Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημερα!!!

τι κανετε;;

Τζουλι εγω καταλαβα πολυ καλα τι ηθελες να πεις..και η Αργη καταλαβε καλεεεε...χαχα..απλα σε πειραζει..

Τασια τελεια ρε με την Αννυ..μπραβο στην κουκλιτσα μας..

Επισης εχω παρει και ενα δωρακι για σενα...χαχαχ..ειναι τελειως τρασ το δωρο αλλα θα γελασει ςλιγακι...χαχαχα

Μιτσακι μου μεγεια της ανταυγιες..μπραβο..εγω απο τοτε που εγινα σαν γιδι...δεν τολμω να μιλαω για τριχες...χαχαχα

Παω α βαλω καφε και επανερχομαι..

Αφροοο που εισαι ρεεε...γραψε νεα απο τον παιδικο γιατι στην ομαδ ατουθ φεισ σας χανω

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
συνδεθηκα κ γραφω γιατι πραγματικα εχω μεινει ετσι! :shock::shock:

κοριτσια μαλλον δεν μπορω πια να εξηγησω κ να διατυπωσω τιποτα..

καλα βρε αργυρω!πώς σου ηρθε οτι ειπα πως οποιος εχει επαρχιωτικη νοοτροπια κανει κακο·

ή μαλλον..πώς θεωρησες οτι αυτο εννουσα·· :roll::roll:

γράψε λάθος, σόρρυ, παρενόησα :(:( το διάβασα και χθες το βράδυ....και μου έκανε εντύπωση....

συγνώμη :-*

Δημοσίευση

Kαλημερα! Τι κανετε?

Μα ποσα ειπατε στο κρυφο και εδω, τα εχω κανει αχταρμα :roll

Εγω δεν θα μπορουσα να μεινω σε μια μεγαλη πολη, μαλλον θα μπορουσα αλλα δεν μου ταιριαζει. Θελω ησυχια, χαλαρους ρυθμους. Εδω που μενουμε ειναι τελεια! Δεν ειναι μεγαλη η πολη, εχει απο ολα και ειναι ησυχα.

Καλη σχολικη χρονια στα παιδακια που πανε σχολειο!!!

Αργυ που το θυμηθηκες καλε για το στεπ? :lol::lol: Επισης τοσο λιγο τρως? :shock: Πως αντεχεις? Μηπως να κοιταξεις θυροειδη που δεν χανεις κιλα? Να τρως πολυ βρωμη που ειναι λιποδιαλυτικη. Τι ομορφη που ειναι η Ρεα στην φωτο! :x

Ζωη το ειδα το Ρυσιο! Ωραιο φαινεται και ειναι πολυ κοντα στην πολη. Το αμαξι το παιρνω συχνα και με τα μικρα μαζι! Παμε σουπερ μαρκετ, βολτες, στην γιαγια τους. Περαστικα στην Μ. Πως ειναι σημερα?

Αφρο και εγω τις φοραω απο ολα στον παιδικο αλλα προσεχω τα παντελονακια της να ειναι η με λαστιχο η να ανοιγουν ευκολα. Τελευταια της πηρα κατι φορμουλες που δενουν με κορδονι και πηγαινει στην δασκαλα της και της το δενει. Κανενα νεοτερο απο τον σταθμο ειχαμε?

Γωγουλα μου εδω ειμαι, σου εγραψα και στο κρυφο αλλα μαλλον δεν το ειδες. Μια χαρα ολα εδω. Τα δικα σου τα διαβαζω! ;)

Μαρακι καλη αρχη και σε εσας!

Αναστασακι τελεια με την Α. και τον παιδικο! Πως περνας τις ωρες σου τωρα? Τι σκεφτεσαι να κανεις?

Μητσακι μου με γεια το μαλλι!!! Πολυ γελασα με το χρωμα :lol: Καλη αρχη με το μεταπτυχιακο!!!

Νατασουλα πως ειναι η Ελενα?

Δεν θυμαμαι τιποτα αλλο :oops::oops:

Δημοσίευση

χαχα..λενακηηηη ο Φοφος τρωει πολυ βρομη..αλλα δεν τον βλεπω να ειναι αδθνατος..ειναι μαλλων στρουμπουλο και ζουμπουρλιδικο παιδιακι...χαχα..

Πως τα παει η Αιριν στο σχολειο;;;

Αχ..αιδια δε θυμαμαι αν σας ειπα..στο γαμο που πηγαμε μετα τις διακοπες...ενα ζευγαρι απο το Βελγιο..Ελληνες...ο συζηγος γκρινιαζε γιατι η γυναικα του δε μαθαινε Ελληνικα στα παιδια και μιλουσαν μονο Γαλλικα...

Και της φιλης μου απο Αμερικη το παιδιακι ειναι τρογλωσσο..μιλαει και καταλαβαινει Ελληνικα, Αγγλικα ΚΑΙ λατινοαμερικανικα...και ειναι μολις 4 χρονων...

και υτου εκανε εντυπωση του Βελγου...

Δημοσίευση

βρώμη? :ymsick::ymsick: τέτοια δεν τρώω!....η αλήθεια είναι ότι τρώω και χαζά στο μεσοδιάστημα δλδ μπορεί να φάω και κανένα κομμάτι σοκολάτα και πιο πολλούς ξηρούς καρπούς :P δεν τα μαρτύρησα όλα!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Χρύσα αν είναι και οι 2 Έλληνες τι μιλάνε στο σπίτι? αυτό ποτέ μου δεν το κατάλαβα!!! :?

και γιατί κατηγορεί μόνο την γυναίκα του, εκείνος τι κάνει? :?:

Δημοσίευση

Καλημερα κουκλαρες μου!!!

Ρε τι γυναικαρες εισαστε εσεις????Ωχου τα μωρε! :D:D:D

οκ...ειμαι για αλλη μια μερα (χαζο)χαρουμενη χωρις ιδιαιτερο λογο!!! :D:D:D

Να πω περαστικα στην μαριευη κ τον σεμπ!!!Φυσικα κ κουραγιο στην ελενα μας με το ποδαρακι!

Ολοι οι αλλοι καλα ή εχασα κατι?

Δεν θυμαμαι κ πολλα απ'οσα λεγατε...Ειμαι σιγουρη πως με συγχωρειτε κ με γραφετε στο τετοιο σας :lol::lol::P:P !!!

Σας ευχαριστω για την Αννυ μου!Μακαρι να συνεχισει ετσι αν κ βρισκω πολυ πιθανο την επομενη βδ να αρχισει να δυσανασχετει ή να βαριεται!Και σημερα μια χαρα...εγω σαν στυμμενη λεμονοκουπα...Την αφησα(ευτυχως προλαβα να την φιλησω πριν ανοιξει την πορτα η δασκαλα!),μπηκε τρεχοντας και με διωξανε(μπουχου :lol::P )...Σημερα θα φαει εκει!Φακες της εκανα....ελπιζω να μην προσεξει οτι τις παραβρασα :P:lol:

Πως να το φερω στη δασκαλα οτι δε θελω να τρωει τυρι οταν εχει οσπρια ή κρεας (για καλυτερη απορροφηση σιδηρου) χωρις να με περασει για "κουκου"? :lol::P

Επισης αντε κ τρωει 1φορα τη βδ μεραντα για πρωινο...αλλα το οτι καθε μερα φευγοντας τους κερνανε μπισκοτακι...Σιγα το πραγμα?Ή ειναι του ματς? :roll:

Μητσακι νομιζω θα σου πηγαινουν οι ανταυγειες!Οι φουξια ειδικα!

Και το μαλλι πως το εκοψες?

Αργυ επειδη την πηγαινω στις 9 οποτε ξυπναμε 8.15 δεν αλλαξε η ωρα υπνου...Κοιμαται μεταξυ 9.15-10.15 αναλογως την κουραση...Βασικα ηταν λιγο κοροιδευτικο αυτο με το εγερτηριο που εγραψα χθες γιατι σπανια εχουμε κοιμηθει μεχρι τις 8.30πμ ή αργοτερα...οποτε στην ουσια δεν αλλαζει κατι!Μονο που βαζω ξυπνητηρι για σιγουρια!

Τι αλλα λεγατε???Α!Για χωριο-επαρχια vs πολης!!!

Αν θελετε τη γνωμη μου πειτε μου! :D:P:P:P:P8-)8-)8-)

Ασχετο.μια κομμωτρια μου ειπε πως καθε 6 χρονια αλλαζουμε οοοοολα μας τα μαλλια! :o:o:o Δλδ καθε 6χρ μπορει να παρουσιασουμε υπερβολικη τριχοπτωση!Δλδ του χρονου θα ειμαι σχεδον φαλακρη! :lol::lol::lol:

Ιουλια στην καρπαθο σε ποιο χωριο/περιοχη ησουν κ σε τι σχολειο?

Αργυρουλα μου νομιζω πως με αυτο που κανεις,να αφηνεις 12+ ωρες αδειο το στομαχι σου,εχεις αποσυντονισει τον μεταβολισμο σου...Πως σου ηρθε ρε συ και δεν τρως μετα τις 5?Δεν θα χασεις κιλα ετσι....μονο αν κοψεις οοοολα τα γευματα οποτε θα χασεις και θα γινεις ανορεξικη! :?:lol::P

Βενετια εσυ με αυτα που τρως χανεις?Πεινας???Σιγουρα ειναι καλυτερο να τρωες πχ μεγαλυτερη ποσοτητα καλης τροφης απο λιγοτερα τζανκ...αν ομως ηταν και σαλατικα ακομα καλυτερα!ή σκετο κρεατακι...Τωρα γιαουρτι κ ψωμι...μμμμμ! :roll: Ετσι κ ετσι!

Οπωσδηποτε πολυ νερο που λεει κ η Νατασα!Τουλαχιστον 2,5 λιτρα...μακαρι να το γουσταρετε κ να μην το πινετε με το ζορι αλλα ειναι ΒΑΣΙΚΟ!

Α!Αργυρω μια χαρα νιωθω προς το παρον...Οι δουλειες δεν τελειωνουν ποτε αλλα ακομα κ ετσι εχω πολλαααα χρονια να κατσω μερικες ωρες χωρις να κανω κατι....και βεβαια θα ειναι προσωρινο αφου θα αρχισω τα αγγλικα οποτε θα εχω διαβασμα και ισως φανω τυχερη να βρεθει κανενας κ να με παρακαλεσει να με προσλαβει!! :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Αργυρω εκεινος εχει γεννηθει και μεγαλωσει στο Βελγιο εκ τουτου δεν ξερει και τοσο καλα Ελληνικα...εξαλλου η γυναικα του ειναι σπιτι και ασχολειται με τα παιδια...

αλλα επειδη ειναι μια χωριατα βλαχα ψωναρα...μολις παντρευτηκε το τεκνο ( τοτε ηταν...τωρα εχει μετατραπει σε μεσηληκα κυριουλι) ξεχασε την εκ....(ονομα χωριου..για ευνοητους λογους δεν το αναφερω) καταγωγη της και βαφτηστηκε Βελγιδα και απαρνηθηκε και το βλαχοσοιο της - ουτε τους γωνεις της παιρνει τηλ- και μιλαει αποκλειστηκα και μονο Γαλλικα και συναναστρεφετε μονο με βελγους..και εχει σηκωσει την ( τεραστια απαισια μυτι της- τοοοσο ψιλα...χαχαχα...

Εγω παντως να πω την αμαρτια μου δεν την αδικω...

δενε χρονται Ελλαδα σχεδων ποτε, δε μιλανε Ελληνικα στο σπιτι και δενε χουν σκοπο να επιστρεψουν ποτε στην Ελλαδα...οποτε ΟΚ..γιατι να τα μαθει Ελληνικα....

βεβειαι ποτε μη λες ποτε..αλλα ΟΚ..εαν εχουν αποφασισει να φτιαξουν τη ζωη τους με εναν συγκεκριμενο τροπο ..

τασια..πλα αθ το πεις...γιατι να σε περασει για κουκου...χαχα...πες οτι αυτο και γι΄'αυτο τον λογο

Δημοσίευση

έχω προσέξει ότι όταν δεν τρώω βράδυ ζυγίζω πιο λίγ αγραμμάρια το πρωί :lol::lol::lol::lol:

να σου πω, δεν πεινάω κιόλας! :?

αυτό με το μπισκοτάκι γιατί το κάνουν? για να τα καλοπιάσουν να πάνε και την επομένη? :?:roll::roll:

νομίζω ότι αν πεις εσύ στην Α. να μην τρώει το τυράκι καλύτερα είναι.....από την άλλη δεν το βρίσκω και τόσο τραγικό να τρώει τυράκι :roll::roll:

Δημοσίευση

μαρια οι δικες σου πως τα πανε;;;;;

Επισης ειδα αυτο ( το 5) και σε θυμηθηκα

http://www.tupperware.gr/xchg/gr/hs.xsl/711.html

αλλα και αυτο το τσαντακι στη δευτερη σελλιδα

http://tupperware.ipapercms.dk/Tupperwa ... zaarw3536/

και αυτο

http://www.mypetitboutique.eu/index.php ... t_id=30965

βεβεια εγω περιση ειχ απαρει και αυτο το σετ

http://www.mypetitboutique.eu/index.php ... t_id=30365

αλλα παλη μου κανανε κονξες στον παιδικο...και το στελνω μονο τον χειμωνα που δε ζεστενουν το φαγητο στα μικροκυματα

Δημοσίευση

Καλημέρα

Τρέμω .......μου ήρθε η περίοδος .....

Προσπάθησα να σας διαβάσω αλλα δεν μπορώ να καταλάβω τιποτα .....τζάμπα τα διάβασα ....κατι για χωριά λέτε αλλα τιποτα δεν κάθεται στο μυαλό μου.

αναστασία πρέπει να περνάει καλά η Αννυ στον παιδικό, μπράβο!!

χρυσα όποτε με θες Βαλε μια φωνή στο φεις μπουκ ενικό είμαι ...βλέπω τις εξελιξεις με το εσπα.

Ακόμα δεν έχω νέα απο τον παιδικό, μαλλον περιμένουν τις εντολές τοποθετισεις και λογικό το βρησκω .....μεσα στην εβδομάδα λένε απο τον εεταα οτι θα τις έχουν οι παιδικοί .....άντε να δούμε.

Ο Μ χθές εκνε εμβολιο και σήμερα με έχει τρελάνει να μου το λέει!!!

παίρνω και τηλ τον πάιδικο και μιλάει συνέχεια .....

Δημοσίευση

Μωρη χρυσα ποια εθαψες???χαχαχαχαχ Βαριεμαι να ψαξω για ποια μιλατε!!!

Πωπω!!!!!Μελι σταζεις :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Εγω σ'αγαπαω...καλα???μη με θαψεις ποτε! :lol::lol::lol::P:P:P

Μαρια ειμαι λες κουκου ε?!!! :P:P:P

Αργυρω για το μπισκοτακι δεν ρωτησα...δεν ξερω.....Ισως ρωτησω σημερα!

Για τη διατροφη σου επιμενω...κανεις λαθος και ισως το βρεις μπροστα σου αν συνεχισεις ετσι πολυ καιρο...

Ακου με ρε συ!!!Παρε παραδειγμα απο τον αντρα μου που ΠΟΤΕ δε μ'ακουει οταν του προτεινω διατροφη και ειναι παντα απο γεματουλης εως χοντρουλης και απο εμενα που ειμαι παντα κανονικη και τρωω και πολυ!

Οκ καποιοι ανθρωποι εχουν το προνομια να απορροφουν τις ατασθαλιες κ να μην ξεφευγουν...αλλα συν αθηνα κ χειρα κινει!...Δουλεψε τον μεταβολισμο σου!!!Ελα!μπορεις!θα τα καταφερεις!

Παμε ολοι μαζι 10 καμψεις! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: χαχαχαχαχαχαχ τι βλαμμενο ειμαι?! :P:P:P:P

Αφρο γιατι τρεμεις?δεν ηθελες να σου ερθει? :P Ή απλα δεν νιωθεις καλα σωματικα?

Οκ...εσυ μην κανεις τις καμψεις! :D

Δημοσίευση

Αφρο τελικα τιο εγινε με τα εξτρα λεφτα που σας ζητανε ;;;..το παρακολουθουσα μεχριε να σημειο..μετ ατο εχασα....

Αρτζ..ρε...Αμαζον..το βρισκεις μεχρι και με το 1/3 της τιμης.

ΑΑΑ..Ο βασιλοπουλος εχει τα λιμπερο 50%

Ρε τασια...δεν ειναι θαψημο..κοινωνικη κρητηκη ειναι...

εγω συμφωνω με την κοπελα..

μπραβο της..γιατι αυτο που ηθελε το πετυχε..

ξες τι ειναι να εισαι ασχημουλα αμορφωτη χωριατ ακαι να καπαρωσεις τετοιο τεκνο;;;;

γιατι ο γνωστος μου ατος στα νιατα του ηταν φοβερο τεκνο...

τωρα τον γερασε πριν την ωρα του...χαχαχαχ

Δημοσίευση

κοριτσια εγω χθες πηρα αυτο για τον παιδικο.

Βασικα η δασκαλα ειναι κατα των μικροκυματων και τα ζεσταινει σε φουρνο.οποτε επρεπε ή ταπερακι που ειναι σαν πυρεξ ή αυτο που ειναι σαν κατσαρολακι κ κλεινει κ αεροστεγως!Για να δουμε ομως αν ειναι καλο... :? Οι πωλητριες εβαζαν το χερι στη φωτια οτι μπαινει κ στο φουρνο κ σε ματι αλλα δεν το ελεγε πανω στο κουτι...θα'πρεπε αραγε?!

http://www.vicko.gr/viewproduct.jsp?prd ... 1&extLang=

χαχαχαχαχ Χρυσα αστο!!!!την εθαψεεεεες!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Ε οχι και κανονική!!! Δεν λεγεσε κανονική αλλα τσακνο, γιού νόου τσακνο? Χαχαχχχα

άντε μρη πως να σε θάψει 2 μέτρα κοπέλα!! Ετσι εύκολο είναι!!

ναι ήθελα ενα τρίτο παιδάκι και τρέμω που μου ήρθε χαχαχαχαχα

Δεν ξέρω χρυσα είναι στο θα δούμε ....γύρω στα 300 θα είναι ο δικος μαςβγια σιτιση και 440 λεωφοριο ...οκ αυτα δέλτα και για σιτιση καλό πόσο έδωσαν, μόνο που σε κάποιες έχουν πει για τραγική ύλη αλλα μόλις άκουσαν οτι ξέρουμε οτι δεν επιτρέπεται το μάζεψαν σε "θα δούμε θα δούμε "

Δημοσίευση
και απο εμενα που ειμαι παντα κανονικη και τρωω και πολυ!

Οκ καποιοι ανθρωποι εχουν το προνομια να απορροφουν τις ατασθαλιες κ να μην ξεφευγουν...

ρε εσύ πας στο γυμναστήριο πόσες φορές την εβδομάδα, τι να σου μείνει? σαφώς και τρως ό,τι θέλεις.....άσε που είσαι και ψιλή!!!! :P ακόμη και ένα κιλό να πάρεις δεν φαίνεται!!! :)

Ρε τασια...δεν ειναι θαψημο..κοινωνικη κρητηκη ειναι...

ξες τι ειναι να εισαι ασχημουλα αμορφωτη χωριατα και να καπαρωσεις τετοιο τεκνο;;;;

γιατι ο γνωστος μου ατος στα νιατα του ηταν φοβερο τεκνο...

τωρα τον γερασε πριν την ωρα του...χαχαχαχ

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

φεύγω....

Δημοσίευση

Ρε Τασια...το πολυ πολυ να θαψω τον συγκατοικο..να πω κοιτα ρε με τετοια γυναικαρα...χαχα..τρεληηηη

Αντερ ε..μακαρη...ολα καλα να πανε..αλλα ρε οι απατεωνες..τα θελουν καιπροκαταβολικα..πφφφ...

τι να πεις..μπαχαλο εντελως ειδικα φετος...

Μαρια μια χαρα..τοτε ενα απλο σε βολευει..για τοστακι...

Χτες εντομεταξη τον Χ τον πξηρε η μαμα μου..και της λεει η δασκαλα του πως δε θελει να του φοραει σαλιαρα στην ηλικια του..αλαλ ρε παιδια..ειχε αρακα..και ειχε ασπρο μπλουζακι...χαλια θα το εκανε...ελεος δηλδ...

να κατι τετοια κολληματα τους..πολυ με εκνευριζουν..

ΟΚ να μαθει και να τρωει και να ντινετε και να αυτοεξυπηρετειται..αλλα ειναι μολις 3..τι να κανει ςπια;;;..να του μαθουμε και να σηδερωνει μηπως- πλυντηριο παντως ξερεινα βαζει...μπουχαχαχαχα

ΑΑΑ...το φαγητοδοχειο ειναι μια χαρα..ειναι αυτο που εχει και λαστηχο μεσα για αεροστεγη κλεισημο;;;;..τετοιο ειχε ο συζηγος της κουνιαδας οταν κουβαλαγε φαγητο στη δουλεια..μκια χαρα..αυτοι το ζεστεναν σε γκαζακι

Δημοσίευση

με παίρνει το πρωί η μαμά στη δουλειά να με ρωτήσει για τα κορίτσια..

και εκεί που μιλάμε ακούει τη φωνή του μπαμπά μου, κάτι έλεγε και απαντά η μαμά "α αυτό είναι δικό τους θέμα..γιατί εσένα σου είπανε ποτέ οι γονείς μας γι'αυτά τα θέματα?"

λέω "τι ρε μαμά?" ..

λέει "τίποτα παιδί μου...χαζομάρες του μπαμπά σου..να ρωτάει πότε θα κάνετε κι ένα τρίτο παιδάκι, κι αρχίζει..κι εμείς εδώ τώρα τι να κάνουμε, 5 χρόνια συμπληρώνουμε σε λίγο κάθε μέρα με τα κορίτσια, ξυπνάμε και νωρίς και δνε έχω τι να κάνω, να πάω αγορά? όχι δεν πάω τι να κάνω κι εκεί δε θα μου αρέσει, να πάω για καφέ, τι να κάνω? θα δω..., μπλα μπλα, μπλα " :-@:-@:-@

Δημοσίευση

Καλημερούδια...Τι κάνετε;;;; :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Πρωινή πρωινή σήμερα κι εγώ...Είχα πάει στο γιατρό... 8-)8-)8-)8-)

Μιτσάκι έκανες ανταύγειες... :o:o:o:o Πάει το μαύρο σου μαλλάκι;;;;; :?:?:? Δεν μπορώ να σε φανταστώ...Τι χρώμα τις έκανες;;; :roll::roll::roll::roll: Με 'γεια...Νομίζω οικονομικά καλύτερα συμφέρει η γυναίκα..Εξάλλου, το κΕφάκι είναι μικρό ακόμα για σταθμό.... ;););)

Στάσα χαιρομαι για την Άννυ....Είναι μια τσαούσα αυτή...Σιγά μην κόλωνε... :lol::lol::lol::lol: Επίσης μωρή τι κανονική είσαι;;; :twisted::twisted: Έλεος...Κορμάρα είσαι... :mrgreen::mrgreen:

Βικάκι καλή αρχή ρε και στην Μ-Ι...Κορίτσια εδώ η τελευταία τάξη των παιδικών σταθμών είναι το προνήπιο... :roll::roll::roll: Γιατί σας κάνει εντύπωση;;; :?:?:?:?:?:? Ας πούμε η Ιωάννα μου φέτος είναι στα προ-προνήπια και του χρόνου θα πάει προνήπιο.... 8-)8-)8-)

Α, θέλετε να κανονίσουμε κανένα Σάββατο σπίτι μου για καφέ;;;; :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Τζούλια εγώ καταλαβαίνω απόλυτα μωρό μου τι θες να πεις.... :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Και συμφωνώ μαζί σου... ;););) Ρε μη στενοχωριέσαι.... :(:(:( Μωρή μήπως είσαι γκαστρούλα και οι ορμόνες σε κάνουν πιο....ευαίσθητη;;;; :lol::lol::lol::lol::lol:

Μαράκι εσύ γιατί τρως βρώμη για να αδυνατίσεις;;;; :?:?:?:?:?:?:?:lol::lol::lol::lol:

Αρτζι βλέπω τον άντρα σου πρόεδρο του συλλόγου για πολλά χρόνια ακόμα.... :lol::lol::lol: Κι εγώ ενω δεν τρώω πολύ, κάνω παρασπονδίες και τρώω μαλακίες.... :roll::roll::roll: 'Εχω πάρει 3 κιλά το καλοκαίρι και δεν ξέρω πως θα τα χάσω.... :cry::cry::cry:

Αφροοο μια χαρά νομίζω είναι αυτά τα λεφτά.... ;););) Αντε καλή αρχή στον Μανωλάκη...

Χρύσα ρε κι εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω...Δεν μας έχουν ζητήσει σαλιάρα από τον παιδικό και δεν έχω πάει...Και κάθε μα κάθε μέρα λερώνει την μπλούζα της με φαγητό... :?:?:?:? Θα πάω να της πάρω μια σαλιάρα μεγάλη να τη στείλω... 8-)8-)8-)8-)

Ζωούλα πως είναι το κοριτσάκι σου;;;Έπεσε ο πυρετός;;;

Λενάκι βλέπω έχεις γίνει πρώτη σοφερίνα... :lol::lol::lol::lol:

Πάω να σας γράψω στο κρυφό νέα!!! ;););););)

Δημοσίευση

μαρια. :lol::lol::lol::lol:

και αμα παει και το τριτο σου 5 χρονων...θα σου ζητησουν και 4ο;;;;;;;

Γωγω εχω εχω παρει απο το ΙΚΕΑ 2 μεγαλε ςπλαστικες...

ρε συ ΟΚ δενε χω προβλημα σε ολου ςτους λεκεδες..αλλα ρε αρακας με σαλτσα ρε συ..κριμα ειναι...

αφου βλεπει ςοτι δεν το χει ακομα να τρωει σωστα...μια φορα εστειλα μπλουζα του σπιτιου..λεω και να τη λερωσει χεστηκα..αλαλ αφενος οι λεκεδες δε βγαινουν..και αφετερου απο τα πλυνε πλυνε..χαλανε ρε γμτ

Δημοσίευση

Καλημέρα! :|

Σήμερα ο Π μου πήρε το λαπ τοπκαι κάθισα λίγο να σας διαβάσω απο τον σταθερό, την αρχαιολογία που έχουμε, Η/Υ. Καλά μου έκανε βέβαια γιατί χθες το παράχεσα! :mrgreen:

Αναστασίιιιιιι και γεματούλης;;;;;;;;;;;; :o:shock::shock::shock::shock::shock::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: Δε λέω άλλα!!!

Ρε κορίτσια τί όνειρα έβλεπα σήμερα;... έβλεπα οτι έκανα τσακωτό τον Π να με απατάει με μια να μην την χαρακτηρίσω :lol::lol::oops: , οτι ήταν αταραχος που πήρα το παιδί και έφυγα και στα τέτοια του!!! :twisted::twisted::twisted:

Μετα έβλεπα οτι εσυ εδω είχατε ενα κρυφό, ΑΠΟ ΜΕΝΑ, τρενάκι που εκεί λέγατε όλα όσα δε θέλατε να γνωρίζω! :shock::twisted::twisted::twisted::twisted: ντροπή σας σκατιάρες! :twisted::oops::oops::mrgreen:

Μετά έβλεπα κάτι άλλα περίεργα που ούτε που τα θυμάμαι, αλλά σηκώθηκα σκ@τά! :roll::roll::roll:

Γενικά έχω μια ανησυχία... :?:?:?

Άγχος για το διάβασμα δεν μπορώ να οτι με έπιασε ακόμη... :?:oops::D:D:D:D:mrgreen:

Παρολα αυτα θα σας αφήσω να στρωθώ λίγο.

Πάντως και σόρι κιόλας εγω θεωρώ οτι το να έχει κανείς χωριάτικη νοοτροπία είναι κακο... όχι τόσο γι' αυτόν που την έχει, αλλά για τους άλλου γύρω του. :roll::oops:

Γεια σου βρε Ελενα(κι) καιρό είχα να σε δω. Άλλο επαρχιακη πόλη βρε καιάλλοχωριό! ;)

Μαρία ήρθε η ώρα σου! Αφού θέλει και ο παππούς έσφιξε γύρω σου ο κλοιός! :lol:

Γωγούλα και να τους την πας δε θα της την φαράνε! Και γενικα δεν κανουν πράγματα κατ' εξαίρεση. Ό,τι κάνουν όλα, κάνουν και τα δικά μας! ;)

Χαλαρώστε μανούλες!!

Γεια σας προς το παρόν! :D

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...