Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καφενέ "Οι γυναικάρες με τα καροτσάκια!!!" Νο 5

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια!!!η μικρη ακομα κοιμαται,ευτυχως!!!!προλαβα κ κοιμηθηκα λιγο παραπανω κ ξεκουραστηκα!!

Μαγδουλα μου ένα σκ εχεις κ πλακωνεσαι στις δουλειες;;τι να κανεις κι εσυ!!!!

Κατερινα νομιζα πια ότι φθινοπωριασε,αν κ το σκ λεει θα ξανανεβει,αλλα ποσο πια;;Νιεμβρης θα μπει σε λιγο!!τι ωραια που το ευχαριστηθηκε η μικρη σου Αγγελικη!!!καλυτερα είναι η Κωνσταντινα,σχεδον περασε ο βηχας,Καλλιθεα μενουν τα πεθερικα μου οποτε παμε κ από εκει καμια βολτα.μια χαρα ο μικρουλης μεγαλωνει!!!μασκα ε;κι εμεις καναμε αυτην την φορα.παιρνεις από το φαρμακειο το σπρευ κ θα παρεις κ μια μασκα (κανει 30 ευρω,να εισαι προετοιμασμενη) που μπιανει μεσα μυτουλα κ στοματακι ώστε να καταπιει το φαρμακο.εμενα από το 1ο βραδυυ κοιμηθηκε καλυτερα γιατι ξυπναγε κ εβηχε.περαστικα!!!!

Γεια σου Χριστινα,τι γλυκας ο γιος σου!!!κ το μαλλακι του τελειο!!τετοιο μαλλι δεν εχουμε δει εμεις ακομα..χαχα αργει πολύ να μακρυνει αλλα ευτυχως εχουν σταματησει πια να την παιρνανε για αγορακι!! Τι εχει το ανιψακι σου;δεν τρωει;ποσο είναι κ ποσα κιλα;εδώ εγραφα http://mammyland.com/forum/8/18628 .αν θες αλλες πληροφοριες πες μου! Εχεις αρχισει τις τιμωριες;ειπα κι εγω να αρχισω γιατι οι φωνες δεν βοηθανε ποια ουτε εμενα ουτε εκεινη…αλλα την βαζω για 2 λεπτα κ κλαιει συνεχεια ,ακομα κ όταν παω να της μιλησω με αγκαλιαζει κ κλαιει..τι πρεπει να κανω;;;τι κολπα σου κανει το βραδυ καλε;;εχεις αρχισει δουλεια κ λειπεις;εισαι κ συγγραφεας;εχω σημειωσει την σελιδα κ θα τα διαβασω από την αρχη!!

Κατερινα (Κα1) τι ωραια να σου ερχονται λεφτακια εκει που δεν το περιμενεις…εγω δεν προλαβα να παω για το οικογενειακο φετος.με το καλο το ανιψακι!!!!κι άλλο αγορακι στην οικογενεια!!λες να μην της φοραω πανα ε;κ τωρα που θα στρωσω κ χαλια…θα μυριζουμε κατρουλιλα..χαχαχα!!!εμεις φυσικο αεριο εχουμε αλλα είναι κ αυτό πανακριβο ρε γαμωτο..κ μην νομιζεις ότι το εχουμε σε θερμοκρασια να σκαμε από την ζεστη κ παλι κατι 300αρια ερχοταν ο λογαριασμος…

Κορινα μου κι εμενα ευτυχως τελεια είναι τα αυτακια ,μονο ένα μικρο μπαλακι εχει διπλα που αργοτερα μου ειπαν ότι μπορει να το καυτηριασουμε,αν κ με τα μαλλακια όταν μακρυνουν ουτε θα φαινεται..θα δουμε.κι εγω στην εγκυμοσυνη ουτε μισο φαρμακο δεν ειχα παρει..προσεχα τα παντα,αλλα ποιος ξερει γιατι ετυχε!! Την κολοκυθα την κανουν πιτουλα,δεν εχω δοκιμασει όμως καποια συνταγη..αχ αυτοι οι αντρες …να δω κι εμενα ποτε θα μου κατεβασε τα χαλια..πρεπει να τον στριμωξω!!!χαχα με το αυτι –νεφρο πραγματικα κουλο!!! Το ελαιολαδο στην σουπιτσα μπαινει μετα ωμο,βοηθαει κ τα κακακια.εγω μετα της το εβαζα κ την ωρα που εβραζαν για περισσοτερες θερμιδες όπως μου ειπε η παιδιατρος,αλλα αν δεν εχει τετοιο θεμα δεν χρειαζεται!!!κ λεμονακι μπορεις να βαλεις,εγω δεν της ειχα βαλει γιατι είναι οξινο για το στομαχακι της τοτε μου εκανε κ αναγωγες.αλλα 2-3 σταγονιτσες θα το νοστιμισουν.επισης μαγειρευα μερα παρα μερα,τα ξαναζεσταινα την 2η στο ζουμακι τους κ τα αλεθα μετα.αα κ στον ατμο που λεει η Αννα Μαρια είναι ακομα καλυτερα γιατι κρατανε ολες τις βιταμινες.ολα μαζι θα τα ξεκινησετε;

Αννα Μαρια μεγαλωνουνε τα μωρακια μας…κι εγω την χαζευω κ δεν ξερω ποτε ξεπεταχτηκε ετσι!!!ξεκινησατε τα παιχνιδια με κερμα;;καλα ξεμπερδεματα!!χαχαχα εγω αλλαζω κ δρομο πολλες φορες για να μην περασουμε από εκει..χαχα οσες συμφωνιες κ να κανουμε μολις τελειωσει το παιχνιδι θελει παντα κι άλλο κ την παιρνω με κλαμματα!!ελα ρε ειχε παθει ουρολοιμωξη;κ πως κ πηγατε νοσοκομειο;επειδη ηταν μικρουλης ηθελε ενδοφλεβια;εμενα μου ειπε ο γιατρος ότι αμα εκανε ουρολοιμωξη θα εκανε μια ουλη στο νεφρο που δεν θα επουλωνοταν γι αυτό δεν επρεπε να παθει τιποτα!!κι εσυ γραφεις μυθιστορηματα;

Ανθη γιατι ετσι πεσμενη;μην στεναχωριεσαι θα στρωσουν τα πραγματα!!ειναι ακομα μικρουλα η μπεμπα κ σε χρειαζεται!!που να προλαβεις καλε κ ιδιαιτερα;τοσο ευκολο είναι το νοσοκομειακο θηλαστρο;εγω κανα 2 φορες ειχα βγαλει με απλο κ εκτος του ότι δεν εβγαλα σχεδον τιποτα…Ο ΠΟΝΟΣ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 985
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καλημερεςςς κοριτσια!!! :D:D:D:D

παλι εχθες ειχε γκρινια το βραδυ αλλα λιγοτερο απο προχθες!!!ε γενικα σε 1-2 ωρες ξυπνουσε!!!!οοο ναι το γνωστο αλμα!παλι το στηθος θα κανει μπαμ!!!και εσας σε καθε αλμα σκληραινει περισσοτερο? :?

γραψατε τοοοσα πολλα!!!αλλα σας διαβασα ολες!!!

Κατερινα μια χαρα και ο δικος σου στα κιλα...μεγαλωσε πολυ και εμενα 3 μηνων 6700 ηταν!τωρα ειναι 7800 και 67 ποντους!!!και εμενα τον τελευταιο μηνα μονο 500γρ πηρε αλλα οσο προχωρανε οι μηνες δεν παιρνουν πολλα ετσι?γιατι μεχρι 3 μηνων εβαζε 1 κιλο το μηνα!

ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ να το χαιρεσαι τον Αντρεα σου!!!κοριτσια εγω δεν ξερω αλλα νιωθω πως θελω να τον λεω μια ζωη μπεμπη!!!!!δεν θελω να τον λεω με το ονομα του :lol::lol::lol::lol::lol: παντως μεχρι να βαπτιστει μπεμπουλινο θα τον λεω!!!

Ανθη ετσι ειναι οταν ερχεται δευτερο παιδακι παραμελεις το πρωτο γιατι σε χρειαζεται το μωρακι...οποτε δεν ξερω ποια ειναι η πιο καταλληλη ηλικια να κανεις δευτερο..απο την μια λεω να μην καταλαβαινει ακομα για να μην ζηλευει και απο την αλλη σκεφτομαι να αρχισει να πηγαινει σχολειο για να καταλαβαινει πιο πολλα...ε και στην τελικη λεω οποτε το νιωσεις ειναι...

ποπο αμαν αυτες οι ιωσεις...και εγω τρεμ,ω για το μωρο...οπου βλεπω αρρωστους φευγω τρεχωντας οταν εχω το μωρο μαζι

αααα κοριτσια χθες εκανα ενα τσιγαρο!!!με τραβηξε μετα απο τοοοσους μηνες και μετα αφησα 90' και μετα θηλασα...ετσι διαβασα οτι θελει!!!

κοριτσια ειπα την μαμαμ μου οτι ειπε μπαμπα ο μπεμπης και λεει αγορι θα κανεις!!!

αν πουνε πρωτα μπαμπα κανεις αγορι και αν πουν πρωτα μαμα κανεις κοριτσι!!!ετσι ειναι???

εσεις που εχετε δευτερο ετσι γινεται? :lol::lol::lol::lol:

και την λεω μα θελω και κοριτσακι(δεν τα πιστευω αυτα αλλα λεμε τωρα)

φιλιααα

Κοριτσακια καλησπερα!

Ειμαι δουλεια και πολυ στεναχωρημενη! Ο Παρουλης μας τελικα χτες μπηκε νοσοκομειο. Απο την αρνηση τροφης αφυδατωθηκε και ανεβασε ουρια. Τωρα ειναι καλυτερα, ψιλοεφαγε, αλλα βασικα με ορο τρωει...Το θεμα ειναι πως ολες του οι εξετασεις ειναι καλες, δεν ξερουμε γιατι τα εχει παθει αυτα, εν τω μεταξυ στο ΠΑΙΔΩΝ ειναι 8 παιδια στο δωματιο, πραγμα απαγορευτικο για την κατασταση του Παρη, αλλα στο Μητερα ειναι αδυνατον να μεινουν τα παιδια, εχουν πια μεινει πανι με πανι! Θα μεινουν κι αποψε κι αυριο βλεπουμε...

Τεσπα στα δικα σας τωρα...

Αννα Μαρια ηταν υπαρκτο προσωπο η μαθητρια; Spookyyyy!!!! Η Μαιρη ειναι...αλλα και ναι και οχι...θα δειξει, ηδη ψιλοδιαφαινεται στο επομενο ποστ...

Χαρουμενα μηνογενεθλια! Πωπω κοντευει να χρονισει! Πως μεγαλωνουν Θεε μου ετσι γρηγορα!!!

Κορινα μην αγχωνεσαι ετσι ειναι οι περισσοτεροι αντρες. Εμενα πχ ειχε βγαλει κατι εργαλεια να κανει μια δουλεια που εκκρεμουσε κανεναν μηνα! Ε, αλλο ενα 20μερο εμειναν τα εργαλεια στη σκαλα! Μεχρι που του ειπα "ΤΩΡΑ! πριν βαλω να φαμε θα τα εχεις ανεβασει στην ταρατσα!" και με τα πολλα τα πηγε...Οχι οτι παντα πιανει αυτο, ετυχε τωρα!! Αντρες, τι να πεις...

Οσο για τη χορτοκρεμα, οπως στα ειπαν τα κοριτσια. Μπορεις να την κανεις για 2 μερες, αλλα θα πολτοποιησεις τη μιση, δεν κανει να μεινει πολτοποιημενη στο ψυγειο, δεν θυμαμαι γιατι.

Καγκουρακι ο Νικολας μια χαρα παιδαρος!Φτου σκορδα!Λες μωρε; Μακαρι τι να πω!

Κα μου, δεν σου ευχηθηκα, με το καλο και το νεο αγορακι!!!

Ανθουλα μου ολοι εχουμε καποιες μερες τις μαυρες μας. Κι εμενα μου λειπει το παιδι, σκεψου εσυ που εχεις δυο! Μπραβο για το θηλασμο! Κι εγω τωρα που εχω μαθει τοσα εδω ελπιζω να τα καταφερω πιο καλα στο δευτερο! Και μακαρι οπως λες να ειναι φαση και να τον στρωσω γιατι θα φαω τα λυσσακα μου! Ο Πανουλης δικαιολογειται να ψιλοζηλευει μωρε, θα του περασει, θελει κατανοηση αλλα και σταθερη σταση...οσο γινεται βεβαια!

Αλεξανδρα μου αστα γιατι εχουμε φαει ηττα με το μαλλακι! Το κοψαμε, γιατι ειχαμε θεμα με ψειρες! Αλλα θα ξαναμακρυνει που θα παει!

Οχι καλε ακου συγγραφεας!Καλα θα ηταν! Απλα ψωνιο ειμαι! Γραφω στιχους, ιστοριες, τραγουδια και τα ανεβαζω και στο ιντερνετ τρομαρα μου! Επισης χορευω, τραγουδαω και ως καραψωναρα κλασικη νομιζω πως τα κανω ολα τελεια! Χαχαχαχαχαχα!

Το μωρακι εχει θεματα που πιθανον οντως να σχετιζονται με πολλαπλες αλλεργιες, θα διαβασω και τα δικα σου μπας και παρω καμια ιδεα...

Μαρινακι αν ηταν ετσι ολο αγορια θα καναμε...8 στα 10 παιδακια λενε μπαμπα πρωτα! Χαχαχαχα!Τι εγινε με το γιατρο ποτε θα πας;

Παιδια ελπιζω να μην ξεχασα κατι, ολο σταματαω λογω δουλειας...

Φιλακια σε ολες!

Μαρίνα ξαναείσαι έγκυος;;; Αυτό πάντως με το μπαμπα, μου ο έιπε κ εμένα η θεία μου. αχαχα! Εγώ νομίζω ότι είναι σαχλαμάρες! Όπως είπε κ η Χριστίνα, 8 στα 10 λένε πρώτα μπαμπα. Εκτός απο τον ανηψιό μου που πρώτα είχε πει παππού!αχαχα

Χριστίνα μου, περαραστικά να είναι...Να μας κρατάς ενήμερες. Αν χρειαστείς ό,τιδήποτε με γιατρούς, μη διστάσεις να ρωτήσεις. Ίσως να μπορώ να βοηθήσω(η μαμά μου νοσηλεύτρια, η θεία οδοντίατρος, ε..γνωρίζουν αρκετούς κ μπορούν να βρουν καλούς σε διάφορες ειδικότητες).

Σήμερα μπουσούλησε χωρίς να πέσει απο τη μέση του δωματίου του, βγήκε απο την πόρτα του ως το χωλ κ συνέχισε μέχρι την κουζίνα(ενιαίος χώρος, προσπέρασε απλά το πάσο).Μπουσουλούσα κ εγώ μαζί! Κορίτσια δεν έπεσε καθόλου κ ξέρετε γιατί;;;; Κυνηγούσε τη σαγιονάρα μου!!!! :lol::lol::lol:

Το μεσημέρι του έδωσα 1κουταλιά ΧΟΡΤΟΚΡΕΜΑ. Στη μισή αηδίασε, αλλά την έφαγε. Αύριο 2 κουταλάκια, μεθαύριο 4 κ μετά 8. Αν περάσουμε το τεστ, θα σας πω κ αν πραγματικά τη δέχεται ή τη σιχαίνεται!

Τι γελάτε μωρέ με τη χορτόκρεμα;;; Αφού σούπα δεν το λες. Σαν νερουλός πουρές είναι!!!αχαχα! Χορτόκρεμα, λοιπόν, ΧΟ-ΡΤΟ-ΚΡΕ-ΜΑ! :P

Μου ξυπνάει κατα τις 5-6 τα χαράματα εδώ κ μια βδομάδα με φωνές κ γκρίνια. Κάνει πολλά αέρια(αλλά όχι κακάκια του)και μετά ηρεμεί. Λέτε να τον ενοχλεί κάποια απο τις τροφές; Μπορεί να φταίει η φρουτόκρεμα; Μήλο-αχλαδι του δίνω. Και τα κακάκια του είναι σφιχτούλικα πλέον(κ βρωμερούλικα :ymsick: )

Αχ μας κάνει φιλάκια...

Mαρινα δεν πειραζει για ένα τσιγαρο,αλλα μιας κ το εχεις κοψει μην το ξαναρχισεις μωρε…αα κι εμενα μπαμπα ειπε πρωτα,αλλα θελω κοριτσι.επισης επειδη περναγαν την Κωνσταντινα για αγορακι ,όταν τους ελεγα ότι είναι κοριτσι μετα ελεγαν ότι το 2ο θα είναι αγορι!!μπουρδες θελω να πιστευω!!!

Χριστινα μου πολύ στεναχωρεθηκα για τον μικρο…εμενα όταν δεν ετρωγε ειχε ερεθιστει ο οισοφαγος κ το στομαχι κ το εντερο,βεβαια από τις αλλεργιες.δεν εχει κανει εσας τεστ ακομα; τι να πω.μακαρι να βρειτε γηργορα το φταιει!!κοψατε το μαλλι;;ε δεν πειραζει θα μακρυνει παλι!!!γιατι καλε ψωνιο;;οι αλλοι καλυτεροι είναι;;αυριο ελπιζω να το ξεκινησω να το διαβαζω γιατι βλεπω κ την Αννα Μαρια που ρωταει κ πρεπε να εχει ενδιαφερον!!!πολυ του καλλιτεχνικου εισαι ε;τελεια!!

Κορινα μικρος μπουσουλησε ε;μπραβο!!εμενα δεν μπουσουλησε αλλα πηγαινε ερποντας χαχα!!βεβαια πηγαινε παντου κ με ταχυτητα αστραπης!!μετα όταν εμαθε να περπαταει μπουσουλησε κανονικα επειδη ειδε ένα άλλο παιδακι μια φορα σπιτι μας…ότι να ναι!!!μια χαρα με την χορτοκρεμα (χαχα) λοιπον!!για 1η φορα τελεια.σιγα σιγα θα προσθετεις κ αλλα πραγματα οποτε θα του αρεσει.

Εγω αυριο εχω δερματολογο γιατι δεν ξερω τι εχω παθει κ γεμιζουν τα δαχτυλα μου μικρες φουσκαλιτσες με υγρο κ με τρωνε πολύ,μετα ξερανεται το δερμα κ σκαει..ενα δραμα…η κορη μια χαρα σημερα εφαγε,κ το βραδυ εφαγε φαγακι ,αντε να την πιανει λιγακι γιατι κ αυτό το γαλα που πινει(γαλα ρυζιου)σαν νερο είναι..σας καληνυχτω να την βαλω κ για υπνο!!!

Γεια σας!

Σας διάβαζα όλη μέρα, αλλά κλασικά, δε βρήκα ώρα να γράψω...

Εμάς εδώ κάπως έχει αρχίσει να δροσίζει. Το απόγευμα έκανε αρκετή ψύχρα, μη φανταστείτε τίποτα πολικές θερμοκρασίες, απλώς φορούσα ένα φθινοπωρινό μπλουζάκι και ένα πάρα πολύ ελαφρύ ζακετάκι. Τώρα κάθομαι με κοντομάνικο μπλουζάκι και κοντό παντελονάκι, αλλά το καταλαβαίνω ότι δεν κάνει πια ζέστη... Αυτά για να καταλάβετε τι καιρό έχουμε!

Σήμερα κάναμε το πρώτο μάθημα αλφαβητισμού με αρκετά θετικά αποτελέσματα. Ήταν τρεις μαθητές, έδειξαν ενδιαφέρον και μάλιστα μου ζήτησαν να τους βάλω κι άλλες ασκήσεις. Τώρα αν σας πω τι κάναμε θα γελάσετε: τους τόνους! Όχι το πολυτονικό, μονοτονικό, πώς βάζουμε τόνους! Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, οι περισσότεροι είτε δεν βάζουν τόνους, είτε βάζουν με λάθος τρόπο. Αυτοί οι τρεις σήμερα παραδόξως μισοξέρανε, αλλά είχαν αρκετά κενά.

Έτρεχα και για τη γιορτή της 28ης, είχα και μαθήματα, ένα θα σας πω, πήρα μαζί μου ένα μήλο και ξέχασα να το φάω!

Πάω να σας ξαναδιαβάσω και να σας σχολιάσω!

Ανθή, κουράγιο... Τι να κάνεις κι εσύ; Θα περάσει η δύσκολη φάση, όπως λες κι εσύ.

Η μαθήτρια δεν είναι από αυτές που δεν ξέρουν με πόσους έχουν πάει. Είναι πολύ κλειστός χαρακτήρας, κάνει πάρα πολύ δύσκολα φιλίες, το τελευταίο πράγμα που περίμενα ήταν να μείνει έγκυος! Δηλαδή, δεν είναι κανένα τσουλάκι.

Αλεξάνδρα, τον Ιούνιο είχε ανεβάσει ο μικρός πυρετό ένα Σαββάτο, αρκετά ψηλό μάλιστα, πήραμε το γιατρό και μας είπε καλύτερα να τον πάμε στα επείγοντα για να του κάνουν εκεί όλες τις εξετάσεις που πρέπει. Μας έκαναν εισαγωγή επειδή είχε πυρετό, σε δύο μέρες βγήκε η καλλιέργεια ούρων και ήταν ουρολοίμωξη, οπότε μείναμε μέσα μια βδομάδα. Σαββάτο μπήκαμε, Σαββάτο βγήκαμε. Και άλλα παιδιά ήταν μέσα με ουρολοίμωξη, και αρκετά μεγαλύτερα, και τεσσάρων χρονών, όλα με ενδοφλέβια.

Δε γράφω μυθιστορήματα, γράφω πού και πού κανένα διήγημα! Αλλά πολύ σποραδικά δυστυχώς...

Μαρίνα, το τσιγάρο δεν είναι κι ό,τι καλύτερο, άμα το είχες σταματήσει είναι κρίμα να το αρχίσεις πάλι...

Τον Αντρέα δεν τον έχω πει μπέμπη ποτέ! Μα ποτέ! Μόνο που ακούω τη λέξη "μπέμπης" βγάζω σπυριά. Τον φωνάζω με χίλια δυο ονόματα και υποκοριστικά, αλλά μπέμπη ουδέποτε!

Αυτό με το "μπαμπά" και το "μαμά" μου φαίνεται μεγάαααααααααααααααααλη χαζομάρα!

Χριστίνα, περαστικά στον Παρούλη... Μακάρι να συνέλθει γρήγορα...

Η μαθήτρια είναι υπαρκτό πρόσωπο, αλλά εννοείται ότι δεν είναι δολοφόνος η κοπέλα, απλά το προφίλ της πήρα και το επεξεργάστηκα!

Τη χορτόσουπα δεν την κρατάμε στο ψυγείο αλεσμένη γιατί χάνονται οι βιταμίνες.

Ώστε χορεύεις και τραγουδάς κιόλας; Εγώ πάλι ειδικά στο χορό είμαι για γέλια και για κλάματα...

Κορίνα, τα κακά του θα αλλάξουν από δω και μπρος, θα έχουν άλλο χρώμα, θα είναι πιο σφιχτά και πολύυυυυυυυυυυυυυ βρωμερά!

Αλεξάνδρα, μήπως είναι έκζεμα αυτό που έχεις;

Γεια σας κοριτσακια μου

Κάναμε τη μασκουλα σήμερα και είναι πολυ καλύτερα ευτυχώς ο μικρουλης μου.

Ανθη μου σε καταλαβαίνω γιατι και εμείς είμασταν έτσι άρρωστοι ο ενας μετα τον άλλο. Να προσεχεις την φραουλιτσα αν και περνει πολλα αντισώματα απο σένα λόγω θηλασμου.

Μαρινακι όπως λέει και η Χριστίνα όλοι αγόρια θα έκαναν σύμφωνα με την θεωρία αυτη, εγω ξέρω ότι πιο εύκολο τους είναι να πουν το μπα παρα το μα.

Χριστινακι να πανε όλα καλα με τον Παρουλη σας, ενθαρρυντικό το ότι όλες οι εξετασεις του βγήκαν καλές! Περιμένουμε τη συνέχεια μας κρατάς σε αγωνία......

Άννα Μαρία εδω έχει βάλει πιο πολυ κρύο αυριο θα μάζεψω και όλα τα υπόλοιπα καλοκαιρινα. Δεν μπορω να φανταστώ πως είναι να μαθαίνεις σε κάποιον πως να βάζει τόνους, πάντως και εγω τους ξεχνάω καμία φορα λάθος όμως δεν τους βαζω :lol::lol:

Κορινα μπράβο που μπουσουλησε το αγοράκι σου, Χορτοκρεμα ούτε να την πω δεν μπορω μπερδεύεται η γλώσσα μου :lol:;):lol:

Αλεξάνδρα αυτο για τα μαλλια μου το έλεγαν και εμένα όλο για αγόρι μου την έλεγαν την κόρη μου μέχρι να χρονισει. Τώρα το δεύτερο μου βγήκε αγόρι τι να πω σιγα μην ισχύουν όσα ακούγονται.....

Ούτε να το φτύσει σήμερα το φρούτο...Με τίποτα όμως!Με το ζόρι 4 κουταλιές. Μόνι με τον πατέρα του τρώει φρουτόκρεμα...Άλλο πάλι και τούτο... Έλα όμως που την ώρα του φρούτο συνήθως είναι δουλειά.

Αύριο λέω να του τα αλέσω χώρια, να του δώσω μια κουταλιά αχλάδι, μια μήλο, να δω μήπως κάποιο απο τα 2 δεν του αρέσει και γι'αυτό δεν την τρώει.

Κορίνα, μην αγχώνεσαι. Κι εμένα τη χορτόσουπα δεν την ήθελε με τίποτα, και όταν άρχισε να τρώει ήθελε τον πατέρα του. Λίγο αργότερα του πέρασε και δεν είχε πρόβλημα, την έτρωγε με όλους.

καλημερα κοριτσια!!!τελικα εκζεμα εχω,δυσιδρωτικο λεγεται κ ειναι απο τα δυσκολα να φυγει.2 κρεμες κ χαπια μου εγραψε!!κ φυσικα ευθυνεται το αγχος,δεν ειναι τυχαιο που εμφανιστηκε μαζι με τα προβληματα βαρους της μικρης...κατα τα αλλα σημερα καναμε τα πρωτα τσισα στο γιογιο!!!ολεε!!!!Κατερινα βοηθεια,τι να κανω τωρα;της βαζω πανα ή οχι;ποτε να την ξαναβαλω να κατσει;να περιμενω να μου πει;

Αννα Μαρια ειδες που δροσισε κ εκει;εμεις εδω μουλιασαμε,συνεχεια ψιχαλιζει...με εχεις μπερδεψει,σε τι σχολειο εισαι;;με την ουρολοιμωξη μαλλον ολα τα μωρακια θα θελουν παρακολουθηση,να μην ξαναπατησετε εκει ευχομαι,να ειναι παντα καλα!!κι εγω μπεμπα δεν την ειπα ποτε,ολα τα γλυκουτσικα ονοματα τα ειπα κ τα λεω αλλα μπεμπα δεν...θα διαβασουμε κ κανενα δικο σου διηγημα δηλ;;

Κατερινα βοηθαει πολυ η μασκουλα,να περασει γρηγορα ευχομαι!!!παντως η κορη σου στην φωτο ειναι μια γλυκα,πως τα περνανε για αγορακια δεν μπορω να καταλαβω...για να μην πω οτι την ειχα απο πανω ως κατω στα ροζ,με κορδελα στο κεφαλακι,εκει αυτοι αγορακι!!!

Κορινα μην στεναχωριεσαι,φασεις περνανε κ αυτα,μια θελουν ,μια δεν θελουν.μπανανα ποτε θα βαλεις που τους αρεσει γενικα στα μωρα;

Αλεξάνδρα μου καλημέρα!!Περαστικά εύχομαι! Μπράβο για το γιογιό!!!! :ymparty::ymparty:

Μπανάνα θα βάλω σε 9 μέρες,μου είπε ο γιατρός νέο φρούτο να βάλω 10 μέρες μετά τα λαχανικά

γεια σας κοριτσια!!!ηρθαν τα πεθερικα και μπηκα τωρα...εφεραν γλυκο και εφαγα 1 προφιτερολ !!!και εχω τυψεις τωρα!!!αλλα εφαγα ελαχιστο φαι για να φαω το γλυκο :lol::lol:

κοριτσια εμενα παλι πουυ οοοολοι οι ξενοι μου τον λενε κοριτσακι???????????????? :o:o:o:o και εντωμ,εταξυ τον εχω με τζινακια και τετοια και τον λενε κοριτσι!!!δεν ξερω εγω τα ξεχωριζω ...τα κοριτσια εχουν αλλη γλυκα απο τα αγορακια!τα αγορακια δεν ειναι τοσο ναζιαρικα...

corina γιατι ρωτας αν ειμαι εγκυος??? :lol::lol::lol::lol: εμεις παλι αρχισαμε πρωτα με φρουτα ...προς το παρων τρωμε φρουτοκρεμα και απο αυριο θα αρχιζουμε και ρυζαλευρο βανιλια!πηρα χωρις ζαχαρη ρυζαλευρο.και αρχισαμε με μισο μηλο μετα απο 2 ημερες βαλαμε μισο αχλαδι και μετα απο 3 ημερες μιση μπανανα...ο καθε παιδιατρος εχει διαφορετικο τροπο εισαγωγης στερεεων απο οτι καταλαβα ετσι???μου κανει εντυπωση που πρωτα αρχισατε χορτοσουπα...εμεις στον 7ο μηνα ειπε αρχιζουμε χορτοσουπα και στα μισα του 7ου και κρεατακι-κοτοπουλακι...στον 6ο μονο φρουτα για αρχη και στα μισα του 6ου και την κρεμα!

Αλεξανδρα περαστικα σου!!!!μην αγχωνεσαι...δεν βγαινει κατι!!!πρεπει να εισαι γερη για να φροντιζεις το παιδακι σου!!!

φιλακια σε οοολες!!!

Χριστινακι περαστικα στο παιδακι σας!!οσο για τον γιατρο Νοεμβριο θα παω...

Μαρίνα, δεν αρχίσαμε πρώτα χορτόσουπα. Πρώτα ρυζάλευρο,μετά απο 10 μέρες φρούτο(αχλάδι -μήλο)και μετά απο άλλες 10 μέρες τα λαχανικά. Μου έχει πει κάθε φορά στη νέα κρέμα να έχω το σύστημα: 1η μέρα-1 κουταλάκι, 2η μέρα- 2 κουτ., 3ημερα 4κουτ, 4ημέρα 8 κουτ και μετά όση θέλει το παιδί. Για να μάθει τη νέα γεύση κ να συνη8ίσει το στομαχάκι.

Πάντως απο απόψεις για την εισαγωγή τροφών, έχω ακούσει και εγώ πολλές διαφορετικές, ανάλογα τον γιατρό.

Εμ...σε βλέπω να ρωτάς διάααφορα περί 2ου μωρού, ε...λέω μήπως... Είσαι;;;Γιατρό πήγες;;;

Αχ το καμάρι μου μπουσουλάει τσουκ τσουκ τσουκ!!αααχαχαχα

Σας φιλώ!!!Μάκιααα!

οχι βρε Κορινα...δεν βιαζομαι καθολου ομως για δευτερο...απλα ρωταω γενικα...οτι θελω θελω αλλα οχι στα κοντα! :D μπουσουλαει ε???τωρα θελει προσοχη...να τρεχεις απο πισω...

φιλιααααα

Ολη μερα σας διαβαζω στα πεταχτα και δεν βρισκω χρονο να γραψω :o το πρωι εκανα δυο σπανακοπιτες και το απογευμα πηγα να βοηθησω μια φιλη μου να φτιαξει κι αυτη πιτα επειδη ειναι εγκυος ηταν η μερα με τις πιτες δηλαδη :lol::lol: εφτιαξα και σοκολατενια μαφινς με frosting για να κερασω αυριο στον παιδικο σταθμο για την γιορτη του Δημητρη που ειναι την Παρασκευη αλλα επειδη θα κανουν την γιορτη για την 28η εκεινη τη μερα ετσι θα τα παω αυριο να μην εχουμε μπερδεματα και ζητανε και τα αλλα παιδακια

Κατερινακι το frosting που εκανες εσυ πως ηταν αυτο που εφτιαξα ειναι πολυ καλο το ανεβασε μια κοπελα απο ενα ξενο σαιτ και μου αρεσε πολυ οπτικα και γιαυτο και το εφτιαξα,πως τα πατε με τις μασκες;;εμεις τις εχουμε φαει στη μαπα τοσα χρονια αλλα το καλο ειναι οτι βλεπεις αμεσως αποτελεσματα,να σου πω και ενα μυστικο για να ελεγχεις αν ειναι αδειο το μπουκαλι θα βαλεις νερο καπου θα βγαλεις το μπουκαλι απο το μπλε πλαστικο και θα το βαλεις στο δοχειο με το νερο αν ειναι αδειο θα ανεβει πανω αν ειναι γεματο θα παει στον πατο και αν ειναι μισογεματο καπου στη μεση

Αλεξανδρα αφου αρχισε να κανει στο γιογιο να την εχεις με το βρακακι και να την βαζεις συχνα να κανει ασχετα με το αν σου το λεει μην απογοητευθεις αν στην αρχη εχετε ατυχηματα αναμενομενο ειναι ωσπου να συνηθισει,το θεμα ειναι να μην τη μπερδευεις τουλαχιστον οταν ειστε στο σπιτι να μην της φορας καθολου πανα εκτος απο τον υπνο βεβαια θελει λιγη υπομονη στην αρχη και μετα ολα ειναι ευκολα,α και να την επιβραβευεις οταν τα καταφερνει ή να το κανεις σαν παιχνιδι ελα να κανουμε ενα ποταμακι κτλ

Αννα Μαρια χαρουμενα μηνογενεθια στον Αντρικο μας ποσο γρηγορα περασε ενας χρονος ομως σαν χθες το θυμαμαι που σε περιμεναμε να γεννησεις :o τελικα με την τουρτα τι θα κανεις;;

Κορινα νομιζω σε καλυψαν τα κοριτσια για τη χορτοκρεμα που λες κι εσυ κι εγω μαγειρευα για δυο μερες και το φυλουσα στο ψυγειο χωρις να το αλεσω ,στην αρχη μην περιμενεις να τρωει καλα σιγα σιγα θα το συνηθισει κι οταν μπει το κοτοπουλο θα ειναι καλυτερα ,για την κολοκυθα τωρα δεν ξερω βεβαια αν ειναι σου απανταω λιγο αργα,δεν εχω φτιαξει ποτε να σου πω την αληθεια ριξε μια ματια εδω http://www.sintagespareas.gr/apotelesma ... E%B8%CE%B1 μηπως και σε βολεψει κατι

Χριστινακι πολυ στεναχωρεθηκα για τον Παρουλη μακαρι να το ξεπερασει συντομα και να ορθοποδησει τι τραβηξανε κι αυτα τα μωρα παντως αλλα και οι γονεις του φανταζομαι τι λαχταρα περνουν συνεχεια,το ζιζανιακι σου παλι κολπα σου κανει;;και ο δικος μου ειναι μεγαλο νουμερο απο τη μια με τρελενει στα φιλια και απο την αλλη με χτυπαει το εχουν οι Δημητρηδες φαινεται :lol::lol:

Μαρινα και εμενα χαζο μου φαινεται αυτο με τα αγορια και τα κοριτσια οι παλιες βεβαια ελεγαν πολλα τετοια πχ αν το μωρο εχει πολλα μαλλια οταν ειναι στην κοιλια εχεις πολλες καουρες ο μεγαλος μου γεννηθηκε χωρις ιχνος τριχας στο κεφαλακι του αλλα εγω ειχα καουρες απο τον 4ο μηνα ετσι κι αλλα τετοια διαφορα

Ανθη πως ειναι τα παιδακια σου;;ειδες που αρχισε να στρωνει το φραουλοπαιδι;;αξιζε τον κοπο η επιμονη σου θα δεις μερα με τη μερα ολο και καλυτερα θα τα πατε με το θηλασμο περασανε τα δυσκολα

δεν θυμαμαι κατι αλλο πολλα φιλια και καλο βραδυ!!!

Γεια σας!

Τι κάνετε κοριτσάκια; Πάλι πολλά γράψατε!

Εγώ σήμερα έκανα πολλές δουλειές. Κατ' αρχήν το πρωί πήγαμε φρουταρία (=μανάβικο) γιατί η φρουταρία της γειτονιάς κάθε Τετάρτη έχει έκπτωση 10%, έτσι πηγαίνουμε πάντα Τετάρτη για το βασικό ψώνισμα φρούτων και λαχανικών. Μετά πήγαμε σούπερ μάρκετ κι ο Αντρέας αποκοιμήθηκε στο αυτοκίνητο. Τον κατεβάζουμε, ξυπνάει, τον βάζουμε στο καροτσάκι του σούπερ μάρκετ, κι αυτός κουτούλαγε! Τον πήρα αγκαλιά και κοιμόταν, και φυσικά, μου κόπηκαν τα χέρια...

Μετά στο σπίτι μαγείρεψα ρεβύθια, έβρασα λαχανικά για τον Αντρέα, καθάρισα τα δύο υπνοδωμάτια, σιδέρωσα ένα πλυντήριο, και έπλυνα τα φρούτα που αγοράσαμε.

Μετά πήγα σχολείο, κάναμε αρχαία Ελληνικά σήμερα και ενθουσιάστηκαν! Το καινούριο βιβλίο είναι καταπληκτικό, είναι ιστοριούλες με εικόνες, πάρα πολύ έξυπνες! Δεν περίμενα τέτοια αντίδραση στα αρχαία! Ακόμα και οι πιο άτακτοι μαθητές συμμετείχαν!

Καγκουράκι, πολλοί μαθητές μας έχουν θέμα με τους τόνους. Παλιότερα είχα ένα μαθητή που δεν μπορούσε με κανένα τρόπο να καταλάβει πώς μπαίνουν οι τόνοι. Του έλεγα π.χ. "αμάξι" πού τονίζεται; Δεν καταλάβαινε. Του έλεγα "αμΑΑΑΑΑΑΑξι", πού θα βάλεις τον τόνο; Και τον έβαζε στο -ξι...

Σήμερα είχε κι εμάς ψύχρα, αν και το μεσημέρι που πήγαμε για τα ψώνια έκανε αρκετή ζέστη. Το πρωί στις οκτώμιση που ξύπνησε ο Αντρέας και από το απόγευμα και μετά, κάνει λίγο κρύο (φυσικά και πάλι με κοντομάνικο είμαι...).

Ευτυχώς που είναι καλύτερα ο Νικολάκης!

Αλεξάνδρα, μια χαρά με την πάνα! Την κόβει σιγά σιγά η μικρή σου.

Περαστικά για το έκζεμα.

Είμαι σε εσπερινό σχολείο, και οι περισσότεροι μαθητές μας είναι ενήλικες. Η μεγαλύτερη είναι 52 και ο μικρότερος 16.5. Αλλά σχεδόν όλοι έχουν τρομερά προβλήματα πάσης φύσεως...

Κορίνα, πολύ του προγράμματος ο γιατρός σου! Εγώ ακολούθησα πιο πολύ το ένστικτό μου. Στην αρχή του έδωσα δύο φορές φρούτο. Τη δεύτερη το έφαγε, αλλά κάτι μου έλεγε ότι δεν είναι έτοιμος, έτσι του το σταμάτησα και του ξανάδωσα όταν έγινε έξι μηνών, και άρχισε να το τρώει με ευχαρίστηση. Το ίδιο έκανα και με τις σούπες. Δεν έτρωγε στην αρχή, οπότε έκανα ένα διάλειμμα δύο εβδομάδων (μεσολάβησε και η παραμονή μας στο νοσοκομείο) κι όταν τις ξανάρχισα, τις δέχτηκε πιο εύκολα. Τα έχω ξαναγράψει αυτά; Μάλλον... Η μπανάνα πάντως είναι σιγουράκι, αρέσει πάρα πολύ στα μωρά.

Μαρίνα, ένα προφιτερόλ έφαγες, μην κάνεις έτσι! Διόρθωση είπαμε!!! :lol::lol::lol:

Κι εμένα πολλοί τον περνάνε για κορίτσι!

Κατερίνα, πάλι μεγαλούργησες στην κουζίνα! Εγώ αύριο λέω να κάνω κανελόνια με σπανάκι και φέτα, να δούμε πώς θα βγουν!

Με την τούρτα το σκέφτομαι. Επειδή η τούρτα του Παρλιάρου σε κάποιους άρεσε πολύ, σε κάποιους λίγο και σε κάποιους άλλους καθόλου, λέω να κάνω νηστίσιμο μωσαϊκό για τούρτα. Για να το καλύψω με ζαχαρόπαστα πρέπει ντε και καλά να βάλω βουτυρόκρεμα ή γκανάζ; Δε γίνεται κάποιου είδους σιρόπι; Γιατί επιμένει η μάνα μου να κάνουμε διακόσμηση με ζαχαρόπαστα, και λέει έβλεπε μια εκπομπή στην τηλεόραση που έβαζαν σιρόπι και μετά τη ζαχαρόπαστα.

Αυτό με τις καούρες που λες το ξέρω κι εγώ! Όταν είχαμε πάει για τον β' επιπέδου, μας είπε η γιατρός ότι έχει μαλλιά το μωρό και της λέω "καλά, δε θα έπρεπε να έχω καούρες;" Και μου απαντά "αυτήν την υψηλή ιατρική εγώ δεν τη γνωρίζω, εγώ ό,τι βλέπω στο μηχάνημα σου λέω"!!!!!

Σας κλείνω κοπελιές, σας φιλώ όλες!

Αννα Μαρια την επικαλυψη την βαζεις για να στρωσει καλα η ζαχαροπαστα και να μην εχει εξογκοματα,δεν νομιζω να εβαζαν σιροπι στον κορμο,αν κανεις παντεσπανι το σιροπιαζεις οχι πολυ ομως το επικαλυπτεις ή με γκανας ή με βουτυροκρεμα και μετα μπαινει η ζαχαροπαστα,εχω κανει κορμο και επικαλυψα με γκανας την τουρτα μικυ μαους και την μπαλα ποδοσφαιρου που ειχα κανει αν θυμασαι ειχα βαλει φωτο,δες λιγο αυτη τη συνταγη http://www.sintagespareas.gr/apotelesma ... F%83%CE%B1 εγω ειχα κανει δουκισσα αλλα οχι νηστισιμη.......

Γεια σας κορίτσια,

Όλο δουλειές κάνω αυτες τις μέρες και δεν τελειώνουν οι ατιμες, τελείωσα με τα ρούχα μάζεψα τα καλοκαιρινα, έβγαλα τα χειμωνιάτικα, ξεκαθάρισα τι ρούχα δεν θέλω και μου έχει μείνει να μάζεψω τα ρουχαλακια του μπέμπη που δεν του κάνουν πια, δεν λέω τα πλυντήρια και το σίδερο ενδιάμεσα .... Γενικα μαζεύουμε το σπίτι και αλλάζω θέσεις και σε ορισμένα πράγματα, βρήκα ευκαιρία, λίγα μας έχουν μείνει.

Αυριο θα πάω τον μικρο πάλι στην παιδιατρο να τον δει και να κάνουμε το εμβόλιο που δεν έκανε τη Δευτέρα.

Κορινα σιγα σιγα του είναι όλες οι γεύσεις τόσο καινούριες.

Αλεξάνδρα περαστικα, ελπίζω να χαλαρωσεις λίγο και να περασει γρήγορα το έκθεμα. Μπράβο και για το γιογιό, κανε ότι σου είπε η Κατερίνα να την ρωτάς και να την βάζεις συνέχεια στην τουαλέτα, ατυχήματα θα έχετε γιατι είναι αι μικρούλα αλλα όσο δεν έχεις στρώσει ακόμα χάλια κανε την προσπάθεια σου.

Κατερίνα πόσες πίτες εφτιαξες βρε θηρίο, σπανάκι πίτα έχω καιρο να φτιάξω και να φάω βέβαια καλη ιδέα μάλλον για την άλλη βδομάδα. Όταν λες βλέπεις αμέσως αποτέλεσμα με την μάσκα τι εννοείς γιατι εμένα και σήμερα βηχει λιγότερο και ο βηχας δεν ειναι τοσο βαθυς οσο την πρωτη μερα, μήπως κάνω κάτι λαθος :roll:

Άννα Μαρία δουλιτσες μπολικες και εσυ.

Κατερίνα, δηλαδή, αν κάνω τον κορμό λείο, κ.λπ. μπορεί να μπει κατευθείαν πάνω η ζαχαρόπαστα;

Καγκουράκι, χαρά στο κουράγιο σου...

Γεια σας κοριτσια!!!στρωσαμε χαλακια κ χουχουλιαζουμε!!!

Μαρινα αν τρως χωρις ενοχες δεν πιανετε!!χαχα ετσι για να παρηγοριομαστε!!δεν μπορω κι εγω χωρις γλυκακι..λιγη σοκολατιτσα!!!εχω χασει τα κιλα της εγκυμοσυνης αλλα ειχα ξεκινησει με 2-3 κιλακια επιπλεον από οσο θα ηθελα κ θελω να φυγουν κ αυτά.αλλα να ένα γλυκακι να φτιαξω,να μια συνταγη με μπισκοτα να δοκιμασω..εκει αυτά κολλημενα!!!κι εμας αυτό το προγραμμα εισαγωσης τροφων μας ειχε δωσει η παιδιατρος μονο που κρεμα δοκιμασε πολύ νωρις ,πτιν κλεισιε τους 5 μηνες λογω βαρους.καλα Μαρινα αν ησουν τωρα εγκυος σαν διδυμα θα ηταν..πολυ τρεξιμο!!

Κορινα πως παει το μπουσουλημα;

Κατερινα ανοιγεις φυλλο να φανταστω ε;για γραψε την συνταγη κ πως βγαινει;τραγανο κ τριφτο;κ μαφινς;αχ τι μου κανεις!!!ευχαριστω για τις συμβουλες για την πανα,με το βρακι την εχω,εν τω μεταξυ ετσι μινιον που είναι ολο της πεφτει κ το τραβαει..χαχα παντως παει κατεβαζει το βρακακι κ καθεται στο γιογιο.κ από επιβραβευση άλλο τιποτα!!χαχα

Αννα Μαρια τωρα κατατοπιστηκα σχετικα με την δουλεια σου!!δυσκολο να μαθαινεις κ σε μεγαλη ηλικια!!για την τουρτα μαλλον η μαμα σου ειδε να σιροπιαζουν το παντεσπανι,αλλα κ τον κορμο που λες αν τον εχεις καλυψει με σοκολατα κ βαλεις μετα την ζαχαροπαστα δεν νομιζω να εχεις προβλημα.κ τελειως λειο να μην είναι,τι εγινε;;πολύ γελασα με την υψηλη ιατρικη!!χαχα

Κατερινα ακομα παιδευεσαι με ντουλαπες;κι εμενα ολο κ κατι βγαινει κ ξανα φτιαχνω συρταρια..εδωσα κ στην πεθερα κατι κολαν κ φορμες της μικρης να φτιαξει το λαστιχο γιατι της πεφτουν όλα,μην τα εχω τσαμπα στα συρταρια κ δεν τα φοραει.καλυτερα ο μικρος ε;το καημενουλη μια σταλια να βηχει…γιατι να κανεις λαθος;αφου βηχει λιγοτερο λες,δεν κοβεται ο βηχας μαχαιρι.επισης πολύ ορο να βαζεις να φευγουν οι μυξουλες.

Αννα Μαρια ξαναδες αυτο γιατι σου εβαλα λαθος http://www.sintagespareas.gr/sintages/d ... isimi.html

και αυτο http://www.sintagespareas.gr/sintages/k ... simos.html αν ειναι λεια η επιφανεια δεν νομιζω να εχεις προβλημα με το κορμο αλλα μην τον βαλεις καταψυξη γιατι μετα θα βγαλει υγρασια και θα λιωνει τη ζαχαροπαστα ,αυτο ακριβως ομως γινεται με τη γκανας την αφηνεις και κρυωνει λιγο απλωνεις ξανακρυωνεις και μετα στρωνεις τη ζαχαροπαστα,τωρα αν αποφασισεις να κανεις ζαχαροπαστα πες μου να σου πω μερικα μυστικα

σημερα εχει γενεθλια ο πεθερος μου και ετοιμασα ενα σοκολατενιο τσηζκεικ αστραπη για να του κανουμε εκπληξη παλι τα κλαματα θα βαλει ;) και μετα θα φτιαξω μιλφειγ(Ανθη ελα να φας) για τη γιορτη του Δημητρη,αυριο εχουμε τη γιορτη στον παιδικο αν και δεν νομιζω να πει το ποιημα του ενω το ξερει ντρεπεται αλλα θα φοραει φουστανελα το σκατο και θα εχει πολυ πλακα και μετα θα παμε στη γιορτη του δημοτικου οπου ο Νικος μου εχει διαλογο και θα ειναι ο Μεταξας,θα φοραει πυτζαμες και ρομπα την Κυριακη θα κανουν παρελαση και τα τρια αντε παλι συγκινηση που με περιμενη τη μανα :lol::lol:

Κατερινακι βηχει παραπανω ειδικα εκεινη την ωρα που του κανεις τη μασκα επειδη ανοιγουν τα βρογχια,μην ανυσηχεις και σε λιγες μερες θα δεις βελτιωση που δεν θα εβλεπες με ενα σιροπι,αρκει να την κανεις σωστα πατημα ανασουλες δεν εχει και τιποτα το ιδιαιτερο,με τα ρουχα κι εσυ παιδευεσαι;;εγω τις εχω φτιαξει ενα σωρο φορες τις ντουλαπες με το καιρο που μας κανει μια μαζευω μια βγαζω ασε

Αλεξανδρα μια χαρα τα πατε με το κοψιμο της πανας συνεχισε ετσι να εισαι σταθερη και να μην τη μπερδευεις,αν δεις και τα καταφερνει οταν πατε καπου καλυτερα να κουβαλας μαζι σου το γιογιο και ρουχαλακια και να μην της φορας πανα ,τωρα για την πιτα ναι ανοιγω μονη μου φυλλο αλευρι,νερο,αλατι,λιγο ξυδι και λιγη φυτινη με βιταμ λιωμενο ριχνω μεσα ζυμωνω και μετα χωριζω μπαλακια και κανω μικρες πιτουλες τις αλοιφω με το μειγμα φυτινης-βιταμ και βαζω τρεις μαζι ή δυο και μετα ανοιγω φυλλο οταν την ξανακανω θα το ανεβασω στις συνταγες τις παρεας για να το δεις αναλυτικα αν δεν καταλαβαινεις ,εχω ανεβασει κι αυτο http://www.sintagespareas.gr/sintages/s ... liata.html αλλα ειναι σαν σφολιατα το αλλο που σου λεω ειναι χωριατικο φυλλο αλλα και η σφολιατα ειναι πολυ καλη δες κι αυτο ειναι δικες μου οι φωτο και η συνταγη http://www.sintagespareas.gr/sintages/z ... liata.html και τα δυο γινονται τριφτα και τραγανα

οι αλλες που ειστε καλε;;

ρε κοριτσια η Αθανασια καιρο εχει να μπει μακαρι να ειναι καλα μονο...........

Καλησπερα ομορφες! Μπαινω τρεχατη απο τη δουλεια να πω μια καλησπερα! Δεν προλαβαινω να σχολιασω. Αλεξανδρα περαστικα και keep going με την πανα!

Φιλια σε ολες σας, ελπιζω να προλαβω να σας γραψω αυριο!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...