Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

:D Ε......ας γραψω επιτελους κ εγω εδω!!!!!!!!!!!!!!!

Ειμαι η ζουμπι(οι παλιες με θυμουνται) κ εκτος του οτι ειμαι καλα(χαχχαχα)...επιτελους μπορω να πω πως ειμαι κ εγγυος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Επιτελους μετα απο 5 χρονια προσπαθειας!!!Τοσες αγωνιες,τοσα κλαματα,μελαγχολιες......

Χαλαλι,τιποτα δεν εχει σημασια...το μονο που ευχομαι ειναι να μου το χαρισει ο Θεος κ να ειναι γερο κ δυνατο,τιποτα αλλο!

Δημοσίευση
ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ!!!

Σε ευχαριστω παρα πολυ!!Και εσυ να χαιρεσε τα παιδακια σου!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Μπράβο ζούμπι!!!χαιρομαί τόσο πολύ οταν τελικά γυναίκες που το θέλουν τόσο πολύ τα καταφέρνουν!!!Με το καλό το μωράκι σου!!!13-3-2013?????καλα το 13 και το 3 ξέρεις οτι θα είναι οι τυχεροί του αριθμοί εεεε????

Δημοσίευση

Μπράβο ρε κορίτσι μου!!Οι προσπάθειες σου επιτέλους δικαιώθηκαν!!Εύχομαι να είσαι από εδώ και πέρα συνέχεια ευτυχισμένη και μόνο με γέλια και χαρές!Να χαρείς την εγκυμοσύνη σου και σε λίγους μήνες το μωράκι σου στην αγκαλιά σου!

Δημοσίευση
Μπράβο ζούμπι!!!χαιρομαί τόσο πολύ οταν τελικά γυναίκες που το θέλουν τόσο πολύ τα καταφέρνουν!!!Με το καλό το μωράκι σου!!!13-3-2013?????καλα το 13 και το 3 ξέρεις οτι θα είναι οι τυχεροί του αριθμοί εεεε????

Αυτη ειναι η ημερομηνια που θα γεννιοταν φυσιολογικα.Αλλα λογω εξωσωματικης κ προηγουμενης καισαρικης το πιθανοτερο ειναι να γεννηθει μια ισως κ 2 βδομαδες νωριτερα...Ας ειναι γερο κ ας εχει για τυχερο αριθμο κ το 1.000.000.000....... :lol::lol:

Δημοσίευση

μπραβο ζουμπι πολλα συγχαρητηρια!!!θυμαμαι ποσο εχεις ταλαιπωρηθει και το αξιζεις και με το παραπανω..

εξωσωματικη εκανες τελεικα ε?

ευχομαι να ειναι γερο και να εχεις μια υπεροχη τελειομηνη εγκυμοσυνη.φυσα και απο εδω μπας και δουμε και εμεις αυτη την χαρα συντομα :-p

Δημοσίευση
μπραβο ζουμπι πολλα συγχαρητηρια!!!θυμαμαι ποσο εχεις ταλαιπωρηθει και το αξιζεις και με το παραπανω..

εξωσωματικη εκανες τελεικα ε?

ευχομαι να ειναι γερο και να εχεις μια υπεροχη τελειομηνη εγκυμοσυνη.φυσα και απο εδω μπας και δουμε και εμεις αυτη την χαρα συντομα :-p

Rose τι γινετε;;τι κανεις;;ολα καλα;;;Αχ...χαιρομαι που μιλαω με τις "παλιες"της παρεας!

Ολες μας το αξιζουμε κουκλιτσα..βασικα οσες γυναικες τπ θελουν πραγματικα το αξιζουν!

Ε..ναι..εξωσωματικη...τι αλλο...αφου αλλιως..δεν...

Ευχαριστω για τις ευχες σου κ φουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!! ;);););)

Δημοσίευση

Rose τι γινετε;;τι κανεις;;ολα καλα;;;Αχ...χαιρομαι που μιλαω με τις "παλιες"της παρεας!

Ολες μας το αξιζουμε κουκλιτσα..βασικα οσες γυναικες τπ θελουν πραγματικα το αξιζουν!

Ε..ναι..εξωσωματικη...τι αλλο...αφου αλλιως..δεν...

Ευχαριστω για τις ευχες σου κ φουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!! ;);););)

ολα καλα ζουμπι μου εδω παιδευομαι να δω τι θα γινει και με εμας...και εγω χαιρομαι που βρηκα καποιες παλιες της παρεας μας!μακαρι ολες οι γυναικες που θελουν τοσο πολυ ενα μωρακι να ερχεται..

να εισαι καλα και ξανα με το καλοοο!!!!

Δημοσίευση

Μπράβο Ζούμπι....Συγχαρητήρια και από εδώ!! Και εγώ είμαι παλιά στην παρέα αλλά άλλαξα όνομα τελευταία, για να μη με αναγνωρίζουνε!! χαχχαχα.....

Ό,τι καλύτερο κοριτσάρα μου μέσα από την ψυχή μου... Άντε να έρθει και η δική μας η σειρά..

Δημοσίευση

αχ κοριτσακι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ευχομαι με το καλο ενα γερο παιδακι κ να εχεις μια υπεεεεεεεεεεεεεεεεεεροχη εγκυμοσυνη ... το ποσο χαρηκα δ λεγετε :D:D:D:D:D:D

Δημοσίευση
αχ κοριτσακι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ευχομαι με το καλο ενα γερο παιδακι κ να εχεις μια υπεεεεεεεεεεεεεεεεεεροχη εγκυμοσυνη ... το ποσο χαρηκα δ λεγετε :D:D:D:D:D:D

Ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Τελικα φετος ηταν η χρονια μου....

αν το ηξερα τοσα χρονια...θα περιιιιιιιιιιιιιμενα............χαχαχχαχχα!! :D

Δημοσίευση

Με το καλο...να εχεις μια ευτυχισμενη και τελιομηνη εγκυμοσινη....Σου ευχομαι να σου πανε ολα καλα.... :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Το ξερεις οτι εχουμε μια εβδομαδα διαφορα.....χιχιχιχιχιχι!!!!!Να σου πανε ολα καλα....

Δημοσίευση
Με το καλο...να εχεις μια ευτυχισμενη και τελιομηνη εγκυμοσινη....Σου ευχομαι να σου πανε ολα καλα.... :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Το ξερεις οτι εχουμε μια εβδομαδα διαφορα.....χιχιχιχιχιχι!!!!!Να σου πανε ολα καλα....

Τελεια!!!Μια εβδομαδα διαφορα.......χαχαχα!!!!!!!!

Ευχομαι κ στις δυο μας καλες κ τελειομηνες εγκυμοσυνες!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D

• 3 months later...
Δημοσίευση

Καλημέρα Ευάκι.Μάλλον με μπερδεύεις με άλλη...χαχαχαχα!Όχι δεν ήμουν σε νησί..μακάρι να ήμουν δηλαδή.. :D

Πάντως σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!Όλα πάνε πολύ καλά μέχρι στιγμής και έχω δυανύσει αισίως τη μισή διαδρομή,πιθανόν αρχές Μαρτίου να έχω αγκαλιά το 2ο παιδάκι μου,το γιόκα μου!! :lol:

Δημοσίευση
Καλημέρα Ευάκι.Μάλλον με μπερδεύεις με άλλη...χαχαχαχα!Όχι δεν ήμουν σε νησί..μακάρι να ήμουν δηλαδή.. :D

Πάντως σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!Όλα πάνε πολύ καλά μέχρι στιγμής και έχω δυανύσει αισίως τη μισή διαδρομή,πιθανόν αρχές Μαρτίου να έχω αγκαλιά το 2ο παιδάκι μου,το γιόκα μου!! :lol:

συγγνωμη βρε...με το καλο...μια τελειομηνη εγκυμοσυνη, με το καλο να ερθει το αγγελουδι σου ολα δεξια....γερη και ευτυχιμσενη να εισαι εσυ και η οικογενεια σου.... :D

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Δημοσίευση

Σε θυμάμαι Χαρά...πως...τόοοοοοοσες πίκρες περάσαμε...και τα λέγαμε...Να σου ζήσει το κοριτσάκι σου!!!Εχω αρχίσει και εγώ να ανυπομονώ...αλλά έχω μέλλον ακόμα..7 Μαρτίου γεννάω,πρώτα ο Θεός!!

Δημοσίευση
Σε θυμάμαι Χαρά...πως...τόοοοοοοσες πίκρες περάσαμε...και τα λέγαμε...Να σου ζήσει το κοριτσάκι σου!!!Εχω αρχίσει και εγώ να ανυπομονώ...αλλά έχω μέλλον ακόμα..7 Μαρτίου γεννάω,πρώτα ο Θεός!!

ολα καλα κοριτσι μου! τα δυσκολα περασαν! φιλια!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ναι από την αρχή φαινόταν ότι θα είναι μικρό μωρό οπότε έπαιξε κ αυτό τον ρόλο του. Αχ αυτές τις λίγες μέρες περιμένω κ γω να περάσουν.. Θέλει υπομονή!  Δεν ξέρω να σου πω για τις συσπάσεις γτ από την αρχή είχα 2 στο 10λεπτο δηλαδή 2:00 το μεσημέρι. Στη γιατρό πήγα 6 το απόγευμα κ ήταν ήδη 3λεπτες. Δεν ξέρω πως μετράνε τη διαστολή πάντως η μαία μου έβαλε 3 δάχτυλα. Δεν μου είπε αν έχω διαστολή μ είπε ότι εξαληφθηκε ο τράχηλος. Όταν πήγα ιασω μου βάλανε όρο και ήταν σαν να μην είχα μετά δλδ 7:30 - 8 το απόγευμα λες κ οι συσπάσεις είχαν φύγει. Ή τουλάχιστον εγώ δεν τις μετρούσα! Δεν ξέρω πως έγινε. Έπρεπε να πάει 9 το βράδυ γτ είχα φάει στις 3 και δεν γινόταν νωρίτερα η επισκληριδιος. 
    • Ευχαριστώ πάρα πολύ! Διάβασα και τα δικά σου πως περνάς και πως σκέφτεσαι ώρες ώρες και να ξέρεις ταυτίστηκα με κάποιες σκέψεις σου... Δεν είσαι μόνη! θα σου πω πως όλα γίνονται σιγά σιγά.. Όλοι θέλουμε να έχουμε τη Σειρά μας, να είναι όλα έτοιμα, τακτοποιημενα, ρυθμισμένα, "ιδανικά" με άλλα λόγια και να γεννήσουμε χωρίς σκοτούρες αλλά δεν βγαίνει πάντα και δεν είναι κακό. Είναι απλά διαφορετικό. Εγώ τον πρώτο στο αυτοκίνητο τον έχω από την πρώτη μέρα στη θέση του συνοδηγού με κλειστό αερόσακο όπως προβλέπει ο νόμος. Οπότε ένας ενήλικας με 4 παιδιά χωράνε σε ένα αμάξι έστω κ έτσι αν χρειαστεί να τους πας κάπου.  Μόνο τη χάρη μου έκανε! Ευτυχώς είχε 26 ο μήνας κ είναι όντως ωραία!   
    • Ναι μωρέ λίγο πρόωρο αλλά οριακά! Μια μέρα μετά αν γενναγες θα θεωρούνταν τελειομηνο σκέψου! Οπότε για λίγο θα μείνει θερμοκοιτίδα, όλα καλά θα είναι σε λιγες μέρες θα την έχετε μαζί σας ☺️ Βγήκε και λίγο μικρούλι στα κιλά ε, ίσως παίζει ρόλο κι αυτό! Σε λίγες μέρες θα πάρει τα πάνω της και θα την έχετε σπιτάκι❤️ Εγώ ένα πράγμα αναρωτιέμαι μόνο, από το μεσημέρι που είχαν φτάσει στο 3λεπτο πώς καθυστέρησες τη γέννα μέχρι τις 9 το βράδυ;; Γίνεται αυτό;;
    • Καλησπεραα να σου ζήσει η μικρούλα!!!🩷🩷 Χαίρομαι που τουλάχιστον γέννησες σε ωραία ημερομηνία (26/01/26) επειδή έλεγες ότι είχες κόλλημα με τους αριθμούς 😁😁
    • @το χοντρό μπιζέλι εμείς για την ώρα πάμε με φυσιολογικό τοκετό, θα φανεί στο τέλος τι θα γίνει.. 😅 έχω αρχίσει να ετοιμάζω βαλίτσα σιγά σιγά, αν και έχω πολλά πράγματα να ετοιμάζω ακόμη ότι αφορά καρότσια, καλαθούνες, αυγά, ριλάξ, μπουκάλια, πιπίλες, αποστειρωτές.. αλλά εντάξει πιστεύω ότι μέχρι το τέλος θα είναι όλα under control.. 😋  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...