Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΑΦΕΝΕ "Με νέες αφίξεις!!" Νο 4

Recommended Posts

Άννα Μαρία έτσι είναι εμείς δεν τρομαζουμε τόσο με τα χτυπήματα των παιδιών μας οι άντρες μας όμως φρικαρουν με το παραμικρό.

Μαρίνα εγω είμαι απο τις εξαιρέσεις ενω θηλαζα αποκλειστικά μέχρι το εξάμηνο και μετα συνέχισα μέχρι που πήγε 15 μηνών η κόρη μου περίοδος μου ήρθε σε τρεις μήνες απο την γέννα. Θέλει προσοχή πάντως που λεει και η Άννα Μαρία αν δεν θες να μείνεις αμέσως παλι έγκυος.

Καληνύχτα τσουπρες

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 956
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Hello κουκλομαμάδες!!! Να 'μαι και εγώ στο καφενεδάκι σας! Κερνάτε καφεδάκι; Εγώ κερνάω νοστιμότατο κέικ που έφτιαξα σήμερα παρέα με τον μπέμπη! Ναι ναι, το νοστίμεψαν η κουβεντούλες που μου έλεγε, τα γελάκια που μου έκανε κ τα βλέμματα που έριχνε όση ώρα ήταν στο καρότσι του κ εγώ ετοίμαζα το γλυκάκι μας!

Μα είναι στιγμή να συστηθώ σε όσες δεν τα έχουμε ξαναπεί. Είμαι η Κορίνα, μια νέα μανούλα τόσο απο άποψη ηλικίας όσο και απο το πότε γέννησα. 3/4/12 γεννήθηκε ο μπόγος μας, το αστεράκι μας το γλυκό! Χοντρούλης, γλυκούλης, κατάξανθος και με πολλά μαλλιά!!! Πολλά όμως! Σουηδό τον φωνάζαν στο μαιευτήριο οι μαίες!

Θηλάζω αποκλειστικά και φυσικά δεν γίνεται να μην ακούω και εγώ τα κλασικά-πλην αγαπημένα-να του δώσω μπουκάλι κ ξένο γάλα γιατί:

1.κάπου να θελήσω να πάω και να μπορεί κάποιος να κρατήσει το μωρό

2.το γάλα μου τον παχαίνει αλλά δεν τον χορταίνει (;;;)

3.το γάλα μου τον παχαίνει και άρα μπορούμε να του κάνουμε...δίαιτα με το ξένο(;;;)

Η αντίδραση μου; Απαντάω χαμογελαστή πως θέλω και μπορώ να τον θηλάσω,εκείνος συνεργάζεται άψογα και έχω και το οκ του παιδιάτρου ότι όλα βαίνουν καλώς. Και αν συνεχίσουν, απλά κάθετα(κ με χαμόγελο πάντα)τους λέω ''Καλέ,μια χαρά είναι το παιδί ΜΟΥ και δεν έχει κανένα λόγο να πιεί ξένο γάλα ή γάλα που προορίζεται για μικρά αγελαδάκια. Έχετε κάποια άλλη ''συμβουλή''να συζητήσουμε;;;''

Όσο για το σεξ, ξεκινήσαμε 50 μέρες μετά τον τοκετό, όπου είχαμε κ το οκ του γυναικολόγου. Όχι κάθε μέρα, μπορεί κ 1 φορά στις 2 βδομάδες. Τώρα πια είμαστε στη 1 με 2 φορές τη βδομάδα. Ε...το παλεύουμε. Απλά τα πρωινά εγώ τρέχω με το μωρό κ τα βράδια είμαι πτώμα. Διάθεση πάντως υπάρχει!

Κορινα Καλώς ήρθες στο καφε μας!!!!! Χρυσοχερα και εσυ αφου μας εφτιαξες και κεκακι......

Να χαίρεσαι τον κουκλο σου και να τον καμαρωνεις πάντα!!!

Είμαστε ωραία παρεουλα και θα χαρούμε να σε εχουμε κοντα μας.

Εγω είμαι η Κατερίνα. Έχω την Αγγελική που έχει κλεισει τα 2,5 και ένα μικρο αντρακι που γεννήθηκε πριν ένα μήνα και τρεις μέρες!!!!!

Θηλαζω και εγω αποκλειστικά και την μικρη μου την θηλασα 15 μήνες, χαίρομαι που έχεις πολυ θέληση για τον θηλασμο και απαντας όπως πρέπει σε όλους όσους νομίζουν ότι γνωρίζουν. Ειδικα αυτο το "παχαινει αλλα δεν χορταινει" απαιχτο :lol::lol:

Καλο βράδυ

καλημερα κουκλες μου

χθες πηγαμε για φαγητο στην συνηφαδα μου και ξεκουραστηκα λιγο απο την κουζινα γιατι σε λιγες μερες αρχιζω παλι με τις ετοιμασιες για το παρτυ μας ,το βραδυ σιδερωσα επιτελους τελειωσα με ολα τα ρουχα των διακοπων μια βδομαδα τα λιβανιζω :oops::oops:

ο μπαμπας μου σημερα μπηκε στο νοσοκομειο :( ειναι μπογιατζης και ετριβε τον τοιχο στο σπιτι της αδερφης μου για να το βαψει απεξω και ερεθιστηκαν τα ματια του,το αφησε κι αυτος και μολυνθηκε και τωρα ειναι σοβαρα τον στελνουν Θεσσαλονικη στο Αχεπα να τον δει οφθαλμοχειρουργος στα καλα καθουμενα κι αυτοι οι μεγαλοι πια αν δεν τους παρεις απο το χερι δεν πανεποτε στο γιατρο

χθες ειχα σιδερο και δεν τα τελειωσα ολα, σημερα θα ξανασιδερωσω το βραδυ :( ,αυριο θα εχω κι εγω τραπεζι τον προισταμενο του αντρα μου με την γυναικα του και θα φτιαξω τουρτα μελιτζανας,ντοματοκεφτεδες και κολοκυθοκεφτεδες,μπουγιουρντι,φετα με σουσαμι,χωριατικη σαλατα,αγγουροσαλατα με μεντα και κουρκουτοπιτα με λιαστες ντοματες απο ορεκτικα και απο κυριως κοτοπουλο του πασα και θα ψησουμε μπριζολες,λουκανικα και φτερουγες κοτοπουλου πως σας φαινονται;;;.

Αννα Μαρια γιατι σου φανηκαν ασχετα αυτα που εκανα για το τραπεζι αυτα ειχα γραψει οτι θα κανω απλα δεν εκανα φετα με σουσαμι και εκανα τη μελιτζανα με τα τυρια στο πηλινο και δεν εκανα το κοτοπουλο του πασα τα αλλα ειναι τα ιδια,εγω οταν χτυπανε τους βαζω βιταμ,οσο για τον θηλασμο τι να πω ισως εψαχναν για ευκολες λυσεις οι μαμαδες και εβρισκαν διαφορες αιτιες για να δωσουν μπουκαλι,το θεμα ειναι οτι εκτος απο την ενημερωση πρεπει να υπαρχει μεγαλη θεληση για να θηλασεις,εγω 9 μηνες θηλασα οταν ημουν μωρο,μπισκοτα αν δεν θελεις να του δινεις ετοιμα μπορεις να φτιαξεις μονη σου με βρωμη,για τις θηλες που ελεγες οτι σε δαγνωνε τωρα που θυμηθηκα ο Δημητρης δεν με δαγκωνε μηπως τον τρωνε τα ουλα του και το κανει μην αντιδρας αποτομα εσυ και το κανει επιτηδες μετα,σε ξαναδαγκωσε απο τοτε που ειχες πει;;

δεν σας ειπα, το προηγουμενο βραδυ πριν να φυγουμε διακοπες ο Γιωργος επαιζε με τον Δημητρη και ξαφνικα βλεπω τον μικρο να κλαιει δυνατα και να πιανει το κεφαλι του,βλεπω και τον Γιωργο να εχει λιγωθει στο κλαμα και το στομα του γεματο αιματα κατατρομαξα τον επλυνα και τελικα ειχε σκισει τα χειλια του απο πανω αρκετα βαθια και ετρεχαν αιματα,ευτυχως σταματησε γρηγορα το αιμα τον πηγαμε στο νοσοκομειο τον κανανε πλυσεις και ολα καλα,φοβηθηκα για ραμματα αλλα δεν χρειαστηκαν ευτυχως.......

Κορινα καλωσηρθες στο καφε μας και με νοστιμο κερασμα κιολας,εγω ειμαι η Κατερινα και εχω τρια αγορακια,να σου ζησει ο κουκλος σου και να μπαινεις να τα λεμε και να γνωριστουμε καλυτερα,να θηλαζεις ακαθεκτη και να μην ακους κανεναν

Μαρινα εγω και στα τρια μεχρι τις 40 μερες ημουν ετοιμη στον Δημητρη λιγο νωριτερα κιολας,αν θελεις βρισκεις χρονο παντως και οσο μεγαλωνει και κοιμαται καλυτερα θα εχετε περισσοτερο χρονο ,εμεις κοριτσια παντως το κανουμε πολυ συχνα μερα παρα μερα και μπορει και καθε μερα :oops::oops::oops:

Κατερινακι βλεπω σε ψελνει για τα καλα η Αγγελικη :lol::lol::lol::lol: εχεις κανενα νεο απο την Ανθη μας;ποτε βγαινει απο το μαιευτηριο;;

σεντοναρα απλωσα παλι :o:o πολλα φιλια σε ολες!!!!

Καλημέρα!!!!

Κατερίνα περαστικα στον μπαμπα σου ελπίζω να μην είναι τίποτα πολυ σοβαρό και να περασει γρήγορα.

Η Ανθη βγαίνει σήμερα φανταζομαι με την πρώτη ευκαιρία θα μας πει τα νεα της, είναι πολυ ευτυχισμένη και γιατι η μικρούλα τα καταφέρνει και θηλαζει!!!

Εμείς είμαστε ακόμα στο χωριο θα γυρίσουμε Αθήνα στις 29. Χθες ο μικρός κοιμήθηκε εφτά ώρες σερί απο τις 10 το βράδυ μέχρι τις 5. Εγω απο τις 4 είχα ξυπνησει και τον περίμενα. Λετε επειδη είμαστε στον καθαρό αέρα ή είναι αγόρι και απο τώρα αγαπάει και δεν ταλαιπωρεί την μανούλα του :lol::lol::lol: Ποσο διαφορετικός είναι απο την Αγγελική στο θέμα του ύπνου.

Γεια σας!

Εμείς σήμερα πήγαμε οικογενειακώς σούπερ μάρκετ και μετά πήγα μόνη μου σε ένα βιβλιοπωλείο και πήρα μια τεράστια αγιορείτικη μαγειρική! Ήθελε πολύ ο άντρας μου να την πάρουμε, κι έχει μέσα πάρα πολλές συνταγές για ψάρια, θαλασσινά, όσπρια και λαχανικά (εμ, τι θα είχε, για γουρουνόπουλο;).

Κατερίνα, είχες πει για πατζάρια, για πιπεριές για κατάψυξη και τέτοια, γι' αυτό απόρησα!

Περαστικά στον μπαμπά σου, μακάρι να μην είναι τίποτα.

Ωχ, κλείνω και θα επανέλθω.

Τις πιπεριες τις ετοιμασα για να τις βαλω καταψυξη και τα παντζαρια για σαλατα δεν ειχα πει οτι τα εκανα για το τραπεζι,ευχαριστω κι εγω ελπιζω να το ξεπερασει συντομα και να μην ειναι κατι πολυ σοβαρο...........

Κατερινακι σε ευχαριστω κι εσενα,φτου φτου στον μπεμπουλη ετσι να συνεχισει να κοιμαται και να μην κουραζει τη μανουλα.

Ε, ναι ρε συ, γι' αυτό σου είπα "γιατί τα ετοίμασες όλα αυτά;", αφού είχες τραπέζι, έκανες κι άλλα! :lol::lol::lol:

Για τον μπαμπά σου που λες, έτσι κι ο πεθερός μου, έβηχε και μαύριζε και δεν πήγαινε στο γιατρό, και τελικά ανέβασε πυρετό και τον πήγαν στα επείγοντα και είχε πνευμονία. Έχει και πρόβλημα με τους πνεύμονες αφού έχουν καταστραφεί απ' το τσιγάρο, μόλις που τη γλίτωσε. Ο γιατρός του είπε ότι τον έσωσε ο πυρετός, αλλιώς άμα έμενε κι άλλο και δεν πήγαινε στο γιατρό, θα τον χάναμε. Αυτό, βέβαια, έγινε πρόπερσι το Νοέμβριο.

Ο Αντρέας δε με ξαναδάγκωσε από τότε που σας το είπα!

Χαρά στο κουράγιο σου, με τρία παιδιά, τόσες δουλειές και τόσα μαγειρέματα, να το κάνεις και κάθε μέρα!

Κι εγώ σιδέρωνα χτες δυο ώρες μες στον καύσωνα, έτρεχε ο ιδρώτας ποτάμι, αλλά ήθελα να τα κάνω να τελειώνω. Σήμερα δεν έχω δουλειές, έλεγα να ξεσκονίσω, αλλά με τον τρελοαέρα που σηκώθηκε δε νομίζω ότι αξίζει τον κόπο. Μπορεί να κάνω ένα ψευδο-σκούπισμα.

Καγκουράκι, μια χαρά ο Νικολάκης! Ο Αντρέας πάλι, εδώ και δύο νύχτες ξυπνά στις δώδεκα περίπου, θηλάζει και ξανακοιμάται. Χτες βράδι ξύπνησε ακόμα μια φορά στις πέντε και μετά στις εφτά παρά τέταρτο για πρωί!

Κορίνα, καλώς όρισες στο καφέ μας! Εγώ είμαι η Άννα-Μαρία, κι έχω έναν Αντρέα σχεδόν εννιά μηνών! Κι εγώ θηλάζω αποκλειστικά, φυσικά εμένα τρώει και τροφές τώρα πια.

Αυτά που σου έχουν πει είναι άπαικτα, είναι καινούρια έκδοση, δεν τα είχα ξανακούσει!

Τι φάγατε σήμερα; Εμείς καθάρισμα του ψυγείου, ό,τι έμεινε από τις προηγούμενες μέρες!

καλημεραααααα!!!χθες πηγαμε παιδιατρο!!!6750 πηγαμε μονο με γαλατακι της μαμας(βαλαμε 700γρ σε 1 μηνα1 εβδομαδα)!!!!♥ ♥ ♥ και 63 ποντους!!!καναμε και 2 εμβολιακια ,εχουμε δεκατα προς το παρων...ελπιζω να μην ανεβασει πυρετο...!οποτε συνεχιζουμε με αποκλειστικο θηλασμο...με ειπε η παιδιατρος μεχρι 6 μηνων ετσι...μετα θελουν μονο πρωι βραδυ γαλατακι...και τι κανεις αν το στηθος μαζευει γαλα???δεν αποθηλαζεις ετσι???? :?:?:?:? για πειτε οσες εχετε εμπειρια!!!

ακουστε χθες φαση...παμε στα τζαμπο και του παιρνουμε παρκοκρεβατο και μετα εμαθα πως μας πηρε το ιδιο η θεια μου!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: και τελικα ειπαμε το ενα να το παμε σε 1 ξαδερφη μας που γενναει σε λιγο...!!!τρελλο ε????? :?:?:? μα πως γινονται αυτα???δεν θα τους πουμε τιποτα αλλα μου σηκωθηκανε τα μαλλια!!!λεω τοσα λεφτα τζαμπα δωσαμε?

του πηραμε και ρουχαλακια απο τα πρεναταλ για τον χειμωνα...80% εκπτωση τα ειχε!!!οσες εχετε κοντα σας τρεξτε!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol: ε και με ολα αυτα πανε 150 ευρω μονο για τον μπεμπη χθες!!!!

Καλημέρα!

Μαρίνα, είναι λάθος αυτό που σου είπε ο παιδίατρος. Το μωρό αποφασίζει μόνο του πόσο θέλει να θηλάζει και πότε. Π.χ. ο Αντρέας παρ' όλο που τρώει τρία γεύματα στερεών τροφών τη μέρα, θηλάζει πέντε με έξι φορές τη μέρα, και ξυπνά και τη νύχτα. Μπορεί το μωρό σου μόνο του να αποφασίσει ότι θέλει πρωί και βράδι μόνο, αλλά νομίζω ότι αυτό είναι λίγο σπάνιο. Μια φίλη μου που είχε την ίδια οδηγία από τον παιδίατρό της, οδηγήθηκε τελικά σε αποθηλασμό μ' αυτόν τον τρόπο, αρκετά νωρίς, στους οκτώ μήνες.

Πού χαθήκατε οι υπόλοιπες καλέ;

Καλημέρα κοριτσακια

Σήμερα νιώθω ότι δεν μπορω να ανοίξω το μάτι μου αν και δεν με κούρασε ο μικρός μου ξύπνησε μια στις 3 και μετα στις 7. Βέβαια είμαι απο τις 7 ξυπνα ενω ηθελα λίγο ακόμα ύπνο ίσως γιαυτο....

Μαρίνα είδες ποσο πήρε ο μικρός σου τέλεια, όσο για αυτο που σου είπε η παιδιατρος θα συμφωνήσω με την Άννα Μαρία, θα αργήσει πολυ ο καιρος που θα ζητάει γάλα μονο πρωι βράδυ. Καταρχήν οι στερεες τροφές μπαίνουν σταδιακά και αντικαθιστας ένα ένα τα γεύματα, και επειδη τον πρώτο καιρο θα τρώει λίγο και θα αυξανεις πάλι σταδιακά την ποσότητα θα θέλει σίγουρα να θηλασει μετα. Είναι πολυ πιθανο να θέλει ενδιάμεσα και τη νύχτα πάλι γαλατακι. Σε όλες αυτες τις αλλαγες θα προσαρμόζεται σιγα σιγα και η παραγωγη σου και το στήθος και αυτο περνει μήνες. Μην ανησυχείς απο τώρα.

Άννα Μαρία καλα μαγειρέματα!!!

΄Ωπα!80% πρεναταλ ακούω! Κ εμείς θέλουμε χειμωνιάτικα. Αν κ θέλω πρώτ ανα μου στείλει η αδερφή μου του ανηψιού μο υότι βρήκε να δω μπας κ γλιτώσω τίποτα γιατί πολύ ζόρικα τα οικονομικά.

Εγώ κοριτσάκια χθες είχα ένα ψυχοπλάκωμα άλλο πράγμα. Να σκάσω.Ούτε να μιλήσω σε άνθρωπο δεν ήθελα. Σήμερα κάααπως καλύτερα νιώθω.Καλημέρα τουλάχιστον λέω! αχαχα!

γεια σας κουκλες

για δειτε τι αποφασισα να κανω για το παρτυ να μου πειτε γνωμες:

τονοσαλατα,λουκανικοπιτακια,πιτσα,σνιτσελακια κοτοπουλου,στριφογυριστα με τυρι και μπεικον(ρολακια σφολιατας με τυρι και μπεικον),θα μου κανει μια πιτα η πεθερα μου και θα δοκιμασω μια συνταγη που ειδα μαφινς με κολοκυθακι θα δω αν μας αρεσουν θα τα φτιαξω και ταρτακια σφολιατας με κιμα πως σας φαινονται;θα φτιαξω και γλειφιτζουρια και fruit ponts ,το απογευμα θα παμε στην παιδιατρο να μας συμπληρωσει τα χαρτια για το σχολειο και για ψωνια

ο μπαμπας μου ειναι καλυτερα και σημερα μου ειπε οτι ειχε μπει και λιγο νεφτι στο ματι του γιαυτο και εγινε χειροτερα ας ελπισουμε οτι δεν θα χρειαστει εγχειρηση..........

Μαρινα συμφωνω απολυτα με τα κοριτσια τι θα πει θα θελει μονο πρωι και βραδυ γαλα,αυτη θα το αποφασισει αυτο;;δεν εχουν το Θεο τους πια αυτοι οι γιατροι κι απο συμβουλες αλλο τιποτα,το μωρο θα θηλαζει οσο θελει κι οποτε θελει και το πιο σιγουρο ειναι οτι θα ξυπναει και το βραδυ για να θηλασει,δηλαδη οταν ενα μωρο πινει ξενο γαλα και ξυπναει το βραδυ και θελει γαλα τι συμβουλη θα δωσει να μην τον ταισουμε;;ημαρτον πια στα λογια ολα ειναι ευκολα,πολυ καλα το βαρος που εβαλε συνεχισε ετσι και μην ακους κανεναν,μεγεια τα ρουχαλακια σας

Αννα Μαρια τι να κανω,το κατα δυναμην ;);)

Κορινα γιατι ψυχοπλακωθηκες ρε κοριτσι;;

τι φαγατε σημερα;;εμεις μακαρονια με κιμα ηθελα να κανω γεμιστα αλλα τι πρωτοτυπο τα παιδια προτιμησαν τα μακαρονια και για να μην μαγειρευω δυο φαγητα τα εφτιαξα

Τι κάνουν τα κοριτσια μου? Εγώ χαλαρά...ΤΟ πρωι πηγα για καφε στο εμπορικο με μια φιλη, και τωρα ειμαι στο σπιτι και το βραδυ περιμένω φιλους για φαγητο. Ητανε να ψησει ο αντρας μου αλλα τελικά βαριεται και θα παραγγείλουμε λεει. Καλυτερα γιατι δεν εχω ορεξη. Θα ριξω τωρα ξανα ενα σφουγγαρισμα και να μαζεψω λιγο.

Πάω να σας διαβασω κ ελπιζω να καταφερω να σχολιασω.

Τι κανετε κοριτσακια μου;;;Γυρισαμε κι εμεις αλλα ακομα δεν εχουμε βρει τους ρυθμους μας..Τρεχω πααααρα πολυ αλλα ειμαι ευτυχισνενη,Η φραουλιτσα μου εχει παρει τα μυαλα! Μπηκα και απο το μαιευτηριο στο μαμυ, σας εγραφα αλλα δε δημοσιευοταν με τιποτα το ποστακι μου..Μου ελεγε πως πρεπει πρωτα να συνδεθω ενω ημουν συνδεδεμενη :?:?:?:?:roll::roll::roll::roll: Θα σας τα πω εν συντομια γιατι θηλαζω τωρα και κανω 10 ωρες να πατησω 1 γραμμα :?:?:? Η εμπειρια του τοκετου μου ηταν υπεροχη. Δε γεννησα πολυ γρηγορα αλλα με την επισκληριδιο ολα υποφερονται ;););) Στις 10.45το πρωι ακουσα το πρωτο κλαματακι της φραουλιτσας μου και η ζωη μου αλλαξε.Τα καταφεραμε και με το θηλασμο και μου φαινεται απιστευτο..Με τον Πανο η αποτυχια ηταν παταγωδης....Στο μαιευτηριο σκυλοβαρεθηκα και μου ελειψε πολυ και ο Πανος μου :(:(:( ...Η μπουμπου μου ειναι πολυ γλυκια.Χθες γυρισαμε σπιτακι μας αλλα περασαμε μεγαλη φρικη.Το κοριτσακι μου οσο την αλλαζα εβγαλε γουλια απο..αιμα :?:? Τρεχοντας και κλαιγοντας την πηγαμε στο νοσοκομειο.Τελικα ειχε καταπιει αιμα απο τις θηλες μου που ειναι λιγο τραυματισμενες.Χασαμε ομως τη μιση μας ζωη :(:(:(:( Στο επομενο μηνυματακι μου θα σας πω την ιστορια του τοκετου μου αναλυτικα.

Σας ευχαριστω ολες για τις ευχουλες σας. Μου λειψατε κοριτσακια μου.

Σας φιλω ολες!!!!

Γεια σας!

Τι κάνετε κοριτσόπουλα; Εγώ σήμερα κουράστηκα, έφτιαξα τυρόπιτα με φέτα, μυζήθρα, ντομάτα, πιπεριά, ρίγανη και βασιλικό, κολοκυθάκια με αβγά, το φαγητό του Αντρέα, έπλυνα το νεροχύτη, ξεσκόνισα το σαλόνι, σφουγγάρισα σαλόνι, κουζίνα, διάδρομο και μπάνιο... Και φυσικά, έπαιζα με τον Αντρέα, θήλαζα τον Αντρέα, τάιζα τον Αντρέα, κοίμιζα τον Αντρέα...

Το απόγευμα πήγαμε με την κουμπάρα μου για καφέ. Ο άντρας μου είχε ραντεβού, και πήγαμε οι τρεις μας, αυτή, εγώ κι ο Αντρέας. Ωραία περάσαμε! Έφαγα κι ένα παγωτό με καραμέλα και διάφορα άλλα!

Κορίνα, κάποιες μέρες είμαστε άσχημα ψυχολογικά χωρίς λόγο. Καλό είναι να βγαίνουμε απ' το σπίτι, όσο μένουμε κλεισμένες μέσα είναι χειρότερα.

Καγκουράκι, κι εγώ μια απ' τα ίδια, ο Αντρέας χτες βράδι ξύπνησε κάποια στιγμή στις τέσσερις ή στις πέντε, δε θυμάμαι, κοιμήθηκε σε κανένα μισάωρο, αλλά μετά ξύπνησε εξήμιση και δεν ξανακοιμήθηκε. Τον κράτησα μέχρι τις οκτώ και μετά τον παρέδωσα στον άντρα μου, αλλά κανένα μισάωρο κατάφερα να κοιμηθώ, γιατί μετά άρχισε να κλαίει, ο άντρας μου τον κρατούσε, δε λέω, αλλά αυτός ήθελε να θηλάσει ο γάιδαρος. Ε, μετά πού να ξανακοιμάμαι; Κάθε μέρα γίνεται αυτό, και δε λέω να χορτάσω ύπνο.

Κατερίνα, μια χαρά το μενού σου. Από γλυκά μόνο τούρτα θα έχεις και τα γλειφιτζούρια;

Μαρία, πόσες φορές σφουγγαρίζεις τη μέρα; Απαπαπα!

Ανθήηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!! Καλώς μας ήρθες πίσω!!!!!!!!!!!!!!

Πωπω, πόσο σε ζηλεύω που είχες τόσο ωραία εμπειρία! Αλλά ας μην παραπονιέμαι πάλι!

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα καταφέρνεις με το θηλασμό! Αυτό με τη γουλιά όντως είναι λίγο φρίκη, ευτυχώς που δεν ήταν τίποτα. Τις θηλές άφηνέ τις εκτεθειμένες, βάζε κρεμούλα ή δικό σου γάλα και το σημαντικότερο, να προσέχεις πώς πιάνει το στήθος το μωρό. Γιατί κι εγώ έλεγα "τι ωραία που πιάνει το μωρό το στήθος μου, λες και το ήξερε από πριν", αλλά τελικά το έπιανε όπως να 'ναι, και μου έκανε πληγές. Δεν έτρεχαν αίμα, βέβαια, ήταν κάτι πληγούλες που πέρασαν αμέσως. Αλλά αυτό που έκανα ήταν να προσέχω πώς πιάνει το στήθος. Αν δεν το έπιανε καλά, τον έβγαζα και τον ξαναέβαζα μέχρι να το πιάσει σωστά. Αλλιώς οι πληγές δεν πρόκειται να περάσουν ποτέ.

Περιμένουμε να μας γράψεις την εμπειρία σου!

Με τα ξενύχτια πώς τα πάτε! :lol:

Ανθη καλώς μας ήρθες, να σου ζήσει και πάλι η φραουλιτσα!!!!

Περιμένουμε την εμπειρία σου και να μας βάλεις και καμία φωτογραφία. Μπράβο για τον θηλασμο, αυτη τη φορα θα τα πας μια χαρα, βάζε κρεμουλα στις θηλες και σε λίγες μέρες που και η μικρη θα πιάνει καλύτερα το στήθος θα έχουν περασει, φανταζομαι το σοκ πάντως :o όταν είδες το αίμα. Πες μας και για τον Πανο τι λέει για την αδερφουλα του, πως είναι όταν σε βλέπει να θηλαζεις?

Εγω παρατήρησα αν και μου πήρε μέρες ότι όταν θηλαζω έρχεται η Αγγελική δίπλα μου, αφήνει ότι κάνει, και θέλει να μου χαϊδεύει μια ελιτσα που έχω στο στήθος και μου ζητούσε και μια πιπιλα που την έχουμε μονο για όταν ξαπλώνει. Και αναρωτιωμουν τι στο καλο την έπιασε και ζητάει την πιπιλα όλη μέρα πάνω που θέλω να της την κόψω τελείως. Φαίνεται έτσι της βγαίνει η ζήλια ή δεν ξέρω πως αλλιώς να το πω όταν με βλέπει να θηλαζω.

Κορινα είναι μέρες που ολες είμαστε κάπως, τι κάνει ο μικρουλης σου, απο που είσαι?

Μαρακι τι κάνει ο Στεφανακος, κούκλος και σε αυτη την φωτογραφία. Καλύτερα που θα παραγγειλετε θα έχεις λιγοτερα και εσυ μετα.

Κατερίνα το μενού για άλλη μια φορα τέλειο, μακάρι να ερχομασταν και εμείς.

Άννα Μαρία φουλ προγραμμα βλέπω σήμερα και εσυ,,ήταν καλο αυτη τη φορα το παγωτό?

Καληνύχτα γιατι θα κουτουλαω παλι αυριο....

Ανθή να σου ζήσει η ζουζουνίτσα!! Γερή και τυχερή να είναι στη ζωούλα της!

Αχ βρε κορίτσια, δεν ξέρω τι είχα πάθει..Προχθές είχα ψιλοτσακωθεί κ με τον δικό μου οπότε ήρθε κ έδεσε. Ε κ χθες δεν μιλιόμουν. Σήμερα το απόγευμα ήρθε μια φίλη μου(που θα βαφτίσει και το μωρό) κ στάνιαρα.

Βόλτες;;; Ναι αμέ, μόνο αν είναι να πάμε κάπου με το αυτοκίνητο. Ο μικρός δεν γουστάρει με τίποτα βόλτα με καρότσι. να μπει, να κάτσει, να κοιμηθεί, αλλά όχι βόλτα! Βάζει κάτι σπαρακτικά κλάμματα! Ανάποδο παιδί, ούτε καρότσι ούτε sling. Τι στο καλό;;; :shock: Αλλά τι λέω, δικός μου γιος δεν είναι; Τι περίμενα;;; :lol::lol::lol:

Ο μικρός είναι απίθανος!!! Όλο αγκουδίσματα! Σήμερα προσπαθούσε να χτυπήσει παλαμάκια. καθόμουν κ εγώ σαν τη χαζή και χτύπαγα τα χέρια μου κ φώναζα ''Μπράβο Μπέμπη, μπράβο Μπέμπη'', χτυπιόταν ο μικρός κ ξεκαρδιζόταν. :D

Τι μαγειρεύουν αύριο;;; Πόσο βαριέμαι τη μαγειρική;; Αύριο πρέπει να κάνω και μια γερή καθαριότητα.

Kατερίνα Αττική μένω, στα Βόρεια. Μεγάλωσα επαρχία βέβαια, αλλά ήρθα Αθήνα για σπουδές.Έμενα κέντρο αλλά απο τον Νοέμβριο του 2011 ήρθαμε κοντά στα πεθερικά μου.

Ο γιος μου το έκανε το θαύμα του!!! Έβγαλε ο μπέμπης κώλο κ έχεσε τον κόσμο όλο! :lol::lol::lol: Γέμισε τον τόπο κακάκια!!Και περάσαν κ στο στρώμα μας. Πως θα τα καθαρίσω κορίτσια;;;; SOOOOOS! :-o~x(

αχ corina και εμενα το κανει αυτο συνεχεια...εμενα βγαινει το καλυμα και το πλενω...αλλιως δεν ξερω πως!!!

ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ακομα ξυπναει τα βραδια???Αχ ποτε θα κοιμηθω??????????????????????????????εχω φρικαρει!!! :lol::lol::lol: εχθες εμενα κοιμηθηκε 10 που ημασταν εξω ακομα...ξυπνησε μετα στιις 2 τον θηλασα,μετα στις 3:30 παλι τον θηλασα...μετα στις 5 παλι και μετα στις 8:20 Που σηκωθηκαμε μια και καλη!ποπο 1 νυχτα να κοιμηθουμε σερι ποοοοτεεεε θα ερθει????? :lol::lol::lol: θα κανω παρτυ την αλλη μερα!!

κοριτσια sos!πως καθαριζουμε τα παιχνιδια οδοντοφυιας???τα βαζει ολα στο στομα του και πρεπει επειγοντως να τα καθαρισω..με οινοπνευμα και πετσετουλα κανει? :?:?:?

Εγώ τα αποστειρώνω στον αποστειρωτή ή σε κατσαρολάκι(τα βράζω). Ότι δηλαδή κάνω και με τις πιπίλες(που δεν γλίτωσα να μην του δώσω).

Τελικά το στρώμα είχα θήκη που μπαίνει-βγαίνει. Ευτυχώς!

Καλημέρα!

Καγκουράκι, εμένα αν ερχόταν κάποιος να μου χαϊδεύει μια απ' τις ελιές που έχω στο στήθος (γιατί έχω πολλές και μικρούλικες), θα εκσφενδονιζόταν με την ταχύτητα του φωτός! Έχω ένα θέμα με τις ελιές, ούτε εγώ καλά καλά δεν μπορώ να τις αγγίζω! Ούτε καν να τις κοιτάνε δε θέλω, ανατριχιάζω τρελά. Αφού τον Αντρέα, όταν τον κρατάω αγκαλιά, του κρατάω τα χέρια, μήπως και ακουμπήσει (ή γδάρει, μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ) καμία...

Το παγωτό ήταν σούπερ, ήταν μια μπάλα κρεμ μπρουλέ, μια μπάλα σοκολάτα με κάτι κριτσανιστά μέσα, ροδέλες μπανάνας, ζεστή σος καραμέλας και κομμάτια από χωνάκι. Ήμουν περιγραφικότατη, μη μου πείτε ότι θέλετε να αγιάσετε και δε σας αφήνω, φάτε κι εσείς ένα!

Κορίνα, ζόρικο αυτό που λες με το μωρό. Αν πάτε σε καφετέρια και τον κρατάτε αγκαλιά; Εμείς έτσι κάναμε μέχρι μια ηλικία. Τώρα, βέβαια, ούτε γι' αστείο, δεν κάθεται λεπτό, ευτυχώς που μένει στο καρότσι και του αρέσουν και οι βόλτες. Και στο σλινγκ έμπαινε, αλλά τώρα έχω πολύ καιρό να το χρησιμοποιήσω, γιατί κουνιόταν συνέχεια κι έφευγε από κάτω...

Για το στρώμα δεν ξέρω να σου πω. Στο κρεβάτι σας τον κοιμίζετε; Εμείς τον είχαμε στο πορτ μπεμπέ μέχρι τριών μηνών και μετά στην κούνια. Στο πορτ μπεμπέ του είχαμε σελτεδάκι, στην κούνια του έχω απλωμένη μια πάνα από κάτω, οπότε αν λερωθεί κάτι θα είναι η πάνα.

Μαρίνα, κι εσύ ωραία ωράρια βλέπω. Χτες βράδι ξύπνησε ο μικρός στις τρεις και ούτε που τον πήρε χαμπάρι. Τον άκουσε ο άντρας μου που δεν είχε κοιμηθεί ακόμα και με ξύπνησε. Τον θήλασα, κατά τις τέσσερις παρά είκοσι ξανακοιμήθηκε, αλλά εν τω μεταξύ, εγώ κοιμόμουν όταν τον θήλαζα!

Μετά ξύπνησε στις εφτά, χωρίς κλάματα, στεκόταν στην κούνια του κι έπαιζε. Κάτι άκουσα μέσα στον ύπνο μου και δεν έδωσα σημασία, και μετά ξαφνικά ακούω κάτι "α-ο-ε", πάω στο δωμάτιό του, και τον βλέπω όρθιο να μου σκάει ένα τεράααστιο χαμόγελο!

Τα παιχνίδια οδοντοφυίας τα πλένεις με υγρό πιάτων και τα σκουπίζεις καλά.

Τι τρώτε σήμερα; Εμείς ντομάτες στο πιάτο!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Άννα Μαρία μου, δεν τον κοιμίζουμε στο κρεβάτι. Στις 35 μέρες τον βγάλαμε απο το δωμάτιο μας(πορτ μπεμπε)κ πήγε στην κούνια του. Τον πήρα το πρωί στις 6.30 στο κρεβάτι να τον θηλάσω, ξαπλωμένη κ με πήρε ο ύπνος. Οπότε μέχρι τις 8 έμεινε μαζί μας. Ε κ τα έκανε ο κύριος,έκανε κ τα δικά του με τα πόδια κ το σελτεδάκι είχε βρεθεί στα πόδια μας...

Αν πάμε σε καφετέρια κ τον αφήσουμε στο καρότσι ευτυχώς κάθεται. Για βόλτα δεν. Αλλά δεν οδηγώ και πρέπει ο άντρας μου σχολάει αργά οπότε μετά δεν έχει κουράγιο για καφέ. Μόνο ΣΚ αν κάνουμε κάτι.

Ρε κορίτσια έχω λίγο τρελαθεί...πήγα τώρα να τον αλλάξω κ είχε μια μικρή κουκίδα, σαν κεφαλάκι καρφίτσας. Την ώρα που πήγα να τον σκουπίσω για να τον πλύνω,έβγαζε κακάκια σαν αφρό κ μέσα είχαν μια πιο μεγάλη κόκκινίλα. Αίμα λέτε; Εγώ έτσι νομίζω...Βέβαια με πήρε ο ύπνος ενώ τον θήλαζα(όπως είπα πριν)κ με έχει κάνει μέσα στις πιπιλιές.Μπορεί να είναι κ δικό μου; Του φόρεσα την πάνα πριν τον πλύνω και τον αφήνω να είμαι σίγουρη αν τελείωσε να δω αν έχει κ άλλο.

καλημερα κοριτσακια

χθες πηγαμε για ψωνια για τα γενεθλια και πηρα και μια ολοσωμη φορμα για μενα και δυο σουτιεν για το σπιτι

Ανθη μου πολυ χαρηκα που σε διαβασα,κι εμας μας ελειψες φανταζομαι τρομαρα που θα πηρες με το αιμα,εγω εβαζα μια φυτικη κρεμα την purelan στην αρχη ή και με το δικο σου γαλα που ειπαν και τα κοριτσια,χαρηκα που τα καταφερες με το θηλασμο κι ευχομαι να συνεχισετε ετσι,ο Πανουλης πως το πηρε;;περιμενουμε την εμπειρια σου με αγωνια

Μαρινα οχι οινοπνευμα ρε κοριτσι,πλυντα καλα με ζεστο νερο και αποστειρωσε τα μετα,μπορεις να τα βαζεις και στο ψυγειο για να τον ανακουφιζουν περισσοτερο,οσο για τα ξενυχτια υπομονη δεν μπορεις να κανεις τιποτα αλλο

Αννα Μαρια δεν κανω τιποτα αλλο απο γλυκο ελεγα να κανω ενα ζελε σε φορμα πολυχρωμο αλλα δεν ξεω αν προλαβω ειναι λιγο χρονοβορο,πιστευω καλα να ερθουν αυτα ,εγω σημερα θα φταξω τουρλου,τι παγωτο ηταν αυτο να μας πεθανεις θες;; :o:o:lol:

Κορινα καλυτερα οι πιπιλες παρα το δαχτυλο που πιπιλαει ο μικρος μου και δεν ξερω πως θα το κοψουμε με την πιπιλα ξεμπερδευεις πολυ πιο ευκολα,εγω παλι λατρευω την μαγειρικη ,σε ποιο μερος μεγαλωσες;μαλλον εμαθε αγκαλιτσες γιαυτο και δεν θελει πουθενα δυσκολα,στο σπιτι τουλαχιστον καθεται κατω;ειναι δυσκοιλιος μηπως;

Κατερινακι ισως να βγαζει τη ζηλεια της ετσι,μακαρι να ερχοσασταν στο παρτακι μας

Μαρακι τελεια η φωτο του Στεφανου στο προφι,ενας γλυκας ειναι!!!

θα σας βαλω κι εγω φωτο απο τις διακοπες οταν μπορεσω

πολλα φιλια παω να μαγειρεψω!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...