Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΑΦΕΝΕ "Με νέες αφίξεις!!" Νο 4

Recommended Posts

Μαρίνα, δεν ξέρω για τα δόντια, όποτε να 'ναι τα βγάζουν! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Εμένα ο Αντρέας τριών μηνών έβαζε συνέεεεεχεια τα χέρια στο στόμα, και ο παιδίατρος μας είπε ότι απλά περνά το στοματικό στάδιο, και τελικά δόντι έβγαλε πριν κανένα μήνα νομίζω.

Είναι και μωρά όμως που βγάζουν από τριών μηνών!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 956
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ανθή, καλά βρε, ακόμα και τα ραντεβού στο γιατρό τα κλείνεις με δικό σου ωράριο; Δέκα παρά είκοσι ραντεβού στο γιατρό; :lol::lol::lol::lol: Δεν πειράζει, μη γκρινιάζεις, θα έρθει και το δικό σου ραντεβού! Φαντάζεσαι να μην προλάβεις να πας; Να σε προλάβει η φραουλίτσα; :lol::lol::lol:

Βλέπω η αυτοεκτίμησή σου αυτήν την περίοδο είναι στα ύψη!!! :lol::lol::lol:

Εγώ πολλές φορές έχω αντισταθεί σε βάφλες και κρέπες, δεν μπορώ να πω ότι δε μ' αρέσουν, αλλά ούτε και ότι παθαίνω στερητικό σύνδρομο. Πολλές φορές έχουμε πάει στα Haagen Datsz (στάνταρ λάθος το γράφω, αλλά βαριέμαι να το ψάξω), και έχω πάρει φυσικό χυμό και οι άλλοι βάφλα, και ούτε που συγκινούμαι! Αλλά φυσικά, εξίσου πολλές φορές έχω πάρει κι εγώ γλυκό ή παγωτό!

Ζήλεψα τα δώρα του Πανούλη, θέλω κι εγώ, ειδικά τα PLAYMOBIL. Αφού με τον άντρα μου δε βλέπουμε την ώρα να μεγαλώσει ο Αντρέας για να του παίρνουμε PLAYMOBIL και να παίζουμε μαζί του!!!

Άννα Μαρία και στις 3 τα ξημερώματα να μου έκλεινε το ραντεβού δεν θα είχα κανένα πρόβλημα :lol::lol::lol: Εγώ πάλι δεν μπορώ να αντισταθώ με τίποτα σε βάφλα και κρέπα (σοκολάτα-μπισκότο). Δεν υπάρχει περίπτωση να τρώει όλη η παρέα βάφλα και εγώ να πίνω χυμό..Μόνο αν ήμουν σε δίαιτα που και πάλι πολύ αμφιβάλλω :?:?:?:?

Με τα PLAYMOBIL έχει κόλλημα ο άντρας μου και το μετέδωσε και στον Πανούλη. Είναι πράγματι πολύ καλό και ποιοτικό παιχνίδι. Απίστευτα πράγματα έχουν φτιάξει. Σε λίγο καιρό θα παίζεις με την ψυχή σου με αυτά!

Φιλιά!

Καλημέρα σε όλες εμείς χθες κοιμηθηκαμε καλα ξυπναγε ανά τρίωρο στις 01:00 στις 04:00 και στις 07:00 βέβαια ξύπνησε και η Αγγελική εκείνη την ώρα και δεν υπήρχε περίπτωση να μην σηκωθούμε. Ήθελε να ντυθεί απο εκείνη την ώρα να παει για μπάνιο.

Άννα Μαρία Ευτυχώς που είναι όλα καλα για το μωρακι, να πανε όλα καλα και να γεννηθει γερο!

Μαρακι πολυ τρομακτικό αυτο με το σκυλί, ήταν δικο τους δεν κατάλαβα,το παιδάκι τι σοκ θα έχει παθει. Ο Στεφανακος τώρα θα μαθαίνει πολλα και θα σου τα δείχνει κιόλας και εσυ θα ξετρελαινεσαι, βασικά με κάθε τι καινούριο που κάνουν.

Κατερινακι καλα να περάσετε στις διακοπές, θα σε περιμένουμε, εφτιαξες πάλι τόσα ωραία πράγματα!!!!

Ανθη μου ωραία περασατε λοιπόν στο καφεδάκι, υπομονη μια μερουλα και θα δεις την φραουλιτσα θα είσαι και πιο κοντα στις 38 εβδομαδες. Ο Πανουλης σίγουρα θα ευχαριστηθει με τα δώρα, εμείς της πήραμε ένα puzzle και Lego και μας λέει θα φτιάξω το puzzle ή θα παιξω με τα τουβλακια που μου έφερε ο μπεμπης. Αφου του αρέσουν πολυ τα playmobil να κανονισουμε να πάμε στον παιδοτοπο της playmobil είναι στην Κηφησια, είχαμε παει πρόσφατα με την Αγγελική και έχει παρα πολλα παιχνίδια στημένα και παίζουν, είναι ωραίος χώρος αν και έχει λίγο ακριβή είσοδο, έχετε παει?

Μαρίνα μια χαρα το βάρος του μπέμπη σου, δεν νομίζω να έχεις πλέον αμφιβολία για το γάλα σου, έχεις και του φτάνει να πεις και στα πεθερικά σου. Οι συμβουλές που σου έδωσε πολυ σωστές, πρέπει να τρως σωστά όσο θηλαζεις. Α και για τα δόντια γύρω στους 7 μήνες ξεκινάνε αλλα πάντα υπάρχουν και εξαιρέσεις.

Πού χαθήκατε καλέ όλες σήμερα;

Ανθή, μ' αρέσουν πάρα πολύ τέτοιου είδους παιχνίδια! Θα τα ευχαριστηθώ με τον Αντράκη.

Καγκουράκι, αν είχα ένα βρέφος να θέλει γάλα και ένα παιδάκι να θέλει να πάει για μπάνιο, κι όλα αυτά στις εφτά το πρωί, θα είχα αυτοπυρποληθεί!

Τελικά ο κουνιάδος μου χτες πήγαν και πήραν δεύτερη γνώμη και ο καινούριος γιατρός τους είπε ότι το μωρό είναι μια χαρά. Ο πρώτος γιατρός ήταν ό,τι να 'ναι, με τα ίδια ακριβώς αποτελέσματα τους έλεγε ότι το μωρό έχει πρόβλημα και πρέπει να το ρίξουν. Το να βγουν λανθασμένα ή οριακά αποτελέσματα το καταλαβαίνω. Αλλά το να διαβάζει ο γιατρός λάθος τα αποτελέσματα και να είναι έτοιμος να σκοτώσει υγιέστατο μωρό, είναι έγκλημα...

Τέλος πάντων, αφού το γλίτωσαν, πάλι καλά κι ελπίζω να μην υπάρξει άλλο πρόβλημα από δω και μπρος...

Εγώ πήγα το πρωί και αγόρασα κάλυμμα για το κρεβάτι μας, σαν παπλωματάκι, ακριβώς στα χρώματα του υπνοδωματίου μας, λες και το είχα παραγγελία!

Το απόγευμα πήγαμε με τον Αντρέα στην παράκληση, όπου είχαμε κανονίσει να βρεθούμε και με την κουμπάρα μου, και πήγαμε μαζί της για καφέ στην παραλία. Ο Αντρέας κοιμόταν σχεδόν όλη την ώρα! Ξύπνησε λίγο πριν φύγουμε, κι άρχισε τσιρίδα, έτσι τον πήραμε και στο δρόμο προς το αμάξι ξανακοιμήθηκε στο καρότσι! Ούτε φρούτο έφαγε ούτε τίποτα. Τελικά τον θήλασα όταν ήρθαμε σπίτι κι αποκοιμήθηκε.

Ρε κορίτσια, έχω δύο θεματάκια που ξέχασα να σας τα πω.

Το πρώτο είναι ότι ο Αντρέας μου έχει κάνει πληγές στις θηλές με τα νεοαποκτηθέντα δόντια του. Δεν πονάω καθόλου όταν θηλάζω, αλλά αγχώθηκα λίγο. Πώς θα τον κάνω να μη μου τις πληγώνει;

Το δεύτερο είναι ότι ο Αντρέας (και πάλι!) όποτε δε γίνεται το δικό του ή όποτε βαριέται μέσα στο πάρκο και θέλει να τον πάρουμε και σε διάφορες παρόμοιες περιπτώσεις, αρχίζει και τσιρίζει. Δεν ξέρω τι να κάνω, να τον αφήνω να τσιρίζει ή να τον παίρνω αγκαλιά; Προς το παρόν κάνουμε το δεύτερο, αλλά μήπως έχει μεγαλώσει αρκετά για να καταλαβαίνει κάποια πράγματα; Εσείς τι κάνατε (γιατί είμαι σίγουρη ότι και τα δικά σας παρόμοια πράγματα έκαναν);

Γεια σας κορίτσια! Σήμερα η μέρα μου ήταν λίγο βαρετή γιατί δεν πήγαμε πουθενά..Μόνο για κάτι ψώνια στο σούπερ μάρκετ. Είχα και σίδερο μετά..δράμα. Ευτυχώς ήδη δρόσισε και θα πέσει ακόμα περισσότερο η θερμοκρασία! Τι τέλεια! Χτες όταν ξάπλωσα έφυγαν τα πονάκια και κοιμήθηκα. Σήμερα έχω πάλι.Επίσης έχω πετάξει και κάτι αιμορροϊδες..άλλο πράγμα. Στην πρώτη εγκυμοσύνη τις πέταξα όταν γέννησα. Τώρα την έβαψα γιατί μετά τη γέννα θα γίνουν ακόμα χειρότερες :?:?:?:?

Κατρινάκι μου δεν το ήξερα ότι υπάρχει παιδότοπος PLAYMOBIL.Θα ήθελα πάρα πολύ να πάμε παρέα και είμαι σίγουρη πως ο Πάνος θα ενθουσιαστεί! Σκέφτηκα κι εγώ πως θα είμαι πιο κοντά στην 38 εβδομάδα. Καλύτερα έτσι. Πάντως ώρες ώρες νιώθω ότι το παιδί θα βγει..Τόσο χαμηλά τη νιώθω.

Άννα Μαρία όταν ο Πάνος ήταν κοντά στην ηλικία του δικού σου δεν τον μάλωνα σχεδόν καθόλου και μου έλεγαν αρκετοί ότι μου έχει πάρει τον αέρα, ότι δε θα με ακούει και άλλα τέτοια. Νομίζω ότι η ηλικία του δεν προσφέρεται για εκπαίδευση τέτοιου είδους. Τα παιδιά αργότερα καταλαβαίνουν την τιμωρία. Εννοείται πως αν μεγαλώνοντας τσιρίζει κάθε φορά που θέλει κάτι ή του αρνείστε κάτι, θα πρέπει να τον αγνοήσετε και να τον τιμωρήσετε. Τώρα δε νομίζω πως θα καταλάβει και πολλά αν δεν τον πάρετε αγκαλιά. Ο Πάνος τουλάχιστον σε μεγαλύτερη ηλικία κατάλαβε από τιμωρία.Τώρα δεν τολμά να κάνει δεύτερη φορά την ίδια βλακεία..

Γιατί ο κουνιάδος σου δεν παίρνει και μια τρίτη γνώμη;;; Εγώ αν ο ένας γιατρός μου τα έλεγε έτσι και ο άλλος γιουβέτσι σίγουρα θα έπαιρνα και τρίτη γνώμη. Πάντως αν ο πρώτος γιατρός έκανε τέτοια μαλ..ία χρειάζεται φυλακή και όχι απλώς αφαίρεση της άδειας ασκήσεως του επαγγέλματος..

Πολλή ησυχία σήμερα..

Φιλάκια!!!

καλημερα!!!!!!!!!!!

ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ εμενα το κανει απο τωρα ο μουργακος μου!!!τσιριζει ή γκρινιαζει και μολις πας απο πανω του και του μιλας αρχιζει και σου γελαει πονηρα :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

καλα και το πρωι που ειναι σκοτεινα και ξυπναει εκει να δεις τσιριδα!!!ποποπο που την βρισκουν τετοια φωνη??? :lol::lol::lol::lol: συμφωνω και εγω...δεν μπορω να με φανταστω με 2 μικρα παιδια...εγω θελω τουλαχιστον 5 χρονια διαφορα να εχουν...(ετσι λεω τωρα δεν ξερω για μετα) :lol::lol::lol:

ΑΝΘΗ ποπο πως σιδερωνεις??μπραβοο σε χαιρομαι!!!αντε μου φαινεται θα ερθει γρηγορα η μικρουλα σου :D:D

παω γιατι γκρινιαζει...

Ανθή, κι εγώ έτσι σκέφτομαι, και δεν τον αφήνω να κλαίει. Απλά οκ, μπορεί και να μη τσακιστώ να τον πάρω αγκαλιά, πάντως δε θα τον αφήσω να κλαίει μέχρι να σταματήσει (γιατί δεν πρόκειται να σταματήσει!).

Μαρίνα, κι εμένα έχει μια φωνή ο άτιμος... Ακούγεται μέχρι το τέρμα του δρόμου...

Ερημιές το ποστάκι μας. Λείπουν όλες για διακοπές... Εμείς κι ο κούκος μείναμε! :lol::lol::lol::lol::lol:

Καλημέρα,

Άννα Μαρία όταν θα κανείς και το δεύτερο να δεις πως θα τα προλαβαινεις πάλι όλα!!!!!

Καλα τόσο διαφορετικα διάβασαν τα αποτελέσματα οι δυο γιατροί, δεν περνουν και μια τριτη άποψη, εγω με τόσο αντιφατικές απόψεις δεν θα ήμουν καθόλου ήρεμη.

Στο θέμα των θηλων δεν νομίζω ότι μπορείς να κανείς κάτι πέρα απο το να βάζεις κρεμουλα για να σε ανακουφίζει. Ο αντρικος το έχει βρει παιχνίδι γιατι όταν θηλαζουν δεν χρησιμοποιούν τα δόντια. Θυμάμαι και μένα να με είχε δαγκωσει λίγο στην αρχη και μετα το έκοψε μάλλον μονη της γιατι μέχρι τους 15μηνες που θηλαζα είχε βγάλει αρκετα δοντακια.

Ανθη μου σήμερα θα περιμένουμε νεα σου απο την φραουλιτσα!!!! Όσο για τον παιδοτοπο θα πάμε σίγουρα εμείς θα πίνουμε το καφεδάκι μας και τα μικρά θα παίζουν, μπορούμε να πάρουμε και τους μπαμπάδες μαζι :D .

Εμείς τον βγάλαμε καροτσαδα χθες βράδυ και κοιμόταν συνέχεια, μετα τον θηλασσα στις 12 και ξυπνησε μόνος του 4 παρα και 6:30. Αυριο θα έρθει και ο μπαμπάς μας να κάτσει καμία βδομάδα, τι ωραία.

Σας χαιρετω για την ώρα.

Εμείς τον βγάλαμε καροτσαδα χθες βράδυ και κοιμόταν συνέχεια, μετα τον θηλασσα στις 12 και ξυπνησε μόνος του 4 παρα και 6:30. Αυριο θα έρθει και ο μπαμπάς μας να κάτσει καμία βδομάδα, τι ωραία.

Σας χαιρετω για την ώρα.

emeis twra exoume tetoio programa!!kai meta tis 7 telos ksipname!!!popo pws to kaneis????????? :?:?:?:?

elpizw to deutero mou na einai pio voliko ston ypno

Γεια σας!

Τι κάνετε; Εγώ είμαι ένα πτώμα. Σκούπισα-ξεσκόνισα-σφουγγάρισα το δωμάτιό μου και το γραφείο, καθάρισα από πίσω μια βιβλιοθήκη που είχε φουσκώσει απ' την υγρασία, ξεσκόνισα το σαλόνι και την τραπεζαρία, καθάρισα την κουζίνα, είχα και τον Αντρέα... Το μεσημέρι πήγαμε στην κηδεία του φίλου του άντρα μου. Η γυναίκα του ήταν απαρηγόρητη, πολύ άσχημο...

Σας αφήνω, γιατί τον ταΐζει ο άντρας μου φρουτόκρεμα και δεν τον βλέπω να τα καταφέρνει...

Θα ξαναγράψω μετά.

Επέστρεψα για λίγο, γιατί θα πάμε να τον κάνουμε μπάνιο.

Καγκουράκι, όντως, το πρόσεξα ότι, όταν θηλάζει έχει τη γλώσσα πάνω στο κάτω ούλος, που σημαίνει ότι το δόντια δεν έχουν επαφή με τη θηλή. Ευτυχώς δε με πονάνε καθόλου οι θηλές, ούτε γενικώς ούτε όταν θηλάζω. Αλλά έλεγα, μήπως μπορώ να κάνω κάτι!

Κι ο Αντρέας χτες βράδι ξύπνησε στις 2.30, προφανώς επειδή δεν είχε φάει φρούτο το βράδι, και παρ' όλο που είχε θηλάσει, πεινούσε... Έτσι, ξύπνησε, έφαγε και ξανακοιμήθηκε μέχρι τις εφτά παρά!

Ανθή, περιμένουμε νέα απ' τη φραουλίτσα!

post-1498-13873939507901_thumb.jpg

post-1498-13873939508375_thumb.jpg

post-1498-13873939508821_thumb.jpg

Τι κάνετε φιλενάδες μου καλές;; Σήμερα λοιπόν πήγα στο γιατρό! Περίμενα πως θα με έβλεπε και από κάτω αλλά δεν με είδε. Μου είπε ότι η φραουλίτσα έχει πολύ καλή θέση αλλά το αμνιακό υγρό έχει μειωθεί (χάνω υγρά που λένε :lol::lol::lol::lol: ). Θέλει να με ξαναδεί Τρίτη και είπε ότι στάνταρ μέσα στην άλλη εβδομάδα θα έχω γεννήσει. Είπε στον Κοσμά να πάρει και άδεια :lol::lol::lol: Του είπα ότι κουράζομαι σκόπιμα στο σπίτι μπας και γεννήσω νωρίτερα και δεν του άρεσε καθόλου αυτό. Πρέπει λέει να ξεκουράζομαι γιατί ήδη το μωρό έχει πολύ καλή θέση και επίσης πρέπει να εξασφαλίσω στο μωρό μου ένα φιλικό περιβάλλον (προφανώς εννούσε το ότι χάνω υγρά :?:?:?:? ). Εγώ είμαι λίγο ξεροκέφαλη και σήμερα πάλι τα έπαιξα. Μετά το γιατρό πήγα σούπερ μάρκετ και μάλιστα με έπιασαν και πονάκια. Ευτυχώς που είχα τη μαμά μου. Μετά γύρισα, τακτοποίησα τα ψώνια, έφτιαξα κέικ,έπλυνα ταψιά και πιάτα και μετά τακτοποίησα και το σπίτι.. Τώρα ξεκουράζομαι και η φραουλίτσα κουνιέται όοοοολη την ώρα. Σας είπα ότι τα βράδια δεν κοιμάμαι πλέον;; Όχι από τη ζέστη, ούτε επειδή δεν βολεύομαι..Απλά δεν κοιμάμαι. Έχω φαίνεται άγχος. Πολύ άγχος. Δεν ξέρω ακριβώς τι είναι αυτό που το προκαλεί μια που έχω ξαναγεννήσει και μάλιστα μου άρεσε κιόλας..Τέλος πάντων. Σας έπρηξα με τα δικά μου :oops::oops::oops::oops: .

Άννα Μαρία καλά κάνεις και δεν τον αφήνεις να κλαίει. Είναι μικρούλης ακόμα παρόλο που διαθέτει τόσο δυνατή φωνή :lol::lol::lol::lol: Εγώ δεν τις αντέχω τις κηδείες, ειδικά όταν βλέπω τους στενούς συγγενείς να είναι απαρηγόρητοι :cry::cry::cry::cry: . Μόνο στους ηλικιωμένους είμαι πιο χαλαρή γιατί σκέφτομαι ότι έζησαν μια γεμάτη ζωή!

Κατερινάκι μου οπωσδήποτε θα το κανονίσουμε να πάμε στον παιδότοπο. Ωραία ιδέα να έρθουν και οι άντρες μας! Ο Κοσμάς τον συμπάθησε πολύ τον Κώστα! Πολύ καλά κοιμάται ο μικρούλης σου το βράδυ! Λένε ότι τα μωρά που θηλάζουν δεν κοιμούνται καλά τα βράδια αλλά αυτό δε νομίζω ότι ισχύει τελικά. Μύθος είναι. Είναι θέμα παιδιού και όχι γάλατος..

Μαρίνα σιδερώνω και γενικώς κάνω αρκετές δουλίτσες αλλά όχι βαριές. Είναι αλήθεια πάντως ότι πλέον κουράζομαι πολύ πιο εύκολα :?:?:?:?:?:? Στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα πιάσει καναπέ και δεν κουνιόμουν όταν μπήκα στο μήνα μου :lol::lol::lol::lol::lol::lol: ...

Φιλάκια κοριτσάρες μου!

Καλημέρες!

Βλέπω μόνο η Ανθή έδωσε το παρόν!

Ουφ, το καινούριο ωράριο του Αντρέα είναι να ξυπνά στις εξήμιση-εφτά παρά και να μην ξανακοιμάται. Τώρα νυστάζει, αλλά ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ... Ευτυχώς παίζει στο πάρκο του, πάλι καλά.

Ανθή, άντε, λίγες μέρες έμειναν! Μετράμε ανάποδα!

Εγώ έχω πάει σε κηδείες ανθρώπων διαφόρων ηλικιών. Όταν ήμουν 15 χρονών, είχα πάει στην κηδεία μιας συμμαθήτριάς μου από το γυμνάσιο και της αδελφής της, που είχαν σκοτωθεί σε τροχαίο. Η αδελφή ήταν 19, είχε παντρευτεί δυο βδομάδες πριν και ήταν ενός μήνα έγκυος. Μαζί τους είχαν σκοτωθεί ο φίλος της συμμαθήτριάς μου και ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου. Μπορείς να φανταστείς τι γινόταν στην κηδεία... Να μην το περιγράψω καλύτερα...

Τέλος πάντων, σήμερα θέλω να καθαρίσω το δωμάτιο του Αντρέα και τα μπάνια, και αν τα καταφέρω και τη βεράντα. Έχω και τρία πλυντήρια σίδερο, νομίζω θ' αφήσω τη βεράντα για άλλη φορά!

Το μεσημέρι είπαμε να βγούμε έξω για φαγητό, για θαλασσινά, μια που είναι νηστεία!

Σας φιλώ όλες (την Ανθή δηλαδή!).

Καλημέρα, όντως ερημιες βλέπω και εγω, αυτα κάνουν οι διακοπές να περνάνε καλα τα κοριτσακια μας.

Εσείς Άννα Μαρία θα πάτε πουθενά? τα αγοράκια μας συναγωνίζονται στον ύπνο και μένα ξύπνησε στις έξι τον θηλασα και μετα δεν κοιμόταν και γκρινιαζε όταν τον αφηνα στο portbebe οπότε τον πήρα και σηκώθηκα γιατι θα ξυπναγαμε και την μαιμουδιτσα και δεν λέει. Τελικα τον ξαναθηλασσα στις οκτώ και κοιμήθηκε μετα.

Κοιμήθηκα και εγω τώρα ένα μισάωρο που έφυγαν οι γονείς μου με την μικρη για μπάνιο αλλα χτύπησε το τηλέφωνο και ξυπνησα :evil:

Μαρίνα είναι στο παιδι μαλλον πάντως έχω παρατηρήσει ότι μου μένει ξυπνιος όλο σχεδόν το απόγευμα οπότε ίσως για αυτο κοιτάτε περισσότερο το βράδυ. Αλλα δεν είναι κάθε μέρα ίδια όπως βλεπεις?

Ανθη μου μέσα στην βδομάδα θα έχεις την φραουλιτσα σου, τι καλα! Να δούμε ποια θα πεσει μέσα στις προβλεψεις :lol::lol:. Να προσεχείς αυτο για τα μειωμένα αμνιακα υγρα, αν θυμάσαι το είχα παθει στην Αγγελική και δεν είχα πάρει χαμπάρι, αν δεις ότι ελαττώνονται πολυ οι κινήσεις της μπεμπας σου πριν την τριτη που θα σε ξαναδει να μιλήσεις με τον γιατρο σου. Να μας ενημερώσεις ότι είναι.

Φιλακια κοριτσακια μου

Άννα Μαρία ξέχασα αν θες έρχομαι να σου κάνω την βεράντα αλλα μάλλον δεν συμφερω :lol::lol::lol:

Μην αφήσω καμία βρύση ανοιχτή και κάνω ζημιά και στους απο κάτω σας :lol::lol:

Καγκουράκι, χαχα, άσε ρε, χτες το απόγευμα πότιζα τα λουλούδια της βεράντας και άρχισε να τρέχει το νερό στους από κάτω, κι έπαιζε το παιδί τους στη βεράντα... Γκρίνιαζε η μάνα, ένιωσα πάρα πολύ άσχημα. Δε γνωριζόμαστε κιόλας, πριν λίγες μέρες μετακόμισαν εδώ.

Τη βεράντα εγώ δεν την πλένω, τη σκουπίζω και τη σφουγγαρίζω όπως το σπίτι κανονικά, αλλά με άλλη σφουγγαρίστρα.

Δε θα πάμε πουθενά τώρα το καλοκαίρι. Τα Χριστούγεννα λέμε για Αγγλία.

γεια σας κοριτσια!!! :D:D:D τι κανετε???

καγκουρακι μου και εγω αυπνη ειμαι...χθες συνεχεια ξυπνουσε!!!χθες ηταν επεισοδιακη νυχτα!!!στις 12 το βραδυ αρχισαν και ριχναν πυροτεχνηματα στο ασχετο(δεν ηταν γαμος και τετοια),στην αρχη τρομαξαμε νομιζαμε οτι ηταν πυροβολισμοι!!!και μετα ενας μακακας εβαλε μουσικη δυνατα στις 2:30 η ωρα τα ξημερωματα τερμα!!!και στις 4 η ωρα ενας προσπαθουσε να βαλει μπρος το σαραβαλακι του !!! :evil::evil::evil::evil: ΕΛΕΟΣ!!! Δ Ε Ν ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ !!!Η ΚΡΙΣΗ ΜΑΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΑΤΑΚΟΥΤΕΛΑ ΛΕΜΕ!!!ο Θεος μαζι μας :lol::lol::lol::lol:

ε και μετα αναγκαστηκαμε και τον πηραμε στο σαλονι να κοιμηθει στην καλαθουνα του και κοιμηθηκε στις 5 μεχρι 7!και σε αυτο το διαστημα τριβοτανε!!!

ακομα μας ταλεπωρουν και οι κολικοι μας! :?

ααααααα δεν σας ειπα!!Δευτερα θα παμε στο χωριο του αντρα μου μεχρι και Τεταρτη οπου θα παμε στο εξοχικο των γονιων μου!!οποτε Δευτερα με Παρασκευη δεν θα μπαινω να ξερετε :lol: (μετα θα σας πω και τα νεα με την πεθερα!!) Η μανα μου παλι φαγωθηκε!!!γιατι δεν πατε πιο νωρις να παρετε καθαρο αερα στο βουνο και για το μωρο???Ε ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΛΕΜΕ(και την εχω πει για την πεθερα αλλα με λεει σιγα και εγω την εφαγα χρονια οχι εσυ για λιγες μερες,ακου τωρα!!!πρεπει και εγω δηλαδη να περασω τα ιδια?)!!!(ποπο αυτοι οι γονεις εκει αν τους καρφωθει κατι!!!ΜΗΝ γινουμε ετσι Παναγια μου!!! :lol::lol::lol: ) Εγω δεν θα γινω....ετσι νομιζω,εσεις? :D:D:P:P:P

Κοριτσια σκεφτομαστε να παμε εξωτερικο ...ο αντρας μου βρηκε μια δουλεια εκει...θα ειναι ευκολα???δεν ξερω...αλλα εδω ειμαστε και οι 2 ανεργοι...χωρις βασικο μισθο και να παρακαλαμε τους γονεις ειναι καλυτερα??? :cry::cry:

αχ τι να κανουμε!!!υπομονη...εδω που μας φτασαν μονο η μεταναστευση μας μενει...

αντε με επιασε η φλυαρια μου!!!φιλακιααααααααα

Γεια σας και πάλι!

Τελικά σήμερα καθάρισα το δωμάτιο του Αντρέα, του άλλαξα σεντόνια, πετσέτες, κ.λπ., μαγείρεψα το φαγητό του, πήγαμε στο μαγαζί του πατέρα μου και κάναμε κάτι ψώνια, πήγαμε σε ψαροταβέρνα και φάγαμε, γυρίσαμε σπίτι, ξεκουράστηκα λίγο, καθάρισα τα μπάνια, δίπλωσα τα ρούχα για το σίδερο, και τώρα είναι εδώ και με κοιτάνε! Θα σιδερώσω μόνο κάτι λίγα του Αντρέα, γιατί έχει μείνει χωρίς ζιπουνάκια, και τα υπόλοιπα αύριο, αν έχω επιζήσει!

Μαρίνα, όταν λες "εξωτερικό", τι εννοείς; Μια αόριστη χώρα που τη λένε "εξωτερικό"; :P :P :P Σε ποια χώρα δηλαδή θα πάτε; Πάντως, έχω πολλούς φίλους και φίλες από Ελλάδα που έχουν μεταναστεύσει.

Γεια σας φιλενάδες μου! Τι κάνετε;; Είστε καλά; Σήμερα πήγα κομμωτήριο για να ισιώσω τα μαλλάκια μου και να κάνω πεντικούρ στα πρησμένα ποδαράκια μου :lol::lol::lol::lol: Μπορεί να είναι πρησμένα αλλά το νύχι νύχι :lol::lol::lol: Έχω πολύ πολύ συχνά πονάκια και επίσης νιώθω πίεση από κάτω. Το νιώθω το μωρό ότι είναι χαμηλά. Στον Πάνο καμία σχέση. Ποτέ δεν είχα νιώσει κάτι από κάτω γιατί ήταν ψηλά το παιδί.

Άννα Μαρία μου φαίνεται πως ξεπατώνεσαι στις δουλειές :?:?:?:? Κάτσε καλέ ξεκουράσου και λίγο..Έχεις και μωρό παιδί και όπως λέει και η πεθερά σου, είσαι και αδυνατούλα :lol::lol::lol::lol: Αστεία αστεία συνέχεια δουλειές κάνεις..Όσο για τα νερά που πήγαν από κάτω, δεν το έκανες επίτηδες...Που να ξέχναγες και τη βρύση σου ανοιχτή σαν το Κατερινάκι μας :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Κατερινάκι μου θα το προσέξω αυτό με τις κινήσεις της φραουλίτσας..Τελικά τι έγινε με την Αγγελικούλα;; Σου είπε ο γιατρός να προσέξεις κάτι συγκεκριμένο;;; Σε ποια εβδομάδα το έπαθες;;Σήμερα πάντως δεν έκανα τίποτα στο σπίτι και γενικώς ήταν μια ξεκούραστη μέρα. Αύριο όμως θέλω να σκουπίσω και να σφουγγαρίσω τουλάχιστον μέσα στο σπίτι. Όχι βεράντες..Επίσης και ένα ξεσκονισματάκι το χρειαζόμαστε :?:?:?:?

Μαρινάκι μου να περάσετε πολύ όμορφα στις διακοπούλες σας! Δύσκολη η απόφαση για το εξωτερικό..Από την άλλη, άμα δεν έχεις δουλίτσα ούτε εσύ, ούτε ο αντρούλης σου ίσως να είναι μια λύση. Σίγουρα δεν είναι καλό να περιμένετε από τους γονείς..Εύχομαι να πάρετε την πιο σωστή απόφαση!

Τα σεντονάκια μου είναι πλέον πιο μικρά γιατί δεν έχουμε πολλή κίνηση :?:?:?:?

Φιλάκια πολλά!!

καλημεραααααααα!!!

ΑΝΘΗ λες να ερθει μεσα σε αυτη την εβδομαδα η μπεμπα σας??? :D:D:D αντε με το καλοοοοο ,να στο πω απο τωρα γιατι θα λειπω!!!

ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ λεμε για Βελγιο...ειναι καλη περιπτωση...μακαρι να μας κατσει!το συζητησαμε και εχθες και ειπαμε εαν μας παρουνε τηλεφωνο θα παει ο αντρας μου 1 μηνα μονος του και μετα θα παμε ολοι μαζι...

μεχρι να ξεπερασουμε την κριση απο εδω τουλαχιστον...μετα βλεπουμε!αν και αμα πας καπου που εχεις ανεση δυσκολα γυρνας στο τιποτα...ολοι ετσι λεγανε και μεινανε στο τελος στο εξωτερικο!

αλλα εγω δεν θα ηθελα για μονιμα... :? α!εκει μας δινουν απο την εταιρια δωρεαν σπιτι,αυτοκινητο οποτε μια χαρα!μα τι συνθηκες ρε κοριτσια????εδω καταντησαμε να μην πω τι.... :evil:

Καλημερούδια!

Καψόνια μας έκανε ο Αντρίκος χτες βράδι... Ξύπνησε στις 4.20, κοιμήθηκε 4.45, ξύπνησε 5.40, κοιμήθηκε 6.10, ξύπνησε 6.48 και δεν ξανακοιμήθηκε. Κατά τις 7.20 ξύπνησα τον άντρα μου και ανέλαβε (τον έβαλε στο πάρκο κι αυτός κοιμήθηκε στον καναπέ), αλλά 8.10 χτύπησε το ξυπνητήρι και σηκωθήκαμε για εκκλησία.

Τώρα νυστάαααααααααααααααααααζωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω...............................

Ανθή, δίκιο έχεις, όλο δουλειές κάνω, αλλά τι να κάνω; Έμειναν όλα τις μέρες που ήμουν άρρωστη και με περίοδο, και έγινε το σπίτι χάλια... Τι να κάνω, να το αφήσω έτσι; Ουφ ουφ ουφ... Χτες βράδι, είπα θα σιδερώσω 2-3 ρουχαλάκια του Αντρέα, και τελικά έκανα όλο το πλυντήριο. Και μου μένουν άλλα δύο... Σήμερα μόνο το σίδερο θα κάνω και ίσως και τη βεράντα (την οποία λέω ότι θα κάνω εδώ και δύο εβδομάδες!).

Το πεντικούρ μου άρεσε! :lol::lol::lol: Εγώ πάντως λίγο πριν γεννήσω, ξέβαψα τα νύχια μου και σταμάτησα να βάζω αφρό στα μαλλιά μου.

Μαρίνα, Βέλγιο ε; Καλή φάση ακούγεται όπως το περιγράφεις. Τι άδικο όμως... Να αναγκάζονται όλοι οι νέοι Έλληνες να μεταναστεύσουν για μια καλύτερη ζωή... Το ίδιο έγινε και το '50 και το '60, βέβαια, αλλά τουλάχιστον τότε δεν είχαν οι Έλληνες την ΕΕ και το ΔΝΤ πάνω απ' το κεφάλι τους... Τώρα και να θέλουν, δεν βλέπουν άσπρη μέρα...

Τέλος πάντων.

Σήμερα το μεσημέρι εμείς θα πάμε στη μάνα μου για φαγητό, θα κάνει νηστίσιμο μουσακά λέει, να δούμε τι πράγμα θα είναι αυτό. Ο Αντρέας έχει φαγητό από χτες, οπότε από μαγειρέματα είμαι φρι τουλάχιστον!

ΑΧ ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ αυτες οι δουλειες...παω τωρα για σιδερο και του μπεμπη και δικα μας και μετα να ετοιμασω βαλιτσες!!!καλο κουραγιο σε ολες μας!!!

οσο για την Ελλαδα...η Ελλαδα παντα τρωει τα παιδια της δυστυχως!!!ξερεις τι παει να πει να λες μακαρι να φυγω απο την πατριδα μου???οσο δυσκολα και να ειναι η προσαρμογη εξω ακομη πιο δυσκολα ειναι να μην σου μενουν 5 ευρω μεχρι τελος του μηνα :evil:

Ουφ, είπα δε θα κάνω τίποτα σήμερα... Δεν έλεγα τίποτε άλλο καλύτερα;

Πήρε τηλέφωνο μια θεία μου ότι θα έρθει. Άντε, να συμμαζέψω, να σφουγγαρίσω την κουζίνα που ήταν γεμάτη πατημασιές και λεκέδες (απορώ πώς γίνεται έτσι κάθε μέρα...), έκανα λίγο και το σαλόνι (μη φανταστείτε, ούτε καν όσα βλέπει η πεθερά, καλύτερα όσα βλέπει η τυφλή εκατοντάχρονη γιαγιά), έβαλα τα σιδερωμένα του Αντρέα στη συρταριέρα, και μετά αποφάσισε ο άντρας μου να σπρώξει τις βιβλιοθήκες στον τοίχο (τις είχαμε τραβηγμένες επειδή είχαμε βάψει), και κατέβασε τα βιβλία από τη μία, και μετά έπρεπε να τα ξαναβάλω, και να καθαρίσω τα ράφια. Ευτυχώς μόνο τα τρία από τα έξι ράφια άδειασε, αλλά τα ανακάτεψε, ούτε επίτηδες να τα έκανε έτσι. Εγώ τα έχω κατά θέματα και αλφαβητικά, κι έκανα μισή ώρα να τα ξαναβάλω σωστά στη θέση τους. Κι όταν του είπα ότι τα ανακάτεψε, φώναζε.

Ουφ ουφ ουφ. Κι ακόμα το σίδερο δεν το έχω κάνει.

Αμάν πια με τις δουλειές. Πότε θ' ανοίξουν τα σχολεία να ξεκουραστώ;

Γεια σας κούκλες

Σήμερα το πρωι πήρα τον μπέμπη και πήγα και εγω μαζι τους στη θάλασσα. Μπάνιο δεν έκανα φυσικά αλλα κάθησα με τον μικρούλη πάνω στην καφετέρια. Ήταν ήσυχος, κοιμόταν κάποια στιγμη ξύπνησε τον θηλασα και μετα καθόταν ήσυχος στην αγκαλια μου. Ωραία ήταν αυτη τη βδομάδα που θα είναι και ο άντρας μου θα ξαναπαω μαζι τους. Δροσισε αρκετά και απο χθες και είναι πολυ καλύτερα τις προηγούμενες μέρες δεν την άντεχα την ζέστη κολλουσα συνέχεια.

Χθες κοιμήθηκε δυο τετραωρο το κουνελακι μου εννιά με μια και μετα μέχρι τις πέντε. Βέβαια πέντε με έξι ήμασταν με το μάτι γαριδα αλλα οκ δεν παραπονιεμαι καθόλου.

Ανθη εμένα το διαπίστωσε στο τέλος ότι είχα χάσει υγρα, στις 39 εβδομαδες ήταν όλα ένταξη και μια μέρα πριν τις 40 που ξανά πήγα στον γιατρο βρήκε τα υγρα πολυ μειωμένα και απλα πήγα κατευθείαν για πρόκληση γιατι δεν είχα ούτε πόνους ουτε τίποτα, θυμάμαι όμως ότι εκείνη την μέρα και την προηγούμενη ένιωθα πολυ λιγότερο την Αγγελική και μου είχε πει όταν του το ανέφερα ότι ήταν λόγω των μειωμένων υγρών. Κάποιο άλλο σύμπτωμα ή πρόβλημα δεν είχα.

Μαρίνα όσο δύσκολη και να είναι η απόφαση να φύγεις και να τα αφήσεις όλα πίσω και όσο δύσκολη και να είναι η προσαρμογη σε ένα ξένο μέρος, έτσι όπως είναι τα πράγματα σήμερα στην Ελλάδα θα ζησετε εκει σίγουρα πολυ πιο ανθρώπινα και πολυ πιο καλα. Τώρα μπορει το μόνιμα να σου φαίνεται βουνό αλλα ζώντας εκει και βλέποντας οτι όλα λειτουργούν αρμονικά και δεν σε αδικεί τίποτα τότε νομίζω θα έρχεστε εδω μονο για διακοπές. Αν σας δίνετε αυτη η δυνατότητα και δεν σας δεσμευει τίποτα εδω τότε να πάτε θα είναι το καλύτερο για εσάς και το παιδάκι σας.

Άννα Μαρία όλο δουλειές σου βγαίνουν, καταλαβαίνω τον πανικό με τα βιβλια γιατι το έζησα πριν λίγο καιρο, τουλάχιστον εμείς τα βγάζαμε ανά ράφι και τα τοποθετούσαμε μαζι σε διαφορα σημεία έτσι ώστε μετα να ξανά μπουν ανά ράφι γιατι και εμείς έτσι τα έχουμε ανά θέματα. Κάποια φάση μήπως περνάει ο Αντρικος και θα βρει πάλι τον βραδινό ρυθμο του.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• ΚΟΡΊΤΣΙΑ ΜΟΥ!!! ΈΣΚΑΣΕ ΤΟ 1ο ΔΌΝΤΙ! Δεν το πιστεύω!!! Πως είναι δυνατόν τόσο γρήγορα;;; 4,5 μηνών είναι ακόμα!!!
    • Μακάρι να βγουν καθαρες οι εξετασεις κοριτσι μου να μην ταλαιπωρηθεί άλλο η μικρή Ωωω 14 χρόνια ;;; Μπράβο σας κορίτσι μου πάντα ευτυχισμένοι να είστε !!! Όλα τα δεκαρια Μαζεμένα 😂 εύκολη ημερομηνία την θυμάσαι 
    • Ναι είναι δύσκολο όντως! Ευχομαι κ να μην χρειαστεί να το κανεις πραγματικά!! Πολύ εύκολα μπορεί να επιμολυνθει το δείγμα είναι η αλήθεια γι'αυτο ζήτησε κ με κουτάκι τώρα. Αντε να δούμε πως🙄 Ας είναι βέβαια αρνητική η καλλιέργεια ναι χαλάλι ο κόπος που θα κάνουμε! Ευχαριστουμε πολυ πολύ! Παντρεμένοι κλείσαμε 8 χρόνια φέτος, μαζί όμως είμαστε 14. 10/10/10 κάναμε σχέση!!
    • Μερικες φορες βγάζω λίγα υγρά , λέω λες να έρθει ; αλλά μπα τίποτα ακόμα  Στην πρωτη μου ήρθε μέσα Ιανουαρίου στους 4,5 μήνες μετά την γέννα τώρα δεν ξέρω θα φανεί  εγω να πω την αλήθεια θέλω να έρθει θέλω να μπω λίγο σε μια σειρά να κάνω και τις εξετάσεις μου.. (παπ αίματος ) με τις επαφές έτσι και έτσι και εγώ πιστεύω αν έρθει η περίοδος κάπως θα αυξηθεί και η όρεξη 🫣
    • Ωχ να πάρει είναι δύσκολο να συλλέγεις ούρα από μωρό δεν το έχω δοκιμάσει αλλα φαντάζομαι κάτι να μην κάνεις σωστά δεν θέλει πολύ για να μην βγουν σωστά τα αποτελέσματα των εξετασεων ευτυχως δεν σου έκανε πυρετό το εμβόλιο  κάνε μια επανάληψη μήπως και βγουν καθαρές οι εξετάσεις της ποτε δεν ξέρεις  να ζήσετε κορίτσι μου πάντα ευτυχισμένοι και χαρούμενοι να είστε αγαπημένοι με υγεία να χαίρεστε την οικογένεια σας πόσα χρόνια μετράτε ; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...