Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Σας εστειλα mail με μερικες φωτο απο τα γεννεθλια μας για να παρετε μια γευση!!Θα σας γραψω και στην ομαδα!!!

Κατα τ'αλλα τα νεα μας τραγικα,οπως το περιμενα η Μιμικα μετα τις διακοπες δεν μαζευεται!!!!Σωστο αγριμι,ασε που εχει κολλησει τη γκρινια της ανηψιας μου!!!!Γκρινιαζει απο αποψη απο την ωρα που θα σηκωθει ειναι νιαρ-νιαρ!!!!Οταν δε υπαρχει και λογος μας ακουει η γειτονια!!!!!Και δεν υποχωρει αν δεν γινει το δικο της!!!!Πεφτει κατω και χτυπιεται!!!!

Ο υπνος μαρτυριο για να κοιμηθει στο κρεββατι της !!!!Μολις τη βαλω,αρχιζει και σκαρφαλωνει στα καγκελα,κλαιει,φωναζει!!!!Και αν τελικα την παρει ο υπνος ξυπναει κατα τις 2 και φωναζει να παω να την παρω!!!!Εχθες την κοιμισα στο δικο μας και ξυπνησε στις 7 αλλα δεν ξερωηπως επειδη ηταν πτωμα.Και σημερα το ιδιο εκανα.....για να δουμε....αν ειναι να κοιμαται σερι θα το κανω ετσι!!!!

Οσο για την πανα,σημερα ξεκινησαμε.Της πηρε η αδελφη μουδωρο μια τουαλετα της fiscer price που παιζει μουσικη οταν τα καταφερνςι το παιδι!!!Την αφησα το πρωι που σηκωθηκε με βρακακι και της εξηγουσα συνεχεια!!!!Εδειχνε ενθουσιασμενη και ενω ειχαν περασει 3ωρε και δεν ειχε κανει τπτ και πανω που ελεγα στη μανα μου αν ηταν ροσο απλο....κανει και τσισα και κακα πανω της για να εχω να χαιρομαι!!!!Φουφουκι λες να τα παρατησω????Τα φωτα σου....

Παω να γραψω και στην ομαδα γιατι γραφω απο το κινητο και θα μεινωαπο μπαταρια!!!!!

• Απαντήσεις 940
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Γεια σας γεια σας...κοιμούνται οι συμπεθέρες και μπήκα από pc πεθερού να δώσω το παρόν.Είμαστε Αθήνα από Παρασκευή απόγευμα,στη δουλειά είπα ήρθαμε για εξετάσεις της μικρής και όλα καλά.Είμαστε από υγεία δόξα το Θεό καλά.Πήγαμε Σαββάτο στη βάπτιση Βαρυμπόμπη πολύ καλά ήταν στην εξοχή σε μια εκκλησία και πολύ κοντά μέσα στο δάσος το κέντρο.Φέρανε τα παιδιά παγωτατζή και έκανε μια γρανίτα καρπούζι αξέχαστη θα μου μείνει αυτή η μυρωδιά.Περάσαμε ωραία με τους φίλους μας και τα ζουζούνια ξετρελάθηκαν.Το απόγευμα πήγαμε στο γάμο στη Δάφνη όπου τελείωσε 20,30 φυγάδευσε ο φωτογράφος νύφη και γαμπρό και δεν ευχήθηκε κανείς.Οπότε λέμε ήρθαμε και να μη μας δουν καθόλου νωρίς είναι ας πάμε στο τραπέζι που ήταν πάλι Βαρυμπόμπη.Ε τι το θέλαμε τραβήξαμε τη ταλαιπωρία της ζωής μας.Η νύφη είχε μέσα στο προσκλητήριο σχεδιάγραμμα για το κτήμα το είχε όμως λάθος σε έβαζε απο μια νωρίτερη είσοδο από αυτή που έπρεπε.Κοινώς χαθήκαμε....Τα μωρά να κοιμούνται,να είναι εξορία του αδαμ εκεί που βρεθήκαμε να μην έχει έναν άνθρωπο να ρωτήσουμε.Κάναμε 1 ώρα με το ρολόι να το β΄ρούμε αφού φτάσαμε στο Τατόι το στρατιωτικό αεροδρόμιο και ρωτήσαμε στη πύλη τους φαντάρους!!!Φτάνουμε εκει βάζουμε τα μωρά κοιμισμένα στο καρότσι.Μας είχε βάλει η νύφη μόνους μας σε ένα τραπέζι με 8 άγνωστους ηλικιωμένους!!!!!Ηταν τόσο στενοκοπιά που το καρότσι δε χωρούσε,οπότε πήραμε τα μωρά στα χέρια,ξύπνησαν και βλέπουν ξαφνικά 8 άγνωστους από πάνω τους να τους κάνουν γουτσου γουτσου!!Ε φαντάζεστε τι έγινε...........Σηκωνόμαστε να πάμε να κάτσουμε στο τραπέζι των πεθερικών μου τουλάχιστον μήπως ηρεμούσαν εκεί.Δεν είχε εκεί θέσεις να κλαίνε αυτά λέει΄ο άντρας μου μάζεψε τα φύγαμε....Να έρχεται η μέτρ να μας λέει καθίστε κάτω θέλω να βάλω το ζευγάρι μέσα...Να θέλουμε να βγούμε εμείς τίποτα αυτή...Της λέμε κλαίνε ορίονται θα κλείσεις τα φώτα για πρώτο χορό και θα ακούγονται οι τσιρίδες να τα καταστρέψουν όλα,άσε μας να βγούμε.Μη σας τα πολυλογώ ήδη έγραψα πολλά.Βγαίνουμε και χαιρετάμε το ζευγάρι στα κλεφτά καθώς έμπαιναν στην είσοδο..Γυρήσαμε νηστικοί 23,00 σπίτι κοιμήθηκαν αυτές και εμεις προσπαθούσαμε να συνέλθουμε από τη ταλαιπωρία....Δε το ξανακάνω σε δεξίωση με παιδιά που να με χρυσώνουν....

Το μαλλί και μένα βγήκε ωραίο αυτή τη φορά μου το χτένισε και αλλά Σαρλίζ Θερον,αν έχει ο άντρας μου καμιά καλή φώτο θα σας βάλω....

Στα δικά σας τώρα....

Δημοσίευση

Αλεξανδρουίτα μου καλορίζικο το αμαξάκι!Δεν ήξερα ότι είχατε σκοπό να πάρετε καινούριο.Αλήθεια ποιο πήρατε;Καλές βόλτες!!!!!!Έτσι το πετικάκι ε ζόρικο με τον ύπνο.Εμένα Αθήνα έχουν ξεφύγει αλλά ευτυχώς Ρόδο ακόμα τηρούμε το πρόγραμμα.Τη Παρασκευή με τη Πανσέληνο ήταν όλα τα λεφτά.Εμεις ήμασταν στη πλατεία της Δάφνης και φαινόταν μαγικά!

Χαρουλίτα και πάλι να τη χαίρεσαι όντως τα οργάνωσες όλα άψογα.Η τούρτα σας δε θεική και μεγάληηηηηηηηηηηη!!!!Αχ έχω άγχος όταν γυρήσουμε να τα κάνω και γω καλά.Ο άντρας μου λέει χαλάρωσε ένα πάρτυ είναι δεν είναι και βάπτιση.Και μεις μαζευόμαστε 30 άτομα και θα τα κάνουμε στο εξοχικό των γονιών μου όπως και πέρσι.Και γω πάντως μετά τις διακοπές έχω δει αλλαγή συμπεριφοράς προς το πιο ατίθασο.Η Δήμητρα ειδικά ήταν που ήταν παράγινε το κακό,γκρίνια όλα να γίνεται το δικό της.Και η Χρυσάνθη δε θέλει καθόλου να περπατάει,όλο στο καρότσι αραχτή ή αγκαλιά που είναι χειρότερο γιατί με 15 κιλά δε τη παλεύεις.Ελπίζω να είναι φάση να μην είναι από τη σπλήνα που επηρεάστηκε από την ίωση.Δε μου αρέσει που βλέπω κάτι 5χρονα στα καρότσια...Θέλω να τρέχει να φεύγει σαν την άλλη.\

Έλενα σου ξαναστειλα στο καινούριο μαιλ τις φωτο τώρα θα τις πάρεις.Περιμένουμε του Ορεστάκου....

Κατερινιώ μπράβο για τη τοποθέτηση που θα είσαι τόσο κοντά.Γιατί να μη παέι το Στελλί παιδικό;Έχασα επεισόδια.Δεν είχες πει περίμενες σε ποιο σχολείο θα πας για να δεις σε πιο παιδικό βολεύει;

Μίλησα με τη δασκάλα τους σήμερα και μου πε τη Τετάρτη θα ανακοινωθούν και άλλα ονόματα με το ΕΣΠΑ για να πάρουν,αχ μακάρι να είμαστε μέσα αν και δεν ήξερε αν θα δώσουν θέσεις για τα Δωδεκάνησα.Και αυτοί ανησυχούν γιατί θα μείνουν ακάλυπτες θέσεις.Καλή σχολική χρονιά!!!Να μη σε χάσουμε.....είσαι προκωμένη εσύ τα προλαβαίνεις όλα μέσα στο πρόγραμμά σου να βάζεις και μας....

Μάγκυ καλέ τι πειρατή έκανες εσυ με τη μπαντάνα του στις Κουκουναριές!!!!!!Υπέροχος ο Βασιλάκης,μαμά και μπαμπάς ασορτί σε σαχλούλες φανταστικοί!!!!!!!!!!!Λες να προλάβουμε να τα πούμε;Το απόγευμα θα πάμε σε κάτι γενέθλια στο mall Αγ Δημήτριο ενάς φίλος μας.Αύριο θα πάει ο άντρας μου στη συναυλία RED HOT CHILLY PEPPERS και δε θα χω μέσο και Τετάρτη μεσημέρι φεύγουμε.Δύσκολο το βλέπω για συνάντηση.

Ακόμα δε πρόλαβα να πάρω τη Φωτεινή είμαι ασυγχώρητη....Αλλά ειλικρινά από τότε που ήρθαμε από τις διακοπές νιώθω πως δεν έχω καθήσει καθόλου.Και τώρα πάλι θα γυρήσουμε,άπλυτα ένα σωρό,δουλειά για 3 μέρες θα χει μαζευτεί...αχ όλο γκρινιάζω και μετά αναρωτιέμαι από που πήρε η Δημητρούλα μου!Σας φιλω.........

Δημοσίευση

Κοριτσάρες μου μου λείπετε!!! Και ξέρω ότι σας λείπω και εγώ :lol::lol:

Μπήκα να γράψω κανένα νέο μου για να μην μου ανησυχειτε. Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας.

Εδώ η μέρα μας , και η νυχτα μας, είναι πολυ γέματη με τα 2 παιδιά.

Ο Αλεξ συνεχίζει να μεγαλώνει και να κάνει τον κόσμο ανάστατο. Από την Παρασκευή έχει καταχέσει τον κόσμο. Μάλλον γαστρεντερίτιδα. Είχε δέκατα και διάρροια. Φυσικά η διάθεση του δεν χάλασε ούτε λεπτό μπας και κάτσει και λίγο να ηρεμησουμε και εμείς. Σήμερα βλέπω κάπως να βελτιώνονται τα κακά του, δηλ έκανε μονο 1 φορά από το πρωί διάρροια και δεν ήταν τοσο νερουλά. Γιατί σας τα περιγράφω με τοση λεπτομερεια δεν ξέρω;; Ελπίζω να μην αναγουλιάσατε :lol::lol::lol:

Η Δανάη είναι η μεγαλύτερη μουρμούρα στον κόσμο, είπε να πάρει από την αγαπημένη μου πεθερούλα αυτό το συνηθειο. Όσο μεγαλώνει τόσο αλλάζει και ακόμα δεν έχουμε καταλάβει από που πήρε τα μάτια της. Από την 3η εβδομάδα ξεκίνησαν οι κολικοί. Τι σπαρακτικό κλάμα ήταν αυτό; :cry: Να μην ηρεμεί με τίποτα. Με τον Αλεξ δεν το είχαμε αυτό και έτσι δεν ήξερα και πολλά για τους κολικούς. Όταν της ξεκίνησα τις σταγόνες ινφακολικ κάπως ηρέμησε, αλλά μετά από μια εβδομάδα ούτε αυτές την έπιαναν. Επίσης από την προηγούμενη Τετάρτη έκανε πράσινα κακά. Αυτά συνηθως οφείλονται ή σε υπερπαραγωγή, ή καμιά ιωση ή αλλεργία. Έτσι έπρεπε να δω τι φταίει και ξεκίνησα με την υπερπαραγωγή για να δω αν φταίει αυτό και να το αποκλείσω. Για να μην τα πολυλογώ, από χθες τα κακά της είναι πάλι ψιλομουσταρδί και έχει κάπως ρυθμιστεί η δική μου παραγωγή. Προσπαθω να κάνω και ότι μπορώ για να φτιάξει τον τρόπο που θηλάζει και να μην παίρνει πολύ αέρα. Της κάνω και όσο πιο συχνά γίνεται μασαζ στην κοιλιά και ασκήσεις με τα ποδαράκια και 3 μέρες τώρα είναι πιο ήσυχη τα βράδια (το κλάμα των κολικων την έπιανε 7 με 10 κάθε βράδυ).

Με την βάφτιση όλα έχουν μπει σε πρόγραμμα. Τελικά θα βάλω κοκκινο φόρεμα με nude παπουτσια (το φουξια δεν μου έμπαινε :oops: ). Σήμερα έκλεισα και γλυκάκι για την εκκλησία και τούρτα για το εστιατόριο. Την Δευτερα θα πάρω και τα μοντελάκια μου στην φωτογράφο για να τους βγάλει φωτογραφίες και να τους φτιάξει από έναν καμβά που θα στολιστεί στην εκκλησία. Το σαββατο βάφω και μαλλί και θα είμαι μια κουκλα :lol::lol::lol:

Τι άλλο να σας γράψω; :roll:

5 του Οκτωβρη πάμε οικογενιεακώς Αθηνα για ένα γάμο. Κλεισαμε σημερα τα εισιτηρια και το αυτοκινητο, μένει το ξενοδοχείο.

Μάγδα ίσως καταφέρω να σε δω γιατί θα είμαι στα μέρη σας. Ο γάμος είναι Λαύριο και το ξενοδοχείο που πιθανον να κλείσουμε είναι Αναβυσσο. Κοντά δεν είσαι; Αν ξερεις κανένα καλό ξενοδοχειο στην περιοχή πες μου. Η κολλητη μου πηρε τιμες για το Μαυρο Λιθαρι και το Καλυψω beach.

Αλεξανδρα εσυ εισαι μακρυα ε;

Ξυπνησε η μικρη, θα επανελθω

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια!!!! Καταρχην χρονια πολλα στην ομορφη ξανθουλα την Δημητρουλα!!!μεγαλη επιτυχα το παρτυ σας ε;μπραβο μπραβο κ του χρονου!!!!πολυ ομορφα όλα…αχ εισαι κ μακρια να εκμεταλλευομουν το ταλεντο σου!!!χαχαχα τελικα η πινιατα εσπασε ευκολα;

Εμεις καναμε την εκδρομουλα μας στο Ναυπλιο!!ηταν πολύ ωραια,το πρωι καναμε το tour μας στην πολη,μετα φαγαμε κ απογευματακι πηγαμε παραλια μεχρι το βραδυ που φυγαμε!!ολα μια χαρα αν εξαιρέσουμε ότι η Κωνσταντινα μετα την 1 ωρα στο αμαξι αρχιζε να τσιριζει….στην επιστροφη ευτυχως κοιμηθηκε κ την μετεφερα χωρις παρατραγουδα στο κρεβατι.ξυπνησε κατά τις 6 παρα κ με φωναξε χωρις να κατεβει ,της πηγα γαλα κ ξανακοιμηθηκε μεχρι τις 10+ οπου την ξυπνησα.χθες της αναψα κατι φωτακια μεσα στο δωματιο για το βραδυ…θα μου πειτε τοσο καιρο την ειχα στα σκοταδια;τοσο καιρο δε ειχε προβλημα ,ουτε φοβοταν..να δουμε μπας κ βοηθησει.αα σας ειπα ότι της αλλαξαμε την κουνια σε κρεβατι;;ναι ναι,μια χαρα που εκανε….αλλα το βραδυ δεν καθοταν με τιποτα.ειχα κ τον αντρα μου να λεει μηπως ειαι είναι πολύ μικρη ακομα,αλλα αφου κ με την πιπιλα κ στην κουνια όταν ηταν την ιδια γκρινια εκανε.τελοσπαντων,που θα παει,θα με λυπηθει ο Θεος καποια μερα…

Μαγδουλα κουκλος εννοιειται ο Βασιλακης κ ολη η οικογενεια ειστε τελειοι!!!καταλαβα γιατι θελει ο αντρας σου κ 2ο παιδακι..ελπιζει σε κανενα μελαχροινακι ε;;χαχα καλα εσυ θες να κοιμηθειτε παρεα κ ο Βασιλης θελει χωριστα;;τετοια λεγε μου μαζι με όλα τα αλλα κ δεν με βλεπω καλα!!!μια χαρα κ η ανιψουλα!!!

Χαρουλιτα σε καταλαβαινω με τον υπνο…εμενα ξυπναει κ μεσα στην νυχτα κ αμα την μαθω να κοιμαται στο δικο μου μετα χαθηκα!!οσο για την γκρινια κι εμενα ετσι πεισματαρα..εν τω μεταξυ επειδη δεν μιλαει μεχρι να καταλαβω τι θελει σηκωνει ολη την γειτονια.. !!!χαχα τοσο ευκολο νομιζες ότι ηταν με την πανα;

Μαρακι καλε τι διαδρομες κανατε;Βαρυμπομπη –Αθηνα 2 φορες;;κ συγνωμη,η βαφτιση εγινε πρωι κ το τραπεζι βραδυ;ολο στην γειτονια μου γυρνουσατε ε;που εγινε ο γαμος;Ζωοδοχο Πηγη;ταλαιπωρηθηκατε με τις κορες ε;κ καλα γιατι σας εβαλαν στο τραπεζι με τους ηλικιωμενους;ενταξει μην αγχωνεσαι ,ηταν κ από τον υπνο τα κοριτσια δεν θα είναι παντα ετσι!!!αχ την Παρασκευη αν δεν ειχαμε παει Πλακα σιγουρα θα σας πετυχαιναμε στην πλατεια..κριμα !!!καλε δεν είναι καινουριο το αμαξακι…αμα ειχαμε να διαθεσυμε τοσα λεφτα για καινουριο θα ειμασταν αρχηγοι!!!αλλα αυτος που το ειχε πρεπει να το φροντιζε υπερβολικα ,σαν να μην εχει μπει ανθρωπος ηταν.το ford focus είναι το στεισον.απ ότι βλεπω το προγραμμα σας δεν θα σας δουμε…αυριο επιστρεφετε Ροδο!καλο σας ταξιδι!!

Φωτεινακι αντε βρε σε χασαμε!!!αρρωστησε μωρε ο Αλεξανδρος;περαστικα του!!οταν λες υπερπαραγωγη με τα πρασινα κακα,τι εννοεις;αντε να περασουν οι κολικοι .κ με το φαρμακακι τιποτα ;θα ερθεις Αθηνα;;τι καλα!!!μακρια ειμαστε ρε γαμωτο αλλα θα το δουμε το σκ μηπως τα καταφερουμε.ποσο θα κατσετε;

Φιλακια πολλα κοριτσακια!!!

Δημοσίευση

Απο που να ξεκινησω καταρχην συμπεθερα στα πα κ στο τσατ

Υποκλινομαι για την δημιουργικοτητα κ την δεξιοτεχνια σου

Αψογα ολα θα χρειαστω βοηθεια για της 24

Να σαι σε εγρηγορση κ ολες σας θεμα γκαμι μπεαρ ο ερωτας του

Μαρακι γαμωτο δε βρεθηκαμε να μου πεις τρεχατε εσεις τρεχαμε κ εμεις

Καλα δε φτανει ξενιτευτηκατε για το γαμο σας βαλανε με τα γιαγιοπαπουδια απαραδεκτοι

Καλα κανατε κ φυγατε αφου ηταν ανησυχα τα κοριτσακια μας κουρασμενα θα ταν!!!

Οσο για το θεμα αγκαλιας κ μενα θελει αλλα του λεω

Ποναει η μεση κ ξεχνιεται...

Φωτεινακι περαστικα κ απο δω που θα παει θα στρωσει η ζουζουνα

Κ της ινας δυο μερες την εχει πεθανει ολο κλαιει!!!!

Κ γω στο β το χα παθει με πρασινα κακα τι μου θυμισες αχχχ!!!

Γκραντ ριζορτ ειναι αψογο σιγουρα θα τα πουμε κανα τεταρτακι η αναβυσσος απο δω κερναω καφε

Η ερχομαι εγω οτι προτιμας θα τα πουμε κ τοτε κ το καλυψω καλο παντως

Δημοσίευση

Αλεξανδρουλα ναυπλιο τελεια αξομα αε παιδευει

Κρεβατακι καλε κ μενα την κουνια κρεβατι την εχω κανει

Καλα κ γω τον φτυνω που συνηθισε το δωματιο του αλλα να δω γιατι χωρις πιπιλα θα ζιριατουμε στανταρ οαω δουλεια θα μπω απο κει αν ειναι

Δημοσίευση

Καλησπέρα,κοριτσάκια μου!Χίλια συγνώμη,απλά προσπαθώ ακόμα να συντονιστώ σαν εργαζόμενη σύζυγος,μητέρα και νοικοκυρά.Κουράστηκα ήδη.Δε σχολιάζω σόρυ,απλά μπήκα να δώσω παρόν.Με τα γενέθλια δεν έχω αποφασίσει τι θα κάνουμε.Κάτι το οποίο με έχει ρίξει λίγο ψυχολογικά.Μόλις τελείωσα κάτι κατασκευές για τους καινούργιους μου μαθητές,για την πρώτη ημέρα.Στο σπίτι δεν προλαβαίνω να κάνω τίποτα.Τώρα θα μου πείτε,πώς περνάει τότε η μέρα,αφού το πρωί μόνο δουλεύω;Έλα ντε.Είμαι κομμάτια για να κάνω ο,τιδήποτε το απόγευμα.Θα μπω σε πρόγραμμα που θα πάει.Άλλωστε σήμερα ήταν μόνο η δεύτερη μέρα δουλειάς.Αχ,δώστε μου κουράγιο.Πελάγωσα χωρίς λόγο.

Χαρουλιτα μου,να χαίρεσαι το κοριτσάκι μας το γλυκό.Οι φώτο που είδα εδώ είναι τέλειες.Σόρυ το μέιλ μου δεν έχω προλάβει να το κοιτάξω. :oops: Αυτό που ήθελα να σχολιάσω μέρες τώρα είναι:Συνέχεισε με την πάνα.Σίγουρα θα υπάρξουν ατυχήματα.Ρίχνε της καμία στον κώλο.Κι εμένα αναίσθητη ήταν κι όταν τη μάλωνα την πείραζε από κάποιο σημειο και μετά και πρόσεχε.

Άλεξ,καλορίζικο και καλοτάξιδο το αυτοκινητάκι σας.Ήθελα να στο πω από τότε που το έγραψες,αλλά άργησα λίγο. :oops:

Φωτεινούλα,επιτέλους! :)

Φιλιά σε όλες.

Δημοσίευση

Καλε Μαγδα το Grand resort προτεινεις ;εκει εμεινα πρωτη νυχτα γαμου,300 ευρω παρακαλω,κ ηταν κ ειδικη τιμη γιατι το εκλεισα απο το γραφειο που δουλευα τοτε...το θυμαμαι οτι τον εχεις σε κρεβατακι,θυμαμαι που επεφτε κ κοιμοταν στρωματσαδα.μακαρι να συνηθισει κι εμενα συντομα!!!τα εχω φτυσει...

φουφουκι να σαι καλα κοριτσακι μου!!ξεκινησες κιολας σχολειο;ειχα την εντυπωση οτι με τον αγιασμο ξεκινατε.μην αγχωνεσαι ,θα τα βαλεις εσυ σε μια σειρα!!τι εγινε με τον παιδικο ,δεν μας ειπες.το σκεφτομουν σημερα οτι σε 2 μερες εχετε τα γενεθλια,παρε ετοιμες λιχουδιτσες κ τουρτιτσα κ μην στεναχωριεσαι!!

παω να κανω λιγακι τσατ με Μαγδουλα...μ'αρεσει που εστειλα βολτα μπαμπα κ κορη για να σιδερωσω!!!φιλιαααα

Δημοσίευση

Ήρθα να σχολιάσω στα γρήγορα,για να μη μαζευτούν!!!

Λοιπόν,Μαγδούλα κοκκίνισα και μόνο στην ιδέα να στείλω τέτοιο μήνυμα στον πεθερό μου. :lol::lol::lol: Βρε τρελή.Καθησυχάστηκα,γιατί όταν εμείς στέλναμε τέτοια μηνύματα με τον αντρούλη,δεν είχα το τηλ. του πεθερού. :P:P:P Οι φωτογραφίες σας τέλειες μιλάμε!!!Εκεί που κάνει έτσι τα μουσούδια του ο Βασιλάκης είναι για φάγωμα.Έτσι κάνει και η Αγγελική. :D

Χαρουλίτα,για αυτά που έφτιαξες για το πάρτυ σας,δεν έχω λόγια!!!Μπράβο σου!!!Τέλεια οργάνωση! :D Τι γλυκό μωρέ που ήταν αυτό το παιδάκι που σου είπε έτσι!!! :x:x:x Μα με τέτοιες υπερπαραγωγές,ξετρελάθηκε το σκατούλι. :D Με τον ύπνο πώς πάτε;Με την πάνα;Συνέχισε μην την αφήσεις.Αυτή την τουαλέτα την έχω κι εγώ,αλλά στην Αθήνα.

Αλεξανδρούλα ναι,την πρώτη μέρα θα απεργήσουν οι δάσκαλοι,αλλά μόνο όσοι θέλουν.Όχι όλοι.Να χαίρεσαι και τον αντρούλη.Σιδέρωσες τελικά; :lol::lol::lol: Μάλλον αυτό θα κάνω,θα πάρω κάτι έτοιμο και τέλος.Εν τω μεταξύ ήταν εδώ μία κοπέλα και είχε ανοίξει θέμα για βιβλίο συνταγών,το πήρα και ακόμα να μου πει ότι μου το έστειλε.Έτσι μου έρχεται να το ακυρώσω.Αφού το Σάββατο είναι τα γενέθλια.Τεσπα.

Μαράκι,τι ταλαιπωρία κι αυτή ρε παιδί μου;Καλά κι αυτή η μετρ,βλαμένη ήταν;;;Όσο για τους παιδικούς,εδώ έχει μόνο σε δύο μέρη.Και τα δύο είναι 15 χλμ από εμάς.Αν με τοποθετούσαν σε κάποιο από αυτά,θα την πήγαινα.Τώρα δε με βολεύει.Θα πρέπει να κάνω 30βάλε χιλιόμετρα παραπάνω την ημέρα.Και τι ώρα θα ξυπνάμε και θα τις πηγαίνω.Τα υπόλοιπα στην ομάδα.Με τους παιδικούς τι έγινε;Σήμερα δε θα μάθαινες;Άστα,ακόμα προσπαθώ να συντονιστώ στο καινούργιο πρόγραμμα. :(

Φωτεινούλα,γαστρεντερίτιδα μωρέ ο Αλεξ;Γιατί μωρέ μες στο καλοκαίρι το κακομοιρούλι;Είναι καλύτερα;Ζόρικη προέκυψε η μικρή ε;Μια χαρά και το nude παπουτσάκι!Αχ,τι ωραίο αυτό με τον καμβά;Το έχω δει και μου άρεσε πάρα πολύ.Θα κατέβετε Αθήνα;Θέλω κι εγώωωωωω!!!!!!!!!! :((:((:((:((:((:(( Εννοείς αν βάψεις το μαλλί,θα'σαι πιο κούκλα,γιατί ήδη είσαι. :x:x

Δημοσίευση

Και αφού σχολίασα,θα γράψω και λίγα νέα.Στο σχολείο είναι όλα τέλεια.Πολύ καλό το κλίμα.Τα κορίτσια εχθές δεν τα κοίμισα μεσημέρι και τις έβαλα για ύπνο από τις 8,30.Ήταν τέλεια.Ξυπνήσαν πανεύκολα το πρωί και ξεκουράστηκα κι εγώ.Σας γράφω και στην ομάδα.

Δημοσίευση

Γεια σας γεια σας...στα γνώριμα εδάφη....

Γυρήσαμε...Το τι γκρίνια τράβηξα με αυτή τη Δήμητρα αυτές τις μέρες δε λέγεται.Οποια την θέλει για υιοθέτηση και να μου τη φέρει αφού δώσει πανελλήνιες ευπρόσδεκτη!!!!!!!!!!!Μας πέθανε,όλο γκρίνια.Η Χρυσάνθη δε θέλει να περπατάει,όλο αγκαλιά-καρότσι,η Δημητρα δε θέλει να κρατάει χέρι.Τόσα μαγαζιά και δε μπήκα ούτε σε ένα........λυγμ λυγμ.Ένα καφέ δεν ευχαριστήθηκα..Βγάζει τα παπούτσια της τα πετάει στο δρόμο και τρέχει ξυπόλιτη...Τι κουλά ειναι αυτά καλέ;;;Πέφτει στο δρόμο και κλαίει΄γιατί πχ δε θέλει να φάει τσουρέκι αλλά θέλει μπισκότο.Μα είμαστε σοβαροί;;;Τα πεθερικά μου τα παιξαν,μου είπαν πρέπει να αρχίσω να σηκώνω λίγο χέρι.Με το που μπήκαμε σπίτι με πήρε ποιος λέτε;;Ο γιατρός ο δευτερος αυτός ο ξάδερφος να δει πως είναι η Χρυσάνθη και να μου πει να του δωσω τα αμκα τους να μου γράψει τα εμβόλια να πάω αυριο να τα πάρω γιατί θα κάνουν απεργία επ αόριστον οι φαρμακοποιοι να προλάβουμε.Να τα χω αλλά θα τα κάνουμε λέει μετά απο 15 μέρες να συνέλθει εντελώς ο οργανισμός της.Πνευμονιόκοκκου και ηπατίτηδας Α.2 μαζί,έχει να γίνει της Κορέας.Του διάβασα τις εξετάσεις τους από το τηλέφωνο γιατί δεν είχα προλάβει να τα πάω να τα δει.Δεν ανησύχησε με τη Χρυσάνθη,είπε όλα είναι ενδεικτικά της ίωσης που πέρασε,με τη Δήμητρα ανησύχησε.Έχει αναιμία,αποθήκες σιδήρου άδειες.Μου πε υποχρεωτικά μέρα παρά μέρα αυγό,μοσχαρίσιο κρέας συχνά και μια φορά τη βδομάδα μοσχαρίσιο συκώτι!!!Και φυσικά συμπλήρωμα σιδήρου 2 φορές τη μέρα με ένα ποτήρι χυμό μαζί.Τωρα σωθήκαμε,αυτή βλέπει κρέας και κάνει πφφφφφφφ.Αλλά δεν έχει θα τις αφήνω νηστικές τα απογεύματα,τέρμα τα γιαούρτια,κεηκ,τοστ,μπανάνες και θα τους μαγειρεύω φαί να το τρώνε 19,30-20,00.Γιατί στον παιδικό κοροιδεύουν δε τρώνε μου φαίνεται ή αν τρώνε η ποσότητα είναι αστεία.Αχ πως θα τα καταφέρω με το κρέας....Ουφ...

Με τους παιδικούς βγήκε τώρα στο site ότι εγκρίθηκαν και άλλα κονδύλια και για το Νότιο Αιγαίο.Θα ξανακάνουν αίτηση οι σταθμοί πόσοι δίνουν και πόσες θέσεις και θα δούμε,αλλά πρώτα θα καλυφθούν αμέα.Θα δείξει.Εμεις συνεχίζουμε κανονικά.Είπα στη δασκάλα μη νομίζετε ότι θα γλυτώσετε από μας....

Τώρα τις βάλαμε για ύπνο από τις 20,00 να δω τι ώρα θα με ξυπνήσουν και έχω και 07,30 ραντεβού για παπ.

Στα δικά σας....

Κατερινιώ καλή αρχή.Τι τάξη σου έδωσαν;Καλέ ακόμα δεν άρχισες κατασκευές ξεκίνησες ορεξάτη μου....Και γω πάντως έτσι ένιωθα όταν γύρησα στη δουλειά μετά από 10 μήνες καθισιού,πελαγωμένη.Μη σου πω για τώρα που έγινε το ωράριο μέχρι 16,00,εξαντλημένη...και κανείς δε με καταλαβαίνει.Αλλά θα τα βάλεις σε μια σειρά και με τα παιδιά και θα ναι κάπως καλύτερα,όχι τόσο ξεκούραστα όσο πριν αλλά σε μια σειρά.

Αλεξανδρουίτα μια χαρά ακούγεται το αμαξάκι,οικογενειακό!Καλέ αλλουνου ήταν η βάπτιση αλλουνού ο γάμος,άσχετα ζευγάρια.Το τραπέζι της βάπτισης ήταν μεσημέρι Βαρυμπόμπη του γάμου βράδι Βαρυμπόμπη.Ναι Ζωοδόχου Πηγή ήταν ο ναός.Και χθες ΄βράδι στη πλατεία της Δάφνης τη βγάλαμε,με πεθερικά αφού ο άντρας μου πήγε στη συναυλία από νωρίς.Τις πήγαμε 20,00 και φύγαμε 22,00,αφού κάτσαμε φάγαμε και ένα σουβλάκι.

Μάγκυ δε μπορώ να καταλάβω τα μηνύματα σου,δυσκολεύομαι,ότι πιάνω από τα συμφραζόμενα.Καταλαβαίνω γράφεις από κινητό αλλά μπερδεύομαι...please look at it....

Φωτεινούλα μιλήσαμε εμεις τα μαθα τα νέα σας...υπομονή με τη Δαναούλα,θα περάσουν όλα και θα απολαμβάνουμε Κυριακάτικα πρωινά στο τζάκι σας όπως είπες και συ...

Αχ αύριο δουλειά,τι θα χει μαζευτεί πάλι ούτε να το σκέφτομαι...Με πήραν όμως να δουν τι κάνει το παιδί και πως πάμε από εξετάσεις,δε μπορώ να πω.

Ξύπνησε η Δημητρα κλαίγοντας την κοίμησα στο κρεβάτι μας και ήρθα.Μόλις πάω για ύπνο θα τολμήσω να τη βάλω στο δικό της.Δεν είμαι για να μου αρχίσει ειδική μεταχείριση...

Σας καληνυχτίζω....φιλιά!Έχει λέει ταινία ωραία στο star,για να δούμε αν και τα γούστα του άντρα μου τα ξέρω...

Δημοσίευση

Τι κανετε φιλεναδιτσες??Εγω περασα τελεια σημερα!!!Παρ'οτι ημουν πτωμα γιατι ειχαμε γενικη εφημερια,εφυγα νωρις λογω στασης εργασιας στις 11,κοιμηθηκα και μετα πηραμε τη Μιμικα και πηγαμε Magic Park!!!Κερασα τα μωρα μου για τη γιορτη μου!!!

ΝΑΙ!!!!ΝΑΙ!!!!Γιορταζα ΓΑΙΔΟΥΡΕΣ!!!!Καμια δεν με θυμηθηκε :cry::cry::cry:

Πολυ ωραια περασαμε,η μικρη τρελλαθηκε!!!Δεν θα σχολιασω το οτι ηθελε να ανεβει στο καρφι :o:o:o:o

Τεσπα μπηκα να σχολιασω αλλα πετυχα Φουφουκα στο τσατ ,οποτ θα σας τα πω περιληπτικα...

Με την πανα καμια προοδος αφου τη μανα μου δεν τη βλεπω να ειναι σε φαση να την προσπαθησει,κραταει τωρα και τον μικρο της αδελφης μου μαζι με τη δικια μου οποτε κουραζεται πολυ δεν εχει αντοχες...τα Σ/Κ που μου θυμιεται εμενα τι να σου κανει!!!

Με τον υπνο την κοιμιζω στο δικο μου που ξεραινεται σε 5λ και μετα την μεταφερω στο δικο της!!Δεν μου αρεσει βεβαια αυτο το συστημα αλλα αλλιως σπαραζει,δεν ηρεμει!!Βεβαια παλι ξυπναει κατα τις 6 αλλα ετσι και αλλιως 6:30 ξυπναω οποτε κοιμομαστε τουλαχιστον ησυχα μεχρι εκεινη την ωρα.

Κατα τ'αλλα αυριο παμε Κορινθο για το γαμο!!Ανυπομονω!!!

Στη δουλεια χαμος αρχιζουμε απεργιες ,πορειες!!!Ο αντρας μου σε επισχεση!!!Ακομα ειμαστε απληρωτοι!!!

Να ευχεστε να μην χρειαστειτε γιατρο και φαρμακα γιατι αν βρειτε κανεναν να μου τρυπησετε τη μυτη!!!

Λοιπον και πριν τελειωσω,αν και ευχηθηκα στο Κατερινακι...ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΛΑ!!!!ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ!!!

Κατερινακι να τη χαιρεστε!!!

Σας φιλω......

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια!!!!

χρονια πολλα Αγγελικακι!!!!!!!!!!! :ymparty::ymparty::ymparty:[smilie=angry9.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=occasion16.gif] να τα εκατοστησεις [smilie=occasion1.gif] να την χαιρεστε φουφουκα μου!!!!

Χαρουλιτα χρονια πολλα!!!Ζαχαρουλα σε λενε;;απο αλλου νομιζα οτι βγαινει!!

Δημοσίευση

Καλημέρα,κοριτσάκια!!!ΤΙ κάνετε;Ναι,έχουμε γενεθλιάκια σήμερα.Είμαι όλη την ημέρα με βουρκωμένα μάτια!!! :x:x:x Ευχαριστώ για τις ευχές σας.

Μαράκι,πώς πήγε η πρώτη μέρα στη δουλειά;;;

Άλεξ,ευχαριστώ για τις ευχές. :D

Χαρουλιτάκι μου,χρόνια πολλά!Εγώ το ήξερα ότι βγαίνει από το Ζαχαρούλα,αλλά δεν ήξερα ότι ήταν εχθές. :oops: Σε ευχαριστώ κι εσένα.Τα είπαμε και στο τσατ.

Δημοσίευση

Ουφ τα καταφερα κ την κοιμησα...καλυτερα τα παμε,αν κ πρεπει να καθομαι κ εγω απο διπλα αλλα ευτυχως δεν μας παιρνει πολυ ωρα.πριν μου εκανε ο εξης κουλο...την βαζω να φαει την μπανανα της..με το ζορι την εφαγε αλλα την εφαγε.της ειχα βρασει κοτοπουλακι κ με το ζουμακι ξεκιναω να κανω ενα πιλαφακι.μολις βλεπει το κοτοπουλο μου ζηταγε να της δωσω,της δινω ενα κομματακι,ηθελε κι αλλο.της βαζω κι αλλο σε ενα πιατακι ,το τρωει.μετα ηθελε να κατσει στην καρεκλα της.εγινε κ το ρυζακι κ εφαγε τελικα κανονικα....ωρες ωρες δεν την καταλαβαινω!!! :?

Μαρακι welcome back.φανταζομαι για να μην εχες μπει ακομα εχει μαζευτει πολυ δουλεια ε;καλα τα πεθερικα με 2 μερες που ησασταν μαζι σου εδωσαν τετοια συμβουλη;που να τις εβλεπαν καθημερινα να τα κανουν αυτα...ομως το ξυλο δεν πιστευω οτι θα τα κανει καλυτερα.βλεπω κι εγω που της φωναζω κ οταν της εδινα καμια στο χερακι οταν μου πεταγε τα φαγητα πιο νευρικη ηταν.ισως με ηρεμια πρεπει να αρχισουμε τις τιμωριες...μην αγχωνεσαι για την Δημητρα για τον σιδηρο.εγω τα κρεατακια επειδη γενικα εκτος απο το κοτοπουλο δεν τα προτιμαει,τα κοβω ψιλα ψιλα κ της κανω κ ενα ρυζακι κ τα ανακατευω κ τα τρωει μονη της κιολας με το κουταλακι.επισης οι φακες με το ρυζι ειναι πολυ καλος συνδιασμος κ απορροφαει ο οργανισμος καλυτερα τον σιδηρο,μου ειχαν πει οτι αυτος ο συνδιασμος ειναι σαν να τρωει κρεας.μονο μην αγχωνεσαι κ το μεταδιδεις(οπως λεει κ ο ψυχολογος ο συζυγος :lol::lol: ).ελα ρε δεν με πηρες την Τεταρτη ,ενα στενο μακρια ειμασταν...αν κ 8 αρχισα τα μπανια κ τα ταισματα κ 9 ηταν ετοιμη στο κρεβατι της...δεν ειχε κοιμηθει μεσημερι κ απο γκρινια ειμασταν φουλ!!!στη Ζωοδοχο πηγη ηταν η παλια μας γειτονια.καλα αποτελεσματα με το παπ!!

Χαρουλιτα καλο δρομο να εχετε κ καλα να περασετε στο γαμο.ερωτησουλα,οδικως πατε;η Δημητρα καθεται ησυχη;τι ειναι αυτο το καρφι καλε;;

φουφουκι συγκινημενο!!!μεγαλωσε η κοπελαρα σου!!!μια χαρα κ με την πανα τα πατε,μπραβο.κ κανενα ατυχηματακι να τυχει δεν πειραζει.ευχαριστω για τις ευχες για τον αντρουλη,τις κραταω κ για την Κυριακη που εχει κ γιορτη!!αυτος ο μηνας ειναι πολυ εορταστικος στην οικογενεια :lol::lol: !!!τελικα σιδερωσα,μην το πεις στην Μαγδα αλλα επειδη περναγε συγχρονως κ αιτησεις κ αργουσε εβαλα κ σιδερωνα :D:D α εσυ το πηρες το βιβλιο εκεινο;να μας γραψεις καμια καλη συνταγουλα οταν στο στειλει.επρεπε να της πεις οτι το βιαζεσαι...

λοιπον σας φιλω να παω να ξεκουραστω καμια ωριτσα γιατι δεν θα την αφησω να κοιμηθει πανω απο 2 ωρες ,να κοιμηθει νωρις κ το βραδυ.φιλακιααα

Δημοσίευση

Γεια σας κορες.Τι κανετε???Ο Ορεστακος ειναι αρρωστος με αμυδαλιτιδα.Εχει βεβαια τα κεφακια του αλλα εχει πυρετο.Μεχρι 39 εφτασε.Πιανει το κεφαλι του και λεει¨καιει¨.Το απογευμα θα παμε στην παιδιατρο.

Κατερινα μου,να χαιρεσαι την Αγγελικη.Να τα εκατοστησει με υγεια...

Δημοσίευση

ΚαΛησπερα τσουπρες καταρχην χρονια πολλα φουφουκι να τη

Χαιρεσαι κ καλη αρχη στη δουλειτσα χιλιοχρονη κ ευτυχισμενη

Συμπεθερα μου συγνωμη αλλα σε ξεχασα χροοοοονια πολλα κ τελεια ευχομαι

Μαρακι καλως ηρθες σε ψοφησαν ε θελει σιδηρο για να του κανω κ εγω

Καμια γενικη σορυ που τα τα γραφω καπως αλλα απο πισι ποτε δε προλαβαινω πια

Ξυλο εγω ποτε αλλα δυο λεπτα τιμωρια καρεκλακι στανταρ μια φορα

Τη μερα παιζει σε μας χαχα

Δημοσίευση

Κοιτάξτε τι ώρα άδειασα να μπω να ευχηθώ....Λίγο πριν σχολάσω...

Κατερινιώ μου να το χαίρεσαι το Αγγελικιώ σου!Ζωη γεμάτο να ναι πάντα με υγεία να την καμαρώνετε!

Βρε Χαρουλίτα που ήθελες να ξέρουμε ότι βγαίνεις από το Ζαχαρούλα;;;Πρώτη φορά το ακούω,νόμιζα από το Χαρίκλεια.Πολλές πολλές ευχές!Καλό ταξίδι και από της κόρης σου,να περάσετε τέλεια!Όσο για γιατρούς-φαρμακοποιούς με τις απεργίες τους ο κοσμάκης θα την πληρώσει πάλι.

Βρε Αλεξανδρουίτα Ιωακείμ ή Χρυσόστομος είναι ο σύζυξ;Έτσι γράφει το ημερολόγιο.Τη Κυριακή έχει γενέθλια η πεθερά μου.

Γεμάτος όντως μήνας ο Σεπτέμβριος.

Φεύγω πάω να πάρω τις μικρές,να πάω για το παπ στις 16,00 και βουρ μετά μάχη για υγιεινή διατροφή!!!Ήδη πήρα μοσχαράκι....καπέλο θα το φάω δηλαδή από μια ψυχή,αλλά λέμε τώρα...

Δημοσίευση

Eλενακι περαστικα μωρε στο αντρακι σου αμαν πια απο τωρα αρχισανε οι κωλοαρρωστιες!! :evil::cry:

το δαχτυλακι σου ειναι καλυτερα??

τουιτακο που εχεις χαθει παλι βρε εσυ??μπες και θελω τα φωτα σου σε καποια πραγματα εβαλα φωτο στο αλμπουμ κ τις εβγαλα αφου ο αντρουλης με μαλωσε οτι μπορει καποιος επιτηδειος να τις δει οχι απο το παρεακι μας αλλα χακερ κ τετοια για τιμωρια μου αλλαξε κ τον κωδικο στο μειλ κ θα μου το δωσει την κυριακη κ δε βλεπω ουτε τα μειλ μου :twisted::twisted: βλεπει πολλα στην δουλεια εκει κ γιαυτο γκρινιαζει τοσο..

αλεξανδρουλα ειδες μωρε βρε μπας κ το παιδι θελει να τρωει μονο του τοσο καιρο δωσε μαρι μαχαιροπιρουνα κ αστη να τρωει..κ εγω παντα καθομαι διπλα ως να κοιμηθει αλλα για λιγο κοιμαται γρηγορα χτες ξυπνησε κ ηρθε κ χωθηκε αναμεσα κ δεν τον ξαναπηγα ηρθε κ κραταγε το μπουκαλι του κ ζηταγε γαλα το μικρο μου στον μπαμπα του

σημερα που ταν με τον μπαμπα του το πρωι παιζαν μπαλα κ επεσε με τη μουρη κ χτυπησε το μυτακι του εβγαλε λιγο αιματακι κ την ειδα λιγο μελανι αλλα οχι κατι τραγικο περισσοτερο λαχταρησε ο β ειχε κρατησει τα χαρτομαντηλα να δω λεει τα αιματα τα οποια ηταν τελικα σταγονιτσες μικρες αλλα πεθανα οταν μου το πε στη δουλεια που μουν ως να φτασω να δω κ εγω!!

Δημοσίευση

ωστε σιδερωσες αλεξανδρουκω ε???εγω παλι τα χω αφησει για την μαμα μου οταν ερθει :P της αρεσει ειπε το σιδερο εγω γιαυτην το κανω να διασκεδαση :lol::lol:

φουφουκακι καλο το κλιμα στη δουλεια πολυ βασικο πολυ χαιρομαι μια χαρα θα πας θα τα βαλεις εσυ σε προγραμμα εσενα δε σε φοβαμαι αστραφτερο μου σπιτι.

καλε εκει που χανε στρωσει ολα στον υπνο τι παθανε μωρε μαζι κ σεληνιαστηκανε..συμπεθερα μη το κανεις μαρι σαν κ εμενα το λαθος να κοιμαστε μαζι θυμησου ποσους μηνες μου πηρε να παω τον βασιλη πισω στο δωματιο του ξερω ειναι γλυκο το σερι αλλα μετα δεν θα πηγαινει στο κρεβατι της στα λεω γιατι τα περασα κι εγω κ χτες εμενα που ρθε θα τον πηγαινα πισω αλλα ειχα κ τον βαγγελη που λεγε αστον μονο για σημερα τον καημενο ελπιζω να μην ξανακολησε κ μας να ρχεται στο κρεβατι μας την κατσαμε εμενααπλωνεται κ πολυ σαν χταποδι σα σιγμα ξυπνησα σημερα

Δημοσίευση

φωτεινουλα οντως το grand resort ειναι στα 205 ευρω τη βραδια αλλα ετσι οπως ειπες καλο ξενοδοχειο φανταστικα οτι εψαχνες κατι εχtreme το καλυψω παλι με πολυ καλυτερη τιμη ειναι πολυ ωραιο κ κανει κ πολυ ωραιο πρωινο αλλα δες και παραλιακη ειναι κοντα στις περιοχες κ θα ναι πολυ πιο φτηνα πιστευω.

αριακη καλε δωσε κ συ κανα σημειο ζωης κ αναησυχω ειναι παλι εξω ο αντρουλης κ τον ξεζουμιζεται.

βικουλινακι μετα την τελευταια φορα που μπηκες καταλαβα οτι ειναι πολυ φορτωμενο το προγραμματακι σου κ σου τυχαν κ αναποδιες αλλα να θυμασαι εμεις ειμαστε εδω για σενα..

δικηγορινα μου ακομα γυροφερνεται σκδακια κ σε χασαμε παλι??

φιλια σε ολες παω να δουλεψω τα χω φορτωσει στον κοκορα

Δημοσίευση

Καλημερούδια!Δε μπορείτε να πείτε σήμερα πρωινή !Τα τακτοποίησα αρκετά,οπότε πιο χαλαρή λίγο σήμερα.Είναι και Παρασκευάρααααααααα.Έρχεται η αδερφή μου σήμερα,όχι ότι περιμένω βοήθεια στα νταντέματα,είναι λίγο εκτός τόπου και χρόνου αλλά ε θα ρχεται τουλάχιστον να λέμε καμιά κουβέντα.Χθες τελικά πήγα στη κυτταρολόγο μου έκανε το thin pre pap test.Δε ξέρω αν το χετε ακούσει.Εξετάζει περισσότερα κύταρρα μου είπε από ότι το απλό τεστ και συνίσταται για την περιπτωση μου,οπότε έκανα αυτό.Αποτελέσματα την ερχόμενη Πέμπτη.

Πήγα παιδίατρο μου έγραψε τα εμβόλια τους,τα πήρα κιόλας,μου γραψε και το σίδηρο,τον ξεκινήσαμε.Μου πε ότι το 80% των παιδιών μέχρι 4 ετών τσιμπολογάνε,δε κάθονται να φάνε ένα γεύμα κανονικό,οπότε να μην ανησυχώ για τη Δήμητρα που τρώει λίγο γιαούρτι το παρατάει,λίγη μπανάνα την παρατάει,λίγο κέηκ το παρατάει.Μου είπε αρκεί αυτά που τρώει να ναι ποιοτικά όχι τσιπς και γκοφρέτες πχ,που δεν έχω δώσει ποτε έτσι κι αλλιώς δε κυκλοφορούν στο σπίτι.Χθες της άλεσα το μοσχαράκι με μινεστρόνε,το έφαγε παιδιά,εκεί που περίμενα θα μου το φέρει καπέλο...Οπότε κάθε βράδι τώρα θα την ταίζω κούτσου κούτσου αλεσμένο το κρέας με ζυμαρικό εναλλάξ με το αυγό,θα βρω κάποια παραλλαγή να της αρέσει δε μπορεί...

Μετά πήγα σε ένα πελάτη μου ψυχολόγο για τα λογιστικά του και του έλεγα για τη συμπεριφορά της Δήμητρας,που πέφτει κάτω και κλαίει με τις ώρες.Μου είπε να μη τη συγκρίνω μπροστά της με τη Χρυσάνθη,πχ να λέω αχ τι καλό παιδί η Χρυσάνθη που κάθεται ήσυχα και τρώει όλο της το φαι και τι κακό η Δημητρα που κάνει ζημιές και τυραννάει τη μανούλα.Γιατι ζηλεύει μάλλον μου λέει και θέλει να σου τραβήξει τη προσοχή.Χθες από τις 16,30 που μπήκαμε σπίτι μέχρι τις 18,00 έκλαιγε πεσμένη στο πάτωμα,πέταξε από το ψυγείο στο πάτωμα γαιούρτια,ψωμιά,τυριά μια κουζίνα κόλαση...και σας είπα και όλο το απογευματινό πρόγραμμα τι είχα να κάνω...Το βράδι 22.00 ξερή...με ένα σωρό παυσίπονα για τον πονοκέφαλο.Υπομονή θα μεγαλώσουν....Και είχα και τον άντρα μου να μου λέει μα 3 μήνες σίδηρο,τόσο πολύ και γιατί και πως...λέω πήγαινε στο παιδίατρο να σου εξηγήσει δεν μπορώ άλλο.Σήμερα έφερε έναν άνθρωπο να μονώσει τον παιδότοπο,που σας είχα πει πέρσι έβαλε από τα πλακάκια νερά αν θυμάστε.Βρήκαμε που είναι το πρόβλημα και ελπίζω να το πιάσει...

Αυριο πάμε jumbo για τα του πάρτυ..20 μεγάλοι τελικά και 10 παιδιά!!Ανυπομονώ....να στρώσει και η Δήμητρα να ναι όλα καλά...

Σας φιλώ....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...