Μετάβαση σε περιεχόμενο

Χειμ.Μωράκια '10-'11+σποράκια/Καλώς τη μπέμπα!


Recommended Posts

Αααα ρε Ευγενάκι, άδικη που είναι η ζωή…. Άλλες τον θέλουν κ άλλες τον τρων….

Μας έχει τρελάνει ο καιρος… ευτυχώς του μικρού τα χειμωνιάτικα τα έχω έξω ακόμη!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Αααα ρε Ευγενάκι, άδικη που είναι η ζωή…. Άλλες τον θέλουν κ άλλες τον τρων….xaxaxa

Μας έχει τρελάνει ο καιρος… ευτυχώς του μικρού τα χειμωνιάτικα τα έχω έξω ακόμη!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να μαι κι απο δω...αλικη τι να κανα κι εγω???θα μου ελεγε μετα οι δικοι σου να τα ξερουν ολα αλλα η μανα μου να ειναι συνεχεια απ'εξω???και επειδη δεν εχω ορεξη για καβγαδες ας κανει οτι θελει..εγω ελπιζω παντως να δει αυτην την φορα ποιος ενδιαφερεται και ποιος οχι αν και κατα βαθος ξερει αφου με την πρωτη δυσκολια λεει παρε την μανα σου τηλ.

ο μανωλης παλι ειχε σκατα νυχτα..39 πυρετο..ολη την μερα ειναι απυρετος οπως και τωρα και το βραδυ ανεβαζει πυρετο μονο για να μην κοιμηθω...εχθες μου λεει ο αλεξης ελα ξαπλωσε και την επομενη θα παω εγω...και μετα αναρωτιεται να σηκωθω αλλα και τι να του κανω??? :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ωχ ο καημενούλης…. Γιατί ρε γαμώτο το βράδυ??

Μαράκι μου εγώ δεν το είχα πει σε κανέναν για να αποφύγω τις διακρίσεις…. Αλλά τώρα άμα ξαναμείνω θα το πω στην μαμά μου αλλά στους άλλους όχι!

Εσύ μπορούσες να πεις πως δεν θες να το πεις σε κανέναν κ κρυφά το έλεγες στην μάνα σου!

Πες το ψέμα Ευγενία….. έχουν φύγει όλα από την θέση τους!!χαχαχαχαχα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Είπα να περάσω μια βόλτα κι από εδώ τώρα που μπορώ!! αλλά δεν πρόλαβα να γράψω στην 69 :lol:

Δυστυχώς Μαρία ο πυρετός πάντα το βράδυ είναι μεγαλύτερος. Ελπίζω απόψε να είναι καλύτερα ο Μανωλάκης και να κοιμηθείτε όλοι ήρεμα. Οσο για την πεθερά σου σχολίασα στο facebook, δεν υπάρχουν άλλα λόγια για αυτή την γυναίκα... μόνο να απαξιείς μπορείς και να μην ασχολείσαι για να μην συγχίζεσαι. Κακώς και που της το είπατε κιόλας, αλλά αφού ο Αλέξης ένιωθε αυτή την ανάγκη τι να έκανες. Σίγουρα το καταλαβαίνει ότι δεν είναι σωστή η συμπεριφορά της, αλλά δεν παύει να είναι μάνα του και ήθελε να μοιραστεί τη χαρά του. Ή έτσι νόμιζε...

Για τα λουκάνικα δεν έχω άποψη.... έχουμε καιρό να ψήσουμε :lol:

Είδα που λέγατε και για τα ρούχα, εγώ που βιάστηκα και τα μάζεψα όλα τι να κάνω;;; μόνο 1 ζευγάρι χειμωνιάτικες γόβες έχω κάτω, και μπότες που μένουν όλο το χρόνο κάτω. Της μικρής ευτυχώς της κράτησα κάποια ρουχαλάκια για παν ενδεχόμενο καθώς και κάποια που της ήταν μεγαλούτσικα και πιστεύω να τα ξαναφορέσει από χειμώνα. Εμένα με βλέπω να παγώνω!

Να σας πω και τα δικά μας νέα. Χθες την πήγα στην παιδίατρο και κάναμε επιτέλους ένα εμβόλιο που έπρεπε να είχε κάνει από 14 μηνών... τον άλλο μήνα έχει αυτό που είναι για ιλαρά κλπ, αυτό λέγατε ότι κάνει παρενέργειες; μέχρι στιγμής δεν έχει αντιδράσει σε κάποιο πέραν της γκρίνιας που μπορεί να έχει μερικές φορές, ευτυχώς χθες δεν είχε ούτε γκρίνια όλα καλά. Η διάρροια συνεχίζεται ακόμη :roll: . Μου είπε όμως ότι είναι φυσιολογικό και να της πάρω γάλα με λιγότερη λακτόζη για όσο θα έχει ακόμη. Κατά τ'άλλα την βρήκε μια χαρά, είναι 80 εκ. και 10 κιλά. Για το βάρος της μου είπε ότι θα μπορούσε να ήταν παραπάνω αλλά δεν την ανησυχεί αφού η γενικότερη εικόνα της είναι καλή. Εμένα δεν σας κρύβω ότι με ανησυχεί λιγάκι όμως... πήρε 1 κιλό σε 5-6 μήνες, πολύ λίγο δεν είναι; να μου πείτε δεν κάθεται και σε ένα μέρος η σβουρίτσα μου... αλλά έχει αρχίσει να πέφτει στις καμπύλες βάρους και δεν μου αρέσει.

Πάντως κορίτσια η γιατρός έμεινε άφωνη μόλις την άκουσε να μιλάει! μου είπε ότι τόσο λόγια και τόσο καθαρά λένε συνήθως σε ηλικία από 2 ετών και πάνω. Ειδικά μόλις άρχισε να μετράει κάτι ξύλινες μπαλίτσες που είχε και μέτρησε ολόσωστα και ολοκάθαρα μέχρι το 10 σοκαρίστηκε. Τι θα το κάνω αυτό το ζουζούνι μου λέτε;;; είχαμε 2,5 μήνες να πάμε στο ιατρείο και παρότι το θυμότανε ήταν χαλαρή. Μπήκε μόνη της στο γραφείο, μου ζήτησε κιόλας να την ανεβάσω στο κρεβάτι-εξεταστήριο και κάθισε μια χαρά όσο την εξέταζε. Εκεί που άρχισε το κλάμα ήταν όταν την ακινητοποίησε για να την μετρήσει και φυσικά όταν την ακινητοποιήσαμε όλοι μαζί για να κάνει το εμβόλιο. Δεν αντέχει τους περιορισμούς είναι ελεύθερο πνεύμα! ακούς Εύη;; τέτοια σου έκανε και η Φλώρα;

Αντε σας τα είπα όλα και σας ζάλισα, πάω τώρα να την ξυπνήσω αλλιώς το βράδυ θα έχουμε ολονυχτία. Τέρμα το διάλειμμα ωραίο ήτανε! Φιλάκια!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μπράβο την Αφροδιτούλα μας!!!! :D:D:D Φαντάζομαι καμάρι η μάνα ε??!! :D Μην αγχώνεσαι για τα κιλάκια της βρε,μια χαρά είναι το κοριτσάκι σου,είχε να πάρει από σένα που είσαι μισή μερίδα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ερημιές σήμερα εδώ.... Κανείς δεν το άνοιξε το μαγαζί; Πρέπει να το παραδεχτούμε όμως. Αν δεν το ανοίξει η Αλίκη οι υπόλοιπες είμαστε άχρηστες.

Λοιπόν νέα τρομερά δεν έχω. Εξακολουθούμε με την Σοφούλα να είμαστε λιγάκι αρρωστούλες αλλά δεν πτοούμαστε το καφεδάκι μας το είπαμε παρεούλα το απόγευμα στην πλατεία. Μας συνόδευε ο μπαμπάς μας ο οποίος έκανε και το χωροφύλακα στην Σοφούλα μιας και συνεχώς προσπαθούσε να πάει βόλτα μόνη της έξω από την καφετέρια.

Ελενάκι μου τι σου είπε ο γιατρός; από τι προέρχονται οι δυάροιες μωρέ γαμώτο και κάνει τόσες μέρες το παιδί; Για την ανάπτυξή της και την ομιλία της δεν το συζητώ! Μια χαρά κοπελάρα είναι και λογικό να τρελάθηκε ο γιατρός με την γλωσσλιτσα της! Η δικιά μου καημό το έχω όταν πάμε στην γιατρό μας η οποία κάνει τον καραγκιόζη η κακκομοίρα για την κάνει να υσηχάσει από το κλάμα, ποτέ δεν της έχει πει μια κουβεντούλα να καταλάβει πόσο έχει εξελιχθεί. Ουρλιάζει από την ώρα που μπαίνουμε μέχρι να φύγουμε. Προχθες δε που είδε πως εξέταζε και μένα η γιατρός έ! έγινε χαμός!

Μαράκι μου πως είναι ο Μανωλιός; Εσύ ξεκουράστηκες καθόλου; Διάβασα στο fb ότι θα αναλάμβαινε η αδερφούλα σου τον Μανωλιο. Άντε! Για πρόσεχε λίγο.

Πάω στο άλλο καφενέ μας. Είναι το Γιωτάκι από εκεί.

Σας φιλώ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ναι, ναι καλημέρα……

Σας άφησα προκομμένες να ανοίξετε το μαγαζί αλλά εσείς μόνο λουκέτο δεν βάλατε….

Πάω να φτιάξω τον καφέ μου κ έρχομαι… με πήρε ο ύπνος σήμερα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εχθές κοιμήθηκε πάλι μετά τις 12 ο κύριος κ όλη μέρα δεν είχε κλείσει μάτι… μετά κοιμήθηκε μέχρι της 6 όμως οπού του έδωσα γάλα κ μετά τον πήρα στο κρεβάτι μου γιατί αργούσε να τον πάρει ο ύπνος!!

Ελενάκι μου μια χαρά είναι η Α.

Ο Σπύρος είναι στα ίδια κυβικά κ είναι κ αγόρι…

Έμεινε η γιατρός εεε? πώς να μην πάθει πλάκα με αυτό το σκατάκι που μιλάει τόσο καθαρά?

Νατάσσα μου περαστικά σας…. ελπίζω να είστε καλά ήδη κ να βγείτε να βολτάρετε κ σήμερα που έχει ωραία μέρα!!!

Βαριέμαι πολύ…..!!

Θα ήθελα να ήμασταν κάπου εκδρομή σήμερα…

Τι θα γίνει θα πάμε τις 17 Χαλκίδα?????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ τι κανετε κοκονες???

εμεις ειμαστε μια χαρα ξυπνησε απυρετος δοξα το θεο και ελπιζω να συνεχισουμε ετσι και να τελειωσε και αυτη η περιπετεια...ειχε πιει τοσο αντιπυρετικο οσο δεν εχει πιει 1.5 χρονο...

αλικη μου καλημερα...θεματοφυλακα μου εσυ..ηθελα να ηξερα δεν κουραζεται ολη μερα??γιατι ο μανωλης ας πουμε αν δεν κοιμηθει την μερα που γινεται συχνα πυκνα το βραδυ στις 8 αντε 9 εχει βασιλεψει ...

λενακι μια χαρα η Α. και τα κιλα της ειναι καλα μην σε ανυσηχει...κοριτσακι ειναι και αμα τρωει κι ολας μην σε νοιαζει αυτα δεν καθονται υσηχα καθολου πως να μεινουν πανω και κιλα εε???

νατασσα μου εσεις τι εχετε???το παν ειναι να μην χανετε το κεφι και την ορεξη σας...σημερα που θα βολταρετε???εχει και καλο καιρο σημερα ελπιζω να περασε και η μπορα και να μπηκε το καλοκαιρι και να μεινει αυτη την φορα

εχθες τελικα μαζευτικαν και τα δυο αδερφια του και ειδαν την μπαλα..τους ειπαμε και για το μωρο αλλα μαντεψτε :!::!::!::!: το ηξεραν...ποιος τους το ειπε εεεεε????ναι ναι...η χαρουμενη γιαγια...η οποια λεει ηταν και μες στην τρελη χαρα και το πανηγυρι...λετε να περιμενει την κορη????? :lol::lol::lol::lol::lol: κατα τα αλλα ουτε απο την θεση τους δεν σηκωθηκαν να με φιλησουν βρε αδερφε να με αγκαλιασουν εστω... :lol::lol::lol::lol::lol::lol: χεστηκα...τους εφτιαξα 4διαφορετικα ειδη πιτσας ντερλικωσαν και αυτο ηταν πιο σημαντικο μαλλον....

παω και στο φεις..καλημερααααα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δηληδα Μαρια το τραβαει ο οργανισμος σου το βρισιμο...να μη βριζω μονο την Αλικη!! 4 ειδη πιτσας για να τους ευχαριστησεις που υποδεχθηκαν τοσο ομορφα το γεγονος της ζωης σου;τους το χρωσταγε;μπα!!μου φαινεται οτι μυαλο δε θα βαλεις και με θυμωνεις....

γιατι κουραζεσαι αδικα;

παω γιατι νευριασα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γαϊδούρεεεεεεεεες ……όλες εκτός από την Μαρία κ την Τέτα…..

Καλημέρες τσούπρες!!!

Τι βρωμόκαιρος πάλι…. Τα νεύρα μου…

Ανοίγω το μαγαζί αλλά θα πρέπει να μείνει κάποια άλλη να σερβίρει καφέ γιατί έχω πάλι γιατρόοοοοοοοοοοοοο….. κ το πρωί κ το απόγευμα!!!

Σήμερα θα παρθούν σημαντικές αποφάσεις κ πιθανόν θα δρομολογηθούν για άλλη μια φορά σημαντικές εξετάσεις….

Το βράδυ μας αρκετά ήσυχο….γινόταν κ καλύτερα….!!!

Μαράκι να έρθεις κ από εδώ όταν πάρεις τα αποτελέσματα της υπέροχης χοριακής σου….. είπαμε όση περισσότερη γκαστρόσκονη τόσο καλύτερα…..

δηληδα Μαρια το τραβαει ο οργανισμος σου το βρισιμο...να μη βριζω μονο την Αλικη!! 4 ειδη πιτσας για να τους ευχαριστησεις που υποδεχθηκαν τοσο ομορφα το γεγονος της ζωης σου;τους το χρωσταγε;μπα!!μου φαινεται οτι μυαλο δε θα βαλεις και με θυμωνεις....

γιατι κουραζεσαι αδικα;

παω γιατι νευριασα...

Δεν μπορώ να πω έχει δίκιο……… εγώ θα τους έβγαζα από το ψυγείο αυτό που μου έμεινε την Παρασκευή…. Η σπεσιαλιτέ μου με τις φράουλες…χωρίς φράουλες όμως….

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα!

Ελενακι χρονια πολλα και καλα,οτι επιθυμεις για σενα και την οικογενεια σου!

Εμεις εχουμε μυξουλες ,τους εχω τρελανει στον ορο(τωρα που το θυμηθηκα πρεπει να παω να αγορασω)και γινεται χαμοσ....εκει που εβαζε μονος του ο Μ.τωρα παλι τα ιδια...δεν καθεται με τιποτα να βαλει!Μαχη γινεται!ουτε ο μικρος θελει αλλα αυτον τον καταφερνω...μακαρι να μην κανουν τιποτα αλλο!

Σημερα γιορταζει η μαμα μου και ο αντρας τησ αδερφησ μου (τι τον εχω δεν ξερω ,τα μπερδευω αυτα)οποτε το βραδυ εχουμε γιορτουλα).

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να τους χαίρεσαι Ελίζα μου …..πάτησα κατά λάθος υποβολή!!

Σήμερα καίω κάρβουνο….. ενώ τις άλλες όχιιιιιιιι……χαχαχα

Πάει κάηκαν οι φλάντζες…….

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑ στο ελενακι μας και σε οσους και οσες γιορταζουν εχω κι εγω τον αδερφο μου να τον χαιρομαι...

παιρνω το πρωινο με τον γιοκα μου...πηγα το πρωι μου πηραν το αιματακι μου...τους πεταξα και ενα ο γιατρος μου ειπε να τον παρω αμεσως και επειδη ειναι δευτερα δεν εχει απογευματινο ιατρειο και να μην αργησουν ...τωρα ελπιζω πανω απο ολα να ειναι θετικοτατα και να μην εχουμε κανενα θεμα και να κλεισω και ραντεβου να παω να δω το φασολι μου...αν παω αυτη την βδομαδα θα ακουσουμε καρδια η ειναι νωρις???δεν το πιστευω πως θα ξαναχτυπησει δευτερη καρδουλα μεσα μου...την πρωτη φορα που ακουσα τον μανωλη ειχα παγωσει...

αλικακι μου το ξερεις ολος ο γκαστροαερας που εχω μεσα μου(ειναι και πολυς πιστεψε με)ειναι δικος σου...αλλα κι εσυ ομως να βλεπεις θετικα τον εαυτο σου...και να πιστευεις σε σενα...οκ???

τετα μην μου φωναζεις εμενα ενταξει???παιδι μου πρεπει να τους δειξω πως η μαρια ειναι στην κορυφη της σκαλας...

λιζακι να χαιρεσαι τους εορταζοντες και περαστικα μωρε...θελω να ξεμπερδεψουμε απο τις αρρωστιες για φετος τουλαχιστον...το παρακανανε φετος δεν αφησανε παιδι για παιδι υσηχο οι παλιοαρρωστιες...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

  • Απαντήσεις

    • Καλησπέρα και καλή επιτυχία σου εύχομαι!!! Εγώ έχω μία άλλη περίπτωση συγγενούς ανωμαλίας, έχω δίκερο μήτρα που είναι χωρισμένη σε 2 κοιλότητες. Όσους γυναικολόγους είχα επισκεφθεί μου έλεγαν ναι θα κάνεις παιδί αλλά θα έχεις 2-3 αποβολές μέχρι να ανοίξει λίγο η μήτρα! Ταλαιπωρη΄θηκα αρκετά και άλλαξα 4 γιατρούς μέχρι να καταλήξω στον τωρινό. Στο μεταξύ είχα 4 αποβολές και ανακαλύψαμε και μία αδυναμία στο σπέρμα. Εν τέλει έχω τώρα την κόρη μου, 15 μηνων, με φυσική σύλληψη! Είμαι τώρα 40 ετών, ελπίζω να σου έδωσα θάρρος!!!
    • Καλησπέρα @AGAPOULLA1993! Το αντιμετώπισα κ εγώ αυτό με την μικρή μου. Διήρκησε λιγο παραπανω απο χρονο , μετα σταδιακά τα προσθέσαμε κ τώρα στα 2.5 έτη τρώει τα πάντα.  Ως προς τον θηλασμό ναι , δεν έτρωγα τίποτα που να περιέχει έστω κ ίχνη. Είναι λίγο δύσκολο στην αρχή αλλά μετά είναι μια συνήθεια. Εμείς θηλασαμε μέχρι τα 2 έτη,  οπότε όπως καταλαβαίνεις το περάσαμε μαζί!! Σου στέλνω μπόλικη δύναμη και υπομονή!! 
    • Άντε ωραία ξεκινήσατε και εγω τώρα λέω αύριο να κάτσω να τα ξεδιαλέξω να βγάλω αυτά που θα χρειαστώ για τους πρωτους μηνες γιατί τα έχω λίγο μπερδεμένα όλα μαζί καλοκαιρινά χειμωνιάτικα δεν τα έχω χωρίσει 
    • Και εγω δεν έχω πάρει μπιμπιλινα καθόλου και μερικά αλλά πραγματακια που θα χρειαστώ  γιατι αγχώνεσαι μήπως τελικά δεν σου τα στείλει καθόλου και ψάχνεσαι τελευταία στιγμή ; Γιατί αν σου τα στείλει και αργότερα δεν σε πειράζει ένα καθάρισμα θα θέλουν μόνο  αλλα να πω την αλήθεια και εμένα μου έστειλε η ξαδέρφη  μερικά πράγματα πληρωσα μεταφορική να έρθουν στο χωριό και τελικά ήταν άχρηστα πχ το κάθισμα του αυτοκινήτου ήταν για πέταμα αγόρασα άλλο τελικά και μερικά ακόμα που μου έστειλε τα πέταξα έκλαψα τα λεφτά που έδωσα στην μεταφορική 😕
    • Εγω γενικα κοιμάμαι το βράδυ λίγο όταν αλλαζω πλευρό ζορίζομαι και η ζεστη με ενοχλεί αρκετα αλλά γενικα κοιμάμαι ακόμα  εγω καμία φορά πονάω ανάμεσα από τα πόδια στους προσαγωγούς με πιάνουν κάτι απότομα για λίγο και με αφηνει  Και τα πόδια μου πρήζονται αρκετά αλλά γενικα δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα  ακόμα τουλάχιστον 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...