Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ 8ου-9ου-10ου2010:ΔΑΝΑΗ Η ΜΟΝΑΚΡΙΒΗ,Η ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΗ


Recommended Posts

Kαλημερουδια απο το αγωνιστικο μετωπο του οτε :evil::evil: !!!!!!!!!αλεξανδρουλακο μου πολυ γελασα με το πετιτακι στην τουαλετα που διαβαζει κ ζωγραφιζει...μου θυμισες την ευγενια που χωρις περιοδικο δεν παει τουαλετα :lol::lol: .

αχ βρε αλεξονι μου πεθανε κ αλλο σκυλακι :(:(:( εμεις παμε πολυ καλυτερα ευτυχως αλλη μια ενεση μας εμεινε κ μετα συνεχιζουμε με χαπακια για λιγο καιρο.δεν θελω να παθει κατι ειναι τοσο τελειο σκυλακι...

καλως την συμπεθερουλα μου μπραβω το μιμικακι που τανε καλο κοριτσακι στο θεατρο θα παρω να ρωτησω μπας κ τον παω τοτε κ εγω πολυ πολυ να φυγουμε νωριτερα!!!τρεχεις κ δε φτανεις κ συ ε..ασε σε νιωθω κ μενα μαγδα βεγγου πρεπει να με λετε πια.μπραβω που ξεκινησατε εκπαιδευση υπνου κ εμενα ευτυχως τα τηρουν κατα γραμμα οτι πω ,βεβαια ξερουν οτι μπορει να τους λατρευω αλλα αν πανε εναντια στους κανονες μου ειδικα διατροφης που βλαπτουν την υγεια για τον παππου χτυπαει η καμπανα που δινει σοκολατες κ αναψυκτικα στις ανιψιες μου ξερουν οτι αν κανουν κατι αναλογο στον β θα κανουν πολυ καιρο να τον ξαναδουν.. :mrgreen::mrgreen: κατα τα αλλα ευτυχως δεν τον κακομαθαινουν ιδιαιτερα στην πεθερα μου μαλιστα της ειπα να τον βαλει τιμωρια γιατι τις προαλλες της εριξε μια στον κωλο κ μου λεει δε πειραζει παιχνιδια κανει!!! :o:o της ειπα οτι για μενα ειναι απαραδεκτο να χτυπαμε κ αν ξαναεπαναληφθει εχει το ελευθερο για τιμωρια χωρις δευτερη σκεψη.

εκλεισα κ γυναικολογο θα παμε τεταρτη με το β μαζι να δει τι παιδι εβγαλε η γυν/γος μου να χαρει...εχω να παω απο τοτε που 40ησα :shock: θα με μαλωσει στανταρ αλλα ειπα οτι αυτος ο μηνας θα ναι του γιατρου δοντια-πιπι-μια γενικη αιματος λεω κ αν καταφερω κ ενα καθαρισμο προσωπου που εχω κανει μονο μια φορα στη ζωη μου κ ειναι κ κολητη της πεθερας μου η δερματολογος(πρεπει να το εκμεταλευτω)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 940
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

κατα τα αλλα χτες ο αντρας μου ειχε ρεπο κ περασανε τη μερα τους στο πατρικο του μιας κ εγω σχεδον ολη μερα ελειπα στη δουλεια οποτε οταν γυρησα το μεσημερι για να ξαναφυγω ακομα λειπανε αδειο το σπιτι ναι μεν ξεκουραστηκα αλλα χωρις τον βασιλη τιποτα δεν εχει αξια πρωτη φορα που ημουν σπιτι κ αυτος ελειπε τοση πολυ ωρα με επιασε η καρδια μου τους εβαλα κ ηρθαν πριν παω δουλεια για να τον δω γιατι ειχα αρχισει κ παθαινα στερητικο,σκεφτειτε κατι αναλογο επαθε κ ο β κ ξυπνησε 2 φορες στο βραδυ χτες για γαλα 700μλ ηπιε ημαρτον κ με χαιδευε κ με εκανε σφιχτες αγκαλιες τωρα βεβαια κουτουλαω αλλα χαλαλι του ειναι τοσο χαδιαρικο ασε που μου διηγηθηκε επακριβως πως περασε σαν μεγαλο παιδακι τιποτα δεν παρελειψε!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μαρακι μου ολα ενταξει με την δυσκοιλιοτητα ειστε σε καλυτερο δρομο??ρουλιτσα τον πηρες τελικα τον πελατη τις προαλλες που λεγαμε?φωτεινη να υποθεσω σε εχουν εξοντωση τα βασανακια σου ε...αναθεωρω ακομα για το δευτερο λοιπον χαχαχαχα :?:?:? σταυρουλακι πιασανε τα κρυα πως περνατε τωρα τις μερες σας σπιτακι η ακομα βολταρετε??ελενακι εσυ καλυτερα το δαχτυλακι??με δουλεια σας πληρωσανε τελικα??αριακη πες μας κανα νεο απο το μαριλουκι καλε...

φουφουκι σημερα σε αναμενω ελπιζω ολα καλα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μ’αρεσει που μια μια μπαινει κ ξανασυστηνεται …χαχα ε βεβαια ,αφου εχετε παραμελήσει το παρεακι μας!!

Χαρα τι ωραια που περασατε στο θεατρο!!αληθεια ποση ωρα ηταν η παρασταση; Εμενα δεν νομιζω να κατσει..θα θελει να σηκωθει κ θα φυγουμε πριν παμε καλα καλα..δεν πειραζει από του χρονου.θελω πολύ να φτασει ο καιρος που θα πηγαινουμε σε τετοια!!μια χαρα που εχεις κ την πεθερα για βοηθεια αλλα κριμα είναι μολις φυγει να γυρισετε στα ιδια!!παλεψε το!!

Μαγδουλι δεν μπορεις να πεις,σημερα δεν βαρεθηκες καθολου στην δουλεια!!χαχα!! αα εχω βγαλει κ φωτο με την μικρη..θα σας στειλω να την δειτε να καθεται κ σταυροποδι στην λεκανη!!!χαχα αντε να πας στο γιατρο,μην το παραμελεις…κι εγω θα παω δερματολογο,μου ερχεται να βγαλω το δερμα μου από την φαγουρα στα χερια που σας ειχα πει..δεν περναει με τιποτα.

Εμεις ξεκινησαμε να παιζουμε με κατι ωραια ξυλινα παζλ,δεν τα ηθελε πρωτα αλλα χθες ασχοληθηκε πολύ,κ κάθε φορα που εβαζε σωστα το κομματι ζητωκραυγαζαμε κ καναμε τον γυρο του θριαμβου (στο σαλονι),της αρεσε τοσο που το πρωι όταν ξυπνησε το εφερε στο κρεβατι μου!!!εχθες παντως λιωσαμε στο παιχνιδι τοσο που κοιμηθηκε με το γαλα στο στομα από τις 8 κ την πηγα σηκωτη στο δικο της..ο μπαμπας ελεγε να την αφησω στο δικο μας,αμ δεν σφαξανε!!για τετοια ειμαστε πανω που μπανει σε μια σειρα;

Καλο σκ να εχουμε,θα χαλασει λενε αυριο ο καιρος..πανε οι βολτουλες!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κορίτσια!

Αχ πόσο σας ζηλεύω πρωτευουσιάνες και συμπρωτευουσιάνες με τα θέατρα σας και τις παραστάσεις σας.Αν και εδώ έρχονται κατά καιρούς στο δημοτικό θέατρο και μας ενημερώνει ο παιδικός αλλά δεν έχουμε τολμήσει να πάμε ακόμα.Να πάτε να δείτε τον Μαικ τον Φασολάκη!Έχει πέσει πολύ διαφήμιση....

Αλεξανδρούλα την φώτο στη τουαλέτα δεν μας έστειλες....Και μένα τα κορίτσια ξετρελάθηκαν με κάτι ξύλινα παζλ που είχε στον παιδότοπο προχθες.Δεν περίμενα ότι θα τα κατάφερναν μόνες τους.Αντίθετα οι πλαστελίνες δεν τις ξετρέλαναν όπως περίμενα.Η Δήμητρα σιχαινώταν να τις ζουλήσει και η Χρυσάνθη ανακάτευε τα χρώματα...Γέλιο είχαν...

Μάγκυ πολύ τον αμέλησες τον γυναικολόγο.Τρέχα γρήγορα μη βάλω τη φωνή,δε παίζουν με αυτά...Με τη δυσκοιλιότητα πήγα σε μαγαζί με βιολογικά που μου πες και μου δωσαν άνθη χαμομηλιού να βάζω στο γάλα της.Σε πληροφορώ έκανε μόνη της κακά χωρίς βοήθεια και Σαββατο και χθες Κυριακή.Ανακουφίστηκε το κακόμοιρο.Βέβαια και χυμό πορτοκάλι και ακτινίδιο και δαμάσκηνα και κομπόστα αλλά από λίγο τρώει από αυτά.Τη δουλειά την έκαναν τα ανθάκια.

Αχ μωρέ που σου λειψε το γιοκαρίνι σου...Και γω στερητικό σύνδρομο παθαίνω.Έχει ξεκινήσει ο δήμος δωρεάν αερόμπικ δίπλα από το σπίτι μου,όλο λέω θα πηγαίνω 3 φορές την εβδομάδα από μια ώρα και όλο λέω και που θα τα αφήσω.....και μήπως τους λείπω...δικαιολογίες...σήμερα μάλλον ξεκινάω,πήρα και τηλέφωνο το γυμναστή και έχουν θέσεις...Δε πάει άλλο σκεύρωσα,καιρός να κάνω κάτι γι αυτό το έρμο το σώμα γιατί θα με εγκταλείψει.

Χαρουλίτα και μεις με skype μιλάμε με τους άλλους μας παππού-γιαγιά στην Αθήνα 1-2 φορές την εβδομάδα,καλή φάση.Και οι δικές μου ενθουσιάζονται,τους χορεύουν,τους στέλνουν φιλιά,χαιρετάνε,πάνε να τους πιάσουν...

Για το στεγνωτήριο σας είπα;;;;Τέλειο...έχω πρήξει τον κόσμο,λες και ανακάλυψα την Αμερική.Σαββάτο πρωι έβαλα πλυντήριο,μεσημέρι είχα τα ρούχα στις ντουλάπες έτοιμα,το απόγευμα τα φορέσαμε,φοβερή ευκολία...

Μίλησα με Φωτεινή,θα μας γράψει με πρώτη ευκαιρία,υποσχέθηκε...Είχαν μια ζημιά με τα υδραυλικά χθες,τα μικρά της καλά και δεν την κουράζουν...ακούς Μάγκυ;;;;Βουρ για το δεύτερο δε θέλω αναβολές!!!!

Σας γράφω και κάτι στην ομάδα...

Αυτά δε μου ρχεται τίποτα άλλο...άντε ακούστε τα παράπονα της Αλεξάνδρας περι μη προσέλευσης και γράφτε και οι υπόλοιπες...μας παραμελήσατε!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάκια να'μαι.Ο άντρας μου θα γυρίσει από τη δουλειά κατά τις 5,30.Μπήκα λίγο να σας γράψω,γιατί θέλω να κάνω τηγανίτες και τυροπιτάκια.Βλέπω ότι και άλλες έχουν να γράψουν καιρό,οπότε παρηγοριέμαι.

Το κάνω πρώτη φορά και νιώθω άσχημα.Δε θα σχολιάσω κοριτσάκια,γιατί δεν προλαβαίνω με τίποτα.Χίλια συγνώμη,αλλά είναι αδύνατον.Τα νέα μου θα σας τα γράψω στην ομάδα.

Σταυρουλίτσα,έχω καιρό να γράψω και ξέχασες και τα παιδιά μου!!! :lol::lol::lol::lol: Η Αγγελική έκοψε την πάνα.Η Στέλλα την έχει κόψει εδώ κι ενάμιση χρόνο. :lol::lol::lol: Καλά τα πάμε ναι,μερικά βράδια στον ύπνο της μπορεί να λερώσει,αν δε με ξυπνήσει,τότε το πιο πιθανό είναι να έχουμε ατύχημα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας, γεια σας. Λοιπον ξεκινάω για να προλάβω.

Τα πράγματα μπαίνουν πια σε μια σειρά. Η μικρή δεν είναι τόσο ζόρικη όπως στην αρχή, απλά έχουμε όλοι αποδεχθεί το γεγονός ότι μόνο με εμένα ηρεμεί και ότι θέλει όσο περισσότερο γίνεται να την κάνεις βόλτες πάνω κάτω το σπιτι. Την ημέρα θηλάζει σχεδόν κάθε 2 ώρες και τη νύχτα ξυπνάει συνηθως 2 φορές. Το καλό με τη μικρή είναι ότι μου βγήκε πιο καλόβολη στον νυχτερινό ύπνο. :D:D:ymparty::ymparty: Δηλ μόλις πάει 8 δεν αντεχει άλλο και θέλει να κοιμηθεί, οπότε την κάνω μπάνιο, τρώει και κοιμάται περίπου κατά τις 9 παρά ή 9 και κάτι. Ξυπνάει γύρω στις 2-3 και μετά πάλι στις 5-6, όπου ευτυχώς τρώει και κοιμάται αμέσως, ούτε 15 λεπτά δεν μου παίρνει. Όμως το αργότερο 7:30 ξυπνάει.

ΑΛΛΑ πλέον ο Αλέξανδρος ξυπνάει κάθε βράδυ και είναι μέσα στην γκρίνια. Εκεί που κοιμόταν όλη νύχτα και ξυπνουσε κατά τις 7, τώρα ξυπνάει ό,τι ώρα να'ναι και έρχεται σε εμάς. Στην αρχή ζητούσε να θηλάσει. Μετά από κάποια βράδυα που του έλεγα ότι δεν θα πίνει γάλα τη νυχτα, τώρα συνεχίζει να ξυπνάει και ζητάει συνέχεια αγκαλίτσα και ξανακοιμάται μονο αν πάω εγώ μαζί του στο κρεβάτι του (ήθελε στο δικό μας αλλά προσπάθησα και του το ξέκοψα και αυτό).

Αντί λοιπόν να με ξενυχτάει το μωρό με ξενυχτάει ο Αλέξανδρος. :evil::evil: Όμως νομίζω ότι και αυτός ο κακομοίρης σιγά σιγά θα ξαναβρει την ηρεμία του και θα κοιμάται πάλι σερί.

Κατα τ'άλλα από δουλειά τίποτα. Ούτε ένα τηλέφωνο για ιδιαίτερο δεν είχα. Μονο ο ξάδελφος μου που είναι Γ γυμνασιου θα κάνει 2 ώρες τη εβδομάδα αλλά θα ξεκινήσουμε αργότερα γιατί έτσι και αλλιώς είναι καλός μαθητής και χρειάζεται βοήθεια σε διαγωνίσματα κλπ

Δεν θα κάτσω να σκάσω φυσικά, αφού έχω τον καλό μου αντρούλη να δουλεύει τις γνωστές ώρες που ξέρεται (αν πληρωνόταν κιόλας τι καλά που θα ήταν :evil: ) Προτιμώ να είμαι σπιτάκι μου με τα παιδάκια μου παρά να πηγαίνω με το αυτόκινητο πέρα δώθε ή να κάνω μαθηματα και να μην με πληρώνουν.

Το καλό δεν το είπα, δεν μου έφταναν 2 παιδιά, 3 σκυλιά και ένας γάιδαρος (τον άντρα μου λέω ντε!) μου έφεραν και 2 χρυσόψαρα για να μεγαλωσει και άλλο αυτή η οικογένεια!!! Άλλη μια φορα μου είχαν κάνει δώρο χρυσόψαρα και άντεξαν 1 εβδομάδα (ήμουν φοιτήτρια, τα ψάρια θα κοίταζα! :lol::lol: ). Άντε να δούμε πόσο θα αντέξουν αυτά!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Φουφου μου έχω την εντυπωση ότι δεν σου ευχήθηκα Καλή σχολική χρονιά :oops::oops: δεν θυμάμαι, οπότε σου στέλνω τώρα τις ευχές μου, και μην τα ξεκάνεις τα παιδάκια στα φυλλάδια :lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαρία μπορεί να μην ξετρελλάθηκαν τώρα με τις πλαστελίνες θα παίξουν τον άλλο μήνα, μην αγχώνεσαι. Ξαλάφρωσε η Χρυσανθούλα με τα ανθάκια; :o):o):ymparty::ymparty: Καλορίζικο το στεγνωτήριο, όντως φοβερή ανακάλυψη και κακώς δεν το είχες πάρει νωρίτερα. Γυμναστήριο να πας. Θέλω και εγώ. :roll: Οι φωτο των μικρών φοβερές, τρελαίνομαι με αυτήν στη κούνια τους!!! :lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αλεξάνδρα καθισματάκια λεκάνης για πωπουδάκια μινιόν δεν έχουν βγάλει να πάρεις για την μικρούλα; Λες γι'αυτό να προτιμά όρθια; :roll: Και εμάς το μπλε είναι το αγαπημένο μας, και όταν θέλει να μας δουλεύψει τα λέει όλα "μπλε". :twisted: Την τεχνική "την ξετινάζω στο παιχνίδι μπας και κοιμηθεί" να την εφαρμόζεις πιο συχνά αφού πιάνει, αλλά μετά δεν είσαι και εσύ πτώμα;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μάγδα κιόλας δόντι η ανιψιά;;;; :o:o ΚΑι εμένα μου διηγείται τα πάντα ο μικρός όταν πηγαίνει κάπου και η αδελφή μου τον λέει "ρουφιανάκι" :lol::lol: Αφού το καλοκαίρι που τον τάιζαν κρυφά μου παγωτό και γρανίτα ο μικρός πάντα μου το έλεγε και πάντα τα άκουγε ο παππους. Καλέ πάει καλά ο άντρας σου που πετάει τις πλαστελίνες;; :shock::shock::shock::shock: Πάρε εσύ και κρύψε τις να παίζετε μονο όταν λείπει στη δουλειά. :lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χαρά πολύ των τεχνών η Δημητρούλα. <ahttp://mammyland.com/uploads/emoticons/default_wink.png' alt=';)'> Μήπως να την πηγαίνεις σε δραστηριότητες που κάνουν οι παιδικοί σταθμοί το απόγευμα για παιδιά εκτός παιδικού, δες εδώ: http://www.koperti.gr/mazi.html

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Θέματα πειθαρχίας και διατροφής έχω και εγώ με τον Αλεξανδρο και τη μάνα μου :evil::evil::evil::evil: Η μαμά μου έρχεται κάθε μέρα την ώρα του φρούτου και κουβαλάει τυρόπιτες, οπότε σιγά μην φάει ο Αλεξ το φρούτο. Επίσης, αν το παιδί δεν έχει φάει καλά το μεσημέρι τότε το βράδυ κάθεται και του βράζει λίγα μακαρονάκια που είναι το αγαπημένο του για να φάει. Δεν λέω ότι είναι κακό να τρώει, αλλά διαφωνώ που του κάνει τα χατήρια και του μαγειρεύει ξεχωριστά του μικρού πάντα μακαρόνια. Και φυσικά την χτυπάει και αυτή γελάει :evil: όταν πονέσει και του πει να μην το ξανακάνει είναι πια αργά αφού ο μικρός το βλέπει σαν παιχνίδι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ρούλα τελειώσατε με τα βαψίματα επιτέλους; Μια το γραφείο, μια το σπίτι, τι προκοπή είναι αυτή; :lol: Μεγεια και τα δωράκια των γενεθλιών. Και ο δικός μου άντρας μόλις ξεκίνησε μεταπτυχιακό. Όλα τα 'χει η Μαριωρη ο φερετζές της λείπει :evil::evil::evil::evil::evil:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Έχω ψιλοδιαβάσει και τα πιο παλιά αλλά δεν έχει νόημα να σχολιάσω. Όμως δεν μπορώ να το αφήσω ασχολιάστο:

Χθες στο σχολείο δραστηριότητα είχανε "προσευχή και συζήτηση".
:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil: Από αυτή την ηλικία ξεκινάει ο προσηλυτισμός;;;;;; :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σταυρούλα πάλι δεν πήρες μέιλ μου;; Τι θα γίνει καλέ μια παίρνεις μια δεν παίρνεις; Στειλε μου κενό μέιλ αν το θυμηθείς για να κάνω reply σε αυτό με τις φωτογραφίες. Τελικά έμαθες πως κλίνεται το "πηδιέμαι";;; :lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τώρα θα αναρωτιέστε εσείς γιατί δεν τα έγραφα όλα μαζί σε ένα μήνυμα;;;;;

Μα ένας είναι φυσικά ο λόγος ........................... με πέρασε η Χαρά στις δημοσιεύσεις :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Και πάλι δεν την έφθασα :shock: αλλά από αυριο θα μπαίνω να γράφω τουλάχιστον ένα γεια μπας και την περάσω γιατί αλλιώς θα πάρει πολύ αέρα η Θεσσαλονικιά! :lol::lol::lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσακια μου, για να μην μενετε με την απορια σας εβαλα ενα λινκ στην ομαδα με τις τελευταιες δραστηριοτητες μου!!! χαχαχα!!! καπου στο πληθος με κιτρινο-καρο φουλαρι ειμαι κι εγω!!! θα σας πω τα νεα μου οταν θα ειμαι καλα! φιλακια!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα σας!!!!!Τι νεα???Ειδατε την ώρα και λέτε τι κανω 5 το πρωί στο μαμμυ?????

Υ Π Ο Μ Ο Ν Η !!!!!!!

Εχθες και ενώ εφημερευα σε μαύρα χαλια αφού ο βήχας και ο πυρετός δεν μου έχουν ακομα περάσει,αδιαθετησα κιόλας και αρχισα να ζαλίζομαι!Μου στέλνουν λοιπόν εξετάσεις και βγάζω και ακτινογραφία και τι έχω??????Πνευμονία!!!!Με διωξανε λοιπόν και αρχισα αγωγή,θα έχω και 10 μέρες αναρρωτική.

Και ενώ με την εκπαίδευση ύπνου πήγαιναν όλα κατ'ευχην,η κόρη μου αποφάσισε να μου θυμίσει την παλιά Μιμη που όλοι αγαπησαμε :twisted::evil::twisted::evil::twisted: έχει ξυπνήσει από τις τρεις και δίνει παρασταση :!::!:

Αυτά....λοιπον σας αφήνω γιατί μαλλον κοιμήθηκε επιτέλους!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αμαν βρε Χαρουλίτα πνευμονία;;;Εσυ την άρπαξες γερά...πρόσεχε κορίτσι μου κουκουλώσου και ξεκουράσου,περαστικά...Αχ βρε Μιμίκα μη ταλαιπωρείς λίγο την αρρωστούλα μαμά...

Η νύχτα το χε σήμερα...Εμένα ξύπνησε η Δήμητρα στις 05,00 ήπιε γάλα μετά δεν ήθελε να κάτσει στο κρεβάτι της,τη φέραμε στο δικό μας.Πάνω που πάμε να κοιμηθούμε και οι δύο ξυπνάει η Χρυσάνθη,σηκώνομαι να την πιάσω με ακολουθεί η Δήμητρα ουρλιάζοντας να μη φύγω μπουρδουκλώνεται πέφτει από το κρεβάτι καρφώνεται πάνω σε ένα γυάλινο μπουκάλι με νερό που έχω δίπλα στο κρεβάτι.Ακολούθησε πανδαιμόνιο....Ξανακοιμήθηκαν κάπου στις 06,00 και γω 07,00 ξύπνησα να ετοιμάσω.Γκρρρρρρ μηπως είχε πανσέληνο;

Φωτεινή μα "γάιδαρο" τον husband;;;Που τρεχει ολημερίς και ολονυχτίς και θέλει και πολλά παιδιά!!!Άγαλμα θα τον είχα!!

Αρια μάλλον ήσουν στη διαδήλωση για τα ορυχεία ε;Τα είδα στη τηλεόραση,ήταν και η αδερφή μου εκεί,είναι περιβαλλοντολόγος.Την παίρναμε μετά γιατί ανησυχήσαμε με αυτά που είδαμε και δεν απαντούσε και ανησυχώ γιατί είχε προσαγωγές.Αυτή είναι και εξτρεμιστικό στοιχείο....δε το χω απίθανο να τη μπουζουριάσανε αν και δεν έχει ξανασυμβεί....

Φουφούκα welcome back!

Σας φιλώ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερουδια!!!καλε εσεις ολες μαζι αποφασιζεται να γραψετε;;συννενοειστε;;πειτε την αληθεια!!!

Μαρακι ναι ευτυχως εχουμε πολλες δραστηριοτητες στην Αθηνα,λιιιγο να μεγαλωσουμε κ εχουμε να παμε βολτες..εχω πολλα ονειρα..μουσεια,παραστασεις..πολλα πολλα!!!ετσι με πηγαινε κι εμενα η μαμα μου . χαχα πολύ γελασα με Δημητρα κ τις πλαστελινες…θεμα χρονου είναι να τις συνηθισουν,τελικα οντως δεν λερωνουν;επιτελους ανακουφιστηκε κ το Χρυσανθακι!!!!να δεις τωρα μπορει να γινει κ πιο δραστηρια που εφυγε αυτή η ενοχλησει στην κοιλιτσα της!!ξεκινα κ το γυμναστηριο ,κορμαρα θα γινεις!!!τι νυχτα η χθεσινη;;δεν χτυπησε η Δημητρα ε;o μπαμπας σας μην μου πεις οτι δεν ξυπνησε;;θα τραβαω τις κοτσιδες μου!!!!την βρηκατε την αδερφη;

Φουφου θα σχολιασω τα νεα σου στην ομαδα,μην χανεσαι ρε!

Φωτεινακι τι παθατε καλε με τα υδραυλικα;το χειροτερο μου!!!θα στρωσει κ ο Αλεξανδρος παλι,ολοκληρη αδεφη του εφερες σπιτι,κατσε να το συνειδητοποιησει!!!η Δαναη μια χαρουλα!!!καλε που να προλαβεις κ ιδιαιτερα;;ο αντρας σου ποτε ακριβως προλαβαινει το μεταπτυχιακο;;;θα κοιμαται καθολου η θα το κοψει τελειως;;να χαιρεστε κ τα χρυσοψαρα!!!ποιος ειχε αυτην την φαινη ιδεα;;μην τα αφησεις αταιστα καλεεεε!!!αχ τιποτα για το μινιον πωπουδακι μας!!ποσο πιο μικρο σου λεει;;κι εμενα ετσι με το μπλε,καποια στιγμη όλα μπλε τα λεει!!!αχαχα καλα στο παιχνιδι με εχει σηκω κατσε..πως γινεται να εχει πιο πολλες αντοχες;;;βαζω κ τον μπαμπα βεβαια στο παιχνιδι οποτε είναι βεβαιο πως θα την ξεθεωσουμε!!!χαχα

Αρια σε σκεφτομουν γιατι εβλεπα στις ειδησεις τα νεα σας…χαμος γινεται…δεν πιστευω να παιρνεις κ την Μαριλουκα μαζι;τι εχεις βρε κοριτσακι κ δεν εισαι καλα;;

Χαρα πνευμονια;;ελα ρε περαστικα!!!τι επαθε καλε η μικρη σου;η πεθερα εφυγε;

Εμεις δεν εχουμε κατι νέο..καλυτερα κ ο βηχας…εχω σιδερο που λεω να το κανω σημερα κ να μαζεψω κ ότι υπολοιπο από καλοκαιρινα γιατι δεν νομιζω να τα ξαναβαλουμε…φιλια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

χαχα πολύ γελασα με Δημητρα κ τις πλαστελινες…θεμα χρονου είναι να τις συνηθισουν,τελικα οντως δεν λερωνουν;επιτελους ανακουφιστηκε κ το Χρυσανθακι!!!!να δεις τωρα μπορει να γινει κ πιο δραστηρια που εφυγε αυτή η ενοχλησει στην κοιλιτσα της!!ξεκινα κ το γυμναστηριο ,κορμαρα θα γινεις!!!τι νυχτα η χθεσινη;;δεν χτυπησε η Δημητρα ε;o μπαμπας σας μην μου πεις οτι δεν ξυπνησε;;θα τραβαω τις κοτσιδες μου!!!!την βρηκατε την αδερφη;

Οι πλαστελίνες δεν αφήνουν λαδίλες,μυρίζουν ωραία και είναι από σιτάλευρο και να το δοκιμάσει δηλαδή το παιδί δε τρέχει και κάτι.Η Χρυσάνθη ρολόι κάθε μέρα κακά,βγάζει αυτά που είχε "αποθηκεύσει"...Γυμναστήριο θα ξεκινήσω την άλλη βδομάδα μάλλον γιατί έκλεισα πρώτα ραντεβού με ορθοπεδικό αύριο να δω το θέμα με τον αυχένα μου ,έχω ενοχλήσεις και θέλω να ρωτήσω αν κάνει η αεροβική και τι είδους ασκήσεις να κάνω για να ανακουφιστώ.

Η Δημητρούλα δε χτύπησε τρόμαξε μόνο και φυσικά ο μπαμπάς είχε σηκωθεί,έφτιαχνε τα γάλατα ήταν επί της κουζίνας.Με δύο μωρά δε γίνεται να μη σηκώνομαστε και οι δυο.Η αδερφή άφαντη έστειλε και η Αρια το βιντεάκι και τρόμαξα με την έκταση των επεισοδείων.Αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που εξαφανίζεται το συνηθιζει.......γκρρρρρρρρ...

Τέλειο το Tickeraki για τα Christmas!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

απο σιταλευρο;;;εε ποτε !!!δηλ δεν μπορει να παιξει το Κωνσταντινι μου!!! :(:( ναι το σκεφτομουν αυτο με την πλατη σου οτι δεν θα κανουν ολες οι ασκησεις.ο δικος μας ο μπαμπας,πρωτα δεν ακουγε(ετσι το λεμε τωρα)τιποτα.τωρα τελευταια αμα γκρινιαξει το βραδυ η μικρη,εγω περιμενω μηπως ησυχασει κ δεν πηγαινω κ ξυπναει ο αντρας μου, δεν βλεπει οτι ειμαι ξυπνια κ με σκουνταει!!! :o:o .καταλαβες ο κυριος;; αφου κρυωσε ο καιρος ,τι μας μενει τωρα;;να ερθουν τα Χριστουγεννα!!!!!!! :D:D:D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας κι απο'δω κοριτσάκια!Ξαναέγραψα στην ομάδα. :D Γυρίσαμε από το σχολείο,μαγείρεψα φασολάκια και πριν λίγο φάγαμε.Είμαι πολύ χαρούμενη.Η Στέλλα έφαγε ένα πιάτο φασολάκια αδιαμαρτύρητα.Την είχε κόψει η λόρδα φαίνεται. :lol::lol::lol: Τα τσάκισε και πολύ χάρηκα.Κατά τις 5,30 πάλι θα έρθει ο αντρούλης κι εγώ έχω διάβασμα.γράφουν διαγώνισμα αύριο και πρέπει να το ετοιμάσω. :?

Φωτεινούλα,ευχαριστώ για τις ευχές. :lol::lol::lol: Πάνω που έστρωσε η Δαναούλα,στράβωσε ο Άλεξ;Ε,μωρέ ήταν πολλές οι αλλαγές για εκείνον τον τελευταίο καιρό.Μήπως ζηλεύει κιόλας;Κι έτσι να είναι είναι απόλυτα φυσιολογικό. :) Όσο για τα ιδιαίτερα καλά κάνεις και δε στεναχωριέσαι.Κι εμένα μου λείπουν οι στιγμές που καθόμουν σπίτι με τα μουσουδάκια μου. :ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream: Κι εγώ γι'αυτό δε σχολίασα.Τόσο καιρό που έχω να μπω...... :(

Α,ρε Αριάκι!!!Κρίμα!!!

Χαρουλίτα μου,τι έπαθες μωρέ;Πώς θα τραγουδάς τώρα το Φεγγαράκι;Φοβερό ντουέτο.Περαστικά ρε κοριτσάκι!!!Τώρα βρήκε να θυμηθεί τα παλιά κι η Δημητρούλα;Ε,το σκατούλι!!!

Βρε Μαράκι,τι νύχτα ήταν κι αυτή;;;Σενάριο για ταινία.Αχ,θα ξεκινήσεις γυμναστήριο;Τι ωραία!!!

Άλεξ,σίδερο ε;Μέχρι στιγμής δεν έχω γιατί δεν έχω βάλει και πλυντήριο.Από αύριο είπαν θα φτιάξει ο καιρός οπότε θα βάλω κι ένα πλυντηριάκι.Ετσι ε;Δεν άκουγε;Κι εμένα έτσι λέει.Αυτό που μου την έχει δώσει είναι ότι μπορεί εγώ να κοιμάμαι,εκείνος να είναι ξύπνιος και να βλέπει ταινία για παράδειγμα και άμα ξυπνήσει κανένα παιδί,να με ξυπνήσει.Δηλαδή αυτό λέγεται αναισθησία.Αφού πλέον η Αγγελική τις περισσότερες φορές αν πάει εκείνος,δεν τον θέλει και ζητάει εμένα. :twisted::twisted::twisted::twisted: Δεν υπάρχει σωτηρία.

Την Παρασκευή γιορτάζει.Λέμε να ψήσουμε με το συνονόματο γείτονα.Τι γλυκό να φτιάξω; :-?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας γεια σας μπηκα απο το κντ μιας κ ειδα απιστευτη προσελευση

Η αληθεια ειναι αρχισα μοιχεια κ γραφω κ σε αλλα παρεακια μιας κ μου χαθηκατε χαχαχα

Λοιπον αρχιζω σχολια οτι θυμαμαι αστραφτερο μπραβω που κοψε κ το σπορι την πανα

Παρηγορησου γιΑτι κ μενα δε παιζει να σηκωθει βραδυ ο β για το βασιλη

Ενα θα σας πω εμενα δε ξυπναει κ κοιμαται στην κουνιΑ χτες ζητησε γαλα στης εξι

ΠηγΑ κ ξαπλωσα κ με βρηκε στης 7.30 να κοιμαμαι σα σιγμα μιση στη κουνια μιση στο πατωμα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Είχα κ μπάλα και σκάλες και ρεμποζο και μαία και μαθήματα και τα πάντα. Αλλά την εξάλειψη του τραχήλου και στις 2 γέννες μου τις πέτυχα με παρά πολύ περπάτημα. Πολύ περπάτημα όμως. 10 χλμ τουλάχιστον.  και φυσικά παίζει ρόλο κ ο γιατρός. Ο πρώτος μου στην Αθήνα ήταν επαγγελματίας με άφησε και μετά τις 40 εβδ χωρίς τρομοκρατία κτλ..  40+5 με πήρε στο πρώτο εν τελη.  ο δεύτερος επαρχία δεν ήταν καλός αλλά δν υπήρχε κανένας καλός. Ευτυχώς όμως έφτασα 40 εβδ κ στο δεύτερο  (ήθελε να με βάλει με πρόκληση από τις 38 λες και ήμουν καμία πρωτάρα και δν είχα ενημερωθεί😂).  Πάντως και τα δυο παιδάκια μου δεν βιάστηκαν να βγουνε.    ευχομαι κ σε σένα να είναι ένας τοκετός όμορφος και με σεβασμό. ❤️❤️❤️ πολύ σημαντικά τα μαθήματα κ ακόμα πιο σημαντική ειναι η μαία.
    • Εγώ πήρα απορρυπαντικό σκόνη αρκάδι, μου φάνηκε το πιο αγνό.. μαλακτικό δε θα βάλω μάλλον για αρχή, λίγο αργότερα!
    • Από την εμπειρία μου θα σου πω ότι ένα Τσεκ απ στο σπερμα με ένα απλό σπερμοδιαγραμμα είναι τόσο σημαντικό.  ο άντρας μου στα 26 του είχε ενόχληση κατά την ούρηση. Πήγε σε ουρολόγο-ανδρολόγο του λέει θα είναι ουρολοίμωξη αλλά κάνε κ ένα σπερμοδιαγραμμα. Ήταν όντως ουρολοίμωξη αλλά το σπερμοδιαγραμμα  Βγήκε χαλια. Πολύ χαλια. Στο ραντεβού ψηλάφισε την περιοχή και βρήκε κιρσοκηλη που λόγω νεότητας και λόγω αποτελεσμάτων στις εξετάσεις έχριζε άμεσης εγχείρησης.  απο τότε ο άντρας μου σε όλους τους φίλους του προτείνει πάντα και τακτικά σπερμοδιαγραμμα γιατί κ ο ίδιος δεν είχε κάποιο σημάδι το βρήκε εντελώς τυχαία και σε παρά πολύ προχωρημένο στάδιο.   Καλό είναι να γίνονται λοιπόν εξετάσεις απλές που είναι τόσο απλές όσο να δώσεις αίμα.     χωρις άγχος, απλά διαγνωστικά όπως κάνουμε κ εμείς το τεστ παπ. 😊
    • Εδώ στη Λευκάδα είμαι λίγο καλύτερα είναι η αλήθεια. Αλλά σε 2 βδομάδες θα καατέβω Αθήνα μέχρι να γεννήσω. Εγώ έχω και την μπάλα για να βοηθήσω την εμπέδωση. Ακόμα δεν έχω κάνει τίποτα βέβαια γιατί περιμένω να κάνω τα μαθήματα ανώδυνου τοκετού.
    • οχι όχι... είμαι τελος Αυγούστου...ειμαι 29+5 σήμερα!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...