Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Μαρίνα, πω πω, τι περάσατε κι εσείς... Μεγάλο ζόρι... Και πριν καν σαραντίσετε...

Τι έγινε με τις εξετάσεις; Ελπίζω όλα καλά. Μπες να μας πεις!

Μαρία, θα συναντηθούμε τελικά την Τετάρτη; Ή θα είστε Πάφο;

Ανθή, είναι φυσιολογικό που η μικρή θέλει συνέχεια να θηλάζει. Τις πρώτες σαράντα μέρες, μέχρι και 18 ώρες το 24ωρο είναι φυσιολογικό για ένα μωρό να θηλάζει. Ο Αντρέας δε θήλαζε τόσο, αλλά είναι στο μωρό (εγώ ήμουν τυχερή! :P). Όταν κοιμάται η φραουλίτσα, φρόντισε να ασχολείσαι με τον Πανούλη και άσε τις δουλειές! Πάρε βοήθεια, πες στον άντρα σου να τις κάνει.

Πάντως, οι αντιδράσεις του Πανούλη είναι φυσιολογικές, απ' ό,τι μου λένε κι εγώ έτσι έκανα, κι απ' τη ζήλια μου μόλις γεννήθηκε, κατουρήθηκα πάνω μου! Και ήμουν δύο χρονών!

Κατερίνα, βάλε καμιά φωτογραφία από το πάρτι! Και πάλι να σου ζήσει ο Γιωργάκης σου!

Πολύ ωραία που θα πάει κι ο Δημητράκης παιδικό σταθμό! Άντε, θα είσαι άνετη τα πρωινά τώρα.

Ο άντρας μου κάνει τις εξωτερικές δουλειές, π.χ. ψώνισμα, λογαριασμοί, κ.λπ., αλλάς κάνει και διάφορες μέσα στο σπίτι. Απλά την περασμένη βδομάδα πονούσε το χέρι μου, φοβήθηκα μη χειροτερέψει και του είπα να κάνει κάτι παραπάνω, αλλά δεννν... Ευτυχώς το χέρι πέρασε από μόνο του.

Δε νομίζω ότι θα τον παίρνει βόλτα, βαριέται. Επειδή αυτόν δεν τον πειράζει να μείνει μια βδομάδα κλεισμένος μέσα, μπροστά στον υπολογιστή, θεωρεί ότι ούτε και τον Αντρέα θα τον πειράξει.

Τέλος πάντων, ελπίζω να του πει η μαμάκα του ότι πρέπει να πηγαίνει το μωρό βόλτα καθημερινά, γιατί μόνο έτσι θα καταλάβει, αλλά δε νομίζω ότι θα του πει ποτέ τέτοιο πράγμα.

Καγκουράκι, τώρα είδα τα δικά σου. Κι εγώ πιστεύω ότι είναι πιο δύσκολο απ' όταν περπατάνε. Αγχώνομαι κιόλας, γιατί ο Αντρέας είναι σε φάση που θα περπατήσει σύντομα, και θα τον αφήνω τα απογεύματα στον άντρα μου, ο οποίος δεν έχει διάθεση να τον κυνηγά όλη μέρα. Φοβάμαι ότι θα τον αφήνει στο πάρκο, αυτός θα κλαίει, κι ο άντρας μου θα του λέει "έλα Αντρέα μου, σταμάτα, μην κλαις άλλο", και θα νομίζει ότι θα σταματήσει (το λέω επειδή το κάνει ήδη).

Εν τω μεταξύ, η γυναίκα του ξάδελφού μου που έχει δύο παιδιά, μια κόρη 5.5 χρονών και μία 4.5 μηνών, μας έλεγε ότι, όταν περπατήσουν τα μωρά είναι πιο εύκολο, γιατί λέει, απελευθερώνονται. Λέω κι εγώ "μα είναι δυνατόν;", αλλά μάλλον δεν είναι...

Χτες το απόγευμα πήγαμε σε ένα χωριό-κωμόπολη εδώ κοντά, τι εδώ κοντά, ενωμένο με τη Λάρνακα είναι πλέον σαν προάστειο, που έχει πανηγύρι του αγίου Φανουρίου. Περάσαμε πολύ ωραία, προσκυνήσαμε, καθίσαμε έξω από το ναό (μέσα ήταν τίγκα), και ακούγαμε τον εσπερινό, αγοράσαμε βιβλία και ένα ψάθινο πράγμα, δεν ξέρω πώς να το χαρακτηρίσω, είναι τρία καλάθια το ένα πάνω απ' το άλλο, και θα βάζω μέσα πατάτες, κρεμμύδια, κ.λπ., φάγαμε εμείς λουκουμάδες κι ο Αντρέας μπανάνα, κάναμε βόλτες. Του Αντρέα του άρεσε πολύ, καθόταν ήσυχος, και μετά άρχισε να μιλά, να φωνάζει και γενικώς φαινόταν πολύ χαρούμενος!

Σε καμιά ώρα θα αφήσω τον Αντρέα στο μαγαζί των γονιών μου και θα πάμε με τη μάνα μου να δούμε κουρτίνες. Μετά δεν ξέρω αν θα κάνουμε κάτι, ο άντρας μου έχει ραντεβού με μια φίλη του για να παίξουν σκάκι, οπότε δεν το βλέπω να πηγαίνουμε πουθενά...

• Απαντήσεις 956
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

I'M BACK!!!!!!!!

Κουκλαρες μου μου λειψατε πολυ! Ενα μηνα εχω να σας μιλησω!

Λοιπον, μονο τις 2 τελευταιες σελιδες διαβασα και σχολιαζω!

Ανθη μου να σου ζησει κοριτσι μου το μωρακι σου! Μην ανησυχεις, πολλα παιδια αντιδρουν ετσι, μην εχεις τυψεις, σε λιγο θα κοιμαται πιο πολυ και θα τρωει πιο αραια, ολα θα στρωσουν, ο Πανουλης ειναι καλο παιδι, μιλησε του, δειξτου φωτο πως ηταν εκεινος μωρο, αλλα γενικα θα περασει αυτη η φαση. Δυο κοπελες που ξερω οταν γεννηθηκε η δευτερη, η πρωτη ηταν 2-3 καπου εκει, την εβαλε στο φουρνο να την ψησει! Φυσικα δεν τον αναψε, ευτυχως! Μετα ηταν αυτοκολλητες μεγαλωνοντας!!!

Αννα Μαρια και Μαρια να ζησετε να ειστε γερες και ευτυχισμενες!

Μαρινακι πωπω τι τραβηξατε! Αχ το μωρουλινι μωρε κι εσεις τι αγωνια! Ευτυχως παει περασε! Αποτελεσματα πηρες;;;

Κατερινακι παρτυ ακουω τι γιορτασατε; ο,τι και να ηταν και του χρονου με υγεια ευχομαι! Ο Δημητρακης θα παει σταθμο; Τελεια, επιτελους θα εχεις κι εσυ το πρωι λιγη ησυχια!

Καγκουρακι μου προσαρμοζεστε κοριτσακι μου; Τι γλυκια η μικρη σου!!!

Καρολινακι το Λυδιακι και ο Ποντικουλης καλα;;;

Μαρακι ετσι ειναι κι εμενα ο μικρος τρελο ζιζανιο, απαξ και περπατησουν τρεχατε ποδαρακια μου!

Εμεις οπως ειπα γυρισαμε! Την Πεμπτη. Και τι δεν εγινε στις διακοπες αυτες!

Τις πρωτες μερες τσακωνομουν συνεχεια με το Νικο και ολο λεγαμε αντε να τα μαζεψουμε να φυγουμε. Μετα αρρωστησε με πυρετο ο Δημητρης. Μετα κολλησε ο Νικος. Μετα αρρωστησε ξανα ο Δημητρης με βηχα και συναχι. Μετα τσακωθηκα με τον κουνιαδο μου που ειναι βλαμμενος, αλλα και για λυπηση. Απο τις 22 μερες τις 17 δεν ημασταν μονοι, ηταν ο κουνιαδος, ενας ξαδερφος, το παιδι του, αλλοι διαφοροι κατα διαστηματα, δεν ειχαμε ΜΙΑ να βγουμε εξω, 22 μερες 3 φορες για καφε και μια για σουβλακια πηγαμε, δεν ειχαμε ουτε ησυχια ουτε και λιγο χρονο σαν ζευγαρι. Και πανω που εφυγαν ολοι επρεπε να γυρισουμε...κλαψ! Δεν ηθελα να φυγω, μολις ειχα αρχισει να ηρεμω! Α, και το κερασακι στην τουρτα; Μια μερα πριν φυγω ανακαλυπτω οτι ο Δημητρης εχει κολλησει ψειρες! Κι εγω επισης απο το Δημητρη! ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ!!! τωρα ειμαστε οικογενειακως σε καραντινα! Οινπνευμα μπλε θες, ξυδι θες, λοσιον θες, σαμπουαν θες;; Ολα τα βαζουμε! Κι ακομα ξυνεται!!! Τι θα κανω; Μου το ματιασαν με το μακρυ μαλλι που ολοι μου το παινευαν! Μαλλον για κουρεμα θα παμε, αφου δοκιμασω και πετρελαιο...ΑΧ!

Παμε στα καλα τωρα! Ε, ναι ειχε! Η θαλασσα υπεροχη, μπανια καναμε πολλα, φαγαμε παρα πολυ φρεσκο ψαρι, το χωριο ειναι ΧΩΡΙΟ οποτε αποτοξινωθηκαμε απο τηλεορασεις, ιντερνετ, ειδησεις, φασαρια, κινηση κλπ, αφου οταν ηρθαμε ενιωθα σαν ξενη εντελως!Το παιδακι μου διασκεδασε απιστευτα, τρελο ζιζανιο, ολη μερα στην αυλη στο τσιμεντο να κυλιεται σαν το γυφτο, τη θαλασσα τη λατρεψε αλλα μονο εξω εξω να πλατσουριζει, μολις πηγαινα να τον βαλω καλα μεσα γαντζωνοταν, οποτε τον αφησα να μην τρομαξει. Ολο το χωριο τον εμαθε, δεν υπηρξε παρεα στην παραλια να μην παει, παιδι να μην παιξει, αφηστε το αλλο, που πηγαινε και αρπαζε πριν τον προλαβω των ανθρωπω τους καφεδες και επινε! Μετα λεω επαθε δυο ιωσεις! Ε λογικο δεν ειναι; Χωρια που οταν εβλεπε καποιον να τρωει σε ακτινα 100 μετρων εφευγε τρεχοντας προς τα εκει και φωναζε "μαμ! μαμ! μαμ!" Ρεζιλι με εκανε, οτι δεν τον ταϊζω θα λεγανε! Η γλωσσα του λυθηκε, ειναι παπαγαλος σκετος και αεχει απιστευτη πλακα πως τα λεει! Εφαγε συκα, σταφυλια, γενικα εφαγε πολυ, εκανε βολτες, εδωσε το πρωτο του φιλι στο στομα ο κυριος, στην ψυχρα σε ενα κοριτσακι, σαν το Ρωμαιο σκαρφαλωσε στο καροτσακι απο μπροστα,τη φιλησε, κατεβηκε και εφυγε!

Τις τελευταιες μερες ηρθαμε και πιο κοντα με τον αντρα μου, χαλαρωσαμε αρκετα, τωρα βεβαια, γυρισαμε στα ιδια προβληματα συν καποια ακομα οποτε και η γκρινια....

Αυτα τα νεα μας ομορφιες μου! Ελπιζω να μην εχει γινει κατι συνταρακτικο που δεν το πηρα χαμπαρι...

Φιλια πολλα σε ολες!

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσάκια μου!!! Είστε καλά;; Εγώ προσπαθώ..Και σήμερα ο Πάνος ζήτησε να έρθει η μαμά μου να τον πάρει. Το περίμενα. Θα κάνω υπομονή. Θα μεγαλώσει η μπέμπα και θα καταλάβει κι εκείνος ότι ήταν μια κατάσταση προσωρινή..Πάντως είναι δύσκολο να βλέπεις το παιδάκι σου να μη θέλει να μείνει μαζί σου...Ήμασταν αυτοκολλητάκια :(:(:(:( ..

Άννα Μαρία τυχερή ήσουν που δεν ήταν έτσι ο Αντρέας. Είναι θέμα παιδιού ή ποσότητας και ποιότητας γάλακτος;; Μπορείς να μου δώσεις καμιά συμβουλή για τις αντλήσεις;; Όταν πας δουλειά βγάζεις γάλα μια μέρα πριν;; Μία φορά "αρμέγεσαι" ή πολλές κατά τη διάρκεια της ημέρας;; Όσο περισσέψει το βάζεις κατάψυξη;; Σου έχει τύχει να έχεις βγάλει με θήλαστρο και μετά να θέλει το παιδί να θηλάσει και να είναι το στήθος άδειο;; Το φοβάμαι αυτό γιατί η μικρή θέλει συνέχεια να τρώει και δεν ξέρω αν θα έχω σε περίπτωση που το βγάλω με θήλαστρο. Θέλω αυτές τις μέρες να βγάλω για να πάω κάπου και με τον Πάνο αλλά διστάζω...Τα φώτα σου!!!

Κατερινάκι μου έδωσες κουράγιο που μου έγραψες πως την ατάκα "μακάρι να μη γεννιόταν" την είπαν και τα δικά σου. Είναι λοιπόν κάτι φυσιολογικό ε;;

Όσο για τα καλούδια που φτιάχνεις θα στο πω ακόμα μια φορά: Είσαι χρυσοχέρα, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ!!!!!!!!!!!!

Κατερινάκι μου αν και η φραουλίτσα θήλαζε κάθε μία με μιάμιση ώρα θα ήμουν ευτυχισμένη! Θηλάζει ΣΥΝΕΧΕΙΑ εκτός αν κοιμάται. Γι' αυτο και δεν μπορώ να πάω πουθενά..Από την άλλη βεβαια νιώθω μεγάλη ικανοποίηση που μεγαλώνει από μένα!!! Γκρινιάζω και χαίρομαι ταυτόχρονα..Επίσης έχω και το άγχος της δουλειάς γιατί αν θέλει να τρώει συνέχεια πρέπει να βγάζω 1000 ml την ημέρα :?:?:?:?:? Τι θα κάνω;;;;;;; Έχω πελαγώσει.

Χριστινάκι μου καλώς ήρθες!! Μας έλειψες πολύ πολύ! Χαίρομαι που πέρασες όμορφα και ξεκουράστηκες παρόλα τα παρατράγουδα...Είδες που με τον άντρα σου θέλατε χαλάρωση και ηρεμία;; Μην αφήσετε τα προβλήματα να σας πάρουν από κάτω. Μαζί να προσπαθήσετε να τα αντιμετωπίσετε με όσο γίνεται λιγότερη γκρίνια..Οι ψείρες μεγάλη πίκρα....Είχε κολλήσει και ο Πάνος 2 φορές παρακαλω αλλά ευτυχώς εγώ δεν κόλλησα..Θέλει πολλή υπομονή.Πρέπει κάποιος να κάτσει πάνω σου με το χτενάκι και να βγάζει ψείρες και κόνιδες..Καλές οι λοσιόν αλλά χρειάζεται και χεράκι! Εσύ στο Δημήτρη και ο άντρας σου σε σένα.

Σ' ευχαριστώ πολύ για τις ευχούλες σου!

Μαρίνα τι έγινε με τα αποτελέσματα;;;;;

Φιλάκια πολλά!!!

Δημοσίευση

Γεια σας!

Πετάει η ομάδα βλέπω!

Εμείς πήγαμε νωρίς το απόγευμα με τη μάνα μου να δω κουρτίνες για το καθιστικό. Ρε κορίτσια, μία μου άρεσε, πολύ απλή, και θα μας βγει 194 ευρώ η μία, χωρίς το ράψιμο! Μόνο το ύφασμα! Και θέλουμε δύο μεγάλες και μία μικρή... Πολλά δεν είναι; Με έκπτωση αυτό τώρα... Τον Αντρέα τον είχα αφήσει με τον πατέρα μου και την υπάλληλο στο μαγαζί και πέρασε μια χαρά.

Μετά πιο αργά τον πήγα καροτσάδα στη γειτονιά. Νυχτωθήκαμε, γυρίζαμε περίπου 45 λεπτά. Αυτός χαλάρωσε και αποκοιμήθηκε. Μετά ήρθε ο άντρας μου, τον κάναμε μπάνιο και τώρα είναι στο πάρκο και παίζει μουσικές. Για ύπνο ούτε λόγος...

Ανθή, άκου τι κάνω εγώ με τις αντλήσεις: κατ' αρχήν, αφήνω το στήθος να γεμίσει, γιατί το θήλαστρο, όσο καλό κι αν είναι, δεν κάνει τις ίδιες κινήσεις με το μωρό, οπότε αν δεν είναι γεμάτο το στήθος, δύσκολα βγάζεις μεγάλη ποσότητα. Δηλαδή αφήνω το ένα στήθος να γεμίζει όλο το βράδι, π.χ., και θηλάζω με το άλλο. Το πρωί που σηκώνομαι αντλώ από το γεμάτο στήθος, το οποίο σχεδόν έχει πετρώσει από το πολύ γάλα. Επίσης, μπορεί να βγάζω και το βράδι, όταν επιστρέφω από το σχολείο, αφού έχουν περάσει ώρες από τον τελευταίο θηλασμό, και το στήθος έχει γεμίσει. Τον τελευταίο καιρό αντλούσα και πρωί και βράδι, γιατί έφτιαχνα και το ρυζάλευρο με δικό μου γάλα. Τώρα δεν ξέρω τι θα κάνω, την κρέμα πλέον την φτιάχνω με νερό και βάζω μέσα φρούτο για να έχει γεύση, αλλά δεν ξέρω τι ποσότητα πίνει ο Αντρέας. Την πρώτη μέρα πάντως, θ' αφήσω αρκετά μλ, καμιά 300αριά τουλάχιστον. Στην κατάψυξη δεν έχω βάλει ποτέ, δε χρειάστηκε, ούτε κάθομαι να αντλώ για πλάκα. Βαριέμαι αφόρητα τη διαδικασία με το θήλαστρο, αλλά τι άλλο να κάνω;

Οι αντιδράσεις του Πανούλη είναι απόλυτα φυσιολογικές, στο έχω ξαναπεί. Είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμα. Η ιδέα της Χριστίνας να του δείξεις φωτογραφίες που ήταν αυτός νεογέννητο είναι πολύ καλή!

Μαρίνα, πάρα πολύ χάρηκα για τα αποτελέσματά σας!

Χριστίνα, καλώς όρισες! Σε σκεφτόμουν αυτόν τον καιρό!

Αξέχαστες οι διακοπές σας, δεν μπορείς να πεις!!! Εσύ επικεντρώσου στα καλά, και άσε τα κακά πίσω σου.

Ψείρες εγώ κολλούσα κάθε μα κάθε χρόνο στο δημοτικό. Θυμάμαι η μάνα μου, μου έβαζε ένα φάρμακο σε δύο φάσεις. Στην πρώτη φάση μου έβαζε μια λοσιόν που βρωμούσε και έπρεπε να μείνει στα μαλλιά αρκετές ώρες. Έτσι, κυκλοφορούσα με τα μαλλιά τυλιγμένα με μια πετσέτα. Μετά, μου τα ξέπλενε, και μου έβαζε ένα φάρμακο που μύριζε πάρα πολύ δυνατά, σαν κολώνια, και τα περνούσε πάρα πολλές φορές με το χτενάκι. Σε φάσεις που δεν είχα ψείρες, με έλουζε προληπτικά με ξύδι. Αλλά χωρίς φάρμακο και χτενάκι δεν έφευγαν.

Το χειρότερο ήταν που κόλλησα ψείρες λίγο πριν το γάμο μου! Είχα και πολύ μακρύ μαλλί, και τις ένιωθα να περπατάνε στο κεφάλι μου. Έκανα μπάνιο, χτενιζόμουν, κι έπεφταν στην ποδιά μου... Τελικά έβαλα ένα φάρμακο, κι ευτυχώς έφυγαν.

Κλείνω, γιατί μου φαίνεται ότι ο μικρός επιτέλους νύσταξε!

Δημοσίευση

καλημερουδια

οντως πεταει η ομαδα φορα πηρατε!!!απο χθες το απογευμα εχουμε ενα τρελο αερα εδω και εχει πεσει αισθητα η θερμοκρασια δηλαδη τσιμπαει λιγο εως πολυ, ψοφο μας κανει παλι,αυτες οι αποτομες αλλαγες πολυ μου τη δινουν,δεν θελω να ερθει ο χειμωνας παλι :cry::cry: θελω ζεστηηηηηηηηηηηη,αυτες τις μερες λεμε να παμε εκδρομουλα στο Νυμφαιο να δουνε τα παιδια τις αρκουδες και μετα για φαγητο,ειναι πολυ ωραια εχω παει πολλες φορες ειναι πολυ ομορφο μερος και να παμε και στους γιατρους να τελειωνουμε τα χαρτια για το σχολειο,εχουμε καρδιογραφηματα και οφθαλμιατρο για τα παιδια ενα σωρο χαρτια και γιατρους ζητανε αμαν πια.........

Χριστινακι καλως ξανα ηρθες στο καφε μας,καλη προσαρμογη και μας μας ελειψες πολυ,χαιρομαι που περασατε καλα και μην σκεφτεσαι τα ασχημα να κρατησεις μονο τις ομορφες αναμνησεις απο τις διακοπουλες σας,το σημαντικοτερο ειναι το οτι περασατε ομορφα,ξεκουραστηκατε και χαλαρωσατε τα αλλα μην τα σκεφτεσαι,τα μωρα σας καλα ειναι;;οσο για τις ψειρες ασε μονο με κουρεμα θα γλυτωσει το παιδακι σου ,ειχαν κολλησει και τα δικα μου το χειμωνα ους εβαζα φαρμακο αλλα ξανακολλουσαν στο σχολειο κι ετσι τους κουρεψα πολυ κοντα και ησυχασαμε...

Ανθη μου σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια, ασε κι ακομα οταν μαλωνουν μεταξυ τους λενε τετοια ομορφα,υπομονη κι ολα θα αλλαξουν με τον καιρο θα δεις,ολες τα εχουμε περασει αυτα οσο για τον θηλασμο μην ανυσηχεις δεν θα ειναι ετσι συνεχεια θα μεγαλωσει και δεν θα τρωει συνεχεια λιγη υπομονη κανε τωρα στην αρχη ωσπου να εδραιωθει ο θηλασμος

Μαρινα χαιρομαι που ειναι καλα οι εξετασεις του μπεμπη!!!

Αννα Μαρια δηλαδη με το ραψιμο ποσο θα σου βγουν οι κουρτινες;;παιζει ρολο η διασταση που θα κανεις,εγω περυσι το καλοκαιρι που εφτιαξα μια μεγαλη στο σαλονι για τη μεγαλη μπαλκονοπορτα οπου και χρειαστηκα 10 μετρα κουρτινα συν ενα προσθετο απο πανω γυρω στα τρια και ενα ψευτοπακετο ειχα δωσει γυρω στα 450 ε ,δες κι αλλου αν σου φαινονται ακριβες

Κατερινακι καλη επιστροφη στην Αθηνα!!

εβαλα μερικες φωτο απο τα γενεθλια και απο τις διακοπες να με δειτε και με μαγιο(τρομαρα μου) :lol::lol:

πολλα φιλια σε ολες!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα φίλες μου, δροσίσει πάλι επιτέλους

Χθες ο μικρός μου κοιμήθηκε σχεδόν οκταωρο τον ξύπνησα εγώ για να φάει,πάντως με αρμεξε κανονικά απορώ δεν πειναγε τόσες ώρες. Η παιδίατρος για τα κακα μου είπε ότι αφού θηλαζει αποκλειστικά δεν μασ ενδιαφέρει το χρώμα εξαρτάται από το πως το χωνεύει. Θα παμε την άλλη βδομάδα να μας δει να δω και πόσο έχει πάρει.

Αννα μαρία είχαμε πάει και μεις στον εσπερινό του Αγίου Φανουρίου και η Αγγελική μόλις μπαίνουμε μέσα πετάει την εξής ατάκα,πωπω τούρτες θέλω τούρτα :lol::lol:

Χριστίνα καλώς ήρθες, σημασία έχει ότι περάσατε καλά και ξεφυγατε από την καθημερινότητα και πέρασε και τέλεια ο δημητράκης. Τώρα για τις ψείρες ελπίζω να τις ξεφορτωθειτε γρηγορα.

Μαρίνα πολύ χαίρομαι που ήταν τέλεια τα αποτελέσματα.

Ανθή μου να σου πω δες το και αλλιώς ο Πάνος ζητάει τη μαμά σου γιατι θέλει να περνάει καλά η μαμά του θα είσαι πάντα εσύ και δεν το ξεχνάει, θα δεις όταν ρυθμιστούν όλα πως θα ενθουσιαστεί που θα κάνετε πάλι πράγματα μαζί,η μικρή δεν θα τρώει πάντα έτσι συνέχεια. Ξεκίνα να βγάζεις γάλα σιγά σιγά για να έχεις ποσότητα όταν χρειαστείς και όταν γυρίσεις στη δουλειά.

Δημοσίευση

καγκουρακι λυπησουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε τι με λες τωρα????8ωρο??????????????? :o:o:o:o:o:o:o:cry::cry::cry::cry: εμενα παλι ΔΕΝ κοιμηθηκε ολο το βραδυ...τριβεται συνεχεια...1 ωρα και σηκωνεται...και να πω οτι πειναει???οχι!2 λεπτα τον βαζω στο στηθος και ξανακοιμαται!!!μηπως εμαθε απλα να πιπιλαει???αλλα και τι να κανω?αλλιως δεν ησυχαζει.... :?:?:? και πιπιλα δεν δεχεται πλεον με τιποτα...και χθες τον κρατουσε ο αντρας μου μεχρι τις 2 και μου λεει πηγα να του δωσω τσαι και το πιανει το μπουκαλι απο την θηλη και το εσπρωχνε κανονικα!!!δεν το ηθελε με τιποτα :lol::lol::lol::lol: ε και μετα με σηκωσε αναγκαστικα!!!

ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ πανακριβες...εγω πηγα απο τα LEROY MERLIN ΚΑι πηρα ωραιοτατη κουρτινα για την κρεβατοκαμαρα και με ραψιμο μονο 150 ευρω και ειναι τελεια...μοντερνα...οι βαριες δεν μαρεσουνε...

κοριτσια ψοφισα...εκανα σουτζουκακια σμυρνεικα και σαλατες επλυνα και ειμαι και αυπνη ,θα φαω και υπνο γιατι θα λυποθυμησω...ζητημα να κοιμηθηκα 3 ωρες ολο το βραδυ

Δημοσίευση

ΜΑρίνα, κράτα μας ενήμερες. Ο ανηψιός μου είχε κολλήσει ενδονοσοκομειακό! Βγαίνει απο νοσοκ.κ τη ν επόμενη μέρα τον πήγαν στην εντατική χωρίς ανάσα. Να τον πετάνε οι νοσοκόμες στο κρεβάτι με δύναμη κ αυτός να πέφτει σαν ξύλο, ούτε κλάμα ούτε τίποτα. Μητέρα κ π@π@ριες σου λένε μετά!!!Τα πληρώνεις χρυσάφι και αρρωσταίνει με ενδονοσοκομειακά το παιδί σου.

Για το Μητέρα πάντως, μιας κ το ανέφρα, έχω ακούσει πολλά. Ένα χρόνο μετά τον ανηψιό μου, πήγε μια φίλη μου να κάνει μια μικροεπέμβαση κ κόλλησε σταφυλόκοκκό. ¨οτανρώτησε πως, της είπαν ''ενδονοσοκομειακό''...!!!

Λοιπόν,τα νέα μας!Μόλις γυρίσαμε απο παιδίατρο.Εμβόλιο! Πόνεσε το ζουζούνι...τραντάχτηκε όταν του το έκανε. Εν τω μεταξύ κοιμόταν όταν φτάσαμε κ στράβωσε όταν ξύονησε. Αρχίσαμε κ να τον γδύνουμε κ τα πήρα ο μικρός κ να είναι μέσα στη φωνή κ το κλάμα.

Τα νέα μας είναι καταπληκτικά!!! Πήρε πάααλι αρκετό βάρος,1420 γραμμάρια μέσα σε 1.5 μήνα. Εϊναι τώρα 9230 και 69 εκατοστά.

Θα πάμε σε 20 μέρες πάλι για να βρούμε τη σειρά μας με τις επαναληπτικές δόσεις(μια εμείς διακοπές, μια ο γιατρός, λίγο αργησαμε να πάμε αυτή τη φορά) και τότε θα συζητήσουμε και για κρεμούλες που είτε θα τις ξεκινήσει τότε ή προς το τέλος του επόμενου μήνα. Το αφήνει στη δική μου ευχέρεια.

Είπα στον γιατρό για θηλασμό μετά τον 6μηνο και ενώ είναι υπέρ, μου είπε με εμένα να το δούμε. Ένας λόγος ότι ο μικρός με ξεζουμίζει και ήδη έχω χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης και γύρω στα 5 ακόμα. Θεωρεί ότι είναι πολύ σύντομο διάστημα και δεν θέλει να έχω εγώ κάποιο πρόβλημα. Επίσης η ανάπτυξη του μικρού είναι καταπληκτική, οπότε δεν μας κάνει τίποτα να τον πιέζουμε για να πίνει μόνο μητρικό. Μου είπε κ άλλους λόγους, αλλά σε κάθε περίπτωση ο απογαλακτιμός θα γίνει σταδιακά, όχι απότομα και όταν εγώ και το παιδί είμαστε έτοιμη.Κυρίως το παιδί! Για την ακρίβεια μου είπε ''Όταν το παιδί ξεκινήσει κρέμες και σιγά σιγά θα μειώσει τα γεύματα παο εσένα, θα δεις ότι απο μόνος του κάποια στιγμή θα σου πει <Ρε μάνα, παράταμε και εσύ και το γάλα σου, μεγάλωσα>''.

Του συζήτησα για το καρότσι και παραξενεύτηκε. Κάτι του έκανε εκεί, μου είπε πως δεν βλέπει να έχω αντικοινωνικό παιδί, ώστε να δικαιολογείται. Με ρώτησε αν τον είχα πιέσει ποτέ στη βόλτα να μείνει στο καρότσι ενώ έκλαιγε(του το είχε κάνει η προγιαγιά του γαμώ το) και ίσως το δικαιολογεί αυτό. Μου είπε 2-3 συμβουλές για τη βόλτα και βλέπουμε πως θα πάει.

Τέλειος ο μικρός! Τζουτζούκος, καλά αναπτυγμένος και ευτυχισμένο παιδάκι. Μου είπε συγχαρητήρια για την καλή δουλειά που κάνω μαζί του και εγώ φούσκωνα σαν παγόνι!!! :lol::lol:

Α! Κ αφού χόντρυνε, αυξήθηκε κ η δόση το Ζinadol. 1.9ml τώρα... Το ζουζούνι μωρέ.. Μέσα στον Σεπτέμβριο-αρχές Οκτώβρη έχουμε να επαναλάβουμε τον υπέρηχο. Μακάρι να είναι όλα καλά, αν και λογικά πριν το χρόνο δεν θα στρώσει...

Τι τρώμε σήμερα που έχασα όλη τη μέσα στο γιατρό;;; Μακαρονάκια λέτε;;;

Δημοσίευση

Γεια σας!

Κατερίνα, τι λες για τον καιρό;;; Πω πω, εμείς εδώ έχουμε καύσωνααα!!! Τι καύσωνα, καυσωνότατο!!!!!

Εμείς μεθαύριο θα πάμε εκδρομή στα βουνά. Θα έρθουν και οι γονείς μου. Αύριο ήταν να πάμε Λευκωσία, γιατί θα είχε ο άντρας μου μια συνάντηση στην εταιρεία, κι εγώ θα συναντιόμουν με το Μαράκι, αλλά όπως το βλέπω μάλλον θα ακυρωθεί, γιατί ο άντρας μου είναι ό,τι να 'ναι... Ενώ μου είχε πει ότι έχει κανονίσει, τώρα μου είπε ότι δεν κανόνισε τίποτα, και αύριο θα πάρει τον συνεργάτη του και θα δούμε... Αν δείτε εσείς, θα δω κι εγώ...

Τις κουρτίνες θα τις ράψει η μάνα μου. Με το ράψιμο έβγαιναν 225 ευρώ περίπου η μία. Αλλά δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκα με τη συγκεκριμένη κουρτίνα. Επίσης, θέλει να μου τις κάνει δώρο η μάνα μου, οπότε δεν μπορώ να την επιβαρύνω τόσο πολύ. Θα πάω και αλλού μήπως βρω κάτι που να μου αρέσει περισσότερο και να είναι και πιο οικονομικό.

Καγκουράκι, άρχισε να στρώνει ο μικρός!

Μου θύμισες τον ξάδελφό μου, που όταν ήταν μικρός και τον έπαιρναν στην εκκλησία, έβλεπε τα ψωμιά εκεί που βάζουν τα κόλλυβα και φώναζε "ΛΙΓΟ ΨΩΜΙ ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!!! ΛΙΓΟ ΨΩΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!", λες και τον είχαν νηστικό! Και μετά πήγαινε κι έκλεβε σταφίδες απ' τα κόλλυβα!!!! Αυτό πάει και για τον Δημητράκη της Χριστίνας.

Μαρίνα, καλή ξεκούραση. Κοίτα, μερικές φορές είναι και στο παιδί. Απλά είναι γκρινιάρικο και δεν κοιμάται. Εγώ π.χ. τέτοιο παιδί ήμουνα! Ο Αντρέας πάλι όχι (ευχαριστώ Παναγία μου!!!). Αφού τον κρατάει και ο άντρας σου, πάλι καλά. Ρε συ, αυτό το τσάι γιατί το δίνετε; Ένα μωρό που θηλάζει δε χρειάζεται άλλα υγρά πέραν του μητρικού γάλακτος μέχρι τον έκτο μήνα.

Κορίνα, αχ αχ αυτά τα εμβόλια...

Καλέ, πλάκα μας κάνεις για το βάρος του μικρού; Ο Αντρέας είναι εννιά μηνών και είναι οκτώ κιλά και κάτι! Θηριάκι ο δικός σου!

Αυτά που σου είπε ο γιατρός για τον θηλασμό μου φαίνονται ολίγον ασυναρτησίες. Δηλαδή θα του δίνεις γάλα σκόνη για να μην παχαίνει; Ή μήπως κρέμες για να μην παχαίνει; Οι κρέμες είναι τίγκα στη ζάχαρη!!!

Ο θηλασμός για ένα βρέφος είναι το φυσιολογικό. Όπως εμείς, π.χ. τρώμε κανονικό φαγητό και όχι κονσέρβες, έτσι και το βρέφος τρώει μητρικό γάλα. Αν βρεθούμε στην ανάγκη θα φάμε και κονσέρβα, και το ίδιο και το βρέφος, αν δεν γίνεται αλλιώς, θα πιεί και γάλα σκόνη. Αλλά να σταματήσεις τον θηλασμό στους έξι μήνες, επειδή το μωρό αναπτύσσεται καταπληκτικά, δεν το καταλαβαίνω. Όσο γι' αυτό που σου είπε, ότι και καλά θα βαρεθεί το γάλα σου, επίσης δεν ισχύει. Ο Αντρέας από πέντε μηνών άρχισε τις στερεές, και δεν τον είδα να βαριέται το στήθος. Και το ίδιο και πολλά άλλα μωρά, συνεχίζουν και θηλάζουν μέχρι δύο ετών.

Αφού θέλεις κι εσύ να συνεχίσεις, είναι κρίμα να σταματήσεις με τις χαζές δικαιολογίες που σου είπε ο γιατρός σου.

Όσο για τα κιλά, κι εγώ έχω χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης + άλλα δύο. Να τρως καλά, και να φροντίζεις να παίρνεις επαρκή αριθμό θερμίδων. Αυτά θα στα πει η Μαρίνα, εγώ δεν κατέχω από θερμίδες!

Άλλωστε, θα δεις ότι με τις στερεές, τα γεύματα από το στήθος θα μειωθούν. Εμένα πάντως, απέχει πολύ απ' το να θηλάζει μόνο πρωί-βράδι!

Εμείς σήμερα φάγαμε μπαρμπούνια και λιθρίνια μαρινάτα. Είναι μια συνταγή που βρήκα στο βιβλίο με τις αγιορείτικες συνταγές! Ήταν πάρα πολύ νόστιμα. Κάτι σαν σουτζουκάκια σμυρνέικα, αλλά αντί για σουτζουκάκια είχε μπαρμπούνια και λιθρίνια!

Το απόγευμα θα πάμε στην κουμπάρα μου, που έχει λυσσάξει να μας κεράσει ραβανί Βέροιας, που της έφερε ένας φίλος της από τη Βέροια! Μετά θα πάμε στον εσπερινό του Προδρόμου στην παλιά μου ενορία (πίσω από το σπίτι της κουμπάρας), αφού γιορτάζει ο ναός.

Τώρα λέω να βάλω μια τάξη στη ντουλάπα που έχω τα χαρτιά μου, αφού την άλλη βδομάδα επιστρέφουμε στο σχολείιιιιιιοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Κορινα συμφωνω απολυτως με την Αννα Μαρια,δηλαδη το ξενο γαλα δεν μπορει να το βαρεθει και το μητρικο θα το βαρεθει;;και κατι αλλο αφου το μωρο σου ειναι πολυ αναπτυγμενο γιατι να βιαστεις να δωσεις στερεες τροφες;δεν υπαρχει κανενας λογος να ξεκινησεις να δινεις κρεμες στον 4ο μηνα,μετα τον 6ο αρχιζουν οταν ενα μωρο ειναι τοσο βαρυ,καλα ποσο γεννηθηκε και εφτασε κιολας τα 9 κιλα;;τα δικα μου 10 κιλα ηταν στο χρονο και θυμαμαι ο μεγαλος που ηταν γυρω στα 7 κιλα στον 4ο δεν με αφηνε η παιδιατρος να αρχισω στερεες επειδη ηταν ηδη βαρυς και αρχισαμε οταν εκλεισε τον 6ο δεν υπαρχει λογος να τον φορτωνεις με τοσες θερμιδες ειναι ασκοπο και για ακομη μια φορα νευριαζω με τους παιδιατρους που δεν στηριζουν το θηλασμο μαυτα που σου λεει σε οδηγει σε σιγουρο αποθηλασμο ελεος πια.......

Αννα Μαρια απο οτι καταλαβα για τη Μαρινα δινουν τσαι στο μωρο για να κοιμηθει λιγο αυτη,γιατι λεει ο αντρας της οτι προσπαθουσε να του δωσει τσαι αφου δεν εχει το βυζι ο καημενος για να κοιμηθει η Μαρινα πως να το ηρεμησει

καλε καμια δεν ειδε τις φωτο μου;;;;;;;;;;;;;;;

Δημοσίευση

Κατερίνα, θα το έλεγα κι εγώ αυτό με τις κρέμες. Εμείς αρχίσαμε ρυζάλευρο στον πέμπτο μήνα, επειδή ο Αντρέας για δύο μήνες δεν έπαιρνε καθόλου βάρος. Και πάλι, δεν έδωσα ρυζάλευρο και φαρίν λακτέ με γάλα και ζάχαρη, αλλά βρήκα εναλλακτικές λύσεις.

Για το τσάι το λέω, γιατί είναι διεγερτικό, δε βοηθά καθόλου στον ύπνο. Κι εμάς πιπίλα πήρε από τριών μέχρι εφτά μηνών. Τώρα ούτε να την φτύσει.

ΤΙς είδα βρε τις φωτογραφίες σου! Κούκλοι είστε όλοι. Για τους κοιλιακούς δεν το συζητώ! Ζήλεψα, θα ξαναρχίσω γυμναστική, γιατί από τότε που αρρώστησα στις αρχές του μήνα, τη σταμάτησα.

Βάλε και καμιά φώτο απ' το μπουφέ σου!

Δημοσίευση

Καλέ!!! Τον δικάσατε τον άνθρωπο!!! Δεν με οδηγεί σε αποθηλασμό, ούτε μου ειπε μαχαίρι στον 6ο. Δεν είναι απο τα παιδάκια που έχουν πρόβλημα με το φαγάκι. Κάθε άλλο. Όταν ξεκινήσει κρέμες, συνδυάζουμε κρέμες κ γαλατάκι ώστε να μην παίρνει μόνο απο εμένα όσες θερμίδες ζητάει ο οργανισμός του. Ο λόγος που μου το είπε είναι γιατί είδε πόσο έχω χάσει. Κ ένα δίκιο το έχει, όλοι μου το λένε τελευταία. Έχω πάει 45κιλά κορίτσια, και έχω 1.63 ύψος. Το να πέσω εγώ στα πατώματα γιατί έχω φαγανό παιδάκι κ με ξεζουμίζει δεν είναι λογικό. Θα βρούμε έναν τρόπο και να θηλάζει αλλά κ να παίρνει τις υπόλοιπες θερμίδες που χρειάζεται απ'άλλού.

Όχι απο τώρα στερεές τροφές, από μέσα έως τέλος Σεπτέμβριου περίπου ή κ λίγο πιο αργά, όποτε εγώ το αποφασίσω. Το απο πότε μπορεί να ξεκινήσει μου είπε.

Κρεμούλες θέλω και εγώ να τον ξεκινήσω, μήπως βρω κανα φροντ. να κάνω κανα μαθηματάκι γιατί οικονομικά ζοριζόμαστε υπερβολικά.

Α! Ο παιδίατρος αυτός πάντως δεν είναι κατά του θηλασμού. Η αδελφή μου τον γιό της τον θήλασε 2.5 χρόνια. Ο γυναικολόγος την έλεγε υπερβολική(παρ'ότι μας προτρέπει για θηλασμό στο 100%),εκείνη όμως ήθελε. Ο παιδίατρος ήταν με το μέρος της. Μάλιστα, κάποια στιγμή δεν άντεχε άλλο να τον θηλάζει και επειδή είχε κάποια προβληματάκι ο μικρός,ο γιατρός της έδωσε 2 διαφορετικά γάλατα να δοκιμάσει. Κ με τα 2 είδαν αίμα στα κακάκια του κ της είπε ''Υπάρχουν κ άλλα, αλλά γιατί να ρισκάρεις; Θήλασε τον, είναι ότι καλύτερο μπορέις να κάνεις για το παιδί σου ώστε να μην τρέχεις σε γιατρούς μετά''. Την στήριξε κιόλας ώστε να βρει ξανά τη θέληση και τη δύναμη(είχε κ η ίδια τότε προβλήματα σοβαρά)για να συνεχίσει το θηλασμό και να μην τον κόψει απότομα.

Δημοσίευση
Καλέ!!! Τον δικάσατε τον άνθρωπο!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Κορίνα, εννοείται βρε ότι όταν ξεκινήσετε κρέμες δε θα θηλάζει τόσο όσο πριν! Ο Αντρέας, πάντως, πέρασε μια μεταβατική περίοδο που μετά από καθε γεύμα με στερεές ήθελε και να θηλάζει. Τώρα το σταμάτησε ευτυχώς!

Το γάλα, όμως, παράγεται από τον οργανισμό, δεν αδυνατίζεις θηλάζοντας, μάλιστα οι ανάγκες του οργανισμού σου σε βιταμίνες, σίδηρο, κ.λπ. είναι μικρότερες κατά τη διάρκεια του θηλασμού (το έψαξα, γιατί όλοι μου λέγανε να σταματήσω το θηλασμό επειδή έχω αναιμία, κ.λπ.). Κι εγώ είμαι 1.75 και 55 κιλά και πιστεύω ότι δε βάζω κιλά λόγω του θηλασμού, παρ' όλο που τρώω πολύ! (ξέρει η Μαρίνα! :lol::lol::lol::lol: ) Δε χάνω, όμως, κιλά. Έχασα ένα όταν νήστευα τώρα τον Δεκαπενταύγουστο και έτρωγα λίγο. Οπότε, ο θηλασμός θέλει φαΐιιιιιιιι!!!!!!!!

Αυτό που λες για τη δουλειά δεν έχει σχέση με τις στερεές τροφές. Εγώ γύρισα πίσω στο σχολείο όταν ήταν ο Αντρέας τριών μηνών και άφηνα γάλα στο σπίτι. Έτρωγε συνήθως ένα γεύμα, καμιά φορά και δύο. Όταν άρχισε ρυζάλευρο και μετά και φρούτο, είπα, άντε ωραία, θα τρώει φρουτόκρεμα το απόγευμα και δε θα θέλει γάλα. Αμ δε! Και φρουτόκρεμα τρώει και γάλα πιο αργά! Οπότε, απλά αντλώ και αφήνω στο σπίτι!

Τι ειδικότητα έχεις;

Πάω να κάνω λίγο σίδερο τώρα που κοιμήθηκε!

Δημοσίευση

Μαρίνα μου δεν κάνω κάτι είναι στο παιδί, η μικρή μου δεν κοιμόταν πάνω από τρεις ώρες σερί. Δεν ξέρω αν αλλάξει που δεν το θέλω τώρα που θα γυρίσουμε Αθήνα, μήπως εδώ με τον καθαρό αέρα κοιματε τόσο.

Κορίνα μπεμπαρος ο μικρός σου. Και εγώ μπερδεύτηκα έτσι όπως σου τα είπε ο παιδίατρος, όλα είναι σχετικά και θα κανείς εσύ ότι θεωρείς καλύτερο για σένα και το μωρακι σου. Με τις στερεες τροφές σταδιακά θα μειωθούν και τσ γεύματα από το στήθος μπορεί να συνεχίσεις και μέχρι τον χρόνο και περισσότερο γιατί οι απαιτήσεις δεν θα είναι όπως τώρα, σε κάθε περίπτωση πάντως το δικό σου γάλα είναι ανώτερο απο κάθε γάλα σε σκόνη.

Βρε παραπονιαρα τέλειες οι φωτογραφίες σας να περνάτε πάντα έτσι καλά και εσυ μια κούκλα. Θα σας βάλω και εγώ όταν γυρίσουμε γιατί δεν μπορώ απο εδώ και εκτός των άλλων τις τελευταίες μέρες μπαίνω απο το κινητό γιατί το εξάντλησα το internet στο στικακι...τι να κάνω δεν μπορώ χωρίς εσάς!!!

Το απόγευμα θα πάμε βολτουλα τελευταίο μας βράδυ εδώ για παγωτακι και καροτδαδα δίπλα στη θαλασσα.

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια! Είστε καλά; Εγώ μόνη μου με τη φραουλίτσα γιατί ο Πάνος εννοείται πως ήθελε ξανά να πάει στη γιαγιά του. Πάει και η ανιψιά μου εκεί και προτιμά να παίζει μαζί της παρά να κάθεται και να με βλέπει να θηλάζω :(:(:(:( Τέλος πάντων..Έχω αρχίσει να το αποδέχομαι και κάνω υπομονή μέχρι να στρώσουν τα πράγματα..Πάντως στο τηλέφωνο που μιλήσαμε μου είπε πως του λείπω και πως θέλει να τον πάω στο λούνα παρκ. Θα κοιτάξω να βγάλω γαλατάκι για να τον πάω. Πρέπει να συντονιστώ λιγάκι..

Σήμερα ήρθε ο παιδίατρος να δει τη φραουλίτσα μου και τη βρήκε μια χαρούλα!!!!Η μπεμπούλα βέβαια τα πήρε στο κρανίο γιατί την ξυπνήσαμε :lol::lol::lol::lol::lol:

Κατερινάκι πολύ μου άρεσαν οι φωτογραφίες που μας έβαλες. Μεγάλωσαν πολύ τα αντράκια σου..Όσο για σένα δεν έχω λόγια..Ούτε που φαίνεται πως έχεις κάνει 3 παιδάκια..Σωματάρα η φιλενάδα μας!!! Στο έχω ξαναπεί πως αν έφτιαχνα όλα τα καλούδια που φτιάχεις εσύ θα ήμουν 800 κιλά :?:?:?:?:?

Κατερινάκι γυρνάτε αύριο ε;; Πολύ ψυχοπλακώνομαι όταν το καλοκαιράκι φεύγει αλλά περιμένω με ανυπομονησία το επόμενο καλοκαιράκι που θα κάνω εξορμήσεις με τα δυο μου παιδάκια!!! Άλλωστε ο καιρός περνά τόσο γρήγορα..Προς το παρόν προσπαθώ να χωνέψω την επιστροφή στη δουλειά σε 1 μήνα..Δε νομίζω ότι ο μικρούλης σου θα κοιμάται λιγότερο όταν γυρίσετε. Μια χαρούλα θα πάνε όλα ;););););) .

Άννα Μαρία σ' ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες πώς τα κατάφερες με τις αντλήσεις. Θέλω αυτή τη φορά να τα καταφέρω να δώσω δικό μου γαλατάκι..Στον Πάνο 40 μέρες έδωσα μόνο και αυτές με θήλαστρο...Τώρα μπορεί να νιώθει ο Πάνος ότι τον παραγκωνίζω λόγω του θηλασμού (πιστεύω ότι σε μεγάλο βαθμό ευθύνεται ο θηλασμός για τα συναισθήματά του) αλλά παρόλ' αυτά δε θέλω με τίποτα να το σταματήσω μια που τα κατάφερα.

Μαρίνα πολύ χάρηκα που όλα ήταν καλά με τον μικρό σου!

Κορίνα ο γιος σου είναι σωστο θηριάκι!!! Ο δικός μου 4 μηνών ήταν 5950......Εγώ προσωπικά θα καθυστερούσα πολύ τις κρέμες για να μην παίρνει το παιδί χαζές θερμίδες. Άσε πρώτα να γίνει 6 μηνών..

Αυτά τά νέα μας! Πολλά φιλάκια σε όλες σας!!!

Δημοσίευση

Καγκουράκι, άντε, τέρμα το διάλειμμα, τα κεφάλια μέσα! Είδες, είμαστε εξάρτηση!

Ανθή, εγώ επιστρέφω στη δουλειά τη Δευτέρα που μας έρχεται! Δεν έχω μιλήσει ακόμα με κανέναν, δεν έχω κανονίσει με ποιον θα πηγαίνω, ουφφφ... Το μόνο που βαριέμαι είναι η διαδρομή, όχι καθεαυτήν, αλλά η "παρέα" στο αμάξι, και συγκεκριμένα οι βοηθοί διευθυντές. Ο ένας είναι φαφλατάς και ο άλλος πολύ κακοπροαίρετος. Γι' αυτούς τους δύο, όλοι οι άνθρωποι είναι ψυχοπαθείς και προβληματικοί. Τέλος πάντων... Αυτό προς το παρόν είναι το μόνο αρνητικό.

Ευτυχώς είναι και ο διευθυντής μαζί μας που είναι η προσωποποίηση του θετικού ανθρώπου!

Κουράγιο με τον θηλασμό και τον Πανούλη, είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμα!

Η Κορίνα, απ' ό,τι κατάλαβα δε θα αρχίσει τώρα τις κρέμες, αλλά πιο αργά απ' ό,τι είπε, δηλαδή θα είναι το μωρό περίπου έξι μηνών. Αλλά αφού είναι τόσο ανεπτυγμένο, ποιος ο λόγος να φάει κρέμα με ζάχαρη; Όχι ότι τα αδύνατα μωρά πρέπει να τρώνε κρέμες με ζάχαρη, αλλά είναι ένας λόγος παραπάνω!

Εμείς όπως σας είπα πήγαμε στην κουμπάρα μου και φάγαμε ραβανί, και ο Αντρέας έδωσε ρεσιτάλ! Έκανε απίστευτες γκριμάτσες, μιλούσε, έκανε ακροβατικά στον καναπέ. Τελικά πήγαμε οι τρεις μας (η κουμπάρα, ο Αντρέας κι εγώ) στον εσπερινό. Καθίσαμε πίσω από τους ψάλτες, που δε χτυπούσε το κλιματιστικό και με το που καθίσαμε αρχίσαμε: "μπαμπαμπαμπαμπαμπαμπαμπα" "μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ", κ.λπ. κ.λπ. κ.λπ. Τον πήρα και πήγαμε σε ένα παρεκκλήσι μέσα στο ναό, που συνήθως κάθονται όσοι έχουν μωρά. Ευτυχώς ήμασταν εμείς και μια κυρία. Ο Αντρέας βαρέθηκε στο καρότσι και ήθελε παιχνίδια. Τον κρατούσε και έκανε στράτα σε ένα στασίδι μακρύ σαν πάγκος, καθόταν, έσκυβε, σηκωνόταν, έπαιζε με τα χέρια του, κ.λπ. Τον κρατούσε και η κουμπάρα, γενικώς μας ξεπάτωσε! Μετά στη λιτανεία, ενώ γινόταν ο χαμός, καμπάνες χτυπούσαν, ψάλτες έψελναν, κόσμος, φασαρία, ομιλίες, αυτός κοιμήθηκε και δεν τον ένοιαζε τίποτα! Με τόση γυμναστική,πώς να μην πέσει ξερός;

Τώρα λέω να διαβάσω λίγο. Ο άντρας μου πήγε να δει τον Παναθηναϊκό, ο Αντρέας κοιμάται, οπότε είμαι μοναχούλα!

Δημοσίευση

Καλημέρα.

Ο μικρός δεν μου έκανε πυρετό μετά το εμβόλιο. Μόνο που χθες βράδυ ξύπναγε διαρκώς. Κάθε 2 ώρες περίπου.

Εγώ μάλλον αρρωσταίνω :( Πονόλαιμος, συνάζι, μάτια που τσούζουν...ελπίζω να είναι κάτι ελαφρύ και να μην κάνω πυρετό κ τ'ετοια...

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσαρες

σας ευχαριστω πολυ ολες για τα καλα σας λογια,οσο για το σωμα μου το παλευω για να μην βαζω κιλα,τρωω απο ολα αλλα μικρες ποσοτητες και τελευταια σαν να εβαλα και λιγο, δεν θα ελεγα οχι να εχανα 3-4 κιλακια,μπορει να μην φαινονται αλλα οταν θα βαλω τζην τοτε θα αρχισουν να πεταγονται τα κρεατα δεξια κι αριστερα και εγω θα χτυπιεμαι ,το καλο ειναι οτι δεν εκανα καθολου ραγαδες απο τις εγκυμοσυνες μου και δεν εχω πολυ κυτταριτιδα,εβαλα και απο το μπουφε φωτο

Αννα Μαρια εσυ εισαι πολυ πιο αδυνατη απο μενα τι ζηλεψες τους κοιλιακους μου τι να σου πω :o απο κοιλιακους αλλο τιποτα,ολα τα λεφτα ο Αντρεας πολυ πλακα εχει,αυτο με το ψωμι που λεγατε το κανουν και τα δικα μου οταν παμε εκκλησια αρχιζουν τη γκρινια για το ποτε θα παρουν ψωμι λες και ειναι νηστικα πια :lol::lol: οσο για την παρεα στο αυτοκινητο τα θυμαμαι απο περσυ κι εσυ τι σκας αστους να λενε μη δινεις σημασια

Ανθη υπομονη δεν μπορεις να κανεις και διαφορετικα,σιγουρα θα νιωθεις πολυ περηφανη κι ευχαριστημενη που τα καταφερες να τη θηλασεις κι οσο περναει ο καιρος και θηλαζεις θα νιωθεις ολο και πιο ομορφα,ετσι ενιωθα κι εγω οταν τα καταφερα με τον Δημητρη,οσο για τον Πανουλη ολα θα στρωσουν θα δεις ,θα τον στειλεις παιδικο σταθμο φετος τελικα;

Κατερινακι καλη επιστροφη στο σπιτακι σας,οσο για τον μπεμπουλη φτου φτου ετσι να συνεχισει με τον υπνο

Κορινα περαστικα σου ευχομαι να το ξεπερασεις γρηγορα,οσο για τα κιλα σου δεν νομιζω να φταιει ο θηλασμος εκτος αν δεν τρως,στον Γιωργο μετα τη γεννα ενω δεν θηλασα πολυ και δεν εκανα διαιτα ειχα φτασει 52 κιλα με 1.70 υψος μαυτο το σκεπτικο θα επρεπε οσες θηλαζαν να ηταν στιλακια,απλα να τρως καλυτερα δεν νομιζω να φταιει το μωρο,παντως αλλες θα σε ζηλευαν που εχασες τοσα κιλα τοσο ευκολα,ποσα ειχες παρει στην εγκυμοσυνη;

τι φαγατε σημερα;εμεις φακες και κολοκυθακια ψητα στο φουρνο

οι αλλες που ειστε καλε;;;;

Δημοσίευση

Γεια σας!

Καψονάκι πάλι ο Αντρέας σήμερα, ξύπνησε από τις 5.45... Τον θήλασα, κοιμήθηκε, πάω τουαλέτα κι ακούω την κούνια να τρίζει. Πάω και τον βλέπω καθισμένο στο κρεβάτι να μου χαμογελά! Τον άφησα στην κούνια, πήρα ένα βιβλίο και κάθισα στο δωμάτιό του και τον πρόσεχα. Αυτός έπαιζε και κατά τις εφτάμιση ξύπνησα τον άντρα μου. Κοιμήθηκα καμιά ώρα, μετά άρχισε τα κλαψουρίσματα και τελικά κοιμήθηκε περίπου μιάμιση ώρα ακόμα.

Πιο αργά πήγαμε για εξωτερικές δουλειές όλοι μαζί.

Καγκουράκι, μάζεψες μάζεψες;

Κορίνα, περαστικά! Ελπίζω να μην είναι κάτι το σοβαρό.

Κατερίνα, ποια κρέατα, μας δουλεύεις; Μπορεί να είμαι αδύνατη, αλλά έχω πολλή χαλάρωση και πολλήηηηηη κυτταρίτιδα...

Κι εμείς φακές σήμερα!

Δημοσίευση

Τί κάνετε τσουπρίτσες μου???????

Πολύύύύ καλησπέρα σας!!!!!

Καλά μου είσαστε?????

Εγώ εδώ.... παρέα με το (αυτο)κολλητάκι μου το θήλαστρο (ωωωωω ναι..... ακόμηηηηη έχωωωω!!!!!!)

Αύριο ξαναρχίζω βαλίτσες!!!!!!

Ήρθαμε το προηγούμενο Σάββατο από Τολό και φεύγουμε πάλι (παρα)μεθαύριο Σάββατο για Τήνο!!!!!!

1η φορά πάμε σε νησί με το τουτού μας και το μπουμπούκο μας!!!!!!!

Κι απόψε είμαι τόόόόσο πολύύύ χαρούμενηηηηη!!!!!

Σημειώσαμε πολύύύ μεγάλη πρόοδο στην κινητικότητά μας ο φυσικοθεραπευτής εντυπωσιάστηκε και χίλια μπράβο μας είπε!!!!!! Δε μπορώ να σταματήσω το κλάμαααα..... μας βοήθησε η Μεγαλόχαρη κι όλα πάνε κατ' ευχήν με το παιδάκι μου!!!!!!

Το Μαράκι και η Άννα-Μαρία ξέρουνε στα υπόλοιπα κορίτσια το έχω πει????? Δε θυμάμαι!!!!!!

Ξεκινήσαμε φυσικοθεραπείες μέσα Ιουνίου αφού πρώτα κάναμε εξετάσεις επί εξετάσεων που λένε γιατί κοντεύαμε να χρονίσουμε και δε λέγαμε να καθίσουμε στο κωλί και θορυβήθηκε η παιδίατρος..... δεν έχουνε βγει όλα τα αποτελέσματα ακόμη αλλά το έχουμε δουλέψει πάρα πολύ το θέμα..... όλη μέρα ασκήσεις γέλια παιχνίδια κι ο μικρός εκεί που βαριότανε να κουνήσει...... τώρα τον αφήνουμε στα πατώματα στο σαλόνι και σε χρόνο-dt τον βρίσκουμε.....στο λουτρό...... αρκετά μέτρα παραπέραααα!!!!! Και βέβαια πλέον καθόμαστε κανονικότατα!!!!! Ξέρετε πότε καθίσαμε???? Ανήμερα της Παναγίας!!!!! Το πιστεύετε ρε κορίτσια?????? Γι' αυτό λέω συνέχεια..... είναι ευλογημένο και προστατευμένο το κουτσουνάκι μου!!!!!!

Δεν ξέρετε πόόόόσο κλάμααααα έχω ρίξει!!!!!! Πόση αγωνία είχα και τύψεις ότι υπήρξα σκ@τ@ μάνα!!!!!!

Αυτά τα νέα μας!!!!!!

Θα τα ξαναπούμε (πριν φύγουμε υπόσχομαι!!!!!)

Φιλάκια σε μανούλες και παιδάκια-νινάκια!!!!!!

Καλό μας ξημέρωμα!!!!!

Δημοσίευση

Πόπη, σου είπα και στο φέισμπουκ, χάρηκα πάρα πολύ για τα νέα σας, αν και, απ' όσα μας γράφεις, δεν είχα καμία αμφιβολία. Τα λόγια του φυσικοθεραπευτή ήταν απλά η επιβεβαίωση!

Τήνο, τι ωραία! Το αποφασίσατε όταν κάθισε ο μικρός; Τι ωραία που πάτε τόσα ταξιδάκια!

Εμείς θα πηγαίναμε αύριο στα βουνά και στα λαγκάδια, αλλά τελικά θα πάμε το Σαββάτο.

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια!!!

πιπιτσα μπραβο για το μικρουλη σας!!!τελειααα!!!! :D:D

ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ και εσενα ξυπναει τοσο νωρις???που την βρισκουν τοση ενεργεια??? :?:?:?

εγω χθες Δοξα Το Θεο κοιμηθηκα...απο τις 11 μεχρι τις 5.20 σερι και μετα τον θηλασα και κοιμηθηκα αλλη 1 ωρα μεχρι τις 7 οπου σηκωθηκαμε μια και καλη :?:lol:

και εμενα ειναι υπερκινητικος Δοξα Τω Θεο...τα ποδια του τα κουναει σαν ελατηριο...τα χτυπαει πανω στην καλαθα με δυναμη...απορω δεν πονανε??αυτο ειναι καλο και πολυ ενθαρρυντικο γιατι ειχαμε και εμεις θεμα με το γονατακι...για να δουμε...ολοι μας λενε θα περπατησει νωρις...θα δειξει! :D

ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ εχεις fb???πεστο να σε κανω add!! :D thn pipitsa thn exw kai egw fili!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...