Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ..ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙ!!!!(ΤΑΝΙ ΤΑΝΙ)


Recommended Posts

Κορίτσια ,ξέρω είναι λίγο νωρίς ακόμα..αλλά είπα να έχω έτοιμο το θέμα Απριλίου :D ...περιμένω περίοδο σε λίγες μέρες και μετά επιτέλους θα δοκιμάσω τα τεστάκια που πηρα απο το ιντερνετ..Ελπίζω το Πάσχα να μας βρει εγγυούλες....αρχισα να ανησυχώ...παρ'ολο που δεν προσπαθώ παντα εντατικά :( Ο Μάρτης πήγε χαμένος..αφού δεν έγιναν προσπάθειες όταν έπρεπε...Τωρα με τα τεστακια θέλω να επιβεβαιωσω οτι γινεται ωορρηξία..Φιλάκια σε όλες και καλα αποτελεσματα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 613
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημέρα nyxterida και καλή επιτυχία. Θα ήθελα να σου επισημάνω να παρατηρήσεις και ποιες μέρες έχεις ωορρηξία. Οι πιο γόνιμες είναι μεταξύ 12η-14η μέρα. Αν δεν έχεις σε αυτό το διάστημα πήγαινε τσέκαρε μήπως έχεις σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών κάνοντας ένα doppler στον γυναικολόγο σου. Στο λέω γιατί εγώ είχα πολλές φορές μεταξύ 17η μέρα και καμιά φορά 20η και αυτή την αναταραχή την προκαλούσαν οι πολυκυστικές.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα este,καποτε ειχα κυκλο 27-28 ημερων και απο τοτε που αρχισα τις ελευθερες επαφες μειωθηκε σε 25-26 μερες...και παρατηρησα οτι μαλλον την 11η κανω ωορρηξια..Δεν ειμαι πολυ σιγουρη γιατι εχω βγαλει και τον θυρεοειδη μου εδω και λιγα χρονια και φοβαμαι μηπως άλλαξε κατι.Ετσι πηρα τα τεστακια τα οποια θα δοκιμασω αυτο το μηνα.Ευχαριστω για τη συμβουλη σου..Αν δεν γινει κατι αυτο τον μηνα...τον επομενο σιγουρα ενα ραντεβου στο γιατρο!!!πριν 7 μηνες εκανα υπερηχο και δεν ειπε κατι για πολυκυστικες παντως..απλα τοτε ειχα πολυ χαμηλη tsh 0,02 και δεν εβλεπε ωαρια.πηγα βεβαια μετα την ωορρηξια.Τωρα εχω διορθωσει την tsh στο 2,4.Για να δουμε.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 weeks later...

να μαι και εγώ...πάμε για Απρίλιο...αχ αυτός ο Απρίλης...κανονικά είχα ΠΗΤ 30/4/12 :cry::cry: τέσπα ελπίζω τουλάχιστον να έχω κάποιο καλό νέο...για όλες μας το εύχομαι...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μηπως ανηκω εδώ ;; καλως σας βρηκα, ΔΕΝ περιμενω περιοδο κατα τις 10 Απριλη :)

χρησιμοποιησα τεστ ωορρηξιας κ ειχα το Σαβ/κυριακο (Σαββατο εντονο θετικο τεστ-Κυριακή πιο απαλο ροζ) αλλα ηρθαμε σε επαφή Πεμπτη αργα το βραδυ... λετε να χω καμια ελπιδα ;;;;; :roll:

πωωωω τι βαρετη αυτη η περιοδος μεχρι να μπορεσεις να τεσταριστεις για πιθανη εγκυμοσυνη..;;!! :evil:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να μαι κ εγω στον Απρίλιο... Ninou βαθειες ανάσες μπέμπα... εγω ΠΗΤ είχα Δεκέμβριο... Έκανα πως δεν το θυμόμουνα αλλά μου το "θύμησε" ο άντρας... Σνίφ... Κυριακή των Βαϊων είδα θετικο τεστάκι και πρωτομαγιά είπα αντίο...

Σήμερα πρωι πρωι ήρθε η σιχαμένη...οπότε πάμε δυναμικά για τη Μ.Εβδομάδα...(πάει η νηστείαααα :lol: )... Θα είμαι η τρελή με τα τεστ ωορηξίας στο ένα χερι, τα κόκκινα αυγά στο άλλο και τα πόδια ανοικτά και πάνω... Ευτυχώς ζεστανε ο καιρός οπότε γδύνομαι πιο εύκολα (είμαι και κρυουλιάρα)...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλα κοριτσια βρηκα ψηφιακο ημερολόγιο για τον γυναικείο κύκλο... Ειναι τελειο... βάζεις ημερομηνίες έναρξης περιόδου και υπολογίζει τα πάντα... Πόσες μερες διαρκεί ο κύκλος, πότε έχεις γόνιμες, πότε να περιμένεις την επόμενη κλπ... Κ είναι ότι καλύτερο γιατί αν ποτέ στο ζητήσει γιατρός τυπώνεις όσους μήνες θες και τους πας... Όποια θέλει ας σφυρήξει κλέφτικα να το στειλο με email...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα ! τι εννοεις ουρανια ; περσι τετοιο καιρο ειχες "περιπετεια" :roll:

σου ευχομαι να μη το ξαναζησεις ! μονο καλά απο δω κ μπρος :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Xerete koritsia!! :)

Euxomai se oles mas sintoma me ena sporaki, fisika emeis 3ekiname Maio tis prospa8eies pou 8a kleisei i mikri mas 1os xronou (epi8imia tou andra mou), me 8elete stin parea sas? Ourania mporeis na nou steileis to 4ifiako imerologio? To e-mail mou einai: andreouandria@yahoo.com.. Euxaristw!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

χαιρετώ την όμορφη παρεούλα!!! εύχομαι όντως ο Απρίλης να χαρίσει σποράκια πολλά! η αλήθεια είναι ότι και εμείς μετά το χρόνο του γιόκα μας κάναμε κάνα 2 φορές φρι σε κάτι τυχαίες μέρες, αλλά περίοδος μου ήρθε κανονικότατα. γενικώς, δεν ελεγχόμαστε πια, εφόσον πέρασε ο 1 χρόνος από την καισαρική, κ βλέπουμε... όποτε έρθει! το έχουμε δει άκρως χαλαρά, χωρίς να μετράω γόνιμες και τα τοιαύτα. αφήστε που ποτέ δεν έμαθα πότε είναι αυτές... στον Γιώργο μου ήρθαν πολύ γρήγορα τα ευχάριστα, σε 2-3 μήνες ελεύθερων επαφών, οπότε δεν το έψαξα περαιτέρω. ας είναι λοιπόν! κάνουμε μια γλυκιά αρχή σε αυτή την τέλεια προσμονή του πελαργούλη!!! φιλάκια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΠ !! βρε βρε βρεεεεε !! γεια σας κοριτσια !!! ας μαζευομαστε λοιπον !!

εχω κ γω ενα παλλικαρακι 1ος ετους κ καιγομαι να του κανω αδελφάκι ! ομως δεν ξερω που μου παν τα τεσσερα απο γονιμες κλπ αφου ακομα δεν εχω αδιαθετήσει καθολου (θηλαζα σχεδον ενα χρονο) :? ομως την περιμενω απο ωρα σε ωρα... :roll: βεβαια ευχομαι ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ, να το παω σερί :lol:

εδω αυτα τα ποστ ειναι πολυ γουρλιδικα, ετσι εμεινα κ στον Κωνσταντίνο μας !! 7 μηνες χαλαρα κ ελευθερα, μολις αποφασισα να τεσταρω τις γονιμες μερες μου με το γνωστό ψηφιακό τεστ ΤΣΟΥΠ ! ηρθε ο μπομπιρακος μας !! εδω λοιπον, να τα λεμε κ να δινουμε κουραγιο η μια στην αλλη :mrgreen: πολλες ευχες σε ολες για πιτσιποπακια συντομα !!

(γεια σου demie !! γεια σου andria !!)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γειας σας κορίτσια κι από μένα! Εγω δεν έχω παιδάκι ακόμα αλλά το θέλω πολύ! Προσπαθούμε πολλά χρόνια με εξωσωματικές αλλά τιποτα. Τα Χριστούγεννα μας ήρθε ένα δώρο από το Θεό! Μια φυσιολογική εγκυμοσύνη που δυστυχώς όμως κράτησε μόνο 9 βδομάδες, παλλίνδρόμισε.(ΠΗΤ 6/09). Το σκέφτομαι συννέχεια αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι... Τώρα που είδαμε ότι μπορούμε φυσιολογικά είπα να παραγγείλω αυτά τα hometest ωορ. Θα τα παραγγείλω την Δευτέρα. Περιμένω περίοδο από χθες. Θέλω να τα χρησιμοποιήσω σε αυτό τον κύκλο και ελπίσω να μην ξανάρθει τον Απρίλιο!!! Για όλες μας!!!!Ουρανία μου στείλε μου κι εμένα το ημερολόγιο αυτό σε π.μ. Ευχαριστώ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ka.zoku το έχω ξεπεράσει (έκανα τον καραγκιόζη γιατί είχαν τρελαθεί όλοι, και αυτό με βοηθησε να ηρεμήσω)... Ήταν πολυ αρχη (7η βδομάδα) και δεν το είχα ακόμα "καταλάβει" και είχε ξεκινήσει και σχετικά άσχημα (με αιμοραγία)... Οπότε όλα αυτά μαζί σε μένα λειτούργησαν ως αντικαταθληπτικά... Πάμε για νέα και ωραία θεματακια....

Πάντως αυτό με τα τεστ ωορηξίας πόλυ κουραστικό... Να πρέπει να σου ερθει το κατούρημα συγκεκριμένη ώρα (και εγω έχω ένα θεματάκι... δεν πίνω νέρο, άρα δεν πάω συχνα στο πιπιρουμ)... Βρε τι τραβαμε για ένα μωράκι... Κ όταν μεγαλώσει το καθικάκι θα σου πει "τι έκανες εσύ για μένα, ρε μάνα"... Και εκεί λες "κρατάτε με, το σφάζωωωωωωωω"....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

χαιρετε και απο μενα..ολοκαινουρια στην παρεα σας και ελπιζω να μην παραμεινουμε για πολυ εδω...να αρχισουμε να κανουμε και εμεις post στα ειμαι μανουλα κτλ..εγω κοριτσια προσπαθω 16 μηνες κ ακομα τπτ..ενω ολοι με λεγανε ειμαι οκ αλλαξα γυναικολογο και βγαλαμε ακρη..εχω ινομυωμα μπροστα απο το ενδομητριο οποτε το μπλοκαρει λιγο..

ka zoku και εγω 10 απριλιου περιμενω..οταν εχω ωορηξια ποναω οποτε σχεδον καθε μηνα το καταλαβαινω..εκανα παρασκευη και κυριακη ετσι για να υπαρχουν μεσα..εχω πολλες ελπιδες αυτο το μηνα γιατι εκανα και σαλπιγγογραφια και μου ειπαν βουρ στο πατσα γιατι αυξανονται οι πιθανοτητες κατα 60%..αν παλι μου ερθει η αχωνευτη..κλαμα για καμια βδομαδα απο την στεναχωρια μου και λογω ορμονων κ φτου και απ την αρχη..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια πραγματικά λυπαμαι που περασατε αυτην την ψυχολογική ταλαιπωρια με τις παλλινδρομες, το περασαμε με την αδελφή μου... ακουσανε καρδουλα κ την επομενη εβδομαδα ...τελος...

γενικα, θελω να σκεφτομαι θετικα κ αισιοδοξα οσο μπορώ κ προσπαθω να βρισκω το καλο μεσα στο κακο... πχ αν συνεχιζοναν τελικα καποια τετοια εγκυμοσυνη, το πιο πιθανο θα ηταν το παιδακι να εχει καποιο προβλημα... ετσι λενε οτι ο οργανισμος μας εστω κ "αργα" διαπιστωνει ενα προβλημα που μπορει να εχει το εμβρυο κ τερματιζει την εγκυμοσυνη... αλλες φορες πριν ξεκινησει (βιοχημικες εγκυμοσυνες) αλλες λιγο αργοτερα (παλλινδρομίσεις) :oops:

προσπαθειστε να σκεφτεστε θετικά :x το καταλαβαινω ειναι δυσκολο μερικες φορες....

αλλα οταν με το καλο ερθει το μωρακι σας, θα χρειαστει να του μεταδωσετε ΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ και ΔΥΝΑΜΗ για ΖΩΗ !!! καντε εξασκηση απο τωρα κ οσο ειστε οι δυο σας (ως ζευγαρι) ΧΑΡΕΙΤΕ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ γιατι η καθημερινότητα σας αλλαζει αρκετα μετα :x εγω θεωρώ προς το καλυτερο ! αλλα σιγουρα θα πρεπει στην αρχη να ξεχασετε καποια πραγματα που μεχρι τωρα ειχαμε "δεδομενα" (υπνο, φαι κλπ οποτε θελουμε και διαφορα αλλα ;););) χιχι :D )

τα τεστακια τα ψηφιζω δαγκωτό !! τουλαχιστον ξερεις βρε αδελφέ ποια μερα θα εχεις περιοδο ... μιας κ εγω ΠΑΝΤΑ ταλαιπωριομουν απο αστατο κυκλο... :? φουσκωνα ξεφουσκωνα πρηζομουν ξαναπρηζομουν... αΪ στο καλό πια... ενω τωρα ξερεις ! απο τη στιγμη που κανεις ωορρηξια μεσα σε 12 - 16 μερες θα εχεις στανταρακι περιοδο (ή θετικο τεστ εγκυμοσυνης ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ :lol: )

ευχομαι καλή αρχή ! γρηγορα να περασουμε ολες σε ποστ για νεο-εγκυουλες κ σας θελω με θετική σκεψη ε;! ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ Η' ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ (καθοτι Σαββατοβραδο αποψε χιχι) ΣΕ ΟΛΕΣ !!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καζοκου τελειο το τικερ για το ποτε θα τεσταριστείς !! απο ποιο site ειναι ;;

οταν με το καλο ερθει η περιοδος μου (δεν εχω εδω κ ενα χρονο περιπου, που θηλαζα :? ) θελω να βαλω κ γω ενα τετοιοοοοοοοοοοοοο !!! :x

στειλε μου προσωπικο μνμ αν ειναι !

ασχετο - ξερεις ιαπωνικά ;;; ζηλευωωωωωωωωω!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

βρε σουξέ ο απρίλιος :lol::lol::lol:

εύχομαι σε όλες μας ενα γερό σποράκι αυτό το μήνα... εγώ τώρα σιγά σιγά μπαίνω σε γόνιμες και αρχίζει ο σεξομαραθώνιος... :mrgreen::mrgreen:

για τα μωράκια που λέτε που έφυγαν...εμένα δεν παλινδρόμησε..αναγκαστήκαμε να κάνουμε διακοπή στην 14w γιατί είχε σοβαρότατο πρόβλημα..πολύ σπάνιο να συμβεί αλλά δυστυχώς τραβήξαμε λαχείο..μέχρι τότε είχα την τέλεια εγκυμοσύνη και μια χαρά υπερήχους..αλλά τι να το κάνεις..

τέσπα..

πάμε δυναμικά για τον απρίλη...αφήνουμε τα άσχημα και σκεφτόμαστε θετικά..

όσο για τέστ και ovaluation calendar εγώ τα χρησιμοποιώ κάθε μήνα :shock:

τέστ ωορρηξίας δεν με βόλεψαν οι ταινίες (που παρεμπιπτόντως βρίσκεις και φθηνότερες απο το ελληνικό σιτε) και παραγγέλνω το γνωστό ψηφιακό απο αγγλικό σιτε..όποτε δώ χαμογελάκι βούρ..δευτέρα λέω να περάσω και μια βόλτα απο γυναικολόγο για να δω τι παίζει αλλά και μήπως προσπαθήσουμε κανα μήνα με κλομιφέν...

αυτά απο μένα..

με το καλό σε όλες μας!~!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπέρα στο παρεακι !! οχι ρε συ μαρακι :) δεν ξερω ιαπωνικά... που να τα μαθει κανεις ;; :lol:

αλλα μου αρεσουν πολυ τα γραμματακια τους κ η γενικοτερη τους κουλτουρα ...ο σεβασμος στην παραδοση που ειχαμε κ μεις εδω στην Ελλαδα αλλα μας εφαγαν οι Ευρωπες... κουνια που μας κουναγε....

χασαμε τα αυγα χανουμε κ τα πασχαλια τωρα !

το τικερ μου ειναι απο ενα site > sure baby νομιζω...

για πειτε τωρα γιατι ετοιμαζομαι να το κανω κ ποστ ... ακομα ειναι πολύ νωρις να τεσταριστώ... ειμαι σιγουρη οτι δεν θα δειξει αρα why bother ?? αλλα για πειτε μου εσεις που εχετε παιδακια ηδη...

ειπε ο αντρας μου οτι σα να φαινεται πιο εντονη η γραμμή της κοιλιας παλι (ειχε ξεθωριασει αρκετα μετα την πρωτη εγκυμοσυνη) κ σιγουρα εχουν γινει ελαφρως πιο σκουρα τα σημεια γυρω απο τη θηλή.... λετε ;;;;;;;;;;!!!!;;;;;;;;;;; ποσο βαριεμαι ΠΟΣΟ ΒΑΡΙΕΜΑΙ αυτο το διαστημα ως το τεσταρισμα ;;!

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΟΜΙΦΕΝ ρε συ; το χω δει κ σε αλλα site του εξωτερικού...

και ΤΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΣΚΥΛΑΚΟΣ ΕΙΝ ΑΥΤΟΣ ??????? ΤΟ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ :x !!

κοριτσια, οπως ειπε κ η μαρια ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ και αισιοδοξα ε;! μονο ανυπομονυσια επιτρεπεται...οχι αγχος χιχι :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

koritsia na sas rwthsw..auta pou exete apo katw kai emfanizonte sunexeia otan stelnete mhnuma pws ta bazete??? eimai kainouria sto site kai den xerw kai polla polla....

kai epishs 8a h8ela na mou peite k to site pou paraggelnete ta test worhxias na ta dokimasw kai egw mpas kai dw asprh mera..thnx

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

valentinapar εχει πληροφοριες συγκεκριμενες στην κατηγορια - λειτουργιες του φορουμ :)

τα τεστακια εγω παιρνω τα hometest (http://www.hometest.gr) ειναι παμφθηνα αλλα θελει λιγο προσοχή στις οδηγιες χρήσης ! :mrgreen::x

καλημερουδια σε ολες !!

καζοκου μην το λες ! τα ιαπωνικα ειναι πολύ πιο ευκολα απ οτι νομίζουμε ! ειχα κανει 2 φορες αποπειρα να τα μαθω αλλα δεν ειχα κ πολυ διαθεση για διαβασμα τελικα κ ετσι σταματαγα...

τα ιδεογραμματα ειναι ΤΕΛΕΙΑ συμφωνώ !!! τελος παντων... :)

αχ ειχαμε κ μεις για ενα μηνα, ενα τετοιο σκυλακο σαν της νινου αλλα καπακια εμαθα για την πρωτη μου εγκυμοσυνη κ δυστυχως δεν ειχα αντισωματα σε τοξοπλασμα, ουτε καποιον να τον βγαζει βολτα κλπ οποτε τον δωσαμε στην κουνιαδα μου που εχει μεζονετα με κηπο κ δυο πιτσιρικια κ περναει ΠΟΛΥ καλυτερα τωρα ο Εκτωρακος απ οτι αν θα εμενε μαζι μου τελικα... :roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

valentinapar εχει πληροφοριες συγκεκριμενες στην κατηγορια - λειτουργιες του φορουμ :)

τα τεστακια εγω παιρνω τα hometest (http://www.hometest.gr) ειναι παμφθηνα αλλα θελει λιγο προσοχή στις οδηγιες χρήσης ! :mrgreen::x

αχ ειχαμε κ μεις για ενα μηνα, ενα τετοιο σκυλακο σαν της νινου αλλα καπακια εμαθα για την πρωτη μου εγκυμοσυνη κ δυστυχως δεν ειχα αντισωματα σε τοξοπλασμα, ουτε καποιον να τον βγαζει βολτα κλπ οποτε τον δωσαμε στην κουνιαδα μου που εχει μεζονετα με κηπο κ δυο πιτσιρικια κ περναει ΠΟΛΥ καλυτερα τωρα ο Εκτωρακος απ οτι αν θα εμενε μαζι μου τελικα... :roll:

γεια σας...

λοιπόν εγώ τεστάκια παίρνω απο ebay και μου βγαίνουν περίπου 6 λίρες τα 25 test και ειναι απο 10mIU/ml (δηλ λίγο πιο ευαίσθητα απο τα άλλα)...

όσο για τον σκυλάκο Μαρία, ούτε εγώ έχω αντισώματα για τοξόπλασμα και εδώ και 2 μιση χρόνια είμαι καθημερινά αγκαλίτσα με το εκτοράκο μου... :mrgreen:

δεν υπάρχει πιθανότητα να κολλήσει κανείς τοξόπλασμα απο σκυλάκια αλλά και γατάκια εμβολιασμένα, και όταν τηρούνται κάποιοι λογικοί κανόνες υγιεινής...υπάρχει πολύ παραπληροφόρηση στο θέμα και δυστυχώς την πληρώνουν τα άμοιρα ζωάκια...πάλι καλά ο εκτοράκος σας είναι με μια οικογένεια που τον προσέχει και το αγαπάει..δεν είναι όλα τα ζωάκια έτσι τυχερά.. ;);)

πιο μεγάλοι κίνδυνοι υπάρχουν πάντως για τοξόπλασμα απο ωμό κρέας και άπλυτα λαχανικά... :geek::geek:

τέσπα...

σήμερα πήγα γυναικολόγο...ηρέμησα τόσο πολύυυυυ...όλα καλά και τα ωαριάκια μου ωριμάζουν και περιμένουν... :lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...