Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΣΚΑΝΕ ΜΥΤΗ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΩΡΑ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ '12 Νο6

Recommended Posts

Για τις αποκλίσεις στο βάρος μεταξύ υπέρηχου και πραγματικότητας θα συμφωνήσω. Έτσι και αλλιώς και οι γιατροί σου λένε ότι είναι κατα προσέγγιση +-10%.

Σε εμένα η απόκλιση ήταν προς τα πάνω και όχι προς τα κάτω όπως αναφέρατε οι περισσότερες.

Δηλ 2 μέρες πριν γεννησω ο υπέρηχος τον έβγαζε 3.670 και τελικά γεννηθηκε 4.300 :shock::shock::shock: είναι νομίζω τεράστια η διαφορά. Αλλά σαν να κατάλαβα κατόππιν τοκετού ότι ο γιατρός μου δεν ήθελε να με αγχώσει και δεν μου είπε ότι είναι παραπάνω.

Εστε όντως δεν αγχώνεσαι για πολλά όταν έχουν βάρος τα μωράκια, πχ πως θα τα πιάσεις/σηκώσεις, αν θα έχουν δυναμη να θηλάσουν, αν θα πιάσουν καλά τη θηλή. Ευτυχώς εμένα σε 10 μέρες είχε επανακτήσει το βάρος που έχασε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ΘΑ ΜΑΣ ΣΚΑΣΕΙΣ ΒΡΕ ΕΣΤΕ!!ΜΕ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ Κ ΕΜΕΝΑ Η ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ!

Η ΑΛΕΚΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ Κ ΕΣΥ ΜΟΝΤΕΛΑΚΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ.ΕΜΕΝΑ ΗΤΑΝ 2850 ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΑΣΕ ΜΟΝΟ 50ΓΡΑΜ.Κ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΗΤΑΝ 2950.ΔΕ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΜΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΜΑΤΙΑΣΕΤΕ ΜΟΝΟ!ΤΡΩΕΕΙ ΚΡΕΑΣ!!!Κ ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ!ΕΧΤΕΣ ΕΦΑΓΕ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ Κ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΟΒΑΤΙΝΑ!ΠΟΥ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΜΥΡΙΖΕ! :lol::lol: ΕΦΑΓΕ Κ ΜΑΡΟΥΛΙ ΣΑΛΑΤΑ!ΚΟΙΝΩΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΦΑΓΗΤΑ Κ ΤΡΩΕΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ!Κ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ!Κ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΟΜΑΣΤΑΝ Κ ΕΙΧΑΜΕ ΧΑΛΑΣΕΙ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΜΠΑΣ Κ ΦΑΕΙ!ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ!ΣΚΟΡΔΑ!

Este egw pantos den tha to afina etsi giati kai meta pou tha exeis to mwro tha duskoleuteis an sou mpainei oti wra thelei auti. Egw tha elega kati sigoura den mporw na exw olo to agxos oti kapoios mporei na mpoukarei ana pasa stigmi. Kai to theorw kai polu adiakrito.

A kai auto pou les gia to oti einai anupomoni...egw tha ebaza to kleidi apo mesa kai tha tin afina na xtupaei kanena 10lepto epitides kai meta tha anoiga. :lol:

Fotini auti einai terastia apoklisi...kai se eixe afisei na kaneis prospatheia kai fusiologika??

Nancy eides pou den prepei na agxwnesai, auta apo mona tous ksekinane, etsi pisteuw oti tha arxisei kai me tin omilia siga siga.

Ελενα_ το μεγάλο βαρος του μωρού δεν απαιτεί σε καμία περίπτωση καισαρική. Μην πιστεύεις τους γιατρούς-χασάπηδες! Πρέπει να συντρέχουν άλλοι λόγοι για να σε οδηγήσει κανείς σε κ.τ. Αλλά βλέπεις σήμερα βρίσκουν την παραμικρή αφορμή για να πάνε χειρουργείο. Ο γιατρός μου έχει ξεγεννήσει φυσιολογικά και μωράκια πάνω από 5 κιλά.

Καλημέρα κοριτσάκια!

Τι κάνετε? Εγώ σήμερα δεν έχω όρεξη για τίποτα, νιώθω πολύ "βαριά" κ άκεφη, είμαι ξαπλωμένη κ λιώνω στην τηλεόραση... Αγχώθηκα κ που δεν έχουμε έτοιμα αρκετά πράγματα, αλλά δεν έχω κ όρεξη να τα κάνω!!!

Μάλλον δεν κάνει καμιά ενέσεις ηπαρίνης κ δεν ξέρετε να μου πείτε...

Εστε κάνω ινσουλίνη από την 13η εβδομάδα. Ξεκίνησα με 15 μονάδες κάθε βράδυ κ τώρα κάνω 17 μονάδες. Φυσικά σε μένα το ζάχαρο ξέφευγε, γι΄αυτό κ μου την έδωσε ο ενδοκρινολόγος. Τώρα το ρυθμίζω πλήρως, το μετράω 2 φορές την ημέρα κ ανά 15μερο μετράω κ τη γλυκοζηλιωμένη, επίσης κ το μωράκι δεν έχει μεγάλη κοιλίτσα (αντίθετα με ό,τι περιμέναμε!!!). Αν ρυθμίζεται το ζάχαρό σου, δεν τη χρειάζεσαι, φυσικά! Μην ανησυχείς όμως, ακόμα κ να σου δώσουν μια μικρή δόση τώρα, δεν τρέχει κ τίποτα!!! Δεν είναι τίποτα η ενεσούλα, είναι σαν στυλό κ δεν πονάει! Ελπίζω βέβαια να μην χρειαστείς τίποτα! Αααα, κ αυτό με την πεθερά πολύ σπαστικό!!! Δεν ξέρω αν θα το άντεχα!!!

Κορίτσια εγώ στο face έχω το κανονικό μου όνομα, όποια θέλει ας στείλει π.μ. να της το δώσω!

Γεια σας κορίτσια!

Είμαι καλύτερα σήμερα κ σκέφτομαι πιο θετικά. Όπως φαίνεται ο γιος μου ανυπομονεί να με γνωρίσει. Απο τη μια οι συσπάσεις κ τώρα αυτό με το αμνιακό. Μου έκαναν την ένεση για τους πνεύμονες οπόταν δεν θα το έχω κ αυτο στην έγνοια μου. Με πήρε κ ο άντρας μου σε μια εκκλησία εδώ κοντά κ άναψα ένα μεράκι να είναι καλά το μωρακι μου.

Φωτεινή καλωσήρθες στην παρέα μας :)

Αχ βρε κορίτσια τι πίνουν αυτές οι πεθερές!!! Μην νομίζεται κ εμένα που είναι μακριά παίρνει κάθε μέρα απο το skype κ ανακατεύεται. Θυμάστε που σας είπα για τις κουβέρτες. Την επόμενη έδειχνε σεντονακια στον άντρα μου. Κ αυτά απο το καιρό που ήταν ο άντρας μου μωρό. Κ μου το λέει κ του λέω είναι παλιά κ δεν τα θέλω, ήδη αγόρασα κ εγώ κ η δική μου η μαμά καινούργια για το μωρό. Τι της είπε δεν ξέρω ούτε με νοιάζει απλά μετά του είπα " τι έπαθε η μάνα σου κ θέλει να μας στείλει όλα τα παλιά;" δεν ξέρω, δεν καταλαμβαίνω τις γυναίκες μερικές φορές κ η συζήτηση τελίωσε εκεί.

Με κανατε να θυμηθω τα δικά μου. Όταν πήγα στο σπίτι του άντρα μου (είναι ξένος οποταν έμενε στη χώρα του πριν τον ξελογιασω κ τα παράτησε όλα για να έρθει να παντρευτούμε) κάλεσε τα πεθερικά μου να έρθουν για φαγητό. Μπήκα κ εγώ να κάνω ένα μπανάκι (περίπου 1,5 ώρα πριν έρθουν) τσουπ νασου κ ο δικός μου ήρθε στο μπάνιο. Ξαφνικά ακούμε ομιλίες στο σαλόνι. Ήρθαν πιο νωρίς κ μπήκαν με τα κλειδιά τους. Μόλις πρόλαβε να βγει ο άντρας μου απο το μπάνιο με την πετσέτα πριν προλάβει να ανοίξει την πόρτα ο πεθερός μου :shock: Απο τότε όταν πάμε κ θα έρθουν πάντα χτυπούν το κουδούνι!

Νανσυ ωραία που άρχισε να τρώει! Κ εγώ δεν ετρωγα όταν ήμουνα μικρή. Πήγα δημοτικό για να μην με τρέχει η μαμα μου με το κουταλάκι να με ταισει!

Συμφωνώ με την Έλενα ότι είναι καλύτερα να της το κοψεις με τροπο της πεθερας!

Κ εμένα το face είναι με το κανονικό μου όνομα. Οποία θέλει ας μου στείλει πμ

καλημερα αγαπημενες μου!!!

χαθηκα λιγο γιατι ειχαμε καλεσματα και επισκεψεις αυτες τις μερες...

Ελενακι χρονια σου πολλα γλυκια μου , οτι επιθυμεις να σου ερθει και με το καλο η μικρουλα!!!

Ωραια φωτο θα ειναι αυτη με τη μικρη οπως την περιγραφεις!Γυρισε και η μικρη , τελεια!

Κατερινακι μου δεν σας ξεχασα, μπαινω καποιες φορες αλλα κατι τυχαινει και δεν εχω χρονο να γραψω..

Να χαιρεσαι τον αντρα σου!Εχεις και ωραιο φαγητο σημερα!μιαμ...

Χρονια πολλα και στους δικους σας που γιορταζαν!Εγω ειχα την μαμα μου!

Εστε μου μην αγχωνεσαι ολα καλα θα πανε για να στο λεει και ο γιατρος.

Η πεθερα μου κοριτσια γεννησε τον αντρα μου 4750 παρακαλω φ.τ.!Ακουσον ακουσον :shock:

Στεντιμ εγω κανω ηπαρινη ...στην αρχη μας ειπε οταν δεν ειχε φουσκωσει η κοιλιτσα 5 ποντους γυρω απο τον αφαλο και σιγα σιγα θα απομακρυνεστε προς τα πισω.Τωρα που εχει σκληρυνει η κοιλια και δεν πιανεται τις κανουμε δεξια και αριστερα στο πλαι δηλ. πας .Μετα δεν πρεπει να το τριβεις γιατι κανεις μελανιες γι αυτο βαζουμε λιγο βουτυρακι. Υπομονη θα κανουμε ...

Καρολινακι μας κανεις ποδαρικο δηλαδη...Με το καλο γλυκια μου και εγω θα σου πω με κανενα πονο!!!

Φουσκιτσα και εγω ευχομαι να πανε ολα καλα!

Πασχαλιτσακι καλες αγορες. Τελειωσατε και εσεις βλεπω.Καλοριζικα!

ΧΑΧΑ ΦΟΥΣΚΙΤΣΑ!ΩΡΑΙΑ Η ΠΡΩΤΗ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΜΙΑ!ΕΜΕΝΑ Κ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕΙ ΣΤΟΝ ΠΕΘΕΡΟ ΝΑ ΜΠΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΠΗΚΕ Κ ΕΞΕΙΧΕ ΤΟ ΣΟΥΤΙΕΝ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΛΙΤΣΑ Κ ΝΤΡΑΠΗΚΑ ΤΟ ΠΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΚΡΑΞΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ Κ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΕΓΩ Κ ΔΕΝ ΞΑΝΑΜΠΗΚΕ.

ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ!ΜΩΛΙΣ ΜΠΩ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΤΣΟΥΠ ΜΕΣΑ Κ ΑΥΤΗ!ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ! :lol: Κ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙ ΚΑΝΩ Κ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΝΙΟ ΑΥΤΗ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΩ :lol::lol: ΠΡΟΧΘΕΣ ΕΚΑΝΕ ΜΠΑΝΙΟ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΟΤΕ ΜΠΑΝΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ Κ ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΠΑΝΤΑ!ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ Η ΜΙΚΡΗ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΗΝ ΚΑΜΠΙΝΑ Κ ΤΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΕΙΚ ΝΑ ΦΑΕΙ!! :lol::lol::lol:

ΑΧ Κ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΩ ΟΠΩΣ ΘΕΛΩ...Κ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ.ΘΥΜΑΜΑΙ ΜΙΚΡΗ ΠΟΥ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΕΒΓΑΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΓΥΜΝΟΣ Κ ΠΑΡΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΜΩΡΟ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΣΑΝ ΕΙΚΟΝΑ.

Lil σ΄ευχαριστώ για την απάντηση! Βλέπεις ρώτησα ήδη τους γιατρούς μου κ ντρέπομαι να τους ξαναρωτήσω, χααχ! Στα πλάγια λοιπόν, καλό μου ακούγεται! Κ όσο για μελανιές, δεν έκανα ποτέ, αλλά κατάφερα να κάνω μια αναρρόφηση που μου άφησε μελανιά που φουσκώνει κιόλας! (Συγνώμη για την τραγική περιγραφή...)

Νάνσυ γέλασα τόσο με το κέικ! Εμένα πάντως αν αύριο μεθαύριο μου αφήνει κέικ ο γιος μου, θα το χαίρομαι πολύ!!! :D:D:D

Αλεξάνδρα τέλεια τα νέα σας! Ετσι ωραία να συνεχίσετε!!!

Εχω απορία!Μετα τη γεννα,και κατα το θηλασμο,συνεχίζουμε να παιρνουμε κανονικά σιδηρο,ασβεστιο,φολικό οξυ?

Δηλαδη οταν γυρίσω απο το μαιευτήριο τα παίρνω κανονικά?

stedim απλά εσύ που έχεις πάρει ινσουλίνι (και πολύ καλά έκανες βέβαια αφού ξέφευγαν οι τιμές) θα σου κρατήσουν το μωρό για 24ωρη παρακολούθηση γιατί μπορεί να παρουσιάσει υπογλυκαιμία λόγω ινσουλίνης. Εμενα δεν ξέφευγαν πολύ οι τιμές προσπάθησα και τα κατάφερα να το φέρω σε ένα καλό επίπεδο και έτσι και μένα ο μπέμπης δεν έχει μεγάλη κοιλιά και είναι σε φυσιολογικά επίπεδα οι μετρήσεις του. Γι'αυτό το λόγω επειδή είμαι και στο τέλος θέλω να αποφύγω την ινσουλίνη τελείως για να μην μου τον κρατήσουν καθόλου και φυσικά αφού έφτασα ως εδώ να μην τον επηρεάσει καθόλου αυτό το φάρμακο. Για τις ενέσεις δεν με νοιάζει γιατί έχω συνηθίσει με την εξωσωματική.

Φουσκίτσα χαχαχα γέλασα πολύ με το σκηνικό στο μπάνιο. Ε, εντάξει στο μπάνιο δεν θα μπαίνανε φαντάζομαι :lol: . Η πεθερά σου επικοινωνεί με skype? Μπράβοοο προχωρημένη πεθερα :lol::lol:

Μπορεί να έχουν συναισθηματική αξία για εκείνη και να μην τα βλέπει σαν παλιά.

Ωραία αφού έκανες την ένεση σε 24 ώρες το μωράκι σου θα έχει πνευμονάκια. Οπότε μην ανησυχείς για τίποτα.

Lil να χαίρεσαι την μανουλίτσα σου κι εσύ.

Νάνσυ χαχαχαχααααααα ήθελε να τον κεράσει τον μπαμπάκα της μωλεεε δεν φανταζόταν το τι θα αντικρύσειιι :lol::lol:

Αλεξάνδρα τέλειως ο μπέμπης. Άντε με το καλό και την nst.

Lia θα σου πει και ο γιατρός σου αλλά ο δικός μου χτες μου είπε ότι σίγουρα θα παίρνω σίδηρο ίσως αντί για 2 ένα. Για ασβέστιο δεν μου είπε δεν ξέρω. Για το φολικό μου είπε θα παίρνω ένα την ημέρα.

Εστε αυτό με την εντατική το διάβασα για πρώτη φορά πριν λίγο σε άλλο φόρουμ κ τώρα το ανέφερες κ εσύ... Δεν το ήξερα!!! Εχω αναστατωθεί πολύ... Εχω ραντεβού με τον ενδοκρινολόγο το απόγευμα κ θα τον ρωτήσω. Αν όντως ισχύει θα έπρεπε να μου το είχε πει από την αρχή!!! Ίσως να έκανα ακόμη πιο αυστηρή διατροφή, ίσως να έκανα κάτι άλλο... :oops::oops::oops: Μου αρέσει που θέλω να θηλάσω κ αποκλειστικά, τρομάρα μου, ελπίζω αυτή η μία μέρα στην εντατική να μην ανατρέψει τα πάντα! Ασε που πρέπει να ξαναεπικοινωνήσω με τις κλινικές κ να ρωτήσω αν έχουν εντατική!!! :?:?

stedim μου μην αγχώνεσαι απλά θα πρέπει να πηγαίνεις εσύ να το θηλάζεις δεν στο στερούν τελείως το μωράκι σου. ;) Αν έχεις μαία μπορεί να σε συμβουλέψει για το πως να το αντιμετωπίσεις αυτό σε σχέση με τον θηλασμό. Αν πάλι δεν έχεις μαία φρόντισε να αποκτήσεις θα σε βοηθήσει πολύ γιατί στις κλινικές δεν ασχολούνται ιδιαίτερα με τον θηλασμό.

Αλέκα βάλε με 30/5 επόμενη επίσκεψη στον γιατρούλη μας. ;)

Αχ βρε Εστε λόγω καισαρικής δεν ξέρω πόσο εφικτό είναι να σηκώνομαι... Εχεις δίκιο, θα ψάξω για μαία, θα κλείσω κ ένα ραντεβού με τον παιδίατρο κ θα ρωτήσω κ αυτόν. :oops::oops::oops: Στεναχωρήθηκα γιατί δεν το ήξερα, πληρώνουμε ένα κάρο λεφτά στον ενδοκρινολόγο αναπαραγωγής, είναι καθηγητής κ κορυφαίος, απαιτώ λοιπόν να ξέρω τα πάντα!!!! :evil::evil::evil:

καλησπερα κ απο μενα!

σας γραφω κλασικα απο τη δουλεια,εχω τρελη νυστα,πως θα παει 9 να σχολασω?? :? αχ αντε να περασουν οι μερες να σταματησω,βαρεθηκα..

κοριτσια κ εγω το εχω αναφερει οτι ο υπερηχος εχει αποκλιση πλυν η συν 10%,κ εμενα ειχε αρκετη αποκλιση ο τονι μου αν κ γενηθηκε πολυ καλος.παντως θυμαμαι μου ελεγε θα γενηθει 4 κιλα κ ημουν 36 εβδομαδων.κ μαλιστα ελεγα μην ειχα ζαχαρο παρολο που ειχα κανει την καμπυλη.κ τελικα γενηθηκε 3400.οποτε κε συ φουσκιτσα μην ανησυχεις κ δεν ειναι απαραιτητο οτι θα μπει θερμοκοιτιδα...εμενα δε μπηκε ουτε μια ωρα.

τελικα χθες πηγα για το δοντι κ μου εβαλε ενα φαρμακο να με αανακουφισει κ παιρνω κ αντιβιωση γαμωτο κ δεν θελω αλλα πρεπει για το παλιοαποστημα.θα ξαναπαω τη δευτερα να κανω κ καθαρισμο,μου ειπε απαραδεκτο να εχω πετρα στην εγκυμοσυνη,πρεπει να ειναι καθαρο το στομα,να μη κυκλοφορουν μικροβια.ανοιξαμε ιστοριες τωρα με τα δοντια.θα παω να τα γενησω τα λεφτα,αλλα τι να κανω..πρεπει..

νανσυ κ εμενα ο αντωνης ειναι σαν τη κορη σου οσον αφορα την ομιλια τα εχω ξαναπει αλλα δεν ανησυχω γιατι βλεπω μεγαλη εξελιξη απο τα χριστουγεννα που εκλιεισε τα δυο του χρονια.καθε μερα θα ακουσω κ κατι καινουργιο.απλα δε κανει καθαρες προτασεις.αλλα καμια σχεση με πριον 6 μηνες π.χ.

ελενακι χαρηκα που γυρισε η μπεμπουλα σου,ειδες που ολα πηγαν καλα;μπραβο κοριτσι μου.αντε μας λυθηκε κ η απο ρια με τα πανακια.

καλα πηγα παλι σημερα ζαρα κ πηρα ενα μακο σετ του αντωνη τελειο με 15 ευρω κ εβλεπα τα μωρουδιακα κοριτσιστικα.εοναι τελεια αλλα δε μου παει να ψωνισω ακομα.απορω τι εχω παθει.δουλευω σε παιδικο μαγαζι 12 χρονια κ ειμαι εξοικιωμενη με τα παιδικα ρουχα κ νιωθω λες κ δε ξερω να ψωνιζω για το κοριτσι.κ νευριαζω με τον εαυτο μου.ισως επειδη θεωρω οτι ειναι νωρις ακομα,αλλιως ξερω τι μου αρεσει.

α σχετικα με το μπανιο,οταν κανω κ εμενα μπορει ο αντωνης να ανοιξει τη πορτα,αλλα ειμαι πισω απο τη κουρτινα κ προσπαθω να του βρω αφορμη να βγει εξω να μη με δει.κ εγω καπου δε θελω να με βλεπει αλλα δε θα τρελαθω κ αν με δει.ειδικα οσο μεγαλωνει θα θελω να το αποφευγω κ πιο πολυ.

σημερα στεναχωρηθηκα γιατι τον πηγα πεθερα να παω για δουλεια κ εφυγα κρυφα να μη με ζηταει κ μετα με πηραν τηλ να του μιλησω γιατι με αναζητουσε.υπομονη μωρακι μου,σε λιγες μερες συνεχεια μαζι..

ΚΟΡΙΤΣΙΑ Κ ΕΓΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΘΗΛΑΣΩ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΧΕ ΠΕΙ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ Κ Η ΜΑΙΑ ΟΤΙ ΟΣΟ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΩ ΤΟ ΞΕΝΟ ΓΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΑ ΜΩΡΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΜΗΤΡΙΚΟ.ΤΗΝ ΘΗΛΑΖΑ ΚΙΟΛΑΣ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΦΕΡΝΑΝ.ΙΣΩΣ Κ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΑΣΕ ΒΑΡΟΣ.

ΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΝΑ ΜΩΡΟ 4200 Κ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΟΥ ΠΕ Η ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ Η ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ Η ΜΑΝΑ ΕΑΝ ΕΙΧΕ ΖΑΧΑΡΟ ΕΙΧΑΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΓΙΑ ΖΑΧΑΡΟ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΟΜΩΣ Κ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ.ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΠΕ.ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΟΥΛΗ ΖΑΧΑΡΟΥ...Κ ΤΗΣ ΠΗΡΕ Κ 4000 :shock::shock::shock:

ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙΣ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ;;;ΜΕΓΕΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!Κ ΚΑΛΑ ΚΟΥΡΑΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ! :lol::lol::lol:

ΒΡΕ ΒΙΚΑΚΙ ΠΩΣ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΨΩΝΙΖΕΙΣ;;ΕΓΩ ΕΧΩ ΣΧΕΔΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.Κ ΘΕΛΩ Κ ΑΛΛΑ!!

elena to kalutero doro sou ekane i mpempa sou :) mprabo teleia ta nea tis ;)

fouskitsa min anusixeis ola kala tha pane ;)

kangaroo na xairesai ton antra sou...

este mou mia xara ta kilakia tou stratouli sou, megaloseeeee! min anisixeis gia tin eksetasi pou ekanes, eimai sigouri pos ola kala einai ;) perimenoume na mas peis. kala i pethera sou den paleuete!!! poios tis edose ta kleidia??? ego leo na allaksete kleidaria kai na min tis ksana dosete!!! eleos oles petheres tis sumforas einai???

karolinaki ax 4 meroules meinane :ymparty::ymparty:

nansy mou paidakia i mikri, mprabo tis ;) ftou ftou. keik tou pige xaxaxaxaxa

xxaxaxaxa fouskitsa me ekanes kai gelasa :D afou prolave na bgei pali kala!

alekaki mipos brikes to brakaki pou legame proxthes kai giauto den polu mpaineis kai asxoleisai mono me ton antrouli sou???? xaxaxa teleia ta nea tou mpempi :)

nansoula euxaristo. tha bgalo se ligo kai tha tis anebaso ;););)

καλησπερα κοριτσια!!καποια ρωτησε για υγρα..ναι εχω αρκετα..παω συνεχεια τουαλετα για να ειμαι σιγουρη τι ειναι..

ελενα ναι κ εγω ποναω κατω χαμηλα αρκετα σε σημειο να περπαταω με το ζορι..

σημερα απο τις 8 το πρωι εβαφα την αυλη..ειμαι τρελη για δεσιμο ωρες ωρες..τι με επιασε?!!ξαπλωσα το μεσημερι γιατι κουτσαινα απο τον πονο της μεσης κ με πηρε ο υπνος για τα καλα..3ις ωρες...τωρα θα μπω στο μπανιο..οτι να ναι!!!!

οσο για την πεθερα αυτο φοβαμαι κ εγω..οτι θα την εχω καθε τρεις κ λιγο εδω..ειναι στην παραδιπλα μεζονετα..δεν θα το αντεξω..

θα παραγγειλουμε απο την καρτα shell που βαζει ο αντρας μου πετρελαιο,θερμαντηρα avent-phillips..αποστηρωτη θα με δωσει η αδερφη μου..

αυτο με τα κιλα οντως δεν ειναι παντα ιδια με αυτα που βγαζει ο γιατρος..στον αντωνη μου μου ειχε πει οτι θα βγει πολυ μικρος..2700 μονο..τελικα γεννηθηκε 3450κ

εστε μπαιμπαρος ο μπεμπουλης σου!!!οαουυυυυυ....... :):)

αλεκα μια χαρα κ το δικο σου μπεμπουλινι!!!!!!!!!! :):)

κ εγω μαλλον αυριο θα παω για nst..θα τον παρω τηλ τον γιατρο αν εχει ευκαιρια στην κλινικη..

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...