Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΑΦΕΝΕ "Με νέες αφίξεις!!" Νο 4

Recommended Posts

Τι κανετε κοριτσια; Το ξερω εχω χαθει αλλα τρεχω λεμε!!! Το σχολειονπου ειμαι οπως σας ειχα πει ειναι μακρυα οποτε η διαδρομη με κουραζει αν κ πηγαινουμε με δυο αλλες κοπελες κανοντας εναλλαγη στα αμαξια. Το σχολειο δεν με ενθουσιασε γιατι καταρχην εχει χιλιαδες προβληματα σαν κτιριο κ ειναι καπως ανοργανωτα τα πραγματα. Η ταξη που πηρα εχει πεντε παιδακια με σοβαρα προβληματα κ απο θεμα εκπαιδευσης μπορω να κανω ελαχιστα πραγματα. Θα ειμαι προσωρινα σε μια αιθουσα κ αναμενουμε να μας φερουν λυομενη αιθουσα για να μεταφερθω. Καταλαβαινετε τι μπαχαλο επικρατει. Το μονο θετικο οτι δεν θα εχω ιδιαιτερη προετοιμασια στο σπτι αφου τα παιδια δεν ειναι κ τοσο εκπαιδευσιμα σε ελληνικα κ μαθημαικα τουλαχιστον. Θα δουλευουμε την αυτοεξυπηρετηση.

Ο Στεφανακος μου τωρα μεγαλωνει, ειναι πολυ ζωηρος αλλα κ αγαπησιαρικο παιδι. Στον καινουριο παιδικο τον λατρεψαν! Προσαρμοστηκε αμεσως, ειναι πολυ κοινωνικος κ μαλλον το διασκεδαζει. Ερχεται σπιτι κουρασμενος αλλα κ λογω ενεργειας ολο πειναει. Μου λειπει πολυ η αληθεια ειναι κ οταν ερθουνε σπιτι ολο αγκαλια ειμαστε κατι που το ζητα ο ιδιος. Ειδικα σημερα δεν ξεκολλουσε απο πανω μου!!

Αυτα τα νεα μας...

Εσεις πως εστε; Δεν διαβασα τα νεα σας, μονο μια ματια εριξα. Μου εμεινε η σκατοπλυμμηρα που εγραψε η Κορινα χαχα!!!

Κατερινακι εσυ πώς εισαι; Τα μικρα σου; Ετοιμα για το σχολειο; Ο μικρος πηγε παιδικο;

Καγκουρακι να την ξυπνας την μικρη πριν πας εσυ για υπνο.

Ανθη πως ειναι ο Πανουλης κ η φραουλιτσα; Τελικα ποτε επιστρεφεις στη δουλεια;

Εσυ Χριστινακι αρχισες δουλεια;

Αννα Μαρια ο Αντρεας πώς ειναι;

Μαρινα ολα καλα με τον μικρο σου;

Για το θεμα που εγινε με την Πιπιτσα τωρα... Δεν θα σχολιασω γιατι δεν αξιζει.. Μονο κριμα θα πω κ παλι κριμα. Ευχομαι μονο τα καλυτερα για τον Αχιλλεα..

Κοριτσια θα σας αφησω, παω για υπνο γιατι στις 5:30 ξυπναω η καημενη... Ευχομαι να ειστε ολες καλα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 956
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Πω πω...φρικτή ημικρανία παο χθες το βράδυ...όχι πάλι ρε γαμώ το..Να δω πως θα βγει η μέρα. Τώρα ξανακοιμήθηκε, ελπίζω να μη μου κάνει γκρίνιες σήμερα..

Χθες πήγαμε με τον μπουμπούκο μου και μια φίλη σε ένα event της The Βοdy Shop. Διασχίσαμε όλο το λεκανοπέδιο, αλλά άξιζε(για τη μαμά)Κοιμήθηκε το ζουζούνι στη ώρα του(στο αμάξι)κ με το που φτάσαμε άκουσε τη φωνή του μπαμπά του κ πετάχτηκε γι ανα τον δει!!! Άρχισε παιχνίδια, χαρές...πανικός. Μετά απο κάποια ώρα αρχίσαμε να τον κοιμίζουμε κ αυτός χτύπαγε παλαμάκια!!!!Κ χασκογέλαγε φυσικά!

Κοιμήθηκε 12!!!

Ανθή, πως τα πάτε;;; Να ξέρεις ότι τον πρώτο καιρό(περίπου 40 μέρες)θα είσαστε σε trial version!Με άλλαλόγια δοκιμή κ απο τις 2 σας. Εσύ όλο με το βυζί απ΄έξω! Όποτε σου ζητάει να της δίνεις γιατί τώρα είναι η περίοδος της εδραίωσης του θηλασμού,

καλημερα κοριτσια μου

χθες εμεις φαγαμε φασολαδα και το απογευμα τους εφτιαξα ντονατς στο φουρνο αναρπαστα εγιναν ,δυο ταψια τα τσακισαν,ειχα και τα παιδια της συνηφαδας μου κοιμηθηκαν προχτες το βραδυ σε μας και ειχα 5 παιδια να προσεχω,λειπουν και τα πεθερικα μου διακοπες και εχουν περιπτερο στο χωριο και το απογευμα πηγαμε ολοι στο περιπτερο υπηρεσια και τα παιδια επαιξαν στην πλατεια,αρχισαμε παλι με τα συναχια και τις μυξες,ο Δημητρης φουλ μυξα και ο Γιωργος εκανε λιγο πυρετο δεν μπορω παλι πως θα αρχισουμε με τις παλιοιωσεις :twisted::twisted: ,σημερα εκανα λιγες δουλιτσες και θα φτιαξω πατατες,αυγα και λουκανικα να φαμε προχειρα

Αννα Μαρια αλλη ορεξη δεν ειχα να παω να καθαριζω τα σχολεια :o για μαγειρεμα ευχαριστως να πηγαινα αλλα καθαρισμα δεν θελω ακου εκει τι μου λεει :lol::lol: τρελη,κριμα η κοπελα και πολυ περισσοτερο η μανα της που δεν παραδεχεται το προβλημα τελοσπαντων,οσο μεγαλωνει θα μειωνει τα γευματα λογικο ειναι,πιστευω οτι και το στηθος σου θα προσαρμοστει σιγα σιγα,βαλε να διαβασουμε αυτο που ειχες γραψει αντε

αντε ρε Μαρακι ελειψες απο την παρεα μας,καλη αρχη και σε σενα ευχομαι,εγω δεν σε φοβαμαι μια χαρα θα τα καταφερεις και θα μπεις σε σειρα ,φιλιακια στον κουκλο σου,

ο Δημητρης δεν ξεκινησε ακομα παιδικο σταθμο εχει ελειψη προσωπικου και θα μας ειδοποιησουν ποτε θα ξεκινησουμ,ε πιστευω οτι και ο δικος μου δεν θα εχει προβλημα εχει και την αγαπημενη του παρεα και ετσι θα ειναι ανετος, χθες παλι εδωσαν ρεσιταλ ολο αγκαλιες και φιλια ηταν :lol::lol:

Ανθη μου μη στεναχωριεσαι θα τα καταφερεις μια χαρα,κι ο Δημητρης στην αρχη ξυπνουσε ανα μια ωρα το βραδυ για να θηλασει και τη μερα ηταν συνεχεια στο στηθος,θα στρωσουν τα πραγματα θα δεις κανε λιγη υπομονη το ξερω οτι κουραζεσαι και δεν αντεχουν τα νευρα σου αλλα σε λιγο καιρο θα επιβραβευτουν οι κοποι σου θα δεις

Κατερινακι μηπως κρυωσε και το κανει αυτο,αστην μερικες νυχτες ακομη και αν δεις και συνεχιζει δοκιμασε να την σηκωσεις να την πας τουαλετα,θα θελει ομως ή θα κλαιει οταν την ξυπνας;;τα δικα μου χαλουσαν τον κοσμο γιαυτο το λεω αφου ο Δημητρης τωρα σηκωνεται μονος του καμια φορα για να κατουρησει και ειναι μεσα στη γκρινια και τις φωνες που να τον ξυπνουσα κιολας,ο μπεμπουλης πως παει απο υπνο;;

Χριστινακι χαθηκες κι εσυ παλι.......

Κορινα πολυ χαλια κατασταση με την πανα ασε...........

δεν θυμαμαι κατι αλλο φιλια σε ολες!!!

Γεια σας, δε σχολιάζω τίποτα γιατί κρατάω Αντρέα!

Κατερίνα, το έβαλα στην ομάδα μας. Άνοιξα συζήτηση με θέμα "Διήγημα για λίγες".

Kατερίνα, τη συνταγή για τα ντόνατ φούρνου ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!

Εγώ σήμερα δνε μαγειρεύω. Έχει παστίτσο απο χθες! Είναι η σπεσιαλιτέ μου, παρ'ότι απο μαγειρική είμαι..σκράπας!

http://www.sintagespareas.gr/sintages/n ... ourno.html αυτη ειναι η συνταγη Κορινα,αν την κανεις δες λιγο το βιντεακι που εχει οπωσδηποτε ,η ζυμη θα κολαει αλλα μην βαλεις επιπλεον αλευρι γιατι θα γινουν σαν ψωμακια να βαζεις μονο στα χερια και στον παγκο για να μπορεσεις να την δουλεψεις

Αννα Μαρια οπως ειπα και στο σχολιο μου αρεσε φοβερα το διηγημα σου ,μου αρεσε πολυ η λεπτομερεια στις περιγραφες σου και ανατριχιασα με το τελος,καλα γιατι αφηνετε το ταλεντο σας να παει χαμενο κι εσυ αλλα και η Χριστινα γραφετε απιστευτα τελεια θελω κι αλλα να διαβασω............

Τι κάνετε κορίτσια;Εγώ είμαι καλύτερα! Χθες ξυπνήσαμε και πήγαμε στη μαμά μου. Βασίλισσα ήμουν! Τίποτα δεν έκανα!!! Με περιποιήθηκαν απίστευτα! Κατά τις 8 το βράδυ βγήκαμε και βόλτα! Πήγαμε σε κεντράκι που είχε δίπλα και παιδική χαρά! Η μικρούλα μου κοιμόταν σχεδόν όλη την ώρα και όταν ξύπνησε τη θήλασα!!! Πάει και αυτό που το φοβόμουν! Πέρασα πολύ όμορφα γιατί βγήκα από το σπίτι επιτέλους! Ο Πάνος χάρηκε πολύ και απ' ότι φάνηκε άρεσε και στη μικρούλα μου η βόλτα!

Σήμερα το μεσημεράκι ήρθαν στο σπίτι μου το Κατερινάκι μας με το αγοράκι της καθώς και το Καρολινάκι! Δεν κάθισαν πολύ δυστυχώς γιατί έπρεπε να επιστρέψουν στο σπίτι τους αλλά τη χάρηκα πολύ την παρέα τους! Ο γιος της Κατερίνας είναι γλύκας!!! Έχει κάτι μαγουλάκια..για φάγωμα! Είναι πολύ μεγάλο μωράκι!!! Η φραουλίτσα είναι μια σταλίτσα! Ένα έχω να πω. Μου γέλασε κιόλας όταν τον χάιδεψα στην πλατούλα! Με κλειστά τα ματάκια αλλά δεν έχει σημασία :lol::lol::lol: Είναι ίδιος ο μπαμπάς του!!!

Είδα και ένα βιντεάκι του γαμπρούλη μου (του πατατούλη της Καρολίνας) στο οποίο γελούσε και έπαθα πλάκα από το πόσο μεγάλωσε και πόσο γλυκό μωράκι είναι! Ο πατατούλης είναι ίδιος η μαμάκα του!

Όσο για την Καρολίνα και την Κατερίνα τι να πω;; Κούκλες και οι δύο και σούπερ αδυνατισμένες!

Μίλησα στο fb με την Κάλλη και μου είπε να σας δώσω πολλά φιλιά! Πέρασε δύσκολα αλλά μόλις νιώσει καλύτερα θα επιστρέψει στο παρεάκι μας!

Κορίνα μου σε ευχαριστώ πάαααρα πολύ για το ενδιαφέρον και για το θάρρος που μου δίνεις! Δεν πρόκειται να τα παρατήσω. Έχω πεισμώσει πολύ και έχω ενημερωθεί πολύ! Θα το παλέψω γιατί αξίζει τον κόπο! Μου έχετε δώσει πολύ κουράγιο και αντέχω ;););););) !!!!Ήδη έχω αρχίσει και φτιάχνω τράπεζα για όταν θα επιστρέψω στη δουλειά.Ευτυχώς με βοηθά και η μαμά μου με τον μεγάλο και έτσι είμαι κάπως πιο χαλαρή!

Άννα Μαρία έτσι είναι και η φραουλίτσα. Κολλημένη στο βυζί! Αρχίζω να το συνηθίζω όμως. Η κλεισούρα μου τη βαράει εμένα. Άμα βγαίνω και ζω σαν φυσιολογικός ανθρωπος δεν μασάω πουθενά. Ακόμα και την αϋπνία την αντέχω (προς το παρόν τουλάχιστον :lol::lol::lol::lol::lol: ). Κάποια στιγμή που θα έχω λίγο περισσότερο χρόνο θα διαβάσω οπωσδήποτε και το δικό σου διήγημα και της Χριστίνας!

Κατερίνα μου πάλι μου άνοιξες την όρεξη με τα ντόνατς..Τι θα κάνω με σένα πια :lol::lol::lol::lol::lol: ;;;;;Σε λίγο αρχίζετε και σχολείο! Θα χαλαρώνεις και λίγο τα πρωινά! Και η μικρούλα μου σαν τον Δημητράκη. Θέλει συνέχεια να τρώει. Ή που θα κοιμάται ή που θα τρώει :?:?:?:?:? Με τον ύπνο πάλι, άλλες μέρες τα πάμε καλά και άλλες χάλια...

Κατερινάκι για τα τσίσα που της φεύγουν, το μόνο που μπορείς να κανεις είναι αυτό που είπες και μόνη σου. Να την ξυπνάς κάποια στιγμή για να πηγαίνει να κάνει.Νωρίς σου ήρθε η περίοδος. Το έχω ξανακούσει αυτό. Δεν είναι συχνό αλλά δεν είναι και απίθανο.

Μαράκι κρίμα που οι συθήκες στο νέο σχολείο δεν είναι καλές..Κάνε υπομονή.Είμαι σίγουρη ότι πάλι θα κάνεις πολύ καλή δουλειά με τους μαθητές σου και θα νιώσεις πολύ καλύτερα μετά!Όσο για το Στεφανάκο σου, είμαι σίγουρη ότι είναι αγαπησιάρης και κοινωνικός! Στη δουλειά επιστρέφω στις 24-09 αλλά απ' ό,τι φαίνεται, το πρόγραμμά μου θα είναι πιο χαλαρό από πέρυσι.

Άννα Μαρία αφού σου περισσεύει τόσο γάλα στείλε τίποτα και από εδώ μπας και γλιτώσω καμιά άντληση :lol::lol::lol::lol::lol: Άντε να μεγλώσει λίγο και η φραουλίτσα μπας και χαλαρώσουμε λίγο κι εμεις..

Πολλά φιλάκια σε όλες σας και σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια που μου δίνετε για το θηλασμό!

καλησπερα στο παρεακι ..που πλακα πλακα ενω δεν γραφω συχνα...εμεινε με τον τιτλο που χα δωσει πριν γεννησω τον γλυκο-πατατουλη μου! :lol::lol::lol:

χαιρομαι που μου στε ολες καλα..

μπηκα στα γρηγορα να δωσω το παρον και να πω ενα γεια γιατι το παπι το μεγαλο :D:D θα ξυπνησει οπου να ναι...και σε λιγο και ο αδελφουλης της...

σημερα πηγαμε για καφεδακι με το καγκουρακι μας και το κουνελακι της...ποσο πολυ χαρηκα που σε ειδα φιλεναδιτσα μου... :D:D και μετα πηγαμε και απο το σπιτι της φραουλομανας μας!!!!οπου ειδαμε τη νυφουλα μου..οπως παντα κομψη και κουκλα!!!!!! και την ανθη μας! α ρε πατατουλη σου την εχω ετοιμη βρε την γυναικα :lol::lol::lol:

οι υπολοιπες μου στε καλα?

ουφ απο δευτερα ξεκιναω δουλεια...γκρρρρρρρρρρρρρ :twisted::twisted::twisted: οποτε θα μαθαινετε τ ανεα μου απο τις δυο φιλεναδες μου μια ςκαι απο τη δουλεια δεν μπαινουμε σε σαιτ κοινων.δικτυωσης... :(:(:( μας τ ακοψαν....

μια συμβουλη εχω να δωσω..εμας τουλαχιστον επιασε... :roll::roll:

για να μην πολυπειραζουν τα πρωτα σας παιδακια τα δευτερα...καλυτερα να τα παιρνετε με το μαλακο..και να τα χτυπατε στο φιλοτιμο...

πχ..εσυ αγαπη μου που σαι τοοοοσο καλο παιδι ειναι σωστο να πονας τον αδελφουλη σου?

ή κοιτα πως σε κοιταει στεναχωρημενος κοκ...

παρα με ξυλια πχ στον πωπο η με το να υψωνουμε την φωνη...βεβαια καποιες φορες ..οταν εξαντλειται η υπομονη μας δεν λεω ανθρωποι ειμαστε...αλλα ως επι το πλειστον με το μαλακο...

σας φιλω όλες μα όοοοοοολες..

α και για ναμην ξεχαστω..ειμαι φουυυυυυυυυυυυυυλ ερωτευμενη με τον μικρο μου γιο!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol:δε λεω... η λυδια ειναι η ζωη μου αλλα και ο πατατουλης ειναι για φαγωμα!!!!!!!!!!!!!!!!τον εχω ξεζουμισει στα φιλιαααα

εμμμμμμμμ με τοσο καλα λογια της φραουλομανας πως να μην ξαναγραψω ε????????

ευχαριστουμε βρε φιλεναδακι εισαι πολυ γλυκια!!!!!!! αλλα και εσυ βρε θηριο εγινες κορμαρα σαν να μην γεννησες!!!!!!!!!!! :o:o πτου πτουυυυυυυυυ...αντε να τα ξαναπουμε απο κοντα..τωρα πλεον σκ η παρασκευη απογευματακι....χαιρομαι πολυ για την ομορφη φιλια μας που εχουμε με εσενα και το καγκουρακι μας!!!!!!!!

Tι ωραια που συναντηθηκατε ρε κοριτσια παλι!!!καλε οταν μπορεσετε για βαλτε καμια φωτο να δουμε κι εμεις το ζευγος πατατουλη-φραουλιτσα

Κατερινακι ξεχασα να σχολιασω για την περιοδο σου,κι εγω θα πω μηπως ειναι λοχεια και δεν σου ηρθε κανονικα ακομα;;και για τα κολοκυθακια κι εγω τυγχανει να εχω πολλα αυτο τον καιρο και θα ειναι τα τελευταια μας μαλλον για φετος,το κακο ειναι οτι δεν μπαινουν καταψυξη αλλα υπαρχουν πολλα φαγητα οπως κολοκυθοκεφτεδες,μαραροναδα με λαχανικα και κατι αλλα που ειχα βαλει και κανει αν θυμασαι κατι σουφλε ηταν και ενα αλλο στο φουρνο με πατατες μαζι,κολοκυθοπιτα χωρις φυλλο κι αλλα πολλα

Ανθη ωραια που πηγατε βολτουλα και δεν σε παιδεψε η μικρη ειδες που τα καταφερνεις μια χαρα ,δεν εχω τη φωτογραφκη την πηραν τα πεθερικα μου,να εβγαζα τα ντονατς να τα γευτεις τουλαχιστον οπτικα,ο Πανουλης θα παει τελικα στον παιδικο δεν μου ειπες,να δωσεις πολλους χαιρετισμους στην Καλη αν ξαναμιλησεις και να της πεις να μπει οταν μπορει

Καρολινακι καλη αρχη με την δουλεια σου!!!

Αννα Μαρια που εισαι σημερα μου ελειψε το κατεβατο σου......

να σαι καλα κατερινακι μου ...τα αγορακια σου καλα?

φιλησε μου τα κουκλακια σου...

να σας ρωτησω κατι ..ιδρωνουν τα παιδακια σας τωρα που κανει ζεστη παροτι κοιμουνται με αρκουδισιον- :lol::lol: αιρκοντισιον??????? :? εμενα της το χω σε 27 και με ενα παραθυρο σε ανακλιση και ξυπναει παπι...ειδικα μαλλια και πισω στο σβερκο...λετε επειδη τη λεω παπενια???περα απο την πλακα ...ζεσταινεται πολυ ευκολα..

εγω παλι ειμαι κρυουλιαρα αν εχω αιρκοντισιον σκεπαζομαι με σεντονακι ...

παω να ταισω τον πατατουλη μου...

ελπιζω να ξαναμπω..

Καλησπερα καλησπερα καλησπερα!

Χαθηκα, μα τι να κανω που ειμαι ολη μερα στη δουλεια και ολο κατι προκυπτει! Εχω το μαμυ ανοιχτο και προσπαθω να γραψω απο το πρωι, τωρα δεν θυμαμαι ουτε τα μισα, αλλα θα γραψω στα γρηγορα γιατι δεν παιζει να τα διαβασω απο την αρχη...

Καρολινακι μας γλυκο, η δουλεια θα μας φαει τις δολιες μανες! Εννοειται οτι τα μωρα μας ειναι ερωτας ερωτας κεραυνοβολος!

ΚΑ μου αρχισατε κιολας με τις ιωσεις; Προμηνυεται δυσκολος χειμωνας, αφου ουτε καλοκαιρι δεν ησυχασαμε απο αυτα! Αν ξεκινησει κι ο μικρος μου σταθμο, αναμενεται να αρρωσταινει συνεχεια πρωτη χρονια!

Με τις ψειρες εκει που λεμε τελος εκει μας ξαναπιανει οικογενειακως η φαγουρα, ολο και κανενα αυγουλακι διασπαρτο του βρισκω αλλα δεν ξερω αν ειναι ζωντανο. Εγω παντως εχω γδαρει το δερμα μου με τα φαρμακα και το χτενακι, κομματια μου πεφτουν!!Σημερα μαλλον θα τον κουρεψει ο νονος του και θα ησυχασουμε!

Κατερινακι μου παλι βρεθηκατε οι τσουπρες;!! Ελπιζω τωρα αν βρεθειτε κανενα Σαββατο να καταφερουμε να ερθουμε με το Δημητρακη, θα χαρω πολυ πολυ!

Ανθη μου εχεις πεισμωσει λοιπον και καλα κανεις! Ειδες δεν ειναι και τοσο δυσκολο να την ταϊσεις εξω.Μια χαρα θα ειστε απο εδω και περα!! Παντως θελει πολλη υπομονη τελικα, μεχρι να εδραιωθει, δεν ξερω αν θα το αντεχα...

Η Καλλη δηλαδη ειναι καλα τωρα; Τα φιλια μου αν ξαναμιλησετε!

Μαρακι καλη αρχη στη σχολικη χρονια στο νεο σχολειο! Κριμα που εχει τοσες ελλειψεις, αλλα δεν κανουν τα κτιρια το μαθημα, τα κανουν οι ανθρωποι και εσυ θα τα πας μια χαρα ειμαι σιγουρη!!!

Καλα Κορινακι πολυ σκατο! Παντως κι εμενα μου βγαζει συνεχεια την πανα και του φοραω σορτσακι!

Αννα Μαρια, οπως εγραψα και στην ομαδα, καλε ειναι τελειο!!!! Μα τελειο! Γραψε ξανα, αφου μπορεις!

Χαιρομαι παρα πολυ που σας αρεσε! Γενικα γραφω κι αν θελετε βαλτε αυτο το μπλογκ που διαβασατε στη λιστα σας γιατι εκει θα τα γραφω απο εδω και περα. Αλλα εχω κολλησει και δεν εχω καμια εμπνευση για το διαγωνισμο..

Γεια σας κοριτσαρες,

Με προλαβανε η Ανθη και το Καρολινακι....βρεθήκαμε το πρωι και περάσαμε πολυ όμορφα για άλλη μια φορα, χάρηκα πολυ που σας είδα και τις δυο. Είστε και δυο πολυ γλυκές και πολυ κούκλες, είδα την φραουλιτσα που είναι μια πολυ γλυκια μπεμπουλα και μοιαζει πολυ στην μαμα της σύμφωνα και με τα ντοκουμέντα που είδα. Τον πατατουλη θα τον δω και live καποια στιγμη, τον είδα όμως σε videακι να ξεκαρδιζετε στα γέλια και είναι τέλειος!!

Μαρίνα σε ευχαριστω για τα καλα σου λόγια, και ο δικος μου μπεμπαρος μου βγήκε, 1,5 μηνών ήταν 5530 και 56 πόντους και γεννήθηκε 3300 και 51 πόντους.

Άννα Μαρία άμα δεις ότι και τις επόμενες μέρες δεν το χρειάζεται το γάλα τότε μην το αντλεις και θα προσαρμοστει ανάλογα το στήθος οι πρώτες δυο-τρεις μέρες είναι δύσκολες. Αλλωστε μεγαλώνει ο Αντρικος και μπορει να κόβει σιγα σιγα κάποια γεύματα.

Μαρακι καλη αρχη στο νέο σχολείο, μπορει να είναι δύσκολες οι συνθήκες αλλα θα τα καταφέρεις. Τι καλα που προσαρμοστηκε αμέσως ο Στεφανακος, να έχει και αυτός μια υπεροχη χρονια και να μην ταλαιπωρηθει καθόλου με ιώσεις και τέτοια.

Κατερίνα μη μου πεις ότι αρχίσατε απο τώρα τις ιώσεις,περαστικα σας. Ευχαριστω για τις ιδέες μια που είχες βάλει ογκρατεν μελιτζανας κολοκυθιου την είχα φτιάξει και ήταν πολυ νόστιμη.

Ανθη μου είδα ότι τα πας πολυ καλύτερα, βγηκες και έξω είδες τίποτα δεν είναι δυσκολο.

Καρολινα και η Αγγελική ιδρώνει όχι πολυ αλλα λιγο στα μαλλακια, βέβαια εγω τώρα δεν βάζω κλιματιστικο αφου έχει δροσισει αρκετα τα βραδια.

Χριστινακι σε ταλαιπωρούν ακόμα οι ατιμες οι ψειρες ο μικρός με το μου ρέμα θα ξεμπερδεψει σίγουρα.

Εγω δεν έχω καταφέρει ακόμα να διαβάσω τα διηγήματα σας θα το κάνω με την πρώτη ευκαιρία....

Φιλακια σε όλες, ταΐζω τον μικρούλη για να αρχίσω μετα διαδικασιες μπάνιου και ύπνου και στα δυο

Γεια σας κορίτσια. Έχω νεύρα..Πολλά νεύρα. Με πήρε τηλ. η πεθερά μου πριν λίγο και μου λέει : "Η μπέμπα είναι συνέχεια στο στήθος σου. Μίλαγα πριν με την αδερφή μου και είπαμε μήπως δεν έχεις γάλα ή μήπως είναι αραιό και δεν την χορταίνει" :evil::evil::evil::evil::evil::evil: Ρε κορίτσια, αγωνίζομαι για να τα καταφέρω και τέτοια σχόλια μου τη δίνουν απίστευτα. Δεν καταλαβαίνει ότι μου κάνουν κακό;; Ενθάρρυνση χρειάζομαι..Τόσο δύσκολο είναι πια να το καταλάβει;; Μέχρι και ο πατέρας μου που είναι άντρας και δεν έχει θηλάσει μου λέει μπράβο και να συνεχίσω και να είμαι περήφανη που η μικρή μεγαλώνει με το γάλα μου...

Μαρίνα κι εγώ του έδωσα μόνο το πρωτόγαλα στο μαιευτήριο. Ήμουν αποφασισμένη να μην κάνω τα λάθη που έκανα στον Πάνο. Το πρωτόγαλα τους φτάνει αυτές τις πρώτες μέρες.

Καρολινάκι μου ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια. Ακόμα μια φορά με ανέβασες πολύ!

Κατερινάκι σ' ευχαριστώ και σένα πολύ! Σας θεωρώ και τις 2 φίλες μου καλές και είμαι πολύ χαρούμενη που σας γνώρισα. Γι' αυτό και σας εμπιστεύομαι προσωπικά μου θέματα!

Κατερινάκι αν έβλεπα τα ντόνατς και σε φωτογραφία θα με αποτέλειωνες :lol::lol::lol: Η φωτογραφική μηχανή μου χάλασε αλλά τώρα που θα πάρω άλλη σίγουρα θα σας βάλω φωτό!

Χριστινάκι εύχομαι να απαλλαχθείτε σύντομα από τις παλιοψείρες..Τις μισώ :twisted::twisted::twisted::twisted: Ευτυχώς που όταν κόλλησε ο Πάνος την είχα γλιτώσει. Ο θηλασμός είναι πράγματι δύσκολος στην αρχή αλλά έχω πεισμώσει πάρα πολύ. Πιο πολύ με πεισμωνουν σχόλια σαν αυτά της πεθεράς μου :twisted::twisted::twisted::twisted: Η Κάλλη είναι καλύτερα αλλά απ' ότι κατάλαβα δεν είναι ακόμα έτοιμη να επιστρέψει στην ομαδούλα μας. Δε θέλει λέει να μας επιβαρύνει με τα δικά της :(:(:(

Άννα Μαρία είμαι κι εγώ περήφανη που το κοριτσάκι μου μεγαλώνει από μένα..Μακάρι να γυρνούσα το χρόνο πίσω και να μην τα είχα παρατήσει τόσο εύκολα στο αγοράκι μου :(:(:(:( Ήμουν άδικη μαζί του :(:(:(:(

Φιλάκια πολλά!!!!!!!!!

Γεια σας!

Εγώ σήμερα έτρεχα όλη μέρα. Σας διάβαζα, αλλά δεν μπόρεσα να γράψω. Το πρωί πήρα τον Αντρίκο και τον άφησα στο μαγαζί των γονιών μου, έτσι για να κάνει βόλτα, κι εγώ πήγα τράπεζα, και μετά με τη μάνα μου στο μαγαζί με τις κουρτίνες και τις έκλεισα. Μετά παλεύαμε να κλείσουμε εισιτήριο για τον άντρα μου μέσω ίντερνετ, κι όλο κάποιο λάθος κάναμε και έπρεπε να ξαναρχίσουμε να συμπληρώνουμε τη φόρμα απ' την αρχή. Σας είπα ότι θα πάει Πάτρα; Δε σας είπα. Θα πάει 18-24 του μήνα. Να δούμε πώς θα αντέξω μόνη μου με τον Αντρέα σε συνδυασμό με το σχολείο. Ευτυχώς θα είναι κι ο αδελφός μου εδώ, και θα έρχεται να κοιμάται κανένα βράδι.

Μετά μέχρι να φάμε πέρασε η ώρα, με το τρέξιμο να κάνω ένα μπάνιο, κάναμε μπάνιο το μωρό, τον θήλασα κι έφυγα με την ψυχή στο στόμα για το σχολείο.

Πάλι δεν ήπιε το γάλα του ο κυριούλης και πετάχτηκε τόσο γάλα... Τώρα δεν ξαναβγάζω, αλλά λογικά όταν έρθουν οι μαθητές και θα επιστρέφω στις δέκα-δέκα και είκοσι, θα θέλει νωρίτερα να πίνει γάλα. Θα δείξει... Από την άλλη, φοβάμαι να φεύγω τόσες ώρες απ' το σπίτι και να μην αφήνω γάλα.

Εν τω μεταξύ, εκεί στο χωριό που είναι το σχολείο είχε πανηγύρι, και μια συνάδελφος που είναι από εκεί έφερε διάφορα εδέσματα. Μιλάμε για τρία κουτιά, όχι δίσκους, κουτιά, λουκουμάδες, βάζα με ξηρούς καρπούς, ένα δισκάκι σουτζούκο, και κάτι άλλα ψιλά. Έφαγα τόσους πολλούς λουκουμάδες που πόνεσε η κοιλιά μου!

Ανθή, τέλεια περάσατε! Μπράβο που βγήκες και θήλασες και σε δημόσιο χώρο! Βρε, αυτά που σου λέει η πεθερά, τα έλεγε και σ' εμένα η μάνα μου. "Μήπως είναι αραιό το γάλα σου και δε χορταίνει το μωρό και γι' αυτό κλαίει; Να πεις στο γιατρό να το ζυγίσει (λες και κατά παραγγελία ζυγίζουν τα νεογέννητα οι παιδίατροι) για να δούμε αν τον φτάνει το γάλα σου". Και είχα και τον άντρα μου να μου λέει να δώσουμε ξένο για να κοιμηθούμε, λες και αν έδινα ξένο θα κοιμόταν! Από το ένα μπαίνανε, από το άλλο βγαίνανε. Ούτε που έδινα σημασία, και τελικά δικαιώθηκα.

Πόσο ζηλεύω που συναντηθήκατε!

Καλέ, πες στην Κάλη να μπαίνει, τι θα πει δε θέλει να μας φορτώνει με τα δικά της;

Καρολινάκι, συμφωνώ μ' αυτό που λες για τα μεγαλύτερα αδελφάκια. Πιστεύω ότι, αν πάρουμε πολύ αυστηρά τα μεγαλύτερα παιδιά που ζηλεύουν, θα χειροτερέψουμε τα πράγματα, γιατί θα βλέπουν ότι το μωρό όλο κλαίει και δεν αφήνει κανένα να κοιμηθεί και οι γονείς δεν το τιμωρούν, ενώ αυτά τα τιμωρούν αν κάνουν μια μικρή αταξία, ότι το μωρό τραβά όλη την προσοχή κι αυτοί είναι αδικημένοι, κ.λπ.

Κι ο Αντρέας ιδρώνει, αλλά με το κλιματιστικό σπάνια. Εμάς έχει δροσίσει, αλλά το βράδι που κλείνουμε τα παράθυρα κάνει ζέστη στο σπίτι. Τώρα που κοιμήθηκε δεν του έχει βάλει ο άντρας μου κλιματιστικό, και μου φαίνεται αρκετά ιδρωμένος.

Εμείς στο σχολείο έχουμε έναν υπολογιστή στο σύλλογο, εκτός αν πάμε στην αίθουσα υπολογιστών, αλλά η οθόνη βλέπει προς τα εκεί που καθόμαστε, πράγμα που σημαίνει ότι ό,τι βλέπουμε, το βλέπουν και οι υπόλοιποι. Εγώ μπαίνω στο μάμμυλαντ και διαβάζω, αλλά δε γράφω, γιατί δε θέλω να κάθομαι πολλή ώρα. Στο facebook δεν τολμώ να μπω.

Κατερίνα, ντόνατς φούρνου ε; Δεν τρελαίνομαι γενικώς για ντόνατς. Προτιμώ τους λουκουμάδες! :P

Καλά, από τώρα αρχίσατε με τις ιώσεις; Μακριά από μαααααααααααας!!!!!!!!

Μαρία, όπως λέει και η Χριστίνα, οι άνθρωποι κάνουν το μάθημα, όχι τα κτίρια!

Χριστίνα, σκέφτηκα λίγο για τον διαγωνισμό που μας είπες, αλλά δε μου έρχεται κάτι. Μάλλον θα πρέπει να σκεφτείς κάποιο στόρι με βάση κάποια ομάδα από αυτές τις λέξεις, και τις υπόλοιπες να τις χρησιμοποιήσεις ως δευτερεύουσες. Δεν είναι ανάγκη όλες να παίζουν πρωτεύοντα ρόλο στην ιστορία.

Εγώ γι' αυτό δε θα ήθελα να συμμετάσχω σε τέτοιο διαγωνισμό, γιατί είναι πολύ περιοριστικός.

Σίγουρα έχω ξεχάσει να σχολιάσω πολλά, γιατί γράψατε και πολλά!

Σας φιλώ όλες προς το παρόν!

Σας έβαλα και το άλλο διήγημα. Έσβησα κάποια που μου φάνηκαν περιττά. Παραμένει, όμως, αρκετά μεγάλο. Διαβάστε το, αν βρείτε χρόνο και πείτε μου εντυπώσεις.

Ανθη μου να κλείνεις τα αυτιά σου σε τέτοια σχόλια, αχ αυτη η πεθερα....

Δες στο βιβλιάριο τις καμπύλες, δες ποσο γεννήθηκε και ποσο θα πρέπει να είναι στον ένα μήνα αν ακολουθήσει την ίδια καμπύλη, είμαι σίγουρη ότι η φραουλιτσα σε μια βδομάδα που θα κλεισει μήνα θα τα έχει παει περίφημα απο θεμα βαρους, μια χαρα γαλατακι έχεις και μεγαλώνει η κουκλιτσα σου.

Να της πεις ότι το στήθος σου δεν είναι μονο για φαγητο είναι η παρηγοριά και η ασφάλεια της έτσι της αρεσει να κάθεται και να απολαμβάνει μανούλα. :D

Ανθη δες και εδω είναι καμπύλες για μωρακια που θηλαζουν αποκλειστικα

http://kellymom.com/images/growth/growthcharts.gif

Με μια ματια που έριξα η φραουλιτσα έχει πάρει ήδη το βάρος που θα έπρεπε να πάρει σε ένα μήνα!!!!!!!

Για περισσότερες πληροφοριες δες εδω http://www.kellymom.com/babyconcerns/gr ... harts.html

καλημερα κοριτσια!!!

ΕΙΜΑΙ ΑΥΠΝΗ ΕΝΤΕΛΩΣ!!!

επιασε ο αντρας μου ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ δουλεια και τωρα τον εχω εγω ολο το βραδυ και την ημερα!!!

ενα θα σας πω!!!χθες ανα 1 με μιση ωρα ημουν στο ποδι...καταλαβαινετε....εχει τρομερη φαγουρα στα δοντια...πηρα το gel της frezyderm αλλα μπα δεν κανει τιποτα...σημερα θα τον παω παιδιατρο δεν αντεχω αλλο...!!!! :cry::cry::cry:

αχ και ακουω και την ξαδερφη μου που ειναι νεογεννητο και κοιμαται 3ωρα και τρελλενομαιιιιιιιιιιιιιι :o:o:o:o

μονο το δικο μου ειναι γκρινιαρικο???? :?:?:? η μανα μου λεει το κακομαθαμε !!!γιατι οντως θελει ολο αγκαλια...αλλα κακομαθαινουν απο τωρα???

σορρυ που δεν σας σχολιαζω αλλα κλασικα γκρινιαζει :?:?

Καλημερα κουκλες!

Ανθουλα μου μην αισθανεσαι τυψεις για τον Πανο. Σιγουρα το μητρικο γαλα ειναι το καλυτερο αλλα μια χαρα μεγαλωνουν τα παιδακια και με το ξενο, δεν χρειαζεται να τρελαινεσαι. Εγω με το πρωτογαλα παντως ειχα δει οτι δεν χορταινε. Τη δευτερη μερα στο μαιευτηριο καθε τρεις και λιγο στο στηθος τον ειχα αλλα δεν σταματησε να κλαιει ολη νυχτα, μεχρι που εβαλα κι εγω τα κλαμματα κι αρχισα να νιωθω τυψεις κι οτι ειμαι αχρηστη και δεν μπορω να ταϊσω το μωρο μου κι ευτυχως μια μαια με λυπηθηκε και μου εδωσε κρυφα ενα μπουκαλακι απο αυτα τα μικρα μιας δοσης που ειναι και εφαγε και ησυχασε το παιδακι μου. Δεν το μετανιωσα, ισως επρεπε να επιμεινω, αλλα ο καημενος, δεν αντεχα να τον βλεπω να σπαραζει ετσι. Κι αν ξανακανω παιδακι το ιδιο θα κανω, δεν υπαρχει περιπτωση να το αφησω να κλαιει απο την πεινα. Τελικα βεβαια δεν καταφερα να τον θηλασω αποκλειστικα, εδινα και δικο μου και ξενο, αλλα τι να γινει...

Η Καλη δεν εχει λογο να νιωθει ετσι, ειμαστε εδω για να λεμε και τα χαλαρα αλλα και τα ασχημα και να ξαλαφρωνουμε, καλο θα της κανει να μιλησει, ακου μας φορτωνει!

Αννα Μαρια θα ερθει εδω ο συζυγος κι εσυ οχι; Δεν μπορεις να παρεις καμια αδεια ασθενειας να ερθεις Αθηνα να σε δουμε κιολας;;;Χεχεχεχε! Δεν εχω διαβασει το νεο διηγημα που εβαλες ακομα, σιγουρα θα ειναι τελειο! Μου εδωσες και ιδεα για το δικο μου, αλλα δεν ξερω αν θα καταφερω να το βαλω σε 1000 λεξεις, οποτε θα το γραψω για παρτη μου κι αν βγει μεγαλο δεν θα το στειλω. Ερωτας καθηγητη με μαθητρια, αυτο με ενεπνευσε, μολις το τελειωσω θα το ανεβασω να το δειτε.

Μαρινα μου κουραγιο και υπομονη! Ευτυχως βρηκε ο αντρουλης σου δουλεια και θα ξαλαφρωσετε λιγακι!

Αχ βρε κοριτσια, κι ο δικος μου ειναι τωρα 2 μερες δοκιμαστικα σε μια δουλιτσα, καντε το σταυρο σας να τον παρουν, βεβαια ειναι 12ωρο και σιγουρα 6 μερες και λεφτα δεν εχουν πει ακομα, αλλα τωρα ο,τιδηποτε βρει θα ειναι σωτηριο και οικονομικα, αλλα και για την ψυχολογια του.

Καγκουρακι μου δεν ξερω αν με ταλαιπωρουν, εγω στην ιδεα και μονο βαζω συνεχεια φαρμακα, μια λοσιον, μια πετρελαιο, μια ξυδι κι ολο γδερνομαι με το χτενακι, τις ΜΙΣΩ!!!! Ο μικρος εχτες δεν καθοταν να κουρευτει με τιποτα, γανιασε στο κλαμα, μεχρι που ηρθα απο τη δουλεια και τον πηρα αγκαλια και κουρευτηκε λιγο, αλλα στα μισα αρχισε να κοπανιεται κι ετσι τωρα ειναι μισοκουρεμενος και θα πρεπει μεσα στο σκ να ξαναπροσπαθησουμε...

Αυτα απο μενα σας καλημεριζω ολες!

μια γλυκια καλημέρα σε όλο το ομορφο παρεακι.. :D:D:D

σημερα αδιαθετησα λιγακι πιο νωρις στις 26 μερες ...και ποναει η κοιλιτσα..η μεσουλα... :( αλλα αυτο δεν σημαινει οτι σταματησα να κανω δουλιτσες.. :? τωρα εκατσα απο το πρωι...και σε λιγο θα ξυπνησει ο γλυκοπατατουλης μου..οποτε θα σας αφησω...

χριστινακι μου γλυκο...τελικα εμεις δεν γνωριστηκαμε που λεγαμε τοσες φορες... :(:( ελπίζω καποια στιγμη να τα πουμε και απο κοντα.. :D τα ανηψακια σου πως τα πανε? ο μικρουλης σου?

αννα μαρια μου ..ξερεις τι εχετε εκει και μου αρεσει τρελααα...? το χαλουμι....αχ να χα μια κομματαρα τωρα.. :D:D μιαμ μιαμμμμ... το θηριακι σου καλα?

κατερινακι μου...κοζανιωτικο :lol::lol::lol: φιλησε μου τα αγορακια σου...

καγκουρακι μου γλυκο και ανθουλι μου...μακια φιλεναδιτσες μου...

καλησπερα κουκλες μου

χθες μας εριξε μια βροχαρα το απογευμα ,χαλασμος εγινε και βλεπω και σημερα τα ιδια θα εχουμε παλι,αν βρεξει μια μερα το παιρνει σερι μετα :twisted::twisted: επεσε και λιγο η θερμοκρασια ειδικα το βραδυ,αν συνεχισει ετσι θα θελουμε χοντρες κουβερτες σε λιγο,ευτυχως ο Δημητρης ειναι πολυ καλυτερα εχει λιγες μυξουλες μονο ,κρυωμα ηταν μαλλον κι οχι ιωση γιατι δεν ειχε αλλα συμπτωματα,τη Δευτερα εχει αγιασμο το μικρακι μου και την Τριτη τα μεγαλα,ο μικρος παιρνει συνεχεια την τσαντα του και βαζει διαφορα πραγματα μεσα κι οταν τον ρωτανε τι θα παιρνει μαζι του στο σχολειο παιρνει υφος και λεει ενα βρακι και ενα αγγουρι τωρα πως τα συνδυασε αυτος ξερει :lol::lol: πιστευω οτι δεν θα εχει προβλημα αφου θα εχει την αγαπημενη του μαζι πιστευω δεν θα με ψαχνει αντε να δουμε...

Καρολινακι εγω δεν μπορω να σου απαντησω για τη ζεστη γιατι εδω στα βορεια ηδη δροσισε αρκετα τα βραδια και δεν ιδρωνουν πια τα παιδια ,σε λιγο θα αρχιζουμε να φοραμε μακριες πυτζαμες και να ριχνουμε κουβερτουλες καμια βροχουλα ακομα και πανε οι ζεστες :( να μου φιλησεις κι εσυ τα κουκλακια σου,ασε οι δουλειες δεν τελειωνουν ποτε κι εγω ωσπου να καθαρισω τον ενα οροφο βρωμιζει ο αλλος και ξανα απο την αρχη σημερα καθαρισα κατω και εκανα και το μπανιο τελειωμο δεν εχουμε

Αννα Μαρια γιατι δεν παιρνεις κι εσυ μια αδειουλα να ταξιδεψετε μαζι με τον αντρα σου;;αλλα κι εκει να μεινεις δεν σε φοβαμαι εγω μια χαρα θα τα καταφερεις με τον Αντρεα,αρχισατε παλι με τα κερασματα;;;λουκουμαδες εε;καλη ιδεα μου εδωσες τους βαζω στα προσεχως για να τους φτιαξω,τα συγκεκριμενα ντονατς που λες επειδη γινονται στο φουρνο δεν εχουν καθολου λαδια και ειναι πολυ νοστιμα και ελαφρια και ξετρελαθηκαν και τα παιδια και μου λενε να τα ξανακανω ,αντε τωρα που θα αρχισουν τα σχολεια δεν θα σταματαω παλι με την κουζινα οχι οτι σταματησα ολο το καλοκαιρι αλλα λεμε τωρα

Ανθη μου μην ακους τι σου λενε ολες τα περασαμε αυτα γιαυτο κι εγω δεν τα καταφερα να θηλασω τα μεγαλα μου και πολυ θα ηθελα να γυρισω τον χρονο πισω,το ξερω πως ειναι κανεις δεν σε στηριζει και απο πανω σου λενε και χιλια δυο ομορφα,βαλε πεισμα και βουλωσε τα αυτια μια χαρα τα πας,και οπως ειπε και η Χριστινα αν ξανα μιλησεις με την Καλη μας να της πεις οτι εδω ειμαστε και για τα δυσκολα αλλα και για τα ευκολα να μην δισταζει και να μπει να μας γραψει

Χριστινακι δυσκολο αυτο με το κουρεμα ,οταν δεν καθονται ειναι μεγαλος μπελας ,ο νονος του κομμωτης ειναι;;που τα να τον κουρευε και κανενας αγνωστος τι θα εκανε ,ευχομαι ολοψυχα να μεινει ο αντρας σου στη δουλεια σιγουρα θα τον βοηθησει και ψυχολογικα πολυ ,πρεπει να παιζει κι αυτο εναν μεγαλο ρολο νομιζω που δεν τα πηγαινατε τοσο καλα τελευταια μακαρι να τον παρουν

Κατερινακι εσυ τι εκανες τελικα μαυτη τη δουλεια;;εχεις νεα;;πως τα πηγε η Αγγελικη με την επανοδο της στο σταθμο;;

Μαρινα κανε υπομονη και μην συγκρινεις τα αλλα μωρα με το δικο σου , το καθενα ειναι ξεχωριστο,δεν νομιζω να σου κανει κατι ο παιδιατρος αν δεν εχει κατι παθολογικο το μωρο σου

Μαρακι μου πολλα φιλια στον Στεφανακο μας να δωσεις

Κορινα τα εφτιαξες τα ντονατς;;

και πολλα φιλια σε ολες!!!

Γεια σας!

Τώρα κάθισα... Απ' το πρωί τρέχω σήμερα.

Το πρωί πήγα στο σχολείο γιατί είχαμε σεμινάριο. Πήγα μόνη μου, γιατί δεν κανονιζόμασταν με τους άλλους φιλολόγους, θα πήγαιναν ο καθένας μόνος του και νωρίτερα, έτσι είχα την οδήγηση, είχα και την αφόρητη πλήξη του σεμιναρίου. Μιλάμε, τα σεμινάρια αυτής της επιθεωρήτριας είναι τα ανιαρότερα από τη δημιουργία του θεσμού των σεμιναρίων. Τουλάχιστον απαλλαχτήκαμε από το απόγευμα.

Το μεσημέρι ήρθα σπίτι, τάισα τον Αντρέα, παίξαμε, τον κοίμισα κι έπιασα το σίδερο. Σιδέρωνα, σιδέρωνα, ξύπνησε ο Αντρέας, εγώ σιδέρωνα, σιδέρωνα, σιδέρωνα. Μετά σκούπισα, μπανιαριστήκαμε και τον πήρα και πήγαμε στην εκκλησία. Πήγαμε με τα πόδια για βόλτα, δηλαδή εγώ περπατούσα, ο Αντρέας ήταν στο καρότσι του. Μετά την εκκλησία κάναμε κι άλλη βόλτα στη γειτονιά και μετά ήρθαμε, αφού έφαγε, παίξαμε, τον κοιμίζαμε εκατό ώρες και δεν κοιμόταν, (τελικά τον πήρε ο ύπνος στο πάρκο), τελείωσα με το υπόλοιπο σίδερο. Ευτυχώς έκανε ο άντρας μου το σφουγγάρισμα όταν λείπαμε, κι αύριο θέλω να καθαρίσω τα υπνοδωμάτια γιατί κολυμπούν στη σκόνη...

Μαρίνα, μάλλον σου έτυχε γκρινιάρικο και δύσκολο μωρό! Είσαι σίγουρη ότι είναι δόντια; Μήπως είναι κάτι άλλο; Μήπως δεν είναι τίποτα κι απλώς γκρινιάζει; Βόλτα τον πηγαίνετε;

Κι εγώ γι' αυτό δεν ήθελα να βρει ο άντρας μου δουλειά. Τις ελάχιστες φορές που έμεινα όλη τη μέρα μόνη μου με τον Αντρέα τα έφτυσα. Πού να ήμουν κάθε μέρα, και το απόγευμα σχολείο;

Χριστίνα, πολύ χάρηκα που βρήκε δουλειά ο άντρας σου!

Τελικά το διήγημα το διάβασες;

Καρολινάκι, κι εμένα στις 26 μέρες μου ήρθε η περίοδος τις δύο τελευταίες φορές. Δηλαδή τρεις φορές μου ήρθε μετά τη γέννα, ε, την πρώτη ήρθε στο άσχετο και μετά τις δύο επόμενες στις 26 μέρες.

Κατερίνα, πολύ γέλασα με το Δημήτρη και το περιεχόμενο της τσάντας του!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σήμερα στο σεμινάριο είδα ένα φίλο του άντρα μου από Ελλάδα που είναι διορισμένος Κύπρο. Η γυναίκα του είναι δασκάλα, διορισμένη στη Θεσσαλονίκη, και λέει στο σχολείο δεν έχουν καθαρίστριες, ενώ έκαναν μια ολόκληρη συνεδρίαση για το χαρτί υγείας, γιατί λέει, δεν έχουν και πρέπει να το χρησιμοποιούν με φειδώ... Αν θέλεις, τους λέω να πηγαίνεις να καθαρίζεις κι εκεί. :P :P :P :P :P :P :P :P

Ρε κορίτσια, δε θέλω να πάω στην Πάτρα!!! Γιατί να θέλω να πάω να μείνω με τα πεθερικά μου, έστω και για μια βδομάδα; Κι όχι μόνο με τα πεθερικά. Θα γίνεται ένας χαμός στο σπίτι τους, θα πάει και ο άλλος γιός που είναι στη Μυτιλήνη με τη γυναίκα και το παιδί του, είναι και το παιδί του από τον πρώτο γάμο που όλο και τριγυρίζει στο σπίτι, είναι και ο μικρός γιός που μένει μεν στη γιαγιά, αλλά θα πηγαίνει και στο σπίτι, είναι και η γιαγιά, χαμός σας λέω! Πού να πάμε ο Αντρέας κι εγώ;

Αφήστε που δε θέλω να σπαταλώ έτσι την άδεια ασθενείας. Δεν ξέρω τι μπορεί να συμβεί μέσα στη χρονιά, και θέλω να έχω την άδεια όποτε τη χρειαστώ πραγματικά. Αφήστε που είναι και ανεύθυνο να σηκωθώ να φύγω μια μέρα μετά που έρχονται οι μαθητές.

Ανθή, ζήτησα από μια κοπέλα από το ποστ με τις φθινοπωρινές μανούλες ένα άρθρο που μας είχε παραθέσει και παλιά για τον ύπνο του μωρού, μήπως και σε βοηθήσει, αλλά έτσι όπως το είδα, είναι λίγο άσχετο με την περίπτωσή σου. Τι γίνεται με τη φραουλίτσα;

Σας φιλώ όλες!

Γεια σας κορίτσια

Σήμερα η Αγγελική με έβγαλε off πολυ γκρίνια το απόγευμα και νευριαζε με το παραμικρό....και για να ασχοληθω μαζι της έκοψαν δυο φορές τον μικρο την ώρα που θηλαζα και μου γκρινιαζε δικαιολογημένα και αυτός.

Είμαι πολυ κουρασμένη μάλλον μου βγήκε η κουραση ολης της βδομάδας....

Για την δουλεια δεν έχω ακόμα κανένα νεα είμαι στην αναμονή αλλα να σας πω την αλήθεια δεν είμαι και πολυ αισιόδοξη...

Χριστίνα μακάρι να πανε όλα καλα και να τον κρατήσουν τον άντρα σου στη δουλεια.

Μαρίνα καλη αρχη και στον δικο σου άντρα, μην αγχωνεσαι μια χαρα θα τα πας μονη σου με το μικρο, λίγο στην αρχη θα ζοριστεις μέχρι να βρεις τους ρυθμούς σας, δεν έχεις άλλη βοήθεια?

Καρολινα και μένα μετα την πρώτη εγκυμοσύνη περίοδος μου ερχόταν κάθε 27-28, μετα την παλλινδρομη κάθε 25-26.

Άννα Μαρία δεν έρχεσαι να κανεις και το δικο μου σίδερο, έχω δυο πλυντήρια μέχρι τώρα και αλλα δυο θα μου βγουν το σαββατοκύριακο να δω ποτε θα τα σιδερωσω....

Κατερίνα ευτυχώς δεν ταλαιπωρήθηκε ο μικρός

Δεν θυμάμαι τίποτε άλλο πάω για ύπνο

Φιλακια

Καλημερα κουκλες!

Καλα Κατερινακι ο Δημητρης σου δεν παιζεται! Ενα βρακι κι ενα αγγουρι!!! Ακομα γελαω μονη μου! Ναι, ο ενας νονος ειναι κομμωτης, αλλα και παλι..δεν!

Αννα Μαρια δικιο εχεις, δεν ειναι σωστο να φυγεις τωρα...αλλα θελαμε πολυ να σε γνωρισουμε απο κοντα, ισως μια αλλη φορα...Το διαβασα και μου αρεσε πααρααα πολυ, σου εχω αφησει σχολιο! Εγραψα και το δικο μου, αλλα δε ξερω τι εγραψα, ισως ασυναρτησιες αφου το εγραφα χτες μεσα στη νυστα 2 η ωρα τη νυχτα, αλλα τοτε μονο βρηκα λιγο χρονο, θα το χτενισω λιγακι παλι...

Καγκουρακι μου γιατι δεν κανεις εσυ ενα τηλεφωνο να μαθεις για τη δουλεια; Δεν ειναι κακο, ισα ισα δειχνει και ενδιαφερον απο μερους σου. Οταν εχουν γκρινια τα μικρα δεν παλευονται!

Καρολινακι μου δοξα τω Θεω καλυτερα ειναι, ακομα ο Παρουλης ζοριζεται, δεν τρωει και τιποτα και δεν παιρνει βαρος δραμι! Καναμε την κηλη και πηγε μια χαρα. Στο τελος του μηνα θα κανουμε χερι-ποδι, αλλο ζορι μετα, αλλα σιγα σιγα ολα τελειωνουν...ευτυχως! Θελω πολυ να σε γνωρισω, ολες σας, αν βγειτε Σαββατο μετα τον Οκτωβρη που χαλαρωνω θα βρουμε εναν παιδοτοπο να μας βολευει ολες και θα παμε. Εχει εναν στο εμπορικο στο μετρο Αγ. Δημητριος, ισως εκει;;; Θα δουμε οταν ερθει η ωρα...

Ο αντρας μου δεν εχει τυπικα βρει ακομα δουλεια. Παει δοκιμαστικα και απο βδομαδα θα μας πουν τι θα γινει, ουτε λεφτα ξερουμε ουτε μερες, σιγουρα θα ειναι και καποιες Κυριακες, ελπιζω οχι ολες, σιγουρα 12ωρο. Για να δουμε! Απο τη μια μου κακοφαινεται που καθολου τωρα δεν τον βλεπω γιατι φευγει 6 το πρωι και γυριζει κατα τις 7 το απογευμα, οποτε στις 11 παρα που γυριζω εγω ειναι κοτοπουλο και πεφτει για υπνο, αλλα αυτο ειναι το λιγοτερο, ας μας κατσει η δουλιτσα και θα τα βρουμε σιγα σιγα ολα!!!!

Φιλακια πολλα πολλα!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...