Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καφενέ "Οι γυναικάρες με τα καροτσάκια!!!" Νο 5

Recommended Posts

• Απαντήσεις 985
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καγκουράκι, έλα ντε!

Εμείς φεύγουμε, πάμε για να βγάλουμε διαβατήριο στον Αντρέα!

Τι μαγειρεύετε σήμερα; Εγώ πένες με φρέσκια ντομάτα, κρεμμύδι, πιπεριά και φέτα στο φούρνο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σας κοριτσαρες!!!χθες εμεις φαγαμε στην προγιαγια και την γιαγια μας :D:D:D:D

ειχαμε και την σημαιουλα στο χερακι!!! :lol::lol::lol::lol: που επαιζε και τον εθνικο υμνο!!!

πολυ γελιο!!!τρελλαθηκαν!!!!πηγαμε και βολτα υστερα και κουραστηκε ο καημενος...ηρθε και επεσε ξερος στον υπνο....

εμεις πηραμε ταπερακι απο εχθες κεφτεδακια και θα κανω και ενα πουρε και σαλατουλα και ειμαστε οκ... :D

τωρα τελευταια βαριεμαι απιστευτα το μαγειρεμα :lol::lol::lol::lol:

αντε θα εχει και διαβατηριο ο Αντρεας ε??? :D:D:D:D καλα ταξιδακια!!!!!!!!!!αντε και υστερα απο το ταξιδι να μας πεις γρηγορα τα ευχαριστα :D:D:D

φιλιααααααααα :-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*

Καλά, έβγαλε μια φωτογραφία για το διαβατήριο ο Αντρέας... μα μια φωτογραφία... Όλα τα λεφτά!!!

Μιλάμε για ΤΗΝ φωτογραφία! Αφού ενθουσιάστηκε η υπάλληλος που μας εξυπηρετούσε στην υπηρεσία Διαβατηρίων και μας είπε να περάσουμε μέσα απ' το γκισέ να τη δούμε!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Είμαι λίγο ψώνιο ε;

Άννα Μαρία να μας βάλεις τα δούμε ΤΗΝ φωτογραφια :D

Εμείς τα ίδια είχαν απίστευτη γκρίνια το απόγευμα, η Αγγελική κοιμήθηκε κανά εικοσαλεπτο στο αυτοκινητο, την ξύπνησα και δεν σταμάτησε μέχρι που έπεσε για ύπνο να ψευτοκλαιει και να γκρινιαζει. Ο μικρός πάλι σήμερα κοιμήθηκε πολυ λίγο το πρωι οπότε είχε και αυτός τις γκρίνιες του το απόγευμα.

Τώρα κοιμούνται και πάω και εγω, καλο βράδυ :)

γεια σας κουκλες

ειπα κι εγω θα βρω ενα σωρο σελιδες να διαβασω αλλα μαλλον ολες βολταραμε το σκ,το Σαββατο το βραδυ πηγαμε σε ενα φιλικο ζευγαρι που μας καλεσε για φαγητο,την Κυριακη καναμε την παρελαση μας ευτυχως μας κρατησε ο καιρος επειδη εβρεχε συνεχεια το λεω αφου στην Κοζανη ακυρωθηκε λογω καιρου,ο Δημητρης στην αρχη δεν ηθελε να κανει και αρχισε τη γκρινια αφου τον κρατουσε η μια κυρια απο το χερι και παρελασανε μαζι δεν πειραζει στην επομενη παρελαση το Μαρτιο θα εχει μεγαλωσει πιο πολυ και θα ειναι καλυτερα πιστευω ,εγω κλασικα συγκινηθηκα παλι η μανα αφου καμαρωσα και τα τρια αντρακια μου και το απογευμα πηγαμε βολτα στην συνηφαδα μου ,θα βαλω φωτο καποια στιγμη να μας δειτε

Ανθη μου πως ειναι η φραουλιτσα;αφου ηταν καλα τα πνευμονακια της και δεν ειδε τιποτα το ιδιαιτερο ο γιατρος πιστευω θα ειναι ειναι ηδη καλυτερα,ο Πανουλης τι κανει;

Αλεξανδρα να την δοκιμασεις τη σφολιατα ειναι ευκολη εγω κανω συχνα και τις βαζω καταψυξη,γινεται πολυ καλη ζαμπον κασερι,λουκανικοπιτα αλλα και σκετο τυρι δοκιμασε και πες μου

Αννα Μαρια εμεις συνηθως την 25η Μαρτιου κανουμε μπακαλιαρο σκορδαλια φανταζομαι μυρωδια το σκορδο :o:o:lol::lol: ωραιες ακουγονται οι πενες σου,θελω κι εγω να την δω αυτη τη φωτο για το διαβατηριο,πλακα εχει που κοιμαται με ολη τη φασαρια στο κεφι του....

Κατερινακι βαλε κι εδω τις φωτογραφιες να δουμε κι εμεις τον μικρο Νικολακη,η δικια σου δεν κανει παρελαση ε;

Χριστινακι τι κανει το μωρο;;βγηκε απο το νοσοκομειο;

Μαρινα καλα ο παπας απιστευτος ομως.....καλες ετοιμασιες με τη γαμοβαφτιση!!!

δεν θυμαμαι κατι αλλο κουκλες πολλα φιλια σε ολες!!!

Kαλημερα κοριτσια!!εχει κρυωσει αρκετα ο καιρος ε;ευτυχως το σπιτι ειναι ακομα ζεστο κ ελπιζω να αντεξουμε αρκετα χωρις καλοριφερ :? …τι κακο κ αυτό,αμαν αυτοι οι λογαριασμοι..ηρθε κ η εφορια :evil: ,ευτυχως λιγα,απο αλλους που εχω ακουσει.η μικρη πηγε βολτα με τον μπαμπα στην γιαγια κ ετσι εχω ησυχια.. :lol::lol:

Αννα Μαρια θα ειχε πλακα στα γενεθλια με τον καραγκιοζη.. :lol::lol: !!!αχ αυτή η ηλικια που ότι κ να γινεται παιρνουν έναν υπνακο….τι καλα!! Ο μπακαλιαρος δεν είναι κ το αγαπημενο μου για να το τρωω κ 2 φορες το χρονο..γι αυτό προτιμησα τα κεμπαπ :lol::lol: .υποτροφιες από το κατηχητικο;καλα τα 200 ευρω δεν φτανουν ουτε για ζητω… κουκλος στην φωτο ε;;κουκουβα!! :lol::lol:

Κατερινα νανουριστηκε ο Νικολας από τα τυμπανα; :lol::lol: ο γλυκουλης!!προσπαθεις βλεπω να μοιρασεις τον χρονο σου κ με την Αγγελικουλα χωρις τον μικρο ε;τα καταφερνεις ή εχετε κ ζηλιτσες;κι εμενα το κανει αυτό η δικια μου,αν δεν κοιμηθει οσο θελει το μεσημερι ξυπναει με μια γκρινια..αλλο πραγμα..αλλα τελευταια δεν θελει να κοιμηθει κ νυσταζει αργα πχ 4 οποτε αν κοιμηθει 3ωρο που θελει…το βραδυ θα εχουμε παρτυ :?:?:o !!!

Μαρινα όταν εχω φαγητο από την προηγουμενη το καλυτερο μου ;);):lol: !!!εγω δεν βαριεμαι τοσο το μαγειρεμα οσο το τι να μαγειρεψω όταν εχω κ τον αντρα μου’’παλι κρεας,να κανουμε κ λιγη αποτοξινωση’’κ να φανταστεις δεν μαγειρευω συχνα κρεας για να τρωμε κ οσπρια κ λαχανικα.κ αμα τον ρωτησω τι να μαγειρεψω η απαντηση του ‘’κατι απλο’’ :evil: δηλ;;

Κατερινα Κα1,τον Μαρτη θα είναι αψογος ο Δημητρης ;) !!!στην καταψυξη την βαζεις την σφολιατα σαν φυλλο οπως τις ετοιμες ή ετοιμη πιτουλα;επειδη κανω κατι τετοια κ τα βαζω στην καταψυξη για στιγμες που δεν εχω φαγακι για βραδυ ή αν ερθει καποιος.χθες εκανα μια μηλοπιτα…πολύ καλη βγηκε!!

αντε να παω να κανω κ καμια δουλιτσα με την ησυχια μου!!φιλιαααα

γεια σαςςςςςςςςςςςςςςςςςς κουκλες!!!!!!!!

Αλεξανδρα ναι ευτυχως ακομα κραταει το σπιτι γιατι ολο λεμε να βαλουμε σομπα και ολο αλλα εξοδα βγαινουν....φετος ξυλοσομπα γιατι το σπιτι εχει θερμοσυσωρευτες και πληρωναμε 600 ευρω ΔΕΗ :o:o:o:o:o

οποτε καταλαβαινεις/....φετος δεν αναβουν με τιποτα!!!

Κατερινακι γκρινια ειχανε ε???γιατι ετσι?με τις ημερες τους ειναι ε??

σημερα ο αντρας μου εφυγε 8 το πρωι και θα γυρισει 8 το βραδυ...12ωρο στην δουλεια...αλλα τι να κανεις??δουλεια να εχουμε Παναγια μου!!!!!!!!!!!!!!!

ο μικρος κοιμαται καλα τελευταια///ευτυχως!!!!!!!!!!!!! :D:D:D κοψαμε ρυζαλευρο και το μηλο για την δυσκοιλιοτητα ...απο τον αλλον μηνα που θα τρωει και χορτοσουπα ειπε θα τα βαλουμε γιατι θα τον βοηθανε τα λαχανικα να ενεργειται...

αυταααααααααααααα

φιλιααααααααααααααα :D:D:D:D

Γεια σας κορίτσια!

Πριν λίγο γυρίσαμε απ' τον παιδίατρο. Ο Αντρίκος πήγε εννιά κιλά και 75 εκατοστά (ένα μέτρο θέλει για να με φτάσει!). Μας είπε να ξεκινήσουμε σιγά σιγά αβγό και ψάρι. Επίσης μπορούμε να δώσουμε φακές, λουβί (=φασόλια μαυρομάτικα), μυζήθρα ανάλατη, κάποια δικά μας φαγητά, όπως κοτόπουλο ψητό με πατάτες, όλα χωρίς αλάτι, όμως. Του είπα για το θηλασμό και για τη θρομβοφιλία, οπότε μου είπε ότι θα πρέπει να αποθηλάσω πριν ξαναμείνω έγκυος. Μας έδωσε και μια φόρμουλα, αλλά το σκέφτομαι ρε κορίτσια, έχω διαβάσει ότι πλέον από τον πρώτο χρόνο το μωρό μπορεί να πιεί φρέσκο γάλα. Σκέφτομαι και το οικονομικό είναι η αλήθεια, γιατί να γίνω παιχνιδάκι στα χέρια των μεγάλων βιομηχανιών; Τέλος πάντων... Μέχρι 14 μηνών τουλάχιστον θα θηλάζω και μετά βλέπουμε.

Εν τω μεταξύ, δε σας είπα ότι τελικά η ιστορία με την ασφαλιστική εταιρεία που υποτίθεται βρήκε δουλειά ο άντρας μου αποδείχθηκε πολύ μεγάλη απάτη. Αυτός που τον έβαλε στη δουλειά, και παρουσιαζόταν ως πάτρονας και μέντοράς του, τελικά τον εκμεταλλεύτηκε άγρια, αφού τόσο καιρό ο άντρας μου στην εταιρεία δε φαινόταν πουθενά, και ουσιαστικά δε δούλευε για την εταιρεία, αλλά γι' αυτόν! Του βρήκε πελάτες, πήγαν σε πόσα ραντεβού, έκαναν και δύο ασφάλειες, ο άλλος επωφελήθηκε γιατί πήρε την προμήθεια και ο άντρας μου δεν πήρε ούτε ένα λεπτό! Τόσο καιρό τον κορόιδευαν ότι θα τον πληρώσουν, ενώ στην πραγματικότητα δε θα τον πλήρωνε η εταιρεία, αλλά ο συνεργάτης, ο οποίος θα του έδινε απλά ένα ποσό από τη δική του προμήθεια. Δηλαδή ουσιαστικά ο άντρας μου έκανε ένα ψυχικό σ' αυτόν και του βρήκε πελάτες, και αυτός θα του έδινε ένα χαρτζιλίκι για το ευχαριστώ. Όσο για τα μαθήματα, άλλη απάτη αυτή, αφού τον έβαλαν με άτομα σε πολύ ψηλότερο επίπεδο, το μάθημα γινόταν σύμφωνα με το επίπεδο των άλλων, και τελικά ο δάσκαλος είπε στον άντρα μου ότι δεν είναι έτοιμος, είναι πολύ πίσω σε σχέση με τους άλλους, και καλύτερα να μη δώσει εξετάσεις (αν έδινε εξετάσεις και περνούσε, θα μπορούσε να δουλέψει κανονικά χωρίς συνεργάτη, οπότε δεν τους συνέφερε).

Τέλος πάντων, εκνευριστήκαμε πολύ μ' αυτήν την ιστορία, κυρίως γιατί ο συνεργάτης το παίζει πολύ κοινωνικός επαναστάτης, όλο διοργανώνει πορείες και διαδηλώσεις, εκδηλώσεις και διαμαρτυρίες για τις κοινωνικές αδικίες, την τρόικα, τα ΑΜΕΑ, τα αδέσποτα σκυλιά, κ.λπ., και στην πλάτη μας έπαιξε τόσο άσχημο παιχνίδι.

Κατερίνα, ωραία περάσατε το σαββατοκύριακο! Έλα βρε, παρέλασε και ο Δημητράκης; :lol::lol::lol::lol:

Εμάς εδώ μια μαθήτρια παρέλαυνε με ένα παπούτσι! Θα τις έφυγε, φαίνεται, όπως περπατούσε, και δε σταμάτησε να το πάρει!

Καγκουράκι, αχ με αυτή τη γκρίνια. Εμάς ο Αντρέας κάνει το εξής τον τελευταίο καιρό: έρχεται συνέχεια, πιάνεται από πάνω μου, και σηκώνει τα χέρια για αγκαλιά. Τώρα για ποιο λόγο θέλει συνέχεια αγκαλιά, ενώ μπορεί να μετακινείται μια χαρά μόνος του, δεν μπορώ να καταλάβω. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά όποτε τον έχω πάνω μου και τον αφήνω απλά να κάθεται στα πόδια μου, τσαντίζεται, αρχίζει παράπονα και κλάμα, και σηκώνει τα χέρια να τον πάρω αγκαλιά...

Αλεξάνδρα, δίνει κάτι υποτροφίες της πλάκας η μητρόπολη στους αποφοίτους των κατηχητικών.

Ο μπακαλιάρος μ' αρέσει πολύ, και τηγανιτός, και ψητός, και βραστός, και μαγειρευτός! Ειδικά μου αρέσει ο φρέσκος, όταν βρίσκω στο ψαράδικο της γειτονιάς. Τώρα που θα αρχίσει κι ο Αντρίκος το ψάρι θα παίρνω πιο συχνά!

Εμένα μου αρέσει πολύ το μαγείρεμα. Όποτε ρωτήσω τον άντρα μου τι να φτιάξω, μου λέει "κάνε ένα πιλάφι". Μα πάντα όμως! :lol::lol::lol:

Μαρίνα, δαμάσκηνα δοκιμάσατε για τη δυσκοιλιότητα του μωρού;

Κι εμάς εδώ το ηλεκτρικό είναι πανάκριβο... Ευτυχώς τόσο πολύ δεν έχουμε δώσει, αλλά ούτε και δυνατότητα για ξυλόσομπα υπάρχει...

Τι τρώτε σήμερα; Εμείς καθάρισμα του ψυγείου και... ΠΙΛΑΦΙ!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

δαμασκηνα σε τοσο μωρο???? :?:?:?:? γινεται???αυτο που ειπε ειναι να βρασω φρεσκο χαμομηλι και οχι το ετοιμο αλλα εγω του δινω το ετοιμο....κανει φρεσκο???? :?:?:?

Δεν ξέρω αν κάνει από τόσο μικρό δαμάσκηνα. Εμάς γύρω στους εφτά μήνες νομίζω μας είχε πει ότι μπορούμε να βάζουμε αποξηραμένα δαμάσκηνα στη φρουτόκρεμα, αλλά επειδή δεν έχει δυσκοιλιότητα, δεν βάλαμε ποτέ, μήπως μας αρχίσει τις διάρροιες!

Φρέσκα δαμάσκηνα του δώσαμε αρκετές φορές τον Σεπτέμβριο που ήταν η εποχή τους.

Το φρέσκο χαμομήλι νομίζω γίνεται, γιατί να μη γίνεται;

Φαγαμε τον αρακα μας,εβαλα κ την μικρη για υπνο μπας κ κοιμηθει νωρις κ δεν εχουμε γκρινιες.στην Κωνσταντινα σημερα εκανα πρωτη φορα μοσχαρακι γιατι δεν θελει με τιποτα τον αρακα.της το ψιλοεκοψα μεσα στο ρυζακι κ εφαγε μια χαρα!!

Μαρινα 600 ευρω Δεη;;; :o:o εγκεφαλικο θα ειχα παθει!!!εμεις εχουμε φυσικο αεριο αλλα δεν το βλεπω πιο φθηνο οπως το λενε...πρωτη χρονια εδω στο σπιτι με την Κωνσταντινα μωρο κ ηρθε ο 1ος 300+ ευρω!!κ μην νομιζεις οτι το ειχαμε στο φουλ,21 βαθμους...φετος εχουμε κ ενα ηλεκτρικο καλοριφερ,περισσοτερο για το δωματιο της μικρης ,θα αναβουμε κ το τζακι κ λιγο καλοριφερ κ ελπιζω να ειμαστε καλα!!για την δυσκοιλιοτητα μια φιλη ειχε παρει απο ενα μαγαζι με βιολογικα ανθη χαμομηλιου κ επειδη ειχε μεγαλο προβλημα με το μωρακι της αμεσα ειδε αποτελεσμα,για δοκιμασε το,μαλλον εχει διαφορα απο το χαμομηλι το ετοιμο.τι δουλεια κανει ο αντρας σου;ας δουλευει πολυ τετοιες εποχες,μονο να πληρωνεται!!

Αννα Μαρια τι λες τωρα;τι κοροιδια με την ασφαλιστικη;η κουμπαρα μου παρακολουθησε κατι σεμιναρια,εδωσε εξετασεις κ μετα δουλευε κανονικα.τι να πω πια,εκμεταλλευση παντου!ελπιζω να βρεθει κατι συντομα.ο Αντρικος τελεια!!!σας περναμε ενα χρονο κ μας περνατε ενα κιλο!!! :?:? εκανες ενεσεις στην εγκυμοσυνη;κ γιατι δεν κανει να θηλαζεις παραλληλα;σκεφτεσαι συντομα για μωρακι;οσο για το γαλα,καλυτερα φρεσκο θα ελεγα αφου πια δινουν φρεσκο μετα το χρονο,γιατι να αρχισεις τις σκονες;καλυτερα να συνηθισει στο φρεσκο μια κ καλη. αα τα μπακαλιαρακια κι εμενα μου αρεσουν κ τα παιρνω οταν βρω φρεσκα για την Κωνσταντινα,το αλλο το παστο δεν με τρελαινει.

σας φιλω γιατι μαλλον κοιμηθηκε,οποτε να ξαπλωσω κι εγω!!!

καλησπερα!!!

ευχαριστω πολυ πολυ ολες για τις ευχες!!!

κα μου τι γλυκο να καμαρωνεις ετσι τα παιδακια σου! ο δημητρακης ειναι μικρος ακομα, θα μαθει κι εκεινος! να τον χαιρεσαι και παλι! κριμα για το παιδακι, θα ειναι ζορικα με το γυψο...

κατερινακι μου πως ειναι ο νικολας σου καλυτερα; δυσκολο να μοιρασεις το χρονο σου σε 2 παιδακια, αλλα δεν γινεται αλλιως!

μαρινακι για τη δυσκοιλιοτητα λιγο λαδακι με μια μπατονετα στον πισινουλη να δοκιμασεις και χαμομηλακι στο γαλα νομιζω θα ειναι μια χαρα! πολυ μου αρεσε η σημαια με τον υμνο! χαχαχα! η ξυλοσομπα ποσο κανει; το σκεφτομαστε κι εμεις...

ανθη μου περαστικα στη φραουλιτσα! ειναι καλυτερα τωρα; πωπω οταν ταλαιπωρουνται με βηχα και συναχι ειναι πολυ ασχημο κι εγω στεναχωριεμαι πολυ! ο πανουλης;

αννα μαρια συγχαρητηρια για τη γιορτη! για το γαλα εχω ακουσει οτι το σκονογαλα ειναι το καλυτερο κι οτι μεχρι τεσσαρων αυτο πρεπει να πινουν, ωστοσο ο δημητρακης απο 10 μηνων πινει εβαπορε η υψηλης παστεριωσης γιατι το βαρεθηκε! ΤΗΝ φωτογραφια παρακαλω!

αλεξανδρα χαιρομαι που φοβασαι, παει να πει οτι κατι καναμε! καλα μακαρι ο δικος μου να ηθελε οσπρια και λαχανικα, ολο κρεας θελει! το ζουζουνι σου καλα;

ξεχασα κατι; δεν θυμαμαι αληθεια, εχω και μερες να μπω λογω σκ και δουλειας κλπ, ελπιζω να σας θυμηθηκα ολες...

η αθανασια τι κανει αραγες;

εδω ειναι και η συνεχεια της ιστοριας!

http://butterflysstories.blogspot.gr/2012/10/6.html

λογικα το επομενο την αλλη δευτερα, αν εχω προλαβει να το γραψω ως τοτε!

εμεις περασαμε ομορφα σκ, ο μικρος ολο δωρα επαιρνε απο την παρασκευη, αλλο που δεν ηθελε!

εν τω μεταξυ ειναι μεγαλη μαφια! την κυριακη ειχε ερθει ο ενας νονος του και φαγαμε, ειδαμε ταινια και τελος παντω πηγε αργα, ηταν και η αλλαγη της ωρας, νυσταξε, αλλα ολοι οι καναπεδες ηταν πιασμενοι, αυτος ηθελε να ξαπλωσουμε αγκαλιτσα, αλλα δεν γινοταν. οποτε αρχισε να λεει "θα φυγουνε"... "οι νονες"... και μετα πηγαινε και σηκωνε ψηλα τα χερακια του μια στο νονο και μια στη νονα οτι και καλα "σ' αγαπαω τοοοσο πολυ"! και μετο το ξαναελεγε! βεβαια τον μαλωσα και του ειπα οτι δεν ειναι σωστο! αλλα πολυ μαφια!

το πρωι ξυπνησε και τους ζητουσε και του ειπα "εφυγαν, αφου τους εδιωξες! σου εφεραν τοσο ωραιο δωρο κι εσυ τους εδιωξες...ηταν σωστο αυτο;" και με κοιταει και μου λεει "οχι"!! Με εστειλε!

Αυτα τα ολιγα! Καλο βραδυ!

Γεια σας!

Γύρισα πριν λίγο απ' το σχολείο, έφαγα και μπήκα να σας γράψω.

Αλεξάνδρα, την απάτη, όπως φάνηκε, δεν την έκανε η ασφαλιστική εταιρεία, αλλά αυτός που έβαλε τον άντρα μου στη δουλειά. Αυτόν τον είχα φίλο εγώ στο φέισμπουκ, χωρίς να γνωριζόμαστε προσωπικά. Έβαλε αγγελία ότι ψάχνει άτομα η εταιρεία τους (ενώ στην πραγματικότητα αυτός τους έψαχνε), αλλιώς μας τα παρουσίασε στην αρχή, μετά άρχισε σιγά σιγά να τα μασάει και να τα αλλάζει, και όπως καταλάβαμε (ίσως νωρίς, ίσως αργά), επειδή τώρα οι δουλειές είναι πεσμένες και δεν κάνει κανείς ασφάλειες, αυτός έψαχνε άτομα όχι για να δουλέψουν στην εταιρεία, αλλά για να δουλέψουν μαζί του, δηλαδή να κλείσουν ραντεβού με δικούς τους και να κάνει αυτός ασφάλειες. Και μιλάμε για μεγάλο άνθρωπος, 55 χρονών, και πολύ σοβαρό.

Επειδή έχω θρομβοφιλία πρέπει να κάνω καθημερινά μία ένεση ηπαρίνης και να παίρνω μία ασπιρίνη. Η ηπαρίνη απ' όσο διάβασα δεν επηρεάζει, η ασπιρίνη, όμως, απαγορεύεται στο θηλασμό...

Κι εγώ το σκέφτομαι για φρέσκο γάλα. Τώρα το συζητούσαμε με τον άντρα μου και του έλεγα ότι προτιμώ να δώσω κατευθείαν φρέσκο, και μου λέει "ε, πάρε τη μάνα μου να σου πει". Του λέω "καλά, από πού κι ως πού είναι η μάνα σου ειδική στο γάλα των παιδιών;" και μου λέει το χιλιοειπωμένο "Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕ"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Του λέω "κι επειδή μεγάλωσε τρία παιδιά σημαίνει ότι έκανε όλα τα σωστά και θα μου τα πει κι εμένα να τα κάνω;". Πάντως προχτές που πήρε τηλέφωνο και με ρωτούσε για το γάλα, μου είχε πει κι αυτή για φρέσκο.

Χριστίνα, τη διάβασα τη συνέχεια. Μπρρρρ... Ανατρίχιασα... Μια απορία έχω: η Μαίρη παντρεύτηκε τον κανονικό Γιώργο και μετά πήρε ο τρομακτικός Γιώργος τη θέση του ή κατευθείαν τον τρομακτικό; Απ' όσο καταλαβαίνω έγινε το πρώτο.

Μεγάλη μαφία ο Δημητράκης!

Σήμερα ήρθε μια φίλη μου και μου έφερε μια σακούλα με ρούχα των παιδιών της για τον Αντρίκο. Έχει απ' όλα, και ζιπουνάκια και φορμάκια και μπλούζες και παντελόνια και πουλόβερ και σακάκια! Τέλεια, δε θα χρειαστεί να αγοράσω σχεδόν τίποτα! Κουτί μου ήρθε τώρα με τις μειώσεις!

Γεια σας γεια σας,

Το πρωι είχα λίγο χρόνο να μπω αλλα είχε πρόβλημα η σύνδεση, οπότε βραδινή σήμερα.

Βλέπω μετα τις ερημιες του Σαββατοκύριακου πήραμε πάλι φορα.

Εμείς καλα είμαστε, είχα πολυ σίδερο το πρωι αλλα ευτυχώς ξεμπερδεψα :P

Σας είπα ο Νικόλας άρχισε να κάνει πρρρρρρρ :D

Κατερίνα μου τα καμαρωσες τα αντρακια σου ευτυχώς δεν σας τα χάλασε ο καιρος. Ο Δημητρακης είναι μικρουλης και όσο να ναι πρώτη φορα ντραπηκε η ψυχούλα μου. Εμείς όχι δεν κάνουμε παρέλαση :( θα περιμένω να την καμαρωσω οταν παει δημοτικό.

Αλεξάνδρα ναι προσπαθω να περνάω καποιες ώρες μονο μαζι της για τις ισορροπίες. Γενικα τα παει καλα με τον μικρούλη δεν τον ζηλεύει. Απο τότε που ξεκινησε παιδικο δεν την κοιμιζω το μεσημέρι και κοιματε μια και καλη το βράδυ κατα τις 9 αν όμως είναι να πάμε κάπου με το αυτοκινητο και την πάρει ο ύπνος έστω για λίγο γιατι γυρνάει εξαντλημενη τότε έχουμε γκρινια :cry:

Άννα Μαρία θέλω και εγω αυτη τη συνταγή με τις πένες. Μια χαρα ο αντρικος θα δοκιμάσει και νεες γεύσεις. Για το γάλα δώσε φρέσκο αφου όταν το σκέφτεσαι θα είναι ήδη 14-15 μηνών. Η δικια μου παιδιατρος μου είχε πει ότι μπορω να δίνω φρέσκο και αν θέλω να προτιμω είτε τα παιδικα είτε αυτα με το περισσότερο ασβέστιο γιατι είναι πιο εμπλουτισμένη στα συστατικά που έχουν αναγκη. Αλλα μην ξεχάσεις να ρωτήσεις την πεθερα είπαμε ΑΥΤΗ ΞΕΡΕΙ ΤΡΊΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕ :P

Καλε τι πράγμα και αυτο με την δουλεια τόση εκμετάλλευση πια...

Χριστίνα έτσι έτσι μαφία και ο Δημητρακης! Αχ θα με ξενυχτησεις πάλι σήμερα με την συνέχεια της ιστορίας αλλα θα την διαβάσω γιατι έχω πολυ αγωνια :geek:

γεια σας κοριτσια μου

σημερα βγαζουμε τσιπουρα και τα παιδια πηγαν απο νωρις στο καζανι με τον μπαμπα τους και αργα το απογευμα αφου ξυπνησε ο Δημητρης πηγαμε κι εμεις,οταν τους ειδα ηταν μεσα στην μαυριλα αλλα το ευχαριστηθηκαν τους εβγαλα και φωτογραφιες ,οταν βγαζουμε τα τσιπουρα ψηνουμε κιολας διαφορα κοψιδια και πινουμε κρασακι καλα ειναι αλλα ο Αντωνης με τα πεθερικα μου θα μεινουν ολο το βραδυ για να τελειωσουν καλο πρωι θα ερθει στο σπιτι ,σημερα εφτιαξα βραστο και κεικ με καστανα

Αννα Μαρια πολυ κομπινα ο τυπος τι να πω :o ωραιο το ετοιμο χρημα αφου εβρισκε ο αντρας σου τους πελατες μια χαρα περνουσε αυτος,για το γαλα που λες η παιδιατρος μας ειχε πει οτι μεχρι τα τρια καλα ειναι να πινουν γαλα σκονη γιατι ειναι πιο εμπλουτισμενο σε βιταμινες και συστατικα που χρειαζεται ενα παιδακι,καλα παιζονται διαφορα ομως με τις εταιριες εγω φρεσκο τους δινω παντως κι ας λενε οτι θελουν ,παρε κι εσυ την πεθερα σου καλε τι ρωτας εμας :lol::lol::lol: μια χαρα βολευτηκες με τα ρουχα κι εμενα μου εφερε μια ξαδερφη μας αρκετα γιατι δεν διασωζονται ολα απο τους αλλους

Χριστινακι μεγαλο νουμερο κι ο δικος σου Δημητρακης :lol::lol: ολο ζουζουνιες!!!περιμενω τη συνεχεια....ο Παρουλης σας τι κανει τελικα δεν μας ειπες;ειναι καλυτερα;

Μαρινα το πορτοκαλι ειναι καλο για τη δυσκοιλιοτητα και αφου τον θηλαζεις ακομα να τρως κι εσυ και πορτοκαλια και δαμασκηνα θα τον βοηθησει,δυσκολο πραμα η δυσκοιλιοτητα παντως εγω υποφερω....

για τη θερμανση που λετε εμεις ηδη αναβουμε καλοριφερ,εχει πεσει αρκετα η θερμοκρασια και χρειαζεται ειδικα οταν κανουμε μπανιο ειναι απαραιτητο,αλλα απο περυσι ευτυχως βαλαμε ξυλολεβητα και σωθηκαμε χορτασαμε ζεστη και πολυ πιο οικονομικα απο το πετρελαιο εχω και μεγαλο σπιτι δεν την βγαζαμε καθαρη με το πετρελαιο,ο αντρας μου λεει μπορει να μην εχουμε να φαμε φετος αλλα ζεστη θα εχουμε σιγουρα ;);) τωρα για τις σομπες σιγουρα οι τιμες ποικιλουν αναλογα τη σομπα

Κατερινακι μαζι γραφαμε,σιδερο κι εσυ;τα δικα μου ρουχα αυτες τις μερες δεν τελειωνουν ποτε συνεχεια σιδερωνω και πλενω που να τελειωσουν πολυ πλυντηριο ομως :o:o

Αλεξανδρα αρακα πολυ καιρο εχω να κανω καλη ιδεα,γιατι της εκανες πρωτη φορα μοσχαρι δεν ξαναφαγε; :o

οι υπολοιπες που ειστε;;;

πολλα φιλια!!!

Κι εγώ σίδερο έκανα τώρα. Είχαν μείνει κάτι λίγα αντρέικα, κάθισα τώρα και τα τελείωσα. Αλλά από αύριο άλλα πλυντήρια...

Ο τύπος απ' τη δουλειά όντως πολύ μαφία, κι ευτυχώς που το καταλάβαμε και δεν συνέχισε να του παίρνει πελάτες ο άντρας μου. Ξόδεψε και τόσα λεφτά στα καύσιμα πήγαινε-έλα στη Λευκωσία για τα μαθήματα, τζάμπα λεφτά.

Καγκουράκι άρχισε κιόλας το πρρρρ ο Νικόλας;;; Ο Αντρέας το άρχισε πολύυυυ μετά!

Εμείς αλλάξαμε σύνδεση επιτέλους, πήραμε ένα νέο πακέτο και θα πληρώνουμε τα μισά, ενώ θα έχουμε διπλάσια ταχύτητα ίντερνετ. Και το κυριότερο, το νέο ρούτερ δεν είναι ασύρματο, έχει και ασύρματο βέβαια, αλλά θα το έχουμε κλειστό.

Για το γάλα ο δικός μου παιδίατρος είπε αυτό που έλεγε και ο παιδίατρος της Κατερίνας. Θέλω να κάνω και τράπεζα γάλακτος, αλλά δεν βρίσκω ώρα να καθίσω να βγάλω γάλα. Πρέπει να οργανωθώ. Τα σακουλάκια πώς τα αποστειρώνουμε;

Κατερίνα, τι ωραία με τα τσίπουρα! Ωραία περνάτε εσείς εκεί πέρα!

Σας γράφω και τη συνταγή για τις πένες, αλλά δεν είναι ακριβή τα υλικά. Μου την έδωσε η καθαρίστρια του σχολείου, και μου έλεγε "τρίβεις ντομάτες" "πόσες ντομάτες;" "πολλές, τρίψε πολλές". Οπότε, την έφτιαξα με ό,τι είχα στο σπίτι.

Βράζουμε τις πένες, να είναι αλ ντέντε. Ψιλοκόβουμε κρεμμύδι και πιπεριές και τα μαραίνουμε με λάδι. Προσθέτουμε τη ντομάτα τριμμένη στον τρίφτη (αρκετές ντομάτες, καμιά 7-8 μπορεί και περισσότερες). Η κυρία Δώρα (καθαρίστρια του σχολείου) μου είπε να αφήσω τη ντομάτα να πιεί τελείως τα υγρά της, όπως όταν φτιάχνουμε σάλτσα για πίτσα. Αλλά επειδή οι πένες έχουν την τάση να στεγνώνουν, προτίμησα να αφήσω τη σάλτσα με λίγο ζουμάκι. Ρίχνουμε πιπέρι και ρίγανη. Αλάτι όχι πολύ, έως και καθόλου, γιατί θα βάλουμε μετά τη φέτα. Μετά βάζουμε τις πένες σε ταψί ή πυρέξ και προσθέτουμε τη σάλτσα. Προσθέτουμε και αρκετή φέτα τριμμένη με το χέρι (μπορούμε να βάλουμε και κάποιο άλλο τυρί μαζί με τη φέτα, αλλά όχι να την αντικαταστήσουμε τελείως), ρίχνουμε λίγη ρίγανη ακόμη, ανακατεύουμε και ψήνουμε για λίγο στο φούρνο.

Ααααααα! Οκ, τώρα κατάλαβα! Γιατί αναρωτιόμουν τόσο καιρό πώς γίνεται να αποστειρώσω τα σακουλάκια...

καλησπερα! λοιπον αννα μαρια τωρα το καταλαβα τι παθατε! τι λαμογιο! αντε μωρε πια, ολοι να πατησουν στην αναγκη! κριμα τα εξοδα και κριμα και τη χαρα του αντρα σου! τεσπα, ελπιζω να ερθει κατι καλυτερο, καθε εμποδιο για καλο!

καλε ναι, ο γιωργος ηταν καλος και μετα τον φαγανε λαχανο!Ωραιες οι πενες, θα τις φτιαξω!

καλα ρε αννα μαρια, ρωτας εμας ενω εχεις ΤΗΝ πεθερα;;;

κατερινακι αρχισε τους ηχους το μικρο; Πως ειναι;για πες διαβασες τελικα;

ανθουλα κανενα νεο με τη φραουλιτσα;

κα μου, πολυ ζηλευω! απο τοτε που εμενα κρητη θελω να παω σε καζανι και δεν εκατσε! αστα!εδω ο καιρος εχει λαλησει εχει πολλη ζεστη κι ολοι φυσικα ειναι αρρωστοι, αλλα ευτυχως ακομα δεν αναψαμε τιποτα, οποτε...

καλε την εβαλα τη συνεχεια χτες!

μαρινα πολυ γελασα με τον αντρα σου! μα πολυ ομως!

τωρα παλι απο δουλεια μπηκα, αν ξεχασα κατι...

φιλακια!!!

Γεια σας κορίτσια

Έχω έναν πονοκέφαλο απο το απόγευμα άλλο πράγμα, παει να σπάσει το κεφάλι μου

Πάω να ξαπλωσω γιατι χθες δεν κοιμήθηκα καλα, έπεσα στις μια, αφου διάβασα και τη συνέχεια στην ιστορία της χριστινας, μετα ξύπνησα στις πέντε θηλασα τον Νικόλα και μετα δεν κοιμόταν μου χαμογελαγε και μου "μιλούσε" μέχρι τις έξι. Είχε πολυ καιρο να μου κάνει τέτοια κόλπα μέσα στη νύχτα. Κοιμήθηκα στις έξι και ξύπνησα πάλι στις εφτα γιατι ξύπνησε το άλλο ταρζανακι, ε αυτο ήταν απο εκείνη την ώρα είμαι στο πόδι.

Φιλακια

τι κανετε κοριτσαρες μου γλυκιες?????

μου λειψατε πολυυυυυυ ....

ο πατατουλης μας εχει μεγαλωσει πολυ...κοτζαμ αντρας εγινε... :D:D κλεισαμε τους 5 μηνες...!!!βγαζει πολλα σαλακια...μου χαιδευει το προσωπο και εγω να λιωνω...και αρχιζει και λεει λογακια αμμμπππγκκκκκκκμππππ...καταλαβαατε τιποτα? :lol::lol::lol:

και ναι το ομολογω ευθαρσως ειμαι φουλ ερωτευμενη μαζι του!!!!!!!!!!!!!!!!!!λατρευω την κορη μου αλλα με αυτον εχω παθει κατι... :lol::lol::lol:

χαιρομαι που ειστε ολες καλα...

φιλακια σε ολες ....

νυσταζω απιστευτα...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...