Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΑΦΕΝΕ "Με νέες αφίξεις!!" Νο 4

Recommended Posts

καλημερα κοριτσακια μου,καλο μηνα!!

μπηκε το φθινοπωρο δυστηχως :o ,δεν περασε πολυ γρηγορα το καλοκαιρακι;;σε λιγες μερες αρχιζει το σχολειο αντε να δουμε τι με περιμενει και φετος :shock:

χθες περασαμε πολυ ομορφα,ξεκινησαμε το πρωι ανεβηκαμε πανω στο Νυμφαιο ,περπατησαμε λιγο και φτασαμε στον Αρκτουρο,ημασταν τυχεροι και ειδαμε πολλες αρκουδες κι απο πολυ κοντα μαλιστα,τα παιδια ενθουσιαστηκαν τοσο απο τη θεα καθως ανεβαιναμε στο βουνο αλλα οταν ειδαν τις αρκουδες απο τοσο κοντα τρελαθηκαν,τους αρεσε πολυ και ρωτουσαν συνεχεια να μαθουν ,υπαρχει και καταφυγιο λυκων οπου και φιλοξενουνται 10 λυκοι αλλα δυστηχως ειναι ανοιχτο για το κοινο μονο τα σαββατοκυριακα κι ετσι δεν πηγαμε,το μεσημερι κατεβηκαμε για φαγητο στο Σκληθρο και μετα φυγαμε για Καστορια,πηγαμε βολτα στη λιμνη ταισαμε τις παπιες και μετα πηγαμε σε ενα παιδοτοπο να παιξουν για να πιουμε καφε κι εμεις με ησυχια,θελαμε να καθισουμε στη λιμνη αλλα με τα παιδια ηταν αδυνατον συνεχεια πηγαιναν πολυ κοντα στη λιμνη και σιγουρα θα μας επεφτε καποιος μεσα αν μεναμε εκει,γυρισαμε το βραδυ και πεσανε ξερα για υπνο και τα τρια,τους αρεσε πολυ η εκδρομουλα μας γεμισανε ομορφες εικονες

Κατερινακι καλη επιτυχια ευχομαι με τη δουλεια,μακαρι να σε παρουν,παλι ξεσπιτωνεσαι κι εσυ;;να περασετε καλα στην Καλαματα!!!σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια,με ανεβασατε πολυ ολες ευχαριστω!!!δυο κιλα πηρες κιολας ο μπεμπουλης σε ενα μηνα;;μπραβο το αντρακι σου φτου φτου,ουτε κι εγω δεν εδινα σιδηρο

Αννα Μαρια ασε μου εχει μεινει αυτη η εικονα με τον διευθυντη,ξεφτιλα........εγω παλι πιστευω οτι αν σε δυο ανθρωπους αρεσουν εντελως τα ιδια πραγματα και ειναι ιδιοι θα βαρεθει πιο ευκολα ο ενας τον αλλο,χρειαζεται και λιγη διαφωνια ετσι να αναβουν τα αιματα και να ζωντανευει η σχεση

Χριστινακι προσπαθηστε να τα βρειτε ρε κοριτσι κριμα ειναι να χαλασετε τη σχεση σας για το τιποτα,φουλ προγραμμα κι εσυ :o με τις ψειρες τι εγινε τελικα;;γλυτωσε το κουρεμα ο Δημητρακης σου;

Ανθη αυτο με το συμπληρωμα μου τη δινει στα νευρα,αφου στον Δημητρη πεταξα το κουτι που ειχα για να μην λεει ο αντρας μου συνεχεια να του δωσω,ειδικα το βραδυ για καποιες μερες ξυπνουσε ανα μια ωρα και φυσικα ο αντρας μου ελεγε δωστου μπουκαλι μηπως και κοιμηθουμε λιγο λες και με το ξενο γαλα θα κοιμοταν,κανε υπομονη ισως περναει αλμα σε λιγο καιρο θα επιβραβευτουν οι κοποι σου ,οσο για το γαλα σου μην το σκεφτεσαι σιγουρα εχεις και πολυ και ποιοτικο γαλα αρκετο για το μωρο σου

Ποπη καλο ταξιδι να εχετε και μην καθεσαι και στεναχωριεσαι με τις αποψεις των αλλων,μην φθειρεις την ψυχη σου για ανοησιες,να περασετε καλα!!!

Μαρακι σε χασαμε ρε κοριτσι γραψε κανενα νεο......

Μαρινακι υπομονη και τιποτα αλλο,ισως να τα πειραξε το φεγγαρι τα παιδακια μας και δεν κοιμοταν χθες......

πολλα φιλια σε ολες!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 956
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Γεια σας κοριτσάκια!

Πόπη, όπως λέει και η Κατερίνα, είναι κρίμα να φθείρεις τον εαυτό σου για ανοησίες. Καλά θα κάνεις να μη δίνεις σημασία και να αποχωρήσεις για να διατηρήσεις την ψυχική σου ηρεμία. Όπως λέει κι ο αδελφός μου, άμα είναι στην δουλειά σου ή κάπου αλλού που δεν μπορείς να το αποφύγεις, θα το ανεχτείς, τι θα κάνεις. Αλλά γκρουπ στο φέισμπουκ;;; DELETE!!!

Καγκουράκι, βησματάκι βησματάκι; :P :P :P :P :P :P :P :P Μακάρι να σε πάρουν, σου το εύχομαι ολόψυχα, αφού, μάλιστα είναι αυτό που θέλεις.

Θήλαστρα, θήλαστρα, ουφ, πρέπει από αύριο ν' αρχίσω κι εγώ αντλήσεις... :(

Καλά να περάσετε στην Καλαμάτα!

Μαρίνα, κουράγιο με τον μικρό, είναι νωρίς ακόμη.

Στα ζώδια δεν πιστεύω, πάντως ο Αντρέας έδωσε ρεσιτάλ χτες: κοιμήθηκε μεσάνυχτα, ξύπνησε 3.40 για γάλα και δεν ξέρω πότε ξανακοιμήθηκε (με πήρε κι εμένα ο ύπνος και ξύπνησα πέντε παρά με κοκκαλωμένο το χέρι που τον κρατούσα και τον έβαλα στο κρεβάτι του) και τέλος, ξύπνησε για πρωί στις 6 και κάτι!!!!! Εγώ σήμερα εννοείται κουτουλάω...

Τελικά είναι πολύ δημοφιλές το ασπρόμαυρο φόρεμα, έχω δει κι άλλες να το φοράνε!

Κατερίνα, ωραία περάσατε κι εσείς! Πήγαμε κι εμείς εκδρομούλα σήμερα στα βουνά, μαζί με τους γονείς μου. Πήγαμε αρχικά Πλάτρες για καφέ, μετά στη Μονή Παναγίας Τροοδίτισσας και προσκυνήσαμε, μετά στο χωριό Πρόδρομος και φάααααγαμεεεεε, και μετά στην πλατεία Τροόδους όπου περπατήσαμε και καθίσαμε σ' ένα πάρκο. Ωραία περάσαμε, αναπνεύσαμε καθαρό αέρα. Δύο αρνητικά σημεία υπήρχαν όμως: το σύννεφο από μύγες στο εστιατόριο που καθίσαμε και η γκρίνια του άντρα μου, που κάθε τρεις και λίγο έλεγε "άντε, θα φύγουμε;". Γενικώς το έχει αυτό, βαριέται εύκολα (στον υπολογιστή πώς δεν βαριέται και κάθεται με τις ώρες;;;) και πάντα θέλει να φεύγουμε νωρίς. Μια μέρα ήμασταν στην παραλία για φαγητό μαζί με την κουμπάρα μας και λέει "να ζητήσουμε λογαριασμό;" και η κουμπάρα ακόμα έτρωγε, και μετά ένιωθε και άσχημα η κοπέλα. Τώρα το δικαιολογεί και καλά ότι κουράζεται ο Αντρέας, αλλά πιστεύω ότι αν καθόμασταν περισσότερο θα ξεκουραζόταν και μετά δε θα διαμαρτυρόταν στο αμάξι. Τέλος πάντων... Ωραία ήταν πάντως, ξεφύγαμε.

Συμφωνώ μ' αυτό που λες για τις σχέσεις. Δυο ολόιδιοι άνθρωποι κάποια στιγμή θα βαρεθούν ο ένας τον άλλο, γιατί δε θα έχουν κάτι άλλο να ανακαλύψουν!

Κλείνω, γιατί το βράδι έχουμε γάμο και θέλω να κάνω αποτρίχωση γιατί είμαι σαν αρκούδα! Δε θα πάμε οικογενειακώς, θα πάω με τη μάνα μου στο κέντρο να χαιρετήσουμε.

Σας φιλώ όλες!

Λυπάμαι για τον χρόνο που σπαταλισαμε όλες μας για να σε βοηθήσουμε.....κανε μας delete όπως λέει και η φίλη....ουτος η αλλος εμεις μιλάμε για ανούσια πράγματα!!!!!κρίμα πραγματικα......

Για τα κορίτσια του καφενέ που δεν κατάλαβαν, ήμουν κι εγώ μέλος στο εν λόγω γκρουπ και αποχώρησα για πολλούς και διάφορους λόγους, με ηρεμία και ευγένεια.

Σας ζητώ συγγνώμη που έγιναν αυτές οι παρεμβολές στο καφενεδάκι μας, όπως καταλαβαίνετε, το ποστάκι μας είναι δημόσιο και μπορεί να μπαίνει ο καθένας και να γράφει ό,τι θέλει. Δε φαντάζομαι να επαναληφθεί, όλοι έχουμε έστω και λίγη αξιοπρέπεια.

Και αν επαναληφθεί δε θα ξανασχοληθώ να σχολιάσω βεβαίως. Σας το γράφω τώρα για να μην αναρωτιέστε από πού ξεφύτρωσαν όλα αυτά τα καινούρια φρούτα.

Κατά τα άλλα, πού χαθήκατε ρε κορίτσια; Απολαμβάνετε τις τελευταίες μέρες των διακοπών;

Εμείς το πρωί πήγαμε εκκλησία. Ο Αντρίκος ήταν πολύ φρόνιμος, κοινώνησε και ο παπάς θυμόταν και το όνομά του (πράγμα που μου έκανε εντύπωση μια που έχει αλτσχάιμερ!). Τώρα θα πάμε στη μάνα μου, και μετά το απόγευμα μάλλον σε ένα πανηγύρι σε ένα χωριό εδώ κοντά. Θα έρθει και μια φίλη μου με τον άντρα και τα παιδιά της.

Σας κλείνω, γιατί πρέπει να ετοιμαστούμε για να φύγουμε, γιατί πεινάααααααω!!!!!!!

Α! Ρε κορίτσια, χτες στην εκδρομή έφαγα τον αγλέουρα, μουσακά, παστίτσιο, ταβά, κλέφτικο, πατάτες, κι ένα σωρό άλλα, και έχασα μισό κιλό. Δεν έφαγα, όμως, γλυκό, περπατήσαμε αρκετά και κυρίως, έχω και περίοδο. Έχω αρχίσει να αγχώνομαι, όμως, όχι ότι θέλω να βάλω κιλά, αλλά γιατί χάνω κιόλας;

Πιπι ολα τα κοριτσια για το καλο σου μιλησαν!

γιατι το πηρες στραβα? διαβασα καθε σχολιο και δεν ειδα τι σε προσεβαλε!

αλλα οπως και να εχει αμα δεν μας ενδιέφερες κανεις δεν θα ασχολουνταν ουτε με εσενα ουτε με την αναπτυξη του μικρου σου! μερικες συμβουλες ηταν απο αρκετες μαμαδες που εχουν μεγαλωσει και εκεινες παιδακια οχι απο τυχαιες στο δρομο!

πραξε κατα βουληση, ευχομαι οτι καλυτερο για σας!

Γεια σας φιλενάδες μου! Σήμερα δεν είμαι και πολύ καλά ψυχολογικά...Με έχει πειράξει στα νεύρα η κλεισούρα :evil::evil::evil::evil::evil::evil: Η φραουλίτσα μου θηλάζει πάρα πολύ συχνά και είναι δύσκολο να πάρω απόφαση να βγω έξω. Επίσης, πήγα σήμερα να αντλήσω γάλα μπας και καταφέρω να αφήσω τη μικρή στη μαμά μου για να κάνω καμιά εξωτερική δουλειά και έβγαλα μόνο 20ml :cry::cry::cry::cry::cry::cry: Είμαι χάλια..Πώς θα καταφέρω να γυρίσω στη δουλειά και να συνεχίσουμε το θηλασμό; Γιατί να τύχει αυτό τώρα που κατάφερα να θηλάσω;; Θα πρέπει να της δίνουν ξενο όσο λείπω αν μπορώ να αντλώ μόνο 20 ml :cry::cry::cry::cry: Ξεκίνησα να αντλώ με μια αισιοδοξία άλλο πράγμα και τελικά ήρθα αντιμέτωπη με την πλήρη αποτυχία...Τι να κάνω ρε κορίτσια;; Τι πρέπει να κάνω;;

Δε σας σχολιάζω σήμερα γιατί η ψυχολογία μου δεν είναι η καλύτερη δυνατή...Σας φιλώ όλες!

Ανθή, τι λες παιδάκι μου; Πώς γίνεται να μην μπορείς να αντλήσεις, αφού στον Πάνο αντλούσες για σαράντα μέρες;;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Σίγουρα μπορείς βρε, αλλά το θέμα είναι να βρεις τον τρόπο που βολεύει τα βυζιά σου!

Εγώ σου είπα, αφήνω το ένα στήθος να γεμίσει για κανένα δεκάωρο για να μπορέσω να αντλήσω μια ικανοποιητική ποσότητα. Την πρώτη φορά που πήγα να αντλήσω κι εγώ κάπως σαν εσένα την πάτησα! Αν πήγες να βγάλεις γάλα μετά από θηλασμό ή λίγη ώρα μετά από θηλασμό, είναι λογικό που έβγαλες τόσο λίγο.

Θα τα καταφέρεις βρε, μην αγχώνεσαι!

Βρε πολυλογουδες τι γραψατε παλι!

Καλημερα, καλη εβδομαδα και καλο μηνααα!!!

Ειστε πολυ γλυκιες ολες που ασχολειστε με το προβλημα μου! Προσπαθουμε παντως. Ειναι πολυ δυσκολο να θες να μοιραστεις ολα οσα σου αρεσουν με τον ανθρωπο που λατρευεις και να μην μπορεις...επισης οι αποψεις μας ειναι σε καποια θεματα η μερα με τη νυχτα! Αλλα το παλευουμε και παλι. Εγω παντως πιο ευκολα θα επαιρνα την αποφαση να χωρισω τωρα με το παιδι παρα πριν. Εγω μπορει να ηθελα να σκοτωνομαι ολη μερα αν ημουν μονη μου και να την εβρισκα ετσι, το παιδι ομως δεν ειναι υποχρεωμενο να ζει ετσι...ευτυχως δεν ξεφευγουμε συχνα μπροστα του...προσεχουμε οσο περισσοτερο μπορουμε. Παιδια τον αγαπαω τον αντρα μου...πολυ κιολας! Και μαλιστα ξερετε τι; Αποφασισα να αρχισω να του το δειχνω! Κουραστηκα να ειμαι μουτρωμενη και μελαγχολικη! Ειπα λοιπον να ξανασυζητησω μαζι του και να γινω πιο γλυκεια και τρυφερη κι ο Θεος βοηθος! Για να δουμε...

Πιπιτσα μη στεναχωριεσαι βρε για τετοια πραγματα. Οταν υπαρχει τετοια ενταση ειναι καλυτερα να κλεινεις το πισι για λιγο και να το ξανανοιγεις οταν ηρεμουν τα πνευματα. Το αν πρεπει η οχι να αποχωρησεις θα το κρινεις αναλογα με το αν θεωρεις κακοπροαιρετα τα σχολια η απλα ξεφυγε η κατασταση επειδη συχνα ο γραπτος λογος δημιουργει παρεξηγησεις. Καλα να περασετε!

Αννα Μαρια φτου φτου τρως κι εσυ τον αγλεουρα! Κι εγω! Ευτυχως εχουμε καλο σκαρι! Κι εγω βρε εχω φαει του σκασμου μεσα στο καλοκαιρι και εχασ 3 κιλα! Μαλλον απο τη ζεστη και την εξτρα κινηση τα χανουμε. Βεβαια αν δεις και συνεχιζει, ε κανε κανενα τσεκ απ δεν βλαπτει.

Καγκουρακι ακουγεται πολυ καλο αυτο με τη δουλιτσα!Θυμισε μου τι εχεις σπουδασει ακριβως, κατι για εργαστηριο ειπες...Μια χαρα παιδαρος ο μικρος σου!

Κατερινακι τι ομορφη εκδρομουλα! Λοιπον, ειλικρινα, αν μου εχει λειψει κατι τωρα με την ανεργια και τα οικονομικα, ειναι οι εκδρομες τις οποιες και λατρευω!!!

Μαρινακι μου σεληνιαστηκαν νομιζω τα παιδακια αυτες τις μερες! Κατα τα αλλα ομως μια χαρα ειστε!

Μαρακι καλωσορισες πισω! Παρεα με την πεθερουλα σου; Ελπιζω αυτο να ειναι καλο! Σιγα σιγα μαζευομαστε επιτελους!

Ανθη μου μην πεφτεις αγαπη μου! Φυσικο ειναι να τα εχεις παιξει! Κανε μια δοκιμη να τη θηλασεις εξω με την ειδικη μπλουζα, ενταξει θα ειναι αβολα, αλλα θα το συνηθισεις. Οσο για το θηλαστρο, μην απογοητευεσαι απο την πρωτη φορα, σιγα σιγα θα το καταφερεις!

Καρολινακι μου τι κανει το Λυδιακι και ο Ποντικουλης σου;

Σας φιλω ολες, αρχιζει μια δυσκολη εβδομαδα, οποτε καλη μας δυναμη!

Α! Βρε κοριτσια, θελω να παρω μερος σε εναν λογοτεχνικο διαγωνισμο, πρεπει να γραψω 1000 λεξεις και να περιεχει μεσα τις λεξεις "θαλασσα, χελιδονι,αμμος,κουτι,τριανταφυλλο,ρολοι,ησυχια,σελιδα, αερας,γαλα". Θελω να γραψω κατι πρωτοτυπο, αλλα δεν μου ερχεται κανεναν στορι στο μυαλο. Αν βρω το βασικο σεναριο θα το γραψω πολυ ευκολα, αλλα κολλησε το μυαλο μου. Μηπως εχετε καμια ιδεα;;;

Εχω ξαναπαρει μερος, αν θελετε μπορειτε να το διαβασετε εδω:http://butterflysstories.blogspot.gr/2012/08/blog-post.html

Χριστίνα, αφού τον αγαπάς τον άντρα σου, πολύ καλά κάνεις και θα του το δείχνεις!!! Πιστεύω ότι με αυτήν την τακτική θα αλλάξουν πολλά πράγματα. Κι εμείς είμαστε η μέρα με τη νύχτα σε πάρα πολλά θέματα, σου το έχω ξαναπεί!

Μη φανταστείς ότι έχω χάσει δέκα κιλά! Τώρα με τη νηστεία του Δεκαπενταυγούστου έχασα ένα κιλό, μετά το ξαναπήρα, τώρα έχασα μισό, κάπως έτσι πάω, χάνω ένα, βάζω ένα. Αλλά με το φαγητό που τρώω κανονικά θα έπρεπε να ήμουν τεράστια! Μάλλον παίζει ρόλο και ο θηλασμός, το τρέξιμο με το μωρό, πώς αλλιώς να το εξηγήσω;

Αυτός ο διαγωνισμός που μας λες τι είναι; Διαγωνισμός διηγήματος; Το λινκ που μας έστειλες; Είναι το κείμενο με το οποίο έλαβες μέρος την προηγούμενη φορά; Αν σκεφτώ κάτι δε θα σου το πω, θα λάβω κι εγώ μέρος στον διαγωνισμό! :P :P :P :P

Πέρσι τον Ιούνιο μου έστειλε ένας φίλος μου ένα διήγημα για διαγωνισμό, για να του πω μια γνώμη. Εμένα το διήγημά του δε μου άρεσε, του είπα κάποια σχόλια, και λέω "δε γράφω κι εγώ κάτι;". Κάθισα ένα πρωινό και έγραψα ένα πολύ μικρό διήγημα, έτσι για πλάκα. Του το έστειλα, βέβαια, και του είπα ότι θα λάβω κι εγώ μέρος, και τελικά πήρα το πρώτο βραβείο!!!!!!!!!!!!!!!! Εξ ημισείας με κάποιον άλλο δηλαδή, αλλά ο φίλος μου ήρθε δωδέκατος νομίζω.

Χωρίς πλάκα, αν σκεφτώ κάτι θα σου πω!

Καλημερα και καλη βδομαδα και καλο μηνα!!!

τι μου κανετε εμεις γυρισαμε χθες βραδυ απο Καλαματα καλα περασαμε αν και κουραστηκα λιγακι μαλλον επειδη κυνηγαγα την Αγγελικη με τατακουνια και δεν ειμουν συνηθισμενη :lol::lol: . Χθες στην επιστροφη δεν ξερω και εγω ποσες φορες σταματησαμε, μια ηταν για θηλασω και ολες οι υπολοιπες για να κανει τσισα η μικρη μολις μας ελεγε μου ερχονται σταματαγαμε και ας εκανε μερικες σταγονες :lol::lol::lol:

Σημερα η Αγγελικη πηγε σχολειο παλι, καλη σχολικη χρονια στις δασκαλες μας και στα παιδακια της Κατερινας και σε ολα οσα θα αρχισουν παλι παιδικο σταθμο.

Σας εβαλα και φωτο στην ομαδα τωρα απο το καλοκαιρι

Θα διαβασω τα νεα σας μετα γιατι πρεπει να βγω για λιγο εξω για κατι δουλειες.

Τί κάνετε κοριτσάκια?????

Εγώ εδώ με το αρμεχτήρι κλασσικά..... κι έχω ξύπνημα στις 4.30 όφουυυυυυυυυ.....

Το καράβι φεύγει 7.30 μιά ώρα πριν πρέπει να 'μαστε εκεί..... αϊ καλαααααα.....

Είμαι πολύ στενοχωρημένη από χθες βράδυ..... αρπαχτήκαμε με μιά παρέα στο φατσομπούκι.....

Νομίζω δεν με έχουνε ξαναπροσβάλει τόσο πολύ άλλη φορά..... πόσο άχρηστη νιώθω.....

Τος πάντων..... σήμερα δε μίλησα καθόλου..... αλλά "βράζω".....

Μέχρι κι ο άντρας μου στενοχωρήθηκε που πληγώθηκα έτσι.....

Αλλά δε φταίει κανείς..... εγώ ο μ@λ@κ@ς που ανοίγω τα σώψυχα μου.....

Τέλος πάντων.....

Σας χαιρετώ γιατί δεν θα ξυπνάω.....

Τα λέμε σε λίγες μέρες.....

Φιλιά σε όλες.....

Pipitsa τι ηθελες να σου πουμε οταν σε 13 μηνων μωρο δε δινεις νερο?Οταν μεχρι 9 μηνων τον ταιζες ξαπλωτο στο καθισμα φαγητου?Οταν τον αφηνεις ξυπνιο μεχρι τις 2?Οταν δεν βοηθας το μωρο σου να παει μπροστα κ το εχεις στασιμο στην ηλικα των 6 μηνων?

Και οταν οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολαααααααααααααααααααααα αυτααα κ αλλα πολλα που θελουμε σελιδες μας τα λες μας ρωτας κ ζητας την γνωμη μας κ συμβουλη μας 20 μηνες τωρα??

Να σου πουμε ελα μωρε δ πειραζει οοοοοοοοοοτα θελησει θα πιει νερο?η αστο κ οποτε κοιμηθει η συνεχιζε να το ταιζεις ξαπλωμενο?Αν σου λεγαμε αυτα που θες να ακουσεις κοινως να σου χαιδευαμε τα αυτια τοτε θα ηταν γιατι πολυ απλα θα αδιαφορουσαμ εγια σενα κ το μωρο σου γιατι δεν θα μας ενδιεφερες σαν φιλη που εμεις νομιζαμε οτι ησουν..

Κριμα πολυ κριμα..

Και απο οτι βλεπω πισω απο την ανωνυμια ενος φορουμ κ σεις λετε ανουσια αδιαφορα τυχαια πραγματα απλωνοντας σεντονια γραψιματος...

Καγκουράκι, τακούνια;;;;;;;;;; Την τελευταία φορά που φόρεσα ήταν στη βάφτιση του Αντρέα, και στο τέλος δεν μπορούσα να περπατήσω!!!!! :lol::lol::lol::lol: Απαπαπα!

Α, καλή χρονιά βρε! Πώς μου διέφυγε!!!!!

Εμείς αρχίζουμε σήμερα το απογευματάκι. Καλή αρχή στην Αγγελικούλα, στα παιδιά της Κατερίνας, στον Στεφανάκο της Μαρίας, ποιο άλλο παιδάκι πάει σχολείο;

Πάω να δω τις φωτογραφίες!

Καγκουράκι, τέλειες οι φώτο! Ειδικά μία που είναι η Αγγελικούλα με ροζ φόρεμα και τσαντούλα, είναι όνειρο! Ο Νικολάκης πολύ μεγάλο μωρό είναι ρε συ!

Έγινε μια "αναταραχή" σε ένα γκρουπ στο φέισμπουκ που ήμασταν μέλη η Πόπη κι εγώ (η Πόπη μπορεί να είναι ακόμα, δεν ξέρω), δε βαριέσαι.

Βρε Αννα Μαρια εμεις τελικα ειμαστε ιδιες!!! Συγχαρητηρια που βγηκες πρωτη! Κι εγω λατρευω να διαβαζω, οπως το λες σε μια βιβλιοθηκη κλεισε με και ασε με εκει! Το κειμενο στο λινκ ειναι αυτο που ειχα παρει μερος παλι πριν 3 χρονοα, αλλα δεν ξερω τι θεση βγηκε. Στο μπλογκ αυτο θα γραφω τις ιστοριες μου. Αν σκεφτεις κατι ευπροσδεκτο! Κι αν θες οντως να παρεις μερος μπες στο artspot.gr και θα βρεις λεπτομερειες.

Κατερινακι τα μωρα σου ειναι ιδια ολοϊδια με σενα!!! Φτου φτου! Φιλια!

Χριστίνα, αν είμαστε εμείς ίδιες μεταξύ μας και διαφέρουμε και οι δύο από τους άντρες μας όπως η μέρα με τη νύχτα τότε και οι άντρες μας είναι ίδιοι μεταξύ τους! Κρίμα που δεν είμαστε κοντά να κάναμε παρέα εμείς οι δύο, κι αυτοί οι δύο!!!!!!

Κατερινα μου μην ασχολείσαι ... αν δεν ήθελε απλά δεν θα ρώταγε συνέχεια και όπως φάνηκε ΄ρωταγε εξαφανιζόταν και τέλος ..το οτι αρπάχτικε δεν καταλαβα αφου μια που τα λεει και μια που δεν ακουει και δεν μιλαει την ακουσες εσυ να μιλαει και να αρπαζεται?ισως εδω στο μαμμυ με τα πολλα φρουτα να αρπαζοτανε γιατι ειπαμε πισω απο ενα ψευδωνυμο αλλα λες αλλιως συμπεριφερεσαι και αλλα κανεις οπως το να απλωνεις σεντονια για ανουσια πραγματα οπως πχ τι κανεις την καθημερινοτητα σου.. χαιρετω...πιπι κανε οτι θες και μην ζητας γνωμες τελευταια συμβουλη...αφου δεν θα τα κανεις ..καλη προοδο να εχει το παιδακι σου!

Ελεος ρε κοριτσια πια,μπορει να ειναι δημοσιος χωρος το ποστακι μας αλλα νομιζω το θεμα σας ειναι η Ποπη και οχι τι κανουμε εμεις,μπορειται να της στειλετε πμ αν θελετε να της τα πειτε και οχι να προσβαλετε ολα τα κοριτσια λεγοντας οτι γραφουμε ανουσια πραγματα για την καθημερινοτητα μας και να κανετε καταληψη στο θεμα μας με το ετσι θελω,δηλαδη εσυ ποια εισαι που θα μας πεις τι θα γραφουμε ουτε σε ρωτησαμε ουτε σου επιβαλαμε να μας διαβασεις,ημαρτον πια,αλλου ξεκινησε το θεμα κι αλλου το πηγατε

στα δικα μας τωρα

σας ευχαριστω για τις ευχες για καλη σχολικη χρονια,ευχομαι κι εγω καλη χρονια στα παιδακια μας που θα πανε σχολειο και στις εκπαιδευτικους μας φυσικα!!!

ο Δημητρης δεν ξερω ποτε θα αρχισει ακομα, σημερα πηρα τηλεφωνο στον παιδικο και μου ειπαν οτι δεν γνωριζουν ποτε θα αρχισουν δεν εχουν καθαριστρια και μαγειρισα και ειναι αγνωστο το ποτε θα αρχισε να λειτουργει ο σταθμος ειδωμεν.............

Ανθη μου μην αγχωνεσαι σιγα σιγα πιστευω θα καταφερεις να αντλησεις γαλα,κανε αυτο που σου ειπε η Αννα Μαρια και μην σε πιανει πανικος σιγουρα θα βρεις τους ρυθμους σου

Χριστινακι να μην μας ευχαριστεις καθολου που ασχολουμαστε με το θεμα σου γιαυτο ειμαστε εδω,καλα θα κανεις και θα του δειξεις ποσο τον αγαπας,πολλες φορες η ρουτινα απομακρυνει το ζευγαρι με αποτελεσμα να μην μιλαει ο ενας στον αλλο και να μην του δειχνει την αγαπη του,πιστευω με λιγη κουβεντουλα και προσπαθεια οτι σε λιγο καιρο θα αλλαξουν ολα θα δεις ,κι εμενα μου αρεσουν πολυ οι εκδρομες και παλιοτερα καναμε πολλες εξορμησεις,ζοριζομαι πολυ που τις περιορισαμε σχεδον τις κοψαμε δηλαδη ,ποιος ξερει παλι ποτε θα μπορεσουμε να ξανα παμε καπου με την κωλοκριση :twisted: τωρα για το διαγωνισμο πιστευω οι πιο καταλληλες να σε βοηθησουν ειναι η Αννα Μαρια και το Μαρακι γιατι δεν μου ανοιγει η σελιδα να δω αυτο που εγραψες;;παντως κι εμενα μαρεσει πολυ να διαβαζω κι εχω διαβασει αρκετα βιβλια.....

Κατερινακι τα παιδακια σου ειναι κουκλακια και τα δυο να τα χαιρεσε,καλα ο μπεμπης φαινεται πολυ πιο μεγαλος για την ηλικια του πολυ αναπτυγμενο μωρο ειναι φτου φτου!!!αλλα κι εσυ μια κουκλα και σου μοιαζουν πολυ και τα δυο

Αννα Μαρια εισαι πολυ τυχερη που τρως τοσο και δεν βαζεις,εγω προσεχω πολυ για να μην ξεφευγω και τρωω πολυ γιατι βαζω πολυ ευκολα,παλιοτερα ημουν κι εγω σαν κι εσενα ετρωγα και δεν με ενοιαζε αφου δεν εβαζα τωρα μαλλον αλαξε ο μεταβολισμος μου, παντως οταν θηλαζα δεν μπορω να πω οτι δεν εβαζα στο τελος κιολας ειχαν κολλησει τα κιλα και δεν εχανα με τιποτα

τα λεμε παλι πολλα φιλια σε ολες!!!

ΚΑ1 το ανουσια πραγματα πιστεψεμεεε δεν πηγαινε σε εσας καθολου μα καθολου ομως ...και εμεις τα ιδια λεμε και τα ιδια κανουμε ...αυτο πηγαινε σε καποια και εκεινη ξερει ποια!! :D:D:D:D:D:D

Δεν ειναι καθόλου ανουσια αυτα που λέτε και που λέμε και εμεις....κάποια άλλη τα θεωρεί ανουσια στην δική μας όμαδα και έρχετε εδω γράφει τα ίδια και κατηγορεί μια ομάδα που γνωρίζει πολυ καλα ποσο δεμένη ειναι και ποσο βοηθάει η μια την άλλη!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...