Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΑΦΕΝΕ "Με νέες αφίξεις!!" Νο 4

Recommended Posts

Ανθή, ο γιατρός μάλλον το ξέρει, ο άντρας σου το ξέρει; :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Για το θηλασμό που λες, εγώ μόνο που σκεφτόμουν ότι αν δεν θήλαζα θα έπρεπε όλη μέρα να πλένω, να αποστειρώνω, να βράζω νερά, κ.λπ., με έπιανε πανικός!

Α, να σας ρωτήσω ρε κορίτσια, όσες ξέρετε: επειδή τώρα θα επιστρέψω στο σχολείο και θα πρέπει να αρχίσω πάλι να αντλώ με το θήλαστρο, μέχρι πότε αποστειρώνουμε το θήλαστρο; Πρέπει να το αποστειρώνω ούτως ή άλλως, κι ας σταματήσαμε τις αποστειρώσεις για το μωρό;

Καλά, με κούφανες με το 13!!!!!!!

Όσο για την καισαρική και τον φ.τ., ο γιατρός μου, όταν μου είχε πει ότι είναι καλύτερα να προχωρήσουμε σε καισαρική, μου είπε επίσης ότι αν κάνω καισαρική δε σημαίνει ότι θα πρέπει και η επόμενη γέννα να είναι με καισαρική. Πιστεύω ότι αυτός αναλαμβάνει, φτάνει να μην αρχίσει τα σπαστικά του.

Α, δε σας είπα, γέννησε και η φίλη μου που ήταν έγκυος στο κοριτσάκι με το πρόβλημα στο πρόσωπο. Τελικά το πρόβλημα είναι μεγάλο, αλλά ευτυχώς κατά τα άλλα το μωρό είναι υγιέστατο. Γέννησε με καισαρική για να μη ζοριστεί το μωρό, και τώρα τρέχουν από νοσοκομείο σε νοσοκομείο και ταλαιπωρούνται αφάνταστα. Κι έχουν ακόμα ένα κοριτσάκι, αρκετά δύσκολο και απαιτητικό... Μακάρι να τους δίνει ο Θεός δύναμη ν' αντέχουν...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 956
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Γεια σας κοριτσακια τι κάνετε?

Αννα Μαρία κουακερ με ροδάκινο έδινα και εγω στην Αγγελική μέχρι να βρω κάποια υποαλλεργικη κρέμα και της άρεσε, της είχα δοκιμάσει και με πεπόνι αλλα δεν το ήθελε καθόλου. Τώρα δεν χρειάζεται να αποστειρωτες το θηλαστρο. Να ζήσει το κοριτσάκι και εύχομαι να μην ταλαιπωρηθει πολυ στη ζωουλα του μέχρι να το αντιμετωπίσουν πλήρως.

Κορινα μια χαρα κοιμαται ο μικρουλης σου, δεν την κουράζει τη μανούλα του. Είδες οι γιοι έτσι και μένα θα ξυπνήσει θα τον θηλασω και θα ξανακοιμηθει αμέσως, Μαρίνα εσυ μην ακούς μάλλον ο δικος σου ξυπναει γιατι δεν τη χορταινει την μανούλα του :lol::lol:

Ανθη μου εμείς τα λέγαμε και τόση ώρα. Απόλαυσε τον θηλασμο είναι κάτι παραπάνω απο μια υπεροχη διαδικασία έχει πολλα θετικά, και για τις βολτες θα το πετύχεις και αυτο σιγα σιγα. Να βρίσκεις χρόνο να παίζεις με τον Πανουλη όταν κοιματε η μικρη και ας είστε μέσα στο σπίτι.

Μαρακι εκνευριστικο να γράφεις και να σε πετάει έξω ποσο μαλιστα να τα έχεις γράψει και στο κινητο :evil: .

Εμείς είχαμε κρέας κοκκινιστο με πουρε και αυριο θα φτιάξει η μαμα μου γέμισμα.

Το βράδυ λέμε να παμε την μικρη σε παρασταση καραγκιοζη που έχει σε μια διπλανη πόλη.

Αυτα, φιλακια

Άννα Μαρία ο ο γιατρός το ξέρει..Ο κερατάς το μαθαίνει πάντα τελευταίος :lol::lol::lol::lol:

Από τη στιγμή που σταματήσατε τις αποστειρώσεις δε χρειάζεται να αποστειρώνεις το θήλαστρο ;););) !!! Πόσα ml αφήνεις να υπάρχουν για τις ώρες που λείπεις;;;; Όταν ήταν μικρός ο Αντρέας (πέρυσι που γύρισες στη δουλειά), πόσα ml ήταν το κάθε του γεύμα με μπιμπερό;;;

Ωραία που ο γιατρός σου αναλαμβάνει φυσιλογικό τοκετό μετά από καισαρική! Να το προσπαθήσετε!

Όσο για το 13...όλοι έχουν τα κολλήματά τους. Έχω και άλλο. Όποτε παίρνω αυτοκίνητο ζητάω να μην έχει η πινακίδα τον αριθμό 6...Ό,τι να'ναι :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Κατερινάκι χάρηκα πάρα πολύ που τα είπαμε!!!! Άντε να τα πούμε και από κοντά με ένα απολαυστικό ντεκαφεϊνέ καφεδάκι!!

Φιλάκιαααααα!!!!

Καγκουράκι, του δίνω δύο κρέμες, και τώρα με το κουάκερ έγιναν τρεις. Οι δύο είναι της HOLLE, η μία από σιμιγδάλι και η άλλη από τρία δημητριακά (κεχρί, ρύζι και το άλλο δε θυμάμαι τι είναι! :lol: ), συνήθως με φρούτο, ροδάκινο ή μπανάνα. Το απόγευμα που τρώει φρουτόκρεμα, πάλι ροδάκινο-μπανάνα του κάνω. Καρπούζι του έχω δώσει αλλά δε θέλει ούτε να το βλέπει, πεπόνι μια φορά έφαγε αλλά την επόμενη αναγούλιασε, δαμάσκηνα δεν ξέρω αν κάνει να του δώσω, γιατί φοβάμαι μην τον πιάσει διάρροια ( :lol::lol::lol: ), το σταφύλι το φοβάμαι γιατί βάζουν πολλά φάρμακα, και έχουμε παγιωθεί στο ροδάκινο-μπανάνα, που του αρέσει πάρα πολύ είναι η αλήθεια και δε φαίνεται να το βαριέται.

Ουφ, δεν μπορείς να φανταστείς τι βάρος παίρνεις από πάνω μου που μου λες για το θήλαστρο! Δεν τις αντέχω τις αποστειρώσεις! Θα εξαφανίσω τον αποστειρωτή από την κουζίνα, πιάνει τόσο χώρο!

Εν τω μεταξύ, όπως σας έχω πει, 3 Σεπτέμβρη επιστρέφω στο σχολείο. Θα λείπω απόγευμα, από τις πέντε παρά και θα επιστρέφω κατά τις δέκα. Το απόγευμα, όμως, πάμε βόλτα τον Αντρέα. Το πρωί τώρα κάνει πάρα πολλή ζέστη και ο ήλιος καίει, για το μεσημέρι δεν το συζητάμε καν. Το θέμα είναι ότι το αμάξι θα το παίρνω εγώ, και προσπαθώ να πείσω τον άντρα μου ότι καλό είναι να κατεβάζουμε το καρότσι απ' το αμάξι για να παίρνει το μωρό μια βόλτα στη γειτονιά έστω. Και μου απαντά ότι δεν μπορεί, να έρχεται η μάνα μου να το παίρνει βόλτα, κ.λπ. Εν τω μεταξύ, όποτε του πω να πάμε βόλτα βαριέται, και χρειάζομαι δυο ώρες για να τον πείσω να πάμε κάπου (εκτός αν είναι για φαγητό, οπότε δέχεται αμέσως!), και συνήθως μου λέει "πάρε μια φίλη σου, πάρε και τον Αντρέα και πηγαίνετε", λες και οι φίλες μου είναι απίκο όποτε τις χρειαστώ. Οπότε, τώρα που προσπαθώ να του εξηγήσω ότι πρέπει να παίρνει το μωρό βόλτα όταν θα λείπω, μου λέει "δεν μπορώ να παίρνω το μωρό μόνος μου βόλτα". Του λέω "τότε πώς μου λες εμένα να τον παίρνω βόλτα μόνη μου;" και μου απαντά το κορυφαίο και εντελώς σουρρεαλιστικό: "ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΜΑΝΑ"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μπορείτε να βρείτε έστω στοιχειώδη λογική σ' αυτήν την απάντηση;

Δεν ξέρω τι να κάνω για να τον πείσω ότι η βόλτα είναι απαραίτητη καθημερινά στο μωρό.

Ανθή, τώρα είδα την απάντησή σου. Εγώ άρχισα δουλειά όταν ήταν ο Αντρέας τριών μηνών, και έπινε περίπου 100 μλ. Άφηνα, όμως, δύο 150άρια, για να είμαι πάντα σίγουρη, γιατί καμιά φορά μπορεί να ήθελε κι άλλο ή να έτρωγε πιο μετά και δεύτερο γεύμα. Νόμιζα ότι με τη φρουτόκρεμα δε θα πίνει γάλα, αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε!

Τώρα δεν ξέρω πόσο ν' αφήνω... Ουφ ουφ ουφ...

Καλέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Πού χαθήκατε όλες;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

καλημερα και απο μενα!!!!!!!!!!!

χαθηκα λιγαααααακι το ξερω.. :oops:

τι μου κανετε? ειπα να μπω να σας πω ενα γεια..χαιρομαι που ειστε ολες καλα!!!

κουραζομαι αρκετα με παπενια-πατατουλα :D:D ,πατατούλη :lol::lol: και με όλες τις δουλειες που ποτε δεν τελειωνουν... :twisted: που ωρες ωρες ουτε στο ιντερνετ δεν εχω την διαθεση να μπω...

χθες πηγα και ειδα την συμπεθερουλα μου..την ανθη μας και την υπεροχη μπεμπουλα της!!!!! :D:D:D τι να πρωτοπω δεν ξερω...η μικρουλα ειναι ενα υπεροχο μουτρακι με πολυ μαλλακι.. ναζιαρικα καστανα ματακια..χαμογελακια ασυναισθητα...και εννοειται κορμαρααα...χαχα ξερω τι διαλεγω για τον γιο μου :lol::lol::lol:

η συμπεθερουλα τωρα ηταν που ταν κουκλα...εχασε και σχεδον ολα τα κιλακια της..ξεπρηστηκαν τα ποδαρακια της...εφυγε και η κοιλιτσα της...πολυ πολυ γρηγορα ...μπραβο φιλεναδα μου...πολυ χαρηκα που σας ειδα...

κατερινακι μου συντοπιτισσα μου περιμενω να ερθετε για να πιουμε το καφεδακι μας... :D:D

σαςαφηνω κλαιει...φιλια σε ολες...

Τι κάνετε κοριτσάρες μου;; Εγώ σήμερα δεν έχω και την καλύτερη ψυχολογία γιατί ο Πανούλης μου με απορρίπτει :(:(:( Του την έχω σπάσει εντελώς που ασχολούμαι συνέχεια με τη φραουλίτσα και δεν με πολυθέλει πια...Οι τύψεις μου είναι πάρα πολλές αλλά δεν έχω και πολλές επιλογές. Δε θέλει να με βοηθά σε ό,τι έχει σχεση με το μωρό και γενικώς έχει προσκολλληθεί στον μπαμπά, στη γιαγιά και γενικώς σε αυτούς που μπορούν να σχοληθούν περισσότερο μαζί του. Πρέπει να κάνω υπομονή..Θα έρθει η στιγμή που θα καταφέρω να ισορροπήσω την κατάσταση. Μέχρι τότε όμως..πονάει κοριτσάκια μου :(:(:( Χθες που πήγε στη θάλασσα με ρώτησε γιατί δεν πήγα κι εγώ. Τπυ εξήγησα ότι δεν μπορούσα να πάω γιατί η αδερφούλα είναι ακόμα μικρή και πρέπει να τρώει συνέχεια και μου είπε μακάρι να μη γεννιόταν...Όταν με είδε ότι στεναχωρήθηκα μου έλεγε πως κάνει πλάκα..Στεναχωριέται το καλό μου αλλά τι να κάνω;; Τέλος πάντων ας μην σας πρήζω άλλο με τα ψυχολογικά μου :oops::oops::oops::oops:

Καρολινάκι μου χάρηκα πάρα πολύ την παρεούλα σου χθες. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια και για τη φραουλίτσα και για μένα!Έπρεπε να γεννηθούμε όμορφες γιατί είναι κούκλος και ο γαμπρός!!!Άντε να βρω λίγο τους ρυθμούς μου για να καταφέρω να έρθω κι εγώ στο καφεδάκι σας!!!

Άννα Μαρία να δεις που στο τέλος ο άντρας σου θα τον πηγαίνει τον Αντρέα βόλτες. Έχω καταλάβει ότι γκρινιάζει στην αρχή αλλά μετά κάνει αυτό που πρέπει ;);););) Καλά η ατάκα "εσύ είσαι μάνα¨όλα τα λεφτά!!!!

Αυτά προς το παρόν. Φιλάκια πολλά!!!

Γειά σας κοριτσάκια μου

Τι κάνετε?

Χθες στον καραγκιόζη κάθισε μια χαρά η μικρή, καλά δεν νομίζω να καταλάβαινε και πολλά αλλά το ότι είμασταν οι δύο μας το απόλαυσε σίγουρα. Οι γονείς μου με τον μικρό είχαν καθίσει σε μια καφετέρια δίπλα και αν και ξύπνιος όλη την ώρα ήταν ήσυχος.

Αννα μαρία θα τον καταφερεις τον άντρα σου να πηγαίνει βόλτες τον αντρικο θα βρείς τρόπο δεν σε φοβάμαι. Δεν υπάρχει κάποιο μέρος που του αρέσει να πηγαίνει με τον μικρό. Καλά το εσυ είσαι μάνα δεν το σχολιάζω.

Καρολίνα μου βρεθήκατε με την ανθή μπράβο κοριτσάκια μου και εγώ θέλω να σας δω. Τι λέει η Λυδια για τον μικρουλη σας.

Ανθή μου μην το βλέπεις έτσι και απογοητεύεσαι, θα προσαρμοστεί και ο πανουλης στισ νέες συνθήκες. Προσπαθησε για να μην του λες ότι λόγω της φραουλιτσας δεν μπορείς να κάνεις κάτι μαζί του, εγώ για το μπάνιο της εχω πει ότι δεν με αφήνει ο γιατρός,που δεν είναι ψεμα

αννα μαρια μου να σαι καλα..σου στελνω και εγω πολλα πολλα φιλακια... :-*:-*:-*:-* ο αντρικος σου ειναι καλα?

κατερινακι μου αντε σελιγες μερουλες ερχεστε αθηνα... :D:D:D μας ελειψες πολυυυυ..μακαρι να τα καταφερει και η φραουλομανα να ερθει μαζι μας...το πολυ πολυ παμε καπου και θηλαζετε και οι δυο και εγω σας κανω παρεουλα...η αγγελικουλα ειναι ηρεμη με τον αδελφουλη της ε? θα γυρισεις ανανεωμενη ..φανταζομαι ξεσκασες λιγακι ... :D:D η λυδια απο τοτε που επεσε καπου και εκλαιγε και ειδε οτι στεναχωρηθηκε και ο μπεμπουλης και εκλαιγε και αυτος...αληθεια το λεω.. επαψε να δειχνει τοσο τη ζηλια της και του κανει πιο πολλες αγκαλιες και φιλια..απλα πιο δυνατες ισως καποιες φορες... :lol::lol:αλλα τον αγαπαει πολυυυυυ....

ανθη μου προσπαθησε οσο μπορεις να του λες του πανουλη οτι δεν μπορεις για οποιοδηποτε αλλο λογο πλην της μπεμπας...ειναι απιστευτα λογικο να ζηλευει..εχασε την πρωτοκαθεδρια..εχασε την αποκλειστικοτητα της μανουλας του... ;):( θελει λιγο καιρο να προασαρμοστει ο μικρουλης σου..γιατι μην ξεχναμε μεγαλα μωρακια ειναι και αυτα οι ψυχουλε ςμου...αλλα μην νοιωθεις τυψεις...προσπαθησε να εισαι και με τα δυο μαζι οσο γινεται αυτο...σιγα σιγα θ αβρειτε τους ρυθμους σας φιλεναδακι μου..

μαρακι τα φιλια μου...

Ανθή, συμφωνώ με το Καρολινάκι, βρες άλλες δικαιολογίες, όπως αυτό που λέει το Καγκουράκι για τη θάλασσα, ότι δεν την αφήνει ο γιατρός. Πες του ότι είσαι χοντρή και ντρέπεσαι. :P

Το ότι σου είπε ότι κάνει πλάκα είναι πάρα πολύ καλό, δείχνει πολλή ωριμότητα για τόσο μικρό παιδάκι! Δεν μπορείς, π.χ., να θηλάζεις τη μικρή και να διαβάζεις ένα παραμυθάκι στον Πανούλη; Εγώ στην αρχή όταν θήλαζα πάντα στήριζα στο μαξιλάρι ένα βιβλίο και διάβαζα, για να περνάει η ώρα, αλλιώς δε γινόταν! Οπότε, μπορείς να κάνεις αυτό με το παραμύθι. Μια ιδέα είναι αυτή, βέβαια, μπορείς να σκεφτείς διάφορα, να του δείχνεις ότι ασχολείσαι μαζί του.

Καγκουράκι, ωραίος ο Καραγκιόζης. Κάποια στιγμή δούλευα σε ένα μουσείο που είχε έκθεση με θέμα Ευρωπαϊκό παιχνίδι και θέατρο σκιών και είχα μάθει πολλά για τον Καραγκιόζη. Και στη Θεολογία σε ένα μάθημα είχε έρθει ένας καραγκιοζοπαίχτης, νέος σε ηλικία, που ήταν υποψήφιος διδάκτορας Θεολογίας, και μας έκανε μια διάλεξη για τη θεολογία στον Καραγκιόζη και μας έπαιξε και μια παράσταση!!! Τρελά πράγματα, χαχα! Ακούτε τι κάνουμε στη Θεολογία; :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Α, εκείνη τη μέρα έφερε ο καθηγητής και τσίπουρο και πίναμε!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Καρολινάκι, άμα το ξέρατε θα της βάζατε τρικλοποδιά νωρίτερα της Λυδίας να πέσει!!!! :P :P :P :P Πολύ καλό αυτό που έγινε πάντως!

Εγώ κουράστηκα σήμερα, καθάρισα τα δύο υπνοδωμάτια και το γραφείο, ξεσκόνισα το σαλόνι και της καρέκλες και το τραπέζι της τραπεζαρίας, και καθάρισα λίγο τους πάγκους της κουζίνας. Επίσης, εξαφάνισα τον αποστειρωτή! :P

Τώρα θέλω να σιδερώσω δυο-τρία ρουχαλάκια του Αντρέα και μετά θα κάνουμε όλοι μπάνιο και θα πάμε για φαγητό σε ταβερνούλα.

Ανθή, έχεις δίκιο ότι ο άντρας μου όλο γκρινιάζει και μετά κάνει αυτό που πρέπει. Ελπίζω να το κάνει και σ' αυτήν την περίπτωση.

Σας φιλώ όλες!

Τί κάνετε ωρέ κορίτσια μου??????

Πόσο καιρό έχω να μπω?????

Δεν προλαβαίνω ρε μανάρια μου το πιστεύετε????? Είναι πολύύύ απαιτητικός ο μικρός μου!!!!!

Θα ξαναμπώ το συντομότερο δυνατόν!!!!!! Πάω να την πέσω (αν με αφήσει ο λουκουμάς που είναι ορεξάτος για παιχνιδάκια αλλά εγώ κουτουλάω.....) μόλις γυρίσαμε από διακοπούλες αλλά θα ξαναφύγουμε!!!!!

Καλά να περνάτε όόόόόόόόόλες!!!!!! Καλή λοχεία μωρομανούλες!!!!!

Ανθούλα μου..... να σου ζήσει η μπουμπού κοριτσάρα μου!!!!!!

Ήθελα να σου ευχηθώ προτού φύγω αλλά..... δεν μου έκανε τη χάρη το άτιμο το Μάμμυ!!!!!

Σας φιλώ όόόόόλες!!!!!!

Αν με θέλει καμμιά στο φατσομπούκι να με κάνει add..... ευπρόσδεκτη!!!!!!

Καλό μας ξημέρωμα!!!!!!

Θ' αλλάξω και το αβατάρ μου καλέ με την 1η ευκαιρία!!!!!!!!

Μεγάλωσε ο Αχιλλέας μου!!!!!!

Κοντεύει μήνας που χρονίσαμε!!!!!

καλημερα κοριτσια!!!!!!!ΝΥΣΤΑΖΩΩΩ :(:(

φανταζεστε παλι πως δεν κοιμηθθηκα...εχει πολυ γκρινια.,..αλλα φοβαμαι μηπως εχει κατι παλι... γιατι καναμε αιματολογικες εξετασεις στον μπεμπη και βγηκαν λιγο αυξημενα τα νουμερα και μας ειπανε 3 παιδιατροι μαλλον απο το εμβολιακι που ειχε κανει προσφατα ειναι και Δευτερα εχουμε επανελεγχο...αυριο δηλαδη...ΜΑΚΑΡΙ να βγουνε καλες...εχω πολυ αγχος...γιατι δεν αντεχω αλλο τα νοσοκομεια!!!μακρυα απο εμας Παναγια μου :?

Καρολινακι και εσυ Μαιο γεννησες???μαζι ειναι τα νινακια μας?? :D

Κοριτσια το πρωι 7 η ωρα με την τσιμπλα στο ματι γκρινιαζε και τον παιρνω αγκαλια να ανοιξω τα παραθυρα και μετα τον βαζω στην αλλαξιερα να τον αλλαξω...και μολις βγαζω την πανα ,τι κανει????αρχιζει και χεζει!!!! :o:o:o και τα κανει τοσο νερουλα που πεταγοτανε σαν βρυση...με αποτελεσμα να λερωθουν και τα ντουλαπια απο το κρεβατακι ,καλα για τον μπεμπη δεν το συζηταω...γεμισε σκατουλες!!:evil: ποπο εκεινη την ωρα νευριασα τοοοσοο πολυ...αλλα ευτυχως σηκωθηκε ο αντρας μου και με βοηθησε!!!

ε μετα μου χαμογελουσε και μου περασε...πως να τους κρατησεις κακια :lol::lol:

παλι κλαιει...φιλια

Καλημέρες!

Εμείς πήγαμε εκκλησία, ο Αντρέας κι εγώ δηλαδή, ήταν και οι γονείς μου εκεί και μου τον κράτησαν, και τον πήγε ο πατέρας μου να κοινωνήσει, κι ήταν κύριος, άνοιξε το στόμα, μια χαρά. Μόνο όποτε τον πάρω εγώ γυρίζει από την άλλη! Οπότε, δεν τον ξαναπαίρνω! Θα τον δίνω σε άλλους!

Φυσικά ο κυριούλης ξύπνησε από τις 5.45 για πρωί!!!!!!!!!!!!!!!!! Τον θήλασα και ξύπνησα τον άντρα μου κατά τις έξι, ανέλαβε αυτός, κι εγώ κοιμήθηκα περίπου μιάμιση ώρα ακόμα για να αντέξω μετά.

Σήμερα θα έρθουν οι γονείς μου για φαγητό, αλλά δε θα μαγειρέψω. Θα πάρουμε οφτό κλέφτικο, δηλαδή αρνί με πατάτες στον ξυλόφουρνο, απ' έξω, κι εγώ θα φτιάξω μακαρονάκι παραδοσιακό και σαλάτα.

Μαρίνα, αφού σου είπαν τρεις παιδίατροι ότι είναι απ' το εμβόλιο, απ' το εμβόλιο θα είναι! Καλά, γιατί κάνατε αιματολογικές; Είχε κάποιο σύμπτωμα το μωρό;

Πόπη, φιλιά!

ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ κανουμε καθε μηνα αιματολογικες στο μωρο...για να ελεγχουμε μηπως και ξανα γυρισει το μικροβιο...προληπτικα!ασε και ο καημενος κλαιει μεχρι να του βρουν φλεβα!καθε φορα σπαραζει και αυτος και εγω...δεν αντεχω να τον βλεπω να τυρανιεται! :cry:

Θύμισέ μου τι είχε πάθει. Ρε συ, χωρίς συμπτώματα δεν είναι κρίμα να ταλαιπωρείτε τόσο πολύ το μωρό; :(

Καλημέρα κοριτσάκια μου γλυκά

Εμείς σήμερα σαραντισαμε. Πήγαμε σε ένα μοναστήρι, συγκινηθηκα τόσο πολύ την ώρα που πήρε ο παπάς το αγοράκι μου και το έβαλε στο Ιερό, είχε και τα ματάκια του ανοιχτα και ήταν τόσο ήρεμος όλη την ώρα που είμασταν εκεί. Λέμε στην Αγγελική ότι θα πάρει τον Νικόλα για λίγο ο παπας και δεν ήθελε με τίποτα. Να σας πω και τι άλλο μου είπε η σουσουραδα το πρωί εκεί που έπινε το γάλα της καθόμουν δίπλα και της λέω άντε λίγο ακόμα να μαζεψει η κοιλιά μου και μου απαντάει να κάνεις και ένα κοριτσάκι τώρα :o:o:shock::shock:

Μαρίνα καλά αποτελέσματα δεν θα είναι κάτι αφού σας είπαν ότι είναι από το εμβόλιο. Αλήθεια τι μικρόβιο ήταν?

Καρολινακι μια χαρά λοιπόν η Λυδια με τον μικρουλη ψυχούλα είναι. Άντε γυρίζουμε και μείς και θα βρεθούμε από κοντά.

Πιπιτσα τι κάνει ο μικρούλης σου χρονισε κιόλας

Άννα Μαρία σήμερα ήταν ήρεμος ο Αντρέας στην εκκλησία, είναι αυτό που λες με άλλους είναι ήρεμος με τη μαμά δίπλα ξεθαρευει πολύ

Ανθή βρες λύσεις για τον Πανο όπως σου είπε η άννα μαρία και η καρολίνα.

Βρε κορίτσια πέρα από τότε με τα χόρτα, ο μικρός τις περισσότερες φορές μου κάνει πράσινα παρά μουσταρδι κακα. Τι άλλο να είναι, θα πάρω και την παιδίατρο αύριο.

Καγκουράκι τι λέμε σ' αυτήν τη περίπτωση; Να ζήσετε; Να ζήσετε ένιγουέι! :P :P :P

Εμείς είχαμε σαραντίσει 31 Δεκεμβρίου, πήγαμε στον εσπερινό, ο Αντρέας κοιμόταν, και μέχρι που πήγαμε σπίτι συνέχιζε να κοιμάται. Τον πήρε ο παπάς, τον πήγε στη μέση της εκκλησίας, τον πήγε στο ιερό, τίποτα αυτός! Χαμπάρι δεν πήρε!

Χαχα, η Αγγελική βιάζεται να αποκτήσει κι άλλο αδελφάκι!!! :lol::lol::lol:

Για τα κακά δεν ξέρω, θα σου πει και η παιδίατρος.

ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ εμενα οταν σαραντισαμε(μολις βγηκαμε απο τα νοσοκομεια) και πηγαμε στην εκκλησια...ενω εκλαιγε μολις τον πηρε ο παππας ηρεμησε παρα πολυ...ειχα συγκινηθει!! :cry:

ειχε σταφυλοκκοκο(18 ημερων νοσηλευτηκαμε μεχρι και τον σαραντισμο)...ειχε παθει οστεομυελιτιδα...καναμε και εγχειριση στο ποδαρακι του...και εκτος απο αιματολογικες καθε μηνα κανουμε και ακτινογραφια στο ποδαρακι του και παμε και σε ορθοπεδικο..γιατι στο ποδι ειχε κατσει το μικροβιο...στο γονατακι..τωρα που το βρηκε???ιδου το ερωτημα!!!!!!!! :twisted::twisted: ο νοων νοειτο(δεν ξερω και πως γραφετε,χαχαχχαχα)

καγκουρακι αντε αφου το θελει και η μικρη βουρ για τριτο.,..μαλλον θελει και φιλεναδιτσα :lol::lol::lol:

Επιτέλους σας γράφω!! Τι μου κάνετε? Εχω χαθει ε? Μπαινω περισσοτερο απο το κινητο αλλα δεν μου ειναι ευκολο να σχολιασω γιατι σταματαω καθε τρεις και λιγο κ κυνηγαω τον Στεφανο!! Εχει ζωηρεψει πάρα πολυ, ειδικα την τελευταια βδομαδα. Θελει να γινεται το δικο του, εκνευριζεται, κανει διαφορα κ οσο τον μαλωνω τοσο πιο πολυ τα κανει...Τι να σας λεω...Ειναι γεματος ενεργεια κοιμαται πιο λιγο αλλα αυτο τον κανει περισσοτερο γκρινιαρη!!!Εγώ είμαι στο ψάξιμο για παιδικο για τον μικρο.Εχω κρατησει θεση για αυτον που τον πήγαινα πέρσι αλλα ψαχνω μηπως βρω και κατι πιο οικονομικο.Αυριο θα παω να δω καποιους και πρεπει να αποφασισω μεχρι την Τεταρτη σιγουρα.

Καγκουράκι μου η Αγγελικουλα πήρε φορα και θελει κ αλλο αδελφακι??? :lol: Προφανως της άρεσε που ηρθε ο μπεμπης!!!

Αννα Μαρια φοβερη η απαντηση του αντρα σου!!! Ευτυχως ο Στεφανος οταν τον παω για να κοινωνησει παντα ανοιγει το στομα του. Αντε και την Τεταρτη θα τα πουμε κ απο κοντα!!

Κατερινα μου σημερα δεν ειναι το παρτακι σας?Πώς περάσατε?

Ανθη μου τι ομορφη η εμπειρια σου! Καθε φορα που διαβαζω για τοκετο, νοσταλγω τον δικο μου!! Τι τρομαρα πηρατε με το αιμα, ευτυχως ομως ολα ειναι καλα. Να θηλαζεις κ εξω για να να μπορεις να βγαινεις. Κ συφωνω με τα κοριτσια, μην του λες οτι δεν μπορεις λογω της φραουλιτσας, λεγε αλλα. Κ μολις εδραιωθει ο θηλασμος, θα βρισκεις χρονο για να περνας δημιουργικα με τον Πανούλη. Μην στεναχωριεσαι και θα στρωσει.

Μαρινα μου καλα αποτελεσματα να εχετε. Δεν νομιζω να ειναι κατι. Ταλαιπωρηθηκε παντως πολυ ο μικρος σου, ευχομαι να ειναι και τα τελευταια.

Καρολινακι επεστρεψες? Ευτυχως Το Λυδιακι τα βρηκε με τον πατατουλη..

Κοριτσακια μου σας αφηνω γιατι με φωναζει ο αντρουλης μου, θελει παρεουλα!!! Σας φιλω!! ΑΑΑ εφτιαξα και φανουροπιτα σημερα!!

Τι κάνετε κορίτσια;; Εγώ έτσι και έτσι..Ο Πάνος πήγε στη θάλασσα με τον άντρα μου, γιαγιά, παππού, θεία, θείο, ξαδέρφια κι εγώ..απούσα και πάλι :(:(:(:( Με ζητούσε συνέχεια και ο άντρας μου του είπε ότι έπρεπε να σιδερώσω τα ρουχαλάκια τους για να έχουν τι να φορέσουν :roll::roll::roll::roll: Δεν το πολυέχαψε αλλά τουλάχιστον εκείνος δεν είπε για τη μπέμπα..Εγώ έμεινα σπίτι, θήλαζα και άλλαζα τη φραουλίτσα όοοολη την ώρα και όταν κοιμόταν σιδέρωσα, σκούπισα, σφουγγαρισα, ξεσκόνισα.. Πόσο θα ήθελα να ήμουν μαζί τους στη θάλασσα..Πόσο μου λείπει το αντράκι μου... Και πάλι τύψεις..

Άννα Μαρία η ιδέα σου με το παραμύθι είναι πολύυυ καλή αλλά δυστυχώς ο μικρός δε θέλει να είναι κοντά μου όταν έχω τη μπέμπα..Αν θα βρεθεί θα φροντίσει να κάνει βλακείες. Χθες πχ τη θήλαζα και μας μαξιλάρωνε :o:o:o Γέλασα πολύ με τη δικαιολογία που μου βρήκες ότι είμαι χοντρή και ντρέπομαι :lol::lol::lol::lol: Είναι σίγουρο ότι θα με καταλάβαινε αν του έλεγα κάτι τέτοιο :lol::lol::lol:

Κατερινάκι μου εγώ γιατί δεν μπορώ να πάω πουθενά με τον Πάνο γιατί η μικρή τρώει ΣΥΝΕΧΕΙΑ :(:(:(:( ;;;;;Ζήλεψα που μπόρεσες να πας στον Καραγκιόζη μόνη σου με την Αγγελική ενώ ο μικρός ήταν ξύπνιος. Η φραουλίτσα όσο είναι ξύπνια ζητάει φαγητό..Γιατί;; Δεν της φτάνει το γάλα μου;;;;Είναι φυσιολογικό;; Κάνει πολλά κακάκια πάντως. Θα στρώσει ποτέ;; Θα καταφέρω να πάω κάπου με το άλλο μου το παιδάκι;;;Σας τα γράφω όλα αυτά και κλαίω από τύψεις :cry::cry::cry::cry: Δεν μπορείτε να φανταστείτε πώς νιώθω..Δε θέλω να νιώθω έτσι γιατί είμαι περήφανη που τα κατάφερα με το θηλασμό..

Σαραντίσατε;;; Πόσο γρήγορα περνά ο καιρός...Μεγάλωσε το κουνελάκι σου!

Καρολινάκι μου λες να βάλω στον Πάνο την τρικλοποδιά που είπε και η Άννα Μαρία;;; Λες αυτή να είναι η λύση τελικά;; Δεν ξέρω πια τι να πω...Πολύ χαίρομαι που το Λυδιάκι σου τον δέχεται πλέον τον αδερφούλη της!! Ήθελε το χρόνο της!

Πηνελόπη μου σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σου! Απαιτητικός ο μικρούλης σου ε;; Μας τρέχουν όλες τα παιδάκια μας :?:?:?:lol::lol::lol::lol:

Μαράκι μου όλα τα παιδάκια ζωηρεύουν στην ηλικία του Στεφανάκου σου..Δύσκολη ηλικία..Υπομονή θέλει. Μακάρι να μπορούσα να θηλάσω έξω. Μου φαίνεται όμως ακατόρθωτο, αφενός γιατί μπορώ να θηλάσω μόνο με το μαξιλάρι στα πόδια και αφετέρου γιατί η μικρή θέλει να τρώει ΣΥΝΕΧΕΙΑ :?:?:?

Μαρίνα εύχομαι να βγουν τέλειες οι εξετάσεις του μικρούλη σου!!! Θα περιμένουμε τα νέα σας!

Αυτά τα νέα μου..Φιλάκια σε όλες!

καλημερα κοριτσια μου

δεν προλαβα να μπω καθολου δυο μερες τωρα γιατι φυσικα ημουν ολη μερα στην κουζινα με τις ετοιμασιες και το βραδυ επεφτα ξερη για υπνο,χαλαλι ομως περασαμε πολυ ομορφα και χθες ειχα κοσμο μεχρι αργα το βραδυ,πολυ ωραια ηταν το απολαμβανω κι ας κουραζομαι λιγο παραπανω,η τουρτα με με παιδεψε λιγο αλλα εγινε πολυ νοστιμη την εκανα με γεμιση σοκομπανανα και σοκολατενιο κεικ και εγινε σοκολαση μιαμμμμμμ!!!!σημερα πρεπει να μαζεψω λιγο να βαλω πλυντηρια και σιδερο στο φουλ..........

τελικα θα στειλω τον Δημητρη παιδικο σταθμο ,μιλησαμε με το προεδρο των παισικων σταθμων και ειπε οτι θα το κανονισει αυτος λογω οτι ειμαστε τριτεκνοι και εχουμε χαμηλο εισοδημα,ο Δημητρης χαρηκε τοσο πολυ και μου ελεγε παμε τωρα σχολειο ,δεν ξερω βεβαια πως θα αντιδρασει οταν θα τον αφησω και θα φυγω ειδωμεν,αρχισα και κανω και επαναληψεις καθημερινα στους αλλους δυο ειδικα στον Νικο να τα ξαναθυμηθει λιγο αντε σε λιγες μερες αρχιζουμε παλι τα κεφαλια μεσα............

Μαρινακι περασατε μεγαλες περιπετειες με τον μικρο ε;; :o ευχομαι να ειναι καλα οι εξετασεις του και να μην σας ξανασυμβουν τετοια πραγματα

Ανθη μου μην αισθανεσαι τυψεις κοπελα μου κανε λιγη υπομονη ωσπου να εδραιωθει ο θηλασμος δεν θα ειναι ετσι συνεχεια θα κοιμαται πιο πολυ η φραουλιτσα και θα εχεις πεισσοτερο χρονο να ασχοληθεις και με τον Πανουλη,θα συμφωνησω με τα κοριτσια να μην του λες οτι δεν μπορεις εξαιτιας της μικρης βρες αλλες δικαιολογιες,οσο γιαυτο που ειπε να μην γεννιοταν καλυτερα το εχουν πει και τα δικα μου και για τον Δημητρη αλλα και ο μεγαλος για τον δευτερο υπομονη ολα θα γινουν

Κατερινακι τα μεγαλα μου τρελαινονται για Καραγκιοζη ειχε ερθει στο χωριο παλιοτερα και ειχαμε δει και περυσι στο νηπιαγωγειο στο τελος της χρονιας και εχουν και dvd και τον βλεπουν ,γελανε πολυ.....σαραντισατε κιολας;ποσο γρηγορα περναει ο καιρος ,θελει παρεουλα μια αδερφουλα η ζουζουνα ε;;αντε ξαναβαλε μπρος :lol::lol: η αδερφη μου εχει πητ στις 13-3 που με ειχες ρωτησει δεν ξερω σε ποια βδομαδα ειναι ακριβως δεν εκλεισε τον τριτο μηνα ακομα,χθες ειχα τρεις εγκυους στο παρτυ μαζι με την αδερφη μου ζηλευω τις φουσκοκοιλιτσες :o:lol::lol:

Μαρακι που χανεσαι ρε κοριτσι;;ασε αυτη η φαση που περναει τωρα ο Στεφανακος ειναι η πιο δυσκολη για μενα,πρεπει να εισαι συνεχεια απο πισω του και δεν σταματανε λεπτο σαυτην την ηλικια καλα τρεχαματα λοιπον,ευχομαι να βρεις οικονομικο σταθμο να τον στειλεις

Αννα Μαρια καλα δεν το συζητω το εσυ εισαι μανα...............μην αγχωνεσε θα τον παει και βολτες κι ας γκρινιαζει ολα θα γινουν,για τις δουλειες που λεγατε κι ο δικος μου με βοηθαει πολυ αλλα με ρουχα δεν τον αφηνω να ασχοληθει νομιζω θα τα καταστρεψει ολα αν βαλει πλυντηριο μονος του,ασε που εχουμε τοσες εξωτερικες δουλειες που προτιμω να κανει αυτος τα εξω κι εγω τα μεσα

Καρολινακι μια χαρα βλεπω τα πανε τα αδερφακια ,οσο μεγαλωνουν τοσο καλυτερα θα ειναι ολα θα δεις!!

Ποπη χαθηκες παλι ρε ψυχη να περνατε καλα και να μας βαλεις φωτο να δουμε ποσο μεγαλωσε το αγορακι σου!!

ελπιζω να μην ξεχασα κατι πολλα φιλια σε ολες!!!

Γειά σας κούκλες.

Μαρίνα μου τι περάσατε και εσείς, περαστικά και να είναι από δω και πέρα πάντα καλά το αγοράκι σου.

Μαρακι τελικά η πιο εύκολη περίοδος είναι μέχρι να περπατήσουν μετά είναι ασταμάτητα και εμείς από πίσω. Ο άντρας μου λέει όταν κάνεις παιδιά η ζωή για τους γονείς ξεκίνα πάλι μετά τα 5 οπότε μέχρι τότε εχουμε όλες χρόνια μπροστά μας. Ελπίζω να βρείς έναν καλό παιδικό σταθμό και οικονομικό φυσικά.

Ανθή μου μην απογοητεύεσαι είναι νωρίς ακόμα εμείς είμαστε και ένα μήνα μεγαλύτεροι, θα δεις σε ένα μήνα πόσο διαφορετικά θα είναι. Και ο δικός μου στην αρχή έτρωγε κάθε μια με μιάμιση ώρα και τώρα συνήθως κάθε δύο με δυόμιση.

Κατερίνα πολλές δουλειές και ετοιμασίες είχες αλλά θα περάσατε σουπερ. Τι καλά που θα τον πάρουν τον Δημήτρη στον σταθμό, να μην τον φοβάσαι καθόλου έχει μάθει από τους μεγάλους να έχει παρέα στο παιχνίδι του και θα προσαρμοστεί γρήγορα και καλά.

Εμείς τα ίδια δύο μέρες μασ έμειναν την τετάρτη γυρίζουμε αθήνα.

ΦΙΛΑΚΙΑ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...