Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλημερα τι μου κανετε?αχ σημερα ειναι η μερα των σκ.ω,.,ω.,β.ω,,αν καταλαβατε μεσα σε μια ωρα που ξυπνησα καθαριζω κακα δραμα ξυπναει ο κωννος τον βαζω να καναει ποταμακι του λεω να κατσουμε για κακα οχι τωρα μετα οκ τον ξαναβαζω μετα απο μιση ωρα κανει ποταμακι καθεται δεν κανει τιποτα οκ λεμε μετα .η γεωργια βρισκει το γιο γιο το παιρνει κ θελει ν καθεται δενκανει κατι αλλα σου λεει κ εγω να κατσω κ ετσι την βαζω για κανα λεπτα το πρωι ισα ισα να μαθει νακαθεται εφοσον σηκωθηκε ποσες φοερς οκ λεω ωρα για πανω κανω να πλωσωτο χερι κ τη βλπεω να σφιγγεται λεω γρηγορα να βαλω πανα την ξαπλωνων κ βλεπω ενα κωλο λερωμενο γυρναω δεξια τα προλαβε στο χαλι καθαριζα χαλι κ γεωργια οκ λεω....δεν νευριασαα μετα απο λιγο ο μεγλαος αφαντος πυ εισαι αγορι μου?μεσα στο δωματιο του ειχε παει ηρθε μετα πουν τον φωνααξα κανα φορες του λεω παμε τουαλετα μου λεει εκανα κακα στο βρακι κ κρατουσε το βρακι για να μην του φυγουν μιαςκ προχθες τα μαζευαμε απο το πατωμα....τινα σας λεω να πλενω τον μεγαλο βεβαια δεν λερωσε πουθενα αλλα τι να το κανω... κ γαμωτο το βραδυ ολο ειναι πενατκαθαρος βαλαμε παμπερς 11 κ κοιμηθηκε 1παρα κ το πρωι 9 που ξυπνησε πεντακαθαρος γιατι δεν τα κανει τα κακα στη τουαλετα ε?

τελοςπαντων φανη μου να ι την θηλαζω ακομα αλλα τον αλλο μηνα θα παρω χαπια τωρα που θα ειμαι στη μαμα ου γιατι την τελευατια φορα που τα πηρα με πηραξαν...ναι θα κλεισω τοτε 14 μηνες θηλασμο τον κωνσταντινο τον θηλασα ενα χρονο

τα μικρα μου κοριτσια καθε νερα παιζουν απο λιγο μαζι αγκαλιαζονται κυνηγανε το ενα το αλλο κανουν διαφορα κ γελανε δενξερετε ποσο τα χαιρομαι τοτε..φευγω σε 2 μερες να ηρεμησω λιγο κ να καθαρισουμε ως τοτε.....ευχομαι........

• Απαντήσεις 921
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

καλλσπερα κοριτσια..τι ζεστη ειναι αυτη ανυποφορη!!!!!!!!!!!

Προσπαθω κ γω να τον θηλασω οσο μπορω αλλα ρε κοριτσια οση ωρα κ να τον αφησω στο στηθος μετα κλαε κ τρωει τα χερια του,καταλαβαινω οτι πειναει θα στρωσει αυτη η κατασταση αραγε;;;

Ιφι, μια χαρα ειμαι με τα ραμματα,εχει περασει μια εβδομαδα απο την καισαρικη κ την εχω σχεδον ξεχασει...απιστευτο μου φαινεται...ειναι σαν ονειρο!!!! αντε 2 μερουλες σου μειναν...ευχομαι να περασετε τελεια κ να επιστρεψετε χωρις πανα....

φανη, μαλλον την ματιασε την μικρη.....να της φορας ματακι.....οσο για την γενικοτερη γκρινια κ μενα ο μεγαλος δινει ρεσιταλ....τα νευρα μας ειναι τεντωμενα!!!!!!!

φιλια σε ολες................

Δημοσίευση

να μαι παλι θελω να σας καλο υπολοιπο απο το καλοκαιρι μας καλησυνεχεια σε ολες σας θα τα πουμε παλι με τη πρωτηευκαιρια που θα εχω ιντερνετ ....

δωρα μου οσο για τον μικρο να περιμενεις απο εδω κ περα διαφορα ξεσπασματα ειτε μικατ ειτε μεγαλα απλα με τον καιρο θα φανουν πιο εντονα κ μετα θα υποχωρησουν υπομονη κ να ζητας βοηθεια με τα παιδια να με θυμηθεις...καλο βραδυ

Δημοσίευση

καλησπερα κοριτσια.....χαθηκατε...εγω αρχισα να συνερχομαι απο αποψη αναρρωσης κ απανερχομαι στους παλιους μου ρυθμους.....αποδεξει αυτου το οτι ολοι οι αντρες μου κοιμουνται κ γω καταπολεμησα την μεσημεριανη νυστα κ χαζευω στον υπολογιστη....ευτυχως ο μικρος ξυπναει μια ή δυο φορες μόνο το βραδυ.....

Νιωθω πολυ καλα πράγμα που δεν περιμενα, δλδ το οτι μπηκαμε γρηγορα σε μια σειρα κ το οτι ειμαι καλα ψυχολογικα αλλα κ σωματικα...

Αυτα σας ζαλισα απογευματιατικα...να εχετε ενα υπεροχο ΣΚ κ καντε κ καμια βολτα κ για μενα την εσωκλειστη...αχ!!!!!!ποτε θα περασουν οι μερες..ειναι βαρετα μες στο σπιτι!!!!!!!!!!!!!!Φιλια σε ολες............ :-*:-*:-*:-*:-*:-*

Δημοσίευση

Kαλημερααααααα!!!!!!!!

Δωρα μου.... ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟ!!! Σε "ακουω" πολυ καλα και χαιρομαι ιδιαιτερα για σενα..

Πριν γεννησεις ησουνς ΜΕΕΕΕΕΕΣ στο αγχος...Ολα ειναι καλα τελικα ειδες? Μπραβο!!

Αν και εσωκλειστη.... :lol::lol::lol::lol::lol: Τρεληηηηηηηη με εκανες και γελασα πρωι πρωι... :lol::lol:

Δεν εχεις σκοπο να βγεις καμια βολτα πριν σαραντησει ο μπεμπης...? :?:?:?:?:?

Εγω εκατσα μεσα απο 3 Ιουλιου μεχρι 11 Αυγουστου.. Πως να εκανα βημα? Ο παπας εμενε στο διπλανο σπιτι τοτε... θα με αποκληρωνε..... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Περα απ΄την πλακα...Δεν ηθελα να βλεπω ΑΝΘΡΩΠΟ..... :( Την ειχα παθει για τα καλα......

Σας φιλω οοοοολες!!! Να εχετε μια υπεροχη Κυριακη!!!!!!!!

Δημοσίευση

Καλημερα κουκλιτσες μου!!!

τι κανετε;;;

εγω καλα..

χαθηκα αυτες τις μερες γιατι ειχαμε ενα δυσαρεστο...δεν θα μπω σε λεπτομεριες..εχουμε και φρασκιες μανουλες..

Χαιρομαι για σας που ειστεκαλα..δωρουλα μπραβο κοριτσακι μου!!!

Ιφη καλα να περασετε..

Δημοσίευση

kαλημερα καλη εβδομαδα κοριτσια.......Δωρα χαιρομαι που εισαι καλυτερα,κ τελικα τσαμπα χαλιοσουν τοσο καιρο........ποτε προλαβενεις να βαρεθεις? εγω ποτε περναει η μερα χαμπαρι δεν περνω....εχεις βοηθεια στο σπιτι?

Στεφανια εσεις πως ειστε......γραψε μας οταν βρεις χρονο............ ;)

Φανη κ εγω εκατσα 40 μερες οπως λες ημουν καπως κ ηθελα κ υπνο να πω την αμαρτια μου..... :)

Χρυσα ελπιζω τα πραγματα να ειναι καλυτερα τωρα...κ τα δυσαρεστα μεσα στη ζωη ειναι δυστηχως..... :|

Δημοσίευση

Καλημερα ομορφες!!!

τι κανετε;;;

Κατερινα μου δυστιχως οταν προκειτε για τετοια δυσαρεστα..ειναι τελεσιδικα..

τεσπα...

υγεια να υπαρχει...

με την Καρολ- τωρα που το θυμηυθηκα- μιλησα. ειανι γαι την ωρα σπιτι ξετρελαμενη με τον γιο της και βαριεται φρικτα..

θα επιστρεψει στη δουλεια καθωτι δεν δικαιουται εξαμηνο οποτε και θα την καναεχουμε κοντα μας-ελπιζω-

Δημοσίευση

KOΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ,

ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΡΘΕΙ, ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΛΛΑ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΛΕΟΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ :? ΟΧΙ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ :lol: ΔΩΡΑ ΜΟΥ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΕΤΗ, ΕΓΩ ΕΧΩ ΒΓΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ!!!

ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ, ΚΑΘΕ ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΘΗΛΑΖΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ?

ΕΜΕΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΩΡΑ Ή ΚΑΘΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩ ΠΑΙΞΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ? :shock: ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΩ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΠΙΝΕΙ 30 Ή 40 ΓΡΑΜΜ, ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΗΛΑΔΗ...

HELP.................. :cry::cry::cry:

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ, ΣΟΡΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΕΛΠΙΖΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΜΠΩ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ;)

ΙΦΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΑ, ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ :YMHUG:

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΟΚΑ ΣΟΥ ΑΥΡΙΟ, ΜΑΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ, ΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΞΕΧΝΑΩ, ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ ΜΕ :oops:

Δημοσίευση

Γεια σας.........!!!!!

Στεφανια διακοπαρεις κι εσυ......??? Μπραααβο!!!!

Για το θηλασμο θα σου μιλησω εγω η "καμμενη"... :(

Η Αναστ. θηλαζε καθε 1-2 ωρες απο 10-15 λεπτα και την αρπαζε ο υπνος στο στηθος...

Ετυχε μερα να ειναι καρφιτσωμενη πανω μου 18 ωρες.. :o

12 ημερων παθαινω μαστιτιδα με 41 πυρετο...

20 ημερων ξανα πυρετος 39.. πιο νορμαλ.... Στηθος πετρα-πονος τρελος...

36 ημερων ξανα πυρετος 40..δεν αντεχα αλλο αυτον τον πονο..

Οσες το περασατε θα ξερετε...

Γυρισε το ματι μου... πηρα χαπι.. τα εκανα ολα μανταρα...

Ακομη με ποναει.. αλλα δεν αλλαζει.... :(:(:(

Βαλε το παιδι σου στο στηθος ΟΣΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΟΟΟΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ!!!!

Ο μητρικος θηλασμος ειναι ελευθερος.. χωρις περιορισμους..

Επειδη σιδερωνω δεν εχω πολυ χρονο να γραψω...

θα προσπαθησω να μπω αυριο....

Να ευχηθω χρονια πολλα στον Παναγιωτακη της Κατερινας, στο Μαρακι μας, και σε ολους-ες που γιορταζουν.

Η Παναγια να μας εχει καλα...ΟΛΟΥΣ!

Καλο ξημερωμα. φιλια

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ

ΚΑΛΕ ΦΑΝΗ ΤΙ ΔΙΑΚΟΠΑΡΩ, ΑΠΛΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΠ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ, ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΒΡΕΦΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ??? :lol:

Ο ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ???? ΚΑΙ ΣΥ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ 18 ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΗΝ ΕΙΧΕΣ, ΠΩΣ ΑΝΤΕΞΕΣ!!! :? ΟΥΦ, ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΛΩ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΘΑ ΑΝΤΕΞΩ Η ΔΟΛΙΑ Η ΜΑΝΑ. ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΞΥΠΝΑΓΕ ΚΑΘΕ ΜΙΑΜΙΣΗ ΩΡΑ ΚΑΙ ΧΑΖΟΕΤΡΩΓΕ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ (ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 25 ΗΜΕΡΩΝ) ΤΕΛΙΚΑ ΖΗΤΑΕΙ ΓΑΛΑ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΩΡΑ ΑΠΟ ΠΡΙΝ!!!

ΑΠΟΡΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΩΣ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΟΙ ΜΑΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ...ΕΞΑΣΚΟΥΝ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ :lol: ΓΙΑ ΜΗΝΕΣ :shock:

ΧΡΥΣΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ???

Δημοσίευση

Καλημερα!!

τι κανετε;;

εγω ετοιμαζομαι να διακοπαρω!!

Στεφανια ετσι ειναι ο θηλασμος..

καθε παιδι ειναι διαφορετικο..

καπως ετσι ηταν ο Χριστοφορος..ενα παιδι το οποιο δενθα ειχε κανενα προβλημα να θηλαζει ακι 20 ωρες το 24 ωρο...

απολυτα φυσιολογικο πραγμα για την ηλικια σας..

ενα σχετικο προγραμμα θα φτιαξει αφου σαραναρισεις...μη σου πω περιπου οταν θα γινει 23 μηνων..

ο Γιαννης παλη..καμια σχεση..το ιδανικο πωρο απο αποψη θηλασμου..

εκ γεννιτης ετρωγε ανα τακτικες ωρες και 10 λεπτα μαξ...

εφου τον θυμαμαι πως μολις σαραντισε...ετρωγε..και χτηπαγε εναν τριωρο υπνο..ξυπναγε..ξανατρωγε..καθοταν κανενα 2 ωρο ετσι..ε αμα τον πηγενε ςκαι βολτα..αντεχε και 3ωρο..μετα ξαναετρωγε..και ξανακοιμοταν..

Αμα εχεις εναν τετοιο παιδι..μονο περιορισμος δεν ειναι ο θηλασμος

Δημοσίευση

ΜΑ ΛΕΩ Κ ΓΩ, ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΑΛΛΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ!!!

ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΠΑΛΙ ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΘΥΜΑΜΑΙ... :cry:

ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΕ ΑΛΛΑ ΦΟΡΟΥΜ ΟΤΙ ΟΙ ΜΑΜΑΔΕΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΣΟ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΑΝ ΚΑΙ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ. ΕΜΕΝΑ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΑΞΙΜΟΥΜ 4 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΤΑΙΖΩ ΜΕΤΑ. ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ, ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ?????????

Δημοσίευση

Στεφανια γεννικα πριν σαραντισει ενα μωρο..και οπωςσδηποτε πριν γινει 0 ημερων το ξυπναμε ανα 4 ωρες να φαει..αφου σαραντησει καιεφοσων παιρνει ικανοποιητικο βαρος εννωειται το αφινουμε να κοιμηθει οσο θελει

Δημοσίευση

καλημερα κουκλες...χαθηκα για λιγες μερες κ τωρα διαβαζω τα νεα σας.....

Καταρχας να σας πωοτι ειμαστε καλα αλλα λόγω έλλειψης υπνου δεν πολυμπαινω....

Στεφανια μου, πως πας μπηκατε σενα προγραμμα;;για το θηλασμο που λες κ μενα ειναι ενα ζητημα που πολυ με προβληματιζει,κ γω κατι τετοιο εκανα τον εβαζα στο στηθος οποτε κταλαβαινα οτι πεινουσε κ τον αφηνα οση ωρα ηθελε,πολυ συχνα τον επαιρνε ο υπνος κ οταν του δινα ξενο επινε λιγο....Για να μην πολυλογω οταν ηρθε ο πιαδιατρος μας τον εξετασει ηταν 15 ημερ. κ τα νεα για το βαρος του καθουλου καλα....ολα τα παιδακια χανουν βαρους μετα την γεννηση αλλα στις 15μερ επανρχονται στα κιλα που γεννηθηκαν κ αρχιζουν να βαζουν μου ειπε... Ενω ο μεμπουλινος μου ηταν 150γρ. κατω απ οτι γενννηθηκε...

Επομενως ,τωρα ακολουθω τις οδηγιες του ανα 3ωρο θηλασμο 10 λεπτα σε καθε στηθος κ συμπληρωμα στο καπακι, το ιδιο ειχα κανει στον μεγαλο μου κ αρχισε αμεσως να παιρνρι βαρος....Δεν ξερω ρε κοριτσια αν ειναι σωστο ή λαθος αλλα προς το παρον το βλεπω αδυνατον να μη του δινω συμπληρωμα.....

Κατα τ αλλα κοριτσια, οντως ειμαι πολυ καλαδεν ειναι ιδεα μου!!!!!!!!Ισως ολο το συσσωρευμενο αγχος που ειχα ως να γεννησω αντισταφηκε σε θετικη ψυχολογια δεν ξερω τι ναπω...

Σημερα περιμενω κ τον παπα να ρθει να παρω μισο σαραντισμο, την πρωτη φορα ειχα καθισει μεσα 40μερ. αλλα τωρα απκλειεται...λιγο λιγο θα ξεμυτισω με μετρο εννοειται...φιλια σε ολες!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Στεφανια, κ μενα ο παιδιατρος μου ειπε για την νυχτα 4-5 ωρες να τον αφηνω να κοιμαται αλλα την μερα στο 3ωρο να τον ξυπναω, δεν ξερω ποιο ειναι το σωστο αλλα επειδη εχασε αρκετα φοβηθηκα κ κανω αυτο που μου λεει.

Παντως στον μεγαλο μου το εκανα αυτο τον πρωτο καιρο, μετα τις 45 μερες σσταματησε να ξυπναει την νυχτα για να φαεικ απο τοτε δεν τον ξυπνησα ποτε ξανα κ επαιρνε βαρος περισοτερο κ απ το κανονικο...

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια...για το θεμα θηλασμος δεν μπορω ν'απαντησω γιατι ο μεγαλος δεν επιασε,κ το ιδιο κ η μικρη εδωσα ξενο απο την αρχη........τωρα για τον υπνο κ εμενα στις 3μιση ωρες ξυπνουσαν κ τα ταιζα,με το που σαραντησαμε κ οπως ειπε κ η Δωρα επερναν το βαρος που επρεπε κ τους αφηνα οτι ωρα ξυπνουσαν.....

τα νεα μας συνεχιζουμε τις βολτες στα πανυγηρια,περναμε καλα ο μεγαλος μου κανει νουμερα στο φαγητο εμαθε στα σουβλακια,κ τα ψημενα,αυτο ειναι καλο απο τη μια γιατι δεν ηταν φιλος με το κρεας κ απο την αλλη ειναι προβλημα,γιατι πρεπει να πεινασει πολυ για να φαει αυτα που ετρωγε αλιως εχουμε δραματα.......μπηκα στην τελικη ευθεια για βαπτιση ετοιμασα προσκλητιρια κ μπομπονιερες......αααααα......,ηρθε μια μερα ο τηλεοπτικος σταθμος σκαι στο σπιτι μας ηθελαν να δειξουν αυτο που κανει ο αντρας μου.......με την πανα καμια εξελιξη.....κ γενικα ειμαστε καλα.... :)

σας τα εγραψα λιγο μπερδεμενα αλλα μαλον καταλαβατε..χιχι :lol:

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσια...χαθηκατε ή μου φαινεται;;;;

Ξαναρχισε η ζεστη ή ιδεα μου ειναι;;;ζεσταινομαι κ δεν μπορω....

Κατερινα, ετοιμαζεσαι ε;;βαλε μας βρε καμια φωτο απο προσκλητηρια κ μπομπονιερες να δουμε τι εφτιαξες... εβλεπα τυχαια ενα πρωι ΣΚΑΪ κ ειδα τον αντρα σου..πολλα πολλα μπαραβο του αξιζουν!!!!

τα μικρα μου ειναι καλα αν κ ο μεγαλος μας εχει τρελανει..πολυ νατιδραση ρε κοριτσια κ γκρινια ελπιζω να στρωσει με το σχολειο, λιγες μερες ακομη υπομονη....

πολλα φιλια κ καλο σας απογευμα...

Δημοσίευση

Kαλησπεεερα!!!

Τι κανετε τσουπριτσες?

Δωρα και Στεφανια... ελπιζω να εχετε και οι δυο, εξω τις "μάνικες" :lol: και να "σκατε" απο το γαλα να νινια σας........!!!

Πως τα πατε με τον θηλασμο? Για πειτε... Οχι πειτε..!!! :D

Κατερινα επειδη δεν καταλαβα "γρι"... τι ακριβως κανει ο αντρας σου?

Θελουμε και φωτο απο τις κατασκευες σου ε!

Χρυσακι μου τι κανεις?

Τα μικρα πως ειναι?

Εμεις φουυυυυυυυλ μυξα-βηχα οικογενειακως.... :twisted::twisted:

Και η γκρινια δε λειπει βεβαιως βεβαιως... :lol::lol:

Δεν εχω χρονο κοριτσαρες...

Παω να απλωσω ρουχα και να φυγω....

Φιλια πολλα σε ολες!

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,

ΕΠΙ ΤΡΟΧΑΔΗΝ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ :?

ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΟΥΤΕ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΗΣ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΟΥ, ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΙΝΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ ΠΑΛΙ ΞΥΠΝΗΜΑ, ΓΕΝΙΚΑ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΑ, ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗ ΖΥΓΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΜΕ.

ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ Η ΑΝΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΙΩΣΗ ΜΕ ΥΨΗΛΟ ΠΥΡΕΤΟ ΚΑΙ ΔΙΑΡΡΟΙΑ, ΚΡΑΤΗΣΕ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΚΟΛΛΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ :roll: ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ :D

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΓΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ, ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ(ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΕΑΣ ΤΟ ΞΕΡΩ)

ΑΥΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ, ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΑΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ!!!! :lol:

Δημοσίευση

kαλο μεσημερι τι κανετε....Φανη κ Στεφανια ο αντρας μου εχει μια ιστοσελιδα κ η δουλεια που υπαρχει εκει φωτο,βιντεο κ.τλ ειναι ολα δικη του δουλεια απο την καμερα μεχρι το μονταζ....κ αυτο ηθελε να το δειξει το σκαι..... :)

Φανη περαστικα σας κ εμενα εχουν λιγη μυξα τη μικρη της φοραω μακριες φομρες σπτι την αφηνω κατω κ οπως κανει βαρελακια αποτη μια ακρη στην αλλη παει κ στα πλακακια κ τα μπουτια της ηταν παγωμενα,να στρωσω απο τωρα δε λεει...το σαλονι μου ειναι κ βορινο,κ ετσι καλυτερα ντυμενη....

Στεφανια,εμενα μια εβδομαδα μετα εδειξε που κολησε η μπεμπα,τοτε ολοι μας την ειχαμε περασει τη γαστρεντεριτιδα......αληθεια η Αννα πως τη βλεπει τη μπεμπα σαν κουκλα? αληθεια το ονομα της μπεμπας η δεν το ξερετε ακομη?

Δωρα του μπεμπη τ'ονομα? το δωματιο που ειδες ειναι το γραφειο του αντρα μου εκει ειναι οι υπολογιστες κ τα σχετικα,εδω μπενει ο μεγαλος κ γινεται ο χαμος αν δεν τον προλαβουμε....

τα προσκλητιρια ειναι δικη μου ιδεα.....κ οι μπομπονιερες ταιριαζουν θα σας τα δειξω καποια στιγμη... ;)

Δημοσίευση

καλησπερα κοριτσια.....

Στεφανια μου, ελπιζω να ειστε καλα στο βαρος γιατι εμεις οπως ειχα γραψει πριν μερες λογω του αστατου προγραμματος θηλασμου κ συμπληρωματος εχασε αρκετο βαρος το οποιο πρεπει να συμπληρωθει....τωρα ειμαστε ανα 3ωρο στηθος κ απ τα δυο κ 100γρ συμπληρωμα....αυτο που ειπες για μετα τις 40 μερες πρωτη φορα το ακουω, σου ειπαν για πιο λογο;

Φανη περαστικα σας..αρχισα απο τωρα να σκεφτομαι παλι τι χειμωανας μας περιμενει...ουφ!!

Κατερινα, μη ξεχασεις τις φωτο ε;τον μπεμπινο θα τον πουμε Ευσταθιο (στον μπαμπα μου) κ θα τον φωναζουμε Σταθη....οποτε μ ενα "Στα" θα γυρναν και οι δυο... :lol::lol::lol:

Σας αφηνω για τηνωρα....φιλια........

Δημοσίευση

καλημερα καλη κυριακη σε ολες.....τι κανετε? εμεις χθες ειχαμε γαμο στη βεροια πρωτος ξαδερφος του αντρα μου κ κοριτσια ειμασταν μουσκεμα...το θερμομετρο χτυπουσε 40 βαθμους μπορει κ παραπανω εσταζα στην κυριολεξια.....περασαμε πολυ ωραια πηγαμε στον Αγιο Νικολαο στη Ναουσα αν το ξερετε κ κυνηγουσουμε τον μεγαλο 3 ωρες εκει κ αλλες 3 μετα στο σπιτι....η μικρη παλι με κατι μισαωρα υπνο στο πηγενε κ ελα...δε νιωθω τα ποδια μου.....αχ κ πριν λιγο ξυπνησαμε,η μπουμπου μου εφαγε πιο νωρις κ την ξαναπεσε........εβαλα φωτο.....ααα ειδα κ τον Ζοιδακι ηταν σε κρητικο γαμο......καμια 100 μετρα απο εκει που ειμασταν εμεις...... :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...