Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Εδω κι εγω.....καλημερα...απο ζεστη οση θελετε...τελικα η καταλληλη εποχη για εμας τις μαμαδες ειναι ανοιξη για βολτες....χειμωνα κρυο-χιονια,καλοκαιρι ζεστη,φθινοπωρο βροχες....αρα ανοιξη.... :D

Βαριεμαι απιστευτα....με επιασε μια σπαριλα αλλο πραγμα......

• Απαντήσεις 999
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

καλησπερα...τι κανουν οι μανουλιτσες?τα βρεφακια σας?

εμεις καλα.....

πηρα sling.....βασικα μου το πηρε μια ξαδελφη μου...την εβαλα χθες δοκιμαστικα κ μας αρεσε κ στις δυο..... :lol: σημερα θα κανουμε βολτα...

χτες κοιμηθηκαμε πρωτη μερα στην κουνια μας.....τελεια ελπιζω να συνεχισει ετσι,...

πως πατε με τις ζεστες?εγω καιγομαι σημερα....εβαλα ερκοντισιον....

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια!!

τι κανετε?

ερημιες βλεπω..

σημερα εχουμε παιδιατρο, για να δουμε

χρυσανθη καλες βολτες μ το σλινγκ!

αναστασακο καλυτερα λες η μικρη με τον υπνο ε? μακαρι να συνχεισει ετσι

αννα μαρια τοση σκονη?

φιλακια

Δημοσίευση

αα ξεχασα να σας πω..το κατσικισιο την πειραξε....παει το τυρακι,......υπομονη

λενακι ευχαριστουμε....αντε κ εσυ καλο εμβολιο σημερα.....

η σκονη δεν παλευται καθολου....εχω κ εγω υστερια με την καθαριοτητα κ ολο με μια σφουγγαριστρα ειμαι :lol:

Δημοσίευση
Σας επιτρεπει ο παιδιατρος τυρι?εμας ακομα...ουτε αυγο,ουτε σπανακι και φασολακια

λενακι ευχαριστω.....αχ σημερα γραφω κ γραφω μισα...φταει η ζεστη

αναστασια μου δεν εχει φαει ακομα τιποτα....μονο θηλαζει....αλλα εχουμε αλλεργια στο αγελαδινο γαλα κ δεν τρωω πολλα πραγματα....εφαγα ντοματα εδω κ 20 ημερες κ δεν την πειραξε....αλλα μολις εφαγα τυρι κατσικισιο την πειραξε...το καταλαβαινουμε με τα κακα της....εγω εχω μπλεξει για δευτερη φορα με κακακια..... :lol: αχ αυτα τα μπιμπιλινα :lol:

Δημοσίευση

Καλημερα κοπελες τι κανετε?

Αννα μαρια μεγια το δοντακι και με το καλο και τα αλλα!!Καλα τι εγινε ολες εγκυες?

Χθες η μικρη ξανα εκανε πανυγυρια το βραδυ αλλα πρεπει να ζεσταίνονταν,ειχε πολυ ζεστη!!

Θα πατε κοριτσια διακοπες με τα μικρα σας?Εγω σκεφτομαι τι εχω να μαζεψω και με πιανει πανικος!!

Δημοσίευση

Χαιρετω τις ομορφες μανουλες!τι κανετε κοριτσια?

Εμεις ειχαμε ενα θεμα με το ιντερνετ και δεν ειχαμε για καποιες μερες..τωρα ευτυχως το κανονισα με..ελπιζω να μην μας ξανατυχει..διαβασα τα νεακια σας αλλα με πολλα διαλείμματα..ό μικρος δεν με αφηνει λεπτο ησυχη..

Καταρχην να ευχηθω στην συμπεθερα μόυ για την νυφη μας!δωρακι να σας ζησει η νεοφώτιστη!καλη χριστιανη να γινει και να την καμαρωσετε οπως επιθυμείτε!

Μυριαμακι,καίρο είχανε διαβασω νεα σου!χαιρομαι που εισαι καλα!αλκιβιαδη τελικα τον είπατε?!πολυ ωραιο ..θα μόυ αρεσε και ολοκληρο ..

Αναστασια ,εχεις δικιο..χαλια το καλοκαιρι..πολυ ζεστη..που να πας ??και τι ωρα να βγεις??ο δικος μόυ τρωει στις 11 αρα το πρωι ακυρο,ΑΣΕ που τετοια ωρα ο ηλιος καιει και τσουρουφλαει..μεσιμερι δεν ο συζητω..στις εξι παλι τρωμε φρουτο μεχρι να τελειώσουμε και να τον καθαρισω γινεται εξι μιση..μεχρι να κατεβω στην πολη παει εφτα παρα..πόση ωρα να κατσω για να ειμαι σπιτι στις 8?εννια παρα κανουμε μπανιο ,μαμ και νανι..αλλα για το νανι παει 10 !

Χρυσανθη,με γεια το σλιγκ!εγω ειχα παρει Μάρσιπο αλλα δεν με βολεψε..

Το βανεσσακι που χαθηκε?

Λενα και αννα μαρια εμεις ταλεμε και στο φεις..

Τι αλλο γραψατε??ειναι εγκυος ην νανσυ?δεν ειδα τιποτα..αντε με το καλο..

Η εφη νομιζω θα πηγαινε διακοπες..

Αννα μαρια εχω το τηλ της νασιας..θα της στειλω μνμ..

Ξυπνησε ο ταρζαν!

Φιλια!

Δημοσίευση

εδω και εγω εχω λιγο καιρο να μπω...γιναμε 10μηνων απο τυρι τρωμε και κιτρινο και φετα και οτι εχει φασολακια και μπιζα τα φαγαμε πολυ νωρις οταν αρχισαμε τα λαχανικα και ντοματα επισης τωρα τρωει τα παντακαι αυτο το μηνα ξεκιναμε ψαρι εγω δεν παω συμφωνα με αυτα που λειε η γιατρος μιας και αλλα μου ειχαν πει στο χριστοφορο οποτε κανω εμπειρικα αυτο που πιστευω αυγο τρωει απο τον 8ο μηνα και τωρα το ψαρι και μετα το χρονο οσπρια καλα αν κανω θα της δωσω αλλα καλοκαιριατικα δεν κανω τρωει μακαρονια με κιμα μουσακα τα παντα οτι και να φτιαξω εχτες πηγαμε στο θεατρο και ειδαμε την Ντορα κερδισαμε κατι προσκλησεις και ηταν ευκαιρια ηταν πολυ ωραια και τα 2 παιδια τρελαθηκαν..κερδισα και ενα πακετο βαπτισης με κουτι λαμπαδα μαρτυρικα κλπ και τωρα μιλαω με την κοπελα τι θα φτιαξω για τι Μιλακι..απο δοντια εχουμε4...μεγαλωνει καθε μερα ολο και πιο πολυ αυτααα

Δημοσίευση

Αγγελική, γιατί ακολουθείτε τόσο αυστηρό πρόγραμμα; Αφού σε δυσκολεύει τόσο πολύ στο να πάτε μια βόλτα, γιατί δεν γίνεσαι λίγο πιο ευέλικτη; Εμένα ο Αντρέας τρώει το πρωί το ρυζάλευρό του με φρούτο κατά τις 10, αλλά σήμερα που έπρεπε να πάμε νοσοκομείο, το έφαγε στις εννιάμιση. Αν τύχει μπορεί να το φάει και στις 11. Το απόγευμα το φρούτο το τρώει από τις πεντέμιση μέχρι τις οκτώ παρά. Αν είναι να βγούμε μπορεί να το φάει νωρίτερα, μπορεί όταν θα γυρίσουμε. Όσο για το μπάνιο του, δεν έχουμε στάνταρ ώρα, απλά τον κάνουμε κάποια στιγμή, και όταν νυστάξει κοιμάται, ανάμεσα στις οκτώμιση και στις δέκα συνήθως. Αυτό δε μας έχει εμποδίσει να βγούμε αρκετά βράδια, για φαγητό ή για καφέ. Αν νυστάξει θα κοιμηθεί στο καρότσι, αλλά τις περισσότερες φορές τον παίρνει ο ύπνος στο αμάξι, την ώρα του γυρισμού.

Ουφ, εμείς πάμε για εμβόλιο αύριο, γιατί το αργήσαμε πάρα πολύ... Αν τους το έχουν φέρει, γιατί την περασμένη φορά ήταν έλλειψη... Για να δούμε.

Δημοσίευση

Καλησπέρα καλές μου φίλες!

Βαπτίσαμε το Σάββατο τη μικρή μας

Χρυσή!!!όλα πήγαν μια χαρούλα,η

ζουζουνίτσα μας ήταν γλυκουλα σε όλη τη

Διαδικασία.αγρίεψε λίγο όταν μπήκε στην κολυμπήθρα

Και έριξε ενα γερό κλάμα αλλα ευτυχώς ήταν για λίγο!

Όταν γυρίσω σπίτι θα σας βάλω φωτο

Είμαστε ακόμα στη λευκάδα και σας γράφω απο το κινητο!

Σας φιλώ πολυ όλες!

Δημοσίευση

Κορίτσια μου, καλησπέρα.

Δώρα μου, να σας ζήσει η Χρυσή. Γερή να είναι και ευτυχισμένη,

Αυτή τη στιγμή είμαι Θεσ/κη. Ο άντρας μου ήρθε να μας βρει στη Χαλκιδική την προηγούμενη βδομάδα τη Δευτέρα και έφυγε την Πέμπτη γιατί την Παρασκευή είχε υπηρεσία. Ήρθε με τη μηχανή και στο γυρισμό είχε ένα ατύχημα. Ευτυχώς τα πράγματα δεν είναι πολύ σοβαρά. Έπαθε ρήξη του τετρακέφαλου και χειρουργήθηκε την Παρασκευή στο Ιπποκράτειο της Θεσκης γιατί μέσα στη τρέλα και τη ζαλάδα δεν μας έκοψε να πάμε στο στραριωτικό. Τρελάθηκα κορίτσια αλλά εκεί μέσα είδα και πολύ χειρότερα πράγματα οπότε ευχαριστώ το Θεό που έπεθε μόνο αυτό και σε λίγους μήνες θα είναι καλά. Σήμερα πήραμε εξιτήριο από το Ιπποκράτειο και κάναμε εισαγωγή στο στρατιωτικό για να μπορέσει να πάρει άδεια. Ελπίζω αύριο να μας αφήσουν να φύγουμε και να πάω στη Χαλκιδική που έχω αφήσει και το μωράκι μου στη μάνα μου και έχει κουραστεί κι αυτή. Στο στρατιωτικό δεν μ'αφήνουν να καθίσω μαζί του και ζορίστηκα πολύ. Το μυαλό μου είναι κομμένο στα δύο, ένα στον άντρα μου και ένα στο κοριτσακι μου που το έχω αφήσει από την Πέμπτη και μου λείπει πολύ.

Σας διάβασα στα γρήγορα. Ελπίζω να είστε όλες καλά./ Μόλις μπορέσω θα ξαναμπώ. Να με σκέφτεστε λιγάκι. Φιλιά

Δημοσίευση

Εύη, περαστικά στον άντρα σου. Πω πω, τι παθαίνει κανείς από τη μια στιγμή στην άλλη. Να ευχαριστείτε το Θεό που δεν ήταν τίποτα. Η μηχανή είναι πάρα πολύ επικίνδυνη, είσαι εκτεθειμένος από παντού.

Περαστικά εύχομαι και πάλι!

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσακια μου!

ρε αγγελικουλα που εχεις χαθει καλε?:)μεγαλωσε ο χαρουλης σας?και μεις οπως λεει η αννα μαρια δεν εχουμε ακριβως ωρες που κοιμαται ή που τρωει ή που κανει μπανιο!το πρωι την ξυπναω κατα τις 7 παρα για να παω δουλεια, κατα τις 8 της δινει το γαλα της η μαμα μου, μετα κατα τις 11 τρωει τη κρεμα της, μετα στις 2 με 2μιση τρωει τη σουπα της με τα λαχανικα, μετα στις 4μιση με 5 τρωει το φρουτο και κατα τις 8 παρα με 8 τρωει γαλα και μεχρι τις 9-9μιση κοιμαται!αλλα δεν τρελαινομαι να ναι και ακριβως στα ωραρια για να μπορουμε και μεις να παμε και πουθενα!

εφη μου περαστικα στον αντρα σου!αμαν μη χειροτερα και Δόξα Τον Θεό και Την Παναγία που δεν επαθε κατι χειροτερο!οι μηχανες ειναι πολυ επικινδυνες!

αναστασια καλα μηνογενεθλια!

δωρακι μου να σας ζησει η νεοφωτιστη!Παντα καλοτυχη και γερη να ειναι!περιμενουμε φωτο αλλα που βαζετε αυτες τις φωτο και δεν βλεπω τιποτα εγω?

ευακι κερδισε το μιλακι στον διαγωνισμό?μεγαλωσε η κουκλα σας!

φιλακια κοπελιτσες μου!Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ!

Δημοσίευση

καλημεραααααα...τι κανετε?χαθηκαμε

εμεις καλα...μεγαλωνουμε κ ζωηρευουμε....

παιζω monopoly με τον μικρο.....με κερδιζει συνεχεια :lol: ολη την ωρα τυχαινει κ πηγαινει στο τραπεζικο μηχανημα κ περνει τα λευτα της μονοπολης :lol::lol::lol::lol: εγω μια φορα επεσα σε αυτο το τετραγωνο :roll:το συγκεκριμενο επιτραπεζιο ειναι για παιδακια 5+...εχει καρτες που αγοραζεις με σχεδια κ τα χρηματα μπορουν να τα κατανοησουν ευκολα τα παιδια....εχει 1 2 κ 5....εχει πιστωτικη που βγαζεις λευτα κ καρτες αποφασης...πολυ καλο....παιζουμε καθε μερα...ειναι απο τα καλα επιτραπεζια....

Δημοσίευση

γεια σας!

πω πω εφη τι επαθε ο ερμος ο αντρας σου στα καλα καθουμενα!!!

γρηγορα περαστικα του..

βασω τι κανετε?

ουτε εμας εχει στανταρ ωρες σε τιποτα!

αγγελικουλα γιατι δεν εισαι λιγο πιο ευελικτη στο ωραριο του?

παντως τωρα με αυτες τις απαισιες φρικτες ζεστες ε3γω τα βγαζω οταν ξυπναμε (κατα τις 9) κ μετα τις 7.

δεν αντεχω!!!

αναστασια μηνογενεθλια ε??? κ εμεις εχουμε σ ε λιγες μερες!

πω πω κοιταω τον μικρο κ απορω ποτε προλαβε κ μεγαλωσε τοσο :shock:

καλα ο αναστασηε εχει γινει ολοκληρο γαιδουρι!

αννα μαρια εισαι πολυ μεγαλο σουργελο :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

χρυσανθη τη μονοπολη την σιχαινομαιιιιιιιιιιιιιι

Δημοσίευση

ουτε εμενα μου αρεσε....αλλα το συγκεκριμενο ειναι ωραιο....οι καρτες π.χ. εχουν ονοματα απο διαφορα παιδικα....γωνια σοκολατας,λεωφορος αστεριων οδος ουρανιο τοξου....λεωφορος παγωτου....

ξεχασα να σας ευχηθω Δωρα..να σας ζησει η μικρουλα σας....να την δειτε οπως ποθειτε....

περαστικα στον αντρα σου εφη μου....αυτες οι μηχανες ειναι χαλια...θελει κ ο δικος μου να παρει διοτι τα καυσιμα ειναι πολυ ακριβα κ δεν τον αφηνω.....

σε λιγες ημερες θα φαμε φαγακι....πηραμε κ το καθισμα του φαγητου κ περιμενω να το βαλει ο αντρας μου....

Δημοσίευση

Καλησπερα σας

Εφη μου περαστικα,αλλο κακο να μην σας βρει!!!!πωπω!!

Δωρακι να σας ζησει η Χρυση,γερο και καλοτυχο!!!

Εμας τελικα κοριτσια το πηραμε αποφαση..ειναι γκρινιαρααααααααααα.....και τωρα που αρχισε να ξεπεταγεται και θελει βολτες και χερια μην τα συζητατε.....αυτος ο χρονια θα ειναι ο ζορικος μεχρι να περπατησει....

ευχομαι ολες καλα,φιλια!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...