Μετάβαση σε περιεχόμενο

Παιδάκια 1,5 χρονών: κάντε μας γρήγορα κι άλλα αδελφάκια!!

Recommended Posts

Δεν έχω ιδέα… κ το περίεργο είναι πως άτομα όπως η αδερφή μου, η κουμπάρα μου, η νονά μου κ άλλοι φίλοι που έχουν φβ κ το μέιλ μου δεν εμφανίζονται….. τι έχει γίνει??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Πολλοί Ελίζα…. κ όλοι μεταξύ τους έχουν επαφές!!!! Τυχαίο? Πως, με ποιο κριτήριο σου παρουσιάζει το φβ κάποια άτομα που μπορεί να γνωρίζεις?? Από τους φίλους που ήδη έχεις, τόπο καταγωγής, προσωπικά δεδομένα…. Τι άλλο? εγώ δεν έχω δώσει κανένα στοιχείο για μένα κ μου τους έβγαλε πριν κάνω φίλη την Άννα….. άρα μένει το μέιλ …. Κ γιατί δεν εμφανίζονται κ άλλοι που επικοινωνώ σε αυτή τη διεύθυνση???

Το άλλο που σκέφτηκα είναι μήπως η κουμπάρα μου έχει μπει από το σπίτι μου στο φβ κ μήπως έχει φίλους που τους έχουν φίλους…. Τι να πω….

το μωρακι μου ειχε 37,4 και πριν λιγο 37,1...αρχισαν τα συμπτωματα του εμβολιου γαμωτο...ειπα στην κοπελα να μη του δωσει ακομα depon,να φαει οσο φαει και να κοιμηθει...και το απογευμα τον αναλαμβανει η μανουλα του!!σημερα εχει λιγοτερες μυξες απο ο,τι μου ειπε η Ευτυχια...

αυριο το πρωι,θα ερθει η μητερα μου να τον κρατησει μετα το φρουτο να παω να βαψω τα μαλλια μου...Αννα ακους;μετα θα σου στειλω να σχολιασεις το βαμμενο μου μαλλι....

ο Μανος κορες αυριο θα παει σε συνεντευξη...μακαρι να πανε ολα καλα και να τον προσλαβουν γιατι στην εταιρεια που ειναι τωρα,τους εχουν απληρωτους 3 μηνες και ειναι χεσε μεσα ολοι!!

παλι καλα που εγω ακομα πληρωνομαι!!!

αν ολα πανε καλα κορες με τον Μανο,ενδεχεται και να μετακομισουμε στα βορεια προαστια...θα δουμε για αυτο και δε λεω πολλα...το καλυτερο ποιο θα ειναι; ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΑΜΠΑ!!!

θα ξαναμπω αργοτερα..

χρειαζεται να γελαμε!!

THE BEST ΠΟΙΗΜΑ EVER...

One day στὴν λιακάδα

Sitting on the πρασινάδα

Where the flowers ἀνθοῦσαν

... and the horses χλιμιντροῦσαν

Say ο Μήτρος to Κρουστάλλω :

Do you μ' ἀπατᾷς μὲ ἄλλο;

Κι ἡ Κρουστάλλω σὰν τὸ hear

τὴνε πιάνει μέγας fear

Because τόπε ἡ Μαγδάλω

ὅτι did it μ' ἕναν Γᾶλλο.

And the girl πονηρεμένη

Lay down σὰν πεθαμένη

Μῆτρο μ' if you don't believe me

μὲ τὸ καριοφύλι kill me.

And the Μῆτρος ποὺ ἦταν θῦμα

τὴν ἐπίστεψε the βλῆμα.

φιλια!!!

Πω ρε Αλίκη δεν ξέρω...περίεργα πράγματα....

Μαριέττα το ξέρω λίγο αλλαγμενο ...η πρώτη παράγραφος ως ειναι και μετα.....

Και η κρυσταλλω η καημενη

Say to Μήτσος λυπημενη

If you don't believe εμένα

Τοτε kill me εδω πέρα

κατι ακομα για να γελασετε με την παρτη μου:

η LIBERO μου εστειλε μηνυμα στο κινητο και καλα οτι σημερα γιορταζω γιατι ειμαι μανα και πανω απο ολα ΓΥΝΑΙΚΑ!! ουτε καν θυμομουν οτι σημερα ειναι η μερα της γυναικας!!! αντε γεια!!!

σε λιγο κλεινω το pc και παω στο παιδι!!!

φιλια κορες!!!αν τα καταφερω θα μπω το βραδυ αργα..αν κοιμηθει μονος ο μικρος κι αν δεν εχει πυρετο και τα σχετικα....

φιλακια!!!

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!

Μόλις έβαλα τον σκατούλη μου για ύπνο…. κ σε λίγο βέβαια θα του κάνω κ εγώ παρέα!!! Είμαι κομμάτια!!

Μαριεττάκι ελπίζω να του περάσει γρήγορα...... κ θα περάσει δηλαδή!!!!

Εύχομαι να σας πάνε όλα τέλεια κ να πας εκεί που ονειρεύεσαι!!

Γλυκές καληνύχτες!!!

Γεια σας μανουλια, προσπαθω να φαω κατι της (πραγμα καθολου ευκολο) για να παρω την αντιβιωση μου χωρις να μου διαλισει το ιδι διαλιμενω στομαχι μου...

Ο λαιμος ειναι χαλια αλλα ευτυχος μονο απο την αριστερη μερια αλιος θα ειχε κλισει τελιος...

Βρε Αλικη τι μυστιρια πραγματα ειναι αυτα που σου σινβενουν, και εγω θα αναρωτιομουν και θα ειχα φρικαρει..

Διεσθανομε οτι εισαι πολυ ταραγμενη τις τελεφτεες μερες, δεν εχεις και αδικο εδω που τα λεμε. Εχεις και αυτες τις καρακαξες να σε περιτριγηριζουν..Στο θεμα παντος με τις γωνιμες μερες δεν θα επετρεπα σε κανεναν να μου το χαλασει..Δεν το ξερει κανενας απο τους δικους σας οτι προσπαθιτε με ορμονες???

Βεβεα αυτες οι γκαντεμοσαυρες καλιτερα να μην ξερουν γιατι μπορει να σας κανουν και βουντου προκιμενου να μην πιασετε παιδι :evil::evil::evil: Μην ξοδεβεις την ενεργια σου σε αυτες, σκεψου θετικα και ολα θα γινουν..

Μαριεττα τι κανει ο Ηλιας, ανεβασε κιαλο πυρετο??? Ελπιζω πως οχι..

Μακαρι να παρει την δουλεια αυριο ο Μανος και να γηνουν ολα οπως τα θελεις...

Εγω σημερα εμαθα και κατι ευχαριστο, (ελπιζω πως θα ειναι ευχαριστο) το ιδιο το γεγονος ειναι αλλα το μελον θα διξει για τα ιπολιπα, τελος παντον σας επριξα...

Ο κουνιαδος μου που λετε θα γινει μπαμπας...Ειναι λιγο μπερδεμενη ιστορια γιατι ειναι παντρεμενος χοριζμενος και η κοπελα επισις παντρεμενη χοριζμενη αλλα εχει και ενα παιδι 3 χρονον.

Ο κουνιαδος μου μεχρι τωρα δεν ηθελε να μπλεχτει λογο του παιδιου της αλλα ουτε και να την χορισει καθος ειναι πολυ καλη κοπελα...

Τωρα δεν θα εχει και πολλες επιλογες αλλα καιρος ηταν να παρει μια αποφαση....

Η πεθερα μου χαρικε οταν το εμαθε και ονειρευετε ηδι μια δευτερη εγγονη.....

Προσεχος θα εχω καινουρια σηνηφαδα λιπον, μεχρι στιγμης καλα τα παμε αλλα δεν ειχαμε και πολλα παρε δοσε οποτε δεν μπορω να ξερω με σηγουρια... :roll::roll::roll:

Καλημέρα κορίτσια μου!!!!!

Πως είστε κ που είστε??? :D

Εμείς είχαμε ένα πολύ καλό βράδυ…… ο Σπύρος κοιμήθηκε από τις 10 μέχρι τις 4.30 που ήπιε το γάλα του κ μετά ξανακοιμήθηκε μέχρι τις 8!!! Νομίζω όμως πως δεν θα κρατήσει πολύ ούτε αυτή την φορά γιατί κάτι δεν μου αρέσει με το λαιμό του (βήχας, βραχνή φωνή…)!!!

Μαριέττα όλα καλά με τον Ηλία?? Ελπίζω…..

Παίρνεις αντιβίωση Εύη μου???

Με το θέμα του φβ μάλλον η έξυπνη η αδερφή μου κάποια στιγμή από περιέργεια έψαξε για κάποιους από αυτούς (με τον δικό της λογαριασμό) κ πρέπει να τους έχει κάνει save ο η/υ ….. βέβαια πήγαμε κ στο μέσα κ πάλι το ίδιο έγινε!!! Θα ρίξουμε κ μία ματιά από τον η/υ της αδερφής μου….. δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω!!!

Ναι Εύη είμαι λίγο κάπως αυτές τις μέρες….. είναι λίγο απ’ όλα!!! Θα περάσει όμως που θα πάει!!!

Δεν ξέρει κανείς ότι προσπαθούμε για 2ο παρά μόνο η αδερφή μου, μία φίλη μου κ η νονά μου!!! εννοείτε πως κανείς δεν ήξερε κ για τις δυσκολίες στο πρώτο…..

Οι δικοί μου δεν ήθελα να αγχωθούν κ οι άλλοι όχι μόνο δεν ήθελα να ξέρουν τίποτα αλλά αν μπορούσα θα γεννούσα κ μετά θα τους το έλεγα!!!!

Είσαι κ εσύ σε αναμονή συννυφάδας επίσημα?? Καλή τύχη σου εύχομαι!!! Λες να σας αναστατώσει??? Κ όλα καλά να πάνε με το ανιψάκι σας!!!!

Καλημερα!!!πραγματι πολυ εξαφανιση εχει πεσει :lol:

Αλικη ελπιζω να μην αρρωστησει ο Σπυρος ...εμεισ ειχαμε καλο βραδυ ευτυχως κοιμηθηκαν στα κρεβατια τουσ και δεν ξυπνησε κανεις...γιατι υπαρχουν βραδια που μου ρχονται στο κρεβατι.....και μετα αναρωτιεμαι γιατι με πιανει συνεχεια το αυχενικο!

Οσο για την εγκυμοσυνη εκτος απο γονεις και αδερφη ουτε εγω ηθελα να πω τιποτα γιατι με πρηζαν ολοι και να φανταστεις οτι και τους δυο δεν δυσκολευτηκα καθολου να τουσ πιασω...

εδω ρε παιδια στον γαμο μου επειδη φοραγα ενα αμπιρ νυφικο...καποιες ηλιθιες μου ευχηθηκαν με το καλο....αχ και ημουν και πιο αδυνατη απο οτι τωρα ....το μυαλο τουσ εκει ολοι οι καλοπροαιρετοι...

Να σας πω εχετε κανονισει καμια αλλη συναντηση?Ειδα στο ελληνιδες μαμαδεσ για την παρουσια του βιβλιου ¨"κοιλιτσα" στο golden θα παει καμια?

Kαλημερα κοριτσια....Εδω ειμαι και εγω αλλα εχω εναν Τριανταφυλλο να λισαει καθε φορα που καθομε στο λαπτοπ και δεν μ'αφινει σε ισιχια....

Αυτην την στιγμη κοντεβει να μου ξιλωσει το αριστερο χερι γιατι τον κατεβασα απο την αγγαλια μου..

Μεσα θα ειμαι απλα δεν θα μπορω να σας γραψω...

Καλά βρε Ευάκι βλέπε κ μη γράφεις……

Κ ο δικός μου τα ίδια κάνει….. κοντεύει να το σπάσει το λαπτοπ!!

Ελπίζω κ εγώ Ελίζα μου αλλά δεν το βλέπω!!!

Εγώ τους είχα πείσει από πριν πως δεν θέλω παιδί (τους καλοπροαίρετους) κ πραγματικά δεν θα τους είχα πει τίποτε αλλά ήταν ο γάμος…..!!!

Ασε ρε ειναι πολυ ηλιθιος ο κοσμος τελικα....την πρωτη φορα που ειχα μεινει εγκυος και απεβαλα ηταν αμεσως μετα τον γαμο και μεσα στον πονο μου ολοι με ρωταγανε ποτε θα μεινεις εγκυος ...ευτυχως βεβαια εμεινα αμεσως εγκυος μετα και δεν κρατησε πολυ η στεναχωρια μου...και ειχα πεισμωσει λεω θα το πω μολις φανει...αλλα μετα την αυχενικη το ειπα δεν μπορουσα αλλο να με ρωτανε και να κανω το κοροιδο...αισθανομουν ασχημα που δεν το λεγα ανι να αισθανθουν αυτοι που ρωταγαν συνεχεια.

Καλημέρα κορίτσια.

Νιώθω λες και ειχα βγει για ποτό χθες και σήμερα εχω hangover..δεν είχα βγει όμως, απλά ο Ν ξύπνησε εντελώς τυχαία πάλι στις 3 ακριβώς (ρολόι ακριβείας) και ήθελε να κοιμηθεί μαζί μας..αλλά δεν του την έκανα την χάρη γιατί όταν έρχεται στο κρεβατι ο Ν δεν κοιμάμαι εγώ και δεν θελω να τον μαθω τώρα να κοιμάται μαζί μας. Τι κακό και αυτό..όλους αυτούς τους μήνες δεν είχα κανένα πρόβλημα με τον ύπνο τους και τους 2 τελευταίους με έχει τρελάνει. Και δεν είναι τα δόντια του...τον πιάνουν εντελώς τυχαία στις 3 ακριβώς??? Κατα τα άλλα καλά. Τετάρτη και Πέμπτη έκανα το σπίτι μου παιδότοπο..την Τετάρτη είχε έρθει ο νονός του με τον μικρό Νικόλα και χθες είχαν έρθει οι κουμπάρες μου με τις κόρες τους και τους άντρες τους. Τρελοκομείο!!! Ο Νώντας είχε τρελαθεί απο την χαρά του...

Παρασκευή σήμερα και δεν εχω αφεντικά στο γραφείο..είναι σούπερ!!

Πείτε μου αν φαίνεται η φώτο που έβαλα στον τοίχο μου…. την βλέπετε μόνο εσείς?

Μπορούν να τη δουν άλλοι….??? Βοηθήστε την άσχετη!!!

Άστα να πάνε ρε συ Ελίζα …. Τι τους ενδιαφέρει? Εγώ ποτέ δεν ρώτησα τέτοια πράγματα!!!

Καλημέρα Ευγενία!!!

Είναι πραγματικά πολύ ηλίθιος ο κόσμος...οι περισσότεροι χαίρονται με την λύπη μας. Δεν ξέρω γιατί έχουμε γίνει τόσο κακοί οι άνθρωποι. Και εγώ λέω Αλίκη να τους γράψεις εκεί που πρέπει (ολους τους καλοπροαίρετους) και να κρατήσεις κοντά σου ανθρώπους που σε ανεβάζουν και σου φτιάχνουν την διάθεση. Έχω την γειτόνισσα μου που έχασε το πρώτο μωρό της στον 6ο επειδή τσακώθηκε με την μάνα της και της έσπασαν τα νερά απο την ένταση...δεν ξαναμίλησαν μέχρι που γέννησε το δεύτερο παιδί της..

Ο άντρας μου πάει σαν λέτσος στην δουλειά γιατί αν τον δουν ότι έχει πάρει νεο αυτοκίνητο ή ότι ντύνεται καλά θα αρχίσουν όλοι τα κουτσομπολιά και θα του φύγουν οι μισοί πελάτες. Κόμπλεξ μην δουν κάποιον να κάνει προκοπή στην ζωή του..

Αλικη μπηκα στου αντρα μου το προφιλ για να το ελενξω και δεν φαινεται η φωτο σου!οκ!

Ευγενια τρελοκομειο εε?και εμεις χθες πηγαμε στον αδερφο του αντρα μου που εχει ενα μικρο και εγινε χαμος! :lol:

απο κομπλεξ και ζηλια ο κοσμος γεματος....ασε μεχρι και οιφιλοι μασ ρε κοριτσια πολυ ζηλια...αφηστε αν τα σκεφτω τρελαινομαι...

Προσπαθώ να βρω στην ομάδα που είναι η σελιδα με τις ημερ γεννησεις των μικρώ και τα τηλ και δεν μπορω να τα βρω..βοήθεια!!

Όταν κορίτσια οι καλοπροαίρετοι είναι άτομα της οικογένειάς σου ή του άντρα σου, πραγματικά δεν ξέρω πώς να τους βγάλεις από την ζωή σου!!!! εγώ τώρα πρέπει να μιλήσω με τον άντρα μου για αυτό που θα ακολουθήσει αυτόν τον μήνα κ φοβάμαι τις επιπτώσεις….δεν θα ξεχάσω ποτέ τα μούτρα της κουνιάδας μου όταν της είπε ο Π για την εγκυμοσύνη μου!!!

Προσπάθησα να μην δίνω σημασία στα λόγια τους αλλά πάντα κάτι κάνουν ή λένε που δεν το αντέχω!!!! Πώς να συγκρατηθώ??? Να πάρω βαλεριάνα ή κάτι πιο βαρύ!!!

Αυτό είναι το κακό με μένα…. μαζεύω, μαζεύω κ μετά γίνομαι ηφαίστειο!!!!

Ευχαριστώ Ελιζάκι… μετά θα δοκιμάσω κάτι άλλο…. τι παθαίνω τώρα στα γεράματα.. μάθε γέρο γράμματα!!! Χαχαχαχαχα

Γιατι νομιζετε βρε κοριτσια πως 12 χρονια στην Ελλαδα δεν εχω κανει ακομι φιλες δικες μου, μονο γνωστες και μετα εχω τις γυναικες τον κολιτων του αντρα μου που ευτυχος ειναι καλα κοριτσια και τεριαζουμε να κανουμε παρεα ολοι μαζι.....

Αυτη η αδιακρισια εδω στην Ελλαδα με τρελενει, να ρωταει η καθε ασχετη πραγματα που δεν αφορουν κανεναν εκτος απο εσενα και τον αντρα σου...

Για την ζηλια δεν θα πω γιατι και οι Σουηδοι ειναι πολυυυυυ ζηλιαριδες, ιδικα αν δουν να εχεις περισοτερα χριματα απο αυτους...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...