Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καποια γεγονοτα στην ζωη μας λεμε οτι τα στελνει ο θεος!!!Μαλλον γι αυτο διαλεξε την ημερα του Αγιου Πνευματος για να κανει την οικογενεια μας μεγαλυτερη.

Κυριακη βραδυ 3/6 λοιπον και μετα απο ενα φοβερο σαβ/κο με βολτες ,καφεδακια ,φαγητο στην θαλασσα κ κουτσομπολιο με την κουμπαρουλα μου αρχισαν κατι πονοι στην μεση!θεωρησα οτι εφταιγε η ορθοστασια και η ελλειψη ξεκουρασης οποτε πηγα κ ξαπλωσα μεχρι τις 22.00.οταν πια σηκωθηκα ενιωθα εντελως καλα.κανονισα λοιπον με τους γονεις να ερθουν ην Δευτερσ για να τους κανουμε το τραπεζι!Μιλουσα με την μαμα μου μεχρι τις 23.30 το βραδυ κ λεγαμε τι να μαγειρεψουμε!μολις κλεισαμε λοιπον σηκωθηκα απο τον καναπε για να πιω ενα γαλα κ να παω για νανι.ο κ φασολης βεβαια ειχε αλλα σχεδια, απο τον καναπε μεχρι την κουζινα μας σπασαν τα νερα! :shock::shock::shock: .Αρχισα με ψυχραιμια να φωναζω τον αντρουλη μου ο οποιος μολις με ειδε πως ειχα γινει :oops: αρχισε να φωναζει"ΓΕΝΝΑΜΕ,ΓΕΝΝΑΜΕ" και να κλαιει απο την χαρα του!

Πηρα τηλ τον γιατρο ο οποιος μου ειπε να παω αμεσα στο νοσοκομειο γιατι ειχα ηδη πονους ανα 20λεπτο.μετα πηρα την μανα μου για να της πω οτι ακυρωθηκε το τραπεζι κ να ξεκινησουν για το μαιευτηριο.μετα απο 45 λεπτα ειχαμε φτασει στο νοσοκομειο με πονους ανα 5 λεπτο.

μπηκα κατευθειαν να με ετοιμασουν ,οταν ηρθε ο γιατρος μου,μου ειπε οτι εχουμε διαστολη 5 κ παμε πολυ καλα.σε 30 λεπτα η διαστολη ειχε παει 7 κ εγω ειχα τρελλαθει απο τους πονους.ζητουσα συνεχεια να μου κανει επισκληριδιο και οταν πλεον μου την εκανε η διαστολη ειχε φτασει 9.εκει ξεκινησαμε την διαδικασια του τοκετου αλλα μετα απο 2 ωρες με τρομερους πονους δεν αντεχα να συνεργαστω ιδιαιτερα.

ξαφνικα παρατηρω μια ενταση στο δωματιο ,ο γιατρος μου ειπε οτι ο μικρος στριμωχτηκε και αρχιαν να πεφτουν οι παλμοι τους,ειχε φτασει απο 140 στους 50.φοβηθηκαμε πολυ και η μονη λυση ηταν αμεσα καισαρικη!ενοειε οτι δεν το σκεφτηκα καθολου.ηθελα παση θυσια να ειμαστε κ οι 2 καλα .λεω στον γιατρο παμε τωρα χειρουργειο,δεν θελω να ρισκαρουμε τιποτα!!!!κ αυτος την ιδια αποψη ειχε βεβαια!!!

στις 3.00 ακριβως ακουσα το πιο ωραιο κλαμα που θα μπορουσα ποτε να φανταστω!Εβαλα τα κλαματα και προσπαθουσα να τον δω.ο κ φασολης 2900 ,μελαχρινουλης,ειχε μπλεχτει λιγο με τον ομφαλιο και λιγο ταλαιπωρημενος!!!!!!!!!!Μας βγαλαν εξω που μας περιμεναν ο μπαμπας ,η γιαγια,ο παππους κ οι νονοι μας.Ολοι εκλαιγαν!!!!!!!!!!!

Τωρα ειμαστε στο σπιτι μας και προσπαθουμε να γνωριστουμε !!τον βλεπω να κοιμαται κ σκεφτομαι αυτο το ξημερωμα της Δευτερας που ο Θεος μας εκανε ο καλυτερο δωρο!

Μπεμπακο η μαμα κ ο μπαμπας σε αγαπανε πολυ πολυ κ σε ευχαριστουν που ηρθες στην ζωη τους!!!!!!!!

Δημοσίευση

Αννα να σου ζησει ο κυριος φασολης, να ειναι γερος, ευτυχισμενος και καλοτυχος στην ζωή του και εσεις να τον καμαρωνετε παντα. Πάντα χαρες στην οικογενεια σας!!!! :x

Πολύ συγκινητική η περιγραφή σου και οσα εζησες!!! :D

Δημοσίευση

Αννα μου κοπελα μου να σας ζησει. Να ειναι γερο, τυχερο και φωτισμενο το μωρακι σας και παραμυθενια η ζωη του και εσεις γεροι να το καμαρωνετε.

Ολα πηγαν μια χαρα, τι και αν εκανες καισαρικη, σημασια εχει που μαμα και μωρακι χαιρουν ακρας υγειας :D:D:D:D:D

Καλη λοχεια και καλους θηλασμους σας ευχομαι :):):)

Δημοσίευση

Νας σας ζησει ο μικρουλης σας να ειναι γερος και καλοτυχος,πολυ συγκηνητικη η περιγραφη σου αυτες οι στιγμες ειναι παντα ανεπαναληπτες και υπεροχες ,καλη λοχεια και σε σενα!!!

Δημοσίευση

Eγω κ ο κυριος φασολης μου σας ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες σας!Πραγματικα ανεπαναληπτες στιγμες! :):)

Σας ευχομαι μεσα απο την καρδια μου ο,τι επιθυμειτε να ερθει στην ζωη σας κ για τις ετοιμοκοιλουμπιτσες με εναν πονο!!!Αντε να πολλαπλασιαστουν οι ιστοριες απολυτης ευτυχιας!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσια! Πως είστε? @Maria98 όταν μπορέσεις να μας πεις τ νέα σας. Ελπίζω να βγηκατε κ να είστε στο σπιτάκι σας. Αχ κορίτσια εμεις τ απογεύματα δ έχουμε ησυχια. Δ ξέρει τι θέλει. Αγκαλια κλαιεο κατω κλαιει. Τα πρωινά είναι κυρια. Τα απογεύματα με ξετιναζει. Ευτυχως της άρεσε τ μαρσιπο. Μόλις μπαίνει μεσα σβήνει. Χθες βγηκα κ αγορά με τ κορίτσια κ τ μωρο στο μαρσιπο. Δεν κουραστηκα καθολου. Στο σπίτι την βαζω για να κανω καμία δουλειά γτ αλλιώς ολο χέρια θελει. Με βολεψε πολυ κ μενα  κ τ μωρο. Επισης... ξεκινησαμε επαφες. Την 1η φορά ηταβ περιεργα, πονεσα καπως, πιο πολύ σαν αισθηση καυσου αλλα ενταξει τ καταφέραμε. Τη 2η βγηκε πιο καλα..ίσα ίσα μια ενόχληση στην αρχή.
    • Κορίτσι μου καταλαβαίνω πως το λες το "σε ζηλεύω".. εσύ μπορεί να "με ζηλεύεις" επειδή έχεις ζήσει στην επαρχία και ξέρεις πως είναι η ποιότητα ζωής εδώ.. κάποιος άλλος όμως που δεν έχει τέτοια βιώματα μπορεί να σε θεωρήσει και τρελό... 😅 όλα είναι σχετικά σε αυτή τη ζωή! Για εμάς λοιπόν που ξέρουμε και έχουμε ζήσει στην επαρχία, εκτιμάμε πολλά περισσότερα.. 😉 Αν μπορείς και έχεις τη δυνατότητα να φύγεις κάποια στιγμή από την Αθήνα να το κάνεις!!! Η ζωή είναι τόσο μικρή για να την τρώμε μέσα σε τέσσερις τοίχους σε μεγάλες τσιμεντουπόλις που δεν έχουν να μας προσφέρουν τπτ επί της ουσίας..!!! Δεν είναι τυχαίο που σε δύσκολους καιρούς τα χωριά επιβιώνουν πάντα!!! 🙃😉 Στα χωριά δεν θα δεις ούτε έναν άστεγο, ούτε έναν επαίτη.. δεν είναι τυχαίο!!!
    • Σκέφτομαι και εγώ να το πάρω αυτό το μηχάνημα,πως θα ξέρουμε όμως  ότι είναι η καρδούλα του μωρού η η δική μας ? 
    • Κορίτσια μου!!! 3 τα δόντια μας εντέλει!! 😱😱😱 Πως να ηρεμήσει το παιδί απ' τη γκρίνια μετά...;!! Να ρωτήσω σήμερα που κατάφερα στα δευτερόλεπτα αυτά που με άφησε να δω το στοματακι της και με το δάχτυλο ότι νοιωθω.. βλέπω να βγαίνουν στραβά ή μου φαίνεται και έτσι είναι το φυσιολογικό; Βλέπω δηλαδή το ένα μπροστά κάτω συγκεκριμένα που έχει ξεπεταχτεί περισσότερο από τα άλλα δύο, να βγαίνει σα τριγωνικό σχήμα από τη μια μεριά και όχι επίπεδο όπως είναι κανονικά το δόντι μπροστά.. είναι φυσιολογικό και καθώς βγαίνει θα "στρώσει"; Είναι η αίσθηση μου τέτοια γιατί μπορεί να μην έχει ξεπεταχτεί 100% από το ούλο ή κάτι πάει λάθος και θα έπρεπε να το νοιώθω ευθεία γραμμή το δοντακι κανονικά; Σε 10 μέρες έχουμε παιδίατρο, μη της στέλνω τώρα και για αυτό..😅
    • Ποιο πήρες θυμάσαι? Γτ έψαξα και βρήκα πολλά,  αλλά δεν έχουν όλα αξιολογήσεις για να δω ποιο είναι καλό!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...