Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Kαλημερα...

Τι κανετε κοριτσια?

Εγω οχι και τοσο καλα.... Ειχαμε δυσαρεστα..... :(:(:cry::cry::cry:

Εζησα την χειροτερη Κυριακη της ζωης μου.... :cry:

Μη σας τα αναλυω.... εχουμε και φρεσκομανουλες...

Το Σαββατο ομως εχουμε βαφτισια! Θα μαζευτει το σοι για χαρα αυτη τη φορα...

Ολα μες στη ζωη ειναι... Ολα για καποιο σκοπο γινονται ε..?

Να περνατε ολες καλα..

Σας φιλω..

post-15394-13873939546893_thumb.jpg

• Απαντήσεις 921
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλημερα κουλες μου!!!

τι κανετε;;;

εμεις γυρησαμε απο διακοπες- κουραση..απαπα..πολυυυυ κουραση ομως..

θα σας τα πω καποια αλλη φορα...

Στεφανια εξαρταται...

καταρχας να ξερεις πως φυσιολογικα σ εοποιαδηποτε ηλικια..ειναι ενα στηθος και γευμα..δεν δινουμε και τα δυο στηθη στο ενα γευμα ανα καποια χρονικα διαστηματα γιατι ετσι το μωρο πινει το "αραιο" γαλα και ξεδιψαει..αλλα δεν χορταινει..εκτος και εαν εχεια για μωβρο τον γιαννη ο οποιος χλαπακιαζε 2 στηθη σε 10 λεπτα..και ξερενοταν για ενα τριωρο υπνο...χαχαχα

οσο για το οτι ξυπναει..ειναι στον χαρακτηρα του παιδιου...ειλικρινα..ακομα και εαν της δωσεις σκονη...πιστεψε με θα ξυπναει..ετσι ηταν ο Χριστοφορος..πωπω..δε θελω να θυμαμαι τι τραβηξα μαζι του μεχρι τα 2,5 περιπου που σταματησε επιτελους να ξηπναει και να θελει κατι...

Εαν κοιμαται στο στηθος..ξυπνα την...αλλαξε την γαργαλισε της, ξεντισε της..να ξυπνησει και να ξαναφαει..απο το ιδιο στηθος..ασε χρονομετρα και ωραρια..μη τα κοιτας..δινε της στηθος οποτε θελει και για οση ωρα θελει..

και υπομονη..ειλικρινα..

εγω ειχα λαλησε με τον μεγαλο..αλλα απο 2-2,5 μηνων εστρωσε σχετικα με τις "απαιτησεις" του...μετα ειχα δραματα μαραθωνιων θηλασμων μονο σε φασης αλματος αναπτυξης..

Φανη λοιπαμαι πολυ...ισος επειδη ειχαμε και εμεις δυσαρετσο στο σοι προσφατα...

Δημοσίευση

καλησπερα κοριτσια..τι κανετε...εγω σημερα ειμαι με τον μπεμπινο μονοι μας....επιτελους λιγη ησυχια....ο μεγαλος εχει ξεσαλωσει τελειως δεν ξερω που θα παει αυτη η κατασταση.....

ΦΑνη λυπαμαι πολυ για οτι κ ααν εγινε.....οποτε θες πες μας...

Καλο μηνα σε ολες ευχομαι κ καλη σχολικη χρονια απο δευτερα για τα μικρουλια μας....πως πατε τα προετοιμασατε ψυχολογικα;;; προβλεπω να χουμε δραματα εμεις....πολλα φιλια κ καλο ΣΚ σε ολες............

Δημοσίευση

καλο απογευμα κοριτσια....τι γινεται? εγω χαλια εκανα μαλον μια αποτομη κινηση χθες κ μ'επιασε η μεση πολυ ασχημα....να φανταστειτε ουτε πλευρο δεν μπορουσα ν'αλαξω χθες βραδυ... :cry: κ οτι ελεγα να ξεκινησω να πλυνω τα χαλια απο δευτερα......χρονια ειχε να με πιασει ετσι.....

Φανη λυπαμαι πολυ κοπελα μου....κ ευχομαι να συναντιεσται μονο σ'ευχαριστα απο εδω κ περα.... :|

Δωρα αχ ποσο σε καταλαβενω καπως ετσι κ εμεις να μην κλαψει ο μεγαλος,να μη ζηλεψει ο μεγαλος κ μας χορευει τωρα στο ταψι ο μεγαλος....... :roll:

Ζαιρα ειστε καλα κοπελα μου? κατι ελεγες για μετατομιση γραψε μας νεα σας οποτε μπορεσεις......

Δημοσίευση

αχ ναι καατερινάκι μου...έλεγα για μια μετακομιση....η οποία επίτελους τελείωσε!!!!!!!!!!!! :ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause:

επιτέλους στο νεο μα;ς σπιτακι, πιο μεγάλο πιο ευρύχωρο με τζάκι, air condition κλπ κλπ και πιο φτηνο.... :D:D:D:D:D !!!πολύ σημαντικό το σπίτι να χει 3 δωματια....το ένα το κανα παιδότοπο, και ναι ναι γεμίσαμε ένα δωμάτιο παιχνίδα,και μες στις ντουλάπες του...

ο μονος λόγος που στεναχωρήθηκα που εφυγα απο κει είναι γιατί γεννηθηκαν και τα δυο μοιθ παιδιά εκεί... :(:(

αλλά κοντευε να μας πνίξει....παιδιά σκυλιά, παιχνίδια όλα μαζί σε 65τμ...τα νευρα μου με πιάνανε...

από τις 10 Αυγούστου παλεύω και χωρίς άδεια...το απόγευμα μετά τη δουλειά επαιρνα τον ανηφορο...

βοήθεια από γυναίκα μηδεν, πλην της μαμας- νταντας εννοείται.

το Σάββατο, τη μερα της μετακόμισης πάλευα με 12 άντρες ΄και δλυο μωρα μόνη μου με τη βοήθεια της μαμάς μου μόνο!!!!!!!! γιατί άντε καλά τα μεταφέρουνε, πως τακτοποιούνται και πως τους ταίζεις για να ξευποχρεωθείς μιας και ήταν φιλοι του άντρα μου και δεν πληρωθηκαν!!!!

άλλα νέα:

ο Γιώργος μου είναι ένα τέρας. :evil::evil::evil::evil::evil: ...για πάτε πίσω στο χρόνο πως ήταν τα παιδιάκια σας στον 1,5χρόνο????? =))=))=))=))=)) αυτό ακριβως !!!!!...μόνιμος έρωτας το τραπέζι της κουζίνας να σκαρφαλώνει και να κάθεται....δεν του άφησε τπτ του Στρατη....

καλά το πρωι δεν τοο συζητω,όταν λείπω.....είναι δύο άνθρωποι ο μπαμπας και η μαμά μου και δεν τα κάνουν καλά με τίποτα,,,, O:-)O:-)O:-)O:-) τα αγγελούδια μου....ο μπαμπας μου είπε προχτες: "πάρτα τα παιδιά σου για να μην τα κρεμασω ανάποδα....." χαχαχαχαχαχαχαχαχα :-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o , αλλά τον λατρεύουν και τα δύο, αδυναμία και τα δύο στον παππού...ευτυχώς μαλλον μας πήρανε στον παιδικό να ησυχάσουν και αυτοί γιατί τα χουν δει όλα κολυώμενα!!!!!μιας και από την άλλη μερια των πεθεροκών εννοώ υπάρχει πλήρης αδιαφορία και παλεύουν μονο οι δικοί μου, ούτε μια μερα δεν ξεκουράστηκε η μαμά μου 3,5 χρόνια τώρρα, νομίζω ήρθε η ωρα...αλλά θα τα πηγαίνω εγω στις 7 που σημαίνει εγερτήριο στις 6 για μένα-ισως και πιο νωρίς - και στις 6:30 για αυτά και για το μεσημέρι δεν έχω σκεφτεί ακόμα...τα λυπάμαι αλλά δεν γίνεται αλλιώς!!!! πρέπει να εκτονώνουν την ενέργεια τους γιατί αλλιώς θα μας φάνε.....είναι και αγόρια....

για πείτε κανα νεο...

πολύ αραίωσε το παρεάκι...

σας φιλω..

Δημοσίευση

καλησπερα κοριτσια....που ειστε χαθηκατε;;;; αντε τωρα που φθινοπρωριαζει να μαζευομαστε σιγα σιγα.....

Σημερα ηταν η πρωτη μας μερα στον καινουργιο παιδικο....ετσι κ ετσι η κατασταση θα ελεγα,παντως δεν εκλαψε καθολου μου ειπαν, για πρωτη μερα καλα ηταν να δουμε αυριο....αν κ απ οτι βλεπω φετος ειναι μεγαλυτερος κ εχει πιο ωριμη συμπεριφορα κ πιστευω θα ειναι ολα ευκολοτερα....

Ηρθε κ ο παιδιατρος σημερα για να δει τον μπεμπινο, μεσα σε 20 μερες εβαλε 900γρ. κ πηρε 4 ποντους,αλλα αλλαξαμε το γαλα που του δινα γιατι το αλλα δεν τον επιανε, ανα μια ωρα κοριτσια πεινουσε κ επινε καθε φορα 120μλ, κνα δουμε τωρα μ αυτο πως θα παει....

Ζάιρα τελεια με γεια το νεο σας σπιτι κ ευχομαι μονο χαρες να ζησετε....καλη προσαρμογη στο σχολειο να εχετε..

Κατερινα εσυ τον εστειλες παιδικο φετος;;;αληθεια κοντευει κ η βαπτιση της μικρης,πως πας με τις ετοιμασιες;;

Δημοσίευση

καλησπερα σας τι μου κανετε δινω κ εγω παρον ειμαι σε ιντερνετ καφε σας διαβαζω αλλα δεν μπορω να συνδεθω απο το κινητο δυστυχως στο μαμμυ

τι μου κανετε?

καταρχην να πω τα νεα μου ειμαστε καλα δοξα το θεο μπορω να πω το μεγαλο νεο καθαρισαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εχει εδω κ 10 μερες πριν φυγουμε κοιμοταν χωρις πανα στις διακοπες ελεγε τα τσισα κ εδω στη μαμα μου λεει κ τα κακα εχει 10 μερες ειναι ολοκαθαρος κ τα λεει συνεχεια σε 20 μερες περιπου καθαρισαμε απιστευτο ελεγα δεν θα τα πει ποτε...αφου τον ζορισαμε ολοι τιποτα αλλα τον βοηθησε οτι μια μερα κρυωσε κ τον επιασε διαρροια 2 μερες κ ετσι ξεκινησε να καθεται κ να τα λεει απιστευτο ε?το ηξερα οτι ηταν ετοιμος απλα δεν ηθελε κ να που εγινε η διαρροια κ αυτο ηταν....ειμαι πολυ χαρουμενη που παει κα υτο κ θα παει παιδικο πηγα κ του ψωνισα ολα οσα μας ζητησαν κ τωρα ανυπμονουμε να παμε στο παιδικο 1 οκτωμβρη θα παει....τοτε επιστρεφουμε γιος κ μαμα ολο ανυπομονησια..

η μικρη μας μια χαρα κ αυτη αλωνιζει σκαρφαλωνει μαλωνουμε ολη την ωρα γιατι κανει ταλιμπανιες πο τον μεγαλο χαμος...διακοπες πηγαμε ηταν ωραια αν κ πολυ κουραση μιας κ πηγαιναμε 2 φορες τη μερα για μπανιο κ ολη την ωρα τρεχαμε κ σκαβαμε στην αμμο βεβαια το περιμεναμε αλλα ηταν ωραια παρολο που τις πρβτες 3 μερες πολυ γκρινια...ξεφυγαμε λιγο...τωρα εδω στους παπουδες ξεσαλωνουν κ καλομαθαινουμ δεν πειραζει χαλαλι τους

εγω?καλα επισης αδυνατιζω κι αλλο μετα απο πολλα χρονια φτανω τα 52 κιλα 50 με 51 ειχα γινει απο το τρεξιμο του γαμου αλλα φται οτι κοβω το γαλα...κοριτσια δεν κοβεται το γαλα με τιποτα :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o

2 βδομαδα που παιρνω χαπια εχβω καταναλωσει 2 κουτια τη πρωτη εβδομαδα το ενα μου πετρωνε :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: κ πονοθσα αρκετα ευτυχως μονο τομισο το προλαβα το εδεσα κ γυρισε πισω αλλα μια βδομαδα υπεφερα κ πλεον μπορω να πω οτι ειμαι σε καλη φαση ετρεχε συνεχεια τι ηταν αυτο το εζησα κ αυτο στον μεγαλο δεν ειχα τετοιο θεμα πηρα 3 χαπια κ ολα καλα χωρια που απο τη μια δεν με πειραξαν οπως την πρωτη φορα μονο υπνηλια μου εφερναν την πρωτη εβδομαδα ολη μερα νυσταζα πλεον καλα παρολο που τα παιρνω ακομη...αυτα τα νεα μας δοξα το θεο καλα αν εξαιρεσουμε μικροατυχηματα περαστικα βεβαια αλλα να ερθω εδω στους γονεις μου κ ναμην επισκεφτουμε 3-4 γιατρους δεν μπορουμε.... :?:?:?:?:?:?:?:? δεν πειραζει....

Δημοσίευση

τωρα να πω καλη σχολικη χρονια σε ολα τα παιδακια μας κ καλο χειμωνα να εχουμε αν κ δεν μου αρεσει να το λεω γιατι θα ειναι δυσκολος...

να πω να σα; ζησει κατερινα η μικρη λενιω σας να την χαιρεστε κ με το ονομα δυστυχως δεν μπορεσα μιας κ ο μπαμπας μου ηρθε 6,30 το απογευμα...εκτος αν ερθτε βολτα στο πανηγυρι...περιμενουμε νεα κ φωτος...

δωρα ολα καλα με τον μικρο για πες?ο μεγαλος πως τα παει τωρα με τον παιδικο καλυτερα?ειδες που ολα ειναι διαφοερυικα στο ο2 οτα γεννησεις κ μετα δεν υπαρχει χρονος για πολλα ψυχολογικα σωματικα κ ολα τα υπολοιπα...

οσο για το βαρος ο γιατρος θα σου πει τι ειναι καλυτερο εγω θα προτεινα οσο μπορεις θηλασε το σε καθε γευμα κ απο τα 2 στηθη για να μηνσου κοπει οσο δωσεις καλο θα κανει...σαν συμβουλη κ για τη στεφανια μας το καθε παιδι εχει τους ρυθμους του ο μεγαλος ετρωγε το πολυ μιση ωρα σε καθε γευμα κ η μικρη μου ετρωγε 40-50 λεπτα σε καθε γευμα ανα 3 με 3,5 ωρες απλα οσο πιο λιγο τρωει τοσο πιο συχνα θα ξαναφαει κ τωρα ειδικα που ειναι μικρο παλεψτε το οσο μπορειτε να σας πω την αληθεια κ στα 2 μου παιδια που το εκοψα λιγο στεναχωρεθηκα αλλα πιστευω οτι ηταν αρκετο ειδικα στη μικρη ειχε ξεκινησει να μου τραβαει τις μπλουζςε κ να ου πιανει το στηθος να τρβαει για να το βγαλει εξω περα την ωρα που την να θηλασει αλλα κ σε ασχετο χρονο αν κ με το ζορι που τραβηξα που μου πετρωνε ειπα να ρτο κρατουσα κι αλλο μηπως κ μειονωταν απο μονο παρολο που θηλαζα 2-3 φορες τη μερΑ....

ντινα μου να το χαρειτε το σπιτι σας πολυ δυσκολο μια μετακομιση κ πολυ τυραννια αλλα οταν αλλαζεις σπιτι ανανεωνεσε σαν να κανεις μια καινουργια αρχη κ κρατα γερα μανααααααααααααααααααααα

οσο για τον μικρο ταλιμπαν σου σε νιωθω εμενα η μικρη μου παλι κανει οτι εκανε ο μεγαλος μετα τα 2 απιστευτο η λιγο κοντα σε αυτη την ηλικια εχουν καλο δασκαλο..

φανη μου κ σες μου ελπιζω να ειστε καλυτερα κ οσο για τα ασχημα ελπιζω να μην ειναι νεοι ανθρωποι τι να πω ολα μεσα στη ζωη ειναι κ τα καλα κ τα ασχημα...να λεμε δοξα το θεο την υγεια μας να εχουμ κ ολα τα υπολοιπα γινονται εστω κ σιγα σιγα

αυτα φιλουδια σε ολες θα τα πουμε ξανα με τη πρωτη ευκαιρια

Δημοσίευση

Καλησπερα φιλεναδες μουυυυυ!!!

Τι κανετε?

Κατερινα βαφτισατε την μικρη? Χαμπαρι δεν πηρα.... :?:?

Να σας ζησει, καλοφωτισμενη και γερη για μια ζωη.

Ζαιρα, περιμενουμε φωτο απο το νεο σας σπιτικο... :D

Μωρε μπραααααβο κουραγιο με 2 παιδια να κανεις μετακομοιση... :lol:

Κακα τα ψεματα.. σε ενα μικρο σπιτι δε γινεται "δουλεια"...

Κι εμεις ετσι ειμαστε..σε 63τμ. αλλα εχουμε ολα μας τα καλα δοξα το θεο.

Μονοκατοικια με αυλη, μπαλκονι, αποθηκες.. και μικρο ενοικιο (250 τον μηνα)..!

Δωρα μου, τι κανετε? Sorry δε θελω να φανω αγενης... αλλα γιατι πινει ξενο γαλατακι το μωρο..?

Τι δεν πηγε καλα με τον θηλασμο?

Ιφιγενεια..... Μπραααααααααβο για την πανα!!!! :D

Ολα μα ολα να κυλαν ομαλα απο δω και μπρος!

Επαθες τετοια ζημια με το στηθος σου...? :o:o

Ποναει πολυυυυυυ....... :(:(

Εγω 11 μερες επερνα χαπια και το γαλα ποταμι μεχρι στους αστραγαλους εφτανε... αλλα η μικρη ηταν 1,5 μηνων.

ΜΟΥΤΖΩΣΤΕ ΜΕ! :evil::evil::evil::evil::evil:

Τι ανοησιες εκανα...τιιιιιιιι.......??? :evil::evil::evil::evil:

Στεφανια τι κανεις κοριτσαρα μου εσυ?

Η μικρη πως ειναι?

συγνωμη αν ξεχναω καποια...

Εχω καααατι νευρα μα κατι νευρα...

Θα μπω το βραδυ να σας γραψω....

Ψηνω τα ψωμια μου τωρα και μαζευω κι΄ολας με την "τσιτα" στα ποδια μου...

Δημοσίευση

καλο βραδυ κοριτσια....ευχαριστω για τις ευχες....αχ μια μπορα ηταν παει περασε απο την παρασκευη το πλυντηριο μου αν ειχε στομα θα ελεγε φτανει δεν μπορω αλλο.......ετοιμασα το σπιτι γιατι φιλοξενησα τους νονους απο αθηνα κ καταλαβενετε......η αποθεωση το σαββατο το απογευμα 15 ατομα στο σπτι οι γυναικεσ να θελουμε ντυσιμο βαψιμο,οι αντρες να χρησιμοποιησουν το μπανιο που ειναι ενα μονο....μικρα να φωναζουν πανυγηρι...... :shock: αλλα ολα τελεια η πριγγιπεσα μου κυρια ενα ουα τη ωρα που τη βουτηξαμε μονο ετσι για το καλο κ μετα παλι κυρια.... :lol:

τωρα για τον παιδικο καλη χρονια σε ολα τα παιδακια μας εγω δεν ξερω τι θα κανουμε,εχουμε αγιασμο αυριο μας πηραν τηλ αλλα επειδη δεν εκοψε την πανα δε θελω να το παω κ να το διωξουν παλι.....αν κοψει ως τα χριστουγεννα θα παει αλιως του χρονου προνηπια,ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος ειναι αν δε παει.....

Δημοσίευση

Kοριτσια ειμασταν στην κατασταση "επιλαχουσες" στον παιδικο σταθμο, και μιλησα με την διευθυντρια για το τι γινεται, και μου ειπε οτι ο παιδικος εχει 45 θεσεις και μεσω εσπα πηραν μονο 13 παιδακια, θα τα παρουν μαλλον ολα...!

Αμ... δεεεεεεεεεε!!!!!!!

Η νεα κατασταη βγηκε και δεν ειναι μεσα η Αναστ....... :evil::evil::evil::evil:

Τωρα για να δινω 65 ευρω τον μηνα δεν το σκεφτομαι καν... αφου στην ουσια δεν υπαρχει λογος!

Δε δουλευω..Τι να κανουμε..?

Για ολη τη χρονια βγαινει γυρω στο 800ρι... (τα πετρελαια μας)...

Και ειχε τοοοοοοση χαρα...

Της πηρε η πεθερα μου τσαντα, η νονα της παγουρινα-ταπερακια καινουργια..αχ!

Απο την μια ηθελα να παει για να ξεφευγει απο το σπιτι τωρα που χειμωνιαζει και δεν εχει παρεα..

Ποση πλαστελινη θα παιξουμε οι δυο μας? και ποοοοοσα σπιτακια πια θα ζωγραφισουμε... Δεν ξερω...

Αδερφακι δε βλεπω στον οριζοντα.. :?:?:?

Μαλλον μοναχοπαιδι θα μεινει....Ζοριζουν κι΄αλλο τα πραγματα...

Οι δουλειες του Β πανε απο το κακο στο χειροτερο... :(

Τελος παντων.......

Σας φιλω ολες και καλη εβδομαδα να εχουμε..

Δημοσίευση

Μπονζουρ!!!

Κατερινακι να σας ζησει η κουκλα..καλοφωτηστη και καλοτυχη να ειναι..

Φανηηη αμα σε ξανακουσω κακομοιρα μου να μιλας ετσι για τονθηλασμο της Αναστασιας..θα ερθω εκει να σε χαστουκισω...ΗΡΕΜΗΣΕ!!!!...

ειλικρινα..χαλαρωσε..δεν μπορει να το εχεις βαρος για ολη σου τη ζωη

Δημοσίευση

Xρυσα..... δε μπορω να το "καταπιω" ακομη και σημερα το ΛΑΘΟΣ που εκανα...

Γιατι ΜΕΤΑ ξεθολωσα.. ΜΕΤΑ ειδα τα λαθη μου.. ΜΕΤΑ ηταν αργα.... :(

Ελα να με χαστουκισεις.. ελααα.... ελαααααααα...!!! Το χρειαζομαι... :oops:

Και τωρα που ξερω εξαρχης οτι ααααααααν ποτε κανω αλλο παιδι θα θηλαζει 24 ωρες το 24ωρο... πως θα κοιταω στα ματια την Αναστ..? Που δεν της προσφερα αυτο που ΕΠΡΕΠΕ...?

Τετοια σκεφτομαι... η φαντασια μου οργιαζει...αλλα τι τα θες?

θα μου περασει... με τα χρονια... :oops::oops::oops::oops:

Δημοσίευση

καλημερα καλη εβδομαδα.....Φανη αυτο ελεγα τοτε στη Δωρα οτι τις επιλαχουσες δεν ηταν σιγουρο οτι θα παρουν τα παιδακια......εμεις τον πηγα σημερα στον αγιασμο αλλα ειπα στις υπευθηνες εκει οτι το παιδι φοραει ακομη την πανα,κ ξερω πως θα το διωξετε......η διευθιντρια οπως κ περυσι ειπε πως δεν εχει προβλημα,αλλα οι αλλεσ κοπελες τελος παντων τα ιδια με περυσι.....αν ο μικρος καθαρισει ως τα χρστουγγενα θα τον στειλω αν οχι μια χαρα ειμαστε σπτιτι μας δε θελω τα περσινα..........κ η ειρωνια ξερετε ποια ειναι..ηρθαμε σπιτι κ βρηκε την τσαντα που ειχαμε παρει περυσι κ την ειχε στα χερια σα να μου λεγε μαμα θελω να παω......

Δημοσίευση

Φανη..πιστεψε με εδωσες στην Αναστασια οτι καλυτερο μπορουσες.

Ξεκολα...ο θηλασμος δεν ειναι αυτοσκοπος. Δεν εισαι καμια κομπλεξικη..εισαι μια μανα που λατρευει το παιδι της..και εκανες ΟΤΙ καλυτερο μπορουσες..

μη σε ξανακουσω να το λες αυτο..αδικεις τον εαυτο σου πολυ και δεν σου αξιζει.

Δεν ειναι ουτε το πρωτο ουτε το τελευταιο παιδι που εφαγε και μεγαλωσ εμε φορμουλα ΟΚ...

κατερινα γιατι ρε συ δεν τον παιρνουν;;; να πανε να χεστουν...τι θα κανουμε τωρα θα καταπιεσουμε το παιδι να καθαρισει;;;;; στειλτον..και αμα πουν τιποτα...στη διευθυντρια

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια....ειχα μερες να μπω κ σας επιασε πολυλογια αλλα καλα κανατε...ερημια επικρατουσε....

ΚΚαταρχας κατερινα να σας ζησει η νεοφωτιστη...οτι καλυτερο ευχομαι στην ζωη της!!!!!!!!!

Φανη, σχετικα με το γαλα που ρωτησες αρχικα ξεκινησα με στηθος οσο γινοταν πιο πολυ κ λιγο συμπληρωμα, αλλα μετα απο 15 μερες εχανε ακομη βαρος κ δεν επαιρνε καθλου οποτε ο παιδιατρος μου ειπε ανα τριωρο πρωτα στηθος κ μετα μπουκαλι, δεν γινοταν αλλιως βεβαια τωρα το δικο μου μειωθηκε (οχι οτι ηταν κ πολυ.....) πολυ κ ξερω οτι θα κοπει,αλλα ο μικρος εβαλε 1 κιλο σε 20 μερες...εννοειται οτι ο θηλασμος δεν συγκρινεται με τπτ αλλα δεν μπορω να τον εχω ολη μερα να κλαει κ να πειναει..οσο για τις τυψεις τις εχω πλεον ξεπερασει.....

εσυ τι θεμα ειχες;;;οποτε εισαι σε φαση να μου πεις θα ηθελα να το μαθω.....κ αν θες εννοειται...

Εμας κοριτσια μας πηραν με το ΕΣΠΑ κ αυτη ειναι η δετερη βδομαδα σρον νεο παιδικο ευτυχως ειχε καλη προσαρμογη κ παλι αν κπολυ τον λυπηθηκα που εψαχνε την παλια του δασκαλα.....παντως μεχρι τωρα ολα ειναι μια χαρα....

Ιφι, καλη αρχη κ σε σας.....κ συγχαρητηρια για την πανα!!!!!!!

παω να συμμαζεψω λιγο πριν πεσω, αυριο γιορταζει το ΑΣΤΕΡΑΚΙ μου δεν θα κανουμε γιορτη λογω του μπεμπινου μονο λιγοι συγγενεις ισως ερθουν

Φιλια σε ολες...καλο βραδυ

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια....Δωρα χρονια πολλα για το μεγαλο αγορι σου..τον Σταυρο πολυχρονος να ειναι κοπελα μου κ παντα ευτιχισμενος........ααα σε λιγες μερες γιορταζει κ το μικρο να ξερεις οτι απο τη στιγμη που δινετε τόνομα με Ιερεα την 8μερα γιορταζει πλεον..... ;)

αλλα νεα ειμαστε ολοι αρωστοι νωρις,νωρις κ φετος..η Λενια χτυπησε 39 κ κατι χθες βραδυ,ο αντρας μου βηχει,εγω τα ιδια κ ο μεγαλος ακεφος πολυ.....

κοριτσια γραφω μερικα νεα μας στην ομαδα..... :|

Δημοσίευση

Καλημερουδιαα!!!!!!!!!

Χρονια πολλα στον Σταυρουλη μας!!!

Δωρακι μου να τον χαιρεσαι κοριτσαρα μου!!

Αν καταλαβα καλα την ερωτηση σου.... σου εχω απαντηση στο "κρυφο σχολειο".. :D

Στο θεμα "Φανη"... Δεν ανοιξα αλλο!! :D:D

Κατερινακι μου διαβασα τα νεα σας.. Ολα καλα! ;););););)

Θα σου γραψω αργοτερα..!

Δημοσίευση

Φανήηηηηηηηηηηηη θα σε δείρω... :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

εγώ δεν θήλασα κανένα από τα παιδιά μου...καμιά φορά το σκέφτομαι και στενοχωριέμαι....αλλά θεωρώ ότι ο θηλασμός είναι κάτι που προφέρεται από τη μητέρα συνοδευόμενο από μια αλληλουχία συγκυριών αλλά δεν είναι και το ΠΑΝ :

• να είναι καλά η μαμά- ψυχολογικά
    να συνεργάζεται το μωρό- εμένα κανένα από τα δύο δε με βοήθησαν τα έκανα και εγώ θάλασσα
    όσο και ναν τα έβαλα στο στήθος ΔΕΝ..
    και άλλα πολλά ας μην τα αναλύσουμε

...

αλλά μην κάνεις σχέδια δια θηλασμούς.

καλό είναι να το κάνεις αλλά αν δεν.... μην τρελαίνεσαι

..και εγώ έτσι έλεγα "όταν κάνω 2ο ....." :?:?:?:?:?:?:?:?

όταν βγήκε ο Γιωργάκης από τη μονάδα πρώτο μέλημα μου ήταν να πάρει βάρος...όταν τον είχα μια βδομάδα μεσα και τράβαγα μόνξο με το θήλαστρο τις μισές ώρες τις μέρας και έβγαζα μόνο 40γρ όλη μέρα :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: (και στα δυό μου παιδιά )

και το μωρό δεν μπήκε στο στήθος, το παιδί τρεφόταν με ορό, μετά με το ζόρι επαιρνε μπιμπερο.πάλευα ώρες και το παιδί δεν έτρωγε ..δεν ξέρω αλλά ο Γ που έπρεπε να πάρει περισσότερο τελικά πήρε λιγότερο...δεν ξέρω αν πρέπει να νιώθω 'άχρηστη" ....

συγνώμη αλλά ούτε κανένα φοβερό συναίσθημα ένιωσα με το θηλασμό, δεν ξέρω αν αυτές που θηλασατε το νιώσατε!!!!!

αγαπάω και ανησυχώ για τα παιδιά μου το ίδιο, οπότε Φανούλα μην τρελαίνεσαι κορ'οτσι μου ...

Δημοσίευση

εμάς μας πήραν στον παιδικό κορίτσια μέσω εεταα με τα δεύτερα απ οτελέσματα....

αλλά δεν έχουμε ξεκινήσει ακόμα......

η αλήθεια είναι ότι αυτό που έγινε φετος είναι άνευ προοηγουμένου!!!! :twisted::twisted::evil::evil::evil::evil::evil:

τώρα παλεύω να βάλω το μωρό...για να ξεκουραστεί λίγο η μαμά μου και 2ον θα χειρουργηθεί και ον πατεερας της 86χρονών και θα χρειαστεί να λήψει και δυστυχώς η πεθερα αρνείται να τραβήξει κουπί...

σήμερα μου είπε η νηπιαγωγός ότι δεν έχιουν κρεβατάκια για το ολημερο.. :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

κοντεύω να τρελαθώ..

Φανή μου συγνώμη αλλά εμένα μου είπαν ότι προτεραιότητα έχουν αυτές που ΔΕΝ εργάζονται και καλά για να βρουν δουλειά...

ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ και οι εργαζόμενες τι θα τα κάνουν ??? θα τα πετάξουν στι δρόμο ????

εγώ φεύγω στις 7:00 κσι γυρίζω στις 16:00-17:00

μακάρι να γινόταν να μπουν όλα τα παιδάκια !!!!

γιατί τους κάνει καλό και μαθαίνουν πάρα πολλά πράγματα...

Δώρα να τον χαίρεσαι !!!!!!!!!!

Δημοσίευση

κοριτσια σας ευχαριστω για τις ευχες σας...περασαμε ηρμα χθες με λιγο κοσμο,ο μικρος μ εχει τεντωσει ολη μερα δεν κοιμαται ειναι απιστευτο..... :cry::oops::cry::oops::cry::oops:

εν τω μεταξυ αυτο με τις ομαδες που λετε που ειναι;γιιατι δεν τις βρισκω;;;;;ψαχνω μερες.......

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...