Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μπεμπάκια 8ου-9ου-10ου 2010 Νο. 5! Πάμε πάλι από την αρχή

Recommended Posts

τα θυμαμαι στα πεταχτα γιατι σας διαβαζα απο το κντ παρολο που δεν εμπαινα καλε μαρακι μου τι σου λαχε σε λαχταρησανε καλε μια σκαλα μια καροτσια παναγια μου κ μενα τις προαλες οατν ρτον ειχε η πεθερα μου εκανε ενα καρουμπαλο στο φρυδι γιατι κουτουλησε στο σκαμπο αλλα το χω πει κ μιξη της θεας καλι(πολλα χερια)μυγας (πολλα ματια)σαρανταποδαρουσας(πολλα ποδια)παλι δεν τα προλαβαινεις τα Ατιμα!!!!!!

θα μιλησει η χαδιαρα σου κ ποιος σε παινει με τα με 2 μπουρμπουλιθρες αχ κοριτσακι μου πραγματικα σε θαυμαζω να ταιζεις κοιμηζεις ξεσκατιζεις ολα χ 2 εισαι απαιχτη!!!

καλα συμπεθερα για την νυφαδια δεν εχω λογια αλλα κ η ανιψια κ η βαφτηστηρα κουκλακια κ ο στολισμος υπεροχος εγω δεν ειδα ατελειες..

κ εμενα απο τον ηλιο ετσι γινεται ο βασιλης κ εγω επειδη ειμαστε ασπροι καοκκινιζουμε εγω παντα αναψοκοκκινισμενη ειμαι..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ελενακι μου χρονια πολλα ευχομαι να σαι πιο χαρουμενη κ ευτυχισμενη θα σε επαιρνα κ σενα τηλ αλλα δεν εχω το κντ σου κοριτσακι μου υγεια ευχομαι πανω απο ολα υγεια!!

αντε ρε συμπεθερα ο σκασμενος σου κανε γκρινιες ο συμπεθερος καλα εκανες κ τον εγραψες αμα περνανε αυτοι καλα δεν λογαριαζουν ουτε τον παππα τον ιδιο..

μαρακι μεγεια την πορτουλα κ εμενα ολο μετραει τι πλακα εχουνε εμενα μετραει τα δαχτυλακια των ποδιων ενα ζυο τια πεντεεεεεεεε!!!

φωτεινουλα μου κ παρολο που ειμαι οικολογος ειμαι πολυ σιχασιαρα για υφασματινο παμπερ...

δεσποινιω σε βλεπω μπες μαρι να τσαταρουμε βγηκαν κ τα δικα μου πουλακια 2 κακασχημα ξεπουπουλιασμενα ..

Καλημεραααααααααααα :D

Τι έγινε;; Κοπάνες, κοπάνες;;;;;; :lol:

Χθες το βραδυ ο μικρός με έκανε και γέλασα πάλι. Σηκώθηκε 2 παρά, εγώ στο κρεβάτι και ο Τ στο σαλονι χάζευε τηλ. Πάει λοιπόν μέχρι το διάδρομο, βλέπει τον πατερα του και ξαναγυρίζει στο κρεβάτι του. Μετά από λίγο ήρθε ο Τ για ύπνο και ακούμε πάλι βηματάκια. Ήρθε στο δωμάτιο μας, είδε οτι κοιμόμάστε και ξαναγύρισε στο κρεβάτι του. Όλα αυτά χωρίς να πει κουβέντα :lol::lol: . Μάλλον ήθελε να ελέγξει τι κάνουμε :lol::lol: Άλλη μια φορά το είχε ξανακάνει πριν μέρες. Είχε έρθει στο δωμάτιο μας. Έκανε το γυρο του κρεβατιού και είπε "πάει μαμά" , δηλ ότι κοιμάμαι, και έφυγε για ύπνο στο κρεβάτι του.

Μάγδα με λες γκαντέμωωωωωωω;;;; :cry::cry::cry: Μωρέ το τελευταιο να είναι που βρίσκει την αδελφή σου, αμάν πια! Με το καλό και ο γάμος της. Φαντάζομαι θα είσαι μια θεά στο γάμο και ο Β το πριγκιπόπουλο!! :D

Παω να κάνω μπιφτεκάκια και να σιδερώσω και κανενα ρουχαλάκι.

Φιλάκια

Τι κανετε ομορφουλες;επιτελους σημερα κοιμηθηκαμε καλα,χωρις διακοπες το βραδυ….κ θα κοιμομουν περισσοτερο το πρωι αν δεν εκανε φασαρια ο συζυγος στις 7 το πρωι!!!παλι καλα που δεν ξυπνησε την μικρη .τελικα ξυπνησε 9 παρα!!πως το επαθε σημερα;;

Φωτεινουλα ειδα την συνταγη..θα σου πω,θα δοκιμασω πρωτα το ετοιμο κ αν το πινει θα της φτιαχνω..δεν μπορω πια άλλες δοκιμες!!!σημερα παντως που της εδωσα το πρωι το γαλα ρυζιου με καρυδα δεν είναι ότι το επινε κιολας…δεν εκανε σαν το άλλο που το εφτυνε αναγουλιαζε κτλ αλλα δεν ρουφαγε κιολας ιδιαιτερα..παντως ηπιε 200 μλ…ρε συ μπας κ υπνοβατει ο μικρος;;

Μαγδουλα μου τον ξεθεωσες τον Βασιλακη καλε!!χαχαχα καλα κανετε όμως…κι εγω ψαχνω προς τα πού να επεκταθουμε στις βολτες μας!!!πολλα παιδακια θες ε;μετα φταιω εγω που λεω για το φαι;;;ειδες αμα τρωνε τι ευτυχια;;τοση που θες πολλα!!!παντως θα ηταν γλυκα κ τα 3!!!!καλε τι κηπος είναι αυτος!!!ποσα πραγματα βγαλατε!!!μπραβο σας καλοφαγωτα!!!εσεις τα περιποιηστε ή τα πεθερικα;με το καλο κ ο γαμο των παιδιων!!!παλι καλα που δεν την χτυπησε την αδερφουλα ο βλακας….

Αυτά κοριτσακια….δεν επικοινωνει καμια με την Βικυ;δεν μπαινει καθολου…Σταυρουλα;;;παλι θα πνιγεται στην δουλεια!!!!

Φιλακια

Καλημερούδια.

Καλά πόσο γέλασα με τον Αλεξανδρούκο...τι ζιζάνια είναι αυτά καλέ που έχουμε.Εμείς αν δεν είχαμε τα κάγκελα μερικές ψυχές όλο στο δωμάτιο μας θα γυρνούσαν δε πα να κάναμε τους κοιμισμένους στα κεφάλια μας θα ανεβαίναν αυτές!!

Μαγδούλα τέλεια με τα ζαρζαβατικά,ποιος τα περιποιείται όλα αυτά;Και μένα ο μπαμπάς μου βγάζει ντομάτες,σκόρδα,κρεμμυδάκια,κολοκυθάκια,αυγά(έχουμε πήξει στο αυγομάνι),βερύκοκα,πορτοκάλια το καλοκαίρι.Όλη εκεί θα γυρήσουμε στη φύση!

Αλεξάνδρα μου ναι να ψάξεις νέα μέρη για βόλτες,να ανανεώνεσαι ακι συ και η μικρή.

Σας χαιρετώ με ξεμυαλίζουν!

Γεια σας,κοριτσάκια τι κάνετε;Εγώ μόνη σαν την ανεμώνη σήμερα και βαριέμαι και έχω και νεύρα και όλα μαζί.Περιμένω να περάσει η ώρα,για να τις βάλω για ύπνο και να χαλαρώσω.Το καλύτερο είναι ότι η Στέλλα κοιμήθηκε το μεσημέρι,οπότε δεν ξέρω τι ώρα θα κοιμηθεί το βράδυ.Θα δείξει. :roll: Ελπίζω πάντως να μη μας πάει πολύ αργά,γιατί τα νεύρα μου δεν αντέχουν και πολύ σήμερα.Κατά τ'άλλα καλά,τη Δευτέρα ήρθε ο θείος μου από την Αθήνα,γιατί πέθανε ένας συγγενής εδώ και αύριο φεύγει.Σήμερα τους έκανα το τραπέζι.Ωραία ήταν.Τα γειτονάκια έφυγαν.Εχθές ήταν το τελευταίο βράδυ που κοιμήθηκαν εδώ.Δεν πειράζει μίκρυνε η παρέα τα βράδια,αλλά εννοείται ότι τα φιλαράκια μένουν.Άλλα ιδιαίτερα νέα δεν έχω.Να ευχηθώ κι απο'δω στις εορτάζουσες.Κωνσταντινάκι,χρόνια πολλά!Να είσαι πάντα υγιής κι ευτυχισμένη και να κάνεις περήφανους τη μανούλα και τον μπαμπάκα. :D

Ελενάκι,χρόνια πολλά και σε εσένα!Να χαίρεσαι την οικογένειά σου!Μπες να μας πεις τα νέα σου! :)

Δεσποινιώ,είχες γενέθλια;Αν ναι,πολύχρονη να τα εκατοστήσεις! :D Τώρα πια δεν έχει μετακόμιση.Το αδειάσανε το σπίτι τα γειτονάκια.Θα με απολαμβάνετε περισσότερο τώρα. :lol::lol::lol: Με τις υφασμάτινες πάνες τις ίδιες απορίες είχα κι εγώ με εσένα. :roll:

Μαράκι,τι έγινε καλέ με το καρότσι;Δε λες πώς δε σου χτύπησε το παιδί περισσότεροο και να τρέχεις;Μόνο τέτοια να'ναι.Είδες ρε παιδί μου;Μερικές φορές τα τσιμπάει μύγα και δεν μπορείς να τα κάνεις καλά.Κρίμα με την αδερφή σου μωρέ.Είναι κι αυτή μία από τους πολλούς ε;Δυστυχώς όσο περνάει ο καιρός θα αυξάνονται οι άνεργοι και οι απολυμένοι.Καλή επιτυχία και στις εξετάσεις σου,αν και μέχρι τότε θα σου ξαναπώ.

Φωτεινούλα,φανταστικό το δωμάτιο του Άλεξ.Πολύ κουκλίστικο!Και ο ζωγράφος μια χαρά αποδείχτηκε!!!Είδες που αγχωνόσουν;Σούπερ!Τι ωραία που είναι ρε παιδί μου όταν κυνηγάνε οι γιαγιάδες τα παιδιά!Απόλαυση! :ymdaydream: Αυτό είναι το Αλεποχώρι ναι.Εκτός αν εσύ εννοείς το Πόρτο Γερμενό.Πραγματί εκείνη την πρωτομαγιά ανακοπή καρδιάς κόντεψα να πάθω.Όσο για τα γλαστράκια μπομπονιέρες,μήπως θυμάσαι που στη βάφτιση της Αγγελικής επειδή είχαμε σαν θέμα τη φραουλίτσα μοιράζαμε στον κόσμο γλαστράκια φράουλας; :roll:

Άλεξ,γιατί ρε!Δε σε βοήθησα με το γλυκό;Αχάριστη. :lol::lol::lol: Ποιο βιβλίο ήταν αυτό που διάβασα εννοείς;Το χωρίς χειροκρότημα της Μαντά.Φανταστικό.Αυτή είναι από τις αγαπημένες μου συγγραφείς.Περιμένουμε νέα από παιδίατρο αύριο ε;

Μπράβο ρε Μητσάκη με το Στεφανάκο και το γιογιό.Κι η Αγγελική λέει κακά παπάκια(το καθισματάκι της λεκάνης αυτό που έχουμε στην Αθήνα έχει παπάκια και τους έχει μείνει έτσι τώρα),αλλά τις περισσότερες φορές τα έχει ήδη κάνει. :? Όπως λες όμως κι εσύ η πρόθεση μετράει.Καμία σχέση η ζωή στην επαρχία.Τα παιδιά ζουν σαν παιδιά.

Χαρουλίτα,να σας ζήσει ο μπεμπάκος!!!Ρε εμένα δε μου έστειλες μέιλ; :cry::cry::cry: Καλή επιτυχία στην ομιλία σου,είμαι σίγουρη ότι θα σκίσεις!!! :D

Στεργιούλα,να χαίρεσαι κι εσύ τον αντρούλη σου!Μπράβο Δεσποινιώ που μας το θύμισες. ;)

γεια σας γεια σας!!!!!που εχετε χαθει καλε????Φουφου σε βλεπω μεσα και περιμενω το κατεβατο σου :lol::lol:

Φωτεινουλα τελειο το δωματιο μου αρεσει παρα πολυ και ο ζωγραφος καλιτεχνης οχι αστεια!!!!! :lol: καλε ο μικρουλης σας κανει ελεγχο τι κανετε???εεε που να μεγαλωσει λιγο ακομα.....θα σου πω εγω πως θα κανεις 3..4..και 5 παιδια :lol::lol: στο αυτοκινητο σας βλεπω σαν εφηβοι =))=)) καλε εσεις δεν ειχατε διαφωνησει τοτε που ηταν φρεσκο το θεμα διαφωνησατε τωρα με την Χαρα?????παντως ξαναλεω και δημοσια τωρα που πλησιαζει και η δικη μου η ωρα θα παρω συμβουλες θηλασμου απο Φωτεινη και Χαρα!!!

θελω να ευχαριστησω δημοσια την φιλη Αλεξανδρα που μου προωθησε τις φωτογραφιες γιατι αν περιμενα.......σωθηκα!!!τι εγινε κοριτσακι ηρθε η πεθερα???πως περασατε???μα καλα ειναι δυνατον δεν πειρανε ουτε τηλεφωνο να ευχηθουν :evil::evil: ας μην πω τιποτα παραπανω γιατι φουντωνω........τωρα που καλοκαιριαζει λεω να το ριξεις στο υγρο στοιχειο :roll: θα πηγαινεις απο το πρωι στην παραλια λιγο λιγο κατι θα τρωτε εκει και ετσι και εσυ θα περασεις μια χαρα θα μαυρισεις θα κανεις γραμωμενο κορμι θα εισαι και ολη μερα εξω οσο για την Κωνσταντινα θα την ξεθεωνεις θα τρωει θα μαθει μπανιο και δεν θα ειναι μεσα στο σπιτι συνεχεια να σου ανακατωνει ;);)

Και συνεχίζω.

Άλεξ,γάλα ρυζιού με καρύδα;;;Ακούγεται ωραίο ρε συ και φαντάζομαι θα μυρίζει και ωραία λόγω της καρύδας.Έκανες εσύ τελικά την υποχώρηση με τη γιαγιά ε;;Ακούστε εκεί να δείτε.Γιαγιά και να μην παίρνει για το εγγόνι της. :x Φτύσε καλέ το παιδί μην το ματιάσεις που κοιμήθηκε σήμερα καλά.Στη Βικυ έχω στείλει μήνυμα αλλά δεν έχει απαντήσει.

Ρουλάκι,ναυάγησε το σχέδιο για τα Τρίκαλα;Δεν πειράζει.Άλλη φορά. :)

Μαγδούλα,τι ωραία πραγματάκια που έβγαλε ο κήπος σας;Κάνετε και οικονομία. ;) Κι εγώ θέλω να βάλω τέτοια μωρέ.Μου αρέσουν.Μεγειά και τα ψώνια σας.Ξεκουράστηκες μια χαρά απ'ότι κατάλαβα.Πω πω πω,ευτυχώς που δε χτύπησε η Ίνα.Με το καλό και ο γάμος την Παρασκευή. :D

ΡΕ Χαρουλίτα,θέλω να σε δω στην ομιλία.Αχ,τι ωραία!Μόνη σου την έκανες ε;Ετσι την είχα πατήσει εγώ με μία εργασία στη σχολή.Ακόμα μετανιώνω που έβαλα τελικά το όνομα της συμφοιτήτριάς μου πάνω στην εργασία. [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif] Έτσι όπως περιγραφεις τα της βάφτισης φαίνονται τέλεια και είμαι σίγουρα ότι ήταν κιόλας.Η Δημητρούλα όλα τα λεφτά.Το παιδί για χαζό το πέρασες και της δίνεις ζαχαρωτά για παγωτό; :lol::lol::lol: Καλά έκανες και δεν άφησες τον άντρα σου να σου το χαλάσει,την κατάλληλη στιγμή βρίσκουν κι αυτοί. :x Συγνώμη μια ερώτηση.Αν δε σε ξελόγιαζαν όπως λες στο τσατ,τι άλλο θα έγραφες;;;; :o:o:o:lol::lol::lol:

Μαριώ,πάλι η μέση σου;Εγώ τη Δευτέρα σηκώθηκα 6,20 και βγήκα κι έπλενα βεράντες.Αφού φεύγανε οι άντρες και μου λέγανε τι κάνεις έξω πρωί πρωί.Ήθελα να ξεχορταριάσω κιόλας,αλλά ήρθε απρόοπτα ο θείος μου και με πήρε τηλ.Ευτυχώς πρόλαβα και έκανα και το σπίτι μέχρι να ξυπνήσουν οι μικρές.Μετά ένα γρήγορο ντουζάκι και πήγα να τον βρω.ΓΙδάκια οι μικρές ε; :lol::lol::lol: Είναι μέχρι να τις συνηθίσεις. :)

Φωτεινή,απίστευτος ο Άλεξ.Το σημαντικό είναι ότι και που σηκώνεται επιστρέφει στο κρεβάτι του από μόνος του.Τέλεια.Μεγάλωσε μωρέ το αγοράκι μας!!! :D

Δεσποινάκι,κι εγώ σε βλέπω αλλά κάνω τον Κινέζο.Ελεγα να σχολιάσω αφού τις βάλω για ύπνο,αλλά μετά είπα για να περάσει η ώρα.Μετά λογικά θα ξαναμπω πάντως.Τα κατεβατά μου στη διάθεσή σου. :lol::lol::lol: Κι εγώ πιστεύω ότι οι πιο κατάλληλες για θέματα θηλασμού είναι η Φωτεινή και η Χαρά. :ympeace:

Αυτά για την ώρα.Πάω να τις ετοιμάσω σιγά σιγά και ίσως ξαναμπω.Φιλάκια σε όλες.

Φουφουκα γιατι εχεις κοριτσακι μου νευρα????αχ εφυγαν τα γειτονακια κριμα μωρε!!!αλλα οπου να ναι θα ερθουν αλλοι οποτε μην στεναχωριεσαι θα γεμισει η γειτονια σας παλι!!!οχι καλε δεν εχω γενεθλια...νομιζω πως εχω την ιδια μερα με την αγγελικουλα :roll: 6/9 ααα μην αγχωνεσαι για τις φωτο ουτε εμενα μου εστειλε θα προσπαθησω να στις προωθησω εγω!!!

Χαρα τελειος ο στολισμος!!!!!!μπραβο!!!!!!οσο για την μικρη σου δεν εχω λογια...καλε τι κοκετα ειναι αυτη!!!!!αλλα και η ανηψια δεν παει πισω με το κολιεδακι και την ασημι μπαλαρινουλα!!!αχ ελπιζω να το θυμηθω το Σαβ μονη θα ειμαι οποτε θα βαλω υπενθυμηση!!!αντε καλε επιτελους να τελειωσεις και μ αυτο γιατι στερηση θα παθουμε στο τελος!!!περιμενουμε και φωτο απο εσενα γιατι ειμαι σιγουρη πως κι εσυ θα ησουν μια Θεα!!!!οσο για τον αντρα και τα πεθερικα ας μην το σχολιασω :evil:

Μαρακι καιρο εχεις να μας στειλεις φωτο με τις σκανδαλιαρες ζουζουνες σου ευκαρια τωρα με την νεα κομωση!!μεγεια σας κιολας!!!ελα μωρε καλοκαιρι ειναι να μην ιδρωνουν κιολας ασε που σε ενα μηνα θα εχουν ξαναμακρυνει οσο για το οτι δυναμωνουν αν τα κοψεις ειναι ενας ακομα μυθος!!αχ αυτες οι εκλογες μας αποσυντονιζουν εντελως ...κι εμας η εξεταστικη αρχιζει αργοτερα λογω εκλογων ελπιζω μονο μην παρουμε παραταση και ειμαστε και τον Ιουλιο στα θρανια :evil::evil:

Ρουλακι τωρα θα ταξιδευεις!!με το καλο να φτασεις και με το καλο να γυρισεις και καλη επιτυχια ;)

Ελενακο μου χαιρομαι που σε βλεπω να μπαινεις καθημερινα εστω κι αν δεν μας γραφεις..τουλαχιστον εισαι καλα..

αχ τι βροχη ειναι κι αυτη παλι σημερα....ηθελα να ξερα ποτε θα καλοκαιριασει επιτελους :evil::evil: σημερα δεν πηγα σχολη..ε να μην πηγαινω και καθε μερα :lol::lol: αφηστε που σημερα απεργουμε οποτε ειπα κι εγω να συνεχησω την απεργια και το απογευμα :lol::lol: εριξα και εναν υπνο...μεχρι τις 7 κοιμομουν και να πω οτι ειχα ξυπνησει νωρις το πρωι...11.30 :? που τον βαζω τοσο υπνο....βεβαια μεσα στη νυχτα ξυπναω και για τα μικρα.... ετσι λοιπον αφου ξυπνησα ετοιμαστηκα και βγηκα για καφεδακι με μια γνωστη αν και ο καιρος μας τα χαλασε λιγο αλλα τελοσπαντων...μμμ αυτα τα νεα μου!!!!αντε σας περιμενω αργοτερα για τσατ...

Γεια σας κουκλιτσες! Τι κανετε; Εμεις αυτες τις μερες ολο εξω ειμαστε! Αν και ριχνει κατι βροχες ξαφνικες, εμεις δεν πτοουμαστε...Απλως κυκλοφορουμε με το αμαξι...Λοιπον, ευχαριστα...απο το Σαββατο και για περιπου δυο μηνες δεν θα 'μαστε πια μονες αλλα με τον πολυαγαπημενο μας μπαμπα...χανουμε ομως την εκδρομουλα στην Βαρκελωνη αλλα δεν με νοιαζει γιατι θα εχω το αντρουλακι μου εδω!!! Θα παμε αλλη φορα! Σας ειπα που η μικρη επεσε στις τριανταφυλλιες του κηπου και εγινε μεσα στην γρατζουνια; σημερα περασε απο διπλα κι ελεγε "μαμα αουτς, οχι παλι" και γελουσε!!! Τρελοκομειο!!!

Φωτεινη τελειο το δωματιακι σας!!! Και το πιο τελειο στολιδι ειναι το γαμπρουδακι μου!! Μπραβο του που κρατησε χαρακτηρα! Στα διδυμακια ομως εκανε εξαιρεση με τα φιλια!!! Τελεια τα φορεματκια της μικρης μπουμπους, με το καλο να τα φορεσει!!!!

Χαρα τι τελεια βαφτιση ηταν αυτη;;; Κουκλι το κοκετακι και η ανηψια φυσικα!!! Ανεβηκε και στο τραπεζι το μπουζουκοβιο πλασμα! Ελπιζω να την εβγαλες καμια φωτο να μας στειλεις, πρεπει να ειχε πολυ πλακα το σκατο! Συγχαρητηρια και για τον στολισμο, πολυ ομορφα ολα!

Ρουλακι δεν πειραζει μωρε για την εκδρομη, θα πατε αλλη φορα!!! Κι εμεις την χανουμε την δικια μας...

Αλεξ πρεπει να ειναι γευστικο το γαλατακι, ειναι και θρεπτικο; αφου της αρεσει και κατι, εκανε προοδο! Επαθα πλακα με την πεθερα σου, δεν πηρε να ευχηθει στο εγγονακι της; Αντε και στα δικα μας να ξυπναμε στις εννια! Φτυστο το παιδι να μην το ματιασεις!

Φουφουκι φυγαν τελικα τα γειτονακια ε; Δεν πειραζει θα βρειτε εσεις τροπο να κανετε τα ξενυχτια σας; Ελπιζω να κοιμηθηκε νωρις το Στελλι, να ξεκουραστηκες κι εσυ!

Δεσποινιω ξαναχειμωνιασε μου φαινεται! Εμεις παντως φαγαμε κερασακια απο την κερασια μας!!! Κοκκινισαν επιτελους και η μικρη δεν τα χορταινει!!!

Μητση κι εσεις εκπαιδευση; εμεις το παλευουμε!!!

Μαγδουλι τι ωραια που κανετε βολτιτσες; κι εμεις δεν μενουμε μεσα πια! Παντως καιρου γιναμε! Βρε τι επαθε η αδερφουλα, αφου ηταν μονο το αυτοκινητο παλι καλα!!! Αντε με το καλο να γινει και ο γαμος!

Μαρακι μια με την σκαλα, μια με το καροτσι ελεος αυτα τα ζουζουνια, αφου δεν εριξαν και το καδρο παλι καλα! Τις κουρεψατε ε; κι η δικια μου θελει λιγακι, να δω ποτε θα το κανω γιατι ολο το λεω... Η μεση καλυτερα;

Στεργιακι να χαιρεσαι τον αντρουλη σου!! Αντε μπες να μας γραψεις κανενα νεο απο το μπουμπουκακι!

Οι υπολοιπες που ειστε καλε;;; Αχ, τωρα με το αντακι μου εδω θα αραιωσουν οι επισκεψεις μου, μου φαινεται!!! Φιλακια σε ολες!

Μαγδουλι μου τι γκαντεμια που κυνηγαει την αδερφουλα σου..μηπως να εκανε κανενα αγιασμο μηπως και δουν ασπρη μερα???αχ τι ωραια ετοιμαζετε γαμο!!ετσι στο αψε σβησε το αποφασησαν??ολο βολτουλες ειστε με τον Βασιλακι και τωρα που θα καλοκαιριασει ποιος σας πιανει!!!καλε τι ωραια πραγματακια που βγαζει ο κηπος σας μπραβο!!!!απολαυστε τα οσο μπορειτε....τωρα με την μετακομιση μην σε χασουμε ναι???

Αριακι ξαναχειμωνιασε δεν λες τιποτα αλλα βλεπω εσεις δεν πτοηστε και καλα κανετε αι στο καλο πια ολο μεσα και μεσα!!!αχ τι ωραια επιτελους βγηκαν τα κερασακια σας...τελειο το νεο με τον μπαμπα σας οποτε Ιουνιο Ιουλιο ποιος σας πιανει....παει θα σε χασουμε κι εσενα αλλα δεν πειραζει αρκει να περνας καλα!!!!!

Να'μαι πάλι!Έβαλα και τη Στελλίνα μου πριν λίγο και κάθισα.Βασικα είναι τώρα κάμποσες μέρες που η Αγγελική ξυπνάει για γάλα κάτι κουλές ώρες.Τη βάζω πρώτα εκείνη και μετά τη Στέλλα.Σήμερα μου φώναξε μία φορά για να της δώσω το υπόλοιπο γάλα αλλά μετά δεν ξαναμίλησε και κοιμήθηκε.Λέτε να μη χορταίνει;Αλλά πιστεύω δε θα κοιμόταν άμα το ήθελε ντε και καλά.Τελοσπάντων.Ποιος ξέρει;

Δεσποινάκι,έχω νεύρα,γιατί έχω κουραστεί.Κάθε μέρα κάνω τα ίδια.Σπίτι,φαγητό,παιδιά και μετά ξανά τα ίδια.Βαρέθηκα.Αυτό που με στεναχωρεί πιο πολύ είναι ότι ξεσπάω στα παιδιά και μετά το μετανιώνω. :cry: Ναι,6/9 είναι γεννημένο το Αγγελικάκι μου.Δε μείναμε μόνοι μας ρε.Κάνουμε την ίδια παρέα και με τα άλλα δύο διαμερίσματα απλά με αυτούς που έφυγαν είμαστε πιο κολλητοί.Κατά τ'άλλα και με τους άλλους μια χαρά. ;) Αναρωτιέσαι γιατί κοιμάσαι;Δεν ξέρεις ότι ο ένας ύπνος φέρνει τον άλλο; :lol::lol::lol: Καλέ κάτσε και κοιμήσου τώρα που μπορείς γιατί σε λίγο καιρό θα ξενυχτάς.Θυμάσαι τη Στεργιούλα; ;)

Αριάκι,καλέ τι λες;Θα αφήσεις το γάμο να πας για πουρνάρια; :lol::lol::lol: Μ'αρέσει που λες ότι δε θα πολυμπαίνεις γιατί θα είναι ο άντρας σου.Αυτό είναι λογικό καλέ.Τι φοβάσαι μη σε παρεξηγήσουμε;ΠΟλύ ευχάριστα τα νέα σας.Μπράβο.Θα είστε όλοι μαζί. :D Σκασίλα σου για τη Βαρκελώνη,αφού θα έχεις τον αντρούλη σου δε θα σε νοιάζει τίποτα.Καλέ τι νούμερο είναι αυτή η Μαριλού;Γέλαγε που έλεγε άουτς όχι πάλι; :lol::lol::lol: Για πολύ φάγωμα.Το Στελλίκο τώρα που γράφω,με φώναξε για να κάνει τσίσα.Της είπα όμως ότι άμα ξαναφωνάξει θα της κάνω ορό.Ετσι δεν το κόβω να ξανακουστεί μέχρι να κοιμηθεί. :lol::lol::lol:

Α πα πα.Ατέλειωτα αυτά τα νέα ρε παιδάκι μου.Σχολίασα πριν λίγο και μετά μπήκα και ξανασχολίασα. :P:P:P

Φουφουκα προσπαθησα να σου προωθησω τις φωτο αλλα δεν γινεται μου βγαζει λαθος διευθυνση αλλα βλεπω οτι στις ειχε στειλει και η Χαρα οποτε εχει προβλημα το mail σου :?

Καλημέρα κοριτσάκια!Πω πω νέα....

Άρια μπράβο που θα χεις το αντράκι σου.Τι έγινε του έδωσαν άδεια 2 μήνες;Και γιατί δε πάτε Βαρκελώνη νωρίτερα όσο έχει άδεια;ή δεν αλλάζουν τα εισιτήρια;

Τα κεράσια πως της τα δίνεις της μικρής;Πως βγάζεις το κουκουτσάκι;Γιατί πήρα και γω με είδαν που έτρωγα αλλά θα τα ζούμιαζα να βγάλω το κουκούτσι να τους δώσω.

Μετακομίζει η Μάγκυ;;;Πότε καλέ;Δε θυμάμαι να ανέφερε τίποτα.

Δεσποινιώ μπράβο Νο 1 που ξεκουνήθηκες και πήγες για καφέ και μπράβο Νο 2 που βρήκες τον κατάλληλο άνθρωπο για συμβουλές θηλασμού.

Εμένα οι εξετάσεις πήγαν τελικά για 10/6 και 24/6.Θα ανεβούμε οικογενειακώς τη δεύτερη φορά Παρασκευή με Τρίτη.Όσες πιστές προσέλθετε σε έξοδο!!(Αλεξάνδρα,Μάγκυ)

Χθες η Δήμητρα σκύβει να πιάσει ένα παιχνίδι και χτυπάει το μάτι της στη κόχη από ένα παιδικό τραπεζάκι που έχουμε ξύλινο της elc.Φούσκωσε και σήμερα μπλάβιασε...λυγμ λυγμ.Δεν έβαλα κάτι κακώς μάλλον αλλά σκέφτηκα βούτυρο στο βλέφαρο;;;

Τι σας λέω κάθε μέρα κάτι θα πάθουν...

Η πορτούλα για τη σκάλα ήρθε και για 3 εκατοστά δε ταιριάζει....Θα τη πάει ο άντρας μου σε σιδερά σήμερα αν κόβεται...Μα για 3 εκατσοστά έλεος!!!Τα άκουσα κιολας που δε μέτρησα καλά...

Πήγαμε Θερμαι χθες Φωτεινή.Είναι ένα καφέ μέσα σε παρκάκι(να το πω έτσι).Ξετρελάθηκαν οι μικρές με τα συντριβάνια.Μια κυρία που καθόταν σε ένα τραπέζι με τον άντρα της πήρε τη Χρυσανθούλα από το χέρι και την έκανε βόλτες εκεί γύρω γύρω.Ο σερβιτόρος τους έφερε αυτά με τη φωτιά που βάζουν στα παγωτά και στις τούρτε γενεθλιών τους τα άναψε και τρόμαξαν,μαζεύτηκαν πάνω μας.Ήρθαν και κάτι φίλοι μετά,ωραία ήταν.Πεθύμησα κρασάκι ποικιλίες και μουσικούλα.Ίσως τώρα που στρώσαν στον ύπνο έρθει η μαμα μου να κάτσει ένα Παρασκευόβραδο αφού κοιμηθούν να βγούμε.(κανένα Κούκο)Αχ τι καλά που θα ταν να έρθετε Φωτεινή...και όλες δηλαδή να μπορούσατε να έρθετε να πάμε...

Αντε σας αφήνω...να κάνω καμιά δουλειά.

Φιλάκια!!

Καλημερα κοριτσια!!!τελικα δεν το εφτυσα το παιδι κ ξυπνησε μια το βραδυ για πιπιλα κ μετα στις 7!!!χαχα

Μαρακι ποιες σε ξεμυαλισαν χθες καλε;;χαχα εμεις σου ειπαμε να κανεις κ καμια υπερωρια να τα προλαβαινεις αλλα δεν θες!!χαχαχα αα τι ωραια πραγματακια βγαζει ο παππους;μπραβο!!κι εμας μας εφερε τα πρωτα κολοκυθακια για την μικρη….τωρα σωθηκε…αν τα φαει…!!!κ ο καημος του είναι που δεν μπορει να φαει το αυγουλακι κ να πιει γαλα κατσικισιο,α δεν σας ειπα που εχει μια κατσικα σε διατροφη χωρις γλουτενη μηπως μπορει να πιει το γαλα της…χαχα εχουν μπει ολοι στο χορο!!!χαχαχα η αδερφη της Μαγδουλας μετακομιζει κ θα την βοηθαει.τα κερασακια εγω που της βαζω στα φρουτα τα κοβω με το μαχαιρι κ βγαζω το κουκουτσι,αλλα υπαρχει κ ένα εργαλειο.

Αωραια,ραντεβου σε έναν μηνα!!!αχ αυτή η Δημητρουλα!!!κι άλλο παρασημο;;;τι ωραια που περασατε χθες!!!

Φουφουκι ένα απογευμα δεν μπηκα κ ησουν μεσα;;τελικα κοιμηθηκε το Στελλακι;το καλοκαιρι κοιμουνται περισσοτερο;;λεω μηπως τα ναρκωνει η ζεστη κ ησυχασουμε καμια ωριτσα παραπανω…συλληπητηρια για τον συγγενη!!νομιζω πια ότι εχω γινει η επισημη προωθητρια μειλ!!σου εστειλα της Χαρας κ δεν γυρισαν πισω. Ωραιο το γαλα ρυζιου αλλα παλι δεν το πινει κ αυτό με ευχαριστηση….πραγματικα μου εχει σπασει τα νευρα…θα δοκιμασω κ το γαλα αμυγδαλου,ε μετα θα τα παρατησω….το Αγγελικακι πως το βλεπεις;δεν τρωει καλα ολη μερα;μορει απλα να θελει το γαλα για να νανουριστει…α γι αυτό τα νευρα;;story of my life!!!τουλαχιστον εσυ θα επιστρεψεις στην δουλεια κ θα βγεις λιγο από το σπιτι να κανεις κατι διαφορετικο….οσο για τα ξεσπασματα….παλι σε καταλαβαινω,βεβαια κ η μικρη δενμε βοηθαει για το αντιθετο,ολο μια αρνηση είναι….

Δεσποινιω ηρθε η πεθερα ,μας εφερε κ ένα βιβλιο’’ένα βραδυ στο σπιτι της γιαγιας’’ .τα ειπαμε κ στο τσατ,μην επεκταθω εδώ!!χαχαχα αα το άλλο ξεχασα να σας πω,ότι μου εφερε κατι πιτζαμες κ να φανταστειτε ότι νομιζα ότι είναι για την μικρη σε 1-2 χρονια…..ειπαμε αδυνατη,μικροκαμωμενη αλλα όχι κι ετσι…χαχα λες να πηγαινω παραλια;;χωρις αμαξι είναι λιγο πακετο!! Αμαν βρε Δεσποινα ,μην μας καταριπτεις ολους τους μυθους…δεν δυναμωνουν τα μαλλια;της δικια μου παντως πυκνωσαν όταν τα κοψαμε.τα ταιζεις κ το βραδυ τα πουλακια;καλε θα τα κακομαθεις…χαχαχα κοιμησου εσυ να φτιαχνεις επιδερμιδα….μετα θα προσπαθεις να κλεψεις καμια ωριτσα να κλεισεις τα ματια σου….

Αριακι τι ωραια νεα αυτά!!!αντε να χαρειτε τον μπαμπα σας κ εκεινος εσας!!!η Βαρκελωνη ηταν για τον Αυγουστο;;δεν αλλαζουν οι ημερομηνιες;αλλα δεν πειραζει,αφου θα ειστε μαζι!!ωχ μες την τριανταφυλλια επεσε;αλλα αφου γελουσε μετα η ζουζουνιτσα μια χαρα!!!το γαλατακι αυτό εχει τις μισες θερμιδες από το άλλο αλλα είναι θρεπτικο κ ελεγα αν το πινει με ορεξη να το καθιεωσω….αλλα αυτό το παιδι τιποτα δεν θελει….ναι δεν πηρε τηλ…με στεναχωρει από την μια…μεθαυριο δεν θα στεναχωριεται κ η μικρη;;κατά τα αλλα θελει να της την αφηνω για να βγαινουμε με τον αντρα μου….

Παω να τελειωσω φαγητο κ δουλειες γιατι εχουμε 2.30 παιδιατρο κ ειπα να φυγουμε νωριτερα για βολτα αν δεν μας πιασει καμια βροχη!!! φιλακιααααααα

Καλημερούδια!!!Τι κάνετε;Εμείς κοιμηθήκαμε σχετικά καλά,αν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι τελευταία φορά που με φώναξε η Στέλλα ήταν 12,20. :o:o:o Μετά άκουσα ένα νιαούρισμα από την Αγγελική,ούτε ξέρω τι ώρα ήταν και μετά ξύπνησε 7 γάλα και 9,30 κανονικά.

Χαρουλίτα,τι κουκλιά είναι όλα τους;;;Σκέτη γλύκα.Και ο στολισμός όλα τα λεφτά.Μήπως να το κάνεις επάγγελμα; :-?:-?:-?

Μαριώ,πάλι χτυπησε το μικράκι ρε;Κάνε έναν αγιασμό καλέ.Δεν έχουν και ησυχία τα σκατούλια.Λογικά η πόρτα θα φτιάχνεται δεν μπορεί.Τι στο καλό;Αχ,κι εγώ έχω επιθυμήσει να βγω για κρασάκι και ζωντανή μουσική.Τι ωραία!Την ηξερες την κυρία που την έκανε βόλτα;Μην πολυεμπιστεύεσαι.Τη γνώμη μου λέω έτσι;Μην παρεξηγηθώ,αλλά με τόσα που ακούω έχει φοβηθεί το μάτι μου.Α,για τα κεράσια που λες κι εγώ έδωσα στην αγγελική προχθές και ξετρελάθηκε.Τα έκοβα στη μέση με μαχαίρι κι έβγαζα το κουκούτσι.Ξέρεις πόσα έφαγε;Τα τσάκισε.Και κεράσια και φράουλες.Δοκίμασέ τα.Άντε βγήκαν και οι ημερομηνίες για την εξεταστική σου.Ωραία που θα πάτε όλοι μαζί.Μακάρι να ήμουν κι εγώ Αθήνα. :cry:

Αλεξανδρούλα,σου είπα φτύστο το παιδί εσύ τίποτα.Να τώρα τα αποτελέσματα.Α,καλά θυμόμουν ότι υπάρχει εργαλείο για το κουκούτσι από τα κεράσια.Δεν είναι ένα σαν αυτό για τις μπάλες του παγωτού αλλά πολύ μικρό;Προχθές είχα μπει στο σάιτ του cook shop.Τα ήθελα όλα πρώτον :lol::lol::lol: και δεύτερον είχε εργαλείο για να βγάζεις το κοτσάνι της φράουλας και άλλο για να κόβει τις φράουλες σε 7 φέτες.Τοσο δύσκολο είναι αυτό;Βεβαια μετά σκέφτηκα ότι θα είναι για επαγγελματίες για εξοικονόμηση χρόνου.Το καλοκαίρι σίγουρα τα βάζουμε πιο αργά,γιατί αργεί κιόλας να βραδιάσει.Οπότε και το μεσημέρι να κοιμηθούν παραπάνω δεν πειράζει.Βεβαια,εγώ σκέφτομαι κατά τις 5 το πολύ 5,30 να τις πηγαίνουμε θάλασσα μέχρι τις 9,30 και μετά να γυρνάμε να παίζουν λίγο εδώ και μετά μπάνιο και νάνι.Ελπίζω να μας βγει καλό το πρόγραμμα.Ανυπομονώ.Ευχαριστώ και για το μειλ. ;) Θα φύγω για δουλειά,αλλά από την άλλη το μυαλό μου θα είναι εδώ.Να'σαι καλά και για τα συλληπητήρια. :| Με νόημα το βρίσκω το δώρο της γιαγιάς στην Κωνσταντίνα.Βρε μήπως οι πιτζάμες ήταν για την Κωνσταντίνα για όταν θα την αφήνετε εκεί; :lol::lol::lol::lol: Να μας πει τι έγινε στον παιδίατρο.

Αυτά,το καθήκον μου το έκανα και πάω για τσατ. :D

Καλησπερα φιλεναδιτσες ειπα να μπω δυναμικα με τα δικα μου γιατι εχω κατι νευρα κροσια κ μετα σχολιαζω :twisted::twisted: γυρναω απο την δουλεια ερχεται κ ο αντρας μου την ωρα που ξαναφευγα κ μου λεει οταν γυρησεις θα βγω με τον πολυ για καφε καταλαβες ο κυριος παλι εγω με το παιδι κ αυτος για καφεδακι ενω τοσο καιρο που του λεω να αφησουμε το μικρο να παμε για ενα καφε οι 2 μας δεν θελει τεσπα του το φυλαω εννοια σου :mrgreen::mrgreen:

Φουφουκακι μου συληπητηρια μικρη μου εγω αυριο θα χω την τυχει να ακουσω ζωντανη μουσικη κλεισανε ενα κεντρακι για το γαμο 8 το βραδυ κ σημερα της ειπαν οτι θα χει κ ζωντανη μουσικη αρα μια χαρα!!!!!

κι εγω τα θελω ολα τα εργακεια για κουζινα εχω αρκετα αλλα αναθεμα κ αν τα χρησιμοποιω αφου να ναι καλα η πεθερουσκα που μαγειρευει παντα αυτη τον τελευταιο καιρο

καλε η ινα μετακομιζει κ θα με βοηθος της..ευτυχως εχω κ τον αλεξανδρουκω που σας ξεμπερδεψε..

καλα ρε συ κ συ πεθεροππληκτη εισαι τι γαιδουρα ειναι αυτη...απο τοτε που χει να σε δει σε ξεχασε μαλλον εξου κ οι πιτζαμες...

καλα αριακη πολυ γελασα με το μαριλουκι κ της τριανταφυλλιες κ μενα οπου χτυπησει μετα παει κ κανει αουτς η να το κανω ντα ντα..

τι καλα θα χετε τον μπαμπακα σας μπραβω μωρε..

λετε για κερασια εμενα εχει ταραξει τα μουρα κ κανει κακα 4 φορες τη μερα με ολα τα φρουτα που τσακιζει..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...