Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μπεμπάκια 8ου-9ου-10ου 2010 Νο. 5! Πάμε πάλι από την αρχή


Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάρες!

Χτες είχα γυναικολογο. Η μικρή μια χαρά μεγαλώνει. Μας ανοιγοκλεινε και το στόμα :D (όχι Αλεξάνδρα δεν πεινούσε, μόλις είχα φάει παγωτό!! :lol::lol: )

Πρέπει να ξεκινησω διατροφή, δηλ να κόψω γλυκά, ρυζι, μακαρόνια, πατατες, ψωμι, γιατί η καμπύλη ζαχαρου βγηκε οριακή. Ο αιματοκρίτης έπεσε όπότε 2 φορες την ημέρα σίδηρο, και επειδή έχω κράμπες τον τελευταίο μήνα ξεκινώ και μαγνήσιο.

Ο Αλεξανδρος κοιμαται εδώ και 3 μέρες στο καινουριο του δωμάτιο!!! :ymparty::ymparty::ymparty: Το 1ο βράδυ ξυπνησε κατα τη 1, εκλαιγε και ενώ πήγε ο Τ να τον ηρεμησει, φώναζε μαμα, οπότε τελικά στις 2 τον έφερε στο κρεβάτι μας. που κοιμηθηκε αμεσως. Το 2ο βράδυ κοιμηθηκε σερί μέχρι τις 6, που ξυπνησε για γάλα, οπότε τον φεραμε στο κρεβατι μας, θηλασε και κοιμηθηκε ως τις 8. Χτες ψιλομουρμουρισε στη 1. Πήγα τον χαϊδευα και του είπα ότι θα κοιμηθεί στο κρεβατι του. Τελικά ξύπνησε σήμερα στις 8 παρά 10!!! :ymparty::ymparty: Ήρθε μονος του κατευθειαν στο κρεβατι μας, ήπιε γάλα και μετά σηκωθηκαμε μαζί. Νομιζω μια χαρά το έχει πάρει. Επίσης, συνέχεια μας τραβάει στο δωματιο του να μας δείξει τις ζωγραφιές. Ευτυχώς του αρέσει πολύ το δωματιο του. Φωτογραφίες του δωματιου θα σας βγάλω αργότερα.

Μαρία μεγεια η καρδουλα! Εσύ δεν μας είπες τι του πήρες; Ή μετρανε τα σωβρακα ως δωρο επετείου;; :lol: Η γιορτή της φράουλας μέτρια. Φαγαμε παγωτό και ζελέ, αγοράσαμε κάτι φράουλες τεράστιες (μα πόσα φυτοφάρμακα και ορμονες βάζουν;;; :shock: ), αλλά δεν κάτσαμε για σουβλάκια και χορό, φάγαμε στης μαμας μου. Άσε που είδα πρωτο τραπέζι τον δήμαρχο, έναν από τους νεοεκλεγμένους βουλευτές της νδ και άλλους παρατρεχάμενους και συγχύστηκα :evil::evil:

Φωτογράφο τελικά θα πάρουμε τον πελατη του Τ και για να μην υπάρχουν παρεξηγησεις, αλλά και η τιμη ήταν καλύτερη, απλά δεν έχω δει καθόλου δουλειά του, ουτε καν ξερω ποιος είναι. Ε, τι στο καλό πόσο χάλια να είναι; Μπομπονιέρες και προσκλητήρια θα πάρω από εκεί που μου έδωσαν τις τιμες που σας είπα.

Αλεξάνδρα σόρρυ που εξαφανιστηκα απότομα από το τσατ , αλλά ο μικρός μου έκλεισε τον υπολογιστή. :evil::evil: Τελειο το σ/κ σας, πάντα τετοια. Μα πόσα ακόμα θα σκαρφιστείς για να φάει η Κων/να; :lol::lol: Επίσης, μπορείς να τις δίνεις πορτοφολάκια ή μικρές τσαντουλες σου με πραγματάκια μέσα. Αν ανακαλύψει και τα καλλυντικά σου εκεί να δεις χαρά ;) Γιατί σε εκπλήσσουν τα ωράρια της μικρής; Δεν έχεις καταλάβει ότι αυτό το παιδί ήρθε στη ζωή σου για να την κάνει πιο "ενδιαφέρουσα" :lol::lol::lol::lol: δεν θα βαρεθείς ποτέ μαζί της. Τώρα για το φαγητό, τι να πω, δοκίμασε λίγο αλεσμένο και βλέπεις. Αν και δεν νομίζω να είναι αυτό.

Φουφου τα ψάρια δεν σας τα καθαρίζουν οι ψαράδες; Εγω βαριέμαι παρα πολύ το καθαρισμα τους, αλλά ευτυχώς τα τελευταία χρόνια όλοι οι ψαραδες/ιχθυοπωλεία τα καθαρίζουν τα ψάρια. ;)

Μάγδα ώστε σου έφτιαξα την διάθεση με το όνειρο; Που να έρθεις και στην πραγματικότητα. :lol::lol: Θα διαπιστώσεις και από κοντά τι τέλεια οικοδεσποινα που είμαι :lol::lol::lol: !!! Μα τι μετριοφροσύνη!!

Ο Βασιλάκης εχει ρανταρ και παιρνει χαμπαρι τις ζουζουνιες σας ή μηπως εσείς είστε λίγο θορυβώδεις και τον ξυπνάτε τον κακομοίρη;;; :lol::lol::lol:

Τι γκαντεμια καλέ είναι αυτή με την αδελφή σου και τη μηχανη; :shock::shock:

Πόσα έκανες καλέ την Κυριακή;;Και δουλειές και βόλτες;Μπράβο ! Κανατε και μπανάκι στη θαλασσα αν καταλαβα καλά; Το πρωτο σας ήταν;Πως του φανηκε του μικρού;

Σταυρουλα ωραία στο Μεσολόγγι;

Βίκυ πιάσατε τις παραλίες; Πήγες Αθήνα;

Χαρά καλή δυναμη και κουραγιο τρελή μας Θεσσαλονικιά. :-*:x

Δεσποινα θα έρθει και η ώρα να πάτε για μπάνιο. Τι σκας καλέ; Εγώ πάντως επειδή ήμουν πάντα κρυουλιάρα αν δεν πάει Ιουλιος δεν μπαίνω στη θαλασσα. :roll::roll:

Μήτση πήζεις στη δουλειά;;; Έχεις όμως το Στεφανακο να σε ανεβάζει! Φαντάζομαι θα έχεις ήδη κλείσει διακοπές για φέτος. Πάλι θα οργωσεις τα κάμπινγκ; :D Ναι, τσατ έχει εδώ.

Αρια περαστικα στη μικρη. Μα "καιει" το κωλί της; :lol::lol::lol: ουφ το παιδί τι τραβαει;

Στεργια φιλάκια στη ζουζουνα.

Άντε παω να κάνω και καμια δουλειά. Ευτυχως δεν έχει μαγειρεμα σήμερα, έχω χθεσινο. Οπότε ίσως ξαναμπω αργότερα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημέρα κορίτσια...

Ξεκίνησε η εντατική δουλειά και δε δίνω πρωινό παρών κάθε μέρα...αλλά δε χάνω νέα μπαίνω στα κλεφτά.

Φωτεινή λίγο θα περιορίσεις αυτά που σου πε στο διαιτολόγιο και πιστεύω όλα θα ναι εντάξει.Αχ η στιγμή του υπερήχου τι ωραία...την περίμενα πως και πως κάθε φορά,μετρούσα μέρες σαν τους φαντάρους..τι θα κάνουν,πως θα ναι ξαπλωμένα,αν μεγάλωσαν,πως φαίνονται ποδαράκια και χεράκια...ας μη πω άλλα θα ξεσηκωθώ πάλι!

Μπράβο και για τον Αλέξανδρο που κοιμήθηκε σε μεγάλο κρεβάτι.Εγώ δε το συζητώ να τους βγάλω τα κάγκελα,δε θα κάθονται μέσα με τίποτα,όλο στο κρεβάτι μας θα είναι.Σήμερα έφερα τη Δήμητρα 05:45!!!Και δε ξανακοιμήθηκε φυσικά΄,ούτε έκατσε ήσυχη να κοιμηθώ εγώ.Έτσι και χάσει τη πιπίλα και μπω να της τη δώσω και με δει,πάει ξύπνησε και ουρλιάζει.Σαν τον αίλουρο πρέπει να μπαίνω στο δωμάτιο να σέρνομαι να μη με δει.χα χα.

Αλεξάνδρα μου και τα δικά μου που δεν έχω πρόβλημα με το φαγητό είναι με τις φάσεις τους,σε αυτό έχω καταλήξει.Εμένα εκει που έτρωγαν μεσημεριανό κατά τις 15,00 πέρα από αυτό του παιδικού τώρα ούτε να το δούν ότι και να τους φτιάξω,ακόμα και τα αγαπημένα τους.Θέλουν μόνο γιαούρτι να τρώνε.Νομίζω τις έπιασε η ζέστη.Κρέας τρώνε πια μόνο τη γαλοπούλα στο τόστ και ότι τρώνε Θεός και η ψυχή τους στο σχολείο.Τι να τις κάνω,να τις βάζω στα καρεκλάκια να τσιρίζουν...γιαούρτι γιαούρτι κι εγω...Όσο θέλει λοιπόν και ότι θέλει,χειρότερα είναι να γκρινιάζουν.

Χθες τις πήγα σε κάτι κούνιες(στο καρακόνερο ξέρει η Φωτεινή) και είχε μια πολύ ψηλή τσουλήθρα.Σκαρφάλωνε πάνω η Χρυσάνθη και μόλις έφτανε στη κορυφή΄και της έλεγα έλα τώρα κάτω έβαζε κάτι γέλια πονηρά,γίναμε η μασκότ εκεί.Αφού τη πήρα με το ζόρι και χτυπιόταν,ποιος η Χρυσάνθη που δεν ακούγεται...Η άλλη οικολογική συνείδηση μάζευε όλα τα καπάκια,καλαμάκια,αμίτες και μου τα φερνε να τα πάω στον κάδο.Βιολογικό κλίβανο τις πέρασα και γω μετά.Ωραία είναι που βγαίνουμε έξω τα απογεύματα,σπίτι βαριούνται κι αυτά και γω.Τους ταίζω και κανά τόστ ή ότι άλλο έχω στο δρόμο και περνάμε όλοι ζάχαρη!

Mitsi welcome back!!Θα χαρώ να διαβάζω νέα σου...

Δεσποινάκι λίγο έμεινε στα ιεκ,τον έφαγες το γαίδαρο.

Μαριλούκα περαστικά!!!!!!!!!!αχ το ζουζούνι το κωλί του τι έπαθε....sudocream επειγόντως...

Φιλάκια..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα,κοριτσάκια!Τι κάνετε;Εγώ σιδέρωσα αφού δεν είχα δουλειές στο σπίτι,αλλά δεν έχω μαγειρέψει τίποτα. :lol::lol::lol: Θα κάνω όμως μία τηγανιτή πατάτα στη λαδόκολλα,θα ανοίξουμε κι ένα τόνο,θα κόψω και μία σαλατούλα και θα είμαστε σούπερ. ;) Α,να σας πω.Επιχείρηση αποτρίχωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.Ήταν αρκετά καλή η κοπέλα,δε μου άφησε τρίχα για τρίχα και θα έλεγα πως δε με πόνεσε και καθόλου.Στο τέλος έβαψε και τα νύχια της Στέλλας.Της το είχε υποσχεθεί με την προϋπόθεση ότι θα καθόταν ήσυχη.

Μητσάκι,καλωσήρθες και πάλι!Τι ευχαριστείς καλέ για την πρόσκληση;Είσαι μέλος της ομαδούλας κι εσύ,ανεξάρτητα από το πόσο μπαίνεις.Σε έχει φάει η δουλειά βρε κοριτσάκι!Όσο για το αν είσαι ευπρόσδεκτη,είτε γράφεις πολλά είτε λίγα.Εννοείται πώς είσαι,αυτό να μην το ξαναπείς.Βασικά κι εγώ αυτό θα σου έλεγα,να περιμένεις τη Χαρά να σου κάνει περίληψη.Είναι πιστεύω αυτή που το'χει καλύτερα.Αν και τώρα που το θυμάμαι,χρωστάει και στη Βίκυ μία. :lol::lol::lol: Πες μας κανένα κατόρθωμα του ΣΤεφανάκου. :D

Δεσποινάκι,άσε ρε!Κι εγώ θέλω να πάω για μπάνιο.Γι'αυτό άλλωστε πήγα και μαδήθηκα εχθές.Να δούμε πότε θα κάτσει να πάμε.Οι παντελήδες είναι ψάρια,κι εγώ δεν τους ήξερα.Προχθές που τους μαγείρεψα τοςυ έμαθα. :lol::lol::lol:

Αριάκι,περιττό φαντάζομαι να σου πω πως κάθε φορά που βλέπω δημοσίευσή σου,εύχομαι να διαβάσω:"Φουφουκα,τελικά κλείσαμε για Λήμνο".Από προχθές που μου το είπες έχω τρελαθεί.Κάνω συνέχεια σχέδια.Μακάρι να έρθετε.Άντε ας έρθει και καμια άλλη.Θα περάσουμε σούπερ σας λέω.Καλέ τι έχασα;Ποια κακιά συνήθεια;Καλά,όταν φεύγω τα λέτε όλα;;;Κάηκε το παιδί;Πήρε φωτιά ο κώλος της; :lol::lol::lol: Περαστικούλια και στο Μαριλάκι.Ούτε εμείς ρε κάναμε μπάνιο.Το πρωί το Σάββατο είχε ωραία μέρα και ζέστη και το απόγευμα έβρεξε.Τελείως κουλό.Σήμερα είχαν πει ότι θα βρέξει,αλλά δεν τελικά.Φυσάει μόνο λίγο.Ελα ρε συ,πού είχαν τις πετρούλες και δεν τις είδα; :roll:

Αλεξάκι,πέρασε και η δόξα του μπολ;Βαριούνται κι εύκολα τα σκατούλια.Κάτι θα σκαρφιστείς πάλι.Καλέ δίκιο είχε ο άνθρωπος και σε μάλωνε.Να μην κουράζεσαι κι εσύ να το ευχαριστιέσαι. ;) Αυτό που λες με το φαγητό πριν τον ύπνο κι η Αγγελική κάνει κάτι κουλά.Προχθές έκανε εμετό πριν κοιμηθεί και κοιμήθηκε θεονήστικη,ε,ξύπνησε στις 8,30.Εχθές έφαγε 11 παρά γάλα και πριν και κατι πατάτες και ξύπνησε 5,30 και ζήταγε γάλα.Αι βγάλε άκρη μετά.

Φωτεινούλα,σούπερ τα νέα της μπουμπούς!Καλέ μήπως σας μίλαγε και γι'αυτό ανοιγόκλεινε το στόμα; :lol::lol::lol: Οριακή η καμπύλη;Να σου πω θα σου κάνει καλό.Κι εγώ στη Στέλλα είχα σάκχαρο κι έκανα διατροφή,αλλά ένιωθα πολύ ανάλαφρη ρε παιδί μου.Άλλος άνθρωπος.Στην Αγγελική οριακά ήμουν κι εγώ,αλλά δεν πρόσεχα τοσο.Πολύ καλό που αρέσει στον Αλεξανδρούλη το δωμάτιό του.Σημαντικό να του αρέσει ο χώρος του.Όσο περνάνε οι μέρες ή μάλλον οι νύχτες είναι και καλύτερα ε;Φτου φτου μην το ματιάσουμε.Μαγκάκι ο Αλ.Μπράβο το αγόρι μας. :D Αυτό που λες με τα ψάρια το κάνουν στην Αθήνα,αλλά και στην Καρδίτσα που ήμασταν.Βέβαια τότε δεν ήξερα να καθαρίζω.Εδω όμως,δεν έχω πάρει ποτέ από ψαράδικο και δεν ξέρω αν τα καθαρίζουν.Τα παίρνω από ψαράδες που μόλις βγαίνουν από τη θάλασσα κι έτσι δεν τους το έχω ζητήσει ποτέ.Αλλα έτσι κι αλλιώς τώρα έμαθα να καθαρίζω και δε με πολυπειράζει.Σίγουρα όμως υπάρχουν φορές που βαριέμαι.

Μαράκι,τα είπαμε και στο τσατ εμείς.Καλέ μάγκεψε και το Χρυσανθάκι;Αμ τι;Θα καθόταν;Πολύ γέλασα με τη Δημητρούλα ως οικολογική συνείδηση. :lol::lol::lol:

Οι υπόλοιπες πού είστε;

Κοριτσάρες πάω να καθαρίσω πατάτες,γιατί ούτε κατάλαβα πώς πέρασε η ώρα. :o:o:o

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Α τσουπρες μου για ακουστε να σας πω μια θα ξεπατωνεστε κ μια θα στε αφαντες ουφφφ δεν σας πιανω πουθενα..

καταρχην καλως τον μιτσακο μας καλε χρυσοχερα μου μαυρα ματια καναμε να σε δουμε αλλα τρεχεις κ εσυ οπως ολες μας κοριτσακι φυσικα κ σε θελουμε στην παρεα μας κ το ρωτας??

αναμενουμε νεα σου κ του στεφανακου κ αν θες στειλε μας κ καμια φωτο εμεις μεταξυ μας εχουμε αλλαξει μειλ κ στελνουμε...

φωτεινουλα μου αχ τι καλα που θα ταν να σου ερχομασταν επισκεψη αλλα που θα απει θα μου ρθεις εσυ μαλλον πρωτη οποτε κατεβεις αθηνα.πολυ χαιρομαι που το αλεξ συμβιβαστηκε στην ιδεα της κουνιας. :P

κ εμενα του αρεσει πολυ στο δωματιο του ευτυχως.

αλεξανδρουλα μου σε τσακωσα στο τσατ ωωωχ παλι δεν θα σχολιασω!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σε βλεπω!!!!!!!!!αλλα το παιζεις αορατη χαχαχααχαχα :P:P:P

αριακη μου περαστηκα στην κουκλιτσα σου καηκε μωρε το κωλακι της... :cry::cry:

στο καροτσι καθεται με το εξης κολπο του δινω πραγματα απο την τσαντα του σπορτ μπιλι(δικια μου εχει τα παντα μεσα)κ ασχολειται οταν τελειωσουν τα δικα μου επεκτεινουμε στης παρεας αλλες παλι φορες του λεω θα φυγουμε κ συμβιβαζεται..

αλεξ βρηκα κολπο για φαι στο καρεκλακι παγακια μεσα σε μπολ κανανε θαυματα οταν δεν μου τρωγε τωρα τελευταια τωρα ευτυχως ξανατρωμε..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

θα γινει παρεξηγηση στο τελος με αυτό το τσατ που κολλαει…Μαγδουλα σε ειδα κ μολις σου εγραψα τι κανεις(δεν ξερω αν το ειδες)βγηκες κ σκεφτηκα ότι δεν σε προλαβα…τι βλακεια πια….δεν θα το φτιαξουν;;

Φωτεινουλα τα ειπαμε κ στο τσατ,μην στεναχωριεσαι με τις εξετασεις,αχ μου θυμισες το Κωνσταντινακι μου,μην φαει το ένα ,μην φαει το άλλο….μπραβο στον Αλεξανδρουκο που κοιμαται στο κρεβατακι του!!θελουμε φωτο ,θελουμε φωτο!!!!!κατι τετοια μου κανει κ η δικια μου με τον υπολογιστη,από όλα τα κουμπια εκει παει το χερακι της….καλες ιδεες σου απλα η βλακεια είναι ότι τα κανει όλα μεσα στις κρεμες γιατι μπορει να την ξεγελαω αλλα εχουμε κ αρκετα ατυχηματα,,,εμενα σκεφτεται καλε το παιδι μου κ τα κανει όλα αυτά;;μπορω να εχω μια βαρετη ζωη τοτε;;;απλα να τρωει κ να κοιμαται μεχρι αργα;;;χαχαχα

Μαρακι τωρα με τις ζεστες κι εγω το σκεφτομαι….αμα μειωσει κι άλλο το φαι …τα σπουργιτια τρωνε περισσοτερο!!!!επισης κι εμενα δεν πολύ τρωει κρεας…κ γενικα νομιζω ότι είναι λιγο φτωχο το διαιτολογιο της…δηλ κρεμα πρωι-απογευμα-βραδυ,φρουτα δεκατιανο κ το μεσημερι…αν φαει λιγα μακαρονια,ή φακες ή ρυζι ,βαζω κ κιμα γαλοπουλας ή κοτοπουλο αλλα τρωει πολύ μικρη ποσοτητα….εκοψε κ τον αρακα που ετρωγε… μπραβο στην Δημητρουλα,ετσι από μικρη να φροντιζει για τον πλανητη!!!!ααα δεν μας τα λεει καλα το Χρυσανθακι…ακου τσιριδες…χαχαχα

Φουφουκα πατατα στην λαδοκολα;;;για δωσε πληροφοριες….κοκετακι η Στελλιτσα…η Αγγελικη δηλ καθοταν ησυχη;;;αντε ετοιμη για παραλια τωρα….

Μαγδουλα λες να βγαζω παγακια;;κ μια φιλη μου με το ιδιο προβλημα με το φαι,βαζει στην δικια της ένα μπολ με νερακι κ παιχνιδια…το εχω σαν τελευταια λυση γιατι γινεται μουσκεμα λεει….χαχαχα καλα εσυ πρεπει να εχεις πολύ καλοβολο παιδακι….κι εγω της δινω πραγματα εκτος από δικα της κ δικα μου αλλα αν της καρφωθει να σηκωθει….τρεχατε ποδαρακια μου!!!!κ με το ‘’θα φυγουμε’’ δεν ιδρωνει το αυτι της….χαχα

Κ η Ρουλα μπηκε το πρωι,πολύ δουλεια εχει η συμπεθερα μου κ δεν προλαβαινει να γραψει!!!

καληνυχτα κ ονειρα γλυκα!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα καλημέρα σας σκεφτόμουν όλη μέρα!Γράφω πρωί πρωί γιατί δε ξέρω αν θα προλάβω μετά.

Χθες μου πεσε το Χρυσανθάκι από την εσωτερική σκάλα.Έχουμε πορτάκι μονο πάνω και κάτω έχουμε βάλει μαξιλάρα μεγάλη του καναπέ.Όσο μαγείρευα λοιπόν πήγε η Δήμητρα κατάφερε κούνησε τη μαξιλάρα και ανέβηκαν προς παιδότοπο.Τις άκουσα που ανέβηκαν το κάνουν κι άλλες φορές αλλά μετά δε κατεβαίνουν με φωνάζει η Δήμητρα και πάω και τις κατεβάζω.Ακούω λοιπόν ένα μπάμ και μέχρι να τρέξω ήταν το Χρυσανθάκι φαρδύ πλατύ στο πάτωμα και η Δήμητρα χαιρετούσε από ψηλά!!!!Κοψοχωλιάστηκα,πάει λέω το σπάσαμε το κεφάλι.Κλάμμα κακό αλλά ευτυχώς τυχερή ήμουν δε χτύπησε κάπου.Τώρα ψάχνω πορτάκι από καμιά μαμά που δε το χρειάζεται πια εδώ να βάλω.Γιατί τα καινούρια έχουν και ένα 60€.Αν και στη τελική αν δε βρω άμεσα θα αγοράσουμε,δε μπορώ να ζω με αυτό το φόβο.

Μετά πήγαμε βόλτα και κούνιες και ξεχάστηκε το θέμα.

Χθες σκεφτόμουν με την ευκαιρία της Φωτεινής που θα μας βάλει φώτο από το παιδικό δωμάτιο να βάλουμε όλες από μια φώτο με τις παιδικές γωνιές....έτσι σαν ευκαιρία να τραβήξουμε τα δωματιάκια τους να χουμε να τα θυμόμαστε αργότερα.Ε τι λέτε;Να ξεκινήσω πρώτη;Θα ακολουθήσουν κι άλλες ή βαριέστε;

Μάγκυ όντως κύριος ο Βασιλάκης,σιγά μη καθόντουσαν οι δικές μου σε σταματημένο καρότσι δεν υπήρχε περίπτωση,όλο βόλτες θέλουν να κόβουν δε πα να τους δώσεις και βαλίτσα ολόκληρη να ψαχουλεύουν....

Φιλιά σε όλες....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα :D

Τι θα γίνει με τον καιρό; Θα αποφασίσει τελικά αν θα καλοκαιρέψει ή όχι; :roll::roll: Εδώ έβρεχε το βράδυ και τώρα έχει κάτι συννεφάκια. Άντε να δούμε.

Ο Αλέξανδρος και σήμερα κοιμήθηκε όλη νύχτα στο κρεβάτι του. Κάποια στιγμή κατά τις 12:30 μουρμουρισε, πήγα αλλά μέσα στον ύπνο του γκρίνιαζε. Μάλλον όνειρο έβλεπε. Ξύπνησε 7:20 και ήρθε κατευθείαν για γάλα. Μετά τον παρακαλούσα να κοιμηθούμε λίγο ακόμα, αλλά ο σκατούλης έκλεινε τα μάτια και με τα χέρια έψαχνε τη μύτη μου να την τσιμπήσει :o:lol: . Οπότε κατά τις 8:30 σηκωθήκαμε.

Η μπέμπα θέλει να με βγάλει τρελή! Με ρωτάει ο γιατρός την Δευτερα αν νιωθω το μωρό και του λέω "ναι, αλλά όχι με την ίδια ένταση και συχνότητα που ένιωθα τον Αλεξ". Ε τι ήταν να το πω, χτες δεν με άφησε σε ησυχία!!! :shock::shock: Μα όλη μέρα τεντωνόταν, κλωτσούσε και γενικά στιγμή δεν ηρέμησε :?

Μαρία ευτυχώς όλα καλά με την Χρ #:-s μα στιγμή δεν είναι να τα αφήνεις μόνα τους πια, πόσα κομμάτια να γίνουμε οι μάνες, έλεος; Φωτογραφία το δωμάτιο θα σας το βγάλω, απλά έλεγα να το τελειώσει ο ζωγράφος και μετά. Για τις πιπίλες είχα ακούσει κάποιον γνωστό μας που έλεγε ότι το βράδυ έχει μέσα στην κούνια 2-3 πιπίλες έτσι ώστε και να φύγει από την μικρή του μια θα βρει άλλη (απο καθαριοτητα όμως τι λενε αυτές οι πιπίλες; :roll: ) Και φυσικά πάντα υπάρχει μία δίππλα από την κουνια για να την πιάνεις άμεσα εσύ και να την δίνεις. Αίλουρεεεε :lol::lol::lol::lol::lol:

Αλεξάνδρα δοκίμασε και νεσεσερακι με ψεύτικα καλλυντικά και καθρεφτάκι από τζάμπο, αλλά εννοείται η κρέμα μακρυά. Μέχρι να ανοιξει το νεσεσερ, να βγάλει το κραγιονάκι, να ανοίξει το κραγιονάκι, ε νομίζω όλο και καμιά μπουκιά θα χώσεις!! Με τόση κρέμα που τρώει η μικρή δεν έχει στουμπώσει;

Να σε ρωτήσω κάτι; Τουλάχιστον αυτή η κρέμα είναι κάπως εμπλουτισμένη με άλλα στοιχεία, γιατί πράγματι νομίζω ότι από θρεπτική άποψη είναι κάπως περιορισμένο το διαιτολογιο της; Εντωμεταξύ σιχαίνομαι τα "εμπλουτισμένα", προτιμώ τις φυσικές πηγές, αλλά στην περίπτωση σας δεν βλέπω άλλη λύση. Με τα μπιφτεκοειδή/κεφτεδοειδή η μικρή πως τα πάει; Δεν εννοώ μονο από κρέας, αλλά πχ και κεφτεδακια λαχανικών. Της αρέσει να τα κρατάει με τα χεράκια της και να τα τρώει;

Ρουλίτσα τι υποθέσεις σε τρέχουν αυτόν τον καιρό;

Μαγδούλα τι είδους πραγματάκια έχει η τσάντα του Σπορτ Μπίλι; Γιατί εμείς ό,τι και να του δώσουμε αυτός επιμένει στα κινητά μας, και φυσικά μας καταχρεώνει μπαίνοντας ιντερνετ, στέλνει μηνυματα κλπ. :evil: Σε μονό κρεβάτι κοιμάται ο Αλεξ, όχι κουνια, πως μπερδεύτηκες; Η κούνια πια πρέπει να ετοιμαστεί για την μπέμπα. ;)

Φουφου μπράβο για την αποτρίχωση. Αδικα ανησυχούσες. Οπα η Στελλίτσα, θέλει και βαμμένα νυχάκια :o:o:lol::lol: Στο καθάρισμα των ψαριών με εκνευρίζει που μετά μάζευα λέπια από παντού! :evil:

Ήθελα να κάνω γιουβέτσι και τελικά δεν έχω κριθαράκι :roll::roll: μάλλον με πουρε θα συνοδευσω το κοκκινιστό που έχω καιρό να κάνω.

Άντε πάω, φιλάκια!!! :-*

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα κοριτσακια μου…τι κανετε;εμεις μια χαρα!!!!!

Μαρακι πορτακι επειγοντως!!τι να κανεις κι εσυ;είναι πολυ ζουζουνια.ευυχως που είναι καλα το Χρυσανθακι!!!!καλα η Δημητρα….να σου εχει φυγει η ψυχη κ η σκατουλα μες στην καλη χαρα!!!χαχαχα να βαλουμε τα δωματιακια λες;οκ στις επομενες φωτο θα σας στειλω!!

Φωτεινακι τι πονηροφατσα είναι ο Αλεξανδρακος….φρεσκος φρεσκος σηκωθηκε κ ηθελες κ άλλο να κοιμηθει;;μεγαλωσε κ η μπεμπουλα κ στριμωχτηκε..χαχα ποσο στην βγαζει ο γιατρος μεχρι στιγμης; Μα ξερεις τι κανει με την κρεμα;της βαζω στο στομα το κουταλακι κ η θα μου το σπρωξει κ θα πεσουν πανω της ή ετσι που θα εχει πασαλειφτει θα βαζει τα χερια στο στομα της να μην μπορω να την ταισω…αφου λοιπον πασαλειψει τα χερια ,πασαλείβει κ τα μαλλια τηςκ πιανει κ τα παιχνιδια…δεν μπορω να την σκουπιζω κάθε λιγο γιατι εκτος ότι θελουμε ένα πακετο χαρτοπετσετες….θα χανω κ τις ευκαιριες να την μπουκωνω…χαχαχα η κρεμα είναι εμπλουτισμενη με βιταμινες κ σιδηρο,παιρνει κ σιροπακι βιταμινες αλλα το ιδιο είναι να τα παιρνει από τις τροφες;;τα κακακια παντως φυσιολογικα!!αν της δωσω κατι στο χερι,φαγητο,κανει λες κ της δινω σκ..τα κ το αφηνει…ουτε μια πατατουλα τηγανιτη δεν πιανει,όχι κεφτεδακι…!!!μ’αρεσει που ελεγες για καλλυντικα…τωρα το πρωι βρηκε ένα λιπ γκλος από ένα παιχνιδι που ειχα παρει για να βαλω περισυ στην τουρτα της,την εβλεπα που επαιζε,κλειστο το κουτακι κ ερχεται σε καποια φαση για αγκαλια κ το ειχε πασαλειψει στα μαλλια της….

Κι εγω 2 πιπιλες της δινω το βραδυ,1 στο στομα κ 1 να κραταει κ 1 εχω σε σημειο να μην την ψαχνω το βραδυ γιατι πολλες φορες τις πεταει ολες κατω….

Περιμενω τον σχολιασμο της συμπεθερας,εχω πληροφοριες ότι είναι τεραστιο κατεβατο!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κοριτσακια μου και ναι καταφερα να επιζήσω αυτές τις ημέρες, γιατι ειχα δουλεια και ειμαι τοσο μα τοσο κουρασμενη! [-([-([-( !!!Σημερα ειχα δικαστηριο, τελειωσα και τωρα χαλαρωνω στο γραφειο και λεω κατσε να γραψω στις φιλεναδες μου!!!Νέα δεν εχουμε πολλά, το Σαββατοκυριακο εκανα δουλειες και παρα μα παρα πολύ σιδερο και γενικα νιωθω πιασμενη παντου!!!Την Δευτερα όμως θα παμε με τον αντρουλη για μια ημερα σε ένα ξενοδοχειο στα Τρικαλα Κορινθιας, το ειχα παρει από αυτά τα site που στελνουν προσφορες κάθε μερα και το ειχα κλεισει και πληρωσει(!) λιγο μετα που γεννησα και ευτυχως οι ανθρωποι μας το κρατανε ακομα, οποτε μετα από 19 μηνες ηρθε η ωρα να παμε :):) !!!Ο Τασουλης λεει ο, τι και να του πεις, χθες μας ελεγε ότι είναι αλητης :o:o:lol: !!!Μαζι μου διαολευει και με ολους τους αλλους είναι Παναγιτσα!!!Πηρα και κατι βιβλια διαπαιδαγωγησης γιατι δεν μπορω να τσιριζω σαν την τρελλη συνεχεια «Τασο μη και μη»!!!Μεχρι κι εγω με βαριεμαι :lol::lol: !!!Στη γιορτη της μητερας μου εφερε με τον μπαμπα του μια σοκολατα, μου ειπε «μαμα πολλα» και μετα μου την τραβηξε από τα χερια, την ανοιξε και μου λεει κοκο ;);) !!!!Ουτως ή αλλως βεβαια δεν τρωω αφου η διατροφη συνεχιζεται κανονικα, την Παρασκευη θα παω για ζυγισμα, αλλα συμφωνα με του σπιτιου ειμαι 2 κιλά κάτω, αλλα 4 ή 5 και θα ειμαι μια χαρα!!!Εστειλα κι εγω χθες δωρο στη μανουλα μου ένα κραγιον με μια καρτουλα που της εγραφα ότι καποτε μου ελεγες όταν θα γινεις μανα θα καταλαβεις κι εγω γελαγα και τωρα που εγινα εγω μανουλα καταλαβαινω την αγωνια σου όλα αυτά τα χρονια και ότι την αγαπω πιο πολύ τωρα και αλλα τετοια, παλι θα τα μπηξει τα κλαμματα :P:P !!!!Πηγα και ειδα και το καινουργιο μωρακι της παρεας, κουκλι είναι (*)(*) !!!Ειχα ξεχασει ότι είναι τοσο μικρα και τοσο ελαφρια!!!!Α!Ακουστε τι μου ειπε χθες ένα γερος που ηρθε στο γραφειο γιατι εχει ένα διακστηριο την Δευτερα και μου λεει μμε την φοβερη Τριπολιτσιωτικη προφορα, οπου σιγμα, ακουγεται παχυ, η Δεσποινα ξερει τι εννοω!!!«Κοπελια :twisted::twisted::twisted: , ποσα θες για να πας για μιση ωρα εκει να τα πεις???» Του λεω «Κυριε, δεν είναι με την ωρα η δουλεια μας, μπορει να παρει από μιση μεχρι 4 ωρες!» Ελα βρε κοριτσι μου να σου δωκω :twisted::twisted::twisted::lol: 100 ευρω να πας να τα πεις!!!Φυσικα και του ειπα όχι, ενταξει μην τρελλαθουμε κιολας, ουτε η ελαχιστη αμοιβη δεν είναι τοσο, ουτε τα εξοδα μου δεν θα εβγαζα!!! Του λεω ευγενικα μπορειτε να πατε και να τα πειτε μονος σας μια χαρα θα τα καταφερετε και του ανοιγω την πορτα να φυγει!!!Αφηστε που ελεγε ολη την ωρα «να πουμε και να πουμε», με τρελλανε!!!!Επειδη εχω να γραψω από την σελιδα 31, ξεκινω!!!!

Πριν όμως «ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ» να ειμαστε γερες να μεγαλωσουμε καλα παιδακια και Δεσποινακι με το καλό ένα μωρακι στην αγκαλια σου!!!!

Συμπεθερουλα μου συγνωμη για ολες αυτές τις ημερες που δεν μιλαμε στο τσατ, αλλα και αργει και ειχα δουλιτσα!!!Στο καμπινγκ αν παμε δεν θα παρουμε τον μικρο καλε, ζευγαρια θα παμε μονο για απολυτη χαλαρωση, αν και το μυαλο δεν σταματαει ποτε να δουλευει αν είναι καλα κλπ!!!Τα ειπαμε και στο τσατ μια ημερα, μα ότι ωρα και να κοιμηθουν αυτά τα παιδια 7 το ματι γαριδα και με ορεξη κιολας :lol::lol: !!!!Εμενα αν δεν δουλευουν αυτά τα παιχνιδια με το κερμα μια χαρα καθεται, αν το βαλω και ξεκινησει κλαιει και θελει να κατεβει!!!Αφου ηταν μια κοπελα διπλα μια μερα με ένα κοριτσακι και της λεω βαλε το παιδι μεσα κριμα είναι να παει χαμενο 1 ευρω!!!Αστη τη νυφουλα μου, στο εχω ξαναπει ετοιμαζεται για το καλοκαιρι!!!Μια χαρα νομιζω οι απαντησεις από τον γιατρο, μακαρι να μην χρειαστειτε επεμβαση!!!Εμενα και να κοιμαμαι εγω, μου τον φερνει διπαλ και λεει ελα να ξυπνησουμε και τη μαμα, αν κοιμαται εκεινος, βαζω και το απιδι να κανει ησυχια, αλλα εχουμε πει ΑΝΤΡΕΣ :twisted::evil: !!!!Μπραβο στον συμπεθερο όμως για το μαζεμα!!!Φανταζομαι ο Λατσιος θα πηγε στο Παιδων γιατι εχει καλους γιατρους!Δεν μου τα λες καλα, συστηνεις τη νυφη μου και σε αλλους γαμπρους και της δινουν και φιλακια κιολας!!!Εμεις την θελουμε αγνη και αμολυντη :lol::lol: !!!Κι άλλο μπονους στο συμπεθερο για την εκπληξη με τα τριαναταφυλλα :x:x !!Ωραια τα ψησιματα εξω, κι εμεις πηραμε μια ψησταρια από το lidl για να δουμε τι θα βγει!!

Μαγδουλα μου, εμενα παλι μου αρεσουν τοσα πολλα ρουχα φετος, που αν δεν ειχαμε την κριση νομιζω ότι θα ειχα αγορασει τα παντα :o:o !!!!Κι εμας προχθες το μεσημερι τον ειχαμε αφησει στο κρεββατι μας για να κοιμηθει και ημασταν εξω στο μπαλκονι και πιναμε καφε, προφανως θα φωναξε το παιδι μαμα μπαμπα απαντηση δεν πηρε και ξαφνικα τον ειδαμε στην μπαλκονοπορτα :P:P !!!!Ακομα όμως τον κοιμηζουμε στην κουνια!Με γεια τα μαλλακια σου!!!Ακου θα του κοψει τα αυτια!!!Αν και μεταξυ μας κι εγω φοβομουν μηπως δεν καθεται και κανει καμια αποτομη κινηση και τον κοψει!Τουμπα κι εσενα ο Βασιλακης!!!Ζουζουνια :x:x !! Ευτυχως που του μικρου του κρατησε μονο μια μερα!Κριμα για την μηχανη της αδερφουλας!Καλα είναι?φουσκωνει η κοιλιτσα?»Τωα γαλα μαμακα» ο Βασιλακης!!!Αχ, Μιμικα τι σε περιμενει :lol::lol: !!!Τελειωσε το τρελλο ωραριο του αντρα σου???Ξεκινησατε μπανακια, δεν είναι κρυο το νερο???

Φουφουδελακι μου, τι ωραια που συνεννοηστε με την Στελλιτσα, ακου «εντατσει μαμα ειμαι πολύ καλυτερα!!!»Πολύ γελασα :P:P !!!Δεν πηγαμε τελικα στο Ναυπλιο γιατι βαρεθηκαμε!!!Ελα εσυ στην Τριπολη και θα σου κλεισω τον δασκαλο για πριβε μαθηματα :oops::oops: !!! Τουμπιτσα η Αγγελικουλα, αφου δεν χτυπησε μια χαρα, αλλα οντως ολη την ωρα πρεπει να τα κοιταμε!!!Εγω εχω κανει μια λιστα με τις δουλειες που πρεπει να κανω στο σπιτι και ακομα δεν εχω σβησει καμια!!!Κι εγω επλενα σαν την παλαβη τα πουλοβερ και εβρεξε!Αχ κι εγω το περασα το μαρτυριο της αποτριχωσης!!!

Ελενακι μου πολύ χαιρομαι που εισαι καλυτερα και που πηρατε και τα λεφτα σας!!!Οποτε θες ο, τι θες εδώ ειμαστε!!!!Η μαγεια κοριτσακι μου είναι λογικο να χανεται με τα χρονια, τις υποχρεωσεις κλπ, με χιουμορ όμως μορουμε να τα αντιμετωπισουμε όλα!!Εμενα χθες μου εκανε ανηθικες προτασεις :oops::oops: , αλλα το μεν πνευμα προθυμο, η δε σαρξ ασθενης!!!!Το ριξαμε στην πλακα και γυρισα πλευρο!!!!

Καλα Χαρουλιτα μου, το ότι εντυσες την Μιμικα σαν τον ηλιο του Πασοκ τι να σου πω :lol::lol: !!!!Παλι καλα που δεν φωναξε και τι ψηφισες!!!Περιμενουμε φωτο από τα χορευτικα καμωματα της Μιμικας!!!!Αδερφουλα δεν εχω αλλα όταν ειμαστε σε πιεση συμβαινουν αυτά!!!Χορηγος η μανουλα, ε?Μπραβο!Εμενα μου δινει μονο για αναγκες πραγματικες όχι για ρουχα και ολο μου λεει αν θες να σου βαλω στην Τραπεζα, όχι για λουσα :cry::cry: !!!Πηρα κι εγω κατι πεδιλακια του μικρου σημερα γιατι κλεινει το Crocodilino εδώ και τα εχει όλα τσαμπα, αλλα δεν ειχαν μεινει πολλα σχεδια!!!Κουκλα θα είναι και η ανηψια!!!Super θα είναι τα prada, ειχα δει και κατι Gucci κοριτσιστικα μια φορα, που ηθελα να εχω κοριτσακι να του τα παρω!!!Εγω το σκεφτομαι πολύ σοβαρα για παιδικο από τον Σεπτεμβρη αν και τα εχω διαβασει κι εγω αυτά που λες, αλλα και η πεθερα μου εχει κλαταρει και με κρεμαει ακτι μερες που πνιγομαι, οποτε θα δουμε!Κατα λαθος άλλο φορεμα σου εβαλα link, ειχα ένα μακρυ κι ένα κοντο, θα προσπαθησω να τα ξαναβαλω!

Μαρακι, τι ωραια εκπληξη η αδερφουλα!!!Οχι μωρε η Χρυσανθουλα με κοιλια του Ορεστη Μακρη!!!!Εχει καμπυλες το κοριτσι :x:x:-p !!!Ειπε βρε η μαμα σου να σας κρατησει τα κοριτσια και ειπατε όχι!!!Βεβαια το εκμεταλλευτηκατε καταλληλως :lol::lol::oops::oops: !!!Με γεια τα πεδιλακια!!Δεν σε βλεπω να γραφεις εκεινες τις ημερες γιατι από ότι ειδες ειπαν για εκλογες και μαλλον θα είναι 17 ιουνιου!Πολυ ωραιο το δωρο του αντρουλι :P !!!Το ειχα διαβασει σε βιβλιο το εργο που ηθελες να δεις, οντως ηταν πολύ ωραιο!!!Ξεπατωθηκες κι εσυ το ΣΚ σε δουλειες!!!Λαχταρησες με τη Χρυσανθουλα?Ευτυχως που δεν χτυπησε!Ωραια ιδεα με τις φωτογραφιες, θα βαλω κι εγω μετα!!!

Σταυρουλιτσα, μαζι στον αγωνα για το μπικινι :lol::lol: !!!!Ο Τασουλης καθησε κυριος και τον κουρεψε!!!Τι νεα από την δουλεια του αντρουλη σου?Δεν πειραζει για το φορεμα, η αληθεια είναι ότι είναι ένα ρισκο οι μοδιστρες!!!Κουκλα θα εισαι!!!

Δεσποινακι μου, χαιρομαι που μπηκες σε διαθεση ζεν με τα πεθερικα!!!!Μην χαλας την οικογενεια σου για κανενα!!!!Συγνωμη και σε εσενα για το τσατ, αλλα πραγματικα πνιγομουν!!!Κι εσυ πια μην επισκιαζεις την φαρμακοποιο!!!Λαμψε κοριτσακι μου κι αστη να λεει :P:P !!!Κ%$!@ο δεν εβαλες κι εσυ κατω με τις δουλειες!!!Και μονο που εισασταν διπλα στη θαλασσα με ουζακι τελεια ηταν, τι να πω κι εγω που βλεπω μονο βουνα!!!

Φωτεινουλι, μην στεναχωριεσαι και οι κωλαριες μεσα στο προγραμμα είναι!!!Πολυ χαιρομαι που σου αρεσει το δωματιο, καλη δουλεια εκανε τελικα ο ζωγραφος!!!Πολυ καλες και οι τιμες για τα πραγματακια της βαφτισης σας!!!Και να με χωρισει ο συζυγος δεν θα ξαναπαντρευτω!!!Την ιδια βαβουρα παλι, με τιποτα :lol::lol: !!!!Τι να κανω μωρε, λιγα κιλακια μου ειχαν μεινει για να ειμαι σχεδον σαν τον γαμο και το πηρα αποφαση!!!Γιατι δεν σας αρεσει το κοκκινο φορεμα????Εμενα μου εχει κολλησει, αλλα για να το λετε θα το ξανασκεφτω!Νομιζω η μικρουλα ανοιγοκλεινε το στομα γιατι ηθελε κι άλλο παγωτο :lol::lol: !!!Δεν πειραζει για την διατροφη, απλα είναι λιγο σπαστικο ότι θα το εχεις συνεχεια στο μυαλο σου!Μεγαλωσε το αντρακι σου!!!Χαζουποθεσεις εχω τωρα, που ελπιζω όμως να με πληρωσουν!!!!Καντε κανενα φονο να κανω κι ένα κακουργημα καλε :lol::lol::lol: !!!!

Αριακι, μια χαρα που ο δικαστικος δεν ηταν κανενας στριμμενος!!!κι εμενα ο αντρας μου πηγε και επειδη δεν ειχαν πολύ κοσμο, τον αφησε πηγε κοιμηθηκε και ξαναπηγε μετα!!!Φιδι ακουω και ανατριχιασα!!!Η νονα του μικρου βρηκε στο σπιτι της ένα σκορπιο :o:o !!!!Που να τα μαζεψουμε τα ζουζουνια μας μεσα όταν εχει τοσο ωραιες μερες!!!Θα σου αρεσει πολύ η Βαρκελωνη, εχει πολύ ωραια κτιρια!!!Περαστικα στη μικρουλα σου!!Πολυ sudocream, λαδακι ή βαζελινη στο κωλαρακι!!!

Στεργιακι, δεν νομιζω να εχεις προβλημα με το φορεμα, εγω παραγγελνω ένα νουμερο μεγαλυτερο και το φερνω στα μετρα μου!!! :x

Μητσακο, welcome back!!! :YMHUG: Θα πρεπει να περιμενεις την Χαρα για περιληψη, γιατι τα γραφει πολύ ωραια!!!Και βεβαια εισαι καλοδεχουμενη, αλλωστε παντα σου γραφαμε που εισαι, ετσι ώστε μολις μπεις να δεις ότι σε σκεφτομασταν!!!

Όλα τα υπολοιπα κοριτσακια σας περιμενουμε!!!!Φιλακια!!!!

(θα εχω γεμισει χαλαρα μια σελιδα μονη μου!!!)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κκαλησπερα!!!!

Εβαλα το στεφανακο για υπνο φωναξε μαμα για να παρω το μπουκαλι του,κ τωρα διαβαζω τονα ντρα μου για διπλωμα μηχ;νακιου!!

Φουφου για πες για τη λαδοκολλα???

Σημερα φορουσα κοκκινους κρικους με κορδελες μπλε κ λευκες κ εμειναν ολοι μαλ....

Με ρωταγαν που τα βρηακ,κ ηταν απαυτα που ειχα φταιξει το καλοκαιρι!!!!

Καταχαρηκα!!!ηρθε στο φαρμακειο κ αυτη που επειαζε στη ζωη της αλλης τη κοπελα του φανη κ πηρε μπαρες σοκολατας για αδυνατισμα!!!

Φωτεινακι ποσο πολυ χαιρομαι που σου εκατσε δευτερο νινι κ μαλιστα κοριτσακι,θα γευτεις κ τα δυο!,,οι 2 γειτονισσες που γεννησαν μετα απο μενα ειναι εγκυες κ εγω ουτε καν το σκεφτομαι ισως επειδη μεγαλωσα με 5 χρονια διαφορα απτην αδερφη μου κ δε τοχω για περιεργο...βεβαια ολοι λενε στη βραση κολλαει το σιδερ!!!!οντως τα σχεδια στους τοιχους τα απολαμβανουν τρελα τα πιτσιρικια!!,ειναι μικροκοσμος για αυτα!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κουκιδιτσα αυτο που ολα τα ισοπεδωνουν με 100 ευρω...ηρθε μια γρια στο φαρμακειο κ δε της εδινα ασβεστονερο που ηθελε γιατι ταχε χαμενα κ θα το επινε....κ μου λεει παρε 2 ευρω κοριτσακι μου να φας μια τυροπιτα κ δωσε μου κ μενα να πιω το ασβεστονερο!!!!!

Μαρντιακι λογικο,η πτωση παντα σοκαρει,ο θεος να μας τα φυλαει, καθε φορα μας στελνουν....

Οσο για τα δικα μας νεα,μη φανταστειτε απο λογακια λιγα πραγματα.βεβαι συνεννοουμαι πληρως ,καταλαβαινει κ το πιο κουφο που θα το πεις κ ανταποκρινεται.ειναι υπακουος σχετκα αρκει να μην τον ακινητοποιεις σε αγκαλιες,δαιμονιζεται....λεει νταν για μπαλα,μαμα,μπαμπα,παππου,νταντα για τη γιαγια,νονα,νανι,νινι,μαμ,κανει τους ηχους απο ολα τα ζωακια της φαρμας,κ οπτε βλεπει πουλακια κανει τσιου τσιου.τραβαει το πουλι του οποτε τον αλλαζω κ ακουγεται οτι του αρεσει(σα δε ντρεπεται το βρωμοπαιδακι μου).

Δεσποινακι ποια φαρμακοποιο επισκιασες???δε το επιασα απτην αρχη,κοιτα μην ερθεις κ στο φαρμακειο κ εχουμε αλλα.....!!!!

Αφηστε ....αδεια παιρνω 2 βδομαδες ιουνιο κ μια σεπτεμβρη...σα τη τριχα απτο ζυμαρι με πεταξανε ως μικροτερη....καμια συμπασχουσα??

Κουκιδιτσα τρικαλα πηγα αμεσως μολις σαραντησα,κ ηταν πολυ ομορφη εκδρομη,ηταν οκτωβρης.να πας να το χαρεις!!!!

Φουφουβεσυ αποτριχωση εγω μασαζ δωρο της αδερφης μου απο σαητ προσφορων .45 λεπτα 9 ευρω"""",,,,

Ρε κοριτσια τσατ ποιο λετε???αυτο εδω που γραφουμε,η κατι αλλο???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τι κανετε κοριτσια μου; Εχθες εγραφα-εγραφα μια ωρα και μου τα εσβησε!!! Εγραψα και στην Αλεξ στο τσατ και δεν την εβγαζε!!! τα εχει φτυσει μου φαινεται το σαιτ! Το μικρακι μου ειναι καλα, ευτυχως γλιτωσαμε το συγκαμα, τωρα κοιμαται του καλου καιρου (φτου-φτου μη το ματιασω γιατι με τον υπνο δε το 'χει)... Σημερα μου πεταξε το κιν. στο μετωπο κι εχω μια ωραιοτατη μεγαλη μελανια που συνοδευετε απο ενα ωραιοτατο καρουμπαλο... :(

Αλεξ μου το βαρεθηκε το κολπακι ε; μμμ, ολο και κατι θα βρεις εσυ...αυτο που λεει η Φω με τα καλλυντικα ειναι καλη ιδεα! Αν σκεφτω κατι θα σου γραψω...

Φουφουκι μου κι εγω θελω πολυ να ερθουμε, μακαρι να δεχτουνε κι οι αλλοι...τον αντρα μου τον εχω στο ψησιμο παντως!!! Α, κι εγω κανω αποτριχωση σε μια φιλη μου και ξεκιναμε απο το πρωι γιατι πινουμε καφεδακι και συζηταμε καμια ωρα σιγουρα! Αφου αν πω στη μαμα μου να την κρατησει για να παω, μου λεει "καταλαβα, βραδυ θα ερθεις" :lol: Την πετρουλα την εχουν στο κεφαλι, εγω τις εβαλα στο πορτοφολι μου γιατι φερνουν-και καλα-καλη τυχη!!χαχα μωρε κατι ακομα ηθελα να σου γραψω αλλα το ξεχναω τωρα!!!

Ρουλακι ωραιο το δωρακι στη μαμα σου! Κι εγω της πηρα λουλουδια κι ενα βιβλιο που ηξερα οτι ηθελε και της τα εδωσε το Μαριλακι! Συγκινηθηκε πολυ... Απο οτι καταλαβα εχεις παει Ισπανια ε; Κι εγω πιστευω οτι θα περασουμε καλα!!! Ανυπομονω... Φοβερος ο παππους...να ξεμπερδευει ηθελε και να μπερδεψει εσενα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Φωτεινη τι καλα που κοιμαται στο δωματιακι του ο Αλεξ!!! Θα το συνηθισει με τον καιρο κι ουτε θα παταει στο δικο σας!!! Αφου ειναι οριακη η εξεταση απλα περιορισε τα ολα αυτα, δεν ειναι αναγκη να κανεις αυστηρη διατροφη (μαλλον) εσυ ξερεις καλυτερα! Και στον Αλεξ ετσι ηταν;

Μαγδα τον μαγκακο σου τον ερωτευτηκα!!!! Καλε τι κουκλι ειναι αυτο;;; καθε φορα τα ιδια σου λεω μα ειναι κουκλι ομως!!! ειδικα εκει που κρεμεται το μακαρονι!!! χαχαχαχα Η αδερφουλα πως παει;;;

Μητση εδω εχει τσατ αλλα ειναι της ειναι της κακιας ωρας...ή θα κολλαει ή δεν θα βγαζει συνομιλητες!! Καλε ενα σωρο λογακια λεει το παιδι, τι λιγα λες; τωρα με την δουλεια να υποθεσω οτι δεν εχεις χρονο για κοσμηματα ε;

Μαρακι επεσε το Χρυσανθακι; να βαλετε καγκελακι οπωσδηποτε! Εμεις εχουμε και στον πανω οροφο και κατω...καλε αυτα ειναι απροβλεπτα. η δικια μου εσερνε τις προαλλες το σκαμπο και ανοιξε την εξωπορτα, τραβηξε το σκαμπο στην ακρη και βγηκε εξω... βεβαια εγω ημουν απο διπλα της για να δω τι θα κανει και φυσικα τωρα κλειδωνω...

Α Φουφου θυμηθηκα! Προχτες στο τσατ λεω στα κοριτσια "παω στο μπαλκονι, παρεα με την κακια μου συνηθεια" και φρικαραν ολες!!! "Καπνιζεις τοσο μικρη, και μυριζει και το παιδι" τρελλαθηκαν!!! Εγω βεβαια πατατακια θα ετρωγα αλλα ψαρωσαν ολες!!! χαχαχαχα :lol::lol::lol:

Αντε σας αφηνω, τα υπολοιπα αυριο!!!! Φιλακια...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κοριτσάκια.........Τι κάνετε όλες καλά;

Mitsi τι καλά που μπαίνεις καθημερινά.Αν σε πετύχω μέσα θα σε καθοδηγήσω για το Chat.Εγώ μπαίνω πρωινά καθημερινές από τη δουλειά,σπίτι δε προλαβαίνω.

Ρουλίτσα τι ωραία Ορεινή Κορινθία!!!Είχαμε πάει μια Καθαρά Δευτέρα προ γάμου,μείναμε στα Ανω Τρίκαλα στο καταφύγιο Ερμής,τέλεια,χιόνι,τζάκι στο δωμάτιο.Να πάτε να φάτε σοκολατόπιτα οπωσδήποτε στο 'Έναστρο στα Άνω Τρίκαλα,άσε τη δίαιτα κατά μέρους...Καλά να περάσετε...

Άρια ευτυχώς ανάρρωσε το Μαριλούκι γρήγορα.Και σένα σκανδαλιές ε;Πήγαμε Jumbo χθες την πόρτα την έχει όντως 40€ Αλεξάνδρα αλλά με 2 προεκτάσεις που χρειαζόμαστε πάει στα 60€.Βρήκα από aggeliopolis μια κοπέλα που ΄μου το δίνει 30€ και αν είναι κοντά στα πεθερικά μου μπορούν να πάνε να την πάρουν και να τη δώσουν στη μεταφορική που συνεργάζεται ο πατέρας μου που δε θα του παρει λεφτά.Θα δείξει.

Ψωνίσαμε ένα ραφάκι θα το βάλουμε στη τραπεζαρία να βάζουμε εκεί τα πράγματα μας,κλειδιά,κινητά,γυαλιά γιατί τώρα ανεβαίνουν στη τραπεζαρία και τα ρίχνουν όλα κάτω.

Το δωματιάκι τους το τράβηξα φώτο αλλά δε πρόλαβα να τις περάσω στο pc.

Βρε κορίτσια παράπονο το χω,σε άλλα θεματάκια με τα μωράκια του 2011,όλες έγκυες μένουν η μια πίσω από την άλλη.Εδώ τι έγινε;Δε θα ανακοινώσει καμιά δεύτερη εγκυμοσύνη να χαρώ και γω η γυναίκα!!!Άντε βάλτε μπρος να έρθει αέρας γκαστρίτιδας...αν και προς τα μέρη μου δε θα φυσήξει αλλά να χαρώ με τα δικά σας...Μάγκυ ακούς;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Αντε φιλάκια βγαίνω....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα κοριτσια;τι κανετε;εγω εχω κανει τις δουλιτσες μου,εχω βαλει το φαγακι μου κ εκει που ειχε φτασει η ωρα του φρουτου η μικρη νυσταξε ….τυχαιο;;δεν νομιζω!!!εγω παντως την εβαλα για υπνο,δεν μπορω άλλη γκρινια κ πασαλειμματα…χθες το μεσημερι την εβαλα να φαει φακες,που της αρεσουν κ δεν ηθελε καθολου.την αφησα μονη της να φαει κ μετα από λιγο μου εκανε την κοιμισμενη κ ειχε γυρει πανω στο τραπεζακι.την πηγα για υπνο κ δεν κοιμοταν με τιποτα.πεταξε κ τις πιπιλες κ μετα για τιμωρια δεν τις εδινα κι εγω,γιατ το εχει βρει παιχνιδι να τις πεταει κ να με φωναζει….ηρθε ο μπαμπας μετα κ τις εδωσε κ αφου πια ειχε περασει η ωρα κοιμηθηκε.την ξυπνησα όμως 6 κ δεν ειχε χορτασει υπνο κ ειχε μια γκρινια…..την εβαλε να την ταισει ο μπαμπας κ λυσαξε,πολύ κλαμα.τους παρατησα λποιπον κι εγω κ πηγα σουπερ μαρκετ γιατι τα νευρα μου ειχαν γινει κροσσια….βεβαια καναμε μια αγκαλια πριν φυγω.τι να κανω,δεν μπορω να της κραταω μουτρα….κ όταν γυρισα κατεβηκαν να με βοηθησουν με τα ψωνια κ ετρεξε με μια χαρα στην αγκαλια μου….αχ τι θα την κανω;;;της εδωσα λιγη σοκολατιτσα κ την εφαγε εννοειται..να δειτε σαλια από την ευχαριστηση….χαχα μεχρι κ στην βραδινη κρεμα της εβαλα μπας κ νοστιμισει αλλα παλι δεν της αρεσε κ την ταισα με το ζορι….

Ρουλακι τα ειπαμε κ στο τσατ χθες λιγακι.μα καλα;;19 μηνες σας κρατανε την προσφορα στο ξενοδοχειο;;;χαχαχα καλα να περασετε!!!!!βιβλια διαπαιδαγωγησης ε;;αμα τσιριζεις εσυ,φαντασου εγω τι κανω εδώ….αμα δεις αποτελεσμα πες μου να ακολουθησω κι εγω καμια μεθοδο!!!πολυ συγκινητικα λογακια στη μανουλα!!!!τι πλακα ο κυριουλης που ηρθε στο γραφειο,να πουμε!!!!χαχαχα τυχερη εισαι που καθεται ο Τασουλης στα παιχνιδια αυτά χωρις κερμα…εμενα της αρεσουν αλλα το πολύ 2-3 φορες να κανει…ειπαμε πια,μετα το απαιτει κ μου την σπαει.στα γενεθλια μου που την ειχα παει στο εμπορικο ειχε μια αμαξα που κουναγε αρκετα κ φοβηθηκε ,αλλα σε ένα ελικοπτερο που ανεβαινε ψηλα δεν ειχε προβλημα….α καλα κι εγω όταν κοιμαται ο αντρας μου του κλεινω την πορτα να μην ξυπνησει,σε εμενα;;κανουν οση περισσοτερη φασαρια μπορουν….κ ερχονται να με δουν κ να ξαπλωσουν μαζι οποτε καταλαβαινεις τι γινεται….καλε ηταν τελειως φιλικο με το παιδακι…με τον Τασουλη εχουμε ερωτα!!!χαχαχα

Μητση μου τι καλα που επανηλθες δυναμικα!!!!φτιαχνεις κ κοσμηματα;αυτό δεν το ειχα υποψιν…για σενα ή γενικα κ παραεξω;;καλε που να σκεφτεις για 2ο τοσες ωρες που δουλευεις…καλα η γιαγια όλα τα λεφτα!!!ακου να φας καμια τυροπιτα!!!!πολυ γελασα!!!τι είναι αυτό το ασβεστονερο κ δεν κανει να το πιεις;σε τι το χρησιμοποιουν;μασαζ 9 ευρω;;;πως ;που;ποτε;;εγω δεν θελω μασαζ,οδοστρωτηρα θελω να περασει από πανω μου να χαλαρωσω!!!

Αριακι σε ειδα μεσα αλλα μετα από λιγο σε εδειξε εκτος,κ φυσικα δεν μου εμφανισε μηνυμα σου!!γκρρρ ωχ τι εκανες καλε στο Μαριλακι κ το νευριασες ετσι;χαχαχα καλα ξαναδιαβασα το σκηνικο με την κακια συνηθεια κ με επιασαν τα γελια ….

Μαρακι καλυτερα αν το εχεις βρει από άλλη κοπελα,60 ευρω τωρα για ένα πορτακι είναι πολλα.με γεια το ραφακι σας.εγκυουλες θες;εχουμε την Φωτεινη,περιμενουμε την Δεσποινα..μην υπαρχει κ συνωστισμος!!!χαχαχα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα,κοριτσάκια μου!Τι κάνετε;Μπήκα λίγο εχθές,αλλά βρήκα την Αλεξανδρούλα στο τσατ.Αν και αυτή την άφησα στα κρύα του λουτρού,σόρυ Αλεξανδρούλα. :oops: Είμαι πολύ χαρούμενη.Εχθές με το που ξύπνησε η Αγγελική την έβαλα να κάνει τσίσα στο μπάνιο κι έκανε.Μετά μου λέει κακά,τη βουτάω την πάω στο μπάνιο και την άκουγα να κάνει κακά.Χάρηκα πάρα πολύ.Δεν έκανε πολλά,με αποτέλεσμα μετά να κάνει κι επάνω της.Εν τω μεταξύ σπάνια να τα κάνει δύο φορές την ημέρα.Ε,εχθές χέστηκε πρωί απόγευμα.Με έπιασε εξ'απροόπτου. :lol::lol::lol: Τουλάχιστον κάναμε κάπως την αρχή.Η πλάκα είναι ότι επειδή την έσκυψα προς τα μπρος για να τη σκουπίσω την πρώτη φορά,μετά έσκυβε κάθε λίγο και λιγάκι μπροστά,για να κάνω το ίδιο. :lol::lol: Άλλα νέα δεν έχουμε.Δεν είμαι και στα καλύτερα μου από χθες,αλλά θα περάσει. :?

Αλεξανδρούλα,οι πατάτες στη λαδόκολλα είναι πανεύκολες.Καθαρίζεις τις πατάτες,όπως τις κόβεις για να τις τηγανίσεις.Ρίχνεις ελάχιστο λάδι,αλάτι και ρίγανη.Βεβαια,μπορείς να ρίξεις αν θες να ρίξεις και πιπέρι και λεμόνι,αλλά μετά παραπέμπουν σε φούρνου.Τις ανακατεύεις καλά και μετά τις απλώνεις στο ταψί που το έχεις καλύψει με λαδόκολλα.Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να τις απλώσεις σε στρώση,δηλαδή να μην είναι η μία πάνω στην άλλη,γιατί δε θα γίνουν τραγανιστές όπως οι τηγανιτες.Μπορείς αν θες να τις πασπαλίσεις και με λίγο αλευράκι για να κάνουν κρούστα.Αυτό εγώ δεν το κάνω πάντα.Τις βάζεις μετά στο φούρνο στους 180 στο αερόθερμο και σε μισή ωρίτσα περίπου είναι έτοιμες.Θα τις δεις κιόλας.Με έχει βολέψει πολύ αυτό,γιατί δε χρειάζεται να είμαι πάνω από το τηγάνι.Ο κυριότερος λόγος όμως είναι ότι μπορεί να φάει και το Αγγελικάκι μου άφοβα,αφού με τα τηγανιτά πρέπει να την προσέχω λίγο λόγω χοληστερίνης.Ενώ έτσι μπορεί να φάει και όσες θέλει και έχουν κι ελάχιστο λάδι.Αυτά για τις πατάτες.ΣΤην αποτρίχωση ρε δεν είχα πάρει την Αγγελική.Σπίτι ήταν με τον άντρα μου και κοιμόταν.Τη Στέλλα είχα μόνο μαζί.Αν είχα και την Αγγελική δε θα έκανα δουλειά. :o Τι μαλαγάνικο καλέ που είναι το Κωνσταντινάκι;Σκέτη γλύκα.Άντε μετά να της κρατήσεις κακία.Ρε συ τώρα το σκέφτηκα,μήπως δεν τρώει γιατί εκείνη την ώρα νυστάζει;Αν την τάιζες νωρίτερα;Μου θύμισε τη Στέλλα τώρα την περίοδο που δεν κοιμόταν.Όταν κοιμόταν καλά είχε βελτιωθεί.Α,καλά κι εμένα όταν κοιμάται ο άντρας μου παλεύω για ησυχία.Όταν κοιμάμαι εγώ όμως,καμία σημασία.

Μαράκι,πήρες την τρομάρα σου με το Χρυσανθάκι ε;Λογικό.Ευτυχώς που δε χτύπησε το παιδί.Κι εγώ τρέμω με την αγγελική αφού ανεβοκατεβαίνει στη σκάλα σφαίρα.Δε θέλει να την παίρνω αγκαλιά.Βασικά πορτάκι έχει στα τζάμπο με 40 ευρώ.Εμείς από εκεί τα είχαμε πάρει πέρυσι.Για ρίξε μια ματιά. ;) Αλλά απότι διαβάζω παρακάτω την έριξες τη ματιά.Αφού βρήκες μια χαρά.Εγκυμοσύνη ε;Εγώ που έλεγα για τρίτο παιδί,τώρα το ξανασκέφτομαι με τα οικονομικά,αν και πολύ θα το ήθελα. :roll: Έχει ο Θεός.

Φωτεινούλα,για τέτοια η Στέλλα είναι μανούλα.Αφού για να της κάνουμε τη δεύτερη τρύπα στο αφτί,της έβαφε μία κοπέλα τα νύχια λαχανί. :lol::lol::lol: Α,καλά αυτό με τα λέπια είναι πολύ σπαστικό.Εγώ ή θα βγω έξω να τα καθαρίσω στο πεζοδρόμιο ή θα τα έχω μέσα στη σακούλα και θα την έχω μισόκλειστη.Και πάλι πετάγονται,αλλά κάτι σώζω.Σούπερ ο Αλ με το δωμάτιο.Κάθε μέρα και καλύτερα. :D

Ρουλάκι,αλήτης ο Τασούλης;Πολύ γέλασα. :lol::lol::lol: Τι συγκινητικό αυτό που έκανες για τη μανούλα σου.Κοιτά κι εγώ αν ήμουν στη θέση της θα τα έμπηγα τα κλάματα. :oops: Τι λέει καλέ αυτός;100 ευρώ για να πας να τα πεις;Κοίτα που καθορίζουν και την τιμή μόνοι τους.Δεν είμαστε καλά.Καλά έκανες και τον σούταρες.Ρουλίτσα,άσε τα αστεία για την Τρίπολη και τα πριβέ μαθήματα,γιατί εγώ αυτά τα παίρνω στα σοβαρά. :lol::lol::lol:

Μητσάκι,οι οδηγίες για τη λαδόκολλα είναι πιο πάνω. :lol::lol::lol: Ασβεστόνερο;Ο Χριστός κι η Παναγία.Τρελαθήκαν με τους κρίκους ε;Αφού είσαι αλάνι και χρυσοχέρα,το ξέρουμε αυτό. :D Καλέ να χαίρεσαι που αρέσει στο παιδί να τραβάει το πουλάκι του,είναι άντρας. :lol::lol::lol: Ωχ,καλοκαιράκι θα το φας στην Αθήνα;Καλό κουράγιο.Εχεις κι εσύ βέβαια όπως όλες ανοιχτή πρόσκληση για Λήμνο. :) Όσο για τη Δέσποινα μην ανησυχείς,είναι στην Ηγουμενίτσα. :lol::lol::lol: Το τσατ είναι κάτω που λέει "ΠΟια είναι ονλάιν",πατάς το όνομα που θες και αν είναι ονλάιν επικοινωνείς απευθείας.

Άρια,ποιο βιβλίο πήρες στη μαμά σου;(Το χαβά μου εγώ :lol::lol::lol: ).Α,θα έρθετε με παρέα;Εγώ νόμιζα μόνοι σας.Τέλεια.Σου πέταξε το κινητό στη μούρη;Κοίτα καλέ που μαγκέψανε μια σταλιά σκατά. :P:P:P Αμάν κι εσύ,σου έχω πει κόψε τις κακές συνήθειες. :lol::lol::lol::lol:

Επιτέλους τελείωσα!!!!!! :ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα.

Καλά ρε Ρούλα άσε και κανένα κενό ανάμεσα στις παραγράφους, τα μάτια μου βγήκαν για να σε διαβάσω @-)@-) Να περάσετε τέλεια στις μινι διακοπούλες!! Τέτοιους πελάτες να έχεις βρε πάντα σαν τον παππούλη. :evil::lol: Και εμένα τρομάζει στα παιχνίδια με το κέρμα. :shock::shock::shock: Γιατί άραγε;; :roll::roll: Τι άλλο να πρωτοσχολιάσω με τόσα που έγραψες;; Με τη διατροφή δεν με πειράζει τόσο (ο.κ. θα τρωω και κανενα γλυκάκι που και που), αυτό που με τσαντίζει είναι πως δεν πρόσεχα από την αρχή μονη μου. Και στον Αλεξ πάλι τα ίδια είχα.

Αλεξάνδρα η μικρή είναι 1.410 γρ, μια χαρά μου είπε ο γιατρός.(ίδια εβδομάδα ο Αλ ήταν 1610, αλλά έτσι και αλλιώς πάντα υπάρχει αποκλιση στον υπέρηχο). Μα μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί όταν τρωνε τα σκατούλια μας και πασαλειφτούν αμέσως τα χεράκια πάνε στα μαλλιά και γίνεται το μαλλί καταλάδωτο;;;;;;;Βλέπω και η Κων τα ίδια κάνει. Εγώ έχω μωρομάντηλα δίπλα μου, αντί για χαρτοπετσέτες. Δεν μου λες μου δημιουργηθηκε η εξης απορία... εσύ σαν παιδάκι πως ήσουν; Γιατί δεν μπορεί από κάπου πήρε και η Κων;; :lol::lol::lol: Πάντως θα έχεις να λες ότι το παιδί σου έχει ισχυρή προσωπικότητα!! ;):lol::lol:

Μήτση μια χαρά τα πάτε με Στεφ από συννενόηση. Όντως καταλαβαίνουν πολύ περισσότερα από αυτά που νομίζουμε και ας λένε μονο τα βασικά. Εντυπωσίασες λοιπόν με τα σκουλαρικάκια, μπράβο! Καλέ τι σε πέρασε η γριούλα και ήθελε να πάρεις τυρόπιτα;; :lol::lol::lol::lol::lol: Εμένα και το τραβάει αλλά και το χτυπάει :o:o το πουλάκι του όταν τον αλλάζω. Άλλαξε τικεράκι.

Άρια γιατί σε έβαλε στόχο η Μαριλού με το κινητό;; Έλα πες τα όλα, υποφέρει το κοριτσάκι μας μαζί σου και σε εκδικείται;;; :lol::lol::lol: Θα σε δει και ο άντρας σου και άντε να πιστεψει ότι στο έκανε η μικρή. :lol: Ναι, και στον Αλεξ τα ίδια είχα με διατροφή.

Δεν καταλαβα κάτι... έστειλε η Μαγδα φωτο;; Γιατί λες για τον Β που του κρεμεται το μακαρόνι;;

Μαρία εμείς σήμερα θα πάμε "ντάμπο" (τζάμπο) :lol: από χθες αναστενάζει ο Τ για την πιστωτική :lol::lol::lol: Ε και εσύ μην διαβάζεις άλλα θεματάκια και ξεσηκώνεσαι με εγκυμοσύνες :lol::lol::lol: Άλλωστε και εγώ νομίζω ότι μόλις η Μάγδα δει την ανιψιά, θα βάλει αμέσως μπροστά για 2ο :lol::lol::lol:;)

Φουφου :lol::lol::lol::lol::lol: γελαω με την Αγγελ που έσκυβε συνεχεια για σκουπισμα :lol::lol::lol::lol: μην της μείνει κουσούρι, πρόσεχε :lol::lol::lol::lol: Τι έχεις; Να επανέλθεις και γρήγορα πλιζ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Φωτεινούλα,Ντάμπο τα λέει ο Αλεξ τα Τζάμπο;Η Αγγελική Μπάμπο.Εχουν διάλογο με τη μάνα μου στο τηλέφωνο.ΠΟυ θα πάμε γοργόνα μου;Μπάμπο.Και τι θα παρουμε;Μπάλα.Καλέ το χτυπάει κιόλας το πουλάκι του;Α,εσένα είναι και βιτσιόζος. :lol::lol::lol: Λες να της μείνει το σκύψιμο;Δε θα το αντέξω. :lol::lol::lol: Επανέρχομαι σιγά σιγά. ;):)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σας κι απο μενα κοσμος και λαος βλεπω σημερα μεσα!!!!εγω ιδιαιτερα νεα δεν εχω κι αυτα που ειχα τα εχω πει λιγο πολυ σε ολες απο το τσατ εν τω μεταξυ σε αυτο το τσατ μεχρι να πεις το ''νεο'' και να εμφανιστει εχει γινει πια ''παλιο'' χαχαχα!!!!

Χαρα που εισαι??γυρνα ξανα...........

Μητση σου εχω βιογραφικο μου στην ομαδα :lol::lol::lol::lol::lol:

Φωτεινουλα μην στεναχωριεσαι για την διατροφη τωρα φτασες στο τελος...ξερω οτι αυτη η στερηση ειναι μεγαλη πικρα αλλα σκεψου οτι για 2 μηνες θα ειναι μονο :P

Μαρακι επεσε το Χρυσανθακι???φανταζομαι τρομαρα που θα πηρες....η Δημητρα γελουσε???μην σου πω οτι την εσπρωξε κιολας για να πεσει!!οσο για την εγκυμοσυνη...με εχουν παρει απο φοβο και να ειναι καποια εγκυος δεν θα το ανακοινωσει....και καταλαβαινω και τον λογο :roll::roll::lol::lol:

Ρουλακι επιτελους...αργεις αργεις αλλα στο τελος γυρνας δυναμικα!!!ωχ ρεκουνιωτικο μου ακουγεται το στυλακι του κυριου....καλα εκανες και τον σουταρες μακρια απο μας!!!!!!!ελα ρε το απαφασησε ο αντρουλης για τα Τρικαλα????αντε :lol: μπραβο σουπερ θα περασετε!!εγω βεβαια θα το προτιμουσα χειμωνα με χιονι αλλα και τωρα ετσι οπως παει ο καιρος μπορει να βρειτε και χιονι :lol::lol: τι συγκινητικο αυτο με την μανουλα καλε σιγουρα θα εκλαψε η γυναικα εδω δακρυσα εγω που το διαβασα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

To τσατ μου την σπαει….λετε να ανοιξουμε κανενα θεμα μπας κ το δουν να το φτιαξουν;;το Κωνσταντινι πριν με ειδε που δοκιμαζα το πιλαφακι από την κατσαρολα κ ηρθε να την παρω αγκαλια,κ μετα μου ελεγε μαμ.εφαγε αρκετες πιρουνιες,αν ετρωγε κ λιγο κρεατακι μαζι….αλλα δεν πειραζει..τοσοι κινεζοι με ρυζι μεγαλωσαν…χαχαχα καλα εχω τραβηξει κατι φωτο να σας στειλω….

Φουφουκα μην πεφτεις!!!!τα ειπαμε κ χθες για την Αγγελικουλα κ την τουαλετα,μπραβο της ομως κ παλι!!!οπου να ναι θα την κοψει…θα δοκιμασω τις πατατες…είναι αυτές που λεει στις συνταγες της παρεας χωρις τυψεις;αφου λες ότι βγαινουν καλες ,θα τις κανω.μπα δεν νομιζω να είναι θεμα νυστας,γιατι κ το πρωι δεν θελει κ το απογευμα δεν θελει.κ που την εβαλα για υπνο δεν κοιμοταν τελικα…οντως με τα ψαρια κι εγω μαζευω λεπια από παντου,τα καθαριζει κ ο αντρας μου οποτε καταλαβαινεται…δεν σωζεται με τιποτα….

Φωτεινακι τελεια τα φορεματακια….ετσι, ξεσηκωσε μας τωρα….μια χαρα η μπουμπου,ε μην δεινοπαθησεις καλε σαν τον Αλεξανδρο….καλε δεν σας εχω πει πως ημουν σαν παιδακι;;εγω όταν σταμησε ο θηλασμος,στις 40 μερες της κοπηκε της μαμας μου δεν επινα το γαλα.μονο στον υπνο μου.ξεκινησα κι εγω νωρις κρεμες που δεν μου πολυαρεσαν,μπηκα κ στο νοσοκομειο για εξετασεις κ αφου καθησα 2 μηνες εκει γιατι κολλαγα ιωσεις κατεληξαν σε αυτό που τους ελεγε η μαμα μου από την αρχη.οτι είναι ψυχολογικο γιατι σταματησε ο θηλασμος νωρις.ΑΛΛΑ…πριν προλαβετε να πειτε τιποτα,1 ετους που μου ξεκινησε τα φαγητα ετρωγα μια χαρα….μπορει να μην ετρωγα τεραστιες ποσοτητες αλλα ετρωγα….γι αυτό τωρα ειμαι τοσο καλλιγραμμη..χαχαχα κορμαρα θα γινει κ το Κωνσταντινακι…χαχα

Τι νταμπο τι μπαμπο τα παιδια ξερουν ….χαχαχα

Δεσποινα τα ειπαμε κ στο τσατ τα νεα σου,μην επεκταθω εδώ….αλλα ωρες ωρες θελω να σε χτυπησω!!!!λιγη αισιοδοξια καλε!!!ακομα κι εγω εχω καποιες στιγμες αισιοδοξιες για το δικο μου δραμα…χαχαχα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kαλα θα σας τα φαω τα αυτακια αρχισω να σχολιαζω κ να διαβαζω παραλληλα γιατι δεν σας προλαβαινω παλιοφατσες κ ξεκινω με το αστραφτερο μου σπιτι που ειναι πεσμενο τι εχεις φιλεναδιτσα πες στα μας να χαλαρωσεις...μπραβω για τα κοακουνακια πολυ γελασα που εσκυβε κ μετα :lol::lol:

καλα ησυχια για να κοιμηθω δεν παιζει να κανουν τοτε θα τα θυμηθουν ολα να λυσαξουνε..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εμεις ριξαμε χτες ενα 10λεπτο ματς χαχαχαχα κ μετα μελι γαλα ο μικρουλης ειχε σκορπισει ολα τα παιχνιδια ο αντρας μου θελει ακομα κ στο παιχνιδι να χει ταξει το παιδι δηλαδη ενα ενα εξω απο το καλαθι κ τον μαλωσε κ του δωσε κ μια στον κωλο με επιασαν τα νευρα μου κ τον συχτηριασα μετα του λεω φυγε να μη σε βλεπω μου λεει μα που να παω λεω οπου θες γιατι με νευριαζεις τελικα βγηκε κ ποτιζε στον κηπο ε μετα μου φυγαν κ μενα κ αυτουνου τα νευρα(ετσι να ξυπνανε λιγο τα αιμματα)

λοιπον συνεχιζω με σχολιασμο φωτεινουλα σου χα στειλει φωτο κ σενα με μακαρονι αν οχι οποιο κοριτσακι την εχει ας κανει μια πρωωθηση γιατι της μετεφερα τωρα στο αλλο μου pc.

μια χαρα η μπουμπου σου ρε κ εγω θελω νινι αλλα απο του χρονου λεω ακους μαρακι χαχαχαχα...

κι εμενα το πουλινακι του το τραβαει λαστιχο το κανει :shock::shock:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Όχι δε το έχω δει αυτό το ντοκιμαντέρ ούτε ήξερα ότι υπάρχει... Απλά έμαθα για το 1 στις 4, εφόσον μου συνέβη κι εμένα. Τώρα όμως όπως λες πάμε γι αλλά, είμαστε εγκυουλες και προτεραιότητα έχει η ψυχική μας υγεία κι αρμονία ❤️ μας άξιζε αυτό το θαύμα και όλα θα πάνε καλά ✨🙏
    • Εμένα πρόσφατα ο σύντροφος μου έκανε υπερηχο και κάποιες εξετάσεις στον ανδρολογο ουρολόγο εδώ της περιοχής γιατί είχε κάποιες ενοχλήσεις αλλά τελικά ήταν όλα καλά απλά ήταν λίγο πιο βαριά η δουλειά και τον έπιασε κάπως ο πόνος χαμηλά , για σπερμοδιαγραμμα δεν ειχε πει κάτι,  όμως είχα ρωτήσει τον γιατρό αν αναλαμβάνει και από αυτά και θυμαμαι πως ναι , θα τον καλέσω ξανά την Δευτέρα,  όπως είπαν και τα κορίτσια ας ξεκινήσω με τον γιατρό της περιοχής και ύστερα βλέπουμε αν χρειαστεί και κάποιο κέντρο... Περιμέναμε πως το σποράκι θα μας έκανε την επίσκεψη του τόσο σύντομα όπως την πρώτη φορα αλλά μέχρις στιγμής αποτυχημένες προσπάθειες 
    • Κορίτσι μου Εμένα είναι πολύ πρόθυμος να προβεί σε εξετάσεις,  θα μιλήσω με τον ανδρολογο από Δευτέρα Εμείς είχαμε μια εγκυμοσύνη που ήρθε εύκολα σε 2 μήνες που είχαμε ελεύθερες επαφές,  τώρα προσπαθούμε από Φλεβάρη που είχα και την αποξεση αλλά πιο στοχευμενες επαφές είχαμε τις 2 τελευταίες περιόδους που παρακολουθουσα την ωορρηξία με τεστακια 
    • Ααα εντάξει τότε δικαιολογούνται κάνε λίγο υπομονή θα στα στείλουν πιστεύουν σε λίγο καιρό  η σκόνη απλά δεν διαλύεται εύκολα τουλάχιστον στο δικό μου πληντηριο 
    • εε το αφήνω λίγο γιατί περάσανε ενα πρόβλημα υγείας...και δεν θέλω να τους επιβαρύνω επιπλέον...θα δείξει σε λίγο καιρό! εγω απορρυπαντικό που πήρε η πεθερά μου Αρκάδι...θα χρησιμοποιήσω αυτό για αρχή και αν δεν μείνω ευχαριστημένη θα το αλλάξω στην πορεία!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...