Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τανι-Τανι (Summer Edition)!!! + ΦΡΕΣΚΟΓΚΑΣΤΡΟΥΛΕΣ!!!!!

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!!!!Ειμαι στην δουλεια και θα γραψω γρηγορα!!!!ΝΥΧΤΕΡΙΔΟΥΛΑ μου πολυ χαρηκα που πηγανε ολα καλα με τις εξετασεις!!!!Αντε τωρα βουρ στο ψητο!!!Ξερεις εσυ!!! MARY12 μου σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου!!!!Να εισαι καλα και εσυ και οτι επιθυμεις!!! maria+fotis μου συμφωνω σε αυτο που λες δηλαδη πως παλια μεγαλωνανε τοσα παιδια;;;!!!Μην ξεχνας ομως οτι οι περισσοτερες γυναικες τοτε δεν δουλευανε και ηταν μονο στο σπιτι και να μεγαλωνουν τα παιδια τους!!!Για αυτο και τα προλαβαινανε!Ασε που δεν ασχολουτανε τοτε και τοσο πολυ οπως κανουμε τωρα να τρεχουμε να τους ψωνισουμε να τα παμε συνεχεια στους γιατρους με το παραμικρο!Τα περισσοτερα παιδακια μεγαλωναν μονα τους και με τα αδερφια τους!Δεν υπηρχαν οι απαιτησεις της σημερινης ζωης!Ηταν ολα πιο απλα τοτε!!!Αυτα απο εμενα!!!Οντως ερχεται ζεστη και δεν θελω καθολου!!!Μου εχει λειψει και εμενα ο χειμωνας!!!!Φιλακια πολλα σε ολες!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημέρα κορίτσια!!

Και εγώ στην δουλειά από την Δευτέρα αλλά πάλι καλά είναι πάρα πολύ ήρεμα και όλη μέρα κάθομαι..αφου βαρέθηκα και επιασα σκουπα, σφουγγαριστρα και λοιπά σύνεργα να καθαρισω τον όροφο μου μιας και λείπει η καθαρίστρια.

Κάντυ δυστυχώς στην εγκυμοσύνη σε ενοχλούν όλες οι μυρωδιές τις οποίες ο περισσότερος κόσμος δεν καταλαβαίνει. Εγώ όταν ήμουν έγκυος ενώ είχε απαγορευτεί το κάπνισμα στα γραφεία είχα μια συνάδελφο που το ντουμανιαζε όταν έλειπε το αφεντικό και ούτε σκεφτόταν ότι με ενοχλούσε και μου έκανε κακό. όσο για το fb δεν νομίζω ότι το κατάλαβε ότι δεν ήθελες να το δημοσιεύσεις...έτσι και αλλιώς σε λίγο καιρό θα φαίνεται από μόνο του και δεν θα μπορείς να το κρύψεις!!!

Εγώ αδιαθέτησα χθες το πρωι - σταθερότατος κύκλος 30 ημερών όπως και πριν μείνω έγκυος στον γιο μου και ξεκινάμε ξανά τάνι τάνι μέχρι να πετάνει....

πωπωωω παιδια με το καλο τα τανια !!! χαμος θα γινει εφετοοοοο !!! :lol::lol::mrgreen:

παντως, πραγματικά πιστευω οτι παιζει ρολο ΚΑΙ ο χαρακτηρας του καθε παιδιου... εγω ζοριζομαι πολύ μερικες φορες με τον μικρο... πχ σημερα αφου παιξαμε κ ασχοληθηκα μαζι του, ηρθε κ η αδελφή μου για καφεδακι κ παρ ολ αυτα ενω καθαριζα μια κολοκυθα αρχισε τετοια μα τεεεετοια γκρινια.... οκ, δεν το κανει παααντααα αλλα αρκετα συχνα μπορω να πω..!! τε σπα... το απογευμα να δω τι θα τον κανω που ξαναπιασε η ζεστη..!! εσεις eugeniafrapa εχετε τετοιες υστερίες ;;

μπραβο κ στη νυχτεριδουλα με την ορμονη κ τα αυγα τα καλα ;););)

κ γω ρε κοριτσια τωρα που το λεμε... τουτη τη φορα νομιζω οτι στα υγρα της ωορρηξιας, μια φορα στην τουαλετα ειδα κ ΛΙΓΟ αιματακι...σαν κομματακι κλωστη δηλαδή τοοοοσο λιγο...

κ σκεφτομουν (κοιτα τωρα σεναρια :roll: ) οτι μπορει μεχρι τωρα (απο Απριλιο εως Ιουλιο/Αυγουστο) να εκανα ανοωορρηκτικούς κυκλους γι αυτο δεν επιανα νινι παρ ολο που το τανι τανι γινοταν τοτε στις "γονιμες"...μπορει απο τωρα να κανω αυγουλακια κ γω !!!!!!!! για να δουμε για να δουμε....

πηρα κ την γιατρο μου, με το καλο Σεπτεμβρη να παω για τσεκαπ !!!! :x:x:x:x ολα καλα :x:x:x

--καλο μεσημερι κοριτσια--

Γεια σας κοριτσια μου...Εδω ειμαι σας διαβαζω αλλα δεν πολυμιλαω γιατι εχω ψιλοφρικαρει.....

Ρε παιδια ΤΟΣΟ ΑΚΡΙΒΗ ΕΙΝΑΙ Η ΧΟΡΙΑΚΗ?????????????? 48 ΕΥΡΩ????????ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ????????? :o:o:o:o:shock::shock::shock::shock::shock::shock:

γειά σας κορίτσια και από εμένα!!!

τι κάνετε, όλες καλά? οι εγκυούλες μας πως πάνε?

εμείς καλά είμαστε, ο μικρός ήταν λίγο άρρωστος και είχε πυρετό 4 μέρες, τα έπαιξα δεν σας κρύβω..δεν αντέχω καθόλου να τον βλέπω άρρωστο και είναι πρώτη φορά που κάνει πυρετό τόσες μέρες...φέτος που θα πάμε και παιδικό πρώτα ο Θεός, μας βλέπω όλο το χειμώνα στο τρέξιμο.

Εγώ δεν περιμένω σήμερα και τίποτα ύποπτο δεν έχω δει ακόμα...δεν σας κρύβω ότι έχω αγωνία. φοβάμαι ότι θα αδιαθετήσω και όσο και αν λέω ότι δεν θα με πειράξει θα τσιτωθώ λίγο....τέλος πάντων θα δούμε...

Φιλιά σε όλες!!!!

Τωνια δεν είναι μικρη καθυστέρηση οι 6 μερες!! Πόσο θέλεις για να πεις πολυ? Ένα μήνα? Θα πας κατευθείαν για αυχενική!!Εγω δεν είχα κάνει καθόλου χοριακή. Έκανα το τεστ και μετά απο μια εβδομάδα πήγα κατευθείαν για υπέρηχο στον γιατρό μου.. οπότε δεν ξέρω που παίζουν οι τιμές...

Μαρία ο δικός μου γενικά είναι ήρεμος - εκτός απο τις διακοπές που ήμασταν πολλοι και είχε ξεμυαλιστεί εντελώς!! Κάνω τις δουλειές μου και αυτός παίζει με ότι βρει...ουρλιάζει μόνο όταν είναι έξω και προσπαθούμε να τον βάλουμε σπιτι...τα κακόμοιρα δεν αντέχουν στους 4 τοίχους :(:(

Ρανια μου δεν εκανα....Εχω μια μικρη αυριο 6 μερες.....

στις 10 πηγαινε για χοριακη ;) εγω ετσι ειχα κανει!οσο για την χοριακη εμενα ειχε βγει 1939! και σενα καπου τοσο θα βγει με τοση καθυστερηση αν εισαι... :D φιλια

Καλημερα κοριτσια!!!

Ευγενια :lol::lol::lol::lol: θα παω για β'επιπεδου μωρε καλυτερα :lol::lol: !!!!!

Μπαααα σημερα δεν την γλυτωνω την βλαμμενη εκτος του πρηξιματος και των πονακίων :lol: προστεθηκε και πονος στη μεση,πλατη δεν μπορω να προσδιορισω ακριβως....Αρα ερχεται η βλαμμενη :(:( .....

Μαρινακι μου δεν θελω χοριακες κλπ,κλπ τις φοβαμαι τις βελονες και οσο το σκεφτομαι ανατριχιαζω μπρρρρρ :-s@-)b-(

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!!!!Αμαν παλι ζεστη εβαλε!!!!Τονια μου ακομα καθυστερηση ετσι;;;Λες παιδι μου;;;Για να δουμε...Παντως συμφωνω με την Ευγενια..Το ιδιο ειχε γινει και με εμενα εκανα τεστ στο σπιτι στις 5 μερες καθυστερησης και ο Γιατρος μου δεν μου ειπε να κανω χοριακη πηγα και τον ειδα μετα απο 10 μερες περιπου...Μηπως να περιμενεις και σημερα και να κανεις αυριο και εσυ ενα τεστακι στο σπιτι μονη σου;;;Τονια μου και εγω ετσι πονουσα πολυ και νομιζα συνεχεια οτι θα μου ερθει και τελικα δεν μου ηρθε ποτε!!!!Μερικες φορες τα συμπτωματα ειναι ιδια με της περιοδου!!!!!Θα δουμε...λιγο υπομονη ακομα!!!!Μην αγχωνεσαι!!!Χαμογέλα!!!!! :D:D:D

Εγώ τον ένα μήνα που είχα καθυστέρηση ήμουν σίγουρη ότι ήμουν έγκυος αλλά τζίφος και τον επόμενο που ήμουν σίγουρη ότι δεν ήμουν έγκυος, ήμουν!!!Το πρώτο χαρακτηριστικό συνήθως της εγκυμοσύνης είναι το πρησμένο στήθος και τα πονάκια χαμηλά στις ωοθήκες... δηλαδή τα ίδια με τις περιόδου!! Εντάξει αν αντέχεις μπορείς να περιμένεις μερικές ημέρες ακόμα.

εγώ στις πιο γόνιμες ημέρες θα είμαι Σκύρο με τον άντρα μου. Θα πέσει πολύ τάνι!!Πάλι καλά που θα είμαστε εκδρομή μήπως και είμαστε χαλαροί και καταφέρουμε τπτ αυτή την φορά..

Κάντυ είσαι καλύτερα από θέμα εμετών?

Κοριτσακια μου!!!!Θα περιμενω!!!!!!Σας ευχαριστω για τις απαντησεις!!!

Ευγενια μου γουρικη μου ακουγεται η Σκυρος!!!!Θα γινει του Τανιου!!Αντε με το καλοοοοο!!!!!! ;);););) Τωρα θα το παιξω λιγο "μαιμουδιτσα" :lol::lol::lol: Μαριανθηηηηηη κοιτα πως κανεις :lol::lol: :

Λοιπον εχω πρησμενο στηθος που σημερα σαν να ειναι καλυτερα,καπως ξεπρηστηκε,(ωχ λετε να μου'ρθει??)εχω πολλα πολλα υγρα,αλλα οχι πηχτα αλλα διαφανα που μερικες φορες δινουν την αισθηση πως εχω κανει πιπι στο εσωρουχο μου :lol::lol: και πονακια κατω χαμηλα.....για την ακριβεια ενιωσα ενα τσιμπημα κατω χαμηλα αλλα στο κεντρο οχι δεξια-αριστερα!!!Αχ αυτα κοριτσια και συγγνωμη που σας ζαλισα αλλα λετε???? :lol::lol::lol: !!!!!!

Μαριανθη για ελα,θυμωσε μου και τα λεμε μετα :lol::lol::lol: !!!!!!!!

καλημερούδια! Τόνια, έχεις 6 μέρες καθυστέρηση ;;;; :shock::shock::shock: μακάρι να έχεις ένα στρουμπουλό σπόρι!

τι κάνετε κοριτσάκια? αλήθεια κάντυ πώς πας με τα συμπτώματα? τι βδομαδούλα διανύεις τώρα?

eugenia καλά τανάκια! στη Σκύρο, νοικιάζετε? την σκεφτόμουν για καμιά μίνι αποδραση αλλά ψαχνόμουν πού να νοικιάσω.

ράνια γειααα! η maimouditsa πού είναι καλέ?

Τόνια κάνε τεστ!γιατί δεν παίρνεις ένα? με τόσες μέρες θα δείξει πιστεύω! λοιπόν, τρέχα παρ'το και κάν'το, να φύγω ήσυχη για το μπανάκι της μέρας. μην το καθυστερείς ντε! τι κύκλο είπαμε έχεις κατα μέσο όρο και σε ποια μέρα είσαι σήμερα?

Τόνια κάνε τεστ!γιατί δεν παίρνεις ένα? με τόσες μέρες θα δείξει πιστεύω! λοιπόν, τρέχα παρ'το και κάν'το, να φύγω ήσυχη για το μπανάκι της μέρας. μην το καθυστερείς ντε! τι κύκλο είπαμε έχεις κατα μέσο όρο και σε ποια μέρα είσαι σήμερα?

Demoula μου,εδω ειναι η μαιμουδιτσα συνεχεια αλλα κανει "αποτοξινωση" και δεν πολυμιλαει γιατι τη μαλωνω εγω η κακια :lol::lol::lol::lol::lol::lol: !!!!!!

Ασε που το'χει ριξει στο τανι :lol::lol::lol::lol: !!!!!!!

Ελα καλε!!Εχω κανει τεστ και εδειξε αρνητικο....γι'αυτο και δεν ειμαι πολυ αισιοδοξη....

Εχω κυκλο 27,28 το πολυ και τωρα ειμαι 33η.....

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!ΤΟΝΙΑ!!!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!ΕΛΕΟΣ!!!! :lol::roll::lol::lol:eugenia Λιγο καλυτερα ειμαι...εχουν αρχισει και υποχωρουν τα συμπτωματα αλλα μερικες φορες ειναι και αναλογα τις μερες αλλες φορες καλυτερα και αλλες χειροτερα!!!!demie_14 μου ειμαι στην 12η εβδομαδα και περιμενω να παω να κανω την αυχενικη στις 28/8...!!!!

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!ΤΟΝΙΑ!!!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!ΕΛΕΟΣ!!!! :lol::roll::lol::lol:eugenia Λιγο καλυτερα ειμαι...εχουν αρχισει και υποχωρουν τα συμπτωματα αλλα μερικες φορες ειναι και αναλογα τις μερες αλλες φορες καλυτερα και αλλες χειροτερα!!!!demie_14 μου ειμαι στην 12η εβδομαδα και περιμενω να παω να κανω την αυχενικη στις 28/8...!!!!

:lol::lol::lol::lol:

Αντε κοριτσακι μου με το καλο η αυχενικη σου!!!!Απλος υπερυχος ειναι η βλεπεις το μωρακι πιο αναλυτικα,πχ σε 3d????Ωωωωω αν ειναι 3d μαλλον θα σου αποκαλυφθει ο μπεμπουλης ή η μπεμπουλα!!!Να ειναι ολα καλα,ενα γερο μωρακι πανω απ'ολα Παναγια μου!!!!

:lol::lol::lol::lol:

Αντε κοριτσακι μου με το καλο η αυχενικη σου!!!!Απλος υπερυχος ειναι η βλεπεις το μωρακι πιο αναλυτικα,πχ σε 3d????Ωωωωω αν ειναι 3d μαλλον θα σου αποκαλυφθει ο μπεμπουλης ή η μπεμπουλα!!!Να ειναι ολα καλα,ενα γερο μωρακι πανω απ'ολα Παναγια μου!!!![/quote:250uavqv]

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Τονια μου!!!!Μακαρι να πανε ολα καλα!!!!!! ;);)

Η αυχενική συνήθως είναι απλώς υπέρηχος - απλά δεν στην κάνει ο γιατρός σου και επικεντρώνονται κυρίως στην μέτρησης του υγρού της σπονδυλικής στήλης (αυχένα) και της μύτης για αποκλεισμό συνδρόμου down. Κάνουν και κάποιες εξετάσεις αίματος γνωστές ως papp-a που όλα μαζί τα αποτελεσματα βγάζουν το ποσοστό πιθανότητας σε τρισωμίες (σύνδρομα). Ανάλογα βέβαια και με την ηλικία - όσο μεγαλύτερες τόσο πιο μεγάλα ποσοστά για συνδρομα. Εγώ μάλλον στην επόμενη εγκυμοσύνη θα χρειαστεί να κάνω αμνιο γιατί έκλεισα ήδη τα 34 και τα ποσοστά μου θα είναι χάλια.

Αν είναι αγόρι συνήθως φαίνεται στην αυχενική - εμένα εκεί μου το επιβεβαιωσαν ότι εχω αγόρι - είχαμε βγάλει και τις πρωτες φωτο του οργάνου και από εκεί και πέρα είχα πάντα μια αναμνηστική σε κάθε υπέρηχο.. :lol::lol::lol:

Αν είναι κορίτσι αργούν πάρα μα πάρα πολύ να στο επιβεβαιώσουν γιατί δεν μπορούν να το ξεχωρίσουν - είναι πού πρησμένα τα όργανα τους και συνήθως φαίνονται σαν πουλάκια.

Αυτάααααααααα απο θέμα ενημέρωσης...

Τόνια δεν κάνεις και ένα δεύτερο να ηρεμήσουμε εμείς?? :lol::lol::lol::lol: Αααα για αυτό είσαι τόσο χαλαρή- οπότε περίμενε και βλέπεις απο Δευτέρα...

Σκύρο έχουμε γάμο και μας έχουν κλείσει ήδη τα παιδιά και αεροπορικά και δωμάτια (έχει ο γαμπρός δικά του). Για Σκύρο δεν θα πρότεινα τριήμερο..είναι πολύ μακρυά. Θα πρότεινα Κύθνο όμως που πήγα τον Ιούλιο και ήταν σούπερ.

TOnia plaka kaneis?????????????????ολοκληρη γεννα θα κανεις!!! :lol::lol::lol: και εγω ετσι ημουν αλλα μετα απο 16 ωρες τοκετο δεν καταλαβαινω απολυτως τιποτα!!!!οι βελονιτσες μου φαινονται αστειες!!!και να φανταστεις τις εβλεπα και ετρεχα :lol::lol:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια κι εγώ προβληματίζομαι πολύ με το θέμα της δουλειάς.. καθώς κι εγώ δεν έχω κανέναν να μου κρατήσει τον μπέμπη..δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη πώς θα κινηθούμε..χθες όλα καλά στην παιδίατρο..600 γραμμάρια πήραμε μόνο βέβαια σε 40 μέρες αλλά μου είπε καλά είναι 🤷
    • Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου. Είχαμε μια επαφή αυθόρμητη δύο μέρες πριν το θετικό και μια (με το ζόρι) τη μέρα του θετικού. Αυτά....  Με το ζόρι λέω γιατί ο καλός μου ήταν άυπνος 2 24 ώρα, κομμάτια, είχε μόνο λίγο χρόνο να κοιμηθεί πριν ξαναφύγει για δουλειά. Έπεσε η μικρή για ύπνο, του είπα ότι έχω πόνο ωορρηξίας, έγινε ο,τι έγινε στα γρήγορα και στο τελείωμα η μικρή ξύπνησε και κλαψουριζε.. όχι ο,τι πιο ρομαντικό αλλά η δουλειά έγινε.  Προγεστερόνη παίρνω σε κάθε εγκυμοσύνη προληπτικά. Δεν με έχει βοηθήσει. Την προηγούμενη εγκυμοσύνη που την ανακάλυψα 6,5 εβδομάδων δεν είχα πάρει και προχώρησε ως 11 εβδομάδων κανονικά. Οπότε δεν ήταν αυτό το πρόβλημα όπως φαίνεται. Και στην τελευταία βιοχημική πήρα, αλλά δεν... Είναι παράδοξο όντως πως έρχονται τόσο εύκολα οι εγκυμοσύνες (είναι η 6η). Αλλά το ίδιο εύκολα φεύγουν.
    • Μια εύκολη κ τελειομηνη εγκυμοσύνη κορίτσι Μ !  Εγώ θυμάμαι στην πρώτη Μ εγκυμοσύνη έπινα καφέ.Δεν επιτρέπεται??? Τι άλλο απαγορεύονται ??)
    • Καλησπέρα κορίτσια με το καλό τ μωρακια σας! Εγώ είμαι λίγο νωρίτερα από σας στα μωρακια Μαΐου. Βλέπω ότι γράφετε για τη διαφορά ηλικίας. Εγω έχω ήδη 2 παιδακια. Όταν έρθει με το καλό θα είναι 8 κ 6. Οπότε καταλαβαίνετε ότι θα έχουν πάνω κάτω την ίδια διαφορα π θα έχουν κ τ δικά σας. Εγω ζορίστηκα πολύ οταξ ήταν μωρα γτ έχουν μόλις 21 μήνες διαφορα. Αλλα είναι ωραίο που μεγαλώνουν παρέα. Αν με ρωτάς τώρα δ θα το ξανά έκανα 😂. Το δέσιμο στα αδέρφια πιστεύω πως έχει να κάνει με το χαρακτήρα τους κ όχι με τη διαφορά ηλικίας. Εγω με την αδερφή μου έχουμε μόνο 2 χρόνια διαφορά κ δ κάνουμε παρέα. Είμαστε η μέρα με τη νύχτα. Αν δ ειμασταν αδερφές δ θα είχαμε σίγουρα ούτε γειά χαχα. Οι ξάδερφες μ έχουν 10 χρόνια διαφορά κ δ έχω δει πιο δεμένα αδέρφια μεταξύ τους. Ανταλλάσουν μηνύματα όλη μέρα, βγαίνουν μαζί, πηγαίνουν διακοπές. Εγώ πινω κανονικα καφέ. Έναν τη μέρα. Ενίοτε και εναν δεύτερο ελαφρύ η ντεκαφ.
    • Είναι θετικό κορίτσι Μ εύχομαι όλα να κυλήσουν καλά αυτή την φορά να ξανά έρθει η χαρά σας κ οι πανηγυρισμοί!!! πραγματικά πόσο εύκολα μένεις??? Είχατε πολλές επαφές?  Μήπως καλύτερα να κάνεις χοριακη μαζί Μ προγεστερόνη να δεις μήπως είναι η προγεστερόνη αυτή που χρειάζεσαι???  ΕΤσι έπαθα κ στην προηγούμενη εγκυμοσύνη Μ την προγεστερόνη κ έτσι κ τώρα ευτυχώς είχα ξεκινήσει από πριν 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...