Μετάβαση σε περιεχόμενο

Παιδάκια 1,5 χρονών: κάντε μας γρήγορα κι άλλα αδελφάκια!!

Recommended Posts

Εύη κ εμένα ο δικός μου δεν θέλει τις γιαγιάδες….. την μαμά μου λίγο περισσότερο την θέλει βέβαια…. για τον μπαμπά μου δεν το συζητώ κ φωτογραφία του να δει την αγκαλιάζει κ την φιλάει!!

Την Βαγιούλα δεν την ξέρω…. Να χαίρεσαι την όμορφη κορούλα σου!!!

Αυτά ονειρεύομαι κ εγώ ρε Ίνα….. το καλοκαίρι σε 5 να είσαι στην θάλασσα κ σε τι θάλασσα…εεε??? Αλλά το καλοκαίρι που πέρασε μόνο 20 μπάνια έκανα… τόσο καθίσαμε στο νησί!!!

Άννα, Κατερίνα, Νατάσσα σας φιλώ γλυκά….

Μαρία ο άντρας μου είναι κ για μένα ο πιο γλυκός, τρυφερός σύζυγος που θα μπορούσα να έχω αλλά η οικογένειά του είναι επίσης η χειρότερη που θα μπορούσα να μπω…. Δεν φταίει ο άντρας μου, εγώ φταίω που τα προηγούμενα χρόνια το χειρίστηκα λάθος το θέμα κ τώρα τρέχω κ δεν φτάνω!!!

Εύη μου το βλέπω το τικεράκι σου κ σε θαυμάζω……

Ελίζα μου δεν είναι καλή επιλογή το γυμναστήριο για σήμερα… κάτσε να σου περάσει λίγο!!! Είστε καλά τώρα από τους πυρετούς???

Ψάχνω για σπίτι κ δεν βρίσκω…. Τα νεύρα μου!!!

Ελενάκι μου κάνε της πλύσεις πολλές με ορό…. Αν δεν της έχεις ήδη κάνει!!!

Ευχαριστώ Ελένη μου….. στους δικούς μου ποτέ δεν θέλησα να πω αυτά που μου έκαναν κ που περνούσα για να μην τους επηρεάζω αρνητικά απέναντι στον Πάνο! Δεν γνωρίζουν κ κατά συνέπεια δεν ανέχονται να με βλέπουν ψυχρή απέναντι στους άλλους κ μου τα χώνουν κ αυτοί κανονικά!!! Μόνη μου τον έσκαψα τον λάκκο….

Ειρηνάκι μου μην στεναχωριέσαι…. θα του περάσει κ αυτό!!! Άτιμες ιώσεις!!!

Εγώ δεν έχω ιδέα από φβ ρε κορίτσια….. θα το προσπαθήσω με την αδερφή μου που έχει!!! Να ξέρετε πάντως ότι θα το κάνω μόνο για εσάς κ βέβαια με ψευδώνυμο!!!

Η Ευγενία μάλλον ακόμη ονειρεύεται τον λουκουμά της……

Μη σας πω πως κ η Μαριέττα το λάδωσε το πόμολο…. Λίγο η βόλτα, λίγο το αεράκι, λίγο τα λόγια του παπά…… χαχαχαχαχα το έκανε το ψυχικό!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αννουλα σου εστειλα....οσες εχετε fqcebook θα δειτε και το αλλο ονομα που χρησιμοποιω οσες δεν εχετε δεν θα το μαθετε :lol::lol::lol::lol:

Τελικα δεν θα παω γυμναστηριο...με πεισατε!αχ ακομα να μου περασει...πρεπει να ξαπλωσω αλλα δεν θα τα καταφερω...θα αργησει ο αντρασ μου να γυρισει και τα μικρα σιγα μη μ αφησουν...

Βαγια που εισαι καλε?τι ομορφη που ειναι η μικρη.

Ρηνιω περαστικα σας και παλι!

εμεις ευτυχωσ ειμαστε καλα!

καλημεραααα κι απο δω στις ανευ φειςμπουκ μανουλιτσες..κοριτσια υοθετιστε το μαρικα η σουρλουλου που λεει και η ευη και ελατε στην παρεα μας φανταρινες...

αλικη μου γλυκια και παραπονεμενη...ποσο σε νοιωθω να ηξερες...φαντασου ημουν 5 μηνων εγκυος οταν ο αδερφος του αλεξη με πηρε τηλ.και με εχεσε πατοκορφα με τα χειροτερα γιατι απλα αντιμηλισα στην μανουλα και τις εβαλα τις φωνες...και γιατι το εκανα αυτο?γιατι ειχε βαλει ενα κλουβι κουνελια ζωντανα στον κηπο της γειτονισσας(νοικιαζε το σπιτι της αδερφης της)και δεν ειχε πει τιποτα μαζι με την γειτονισσα ειχαμε τρια σκυλια και τα ειχαμε στον κηπο ελευθερα σε καποια στιγμη που πιναμε υσηχες την πορτοκαλαδιτσα μας τα σκυλια αρχισαν να ουρλιαζουν αγριεμενα...παω και τα βλεπω και τα τρια γαντζωμενα στο κλουβι να προσπαθουν να το ανοιξουν και να σκοτωσουν τα κουνελια...εκεινη την ωρα φρικαρα..τρομαξα ...φοβηθικα..τα εχασα...και την βαζω κατω και την αρχιζω..που δεν σε νοιαζει που σκεφτεσαι μονο την παρτι σου που εισαι αναισθητη και μονο να γινεται η δουλεια σου σε νοιαζει και πολλα ακομα...

λαθος μου?μπορειισως επρεπε να το χειριστω αλλιως αλλα εκεινη την ωρα θολωσα..αποτελεσμα να παρει τηλ.ο αλλος και να με χεσει γιατι δεν σεβομαι την γυναικα που εφυγε απο το κρεβατι της για να μπω εγω..αυτα ηταν τα λογια του...εκλεισα το τηλ.και σωριαστικα κατω..μεσα στα κλαματα και την ταχυκαρδια ο μανωλης να στριφογυρναει σαν τρελος πως το ξεπερασαμε ενας θεος ξερει...εφυγα πηρα το αμαξι και πηγα στην παραλια και εκατσα και εκλαιγα με τις ωρες..ημουν ετοιμη να πηδηξω αλλα το πατσαβουρακι μου στριφογυριζε και με επανεφερνε στην πραγματικοτητα...

απο κεινη την ωρα τους ξεγραψα..εδιωξαν με τον τροπο τους την γειτονισσα που θα μου βαφτισε τον μανωλη..δεν ηθελαν πια..ηταν η μοναδικη μου φιλη και τωρα ειμαστε φιλες απο το τηλεφωνο γιατι φοβαται μην πεσει πανω της αν ερθει σπιτι μου..ο αλεξης δεν ηταν μπροστα σε ολα αυτα και οσα και αν του ειπαμε δεν τα καταλαβαινει ειναι συγγενεις του και αυτο του δενει τα ματια...οποτε ουτε με αυτον ασχολουμαι...σε καθε ευκαιρια που βρισκω πεταω την σποντα μου και του δινω να καταλαβει πως δεν με ενδιαφερουν ουτε εκεινη ουτε ο αλλος...

ζω την ζωη μου υπεροχα γιατι ειμαι μακρια τους..οποτε συναντιομαστε ειμαστε τυπικοι και τελος...

μην αφησεις να σου δηλητιριασουν την ζωη...κανε λιγο διαλογισμο...ηρεμησε ..και εκμεταλευσου τις γονιμες μερες σου...μην σε νοιαζει τι λενε και τι κανουν..και οταν ο πανος σου πει κατι κοψε την κουβεντα και πες δεν θελω να μου πεις τιποτα...

εγραψα πολλα εεε???επρεπε να τα βγαλω ομως και εγω απο μεσα μου..εβαλα και τα κλαματα που τα ξαναθυμηθηκα..ξαλαφρωσα που τα ειπα ξανα...και τωρα παω να μαζεψω τα λαχανακια μου απο το παιχνιδι στο φεις.. :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ειρηνη τι εγινε παλι ρε γαμωτο????αμαν...ελπιζω να μην ειναι κατι...να ειναι συμπτωση..

λιζακι περαστικα σου κουκλα...μαρεσει που θες και γυμναστηριο...αχ εσεις οι αδυνατες...

ευη σε χαιρομαι και για το πεισμα και για την επιμονη-υπομονη σου...βαστα γερα...

ελενη δουλευεις????πως ειναι η μικρη???δεν μπορω αλλο καντε κατι να ηρεμησουν τα μικρα μας...

Αυτά ονειρεύομαι κ εγώ ρε Ίνα….. το καλοκαίρι σε 5 να είσαι στην θάλασσα κ σε τι θάλασσα…εεε??? Αλλά το καλοκαίρι που πέρασε μόνο 20 μπάνια έκανα… τόσο καθίσαμε στο νησί!!!

Εγώ δεν έχω ιδέα από φβ ρε κορίτσια….. θα το προσπαθήσω με την αδερφή μου που έχει!!! Να ξέρετε πάντως ότι θα το κάνω μόνο για εσάς κ βέβαια με ψευδώνυμο!!!

Η Ευγενία μάλλον ακόμη ονειρεύεται τον λουκουμά της……

Μη σας πω πως κ η Μαριέττα το λάδωσε το πόμολο…. Λίγο η βόλτα, λίγο το αεράκι, λίγο τα λόγια του παπά…… χαχαχαχαχα το έκανε το ψυχικό!!!!!

Αντε, θα σου παραχωρήσω εσένα στο fcb το ψευδώνυμο "Μαρίκα η σουρλουλού" :lol:

20 μπάνια είναι πολλά!!! μάλλον σου φαίνονται λίγα γιατί έχεις ζήσει σε νησί... για εμάς τα παιδιά της πόλης, 15 μπάνια και πολλά είναι. Προσωπικά στην Αθήνα σπάνια πήγαινα για μπάνιο και τώρα ειδικά με το μωρό δεν παίζει φοβάμαι τα βρωμόνερα, ένας λόγος παραπάνω που είναι και κοριτσάκι, οπότε τα μόνα μας μπάνια θα είναι στις διακοπές, 6-7...

Η Ευγενία τον παραμέλωσε από ότι φαίνεται! συμφωνώ και για τη Μαριέττα, αν και δεν πήγαν τελικά βόλτα αλλά και μόνο η σκέψη του μπορεί να την έριξε! :lol:

Ελίζα είμαι περίεργη να δω το άλλο όνομα...

Μαρία τώρα πήρα τηλ. σπίτι και μου είπε ότι συνεχίζεται ο βήχας... αχ αυτές οι μύξες που γίνονται αμέσως φλέμματα, ήμαρτον πιάαααα!!

Καλημέρα!!!!!

Αλίκη,Ίνα και Ελίζα,θα αξιωθείτε να κάνετε φατσομπούκι επιτέλους??!! :lol:

Εύη και Ίνα,έρχομαι την Παρασκευή!!!Κανονίστε!!!

μη φευγεις,μη!!! με πονο σου μιλαω!!!(εισαι μικρη,αλλα υπηρχε καποτε ενα τραγουδι που ελεγαν ετσι οι στιχοι)...μιλαει η μαμα σου...μπου χα χα!!!

καλα να περασετε και καλους καφεδες με τις Βορειες!!!!!!!!!!!!!! :YMHUG::YMHUG::YMHUG:

Περαστικα Ελιζα....Τι γυμναστιριο καλε με τετιο χαλι κατσε στο κολακι σου να ξεκουραστεις...

Κοριτσια δεν το σκεφτεστε καθολου για φατσομπουκι??? Βαλτε βρε παιδι μου ασχετα ονοματα, πχ ο Μπαμπης ο ταναλιας η Μαρικα η σουρλουλου και μια ασχετη φωτο και αντε να σας αναγνορισουν...

η ΑΛΙΚΗ ειναι με το αυχενικο και θα παει και γυμναστηριο...απο την πεινα δε βλεπεις και τι γραφεις!!

μπου χα χα!!!

Προσπαθω να γραψω αλλα δεννννννν.......Ο Τ. και εγω παλεβουμε κανονικα για το λαπτοπ :shock::shock::?:?

Ουτε να διαβασω με αφινει το σκατοπαιδο.....

Τωρα εβαλε διαφιμισοις η tv και εχω μερικα δεφτερολεπτα...

Δεν διαβασα καλα αλλα ο μικρος ειρηνη ειναι παλι αρρωστως???? Αμαν ρε παιδι μου παλιιιιι......

Περαστικα.......

Αλικη θελω να σου γραψω πολλα αλλα δεν μπορω τωρα γμτ..

Ινα μου φενετε πως αυτην την φορα θα βρεθουμε στα μεροι σας αν καταφερω να πισω τον αντρα μου να ερθουμε μεχρι εκει, αλιος φορτωνεις την Αννα και τον Ακη και την Αναστασια ενοητε και ερχεστε σπιτι μου......

η ΑΛΙΚΗ ειναι με το αυχενικο και θα παει και γυμναστηριο...απο την πεινα δε βλεπεις και τι γραφεις!!

μπου χα χα!!!

Ειχα κατι προχιρο να σου απαντισω αλλα σινγκρατουμε.....Μια χαρα καταλαβα εγω, η Ελιζα εχει αυχενικο και θελει να παει (ηθελε μαλον αλλα τωρα δεν θα παει) στο gym.

Μπου χαχαχαχα

Καλημερα κοριτσακια!τι κανετε?εχω χασει επεισοδια αλλα ειμαι 3 μερες με το ριμαδοαυχενικο δεν μπορω να κανω τιποτα.....

ασε που μολισ κατσω στον υπολογιστη ζαλιζομαι :(

εχω χαπακωθει ...ελπιζω να περασει σε λιγο τουλαχιστον για την ωρα γιατι με αυτον τον καιρο δεν με βλεπω καλα...εχω και γυμναστηριο σημερα αλλα αν δεν καλυτερεψω δεν το κοβω να πηγαινω!

θα προσπαθησω να διαβασω λιγο τα νεακια σας και τα λεμε!

:-?:-?:-?

Μαριέττα τελικά δεν φτιάξατε λουκουμάδες χθες ε;;; :lol::lol:

μπου χα χα!!!

ΛΑΘΟΣ ΛΑΘΟΣ ΛΑΘΟΣ....ΕΥΗ ΖΗΤΑΩ ΤΑΠΕΙΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ...ΕΓΩ ΠΕΙΝΑΩ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!!!

ρε κοριτσια μπερδευτηκα...η αννα μου εστειλε αλλα ειναι το δικο τησ προφιλ... σ αυτο ειναι η ομαδα η υπαρχει και κατι αλλο και δεν τοχω δει?

Ελίζα λογικά σου έστειλε αίτημα φιλίας γιατί δεν σε είχε. Μόλις το αποδεχτείς θα σε προσθέσει μόνη της στην ομάδα δεν θα κάνεις κάτι άλλο, θα δεις στην αρχική σου σελίδα κάποια στιγμή σχόλια από την ομάδα και θα το καταλάβεις για να την βρεις!

σε εχει βαλει ηδη στην ομαδα λιζακι..για δες αριστερα και κατω στην αρχικη σου σελιδα που λεει ομαδα..θα μας δεις..

ευη και μαριεττα αμα συννενοηθητε πειτε μου...και εσυ ρε αμελι παλι στην διαιτα τον εχεις??

Μου φαίνεται πως είστε αλλού κοκόνες!!! Προδοσίααααααααα!!!!! :D

Θα μείνω λοιπόν εγώ εδώ να φυλάω κ να τα λέω μόνη σαν το λεμόνι…….

Να σας χέσω…. Τι με βάζετε κ κάνω……. κ δεν ξέρω κ πως λειτουργούν αυτές οι μαλακίες…. Να πω κι άλλα???

Αχχχχχ αν δεν σας αγαπούσα…….!!!!!!

Με ρωτάει η μαλακία τι σκέφτομαι? Εεε τι σκέφτομαι? Ότι θέλω σκέφτομαι… πρέπει να απαντήσω??

Μην με παρεξηγείτε….. είμαι κερκυραία κ είμαι αθυρόστομη!!!!!

χαχαχαχα..αλικη μονο τον υπολογιστη μην σπασεις γιατι τον χρειαζεσαι...δεν χρειαζεται ν απαντησεις σε τιποτα...απλα μολις φτιαξεις λογαριασμο στειλε μυνημα στην αννα να σε βαλει μεσα στην ομαδα....παω να ταισω τον μικρο και ερχομαι...

Aλικη κι εμενα αν μου δωσεις θαρρος,θα βριζω σαν φορτηγατζης!!

ειχα γραψει τοσα για σενα,αλλα χαθηκαν!! με λιγα λογια,χεστους ολους και κοιτα τον εαυτο σου,το παιδι σου και τον αντρα σου κι ολοι οι αλλοι να πανε να κουρευτουν..για να μη πω κατι αλλο!!

δεν εχω δικαιωμα να σε συμβουλεψω κι εγω την ψαχνω με την δικη μου ζαμπα αλλωστε!! αυτο ομως που καταλαβαινω με τον καιρο,ειναι οτι αν μας βλεπουν με το χαμογελο,αγαπημενες με τους συντροφους μας,στοργικες με τα παιδια μας και γενικως μες την τρελη χαρα,τοτε και ζηλευουν..κακο για αυτες,αλλα και στο μελλον μαλλον ηρεμουν,σκεφτομενες οτι τα παιδια τους περνανε καλα με τις γυναικες που διαλεξαν,οποτε αστους....

κι η Μαρια κι εσυ(απο οσα διαβασα σημερα),βλεπω οτι εχετε καλοπερασει!!

ο παπας προχθες μου ειπε το κορυφαιο:κανε την φιλη σου!!μου ηρθε να γελασω!!και του ειπα το απλο:πώς να κανω φιλη μου εναν ανθρωπο που οταν ημουν 7 μηνων εγκυος,ηρθε και μου ειπε στα μουτρα:πιο πολυ πονεσα που εφυγε ο Μανος απο το σπιτι,παρα που πεθανε ο αντρας μου!! αυτα τα λογια Αλικη με στοιχειωνουν μεχρι τωρα που σου γραφω και δε θα τα κανω ποτε delete απο μεσα μου!!

βγαλε ακρη τωρα εσυ!!

ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!! παρεπιπτοντως:σημερα το απογευμα θα μας κανει την τιμη να ερθει...παρτε με τηλ.γυρω στις 19:00!!!! please!!!!

επανερχομαι!!!

σε εχει βαλει ηδη στην ομαδα λιζακι..για δες αριστερα και κατω στην αρχικη σου σελιδα που λεει ομαδα..θα μας δεις..

ευη και μαριεττα αμα συννενοηθητε πειτε μου...και εσυ ρε αμελι παλι στην διαιτα τον εχεις??

Μαρια ακομα εχω περιοδο!!απο τοτε που εγινα μανα,η περιοδος κραταει 6 μερες τουλαχιστον,εκει που στις 5 ειχα καθαρισει... :?:?:?

ακομα και η περιοδος ειναι με το μερος σου...ενταξει τοτε...

αυτο που σου ειπε ο παπας μου το εχουν πει και εμενα και το εχω διαβασει κι ολας καπου..αλλα ειναι αυτο που λες..πως να γινει κατι τετοιο οταν καθε φορα που την βλεπω θυμαμαι οσα εγιναν...και επειδη φιλη δεν μπορω να την κανω..θα ειμαι αδιαφορη...ο γιος της ας κανει οτι θελει...αρκει να με σεβεται εμενα και το σπιτι μας και τις επιθυμιες μου...αν και τον βλεπω τωρα τελευταια και εχει ξεκοψει..εκτος κι αν του φορτωνονται στο μαγαζι...εκει δεν ξερω τι κανει..

Τι εγηνε ρε κοριτσια πολλα νευρα βλεπω, Αλικη cool cool ενας λογαριαζμος ειναι στο fc μην τρελενεσε :lol::lol::lol:

Μαριεττα μην μου ζητας σηγνωμη ρε χαζο για ψηλουπιδιμα απλα οταν το διαβασα μου ηρθε κατι πολυ προστυχο να σου απαντισω αλλα κολισα μιπος και με παρεξιγουσες ενω εγω θα το ελεγα στην πλακα..

Και αυτη η ζαμπα σου τετια ωρα που ενφανιζετε δεν ξερει οτι βλεπουμε και κανενα σηριαλ στης 19.00 :lol::lol::lol::lol::lol:

Σημπεθερα σου αρεσε το Μαρικα σουρλουλου εεε??? Αντε σου παραχορω τα πνεβματικα μου δικεοματα ;););)

Κοριτσια ο Τριανταφυλλος σημερα εκανε κατι που δεν το εχει ξανακανει ποτε σε κανεναν και αν ημουν φτιαγμενη απο κερι εκινη την ωρα θα ειχα λιωσει. :x:x:x:x:x

Ειχε κανει κακακια και τον εβαλα στην αλαξιερα (ακομι εκει τον αλαζω με βολεβεο το υψως) ξαφνικα σικωνετε ορθιος και πεφτει πανο μου με αγγαλιαζει δυνατα και μου δινει 2 ρουφιχτα φιλια στο μαγουλο και μετα μου πιανει το προσοπο και προσπαθουσε να με φιλισει στο στομα αλλα δεν τον αφισα...

Μεχρι στιγμης τα μονα φιλια που εχει δοσει ειναι τα πεταχτα με το χερακι του .....Αχχχ το λεω και μου ζεστενει την ψυχει γιατι παντα διχνει τρομερη αδυναμια στον μπαμπα του και εμενα τπτ αλλα τωρα μαλον του ελιψα που ημουν αρρωστη και στην απομονοση..

Αφροδιτη με μυξες,Γρηγορης με κοιλιτσα και Ηλιας με μυξες!!

σημερα το πρωι ρουθουνιζε σαν γουρουνακι,εβαλα μπολικο ορο,φτερνιζοταν αρκετα και ελπιζω να ειναι τα συμπτωματα απο το εμβολιο της Παρασκευης!! μεχρι στιγμης δεν εχει κανει πυρετο!!

το πρωι εκλαιγε απαρηγορητος που εφευγα....δεν το αντεχω κοριτσια το κλαμα του οταν ειναι για τον λογο αυτο...στο ασανσερ με πηραν τα ζουμια :(:(:(

Μήπως είσαι κρυφοκερκυραία….?

Σας ευχαριστώ κορίτσια για το ενδιαφέρον….. ξέρω πως έτσι πρέπει να κάνω κ έτσι κάνω τον τελευταίο καιρό!!! Απλά ήμουν πάντα κ είμαι ακόμη (λιγότερο μετά τον ερχομό του Σπύρου) ένας άνθρωπος που τα καταπίνω για να μην στεναχωριούνται οι άλλοι!!! Τώρα όμως στα 35 νιώθω πως οι δυνάμεις μου με εγκαταλείπουν… κ δεν μπορώ την αδικία είμαι ικανή να πάω εκκλησία κ να αρχίζω να βρίζω τον Θεό τον ίδιο ( αμαρτία που το λέω αλλά έτσι είμαι..)!!!

Ότι γράφεται δεν ξεγράφεται…… μπορεί να είναι περασμένα αλλά δεν είναι ξεχασμένα, ειδικά όταν κανείς δεν σου ζητάει συγχώρεση!!!

Αυτές οι μέρες είναι λίγο δύσκολες ψυχολογικά γιατί πρέπει να βρω τρόπο να λύσω το θέμα χωρίς να έχει επιπτώσεις στο σπίτι…… !!!

Ελενάκι γα να μην δίνω λάθος πληροφορίες, οι ορμόνες δεν κάνουν κακό ειδικά οι ποσότητες που παίρνω…. Δεν μπορώ όμως κ να τις παίρνω για πλάκα γιατί μακροχρόνια θεωρητικά αυξάνουν τις πιθανότητες για κάτι κακό!! Εγώ είμαι σε ομάδα υψηλού κίνδυνου έτσι κ αλλιώς (έχουμε χάσει σε νεαρή ηλικία άτομα της οικογένειας από καρκίνο) οπότε έχω ένα λόγο παραπάνω για να μην παίζω με οιστρογόνα….. γι’ αυτό δεν θέλω να χάνω κύκλους για την κακή μου ψυχολογία ή γιατί δεν μπορώ να απαυτοθώ λόγω εισβολέα….. :roll:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Περαστικά κορίτσι μου μίλησες με παιδίατρο; Σου έδωσε τίποτα οδηγίες ; 
    • Κορίτσια εμένα ο μικρούλης μου είναι κρυμμένος.  Βασικά εγώ τον κόλλησα...είχα πονόλαιμο και καταρροη.  Τώρα προς το παρόν έχει μυξουλες και μπούκωμα.  Ελπίζω να του περάσει γρήγορα και να πάρει αντισώματα με τον θηλασμό 
    • Ευχαριστούμε για το μοίρασμα!! Τι ωραίες στιγμές!  Χαρα, συγκίνηση, αγωνία, άγχος...όλα μαζί  Θα σου πω ότι κι εγώ δεν την χάρηκα όσο θα ήθελα την εγκυμοσύνη αλλά θυμάμαι ότι όταν το έμαθα παρόλο το άγχος είχα χαρεί πολύ ότι αυτή τη φορά θα είναι διαφορετικά τα πράγματα!  Αφού τις πρώτες μέρες κοιτούσα τον άντρα μου σε άσχετες φάσεις και γελούσα και αυτός ήταν πολύ πιο συγκρατημενος μην χαρεί τζάμπα. Αλλά του έλεγα και να μην πάει καλά το ίδιο θα λυπηθουμε είτε χαιρόμαστε τώρα είτε όχι  Μετά φυσικά που όλα πήγαιναν καλά με έπιανε πού και πού το άγχος 
    • Που λέτε κορίτσια, αφού περιμέναμε 4 ώρες αυτό το εξιτήριο, κι ενώ είχε ήλιο, με το που πιάνουμε το μωρό να βγούμε έξω από το μαιευτήριο μαζεύτηκαν όλα τα σύννεφα του κόσμου κι αρχίζει να ψιχαλιζει. Φτάνουμε σπίτι και το μεγάλος (πλέον) κοιμόταν 😆 Οπότε δεν υπήρξε καμία αναμονή στην είσοδο, μπήκαμε τρέχοντας μην παγώσει το μωρό και τον αφήσαμε πάνω στον καναπέ 🥲 Καθόλου instagramable 😆 3 ώρες μετά που πήγα να ξυπνήσω τον μεγάλο, νόμιζε ότι ήμουν εξωγήινος κι άρχισε να φωνάζει τη γιαγιά του!! Αφού τον συνεφεραμε, του λέμε έλα να δεις το μωρό και καθόταν από μακριά και το κοιτούσε. Μετά ξεκόλλησε και του βάλε το χέρι στην κοιλιά κι εκεί ξεμπλοκαρε!! Άρχισε να χοροπηδάει, να χαίρεται!! Ήθελε να τον πάρει αγκαλιά, τον άρπαξε και κόντεψε ο λαιμός του μωρού να μας φύγει!! Μετά του τον βάλαμε στην αγκαλιά του, αλλά τον γύρισε κάπως και τον έφερε από κάτω του κεφαλοκλειδωμα, σμακ ντάουν φάση, αλλα το έκανε με πολύ χαρά κι αγάπη (ελπίζω 😅) του έδινε και φιλάκια μετά!  Σήμερα το πρωί ήρθε στο δωμάτιο μας, γιατί εκεί έχουμε το λίκνο, και φώναζε "το μωρό κοιμάται" και προσπάθησε να τον νανουρισει κουνώντας το λίκνο με φόρα! Μετά όταν θήλαζα, ήρθε και έλεγε "το μωρό πίνει γάλα" και του έριξε μια φαπα, η οποία στη δική του γλώσσα μάλλον ήταν χάδι... στη συνέχεια άρχισε να χοροπηδάει κιόλας δίπλα μας και να φωνάζει "τραμπολίνο"! Μετά σκούπισε με το χέρι τη μύτη του που είχε μυξες και προσπάθησε να το βάλει στο στόμα του μωρού...  Κορίτσια, νιώθω ότι καλά πάει γενικά, τον συμπαθεί, αλλά νιώθω ότι θα τον ξεκανει κιόλας ταυτόχρονα!! Αλλά μια πραγματική ιστορία αγάπης αδερφών μόλις ξεκίνησε 😅😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...