Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΑΦΕΝΕ "Με νέες αφίξεις!!" Νο 4

Recommended Posts

• Απαντήσεις 956
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημέρα!

Πεσμένη η κίνηση βλέπω... Χμ...

Μαρίνα, ευτυχώς ο Αντρέας κοιμήθηκε αρκετά. Χτες το βράδι πήγαμε βόλτα με την κουμπάρα μου στην παραλία. Ε, ο Αντρέας κοιμόταν από τις εφτάμιση που ξεκινήσαμε απ' το σπίτι, μέχρι τις δέκα και μισή που γυρίσαμε. Όταν φτάσαμε ξύπνησε, τον άλλαξε ο άντρας μου, θήλασε, και ξανακοιμήθηκε μέχρι τις 4.58, οπότε και ξυπνήσαμε ταυτόχρονα, εγώ επειδή με άρπαξε ο άντρας μου και κόλλησε πάνω μου (μέσα στον ύπνο μου), και την ίδια ώρα άρχισε να γαβγίζει πάρα πολύ δυνατά το σκυλί του γείτονα, κι ο Αντρέας προφανώς μόνο απ' το σκυλί του γείτονα. Μετά έκανε μια ώρα να κοιμηθεί. Τον κοίμισα τρεις φορές και ξυπνούσε με το που τον έβαζα στην κούνια. Σε κάποια φάση κάθισε στην αγκαλιά μου και έπαιζε με τη βούρτσα του για τα μαλλιά και σε κάποια φάση αποφάσισε ότι θέλει να κοιμηθεί, οπότε ξάπλωσε στην αγκαλιά μου σε στάση θηλασμού, και άνοιξε και το στόμα του! Ευτυχώς κοιμήθηκε, αλλά εμένα δε με έπαιρνε ο ύπνος. Αποκοιμήθηκα κατά τις εφτάμιση, και στις οκτώ παρά τέταρτο ξύπνησε πάλι... Τον θήλασα και τον παρέδωσα στον άντρα μου, αλλά από ύπνο τίποτα πάλι...

Μπράβο στον μικρούλη σας, κι ο Αντρέας έτσι υπερκινητικός είναι. Στο νοσοκομείο οι νοσοκόμες μου είχαν πει ότι τα μωρά που θηλάζουν αποκλειστικά είναι υπερκινητικά, αλλά δεν ξέρω αν ισχύει, νομίζω ότι απλά είναι στο μωρό.

Στις θεϊκές απολαύσεις εγώ είμαι βρε! Εγώ είμαι αυτή που μοιάζει με φάντασμα, στη φωτογραφία με τον άντρα μου και τον Αντρέα. Στην άλλη φωτογραφία είναι μια φίλη μου.

Είδα τις δικές σας φωτογραφίες, κούκλοι είστε όλοι. Ρε συ, έτσι όπως περιέγραφες τον εαυτό σου νόμιζα ότι είσαι καμιά πάνχοντρη, ενώ μια χαρά κοπέλα είσαι. Όχι πετσί και κόκαλο, αλλά κανονική στα κιλά και πολύ γλυκιά! Τι μας λες τόσο καιρό; :lol::lol::lol::lol::lol:

Στο φέισμπουκ (άλλως φέσιμπουκ) θα με βρεις Άννα-Μαρία Παπαδάκη. Θα έχουμε κοινή φίλη την Πιπίτσα, τουλάχιστον!

Τι τρώτε σήμερα; Εμείς λουκάνικα χωριάτικα και πληγούρι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ANNA MAΡΙΑ εσυ παντως εισαι πετσι και κοκκαλο :lol::lol::lol: καλε τρωγεε!!!και ο Αντρεας σας πολυ ωραιο νινι!! εγω ενταξει επειδη δεν με εχω συνηθισει με περιττα κιλα νιωθω πως ειμαι φακλανα :lol::lol::lol:

ευχαριστουμε για τα καλα σας λογια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Που ειστε βρε καρακουκλαρες;;;

Λοιπον επειδη εχουμε γεμισει με ΓΥΝΑΙΚΑΡΕΣ εδω μεσα λεω το επομενο καφε να το βγαλουμε κατα παραφραση του "η γυναικαρα με τα κοκκινα", Οι Γυναικαρες με τα Καροτσακια!

Εμεις παλευουμε ακομα με τις ψειρες. Καλα εγω εχω ξεμαλλιαστει, πεταξα τις βουρτσες μου και χτενιζομαι με το χτενακι, κουρουπα θα μεινω και ολα απο το φοβο μου γιατι καθε μερα με ψαχνουν και ειμαι καθαρη, αλλα απο τα φαρμακα το κεφαλι μου ειναι γδαρμενο...Ο δε μικρος....εκει που ειχε καθαρισει τελειως τωρα του βρισκω παλι αυγουλακια πισω απο το αυτι. Ειναι ελαχιστα, αλλα πλεον δεν καθεται να τον κοιταξω και να τα βγαλω γιατι εχει ταλαιπωρηθει πολυ. Το χτενακι δεν κανει γιατι ειναι πολυ λεπτα τα μαλλια του και τον εβαζα κατω με τις ωρες να τα βγαλω με το χερι ενα ενα, ε ποσο να αντεξει το μωρακι!!!

Κατα τα αλλα καλουτσικα, με τον αντρα μου παλι σκατα ειμαστε, δεν ξερω τι θα κανω, αλλη γλωσσα μιλαμε πια...

Εχω καλα νεα! Ο Παρουλης μας ειναι πολυ καλα στα πνευμονια του, οι γιατροι το αποδιδουν μονο σε θαυμα! Και το χερακι του καναμε μαγνητικη και φτιαχνει και αυτο με εγχειριση! Το μονο αρνητικο που ανησυχει και τους γιατρους ειναι που οχι μονο δεν παιρνει βαρος, αλλα χανει κιολας, ενω οι εξετασεις του ειναι ολες πολυ καλες...

Ανθουλα μου μην αγχωνεσαι, ο Πανουλης σε λιγο καιρο θα ειναι μια χαρα, καθε αρχη και δυσκολη. Τα παιδια ακουνε αδερφακι και νομιζουν οτι θα βγει απευθειας κανενα παιδι κανονικο ετοιμο για παιχνιδι, μετα σοκαρονται και ξενερωνουν που δεν ειναι ετσι, εμενα η αδερφη μου εκλαιγε μολις με ειδε και ελεγε οτι δεν ειμαι μωρο εγω αλλα ποντικι και να με στειλουν πισω και ηταν 7 χρονων!!! Για αυτο σου ειπα να του δειξεις πως ηταν ο ιδιος οταν γεννηθηκε και ποσο μεγαλωσε σιγα σιγα.

Καλε τι θαυμα εγινε και ανοιγουν οι φωτο;;;

Κατερινα μου ειστε υπεροχη οικογενεια και εγω δεν θα σταθω στους κοιλιακους αλλα στο πλουσιο μπουστο! Φτου σκορδα! Καημο το εχω γιατι εγω ειμαι πλακα!

Μαρινα μου τι γλυκο μωρο! Καλε τωρα γεννησες, τι περιμενες να εισαι στυλακι; Μια χαρα εισαι! Πολυ ωραια τα νεα για τις εξετασεις σας!

Αννα Μαρια πολυ ζουζουνος κι ο δικος σου!Αλλα αυτο με το ξυπνημα που κανεις και μετα μια ωρα υπνο και παλι απο την αρχη καθε πρωι, εγω δεν θα το αντεχα! Απαξ και ξυπνησω δεν μπορω να ξανακοιμηθω...ασε που αμα με ξυπναγαν και με ξαναπαιρνε ο υπνος και σε μια ωρα παλι θα ειχα κατι νευρα...μα κατι νευρα! Καλημερα θα μου ελεγαν, αει σιχτιρ θα απαντουσα!!! Εχει κανει καθολου βηματακια; Απαξ και περπατησει εχεις να τρεξεις, τον κοβω κι αυτον θηριακι!!!

Πιπιτσα ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ! Ειδες πηρε μπρος το παιδι και τωρα ποιος το πιανει! Σιγουρα εβαλε κι η Μεγαλοχαρη το χερακι της! Μανα ειναι εξαλλου! Και μην ξανακουσω αηδιες, σκ@τ@ μανα γιατι; Αυτα τα κινητικα θεματα μπορει να προκυψουν στον καθενα, δεν εκανες κατι εσυ λαθος! Μια χαρα θα πανε ολα!

Κορινα γεια σου και απο μενα! Εκμεταλλευσου την περιπτωση και φαε ο,τι τραβαει η ψυχη σου, αφου ο θηλασμος θελει καλο φαγητο!!!Παιδαρος το μωρο σου!!!

Καγκουρακι επιστρεψατε; Αντε να ειστε καλα και του χρονου...η και νωριτερα!!!

Το Καρολινακι μας τι κανει καλε;;;

Κι η Ολια;

Αραγε η Βανια να ειναι καλυτερα; Εχει κανενας σας νεα της;

Φιλακια απο μενα!

Τι κάνετε κοριτσάκια μου;; Εγώ είμαι κουρασμένη σήμερα γιατί η μικρούλα μου και το βράδυ έκανε χάλια ύπνο και όλη μέρα κοιμάται δεκάλεπτα.Είμαι κινούμενο πτώμα..Τα καλά νέα είναι ότι με τον Πάνο πάμε καλά!! Του την έδωσα να την πάρει αγκαλιά και από τότε έκανε στροφή. Τη φιλάει και δε στραβώνει που με βλέπει να θηλάζω. Έχει ακόμα κάποιες περίεργες αντιδράσεις αλλά τίποτα το φοβερό. Χθες τον πήγα και λούνα παρκ μαζί με τη φραουλίτσα η οποία κοιμόταν συνέχεια (στο σπιτι την έπιασαν οι αϋπνίες μετά :?:?:?:? )..Πάμε καλά λοιπόν. Δε μου ζητά να φύγει και να πάει στη γιαγιά!

Χριστινάκι μου και καλά νέα μας είχες και άσχημα..Κατ' αρχάς χαίρομαι πολύ για το ανιψάκι σου! Μπράβο το μικράκι! Γιατί όμως πάλι είστε έτσι με τον άντρα σου;; Μην αφήνετε τα προβλήματα να φθείρουν τη σχέση σας..Όσο είναι εφικτό κάτι τέτοιο βέβαια..Μήπως να αφήνατε κάπου το παιδί για να βρεθείτε λίγο μόνοι σας;; Αξίζει να το προσπαθήσετε και για εσάς και για το Δημητράκη σας..

Μπράβο Πηνελόπη μου! Πολύ καλά τα νέα σου για το γιόκα σου! Η Παναγίτσα τα φυλάει τα παιδάκια μας και τα προστατεύει!

Άννα Μαρία ξεκινάς δουλίτσα;; Αυτό το καλοκαίρι πέρασε πολύ γρήγορα μου φαίνεται..Εγώ στις 24 ξεκινώ..Η αρχή είναι δύσκολη. Μετά θα τους βρούμε τους ρυθμούς μας. Όσο για την παρέα που θα έχεις στη διαδρομή..υπομονή..Βάρβαρα τα ωράρια του Αντρέα :?:?:?:? Αν τον κοιμίσεις αργότερα και πάλι τόσο νωρίς θα ξυπνήσει;;

Κατερίνα μου, παρόλο που είναι κουραστικός ο θηλασμός, μου αρέσει και νιώθω περήφανη που τα έχω καταφέρει. Δεν το περίμενα. Ελπίζω όμως να μην κρατήσουν για πολύ ακόμα οι μαραθώνιοι θηλασμοί γιατί πρέπει να γυρίσω και στη δουλειά..Πολλά είναι τα 3-4 κιλάκια που θες να χάσεις. Σε βρίσκω μια χαρά!!! Τι πεταγεται από τα τζιν καλέ;;;

Κατερινάκι γυρίσατε;; Ξενέρωμα ε;; Μα γιατί να περνά τόσο γρήγορα το καλοκαίρι;; Όταν μαζευτείς περιμένουμε τα νέα σου!

Αυτά για σήμερα. Πεινάω πάλι :evil::evil::evil::evil::evil: Πριν λίγο έφαγα τοστ και δεν μου έκανε τίποτα..Το καλό είναι ότι έχω χάσει ήδη 12 κιλά ;););););) Επίσης μου κάνουν σχεδόν όλα μου τα ρούχα! Τελικά μου βγήκε σε καλό που πρόσεχα στην εγκυμοσύνη. Πρήξιμο ήταν τα κιλάκια μου..

Φιλάκια πολλά!

Γεια σας κοριτσάκια μου!

Εμείς πήγαμε για μπάνιο υποτίθεται το απόγευμα, αλλά φυσούσε και ήταν κρύα η θάλασσα, έτσι δεν μπήκαμε μέσα. Κάναμε τη βόλτα μας, καθίσαμε, χαλαρώσαμε, είδαμε το υπέροχο φεγγάρι να λούζει τα νερά της θάλασσας με το φως του, με φόντο ένα γαλάζιο και ροζ ουρανό, έφαγε ο Αντρέας την μπανάνα του, κι εμείς μηλόπιτα, και μετά γυρίσαμε, μπανιαριστήκαμε, ο μικρός θήλασε και κοιμήθηκε.

Χρίστινα, σούυυυυυυπερ ο καινούριος τίτλος! Αν συμφωνούν και τα κορίτσια, το επόμενο καφενεδάκι μας μπορείς να το ανοίξεις εσύ, με αυτό ή άλλο όνομα!

Καλά, ο Δημητράκης είναι τέρας υπομονής! Πιο άλλο μωρό θα καθόταν να το ξεψειρίσεις σε τέτοια ηλικία; Πω πω, κάτι ξεψειρίσματα που μας έκανε η μάνα μου... Είχα και μακριά μαλλιά, ένας χαμός γινόταν... Αφήστε για τη σχολίατρο που ερχόταν να μας εξετάσει αν έχουμε ψείρες. Σας έχω πει γι' αυτήν; Την κυρία Γεωργία, η οποία ήταν ο φόβος και ο τρόμος. Αυτή μας έκανε και τα εμβόλια, οπότε την είχαμε συνδέσει με δυσάρεστες καταστάσεις. Μιλάμε, ερχόταν μέσα στην τάξη και μας εξέταζε τα κεφάλια όπως καθόμασταν στα θρανία. Έτσι και έβρισκε καμιά ψείρα, την έδειχνε σε όλο τον κόσμο και έλεγε μεγαλοφώνως "ΒΡΗΚΑ ΨΕΙΡΑ" και ο ένοχος μαθητής/μαθήτρια ριχνόταν αμέσως στο πυρ το εξώτερον!

Χαίρομαι πάρα πολύ για το μωράκι σας! Δεν τα ξεχνάω και τα δύο, να το ξέρεις!

Με τον άντρα σου μακάρι να τα βρείτε, για χάρη του Δημητράκη σας. Κι εγώ πολλές φορές αισθάνομαι ότι μιλάμε άλλη γλώσσα. Μερικές φορές καλό είναι να κάνουμε υπομονή και να σωπαίνουμε, όχι να θυματοποιούμαστε, αλλά να μιλάμε όταν πρέπει. Π.χ. όταν κάθεται ο άντρας μου στον υπολογιστή, αν αρχίσω να του λέω "σήκω, τελείωνε, κάνε δουλειές, μας έσκασες, βαρέθηκα" κ.λπ. κ.λπ. κ.λπ., θα αντιδράσει και θα αρχίσει καβγάς. Ενώ, αν περιμένω κάποια άλλη στιγμή, που θα κάθεται ήρεμος και χαλαρός, πάω, τον αγκαλιάσω και του μιλήσω όμορφα κι ωραία για κάτι που θέλω να κάνει, υπάρχουν πάρα πολλές πιθανότητες να πετύχω αυτό που θέλω. Έτσι και το δικό μου γίνεται, και τον καβγά γλιτώνω!

Καλά, πολύ γέλασα με την αντίδραση της αδελφής σου! Μήπως τους είπε κιόλας "τα λεφτά μας πίσω"; :lol::lol:

Κι εγώ πλάκα στήθος έχω, και τώρα που θηλάζω, πλάκα παραμένει!

Με τον ύπνο είχα κι εγώ πολλά θεματάκια, αλλά τώρα με τον Αντρέα κοιμάμαι πολύ πιο εύκολα, λόγω κούρασης! Σήμερα μόνο με έπιασαν οι αϋπνίες μου.

Ο Αντρέας βήματα μόνος του δεν κάνει ακόμα, τον κρατάμε και περπατά, αλλά στέκεται για αρκετή ώρα (μερικά λεπτά, μη φανταστείς κανένα δίωρο!!!) μόνος του. Γενικά πειραματίζεται μόνος του!

Ρε συ, κι εγώ τη σκεφτόμουν τη Βάνια, δεν ξέρω τι κάνει.

Ανθή, δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χάρηκα που σιγά σιγά ηρεμεί ο Πανούλης!!! Τέλεια!!!!!!!!!

Έπρεπε να με φωνάξεις εμένα να σου κρατήσω τη φραουλίτσα. Δεν κοιμόμουν που δεν κοιμόμουν... Ο Αντρέας συνήθως ξυπνά μία φορά κατά τις πεντέμιση-έξι, θηλάζει και ξανακοιμάται μέχρι τις εφτάμιση-οκτώ. Επίσης υπάρχει και άλλο σενάριο, να ξυπνήσει στις έξι-εξήμιση και να το πάρει σερί, που είναι και το πιο συχνό. Τότε τον κρατάω μέχρι τις οκτώ και μετά τον παραδίδω στον άντρα μου, και ευτυχώς καταφέρνω και ξανακοιμάμαι. Το πρόβλημα είναι ότι, ενώ έχω τη δυνατότητα τώρα, το βράδι δεν πηγαίνω για ύπνο νωρίς, στις έντεκα, ας πούμε, γιατί δε θέλω όλη μέρα να κάνω δουλειές και να κοιμάμαι με τις κότες. Καλά, από Δευτέρα που θα πάω σχολείο και θα επιστρέφω στις δέκα και στο σπίτι, και να θέλω δε θα μπορώ να κοιμάμαι πριν τις δώδεκα.

Χτες μίλησα με κάποιους συναδέλφους, ευτυχώς ο ένας βοηθός διευθυντής, ο κακοπροαίρετος θα πηγαίνει μόνος του. Ο άλλος, όμως, ο κακιασμένος φαφλατάς (:P :P :P :P) θα έρχεται μαζί μας μάλλον... Τέλος πάντων, θα το αντέξω!

Α, πρόσεχε, μην κάνεις δίαιτα, ο θηλασμός θέλει φαΐ, ειδικά τις πρώτες σαράντα μέρες! Φάε και τοστ, φάε φαγητό, σαλάτα, ψωμί, φρούτο, τυρί, φάε ενδιάμεσα γεύματα. Ούτε θα παχύνεις, αλλά και τα κιλά σου θα χάσεις! Αφού έχεις ήδη χάσει 12 κιλά (κάτσε ρε, πόσα είχες βάλει;), δεν έχεις φόβο!

Οι υπόλοιπες πού είστε;

Καγκουράκι, φτάσατε Αθήνα;

Α, Μαρίνα, τώρα που γίναμε φίλες στο φέισμπουκ, έχω μια απορία: μήπως σου αρέσει η Βίσση; :P :P :P :P :P :P :P :P

Α, έβαλα και κάτι φωτογραφίες στην ομάδα!

Μην σχολιάσετε τις παντόφλες μου στην τελευταία φωτογραφία! Είναι γιαγιαδίστικες, αλλά τις πήρα πέρσι που ήμουν έγκυος επειδή είναι άνετες, και ξέμειναν! Όσο για τα ρούχα μου, και το φανελάκι και το σορτσάκι, είναι του άντρα μου, εννοείται, κι από μέσα φαίνεται το τεράστιο σουτιέν θηλασμού του Mothercare, το οποίο είναι τρομερά άβολο, γιατί είναι τόσο μεγάλο, που φαίνεται κάτω από όλα τα ρούχα, και σχεδόν μόνο στο σπίτι το φοράω!

Κούκλες επέστρεψα και είμαι ένα πτώμα απο τη μια μαζευα ότι φέραμε απο την άλλη η Αγγελική έβγαζε ότι παιχνίδι, βιβλίο, μπλοκ ζωγραφικής δεν είχε δει ένα μήνα....πανικός.

Και μέσα σε ολα αυτα γλιτωσα στο τσακ την μαστιτιδα απο το ένα στήθος, απο χθες το πρωι έπιανα κάτι σκληρό και με πονάνε πολυ αλλα σήμερα είμαι καλύτερα μετα απο ζεστές και κρυες κομπρεσες, και αφου αδειαζα τελείως το στήθος μετα που έτρωγε ο μικρός.

Και πήγα και σε μια συνέντευξη για δουλεια το πρωι.

Θα σας πω τα νεα μου αυριο αναλυτικά και θα διαβάσω και τα δικα σας, καληνύχτα!!!!!

γεια σας κουκλες

καλα Αννα Μαρια δεν παιζεσαι με τις περιγραφες σου,μια χαρα καλε ειναι οι παντοφλες σου ακου γιαγιαδιστικες πολυ γελασα,ο Αντρικος ειναι κουκλακι σκετη γλυκα!!!κι εσυ μια κουκλα,φανταζομαι τρομαρα που θα περνατε τα καημενα τα παιδακια με την κυρια Γεωργια :o εμεις θυμαμαι στο δημοτικο μετα την πρωινη προσευχη οταν μπαιναμε στις ταξεις περνουσαμε ενας ενας απο τον διευθηντη και μας κοιτουσε με ενα στυλο στο κεφαλι αν ειχαμε ψειρες μεγαλη ξεφτιλα μπροστα σε ολο το σχολειο.......

Ανθη κι εγω χαρηκα με τον Πανουλη,ειδες σιγα σιγα θα στρωσουν τα πραγματα με τα αδερφακια,τι τυχερη που εισαι που εχασες κιολας τα κιλα σου,εχεις αλλη ψυχολογια παντως οταν χωρας στα ρουχα σου τοσο νωρις μετα τη γεννα ετσι δεν ειναι;;εγω βεβαια δεν το ενιωσα ποτε αυτο ωσπου να τα χασω εκανα αμαν αλλα επερνα πολλα ομως

Χριστινακι σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια, απο στηθος εχω αφθονο πλουσια τα ελεη :o:lol::lol: παντα ειχα μεγαλο στηθος και στις εγκυμοσυνες μου γινοταν τριπλασιο ,βεβαια καποτε ηταν και στητο τωρα εχει παρει λιγο την κατιουσα :o:lol::lol: τελοσπαντων ,ωραια ιδεα με τον τιτλο του επομενου καφε μας συμφωνω κι εγω να εισαι εσυ η νονα,οσο για τους καβγαδες με τον αντρα σου τι να πω προσπαθηστε να τα βρειτε κριμα ειναι μωρε εχετε μια τοσο ομορφη οικογενεια ,χαιρομαι που ειναι καλα τα μωρα σας

Μαρινα συμφωνω κι εγω με την Αννα Μαρια σε περιμενα κι εγω πολυ γεματη μαυτα που ελεγες,μια χαρα εισαι εξαλλου δεν εχεις πολυ καιρο που γεννησες κι αλλα θα χασεις κι ο μικρος ειναι πολυ γλυκας!!!

Ποπη κι εγω θυμαμαι που τα ξαναελεγες για τον μικρο,η Παναγια πιστευω οτι φροντιζει ολα τα παιδακια και χαιρομαι πολυ που πανε ολα κατ ευχην με τον μικρουλη σου,καλε ποτε θα βγαλεις την φωτο που σε δειχνει εγκυο;;

αυριο θα παμε εκρδομουλα στο Νυμφαιο και μετα στην Καστορια για καφεδακι

Μαρακι που χαθηκες κι εσυ;;

Κατερινακι επιστρεψατε Αθηνα;;μαζι γραφαμε καλη επυτιχια για τη δουλεια και περιμενουμε νεα....

πολλα φιλια σε ολες και καλο βραδυ!!

Καγκουράκι, καλή επιτυχία για τη δουλειά! Μακάρι να σε πάρουν!

Κατερίνα, καλά, δεν μπορείς να φανταστείς πόσο γέλασα με τον διευθυντή και το στιλό!!!!! Χειρότερος κι απ' την κυρία Γεωργία!!!!!!!!!! Καλέ, ακόμα γελάω μόνη μου!!! Με έπιασε σπαστικό!

καλημεραααααααα!!!!!!!!!!!!

corina ετσι ειναι οπως τα ειπες...παμε σκαμε ενα σωρο λεφτα σε κλινικες κυριλατες και κολλανε χειροτερα μικροβια και απο τα νοσοκομεια!!!και μετα λες γαμωτο τζαμπα λεφτα εδωσα...!!!καλυτερα σε νοσοκομειο τελικα???εγω το δευτερο σκεφτομαι να το γεννησω σε νοσοκομειο ετσι οπως την πατησα απο την κλινικη :evil:

σημερα κοιμηθηκα παλι καλυτερα...μεχρι τις 8 που ξυπνησαμε μια και καλη....ε και ενδιαμεσα 3 φορες τον θηλασα μονο απο τις 12!παλι καλα!!!

κοριτσια ειδα ενα τοοοσοοο περιεργο ονειρο...

ακουστε...

ειδα και καλα ενα φλυτζανι του καφε λεει που μου εδωσε η γιαγια μου η συγχωρεμενη και μου ειπε να πιω λιγο και ηπια και μετα μου λεει κοιτα τι γραφει ο Πατερ Παισιος μεσα....και τοτε το αρπαζει η μανα μου και φευγει να μην το δω...και την κυνηγουσα απο πισω...τελικα ερχεται μου το δειχνει...και εγραφε ''Αυτο το ζευγαρι θα περασει πολλες φουρτουνες και σκαμπανεβασματα μετα την γεννα αλλα στην τελικη θα το δεσει περισσοτερο ολη αυτη η περιπετεια...πρεπει να μεινει δεμενο''

και μετα πηγα μια βολτα λεει κατω στην παραλια μας και βλεπω τον Πατερ Παισιο να μου χαμογελαει και να φευγει...

το λεω και ανατριχιαζω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πραγματικα εχουμε πολλες φουρτουνες μεταλυ μας...και δυσκολιες!ποπο τι να σημαινει? :roll:

ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ποοοοσοοο σας ζηλευω που εχετε κοντα σας θαλασσα...εμεις 1 φορα πηγαμε...ειναι και μικρουλης βασικα...

Χριστινακι ευχαριστω για τα καλα σου λογια και εσενα....ναι αυτο τον τιτλο να βαλουμε !!! :lol::lol::lol:

Κατερινα ε ενταξει κομπλεξ εχω με τα κιλα μου!! :D:D:D

Ανθη ειδες???μια χαρα ο μικρουλης σου!!!να την συνηθισει θελει απλα...!μην στεναχωριεσαι!!αφου μπορεις και βγαινεις εξω απο τοσο νωρις...να πηγαινετε βολτουλες!!! :D:D:D

φιλια πολλα...παω να τον αλλαξω :lol::lol:

Καλημέρα!

Κάπως καλύτερα κοιμήθηκα σήμερα!

Μαρίνα, όντως ανατριχιαστικό το όνειρο, αλλά να σου πω την αλήθεια, στα όνειρα δεν πιστεύω και πολύ. Κοίτα, προβλήματα έχουν σχεδόν όλα τα ζευγάρια με τον ερχομό του πρώτου μωρού. Είναι απολύτως φυσιολογικό, από τη στιγμή που αλλάζουν τα πάντα. Εμείς σκοτωνόμασταν συνέχεια, και απ' ό,τι θυμάμαι, όλα τα κορίτσια που είχαμε γεννήσει μαζί, ίδια και χειρότερα προβλήματα είχαν. Σιγά σιγά θα στρώσουν τα πράγματα. Περάσατε όμως και όλα εκείνα με τα νοσοκομεία, το ξεχνάς;

Σας φιλώ και θα τα ξαναπούμε πιο μετά.

Καλημερα σας!

Ωραια λοιπον, εκλεισε! Μονο πειτε μου πως θα το φτιαξω το νεο καφε οταν ερθει η ωρα γιατι δεν εχω ιδεα!'

Αννα Μαρια πολυ γελασα με την κα Γεωργια!!! Οσο για αυτο που λες με τον αντρα σου, ειναι η αληθεια οτι μιλαμε πολυ αποτομα συχνα ο ενας στον αλλο κι εμεις...αλλα δεν ειναι αυτο το προβλημα, ειναι πιο βαθυ, το εχουμε συζητησει σε ηρεμες στιγμες, ειμαστε απλα πολυ διαφορετικοι ανθρωποι και αυτο δεν αλλαζει, με αποτελεσμα απο τη μια να μην μπορουμε να μεινουμε ο ενας μακρια απο τον αλλο και απο την αλλη να αισθανομαστε τεραστια μοναξια...

Πολυ ομορφες οι φωτογραφιες σας!

Το ξερω οτι ολες σας τα σκεφτεστε με αγαπη τα μωρακια μας, για αυτο με καθε νεοτερο σας ενημερωνω!

Κατερινακι μου ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στη συνεντευξη! Μακαρι να βρεις κι εσυ μια δουλιτσα, θα ειναι ολα πιο ευκολα.

ΚΑ μου επαιρνες ειπες πολλα κιλα; Ε και πουντα; Ουτε κιλα ουτε χαλαρωση! Μπραβο! Οπως ειπα και στην Αννα Μαρια πιο πανω, δεν ειναι τοσο οι καβγαδες οσο η μοναξια μεσα στη σχεση που μας προβληματιζει...

Καλα το σκηνικο με το διευθυντη δεν υπαρχει! Παιδαγωγοι σου λεει μετα...

Ανθη μου ειδες που ο Πανουλης αρχισε σιγα σιγα να συνερχεται; Το πρωτο σοκ ειναι μωρε, θα δεις μια χαρα θα ειναι! Για τα υπολοιπα εγραψα και στα κοριτσια πιο πανω...Μια χαρα εισαι που εχασες τα κιλακια σου, ειδες που αγχωνοσουν αδικα;

Καλα Μαρινακι ανατριχιασα με το ονειρο! Ο γεροντας Παϊσιος ειναι πολυ γνωστος για την ενοραση του, οποτε θα ελεγα πως μαλλον ειναι καλο το ονειρο και κυριολεκτικο. Προφανως θελει να σε προετοιμασει για τις δυσκολιες αλλα και να σου δωσει κουραγιο να τις αντιμετωπισεις ξεροντας πλεον πως ολα στο τελος θα πανε καλα! Χαμογελα λοιπον!!! Τα πιστευω πολυ τα ονειρα...

Για τις λοιμωξεις παντως να ξερεις οτι ακομα και η πιο ακριβη ή τελευταιας τεχνολογια μοναδα αντιμετωπιζει τετοια προβληματα. Οσο αποστειρωμενος και αν ειναι ενας χωρος, τα μικροβια κυκλοφορουν μεσα στον αερα, οποτε δεν ειναι σιγουρο οπουδηποτε κι αν πας οτι δεν θα συμβει, απλα στο νοσοκομειο εχεις πιο αμεση αντιμετωπιση πιστευω απο οσο σε κλινικη αλλα και παλι παιζεται...Μακρια απο ολους παντως αυτα τα πραγματα!

Εγω ειμαι στη δουλεια, αρχισε το ωραριο των εγγραφων εδω και μια εβδομαδα, ειμαστε 10πμ-10μμ καθε μερα, οποτε δεν προλαβαινω να κανω τιποτα, ευτυχως ο Δημητρης το πηρε πολυ καλα! Γαντζωνεται βεβαια πανω μου σε καθε ευκαιρια, αλλα οταν φευγω δεν κλαιει ουτε με ζηταει στη διαρκεια της μερας. Μονο που ξυπναει πολυυυ πιο νωρις το πρωι (σημερα 6μιση!!!) για να κατσουμε αγκαλιτσα η να παιξουμε και το βραδυ φτανει 11μιση να κοιμηθει για τους ιδιους λογους.

Και φυσικα εγω ηδη ειμαι ενα πτωμα, γιατι κι εγω ενω γυριζω κατα τις 10+ δεν κοιμαμαι πριν τις 2 σχεδον ποτε! Απο τη μια να παιξω με το παιδι, μετα αυτος κοιμαται αργα, οποτε φαγητο, μπανιο κλπ μετα θα κανω, αλλα ειναι και η υπερενταση ολης της ημερας και ξυπναω και πολυ νωρις, οποτε ηδη εχω αρχισει και κανω μαυρους κυκλους. Ευτυχως μονο αυτο, απο αντοχες καλα παω κι ας μην ειμαι 20 χρονων!!!

Φιλια πολλα σε ολες!

Γεια σας κούκλες, σήμερα πήγαμε παιδιατρο, ο μικρός τι μικρός δηλαδη είναι 5530 και 56 πόντους. Μια χαρα τον βρήκε και μου είπε να τον βάζω μπρουμυτα όταν είναι ξυπνιος. Μου έγραψε σίδηρο και βιταμίνη d λόγου του ότι τρέφεται αποκλειστικά με μητρικο. Θυμάμαι και στην Αγγελική μου είχε πει και τις έδινα αλλα πολυ αργότερα γιατι τις τα έδινα με την φρουτοκρεμα τώρα μου φάνηκε πολυ νωρίς. Εσείς που θηλαζετε αποκλειστικα δίνετε ?

Σας ευχαριστω και για την δουλεια θα μου πούνε απο βδομάδα, απο τι μια σκέφτομαι ότι είναι πολυ νωρίς να αφήσω το μωρακι μου και αν θα τα καταφέρω και με το θηλασμο γιατι δεν θα είμαι κοντα του αρκετές ώρες, απο την άλλη δεν είναι στις μέρες μας να αφήνεις τέτοιες ευκαιρίες και είναι και ακριβώς πάνω σε αυτο που μου αρεσει να κάνω δηλαδη εργαστηριακη δουλεια. Μακάρι να μου απαντήσουν θετικά και τα υπόλοιπα θα τα ρυθμισω πιστεύω.....

Χριστίνα τέλειος ο τίτλος θα είναι σίγουρα ο επόμενος!!!! Όλα καλα να πηγαίνουν για τα ανηψακια σου, τα έχουν καταφέρει πολυ καλα μέχρι τώρα και θα είναι όλο και καλύτερα. Μακάρι να τα βρείτε και με τον άντρα σου πιστεύω άμα βρει δουλεια θα αλλάξουν πολυ τα πράγματα μεταξύ σας. Καλη αρχη και με τη δουλεια πάλι πολλές ώρες πάντως !

Άννα Μαρία ωραίες οι φωτογραφιες σας, ο Αντρικος είναι πολυ γλυκος και έχει ωραία εκφραστικά ματακια, μου άρεσετε πολυ στην φωτογραφία που τον έχεις στον καρότσι καιπ εσυ είσαι πολυ γελαστη. Συνεχίζει να είναι πρωινος τύπος ο αντρικος, πάντως είσαι τυχερη που μπορει και σε ξανά περνει ο ύπνος έστω και για λίγο.

Κατερίνα είδα τις φωτογραφιες και όντως είσαι θέα, και σιγα που θελεις να χάσεις και 3-4 κιλα μια κούκλα θα είσαι και με τα τζηνακια σου!

Ανθη μου πολυ χαίρομαι που άλλαξε στάση ο Πανουλης, ήταν θέμα ημερών τώρα θα μπορείτε να κάνετε και βολτουλες παρεουλα. Ποτε θα βρεθούμε μου έχετε λείψει πολυ και εσυ και η Καρολινα. Εχασες και 12 κιλα μια χαρα τι σου έμειναν τώρα ούτε τρία φανταζομαι. Έχω θέλω τρία τρεισήμισι να χάσω ακόμα, και εγω μπαίνω στα περισσότερα ρούχα μου.

Μαρίνα το όνειρο προφητικό και καθησυχαστικο θα έλεγα ότι πάντα θα είστε μαζι και δεμένοι και θα αντιμετωπίζεται τις δυσκολίες.

Ποπη πολυ ευχάριστα όσα εγραψες για τον μικρούλη σου, απλα άργησε λίγο. Καλα να περάσετε στην Τήνο!

Δεν θυμάμαι τι άλλο γράψατε, γιατι τα διάβασα το πρωι τα νεα σας.

Φιλακια σε όλες!

καγκουρακι οχι εμενα δεν μου εδωσε σιδηρο...και επειδη κανουμε και αιματολογικες στον μικρο καθε μηνα μια χαρα ειναι ο σιδηρος΄...δεν νομιζω να χρειαζεται!μην τον επιβαρυνεις αδικα ;)

αλλωστε το μητρικο ειναι καλυτερο απο ολα τι σημαινει δηλαδη οτι το ξενο ειναι καλυτερο? :?

Γεια σας και πάλι!

Χριστίνα, κι εμείς με τον άντρα μου είμαστε άλλοι κόσμοι! Στο έχω ξαναγράψει νομίζω. Εμένα μου αρέσει το διάβασμα, είμαι ακαδημαϊκός τύπος, π.χ. αν ήμουν καθημερινά σε ένα σπουδαστήριο και διάβαζα θα ήταν η καλύτερή μου! Ο άντρας μου σπανιότατα διαβάζει βιβλία, ούτε καν περιοδικά δε διαβάζει! Στον άντρα μου αρέσει το σκάκι, έχει ασχοληθεί πάρα πολύ και ασχολείται και τώρα όσο μπορεί. Εγώ πάλι, ούτε να το δω! Σε μένα αρέσει να βγαίνω, στον άντρα μου να είναι κλεισμένος στο σπίτι. Όπως καταλαβαίνεις, μας αρέσουν τελείως διαφορετικά πράγματα! Επίσης, έχουμε πολύ διαφορετικές απόψεις για πολλά θέματα, π.χ. για το μεταναστευτικό, για τη θανατική ποινή, κ.λπ. Είμαστε άλλοι κόσμοι! Και όμως, καταφέρνουμε και συνυπάρχουμε! Συχνά τσακωνόμαστε, αλλά μια σχέση χωρίς καβγάδες νομίζω ότι δεν είναι υγιής. Δε λέω με ξύλο και βρισιές, αλλά μια συζήτηση πού και πολύ δε βλάπτει! Αντίθετα, εκτονώνει!

Η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές σκέφτηκα να τον χωρίσω, αλλά μετά λέω αφού τον παντρεύτηκα, έχουμε έναν Αντρέα, και έχουμε πολλές όμορφες στιγμές μαζί, και στο παρελθόν και στο παρόν, γιατί να μην κρατήσω αυτά, και να μάθω να ζω με τα άλλα;

Πω πω, έχεις κι εσύ δύσκολο πρόγραμμα. Εγώ αντοχές πολλές δεν έχω, θα είχα καταρρεύσει!

Καγκουράκι, για το σίδηρο και τις βιταμίνες συμφωνώ με τη Μαρίνα. Εμένα δε μου έχουν δώσει τίποτα πάντως για τον μικρό.

Μακάρι να σε πάρουν στη δουλειά και όλα θα γίνουν!

Εγώ σήμερα έκανα μερικές δουλίτσες και μετά θα πάμε με την κουμπάρα μου και τον Αντρέα για κάτι ψώνια.

Σας φιλώ όλες!

Κοριτσάρεσ μου τι κάνετε? Είμαι στα πεθερικα μου απο χθες. Εχω τοση ωρα που προσπαθω να σας διαβασω και κυνηγω και τον Στεφανο. Μου μιλά και η πεθερά μου και σταματαω καθε τρεις και λίγο.

Ειδα οτι γυρισε το Χριστινακι μας...

Ειστε καλά?

Κοριτσάκια μου τι κάνετε;; Εμείς καλά αν και είμαι υπερβολικά κουρασμένη :?:?:? Η μικρούλα μου έχει κολικούς και πονάει πολύ με αποτέλεσμα να θηλάζει όοολη την ώρα και να μην κοιμάται σχεδόν ποτέ :?:?:? Η καημενούλα μου κλαίει και όταν κάνει κακάκια ή αέρια ή όταν τρίβω την κοιλίτσα της ηρεμεί κάπως..Εντωμεταξύ χθες βαρέθηκα να ακούω την ατάκα ότι δεν έχω γάλα μάλλον και μήπως είναι καλό να δώσω ξένο..Μέχρι και ο άντρας μου μου έλεγε να δώσω ξένο έστω το βράδυ μπας και κοιμηθώ..Αν δεν είχα διαβάσει τόσα πράγματα για το θηλασμο από εδώ μέσα σίγουρα θα είχα πιστέψει ότι δεν επαρκεί το γάλα μου. Τώρα όμως που είμαι ενήμερη δε θέλω να δώσω ξένο. Βέβαια υπάρχουν και οι στιγμές που κλονίζεται η αυτοπεποίθησή μου και νομίζω πως δεν έχω αρκετό και ποιοτικό γάλα. Σήμερα είμαστε κάπως καλύτερα αλλά μη φανταστείτε..Τη μάτιασα που έλεγα ότι κοιμάται αρκετά..Γνωστή φαρμακόγλωσσα είμαι εγώ. Είναι στιγμές που νιώθω ότι θα καταρρεύσω με το βυζί στο χέρι :?:?:?:?

Κατερινάκι μου εύχομαι ολόψυχα να έχεις μια θετική απάντηση και να την πάρεις τη δουλίτσα!!! Πες μας καμιά λεπτομέρεια.Σε κράτησαν πολλή ώρα; Τους έκανες καλή εντύπωση;; Περίμενε πολύς κόσμος για συνέντευξη;;

Μαστίτιδα γιατί πήγες να πάθεις;; Είχε να θηλάσει πολλή ώρα; Εγώ πάντως συνέχεια άδειο το νιώθω το στήθος μου έτσι που πίνει συνέχεια γάλα. Αφού είμαι σίγουρη ότι έτσι και πάω να βγάλω με θήλαστρο δε θα βγει ούτε σταγονίτσα :?:?:?:?:?

Για σίδηρο κλπ δε μου μίλησε ο παιδίατρος αλλά είναι μικρή ακόμα η φραουλίτσα. Δεν ξέρω τι θα μου πει όταν την ξαναδεί..Έγινε κοτζάμ παίδαρος ο Νικόλας σου!!! Μεγάλωσε το αντράκι σου! Η δικιά μου τη Δευτέρα ήταν 3300 :lol::lol:

Άννα Μαρία στην εγκυμοσύνη πήρα τελικά 16 κιλά. Τα 12 τα έχασα σε χρόνο ρεκόρ αλλά τώρα η ζυγαριά έχει σκαλώσει :evil::evil::evil::evil: Μακάρι όλες να σκέφτονταν σαν κι εσένα όσον αφορά στη σχέση με τον άντρα μας. Εγώ τις περισσότερες φορές λειτουργώ παρορμητικά με αποτέλεσμα να μην γλιτώνω τον τσακωμό. Άμα νευριάσω γίνομαι ταύρος εν υαλοπωλείο :evil::evil::evil::evil::evil: Πάντως είναι αλήθεια πως από τη στιγμή που έρχονται παιδιά στη ζωή μας δεν πρέπει να παίρνουμε εύκολα την απόφαση να χωρίσουμε. Από την άλλη μπορεί να είναι και καλύτερο για ένα παιδί από το να βλέπει τους γονείς τους να τσακώνονται όλη την ώρα..Πολύ μου άρεσαν οι φωτογραφίες σου! Ο Αντρίκος σου είναι γλύκας και έχω την εντύπωση ότι μοιάζει περισσότερο σε σένα..

Χριστίνα μου μπήκες για τα καλά στο κλίμα της δουλειάς ε;; Πολλές ώρες δουλεύεις..Κομμάτια θα είσαι κι εσύ όλη μέρα..Είσαι πολύ καιρό με τον άντρα σου;; Ανέκαθεν εκπέμπατε σε διαφορετικά μήκη κύματος;; Συζήτηση και πάλι συζήτηση. Ήρεμα, χωρίς νεύρα. Είναι η μόνη λύση πιστεύω..Εύχομαι όλα να πάνε τέλεια και να λυθούν όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε.

Μαράκι σε τρέχει ο Στεφανάκος ε;; Υπομονή. Σκέψου αυτή την κατάσταση συν ένα μωρό που δεν κοιμάται ποτέ :?:?:?:lol::lol::lol::lol: Αυτό βιώνω τις 2 τελευταίες μέρες :?:?:? Έχεις και την πεθερά μπούρου μπούρου και δεν μας είπες τελικά πολλά νέα :lol::lol::lol::lol::lol:

Μαρίνα χαίρομαι που έχει αρχίσει και κοιμάται καλά το αγοράκι σου. Ο πρώτος καιρός είναι δύσκολος. Στο γιο μου βέβαια ούτε ο πρώτος καιρός ήταν..Δεν είχα καταλάβει πως έχω μωρό. Δεν μου έκανε και κολικούς.

Κατερινάκι μου πράγματι ανεβαίνει η ψυχολογία μας όταν χάνουμε τα περιττά κιλά και μπάινουμε στα αγαπημενα μας ρούχα. Βέβαια έχω ακόμα κάτι σορτσάκια που δεν κουμπώνουν αλλά ευελπιστώ να μπω και σε αυτά σε λίγο καιρό..Γενικώς προσέχω και πάλι με το φαγητό. Τρώω πολλές σαλάτες και φρούτα και αποφεύγω τα παχυντικά φαγητά.

Αυτά φιλενάδες μου. Πολλά φιλάκια σε όλες σας!

Ανθή, κι εμένα το ίδιο μου έλεγαν για το ξένο. Ο δε άντρας μου, ακριβώς σαν τον δικό σου: δώσε ξένο να κοιμηθούμε. Λες και το μωρό που πίνει ξένο γάλα κοιμάται το βράδι, και το μωρό που θηλάζει δεν κοιμάται!!! Φυσικά, σε καμία περίπτωση δεν τον άκουγα.

Για τους κολικούς μόνο υπομονή μπορείς να κάνεις και να αποκλείσεις από τη διατροφή σου ό,τι προκαλεί αέρια.

Α, σου είπα ότι σε λατρεύω (επειδή μου είπες ότι το Αντράκι μοιάζει πιο πολύ σε μένα!).

Συμφωνώ κι εγώ φυσικά ότι σε πάρα πολλές περιπτώσεις το καλύτερο είναι το διαζύγιο, κυρίως για τα παιδιά.

Μια χαρά είσαι με τα κιλά καλέ! Τι περίμενες, ότι θα τα χάσεις αμέσως όλα; Έχασες 12!!!!!!!!!!!!

Μαρία, πόσο σε ζηλεύω! Αγκαλιά με την πεθερά!

Σας αφήνω, γιατί μου φαίνεται ότι επιτέλους νύσταξε ο μικρός!

Τί κάνετε κοριτσάκια?????

Εγώ εδώ με το αρμεχτήρι κλασσικά..... κι έχω ξύπνημα στις 4.30 όφουυυυυυυυυ.....

Το καράβι φεύγει 7.30 μιά ώρα πριν πρέπει να 'μαστε εκεί..... αϊ καλαααααα.....

Είμαι πολύ στενοχωρημένη από χθες βράδυ..... αρπαχτήκαμε με μιά παρέα στο φατσομπούκι.....

Νομίζω δεν με έχουνε ξαναπροσβάλει τόσο πολύ άλλη φορά..... πόσο άχρηστη νιώθω.....

Τος πάντων..... σήμερα δε μίλησα καθόλου..... αλλά "βράζω".....

Μέχρι κι ο άντρας μου στενοχωρήθηκε που πληγώθηκα έτσι.....

Αλλά δε φταίει κανείς..... εγώ ο μ@λ@κ@ς που ανοίγω τα σώψυχα μου.....

Τέλος πάντων.....

Σας χαιρετώ γιατί δεν θα ξυπνάω.....

Τα λέμε σε λίγες μέρες.....

Φιλιά σε όλες.....

Βγάζω γάλα με το θηλαστρο, έτσι για να υπάρχει και σας διαβάζω για παρέα.

Ανθη επειδη με ρωτησες, στην συνέντευξη έπεσα σε γνωστή, αυτη που μου πήρε τη συνέντευξη ήταν ένα έτος μικρότερη απο μένα στο πανεπιστήμιο και μαλιστα κάναμε διπλωματική στο ίδιο εργαστήριο και για την εργασία της ήταν υπεύθυνος ο Κώστας :o:o . Τέλος πάντων η κοπέλα με θυμοταν και πέρα απο το βιογραφικο που είδε τι αλλο εχω κανει με θυμάται και πως δούλευα στο εργαστήριο. Νομίζω είναι θετικό αυτο. Περιμένω μέχρι την τριτη όπου θα δουν και κάποιον ακόμα και μετα θα αποφασίσουν τους τρεις που θα δει το αφεντικό της εταιρίας.

Η μικρούλα σου κάποια φάση θα περνάει και νομίζω σε κανά δυο μέρες θα στρώσει, μεγαλώνει και σου ρυθμίζει την παραγωγη έτσι και μένα μου είχε συμβει και μετα έστρωσε.

Μαρακι σε τρεχει κανονικα ο Στεφανακος :lol::lol:

Αυριο θα πάμε Καλαμάτα γιατι έχουμε μια βάπτιση την Κυριακή, άντε πάλι να μαζεύω πράγματα....

Πάω να άπλωσω ένα πλυντήριο, να βάλω ένα ακόμα και μετα επιτέλους να κοιμηθω

Καληνύχτα κούκλες!!!

καλημερα κοριτσια!!!χθες δεν ξαναμπηκα γιατι περναμε ΑΛΜΑΤΑΡΑ!!!χθες απο τις 7 το πρωι μεχρι και τις 8 το βραδυ που καταφερε και κοιμηθηκε χωρις να ξυπνησει στο 5λεπτο ηθελε μονο να θηλαζει τιποτα αλλο!!!!!!!!!!!! :o:o:o:o ειχα εξαντληθει!!!συνεχεια χερια ηθελε και θηλασμο...

με αποτελεσμα η μεση μου σημερα να με ποναει φρικτα!!! :?

ε και εγω την επεσα απο τις 9 εχθες γιατι λεω αν ξυπνησει παλι νωρις...δεν θα προλαβω να κοιμηθω!!ε παλι σηκωνομουνα ανα 2 ωρο μεχρι τις 7.30 που σηκωθηκαμε μια και καλη!!!

ωρες ωρες νιωθω 60 χρονων με αυτα τα ωραρια υπνου :lol::lol::lol::lol::lol: εσεις το εχετε νιωσει?

ρε ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ τι τους επιασε χθες????λες η πανσεληνος???να σεληνιαστηκανε και δεν κοιμοντουσαν???? :lol::lol::lol::lol::lol: μηπως επηρεαζε αμεσα το ζωδιο τους??? :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ΑΝΘΗ πλακα με κανεις????4 κιλα σου μειναν...εμενα 15 ..... :lol::lol::lol::lol::lol: εμενα μετα τον σαραντισμο θελαν προσπαθεια...μεχρι τοτε και εγω ειχα χασει 12!και αλλα 3 μεχρι τωρα...αλλα τωρα το πηρα σοβαρα αποφαση και δεν ξαναφεφευγω,,,,γραφω και με την κοριτσοπαρεα τι τρωω και κρατιεμαι ;);)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...