Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ 6ου-7ου-8ου '12 ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΑΝΩ ΚΑΤΩ!ν10


Recommended Posts

αριαδνη μου ξεχαστηκα τελειως το μεσημερι να σου ευχηθω.. :oops: ...χρονια σου πολλα κοπελα μου,να χαιρεσαι το παιδακι σου κ να εισαι γερη κ χαρουμενη!! :D

τι παθανε τα μωρα σας βρε κοριτσια;

σταυρουλα ο γιος σου απλα κουκλος..μου θυμιζει τον δικο μου.ειναι πολυ γλυκος,θελω να τον φαω.

πηγαμε γλυφαδα,καναμε μια αλλαγη απο frattina ενα φορμακι 52 ευρω απο μια συναδελφο της μαμας μου η οποια ουτε καν με ξερει.επαθα πλακα αν κ ξερω την μαρκα οτι εχει ακριβα ρουχα.εριξα κ μια ματια στα κοριτσιστικα βαφτιστικα κ ηταν τελεια.κατσαμε κ για σουβλακια μετα,η μπεμπα κοιμοταν κ ξυπνησε οταν φευγαμε.τη θηλαζα στη διαδρομη κ απο το αγχος μου που την ειχα αγκαλια με επιααε σαν κριση αγχους κ ενιωθα οτι δε μπορω να ανασανω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αχ βρε κορίτσια, εγώ γι' αυτό λέω ότι μετά τα τρία θα είμαστε καλά. Όσο είναι τόσο μωρά όλο κάτι συμβαίνει και όλο κάποια φάση περνούν :?:?:? Εξοντωτικό :?:?:? ..Δεν μπορούμε να ηρεμήσουμε..

Αριάδνη χρονια σου πολλά!!! Να σε χαίρεται η όμορφη οικογένειά σου!!

Σταυρούλα ο γιος σου είναι κουκλί και σου μοιάζει πολύ! Τέλειες οι φωτογραφίες. Μακάρι να μπορούσα να σας βάλω κι εγώ...

Βρε Ελενάκι μου υπομονή. Μη στεναχωριέσαι..'Ετυχε. Κι εμείς δεν έχουμε κάθε μέρα την ίδια όρεξη..

Βικάκι κι εγώ έχω μείνει πολλές φορές από δώρα που μου έχουν κάνει άσχετοι..Τελικά τα περισσότερα μωράκια θηλάζουν πολύ σε αυτή την ηλικία. Τουλάχιστον να κοιμούνται καλά για να παίρνουμε και καμιά ανάσα..

Η φραουλίτσα ακόμα δεν θέλει την πιπίλα. Με το ζόρι την παίρνει. Πολλέ φορές βαριέμαι να κόβω βόλτες για να την πάρει και το έχω πιο εύκολο να πάρει βυζί. Μετά από δύο κάπως καλύτερες μέρες ήρθε πάλι μια πάρα πολύ κακιά. Το βράδυ ελάχιστα και μέχρι τις 8 το απόγευμα ένα μισάωρο :?:?:? Τώρα κοιμάται..Αν αυτός είναι ο πρώτος βραδινός της ύπνος κάηκα γίατί δεν παίζει να κοιμηθώ από τόσο νωρίς. Δεν μπορώ..Θα νιώσω άρρωστη. Ένα γνήσιο νυχτοπούλι από τις 2 και μετά πάει για ύπνο :lol::lol::lol::lol:

Σήμερα πάλι την ζύγισα και πήρε μέσα σε μια εβδομάδα άλλο μισό κιλό! Φτάσαμε αισίως τα 4.500 κιλά στον ένα μήνα. Ο Πανούλης μου ήταν τόσο 40 ημερών. Αυτή 40 ημερών θα είναι 5 περίπου. Καλά πάμε νομίζω γιατί από το μαιευτήριο βγήκε 3 κιλά και 50 γρ.Ουφ..Μπορεί να μου έχει φύγει η πίστη αλλά τουλάχιστον έχει αποτέλεσμα η προσπάθεια..Αυτό μου δίνει τη δύναμη να συνεχίσω.

Σήμερα όταν ξυπνήσαμε πήγαμε στη μαμά μου και ξεκουράστηκα γιατί εκεί μόνο θηλάζω και παίζω με τον Πάνο. Τι ωραία να σε περιποιούνται...Έχει και έναν μοναδικό τρόπο να ηρεμεί την φραουλίτσα όταν λυσσάει στο κλάμα για να ξαναμπεί στο στήθος έστω και αν τη θήλασα πριν 10 λεπτά. Είμαι σίγουρη ότι θα καταφέρει μια χαρά να την κρατήσει τώρα που θα πάω στη δουλειά...Έχει ένα μαγικό τρόπο να ηρεμεί τα μωρά..Τέσσερα εγγόνια έχει βέβαια. 'Εμπειρη πια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εστε μου ουτε ξερω γιατι με τον αντρα μου δεν βγαζω ακρη..εγω θελω νωρις αυτος αφου χρονισουν..μανουριασαμε κ πριν..εβγαλα ολα τα παραπονα κ εκεινος αρχησε κ δεν σταματαγε..μια λεξη εγω 100 εκεινος..κλασσικα!για αυτο δεν θελω να μιλαω γιατι βαριεμαι το μπιρι μπιρι κ να βγαινει κλασσικα απο πανω..εκεινος τωρα ροχαλιζει κ εγω προσπαθω να κοιμησω οπως καθε μερα τα μωρα..το ιδιο μοτιβο καθε μερα!!του ειπα ποια θα αντεχε να μεγαλωνει 3 παιδια χωρις βοηθεια κ 7 μερες την εβδομαδα να ναι μονη της..κ αρχησε κ δεν σταματαγε..που δουλευω σαν το σκυλι κ κ κ κ κ πηρε φορα κ ανηφορα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχαριστώ κοριτσάκια μου. Λία ούτε παραγγελία να τον είχα κάνει. Ξανθός με γαλανά μάτια :lol:

Δεν ξέρω σε ποιον μοιάζει. Όλοι λένε περισσότερο σε μένα αλλά κάτι έχει πάρει και από τον μπαμπά του. Ο μπαμπάς μας είναι πιο σκούρος αν και έχει και εκείνος πράσινα μάτια σαν εμένα. Θα δω μήπως μπορέσω να σας βάλω φωτογραφία όταν ήμουν μωρό να δείτε πόσο μοιάζουμε. :lol:

Αριάδνη μου κι εμένα τα ίδια έκανε στην γιορτή μου ο μπόμπιρας :lol: Χρόνια πολλά να χαίρεσαι την μπεμπούλα.

Κι εγώ είμαι μεταξύ καροτσάδας με το καθισματάκι του αυτοκινήτου το οποίο το έχω βάλει πάνω στη βάση του καροτσιού και μεταξύ αιώρας. :lol: Αν δεν πιάσουν αυτά τα 2 μετά πάμε για βυζί :lol::lol:

Βικάκι μου ευχαριστώ. Όντως ο γιόκας σου είναι κούκλος σαν Σουηδός :lol:

Καλέ γιατί άγχος? Είστε φρέσκιοι μάλλον ακόμα γι'αυτό.

Εγώ κοριτσάκια βλέπω να μου έρχεται η περίοδος γιατί έχω λίγα ροζ υγρά. :evil::evil:

Από την μία λυπάμαι γιατί ωραία ήταν τόσο καιρό χωρίς περίοδο και νιώθω ότι τέλειωσε ο κύκλος εγκυμοσύνη και λεχώνα συν ότι φοβάμαι μην ξαναεμφανιστεί η ενδομητρίωση αλλά από την άλλη χαίρομαι που θα χαίρομαι περισσότερο το σεξ :lol::lol: όταν θα προλαβαίνω :D:D Για να δούμε ελπίζω να μην μου έρθει καμία ξαφνική πλημμύρα και λερωθώ. :evil::evil:

Ανθή κι εγώ έτσι καλοπερνάω στη μαμά απλά πρέπει να πάει το βουνό στον Μωάμεθ :twisted::twisted:

Νάνσυ σε καταλαβαίνω κι εμείς έτσι είμαστε. Μία λέξη λέω και λες και βρίσκει ευκαιρία να βγάλει όλη την ένταση της δουλειάς. Οπότε έπαψα να του μιλάω σοβαρά καθημερινές. Μόνο σουκου σοβαρές συζητήσεις και γενικότερα όποτε βλέπω ότι είναι καλή ευκαιρία. Δεν θα γίνω εγώ μπάλα του μποξ για να ξεσπάει! :twisted:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τωρα βρηκα την ευκαιρια να πω δυο λογια..

Αριαδνη μου χρονια σου πολλα......

Οχι βρε δεν ειπα οτι αποκλειω αυτο το κτημα,απεναντιας ηταν τελειο.Απλα αποκλειω να κανω το μυστηριο μεσα εκει.Οχι δεν θα καλεσω ολους στο κτημα διοτ υπαρχουν παρα πολλοι που και μας, μας καλουν μοναχα στο μυστηριο και οχι στο τραπεζι και δεν το βρισκω και παρεξηγησιμο.Πολλοι κανουν γλεντι σε πολυ κλειστο κυκλο.Ασε που εγω δεν θα κανω γλεντι πιο κοντα σε βαπτισια θα ειναι....Αυτα ειναι της Αθηνας τα καμωματα...

Μαρακι μου,καλη τιμη σου ειπε.Κλαψε και λιγο και θα πετυχεις ακομη καλυτερη.

Εμενα η χθεσινη μερα ηταν τραγικη,ολα τα γευματα τα εκανα στο ποδι,χορευοντας και ακουγοντας παραμυθακια.Λετε να φταει η αλλαγη καιρου????Τοσο συμπτωση??

Νανσυ μου,οι μπομπονιερες που ειχες διαλεξει ηταν τελειες.Δεν καταλαβαινω γιατι δεν αρεσουν....Μπες λιγο στο site dreamboutiqe.gr,εχει πολυ ιδιαιτερα πραγματα.

Κατερινακι μου,ναι το θυμαμαι....Εκανε πολυ ζεστη??Σκεφτομαι να το κανω πρωι και φοβαμαι μη σκαει ο τζιτζιγκας.

Λια μου,τι αντρουαν εχεις????Θα τρελαθω...

Ναταλακι μου,ειμαι σιγουρη οτι ειναι κατι παροδικο και θα περασει.Εμεις παντα την ιδια ορεξη εχουμε???Ελενα το ιδιο!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

24618482.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Για πειτε την γνωμη σας,αυτο το προσκλητηριο και η μπομπονιερα μου αρεσουν....Σας βαζω και αλλες δυο.Αυτες θα ειναι οι κανονικες .Παιδικη ακομη δεν εχω αποφασισει.

87317628.jpg

Uploaded with ImageShack.us

11485432.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας κοριτσακια μου,

Σας ευχαρίστησα για τις ευχές για τα μηνογενεθλια δεν θυμάμαι...σας ευχαριστω πολυ όλες, ο μικρός μου ευτυχώς μια χαρα απο τον εμβόλιο δεν είχαμε καμία παρενεργεια. Σας ευχαριστω και για τα περαστικα στη μικρη περιμένω να δω βελτίωση τώρα με την αντιβιωση, είναι και η πρώτη φορα που περνει αντιβιωση δεν έχει ξαναπάρει.

Συνεχίζω απο εκει που είχα μείνει το μεσημέρι....

Νανσυ αυτο που μου είπες θα κάνουμε θα πάρει γνώμη και απο πατωματζη και βλεπουμε...μέχρι τώρα έχουμε κάνει απολύμανση και με βιολογικο προϊόν και με πιο ισχυρό, δεν έχει έρθει συνεργείο αλλα έχουμε ρωτήσει γεωπόνο που κάνει απολυμανσεις και απεντομωσεις για το τι να χρησιμοποιήσουμε. Θα το αφήσουμε κανά δυο μέρες να δούμε πως εξελίσσεται το φαινόμενο και θα πράξουμε αναλόγως.

Λια πολυ καλα είναι τα κιλακια του μπέμπη σου, μη κοιτάς εμάς που έχουμε γίνει γιγαντακι, αν είναι μέσα στις καμπύλες και περνει βάρος όλα είναι τέλεια. Τι πλάκα θα έχει με το αποτύπωμα της πιπιλας! Τα νυχακια προσπάθησε να του τα κόβεις όταν κοιμάται.

Και ο δικος μου ρωταει για το mammy μου λέει ´ τι λενε οι μανουλες? ´και μου λέει ότι είμαστε φοβερές που έχουμε οργανωθεί έτσι και τα λέμε.

Σταυρουλα για το κάθισμα στο μπροστινό κάθισμα και εγω αυτο ξέρω ότι είναι ασφαλές μονο αν είναι απενεργοποιημενος ο αεροσακος, γενικα όμως δεν θεωρείται το καλύτερο. Νομίζω ότι για αυτο το λόγω οι εταιρείες αυτοκινήτων δεν τοποθετούν τα γατζακια για τις βάσεις isofix στο μπροστινό κάθισμα παρα μονο στα πίσω. Το μονο αυτοκίνητο με τέτοια γατζακια είναι το smart γιατι δεν έχει πίσω καθίσματα. καλοφορετα τα ρουχαλακια σας. Είδα και τις φωτο ξανθουλης που έγινε και νομίζω σου μοιαζει!

Αμαλία να τα βάλουμε τα αντρακια μας να κάνουν παρέα ετσι ανεπτυγμένα που είναι και τα δυο, και μένα το ίδιο μου είπε η παιδιατρος για το γάλα. Με γεια τα ρουχαλακια σας.

Ναταλια πόσες μέρες σου το κάνει αυτο, αν περνει βάρος μην στεναχωριεσαι γιατι την αγωνία σου του την μεταδιδεις. Στο θέμα του θηλασμου πρέπει εσύ πρώτα να είσαι ήρεμη. Επειδη όμως και εγω λίγο μπερδεύτηκα, λες ότι τρώει 10 λεπτα, ειναι τριων μηνών και τα 10 λεπτα πλέον του φτάνουν τραβάει πολυ γάλα στο δεκάλεπτο, είναι πιο μεγάλος και ξερει πως πρέπει να θηλασει. Επισης καθώς μεγαλώνουν τα γεύματα αραιωνουν οπότε έχει μια λογική αυτο που σου είπε η παιδιατρος κάθε 4-5 ώρες. Άφησε τον να πεινασει και δες μήπως τον ενοχλει κάτι άλλο πριν τον βάλεις στο στήθος, μήπως είναι λερωμενος, μήπως ζεσταινεται ή κρυωνει? δεν ξέρω αν σε βοήθησα αλλα εύχομαι να είναι μονο μια φάση που θα περασει πολυ πολυ γρήγορα.

Έλενα έκανε κακάκια της, μήπως σου το κάνει επειδη νιώθει γεμάτο το στομαχακι της?

Βλέπω τα περισσότερα κάτι τα έπιασε σήμερα, μήπως έχει καμία πανσέληνο?

Βικακι συμφωνω με αυτο που σου έγραψε η Σταυρουλα δεν νομίζω ότι θα τις προσφέρεις περισσότερα δινοντας της και ξένο μονο και μονο για να κοιμηθει λίγες ώρες παραπάνω ή συνεχόμενα.

Νανσυ τα παπουτσακια ήταν όμορφα, τώρα σε ξύλινα θα δεις πολλα με πριγκίπισσες και πρίγκιπες τα οποία θεωρούνται πιο παιδικα. Κρίμα που δεν σε βοηθαει καθόλου με τα παιδια :(

Ανθη η φραουλιτσα σου έχει πάρει τα πάνω της 1,5 κιλο σε ένα μήνα είναι πολυ πολυ καλα, θα δεις θα στο πει και ο παιδιατρος. Αξίζει όλο αυτο που περνάς τα έχεις καταφερει πολυ καλα απλα στο θέμα του ύπνου είναι δύσκολη. Νυχτοπουλι μου εσυ βρήκε να μοιασει το παιδι :lol::lol: .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ελένη ωραία δείχνουν όλα, η τελευταία μπομπονιερα δείχνει αρκετα ιδιαίτερη και μου αρεσει περισσότερο απο τις αλλες δυο.

Εμείς παντρευτηκαμε 6 ώρα το απόγευμα, αρκετα νωρίς για καλοκαίρι και θυμάμαι είχε προηγηθεί μια βδομάδα με τρελό καύσωνα. Είχε ζέστη αλλα επειδη είμασταν δίπλα στην θάλασσα ήταν λίγο καλύτερα τα πράγματα. Στην εκκλησία μέσα είχε κλιματισμό. Τώρα επειδη σκέφτεσαι για πρωι και catering αν θυμάμαι καλα θα είναι στο όρθιο ή θα μπορει να κατσει ο κόσμος εκει θα πρέπει να δεις τι δυνατότητες σκιας και δροσιάς θα έχεις.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Παλι πρωινη πρωινη.....

Κατερινακι η αληθεια ειναι οτι διαβασα για τα κιλα σας και το ειπα στον αντρα μου και λεμε τι γινεται με τον δικο μας? Αλλα οταν πηγαμε για το εμβολιο θα μας ελεγε κατι ο παιδιατρος...ομως δεν ανησυχω...καλο τον βλεπω...

Ελενη αν και δεν φαινεται καλα η τριτη μαλλον και εγω γι αυτη θα σου ελεγα...Το προσκλητηριο απλο ειναι ωραιο μου φαινεται...

Ελενα τι εγινε με τη μικρη , εκανε κακακια? Σε εμας ειχε σε καποια φαση σχεδον 2 μερες να κανει , μετα απο μονος του ολα καλα.

Οντως κατι τα εχει πιασει τα μωρακια μας :lol:

Βικακι προσπαθω και στον υπνο του ετσι κανω, αλλα ξυπναει με το παραμικρο! Περπαταμε με τις μυτες οταν μπαινουμε στο δωματιο και τον βλεπεις μισοανοιγει το ενα ματι , το αλλο κλειστο, και παρατηρει... η μπιλια στο ματι του παει περα δοθε,εχει πολυ πλακα ο μπαγασακος! :lol:

Αυτο με την περιοδο ηθελα να το ρωτησω , αν σας εχει ερθει......Εμενα δεν μου εχει ερθει....

Σταυρουλα και εσυ ενδομητριωση, ε ? Αχ ...τι ατιμο πραγμα....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα

Kamgaroo ελπίζω τα ζουζούνια να μην εμφανιστούν ξανά...Κατερινάκι μπορεί κοιλιά να μην είχα αλλά συνολικά πήρα 17 κιλά...έχασα 7 και μένουν 10.. :o μπορεί να μην έκανα κοιλιά αλλά έκανα μπούτια και κ...ο.τώρα που θα φεύγω από το σπίτι για τη δουλειά ελπίζω να τα χάσω...γιατί όταν είμαι σπίτι το μυαλό μου είναι συνέχεια στο φαγητό...σαν γουρουνάκι είμαι...

Λία...πολύ γέλασα με το επαναστατικό κινημα στους κυκλους τον βρεφών "'ΚΑΤΩ ΟΙ ΠΙΠΙΛΕΣ''!!..μάλλον κάτι τέτοιο έχει γίνει, όσο και αν προσπαθώ τίποτα...θα πω και στην μαμά μου να προσπαθήσει..μήπως σε εκείνη την πάρει. Θα δούμε. Καλέ τι μπάκα να έχει κάνει το παιδί...άστον να φάει γαλατάκι της μαμάς...

Νάνσυ...τουλάχιστον με την πεθερά σου λίγο ξεκουράστηκες...να πάρεις δυνάμεις...

Έλενα και εσύ το ίδιο πρόβλημα ε με το μπουκάλι????Τι να πω βρε κορίτσια δεν ξέρω...Εσύ ποιο είχες πάρει από Αγγλία...Εγώ και με το calma της medela τίποτα...την Δευτέρα να φανταστείς που πήγα στη δουλειά και χρειάστηκε να λείψω περίπου 4,5 ώρες με το ζόρι έφαγε 50 γρ. Η μαμά μου τα είδε όλα...λέει συνέχεια έκλαιγε...έκλαιγε και ο μεγάλος που έφυγα και ήταν ένα δράμα...αφού μου είπε ότι σε κάποια φάση την πιάσαν και αυτήν τα κλάματα...τι να πω....ρώτησα την παιδίατρο για το μπουκάλι και μου είπε ότι δύσκολα θα το πάρει...μόνο αν δοκιμάσω διάφορα και του αρέσει κάποιο αλλά πάλι δύσκολα...γιατί λέει είναι ψυχολογικό δέσιμο με το στήθος και δε θα δεχτεί εύκολα κάτι άλλο...και εννοείτε λέει δεν του το δίνω εγώ το μπουκάλι γιατί που θα με μυρίσει θα θέλει στήθος...είπε να το δοκιμάσουμε ενώ κοιμάται....ίσως να του το μάθουμε έτσι..(αν τον πιάσουμε στον ύπνο) και αν τελικά δεν γίνει τίποτα με όλα αυτά, να δοκιμάσουμε με κουταλάκι...γιατί είναι πιο εύκολο να το μάθει. Τι να πω θα δείξει...

Αριάδνη και Σταυρούλα χρόνια σας πολλά!!Πάντα με υγεία σε εσάς και τις οικογένειές σας!!!!

Βρε κορίτσια...θέλω τη βοήθειά σας...έχω θεματάκι με τον Απόλλωνα...αν θυμάστε είχα πει οτι δεν έχουμε πρόβλημα με το μωρό και το μόνο που έβγαλε ήταν ότι ξυπνάει το βράδυ και με ζητάει...αλλά σήμερα ξύπνησε μέχρι τώρα 6 φορές....άλλες 3 ξύπνησε και ο μικρός οπότε καταλαβαίνετε ότι δεν έχω κοιμηθεί καθόλου...με έπιασαν και κάτι νεύρα που να κοιμηθείς μετά....δεν ξέρω τι να κάνω μαζί του...νιώθω πολύ κουρασμένη. Προτελευταία φορά ξύπνησε κατά τις 4...ζήτησε γάλα (όπως πάντα) αλλά εγώ ήμουν τόσο κουρασμένη και νευριασμένη από όλη την κατάσταση που του φώναξα...μετά ένιωθα τύψεις...του είπα να φωνάζει τον μπαμπά του...μετά από 10 λεπτά τον φώναξε και μάλλον έκανε τεστάκι αν θα πάει γιατί δεν του ζήτησε τίποτα...πριν από λίγο κατά τις 6μιση πάλι ξύπνησε και πάλι γάλα ζήτησε...προσπάθησε με ήρεμο τρόπο να τον ξανακοιμήσω αλλά κοιμήθηκε μετά που του έδωσα το γάλα... Βρε κορίτσια δεν ξέρω τι να κάνω...το καταλαβαίνω ότι προσπαθεί να με διεκδικήσει και αυτός με αυτόν τον τρόπο αλλά είναι πολύ σκότωμα...έχει πάει 7 το πρωί και μέχρι τώρα έχω κοιμηθεί 3 ώρες...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα σας...

Αφροδίτη μου,πρεπει να εισαι πολυ κουρασμενη.Υπομονη!Δεν ξερω τι να συμβουλεύσω.

Οι δευτερομανούλες εχουν αποψη.

Κατερινακι μου,περαστικα στη πριγκιπέσσα.

Λιλ μου κΙ Εστε,στην ενδομητριωση τι παθαινετε σε σχεση με περιοδο?

Οσες δινετε ξενο γαλα, τι μαρκα δεινετε?Συμβουλευτηκατε τη παιδιατρο σας?

Εγω απο προσωπικη ζωη μηδεν,δεν μπορω να παω πουθενα οταν κοιμηθει η μπουμπου διοτι πρεπει να βγαλω γαλα...Υπομονη,θελω να το συνεχισω...Θα εχω τυψεις αν δωσω ξενο.Το κακο ειναι οτι δεν εχω καθολου αποθεμα,γευμα και δινω...(Αχ Ανθη μου ειχες δικιο αλλα εγω εκει).Πιστευω οτι θα φτασω τους 3 μηνες.

Ελενα μου,ενταξει το μπομπουκακι σου????Εφαγε?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalimera koritsia mou eimai polu xalia mou eipan k kati k stenaxwrithika akoma perissotero tha sas grapsw stin omada.. katerinaki nai 10 lepta trwei apo to stuthos alla den ton vlepw na xortainei k trwei mono apo to ena, kanei 4-5 geumata tin mera me mpoukali pou tou dinw pinei150-17o gia auto lew oti den touftanei, to thema mou den einai auto as trwei oso thelei arkei na trwei kanoumw aogna kathe fora gia na faei ama arxisei eite stuthos eite mpoukali mete trwei.. nansy exw gala afou vgazw meta k tou to dino me to mpoukali ama den faei...

to stuthos den thelei ton vazw k tentwnete tou piezo to kefali sto stuthos k isws kapoia fora na to parei alliws me tpt... sas afinw gkriniazei meta tha mpw...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κοριτσάκια με τα όμορφα μωράκια.

Lil ναι άτιμο πράγμα. Τελικά όντως μου ήρθε η περίοδος :( Ήθελα λίγο ακόμα να μην έχω.

Αφροδίτη πιστεύω ότι δεν θα το κάνει για πολύ. Ίσως πρέπει για λίγες μέρες να κάνεις υπομονή και να του δώσεις την επιβεβαίωση που χρειάζεται. Μετά θα ηρεμήσει και θα κοιμάται. Ίσως βλέπει ότι αντιστέκεσαι και γι'αυτό το κάνει.

Νενε εγώ κάποτε είχα βαριάς μορφής και πονούσα κιόλας αλλά δεν είναι απαραίτητο να πονάς. Τίποτα κακό δεν σου κάνει παρα μόνο στην σύλληψη. Αν δεν σε ενδιαφέρει να κάνεις παιδιά δεν την πειράζεις. Απλά αυτή αν την πάθεις μία φορά μετά ξαναεμφανίζεται γιατί θρέφεται με το αίμα της περιόδου και αναπτύσσεται. Γι'αυτό και φοβάμαι τώρα που μου ήρθε η περίοδος ότι θα μου ξαναεμφανιστεί. Κι αν ξαναεμφανιστεί αν θέλω 2ο παιδάκι θα πρέπει πάλι να κάνω εξωσωματική.

Ναταλία πάω να δω στην ομάδα μας τι σου συνέβει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!

νενε η δευτερη μου αρεσε πολυ!!!

σταυρουλα επαθα πλακα με τον γιο σου!!!πανεμορφος ειναι!!ξανθος με γαλανα ματια!!σου ηρθε κ η περιοδος ε?εμενα μου τελειωσε προχτες..πολλες μερες μου κρατησε..

νανσυ ωραιο πραγμα η βοηθεια..τουλαχιστον εστω κ λιγο ξεκουραστηκες..

αφροδιτη ζηλευει κ στην βγαζει ετσι ε?..ποσο χρονων ειναι?οντως κουραζεσαι...εμενα ο γιος μου ειναι αρκετα μεγαλος κ δεν δειχνει ζηλια..αν ηταν δυνατον μαλιστα να την ταίζει αυτος!!δεν ξερω τι να σου πω..υποτιθετε οτι το γαλα τα κοιμηζει τα παιδια..

σας ειπα οτι στα καλα καθουμενα αρχισε να γκρινιαζει κ να κλαιει η δικια μου?εχει 2 απογευματα..χτες βρηκα γιατι..στην αρχη ειπα οτι την ματιαξαμε τοσο ησυχη που ειναι..εμαθε καθε απογευμα να ειναι στο καροτσι κ εξω στην αυλη..επειδη αρχισε να κανει κρυο καθομαστε μεσα..ε χτες την βγαλαμε στην αυλη κ ηταν ολο χαμογελα κ αγου!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα κοριτσακια μου.

Επιστρεψαμε την Δευτερα το απογευμα και απο εκεινη την ωρα μεχρι χθες το βραδυ ημουνα σε κατασταση πανικο και απογνωσης..... :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: . Θα σας τα πω οταν βρω χρονο. Σας διαβαζα απο το κινητο και θα σχολιασω καποια στιγμη τη ναταλιτσα και την ανθουλα.

Δυσκολο πραγμα να μεγαλωνεις 2 παιδια τελικα.............. Νανσυ ειλικρινα σου βγαζω το καπελο. Εισαι πολυ αξια κοπελα και μανουλα :):):):)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

este kouklos o stratoulis k ontw sou moiazei polu...

nene k emena to teleutaio mou arese...

maraki gt tis allakses sunitheies k sou arxise tis gkrinies?

koritsia emena mou irthe gia deuteri fora alla den eixa aima pio polu kafe ugra eixa me mikra serbietakia tin evgala pou egw sunithws exw polu aima auti ti fora san loxeia itan fusiologiko einai i na anusuxisw k gia auto?

afroditi einai demenos mazi sou k twra pou exeis k allon na asxolise tou kakofanike gia auto ta kanei auta mallon

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νενε εμένα μου άρεσε και το πρώτο. Μου αρέσουν πολύ τα κλασσικά-ρομαντικά.

Ναταλία κι εμένα δεν έχει κατέβει τελείως ακόμα. Έχω καφέ υγρά προς το παρόν.

Μαράκι χαχαχααα πολύ πλάκα η μικρή. Όλα τα αντιλαμβάνονται τι νομίζεις. :D

Όταν λες σου κράτησε πολλές μέρες, πόσες?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ελα ντε..γιατι της αλλαξα τις συνηθειες?γ...ω το κρυο!!θελει κ αυτη καθαρο αερα κ εξοχη!!

σταυρουλα 1,5 βδομαδα με κρατησε κ πολυ αιμα..αφου ειπα μια δοση να βαλω τις σερβιετες λοχειας!!! :x

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου Μαρακι μου. Σ' ευχαριστω για το καλωσορισμα :|

Εχθες ηταν μια πολυ δυσκολη μερα. Πρεπει να βρω καποια στιγμη χρονο να σας τα πω. Η καημενη η ναταλιτσα τα ακουσε απο εμενα χθες...της τηλεφωνησα και αρχισα να κλαιω απο απογνωση και πανικο..... ολη μερα μαλωνα με τον αντρα μου γιατι ημουνα σε ασχημη κατασταση.... διαβασα και την ομαδουλα μας. Και εγω περναω καποια σκηνικα και επιπλεον συνεβη κατι στην οικογενεια μου απροβλεπτο (θεμα υγεια σοβαρο) και ειμαι αστα να πανε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kαλημερα κοριτσουδια

τι γινετε με τα μωρακια μας???πολυ γκρινια επεσε..κ γω απο το πρωι προσπαθω να σας γραψω κ δεν μπορω,γκρινιαζουμε....θελουμε ολο αγκαλια...

Ανθουλα ειδες που τοσο κοπος δεν παει χαμενος..μεγαλωνει πολυ καλα η φραουλιτσα σου.ασε εχουμε θεμα τα μωρακια μας με τις πιπιλες.κ γω καθε φορα που παμε παιδιατρο κ μου λεει οτι τα παμε καλα με το βαρος κτλ παιρνω κουραγιο κ συνεχιζω αλλιως δεν ξερω ποσο θα αντεχα ακομα να θηλαζω ολη μερα.

Ειδες τι καλα ειναι να πηγαινεις στην μανουλα?????καλα εκανες κ πηγες ξεκουραστηκες λιγο.

Νανσυ θπομονη κοριτσι μου θα βρεθει η ακρη για την βαφτιση θα δεις.ασε λιγο να περσαει ο καιρος κ μετα ξανασυζυτηστε το.τωρα ο αντρας σου ξεσπαει πανω σου γιατι κ αυτος ειναι πολυ κουρασμενος με την μετακομιση κ αυτα.καλα την δικη σου την κουραση δεν χρειαζεται καν να την αναφερω εισαι ηρωας για μενα.οσο για τις μπομπονιερες εμενα προσωπικα μαρεσαν τα παπουτσακια κ τα καπελινια.ειναι πολυ γουστοζικα.

Σταυρουλα ο γιος σου ειναι ΘΕΟΣ...πω πω πολυ κουκλος ειναι..φυσικα κ μοιαζει την μαμα...εχει ματαρες κ μαλλι πολυ τελειο...ευχομαι τωρα που σου ρθε περιοδο να μην σου παρουσιαστει κ το προβλημαπου ειχες κ να κανεις 2 νινακι συντομα.

Νενε μου κ σε σενα θα πω υπομονη με την μικρη δεν ξερω μαλλον φαση περναν κ αυτα.οι μπομπονιερες ειναι πολυ ομορφες μαρεσαν κ οι τρεις αλλα πιο πολυ η πρωτη κ η δευτερη.απο τιμες τι λενε???ρωτησες???

Κατερινακι ευχομαι συντομα να τελειωσει το μαρτυριο σας με το πατωμα.η μικρη πως ειναι καλυτερα.βοηθησε καθολου η αντιβιωση??

Αφριδιτη τι να πω δυσκολος ο γιος σου ο μεγαλος..δεν ξερω μηπως να κοιμοσουν λιγο μαζι του κ μετα να εφευγες να σε νιωσει λιγο δικια του δεν ξερω τι να σου πω γιατι κ εμενα η κορη μου ακομα μαζι μου κοιμαται κ δεν δεχεται με τιποτα να κοιμηθει μονη της η με καποιον αλλο.καλα κ τις 6 φορες που ξυπναει πινει γαλα??ποσο ειναι???πιπιλα παιρνει.δεν θυμαμαι αν μας τα εχεις ξαναπει.

Ναταλακι κοριτσι μου τι να σου πω να κανεις κουραγιο να του δινεις μπουκαλι κ να περασουν λιγες μερες κ να ξαναπροσπαθησεις να δωσεις στηθος.τουλαχιστον τρωει με το μπουκαλι.μηπως του αρεσει το μπουκαλι που εχει πιο γρηγορη ροη κ δεν εχει κουραγιο να πιει απο το στηθος????

Μαρακι πολυ πλακα εχει η μπουμπου σου.δεν μπορεις να τα ξεγελασεις με τιποτα ειναι πανεξυπνα.

Καλωσηρθες Κατερινακι. τι επαθες..πρεπει να ηρεμησεις πρωτα απολα κ εμεις ειμαστε εδω να σε βοηθησουμε αν θελεις.τα παιδακια σου ειναι καλα?τι προβλημα υγειας? περαστικα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα !!!!!!

Αφροδίτη τα κάνει αυτα γιατι σε θέλει αποκλειστικα δικια του πολλές φορές τα παιδάκια όταν αποκτούν αδελφάκια δεν βγάζουν την αντίδραση τους στο μωρο αλλα στην μαμα. Καταλαβαίνω ότι είναι σκότωμα κανε λίγο υπομονη. Πριν γεννηθει το μωρο ξυπνουσε και ζητουσε γαλα? είχα διαβασει σε ένα βιβλίο ότι για τρεις μήνες πριν και τρεις μήνες μετα την γέννηση καλο είναι να μην αλλάξουμε τίποτα στις συνήθειες του μεγάλου παιδιου οπότε Ασε να περασει αυτο το διάστημα και μπορει να είναι καλύτερα τα πράγματα.

Σταυρουλα σου ήρθε νωρίς και σένα η περίοδος, τελικα μεγάλος μύθος ότι όσο θηλαζεις δεν έρχεται. Άντε να έρθει και ένα δεύτερο μωρακι σύντομα.

Ναταλια φαίνεται ότι όταν πιασει το μπουκάλι ή το στήθος τρώει, οπότε σίγουρα δεν μένει νυστικος, τώρα γιατι σου κάνει αυτα τα κόλπα μήπως είναι αυτο που λέει η Αντωνία έμαθε στην εύκολη ροή απο το μπουκάλι και βαριέσαι να κάνει τις θηλαστικες κινήσεις στο στήθος.

Μαρακι της κόψετε την βολτουλα στην αυλη και γιαυτο γκρινιαζε η πριγκίπισσα σου, είδες πως συνηθίζουν κάποια πράγματα που τους αρέσουν!

Κατερίνα υπομονη να μπείτε σε ρυθμο σιγα σιγα, είναι πολυ δυσκολο να τα έχεις μονη σου και τα δυο όλη μέρα. Περαστικα εύχομαι ότι είναι!

Εμείς καλύτερα το ποδαρακι της Αγγελικης θρεφει σιγα σιγα, τα ζουζουνια όλο και ελαττώνονται, απολυμαναμε για δευτερη φορα και έτσι παραμένουμε ξενιτεμενοι στη μαμα μου, δεν με χαλάει γιατι δεν κάνω και πολλα εδω αλλα θέλω να βάλω το σπίτι μου σε μια σειρά, πάω τα πρωινά που αφήνω την μικρη στον παιδικο γιατι όλο και κάτι χρειάζομαι και με πιάνουν τα νεύρα μου έτσι όπως βλέπω όλα τα πράγματα μέσα στη μέση.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα!!

Λοιπον κατι εχουν παθει ολα μαζι,και οδι κος μου εχει αρχισει γκρινιες και θελει μονιμως παρεα,αν εισαι διπλα και δεν τον κοιτας γκρινιαζει,μολις το ν κοιταξεις κανει ναζια.Και θελει ολο βολτα.Μου εχει φυγει η μεση!

Νανσυ γιατι να μην κανεις εκεινες τις μπομπονιερες που σου αρεσαν??Μια χαρα ηταν και αρεσαν σε σενα.Δεν γινεται να αρεσουν και σε οοοοολους πια,επειδη στο ειπε μια φιλη δηλαδη.Αλλα και αν παρεις την αποφαση να κανεις κατι αλλο μην αγχωνεσαι τοσο,μπορεις να κανεις και κατι θεωρητικα κλασσικο,και να κανεις καποια παραλαγη δικη σου.

Νενε εμενα μου αρεσει η πρωτη που εβαλες.Και η τριτη νομιζω ειναι ωραια αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως ακριβως ειναι.

Ουφ δεν με αφηνει να γραψω αλλο..παω να του διαβασω κανενα παραμυθακι!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Αχ κατάλαβα τι εχουμε να τραβήξουμε 🤣
    • Ναι δοκιμασε το να μας πεις την γνωμη σου εγω κύριος αυτό επαιρνα να σου πω την αλήθεια  αλλα κορίτσια όταν αρχίσαμε τις τροφες και λερωνόταν εεεε δεν καθαρίζουν με τίποτα τα ρούχα τους τι να πω έχω τρελαθεί.. αυτήν η μπανάνα και ντομάτα δεν βγαίνουν με ΤΙΠΟΤΑ 
    • Πήρα κι εγω πριν λιγο το  baby planet πριν λιγο που πηγα σούπερ να το δοκιμασω κι αυτο! Απο όσα μύρισα εκεί  μου αρεσε αυτο πιο πολύ! Θα δείξει!
    • Ααα πχ εμείς το ευρηκα το βρεφικό δεν το έχει στο σούπερ 
    • σε μαλακτικό έχω δοκιμάσει το proderm και Αρκάδι.. το Αρκάδι μου αρέσει πιο πολύ αλλά μου θυμίζει πιο πολύ σαπούνι εμένα η μυρωδιά  και απορρυπαντικό δοκιμασα Αρκάδι σκόνη αλλά δεν λιώνει πολύ καλά στους 30-40 βαθμούς και το υγρό το planet αυτά τα δυο έχω πάρει γενικα δεν έχει μεγάλη ποικιλία στο σούπερ  Η πεθερά μου είχε πάρει υγρό Αρκάδι ωραιο είναι και αυτό έχει πλύνει μερικά ρούχα της μικρης εγω δεν το έχω αγοράσει  γενικα μην περιμένεις να μυρίζουν και πολύ όμως.. μυρίζουν τόσο όσο δηλαδή .. και σκέψου βάζω και πιο πολύ από αυτά που λένε στην δοσολογία εκτός αν τα συνήθισα και δεν το καταλαβαίνω 🤷‍♀️
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...