Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΑΦΕΝΕ "Με νέες αφίξεις!!" Νο 4

Recommended Posts

Μαρία, εγώ άφθα βγάζω όποτε πληγωθώ στο στόμα από την οδοντόβουρτσα. Καμιά φορά αν μου ξεφύγει απότομα η οδοντόβουρτσα, κάνει πληγή και μετά η πληγή γίνεται άφθα. Αλλά το μεγάλο πανηγύρι με τις άφθες ήταν όταν έκανα εγχείρηση φρονιμήτες. Τότε είχε γεμίσει όλο μου το στόμα και δεν μπορούσα όχι να φάω, όχι να πιώ νερό, αλλά ούτε και να καταπιώ, ούτε και να μιλήσω. Θυμάμαι ήταν Μεγάλη Παρασκευή που είχε γίνει αφόρητη η κατάσταση, φεύγαμε το πρωί απ' την εκκλησία και η μάνα μου παρεξηγήθηκε επειδή δεν της μιλούσα, ενώ εγώ η κακομοίρα δεν μπορούσα να μιλήσω απ' τον πόνο!

Τώρα ο Αντρέας είναι σε χειρότερη κατάσταση νομίζω, αλλά είναι πολύ ζωηρός. Πριν είχαν έρθει οι γονείς μου κι όλο χαρούλες έκανε, χοροπηδούσε, χόρευε, ανέβαινε στα χέρια των καναπέδων και των πολυθρόνων κι έφαγε και λίγο ρυζάλευρο, γιατί τις στερεές τις έχει κόψει τώρα που έβγαλε τις άφθες.

Μας έδωσε ο παιδίατρος μια αλοιφή και του τη βάζω, αλλά πιπίλα δεν παίρνει πλέον για να τη βάζω εκεί. Η πλάκα είναι ότι η αλοιφή έχει γεύση ούζο!!! :lol:

Σίτες ποιοι βάζουν στα παράθυρα; Θέλω κι εγώ να βάλω κάποια στιγμή, αλλά μάλλον το επόμενο καλοκαίρι. Καλά, εμάς εννοείται δε μας έκανε τη χάρη να βρέξει.

Μαρίνα, ο Παπαβέντσης που λες, είναι πάρα πολύ γνωστός και θεωρείται κορυφή, αλλά δε μου αρέσουν κάποιες απόψεις του γιατί τις θεωρώ πάρα πολύ απόλυτες και επίσης πιστεύω ότι σύμβουλος γαλουχίας μπορεί να γίνει μόνο μια γυναίκα που έχει θηλάσει. Πάντως, καλά κάνεις και πηγαίνεις σ' αυτόν, σίγουρα θα σε βοηθήσει, αλλά γιατί αγχώνεσα τόσο πολύ για την παραγωγή σου; Δε χορταίνει ο μικρός; Δεν κάνει κακά και τσίσα; Δε βάζει βάρος; Δεν κοιμάται (οκ, το να μην κοιμηθεί μια-δυο νύχτες δε λέει κάτι).

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 956
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Τι κάνετε φιλενάδες μου;; Χθες σας έγραψα ένα κατεβατό και σήμερα δεν υπάρχει πουθενά. Εντωμεταξύ το ίδιο ακριβώς συνέβη και σε όλα τα άλλα θεματάκια στα οποία έγραψα :roll::roll::roll: Μα γιατί;; Να πω ότι έκανα λάθος σε ένα και δεν πάτησα υποβολή, να το πω. Σε τρία διαφορετικά θεματάκια όμως ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ..

Δυστυχώς σήμερα νυστάζω πολύ και δεν μπορώ να τα ξαναγράψω όλα αυτά. Εκεί που γράφω κλείνουν τα ματάκια μου και με παίρνει ο ύπνος :?:?:?:?:?

Άννα Μαρία μου μέχρι Δευτέρα ο μικρός θα είναι περδίκι ;);) Φέτος, ακόμα και το καλοκαίρι μέσα στις ιώσεις είμαστε πια :evil::evil::evil::evil::evil: Περαστικούλια σας!

Μαράκι λάτρης της βροχής ο Στεφανάκος;;; :lol::lol::lol::lol: Πολύ σπαστικό να είναι καθαρό το σπίτι σου και να έρχονται κάποιοι και να στο λερώνουν επειδή έξω βρέχει :evil::evil::evil: Δεν έχω χειρότερο..

Κατερινάκι μου άρχισαν οι μαραθώνιοι θηλασμοί;; Κάθε μια ώρα :shock::shock::shock: ;;;; Υπομονή! Αν και είμαι σίγουρη ότι έχεις μπόλικη ;););););) Καλό ταξίδι αύριο και να περάσετε πολύ όμορφα!

Μαρίνα μου για να δούμε..Θα μου κάνει τελικά τη χάρη η μικρούλα ή απλά με δουλεύει με τα πονάκια :lol::lol::lol::lol: ;;;;Την Κυριακή πάντως κλείνω την 37η εβδομάδα και έτσι είμαι πιο ήσυχη ;) !

Κατερινάκι μου με γεια τα καινούρια πραγματάκια που αγόρασες για την κουζίνα σου! Ευτυχώς την ετοίμασα τη βαλιτσούλα μου γιατί σίγουρα θα σε φώναζα να με βοηθήσεις μια που σου αρέσουν οι ετοιμασίες..Εμένα πάλι δεν μου αρέσουν καθόλου :?:?:? Θα ήθελα να μπορούσα να πατήσω ένα κουμπί και να είναι όλα έτοιμα. Όταν έτρεχα για τις ετοιμασίες του γάμου μου είχα απίστευτα νεύρα :evil::evil::evil:

Αυτά τα ολίγα για σήμερα γιατί νυστάζω πάαααρα πολύυυυυυυυυυυ....

Φιλάκια!!

Καλημερα! Τι κανετε; Εγω ειμαι ξενυχτισμενη γιατι ο μικρος δεν κοιμηθηκα καλα, ξυπνουσε συνεχεια κ εκλαιγε. Μαλλον δοντακι θα τον ενοχλει. Το θεμα ειναι οτι σημερα ειναι οι αρραβωνες τπυ αδερφου μου κ το μεσημερι θα παω κομμωτηριο οποτε δεν θα προλαβω να κοιμηθω καθολου, σαν ζομπι θα ειμαι.

Αννα Μαρια για σιτες αν θες να μου πεις βαζει ο ξαδερφος μου κ κανει πολυ καλη δουλεια. Βαζουν αυτοι που ασχολουνται με αλουμινια. Αρχισε τα σκαρφαλωματα ο Αντρεακης;;; Οπου να'ναι θα τον κυνηγας.

Ανθη μου αφου τα ετοιμασες ολα υπομονη τωρα κ οπου να 'ναι γεννας.

Μαρινα πηγες στον Παπαβεντση; Τι σου ειπε;

Οι υπολοιπες; Σας αφηνω γιατι μολις εγαγε μια τουμπα ο μικρος κ κλαιει.

Μπηκα να σας πω μια καλημερα!

Μεταξυ των θηλασμων ετοιμαζω τα πραγματα τα δικα μου και του Νικολα γιατι μετα το μεσημερι θα φυγουμε! Ελπιζω να μην ξεχασω τιποτα.

Δεν θα με χασετε γιατι θα εχω το στικακι μαζι μου!!!

Μαρακι να περασετε ομορφα σημερα και πολλες ευχες για τον αδερφο σου, να ζησουν ευτυχισμενοι!

Φιλακια

Γεια σας!

Ευτυχώς σήμερα ο μικρός είναι πολύ καλύτερα. Είναι ευδιάθετος και ζωηρός, έφαγε ρυζάλευρο σκέτο το πρωί και τη μισή του σουπίτσα το μεσημέρι.

Πυρετό έκανε λίγο το πρωί, του έδωσα ντεπόν και έπεσε, ελπίζω να μην ξανανεβάσει.

Ανθή, είπα κι εγώ, πού ήταν το κατεβατό σου χτες; Μάλλον καμιά χαζομάρα του συστήματος θα ήταν.

Κι εγώ απεχθάνομαι τις προετοιμασίες, μακάρι να είχα κάποιον να τις κάνει για μένα. Καλά, θυμάμαι όταν πρωτοπήγα φοιτήτρια που καθόμασταν με τη μάνα μου κάθε φορά και φτιάχναμε βαλίτσες. Ήταν ολόκληρη διαδικασία που έπαιρνε ώρες. Τελικά μια φορά αποφάσισα και την έφτιαξα μόνη μου, μέσα σε μισή ώρα, και μετά η μάνα μου δεν το πίστευε. Από τότε δεν την ξανάφησα να ανακατευτεί.

Κατερίνα, πού είσαι; Έφτιαξα ντοματόπιτα σήμερα, αλλά όχι αυτήν που έφτιαξες κι εσύ, μια άλλη, πολύ πιο απλή. Είναι αυτή εδώ: http://www.sintagespareas.gr/sintages/n ... aniki.html Άρεσε πολύ και στον άντρα μου. Έλεγα να την κάνω με φέτα, αλλά όπως είδα τη γέμιση δεν της πήγαινε, και τελικά είχα δίκιο. Είναι πολύ ωραία, η ντομάτα είναι ξινή και το κρεμμύδι γλυκό και κάνουν αντίθεση.

Καγκουράκι, καλές διακοπές! Ποιο είναι το χωριό, μας είπες;

Μαρία, να σου ζήσει ο αδελφός σου! Αχ, θα ακούσω ποτέ κι εγώ το ίδιο για τον δικό μου αδελφό; Δε νομίζω...

Μου τη σπάει πάρα πολύ να έχω κάτι πολύ σημαντικό να κάνω και να μην κοιμάμαι το βράδι... Τι να κάνεις, όμως; Ευτυχώς ο Αντρέας κοιμήθηκε αρκετά καλά, ξύπνησε στις δυόμιση που του έκλεισε ο έξυπνος ο άντρας μου το κλιματιστικό και μετά στις εξήμιση.

Μαρίνα, νομίζω είναι φυσιολογικό αυτό που λες για τον μικρό, γιατί είναι ακόμα πολύ νωρίς. Δε νομίζω ότι δε χορταίνει. Κι ο Αντρέας έτσι συχνά θήλαζε, αλλά δεν είμαι και σίγουρη. Θα σου πει και ο γιατρός.

Σας κλείνω κοριτσάκια, θα τα πούμε μετά!

ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ πολυ χαιρομαι που ειναι καλα ο γιοκας σου!!!

σημερα φαγαμε σουτζουκακια σμυρνεικα με ρυζι και ηταν μουρλιααα αλλα και βαρια διοτι ειναι τηγανητα και με σαλτσα :lol::lol: αλλα ηταν η πρωτη αποπειρα μου και πολυ πετυχημενη για αυτο χαιρομαι :lol::lol::lol::lol:

κοριτσια απο Δεκεμβριο μειναμε σε σπιτι με τον αντρα μου οι 2 μας...πριν ολα οι μαμαδες μας τα καναν(μεναμε μια στους γονεις μου ,μια στους γονεις του )...και επισης επειδη ημουν εγκυος με εφερνε παλι η μαμα μου φαι...οποτε μετα τη λοχεια αρχισα να μαγειρευω και να κανω αποπειρες νεων φαγητων :lol::lol::lol:

Ουφ, δεν το πιστεύω. Έγινε καλά ο Αντρέας κι αρρώστησα εγώ. Από το μεσημέρι δεν ένιωθα καλά και ξάπλωσα. Πονάω όλα μου τα κόκκαλα, ζαλίζομαι κι έχω τρομερή αδυναμία, πονάει η κοιλιά μου, κάνω διάρροιες, ανέβασα και δέκατα... Ευτυχώς ο πυρετός έπεσε, αλλά τα υπόλοιπα παραμένουν. Τώρα σηκώθηκα, γιατί όσο ξαπλώνω τόσο χειρότερα γίνονται τα πράγματα. Το είχα ξαναπάθει μια φορά δυο μήνες μετά που γέννησα και πρέπει να ήταν ωορρηξία. Ελπίζω να είναι και τώρα το ίδιο και να μου έχει περάσει μέχρι αύριο...

Τι κάνετε κορίτσια;; Σήμερα ήμασταν όλη μέρα έξω γιατί μας έβγαλε για φαγητό ο πεθερός μου που είχε γενέθλια και μετά πήγαμε τον Πάνο λούνα παρκ και καθίσαμε εκεί 3 ώρες..Δεν ήθελε να φύγει με τίποτα ο μικρούλης μου! Εγώ τα έφτυσα ελαφρώς, τα πόδια τουμπάνιασαν, πονάκια με έπιασαν, αλλά όταν επιστρέψαμε στο σπίτι συνήλθα. Αύριο λέμε να πάμε βόλτα στη θάλασσα. Για τη γέννα νομίζω πως είμαι πλέον έτοιμη ψυχολογικά. Περιμένω να έρθει η ζουζούνα και ανυπομονώ.

Άννα Μαρία μου μακάρι να είναι η ωορρηξία και να μην κόλλησες από τον Αντρίκο σου.. Πολύ χάρηκα που το μικράκι σου είναι πλέον καλά! Δεν παλεύονται οι ιώσεις το καλοκαίρι..Εσύ είσαι γρήγορη στις ετοιμασίες..Εγώ όποτε είναι να πάμε διακοπές θέλω μισή μέρα να ετοιμάσω τα πράγματα :?:?:? Άσε που παίρνω μαζί μου όλο το σπίτι :?:?:?:?:?:?

Μαρίνα συγχαρητήρια για τα σουτζουκάκια! Καλή αρχή με τα μαγειρέματα! Πάντως είναι ωραίο να σου φτιάχνουν οι άλλοι φαγητό αλλά ακόμα ωραιότερο είναι να έχει το ζευγάρι την ανεξαρτησία του ;);););)

Μαράκι να ζήσουν ο αδερφούλης σου και η νύφη σου! Τελικά κατάφερες να κοιμηθείς καθόλου ή κουτουλούσες;; Γράψε μας τα νέα σου!

Κατερινάκι μου ευτυχώς που θα έχεις και το στικάκι σου μαζί γιατί εσένα θα ειδιποιήσω όταν με το καλό γεννήσω. Εύχομαι να περάσετε πολύ πολύ όμορφα!!!

Αυτά τα νέα μου κορίτσια! Πολλά φιλάκια!

Καλημέρα κοριτσακια μου,

Απο χθες είμαστε στο χωριο, ο μικρος στην διαδρομη κυριος δυο ωρες και κοιμοταν και ξυπνησε κανα δεκαλεπτο πριν φτασουμε γιατι πειναγε φυσικα. Η Αγγελικη σαν να μεγάλωσε πολυ μια βδομάδα που είχα να την δω πάντως δεν έχει ξεκολλήσει απο πάνω μου όλα θέλει να τα κανουμε μαζι, με τον μικρο καλα αν και θελει όλη την ώρα να τον χαϊδεύει και να τον φιλαει, ε και του τραβάει και λίγο τα χεράκια και τα ποδαρακια, αλλα είμαι απο δίπλα. Τώρα έχουν παει όλοι για μπάνιο.

Άννα Μαρία το χωριο μας που λεει και το Καρολινακι είναι μετα τους Δελφους, λέγεται Χρισσο.

Περαστικα κιόλας, τι έγινε έγινε καλα ο Αντρικος και αρρωστησες εσυ, ελπίζω σήμερα να είσαι τελείως καλα.

Μαρίνα σουτσουκακια ωραίο φαγητο, θα πω στη μαμα μου να φτιάξει τώρα που είμαστε εδω, έχω καιρο να φάω.

Ανθη μου τι ωραία που περασατε χθες, έτσι ωραία να περάσετε και σήμερα στην θάλασσα.

Φιλακια κουκλιτσες μου όμορφες!!!!!

Ουφ, τελικά αρρώστησα κανονικά. Χτες πέρασα μια εφιαλτική νύχτα, πονούσα πάρα πολύ όλο μου το σώμα, κάθε λίγο ξυπνούσα κι έπινα νερό, στις έντεκα έκανα εμετό, ανέβασα και δέκατα, ίδρωνα συνέχεια, χάλια... Τώρα πονάει ο λαιμός μου, πονάνε τα κόκκαλά μου, αλλά ευτυχώς λιγότερο, και έχω αδυναμία.

Τι είναι αυτό το πράγμα ρε κορίτσια, από τότε που γέννησα έχω αρρωστήσει πεντακόσιες φορές. Προηγουμένως αρρώσταινα το πολύ μια φορά το χρόνο και το περνούσα στο πόδι... Τώρα τι ιώσεις, τι γρίππες, τι κρώματα, τι γαστρεντερίτιδες... Αμάν πια...

Ο Αντρέας είναι μια χαρά ευτυχώς, αλλά δεν κοιμάται. Ξύπνησε απ' τις εφτάμιση το πρωί, δυο φορές τον κοίμισα από τότε, και με το που τον βάζω στο κρεβάτι του ξυπνά και κλαίει...

Ανθή, μια χαρά περάσατε χτες! Άντε αφού είσαι και προετοιμασμένη ψυχολογικά, μια χαρά! Εγώ μέχρι ένα μήνα μετά που γέννησα δεν ήμουν....

Καγκουράκι, πω πω... Δελφοί!!! Πήγα δύο φορές, πιο μαγικό μέρος δεν υπάρχει...!

geia sas koritsiaa

ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ περαστικα :( ποιος σας ματιαξε καλε???καντε ενα ξεματιασμα οικογενειακο..αυτες με τα ταπερ μηπως? :lol: γιατι απο τοτε νομιζω τα παθατε ... :lol:

Ανθη πως αντεχεις στο μηνα σου ολα αυτα???εγω ουτε να περπατησω δεν μπορουσα...ποσα κιλα εχεις παρει? βασικα αν περπατας και τοσο βλεπω να ερχεται πιο νωρις ;)

καγκουρακι μπραβο ησυχουλης ο μικρουλης σου

εμεις την αλλη εβδομαδα θα παμε στο χωριο του αντρα μου και μετα στο εξοχικο μου στην χαλκιδικη...αντε να δουμε θα αντεξει ο μικρος??γιατι την προηγουμενη φορα μαλλον λογω αλλαγης κλιματος..ηταν μεσα στην γκρινια!!!

ααααααααααααααα και να δουμε με την πεθερα τι θα κανω...

κοριτσια πειτε ιδεες να τις το ξεκοψω....

ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ μολις εκλαιγε ο μικρος κατευθειαν πεταγοτανε και ετρεχε στο δωματιο μας και ελεγε να τον παρω????ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!μου ειχε σπασει τα νευρα...της λεγαμε οχι και αυτη ξανα εκει!!!

6-7 φορες το εκανε μεσα στη νυχτα...και το επαιρνε και με το ετσι θελω.,.(ο αντρας μου παλι δεν ειχε προβλημα γιατι ηθελε να κοιμηθει).

τωρα σκεφτομαι να την πω πριν κοιμηθουμε...το βραδυ αμα κλαιει μην ερχεστε θα τον ηρεμω εγω ,εσεις τι λετε???να παρεξηγηθει???

μα ηταν πολυυυ κουραστικη :?:?:? θελω τον μικρο διπλα μου το βραδυ...σηκωνομαι τον θηλαζω...οχι να την κυνηγαω στους διαδρομους του σπιτιου να δω που εχει τον μικρο... :evil::evil: την μανα μου της τα λεω χυμα αλλα την πεθερα πως?

γεια σας κοριτσια

χθες ειχαμε το μνημοσυνο του παππου του αντρα μου, το πρωι πηγαμε εκκλησια και φαγαμε εκει το μεσημερι,φυσικα και χθες αλλα και προχτες δεν σταματησα βοηθουσα κι εγω με το σερβιρισμα,με τα πιατα κτλ,το απογευμα πηγαμε σε γενεθλια και μαζευτηκαμε αργα το βραδυ στο σπιτι μας,σημερα φαγαμε στην πεθερα μου και ο αντρας μου εφυγε για δουλεια,τα αντρακια μου πως και το παθαν και κοιμηθηκαν και τα τρια πρωτοφανες γιατι συνηθως μονο ο μικρος κοιμαται το μεσημερι και εχω μια απιστευτη ησυχια στο σπιτι............

Μαρινα καλα η πεθερα σου δεν παιζεται,μηπως να το θηλασει αυτη το μωρο;;μην εισαι χαζη πες τη απο την αρχη οτι το μωρο θηλαζει και οταν ξυπναει το βραδυ λογικο ειναι οτι πρεπει να το παιρνει η μανα του για να το θηλασει και οχι αυτη κοψτης τον αερα και μη σε νοιαζει καθολου πως θα το παρει αν ειναι δυνατον,οσο για αυτο που λες οτι θηλαζει συνεχεια θα συμφωνησω με την Αννα Μαρια το μωρο ακομη ειναι πολυ μικρο και θα θηλαζει συχνα αφου το βαρος του ειναι οκ μην αχγωνεσαι εξαλλου με τον θηλασμο δεν τρωνε καθε τρεις ωρες οπως με το ξενο γαλα αλλα συχνοτερα,το μητρικο γαλα ειναι πιο ελαφρυ και ευπεπτο και το χωνευουν γρηγοροτερα και γιαυτο και θηλαζουν συχνοτερα μην μπαινεις στο τριπακι να σκεφτεσαι οτι δεν εχεις γαλα

Κατερινακι να περασετε καλα στο χωριο,επιτελους ανοιξα τις φωτο σου,πηρα το κανονικο λαπτοπ,το δικο μου ειναι netbook και μαλλον επειδη ειναι μικρο καποιες δεν τις ανοιγε,παντως εισαι μια κουκλα,δεν φαινεσαι καθολου ταλαιπωρημενη απο τη γεννα και η ευτυχια φαινεται στο προσωπο σου,ευχομαι να εισαι ετσι ευτυχισμενη παντα και να χαιρεσαι τα γλυκα παιδακια σου

Αννα Μαρια περαστικα σου συντομα ευχομαι,μαλλον ο οργανισμος σου ειναι ακομη εξασθενημενος απο την εγκυμοσυνη και την γεννα,οταν γινεις καλα δεν πας να κανεις καμια εξεταση,ισως να σου λειπει κατι και αρρωσταινεις ετσι συχνα,ισως να χρειαζεσαι βιταμινες για να παρεις τα πανω σου ξανα

Ανθη αφου εφτιαξες και την βαλιτσα σου εισαι πανετοιμη πια να υποδεχτεις την φραουλιτσα σου,αρχισε η αντιστροφη μετρηση,σιγουρα δεν σου απομενουν πολλες μερες ακομα,να χαιρεσε τον πεθερο σου πολυχρονος!!!

Μαρακι να σας ζησουν τα παιδια!!πως τα περασατε;;Πλαταρια θα παμε κοντα στην Ηγουμενιτσα ειναι,και μαλλον θα λειπουμε τις μερες που εγραψες κι εσυ πως τα καταφεραμε ετσι :o ,εγω ελπιζω να βολεψει να βρεθουμε ομως ισως πριν να πατε ή εστω οταν φευγετε να ρθειτε στο σπιτι μου πολυ θα το ηθελα,θα δουμε ελπιζω να βολεψει

πολλα φιλια κοριτσακια μου!!!

Μαρίνα, έλεος με την πεθερά! Άκου ερχόταν συνέχεια στο δωμάτιό σας! Έλεος!!! Φυσικά να της πεις ότι θα το ησυχάζεις εσύ το παιδί. Αφού θηλάζεις, αυτή τι θα κάνει δηλαδή; Άντε το πολύ-πολύ να το κουνήσει.

Δύσκολο πάντως αυτό με τις πεθερές, ειδικά αν δεν έχεις και τη συμπαράσταση του συζύγου. Εμένα η δική μου έπαιρνε τηλέφωνο μόλις γέννησα και έλεγε "το παιδί να το θηλάζεις κάθε τρεις με τέσσερις ώρες, και στα ενδιάμεσα να δίνεις κιντέρτε και μετά το θηλασμό να δίνεις και συμπλήρωμα για να βεβαιώνεσαι ότι χορταίνει", κι ο άντρας μου την έβαζε στην ανοιχτή ακρόαση για να την ακούω, και καμάρωνε κιόλας που μου μετέδιδε η μάνα του τη σοφία της και μετά υποστήριζε αυτές τις χαζομάρες. Το καλό είναι ότι εγώ δεν την έχω μες στα πόδια μου.

Δε νομίζω να μας μάτιαξε η κοπέλα απ' τα τάπερ, είναι πολύ καλή, αν εξαιρέσουμε το κόλλημα με τα τάπερ. Στο μάτι και τα ξεματιάσματα δεν πιστεύω, αλλά έναν αγιασμό θα τον κάνουμε. Είχαμε πει μόλις βάψουμε το διάδρομο και το γραφείο θα πούμε στον ιερέα να έρθει για αγιασμό, αλλά από τότε είμαστε συνέχεια άρρωστοι (από την Τετάρτη δηλαδή), οπότε με το που θα γίνουμε καλά, θα τον κάνουμε τον αγιασμό οπωσδήποτε!

Κατερίνα, μ' αρέσει που και καλεσμένη να είσαι, όλο δουλειές κάνεις!

Πιστεύω ότι εξασθένισε ο οργανισμός μου, γιατί όλο αυτόν τον καιρό έκανα συνέχεια πάρα πολλές δουλειές. Δεν είμαι εγώ για τέτοια, καθόλου, όμως. Θα πάω πάντως να κάνω αναλύσεις.

Πω πω ρε κορίτσια, πήγα να φάω λίγο ψωμοτύρι, και ήταν λες και κατάπινα αγκάθια. Χάλια ο λαιμός. Λέτε να έχω κι εγώ άφθες; Θα βάλω λίγο απ' το τζελ του Αντρέα πάντως, μήπως ηρεμήσει λίγο.

Γεια σας κορίτσια! Τι κάνετε;; Εμείς πήγαμε στη θάλασσα και περάσαμε όμορφα. Η μόνη μου βλακεία ήταν που έφαγα πάρα πολύ ενώ ξέρω πως το στομάχι μου πλέον πιέζεται και δεν πρέπει να το φορτώνω :?:?:? Κατά τη χώνεψη με έπιασε μια τρελή δύσπνοια και πανικοβλήθηκα :?:?:? Έχω ήδη πιει 2 σόδες :?:?:? Για ακόμα μια φορά λαχτάρησα τη θαλασσίτσα αλλά χαλάλι..Πλέον έχω συνειδητοποιήσει πως θα τη χαρώ ξανά του χρόνου πρώτα ο Θεός..

Κατερινάκι πώς τα περνάτε στο χωριό;; Ο μπεμπούλης είναι ησυχούλης;Η Αγγελικούλα πώς τα πηγαίνει μαζί του;; Να μου τα φιλήσεις και τα δυο σου τα παιδάκια!

Κατερινάκι αγορομανούλα μας, τι κάνετε;; Σ' ευχαριστώ πολύ για τις ευχές για τον πεθερό μου. Πάντως τον χαίρομαι που ακόμα και τώρα θέλει να γιορτάζει τα γενέθλιά του! Όσο για μένα, πράγματι άρχισε η αντίστροφη μέτρηση. Τώρα πλέον αναμένω πότε θα αποφασίσει η φραουλίτσα να τη γνωρίσουμε :lol::lol::lol: Έχει δίκιο η Άννα Μαρία σε αυτό που λέει για σένα. Ακόμα και καλεσμένη να είσαι, πάλι ξεθεώνεσαι :?:?:?:? ..

Μαρίνα θα δεις κι εσύ διαφορά μεταξύ 1ης και 2ης εγκυμοσύνης. Στην πρώτη ήμουν κι εγώ πιο δυσκίνητη στο μήνα μου. Όταν όμως έχεις κι ένα μεγαλύτερο παιδάκι με τόσες ανάγκες, θέλεις δε θέλεις συνηθίζεις στο τρέξιμο και δεν προλαβαίνεις να σκεφτείς αν μπορείς ή όχι γιατί απλά πρέπει. Συνολικά έχω πάρει 15 κιλά. Δεν τα λες ούτε πολλά, ούτε όμως και λίγα..Όσο για την πεθερά σου, είναι τραγικό να μπαίνει στην κρεβατοκάμαρά σας και να αρπάζει το μωρό σου. Νομίζω ότι η δική σου θέση είναι δύσκολη και μπορεί να δημιουργηθεί καμιά παρεξήγηση και να περάσεις μαύρες διακοπές. Το φίδι από την τρύπα πρέπει να το βγάλει ο άντρας σου και να της πει ότι ενοχλείται με αυτό που κάνει. Πρέπει να του μιλήσεις και να καταλάβει πόσο μεγάλη αγένεια είναι αυτό που κάνει η μάνα του.

Βρε Άννα Μαρία τι έπαθες κι εσύ καλοκαιριάτικο;;; Περαστικά!! Έλεγε και η δικιά σου πεθερούλα τις εξυπνάδες της αλλά ευτυχώς δεν την είχες κοντά ;););) Τον πρώτο καιρό μια μανούλα μόνο ξερόλες δεν χρειάζεται..Ειδικά όταν είναι πρωτομανούλα..Εγώ στο μάτι πιστεύω πάααρα πολύ και το παραδέχεται και η εκκλησία μας..Μου έχει τύχει πάααρα πολλές φορές να είμαι ερείπιο και να ξεματιάζομαι και να γίνομαι περδίκι.

Αυτά φιλενάδες μου τα νέα μου. Ακόμα είμαι σκασμένη από το φαγητό και να σκεφτείτε πως έφαγα στις 7 το απόγευμα..Τα έχω δει όλα σήμερα. Αν έπρεπε να γεννήσω θα χρειαζόμουν 5 κλίσματα για να συνέλθω :lol::lol::lol:

Φιλάκιααααα!!!!

Καλημερααααααααααα κοριτσιααα!!!

Ανθη ωχ σε καταλαβαινω...ζεστη ,πολυ φαι και εγκυος!ουφ !εδω που γεννησαμε και σκαμε αν φαμε πολυ!οσο για την πεθερα οπως λενε και τα κοριτσια εγω θα την πω...αλλωστε ενα βραδυ θα κατσουμε...δεν θα κατσουμε και πολυ...

Σημερα κλεινουμε 4 χρονια σχεσης με τον αντρα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!θα βγουμε σημερα :D:D:D:D η πρωτη μας επετειο με τον μπεμπουλη :-*:-*:-*8-}8-}

πως περναν τα χρονια...σαν χθες μου φαινεται και εχουν αλλαξει τοοοοσα πολλα!!! :D:D:D

Κοριτσακια μου καλημερα. Τι κανετε? Εγω βαριεμαι κ εχω ενα σωρο πραγματα να κανω. Θα παω κ τον μικρο για εμβολιο σε λιγο. ΠΕρασαμε ομορφα στους αρραβωνες αν κ φυγαμε νωρις γιατι κοιμηθηκε ο μικρος κ η μουσικη ηταν πολυ δυνατη κ τον λυπηθηκα. Ο Στεφανος ητανε ενα κουκλι στους αρραβωνες, με το πουκαμισακι του...ολοι τον επιαναν αγκαλια και δυσανασχετουσε λιγο!! Μεχρι κ ο αντρας μου λεει δεν μου αρεσει που τον πιανουν ολοι και τον φιλανε συνεχεια!!! :lol::lol: Δικιο εχει αλλα τι να πεις!!!

Ανθη μου αντε να μας ερθει η φραουλιτσα!! μια χαρα τα κιλα σου...Λογικο να σκας με το φαγητο ακομη και λιγο να φας τωρα που εισαι στο τελος..Κανεις τις βολτουλες σου μια χαρα!!!

Κατερινακι ποτε ξεκουράζεσαι εσυ???Ακομη και ως καλεσμενη να πας ξεπατωνεσαι!!! Ελεος, ξεκουρασου λιγο!!! Κ εγω θελω πολυ να σε γνωρισω απο κοντα αν και οπως πανε τα πραγματα δεν θα ερθουμε γιατι τα εισιτηρια εγιναν πανακριβα και δεν μας παιρνει :cry::cry::cry: Στεναχωριεμαι γιατι το ηθελα πολυ!

Καγκουρακι μου πηγατε στο χωριο? Πώς τα περνατε? ΜΕγαλωσε η Αγγελικουλα? Φανταζομαι καλοπερνα με τους παππουδες!!

Μαρινακι θα συμφωνησω με τα κοριτσια..Να την πεις την πεθερα, ακου να ερχεται στο δωματιο!! Κ αν ειστε γυμνοι?? Πολυ μου την δινουν αυτα. Να πεις στον αντρα σου πως αν δεν το κανει αυτος θα τα πεις εσυ κ ας παρεξηγηθει!!

Αννα ΜΑρια αρρωστησες εσυ τωρα?Πώς είσαι σημερα? Να κανεις καμια εξεταση και να παρεις βιταμινες. Περαστικα σου! Ο Αντρικκος επανηλθε τουλαχιστον...

ΤΟ Χριστινακι μας δεν επεστρεψε ακομη ε??

Παω να ετοιμαστω πριν ξυπνησει ο μικρος για να παμε στα εξωτερικα ιατρεια για το εμβολιο.

Καλημέρα!

Σήμερα είμαι κάπως καλύτερα, οι πόνοι στα κόκκαλα πέρασαν, ζαλίζομαι λίγο, αλλά ο λαιμός μου είναι χάλια. Άφθες πρέπει να έχω, γιατί και μόνο που καταπίνω υποφέρω. Σε λίγο θα πάω στο γιατρό να δω τι θα μου πει.

Ανθή, μην τρως κι εσύ πολύ ρε κορίτσι μου αφού σε χαλάει τόσο πολύ.

Εγώ στο μάτι δεν πιστεύω καθόλου. Στην Εκκλησία έχουν παρεισφρήσει πολλά στοιχεία λαϊκής θρησκευτικότητας και πιστεύω ότι ένα από αυτά είναι και η πίστη στη βασκανία. Η ευχή για τη βασκανία θεωρώ ότι καθιερώθηκε όχι τόσο από πίστη στο μάτι, όσο για να προστατεύονται οι πιστοί από τις επισκέψεις στις διάφορες μάγισσες και ξεματιάστρες. Δηλαδή απ' το να πάει κάποιος σε μάγισσα να τον ξεματιάσει, καλύτερα να πάει σε έναν παπά να τον διαβάσει που σίγουρα κακό δε θα του κάνει. Τέτοια γίνονταν συνέχεια σε παλιότερες εποχές, π.χ. στην Τουρκοκρατία που το μορφωτικό επίπεδο ήταν χαμηλότατο. Κάποια στιγμή η Εκκλησία θα πρέπει να καθαριστεί από όλα αυτά τα δεισιδαιμονικά στοιχεία. Δεν ξέρω, μπορεί να κάνω και λάθος.

Μαρίνα, να ζήσετε με τον αντρούλη σου και να είστε ευτυχισμένη με τη μικρή σας οικογένεια! Τέσσερα χρόνια σχέσης; Πω πω, εμείς φέτος κλείνουμε δεκατέσσερα!

Μαρία, ωχ, εμβόλιο; Αμάν αυτά τα εμβόλια; Εγώ πιστεύω ότι ο Αντρέας απ' το εμβόλιο αρρώστησε, επειδή εξασθένισε ο οργανισμός.

Σας αφήνω, θα τα πούμε και μετά.

Καλημέρα!!

Τι μου κάνετε εμείς καλα, χθες είχαμε βγει το βράδυ βολτουλα και μετα για φαγητο και με τον μπεμπουλη μαζι. Κάποια στιγμη βέβαια επειδη ήταν και αργά νυσταζε η Αγγελική και ήθελε αγκαλια για να κοιμηθεί μονο πάνω μου δεν πήγαινε σε άλλον ήθελε και ο μικρός να φάει και βρέθηκα στην καρέκλα με τα δυο αγκαλια! Πρέπει λίγο να συντονισω τις ώρες που τρώει ο μπεμπης με την ώρα που θέλει η Αγγελική να πιει γάλα ή να κοιμηθει έτσι ώστε να είμαι όλη δικια της για να κρατάω ισορροπίες.

Άννα Μαρία περαστικα, είσαι καλύτερα σήμερα?

Μαρίνα χρόνια σας πολλα, να είστε πάντα μαζι και πάντα ευτυχισμένοι!!!!να χαίρεστε τον μικρούλη σας και με το καλο να κάνετε και αλλα παιδάκια! Τώρα για την πεθερά νομίζω ότι ο άντρας σου πρέπει να της εξήγηση ότι εφόσον θηλαζεις μονο εσυ μπορείς να ασχοληθείς με τον μικρο την νύχτα.

Ανθη πάλι εφαγες πολυ τι καλο όμως δεν μας είπε? Μια χαρα είσαι με τα 15 κιλα πάντως όπως είπες ούτε πολλα ουτε λίγα και εγω εκει στα 14,5 είχα φτάσει. Τώρα μου έχουν μείνει 5 να χάσω και δεν πήρα και τη ζυγαριά μαζι μου για να ξέρω που βρίσκομαι αλλα επειδη μάλλον δεν θα κρατηθω θα πω στον Κώστα να μου την φέρει το Σάββατο που θα έρθει.

Κατερινιω μου ευχαριστω για τα καλα σου λόγια για τις φωτογραφιες. Εσείς ποτε φευγετε για διακοπές?

Γεια σας και πάλι.

Πριν λίγο γύρισα απ' το γιατρό. Τελικά με κόλλησε ο Αντρίκος και είναι γεμάτος άφθες ο λαιμός μου. Γι' αυτό δυσκολεύομαι τόσο πολύ να καταπιώ. Μου είπε να βάζω ντακταρίν, και υπομονή...

Απ' τον πατέρα μου τα νέα δεν είναι και τόσο καλά. Μάλλον έχει καρκίνο του προστάτη, αλλά δε θα ξέρουμε αν δεν γίνει βιοψία. Ο γιατρός ήταν πάρα πολύ καθησυχαστικός πάντως, είναι πρώτος του ξάδελφος κι έχει κι αυτός καρκίνο του προστάτη εδώ και δέκα χρόνια, και είναι μια χαρά. Συνήθως στις μεγάλες ηλικίες αυτά δεν είναι επιθετικά και κοιμούνται, και ο καρκίνος του προστάτη δεν είναι και τόσο σοβαρός. Θα μάθουμε, βέβαια, με τη βιοψία.

Σε κάποια φάση μου λέει ο θείος μου (ο γιατρός) "δε φαντάζομαι εσύ να φοβάσαι ότι θα πεθάνει ο μπαμπάς σου;". Του λέω "δηλαδή δε θα πεθάνει ποτέ;". :lol::lol::lol:

Πριν πήρε τηλέφωνο η πεθερά μου τη μάνα μου, για να της πει να μου πει να σταματήσω το θηλασμό γιατί είμαι άρρωστη και συνέχεια αρρωσταίνω... Έλεος πια, λύσσαξε με το θηλασμό... Μαρίνα ακούυυςςς;;;

Π

Πριν πήρε τηλέφωνο η πεθερά μου τη μάνα μου, για να της πει να μου πει να σταματήσω το θηλασμό γιατί είμαι άρρωστη και συνέχεια αρρωσταίνω... Έλεος πια, λύσσαξε με το θηλασμό... Μαρίνα ακούυυςςς;;;[/quot

εεεεεεεεεεε οχιιιιιιιιιιιιι :o:o:o:o:o

εμενα παλι παιρνει καθε μερα η πεθερα και ο πεθερος και ρωτανε...του φτανει της Μαρινας ή πειναει????? :twisted::twisted::twisted::twisted:

και εσυ δεν εκανες τιποτα?????

ποπο θα φρικαρω παλι που θα παωω :(

αλλα θα κανονισω να μαστε ολη μερα εξω ;);)

Α, λάθος έγραψα. Επειδή είμαι αδύνατη και συνέχεια αρρωσταίνω, όχι επειδή είμαι άρρωστη!

Μαρίνα, από όταν γέννησα, έχει λυσσάξει να σταματήσω το θηλασμό γιατί είμαι αδύνατη, και με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει "τα ξέρω αυτά, κι εγώ τα πέρασα, είσαι αδυνατούλα και είναι κρίμα" κι άλλα τέτοια, ενώ αυτή πολύ λίγο καιρό θήλαζε και της κοβόταν, γιατί έκανε όλα τα λάθος πράγματα. Όχι ότι έφταιγε αυτή, ό,τι της έλεγε ο παιδίατρος έκανε, αλλά έλα που της έλεγε όλα τα λάθος;

Τι φάγατε σήμερα; Εγώ έφτιαξα πρώτη φορά ψαρόσουπα. Πολύ ωραία έγινε!

popo Και τι της απαντας???? :?:?:?:? να ξερω τι θα απανταω και εγω :lol::lol::lol:

εμεις φαγαμε κοτοπουλο με κριθαρακι στο φουρνο :D:D:D

εχω μια ζαλη τωρααααααααααα :?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• ΚΟΡΊΤΣΙΑ ΜΟΥ!!! ΈΣΚΑΣΕ ΤΟ 1ο ΔΌΝΤΙ! Δεν το πιστεύω!!! Πως είναι δυνατόν τόσο γρήγορα;;; 4,5 μηνών είναι ακόμα!!!
    • Μακάρι να βγουν καθαρες οι εξετασεις κοριτσι μου να μην ταλαιπωρηθεί άλλο η μικρή Ωωω 14 χρόνια ;;; Μπράβο σας κορίτσι μου πάντα ευτυχισμένοι να είστε !!! Όλα τα δεκαρια Μαζεμένα 😂 εύκολη ημερομηνία την θυμάσαι 
    • Ναι είναι δύσκολο όντως! Ευχομαι κ να μην χρειαστεί να το κανεις πραγματικά!! Πολύ εύκολα μπορεί να επιμολυνθει το δείγμα είναι η αλήθεια γι'αυτο ζήτησε κ με κουτάκι τώρα. Αντε να δούμε πως🙄 Ας είναι βέβαια αρνητική η καλλιέργεια ναι χαλάλι ο κόπος που θα κάνουμε! Ευχαριστουμε πολυ πολύ! Παντρεμένοι κλείσαμε 8 χρόνια φέτος, μαζί όμως είμαστε 14. 10/10/10 κάναμε σχέση!!
    • Μερικες φορες βγάζω λίγα υγρά , λέω λες να έρθει ; αλλά μπα τίποτα ακόμα  Στην πρωτη μου ήρθε μέσα Ιανουαρίου στους 4,5 μήνες μετά την γέννα τώρα δεν ξέρω θα φανεί  εγω να πω την αλήθεια θέλω να έρθει θέλω να μπω λίγο σε μια σειρά να κάνω και τις εξετάσεις μου.. (παπ αίματος ) με τις επαφές έτσι και έτσι και εγώ πιστεύω αν έρθει η περίοδος κάπως θα αυξηθεί και η όρεξη 🫣
    • Ωχ να πάρει είναι δύσκολο να συλλέγεις ούρα από μωρό δεν το έχω δοκιμάσει αλλα φαντάζομαι κάτι να μην κάνεις σωστά δεν θέλει πολύ για να μην βγουν σωστά τα αποτελέσματα των εξετασεων ευτυχως δεν σου έκανε πυρετό το εμβόλιο  κάνε μια επανάληψη μήπως και βγουν καθαρές οι εξετάσεις της ποτε δεν ξέρεις  να ζήσετε κορίτσι μου πάντα ευτυχισμένοι και χαρούμενοι να είστε αγαπημένοι με υγεία να χαίρεστε την οικογένεια σας πόσα χρόνια μετράτε ; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...