Μετάβαση σε περιεχόμενο

Παιδάκια 1,5 χρονών: κάντε μας γρήγορα κι άλλα αδελφάκια!!

Recommended Posts

Καλημερα ,καλη εβδομαδα...τελεια περασατε παλι κοριτσακια ε????

καπου ειδα να λετε χρονια πολλα στην Ελενη,γενεθλια???!χρονια πολλα και απο εμενα παντα ευτυχισμενη!

Ευτυχωσ απο χθες ειναι καλα ο μικρος...μονο την πρωτη μερα εκανε εμετουσ και μετα μονο πυρετο αλλα ευτυχως μεχρι 38,5 και επεφτε αμεσως μολισ του εδινα ντεπον.Εγω και ο μεγαλοσ δεν κολλησαμε...ελπιζω να την γλυτωσαμε.

ΑΑΑ πατησα και εγω συμμετοχη!

Παω να διαβασω τι εχετε γραψει!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καλε τωρα ειδα τισ φωτο...δεν μου τισ ανοιγε ο κωλουπολογιστης....

τι τελειες !!!!τι παιδακια φοβερα ειναιαυτα?αχ ζηλεψα θελω και εγω!

κορες καλημερα!!

ειμαι σπιτι γιατι νιωθω οτι την αρπαξα απο χθες.κατι ο λαιμος,μυτη κρυωνω λιγο..εχω πλακωθει σε πορτοκαλια και depon...

ο μικρος με τρεχει,οποτε δεν εχω χρονο να γραψω πολλα για χθες...

θα βρω χρονο και θα σχολιασω...

Ευγενια εφαγε τοστ ο Ηλιας σημερα μαζι με το φρουτο... :lol::lol::lol:

Καλημέρα κοριτσάκια γλυκά!Προσπαθώ να βάλω φώτο στην κλειστή ομάδα αλλά κάνει 100 ώρες!!! :twisted::twisted::twisted::twisted:

Ίνα και Αλίκη,προτείνω να φτιάξετε φατσομπούκι με ψευδώνυμα για να φτιάξουμε μια μυστική ομάδα εκεί!!Πιο εύκολη και πιο προσιτή!Τι λέτε?

Έφυγε για λίγο να κάνει κάτι δουλειές (δικές της)……. Είναι όλη μέρα πάνω από το κινητό κ περιμένει τα τηλεφωνήματα της κόρης της!!!! την παίρνει κ 10 φορές την μέρα….. για καλημέρα, για να της πει πως πίνει νερό, μετά πως χέζει, μετά πως κλάνει, ρεύετε, καλό μεσημέρι, βρέχει, άστραψε, της μπήκε νερό στο παπούτσι, της έφυγε ο πόντος κ πάει λέγοντας κ κλαίγοντας…..!!!!Αυτή η καντεμόσαυρα είναι Αθήνα σήμερα… κ θέλει να έρθει από εδώ!!!

Ο μικρός δεν κάθεται με τη ζάμπα κ όταν πάω στο μπάνιο έρχεται κ μου χτυπάει να βγω!!!!

Τώρα με πήρε η γκαντεμόσαυρα να μου πει πως δεν βρίσκει τη μαμά κ πως δεν πειράζει που δεν θα βρεθούμε αυτές τις μέρες γιατί την άλλη εβδομάδα θα έρθει Αθήνα μέχρι να γεννήσει……!!!! :shock:

Δεν παλεύεται φιλενάδες η κατάσταση!!!

Σήμερα μου άρχισε η άλλη αν έχω σκοπό να κάνω δεύτερο….. μήπως να πάω να τα ράψω όλα? Δεν νομίζω να κάνω άλλο με τόση γκαντεμιά!!!!! Θα πάω να πιώ μία κολυμπήθρα αγιασμό….. θα βρω τέτοια εποχή??? :roll:

Μήπως έχω πρόβλημα που θέλω να εξαφανιστώ….. βασικά να τις εξαφανίσω θέλω αλλά ο Παναής δεν μου έδωσε το όπλο του!!!!!

Μήπως είμαι υπερβολική….? Μήπως θέλω γιατρό που δεν μπορώ να διαχειριστώ τα συναισθήματά μου???

Μήπως είμαι μαλάκας που ενώ ήξερα που μπαίνω, μπήκα??

Μαριέττα τον Ηλία σκέπαζες, εσύ την άρπαξες??

Ίνα θέλω να γράψω αλλά επειδή ο μικρός δεν κάθεται μαζί της έρχεται κ αυτή από πάνω μου!!!!

καλημερα κοριτσακια μου μια χαρα περασατε πουλακια μου( =))=))=))=))=))=))=))=)) )

αχ αλικακι μου χαρας στο κουραγιο σου..εγω δεν θα το αντεχα αυτο...

μαριεττακο μου περαστικα ξεκουρασου και θα περασει..

ειρηνη,λιζακι αννουλα κατερινακι νατασσα(τελειο το μαλλι και το χρωμα μου αρεσει) :-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*

τα διαβασα ολα και ξεχασα τι ηθελα να πω...σημερα εχουμε και εμεις φακες...

δεν λεω πως τα μωρα μας ειναι αστερια γιατι θα ακουστω υπερβολικη αλλα αφου ειναι τι να κανουμε..ειμαι σιγουρη πως η σοφια ειναι ο θυληκος μανωλης..

κατερινα τωρα θυμηθηκα τις "μανουλες"-ξερολες που σοκαριστικαν με τον γιαννακη..σαν δεν ντρεπομαστε λιγο...δεν θελω να ανυσηχεις καθολου και να μην δινεις σημασια ..οτι θελει θα κανει το παιδι..απλα κουραζεσαι παραπανω..παντως κατι μου λεει πως μολις γεννηθει η αδερφουλα του θα θελει να το παιξει μεγαλος αδερφος και προστατης και θα παρει τους δρομους μην σου πω και τα βουνα..

Σαρα ζαμπα σημαινει πεθερα στο μαμμυ...στην κοινη γλωσσα ειναι κατι βρωμεροι βατραχοι!!

καλημερα !!!

Κι εγώ την ίδια απορία είχα κι ετοιμαζόμουν να ρωτήσω το ίδιο... :lol::lol::lol::lol:

Ημουνα σιγουρη οτι θα ειχατε αλλαξει θεματακι....γιατι για αλλη μια φορα εμεινα πολυ πισω....μπαινω οσο προλαβαινω λιγο στο φβ και μετα τιποτα ξυπναει και ναι κοριτσια πλεον περπαταει οχι τελεια βεβαια και ολη την ημερα τησ αρεσει να ειναι περα δωθε...απο το πρωι που ξυπναει κοιμαται καμια ωρα το μεσημερι και μερτα 9 το βραδυ....δεν κουραζεται???αναρωτιεμαι.....τησ αρεσει πολυ και δεν θελει να κοιμαται οσο κομοτανε πλεον....

Δεν προλαβαινω φυσικα να σας διαβασω ,,,σας ειπα κανω κατι αλλαγες στο σπιτι στα δωματια οσο προλαβαινω και αυτες,λιγο λιγο την ημερα οποτε οσο μπορω κοριτσια μου θα μπαινω,,,

....φιλακια σε ολες...

Γειά σας και από εδώ!! σε πόσα ταμπλό θα το παίζουμε καλέ;;; έχω κάνει μια πρόταση στην ομάδα, για πείτε τι θα κάνουμε;

Είμαι στο γραφείο και πήζω σαν το γιαούρτι (το μεταλλαγμένο). Πριν από 5 λεπτά άρχισε να ρίχνει τρελόοοο χαλάζι και δεν σταματάει... ελπίζω να είναι καλά το αμαξάκι μου :?:shock:

Ούτε εγώ προλαβαίνω να σχολιάσω τα χθεσινά... είδα όμως τις φωτό και εδώ και στην ομάδα, είναι όλες τέλειες!! Είδα και τον Φιλιππάκο μας μετά από καιρό, απλά κούκλος! ανυπομονώ Ρούλα να σας δω κι από κοντά.

Μαριεττάκι περαστικά, ελπίζω να μην είναι τίποτα και αύριο να είσαι περδίκι!

Καλέ έχει ξεκωλωθεί να ρίχνει χαλάζι! βαράνε όλοι οι συναγερμοί των αυτοκινήτων!! τι γίνεται εδώ; μετανοείτε...... :lol:

Να δω πως θα φύγω, οι δρόμοι έγιναν ποτάμι και τα γκαζόν άσπρισαν από το χαλάζι

Γειά σου Γιωτούλα, χαίρομαι που είστε καλά. Φιλάκια και υπομονή, τι άλλο;

Κορίτσια εγώ πάντως έχω λίγο μπερδευτεί….. άλλα γράφονται πάνω, άλλα κάτω! Στην ομάδα αυτά!!!

Σαν να είμαστε σκόρπιες……! Απαντήσεις που έχω γράψει δεν τις βλέπω!!!

αλικη αμα σου πω πως εχω καταλαβει πως λειτουργει η ομαδα θα ειναι ψεματα..παντως αν ειναι να κανουμε πηγαινε ελα δεν λεει...οποτε ας αποφασισουμε..

εχει γελιο η υποθεση...πειναω σας το ειπα???....σημερα λεω να μην ξαναμπω...με ποναει η μεση μου και θελω να ξαπλωσω...μεχρι το πρωι αποφασιστε που θα τα λεμε..και να μου πει καποιος στην ομαδα τα πρωτα που βλεπουμε ειναι και τα πιο προσφατα??μεχρι να το συνηθησω θα φαω ασχημο μπερδεμα...

σας φιλω και θα τα πουμε αυριο...

Βρε κοριτσάκια να σας πω κάτι….? Νομίζω πως η ομάδα δεν βολεύει!!!!

Δεν ξέρω πείτε κ εσείς…. Εγώ νόμιζα πως είναι το ίδιο, μόνο που δεν μπορούν να βλέπουν οι άλλοι!!! Δεν το βρίσκω κ πολύ εύχρηστο… μπορούμε να βάζουμε φώτο ή κ να λέγονται κάποια πράγματα που δεν λέγονται αλλά νομίζω πως κατά τα άλλα είναι πιο εύκολα κ πιο γρήγορα στο θεματάκι μας!!!!

Γεια σου Μαράκι… καλό βράδυ κ καλή ξεκούραση!!!

Εγώ αφού δεν με ενδιαφέρει τι θα πει ο κόσμος, θα σας πω πως ζω ένα δράμα!!!

Πήγα 3 ώρες γυμναστήριο, γύρισα χώμα κ τώρα είμαι πτώμα….. κ τίποτα δεν έλυσα…αγανακτισμένη έφυγα, αγανακτισμένη γύρισα!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...