Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μπεμπάκια 8ου-9ου-10ου 2010 Νο. 5! Πάμε πάλι από την αρχή


Recommended Posts

Δεσποινιω γλυκο μου παραπονιαρικο κοριτσακι εμεις τα παμε στο msn αρα ξανα απο εδω σου λεω βουρ για σεξ!!!!!!!

αλεξανδρουλα μου γλυκια παλι σε παιδευει το πετιτακι???δευτερα εχω ρεπο λες να μας κατσει για καφεδακι??δοκιμασες το κολπο με τα παγακια εμενα σου λεω επιανε πολυ...ασχετα που γεμιζαμε νερα :evil:

αριακη μου χαιρομαι που επανακαμψατε γρηγορα σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια κ σενα ομως η κορακλα δεν παει πισω!!!!

συμπεθερα που σαι μαρι παλι θα βγω στη νικολουλη????

post-14765-13873939306926_thumb.jpg

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καλα φωτεινουλα υπεροχα ολα τα ρουχακια για τα κοριτσακια φιλεναδα υπαρχουν απειρες επιλογες για τα αγορακια πολυ λιγοτερα καλο αυτο βεβαια γιατι εγω εχω κολημα με τα ρουχα οποτε ευτυχως γιατι θα μου φευγαν ολα τα λεφτα σε ζουζουνιαρικα ρουχα...εβγαλα χτες της βαφτησης οσα ειχα αλλαξει για πιο μεγαλη ηληκια πανω απο 25 συνολακια μετρησα!!!αχ παλι θα σιδερωνω 50 ωρες :evil::(

μαρακι μου δυναμικη μου μανουλα θα κανεις ρε κ τριτο αλλα σιγα σιγα ρε σουπερ μαμα θα σε εξοντωσουν στο τελος...εξεταστικη τελικα ποτε θα γινει τωρα εγω στης 17 παλι δουλευω γκρρρρ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλα μιτσακο εμεινα με την γριουλα ακομα κ οι γριουλες το μυαλο τους το χουνε στο λαδομα απαπαπα.

κ εμενα το καμαρι μιλαει πολυ χτες εμαθε κ σχεδον 4 χρωματα να αναγνωριζει αφου του λεω δειξε το πορτοκαλι τουβλακι στη γιαγια κ πιανει το πορτοκαλι λαστιχακι στα μαλλια μου κ κανει κ ατο ποτοκαλι καραφλιασαμε!!!!!επισης αλλο αστειο ειναι οτι ερχεται κ μου λεει ο μαι γκας(οh my god εννοει το ακουσε μια φορα κ το λεει συνεχεια ) ενα τεατιο(τεραστιο )μαμουνι ελιωσα!!!!!

post-14765-1387393930703_thumb.jpg

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μπήκα λίγο να σχολιάσω,για να μη μαζευτούν πολλά πάλι. :P:P:P Όχι τίποτα,δεν έχει μπει και η Χαρά ακόμη. :lol::lol::lol:

Αλεξ,ναι!Οι τηγανιτές πατάτες χωρίς τύψεις είναι.Φοβερές!!! ;) Δε βλέπεις;Είναι και στο τοπ 5.Βασικά τι θέμα αν ανοίξουμε για το τσατ;Είδαμε και όταν ρωτάγαμε πού μπορούμε να μιλάμε όλες μαζί,τι απάντηση πήραμε. :evil:

Μαγδούλα,κουρασμένη είμαι μωρέ,αλλά θα μου περάσει.Ελα ρε έμαθε και τα χρωματάκια ο βασίλης;Εμένα η μικρή τα λέει όλα "μπλεεεεε".Το λέει και γεμίζει το στόμα της. :lol::lol: Κι εσένα τραβάει το πουλί του;Ε,ρε εμείς που έχουμε κορίτσια τι έχουμε να τραβήξουμεεεεεεεεεε!!!!!!!! :lol::lol:

Φιλάκια,τσούπρες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

και συνεχιζω απο εκει που μεινα γιατι καποιες.....εστω και καθυστερημενα με παρεσυραν στο τσατ!!!!

Φουφου τι επαθες καλε γιατι επεσες???θα βγαλεις την πανα απο τωρα στην Αγγελικουλα???μηπως ειναι λιγο μικρη??ετσι τις εφτιαχνα κι εγω τις πατατες μεχρι που πηρα την tefal με μια κουταλια λαδι και ειναι ακριβως το ιδιο!!!εμενα μου ηρθε η ιδεα οταν ξαναπαρω φρεσκα ψαρια να παω στη θαλασσα να τα καθαρησω.εγω απο ψαραδικο τα περνω αλλα δεν τα καθαριζουν Ηπειρος τι περιμενεις........

Μαγδουλα καλο ειναι που και που να ριχνετε κανενα ματσακι για να μην βαριεστε :lol::lol::lol: κι εγω οταν με πριζει αυτο λεω ''φυγε να μην σε βλεπω''αλλα ποτε δεν εχει φυγει...παλι εισαι μεσα στις εκλογες???δεν ειναι σειρα καποιου αλλου τωρα???

Αλεξ αφου ησουν κι εσυ ακριβως το ιδιο με την Κωνσταντινα αρα ξερεις απο πρωτο χερι γιατι τα κανει....εγω απαισιοδοξη??????εγω?????αν ειναι δυνατον πως τολμας και λες κατι τετοιο??? :lol::lol:

Αριακι ειστε ετοιμοι για τις καλοκαιρινες σας εξορμησεις μπραβο!!!εφαγες και το κινητο στο κεφαλι απαπα ζορικο το Μαριλακι εχει να κανει νουμερα στην πεθερα...σηκω σηκω κατσε κατσε θα την εχει και αν τολμησει να φερει και αντιρρηση ξυλο :lol::lol::lol::lol:

Φωτεινη τελεια τα φορεματακια ολα μου αρεσαν!!!ειδες ρε παιδι μου ποσες επιλογες εχεις για κοριτσακι!!

αντε επιτελους καταφερα να τελειωσω με μια 6ωρη διακοπη!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

λοιπον κ συνεχιζω απο το σπιτι μη μου μεινουν τα υπολοιπα κοριτσακια παραπονεμενα που δεν σχολιασα ;)

κ συνεχιζω με ρουλιτσα βρε τον κυριουλη να θελει κοτζαμ διμετρη κουκλα δικηγορινα με 100 ε καλα εκανες κ τον εστειλες να φυγει να παει αλλου :lol::lol::lol:

βαλτε φωτο απο τα ζουζουνακια θα σας βαλω κ απο θαλασσα εγω!!

πολυ συγκηνηθηκα με την καρτουλα κουκλιτσα μου εγω στη μαμα θα της δωσω οταν παω γλαστρουλα αλλα την προηγουμενη βδομαδα που χα παει της εκανα ενα κομμωτηριακη δωρο να ανανεωθει κι αυτη μωρε μου..

η αδερφουλα φουσκωνει σαν την φαριναπ ανυπομονω για μικροσκοπικο μωρακι!!!!!!!

μητσακο πες στον αντρουλη να λαδωσει εμενα οταν εδινε για μηχανη διπλωμα τους ειχαν κοψει ολους οσους δεν ειχα λαδωσει κ ξανα μανα μετα εμενα του χε κοψει κ ειχε λαδωσει οποτε μια χαρουλα.17 δουλυω παλι εγω γιατι η μια κοπελα εχει εξεταστικη η αλλη παει στο χωριο να ψηφησει κ θα μας φερουν κ ενα δανεικο ατομο που ταν κ την αλλη φορα γ...μω τα παιδια με 2 γιους 19 κ 2 μηνων ειχε μαλλιασει η γλωσσα μας αφου τελειωσαμε κ εμεις καθομασταν κ μιλαγαμε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στην πεθερουλα της πηρα μια μικρη τριανταφυλιτσα για τη γιορτη μαμας κ της εγραψα χρονια πολλα μανουλα γιαγιακα πεθερουλα κ την εβαλε στο πορτοφολι της η γλυκια μου.

καποια ελεγε για την θαλασσα παγος ηταν αλλα εγω ειμαι αναισθητη παντα 1 μαη ξεκιναω το μικρο δεν τον εβαλα μη ξυλιασει.εμενα μου εφερε ενα τριανταφυλλο το κοψε ο παππους κ μου πε χιονια πολλα το γλυκο μου..ειναι αφασια σημερα ετρωγε παιδακι μονος του χαχαχα

λοιπον την κανω παω για μπανιο με τους βρυκολακες παρεα!!!στην δουλεια πηγα να μπω για τσατ αλλα λυσαξανε με τη βροχη σαν τα σαλιγκαρια τρελη δουλεια ειχα :twisted::twisted: ειχα κ ενα ωραιο περιστατικο ;);) χαχχαχα μια μανα μονο που δεν συμφωνουσε με το γιο για τα προγραμματα μονο στα χερια δεν πιαστηκανε κ εγω διαιτητης..χαχαχαχα

μητσακο εγω καθε χρονο για αδεια ελεγα διαλεχτε οποτε να ναι κ οτι περισευει πειτε ετσι κ φετος με βγαλανε παλι εκτος αρα οτι μενει θα παρω...ο αντρας μου ειπε να κανω θεμα εγω λεω να δωσω τοπο στην οργη..

βικουλα ελενακι κ τουιτακο καλε μπειτε μας λειπετε παλι θα παρω σβαρνα στα κινητα μου φαινεται!!!

καληνυχτουδια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κ σχολιαζω κ το πεσιμο απο τη σκαλα τωρα το ειδα κ επαθα σοκ μαρακι μου τη λαχταρα κ αυτη καλε αφου εκανα παναγια μου κ τρομαξε κ ο αντρας μου λεει τι επαθες καλε...κ εγω την τρεμω την σκαλα...σιδερενιο το καμαρι μας αυριο θα σας στειλω κ φωτο κ απο το δωαμτιακη μας πολυ καλη ιδεα..το τσατ μου σπαει τα νευρα :twisted::twisted:

επισης φιλια στεργιουλα κ μπουμπου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κοριτσάρες!!!

Καταρχήν Δεσποινιώ βγάλε αυτή τη μαυρίλα από το προφίλ,την είδα πρωί πρωί και σκιάχτηκα η γυναίκα!!Πένθος έχουμε καλέ;;;;Έφυγε ο αντρούλης σου για μια μέρα και έμεινε "άδεια η αγκαλιά"!!!Πως κάνεις έτσι καλέ;;;;Σε λίγο θα τις αναπολείς αυτές τις στιγμές ηρεμίας....

Φωτεινή μια χαρά η μπουμπού και τα φορεματάκια που μας έβαλες super.Μια σταλιά σαραντησμένο μωρό και θα φοράει και φόρεμα έ;;Α πα πα αυτή η κόρη θα σας πάρει τα μυαλά!!!

Αλεξάνδρα μου πες μας ότι ήσουν και συ φωτοκόπια της Κωνσταντίνας μικρή να ηρεμήσουμε...χα χα.Πλάκα πλάκα χθες διάβαζα στις συνταγές της παρέας,για διατροφή χωρίς γλουτένη και γενικά τι πάθηση είναι αυτή που προκαλείται από τη μη ανεκτικότητα.Φαντάζομαι τα χεις διαβάσει γι αυτό δε στα προώθησα.Όντως τραβάει ζόρι το πετικάκι που λέει και η Μάγκυ αλλά και εσύ.Είδα και συνταγές με όλα αυτά τα αλλαμπουρνέζικα κινόα κλπ που λέει η Χαρά.

Μάγκυ μου,τι έγινε κλείσανε για εκλογές 17 και δεν ενημερώθηκα;;;16 γράφω αλλά μάλλον δε θα γίνουν αν είναι οι εκλογές εκείνο το ΣΚ.Μπράβο με τη θάλασσα που μπήκες,τολμηρή,εγώ το νωρίτερο έχω μπει 20/5 και αυτό προ μωρών και Ρόδος,πιο ζεστά τα νερά φαντάζομαι από Αθήνα.Τώρα με τα μωρά καλό Ιούλιο θα πάμε για μπάνιο.Κρυφογέλασα με τη φαρίνα up!(είμαστ και στη δουλειά μη ξεχνιόμαστε).Και γω τράβηξα το δωματιάκι τους αλλά δε πρόλαβα να το βάλω,ήθελε ο άντρας μου το laptop 2 βράδια τώρα.

Σας φιλώ καλό ΣΚ!Αύριο έχω βάπτιση 12,30 το πρωι και θα πάω μόνη με τις μικρές.Να δω θα τις κάνω καλά ή θα βλέπει ο κόσμος μια τρελή να φωνάζει στο προαύλιο.Τους έχω και φούστες με κορδέλες και ασορτί μπλουζάκια,θα βγάλω φώτο να στείλω.

bye!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα,κοριτσάκια μου!Τι κάνετε;Τι τρελή βροχή είναι αυτή σήμερα;Μιλάμε ρίχνει καρέκλες,δεν έχει σταματήσει λεπτό από χθες το βράδυ.Εν τω μεταξύ σφουγγάρισα και είχα ανοίξει την μπαλκονόπορτα του σαλονιού και πιτσίλαγε και μπαίνανε μέσα νερά.Λυσσάει.Όπως καταλάβατε καθάρισα το σπίτι κι έκανα και τα κορίτσια μου μπάνιο για να μην τις έχω το βράδυ.Έτσι κι αλλιώς έτσι όπως είναι ο καιρός έξω δε θα βγούμε.Σήμερα θα είμαι μόνη σαν το λεμόνι,οπότε καλύτερα μπάνιο τώρα παρά το βράδυ. ;) Τα γειτονάκια αρχίσανε τη μετακόμιση.Σε λιγότερο από μία εβδομάδα θα κοιμούνται στο σπιτάκι τους.Γυρνάνε κομμάτια τα φιλαράκια μου κάθε βράδυ και παραγγέλνουμε πιτόγυρα να τρώνε κι αυτοί να χαλαρώνουν και λίγο με την παρεούλα.Εχθές ψάχναμε να βρούμε τρόπους για να συνεχίσουμε τα ξενύχτια μας. :roll: Εχουμε πάθει στέρηση.Τους βλέπουμε μόνο τα βράδια πια.Δεν πειράζει καλά να είναι να πάνε στη φωλίτσα τους. :)

Δεσποινιώ,τι είναι αυτό το άβαταρ και τα τραγούδια;;;;Επειδή λείπει ο άντρας σου ή τίποτα άλλο;Γιατί απ'ότι θυμάμαι μόνο για 2 ημέρες πήγε στην Ξάνθη. :? Θα σε φάω κακομοίρα μου!!! [smilie=boxing.gif][smilie=boxing.gif] [smilie=director.gif] [smilie=director.gif] [smilie=director.gif] Σύνελθε!!!

Μαγδούλα,κι εγώ είχα κάνει πολύ παλιά μία φορά μπάνιο πρωτομαγιά στο αλεποχώρι και είχα ξεπαγιάσει.Θέλω κι εγώ να ξεκινήσω,αλλά πού;Με το χαζόκαιρο!!! :x Καλά έκανες το διαιτητή σε μαμά και γιο;Δεν ντρεπόντουσαν να τσακώνονται μπροστά σε κόσμο; :?

Μαράκι,καλά να περάσετε αύριο στη βάφτιση!!! :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαρακι μου δεν ειναι αυτος ο λογος που τα εβαψα μαυρα!!!!καλα να περασετε αυριο και να δεις που τα κοριτσια σου θα καθησουν Παναγιτσες!!!

Φουφουκα τα ειπαμε και στο τσατ.... :YMHUG:

Μαγδουλα μπροστα σου ηρθαν κι αυτοι να τσακωθουν ... περασε και η ωρα σου λιγο με αυτους!!καλα λεει ο αντρας σου μην το αφησεις ετσι για την αδεια να ζητησεις κι εσυ οταν σε βολευει εσενα και οχι οτι περισσευει!!

κι εγω σχεδον καθε χρονο ξεκινουσα τα μπανια πρωτομαγια αλλα τωρα μ αυτον τον καιρο που ολο φυασαει και βρεχει οχι για θαλασσα ειναι αλλα για καλοριφερ :evil::evil:

σημερα δεν με βλεπω να πηγαινω σχολη το εχω παρα κανει τελευταια αλλα δεν με νοιαζει κιολας αφου μαθημα δεν κανουμε παμε μονο και μονο για τις απουσιες και κ@λ@βαραμε...αι στο καλο πια!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλά ρε συ Δεσποινάκι,να σε ρωτήσω κάτι;Δεν ντρέπονται να πηγαίνετε εκεί και να μην κάνετε μάθημα;Σας κοροϊδεύουν μέσα στα μούτρα σας!Καλά κάνεις και δεν πηγαίνεις.Ε,μα πια!Ρε συ κι εδώ έβγαλε κρύο,αν και τώρα κόπασε κάπως η βροχή,αλλά το κρύο παραμένει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας κοριτσακια!!!καλε ανοιξη εχουμε ή φθινοπωρο;;τι βρωμοκαιρος!!!η Κωνσταντινα μαλλον ειδε ότι πηρε κανα γραμμαριο κ αρχισε εντατικη διαιτα παλι….θα κλεισω παλι ραντεβου κ θα παρω παλι σβαρνα τους γιατρους….φωναξα κ στον αντρα μου γιατι μου ειπε ότι τα τραγικοποιω,μια φορα δεν εφαγε το παιδι…μαλλον σε άλλο σπιτι ζει..δεν εξηγειται αλλιως…λες κι εγω με μια φορα θα παθαινα υστερια…τωρα αισίως είναι 6 ωρες νηστικη!!την εβαλα για υπνο.πριν την μαλωσα που εφτυνε το φαι κ την εβαλα για υπνο κ κλειστηκα κι εγω στο δωματιο μας,μετα ειπε να μας τα φτιαξει ο μπαμπας κ την εφερε κ αρχισε τα δικα της…φιλακια,με χαιδευε στα μαλλια στο προσωπο κ ξανα φιλια.της ελεγε δωσε στο μπαμπα ένα φιλακια κ εδινε σε μενα παλι…την πηγε να φαει αλλα δεν του εκανε την χαρη….

χθες εφτιαξα κατι πιτσες...φοβερες....3 γευσεις παρακαλω....!!!!κ σημερα εφτιαξα μια κολοκυθοπιτα που μια απο εσας ειχε βαλει την συνταγη..αλλα δεν θυμαμαι ποια!!!παντως βγηκε τελεια!!!

Μαγδουλα μου παλι στις εκλογες;;μου φαινεται εισαι πολύ καλη γι αυτό ξεγλυστρανε οι αλλοι…δεν πειραζει όμως θα μιλαμε στο τσατ,ή στο msn καλυτερα…αμα είναι 10λεπτοι οι τσακωμοι δεν τρεχει τιποτα…φανταζομαι τι καλα που θα περασατε μετα…χαχα καλα αμα καταφερει να κανει τακτικο ένα μωρο να είναι τακτικο με τα παιχνιδια του να μας το πει κι εμας…χαχα Δευτερα είναι κ η γιορτουλα του κοριτσιου μου!!!!μαλλον θα ετοιμαζω κανενα γλυκακι για τις επισκεψεις μας!!για πειτε καμια ιδεα….βρε το μαμουνι που είναι κ μαγκας!!εμαθε κ τα χρωματα ε;μπραβο!!! πηρες κ στην πεθερουλα δωρακι;μα τι νυφη εισαι εσυ!!!!

Φουφουκι φοβος κ τρομος η Χαρα ε;χαχα κι εγω γι αυτό μπαινω γιατι από μερα σε μερα θα εμφανιστει… ναι ,η αληθεια είναι ότι δεν βλεπω ενδιαφερον όταν προκειται για τεχνικα θεματα… κι εγω βρεχει από το πρωι….ευκαιρια για δουλειες ε;;που την βρισκεις κάθε μερα την ορεξη;;φτου φτου!!!μονη σημερα;κι εμενα θα βγει μαλλον ο αντρουλης οποτε να τα πουμε…βρηκατε τροπους να ξενυχτατε;καλε να τους φιλοξενειτε,μια εσεις μια αυτοι…

Δεσποινα Δεσποινα Δεσποινα….τι θα κανουμε με την περιπτωση σου;;;τι εγινε κμαυρισες ετσι;;; καλε εσυ που ολο υποστηριζεις την Κωνσταντινα δεν ειδες το ΑΛΛΑ;;;εγω από 1 ετους αρχισα να τρωω το φαι μου…κ γαλα επινα το κανονικο,ενταξει εκεινη δεν μπορει να το πιει αλλα ας ετρωγε κατι τελοσπαντων…

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Φουφου δεν φταινε οι καθηγητες σχεδον ολα τα μαθηματα ειναι 2 ωρες θεωρια και 3 ωρες εργαστηριο το καθε μαθημα εργαστηριο ομως δεν υπαρχει!!!μαλλον υπαρχει αλλα δεν υπαρχουν τα υλικα για τις εργασιες οποτε τοσες ωρες τι να κανουν κι αυτοι οκ τις ωρες της θεωριας λεμε προφορικα αυτο που πρεπει να γινει στο εργαστηριο τις 3 ωρες των εργαστηριων τι να κανουμε??κοιταζουμε ο ενας τον αλλον και συζηταμε για την πολιτικη κατασταση της χωρας βλακειες δηλαδη

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κούκου!!!Η Αγγελικούλα,ακόμα κοιμάται αν και λέω να πάω να την ξυπνήσω τώρα,για να κοιμηθεί και το βράδυ.Τελείωσα και το βιβλίο μου,έρεψα στο κλάμα μιλάμε και τώρα θέλω άλλο!!!!!!!!

Αλεξανδρούλα,καλά τα λέω εγώ μαλαγάνικα!Για τέτοια είναι πρώτα,αγκαλίτσες φιλάκια και τα σχετικά.Ναι,καλέ!Γιορτάζει το κορίτσι μας τη Δευτέρα.Κάνε κανα γλυκό με μπισκότο.ΠΟλύ συγκεκριμένη είμαι ε; :lol::lol::lol: Πόσα έφτιαξες ρε;Χρυσοχέρα μου εσύ!!! :D Δεν έχω πάντα όρεξη,αλλά δεν μπορώ να έχω και το σπίτι βρώμικο,οπότε καθαρίζω.Βασικά έχω ξαναπεί ρε,ότι δεν έχω και τα πολλά έπιπλα,έχουμε μόνο τα βασικά αφού το κανονικό μας σπίτι είναι στην Αθήνα.Αρα ίσως να μου είναι πιο εύκολο και γι'αυτό.Να σου πω η μία λυση που είχαμε σκεφτεί παλιότερα είναι ότι αν κοιμούνται τα παιδιά θα τα αφήνουμε σε όποιο σπίτι είμαστε,άρα θα δρούμε κι εμείς ανενόχλητοι. :lol::lol::lol:

Α ρε Δεσποινιώ,θα σε ρωτήσουν για κανα φάρμακο και θα τους απαντήσεις για τον ΠΙκραμένο. :lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάκια κουκου!Εγώ εδώ Σαββάτο μεσημέρι.Πήγα στη βαφτιση με τα κορίτσια.Κουκλάκι το μωράκι,7 μηνών με στεφανάκι με λουλουδάκια ολοστρόγγυλο!!Αχ ζήλεψα και ας είχα αγκαλιά τις κόρες μου.Όλα ωραία κάτσανε ,ήταν και οι νονοί τους εκεί και με βοήθησαν και πάμε να φύγουμε η Δήμητρα να μη κάθεται στο καρότσι.Δεν τη έδεσα και γω δε μου κοψε και κάνουμε λίγα μέτρα και πάρτην κάτω.Έσκισε τον αγκώνα της τρέχαν αίματα,λερώσαμε τα κάλά τα ρούχα.Τέλος πάντων μέσα στα κλάμματα και μόνη την έφερα σπίτι,έβαλα betadin τους έδωσα γάλα και κοιμήθηκαν.Ουφ......Επεισόδιο αυτό το παιδί.

Αλεξάνδρα μου εγω στην έδωσα τη συνταγή για τη κολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο και όλως τυχαίως έκανα και γω τη Τετάρτη που μας πέρασε,χαίρομαι που σου άρεσε.Κρίμα να κάνεις τόσα πράγματα χρυσοχέρα και να μη μπορεί να φάει το Κωνσταντινί.Α ναι γιορτάζει τη Δευτέρα,τι καλά να μασταν κοντά να τρώγαμε τις ΄λιχουδιές που θα ετοιμάσεις.Άσε βρε τους γιατρούς,φάση περνάνε,και τα δικά μου σα σπουργίτια τρώνε.Δώσε της λίγο χρόνο.

Τελικά έβγαλε ανακοίνωση το πανεπιστήμιο οι εξετάσεις της μιας ενότητας που δίνω δε θα γίνουν 16/6 λόγω εκλογών.Θα βγάλουν απο βδομάδα νέα ημερομηνία.Το άλλο 10/6 κανονικά,θα έρθω Αθήνα αυθημερόν.Και τώρα πρέπει αν αλλάξουμε εισιτήρια γιατί είχαμε κανονίσει να ανέβουμε όλοι μαζί με τα μωρά.

Χθες με πήρε η αδερφή μου και εκλαιγε.Είναι βιολόγος και δουλεύει στο wwf στη Θεσσαλονίκη.Τους ανακίνωσαν ότι δεν έχουν πόρους και τέλος Ιουνίου κλείνει το παράρτημα,οπότε σταματάνε από τη δόυλειά.Δε το περίμενε της ήρθε ξαφνικό.Νοίκιαζε το σπίτι της εδώ Ρόδο για έξτρα εισόδημα και επειδή της είχε φέσια αυτή που το νοικιάζει της κάνει έξωση ο πατέρας μου.Οπότε μένει και χωρίς δουλειά και χωρίς το ενοίκιο.Και πληρώνει νοίκι Θεσσαλονίκη δεν έχει και λεφτά στην άκρη.Δύσκολο να βρει και δουλειά στο αντικείμενο της,ασχολείται με τα περιβαλλοντικά.Σκέφτεται και για εξωτερικό.Το άκουσε η μάνα μου,κλάμα,οδυρμός και δω.Της λέω τη στη Θεσσαλονίκη τι εξωτερικό πάλι μακριά δε θα ναι;;;Λέει είναι αλλιώς αν πάθει κάτι πετάγομαι,αν είναι μακριά μέχρι να πάω....

Τέλος πάντων ελπίζω κάτι να βρεθεί μη πάει στην ανάγκη σερβιτόρα.Αμαρτία είναι έχει και master και πολλά προσόντα.

Αυτά σας ζάλισα.Περιμένω τον άντρα μου και τα κορίτσια να ξυπνήσουν να μας βγάλει για καφέ!Και δω χθες βροχή αλλά σήμερα χαρά Θεού αν και έπεσε η θερμοκρασία.

Στη βάφτιση οι μπομπονιέρες ήταν γλαστράκια με αληθινό λουλουδάκι,πρωτότυπο,μου άρεσε το βαλα στο παράθυρο.Αλήθεια η βάπτιση του ανηψιού της Χαράς πότε είναι;Αυτό το ΣΚ;

Φιλιά να περνάτε καλά!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα!!! Απο το πρωι μου λεεει τσις τσις κ παει στο γιογιο,βεβαια ταχει ηδη κανει αλλα η προθεση μετραει!!!!

Ποσο ζηλευω οσες μπορειτε κ μπαινετε απτη δουλεια στ φορουμ,αν ειχα εστω 5 λεπτα τη δυνατοτητα θα εμπαινα καθημερινα.....ομως οταν γυρναω σπιτι στις 6 κ ακομα δεν εχω φαει ποσο μαλλον να ταισω παιδι να μαγειρεψω κ να τολμισω να ξεκουραστω!!!!τερμα η γκρινια ομως θα με ακουσει ο αντρας μου κ θα μου με πει παλι γκρι γκρι γκρινιαρουλα.

Ναι αλεξανδρα για μενα τα κανω αλλα απο το καλοκαιρι που εβγαλα παγκο ολο κ καποια μου παραγγελνει κατι!!

Μαγδα εισαι αγιος ανθρωπος που υποχωρεις στην αδεια......το παιδι σου ειναι πολυ μπροστα,χρωματα???!!!!

Ντεπακι βαφτισουλα ε!???κ εμεις την αλλη βδομαδα.θα του βαλω το βαφτιστικο του :lol:;) δεν τοχει βαλει καθολου κ του κανει γιατι περσυ ηταν μεγαλουτσικο...

Φουφουκα λημνο ε???? αλλη ζωη....κατι μεσα μου μου λεεει οτι καποια στιγμη θα τα αφησω ολα κα θα παω επαρχια....με η χωρις φαρμακειο....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

HELLOOOOO!!!!

Μπηκα να δωσω το παρον ,μην παρει η συμπεθερα τα ορη τα αγρια βουνα για να με βρει παλι :lol::lol:

Την καταννοηση σας ζητω και αυτην την εβδομαδα γιατι το Σαββατο ειναι η ομιλια και εχω και 2 εφημεριες αυριο και Τεταρτη οποτε τρεχατε ποδαρακια μου..... :twisted::twisted::twisted:

Η βαφτιση ηταν τελεια,το καψαμε το πελεκουδι :lol::lol: η Μιμι εδωσε ρεσιταλ,μεχρι και στο τραπεζι χορεψε :o:o ο στολισμος αρεσε πολυ,βεβαια εντοπισα πολλες ατελειες τελικα αφου λογω αποστασης δεν μπορουσα να παω στην εκκλησια να μετρησω ακριβως καποια πραματα αλλα για 1η φορα καλα ηταν ;)

Ευχαριστω πολυ-πολυ τη ΡΟΥΛΑ :!::!::!::!: Μου εστειλε τελεια πραματακια και μια καρτουλα που πολυ συγκινηθηκα :) Θα σε παρω τηλ να τα πουμε επ'ακριβως ;) Sorry poy den to exv kanei akoma :oops::oops:

Σας στελνω mail να παρετε μια γευση,αν και δεν τραβηξα πολλες με τη μηχανη μου :cry:

Αν καταφερω θα μπω αυριο απο τη δουλεια καποια στιγμη ;) Φιλιααααα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερούδια!!!!!!!!!!!

Από που να ξεκινήσω....Καταρχήν από τις εορτάζουσες!!

Έλενα μου πολύχρονη,αισιόδοξη και δυνατή να ευχηθώ!

Κωνσταντινί χιλιόχρονο να σε χαίρεται η μανούλα σου και να της προσφέρεις μόνο χαρές!!!

Μου διαφεύγει κάποια;;Νομίζω όχι..Ε σίγουρα όλες θα χετε και από κάποιον-κάποια οπότε να τους χαίρεστε όλους!Εγώ έχω τη κουμπάρα μου που μας πάντρεψε και νονά του άντρα μου...

Χαρά να σας ζήσει ο παίδαρος,καλοφώτιστος!Καλέ η Μιμίκα ίδιο γερμανιδάκι,ρουζ της έβαλες καλέ;;;;;

Η ανηψιά δε, είναι ίδια εσύ,το βλέμμα τα μάτια...όντως υπερπαραγωγή τα κολιεδάκια της οι μπαλαρίνες της!

Ο στολισμός πολύ καλός,λίγο το background τα χάλασε για τις φωτογραφίες....ΆΞΙΑ!

Τσαγκαροδευτέρα σήμερα...ξεκίνησαν και οι πανελλήνιες...δίνει η κόρη του συναδέλφου μου εδώ και μας έχει πρήξει...μα γιατί τα αγχώνουν τόσο τα παιδιά..άστα και ότι κάνουν...

Φωτεινή ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον για την αδερφή μου αν και αυτή θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια Βόρεια Ελλάδα και σαν έσχατη λύση θα ρθει Ρόδο,δεν της αρέσει η ζωή εδω έχει συνηθίσει σε πιο γρήγορους ρυθμούς.Πως περάσατε χθες,ξεσάλωσε ο Αλεξανδρούκος με παρέα;;;

Και γω ήμουν μόνη,πήγα πήρα ένα καφέ και τις πήγα και τις ξαμόλησα στο εξοχικό των γονιών μου.Έχει κούνιες,γκαζόν.Τρέχαν,παίζαν,μέχρι ούζο τις πότισε ο παππούς!

Γυρήσαμε σπίτι,κοιμισμένες τις ανέβασα...

Το απόγευμα πάλι ρεσιτάλ!Πήγαμε για καφέ,αυτές πάνω στο τραπέζι και εμείς να κρατάμε τα ποτήρια στα χέρια.Αφού ο σερβιτόρος γελούσε και μας λέει να σας τα αδειάσω σε πλαστικά;;;

Αχ λέω τώρα γελάει ο κόσμος με μας κάποτε θα γελάμε εμείς όταν τα θυμόμαστε!!!

Σηκωθήκαμε και φύγαμε...

Μόνο κούνιες θέλουν αυτές πλέον...

Άστε τα ατυχήματα,κάθε μέρα και κάτι συμβαίνει...και σας έτσι όλο κάτι παθαίνουν ή τα δικά μου είναι της διαβολιάς παιδάκια;;;

Σκάλες κατρακυλάνε,χέρια πιάνουν στα συρτάρια,πέφτουν από τις καρέκλες...και τα χουμε αδειάσει όλα τι να πω...

Άντε σας φιλώ...να κάνουμε καμιά δουλειά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα και καλή εβδομάδα ομορφούλες! :D

Τι ζέστη είναι αυτή; :shock:

Έχουν αρχίσει και οι κοινωνικές υποχρεώσεις τώρα τα σ/κ και δεν προλαβαίνω να ξεκουραστώ λίγο. Και εμείς είχαμε βάφτιση και γάμο το Σαβ, αλλά πήγαμε μονο στη βαφτιση (ήταν την ίδια ώρα, δεν γινόταν να χωριστουμε σε 2 κομμάτια). Ωραία περάσαμε, ειδικά αφού τον Αλεξ τον κυνηγούσε η γιαγιά του πέρα δώθε. :twisted::lol:

Χτες πήγαμε σε φίλους που ψήσανε στην αυλή και είχε ένα κοριτσάκι 20 μέρες μεγαλύτερο από τον Αλ, έπαιζαν μπαλίτσα και έκαναν νάζια o ένας στον άλλο. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι η μικρή έδινε συνέχεια φιλάκια στον δικό μου, αλλά αυτός κύριος! Δεν ανταπέδωσε ούτε μία φορά. Είδες Αρια τον κρατάμε το λόγο μας. :lol::lol::lol::lol::lol: Βασικά έχει γίνει πολύ δύσκολος στα φιλιά, ούτε στον παππου/γιαγιά δίνει :shock: αλλά και εγώ μικρή τα ίδια έκανα. :lol::lol:

Ήρθε και ο ζωγράφος το Σαβ και τελείωσε το δωμάτιο. Μόλις τελειώσω με τον σχολιασμό θα πάω να το βγάλω φωτο να σας δείξω.

Στα δικά σας τώρα. Ευτυχώς το σ/κ έχει ησυχία στο θεματάκι μας και δεν έχω πολλά να σχολιάσω τη Δευτέρα :D

Αλεξάνδρα όντως μας είχες ξαναπει πως ήσουν μωράκι, αλλά με τη μνημη χρυσοψαρου που έχω δεν θυμόμουν η κακομοίρα. Κοίτα εσύ την βασάνισες 1 χρόνο τη μαμά σου, η Κων λέει να το πάει στα 2 χρόνια!!! Λες αν της κάνεις αδελφάκι να ηρεμήσει και να τρώει; :roll: Να τη χαίρεσαι κιόλας σήμερα! Να είναι γερή και δυνατή και να ανοίξει η ορεξούλα της!!

Μάγδα από τώρα θα ξέρει χρώματα, αριθμούς, σχήματα!! Για την προπαίδεια πότε λέτε; :lol::lol: Μπράβο μωρέ καλά κάνεις, το ξαναείπα και πριν λίγες μέρες νομίζω, τα παιδιά είναι πολύ πιο έξυπνα απ'ότι νομίζουμε. Μπορεί να μην τα λένε όλα, αλλά τα αντιλαμβάνονται τα σκατούλικα! Τωρα για το δίπλωμα και το λάδωμα ανησυχώ :roll::roll: δηλ να σε εμπιστευτούμε σαν οδηγώ ή όχι καλύτερα ;;; :lol::lol::lol::lol: άλλωστε αν θυμάμαι καλά εσύ τράκαρες και με τον αυλότοιχο σου!! :o:lol::lol:

Δεσπ όλα καλά τώρα; Ανέβηκες καθόλου; Δεν θα ξαναπώ τα ίδια, αλλά βρε κορίτσι μου λίγη αισιοδοξία πια :?:?:roll::roll:

Πράγματι για τα κοριτσάκια έχεις 1002 επιλογές στα ρούχα. Και θέλω η μπεμπα να κλέψει την παράσταση στη βάφτιση!! Ε, τι με φορμάκι θα την εμφανίσω;;;

Μαρία τελικά με πορτάκι για τη σκάλα βρήκες άκρη; Μπας και γλιτώσεις κανένα ατύχημα βρε παιδί μου. Πως και ψάχνεις συνταγές χωρίς γλουτενη, με κινοα κλπ;; Λέτε να το γυρίσετε σε πιο υγιεινή/εναλλακτική διατροφή για συμπαράσταση στην Αλεξάνδρα; :D Εύχομαι σύντομα η αδελφή σου βρει μια δουλειά όπως την ονειρεύεται. Και εννοείται ότι αν καταλήξει Ρόδο θα ξαναμιλήσουμε μήπως μπορούμε να βοηθήσουμε. Πάντως πλέον η σκέψη για εξωτερικό θεωρώ είναι η ελπιδοφόρα και σωστή σε αυτή τη φάση. Τις μπομπονιέρες με το φυτό τις έχω ξανακούσει και μάλιστα νομίζω ότι μια από την παρέα μας έλεγε να τις δώσει, ή κάνω λάθος; :roll:

Φουφου εξάρτηση από τους γείτονες; Δεν θα βρεθούν μωρέ τρόποι να τα λέτε συχνά. Το Αλεποχώρι που λέτε είναι ένα παραλιακό χωριό κάτω από τα Βίλλια;; Και κάνατε εκεί μπάνιο πρωτομαγιά;;;;;;;; :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o Γιατί αν λέτε αυτό, παναγία μου :o:o:o:o εγώ έκανα μια φορά εκεί μπάνιο τέλη Ιουλίου και έγινα παγοκολώνα!!!

Έλενα χρόνια σου πολλά κοπέλα μου. Να σε χαίρεται η οικογένεια σου και να δώσεις πολλά πολλά φιλάκια στο αντράκι σου, τον Ορεστάκο. :-*:-*

Μήτση πιθανότατα κλείνει το φαρμακείο στο χωριό μας, μήπως να ερχόσουνα προς τα εδώ; :D

Χαρά μου εμ τι θα ήταν η βάφτιση, αφού την ανέλαβες εσύ; Εννοείται τέλεια και γλετζέδικη!! Τι άλλο περίμενες από την Δημ; Μα το παιδί έχει το χορό στο αίμα του. Εγώ περίμενα να μας πεις πάλι ότι άρχισε τα όπα όταν έψαλλε ο παπάς!!! :lol::lol: Tα mail θα τα δω σε λίγο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Στην μαυρίλα και την απαισιοδοξία εγώ θα σε βομβαρδίσω με αισιοδοξία:

http://www.youtube.com/watch?v=2LnRQpXAFZ4

Κοιτάς απ' το παράθυρο

βλέπεις το λιώσιμο των πάγων

έρχονται οι μέρες του φωτός

είσαι κιόλας 30, στ' ανοιχτά των καιρών.

Κοιτάς κάτω το δρόμο σου

είναι το πέρασμα των μάγων

που ταξιδεύουν διαρκώς

είσαι μόλις 30... πήγες 30 χρονών!

Από κάπου έρχεται μια μακρινή μουσική

σε ξεσηκώνει...

θέλεις να βγεις, ν' ακουλουθήσεις τη μεγάλη πορεία

νιώθεις πως γράφεται ιστορία...

Έρχονται οι μέρες του φωτός, οι μέρες του φωτός

μια εποχή τελειώνει...

Έρχονται οι μέρες του φωτός, οι μέρες του φωτός

μια εποχή τελειώνει... μια εποχή τελειώνει...

Κοιτάς απ' το παράθυρο

βλέπεις την κίνηση της πόλης

κόσμος γυρίζει βιαστικός

είσαι μόλις 30 και εντελώς καθαρός!

Από κάπου έρχεται μια μακρινή μουσική

σε ξεσηκώνει...

θέλεις να βγεις, ν' ακουλουθήσεις τη μεγάλη πορεία

νιώθεις πως γράφεται ιστορία...

Έρχονται οι μέρες του φωτός, οι μέρες του φωτός

μια εποχή τελειώνει...

Έρχονται οι μέρες του φωτός, οι μέρες του φωτός

μια εποχή τελειώνει... μια εποχή τελειώνει...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Όχι δε το έχω δει αυτό το ντοκιμαντέρ ούτε ήξερα ότι υπάρχει... Απλά έμαθα για το 1 στις 4, εφόσον μου συνέβη κι εμένα. Τώρα όμως όπως λες πάμε γι αλλά, είμαστε εγκυουλες και προτεραιότητα έχει η ψυχική μας υγεία κι αρμονία ❤️ μας άξιζε αυτό το θαύμα και όλα θα πάνε καλά ✨🙏
    • Εμένα πρόσφατα ο σύντροφος μου έκανε υπερηχο και κάποιες εξετάσεις στον ανδρολογο ουρολόγο εδώ της περιοχής γιατί είχε κάποιες ενοχλήσεις αλλά τελικά ήταν όλα καλά απλά ήταν λίγο πιο βαριά η δουλειά και τον έπιασε κάπως ο πόνος χαμηλά , για σπερμοδιαγραμμα δεν ειχε πει κάτι,  όμως είχα ρωτήσει τον γιατρό αν αναλαμβάνει και από αυτά και θυμαμαι πως ναι , θα τον καλέσω ξανά την Δευτέρα,  όπως είπαν και τα κορίτσια ας ξεκινήσω με τον γιατρό της περιοχής και ύστερα βλέπουμε αν χρειαστεί και κάποιο κέντρο... Περιμέναμε πως το σποράκι θα μας έκανε την επίσκεψη του τόσο σύντομα όπως την πρώτη φορα αλλά μέχρις στιγμής αποτυχημένες προσπάθειες 
    • Κορίτσι μου Εμένα είναι πολύ πρόθυμος να προβεί σε εξετάσεις,  θα μιλήσω με τον ανδρολογο από Δευτέρα Εμείς είχαμε μια εγκυμοσύνη που ήρθε εύκολα σε 2 μήνες που είχαμε ελεύθερες επαφές,  τώρα προσπαθούμε από Φλεβάρη που είχα και την αποξεση αλλά πιο στοχευμενες επαφές είχαμε τις 2 τελευταίες περιόδους που παρακολουθουσα την ωορρηξία με τεστακια 
    • Ααα εντάξει τότε δικαιολογούνται κάνε λίγο υπομονή θα στα στείλουν πιστεύουν σε λίγο καιρό  η σκόνη απλά δεν διαλύεται εύκολα τουλάχιστον στο δικό μου πληντηριο 
    • εε το αφήνω λίγο γιατί περάσανε ενα πρόβλημα υγείας...και δεν θέλω να τους επιβαρύνω επιπλέον...θα δείξει σε λίγο καιρό! εγω απορρυπαντικό που πήρε η πεθερά μου Αρκάδι...θα χρησιμοποιήσω αυτό για αρχή και αν δεν μείνω ευχαριστημένη θα το αλλάξω στην πορεία!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...