Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΑΦΕΝΕ "Με νέες αφίξεις!!" Νο 4

Recommended Posts

Τι κάνετε κορίτσια; Σήμερα πήγαμε στη θάλασσα αλλά ήμουν λιγάκι απερίσκεπτη νομίζω γιατί το μέρος στο οποίο πηγαίνουμε απέχει μια ώρα από Αθήνα και ήταν λίιιγο ρίσκο στην εβδομάδα και στην κατάσταση στην οποία βρίσκομαι :?:?:?:? Δε θέλω όμως να κλείνεται ο Πάνος στο σπίτι επειδή είμαι έγκυος. Ευτυχώς δε συνέβη κάτι και γύρισα σώα και αβλαβής :lol::lol::lol::lol: Δε γέννησα στο αυτοκίνητο :lol::lol::lol::lol: Σας έχω πει ότι με πιάνει άγχος για τη γέννα;;;; Δεν μπορώ να καταλάβω..Την πρώτη φορά ήμουν πιο άνετη και όπως έχω ξαναγράψει η εμπειρία μου άρεσε τρελά..Τι έχω πάθει τώρα;;; Σκέφτομαι συνέχεια την ώρα της γέννας και αγχώνομαι :?:?:?:?:? Αυτή η αναμονή με σκοτώνει...Αφήστε που έχω πονάκια συνέχεια και τραβήγματα κάτω..Νιώθω πως ανοίγει το.....(καταλαβαίνετε :lol::lol::lol::lol: ) και θα βγει το κεφαλάκι :?:?:?:?:? Πολύ περίεργη αίσθηση...Τέλος πάντων...

Άννα Μαρία σε διαβάζω και εξαντλούμαι :?:?:?:?:? Μα πόσες δουλειές πια;;; Τον ατέλειωτο έχουν;;; Βρε μήπως σου αρέσει να καθαρίζεις όοολη την ώρα :lol::lol::lol::lol::lol::lol: ;;;;;;; Πάντως αυτό που λες για τη δουλειά είναι αλήθεια. Πολλές φορές έχω ξεκουραστεί στη δουλειά..Όσο για το πεντικιούρ κι εγώ γέλασα που το έκανα :lol::lol::lol::lol: Στη ζωή μου έχω κάνει 3 φορές και βρήκα να κάνω τώρα :lol::lol::lol::lol: Αν πάει κανείς να μου τα ξεβάψει στο μαιευτήριο θα τον δαγκώσω :lol::lol::lol::lol::lol:

Κατερινάκι μου πήγε βολτούλα και στη θάλασσα ο μπεμπάκος σου;;; Ανυπομονώ κι εγώ για τη στιγμή που θα βγάλω τη φραουλίτσα βόλτα μαζί με τον Πανούλη!! Εννοείται και μαζί με τον Κοσμά :lol::lol::lol::lol: Υποθέτω πως αν ο γατρός δει ότι έχει μειωθεί και άλλο το αμνιακό υγρό θα λάβει τα μέτρα του. Ευτυχώς η μπέμπα είναι κινητική. Γενικώς πάντως έχω αρκετά υγρά :?:?:?:?

Μαρινάκι σ' ευχαριστώ για την ευχούλα σου! Ωραία περίπτωση ακούγεται η δουλειά στο Βέλγιο. Τουλάχιστον θα είστε στην Ευρώπη. Είναι δύσκολη η απόφαση να αλλάξει κάποιος χώρα αλλά δύσκολη υπόθεση σίγουρα είναι και η ανεργία..Στεναχωριέμαι πολύ που μας έφτασαν σε αυτό το σημείο κάποιοι κερατάδες που τόσα χρόνια ενδιφέρονταν μονάχα για το τι θα φάνε :evil::evil::evil::evil::evil: Και το πιο τραγικό είναι ότι οι ίδιοι κερατάδες ακόμα τρώνε..Άλλοι πεινάνε :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Αυτά και για σήμερα. Πολλά φιλάκια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 956
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημέρα!

Εμείς βγήκαμε με την κουμπάρα μας χτες βράδι. Αρχικά πήγαμε για καφέ και μετά σε ένα ιταλικό και φάγαμε μακαρονάδα! Ο Αντρέας ήταν τέλειος κυριούλης όλη την ώρα, και όταν φύγαμε απ' την καφετέρια αποκοιμήθηκε και κοιμόταν σε όλη τη διάρκεια του φαγητού. Όταν ήρθαμε σπίτι τον άλλαξα, τον θήλασα και κοιμόταν μέχρι τις τεσσεράμιση. Μετά ξανακοιμήθηκε μέχρι τις οκτώ!!! Γιούπι!!!!!

Τελικά χτες σιδέρωσα το ένα πλυντήριο και μένει το άλλο. Ανθή, τι να σου πω, σπούδαζα δέκα χρόνια για να κάνω την καθαρίστρια, αυτό ήταν το κρυφό μου όνειρο...

Καγκουράκι, εμάς εδώ μόνο δροσιά δεν έχει. Ζέστη, ζέστη, ζέστη. Χτες φυσούσε ένας καυτός αέρας, λες κι έβγαινε απ' τα σπλάχνα της γης. Αλλά σήμερα μου φαίνεται είναι κάπως καλύτερα.

Ανθή, εγώ πεντικούρ έκανα μόνο στο γάμο μου, και δε νομίζω ότι πρόκειται να ξανακάνω!

Μήπως αγχώνεσαι για τη γέννα, επειδή τώρα ξέρεις πώς είναι; Συνήθως έτσι γίνεται, την πρώτη φορά είμαστε χαλαρές και την επόμενη πιο αγχωμένες, επειδή ξέρουμε τις δυσκολίες. Καλά, εγώ τίποτα δεν ξέρω, αφού κοιμόμουν.... κλαααααααααψ............ Όπως και να 'χει, η φραουλίτσα είναι καθ' οδόν και τίποτα δεν τη σταματά!

Τι τρώτε σήμερα; Εμείς λέγαμε για γίγαντες, αλλά ξέχασα να τους βάλω αποβραδίς στο νερό, και θα κάνω καλαμάρια γιαχνί με ρύζι. Στον μικρό θα κάνω μοσχάρι με λαχανικά και λέω να βάλω και κριθαράκι. Τα αλέθω, όμως, όλα, εσείς πότε σταματήσατε το άλεσμα;

Καλημέρα και καλη βδομάδα,

Ανθη ωραία που πήγατε βολτουλα, λογικό το άγχος και η αγωνία τι και αν το εχεις ξαναζησει, είναι που έχει πλησιάσει πολυ ο καιρος για αυτο νιώθεις έτσι.

Βλέπω είμαστε όλες του πεντικιουρ και εγω στο γάμο και στη βάπτιση της Αγγελικης είχα κανει :lol::lol::lol:

Άννα Μαρία θα δροσισει και σε σας, εμείς έτσι ήμασταν πριν δυο τρεις μέρες και τώρα είναι πολυ καλύτερα, το καταλαβαίνω και με τον μικρο γιατι κοιτάτε πιο ήρεμα.

Αχ ζυγιστηκα και μια βδομάδα δεν έχω χάσει τιποτα :(:( , κόλλησα στα 60 :evil: . Ποτε θα φτάσω στα 55 που ήμουν πριν μείνω έγκυος?

Τώρα που σας γράφω έχω τον μικρο στο κρεβάτι με τα παιχνιδακια απο πάνω του και του τα κουναω και τα ακολουθεί με το βλέμμα και αυτα που φτάνει τα κουναει με το χερακι του. Πως αλλάζει μέρα με τη μέρα το κουνελακι μου!!!!!

Τι είπα σήμερα; Για να θυμηθώ... Ότι δε θα κάνω δουλειές είπα; Λοιπόν, σιδέρωσα το ένα πλυντήριο που μου είχε μείνει, σκούπισα και σφουγγάρισα και τις δύο βεράντες, έκανα καλαμαράκια γιαχνί, ρύζι και το φαγητό του Αντρέα, έπλυνα το νεροχύτη και μερικές άλλες μικροδουλίτσες.

Τώρα όμως, ΕΧΩ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!

Θα καθίσω στη βεράντα μου να διαβάσω!!!

Επιτέλους!

Καγκουράκι, έλεος κορίτσι μου, πριν τρεις εβδομάδες γέννησες, σου έχουν μείνει πέντε κιλά και παραπονιέσαι; Μια χαρά θα τα χάσεις τα κιλά σου, σιγά σιγά! Εγώ πάντως με το θηλασμό, τρώω, τρώω και δε βάζω τίποτα! Έχασα τα κιλά της εγκυμοσύνης και άλλα δύο, και είμαι 55, στα κιλά που ήμουν τέσσερα χρόνια πριν, όταν φύγαμε από Θεσσαλονίκη! Και στην εγκυμοσύνη είχα φτάσει τα 71-72 για να καταλάβεις...

Σας φιλώ, θα ξαναμπώ μετά!

Koritsakia mou ti kanete? Sas exasa giati toses meres mpainw mono apo to kinito. Pigame to S/K ekdromoyla diimeri sta vouna kai xalarwsame ligo. Gyrisame simera spiti mas k avrio o antras mou tha vapsei to dwmatio pou ftiaxame gia ton mikro gia ta paixnidia toy. Tin Pempti tha erthei mia kopel na me voithisei kai tha kanoyme geniki mias kai tha teleiwsoyn ola osa prepei na kanoume.

O Stefanos mou megalwnei, zwirevei k einai ena mikroskopiko antraki.Olo mama fwnazei, gyrna kai me fila sta xeili, k to lexilogio toy olo k auxanetai. Kapoies fores arxizei na leei ta dika toy kai koynaei kai ta xeria les k einai megalos k kanei suzitiseis!!! :lol::lol::lol:

Ta nea moy emena einai oti vgike o diorismos mou kai me stelnoun se alli poli gurw sta 45 lepta apo edw. Prepei na mazepsw monades ok alla einai zori kai me tis venzines alla kai me ton mikro pou tha eimai polu makrua. Anagkastika tha prepei na ton afinw perissotero ston paidiko. :cry: Skeftika na kanw enstasi alla an me steiloyn kapou xeirotera? Aste poy prepei na mazepsw opws eipa monades...ouf...eimai se dilimma... :roll::?

Aytes tis meres tha eimaste sto spiti xalara, den kanonisame kati...

An kataferw tha sas diabasw kai tha sxoliasw....

Sas filw pros to paron!!

Τι κάνετε κοριτσάκια μου;;; Είστε καλά; Εγώ σήμερα είμαι πολύ ανακουφισμένη γιατί ήρθε η μαμά μου και καθαρίσαμε όλο το σπίτι, πλύναμε, απλώσαμε και τώρα έμεινε το σίδερο μόνο. Μου είπε ότι αύριο θα έρθει να το κάνει και αυτό! Βέβαια έκανα κι εγώ πολλά πράγματα και παρακουράστηκα αλλά δεν πειράζει..Άλλωστε σε πολύ λίγο γεννάω :?:?:?:? Τα έχω πλέον όλα έτοιμα. Μόνο την κούνια δεν έχω στήσει. Ίσως άυριο αλλά και μόλις γυρίσουμε από το μαιευτήριο να την στήσουμε δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί θα την βάζω στο πορτ μπεμπέ.

Άννα Μαρία μπορεί να σπούδασες τόσα χρόνια αλλά τελικά το κρυφό σου όνειρο αυτό πρέπει να ήταν :lol::lol::lol: Δεν εξηγείται αλλιώς το ότι δεν κάθεσαι ποτέ :lol::lol::lol::lol: Αυτό που έγραψες μου το είπε και ο γιατρός..Όταν τον ρώτησα πώς γίνεται να ήμουν την πρώτη φορά πιο χαλαρή από τώρα, μου είπε ότι γι' αυτό ευθύνεται η άγνοια του κινδύνου :lol::lol::lol::lol::lol: Σήμερα έφτιαξα μπριζολίτσες με σαλάτα για εμένα και τον άντρα μου και μοσχαράκι λεμονάτο με πουρέ για το αντράκι μου!

Κατερίνα μου έχεις χάσει ήδη πολλά κιλάκια και καλά καλά δεν έχει περάσει ούτε μήνας....Είσαι φοβερή! Προσέχεις τη διατροφή σου ή έφυγαν εύκολα τα κιλά;;;

Μαράκι κρίμα μου σου ήρθε μετάθεση για τόσο μακριά. Έχεις δίκιο που στενοχωρήθηκες :(:(:( Για ένα χρόνο θα είναι όμως. Μετά μπορεί να σε ξαναφέρουν κοντά!Όλο καινούρια πράγματα κάνει ο Στεφανάκος ε;; Όσο θα μεγαλώνει θα τρελαίνεσαι ακόμα περισσότερο με τα επιτεύματά του! Είναι τόσο μεγάλη η χαρά των γονιών όταν το παιδί τους κάνει κάτι καινούριο που νομίζουν ότι έχουν το πιο έξυπνο παιδί στον κόσμο :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αυτά τα νέα μου και για σήμερα. Αύριο έχω ξανά γιατρό και έτσι θα σας πω περισσότερα! Ελπίζω δηλαδή...

Φιλάκια!

Καλημέρες!

Ο Αντρέας πάλι ξύπνησε πεντέμιση, κοιμήθηκε έξι παρά δέκα και εξήμιση ήταν στο πόδι. Τώρα ξανακοιμήθηκε περίπου σαράντα λεπτά και ξύπνησε πάλι, και τώρα είναι στο πάρκο, παίζει και μιλάει! Κατά τις οκτώ σήκωσα τον άντρα μου και ανέλαβε αυτός κι εγώ ξανακοιμήθηκα, γιατί κουτουλούσα...

Ανθή, κι εγώ αυτό τείνω να πιστέψω, ότι βαθιά μέσα μου ήθελα να γίνω καθαρίστρια... Δεν εξηγείται αλλιώς... Σήμερα θα σκουπίσω και θα σφουγγαρίσω σαλόνι, κουζίνα, διάδρομο, θα ξεσκονίσω το σαλόνι και θα περάσω, αν προλάβω, ένα σουίφερ τα δωμάτια. Ουφ, πάντως μας διδάσκει πολλά το ευαγγέλιο της αυριανής γιορτής. Δεν ξέρω αν το γνωρίζετε. Ο Χριστός έχει πάει στο σπίτι της Μάρθας και της Μαρίας. Η Μάρθα σκοτώνεται να περιποιηθεί τον Χριστό και τους μαθητές του, και δεν έχει χρόνο να καθίσει πέντε λεπτά ν' ακούσει τον Ιησού που μιλά. Η Μαρία, αντίθετα, κάθισε στα πόδια του Χριστού κι ακούει τη διδασκαλία του. Η Μάρθα εκνευρίστηκε και λέει στον Ιησού "Κύριε, δε νοιάζεσαι που η αδερφή μου με άφησε μόνη να σε περιποιούμαι; Πες της, λοιπόν να με βοηθήσει". Ο Ιησούς της αποκρίθηκε: "Μάρθα, Μάρθα, ασχολείσαι κι αγωνιάς για πολλά πράγματα, ενώ ένα μόνο χρειάζεται. Αυτό διάλεξε η Μαρία, και δεν πρόκειται να της το αφαιρέσει κανείς". (Κατά Λουκάν, 10, 38-42). Έτσι, για να θυμόμαστε ότι η καθαριότητα του σπιτιού δεν είναι πρωταρχικός στόχος στη ζωή μας, αλλά αντίθετα, υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα, όχι μόνο το να πηγαίνουμε στην εκκλησία και να μελετούμε το λόγο του Θεού, αλλά να βρίσκουμε χρόνο να παίξουμε με τα παιδιά μας, να γυρίσουμε να κοιτάξουμε τη φύση και να τη θαυμάσουμε, να θυμηθούμε κάποιον που μας έχει ανάγκη. Φυσικά, τα λέω για να τ' ακούω!

Καλημέρα!!

Μαρακι για μια χρονια θα είσαι εκει? 45 λεπτα είναι απόσταση αλλα και τι να κανεις αν είναι να μαζέψεις μονάδες και να είσαι μετα πιο κοντα. Τι ωραία που ξεφευγετε έστω και για λίγο.

Ανθη θα περιμένουμε σήμερα με αγωνία τα νεα σου απο τον γιατρο!

Άννα Μαρία πολυ ωραίο αυτο που μας εγραψες, Έτσι να τα ακούμε όλες γιατι πολλές φορές δίνουμε περισσότερη σημασία σε κάποια θέματα και αφήνουμε αλλα πολυ πιο σημαντικά και μοναδικά.

Εμείς χθες βγήκαμε βολτουλα πήγαμε μέχρι το Γαλαξιδι, ο μικρός το μάτι γαριδα δεν κοιμήθηκε καθόλου παρόλο που ήταν βραδάκι, ίσα ίσα που δεν ηθελε να είναι ξαπλωμένος στο καρότσι αλλα αγκαλια. Γυρίσαμε αργα και κοιμήθηκε απο τις 11μεχρι τις 4:30 !!!! Πεντεμιση ώρες πρώτη φορα.

Άννα Μαρία να σε ρωτήσω κάτι που θηλαζεις τόσο καιρο, το πρωι μου έκανε κανά δυο φορές πράσινα κακα, έχει να κάνει με το αν πίνει το ελαφρύ γάλα μονο και δεν φτάνει στο λιπαρο ή μπορει να φταίει το ότι χθες έφαγα χόρτα?

Για τα κιλα δεν κάνω κάτι, τρώω κανονικά και απ όλα, θα φάω και το παγωτάκι και το γλυκάκι μου δηλαδη, απλα έλεγα μια βδομάδα που είχα να ζυγιστω μήπως είχα χάσει κατι :)

Α, καλέ, ξέχασα να σας πω!

Πήγε ο πατέρας μου να κλείσει ραντεβού με ουρολόγο στο νοσοκομείο. Του λέει ο υπάλληλος που έκλεινε τα ραντεβού ότι το πιο κοντινό ραντεβού είναι τον Οκτώβρη! Του λέει ο πατέρας μου ότι ο προσωπικός του γιατρός του είπε ότι το ραντεβού πρέπει οπωσδήποτε να μπει μέσα στον επόμενο μήνα, κι ο άνθρωπος του λέει ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι, αλλά αν θέλει, ας πάει εκείνη την ώρα που εξέταζε ο ουρολόγος, να μπει ανάμεσα σε δύο ραντεβού και να ρωτήσει τι μπορεί να γίνει. Πηγαίνει ο πατέρας μου στο ιατρείο, και ζητά από τον ασθενή που είχε εκείνη την ώρα ραντεβού να μπει πριν απ' αυτόν για να ρωτήσει. Ο άλλος δέχτηκε ευχαρίστως, οπότε με το που φωνάζει το όνομα του άλλου, μπήκε ο πατέρας μου. Τον ρωτάει ο νοσοκόμος αν είναι ο τάδε (ο άλλος) και του εξηγεί ότι δεν είναι, αλλά πήρε την άδειά του για να ρωτήσει κάτι. Και τι έκανε ο νοσοκόμος; Τον πέταξε έξω, κι ο γιατρός παρακολουθούσε...

Τελικά πήγε σε έναν ουρολόγο σε ιδιωτική κλινική, του έκανε υπέρηχο και κάτι άλλες εξετάσεις, και του είπε ότι δε βλέπει κάτι ανησυχητικό. Υπάρχει, βέβαια, κάτι, αλλά δε φαίνεται να είναι ανησυχητικό και ότι, ακόμα κι αν είναι καρκίνος, σίγουρα δεν είναι επιθετικός. Τώρα θα κάνει βιοψία στο νοσοκομείο (θα τον στείλει ο ιδιώτης) και θα μάθουμε σίγουρα τι είναι. Πάντως, τα νέα είναι καλά, όπως δείχνουν τα πράγματα!

Τι κάνετε κορίτσια;;; Άννα Μαρία και Κατερινάκι, εσείς μείνατε μόνο :lol::lol::lol::lol: !!!! Λοιπόν, σήμερα πήγα στο γιατρό και έχω νέα..Η φραουλίτσα μου είναι πολύυυυ χαμηλά αλλά το κακό είναι ότι το αμνιακό υγρό μειώθηκε και άλλο :(:(:( Ο γιατρός με έκραξε που δεν ξεκουράζομαι, μου έλεγε ότι δεν καταλαβαίνω πως κάνω κακό στο νινί κλπ. Δεν ήταν προσβλητικός καθόλου αλλά με έκανε να καταλάβω ότι κάνω μαλ..ίες.. :oops::oops::oops: Αν μέχρι Πέμπτη βράδυ δεν με πιάσουν οι πόνοι, θα μπω στο μαιευτήριο στις 11 το βράδυ, θα βάλουμε υποθετάκι και Παρασκευή πρωί πρώτα ο Θεός θα κρατήσω στην αγκαλίτσα μου το μωράκι μου! Μου είπε ότι θα γεννήσω εύκολα..Για να δούμε βρε κοριτσάκια μου..Να κάνετε μια προσευχούλα για μένα να πάνε όλα καλά...

Πλέον τα έχω όλα έτοιμα! Στήσαμε και την κούνια! Ο Πανουλάκος μου ζήλεψε λιγάκι..Ήθελε να μπαίνει συνέχεια μέσα στην κούνια και ενώ γενικώς είναι ησυχούλης. από την ώρα που αρχίσαμε να ασχολούμαστε με την κούνια έκανε συνέχεια βλακειούλες..Επίσης, ήθελε να τον διαβεβαιώσουμε ότι αν κάνει ποτέ αταξία η μπέμπα θα την τιμωρήσουμε όπως κάνουμε και με αυτόν...Και ακόμα δεν την έχει δει :lol::lol::lol:

Κατερινάκι του αρέσουν οι βολτούλες του μπέμπη σου!!! Δεν ήθελε καρότσι ε :lol::lol: ;;;;Ωραίες οι 5,5 ώρες ύπνου σερί!!! Μετά τις 4:30 τι ώρα κοιμήθηκε και πότε ξαναξύπνησε;;;

Άννα Μαρία έχεις δίκιο. Οι άνθρωποι δεν πρέπει να αναλώνονται ασχολούμενοι με δευτερεύοντα πράγματα..Το κακό είναι όμως ότι πολλές φορές αδυνατούμε να ελέγξουμε τις αδυναμίες μας και να σκεφτούμε λογικά..Εγώ πχ προκειμένου να έχω το σπίτι καθαρό και τακτοποιημένο πήγα να κάνω κακό στο νινί μου. Να φανταστείς μου είπε να μην περπατάω παρόλο που μου έμεινε μόνο 1.5 μέρα..Παρόλ' αυτά και μετά το γιατρό πάλι στην κίνηση ήμουν :oops::oops::oops:

Πολύ ηλίθιος αυτός που φέρθηκε έτσι στον μπαμπά σου και είναι πολύ λυπηρό που ο γιατρός καθόταν και κοιτούσε χωρίς να πει κάτι :evil::evil::evil: Καλά έκανε ο άνθρωπος και πήγε σε ιδιωτική κλινική. Πολύ ευχάριστα τα νέα σας! Όλα καλά θα πάνε ;);););)

Αυτά τα νέα μου! Πολλά πολλά φιλάκια και να περάσετε τέλεια αύριο! Μεγάλη γιορτή!

Καλημέρα φίλες μου και Χρόνια πολλα!

Άννα Μαρία χρόνια σου πολλα να είσαι πάντα ευτυχισμένη με την οικογένεια σου!!!!!

Μαρακι γιορταζεις και εσυ, χρόνια πολλα και ότι επιθυμείς!! Να σε χαίρονται όλοι όσοι σε αγαπούν!!!

Ανθη μου να χαίρεσαι το μικρο σου αγοράκι, να μεγαλώνει χαρούμενος και να τον καμαρωνεις!!!!

Εύχομαι σε όλες υγεία και ότι καλύτερο!

Άννα Μαρία Παρα την ταλαιπωρία του πατέρα σου και την απαράδεκτη συμπεριφορά του νοσοκομου χαίρομαι που τα πρώτα αποτελέσματα δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό!

Ανθη είχα μια αγωνία να διαβάσω τα νεα σου, δυο μέρες λοιπόν εκτος αν έρθει σήμερα αυριο, λες να πεσω μέσα που σου έλεγα για 17, θα έχουν και ένα μήνα ακριβώς διαφορα τα μωρακια μας. Ότι και να ναι εφτά δες στο τέλος και όλα θα είναι καλα, και μην κανείς τίποτε άλλο όλα είναι έτοιμα, λειτούργησε πάντως και σε σένα το αίσθημα της φωλιας.

Εμείς πάλι βολταραμε χθες και κοιμόταν ο μικρός αυτη τη φορα σε όλη τη βόλτα. μετα κοιμήθηκε 4,5 και μετα 3,5 ώρες, καλα τα πάμε. Θέλω να πάω και εκκλησία τώρα αλλα δεν ξέρω όπως θα μου βγει με τον θηλασμο γιατι δεν θέλουν να πάρω μαζι τον μικρο.

Καλημέρα κοριτσάκια και χρόνια πολλά!

Ευχαριστώ για τις ευχές σας!

Μαρία, χρόνια πολλά!

Ανθή, να χαίρεσαι τον Πανούλη σου!

Εμείς πήγαμε εκκλησία οικογενειακώς το πρωί, και το μεσημέρι θα πάμε στη μάνα μου. Το απόγευμα θα πάμε στο χωριό της Μαρίας που έχει φεστιβάλ, με μια φίλη μου και την οικογένειά της.

Νυστάζω, όμως, γιατί ο Αντρέας ξύπνησε στις τεσσεράμιση, κοιμήθηκε πέντε και δέκα και έξι και πέντε ήταν στο πόδι... Εφτά παρά δέκα ξύπνησα τον άντρα μου, τον έβαλε στο πάρκο κι αυτός κοιμήθηκε στον καναπέ. Κοιμήθηκα ξανά κι εγώ, αλλά στις εφτάμιση άρχισε ο Αντρέας κλάμα και τον πήρα και τον θήλασα, οπότε πήγε περίπατο ο ύπνος.

Ανθή, φτάνει κορίτσι μου με τις δουλειές!!! Μ' αρέσει που λες σε μένα ότι όλο δουλειές κάνω! Τουλάχιστον εγώ ΔΕΝ είμαι έγκυος! Όταν ήμουν έγκυος τίποτα δεν έκανα. Κάτσε και ξεκουράσου γιατί φτάνει η ώρα!!!! Και μετά, τρεχάτε ποδαράκια μου...

Νομίζω ότι δεν είναι και τόσο περίεργη η αντίδραση του Πανούλη. Λογικό είναι, τώρα άρχισε να συνειδητοποιεί κάποια πράγματα. Εδώ εμείς καλά καλά και δεν το συνειδητοποιούμε ότι θα έρθει καινούριο μωρό στο σπίτι μέχρι να γεννηθεί, πόσο μάλλον το μωρό...

Καγκουράκι, εγώ όποτε πήγαινα εκκλησία χωρίς τον Αντρέα άφηνα γάλα στο σπίτι μήπως χρειαστεί, αλλά ποτέ δεν χρειάστηκε. Όταν πηγαίνω με τον Αντρέα, αν χρειαστεί τον θηλάζω στην εκκλησία. Στην αρχή κάθε φορά τον θήλαζα, αλλά εδώ και δύο μήνες δεν έτυχε.

Σας φιλώ όλες και σας εύχομαι να περάσετε ωραία σήμερα!

γεια σας κοριτσακια μου

ειπα κι εγω θα εχω ενα σωρο σελιδες να διαβασω αλλα χαλαρα τα πραγματα απο οτι ειδα ,περιμενα να δω και γεννητουρια αλλα τιποτα......

τελειωσανε και οι διακοπουλες μας γυρισαμε χθες το βραδυ,περασαμε πολυ ωραια ηρθε και ο κουνιαδος μου με την οικογενεια του για Σαββατοκυριακο και τα παιδια χορτασανε μπανιο και παιχνιδι,ευτυχως μας εκανε καλο καιρο και χαρηκαμε τη θαλασσα,οταν γυρνουσαμε σταματησαμε στα Γιαννενα στα ικεα και στα τζαμπο και ψωνισαμε μερικα πραγματακια.......σημερα πηγαμε εκκλησια,φαγαμε στην πεθερα και μετα δεν σταματησα απο δουλειες,επλυνα τα μπαλκονια,πλυντηρια στο φουλ ηδη εβαλα 3 και αυριο ολη μερα δεν θα σταματησει το πλυντηριο,να δουμε πως θα τα σιδερωσω μετα,ξεσκονισα,σκουπισα και σφουγγαρισα αυτα τα ολιγα για σημερα αυριο τα υπολοιπα

χθες ειχα γενεθλια ο Γιωργος μου,εκλεισε τα 6 το μικρο μου,μαλλον θα κανουμε παρτυ το αλλο Σαββατοκυριακο θα σας γραψω το μενου σε λιγες μερες

Αννα Μαρια χρονια σου πολλα πολυχρονη και ευτυχισμενη να σε χαιρεται η οικογενεια σου,θα συμφωνησω με την Ανθη τοσο μικρος δεν θα καταλαβει απο τιμωρια αλλα το θεμα ειναι να μην το κανει συνηθεια και σας κανει οτι θελει,να μην τρεχεις κατευθειαν με την πρωτη τσιριδα ,το μονο σιγουρο παντως ειναι οτι το κανει για να τραβαει την προσοχη σας.......πολυ μου αρεσε αυτο που μας εγραψες οντως ολοι οι ανθρωποι δεν δινουμε σημασια και δεν εκτιμαμε αυτα που εχουμε αλλα αναλωνομαστε με μικρα και ανουσια πραγματα δυστηχως..........

Μαρακι χρονια σου πολλα και σε σενα ,πολυχρονη και ευτυχισμενη,χαθηκες κι εσυ ευχομαι να πανε ολα καλα και να καταφερεις να εισα κοντα στο σπιτι σου

Κατερινακι κι εγω πιστευω οτι απο τα χορτα ηταν πρασινα τα κακα του μην αγχωνεσαι ,πως τα πηγες σημερα τελικα με τον θηλασμο;5 κιλα δεν ειναι τιποτα θα δεις που θα τα χασεις σε πολυ λιγο χρονικο διαστημα

Ανθη μου να χαιρεσαι τον γιοκα σου πολυχρονος, να τον δεις οπως επιθυμεις !!! περιμενα να διαβασω γεννητουρια αλλα η μπουμπου βλεπω καλοβολευτηκε εκει μεσα,αντε κοντευεις καλα κι εσυ τον σταματημο δεν εχεις με τις δουλειες για ξεκουρασου λιγο χρειαζεσαι αντοχες για τις επομενες μερες

Μαρινα να περασετε καλα!!!δοντακι συνηθως βγαζουν απο 6 μηνως και μετα,ο Δημητρης μου εβγαλε 5μιση και οι αλλοι δυο 6 μηνων αλλα και οι τρεις απο τριων μηνων ειχαν πολλα σαλια και τρωγαν τα χερια του συνεχεια

ελπιζω να μην ξεχασα κατι παω να αρχισω να τους κανω μπανιο να συμμαζευτουμε σιγα σιγα

να σας πω και κατι που συζητησαμε με τον αντρα μου στις διακοπες;; σκεφτομαστε για τεταρτο μωρακι αλλα δεν ειμαστε απολυτως σιγουροι,να πω την αληθεια θελω πολυ ενα κοριτσακι ρε κοριτσια αλλα το οικονομικο μας κραταει τι λετε;;να βαλουμε μπρος;; :oops::oops:

Γεια σας!

Τι κάνετε; Πώς τα περάσατε σήμερα; Εμείς τηρήσαμε το πρόγραμμα όπως σας είπα, αλλά με ξενέρωσε ο άντρας μου, πρώτον, γιατί κολλάει στον υπολογιστή και μονίμως τον περιμένουμε και δεύτερον, γιατί στράβωσε και δεν ήθελε να πάμε την εκδρομούλα που λέγαμε. Όπως σας έχω ξαναπεί, έχει ένα τρομερό κόλλημα με τον υπολογιστή. Όποτε είναι να πάμε εκκλησία, αντί να σηκωθεί και να ντυθεί αμέσως, κάθεται πρώτα στον υπολογιστή... Εν τω μεταξύ, εδώ η εκκλησία τελειώνει πάρα πολύ νωρίς, σήμερα εννιά και δέκα είχε τελειώσει, οπότε αν κάθεται αυτός μέχρι τις οκτώ και τέταρτο στον υπολογιστή, μετά θέλει και εκατό ώρες να ετοιμαστεί, καταλαβαίνετε πόση ώρα λειτουργία προλαβαίνουμε. Μετά το μεσημέρι ήταν να πάμε στη μάνα μου, εγώ ετοιμάστηκα, ετοίμασα τον Αντρέα, ετοίμασα τα πράγματα του Αντρέα, ετοίμασα το φαγητό του Αντρέα, κι αυτός ήταν στον υπολογιστή κολλημένος. Του λέω "μην παίξεις άλλη παρτίδα σκάκι", μου λέει "εντάξει", και μετά από δύο λεπτά βλέπω ότι είχε αρχίσει καινούρια παρτίδα, κι όταν τον ρώτησα γιατί, επέμενε ότι είναι η παλιά, λες και είμαι ηλίθια και δεν καταλαβαίνω. Και μετά όταν επέμεινα να σηκωθεί για να φύγουμε, γιατί πήγαινε δύο η ώρα, άρχισε να φωνάζει... Μετά όταν ηρέμησε κατάλαβε το λάθος του και είπε αρκετές φορές ότι θα προσπαθήσει να διορθωθεί, αλλά αυτά τα έχω ακούσει άπειρες φορές.

Μετά έκανε το λάθος να πει στους γονείς μου ότι θα πάμε εκδρομούλα, κι άρχισε η μάνα μου: 1. Μην πάτε, έχει φωτιές (όντως είχε πυρκαγιά, αλλά τη σβήσανε). 2. Μην πάτε θα ταλαιπωρηθεί το μωρό. 3. Πηγαίνετε, αλλά αφήστε το μωρό σε μας. Κι αυτός αμέσως επηρεάστηκε κι άρχισε ότι δεν πρέπει να πάμε εκδρομή νύχτα με το μωρό γιατί θα γκρινιάζει μετά, κι αν θέλω να πάω μόνη μου με τη φίλη μου, κι άλλα τέτοια. Τελικά πείσθηκε και πήγαμε, και περάσαμε πολύ ωραία, και το μωρό καθόλου δεν ταλαιπωρήθηκε.

Τέλος πάντων.

Σήμερα έβαλα πρώτη φορά αστράκι στο φαγητό του Αντρέα χωρίς να το αλέσω. Πάει να τον ταΐσει η μάνα μου, της λέω να του το δώσει με προσοχή, και μου κάνει "αυτό δεν πρέπει να το φάει το μωρό". Της λέω "εντάξει, άσ'το να τον ταΐσω εγώ". Όοοοοοοοοοχι, αυτή, εκεί, να τον ταΐζει και να γκρινιάζει. Τελικά τον τάισα εγώ και το έφαγε μια χαρά, λες και τρώει αστράκι κάθε μέρα!

Κατερίνα, μια χαρά περάσατε στις διακοπούλες σας! Άσε και καμιά δουλειά για μεθαύριο καλέ! Εγώ σήμερα δεν έκανα τίποτα, μόνο συμμάζεμα και το φαγητό του Αντρέα. Αύριο μάλλον, όμως, κάτι θα κάνω. Ακούς Ανθή; :lol:

Κατερίνα, βάλτε μπροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γεια σας κοριτσάκια μου! Είστε καλά;;; Κατ' αρχάς σας ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ για τις ευχές σας για τον Πάνο μου! Να είστε όλες καλά! Σήμερα ήρθαν γιαγιάδες, παππούδες και αδέρφια για κέρασμα. Κάθε χρονιά το Σεπτέμβρη το γιορτάζω το αγοράκι μου που μαζεύονται όλοι από τις διακοπές. Ελπίζω να τα καταφέρω και φέτος. Όταν ξύπνησε δεν ήθελε να του λέμε χρόνια πολλά γιατί δεν ήθελε λέει να γιορτάζει :?::?::?::?:?:? Μετά όμως του άρεσε που του εύχονταν όλοι και άλλαξε γνώμη :lol::lol::lol: Ξύπνησε στραβά το ζουζούνι :lol::lol:

Άννα Μαρία και Μαράκι χρόνια σας πολλά!!!! Κατερινάκι μου να χαίρεσαι το Γιωργάκη σου!!!

Εγώ κορίτσια αύριο βράδυ μπαίνω στο ΙΑΣΩ. Παρασκευή πρωί πρώτα ο Θεούλης και η Παναγίτσα θα κρατήσω το κοριτσάκι μου στην αγκαλίτσα μου..Σήμερα λοιπόν σας στέλνω το τελευταίο μου μηνυματάκι ως εγκυούλα. Θα σας ενημερώσει το Κατερινάκι μας για τα νέα μου. Κάντε μια προσευχούλα να πάνε όλα καλά και να γεννήσω ένα υγιέστατο μωράκι..

Κατερινάκι καλώς ήρθατε!!!! Η επιστροφή από τις διακοπές έχει πολλή κούραση αλλά αφού περάσατε όμορφα χαλάλι!Τέταρτο μωράκι Κατερίνα μου :o:o:o:shock::shock::shock::shock: ;;;;;;Χαρά στο κουράγιο σας!!!! Βάλτε λοιπόν μπροστά και εύχομαι να αποκτήσετε και ένα κοριτσάκι τόσο όμορφο και γλυκό όσο και τα 3 σου τα αγοράκια!!!

Κατερίνα μου ένα μήνα θα έχουν διαφορά τα ζουζούνια μας!!! Εκτός αν η φραουλίτσα βγει νωρίτερα..Δεν το νομίζω όμως. Άσε που αύριο λέω να ξαναπάω κομμωτήριο για να είναι φρέσκο το μαλλί :lol::lol::lol::lol: Πρέπει να προλάβω :lol::lol::lol: Μια χαρά τα πάει με τον ύπνο του ο μπεμπούλης σου! Η Αγγελικούλα δεν ξυπνά όταν το μωρό κλαίει για να φάει;;

Άννα Μαρία πολλοί άντρες έχουν κόλλημα με τον υπολογιστή..Σημασία έχει ότι κατάλαβε πως είναι ενοχλητικό αυτό όταν πρέπει να πάτε κάπου. Πάντως υπάρχουν και πολύ χειρότερα ελαττώματα από αυτό..Πρωινός τύπος ο Αντρίκος σου..Εμένα εκείνη την ώρα με παίρνει ο ύπνος :?:?:?:? Πολύ σύντομα η φραουλίτσα θα μου αλλάξει το πρόγραμμα..Το βλέπω. Αλλιώς δε θα τη βγάλω καθαρή :?:?:? Όσο για την αντίδραση του Πανούλη, προς το παρόν είναι φυσιολογική αλλά δεν ξέρω πόσο θα ζωηρέψει όταν η μπέμπα έρθει στο σπίτι..Τις 2 τελευταίες μέρες πάντως είναι πολύ ζωηρούλης :?:?:?:?

Αυτά κοριτσάκια μου τα νέα μου. Δεν ξέρω αν θα καταφέρω να μπω καθόλου από το μαιευτήριο. Αν δεν καταφέρω θα σας πω τα νέα μου όταν με το καλό επιστρέψουμε στο σπιτάκι μας.

Φιλάκια πολλά!

Ανθήηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ήρθε η ώραααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πω πω, αύριο τέτοια ώρα θα κρατάς στην αγκαλιά σου το κοριτσάκι σου!!!!!!!!! Με το καλό εύχομαι, με ένα πόνο! Θα είσαι στη σκέψη μου.

Ο Αντρέας χτες βράδι ξύπνησε στις 4.20, τον άλλαξα, τον θήλασα, κοιμήθηκε δύο φορές στην αγκαλιά μου, και μόλις τον έβαζα στο κρεβάτι στριφογύριζε λίγο, και μετά σηκωνόταν και καθόταν, χωρίς να κλαίει. Τον πήρα αγκαλιά, πήρε ένα κουτάκι κι έπαιζε, χωρίς να κλαίει, αλλά και χωρίς να κοιμάται. Να θηλάσει να ήθελε, είχε σφραγίσει το στόμα, και τελικά σε κάαααποια φάση έπεσε στην αγκαλιά μου, τον θήλασα λίγο και κοιμήθηκε, και ξύπνησε 7.20. Ουφ ουφ και πάλι ουφ...

Τι τρώτε σήμερα; Εγώ το γλιτώνω το μαγείρεμα, θα κάνει η μάνα μου κοτόπουλο ψητό με πατάτες.

Αννα Μαρια και Ανθη ευχαριστω πολυ για τις ευχες για τον Γιωργακη μου!!!ναι θα παει πρωτη δημοτικου το σκαθαρακι μου φετος αντε να δουμε τι μας περιμενει παλι :o:o

εγω περιμενα να με κραξετε που σκεφτομαι για τεταρτο παιδι :oops: δεν ξερω μου μπηκε πολυ η ιδεα και οσο το σκεφτομαι τοσο πιο πολυ το θελω αλλα αγχωνομαι λιγο με τα οικονομικα και την παλιοκριση δεν ξερω................οσο για κουραγιο εχω αλλα πραγματα με προβληματιζουν :o

Ανθη μου αντε με το καλο κοπελα μου και να εισαι σιγουρη οτι θα προσευχομαστε ολες για σενα,η Παναγια θα ειναι μαζι σου,ευχομαι να εχεις εναν ευκολο τοκετο και κρατησεις γρηγορα αγκαλια την μικρη φραουλιτσα σου,αχχχχ συγκινηθηκα!!!!!περιμενουμε νεα Κατερινακι κανονισε

Αννα Μαρια σε δυσκολευει λιγο ο Αντρεας ε;μηπως βγαζει δοντακια κι ειναι ετσι ανυσηχος;εγω σημερα θα φτιαξω κριθαρακι κι εχω και κρεας απο χθες τιποτα το ιδιαιτερο

το Σαββατο ο αντρας μου καλεσε τον προισταμενο του για φαγητο,θα ψησουμε και ψαχνω και κατι ακομα για να συμπληρωσω το τραπεζι για πειτε καμια ιδεα

Κατερίνα, γιατί να σε κράξουμε καλέ για το τέταρτο παιδί; Εμείς θα το φορτωθούμε; :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Μια χαρά, αφού έχεις κουράγιο για τέταρτο, βάλε μπρος! Αλλά αν βγει πάλι αγόρι; :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ο Αντρέας δεν είναι ανήσυχος. Δηλαδή το βράδι που ξύπνησε δεν έκλαιγε, ούτε ήταν ιδιότροπος. Αντίθετα, καθόταν ήσυχος-ήσυχος κι έπαιζε, και μετά θήλασε πάλι και κοιμήθηκε. Νομίζω ότι έχει διαμορφώσει ένα ωράριο που δε με συμφέρει καθόλου, δηλαδή ξυπνά κατά τις 4.30-5.30 και μετά πάλι κατά τις 6-7.30. Αλλά δεν μπορώ να του το αλλάξω. Και πιο αργά να κοιμηθεί, πάλι τέτοιες ώρες ξυπνά...

Άννα Μαρία και Κατερινάκι σας ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ για τις ευχούλες σας! Η συμπαράστασή σας και το ενδιαφέρον σας μου δίνει απίστευτο κουράγιο!!! Να είστε καλά!!!! Φιλάκια πολλά!!!

Γεια σας γεια σας !!!

Κατερινακι γυρίσατε απο τις διακοπουλες σας, φανταζομαι περασατε πολυ όμορφα! Πολύχρονος και ο Γιωργακης σου, να έχει όλα τα καλα του κόσμου και να κάνει περήφανη την μανούλα του. Όσο για το τέταρτο παιδάκι αφου το θέλετε και οι δυο σου εύχομαι ολόψυχα να έρθει και θα τα καταφέρετε μια χαρα, υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία απο τα παιδάκια μας. Α και να ναι ένα γερο και πανέμορφο κοριτσάκι!!!!!!Γιατι να σε κραξουμε καλε εδω εγω σκέφτομαι απο τώρα για τρίτο....

Άννα Μαρία σε ταλαιπωρεί λιγάκι στον ύπνο ο Αντρικος, που θα παει θα στρώσει μπορει να είναι και η ζέστη τι να κάνουν και αυτα!

Ανθη μου είσαι μέσα χθες το βράδυ μπήκα κατα τις 2 που θηλαζα και δεν βλέπω να έχεις γράψει και λέω λες να την έπιασαν οι πόνοι....μετα ξανάμπηκα στις 6 που ξαναθηλαζα και είδα ότι είχες γράψει και ηρέμησα. Με το καλο αυριο τι ώρα θα πας σήμερα, εύχομαι όλα να πανε καλα θα δεις θα έχεις έναν εύκολο και γρήγορο τοκετο και θα περιμένω μήνυμα στο κινητο για τα ευχάριστα!

Εγω τελικα χθες πήγα με την μικρη και τους γονείς μου στην εκκλησία και αφήσαμε τον μικρο με τον μπαμπα στο σπίτι, δεν είχα αφήσει γάλα γιατι απλα δεν έχω μαζι μου ούτε θηλαστρο ούτε τα υπόλοιπα αποστειρωτες κλπ, έφαγε πριν πάμε ε και δεν κατσαμε και πολυ. Πάντως κορίτσια κράταγα αγκαλια την μικρη και περιμέναμε να κοινωνησει και προσευχομουνα στην Παναγίτσα να έχει καλα τα παιδάκια μου και ειχα συγκινηθεί τόσο πολυ που δακρισα

Κοριτσάκια μου, μου λειψατε, αλλα εω και τον αντρα μου σπιτι και δεν ανοιγω συχνά το λάπτοπ. Χθες πηγαμε εκκλησια, κοινωνησς ο μικρος μου και μου εκανε φοβερη εντυπωση που τον πηρα αγκαλια και τον εβαλα να προσκυνησει την εικονα της Παναγιας και το εκανε σαν μεγαλο παιδάκι!!!!! Με συγκινησε το γλυκο μου. Ειμαι πολύ ζωηρούλης, αλλα πολύ γλυκό και τρυφερο παιδάκι. Τον ταλαιπωρει αυτες τις μερες ενα δοντακι που προσπαθεί να βγει αλλα το παλεύουμε. Α που λετε χθες, πηγαμε μετα σε κατι ξαδερφια για φαγητο και μετα πηγαμε τον μικρο βολτα σε παιχνιδοτοπο. Απο χθες βραδυ αρχισα δουλειες και σημερα ηταν το αποκορυφωμα. Σημερα κουραστηκα πολύ, δεν νιωθω τα ποδια μου.Τουλαχιστον εγιναν ολα οσα ηθελα. Αυριο χαλαρα θα περασει η μερα.

Σας ευχαριστώ όλες μα όλες για τις ομορφες ευχες σας.

Ανθη μου γλυκιά...ερχεται η φραουλιτσα μας!! Ολα να πανε καλά κοριτσι μου και με ενα πονο να γεννησεις. Θα περιμένουμε νέα σου. Να χαιρεσαι και τον Πανούλη σου για χθες!

Κατερινα μου επιστρέψατε απο τις διακοπούλες σας? Ωραια περάσατε. Να χαιρεσαι το Γιωργάκη σου, παντα γερος να ειναι! Αντε και με το καλο να του χαρισετε και μια αδερφουλα αφου το θελετε. Μεγάλη ευλογια ειναι τα παιδάκια ελα ομως που τα ατιμα τα οικονομικα μας καταντησαν να το σκεφτομαστε και αυτο!!! Θα εχεις παρτάκι? Εγω το Σαββατο θα εχω τραπεζι αλλα 2 ατομα!!! :lol::lol::lol:

Καγκουράκι μου εσεις επιστρεψατε?Δεν θυμαμαι να το διαβασα. ΤΙ κανουν τα παιδάκια σου? Αρχισε να κοιμαται ο μικρος πιο πολυ το βραδυ? Η Αγγελική ποτε αρχίζει παιδικό?

Μαρίνα τι κάνεις εσύ? Πηγατε στην πεθερα?

Αννα Μαρια πηγατε στο χωριο μου τελικά? Κ ο Αντρεας σου πρωινος? Ουφ εγω τα εχω παιξει, μαλλον θελει να με βάλει στο πρόγραμμα απο τωρα για το σχολείο!!! :lol::lol: Λεμεσό με εστειλαν στο ειδικο σχολείο. Εχω κατααγχωθει με το θεμα του μικρου που θα τον αφηνω περισσότερο. Αρχιζεις κ εσυ σχολείο 3/9 σαν κ εμας?

Για τον αντρα σου εχεις δικιο με τον υπολογιστη, τουλαχιστον αφου το αντιλαμβανεται να κανει κατι για αυτο.

Χριστίνα μου εσύ δεν επέστρεψες απο τις διακοπούλες σου?

Για το σχολειο που λετε, για ενα χρονο θα ειναι αλλα με προοπτικη να ειναι και περισσοτερο.Το θετικό είναι οτι στην ειδικοτητα μου δεν χρειάζεται να κανουμε πολλα χρονια εκτος για τις μονάδες. Εγω θελω να μαζεψω λίγες και οταν παει με το καλο ο μικρος μου δημοτικο να είμαι κ εγω στο ίδιο σχολείο.Θα ταλαιπωρηθω αρκετά η αληθεια είναι αλλα δεν εχω αλλη επιλογη....Ειμαι αρκετα αγχωμενη ομως. Χθες το βραδυ τον εβλεπα που κοιμοταν κ εκλαιγα που πάλι θα τον αφησω...μου φαινεται δεν θα το συνηθισω ποτε!!!

Σας αφήνω κορίτσια μου....παω να ξεκουράσω το κορμί μου το ταλαιπωρημένο :lol::lol::lol::lol: Καλο βραδυ...

Ανθη μου και πάλι με το καλο!!!! ΕΕΕΕΕΡΧΕΤΑΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D

Γεια σας!

Εμείς σήμερα μείναμε μέσα, εκτός από το μεσημέρι που πήγα με τον Αντρέα στη μάνα μου για φαγητό. Ο άνταρς μου πολύ κουράστηκε χτες και ήθελε να ξεκουραστεί λέει... Αύριο μπορεί να πάμε για μπάνιο ή για καφέ.

Πω πω ρε κορίτσια, πριν καθόμουν στη βεράντα με τον Αντρέα κι έρχεται η από κάτω με το γιό της, που είναι περίπου δύο ετών. Είχε το μωρό καθισμένο στο μπροστινό κάθισμα του αυτοκινήτου, χωρίς ζώνη!!! Τον είδα και φρίκαρα!!!!!!!! Μα κουκούτσι μυαλό δεν έχουν;;;;;;; Αυτή φορούσε ζώνη και το μωρό το είχε άδετο. Πέρα απ' το ότι, ούτως ή άλλως τα παιδιά μέχρι δώδεκα ετών πρέπει να κάθονται στο πίσω κάθισμα και πάντα με ζώνη.

Καγκουράκι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μπήκες στην εκκλησία πριν να σαραντίσειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιις;;;;;;;;;;;;;;;;;; Και δεν έπεσε φωτιά να σε κάψειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Ξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εμείς πάντως πηγαίνουμε πάντα με τον Αντρέα στην εκκλησία, τον ταΐζω πριν πάμε, κοινωνεί πάντα, και του δίνω και νερό. Ευτυχώς στην εκκλησία δε θέλει να θηλάσει τον τελευταίο καιρό, αν και εγώ πηγαίνω προετοιμασμένη.

Μαρία, ναι, πήγαμε στο χωριό σου και ήταν πάρα πολύ ωραία. Αφού έπεισα τον άντρα μου να ξεκουνηθεί απ' το σπίτι...

Χαρά στο κουράγιο σου να κάνεις γενική μες στον καύσωνα. Εγώ τα βασικά κάνω.

Ναι, κι εμείς εννοείται ότι αρχίζουμε στις 3 Σεπτέμβρη. Κανονικό σχολείο είμαστε! Αλλά οι μαθητές έρχονται 15 Σεπτέμβρη και όχι 10, αλλά φέτος λόγω σαββατοκύριακου θα έρθουν στις 17.

Εμείς πάλι πρέπει να κάνουμε όσο πιο πολλά χρόνια γίνεται ύπαιθρο. Προχτές είδα στην εκκλησία τον επαρχιακό επιθεωρητή και μου λέει "κάτσε πεντέξι χρόνια στο εσπερινό να παίρνεις και τις μονάδες". Ένας συνάδελφός μου έκανε 16 χρόνια ύπαιθρο (κάποια σε σχολεία και κάποια άλλα ήταν αποσπασμένος στο υπουργείο στη Λευκωσία και γύριζε τα σχολεία της Κύπρου) και φέτος αποφάσισε να μετατεθεί στην έδρα του και δεν έβρισκε θέση σε κανένα από τα σχολεία που ζήτησε. Γίνεται σφαγή με τις τοποθετήσεις.

Πω πω, τέτοια ώρα η Ανθή θα έχει πάει ή θα έχει ξεκινήσει τέλος πάντων για το μαιευτήριο!!!!!!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• ΚΟΡΊΤΣΙΑ ΜΟΥ!!! ΈΣΚΑΣΕ ΤΟ 1ο ΔΌΝΤΙ! Δεν το πιστεύω!!! Πως είναι δυνατόν τόσο γρήγορα;;; 4,5 μηνών είναι ακόμα!!!
    • Μακάρι να βγουν καθαρες οι εξετασεις κοριτσι μου να μην ταλαιπωρηθεί άλλο η μικρή Ωωω 14 χρόνια ;;; Μπράβο σας κορίτσι μου πάντα ευτυχισμένοι να είστε !!! Όλα τα δεκαρια Μαζεμένα 😂 εύκολη ημερομηνία την θυμάσαι 
    • Ναι είναι δύσκολο όντως! Ευχομαι κ να μην χρειαστεί να το κανεις πραγματικά!! Πολύ εύκολα μπορεί να επιμολυνθει το δείγμα είναι η αλήθεια γι'αυτο ζήτησε κ με κουτάκι τώρα. Αντε να δούμε πως🙄 Ας είναι βέβαια αρνητική η καλλιέργεια ναι χαλάλι ο κόπος που θα κάνουμε! Ευχαριστουμε πολυ πολύ! Παντρεμένοι κλείσαμε 8 χρόνια φέτος, μαζί όμως είμαστε 14. 10/10/10 κάναμε σχέση!!
    • Μερικες φορες βγάζω λίγα υγρά , λέω λες να έρθει ; αλλά μπα τίποτα ακόμα  Στην πρωτη μου ήρθε μέσα Ιανουαρίου στους 4,5 μήνες μετά την γέννα τώρα δεν ξέρω θα φανεί  εγω να πω την αλήθεια θέλω να έρθει θέλω να μπω λίγο σε μια σειρά να κάνω και τις εξετάσεις μου.. (παπ αίματος ) με τις επαφές έτσι και έτσι και εγώ πιστεύω αν έρθει η περίοδος κάπως θα αυξηθεί και η όρεξη 🫣
    • Ωχ να πάρει είναι δύσκολο να συλλέγεις ούρα από μωρό δεν το έχω δοκιμάσει αλλα φαντάζομαι κάτι να μην κάνεις σωστά δεν θέλει πολύ για να μην βγουν σωστά τα αποτελέσματα των εξετασεων ευτυχως δεν σου έκανε πυρετό το εμβόλιο  κάνε μια επανάληψη μήπως και βγουν καθαρές οι εξετάσεις της ποτε δεν ξέρεις  να ζήσετε κορίτσι μου πάντα ευτυχισμένοι και χαρούμενοι να είστε αγαπημένοι με υγεία να χαίρεστε την οικογένεια σας πόσα χρόνια μετράτε ; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...