Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ!

mwroudenia2

Recommended Posts

• Απαντήσεις 984
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καλησπέρα...ακόμα ονειρεύομαι τους χθεσινους κολασμένους λουκουμάδες!

σήμερα λοιπόν...είχα ρεπό από τη δουλειά και πήγαμε μια σύντομη εκδρομή...

πρωινό: καφέ

δεκατιανό: καφέ και μπανάκι στη θάλασσα!!! γιου χου!!!!

μεσημεριανό: σε ταβέρνα στην αρχή μας έφεραν ψωμι με μια σάλτσα να βουτάμε...και βουτήξαμε αρκετές φέτες μετά ντακος, μανιτάρια τηγανιτά, πατάτες τηγανιτές, σαγανάκι τυρί, φιλετο κοτόπουλο+ μπύρα, και 2 κομμάτια καρπούζι

απογευματινό: καφέ και πάλι

βραδινό:είπαμε να μη φάμεάλλο μιας και τα φάγαμε όλα το μεσημέρι αλλά να πιούμε...οπότε ήπιαμε milkshake (εγώ πήρα με γεύση καραμέλα και ήταν τέλειο).

Τώρα πεινάω αλλά προτιμώ να πεθάνω της πείνας παρά να ενδώσω σε κάποια άλλη μ*&^%#@ία!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Elina βλέπω δεν εφαγές τπτ όλη μέρα :lol::lol::lol:

Αλλα κ γω

Πρωινό καφές με 1/2 σταφυδοκούλορο κ κουλούρι απο καλαμπόκι

Δεκατιανό εφαγά την υπόλοιπη φρουτόκρεμα κ έγλειψα τα χεράκια μου απο τον κορμούλη μου

Μεσημέρι Λίγες μπάμιες με πουρέ 1 φετα ψωμί κ σαλάτα

Απόγευμα καφές με 2 πισία

Βραδινό 1 πισία

Oυφ,λουκουμαδες,κορμουδακο,μωσαικο,milkshake καραμελας...με αποτελειωσατε :?:?:? !!!!!!!!!!ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩ

Ωπ,εχω και αλλη αγνωστη λεξη... :lol: Τι ειναι η "πισία" Χριστινα??

Αννα-Μαρια χθες δεν εγραψες τι εφαγες???Αρα να συμπερανω πως ηπιες μονο,ΕΝΑ ΚΟΥΒΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ????? :lol::lol::lol::lol: Πλακα-πλακα θα το ηθελα και εγω αυτο το ροφηματακι,ξερεις αν υπαρχει πουθενα να το βρω???Αν και το συζητησα με τη φιλη μου απο τη Κυπρο και μου ειπε πως δεν νομιζει να το βρω εδω,και αν ειναι θα μου το στειλει!!!!!!Λετε να πινω και εγω τριανταφυλλο?????? :lol::lol::lol::lol:

Τα δικα μου χθες:

Πρωι

Γαλα με Δημητριακα

Σνακ:1 φραπεδακι με 1 μπισκοτο digestive

Μεσημερι:Αν κατ Τεταρτη....Μπιφτεκια :oops::oops: με αμπελοφασουλα και λιγη γραβιερα

Απογευμα:10 φουντουκια

Βραδυ:Πεπονακι και 2 συκα....

γειά σας κορίτσια!!!!!!

μη φανταστείτε ότι έλειψα γιατί το έριξα στο φαγητό :lol::lol::lol::lol::lol:

δε τρώω,τι να σας γράψω....

έχω τρεχάματα με τον αντρούλη μου!

χτύπησε στο πόδι, χάλια το ποδι του, έχει ρήξη μπροστινού χιαστού, ρήξη έσω πίσω μηνίσκου, κακώσεις, υγρό, κομμένους 2 τένοντες,,,,,,,,,,,,τι άλλο;;;;;

σήμερα θα πάμε στο γιατρό για να δούμε τι θα μας πει περί χειρουργείου, και ποιος θα μας το κάνει και τα σχετικά......

είμαι πολύ στεναχωρεμένη, και η αποθεραπεία είναι δύσκολη, είχε πάθει και ο κουμπαρος μας μόνο ρήξη χιαστού και έμεινε 1 βδομάδα στο νοσοκομείο και 2 μήνες στο κρεβάτι, φυσικοθεραπείες και ακόμα δεν είναι εντελώς καλά.

βέβαια διάβασα αυτά που γράψατε, ότι έχω μπλοκάρει το μεταβολισμό μου, να δω το θυροειδή -μέχρι πριν την εγκυμοσύνη δεν είχα θέμα- πρέπει να τα κοιτάξω...

λουκουμάδες :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o

Gprip3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!

ΕΛΙΝΑ ΠΑΛΙ ΚΟΛΑΣΤΗΚΕΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ??? :lol::lol::lol:

Τονια καλα και εσυ..

Γιωτα πολυ λυπαμαι για τον αντρα σου!!!!π\ως το επαθε???καλο κουραγιο και καλη αναρρωση :cry:

λοιπον τα χθεσινα μου...

πρωινο-1 τοστ με γαλοπουλα+ντοματα

προγευμα-1 αγγουρακι

μεσημεριανο-σπανακορυζο+1 φετα ψωμι

απογευματινο-καρπουζι

βραδινο-1 τοστ με γαλοπουλα+ντοματα και 1 ποτηρι χυμο

αυτα για εχθες!!!! :D:D:D:D:D

αλλες που να ζυγιστηκατε????

γειά σας κορίτσια!!!!!!

μη φανταστείτε ότι έλειψα γιατί το έριξα στο φαγητό :lol::lol::lol::lol::lol:

δε τρώω,τι να σας γράψω....

έχω τρεχάματα με τον αντρούλη μου!

χτύπησε στο πόδι, χάλια το ποδι του, έχει ρήξη μπροστινού χιαστού, ρήξη έσω πίσω μηνίσκου, κακώσεις, υγρό, κομμένους 2 τένοντες,,,,,,,,,,,,τι άλλο;;;;;

σήμερα θα πάμε στο γιατρό για να δούμε τι θα μας πει περί χειρουργείου, και ποιος θα μας το κάνει και τα σχετικά......

είμαι πολύ στεναχωρεμένη, και η αποθεραπεία είναι δύσκολη, είχε πάθει και ο κουμπαρος μας μόνο ρήξη χιαστού και έμεινε 1 βδομάδα στο νοσοκομείο και 2 μήνες στο κρεβάτι, φυσικοθεραπείες και ακόμα δεν είναι εντελώς καλά.

βέβαια διάβασα αυτά που γράψατε, ότι έχω μπλοκάρει το μεταβολισμό μου, να δω το θυροειδή -μέχρι πριν την εγκυμοσύνη δεν είχα θέμα- πρέπει να τα κοιτάξω...

λουκουμάδες :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o

Gprip3.png

Πολυ στεναχωρεθηκα......Περαστικα......Πριν 4-5 χρονια ειχε κανει και ο αδελφος μου εγχειρηση χιαστου και εσω πισω μηνισκου που λες και εσυ.....Θελει υπομονη και πολυ προσοχη στην αναρρωση...Πως το επαθε?????Αν μενετε Αθηνα και θελεις γιατρο,ξερω εναν απο τους καταλληλοτερους,ρωτα με!

Καλη επιτυχια στα χειρουργια του %%- και υπομονη!!!!ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ @};-

Γεια σας!

Χτες βράδι κουτουλούσα και δεν μπορούσα να γράψω.

Γιωταμαρία, πολύ στεναχωρέθηκα για τον άντρα σου. Πώς το έπαθε βρε;

Ελίνα, φάε κάτι παιδί μου, νηστική έμεινες.

Χριστίνα και Μαρίνα, μια χαρά σας βλέπω!

Μαρίνα, εγώ ζυγίστηκα σήμερα και είμαι 54.

Τόνια, χαχα, εγώ μόνο τριαντάφυλλο; Ας γελάσω!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Λογικά δεν μπορείς να βρεις τριαντάφυλλο στην Ελλάδα, εγώ πάντως δέκα χρόνια δεν είχα δει πουθενά.

Γράφω τι έφαγα χτες:

Πρωινό: Δύο φρυγανιές από άρτο με σπιτική μαρμελάδα βερύκοκο και ένα ΤΡΙΑΝΤΑΑΑΑΑΦΥΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεκατιανό: Πολύ λίγο κουάκερ (με νερό) με μπανάνα (ήταν το δεκατιανό του Αντρέα και άφησε λίγο).

Μεσημεριανό: Ένα πιάτο λουβί με λάχανα (=φασόλια μαυρομάτικα με σέσκουλα) βραστά με κρεμμύδι, μαϊντανό και λαδολέμονο + πράσινες ελιές + δύο φέτες ψωμί.

Απογευματινό: Ένα αχλάδι.

Βραδινό: Ντοματοσαλάτα με δύο φέτες ψωμί.

Αυτάααααααα!!!!!!!!!!!!

έχω ανοιχτές πόρτες-παράθυρα και μου έρχονται μυρωδιές από παντού...

η μια γειτόνισσα κάνει κάτι σε κοκκινιστό με σάλτσα και η άλλη κέικ στάνταρ!

έτσι μου ρχεται να μπουκάρω σε κανένα διαμέρισμα και να βουτήξω την κατσαρόλα και το ταψί!!!

αχχχ κι έχω φάει του σκασμού!

τα λέμε!

Τόνια, δεν υπάρχεις!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ελίνα θέλεις ν' αγιάσεις και δε σ' αφήνουν... :!::!::!::!::!::!::!::!::!:

Εγώ αν σας γράψω τι έφαγα σήμερα, θα με πάρετε στο κυνήγι.

Άντε, τα γράφω ούτως ή άλλως!

Πρωινό: Ένα τοστ με μαύρο ψωμί και τυρί και- πάμε όλες μαζί... με το ένα... με το δύο... με το τρία...- ΕΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΟΟΟΟΟ!!!!

Δεκατιανό: Ένα παγωτό χωνάκι με δύο μπάλες.

Μεσημεριανό: Δύο μπιφτέκια σπιτικά τηγανιτά σε ελαιόλαδο (τουλάχιστον!) και λουβί με λάχανα και μια φέτα ψωμί.

Απογευματινό: ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ!!!! ΠΟΛΛΟΙ ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ!!!!!!!!!!!!!! (δε φταίω εγώ, είχε πανηγύρι το χωριό που είναι το σχολείο, και μια συνάδελφος που είναι από εκεί, μας τους κουβάλησε σε κουτιά. Κουτιά, όχι δίσκους... Χαμός γινόταν!).

Βραδινό: Δύο κομμάτια-ουπς!-πίτσα!

Βρίστε με!!!

Τι να σε βρίσουμε Αννα Μαρία σε ζηλεύω

Μαρίνα πολύ καλά, Ελίνα κρατήσου!..!μην μπουκάρω σε κανένα διαμέρισμα ΑΛΆ τρώγε τπτ

Εγω χάλια

Πρωι καφε

Δεκατιανό 1 πισία

Μεσημέρι 3 μικρα γεμιστά με σαλάτα

Απόγευμα καφε

Βράδυ κορμό κ 1 ροδάκινο

Χριστίνα, συγγνώμη, γράφεις αυτό το μενού μετά από το δικό μου, και λες ότι τα πήγες χάλια;;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Α, καλέ, είχε ρωτήσει η Τόνια τι είναι η πισία. Δεν είναι αυτή η ποντιακή πίτα;

Αννα-Μαριαααααααααααααααααααααα :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o !!!!!!

Αλλα οσο και να φας εσυ,δεν εχεις προβλημααα!!!!!!! :):) !!Ασε που μπορει να πιεις και κανα κουβα τριανταφυλλο και να τα καψεις οοολα :lol::lol::lol::lol: !!!!!!

Οι λουκουμαδες αν δεν ειχαν μεσα νουτελα δεεεν...... :?:?:?

Χριστινα =))=))=))=)) Σε φανταζομαι να χτυπας κουδουνι,να σου ανοιγουν και να ορμας μεσα,με το μωρο αγκαλια,να βουτας τα ταψια και να φευγεις :lol::lol::lol::lol::lol::lol: !!!!!!!!Ε μα και αυτες οι γυναικες,ΕΛΕΟΣ ΠΕΣ ΔΙΑΙΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ :lol::lol::lol::lol: !!!!!

Εγω χθες κοριτσια τι να σας πω....εφαγαααααααα :^o:^o:^o:^o:^o

Πρωι:Γαλα σκετο

Μεσημερι: λιγο κοτοπουλο με 1 αγγουρι

Βραδυ: 1 ρυζογκοφρετα...

Νεροοοο,πολυ νεροοοοοοο και ΠΟΔΗΛΑΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!

Εχω χασει 4 κιλα....Ειμαι 65 πλεον....αντε αλλα δυο και θα πλακωθω και εγω στα ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΑΑΑ!!!!!

καλημερα!!!Τονια αληθεια εχασες και εσυ τοσα???και εγω απο τοτε που ξεκινησα το ποστακι 4 εχασα...

συνολικα 16!!!! :D:D

λοιπον τα χθεσινα μου.,...

πρωινο-1 τοστ με γαλοπουλα+ντοματα

προγευμα-2 κομματακια μαυρη σοκολατα

μεσημεριανο-1 μπριζολα +σαλατα μαρουλι-ντοματα

απογευματινο-καρπουζι+1 ροδακινο

βραδινο-1 τοστ με γαλοπουλα+ντοματα

αυτα για εχθες!!!

Χριστινια σιγα με τις πισιες...πισιες ειναι τα πιροσκι ε????κατα τα αλλα ολα καλα...εχει πολυ λαδι η πισια...

ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ χτυπα κι αλλοοοοοοο!!!!οσο για τους λουκουμαδες!Τονια οι λουκουμαδες γεμιστοι με μερεντα???πρωτη φορα ακουω...εγω απο πανω εχω δει με σοκολατα...και εννοω αυτους τους στρογγυλους οχι τα ντονατς...μαλλον τα ντονατς λες ε???Αννα Μαρια εγω τους προτιμω με μελακι και καρυδακι...τετοιους εφαγες??? :D:D:D:D

Ελινα τι εφαγες παλι???? :?:?:?:?

Βραδινό...3 λουκουμάδες γεμιστούς με nutella (από τους 15 που είχε η μερίδα)! έχει ανοίξει ένα καινούριο μαγαζί που τους κάνει γεμιστούς στη στιγμή με ότι θέλεις από μαρμελάδα και διάφορες πραλίνες...και δεν μπορούσα να μη δοκιμάσω! Καλά κόλαση! ευτυχώς είχα παρέα και τους μοιραστήκαμε αλλιώς... θα τα τσάκιζα και τα 15!

που ειστε οι αλλες????τα σημερινα μου μιας και δεν τρωω αλλο...

λοιπον πρωινο-1 τοστ με γαλοπουλα

μεσημεριανο-1 πιατο μικρο μακαρονια

απογευματινο-καρπουζι

βραδινο-1 κυπριακη πιττα με σουβλακι+μισο ποτηρι μπυρα

αυτα για σημερα :D:D:D

γεια σας κορίτσια!

τα χθεσινά μου

πρωι: 2 αβγα βραστά+ ψωμί

δεκατιανό: 1 μπανάνα

μεσημεριανό: 7 σουτζουκάκια σμυρνέικα+ πολύ σάλτσα + ψωμι + φέτα (γι αυτό έσκασα)

απόγευμα : καφέ (και μύριζα τις ωραίες μυρωδιές από γύρω γύρω...)

βράδυ: 1/4 βάφλα με παγωτό+ 1 χυμό ανάμεικτο...περάσαμε μπροστά από το μαγαζί με τους λουκουμάδες...γκρρρρ αλλά το προσπεράσαμε...

σήμερα...

πρωι: 1 σάντουιτς γαλοπουλα-τυρί-ντομάτα-μαρούλι

δεκατιανό: καφέ

μεσημεριανό...πατατάκια!!! (δεν πήγα σπίτι και τα έφαγα στο δρόμο)

απογευμα: 2 ντομάτες γεμιστές και πιο μετά 1 fredo cappucino.

βράδυ: ντοματοσαλάτα+κομματάκια φέτα +κρουτόν

μωρουδένια...αυτό που έλεγα προχθές για τους λουκουμάδες είναι οτι άνοιξε ένα μαγαζί που κάνει τους κανονικούς λουκουμάδες στο λάδι (τις μπάλες που κανονικά σερβίρονται με μέλι και καρύδι) αλλά εκτός απο τον κλασικό τρόπο σερβιρίσματος έχει ένα μηχάνημα που τους τρυπά στο κέντρο και τους γεμίζει με οτι μπορείς να φανταστείς...αλλά ο πιο ωραίος συνδυασμός είναι αυτός με τη nutella μέσα και σιρόπι nutella από πάνω...

Απ ότι είδα έχει πολλές πραλίνες και μαρμελάδες και πολλά σιρόπια επίσης.

Ο άχρηστος τα κάνει τόσο δελεαστικά νόστιμα...αλλά ...τον επόμενο μήνα ξανά...δεν είναι για κάθε μέρα!

εγώ είχα φτάσει πριν από 3 εβδομάδες κάτω από τα 63...στις αρχές τις εβδομάδας ήμουν 64+ και τώρα κοντά στα 63 (είναι η λεγόμενη μέθοδος γιο-γιο...)!!! το ΣΚ μου θα είναι γεμάτο φαγητά οπότε δεν ξέρω από Δευτέρα αν θα τολμήσω να ανέβω ζυγαριά!

αχ δεν μπορώ να μη σχολιάσω.....

Μεσημερι: λιγο κοτοπουλο με 1 αγγουρι

το αγγούρι το έφαγες ολόκληρο??? :)):)):)):)):))

ε χρυσή μου...τα ήθελε ο απαυτός σου.... ακούς εκεί..." 1 αγγούρι"!

Γεια σας!

Γράφω για αρχή τα σημερινά μου και μετά θα σχολιάσω:

Πρωινό: Δύο φρυγανιές από άρτο με μαρμελάδα φράουλα και ένα- ναι, ναι, ρουτίνα κατάντησε πια...- τριαντάφυλλο.

Δεκατιανό: Δύο μικρά τετραγωνάκια νηστίσιμη πίτσα.

Μεσημεριανό: Ένα πιάτο μακαρόνια με κόκκινη σάλτσα.

Απογευματινό: Μια σειρά σοκολάτα υγείας.

Βραδινό: Ένα πιάτο μακαρόνια με σάλτσα.

Καρπούζι.

Ελίνα, καλέ, εσύ τρως σαν κι εμένα!!

Μαρίνα, μια χαρά σε βλέπω. Οι λουκουμάδες που έφαγα ήταν κυπριακοί, δηλαδή τηγανιτοί και μετά βουτηγμένοι σε σιρόπι, όχι με μέλι και καρύδια.

Τόνια, καλό το αγγούρι; :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: Ναι ολοκληρο το εφαγα και ηταν πολυ καλο :lol::lol::lol::lol: !!!!!!

Ελινα 7 σουτζουκακιααα :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o ???????

Και βαφλααααααααααα!!!!!!!!!!! :o:o:o:o ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!

Και μη λες αλλες λεπτομερειες για τους κολασμενους λουκουμαδες σε παρακαλωωωω!!Θελωωωω!!

Μαρινακι μια χαρα!

Τα δικα μου χθες!

Πρωινο:Γαλα με 1 φετα ψωμι με μελι

Μεσημερι:2 γεμιστες ντοματες και λιγη γραβιερα

Απογευμα:1 καφε με γαλα και 2 παξιμαδια ολικης

Βραδυ:2 φετες πεπονι και λιγη φετα

Κανω κραττει γιατι αυριο Κυριακη θα παμε σε βαπτιση και εχω σκοπο να φαω και γλυκο και απ'ολααααα!!!!!!!!

καλημερα κοριτσια!!!!

ΑΝΝΑ Μαρια μια χαρα !εσυ τρως και το βραδυ φαγητο ε??Εμενα ποτε δεν μαρεζε να τρωω το βραδυ φαι...χωρια που ειναι πολυ για βραδυ εαν προσεχεις...αλλα ετσι εμαθα απο το σπιτι μου,...μετα το μεσημεριανο το βραδυ δεν εχει φαγητο μαγειρεμενο...ενω ο αντρας μου στο σπιτι τους ετρωγαν πρωι-βραδυ μαγειρεμενο φαγητο και μαλιστα οχι το ιδιο με το μεσημεριανο!!!φυσικα του το εκοψα :lol::lol: του λεω σιγα μην μαγειρευω 2 φορες...ενω η κουνιαδα λεει τι να κανω τον μαγειρευω :lol::lol::lol: δεν καταλαβε...δεν θα γινω δουλα :lol::lol::lol: ετσι κοριτσια???

Τονια 1 αγγουρι ρε????το φαγες και δροσιστηκες ή ζοριστηκες?? :lol::lol::lol:

Ελινα αφου δεν βαζεις καλα εισαι....κοιτα εαν εισαι εξω μην παιρνεις πατατακια..παρε ενα κουλουρι ή παρε ενα κρυο σαντουιτς με γαλοπουλα και κασερι...υπαρχουν λυσεις....

αααα αρχισα να τρωω πλεον γαλακτομικα!!!

Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες για το ενδιαφέρον!!!!!!!!

Τρέχουμε αυτές τις μέρες, για αυτό και δε σας έχω αναφέρει τι τρώω :oops::oops::oops::oops:

μη φανταστείτε αυτά που έτρωγα αυτά και τρώω..........

Φιλιάααααααα σε όλες!!!!!!!!

Gprip3.png

Γεια σας!

Χτες κουτουλούσα και δεν έγραψα.

Μαρίνα, δεν μπορώ να μη φάω το βράδι. Είτε τοστ, είτε σαλάτα, είτε φαγητό, πάντα κάτι θέλω. Αν έχει μείνει φαγητό απ' το μεσημέρι και είναι κατάλληλο (π.χ. να μην είναι φασόλια ή κάτι πάρα πολύ βαρύ), θα φάω το φαγητό, αλλιώς κάτι πρόχειρο. Να μαγειρέψουμε άλλο φαγητό για βράδι ποτέ, εκτός κι αν κάνουμε καμιά σουπίτσα. Η πεθερά μου πάλι νομίζω μαγειρεύει, αλλά συνήθως αυτό που μαγειρεύει είναι τηγανιτά, τηγανιτά, τηγανιτά...

Γράφω τι έφαγα χτες:

Πρωινό: Ένα τοστ με μαύρο ψωμί και τυρί και ένα... χμ... όχι, δεν το βρήκατε! Δεν ήπια τριαντάφυλλο!!! Μου τελείωσε, και το χειρότερο, ξέχασα να πάρωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω..............!!!!!!!!!!!! Έτσι, ήπια απλά ένα ποτήρι νερό...

Δεκατιανό: Ένα μπισκοτάκι σκέτο, χωρίς γέμιση, κ.λπ.

Μεσημεριανό: 6-7 μικρά ψαράκια ψητά (τα πάναρα με αλεύρι και βρώμη και τα έψησα στη λαμαρίνα του φούρνου) + πατατοσαλάτα + μερικές πράσινες ελιές.

Απογευματινό: Καρπούζι με μια γωνίτσα χαλούμι.

Βραδινό: Μια μακαρονάδα με τόνο και λίγο παγωτό με γλυκό κεράσι (ήμασταν καλεσμένοι). Το γλυκό κεράσι ήταν το χειροτεροτερότερο που έχω δοκιμάσει ποτέ μου. Κατ' αρχήν είχε αφήσει τα κουκούτσια μέσα (!!!) και δεν το είχε βράσει σωστά, με αποτέλεσμα να είναι ωμό. Δεν ήταν ώριμο κεράσι, ήταν σφιχτό, σαν άγουρο κάπως και η γεύση του ήταν σαν βερνίκι...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...