ!!!!!

Γεια σας!

Γύρισα απ' το σχολείο, έφαγα και σας διαβάζω.

Σήμερα τους επέστρεψα τα διαγωνίσματα γιατί είχαν πέσει να με φάνε, "πόσα πήρα κυρία" και "πόσα πήρα κυρία"... Μια κοπέλα, 26 χρονών, χωρισμένη, με δύο παιδιά (και πιθανώς και με γκόμενΑ, αλλά αυτό είναι υπό διερεύνηση :P :P :P) πίστευε ότι είχε γράψει τέλεια, τελείωσε πρώτη, όπως τα παιδάκια που λένε "πρώτος!", της είπα να το ξανακοιτάξει, και τελικά δεν έγραψε και τόσο καλά, και πήρε 15. Που δεν ήταν 15 δηλαδή, 12-13 το πολύ ήταν, αλλά την είδα τόσο ενθουσιασμένη και είπα να της το κάνω 15 για να μην απογοητευτεί. Τελικά με το που είδε το 15 έπαθε σοκ, άρχισε να κλαίει, να διαμαρτύρεται ότι είχε διαβάσει, τα ήξερε, πώς γίνεται να τα έγραψε λάθος, κατέβασε τα μούτρα της και τελικά πήρε άδεια εξόδου και έφυγε απ' το σχολείο την ώρα του μαθήματος, και μάλιστα πάτησε το γκάζι του αυτοκινήτου της κι έφυγε με χίλια. Συγγνώμη ρε κορίτσια, όσο σοβαρά κι αν παίρνει κάποιος το σχολείο, είναι φυσιολογική τέτοια αντίδραση; Δε δείχνει ανωριμότητα αυτή η συμπεριφορά; Εγώ στην αρχή της είπα πού έκανε λάθος (και κανονικά στις ασκήσεις αυτές έπρεπε να πάρει μηδέν, ενώ εγώ της έβαλα κάποιους βαθμούς για να τη βοηθήσω), και μετά δεν της έδινα σημασία, γιατί δεν μπορώ αυτά τα παιδιάστικα κι αυτήν τη βαθμοθηρία.

Τέλος πάντων...

Αλεξάνδρα, ελπίζω να ξαναβρεί τους ρυθμούς της με τον ύπνο η μικρή σου. Εμάς πάλι δεν έχει πρόγραμμα ύπνου, κοιμάται συνήθως δύο, το πολύ δυόμιση ώρες το πρωί ή το μεσημέρι, αλλά δεν έχει στάνταρ ώρα, ενώ μπορεί και να μην κοιμηθεί.

Ανθή, εγώ έχασα τα κιλά μου, αλλά χωρίς καθόλου δίαιτα, ενώ η Μαρίνα κάνει δίαιτα και μάλιστα αυστηρή (για τα δικά μου δεδομένα!). Είναι στον οργανισμό. Εγώ δεν χάνω τόσο εύκολα κανονικά, αλλά λόγω θηλασμού τα έχασα όλα και τώρα τρώω το καταπέτασμα και δεν παχαίνω.

Αυτό που λες για τα διαγωνίσματα μου το έλεγε σήμερα και ο φυσικός του σχολείου. Μου έλεγε ότι θα ήθελε να προσλάβει έναν αδιόριστο φυσικό για να του κάνει τις διορθώσεις!

Εμείς κατεβάσαμε τα χειμωνιάτικα τις προάλλες, αλλά δεν έχει νόημα να τα βγάλω από τις σακούλες και να μαζέψω τα καλοκαιρινά, γιατί δεν κάνει κρύο. Τη μέρα είναι σαν καλοκαίρι, αλλά όχι καύσωνας. Αυτή ήταν η πρόοδος που κάναμε...

Κατερίνα, τις είδα τις φωτογραφίες, καλά τα παιδιά σου τέλεια και το τσολιαδάκι όλα τα λεφτά, ειδικά στη φωτογραφία με τα κατεβασμένα μούτρα!

Αννα Μαρια οταν καποιος μαθητης μου αντιδρα ετσι (ευτυχως σπανια) μου ερχεται να του πεταξω το τραπεζι στο κεφαλι. Οι μαθητες μου ομως ειναι 17 χρονων...26 χρονων γαϊδαρα δεν ντραπηκε να κανει τετοιες γελοιότητες;;;;Τι να πω;;;Τραγικό.

Καλημερα κοριτσια!!!πολυ βροχη από χθες το βραδυ…παει η βολτουλα μας…

Κατερινα μου να χαιρεσαι την Αγγελικουλα σου!!!!

:ymparty::ymparty:

Ανθη ποσα κιλα εχεις να χασεις;ασε κι εμενα αμα με πιασει τρωω χωρις σταματημο…επειδη δεν εχεις αδιαθετησει μηπως κανει κατακρατηση υγρων ο οργανισμος σου;τις κατασκευες τελικα δεν τις εκανα γιατι όταν φτιαχναμε την πιτσα ξεκινησε μια σειρα γκρινιας,μια γιατι καπου εγδαλε το δαχτυλακι της κ μαλλον ετσουζε,μια γιατι μαλλον βγαζει τα πισω δοντια που εχουν μεινει κ εβαζε τα χερια της στο στομα κ εκλαιγε κ ηθελε αγκαλια,συν ότι δεν ειχε κοιμηθει για μεσημερι…τελικα της εφτιαξα γαλα να ηρεμησει κ κοιμηθηκε μετα απο 2 γουλιες στην αγκαλια μου από τις 7.30 μεχρι τις 7.30 το πρωι!!!βεβαια κι άλλες φορες δε εχει κοιμηθει μεσημερι κ αντεχει μεχρι τα 9.τι επαθε τωρα…12.30 κοιμαται ο δικος σου;;;καλε πως αντεχεις;;κ το πρωι τι ωρα ξυπναει;μην μου πεις νωρις…ντουλαπες εχεις να φτιαξεις;εγω ευτυχως τα εχω κανει.

Αννα Μαρια για την μαθητρια τι να πω;;ουτε μικρα παιδια δεν κανουν ετσι…με τον υπνο εμενα μεχρι πριν κλεισει χρονο κοιμοταν καμια ωριτσα μετα το φρουτο γιατι αλλιως δεν αντεχε την ωρα τουφαγητου,ειχε γκρινια κ τελικα δεν ετρωγε.στο χρονο εκοψε τον πρωινο υπνο κ κοιμοταν κανα 3ωρο για μεσημερι,δεν θελω από τωρα να μου κοψει τον μεσημεριανο..ηρεμουμε κ λιγο στο σπιτι!!

Σημερα μαγειρευω φασολακια,κ επειδη είναι λιγα για το βραδυ θα κανω καμια τυροπιτουλα.η Κωνσταντινα μοσχαρακι με μακαρονακι.πως θα την κανω να φαει φασολακια,αρακα που δεν τα θελει;;ουτε αλεσμενα τα θελει.

φιλιααααα

Καλησπερα κουλες!

Κατερινακι μου να χαιρεσαι την ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΛΑ σου!!! Γερη και χαρουμενη να τη βλεπεις παντα!

Κι εμενα γιορταζει το μωρο μου, το δευτερο ονομα του ειναι Μιχαλης!

Τρεχω πολυ στη δουλιτσα, σας διαβαζω καθε μερα αλλα δεν προλαβαινω να γραψω, θα πω γενικα πραγματακια παλι!

Περαστικα καταρχας σε ολα τα αρρωστουλικα παιδακια! Οι ιωσεις αρχισαν δυναμικα παλι! Κι εμενα ειναι αρρωστουλης παλι, αλλα οκ...ευτυχως χωρις πυρετο...

Λοιπον κοριτσια κι εγω που θηλασα 3 μηνες τα εχασα σχεδον ολα τα κιλα, μεσα σε 10 μερες ειχα ξεπρηστει και μου ειχαν μεινει 4 κιλα, αυτα ταεχασα σιγα σιγα τελικα.

Η δικη μου εμπειρια απο την καισαρικη δεν ηταν κακη. ΟΚ πονουσα αρκετα χαμηλα στην κοιλια, αλλα οχι ανυποφορα, τη δευτερη μερα ημουν ορθια (βασικα και το ιδιο βραδυ σηκωθηκα, αλλα δεν...) και φροντιζα το μωρο και εβγαινα και βολτα στο διαδρομο, δεν ειχα θεμα, περαν του πονου στα ραμματα. Ηθελα βεβαια φυσιολογικο αλλα δεν γινοταν τελικα...

Κορινα ολα ΟΚ με τον παιδιατρο;

Καρολινακι και Κατερινακι ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για την κουμπαρια!

Ανθη, Αννα Μαρια, Κατερινα, Κατερινα, Μαρινα, Αλεξανδρα, Μαγδα, Κορινα, Πιπιτσα, Καρολινακι, Μαρακι, Αθανασια (ελπιζω να μην ξεχασα καμια) φιλακια πολλα πολλα!

Χριστινακι να χαιρεσαι τον γιοκα σου!!!!κ περαστικουλια του!!!απο την συνεχεια εχουμε τιποτα νεοτερο;;με εχεις κανει κ εχω κολλησει!! :lol::lol:

ευτυχως επανηλθε η Κωνσταντινα στα ισια της με τον υπνο!!!κατα τα αλλα μας χαλασε η τηλεοραση στο δωματιο κ δεν βλεπω να αντικαθίσταται,οποτε τωρα θα κανουμε 2ο παιδι.. :oops::oops::lol::lol:

καληνυχτα σε ολες!!!

γεια σας κοριτσακια μου

σας ευχαριστω ολες για τα περαστικα και για τα καλα σας λογια!!!αρχισαμε παλι μασκες και ειναι πολυ καλυτερα με τον βηχα,λεω αυριο να τον στειλω παιδικο,σημερα επεσε αισθητα η θερμοκρασια εδω κι ενω ειχε ηλιο ειχε τσουχτερο κρυο φυσικα το καλοριφερ στο φουλ,πηγα ειδα και τον μπεμπουλη λιγο ειναι πολυ γλυκος ,ειναι τελειως ξανθουλης με πολυ λιγα μαλλακια και καθολου φρυδια ,αρχισα να ξετρελενομαι κιολας που να μην ειχα και παιδια κιολας,θελω κι αλλο μωρο......... :cry::cry: καταραμενη τροικα :twisted::twisted::lol::lol::lol:

Κατερινακι να χαιρεσε την κουκλιτσα σου,πολυχρονη!!! κι εγω συνηθως οταν εχει λιγες μυξουλες τον στελνω αλλα επειδη εβηχε πολυ φοβηθηκα να μην κανει εμετο και αρχισει τις γκρινιες και τα κλαμματα και δεν ξερουν τι να τον κανουν

Χριστινακι να χαιρεσε τον Δημητρη-Μιχαλη πολυχρονος!!δεν θυμομουν οτι ειχε δυο ονοματα και περαστικα του κιολας!τελικα δεν πονανε ολες με την καισαρικη ισως να εχει σημασια το ποσο καλος ειναι ο γιατρος ή μηπως ειναι στον ανθρωπο ποιος ξερει;καλε τα μωρα σας πως ειναι;;σε εχω ρωτησει πολλες φορες αλλα δεν μου απαντας.....

Αννα Μαρια καλα η μαθητρια σου ολα τα λεφτα,προσεξε μην φας ξυλο απο δαυτους πολυ περιεργες συμπεριφορες :o:o

Αλεξανδρα ο δικος μου οταν δεν ειναι κουρασμενος δεν κοιμαται με τιποτα το μεσημερι,σημερα για παραδειγμα που τον εβαλα για υπνο ειχε παρει και παιχνιδια μαζι του οπως παντα, τον ακουγα που μιλουσε και επαιζε και στο τελος μου ειπε οτι δεν θελει να κοιμηθει,αντε βαλε μπρος για δευτερο αφου χαλασε και η τηλεοραση :lol::lol: οσο για τα φασολακια και τον αρακα και ολα τα λαχανικα τα περισσοτερα παιδια για να μην πω ολα στην ηλικια της δικιας σου δεν τα τρωνε με τιποτα,κανε υπομονη κι οσο θα μεγαλωνει θα δοκιμαζει και θα τρωει περισσοτερα φαγητα,οι μεγαλοι μου φετος αρχισαν να τρωνε φασολακια,αρακα και οσπρια,ευτυχως τρωνε πολλες σαλατες ενα περιεργο πραγμα και οι τρεις τους τρελενονται για κουνουπιδι; :o;)

Ανθη μου κανε υπομονη και θα τα χασεις σιγα σιγα τα κιλα,οταν θα σου ερθει η περιοδος θα ξεπρηστεις και θα χασεις μαζεμενα κιλα μαζι θα δεις,κι εγω θελω να τρωω περισσοτερο και πολλες φορες κρατιεμαι με το ζορι :o:o

η Μαρια και η Αθανασια δυστηχως χαθηκαν τελειως παλι.........

τι θα μαγειρεψετε αυριο;εγω λεω να κανω τουρλου

πολλα φιλια σε ολες!!!μακια!!!

Γεια σας!

Σήμερα είχαμε πολλές δουλειές, το πρωί πήγαμε σε διάφορα μαγαζιά, μετά έτρεχα να μαγειρέψω, να φάμε, να ταΐσω Αντρέα, μετά το φαγητό καθάρισα τα μπάνια και μετά σχολείο...

Ανθή, καλά, εγώ είχα παρόμοια αντίδραση από μαθητή 43 χρονών πριν από τρία χρόνια... Και να φανταστείς ότι και στις δύο περιπτώσεις, επειδή ήξερα ότι έτσι και έβαζα έναν πάρα πολύ χαμηλό βαθμό θα πάθαιναν κατάθλιψη στο φουλ, έκοψα κι έραψα και τους μεγάλωσα το βαθμό τους στο διαγώνισμα (π.χ. της χτεσινής ο βαθμός ήταν γύρω στο 12 και της το έκανα 15), και αντιμετώπισα τέτοια συμπεριφορά. Αυτή σήμερα με ρωτούσε γιατί όταν με ρώτησαν οι άλλοι για μια ερώτηση στο διαγώνισμα τους είπα την απάντηση (την ώρα που γράφανε) κι όταν με ρώτησε αυτή της είπα απλά να διαβάσει το κείμενο!!!!!!!!!!!!!!!!! Καλά, απ' το μυαλό της τα βγάζει όλα εννοείται. Και μετά έλεγε ότι βοήθησε έναν συμμαθητή της (ο οποίος γενικώς πετάει, λες και είχε ανάγκη τη βοήθειά της) κι ότι αυτός πήρε 18.5 κι αυτή 15 και είναι άδικο! Ουφ, προτιμώ τους άτακτους που τους βάζεις μια φωνή και κάθονται ήσυχοι, από τους δήθεν καλούς μαθητές που σκοτώνουν για ένα βαθμό, και τελικά δεν τον αξίζουν κιόλας...

Αλεξάνδρα, να σου πω τι έκανα εγώ μια φορά με τα φασολάκια. Είχα φτιάξει φασολάκια στο φούρνο, και όταν ψήθηκαν, έβαλα από πάνω φρέσκο μαϊντανό. Στον άντρα μου δεν άρεσε ο μαϊντανός στα φασολάκια, τέλος πάντων, έφαγε όσο έφαγε και μετά έμεινε αρκετό φαγητό, το οποίο δεν ήθελε να ξαναφάει. Οπότε κι εγώ, έφτιαξα μακαρονάδα, άλεσα τα φασολάκια στο μούλτι και τα έριξα στη σάλτσα. Την έφαγε, έγλειψε και τα δάχτυλά του, και ούτε κατάλαβε ότι είχε μέσα φασολάκια! Οπότε αυτό επιβεβαιώνει αυτό που μου έλεγες χτες ότι και οι άντρες μας σαν μωρά είναι.

Εμείς τηλεόραση δεν είχαμε ποτέ στο υπνοδωμάτιο, κι αυτήν που έχουμε στο σαλόνι ούτε που την ανοίγουμε πια.

Χριστίνα να σου ζήσει το αγοράκι σου! Ούτε κι εγώ θυμόμουν ότι έχει δύο ονόματα.

Κι εγώ όπως εσένα ήμουν στην καισαρική. Δε σηκώθηκα από την πρώτη μέρα, γιατί έκανα μεσημέρι την επέμβαση, αλλά σηκώθηκα την άλλη μέρα το πρωί. Μετά από την δεύτερη ή τρίτη μέρα, έκανα βόλτες, καθόμουν, φρόντιζα το μωρό, κ.λπ., αλλά όσο περνούσαν οι μέρες πονούσα πιο πολύ. Όταν γύρισα σπίτι πονούσα αρκετά, οκ, δεν έπαιρνα και πολλά παυσίπονα βέβαια. Με τραβούσαν τα ράμματα, ειδικά θυμάμαι το βράδι που ξυπνούσε ο μικρός κι έπρεπε να ανακαθίσω στο κρεβάτι για να τον θηλάσω, ότι όταν ξεχνιόμουν κι έκανα καμιά απότομη κίνηση για να κάτσω πονούσα και κυρίως ανατρίχιαζα. Γενικώς, όμως, ήταν μια άσχημη εμπειρία, κυρίως ψυχολογικά, και εύχομαι την επόμενη φορά να γεννήσω φυσιολογικά.

Τι γίνεται καλέ με τη συνέχεια; Πιάνω τον εαυτό μου να σκέφτεται τους ήρωές σου, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πολύ καλό το βιβλίο σου!

Κατερίνα, εμάς εδώ σήμερα φυσούσε και μετά έπιασε βροχή. Έξω κάνει λίγο ψύχρα, αλλά μέσα έχει ζέστη. Ειδικά κατά τη διάρκεια της μέρας μέσα στο σπίτι η ζέστη ήταν αφόρητη, επειδή λόγω της βροχής είχαμε κλειστά. Στο σχολείο φορούσα πουκάμισο και πουλόβερ και ήμουν πολύ άνετη, δε χρειάστηκα σακάκι.

Κι εγώ θέλω δεύτερο μωράκι, αλλά πρέπει να αποθηλάσω και δεν είμαι έτοιμηηηη... :( :( :(

Α, δε σας είπα, άρχισα τις αντλήσεις για να κάνω τράπεζα γάλακτος!

Εγώ αύριο μαγειρεύω λουβί φρέσκο με πάλκαπα (=φασολάκι μαυρομάτικο φρέσκο όχι ξερό με ένα είδος κολοκυθιού). Α, τώρα που είπα "κολοκύθι" μιλούσα με τη γραμματέα του σχολείου και μου έλεγε ότι για το παιδί της δεν ξεφλουδίζει τίποτα, τα βράζει όλα με τη φλούδα. Της λέω ότι είναι καλύτερο να τα ξεφλουδίζουμε γιατί στη φλούδα είναι όλα τα φυτοφάρμακα και μου λέει "έτσι που τον προσέχεις το δικό σου, δε θα αποκτήσει καθόλου αντισώματα". Το ίδιο μου είχε πει κι όταν της είπα ότι δεν του δίνω παιδικά γιαούρτια, γιατί είναι γεμάτα συντηρητικά, χρωστικές, ζάχαρη, κ.λπ. Είπαμε να μην είμαστε και υστερικές με τη διατροφή, αλλά νομίζω ότι πρέπει να είσαι πολύ χαζός για να πιστεύεις ότι τα φυτοφάρμακα, τα συντηρητικά, κ.λπ. θα δημιουργήσουν αντισώματα στον οργανισμό... Τέλος πάντων...

Όντως χάθηκαν τελείως η Αθανασία και η Μαρία. Σας φιλώ όλες!

Γεια σας φίλες μου σας ευχαριστω πολυ όλες για τις ευχές σας για τι Αγγελικακι μου!!!!!!

Σημερα δεν κάθισα καθόλου το πρωί δουλιτσες μετα το μεσημέρι είχα μια δουλειά και ένα δίωρο κράτησε τον μικρό η μαμά μου και το απόγευμα είχαν έρθει οι παππούδες να μας ευχηθουν. Ηρθε και ο άντρας μου απο την δουλειά με πυρετό και ελπίζω να του περάσει γρήγορα μην κολλησουμε πάλι οι υπόλοιποι.

Χριστινακι να χαίρεσαι και εσυ τον μικρούλη σου και περαστικα του, άλλαξε απότομα ο καιρός και όλος ο κόσμος ειναι πάλι άρρωστος, Εντωμεταξυ εχει πολυ υγρασία και πονάνε τα κόκαλα μου, θέλω μια ταιλανδη να μου κάνει μασάζ......

Καλα λέει και η Αλεξάνδρα περιμένουμε τη συνέχεια γιατι εχουμε κολλήσει όλες με την ιστορία!

Αλεξάνδρα σένα λόγω παιδικού εχει κόψει τον μεσημεριανο ύπνο και ενώ παλιότερα τα σαββατοκυριακα την κοιμιζα το μεσημέρι τωρα με τίποτα, ειναι μικρούλα ακομα η δικιά σου και πιστεύω ότι δεν θα αλλάξει το προγραμμα και θα συνεχίσει τον μεσημεριανο ύπνο.

Αννα Μαρία πολυ περίεργο τέτοιες συμπεριφορές σε αυτές τις ηλικίες, πόση ανωριμοτητα δείχνουν.

Καληνύχτα

καλημερα κοριτσια!!!καλε επεσε η θερμοκρασια...δεν μ'αρεσει ο χειμωνας!!!κ ακομα δεν αρχισε!!η μικρη ξυπνησε απο τις 7 αλλα ευτυχως ηθελε να χουχουλιασουμε λιγακι στο κρεβατι γιατι δεν μπορουσα να σηκωθω!!σημερα θα κανω ρεβυθια,πως τα κανετε εσεις;λεω να τα κανω στον φουρνο οπως τους γιγαντες.

Κατερινα μου τα λαχανικα τα ξεκινησαν οι δικοι σου στα 6 κ στα 8;;εχουμε μελλον.. :lol::lol: μπραβο που τρωνε σαλατουλα!!οποτε προς το παρον θα τα τριβω μεσα φαγητα να παιρει κ καμια βιταμινη!!

Αννα Μαρια ειχατε κ συνεχεια με την μαθητρια ε;δεν κοιτανε να διαβασουν λιγακι,ο βαθμος μονο τους νοιαζει.οταν διαβαζα για τα φασολακια περιμενα να δω πως τα τρωει ο Αντρεας,αλλα εχεις κ τον αλλο μπεμπη τον δυσκολο... :lol::lol: θα το δοκιμασω παντως αυτο με την μικρη.εμενα καποτε με ζαλιζε ο αντρας μου να μην βαζω πουμαρο στο φαι αλλα φρεσκιες ντοματες,δεν του αρεσε τιποτα.κ μια φορα ειχα μαγειρεψει με πουμαρο αλλα με κομματακια ,οχι σκετο χυμο κ μου λεει''ειδες που σου ελεγα να βαλεις φρεσκιες;;ειναι πολυ νοστιμο..''οτι να ναι!!! καμια συνταγη με το ξερο το μαυροματικο εχεις; καλα,το θεωρω μεγαλη βλακεια αυτο με τα φυτοφαρμακα κ τα αντισωματα....με τα φυτοφαρμακα δεν αποκταμε αντισωματα,ειναι τυχαιο που ο καρκινος εξαπλωνεται;ολοι αναζηταμε να τρωμε οτι πιο αγνο..τι να πω κατι μυαλα!!εσυ συνεχισε αυτο που κανεις!!

Κατερινα πολυ γελασα με την ταιλαδη... :lol::lol: περαστικα στον αντρα σου κ ελπιζω να μην σας κολλησει...βαλτον καραντινα!!!ευτυχως εστρωσε με τον υπνο,δεν μπορω αυτην την γκρινια να μην θελει καν να ξαπλωσει...

παω να ξεκινησω καμια δουλιτσα!!

καλημερα κοριτσια τελικα πηγαμε εχθες παιδιατρο γιατι σαν να ειχε ελαφρυ βηχαλακι και λεω ας παμε να τον δει κιολας...λιγες μερες πιο πριν!!!ευτυχως ολα καλα...ειχε απλα μυξουλες και ειπε λιγο ορο...δεν εχει κατι!Δοξα Το Θεο!τον ζυγισε.....ειναι 8280 και 67 ποντους!μισο κιλακι βαλαμε!μας ειπε οτι ειναι μια χαρα στα κιλακια του φυσιολογικα!επισης για την κρεμα ρυζαλευρο βανιλια που δεν την θελει ειπε και να μην την φαει καθολου την κρεμα δεν μας πειραζει αλλωστε τι ειναι??γαλα με ρυζι και ζαχαρη...τιποτα αλλο!και αλλωστε το ρυζακι το βαζουμε στην σουπιτσα του!οποτε λεει καλυτερα μην του δινετε κρεμα καλυτερα να θηλαζει εκεινη την ωρα!επισης μας ειπε να ξεκινησουμε λαχανοσουπες και να προσθεσουμε και μισο πορτοκαλι και δαμασκηνο για την δυσκοιλιοτητα στην φρουτοκρεμα!αυτααααααααα!!!και συνεχεια της γελουσε!χιχιχιι ο γελαστουλης μου!♥

αχ κοριτσια βγαζει την καλτσα απο το ποδι τωρα και την βαζει στο στομα :lol::lol::lol::lol:

Αλεξανδρα και εδω κρυωσε παρα πολυ ο καιρος!!!

ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ μαρεσε που λες τους αντρες μωρα!!!χαχχαχαα και αυτο με τα φασολακια τελεια :lol::lol: οσο για την μαθητρια τι να πω''??ασχολιαστο...

Χριστινακι ειδες?μια χαρα η καισαρικη!να χαιρεσε και εσυ το αγορακι σου

!

κατερινακι χρονια πολλα για την Αγγελικουλα!!!το ξεχασα!!!

εχθες μου εσφιξε τα σιδερακια η ορθοδοντικος και ποναω παλι :cry:

θα παω να δω νυφικα σημερα αν και λεει η πεθερα δεν εχω τωρα λεφτα για νυφικα μετα τον Ιανουαριο...ετσι ειπε στον αντρα μου :evil::evil: ελεος απλα ελεος!!! κατσε κατσε αν κλεισω καποιο και θελει προκαταβολη θα την παρω εγω τηλεφωνο!!!τι να πω πια???

φιλιαααααααααααα γιατι κλαιει

Καγκουράκι :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops: ξέχασα να σου ευχηθώ για την Αγγελικούλα... :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Να σου ζήσει και να τη χαίρεσαι, έστω και καθυστερημένα! ;)

Θέλω κι εγώ μασάααααααααααααζ.........................

Περαστικά στον άντρα σου.

Αλεξάνδρα η κλασική κυπριακή για τα μαυρομάτικα είναι η εξής: http://www.sintagespareas.gr/sintages/l ... koula.html Εγώ την έχω αναρτήσει. Επίσης, μπορείς να τα φτιάξεις σαλάτα με πιπεριά, κρεμμύδι ξερό ή φρέσκο ή και τα δύο, ελιές ψιλοκομμένες, τόνο, άνηθο, μαϊντανό, δυόσμο, ρίγανη, ό,τι βάλει η φαντασία σου! Έχω και μια συνταγή για μαυρομάτικα με ντομάτα, δεν την έχω φτιάξει ποτέ, θα στη γράψω μετά άμα είναι.

Τα ρεβύθια κι εγώ τα κάνω καμιά φορά όπως τους γίγαντες, είναι πολύ νόστιμα.

Μαρίνα, μεγάλος είναι ο δικός σου! Ο Αντρέας είναι 75 εκατοστά και εννιά κιλά...

Κι εμένα έβγαζε την κάλτσα και την έβαζε στο στόμα σ' αυτήν την ηλικία και τη μασούσε κιόλας!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Καλύτερα έτσι με το ρυζάλευρο, μια χαρά η παιδίατρός σου!

Σας φιλώ όλες!

Καλημέρα σα να έβαλε λίγο κρύο σημερα ε?

Τυχερή που είσαι Αλεξάνδρα που θέλει να χουχουλιαζει μαζί σου το πρωί η μικρη, εμένα έρχεται κατα τις εφτά και ενω τις λέω έλα να κοιμηθούμε λίγο ακομα μου λέει όχι να σηκωθούμε να φτιάξουμε γάλα.....

Μαρίνα μια χαρά να νέα απο το γιατρό θηριακι έγινε ο μικρουλης σου και πολυ σωστά ότι σου ειπε για την κρέμα. Πως το θες το νυφικό τι στυλ? άντε καλό ψάξιμο.

Μαρίνα και Άννα μαρια ευχαριστω και πάλι για τις ευχες :D

Ολο ξεχνάω να σας το γράψω εδώ και μερικές μέρες η Αγγελική κοιμάται μονη της τα βραδιά δεν ξαπλωνω μαζι της μέχρι να την πάρει ο ύπνος!!!!!!

Το καταφέραμε και αυτο μονο το γάλα με το μπιμπερο μας εχει μείνει τωρα σιγά σιγα θα το κόψουμε και αυτο!!!!!

καγκουρακι ακομα μπιμπερο δινεις?εγω του το εκοψα απο τωρα...του πηρα εκπαιδυετικο κυπελλακι και το πιανει και πινει μονος του νερακι :lol: σε κυπελακι δεν πινει?

ωραια αφου κοιμαται και μονη της καλυτερα!μπραβο!και ακομα φορατε παμπερς ή γιγιο?

Μαρίνα όχι δεν φοράει πανα και πηγαίνει στην τουαλέτα στο γιογιό δεν κάθησε ποτε :lol:

Μονο για το γάλα το πρωί και το βραδυ θέλει το μπιμπερο όλη την υπόλοιπη μερα νερό, πορτοκαλαδα πίνει είτε απο το πλαστικό ποτηράκι της ή το παγουρινο που χρησιμοποιεί και στον παιδικό και εχει πιει και απο κούπα και απο κανονικο ποτήρι, γι αυτο λέω αυτο ας έμεινε μονο :D

Γεια σας κοριτσια!!!Ειστε καλα;;Εγω βαριεμαι που αυριο δουλευω και συν τοις αλλοις εχω και πολλη διορθωση και αγχωνομαι πολυ :?:?:?:?:?

Κατερινακι μου γλυκο να χαιρεσαι την κουκλιτσα σου την Αγγελικουλα!!!!Παντα ευτυχισμενο να ειναι το κοριτσακι σου.Αχ δεν μπορεις να φανταστεις ποσο μα ποσο πολυ ζηλευω που κοιμαται μονη της...Ο Πανος δεν υπαρχει περιπτωση να το κανει αυτο...Οσο για το μπιμπερο τα ιδια κι εμεις.Το πρωινο και το βραδινο γαλα απο μπιμπερο το πινει και ειναι και μεγαλυτερος. Δεν αγχωνομαι ομως γι' αυτο.Αλλωστε και την πανα και την πιπιλα πανευκολα τα εκοψε.Για το μπιμπερο δεν εχω προσπαθησει ακομα.Ο υπνος ομως με καιει πολυυυυυυυ :?:?:?

Χριστινακι μου να χαιρεσαι το αντρακι σου το ομορφο και περαστικουλια του.Εχει 2 γιορτουλες ο τυχερουλης ;)

Αννα Μαρια βλεπουν πολλα τα ματια σου και σενα στο σχολειο.Μεγαλοι ανθρωποι με τετοιες αντιδρασεις;;;Τι να πω;;

Αλεξανδρα δεν εχω φτιαξει ντουλαπες, δεν εχω ετοιμασει το σπιτι για χαλιά, δεν εχω διορθωσει..τιποτα δεν εχω κανει :?:?:?:?:?:?:?:? Πολυ αγχος εχω αυτη την περιοδο.Εμενα ο Πανος μεχρι και λιγο καιρο πριν ετρωγε πολλα ωφελιμα φαγητα όπως μπροκολο, φακες, σπανακορυζο κλπ.Τωρα τρωει συγκεκριμενα πραγματα.

Θελω να χασω 5 κιλα. Αδυνατη ειμαι και τωρα αλλα θελω να γινω πολυ αδυνατη οπως ημουν πριν. Εχω ενα πολυαγαπημενο τζιν που δεν μου κανει και κοντευω να σκασω :evil::evil::evil::evil:

Μαρινα ειμαι κι εγω κατα της κρεμας.Στον Πανο ειχα δωσει για να μπουμε στις στερεες τροφες αλλα συντομα την εκοψα οταν μπηκαν και αλλα φαγητα. Οσο για το μπιμπερο, πολλα παιδακια πινουν απο εκει το γαλα τους μεχρι τα 3 και τα 4.Γιατι σου κανει εντυπωση;;;;;;Ψαχνεις νυφικο;;;Ωραιες στιγμες. Την πρωτη φορα που δοκιμασα νυφικο ενιωσα πριγκιπισσα.Βεβαια μετα απο 6 χρονια τα γουστα μου ειναι εντελως διαφορετικα.Αν παντρυομουν τωρα θα φορουσα τελειως διαφορετικο νυφικο.

Κατερινακι μου κι εγω ελπιζω να τα χασω οταν αδιαθετησω.Ο θηλασμος επισης μου προκαλει και δυσκοιλιοτητα οποτε μπορει να φταιει και αυτο.Πώς ειναι ο Δημητρακης σου;;

Αυτα κοριτσια μου.Η κοριτσαρα μου κοιμηθηκε.Παω να την ακουμπησω στο κρεβατακι της.

Καλο βραδυ!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...